Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31"

Transkript

1 strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Gisbau Code RE0 Statistcké cislo Použití látky / přípravku Povlakový materiál Identifikace výrobce/dovozce: ZERO BARVY s.r.o. Libušska 49/ Praha 4 Výhradní dovozce pro Čr: Tel.: Fax: Mail: ZEROBARVY@ .cz Nouzové telefonní číslo: Tel.: (12) * 2 Identifikace rizik Označení nebezpečí: Xi Dráždivý Nejzávažnější nepříznivé účinky na zdraví člověka a životní prostředí při používání látky/ přípravku Výrobek podléhá povinnému označování na základě výpočtové metody "Všeobecné směrnice Evropského společenství pro zařazování přípravků" v posledním platném znění. R 36/38 Dráždí oči a kůži. R 43 Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. R 52/53 Škodlivý pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Obsahuje epoxidové složky. Viz informace dodané výrobcem. Klasifikační systém: Klasifikace odpovídá aktuálním směrnicím ES, je však doplněna údaji z odborné literatury a firemními údaji. * 3 Složení nebo informace o složkách Chemická charakteristika Látka na ochrannou vrstvu na bázi epoxidové pryskyrice Popis: Směs obsahuje následné látky Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky: epoxidová pryskyřice z Bisfenolu A a epichlorhydrinu průměrná molekulová 10-25% hmotnost < 700 Xi, N; R 36/ / ,3,5-tris(2-hydroxyethyl)hexahydro-1,3,5-triazine 2,5% Xn, Xi; R Dodatečná upozornění: Znění uvedených údajů o nebezpečnosti látky je uvedeno v kapitole 16. (pokračování na straně 2)

2 strana 2/6 (pokračování strany 1) * 4 Pokyny pro první pomoc Všeobecné pokyny: Neprodleně odstranit části oděvů znečistěné produktem. V prípade pochyb nebo pri neustávajících príznacích konzultovat lékare Při nadýchání: Bohatý přívod čerstvého vzduchu a pro jistotu vyhledat lékaře. Při bezvědomí uložit a přepravit ve stabilní poloze na boku. Při styku s kůží: Ihned omýt vodou a mýdlem a dobře opláchnout. Ihned omýt vodou. Nepoužívat redidel nebo rozpouštedel Při zasažení očí: Otevřené oči vyplachovat po více minut pod tekoucí vodou.při přetrvávajících potížích se poradit s lékařem. Při požití: Nepřivodit zvracení, ihned povolat lékařskou pomoc. * 5 Opatření pro zdolávání požáru Vhodná hasiva: CO2,hasící prášek nebo vodní paprsky. Větší ohně zdolat vodními paprsky nebo pěnou odolnou alkohol. Zvláštní nebezpečí vzniklé působením látky, produktů spalování nebo vzniklých plynů: V prípade požáru vzniká hustý, cerný kour. Vdechování nebezpecných rozkladných produktu muže zpusobit vážná poškození zdraví Zvláštní ochranné prostředky pro hasiče: Použít ochranný dýchací přístroj. Nosit ochranný odev Další údaje: Ohrožené nádrže ochladit vodní sprchou. * 6 Opatření v připadě náhodného úniku Bezpečnostní opatření pro ochranu osob: Dbát ochranných predpisu (viz bod 7 + 8) Bezpečnostní opatření pro ochranu životního prostředí: Při vniknutí do kanalizace nebo vodního toku informovat příslušné orgány. Zamezit vniknutí do kanalizace a pudy Pri znecištení rek, jezer nebo kanalizace v souladu s místními zákony uvedomit príslušné místní orgány Doporučené metody čistění a zneškodnění: Nabraný materiál odstranit podle předpisů. Sebrat s materiály, vážícími kapaliny (písek, štěrkový písek, pojidla kyselin, universální pojidla, piliny). Zajistit dostatečné větrání. Zachytit materiálem schopným vázat kapaliny (písek, kremelina, sorbent na kyseliny, univerzální pojivo, piliny) * 7 Zacházení a skladování Pokyny pro zacházení: Upozornění k bezpečnému zacházení: Zabezpečit dobré větrání a odsávání na pracovišti. Zamezit vytváření aerosolů. Pri práci nejíst, nepít a nekourit Osobní ochranná výzbroj viz bod 8. Dbát zákonných ochranných a bezpecnostních predpisu (pokračování na straně 3)

3 strana 3/6 Upozornění k ochraně před ohněm a explozí: Nejsou nutná žádná zvláštní opatření. (pokračování strany 2) Pokyny pro skladování: Požadavky na skladovací prostory a nádoby: Přechovávat jen v původních svazcích. Otevrené nádoby peclive uzavrít a skladovat ve svislé poloze, aby se zamezilo jakémukoliv úniku Upozornění k hromadnému skladování: Skladovat odděleně od potravin. Další údaje k podmínkám skladování: Nádrž držet neprodyšně uzavřenou. Chránit před horkem a přímým slunčním světlem. Uchovávat vždy v nádobe odpovídající originálnímu obalu. Dbát pokynu na etikete Doporučená skladovací teplota: Chránit pred mrazem * 8 Omezování expozice / osobní ochranné prostředky Technická opatření: Žádné další údaje,viz bod 7. Kontrolní parametry: Produkt neobsahuje žádná relevantní množství l, u kterých se musí kontrolovat na pracovišti hraniční hodnoty. Další upozornění: Jako podklad sloužily při zhotovení platné listiny. Osobní ochranné prostředky: Všeobecná ochranná a hygienická opatření: Zdržovat od potravin, nápojů a krmiv. Zašpiněné, nasáknuté šaty ihned vysvléci. Zamezit styku s pokožkou a zrakem. Během práce nejíst a nepít. Po práci a před přestávkami se postarat o dokonalé očistění pokožky. Ochrana dýchacích orgánů: Respiracní ochrana je nutná na nedostatecne vetraných pracovištích a pri zpracování rozstrikem. Použít masku s kombinovaným filtrem A2-P2 pro krátkodobé práce Ochrana rukou: Ochranné rukavice Materiál rukavic Solvex Premium / Firma Ansell ( 480 min ) Doba průniku materiálem rukavic Je nutno u výrobce rukavic zjistit a dodržovat přesné časy průniku materiálem ochranných rukavic. Ochrana očí: Nutné pri nebezpecí styku s ocima Ochrana kůže: Pracovní ochranné oblečení * 9 Fyzikální a chemické vlastnosti Všeobecné údaje Skupenství: Barva: Zápach (vůně): Kapalná Podle označení produktu Charakteristický Změna stavu Teplota (rozmezí teplot) tání: Není určeno. Teplota (rozmezí teplot) varu: > 100 C Bod vzplanutí: Nedá se použít. Samozápalnost: Produkt není samozápalný. Nebezpečí exploze: U produktu nehrozí nebezpečí exploze. (pokračování na straně 4)

4 strana 4/6 Tenze par při 20 C: 23 hpa Hustota při 20 C: 1,35 g/cm 3 (DIN 53217) Rozpustnost ve / směsitelnost s vodě: Úplně mísitelná. Hodnota ph při 20 C: 8 (DIN 19261) Viskozita: Dynamicky při 20 C: 9000 mpas (pokračování strany 3) * 10Stálost a reaktivita Termický rozklad / Podmínky, kterých je nutno se vyvarovat: Nedochází k rozkladu při doporučeném způsobu použití. Látky a materiály, s nimiž výrobek nesmí přijít do styku: Muže reagovat s aminy a merkaptany za silného vývoje tepla. Kyseliny Nebezpečné reakce: Žádné nebezpečné rekce nejsou známy. Nebezpečné produkty rozkladu: Nebezpečí vzniku toxických, fluor obsahujících, produktů pyrolýzy. Při teplotách přez 250 stupňů může nastat depolymerizace a uvolnění výchozích monomerů. * 11Toxikologické informace Akutní toxicita: Primární dráždivé účinky: na kůži: Dráždí kůži a sliznice. na zrak: Žádné dráždivé účinky Senzibilizace: Vdechnutím je možná senzibilizace. Doplňující toxikologická upozornění: dráždivý Senzibilizace Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. * 12Ekologické informace Vyloučení látky (stálost a odbouratelnost): Nejsou k dispozici žádné údaje o prípravku Ekotoxické účinky: Poznámka: Škodlivý pro ryby. Všeobecná upozornění: Třída ohrožení vody 2 (Samozařazení):ohrožuje vodu Nesmí vniknout do spodní vody,povodí nebo kanalizace. Ohrožuje pitnou vodu už při proniknutí malého množství do zeminy. Nejsou k dispozici žádné údaje o produktu. Zamezit vniknutí produktu do vod nebo do pudy. škodlivá pro vodní organismy * 13Pokyny k likvidaci Produkt: Doporučení: Nesmí se odstraňovat společně s odpady z domácnosti. Nesmí vniknout do vod nebo kanalizace. Za dodržování úredních predpisu dodat do vhodné spalovny nebo na skládku popr. k recyklaci (pokračování na straně 5)

5 strana 5/6 (pokračování strany 4) Evropský katalog odpadů ODPADY Z VÝROBY, ZPRACOVÁNÍ, DISTRIBUCE A POUŽÍVÁNÍ NÁTĚROVÝCH HMOT (BAREV, LAKŮ A SMALTŮ), LEPIDEL, TĚSNICÍCH MATERIÁLŮ A TISKAŘSKÝCH BAREV Odpady z výroby, zpracování, distribuce, používání a odstraňování barev a laků Odpadní barvy a laky obsahující organická rozpouštědla nebo jiné nebezpečné látky Kontaminované obaly: Doporučení: Kontaminované obaly se musí bezezbytku vyprázdnit. Po príslušném vycištení pak mohou být dodány k recyklaci. Nevycištené obaly musí být zlikvidovány jako látka samotná. Doporučený čistící prostředek: Voda, s přísadami čistících prostředků. 14Informace pro přepravu Pozemní přeprava ADR/RID (hranice překračující): ADR/RID-GGVS/E třída: - Námořní přeprava IMDG: IMDG-třída: - Látka znečišťující moře: Ne Letecká přeprava ICAO-TI a IATA-DGR: ICAO/IATA-třída: - 15Informace o předpisech Označení podle právních směrnic EHS: Produkt je zařazen a označen podle směrnic ES/nařízení o nebezpečných látkách. Poznávací písmeno a označení nebezpečnosti produktu: Xi Dráždivý Nebezpečné komponenty k etiketování: epoxidová pryskyřice z Bisfenolu A a epichlorhydrinu průměrná molekulová hmotnost < 700 R-věty: 36/38 Dráždí oči a kůži. 43 Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. 52/53 Škodlivý pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. S-věty: 2 Uchovávejte mimo dosah dětí. 23 Nevdechujte plyny/dýmy/páry/aerosoly (příslušný výraz specifikuje výrobce). 24/25 Zamezte styku s kůží a očima. 29/56 Nevylévejte do kanalizace, zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady. 37/39 Používejte vhodné ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít. 46 Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Zvláštní označení určitých přípravků: Obsahuje epoxidové složky. Viz informace dodané výrobcem. (pokračování na straně 6)

6 strana 6/6 Národní předpisy: Stupeň ohrožení vody: VOT 2(Samozařazení): ohrožující vodní zdroje. (pokračování strany 5) 16Další informace Údaje se opírají o dnešní stav našich vědomostí, nepředstavují však záruku vlastností produktu a nevznikají tak žádné smluvní právní vztahy. Relevantní věty R 22 Zdraví škodlivý při požití. 36/38 Dráždí oči a kůži. 43 Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. 51/53 Toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. * Údaje byly oproti předešlé verzi změněny

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Obchodní označení: FuboTec Pox Gisbau Code RE0 Statistcké cislo 32099000 Použití látky / přípravku Povlakový

Více

Bezpečnostní list podle 91/155/EHS & 93/112/EHS

Bezpečnostní list podle 91/155/EHS & 93/112/EHS strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Údaje k produktu Použití látky / přípravku Pomocný přípravek pro dentální techniku Identifikace výrobce/dovozce: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku 2-K lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice, elektricky vodivý, složka A Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Barevná pasta Identifikace výrobce / distributora / prvního distributora: Reichhold,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ES, Článek 31

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ES, Článek 31 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU Údaje k produktu Obchodní označení: GRUND odstraňovač vosků a nečistot Použití látky / přípravku Čisticí přípravek Základní čisticí přípravek

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo Identifikace výrobce/dovozce: UHU GmbH & Co.KG Herrmannstraße 7 D-77815 Bühl

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Stírací (vytírací) prostředek Identifikace společnosti nebo podniku: CC-Dr. Schutz

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení ES č. 1907/2006 (REACH)

Bezpečnostní list podle Nařízení ES č. 1907/2006 (REACH) strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Rychleschnoucí montážní malta

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití Použití látky / p ípravku Prost edek pro úpravu vody

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31 strana 1/6 1 IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku: Použití látky nebo přípravku: Přípravek určený k odstraňování usazenin z vody a zbytky pracích prášků

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 12167/1 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku

Více

Professional super glue in handy dispenser bottle.

Professional super glue in handy dispenser bottle. strana 1/7 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku. 1.1 Identifikátor výrobku. Obchodní ozna ení: Liquid. 1.2 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití. Použití látky

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravkučisticí přípravek na podlahy Identifikace společnosti nebo podniku: CC-Dr. Schutz GmbH

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31,Příloha II

Bezpečnostní list podle 1907/2006/EC článek 31,Příloha II strana 1/6 1 IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Číslo výrobku: V46003 1.2 Použití látky nebo přípravku Tekutý prací prostředek 1.3 Identifikace společnosti

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Polyuretanová

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Lazura 1.3 Podrobné

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku. 1.1 Identifikátor výrobku.. 1.2 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití. Použití látky / p ípravku Lepidlo. 1.3 Podrobné

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 15. 01. 2003 Datum revize : 10 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 15. 01. 2003 Datum revize : 10 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Lepidlo na parkety profesionální LE 555 Profi Parkettklebstoff LE 555 Další názvy látky:

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti 1.1 Identifikace látky nebo přípravku TADELAKT Kreidezeit 1.2 Použití látky nebo přípravku TADELAKT Marocký štuk 1.3 Identifikace společnosti nebo podniku Výrobce:

Více

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název přípravku: Decomarmor P744 Katalogové číslo: - 1.2 Použití přípravku: omítka 1.3 Identifikace: distributora:

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití Použití látky / p ípravku Prost edek pro dezinfekci vody Podrobné

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 000492 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Preparát

Více

4 První pomoc. Strana: 1/5 Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, čl. 31. * 1 Označení látky příp. směsi a označení podniku

4 První pomoc. Strana: 1/5 Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, čl. 31. * 1 Označení látky příp. směsi a označení podniku Strana: 1/5 * 1 Označení látky příp. směsi a označení podniku 1.1 Identifikátor produktu Obchodní označení: FDKS / FDKS100 1.2 Relevantní identifikovaná použití látky nebo směsi a použití, která se nedoporučují:

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Číslo výrobku: X186 Použití látky / přípravku Laboratorní chemikálie Identifikace výrobce/dovozce: Promega Corporation 2800 Woods

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Kód: FAGLH 06W41 Použití látky nebo přípravku: Dezinfekční přípravek pro profesionální použití. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 29. 05. 2006 Datum revize : 10. 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 29. 05. 2006 Datum revize : 10. 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Vodivá vrstva EL 605 Leitschicht EL 605 Další názvy látky: neudáno Doporučené použití: základní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Lepidlo 1.3

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Strana 1 z 5 Chemoprén PVC Datum revize v zahraničí: 12.11.2007 Datum revize v ČR: 20.05.2008 Datum vyhotovení v ČR: 04.08.2006 1.Identifikace látky nebo přípravku

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Pomocný prípravek pro dentální

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Strana 1 z 5 Ceresit CE 47 složka A Datum revize v zahraničí: 25.07.2007 Datum revize v ČR: 01.10.2008 Datum vyhotovení v ČR: 01.11.1999 Obchodní jméno: Ceresit CE47

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 13. 01. 2003 Datum revize : 10. 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 13. 01. 2003 Datum revize : 10. 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Nivelační hmota na dřevěné podlahy NH 75 Holzboden-Nivelliermasse NH 75 Další názvy látky:

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Supra NEOC 1311

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Supra NEOC 1311 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Řezný olej 1.3

Více

Datum vydání: 25.5.2010 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název: Epoxidová pryskyřice 371 s CNT Další názvy látky: Modifikovaná

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo příprava a výrobce nebo dovozce Údaje o výrobku Obchodní název: HP ULTRA Katalogové číslo: 0781 319 8060, 0781 319 8061 Použití látky: Motorový olej Výrobce / Dodavatel:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 30. 05. 2006 Datum revize : 12. 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 30. 05. 2006 Datum revize : 12. 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Epoxidová pryskyřice Allround GV 1, složka A Epoxy Allroundharz GV 1, Komp. A Kód výrobku:

Více

Bezpečnostní list podle ES č. 1907/2006, článku 31, přílohy II, v platném znění

Bezpečnostní list podle ES č. 1907/2006, článku 31, přílohy II, v platném znění strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Údaje k výrobku Použití látky/směsi: Prostředek na odstraňování mechu. Identifikace prvního příjemce/distributora/dovozce: IKO s.r.o. Pod Pekárnami

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST VÝROBKU INFORMACE VZTAHUJÍCÍ SE K CHEMICKÝM ÚDAJŮM

BEZPEČNOSTNÍ LIST VÝROBKU INFORMACE VZTAHUJÍCÍ SE K CHEMICKÝM ÚDAJŮM 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1.-Identifikace výrobku: Kód: 1.2.-Identifikace dovozce: 1.2.1.-Obchodní jméno: DRIZORO CZ, s.r.o. 1.2.2.-Sídlo: Bánov 98 CZ 687 54 Bánov IČO:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Datum vydání: 4.11.2008 Název výrobku: REFRAFIX T-40

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Datum vydání: 4.11.2008 Název výrobku: REFRAFIX T-40 Stránka 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: REFRAFIX T-40 1.2 Použití přípravku: pojivo žárovzdorných hmot 1.3 Identifikace společnosti nebo podniku:

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti. ODDÍL 3: Složení/informace o složkách

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti. ODDÍL 3: Složení/informace o složkách ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Těsnicí prostředek pro pneumatiky

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku strana 1/7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Venkovní základová

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.) BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 6. 6. 2004 Strana: 1/5 Datum revize: Název výrobku: SCHÖNOX SuperPlan Číslo výrobku: 3.21 1. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: SUPER BENZIN ADITIV Chemický název: 1.2 Použití látky nebo přípravku: aditiv do benzinu

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/7 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku Kód: FM003196 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití Použití látky nebo sm si: Dezinfek ní

Více

1. OZNAČENÍ LÁTKY RESP. PŘÍPRAVKU A PODNIKU 2. MOŽNÁ NEBEZPEČÍ 3. SLOŽENÍ/ÚDAJE KE SLOŽKÁM 4. OPATŘENÍ PRVNÍ POMOCI

1. OZNAČENÍ LÁTKY RESP. PŘÍPRAVKU A PODNIKU 2. MOŽNÁ NEBEZPEČÍ 3. SLOŽENÍ/ÚDAJE KE SLOŽKÁM 4. OPATŘENÍ PRVNÍ POMOCI 1. OZNAČENÍ LÁTKY RESP. PŘÍPRAVKU A PODNIKU Obchodní název Code-Nr. Parker SA05 Výrobce/dodavatel Úsek podávající informace Informace záchranné služby Parker Hannifin GmbH O-Ring Division Europe Stuifenstrasse

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení ES 1907/2006 (REACH), čl. 31. WC tablety

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení ES 1907/2006 (REACH), čl. 31. WC tablety Strana 1 z 10 stran Datum vydání: 29.3.2007 Datum revize: 30.10.2008 1.Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku: 1.1. Identifikace látky nebo přípravku: Název: Další název látky: 1.2. Použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Název přípravku: MISTRAL OMÍTKOVÝ PODKLAD Datum vyhotovení: 1.2. 2011 I. Identifikace látky / přípravku, společnosti /podniku Identifikace látky / přípravku: Registrační číslo: Další identifikace: bílá

Více

Kyselina citronová monohydrát

Kyselina citronová monohydrát 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘ ÍPRAVKU A SPOLEČ NOSTI/PODNIKU Údaje o výrobku Obchodní název : Kyselina citronová Použitím : Disperzní použití Dodavatel : Narita DOX s.r.o. Slovinská 752/7 Praha 10, 101 00 Telefonní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 6) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Březen 2006 Datum revize : Říjen 2007 Revize: 04 Název výrobku: CHRYSO Dem DSY BIO 2 odformovací přípravek 1. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle zákona 356/2003 a MPO 231/2004. strana 1

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle zákona 356/2003 a MPO 231/2004. strana 1 dle zákona 356/2003 a MPO 231/2004. strana 1 1. Identifikace látky/přípravku a výrobce nebo dovozce: Woodfix Ciranova, PATTYN Vernissen BVBA, Industrieweg 29,B-8800 Beveren-Roeselare Belgie 1.1 Obchodní

Více

SOKRATES balzám na okna

SOKRATES balzám na okna STRANA: 1/5 Oddíl 1. Identifikace směsi a společnosti 1.1 Identifikátor výrobku Další názvy: SOKRATES - vodouředitelný regenerační nátěr 1.2 Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití Výrobek

Více

RAVAKahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST. dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. RASIN čistič odpadů

RAVAKahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST. dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. RASIN čistič odpadů Datum vydání: 4.8.2005 Strana: Verze 1 6 A Datum revize: 22.3.2006 Strana 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce : 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : 1.2 Použití látky nebo

Více

3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU:

3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU: Strana 1/8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA: 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Další název látky: 1.2 Použití látky nebo přípravku: 1.3

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006 Datum posledního přepracování v zahraničí: 2.2.2010 Stránka 1 z 6 1. IDENTIFIKACE NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1. Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název: Chemický název: přípravek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Vysoce účinná pasta k čištění, leštění a moření chromniklových nerez ocelí.

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC Datum vydání: 28.02.2013 Strana 1/7 1 Identifikace látky nebo přípravku, výrobce nebo dovozce 1.1. Údaje o výrobku Obchodní název: STIHL ForestPlus řetězový olej Katalogové číslo: 0781 516 6... 1.2. Použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku: Nekonecné vlákno

Více

Bezpečnostní list dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list dle vyhlášky č. 231/2004 Sb. List: 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku: FLOORSAN super 1.2. Jméno nebo obchodní jméno: CHEMFUTURE spol. s r. o. 1.3.

Více

VČELÍ VOSK BÍLÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

VČELÍ VOSK BÍLÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum revize: Strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: INCI-název: Cera alba

Více

KOLODIUM ÖAB 2009. BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení (ES). 1907/2006 (REACH) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / P ÍPRAVKU A SPOLE NOSTI / PODNIKU

KOLODIUM ÖAB 2009. BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení (ES). 1907/2006 (REACH) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / P ÍPRAVKU A SPOLE NOSTI / PODNIKU podle Na ízení (ES). 1907/2006 (REACH) KOLODIUM ÖAB 2009 Datum vydání: 14.3.2012 Datum revize: 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / P ÍPRAVKU A SPOLE NOSTI / PODNIKU Identifikace látky nebo p ípravku Název: Kolodium

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ES, článek 31 Capatect izolační omítka Str. 1/8

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ES, článek 31 Capatect izolační omítka Str. 1/8 Capatect izolační omítka Str. 1/8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní označení: Capatect izolační omítka (Capatect SPERRPUTZ Datum vystavení: 16.03.2015

Více

ï BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č.460/2005 Sb. Název výrobku: Metalic Polish & Wax

ï BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č.460/2005 Sb. Název výrobku: Metalic Polish & Wax Strana 1 ze 7 stran 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Leštící přípravek

Více

Bezpečnostní list Podle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list Podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydání : 6.1.2002 Datum revize : 1.6.2004 1. Identifikace látky, přípravku a dodavatele 1.1. SIGAL leštidlo 1.2. Číslo CAS : 1.3. Číslo ES ( EINECS ) : 1.4. Leštidlo na vojenskou obuv je pastovité

Více

Bezpečnostní list Rhenoplast KP 1 dle zákona č. 356/2003 Sb. a vyhlášky č. 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list Rhenoplast KP 1 dle zákona č. 356/2003 Sb. a vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 6.7.2005, Strana 1 z 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE / DOVOZCE 1.1. Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další názvy látky: 1.2. Použití látky / přípravku

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku Lepidlo Identifikace výrobce/dovozce: UHU GmbH & Co.KG Herrmannstraße 7 D-77815 Bühl

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 21.10.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 21.10.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

LIST BEZPEČNOSTNÍCH ÚDAJŮ dle EU

LIST BEZPEČNOSTNÍCH ÚDAJŮ dle EU 1. Látka / označení výrobku a firmy Údaje k výrobku Obchodní jméno GORI 40 Použití Tenkovrstvá lazura s impregnačním účinkem proti modrání dřeva Výrobce / dodavatel Dyrup A/S, Gladsaxewej 300, DK 2860

Více

Datum vydání: 19.02.2013 Datum tisku: 03.06.2013

Datum vydání: 19.02.2013 Datum tisku: 03.06.2013 Calcimur vápenná Kalkinnenfarbe Str. 1/6 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace/název přípravku: Calcimur vápenná Kalkinnenfarbe Originální název přípravku: Meradur

Více

WC NET ENERGY AKTIVNÍ PRÁŠEK - BĚLICÍ

WC NET ENERGY AKTIVNÍ PRÁŠEK - BĚLICÍ Datum vydání: 01. 12. 2007 Strana 1 (celkem 5) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku: WC NET ENERGY AKTIVNÍ PRÁŠEK - BĚLICÍ Použití látky nebo přípravku:

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Údaje k produktu Použití látky / přípravku 1-Složkové pur lepidlo pro parkety Identifikace výrobce/dovozce: Výrobce: UZIN UTZ AG

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/9 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Oblast použití SU21 Spotřebitelská použití:

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 1.8.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 1.8.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

Bezpečnostní list. podle směrnic 91/155 EHS Datum tisku 19.02.2009 Přepracováno 19.02.2009

Bezpečnostní list. podle směrnic 91/155 EHS Datum tisku 19.02.2009 Přepracováno 19.02.2009 Strana 1/6 1 Produkt a firemní označení Použití produktu: Sirné hnojivo pro použití v zemědělství a zahradnictví Firemní označení: Dovozce Hechenbichler GmbH AMALGEROL CZ s.r.o. Cusanusweg 7 Kostelní 34

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 3900, 3768, 3900-N, B3900 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 5.1.2006 Datum revize v ČR: 12.4.2006 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: BOTZ Flüssigglasur 9341 Lehmbraun zemitá

Více

Bezpečnostní list dle nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) článek 31

Bezpečnostní list dle nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) článek 31 vydání: 17.9.2015 Obchodní označení látky/směsi: Strana: 1/6 1. Oddíl 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku: WATER BODY DYE 1 35101 1.2. Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC článek 31,Příloha II

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC článek 31,Příloha II strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Číslo výrobku: V46520 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Avivážní prostředek 1.3.

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 - ISO 11014-1

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 - ISO 11014-1 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 - ISO 11014-1 Pattex Repair Epoxy Universal 5 Minutes Strana 1 z 6. SDB : 284881 Datum revize: 09.02.2010 Datum výtisku: 24.06.2010 1.Identifikace látky / p ípravku

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 000560 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Povrchová

Více

1.2.Použití látky nebo přípravku:colpoly 722 TA-TIX je pryskyřice určená k laminování. Cesta komandanta Staneta 4, 1213 Medvode, Slovinsko

1.2.Použití látky nebo přípravku:colpoly 722 TA-TIX je pryskyřice určená k laminování. Cesta komandanta Staneta 4, 1213 Medvode, Slovinsko BEZPEČNOSTNÍ LIST ProGold polyesterová pryskyřice 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce nebo distributora 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: COLPOLY 722 TA-TIX 1.2.Použití látky nebo

Více

glyphosate 0,5-1,2 1071-83-6 213-997-4 N

glyphosate 0,5-1,2 1071-83-6 213-997-4 N 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1. Identifikace látky/přípravku 1.2. Obchodní název látky/přípravku: Gladiátor Hobby 1.3. Použití látky/přípravku: neselektivní herbicid 1.4. Jméno/obchodní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 1907/2006. TORO čisticí pasta

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 1907/2006. TORO čisticí pasta strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Neuvádí se - přípravek. Neuvádí se - přípravek.

Více

Zdravotnické předpisy. Předpisy pro ochranu životního prostředí. Požární předpisy

Zdravotnické předpisy. Předpisy pro ochranu životního prostředí. Požární předpisy Bezpečnostní list dle nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) Datum vytištění: 22.10.2009 přepracováno dne: 22.10.2009 Strana 1 z 5 1. OZNAČENÍ LÁTKY, RESP. PŘÍPRAVKU A PODNIKU První příjemce: WINKLMANN spol s

Více

G 05 sádrovápenná přilnavostní omítka 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

G 05 sádrovápenná přilnavostní omítka 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Datum vydání: 15. 10. 2008 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku Název: Další názvy: Registrační číslo: 1.2 Použití přípravku Popis funkce přípravku:

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC a Nařízení 453/2010/EC

Bezpečnostní list podle Nařízení 1907/2006/EC a Nařízení 453/2010/EC strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Číslo výrobku: V45014 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použitíčistící prostředek 1.3.

Více

Bezpečnostní list ES 1907/2006 Vydání 3.1 Datum 30.6.2010 Strana 1/5

Bezpečnostní list ES 1907/2006 Vydání 3.1 Datum 30.6.2010 Strana 1/5 Vydání 3.1 Datum 30.6.2010 Strana 1/5 1.IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE ČI DOVOZCE Identifikace látky nebo přípravku: Název výrobku/synonyma: Kód výrobku: Popis/použití: Identifikace firmy:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Přípravek pro zajištění závitových spojů 1.3 Identifikace výrobce: TECHNO-SERVICE

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T strana 1/5 Datum vyhotovení: 6.12.2012 Datum revize: 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU, SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace přípravku NPK 10-10-10 13S Registrační číslo látky Nepřiděluje se Účel použití přípravku

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 1. 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo Registrační číslo Další názvy směsi Příslušná určená použití směsi Penetrační nátěr. Podrobné informace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006) Datum vydání: 21.09.2001 Strana: 1 / 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo směsi: Obchodní název: Další názvy látky: JUNIOR PLUS otěruvzdorná interiérová barva

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení 1907/2006/ES

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení 1907/2006/ES 1 / 7 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikace přípravku Obchodní název: Chemický název: - Další názvy přípravku: - Číslo CAS: - Číslo ES (EINECS): - 1.2 Použití přípravku Speciální stavební

Více

Bezpečnostní list podle ES č. 1907/2006, článku 31, přílohy II, v platném znění

Bezpečnostní list podle ES č. 1907/2006, článku 31, přílohy II, v platném znění strana 1/8 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Údaje k výrobku Číslo výrobku: 111051 Použití látky/směsi: Kapalná složka polyesterové zalévací hmoty pryskyřice Akemi. Identifikace prvního

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Carulite Granular for LTCOR_1048483-1048484-1048485-1048486-1048487-1048488-1048489

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Carulite Granular for LTCOR_1048483-1048484-1048485-1048486-1048487-1048488-1048489 Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Jiné obchodní název výrobku CARULITE 200 4x8 mesh GranularCatalyst 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku : CC High Temperature Cement, Part A, Powder Filler

1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku : CC High Temperature Cement, Part A, Powder Filler Datum vydání : 14.11.2007 Strana : 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku : CC High Temperature Cement, Part A, Powder Filler

Více

SLUNEČNICOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

SLUNEČNICOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum revize: 18.9.2006 Strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: INCI-název:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. SIFO

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. SIFO strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/ obchodní název přípravku: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: 1.2 Identifikace výrobce/dovozce:

Více

1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE

1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE Datum revize: Strana 1 / 6 OBSAH OBSAH... 1 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE... 1 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI... 1 3. SLOŽENÍ/ INFORMACE O SLOŽKÁCH... 2 4. POKYNY PRO PRVNÍ POMOC... 2 5. OPATŘENÍ

Více

Americká 2452/14, 350 02 Cheb IČO: 64 83 14 42 Telefon: 354 435 130 Fax: 354 437 190

Americká 2452/14, 350 02 Cheb IČO: 64 83 14 42 Telefon: 354 435 130 Fax: 354 437 190 BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 01.08.1999 Počet stran: 5 Datum revize: Strana č. 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název přípravku: Detmol-mic Číslo CAS: --- fenitrotion

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T dle vyhlášky 231/2004 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T dle vyhlášky 231/2004 Sb. B E Z P E Č N O S T N Í L I S T dle vyhlášky 231/2004 Sb. Datum vydání: 1. 11. 2007 Datum revize: Název výrobku: KERAMALT SMS 31 Štuková omítka vnitřní 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo

Více

(dle vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 03/06/04 BAYCIDAL 25 WP Strana 1 (celkem 7) Datum revize: 04/01/07

(dle vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 03/06/04 BAYCIDAL 25 WP Strana 1 (celkem 7) Datum revize: 04/01/07 Datum vydání: 03/06/04 BAYCIDAL 25 WP Strana 1 (celkem 7) 1. Identifikace látky/přípravku a dovozce/výrobce/distributora 1.1 Identifikace přípravku BAYCIDAL 25 WP Další názvy látky: 1.2 Použití přípravku

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku Okamul K 5 Korkkontaktklebstoff (kontaktní lepidlo na korek) 1.2. Číslo CAS 1.3. Číslo ES

Více