Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic"

Transkript

1 MĚSTO HARTMANICE Tel./fax *** Hartmanice 75, Sušice*** Naše č.j. Mha 469/2014 Hartmanice vyřizuje: Jiří JUKL Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic Zadavatel : Město Hartmanice se sídlem Hartmanice 75, Sušice IČO: DIČ:CZ zastoupené starostou Jiřím Juklem Kontakty: tel ; fax: ; podatelna@muhartmanice.cz Kontaktní osoba zadavatele: Jiří Jukl starosta; tel: PREAMBULE Tato Výzva a textová část zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek vyzvaných zájemců v rámci zadání zakázky malého rozsahu na dodávku (dále jen veřejná zakázka). Při zadání veřejné zakázky malého rozsahu není zadavatel povinen použít ustanovení zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Pokud se dále v textu vyskytne odkaz na zákon nebo jsou použity zákonné pojmy, jde jen o podpůrný krok a zadavatel se bude citovanými ustanoveními zákona nebo pojmy řídit pouze přiměřeně. Zadavatel je povinen se řídit dle dokumentu SZIF: PRAVIDLA, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova ČR na období (dále jen Pravidla ) uveřejněných na i%2feafrd%2fosa1%2f1%2f12%2f121%2f pdf 3. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 3.1 PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem veřejné zakázky je pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic v ceně maximálně 1,709 tisíc Kč bez DPH v rozsahu níže uvedených položek 1) - 4) z Programu rozvoje venkova ČR v rámci Státního zemědělského intervenčního fondu. Bližší specifikace položek přílohou této výzvy poslední strana. Kontejnery 3 ks (kód CPV Části přívěsů a návěsů ) Traktorový návěs 9,6 t kontejnerový (kód CPV přívěsy a návěsy) Manipulační ruka do tříbodového závěsu s podpěry, drapákem, rotorem a elektrohydraulickým rozvaděčem (kód CPV Zdvihací a manipulační zařízení a jejich díly) Štěpkovač do 30cm průměru, pohon od traktoru 100PS, na vlastní nápravě ( Kód CPV Speciální stroje pro zahradnictví a lesnictví )

2 4. LHŮTA DODÁNÍ 4.1 TERMÍNY PLNĚNÍ Uzavření kupní smlouvy do 5 pracovních dnů od obdržení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky. Dodání do 60-ti dnů od podpisu kupní smlouvy a fakturace do 10 ti dnů od předání a převzetí na základě oboustranně podepsaného protokolu. Splatnost faktury 30 dnů od data vystavení (termín dodání bude uveden v návrhu kupní smlouvy). Místo plnění: Městský úřad Hartmanice, Hartmanice 75, Sušice 5. OBCHODNÍ PODMÍNKY 5.1 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO DODÁVKU Zadavatel předkládá obchodní podmínky na dodávku vypracované formou návrhu kupní smlouvy, který je součástí nabídky. 5.2 ZÁVAZNOST NÁVRHU KUPNÍ SMLOUVY Návrh kupní smlouvy předložený dodavatelem v nabídce vymezuje budoucí rámec smluvního vztahu. Zadavatel je po ukončení zadání oprávněn o obsahu návrhu smlouvy dále jednat a vyžadovat jeho úpravu, doplnění nebo změnu. 6. POŽADAVKY NA JEDNOTNÝ ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 6.1 NABÍDKOVÁ CENA Nabídkovou cenou se pro účely zadávacího řízení rozumí celková cena za dodávku včetně daně z přidané hodnoty. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k řádné realizaci dodávky, včetně všech nákladů souvisejících (příslušenství zařízení, zabudování a zprovoznění zařízení, vyškolení obsluhy, doprava strojů na místo plnění). 6.2 PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Nabídková cena za dodávku bude zpracována podle věcného členění dodávky, tj. uvedením cen za jednotlivé položky. Nabídková cena i dílčí ceny budou uvedeny v české měně v členění na cenu celkem bez DPH, výši DPH a cenu celkem včetně DPH. 7. PLATEBNÍ PODMÍNKY Cena za dodávku bude uhrazena po dodání zařízení a splnění všech dodacích podmínek na základě daňového dokladu (dále jen faktury ) vystavené dodavatelem se splatností 30 kalendářních dnů. 8. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI 8.1 ROZSAH POŽADAVKŮ NA KVALIFIKACI Vzhledem k tomu, že zadavatel k podání nabídky vyzval dodavatele, o jejichž odborné způsobilosti je přesvědčen a že se jedná o dodavatele, kteří dané služby běžně na trhu poskytují, vyžaduje zadavatel prokazování kvalifikace pouze v rámci základních a profesních kvalifikačních předpokladů. 9. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY 9.1 SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Přiměřeně k požadavkům zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona), na prokázání základních kvalifikačních předpokladů dle 53 odst. 1 písm. a) k) zákona předloží dodavatel v souladu s 62 odst. 2 zákona čestné prohlášení.

3 9.2 ZPŮSOB PROKÁZÁNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Dodavatel prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů prohlášením, jehož vzor je jako příloha č.2 součástí výzvy. Prohlášení podepíše za dodavatele oprávněná osoba. 10. PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY 10.1 SPLNĚNÍ PROFESNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Dodavatel splní profesní kvalifikační předpoklady předložením : 1) Prostá kopie oprávnění k podnikání (živnostenského listu vztahujícího se k předmětu zakázky) 2) Prostá kopie výpisu z Obchodního rejstříku ne starší 90ti dnů (pokud je v něm zapsán). Uchazeč, jehož nabídka bude vybrána jako nejlepší, bude povinen předložit originály nebo ověřené kopie výše uvedených dokladů LHŮTA PRO PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Dodavatel prokazuje splnění kvalifikace ve lhůtě stanovené pro podání nabídek, doklady ke kvalifikaci budou součástí nabídky NEPROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Pokud dodavatel ve své nabídce neprokáže kvalifikaci stanoveným způsobem, nebude jeho nabídka dále hodnocena. Zadavatel však má právo požadovat vyjasnění nebo doplnění kvalifikace. 11. OBSAH A FORMA NABÍDKY Pod pojmem nabídka se rozumí návrh smlouvy (formou návrhu kupní smlouvy) podaný dodavatelem, ve kterém bude podrobně vyspecifikován předmět nabídky ( k návrhu kupní smlouvy bude jako příloha přiložena technická specifikace nebo bude technická specifikace obsažena v kupní smlouvě samotné). Ze specifikace musí být zřejmé, že předmět nabídky splňuje všechny požadavky uvedené v bodu 3.1. (Předmět veřejné zakázky) této výzvy. Nabídka bude dále obsahovat zadavatelem stanovené další dokumenty jako součást nabídky. Nedílnou součástí nabídky budou i doklady prokazující kvalifikaci PODÁNÍ NABÍDKY Nabídka uchazeče musí být podána v písemné podobě v uzavřené obálce označené nápisem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA LESNICKÁ TECHNIKA HARTMANICE NEOTEVÍRAT a s označením odesilatele včetně adresy a uvedením jeho IČ INFORMACE O JAZYCE NABÍDKY Nabídka bude předložena v českém jazyce ČLENĚNÍ NABÍDKY A DOKUMENTACE, OBSAH Nabídka musí obsahovat Vyplněný formulář "KRYCÍ LIST" opatřený razítkem a podpisem oprávněné osoby (osob) uchazeče v souladu se způsobem podepisování uvedeným ve výpise z Obchodního rejstříku nebo zástupcem zmocněným k tomuto úkonu podle právních předpisů ( viz příloha č.1) Prohlášení dodavatele o splnění základních kvalifikačních předpokladů (viz. příloha č. 2)

4 Dodavatel splní profesní kvalifikační předpoklady předložením : 1) Prostá kopie oprávnění k podnikání (živnostenského listu vztahujícího se k předmětu zakázky) 2) Prostá kopie výpisu z Obchodního rejstříku (pokud je v něm zapsán). Uchazeč, jehož nabídka bude vybrána jako nejlepší, bude povinen předložit ověřené kopie dokladů (doklady nesmí být starší 90ti dnů) Návrh smlouvy návrh kupní smlouvy musí být podepsán osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat v souladu se způsobem podepisování uvedeným ve výpise z Obchodního rejstříku popřípadě zmocněncem uchazeče a opatřen otiskem razítka. Tento návrh musí být v souladu s obchodními podmínkami předloženými zadavatelem v zadávací dokumentaci, musí obsahovat technickou specifikaci traktoru. V návrhu kupní smlouvy bude kromě nabídkové ceny uvedena délka záruční lhůty minimálně 24 měsíců, dostupnost servisu do 24 hod. a cena 1 hod. servisní práce ( viz příloha č.3 ) Prohlášení uchazeče o splnění minimálních technických parametrů ( Příloha č. 4 ) Čestné prohlášení akceptace zadávacích podmínek ( příloha č. 5) 12. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 12.1 ADRESA PRO VYŽÁDÁNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Plné znění výzvy lze stáhnout na či požádat o zaslání výzvy včetně příloh v elektronické podobě na elektronické adrese bauchova@muhartmanice.cz 12.2 OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentaci tvoří souhrn údajů a dokumentů nezbytných pro zpracování nabídky. Součástí zadávací dokumentace jsou: Tato textová část zadávací dokumentace včetně specifikace technických parametrů Formulář Krycí list nabídky vzor jako příloha č Formulář Čestné prohlášení vzor jako příloha č Formulář návrhu kupní smlouvy vzor jako příloha č Prohlášení uchazeče o splnění minimálních technických parametrů Příloha č Čestné prohlášení akceptace příloha č Elektronická podoba textové části a formulářů uveřejněná na ZMĚNA PODMÍNEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu podmínek stanovených zadávací dokumentací, a to buď na základě žádostí zájemců o vyjasnění zadávací dokumentace nebo z vlastního podnětu. Změnu obsahu zadávací dokumentace zadavatel oznámí všem dodavatelům, kteří byli k podání nabídky vyzváni. Změna bude provedena písemnou formou nejpozději do 3 dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Zadavatel je oprávněn zrušit zadávací řízení do uzavření smlouvy. Pokud zadavatel toto právo uplatní, nevzniká vyzvaným dodavatelům vůči zadavateli jakýkoliv nárok. Případné zrušení zadání veřejné zakázky oznámí zadavatel všem vyzvaným dodavatelům.

5 13. LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDKY 13.1 LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDEK Lhůta pro podání nabídek končí dne ve hod ADRESA PRO PODÁVÁNÍ NABÍDEK Nabídky lze poslat v uzavřené obálce označené dle bodu doporučenou poštou nebo kurýrní službou nebo osobně v době od 8,00 do 15,30 hodin v pracovní dny podat na adresu: Městský úřad Hartmanice, Hartmanice 75, Sušice 13.3 TERMÍN OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne ve 14,15 hodin v sídle Městského úřad Hartmanice, Hartmanice 75, Sušice PODÁNÍ NABÍDKY PO STANOVENÉ LHŮTĚ Nabídky doručené zadavateli po uplynutí stanovené lhůty nebudou hodnoceny. Opožděně podané nabídky zadavatel nevrací a ponechává je přiložené k dokumentaci o zadání veřejné zakázky. 14. KRITÉRIA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 14.1 ZÁKLADNÍ KRITÉRIUM PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY nejnižší nabídková cena 14.2 HODNOCENÍ NABÍDEK Hodnocení nabídek provede zadavatel, popřípadě komise ustavená zadavatelem a na základě jejího doporučení bude zadavatel rozhodovat o přidělení zakázky. Své rozhodnutí oznámí zadavatel písemně všem dodavatelům, kteří podali nabídku a jejichž nabídka byla hodnocena. 15. OSTATNÍ PODMÍNKY 15.1 VYŘAZENÍ NABÍDKY Nesplnění podmínek zadávacího řízení má za následek vyřazení nabídky dodavatele z hodnocení. Zadavatel nemá povinnost informovat písemně dodavatele o tom, že jeho nabídky byla vyřazena POVINNOST UZAVŘÍT SMLOUVU Pokud z jakéhokoliv důvodu se na straně zadavatele vyskytnou okolnosti, pro které zadavatel nemůže nebo nechce uzavřít smlouvu, má zadavatel právo odmítnout všechny předložené nabídky a smlouvu neuzavřít. Zadavatel není povinen sdělovat důvody takového rozhodnutí. VHartmanicích Jiří JUKL starosta Města Hartmanice

6 Technické parametry veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku lesnické techniky s názvem "Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic " Na zboží je požadována záruka minimálně 24 měsíců Servis dostupný do 24 hodin 1) Kontejnery 3 ks - nosnost do 7 tun - rozměr délka 3800 x šířka kombinovaná zadní vrata dvoukřídlo+pendl - výška háku 1000 mm - boky 90 - snímatelné síťové nástavby 1000mm - barva zelená + reflexní označení hran obrysu 2) Traktorový návěs 9,6 tun kontejnerový jednonápravový kontejnerový nosič za traktor s hákovým systémem nosnost minimálně 7000 kg celková hmotnost nejvýše 10000kg Délka kontejneru 3400/4200 mm Výška háku 1000 mm Šířka rolen 1060 mm Hydraulika traktoru 2x okruh Ovládání mechanické na nosiči a elektrické do traktoru Zajištění kontejneru hydraulické Sklápění dozadu Vybavení dle vyhlášky 341/2002 Sb. ve znění pozdějšíh předpisů Výška připojovacího oka minimálně 40 mm; maximálně 500 mm Prodloužení oje pro možnost montáže hydraulického jeřábu 3) Manipulační ruka do tříbodového závěsu Napojení hydrauliky na traktor Minimální dosah 6500 mm Rotátor Kleště na dřevo Minimální natočení ruky 380 Ovládání elektrohydraulické z kabiny traktoru Možnost připojení na nosič kontejnerů a do tříbodového závěsu traktoru Nosnost minimální při plném vytočení včetně rotátoru a kleští 500 kg Opěrné nohy hydraulicky sklopné 4) Štěpkovač do 30 cm průměru s pohonem z traktoru na vlastní ose - minimální průměr štěpkovaného dřeva 300 mm, štěpka maximálně do velikosti 60mm - nárok na pohonou jednotku do 90 PS automatické zajištění přetížení bubnový systém s dělenými noži

7

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku Dodávka nádobí, kuchyňského a restauračního inventáře Zadavatel : Sttřředníí odborrná školla a Sttřředníí odborrné učiilliišttě,,

Více

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha 493 /2014 Hartmanice 13.6.2014 vyřizuje: Jiří JUKL Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

VÝZVA. Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava. NifocInl"'tttoW _v. K PODÁNí NABíDKY. Státní zámek Vizovice

VÝZVA. Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava. NifocInl'tttoW _v. K PODÁNí NABíDKY. Státní zámek Vizovice VÝZVA K PODÁNí NABíDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Státní zámek Vizovice Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava komínů, krovu a střešní krytiny na SZ ve Vizovicích Zadavatel:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Oprava chodníků a oprava veřejného osvětlení v obci Jankovice v souvislosti s pracemi rekonstrukce sítě NN, kterou provádí v obci

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace) Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na veřejnou zakázku s názvem,,svoz

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Evropskýzemědělský fond pro rozvoj venkova OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB tjverejneni: DRUH VÝBĚROVÉHO

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Rýmařov 795 01 Rýmařov, nám. Míru 230/1 IČO 00296 317 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce rozdělené na dílčí části, zveřejněné dne 25.6.2010 v IS VZ US pod evidenčním číslem

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZMĚNA STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVA BUDOVY OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Zadavatel : Obec Horrníí Sttrropniice,, Horrníí Sttrropniice

Více

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku. Dodávka uţitkového osobního automobilu

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku. Dodávka uţitkového osobního automobilu Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku Dodávka uţitkového osobního automobilu Zadavatel : SSttřřeeddnní í ooddbboorrnnáá šškkool laa aa SSttřřeeddnní í ooddbboorrnnéé

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Zadavatel v souladu s 18 odst. 5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuálním znění (dále jen ZVZ ), zadává tuto zakázku malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Na základě požadavků stanovených Směrnicí ředitele Lesů hl. m. Prahy pro výběr dodavatelů vyhlašujeme tímto zakázku na dodávky: Komunální technika

Více

Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV

Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV Oznámení o zahájení výběrového řízení k zakázce Pořízení komposterů a kontejnerů MAS Šipka (dále jen oznámení ) Jedná se o nabídkové

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Městský úřad, odbor investic

Městský úřad, odbor investic Městský úřad, odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0075/08 79987/2008 Ing. Daniel Fuglík 572 615 231 daniel.fuglik@ub.cz 2008-09-08

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 12, odst. 3, zák. č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, výše uvedená zakázka

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Rozšíření svozu bioodpadu ve městě Vimperk zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Služby města Bochov, s.r.o. Náměstí Míru 1, 364 71 Bochov IČ: 29069041

Služby města Bochov, s.r.o. Náměstí Míru 1, 364 71 Bochov IČ: 29069041 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu (malé hodnoty) ve smyslu 12 odst. 3, zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE KOMPOSTÁRNA MAŠŤOV dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) Druh zadávacího řízení: Otevřené řízení

Více

Vážení, tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do výběrového řízení na zadání zakázky s názvem: Trenažéry volejbalového podání

Vážení, tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do výběrového řízení na zadání zakázky s názvem: Trenažéry volejbalového podání V Praze dne 25.10.2013 Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Vážení, tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do výběrového řízení na zadání zakázky s názvem:

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu (malé hodnoty) ve smyslu 12 odst. 3, zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon).

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Systém odděleného sběru zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ZADÁVACÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 12, odst. 3, zák. č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, výše uvedená zakázka

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Drnovská 507 Tel.: +420 233022111 161 06 Praha 6 Ruzyně Fax: +420 233310638 E-mail:cropscience@vurv.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č. 14/2013 na realizaci

Více

Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Textová část zadávací dokumentace,obec Vítonice,Vítonice 54,67161 Prosiměřice, IČO 00637092 Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Hřiště pro děti,mládež

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace ODBORNÝ LÉČEBNÝ ÚSTAV PASEKA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Zadávací dokumentace Dodávka ovoce, zeleniny a loupaných brambor Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na dodávky zadané mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900

Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 Lesy České republiky, s. p. Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 1 / 5 Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 - údržba Výzva - zakázka malého rozsahu (do

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (PÍSEMNÁ ČÁST) pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Název akce: DODÁVKA NOTEBOOKŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: Město Litomyšl se sídlem: Litomyšl-Město,

Více

VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II.

VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II. ZD_restaurace_II_kv22 1 DEFINICE POJMŮ Zadavatel Zadávací dokumentace Nabídka Uchazeč Den Denní doba Kvalifikace Posouzení nabídek

Více

Výzva více zájemcům k podání nabídek

Výzva více zájemcům k podání nabídek Výzva více zájemcům k podání nabídek PREAMBULE Tato veřejná zakázka je spolufinancována z Evropské Unie v rámci Operačního programu Životní prostředí, kdy tato je zadávána v souladu se zásadami transparentnosti,

Více

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY naše zn.: vyřizuje: Jiří Žůrek telefon: 603 223 290 e-mail: jiri.zurek@mestovsetin.cz datum: 6. 3. 2019 Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby, podle 31 zákona

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Pro zadání podlimitní veřejné zakázky na dodávky, zadávané ve Zjednodušeném podlimitním řízení dle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. KRPZ-35352-14/CJ-2015-1500VZ-STA Počet listů: 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v souladu s 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka)

Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka) Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka) Výzva: Český svaz žen vyhlašuje v rámci projektu EQUAL Modelový

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje veřejnou

Více

Řešení pro kvalifikovaný podpis a konverzi

Řešení pro kvalifikovaný podpis a konverzi VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávacíí dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Tato

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY DLE USTANOVENÍ 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM ZNĚNÍ ( DÁLE JEN ZÁKON) Svoz biologicky rozložitelných komunálních odpadů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), na zakázku: Stravenky a poukázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/

Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/ Obchodní partneři - Veřejné zakázky - Veřejné zakázky na stavební práce - Lesy ČR Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/ Břehové porosty Josefínský potok; břehové porosty Klimentský potok

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. Oprava chodníků na parcelách p.č. 1277/2, 1372/1, 1372/2, 1372/4, 1372/5, k.ú. Klapý

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. Oprava chodníků na parcelách p.č. 1277/2, 1372/1, 1372/2, 1372/4, 1372/5, k.ú. Klapý VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na zákázku malého rozsahu na stavební práce Oprava chodníků na parcelách p.č. 1277/2, 1372/1, 1372/2, 1372/4, 1372/5, k.ú. Klapý Zdavatel:!!!! Obec Klapý! Sídlo:!!!!! Klapý 200,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 k č.j. KRPE-32270-3/ČJ-2012-1700NE-VZ Počet listů: 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 12 odst. 3 zadávané ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č.

Více

M I N I S T E R S T V O P R Á C E A S O C I Á L N Í C H VĚCÍ

M I N I S T E R S T V O P R Á C E A S O C I Á L N Í C H VĚCÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu vedené pod názvem Provedení revizí elektrického ručního nářadí, elektrických spotřebičů, výpočetní techniky a prodlužovacích elektrických kabelů zadávané

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název projektu: Zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby Cyklostezka Odra Morava Dunaj v Moravskoslezském kraji Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky na akci TRAKTOR PRO MĚSTO MANĚTÍN Projekt je spolufinancován v rámci Programu rozvoje venkova z prostředků Státního zemědělského intervenčního fondu. Výběrové

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna Veselíčko 1 751 25 Veselíčko tel: +420 581 250 841-46 okr. Přerov tel. fax.: +420 581 250 842 www.ddsveselicko.cz email: ddsveselicko@ddsveselicko.cz

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX00193QB* HZSPX00193QB Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Informativní a mediální workshopy komunitárního programu PROGRESS v České republice

Informativní a mediální workshopy komunitárního programu PROGRESS v České republice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu vedené pod názvem Informativní a mediální workshopy komunitárního programu PROGRESS v České republice zadávané dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Č.j.: 00001/12/AV Opakovaná výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky Servisní podpora komunikačních systémů Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky na dodávky Inovace oblasti dokončovacího zpracování tiskovin Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného podlimitního

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, SLUNEČNÁ p.o. Slunečná 327, 468 22 Železný Brod; IČ : 70695016 zastoupená ředitelkou Evou Dvořákovou veřejný zadavatel

MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, SLUNEČNÁ p.o. Slunečná 327, 468 22 Železný Brod; IČ : 70695016 zastoupená ředitelkou Evou Dvořákovou veřejný zadavatel MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, SLUNEČNÁ p.o. Slunečná 327, 468 22 Železný Brod; IČ : 70695016 zastoupená ředitelkou Evou Dvořákovou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 5.2.2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO 01-2015 Výzva

Více

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Telefon: 495 540 211 Fax: 495 533 973 E-mail: svatava.koubova@suskhk.cz IČ: 708 89 546 DIČ: CZ70889546 ROZDĚLOVNÍK Váš

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Výběrové řízení na dodavatele vybavení v rámci projektu Koupě a rekonstrukce azylového domu v Rumburku Zadavatel: Zpracovatel: CEDR komunitní centrum, občanské

Více

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz č.j. 475/11 Poptávka - Zajištění údržby veřejného prostranství 1. Zadavatel Obec Mladeč, 783 21 Mladeč 78, IČ 00299219,

Více

Zadávací dokumentace 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

Zadávací dokumentace 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE Č. j. KRPE-62384-8/ČJ-2013-1700VZ V Pardubicích dne 1. srpna 2013 Počet stran: 14 Přílohy: 5/33 Zadávací dokumentace pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

Akce: "Nové hřiště je náš sen, budeme tam každý den

Akce: Nové hřiště je náš sen, budeme tam každý den Akce: "Nové hřiště je náš sen, budeme tam každý den v rámci dotačního titulu Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního života v obci, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova identifikační č. EDS

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Komunální malotraktor s šípovou radlicí a válcovým posypem I. Identifikační údaje Obchodní jméno:

Více

Dodání parcelní sklízecí mlátičky na ČZU

Dodání parcelní sklízecí mlátičky na ČZU Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1 Projekt je spolufinancován z fondů EU v rámci Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Střední Morava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:,,TISK A PUBLICITA PROJEKTU,, pro projekt: Marketingová opatření partnerských měst Annaberg-Buchholz a Chomutov ČÍSLO

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, č.j. 40495/2015-MZE

Více

"Zajištění pravidelných úklidových prací v objektu Domu dětí a mládeže Sokolov"

Zajištění pravidelných úklidových prací v objektu Domu dětí a mládeže Sokolov Dům dětí a mládeže Sokolov vyzývá, prostřednictvím zřizovatele města Sokolov, k podání nabídky a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu zpracovanou v souladu se směrnicí Pravidla

Více

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3:

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3: Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00AT5A7* MUMIX00AT5A7 Číslo jednací Vyřizuje V Mikulově dne

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

"Rekonstrukce veřejného osvětlení a výstavba kabelové sítě NN z bioplynové stanice v ul. Pivovarská v Havlíčkově Borové"

Rekonstrukce veřejného osvětlení a výstavba kabelové sítě NN z bioplynové stanice v ul. Pivovarská v Havlíčkově Borové VÝZVA K PODÁNí NABíDKY A PROKÁZÁNí KVALIFIKACE A ZADÁVACíDOKUMENTACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNí PRÁCE ZADANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNí POZDĚJšíCH PŘEDPISŮ

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORRI/31193-15/dagm ORRI/4197-2015 Dne 11.09.2015 Oprava výpustného bloku a odpadu z rybníka v parku Rumburské vzpoury, Rumburk Identifikační údaje zadavatele: zastoupený:

Více

Zpracování projektové dokumentace na opravu mostu u č.p. 616, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Zpracování projektové dokumentace na opravu mostu u č.p. 616, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2186/2015 Datum: 9. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce MIKULOV - Oprava hlediště a technického zázemí amfiteátru SVAZEK

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE " Územní plán Šimonovice" ZADÁVACÍDOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen "zákon") v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby pro veřejnou

Více

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) a Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek

Více

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ustanoveními 12 odst. 6 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce historických oken zámek Bartošovice

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce historických oken zámek Bartošovice Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název projektu: Rekonstrukce historických oken zámek Bartošovice Zadavatel: Obec Bartošovice IČ: 00297721 DIČ: CZ00297721 se sídlem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

NÁKUP KOMPOSTÉRŮ A KONTERJNERŮ V OBCI HROMNICE

NÁKUP KOMPOSTÉRŮ A KONTERJNERŮ V OBCI HROMNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NÁKUP KOMPOSTÉRŮ A KONTERJNERŮ V OBCI HROMNICE ZADÁVANÉ DLE ZÁVAZNÝCH POKYNŮ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPŽP A DLE ZÁVAZNÝCH POSTUPŮ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a V ý z v a k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Druh zakázky: Způsob zadání: Kompaktní samosběrné zametací

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka traktorového nosiče kontejnerů

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka traktorového nosiče kontejnerů VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Dodávka traktorového nosiče kontejnerů Zadávání zakázky malého rozsahu Technickými službami města Dvora Králové nad Labem probíhá podle vnitroorganizační

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NABÍDKY Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Za tajemstvím pána hor Program: Podpory ozdravných pobytů dětí z oblastí se zhoršenou kvalitou ovzduší

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 2568/2015-ÚVN V Praze dne: 5.5.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Zateplení školní jídelny v Bělotíně

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky OPERAČNf PROGRAM L:IVOTNf PROSTI'{EOf Pro vodu, Tento projekt je spolufinancován Evropskou unii - Evropským fondem pro regionalní rozvoj a Statním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/92443/Kle/11 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX: 596

Více

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn.

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn. K čj :373-3/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 22.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené zadávací řízení, na podlimitní na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce: DODÁVKA OSOBNÍHO AUTOMOBILU PRO CHARITU OLOMOUC zadávaná v režimu zakázek malého rozsahu dle pravidel Programu švýcarsko-české

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem ZADAVATEL: Masarykova univerzita, Fakulta informatiky,, Strana 1 z 13 Obsah PREAMBULE... 3 1. Identifikační údaje zadavatele...

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unii Evropským fondem pro regionalní rozvoj a Statním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná

Více