Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem."

Transkript

1 Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou cestovní smlouvu svému prodejci (naskenovanou em). Dále je třeba uhradit zálohu ve výši 50% z ceny zájezdu. Pokud je termín odjezdu / odletu na zájezd za méně než 35 dní, je možné vytvořit rezervaci pouze v rámci pracovního dne - a to vždy do 18 hodin. V rámci toho dne je třeba zaslat podepsanou cestovní smlouvu a doklad o platbě celé částky zájezdu. Cestovní smlouvu je možné vyplnit a podepsat přímo s Vaším prodejcem na některé z poboček. U akčních nabídek (například Super Last Minute, Happy Hours) lze provést rezervaci i v rámci hodin. V jaké výši se platí záloha? Při uzavření cestovní smlouvy více než 35 dní před odjezdem / odletem požadujeme zálohu ve výši 50% z celkové ceny za zájezd. Doplatek je třeba uhradit nejpozději 35 dní před odjezdem / odletem. Při uzavření cestovní smlouvy s termínem odjezdu / odletu za méně než 35 dní požadujeme úhradu celé částky za zájezd. Kdy je vyžadována úhrada doplatku? Doplatek se hradí nejpozději 35 dní před odjezdem. Jaké údaje je potřeba uvést do cestovní smlouvy? Do cestovní smlouvy je třeba uvést: celá jména všech účastníku + data narození, údaje o objednavateli zájezdu, tj. celé jméno, datum narození, bydliště, telefon a . Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Jak mohu zájezd uhradit? Platby za zájezd lze provést v hotovosti, převodem na účet či kartou. Je možná úhrada zájezdu formou poukázek? Ano, naše CK Neckermann přijímá i poukázky. Více informací naleznete zde: Je možné uhradit zájezd kartou? Ano, tuto možnost také našim klientům nabízíme. Platba kartou je na našich pobočkách zpoplatněna. Pro více informací či pro provedení platby prostřednictvím platební karty kontaktujte Vašeho prodejce. Budu upozorněn, že se blíží datum doplacení zájezdu? Bohužel není v našich silách, abychom informovali předem všechny naše klienty ohledně blížící se splatnosti doplatku zájezdu. Každý klient si datum splatnosti doplatku musí pohlídat sám. Toto datum splatnosti doplatku se nachází v každé cestovní smlouvě. Je možná úhrada zájezdu německých CK v českých korunách? Ano, tato varianta je možná. Cena zájezdu německé / rakouské CK bude přepočítána naším aktuálním týdenním kurzem.

2 Jakou formou je zasíláno odbavení k zájezdu? Odbavení k zájezdu zasíláme na ovou adresu uvedenou na cestovní smlouvě cca 7 dní před odjezdem / odletem. Je nutné vytisknout si pokyny / odbavení před cestou? Ano, námi zaslané odbavení je třeba vytisknout. Součástí odbavení je také voucher na ubytování, který po Vašem příjezdu musíte předložit v hotelu. Doporučujeme vzít si s sebou také podepsanou cestovní smlouvu pro kontrolu objednaných služeb v případě problému. Koho mám kontaktovat, pokud obdržím cestovní doklady s chybami? Pokud máte na Vašich cestovních dokladech (dále je voucher) chybné informace, volejte, prosím, neprodleně svému prodejci, který nechá Vaše údaje v systému a na voucheru změnit. 24 hodin před nástupem na ubytování již nelze provést žádné změny ve Vašich voucherech. Změny mohou být zpoplatněny dle VSP. Mohu si odbavení k zájezdu vyzvednout na vaší pobočce? Ano, můžete. Jakmile budou mít naše referentky Vaše odbavení k dispozici, tak Vám zavolají nebo pošlou sms s informací, kdy je možné si odbavení na pobočce vyzvednout. Nabízí vaše CK služby českého delegáta? Ano, u všech leteckých zájezdů z našeho tištěného katalogu Léto u moře je na místě česky mluvící zástupce CK / delegát. U hotelů, které jsou součástí webové nabídky (tyto hotely tedy nenaleznete v našich tištěných katalozích), je asistence v destinaci / delegát pouze na telefonu. V případě zájezdu / pobytu s vlastní dopravou (katalog Autem Evropou) je našim klientům k dispozici SOS linka, jejíž telefonní spojení naleznete ve Vašich cestovních dokumentech / odbavení. Zaměstnavatel mi přispívá z fondu FKSP, vystavíte mi fakturu? Ano, fakturu Vám rádi vystavíme, většinou hned na počkání. Stačí upřesnit název a adresu zaměstnavatele, telefonní kontakt, , IČ, DIČ, fakturovanou částku a konkrétní text, který si zaměstnavatel žádá. Chtěli byste od nás zpracovat nabídku na dovolenou a zaslat ji na Váš ? Ano, rádi pro Vás vypracujeme nabídku a zašleme ji na Váš . Postačí, když nám sdělíte Vaše požadavky (místo pobytu, termín, složení osob, požadovanou stravu, atd). Na základě těchto informací pro Vás sestavíme nabídku / variantu(y), která(é) Vám budou nejvíce vyhovovat. Jsou ceny uvedené na Vašich webových stránkách konečné? Ceny na webu jsou konečné, obsahují veškeré uvedené slevy. Je možné dodatečně sjednat cestovní pojištění k zájezdu? Cestovní pojištění lze do Vaší objednávky / rezervace přidat pouze do doby úhrady doplatku. Zároveň nelze zakoupit jen pojištění storna. Toto lze pouze v kombinaci s pojištěním léčebných výloh.

3 Je možné po uzavření cestovní smlouvy provádět změny v objednávce / rezervaci zájezdu? Jakákoliv změna po provedení závazné objednávky je zpoplatněna dle našich Všeobecných smluvních podmínek. Koho mám kontaktovat, pokud chci udělat změny ve své rezervaci před odjezdem / odletem? Pokud chcete provést změny v rezervaci více než 24 hodin před nástupem na ubytování (změny jmen, pokojů, hotelů atd.), volejte, prosím, vždy svého prodejce a proveďte změny u něj (kontakt naleznete na Vaší cestovní smlouvě nebo voucheru). Změny mohou být zpoplatněny dle VSP. SOS linka může provést pouze změny jmen méně než 24 hodin před nástupem na ubytování. Komu mohu nahlásit pozdní příjezd / nástup (popř. storno) do ubytovacího zařízení? Pokud víte již předem nebo přímo při zakoupení zájezdu, že nastoupíte na ubytování později, než je uvedeno ve voucheru, nebo až další den, nahlaste, prosím, tuto skutečnost Vašemu prodejci. Pokud máte zpoždění v den nástupu do ubytovacího zařízení, nebo nemůžete v tento den přijet, volejte, prosím, SOS linku. V případě, že provedu online objednávku, je tato závazná? V případě, že provádíte objednávku online, tedy přes naše webové stránky, stává se tato objednávka závaznou pouze při zadání platby (a úhrady) online. Pokud si do objednávky zadáte platbu převodem, není tato objednávka závazná. V jakém jazyce obdržím odbavení v případě zájezdu zahraniční CK? V rámci zájezdů německých / rakouských cestovních kanceláří jsou pro naše klienty veškeré cestovní dokumenty vč. odbavení v německém jazyce. Je přesně stanovený čas ubytování / opuštění pokoje v odjezdový den? Stanovený čas k ubytování / opuštění hotelového pokoje je určen hotelem s ohledem na včasné provedení úklidu. Možnost nastěhování v den příjezdu je podle mezinárodních pravidel po 14. hod. Pokud by byl Váš odjezd naplánován až na odpoledne/ večer, pokoj je zpravidla nutné opustit do hod., aby bylo možné provést řádný úklid pro nově přijíždějící hosty. Tím také končí nárok na objednané stravování (zpravidla po snídani). Časný příjezd či pozdní odjezd není důvodem k delšímu užívání pokoje. Kde mohu uplatnit slevu na skipas? Ohledně slevy na skipas se, prosím, informujte přímo v hotelu na recepci. Pokud Vám hotel nemůže vyjít vstříc, obdržíte slevu na skipas po předložení Vašeho voucheru přímo v prodejně skipasů. Kde mohu získat informace o letu do destinace (čas odletu, terminál, váhové limity, číslo letu atd.)? Informace o Vašem odletu naleznete ve Vašich pokynech k odletu, které Vám přijdou včas před odletem. Čas odletu si můžete znovu ověřit u Vašeho prodejce nebo na SOS lince méně než 24 hodin před odletem. Číslo terminálu máte uvedené ve svých pokynech.

4 Ověření času transferu z hotelu u zájezdů označených pod kódem YCZE a zahraničních Touroperátorů (Neckermann Reisen, Bucher Reisen, TUI, apod.): Prosíme o kontrolu Vašeho času transferu z hotelu na letiště ve Váš odletový den v hotelové info-knize - a to minimálně 24 hodin před plánovaným odletem. V případě, že informace týkající se času transferu není 24 hodin před plánovaným odletem v info-knize uvedena, volejte, prosím, naší SOS linku: Těsně před odletem již není možné čas transferu okamžitě zjistit. Letím s CK Neckermann na Eurovíkend. Kde se setkám s průvodcem? Zástupce / průvodce CK Neckermann naleznete na konci odletové haly terminálu 2, hned vedle posledního vchodu a východu 2E. Zde jsou dva velké pulty, kde odbavují cestovní kanceláře. Průvodce Vám předá potřebné informace ohledně cesty a předá letenky, pokud není letenka hromadná pro celou skupinu. Zahrnuje cena zájezdu (balíček služeb) také místní a lázeňské taxy? Všechny místní a lázeňské taxy se hradí vždy v místě ubytování. Jejich přibližná výše je uvedena v katalogu u popisu ubytování a může se během roku měnit. Kde získám informace o platnosti cestovních dokladů a o vízech? Informace týkající se platnosti Vašich cestovních dokladů či vízové povinnosti naleznete v sekci Všeobecné informace. V případě nejistoty se, prosím, obracejte na zastoupení jednotlivých zemí (veškeré informace naleznete také na Obdržím od CK popis trasy do destinace (v případě produktu s vlastní dopravou)? Doporučujeme nastudovat trasu, její aktuální omezení a celkovou dopravní situaci před odjezdem. Od CK obdržíte pouze stručný návrh trasy, který je uveden ve Vašich cestovních dokladech. SOS linka nemá přehled o aktuální dopravní situaci a nezná Vaši trasu. Může pouze nahlásit Váš pozdní příjezd do ubytovacího zařízení. Komu mohu volat v případě pojistné události v destinaci (včetně storna)? Pokud dojde k pojistné události včetně storna zájezdu, obracejte se, prosím, rovnou na pojišťovnu (asistenci), popř. na Vašeho prodejce. SOS linka není kompetentní k zodpovídání dotazů ohledně vrácení částky za zájezd, který neproběhl, nebo proběhl pouze z části. Rád bych si přímo na místě prodloužil / zkrátil pobyt. Kdo mi pomůže prodloužení / zkrácení vyřídit? Pokud byste si svůj pobyt rádi prodloužili / zkrátili, informujte se na možnosti, prosím, rovnou ve Vašem ubytovacím zařízení. V případě, že jste již na místě, CK nemůže měnit délku Vašeho pobytu v systému. Po vyčerpání služeb zakoupených přes CK probíhá jednání pouze mezi Vámi a ubytovacím zařízením. SOS linka Vám ráda pomůže při vyjednávání v případě jazykové bariéry. Kde najdu kontakt na delegáta v případě leteckého zájezdu? Kontakt na Vašeho zástupce v destinaci obdržíte buď po příletu do destinace, nebo si ho přečtete na informační tabuli či v informační knize CK Neckermann přímo ve Vašem hotelu.

5 Pokud si zakoupím balíček služeb s polopenzí, jsou zde zahrnuty i nápoje? Cena za polopenzi nezahrnuje nápoje, není-li uvedeno v katalogu jinak. Rád bych uplatnil své právo na reklamaci. Kde najdu kontakt na reklamační oddělení? V případě reklamace zájezdu / pobytu kontaktujte, prosím, naše reklamační oddělení em: reklamace@ckneckermann.cz

Všeobecné podmínky k účasti na zájezdech pořádaných cestovní kanceláří Travel Planet, s.r.o.

Všeobecné podmínky k účasti na zájezdech pořádaných cestovní kanceláří Travel Planet, s.r.o. Všeobecné podmínky k účasti na zájezdech pořádaných cestovní kanceláří Travel Planet, s.r.o. 1. Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky CK Travel Planet jsou platné pro všechny zájezdy, pobyty a služby

Více

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Balkanbus s.r.o. Smlouva o obchodním zastoupení při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Smluvní strany: CK STRAVA, Balkanbus s.r.o. (dále jen CK) Se sídlem: Havlíčkova 99, Blučina

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky Trends & Events s.r.o., se sídlem Tobrucká 713/25, 160 00 Praha 6, IČO 289 52 481 DIČ CZ28952481 jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby cestovního

Více

Všeobecné obchodní podmínky CK MOJELODE.CZ

Všeobecné obchodní podmínky CK MOJELODE.CZ tel: +420 602 483 242 e-mail: info@mojelode.cz web: www.mojelode.cz CK Mojelode.cz EKOSAN servis s.r.o. Fortenská 43 537 01 Chrudim Všeobecné obchodní podmínky CK MOJELODE.CZ 1. Vymezení pojmů CK MOJELODE.CZ

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014 VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014 Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí cestovní smlouvy (dále jen CS), která upravuje vztah mezi zákazníkem a cestovní kanceláří MAD MAT SPORT s.r.o

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY GREECE TOURS PRAGUE, spol. s r.o. I. Úvodní ustanovení: Tyto Všeobecné smluvní podmínky (dále jen VSP) upravují práva a povinnosti smluvních stran při prodeji zájezdů předem

Více

Všeobecné smluvní podmínky - sezóna 2015

Všeobecné smluvní podmínky - sezóna 2015 Všeobecné smluvní podmínky - sezóna 2015 1. Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky (dále také jen VSP ) cestovní kanceláře Blue Style k.s., se sídlem Jindřišská 27, 110 00 Praha 1, IČ: 25 60 96 88

Více

Obchodní podmínky Cestovní kanceláře Marted s.r.o. pro smlouvy o zájezdu 1. Vznik smluvního vztahu, cena zájezdu, platební podmínky a podmínky

Obchodní podmínky Cestovní kanceláře Marted s.r.o. pro smlouvy o zájezdu 1. Vznik smluvního vztahu, cena zájezdu, platební podmínky a podmínky Obchodní podmínky Cestovní kanceláře Marted s.r.o. pro smlouvy o zájezdu 1. Vznik smluvního vztahu, cena zájezdu, platební podmínky a podmínky realizace zájezdu Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE K PRODEJI TOUR OPERÁTORŮ PATŘÍCÍCH DO SKUPINY THOMAS COOK

ZÁKLADNÍ INFORMACE K PRODEJI TOUR OPERÁTORŮ PATŘÍCÍCH DO SKUPINY THOMAS COOK ZÁKLADNÍ INFORMACE K PRODEJI TOUR OPERÁTORŮ PATŘÍCÍCH DO SKUPINY THOMAS COOK Skupina Thomas Cook je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2012 zajistila celosvětově SKUPINA Thomas Cook

Více

Důležité rady a informace

Důležité rady a informace Důležité rady a informace Podmínky účasti na zájezdech a vzájemná práva a povinnosti vznikající mezi klientem a naší CK stanoví Všeobecné smluvní podmínky účasti na zájezdech, jejichž úplné znění naleznete

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ALEX na rok 2009

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ALEX na rok 2009 Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ALEX na rok 2009 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy a služby cestovního ruchu společnosti Alex, cestovní

Více

Podmínky pro cestující Cestovní kanceláře FISCHER, a. s.

Podmínky pro cestující Cestovní kanceláře FISCHER, a. s. Podmínky pro cestující Cestovní kanceláře FISCHER, a. s. Cestovní kancelář FISCHER, a. s. se sídlem Na Strži 65/1702, 140 62 Praha 4, IČ 26141647, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchodní a dodací podmínky platné od 25.9.2013 pro www.sportobchod.cz provozovaný společností SportObchod.cz s.r.o., IČ 26904241, Čechyňská 16, 60200 Brno, vedenou u rejstříkového soudu v Brně v oddíle

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Společnost INVIA.CZ, a.s., IČO: 267 02 924, se sídlem Praha 1, Senovážné náměstí 1463/5, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

lídři 27 let tiptravel.cz Všeobecné

lídři 27 let tiptravel.cz Všeobecné lídři 27 let tiptravel.cz Všeobecné smluvní podmínky2016 VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Všeobecné smluvní podmínky TIP travel s.r.o. jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby

Více

Všeobecné podmínky MT-TOUR

Všeobecné podmínky MT-TOUR Všeobecné podmínky MT-TOUR 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy a služby cestovního ruchu společnosti CK MT-TOUR, Ing. Michaela Červinková (dále jen CK MT-TOUR)

Více

Všeobecné obchodní podmínky Mňam Tour cestovní agentury MauMau s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky Mňam Tour cestovní agentury MauMau s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Mňam Tour cestovní agentury MauMau s.r.o. Toto jsou všeobecné obchodní podmínky Mňam Tour, kterými se řídí poskytování služeb cestovního ruchu cestovní agenturou MauMau s.r.o.

Více

a/ Cenou zájezdu se rozumí cena, kterou CK Hello Tour potvrdí na Smlouvě o zájezdu.

a/ Cenou zájezdu se rozumí cena, kterou CK Hello Tour potvrdí na Smlouvě o zájezdu. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH 1. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU a/ Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří Hello Tour, provozovatel FliCom Travel s.r.o., Praha 4 - Nusle, Křesomyslova 364/19, 114

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE TCHEQUIE TOUR s.r.o. Cestovní kancelář Tchequie Tour s.r.o., se sídlem Neumannova 1476/3, 150 00 Praha 5, zajišťuje a poskytuje

Více

Všeobecné smluvní podmínky

Všeobecné smluvní podmínky Všeobecné smluvní podmínky Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Všeobecné smluvní podmínky Cestovní kanceláře Ing. Ladislav Jarý - VICTORIA se sídlem Cihlářská 26, 602 00 Brno, IČO 163 12 520 (dále jen CK VICTORIA)

Více

1. Smluvní vztah. 2. Smlouva o zájezdu a potvrzení účasti

1. Smluvní vztah. 2. Smlouva o zájezdu a potvrzení účasti 1. Smluvní vztah Vzájemný vztah mezi CK Kompas Praha spol. s r.o. (dále jen CK Kompas) a zákazníkem (jednotlivci nebo organizacemi jako účastníky zájezdů CK Kompas) se řídí ustanovením zákona č. 159/1999

Více

Všeobecné smluvní podmínky CK Thien Truong An Vietnam Travel

Všeobecné smluvní podmínky CK Thien Truong An Vietnam Travel Všeobecné smluvní podmínky CK Thien Truong An Vietnam Travel 1. Vznik smluvního vztahu Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří Thien Truong An Vietnam Travel (dále jen CK) a zákazníkem vzniká na základě

Více

Podmínky pro cestující Cestovní kanceláře FISCHER, a. s.

Podmínky pro cestující Cestovní kanceláře FISCHER, a. s. Podmínky pro cestující Cestovní kanceláře FISCHER, a. s. se sídlem Na Strži 65/1702, 140 62 Praha 4, IČ 26141647, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6304 Zájezdy

Více

Podmínky pro cestující NEV-DAMA, obchodní značky Cestovní kanceláře FISCHER

Podmínky pro cestující NEV-DAMA, obchodní značky Cestovní kanceláře FISCHER Podmínky pro cestující NEV-DAMA, obchodní značky Cestovní kanceláře FISCHER se sídlem Praha 4 Nusle, Na Strži 1702/65, 140 62, IČ 26141647, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

OBJEDNÁVKA SLUŽEB. Adresa, PSČ: sleva 0% 0 Kč Rozšířené (bez léčebných výloh) 0 Kč Telefon (mobil): Příplatek k ubytování 0 Kč strava 0 Kč 0 Kč

OBJEDNÁVKA SLUŽEB. Adresa, PSČ: sleva 0% 0 Kč Rozšířené (bez léčebných výloh) 0 Kč Telefon (mobil): Příplatek k ubytování 0 Kč strava 0 Kč 0 Kč PRAHA BRNO BRNO OTRAVA OLOMOUC LIBEREC PŘEROV REZERV.ČÍ. Myslíkova 10 Cejl 87 nám.vob.10 Purkyňova 6 Palackého 3 oukenné nám. 613 Wilsonova 11 120 00 Praha 602 00 Brno 602 00 Brno 702 00 Ostrava 772 00

Více

Základní informace k zájezdům

Základní informace k zájezdům Základní informace k zájezdům ZÁKLADNÍ INFORMACE K ZÁJEZDŮM 1. UBYTOVÁNÍ Popisy a kategorizace ubytovacích zařízení v destinacích odpovídají standardům a kvalitativním měřítkům stanoveným příslušnou místní

Více

CHORVATSKO, SLOVINSKO, ITÁLIE, FRANCIE

CHORVATSKO, SLOVINSKO, ITÁLIE, FRANCIE OD ROKU 1920 ZA HRANICE VŠEDNÍCH DNŮ CESTOVNÍ KANCELÁŘ CENÍK SLEVA AŽ 22% Dítě ZDARMA Záloha 1 500 Kč 100% pojištění storna CHORVATSKO, SLOVINSKO, ITÁLIE, FRANCIE POBYTOVÉ ZÁJEZDY Léto 2016 Vysvětlivky

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky 1 Všeobecné obchodní podmínky 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ a) Všeobecné obchodní podmínky cestovní kanceláře EVENTBOX, s.r.o. (dále jen cestovní kancelář ) jsou platné pro všechny cesty, jejichž pořadatelem je

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY FANTASY TRAVEL, s.r.o.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY FANTASY TRAVEL, s.r.o. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY FANTASY TRAVEL, s.r.o. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře FANTASY TRAVEL, s.r.o., se sídlem Opálkova 135/13, 635 00 Brno, IČO 29299284 (dále také

Více

Vyúčtování zahraniční/tuzemské pracovní cesty (nutno předložit do 10 pracovních dnů po návratu)

Vyúčtování zahraniční/tuzemské pracovní cesty (nutno předložit do 10 pracovních dnů po návratu) Vyúčtování zahraniční/tuzemské pracovní cesty (nutno předložit do 10 pracovních dnů po návratu) Jméno a příjmení: Telefon/e-mail: Druh pracovního poměru: (nehodící se škrtněte) Vysílající pracoviště (institut):

Více

Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu

Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu Vážený kliente, dovolte nám, abychom Vás následovně seznámili s našimi všeobecnými smluvními podmínkami obsahujícími důležité informace

Více

ŠPANĚLSKO. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** AUTOKAREM - 7denní pobyt příjezd do ČR. Jízdenka v LUXUSNÍM AUTOKARU:!!! J I Ž V C E N Ě!!!

ŠPANĚLSKO. Costa Brava - AKCE FORTUNA *** AUTOKAREM - 7denní pobyt příjezd do ČR. Jízdenka v LUXUSNÍM AUTOKARU:!!! J I Ž V C E N Ě!!! CK IDEAL - TOUR PRAHA, s.r.o. ŠPANĚLSKO odjezd z ČR pátek 12.6.15 Ceny dalších hotelů: AKCE - LAST MINUTE Nabídka platí od 3.6. do 12.6.2015!!!POZOR OMEZENÁ NABÍDKA!!! Costa Brava - AKCE FORTUNA *** cena

Více

aneb váš báječný členský benefit s CK ALEX Dopřejte si dovolenou, jakou jste nezažili léta

aneb váš báječný členský benefit s CK ALEX Dopřejte si dovolenou, jakou jste nezažili léta Pohodová dovolená 2012 aneb váš báječný členský benefit s CK ALEX Dopřejte si dovolenou, jakou jste nezažili léta Jaké jsou hlavní přednosti benefitu? USPOŘÍTE I TISÍCE Kč díky této vaší exkluzivní členské

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Skupinová výuka Docházkové kurzy pro veřejnost Jazykovou školou Jipka se pro účely těchto obchodních podmínek a pro účely prodeje jazykových kurzů mj. prostřednictvím on-line

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

Obchodní a storno podmínky. Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp. Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu

Obchodní a storno podmínky. Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp. Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu Příloha ke směrnici: S 12/2006 Vypracoval: ZOO Dvůr Králové a.s. Zodpovídá: všichni ubytovaní Věc: Ubytovatele Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu Ruší

Více

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 Vážení přátelé relaxace v termálních bazénech. Tak, jako v minulých letech i v roce 2016 jsme pro Vás připravili široký výběr relaxačních pobytů v termálních komplexech.

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře OREX TRAVEL s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře OREX TRAVEL s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře OREX TRAVEL s.r.o. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy, pobyty a služby cestovního ruchu cestovní kanceláře

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné smluvní podmínky Lázní Teplice nad Bečvou a.s. upravují vzájemný smluvní vztah mezi společností Lázně Teplice nad Bečvou a.s. se sídlem Teplice nad Bečvou č. p. 63,

Více

Veškeré objednávky provedené v našem obchodě přes objednávkový formulář, mailem nebo telefonicky jsou považovány za závazné.

Veškeré objednávky provedené v našem obchodě přes objednávkový formulář, mailem nebo telefonicky jsou považovány za závazné. Všeobecná ustanovení : Veškeré objednávky provedené v našem obchodě přes objednávkový formulář, mailem nebo telefonicky jsou považovány za závazné. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GO parking s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GO parking s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GO parking s.r.o. 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Pokud pojmy obsažené v těchto Všeobecných obchodních podmínkách (dále jen VOP ) začínají velkými písmeny, mají význam

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz Verze (022015) Provozovatel eshopu Název společnosti: REDEFIN s.r.o. Ulice a číslo

Více

Benchmarking nejen auditní činnosti ve veřejné správě 23 24 4 2014 workshop

Benchmarking nejen auditní činnosti ve veřejné správě 23 24 4 2014 workshop Workshop je realizován pod záštitou ředitele Krajského úřadu Libereckého kraje hlavní partner partner mediální partner Vážené kolegyně, vážení kolegové, ve dnech 23. 24. dubna 2014 organizuje Český institut

Více

Obchodní podmínky. I. Objednávka pobytu, vznik smluvního vztahu, obsah smluvního vztahu

Obchodní podmínky. I. Objednávka pobytu, vznik smluvního vztahu, obsah smluvního vztahu Obchodní podmínky Obchodní podmínky pro detoxikační pobyty (dále jen "Podmínky") organizované společností TĚLO & DUŠE, s. r. o., se sídlem Nad Závěrkou 2434/7, Břevnov, 169 00 Praha 6, IČ: 27875067, zapsané

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O. 1.1 1.2 1.3 1.4 2.1 2.2 Část I. Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře IC TOUR s.r.o. (dále také Smluvní podmínky )

Více

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Cestovní kancelář Votrok 2016 Itálie Chorvatsko Kompletní ceny Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz www.votrok.cz

Více

Zuzana Kurachová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 11.1.2014, 22:23

Zuzana Kurachová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 11.1.2014, 22:23 Obchodní podmínky Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě UKajiku.cz. Ještě než si u nás objednáte zboží, přečtěte si prosím tyto podmínky, objednáním zboží s nimi vyslovujete

Více

Lenka Rynešová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 8.6.2015, 19:38

Lenka Rynešová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 8.6.2015, 19:38 Obchodní podmínky obchodní společnosti Lenka Rynešová se sídlem Pasířská 735/40, Jablonec nad Nisou 46601 identifikační číslo: 74935569 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O. Část I. Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře IC TOUR s.r.o. (dále také jako Smluvní podmínky ) upravují, v souladu

Více

Podmínkou pro podání objednávky je registrace kupujícího v internetovém obchodě. Kupující podáním objednávky prohlašuje, že uvedené údaje jsou platné

Podmínkou pro podání objednávky je registrace kupujícího v internetovém obchodě. Kupující podáním objednávky prohlašuje, že uvedené údaje jsou platné OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě câliner.cz. Obchodní podmínky vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího.

Více

Průvodce cestovním pojištěním

Průvodce cestovním pojištěním Průvodce cestovním pojištěním PROČ je VÝHODNÉ uzavřít cestovní pojištění v Union pojišťovně? Protože jsme ODBORNÍKY na cestovní pojištění Union pojišťovna je uznávaným specialistou na cestovní pojištění,

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej výrobků značky Be2la

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej výrobků značky Be2la Všeobecné obchodní podmínky pro prodej výrobků značky Be2la 1. Všeobecná ustanovení Jako prodávající v internetovém obchodě Be2la originální březová kosmetika (dostupný na stránce: http://eshop.be2la.cz),

Více

Obchodní podmínky e-shopu www.obchod-thule.cz

Obchodní podmínky e-shopu www.obchod-thule.cz Obchodní podmínky e-shopu www.obchod-thule.cz 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího v rámci smluvních vztahů uzavřených prostřednictvím

Více

Obchodní podmínky společnosti floorwood.cz a.s.

Obchodní podmínky společnosti floorwood.cz a.s. Obchodní podmínky společnosti floorwood.cz a.s. 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího v rámci smluvních vztahů uzavřených

Více

Reklamace, vrácení zboží

Reklamace, vrácení zboží Reklamace, vrácení zboží Obecná ustanovení Prodávající: je společnost SEVT, a. s., Pekařova 4, 181 06 Praha 8, IČ: 45274851, DIČ: CZ45274851, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Skalničky - trvalky - trávy - okrasné keře - balkónové květiny www.kvetiny-siblova.cz Květiny Šíblová - Dodací podmínky Obchodní a dodací podmínky Firma - provozovatel: Renata Šíblová, Kotvrdovice 273,

Více

ADMINISTRAČNÍ PŘIRUČKA verze 1.1.19. Strana 2 (celkem 20) Strana 3 (celkem 20) 1. Obsah 1. Obsah...3 2. Úvod...5 2.1. Požadavky na hardware...5 2.2. Požadavky na software...5 2.3. Instalace...5 2.4. Výchozí

Více

V případě potřeby nás kontaktujte na bezplatné Lince pro zákazníky veřejné správy 800 111 777 nebo * 77 z O2 mobilního telefonu.

V případě potřeby nás kontaktujte na bezplatné Lince pro zákazníky veřejné správy 800 111 777 nebo * 77 z O2 mobilního telefonu. O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 - Michle IČ: 60193336, DIČ: CZ60193336 Zapsaná v OR: MS v Praze, B.2322 Vyúčtování číslo: 0662971817 Zúčtovací období: 01.10.2015-31.10.2015 Referenční

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Pomaturitní studium Jazykovou školou Jipka se pro účely těchto obchodních podmínek a pro účely prodeje jazykových kurzů mj. prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

SMLOUVA O LETECKÉ PŘEPRAVĚ č. 1170/11/KLE

SMLOUVA O LETECKÉ PŘEPRAVĚ č. 1170/11/KLE SMLOUVA O LETECKÉ PŘEPRAVĚ č. 1170/11/KLE uzavřená za níže uvedených podmínek a v souladu s příslušnými právními předpisy mezi smluvními stranami 1. Smluvní strany: Travel Service, a.s. se sídlem Janáčkovo

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád Před začátkem nákupu v tomto internetovém obchodě se prosím seznamte s těmito obchodními podmínkami a reklamačním řádem. Potvrzením objednávky kupující souhlasí s níže

Více

2.5.2 U mnoha značek pořadatelů můžete Vaši cestu zaplatit také kreditní kartou. V těchto případech musí být příslušná kreditní karta předložena při

2.5.2 U mnoha značek pořadatelů můžete Vaši cestu zaplatit také kreditní kartou. V těchto případech musí být příslušná kreditní karta předložena při Všeobecné obchodní podmínky pořadatele 1-2 FLY Cestovní podmínky TUI Německo s.r.o. (1-2-FLY, airtours, Discount Travel, reiseleicht, X 1-2-FLY, XTUI a XDiscount Travel) a Wolters Reisen s.r.o. platné

Více

ANDALUSIE. slevy až 15 % dítě již od 99 Kč novinka v nabídce Costa de la Luz

ANDALUSIE. slevy až 15 % dítě již od 99 Kč novinka v nabídce Costa de la Luz ANDALUSIE Jižní Španělsko slevy až 15 % dítě již od 99 Kč novinka v nabídce Costa de la Luz Slevy až 15 % pro dospělou osobu PŘI VČASNÉ REZERVACI VÝHODNÉ SLEVY A NEJŠIRŠÍ VÝBĚR Kolik můžete ušetřit včasným

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 68962

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 68962 Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu Pro-Vlasy.cz umístěného na webovém rozhraní www.provlasy.cz

Více

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů.

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Vážený pan Ing. Jan Novák Nádražní 365/3 3 45 Praha Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc Správce až 2 000 Kč Vážený pane Nováku, Váš průvodce aplikací

Více

mu peníze vráceny bez zbytečného odkladu nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy prodávajícímu dojde oznámení o odstoupení od kupní smlouvy, všechny

mu peníze vráceny bez zbytečného odkladu nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy prodávajícímu dojde oznámení o odstoupení od kupní smlouvy, všechny NÁKUPNÍ ŘÁD Obchodní podmínky společnosti Space Registry s.r.o. se sídlem Pražská tř. 563/99, 370 04, České Budějovice, identifikační číslo: 04933583, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u

Více

VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015

VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015 VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015 Káhira / Asuán / plavba lodí po Nilu / Luxor / Káhira Poznávací meditační

Více

Reklamace, vrácení zboží

Reklamace, vrácení zboží Reklamace, vrácení zboží Reklamace, vracení zboží Obecná ustanovení Vrácení zboží do 14 dnů Rozsah záruky Záruční doba Nároky ze záruky Důvody reklamace Postup a místo uplatnění reklamace Reklamace přepravních

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění 1 KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: STAVIMEX PRAHA a. s. sídlo: Voctářova 12/109, 180 00 Praha 8 IČO: 25050028 DIČ: CZ25050028 zapsaný

Více

Vážený hoste, prosím vezměte na vědomí následující podmínky a upozornění, která určují smluvní vztah mezi Vámi a Attika Reisen.

Vážený hoste, prosím vezměte na vědomí následující podmínky a upozornění, která určují smluvní vztah mezi Vámi a Attika Reisen. Všeobecné obchodní podmínky Attika Reisen GmbH Co.KG Vážený hoste, prosím vezměte na vědomí následující podmínky a upozornění, která určují smluvní vztah mezi Vámi a Attika Reisen. 1. Objednávka zájezdu

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI (jedná se o obecné informace, za základní a směrodatné považujte informace uvedené ve Voucheru a cestovní smlouvě) ODBAVENÍ NA LETIŠTI: Odbavení

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY 1. OBECNÁ UJEDNÁNÍ 1.1 Vymezení stran. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností YACHTCHARTER, s.r.o.,

Více

Zuzana Čížková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 13.5.2016, 23:12

Zuzana Čížková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 13.5.2016, 23:12 OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.eninka.cz. Přečtěte si prosím tyto podmínky ještě před objednáním, objednáním zboží s nimi vyslovujete souhlas.

Více

PARTNERSKÝ EXTRANET na www.canariatravel.cz - MANUÁL

PARTNERSKÝ EXTRANET na www.canariatravel.cz - MANUÁL PARTNERSKÝ EXTRANET na www.canariatravel.cz - MANUÁL 1. Vstup do partnerské sekce Zde se nachází vstup pro provizní prodejce do partnerské sekce. 2. Přihlášení Zde se zadává Uživatelské jméno a Heslo pro

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s.

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Obchodní podmínky PPF banky a.s. pro platební karty (dále jen,,podmínky ) jsou vydávány k úpravě vzájemných práv a povinností smluvních

Více

Růžena Robková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 20.5.2016, 23:38

Růžena Robková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 20.5.2016, 23:38 Prodejce a provozovatel internetové galanterie www.pleteniahackovani.cz : Růžena Robková Sídlo: Očihovec 25,43987 Očihov Sídlo provozovatele není kamenným obchodem IČ: 63741407 DIČ:Živnostenský list byl

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU KOMTESA

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU KOMTESA (dále také jen penzion nebo ubytovatel ) UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU KOMTESA provozovaného: Ing. Mira Anna Barsa IČO: 62290819 DIČ: CZ 6153281398 se sídlem / místem podnikání Velká Hradební 763/39 1. Podmínky

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 23/15-EDD vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách a dle vyhlášky č. 18/2014 Sb.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 23/15-EDD vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách a dle vyhlášky č. 18/2014 Sb. Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, PSČ: 616 00, IČ: 277 82 492 zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 70243 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 23/15-EDD vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000

Více

Majitel firmy: Josef Coubal - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.5.2016, 11:11

Majitel firmy: Josef Coubal - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.5.2016, 11:11 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO INTERNETOVÝ PRODEJ WWW.FAMILY-NABYTEK.CZ FAMILY NÁBYTEK provozuje: Prodávajícím a provozovatelem FAMILY NÁBYTEK je Josef Coubal, IČ: 44680236 se sídlem a kontaktní adresou: Kolínská

Více

Mílí zákazníci, podle nového zákona jsme povinni Vás poučit o obchodních

Mílí zákazníci, podle nového zákona jsme povinni Vás poučit o obchodních Mílí zákazníci, podle nového zákona jsme povinni Vás poučit o obchodních podmínkách, týkajících se nákupu v mém obchodě. Je pro mě důležité, abyste byli spokojeni a budu se Vám snažit vyjít maximálně vstříc.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Ragazza s.r.o., se sídlem Elišky Přemyslovny 1335, 156 00 Praha 5, IČ: 27196739 spol. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném v OR Měst. soudu v Praze, oddíl C, vložka

Více

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P O S K Y TO VÁ N Í J E D N O R Á Z O V É H O D Á L KO V É H O P Ř Í S T U P U D O K N

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P O S K Y TO VÁ N Í J E D N O R Á Z O V É H O D Á L KO V É H O P Ř Í S T U P U D O K N O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P O S K Y TOVÁ N Í J E D N O R Á Z OV É H O DÁ L KOV É H O P Ř Í ST U P U D O K N 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Obchodní podmínky upravují práva a povinnosti v rámci závazků

Více

Obchodní podmínky. 1. Všeobecná ustanovení. Základní údaje

Obchodní podmínky. 1. Všeobecná ustanovení. Základní údaje Obchodní podmínky Základní údaje Provozovatel obchodu: HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. Zodpovědná osoba za provoz obchodu: Ing. Tomáš Machalínek Sídlo společnosti: Zlín - Prštné, Kútíky 637, 76001 Zlín IČO:

Více

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK):

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK): V letošním roce zamíříme do městečka Pakoštane. Ubytování v apartmánové vile Marko se zahradou, kde bude probíhat i náš doplňující program. V blízkosti vily je placená soukromá plář "Pine Beach" cena pláže

Více

Obchodní a dodací podmínky internetového obchodu www.levneknihy.cz

Obchodní a dodací podmínky internetového obchodu www.levneknihy.cz Obchodní a dodací podmínky internetového obchodu www.levneknihy.cz Základní informace 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále také jen jako tyto VOP ) upravují uzavírání kupních smluv prostřednictvím

Více

Důležité informace. Pasové a vízové formality. Cestovní pojištění. Letištní taxy a další poplatky, palivové příplatky.

Důležité informace. Pasové a vízové formality. Cestovní pojištění. Letištní taxy a další poplatky, palivové příplatky. Důležité informace Vážení klienti, chtěli bychom vám poděkovat, že jste si vybrali zájezd z nabídky Cestovní kanceláře FISCHER, a. s. Prosíme o pozorné pročtení následujících upozornění a rad. Podmínky

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování ubytovacích služeb a služeb s tím spojených

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování ubytovacích služeb a služeb s tím spojených VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování ubytovacích služeb a služeb s tím spojených Tyto všeobecné podmínky (dále jen VOP) FAIRHOTEL, který se nachází na adrese Rybářská 202/19 (dále jen hotel), upravují vzájemný

Více

DOROTHEUM - AUKČNÍ ŘÁD. platný ode dne 1.2.2016

DOROTHEUM - AUKČNÍ ŘÁD. platný ode dne 1.2.2016 DOROTHEUM - AUKČNÍ ŘÁD platný ode dne 1.2.2016 DOROTHEUM spol. s r.o., se sídlem Praha 1, Ovocný trh č.p. 580, č.or. 2, PSČ: 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

SLUŽEB POSKYTOVANÝCH SPOLEČNOSTÍ INSTITUT PSYCHOLOGICKÝCH SLUŽEB, S.R.O.

SLUŽEB POSKYTOVANÝCH SPOLEČNOSTÍ INSTITUT PSYCHOLOGICKÝCH SLUŽEB, S.R.O. SLUŽEB POSKYTOVANÝCH SPOLEČNOSTÍ INSTITUT PSYCHOLOGICKÝCH SLUŽEB, S.R.O. se sídlem Šlechtitelů 21, 783 71 Olomouc IČ: 026 92 171 zapsané v obchodním rejstříku u KOS v Ostravě, oddíl C, vložka 58198 PLATNOST

Více

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd, 11 dní, 2*/3* hotely, vlastní stravování PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Program

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné ode dne 1. 9. 2012.

OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné ode dne 1. 9. 2012. OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné ode dne 1. 9. 2012. Úvodní ustanovení 1. Obchodní podmínky (dále jen: OP ) jsou závazné pro díla objednaná na základě webové prezentace http://www.aaareferaty.cz.

Více

Radka Vyoral Krakovská - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 29.12.2015, 23:27

Radka Vyoral Krakovská - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 29.12.2015, 23:27 Obchodní podmínky - nákupní řád Před začátkem nákupu v tomto internetovém obchodě se prosím seznamte s těmito obchodními podmínkami. Potvrzením objednávky kupující souhlasí s níže uvedenými podmínkami

Více

Členské příspěvky a členství v KČT

Členské příspěvky a členství v KČT Klub českých turistů Organizační rada SMĚRNICE KČT ORG 3/2015 Září 2015 1. Členy KČT se stáváme podáním přihlášky a zaplacením členského příspěvku na běžný rok. Přihlášky nezletilých (do 18 let věku) podává

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY AUTOBUSOVÉ DOPRAVY MICHAL VARGA PLATNÉ OD 1.1. 2013

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY AUTOBUSOVÉ DOPRAVY MICHAL VARGA PLATNÉ OD 1.1. 2013 VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY AUTOBUSOVÉ DOPRAVY MICHAL VARGA PLATNÉ OD 1.1. 2013 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro dopravu a služby autobusové dopravy Michal Varga, se

Více

Jak a kde si mohu rezervovat parkování?

Jak a kde si mohu rezervovat parkování? ČASTO KLADENÉ OTÁZKY Jak a kde si mohu rezervovat parkování?... 2 Mám promo kód. Jak ho použít?... 2 Mám parkovací šek od cestovní kanceláře/agentury, mám si dělat rezervaci?... 2 Mám parkovací šek od

Více

Obchodní podmínky. Kontaktní údaje prodávajícího. Všeobecná ustanovení. Kupní smlouva

Obchodní podmínky. Kontaktní údaje prodávajícího. Všeobecná ustanovení. Kupní smlouva Obchodní podmínky Kontaktní údaje prodávajícího Název: Jana Dušková Sídlo/bydliště: Sv. Čecha 1567, 666 01 Tišnov IČ: 75666600 DIČ: CZ7158103799 Telefon: 723 326 664 Email: jana.patchwork@gmail.com Všeobecná

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky www.experitour.cz 1. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky Tyto Všeobecné obchodní podmínky (zkratka VOP) upravují vztahy mezi zákazníkem a cestovní kanceláří v oblasti prodeje produktů, služeb

Více

Obchodní podmínky Obsah

Obchodní podmínky Obsah Obchodní podmínky Obchodní podmínky Obsah Obchodní podmínky... 1 I. Základní podmínky... 2 II. Kupní cena... 2 III. Práva a povinnosti stran... 2 Odběratel se zavazuje... 2 Dodavatel se zavazuje... 2 Odběratel

Více