VSS7915/00T & VS79155T. Návod k instalaci Eazeo venkovní video interkom

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VSS7915/00T & VS79155T. Návod k instalaci Eazeo venkovní video interkom"

Transkript

1 VSS7915/00T & VS79155T CZ Návod k instalaci Eazeo venkovní video interkom

2 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 2 Důležité bezpečnostní pokyny 1. Přečtěte si tuto příručku 2. Uschovejte příručku pro budoucí použití. 3. Věnujte pozornost všem varováním. 4. Dodržujte veškeré instrukce. 5. Nepoužívejte zařízení v blízkosti vody. 6. Čistěte výhradně suchou utěrkou. 7. Instalujte v souladu s instrukcemi výrobce. 8. Neinstalujte v blízkosti zdrojů tepla, například radiátorů, kamen, nebo jiných zařízení (včetně zesilovačů) produkujících teplo. 9. Používejte pouze příslušenství specifikované výrobcem. 10. Veškerý servis svěřte kvalifikovanému servisnímu personálu. Zařízení vyžaduje servis, jestliže je jakýmkoli způsobem poškozeno, například je poškozená napájecí šňůra nebo vidlice, do přístroje vnikla kapalina nebo cizí předmět, přístroj byl vystaven dešti nebo vlhkosti, nepracuje normálním způsobem nebo přístroj upadl. 11. Chraňte přístroj před kapající nebo stříkající vodou. 12. Nepokoušejte se přístroj opravovat vlastními silami. Po odejmutím krytu hrozí úraz elektrickým proudem nebo jiná rizika. 13. Po dokončení jakéhokoli servisu nebo oprav tohoto zařízení požádejte servisního technika o provedení bezpečnostních zkoušek, které ověří dobrý provozní stav přístroje. Varování Chraňte přístroj před deštěm a vlhkostí a nepokládejte na něj předměty naplněné kapalinami, například vázy. Předejdete tak riziku požáru nebo úrazu elektrickým proudem.

3 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 3 1. Úvod Tento Eazeo venkovní video interkom je určen pro použití pouze s monitorovacími systémy Bosch Color Observation Systems. Součástí tohoto interkomu je vysoce kvalitní barevná kamera pro vizuální identifikaci návštěvníka, tříbarevný stavový indikátor a zařízení pro obousměrnou hlasovou komunikaci. 2. Obsah standardního balení Jednotka venkovního video interkomu Eazeo Montážní skříňka Podložka Rámeček pro vyvýšenou montáž Ochranná kopule Alarmová/akční skříňka Duální kroucená dvoulinka - 15 metrů Tato instalační příručka Sáček s příslušenstvím Bezpečnostní šroubek 3 x 10 mm Bezpečnostní šroubovák Kovová průchodka s jistící matkou Gumová průchodka Čtyři bezpečnostní šroubky 4 x 50 mm s objímkou Čtyři šrouby 3,5 x 25 mm s hmoždinkou Čtyři krátké šroubky Kabelový konektor Sestava štítku se jmenovkou

4 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 4 3. Instalace Před použitím si pečlivě přečtěte tuto příručku. Tak budete moci dosáhnout s vaším novým venkovním video interkomem Eazeo nejlepších možných výsledků. Příručku uschovejte pro použití v budoucnu. Tato příručka popisuje instalaci venkovního video interkomu Eazeo. Další podrobné informace o instalaci a funkci monitorovacího systému naleznete v příručkách vašeho monitorovacího systému. Poznámka: Když dojde ke změně konfigurace systému, musí monitorovací systém identifikovat a uložit do paměti kamery a příslušenství připojené k jeho vstupům. To je provedeno automaticky při zapnutí síťového napájení (zadní spínač). Pozice Ze všeho nejdříve musíte určit, kde bude interkom nainstalován. Obrazové snímače v moderních CCD kamerách jsou velmi citlivé a vyžadují zvláštní péči, aby byla zaručena správná funkčnost a dlouhá životnost. Dodržujte prosím následující pokyny pro optimální funkci vaší kamery: V provozním ani v mimoprovozním stavu nevystavujte přímému slunci nebo silným zdrojům světla. Vyvarujte se jasných světel v zorném poli kamery. Tato jasná světla způsobují setrvačný efekt snímacího prvku, který se projevuje jako bílé linky nad a pod světlým místem. Jasné zdroje světla mohou způsobit vyblednutí barevných filtrů senzoru. To se projeví jako barevné body v obraze a tento jev je nevratný. Montáž zařízení Vyberte jednu zmožných metod montáže: Zapuštěná montáž Vyvýšená montáž

5 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 5 Zapuštěná montáž Čtyři krátké šroubky Čtyři bezpečnostní šrouby 4 x 50 mm s objímkou Bezpečnostní šroub 3 x 10 mm Montážní skříňka Podložka Použijte podložku jako šablonu a vyznačte se pozici prohlubně potřebné pro montáž zařízení. Vystřihněte středový otvor. Pomocí čtyřech bezpečnostních šroubů (4 x 50) s objímkami upevněte podložku k montážnímu povrchu (použijte vnější otvory). Pokud chcete montážní skříňku připevnit přímo na zeď, vylomte čtyři chlopně v montážní skříňce a vyvrtejte otvory pro čtyři šrouby 3,5 x 25 mm (v případě potřeby použijte hmoždinky).

6 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 6 Nalezněte horní stranu montážní skříňky (závit pro bezpečnostní šroub je na spodní straně). Rozhodněte, který ze zadních vstupních otvorů (velký nebo malý) použijete pro kabel a vylomte odpovídající chlopeň v montážní skříňce. Namontujte přiloženou kovovou průchodku (pokud jste zvolili menší vstupní otvor, použijte přiloženou gumovou průchodku). Průchodkou protáhněte propojovací kabel. Vytáhněte asi 15 cm kabelu a dotáhněte kovovou průchodku. Pomocí čtyřech krátkých šroubů připevněte montážní skříňku k podložce. Na kabel nalisujte přiložený konektor (viz kapitola Systémový kabel). Vyvýšená montáž Horní výřez Čtyři šrouby 3,5 x 25 mm s hmoždinkou Rámeček pro vyvýšenou montáž

7 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 7 Nalezněte horní stranu montážní skříňky a horní stranu rámečku pro vyvýšenou montáž (horní otvor pro vstup kabelu je posunut více doprava). Rozhodněte, kudy povedete kabel (vrchem, spodem, nebo zezadu) a vylomte odpovídající chlopně v montážní skříňce a (je-li třeba) v rámečku pro vyvýšenou montáž. V zadní straně montážní skříňky vylomte čtyři otvory pro šroubky a použijte tyto otvory k vyznačení místa, kde bude třeba do zdi vyvrtat otvory. Připevněte průchodku. Průchodkou protáhněte propojovací kabel a nechejte jej vyčnívat cca 15 cm (pokud přivedete kabel vrchem, nechejte si cca 20 cm volného kabelu). Poté průchodku utáhněte. Pomocí čtyřech šroubků 3,5 x 25 mm (s hmoždinkami v případě potřeby) připevněte tyto dva díly k montážnímu povrchu. Na kabel nalisujte přiložený konektor (viz kapitola Systémový kabel). Připevnění jednotky interkomu Nyní je vše připraveno k upevnění interkomu do montážní skříňky. Připojte kabel k jednotce. Zaklapněte vršek jednotky do horních výřezů v montážní skříňce. Pomocí prstů urovnejte kabel. (Pokud je kabel přiveden z vrchu, dbejte na to, aby byl nejprve pevně zajištěn ve vodícím žlábku montážní skříňky.) Sklopte jednotku do normální polohy a zajistěte spodek bezpečnostním šroubem 3 x 10 mm. V případě potřeby (a bez dotýkání se čočky) seřiďte pozici kamery (kontrolujte podle obrazu na monitoru). Ochrannou kopuli již poté nelze odejmout, musíte si být proto před nacvaknutím kopule naprosto jisti, že jste s pozicí kamery dokonale spokojeni. Vyplňte jmenovku a nacvakněte ji s průhledným krytem na místo.

8 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 8 Systémový kabel K propojení mezi systémovým monitorem a venkovním video interkomem Eazeo je dodáván 15 m dlouhý systémový kabel. Aby byla zaručena maximální kvalita obrazu, používejte v případě prodlužování vždy 4-drátovou dvojitou kroucenou dvoulinku. Maximální přípustná délka kabelu je 200 m. Zajistěte, aby byly konektory připevněny ke kabelům tak, jak znázorňuje následující ilustrace. Varování Zástrčky které používá monitorovací systém mají stejné rozměry jako standardní telefonní zástrčky. K venkovnímu video interkomu nebo systémovému monitoru nikdy nepřipojujte telefon.

9 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 9 Nastavení a přepínače Na desce tištěných spojů se nachází potenciometr pro nastavení hlasitosti reproduktoru, dva DIP přepínače a alarmový spínač chránící zařízení před neoprávněnou manipulací. Nastavení hlasitosti reproduktoru DIP 1 výchozí nastavení Off DIP 2 pro vyřazení spínače neoprávněné manipulace Spínač neoprávněné manipulace Vyřazení spínače neoprávněné manipulace Když je jednotka vyjmuta z montážní skříňky, spustí tento spínač alarm na monitoru. Chcete-li potlačit tento alarm například během servisu systému, nastavte DIP přepínač pro vyřazení spínače neoprávněné manipulace do polohy "On". Nezapomeňte poté spínač opět aktivovat přepnutím přepínače DIP 2 zpět do polohy "Off".

10 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 10 Zaostření Vestavěná čočka zajišťuje maximální ostrost objektů ve vzdálenosti od 0,25 m do nekonečna (hloubka ostrosti). Zaostření je pevné. Žádné další nastavení není třeba. Provoz Když je venkovní video interkom Eazeo zapojen do monitorovacího systému Eazeo a systém je zapnut, objeví se na obrazovce monitoru obraz z interkomu. Je-li třeba, nastavte kontrast, jas a barvy (viz menu "Nastavení obrazu" u monitoru) tak, aby obraz vypadal co nejlépe. Když svítí indikátor na interkomu zeleně, je interkom v pohotovostním režimu. Tlačítko na interkomu slouží jako tlačítko zvonku. Při jeho stisku se rozezní bzučák v monitoru a v interkomu. Monitor se přepne na vstup z kamery interkomu. Indikátor na interkomu svítí oranžově - návštěvník může mluvit. Systémový monitor reprodukuje zvuk přijímaný z interkomu. Chcete-li návštěvníkovi odpovědět, stiskněte tlačítko TALK. Indikátor na interkomu zčervená. Když svítí indikátor červeně, nepřijímá systémový monitor zvuk z interkomu. Interkom reprodukuje zvuk z mikrofonu systémového monitoru. Pokud nezareagujete do 3 minut, vrátí se monitor do svého předchozího stavu (například pokračuje automatická sekvence střídání kamer).

11 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ Tipy pro údržbu Čištění Vnější povrch interkomu můžete čistit jelenicí nebo vlhkým hadříkem, který nepouští chloupky. K čištění čočky kamery je třeba použít speciální čistící utěrku. NEPOUŽÍVEJTE čistící prostředky na bázi alkoholu, čpavku, a podobně. Nikdy se nedotýkejte skla kamerové čočky. Mohli byste poškodit citlivou povrchovou úpravu. Chraňte před přímým stykem s vodou. 5. Technické údaje VSS7915/00T PAL Integrovaná čočka VS79155T NTSC Integrovaná čočka Příslušenství K dispozici je následující příslušenství: Prodlužovaní systémový kabel (smyčkový odpor max. 16 Ohmů na 100 m). Skříňka pro prodlužování kabelů na větší vzdálenosti (až 300m) Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Toto zařízení vyhovuje evropským EMC směrnicím a evropským normám: EN , EN55022 Normy pro USA: FCC oddíl 15, třída B Austrálie: AS/NZS 3548 Bezpečnost V souladu s evropskou normou EN60065; USA UL6500

12 VSS7915/00T & VS79155T Návod k instalaci CZ 12 Okolní podmínky Provozní teplota prostředí -20 C až + 50 C Mimoprovozní teplota prostředí -25 až + 70 C Relativní vlhkost, nekondenzující 0% až 95% RH Vstupní napětí, prostřednictvím tp-vstupu 24 V DC Příkon < 3,5 W Hmotnost 0,51 kg Rozměry 80 x 163 x 65 mm (š/v/h) V případě jakýchkoli potíží kontaktujte prodejce.

Obsah. Prvky domácího videovrátného - monitor např. CDV-35N

Obsah. Prvky domácího videovrátného - monitor např. CDV-35N Obsah 1. Systém domácího videovrátného 2. Obsah dodávky 3. Technický popis výrobku 4. Instalace 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného 6. Obsluha 7. Nastavení zobrazení 8. Tabulka poruch a

Více

DOMOVNÍ VIDEO SYSTÉM

DOMOVNÍ VIDEO SYSTÉM HYUNDAI TELECOM DOMOVNÍ VIDEO SYSTÉM Instalační a uživatelský návod Než začnete s montáží zařízení, důkladně si přečtěte tento návod a uschovejte ho pro budoucí použití. HYU-0001-1 HYUNDAI TELECOM.DOC

Více

AHD-CI30K-xxx / AHD-VI50K-xxx

AHD-CI30K-xxx / AHD-VI50K-xxx VENKOVNÍ AHD IR KAMERA AHD-CI30K-xxx / AHD-VI50K-xxx PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané

Více

1. Systém domácího videovrátného

1. Systém domácího videovrátného Obsah 1. Systém domácího videovrátného... 2 2. Obsah dodávky... 2 3. Technický popis výrobku... 2 4. Instalace... 4 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného... 5 6. Obsluha... 6 7. Poruchy a

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technický popis výrobku

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technický popis výrobku Obsah 1. Systém domácího videovrátného 2. Obsah dodávky 3. Technický popis výrobku 4. Instalace 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného 6. Obsluha 7. Údržba zařízení 1. Systém domácího videovrátného

Více

PROVOZNÍ INSTRUKCE. Osvětlení pro kameru. Barevná kamera s čelní čočkou. CCIR CCIR (EIA-volitelný) 1,5 0,2 1 ± 0,15 FUNKCE

PROVOZNÍ INSTRUKCE. Osvětlení pro kameru. Barevná kamera s čelní čočkou. CCIR CCIR (EIA-volitelný) 1,5 0,2 1 ± 0,15 FUNKCE PROVOZNÍ INSTRUKCE BVD-07x Vchodová stanice BVD-07x je určena k provozu s domovními videotelefony VIZIT řady 00. K dispozici jsou následující přístroje BVD-07x: Název přístroje BVD-07RVB BVD-07RСB BVD-07TVB

Více

PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA

PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA SCAMSETW1 PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA PROVOZNÍ MANUÁL SCAMSETW1 2 PEREL SCAMSETW1 PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA 1. Úvod Pro všechny obyvatele Evropské Unie Důležité informace

Více

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-1020AQ

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-1020AQ Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-1020AQ Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité

Více

Stereo zesilovač Amplificador

Stereo zesilovač Amplificador 3-215-703-11 (1) Stereo zesilovač Amplificador Návod k obsluze Před připojením a použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tento návod k obsluze. XM-ZR602 2007 Sony Corporation Vytištěno v České

Více

Uživatelský Návod 2,4GHz Barevná Bezdrátová Kamera Se zabudovanou Li-baterii a Nočním viděním Model:840J/841J/842J

Uživatelský Návod 2,4GHz Barevná Bezdrátová Kamera Se zabudovanou Li-baterii a Nočním viděním Model:840J/841J/842J Uživatelský Návod Se zabudovanou Li-baterii a Nočním viděním Model:840J/841J/842J Před instalací a používáním tohoto přístroje si přečtěte tento návod velmi důkladně a pozorně. Návod si ponechejte pro

Více

www.global-export-import.hu GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 2,8 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9

www.global-export-import.hu GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 2,8 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 "CE" PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Náš podnik: GLOBAL EXPORT - IMPORT KFT Importér (první dovozce) název H-1151 BUDAPEST SZEKELY E. U. 11 01-09-664413 Importér ( první dovozce ) adresa a registrační číslo S plným

Více

SIZE:122X170X16P. Family 1. Family 2

SIZE:122X170X16P. Family 1. Family 2 SIZE:X70X6P Family Family MA Family Family P30BA Obsah Stručný úvod... Úvod k tlačítkům (vnitřní monitor)... Úvod k tlačítkům (venkovní jednotka)... Instalace venkovní jednotky..... Instalace vnitřní jednotky...

Více

Barevný videotelefon CDV-35A

Barevný videotelefon CDV-35A Barevný videotelefon CDV-35A Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité poznámky k

Více

Popis výrobku 1/11. O co se jedná? Jak systém pracuje? Součásti výrobku

Popis výrobku 1/11. O co se jedná? Jak systém pracuje? Součásti výrobku Popis výrobku 1/11 O co se jedná Asistenční systém parkování vzad vybavený ultrazvukovými senzory (4), napojený na kameru s výhledem dozadu poskytuje zvukovou a obrazovou informaci během couvání. Odhaluje

Více

Konferenèní systém CCS 800

Konferenèní systém CCS 800 Konferenèní systém Návod k použití CCS 800 BEZPEÈNOSTNÍ UPOZORNÌNÍ VÝSTRAHA: PRO SNÍŽENÍ RIZIKA ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEOTVÍREJTE KRYTY PØÍSTROJE. UVNITØ PØÍSTROJE NEJSOU ŽÁDNÉ ÈÁSTI OPRAVITELNÉ UŽIVATELEM.

Více

7 Bezsluchátkový barevný dveřní videotelefon

7 Bezsluchátkový barevný dveřní videotelefon Návod k montáži a obsluze 7 Bezsluchátkový barevný dveřní videotelefon MOVETO V-039C Upozornění 1. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod, naše výrobky namontujte a používejte podle poskytnutých

Více

CESVK 6286. Instalační a uživatelský návod

CESVK 6286. Instalační a uživatelský návod CESVK 6286 Instalační a uživatelský návod Verze 1.0-9/2014 Kelcom Int. spol s r.o. Tomkova 142, 500 03 Hradec Králové tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495 513 882 info@kelcom.cz www.kelcom.cz VID-9362-1

Více

Jednokanálový výkonový zesilovač Amplificador

Jednokanálový výkonový zesilovač Amplificador 2-891-667-11 (1) Jednokanálový výkonový zesilovač Amplificador Návod k obsluze Záznam majitele Číslo modelu a výrobní číslo je uvedeno v dolní části přístroje. Výrobní číslo si poznamenejte do níže uvedeného

Více

Návod k obsluze Video detektor pohybu

Návod k obsluze Video detektor pohybu Návod k obsluze Video detektor pohybu FCC Toto zařízení bylo testováno a shledáno vyhovující limitům pro třídu B digitálních zařízení podle Oddílu 15 FCC předpisů. Tato omezení mají zaručit přiměřenou

Více

6 Technická specifikace

6 Technická specifikace 5.3.4 Funkce otevírání Stiskem tlačítka ODEMČENÍ můžete kdykoli otevřít dveře pomocí připojeného elektrického zámku. 5.3.5 Doladění monitoru: Pomocí příslušných tlačítek na boku vnitřní jednotky můžete

Více

EN-DBI20-xx / EN-DBJ30-xx

EN-DBI20-xx / EN-DBJ30-xx VENKOVNÍ IR DOME KAMERA EN-DBI20-xx / EN-DBJ30-xx PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané

Více

XSL-V80P Videozvonek ZONEWAY

XSL-V80P Videozvonek ZONEWAY XSL-V80P Videozvonek ZONEWAY Uživatelská příručka www.eletur.cz E-mail: info@eletur.cz Před instalací zařízení si prosím přečtete tyto informace: 1. Obsah balení Název Počet ks Vnitřní jednotka 1 Venkovní

Více

Vlastnosti. Varování. Nastavení kanálů a digitálních kódů

Vlastnosti. Varování. Nastavení kanálů a digitálních kódů Děkujeme Vám, že jste si zakoupili naši dětskou chůvičku VBC-23. Vámi koupený přístroj byl vyroben a otestován za nejpřísnějších kontrol kvality, abychom vy i my měli jistotu, že každý kus opouští továrnu

Více

Domovní dorozumívací systémy. Art.3678. Videotelefon pro digitální BUS7 systém Videx VX2200

Domovní dorozumívací systémy. Art.3678. Videotelefon pro digitální BUS7 systém Videx VX2200 Domovní dorozumívací systémy Art.3678 Videotelefon pro digitální BUS7 systém Videx VX2200 Kelcom Int. spol s r.o. Tomkova 142A, 500 26 Hradec Králové tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495 513 882 info@kelcom.cz

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací. SV-270S Color

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací. SV-270S Color INSTALAČNÍ MANUÁL video sada s 2 vodičovou instalací SV-270S Color 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvodní doporučení... 2 3. Instalace napájecího zdroje FA-22... 2 4. Instalace vstupního panelu... 2 4.1. Instalace

Více

Varování. Návod k použití. Údržba čelního skla. Parametry elektrického grilu. Připojení k el. napětí. Doporučení. Model

Varování. Návod k použití. Údržba čelního skla. Parametry elektrického grilu. Připojení k el. napětí. Doporučení. Model Návod k použití Doporučení Varování l1 1. Veškeré opravy spotřebiče, musí provádět pouze kvalifikovaný servisní technik. 2. Za žádných okolností nesmí být tento spotřebič upravován. Součásti, které musíte

Více

Obsah 1. Složení soupravy a požadovaná kabeláž 1.1 Obsah soupravy a volitelné příslušenství 1.2 Instalace 2. Popis a nastavení funkcí videotelefonu

Obsah 1. Složení soupravy a požadovaná kabeláž 1.1 Obsah soupravy a volitelné příslušenství 1.2 Instalace 2. Popis a nastavení funkcí videotelefonu DS1722028 1 LBT8669 Obsah 1. Složení soupravy a požadovaná kabeláž 1.1 Obsah soupravy a volitelné příslušenství 1.2 Instalace 2. Popis a nastavení funkcí videotelefonu 2,1 Hlasové zprávy a video záznamy

Více

Uživatelská příručka. Monitor AL506

Uživatelská příručka. Monitor AL506 Uživatelská příručka Monitor AL506 Obsah VÝROBEK................................................................................1 Přehled o výrobku...........................................................1

Více

Návod na použití kamerového kompletu pro stáje + připojení pro auto přívěs.

Návod na použití kamerového kompletu pro stáje + připojení pro auto přívěs. Návod na použití kamerového kompletu pro stáje + připojení pro auto přívěs. obj. č: 3271 Úvod: Chtěli bychom Vám poděkovat, že jste se rozhodli zakoupit naší sadu stájové a závěsné kamery. Tato kamera

Více

Domovní videotelefon TK-703C & TK-816C Příručka pro instalaci a provoz

Domovní videotelefon TK-703C & TK-816C Příručka pro instalaci a provoz Domovní videotelefon TK-703C & TK-816C Před uvedením zařízení do provozu si nejprve přečtěte tuto příručku. Obsah Úvod... 3 Bezpečnostní upozornění... 3 Popis částí a ovládacích prvků... 4 Vnitřní stanice

Více

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-40Q. Instalační manuál Návod k použití

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-40Q. Instalační manuál Návod k použití Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-40Q Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité

Více

LUVION Delft, The Netherlands www.luvion.com

LUVION Delft, The Netherlands www.luvion.com NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY OBSAH BALENÍ PŘÍDAVNÉ KAMERY POPIS RODIČOVSKÉ JEDNOTKY (MONITORU) POPIS DĚTSKÉ JEDNOTKY (KAMERY) UVEDENÍ DO PROVOZU VOLBY MENU PÁROVÁNÍ ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ TECHNICKÁ

Více

Domovní dorozumívací systémy. Art.3676. Videotelefon pro digitální BUS6 systém Videx VX2200

Domovní dorozumívací systémy. Art.3676. Videotelefon pro digitální BUS6 systém Videx VX2200 Domovní dorozumívací systémy Art.3676 Videotelefon pro digitální BUS6 systém Videx VX2200 Kelcom Int. spol s r.o. Tomkova 142, 500 03 Hradec Králové tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495 513 882 info@kelcom.cz

Více

VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ

VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané provozní podmínky

Více

Stručný přehled zařízení Gigaset DA210

Stručný přehled zařízení Gigaset DA210 Stručný přehled zařízení Gigaset DA210 Indikace hovoru bliká při příchozím hovoru 1 Tlačítko zkrácené volby 2 Tlačítko ztlumení zvuku s LED LED bliká, když je mikrofon vypnutý. 3 Tlačítko uložení LED tlačítka

Více

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS 2AD/-S

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS 2AD/-S 2 Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 2x 2x hlavní kamerová jednotka montážní krabička šroub k uchycení do montážní krabice imbusový klíč

Více

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD Uživatelská příručka 15 LCD monitor Vibrant VL5A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 5 Tabulka výchozího nastavení 6 Specifikace 7 Detail konektoru kabelu

Více

CVK8K ECLIPSE. Instalacní ˇ a uživatelský návod

CVK8K ECLIPSE. Instalacní ˇ a uživatelský návod CVK8K ECLIPSE Instalacní ˇ a uživatelský návod Verze 1.1-10/2012 Kelcom Int. spol s r.o. Tomkova 142A, 500 26 Hradec Králové tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495 513 882 info@kelcom.cz www.kelcom.cz VID-9324-1

Více

Návod na použití. Video monitory s pamětí

Návod na použití. Video monitory s pamětí Návod na použití Video monitory s pamětí VM 37TM VM47BM Strana 1 1 Popis Dotykové barevné video monitory se 7" TFT LCD displejem pro dvouvodičový systém, komunikaci a monitoring volajícího, interkomové

Více

EN-CI20K-xx / EN-VI30K-xx / EN-VI50K-xx

EN-CI20K-xx / EN-VI30K-xx / EN-VI50K-xx VENKOVNÍ IR KAMERA EN-CI20K-xx / EN-VI30K-xx / EN-VI50K-xx PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané

Více

Barevný videovrátný RL-037 / RL-2TV37 / RL-3TV37

Barevný videovrátný RL-037 / RL-2TV37 / RL-3TV37 Barevný videovrátný RL-037 / RL-2TV37 / RL-3TV37 Návod k obsluze Vlastnosti Štíhlá monitorová vnitřní jednotka v moderním hliníkovém provedení. Stupeň krytí IP44 (odolný vůči stříkající vodě) 7 LCD monitor

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7G9PG

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7G9PG Uživatelská příručka 17 LCD monitor Vibrant VL7G9PG Obsah Bezpečnostní opatření 3 Popis produktu 4 Obsah balení 4 Vlastnosti 5 Čištění 5 Popis 5 Přední pohled 5 Nastavení funkcí 6 Zapojení 6 Nastavení

Více

Bezpečností upozornění před instalací zařízení

Bezpečností upozornění před instalací zařízení Bezpečností upozornění před instalací zařízení - Nepřipojujte zařízení do sítě 230V současně s jinými zařízeními - V zapnutém stavu nepřipojujte další zařízení - Pro čištění nepoužívejte vodu, olejové

Více

Domovní telefony Instalace modulu 1133/56. Instalace modulu pro nastavení hlasitosti vyzvánění 1132/53.

Domovní telefony Instalace modulu 1133/56. Instalace modulu pro nastavení hlasitosti vyzvánění 1132/53. 1 Instalace modulu 1133/56. Modul 1133/56 se instaluje do telefonu 1133/1. Lze ho použít pro následující funkce: možnost odpojení vyzváněcího signálu od telefonu, signalizováno zelenou diodou LED (funkce

Více

Bezdrátová chůvička s 2,4'' dotekovým displejem. Uživatelská příručka 87250

Bezdrátová chůvička s 2,4'' dotekovým displejem. Uživatelská příručka 87250 Bezdrátová chůvička s 2,4'' dotekovým displejem Uživatelská příručka 87250 Parametry a stručný návod Přehled výrobku Kamera Obr. 1 Rodičovská jednotka Obr. 2 i Instalace 1 Instalace kamery 1.1 Napájení

Více

Návod k obsluze Eagle Standard

Návod k obsluze Eagle Standard I N F O R M A Č N í K I O S K Y Návod k obsluze Eagle Standard W W W. P O W E R. C Z VAROVÁNÍ Chraňte zařízení před deštěm a vlhkem, zabráníte tak nebezpečí požáru nebo úrazu elektrickým proudem. Vzhledem

Více

Bezpečnostní opatření...2. Instalace...2 Připojení do sítě...2 Naklánění...3 Údržba...3 Přeprava...3. Začínáme...4

Bezpečnostní opatření...2. Instalace...2 Připojení do sítě...2 Naklánění...3 Údržba...3 Přeprava...3. Začínáme...4 Obsah Bezpečnostní opatření...2 Instalace...2 Připojení do sítě...2 Naklánění...3 Údržba...3 Přeprava...3 Začínáme...4 Obsah balení...4 Součásti a ovládání...5 Nastavení...8 Uživatelské nastavení monitoru...10

Více

Systém domácího videovrátného. Obsah dodávky

Systém domácího videovrátného. Obsah dodávky Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s elektrickým vrátným, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

CESVK KRISTALLO. Instalační a uživatelský manuál

CESVK KRISTALLO. Instalační a uživatelský manuál CESVK KRISTALLO Instalační a uživatelský manuál Kelcom Int. spol s r.o. Tomkova 142A, 500 26 Hradec Králové tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495 513 882 info@kelcom.cz www.kelcom.cz Verze 1.0 09/2013 VID-9341-1

Více

1. Systém domácího videovrátného

1. Systém domácího videovrátného 1. Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s elektrickým vrátným, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

Stručný přehled zařízení Gigaset DA310

Stručný přehled zařízení Gigaset DA310 1 Stručný přehled zařízení Gigaset DA310 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Tlačítka přímé volby 2 Místo pro zapsání obsazení tlačítek přímé a zkrácené volby 3 Tlačítko zkrácené volby 4 Tlačítko uložení 5 Tlačítko opakované

Více

Uživatelský Manuál. Domovní videozvonek s 7" TFT kamerou 29ZVC02

Uživatelský Manuál. Domovní videozvonek s 7 TFT kamerou 29ZVC02 Video door phone Tento návod je vlastnictvím společnosti SAPRO s.r.o. Konská 455, Třinec 739 61, Czech Republic Stažením a/nebo používáním se nestáváte vlastníkem Návodu. Společnost SAPRO s.r.o. si pone-chává

Více

Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu:

Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 2x 8x hlavní kamerová jednotka montážní krabička šroub k uchycení do montážní krabice imbusový klíč propojovací

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 60

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 60 NÁVOD K OBSLUZE Verze 04/04 Obj. č.: 75 06 60 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to,

Více

Přehled LX5 TM UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Přehled LX5 TM UŽIVATELSKÝ MANUÁL LX5 TM Přehled Použití se stmívačem Použití venku Aktivace zvukem DMX512 Master/Slave Přepínač 150/230V Vyměnitelná pojistka Servis uživatelem Pracovní cyklus UŽIVATELSKÝ MANUÁL Chauvet, 3000 N 29th Ct,

Více

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu CZ 3,5 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU DF-629TS + OUT9 Děkujeme, že jste si zakoupili námi distribuovaný výrobek! www.global-export-import.eu Nikdy neodstraňujte zadní panel zařízení,

Více

1. Systém domácího videovrátného

1. Systém domácího videovrátného 1. Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s elektrickým vrátným, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

APY-09CL Mobilní klimatizační zařízení. Návod k obsluze

APY-09CL Mobilní klimatizační zařízení. Návod k obsluze APY-09CL Mobilní klimatizační zařízení Návod k obsluze Děkujeme, že jste si vybrali toto špičkové klimatizační zařízení. Před jeho použitím si pečlivě přečtěte tento návod. 24 BEZPEČNOST PŘED POUŽITÍM

Více

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH

Více

366511 Video sada Instalační manuál

366511 Video sada Instalační manuál 3665 Video sada Instalační manuál POZOR: Přístroje je zakázáno rozebírat a jsou určeny pouze pro zapojení dborníkem. V opačném případě hrozí ztráta záruky a/nebo nebezpečí úrazu lektrickým proudem. PRI

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

VODNÍ RECYKLACE VODNÍ RECYKLACE PRO PRACÍ STROJ S JEDNÍM VYPOUŠTĚCÍM VENTILEM PŮVODNÍ MANUÁL K INSTALACI A ÚDRŽBĚ

VODNÍ RECYKLACE VODNÍ RECYKLACE PRO PRACÍ STROJ S JEDNÍM VYPOUŠTĚCÍM VENTILEM PŮVODNÍ MANUÁL K INSTALACI A ÚDRŽBĚ VODNÍ RECYKLACE VODNÍ RECYKLACE PRO PRACÍ STROJ S JEDNÍM VYPOUŠTĚCÍM VENTILEM PŮVODNÍ MANUÁL K INSTALACI A ÚDRŽBĚ 547843 Datum vydání: 8.2.2013 1. OBSAH 1. OBSAH... 3 2. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...

Více

- monitor 1 ks - upevňovací šrouby 2 ks - montážní rámeček 1 ks - připojovací 4-pinový DPV-4VR

- monitor 1 ks - upevňovací šrouby 2 ks - montážní rámeček 1 ks - připojovací 4-pinový DPV-4VR 1. Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s dveřní stanicí, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

Bezdrátový sluchátkový stereo systém

Bezdrátový sluchátkový stereo systém 4-529-909-11(1) Bezdrátový sluchátkový stereo systém Návod k obsluze 2014 Sony Corporation MDR-RF811RK Česky Bezdrátový sluchátkový stereo systém VAROVÁNÍ Abyste předešli nebezpečí vzniku požáru nebo úrazu

Více

Zábleskové barové osvětlení Světelný panel STROBE BAR. Obj. č.: 59 01 57

Zábleskové barové osvětlení Světelný panel STROBE BAR. Obj. č.: 59 01 57 NÁVOD K OBSLUZE Verze 01/03 Zábleskové barové osvětlení Světelný panel STROBE BAR Obj. č.: 59 01 57 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze.

Více

NÁVOD K OBSLUZE Okenní typ

NÁVOD K OBSLUZE Okenní typ TIMER POWER SLEEP TEMP HIGH MED LOW COOL MODE DRY NÁVOD K OBSLUZE Okenní typ model KWF1-09CRN1 ERP KWF1-12CRN1ERP UCHOVEJTE TENTO NÁVOD PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ OBSAH BEZPEČNOSTÍ INFORMACE... 1 POPIS ČÁSTÍ...

Více

Informace o produktu Série venkovních stanic VPUK s barevným obrazem k montáži pod omítku AVU14xx0, 15xx0, 16xx0

Informace o produktu Série venkovních stanic VPUK s barevným obrazem k montáži pod omítku AVU14xx0, 15xx0, 16xx0 Informace o produktu Série venkovních stanic VPUK s barevným obrazem k montáži pod omítku AVU14xx0, 15xx0, 16xx0 2 12/2012 Obsah Obsah... 2 Bezpečností pokyny... 3 Obsah balení... 3 Všeobecné pokyny k

Více

F-OS-685Y. Barevná CCD kamera (stropní provedení)

F-OS-685Y. Barevná CCD kamera (stropní provedení) F-OS-685Y Barevná CCD kamera (stropní provedení) Úvod Děkujeme, že jste si koupili tento výrobek. V tomto návodu je zmíněno více typů CCD kamer a jejich vlastností. Tyto kamery jsou vybaveny CCD a DSP

Více

Stereo Turntable System

Stereo Turntable System Stereo Turntable System Stereofonní gramofon Návod k obsluze Gramofon stereofoniczny Instrukcja obsługi Stereofonický gramofón Návod k obsluhe Sztereó lemezjátszó Kezelési útmutató CZ PL SK HU PS-J20 2000

Více

CLASSE 100 Standard (V12E) Video telefon

CLASSE 100 Standard (V12E) Video telefon P N POZOR: Přístroje je zakázáno rozebírat a jsou určeny pouze pro zapojení odborníkem. V opačném případě hrozí ztráta záruky a/nebo nebezpečí úrazu elektrickým proudem. CLASSE 00 Standard (VE) Video telefon

Více

DPM-D274T DPM-D275T. Monitory pro 2-drátový systém videovrátných. Uživatelský manuál

DPM-D274T DPM-D275T. Monitory pro 2-drátový systém videovrátných. Uživatelský manuál DPM-D274T DPM-D275T Monitory pro 2-drátový systém videovrátných Uživatelský manuál Obsah: 1. Části a funkce... 3 2. Montáž monitoru... 4 3. Hlavní Menu... 4 4. Základní ovládání... 3 5. Interkom... 4 6.

Více

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH Návod k použití Radiobudík s projektorem a USB nabíjením Důležité informace Uschovejte tento návod a bezpečnostní informace pro jejich použití v budoucnu. Nedovolte, aby na přístroj

Více

Odsavač. Model: 3CFT-TILE. Návod k montáži a k použití OD 8

Odsavač. Model: 3CFT-TILE. Návod k montáži a k použití OD 8 Odsavač Model: 3CFT-TILE Návod k montáži a k použití OD 8 3 4 5 Návod k montáži a k použití Vezměte si na pomoc také obrázky na prvních stranách s odkazy podle abecedy, které se uvádějí v dalším textu

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více

TVAC16000B. Uživatelská příručka

TVAC16000B. Uživatelská příručka TVAC16000B Uživatelská příručka 1 Vážený zákazníku, Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Toto zařízení je v souladu s příslušnými směrnicemi EU.Prohlášení o shodě je možné získat

Více

Bezdrátová parkovací kamera s monitorem - APR035

Bezdrátová parkovací kamera s monitorem - APR035 Bezdrátová parkovací kamera s monitorem - APR035 Model: APR035 Výrobní číslo: 16228/20119 Monitor: 8,9cm = 3,5 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před montáží Pokud sami nevíte, jak tento systém namontovat

Více

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam Uživatelský manuál PIR čidlo s kamerou OXE PirCam Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Vítejte! Děkujeme, že jste si vybrali OXE PirCam.

Více

VNITŘNÍ DOME KAMERA VS-D210SNH-2 PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ

VNITŘNÍ DOME KAMERA VS-D210SNH-2 PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ VNITŘNÍ DOME KAMERA VS-D210SNH-2 PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Chraňte kameru před deštěm a vlhkostí.

Více

Instalační manuál 366511

Instalační manuál 366511 Instalační manuál 3665 PRI 3 4 6 0 0 0 PRI 30V~ 50-60Hz 60mA - } 7V,A IP30 03 06 TK 346830 PS PI Video sada 30 Vac V 30 Vac Původní systém se zvonkem Stávající systém se 3 vodiči a zvonkem Nový systém

Více

Upozornění před instalací. Obsah balení CZ - 121. Informace o provozní teplotě naleznete v uživatelské příručce.

Upozornění před instalací. Obsah balení CZ - 121. Informace o provozní teplotě naleznete v uživatelské příručce. 510000210G Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Neumisťujte síťovou kameru na nestabilní povrchy. Nevkládejte do síťové kamery

Více

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS H1122

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS H1122 2 Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 1x 1x 2x 1x hlavní kamerová jednotka montážní krabička šroub k uchycení do montážní krabice imbusový

Více

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní LCD MONITOR EC2204 OBSAH Bezpečnostní pokyny 1 1. Základní charakteristika 3 2. Vybalení 3 2. Montáž 3 3. Nastavení monitoru 4 4. Specifikace LCD monitoru 12 5. Řešení problémů 13 6. Dodatek 4 Bezpečnostní

Více

MODEL APD 9A APD 12A. kcal/h 2250 3000 W 2616 3490 EER 2,62 2,68 vysoké ot. db(a) 50 52 Hlučnost - vnitřní jednotka střední ot.

MODEL APD 9A APD 12A. kcal/h 2250 3000 W 2616 3490 EER 2,62 2,68 vysoké ot. db(a) 50 52 Hlučnost - vnitřní jednotka střední ot. 24 hodinový časovač: umožňuje kompletně naprogramovat jednotku na celý den Vysoušení 4 rychlosti ventilátoru: nízká, střední, vysoká a automatická Funkce AUTO - v závislosti na teplotě v místnosti si jednotka

Více

CZ Návod k použití PV-0261 BAREVNÝ AUDIO/VIDEO DVEŘNÍ SYSTÉM. Ref.č. : 990261 Rév. 1.00-25/01/12

CZ Návod k použití PV-0261 BAREVNÝ AUDIO/VIDEO DVEŘNÍ SYSTÉM. Ref.č. : 990261 Rév. 1.00-25/01/12 CZ Návod k použití PV-0261 BAREVNÝ AUDIO/VIDEO DVEŘNÍ SYSTÉM Ref.č. : 990261 Rév. 1.00-25/01/12 Společnost OPTEX Vám děkuje za zakoupení tohoto barevného audio/video dveřního systému pro 4 kabely, který

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Elektrický naviják. ěsíců

NÁVOD K POUŽITÍ. Elektrický naviják. ěsíců NÁVOD K POUŽITÍ Elektrický naviják ěsíců Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před montáží a použitím si důkladně prostudujte tento návod k použití. Poskytne Vám důležité a užitečné

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC Obsah Úvod... 1 Příslušenství... 1 Základní vlastnosti... 1 Základní složení/montáž... 2 Montážní postup... 2 Bezpečnost... 5 Ilustrace funkcí panelu... 7 Ilustrace funkcí zadní

Více

DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ:

DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ: IP 64 2 DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ: Čtěte pokyny : všechny bezpečnostní a provozní pokyny musí být přečteny před uvedením zařízení do provozu. Je nutno dodržovat všechna bezpečnostní upozornění pokyny pro údržbu,

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technický popis výrobku. Obsah

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technický popis výrobku. Obsah Obsah 1. Systém domácího videovrátného...2 2. Obsah dodávky...2 3. Technický popis výrobku...2 4. Instalace...4 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného...5 6. Obsluha...6 8. Údržba zařízení...7

Více

Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480. Obj. č.: 33 02 01

Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480. Obj. č.: 33 02 01 NÁVOD K OBSLUZE Verze 06/01 Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480 Obj. č.: 33 02 01 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže

Více

SAMSUNG TECHWIN BABYVIEW NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ SEW - 3036W

SAMSUNG TECHWIN BABYVIEW NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ SEW - 3036W SAMSUNG TECHWIN BABYVIEW NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ SEW - 3036W Máte-li další dotazy nebo potřebujete-li další pomoc, obraťte se na podporu Samsung telefonní číslo (877) 349-3149. Chcete-li rozšířit Vaši dvouletou

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 150 E. Pokojová rekuperační jednotka

NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 150 E. Pokojová rekuperační jednotka NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 50 E Pokojová rekuperační jednotka Vyrobeno v souladu s normou ISO 900 Panuškova 30/4 40 00 PRAHA 4 ČESKÁ REPUBLIKA TEL. +40 60 36 766 +40 737 336 30 info@dospelczech.cz nabidky@dospelczech.cz

Více

Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením.

Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité poznámky k bezpečnosti 1. Před vlastní instalací pozorně

Více

Plena Výkonové zesilovače

Plena Výkonové zesilovače Plena Výkonové zesilovače Návod k instalaci a obsluze LBB 1930 LBB 1935 LBB 1938 Pravidla bezpečnosti 1. Přečtěte si návod - Před uvedením přístroje do provozu si přečtěte všechna bezpečnostní upozornění

Více

SPBS5 PARKING SENSOR SYSTEM SE ČTYŘMI SENSORY

SPBS5 PARKING SENSOR SYSTEM SE ČTYŘMI SENSORY SPBS5 PARKING SENSOR SYSTEM SE ČTYŘMI SENSORY SPBS5 PARKING SENSOR SYSTEM 1.ÚVOD Pro všechny občany Evropské Unie Důležitá informace o tomto výrobku týkající se životního prostředí Pokud je na přístroji

Více

-PHQRYLWp QDS WtPRWRUX. 3UDFRYQtUR]VDK 1DS Wt>9@ ÒSOQêUR]VDK QDWRþHQt %H]GRUD]X 6WDQGDUGQt0RGHO\ /7& 9a+] Då ƒdåƒ PRGHOX. 0RGHO\VHVQtPiQtPSRORK\

-PHQRYLWp QDS WtPRWRUX. 3UDFRYQtUR]VDK 1DS Wt>9@ ÒSOQêUR]VDK QDWRþHQt %H]GRUD]X 6WDQGDUGQt0RGHO\ /7& 9a+] Då ƒdåƒ PRGHOX. 0RGHO\VHVQtPiQtPSRORK\ Venkovní natáèecí a naklánìcí hlavice odolná proti povìtrnostním vlivùm Návod k obsluze LTC-9409 Dùležité bezpeènostní pokyny 1. Pøeètìte si návod k obsluze Než zaènete se zaøízením pracovat, pøeètìte

Více

Zesilovače řady KLR KLR 2000, KLR 3200, KLR 4000, KLR 5000. Návod k obsluze

Zesilovače řady KLR KLR 2000, KLR 3200, KLR 4000, KLR 5000. Návod k obsluze Zesilovače řady KLR KLR 2000, KLR 3200, KLR 4000, KLR 5000 Návod k obsluze Všechny ochranné známky uvedené v tomto dokumentu, jsou majetkem příslušných vlastníků. Všechna práva vyhrazena Obsah Úvod...

Více

Analogové kamery. Obecný instalační manuál. Stasanet s.r.o. Stránka 1

Analogové kamery. Obecný instalační manuál. Stasanet s.r.o. Stránka 1 Analogové kamery Obecný instalační manuál Stasanet s.r.o. Stránka 1 Obecný popis Kompaktní bullet analogové kamery jsou sestavené kamery včetně krytu s konzolou a objektivem, určené pro vnitřní a venkovní

Více

KLIMATIZACE MONTÁŽNÍ NÁVOD

KLIMATIZACE MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNÍ NÁVOD KLIMATIZACE ČEŠTINA Před montáží výrobku si prosím přečtěte celý tento montážní návod. Montáž je třeba provádět v souladu s národními normami elektroinstalací a smí jí vykonávat pouze oprávněné

Více

PROVOZNÍ INSTRUKCE. VIZIT- M430C je barevný monitor určený pro použití s domovními videotelefony VIZIT řady 300 a 400. SPECIFIKACE PROVOZNÍ PODMÍNKY

PROVOZNÍ INSTRUKCE. VIZIT- M430C je barevný monitor určený pro použití s domovními videotelefony VIZIT řady 300 a 400. SPECIFIKACE PROVOZNÍ PODMÍNKY PROZNÍ INSTRUKCE VIZIT-M430C VIZIT- M430C je barevný monitor určený pro použití s domovními videotelefony VIZIT řady 300 a 400. FUNKCE lbarevný 2,5 TFT LCD lprovoz s kamerou vchodové stanice a další kamerou

Více