RESIDENCE, HRADEC KRÁLOVÉ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RESIDENCE, HRADEC KRÁLOVÉ"

Transkript

1 Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2012 Královéhradeckého kraje BOROMEUM RESIDENCE, HRADEC KRÁLOVÉ Špitálská s.r.o. ( a majitel nemovitosti) Ing. Arch. Vladimír Smilnický, ing. Klára Neumeisterová, Ing. Hynek Stiehl Ing. Arch. Robert Chládek, ing. Petr Michalík Špitálská s.r.o. Stavba byla projektově řízena investorem a pro jednotlivé projektové a stavební práce byly nasmlouvány samostatné realizační firmy. Špitálská s.r.o. Boromeum residence je významná nemovitost v historickém centru Hradce Králové zapsaná v seznamu kulturních památek. Původní Boromeum prošlo další stoletou historií, kdy původní využití bylo pro ubytování studentů církevního gymnázia, později ve svém vlastnictví působila především C.K. pošta. Dům, který byl v Hradci Králové znám jako Stará pošta, byl využíván v přízemí poštovním úřadem, nadzemní podlaží sloužila jako kanceláře různých podniků, ale též pro bytové účely. Dá se říci, že dům bez řádné údržby přežil jen díky své původní masivní konstrukci. V roce 2004 byl objekt zakoupen soukromou společností z majetku města Hradec Králové. Okamžitě po prodeji po nutné sanaci sklepů, půdních prostor a nevyužívaných ploch, bylo přistoupeno novým majitelem k rozsáhlé a nákladné opravě a rekonstrukci části objektu. Ve druhé polovině roku 2006 byla dokončena rekonstrukce a modernizace celé vnitřní severní části objektu se zachováním většiny původních dispozic. V letech 2010 až 2011 došlo k další rozsáhlé rekonstrukci zahrnující rozšíření bytové kapacity, nové střechy, vnější fasády, přístavbu výtahu a uměleckou obnovu sochařské výzdoby. Dokončením několik let trvající náročné rekonstrukce Boromea, dnes pod názvem Boromeum residence se objektu vrací nejen jeho staré jméno, ale i možnost využívat čtyřicítku moderně zařízených apartmánů. Hradci Králové se tak dostala do moderního užívání jedna z jeho historických dominant.

2 Studie HRADEC KRÁLOVÉ, HRADBY REKONSTRUKCE MEZI GOČÁROVÝM SCHODIŠTĚM A SCHODIŠTĚM BONO PUBLICO STAVREMO - PCE a.s. Ing. arch. J. Krejčík, ARN studio spol. s r.o. Ing. arch. T. Šantavý, TŠ projektový atelier spol. s r.o. STAVREMO - PCE a.s. Statutární město Hradec Králové Urbanistickým záměrem bylo revitalizovat území mezi Gočárovým schodištěm a schodištěm Bono Publico a zpřístupnit ho veřejnosti. Rekonstruovaná zahrada byla doplněna o drobnou architekturu, umělecké plastiky a fontány. V maximální míře byly při obnově použité hodnotné prvky, jedná se o kamenné nádrže (využily se pro nádrže fontán), zbytek původní pískovcové dlažby a při obnově opěrných zdí bylo použito maximální množství původního stavebního materiálu.

3 STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA KINA 70 V DOBRUŠCE KERSON spol. s r.o. Dobré Ing. arch. Oldřich Bittner a Ing. arch. Lukáš Svoboda KERSON spol. s r.o. Dobré Město Dobruška Přístavba malého sálu, přístavba chodby a nového schodiště, stavební úpravy pro šatny herců, úpravy v promítací kabině. Cílem stavebních úprav bylo rozšíření funkčnosti objektu ve vztahu k možnostem provozování kulturních akcí z různých žánrových oblastí. Výsledkem je možnost pořádání divadelních představení, koncertů populární i vážné hudby (včetně velkých symfonických těles), tanečních vystoupení. Realizací projektu došlo ke značnému vylepšení akustických vlastností hlavního sálu, takže by bylo možné i jeho využití k nahrávacím účelům. Vedle velkého sálu se značně rozšířily možnosti objektu dostavbou malého sálu a chodby, kde je možnost provozovat malou výstavní činnost

4 Spolupráce na projektu Architekt REKONSTRUKCE ZIMNÍHO STADIONU V JIČÍNĚ VCES a.s., Město Jičín B. B. D., s.r.o. Ing. Pavel Bejček Město Jičín Ing. arch. Radek Jiránek BFB studio s.r.o. Ing. arch. Miloš Mlejnek VCES a.s. Město Jičín Nadčasová hala podle tvůrců návrhu připomíná obrácenou loď a svými oblými tvary je přizpůsobená přírodnímu charakteru lokality. Stavba tak neohrožuje pohledově cenné panorama historického centra města, avšak plně zapadá do místní lokality s výrazným prvkem hráze rybníka Kníže. Stavba bude pronajata Sportovním zařízením města Jičína a bude sloužit jak hokejovému oddílu, tak také neregistrovaným hokejistům z Jičínska, školám a veřejnosti, pro tak oblíbené veřejné bruslení. Mimo hlavní sezónu bude možné areál využít také k dalším sportům například pro tenis, hokejbal a další letní sporty. Počítá se také s využitím stadionu pro celou řadu kulturně-společenských akcí. Původní nezastřešené sportoviště, jehož provoz byl výrazným způsobem ovlivňován počasím, nahradila moderní zastřešená ledová plocha. Samotné zastřešení je konstruováno zcela jedinečným způsobem z dřevěných lepených vazníků, které jsou opatřeny titanzinkovou střešní krytinou. Střecha je směrem k Cidlině stažena až k terénu, a to kvůli omezení hluku z provozu. Stará budova se šatnami, sociálním zařízením a restaurací byla kompletně zdemolována a nyní je postavena zcela nová, které lépe vyhovuje požadavkům pro zázemí hráčů i diváků. Současně je vybudována nová betonová tribuna s kapacitou 700 míst, z toho 500 k sezení. V hlavní budově a pod tribunou se nachází šatny hokejistů, v horní části nového objektu restaurace, která má otevřenou prosklenou terasu do stadionu a na opačnou stranu nabízí výhled na rybník Kníže. Tato horní terasa je propojena přímou lávkou s korunou hráze. Dále je zde podél hráze rybníka Kníže vybudována přístupová rampa, která bude zajišťovat bezbariérové napojení celého areálu. V bezprostřední blízkosti se pak nachází nové parkoviště s 53 parkovacími místy a je upraveno okolí celého stadionu včetně nové příjezdové cesty.

5 POŽÁRNÍ STANICE A SÍDLO ÚO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU VCES a.s. CENTRUM Pardubice, projektový ateliér, s.r.o. VCES a.s Královéhradecký kraj Doposud profesionální hasiči využívali objekt v blízkosti rychnovského zámku, který však již stavebně ani technicky nevyhovoval současným požadavkům. Díky jeho poloze v historickém centru města nepřipadala v úvahu jeho rekonstrukce ani rozšíření. Nová požární stanice a sídlo územního odboru Rychnov nad Kněžnou byly vybudovány jako součást průmyslové zóny Solnice - Kvasiny. Tím, že se nová požární stanice nachází v blízkosti silnice číslo 14, dojde k výraznému zkrácení dojezdových časů hasičů. Výrazně se tak sníží náklady investorů na požární ochranu objektů. Nová požární stanice disponuje garážemi pro 14 hasičských vozidel a poskytuje kompletní zázemí pro hasiče v nepřetržité směně a prostory pro krizové řízení a speciální služby. Součástí požární stanice jsou také moderní učebny, tělocvična a venkovní sportoviště, která ale nebudou sloužit jen rychnovským hasičům. S těmi se již dohodla Policie ČR na využívání tělocvičny a venkovních sportovišť a dobrovolní hasiči pak budou prostor sportoviště s cvičnou věží využívat pro výcvik a soutěže v požárním sportu. Hasiči z požární stanice v Rychnově nad Kněžnou nezasahují pouze ve svém okrese. Podle aktuální potřeby vypomáhají svým kolegům nejen v rámci sousedních okresů Královéhradeckého kraje, ale i v Pardubickém kraji. Díky své poloze příhraničního okresu a mezinárodním dohodám zasahují v rámci přeshraniční spolupráce také na území Polska.

6 CENTRUM ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL A DOPRAVU V HRADCI KRÁLOVÉ Přihlašovatel Chládek a Tintěra Pardubice, a.s. ATELIER 11 Hradec Králové s.r.o. Chládek a Tintěra Pardubice, a.s. Královéhradecký kraj Stavba Centrum odborného vzdělávání pro automobilový průmysl a dopravu se nachází v zastavěné části obce Hradce Králové - Slezské Předměstí ve skladištní oblasti v blízkosti ulice Vážní a je řešena jako rekonstrukce stávajícího objektu jednolodní haly se zděným přístavkem. Záměrem bylo vytvořit jednotný, architektonický a uzavřený celek s odbornými učebnami, dílnami a patřičným zázemím společně se sousední budovou čp. 1098, kde jsou umístěné opravárenské dílny a je ve vlastnictví Středního odborného učiliště a Střední odborné školy, Vocelova, Hradec Králové. Původní hala byla vystavěna v technologii železobetonového monolitického skeletu s cihelným výplňovým zdivem. Na konzolách skeletu byla jeřábová dráha pro mostový jeřáb. Přístavek byl přízemní objekt vystavěný zděnou technologií. Zastřešení bylo provedeno dřevěným sedlovým a pultovým vazníkem, okna i vrata byla ocelová. Hala byla využívána jako opravárenská dílna. Nové řešení objektu je dvoupodlažní. Do jednolodní haly je vložen nový ocelový strop, který rozděluje halu po výšce a stávající přístavek je nastaven o jedno podlaží. Celý objekt je zastřešen ocelovým, sedlovým a pultovým vazníkem. Střešní krytina je provedena z panelů Kingspan. Nová okna jsou plastová, vrata jsou zateplená, skládací s dveřními otvory. Z jihovýchodní strany přiléhá k fasádě objektu ocelové únikové schodiště. Celý objekt je zateplen kontaktním zateplovacím systémem ETICS. Rekonstruovaná hala je svým vnějším pláštěm řešena ve stejném architektonickém stylu jako již zmiňovaná vedlejší budova SOŠ a SOU, jsou použity stejné barevné odstíny vnějších omítek a stejné členění i barevný odstín okenních otvorů. Projekt byl spolufinancován Evropskou unii z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

7 CENTRUM INTEGROVANÝCH SLUŽEB STĚŽERY Přihlašovatel ATELIER DELTA 90 Ing. arch. František Křelina, Ing. arch. Marcela Křelinová SOVIS + REGIO-STAV Obec Stěžery Objekt centra integrovaných služeb ve Stěžerách byl navrhován jako 1. etapa přestavby jádrového území obce. Zahrnuje čtyři ordinace lékařů, výdejnu léků a obecní knihovnu s multifunkční místností. Součástí navrhovaného veřejného prostranství je fontána s lavičkami a stromy a nové autobusové zastávky. Navržené byly současně i interiéry knihovny.

8 PŘÍSTAVBA UBYTOVACÍHO OBJEKTU DOMOVA DŮCHODCŮ ČERNOŽICE I. ETAPA Přihlašovatel Sdružení Černožice Ing. Petr Bajtalon, Pavel Mikuláš arch. Sdružení Černožice Královéhradecký kraj Objekt přístavby řeší úbytek lůžkové části v původním objektu DD. Realizací došlo ke zvýšení komfortu DD Černožice, kde došlo k vybudování nových společenských a zájmových prostor pro relaxaci uživatelů domova, a tím bylo dosaženo požadované úrovně standardů sociálních služeb. Objekt je přistavěn v jižní části k původnímu objektu DD s umístěním na jeho příčnou osu. Komunikačně je propojen v jednotlivých podlažích. Nová budova je čtyřpodlažní s celkovou kapacitou 28 dvoulůžkových pokojů, rozmístěných ve čtyřech nadzemních podlažích. Přízemí je tvořeno hlavním vstupem ze zahrady a propojovací částí ke stávající budově s umístěním evakuačního výtahu a dvouramenného schodiště. Dále se v přízemí nachází 4 dvoulůžkové pokoje a prostory pro zájmovou činnost a relaxaci klientů v zimní zahradě. Jednotlivá podlaží jsou koncipována jako ubytovací s modelovanými buňkami se samostatným sociálním a hygienickým zázemím. Z každého pokoje je umožněn vstup na terasu.

9 NOVOSTAVBA DOMOVA DŮCHODCŮ ALBRECHTICE NAD ORLICÍ INS spol. s r.o. projektový a inženýrský atelier INS spol. s r.o. projektový a inženýrský atelier KOBLA a.s. Královéhradecký kraj Novostavba tří samostatných dvoupodlažních objektů tvořících navýšení ubytovací kapacity stávajícího domova důchodců v Albrechticích nad Orlicí o celkem 24 lůžek. Jednotlivé objekty jsou vzájemně propojeny spojovacích koridorem tvořícím závětří a zimními zahradami. Celý areál je bezbariérový. Záměrem bylo vybudovat bydlení domácího typu pro klienty trpící alzheimerovou chorobou a vytvořit pro ně důstojné a bezpečné prostředí podporující udržení kvality jejich života, rozvíjející možnosti alternativní komunikace a udržující kontakt po co nejdelší dobu. Je zde poskytována zcela specifická, profesionální péče. Celá stavba navazuje na společný krytý prostor osmiúhelníkového tvaru, před tímto krytým prostorem je ze zpevněných ploch vytvořena náves respektující stávající vzrostlé lípy, plocha je vhodně doplněna lavičkami. Celý okolní prostor novostavby doplňují terénní a sadové úpravy.

10 PŘÍSTAVBA VÝVOJOVÉHO CENTRA HST TECHNOLOGIC s.r.o. VRCHLABÍ Přihlašovatel Stavební společnost s.r.o. Hostinné Ing. arch. Libor Toman Stavební společnost s.r.o. Hostinné HST Technologic s.r.o. Vrchlabí Přístavba vývojového centra HST Technologic, navazuje na stávající historický objekt konírny bývalého zámeckého areálu v samém centru města Vrchlabí. Nově vybudované administrativní prostory s moderním interiérem, společně s výrobní a vývojovou dílnou, citlivě korespondují z exteriéru jak tvarově, tak materiálově k přilehlým historickým objektům. Vstupem do objektu se dostáváte v celém pojetí do moderní a funkční dimenze 21. století.

11 HRADEC KRÁLOVÉ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VOCELOVA č.p ZATEPLENÍ OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ, VÝMĚNA OKEN Přihlašovatel ARKO spol. s r.o., Jižní 870, Hradec Králové ARKO spol. s r.o., Jižní 870, Hradec Králové MATEX s.r.o., Kladská 181/55, Hradec Králové Královéhradecký kraj, Pivovarské náměstí 1245/2, Hradec Králové Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Vocelova Hradec Králové IČO : Dotčený stávající objekt se nachází v zastavěném území města Hradec Králové v lokalitě Pražské Předměstí. Jedná se o stavební úpravu stávajícího objektu školy. Stavba je a i nadále bude určena pouze pro vzdělávání. Jedná se o soubor objektů, řešeny jsou dva školní budova a tělocvična. Stávající objekt byl postaven v technologii kombinace boletických panelů a zděné konstrukce. Projekt řeší zateplení obvodového pláště kontaktní zateplovací systém zděných konstrukcí a výměna boletických panelů za panely Kingspan, zateplení střechy foukaná izolace, výměna výplní otvorů.

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM 8. 6. 016 OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE 01 0 03 04 05 06 07 08 09 10 11 1 PRŮVODNÍ ZPRÁVA SITUACE DISPOZICE - SCHÉMA PLOCH PŮDORYS 1.NP PŮDORYS.NP ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Seznam příloh soutěžního návrhu: Obálka Zpáteční adresa Obálka Autor (+CD)

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1/URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Zhodnocení staveniště: Budova centra postižených byla postavena v roce 1928. Postupně došlo k několika změnám, byly

Více

SVITAP J.H.J. spol. s r.o.

SVITAP J.H.J. spol. s r.o. NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR SVITAP J.H.J. spol. s r.o. Kijevská 8, 568 02 Svitavy tel.: 461 568 166 mob.: 605 700 601 e-mail: vinklerova@svitap.cz www.svitap.cz Budovy a provozy na ul. Dimitrovova

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území

Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území Objekt městského úřadu a městského sálu je situován uvnitř bloku vymezeném ulicemi Tovární a Školní v centrální části

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

Název : Komunitní dům seniorů Doksy

Název : Komunitní dům seniorů Doksy Název : Komunitní dům seniorů Doksy Adaptace objektu bývalé školy č.p. 979 na parcele číslo 424/3 Objednatel: Město Doksy, náměstí Republiky 193, 472 01 Doksy Architektonická a dispoziční studie Obsah:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Administrativní objekt se skladovým zázemím a přípravnou BRTNICE okr. Jihlava, kraj Vysočina Insolvenční řízení SOLAR NET s.r.o. Obsah Stručný popis:... 3 Důležité

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

Velikost: Hodnota: 100.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: 2012 Do: 2013. *) Odhad hodnoty. Projektant stavby:

Velikost: Hodnota: 100.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: 2012 Do: 2013. *) Odhad hodnoty. Projektant stavby: 194475 a rekonstrukce Modernizace a dostavba Nemocnice Hodnota: 100.0 mil. Kč * Zdravotnický Od: 2012 komplexní rekonstrukce a dostavba areálu nemocnice, etapovitý projekt, zpracována studie kraj Pivovarské

Více

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče Portfolio fa čvut Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011 rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče průvodní technická zpráva Identifikační údaje Název stavby : Rehabilitace

Více

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D.

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. 10/2012 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE investor: autor: OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie Obec Moutnice,

Více

Autorská zprava. Úvod. Bytové domy pro seniory

Autorská zprava. Úvod. Bytové domy pro seniory Autorská zprava Úvod Zadání diplomové práce je návrh souboru staveb sloužících pro ubytování seniorů, včetně denního stacionáře na parcele v prostoru křižovatky ulic U Krčské vodárny a U Habrovky na Praze

Více

Příloha č. 3. Specifikace rozsahu zateplení

Příloha č. 3. Specifikace rozsahu zateplení Veřejná zakázka malého rozsahu na zhotovení projektové dokumentace a energetického auditu stavby Realizace úspor energie - SŠ zemědělská a VOŠ Chrudim včetně výkonu autorského dozoru Příloha č. 3 Všechny

Více

_10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě

_10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě BILANCE _10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě - jedna třída venkovní na terase pro experimentální výuku za optimálních klimatických podmínek _CENTRÁLNÍ HALA _PŘEDNÁŠKOVÁ

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy Otčenášek s.r.o. Týniště nad Orlicí Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu... 4 Vzdálenosti:... 4 Výměry:...

Více

Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2010 Královéhradeckého kraje

Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2010 Královéhradeckého kraje Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2010 Královéhradeckého kraje Rodinný dům Seydlerova ul., Hradec Králové Přihlašovatel AKIA a.s. Hradec Králové, Nerudova 809, 500 02 Hradec Králové, ing.

Více

NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR

NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR +420 461 568 148 Budovy a provozy na ul. Dimitrovova 6, NETEX 1) Kuchyně s jídelnou na st. p.č. 92/34 NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR Budova tvoří přední levou část objektu

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov.

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. Předmět prodeje: - st.p.č. 228/1 o výměře 1956 m 2,

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Statutární město Hradec Králové 10/2013-12/2014 Kralovehradecký kraj Společnost BAK stavební společnost, a.s. jako vedoucí sdružení se společností RenoArt s.r.o.

Více

Velikost: Hodnota: 80.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: Léto 2012 Do: Podzim 2013. *) Odhad hodnoty

Velikost: Hodnota: 80.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: Léto 2012 Do: Podzim 2013. *) Odhad hodnoty 228565 a rekonstrukce Valdštejnův vědecko-technický park Jičín Hodnota: 80.0 mil. Kč * Multifunkční Jičín Jičín Od: Léto 2012 Do: Podzim 2013 stavbení úpravy a změna užívání objektu bývalé jezuitské oleje,

Více

Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice --------------------------------

Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice -------------------------------- Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice -------------------------------- Stanovení vybraných technických podmínek pro umístnění a prostorové řešení staveb v areálu výstavby nových rodinných

Více

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Středoškolská technika 2017 Setkání a prezentace pracístředoškolských studentů na ČVUT RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Alexandra Kotršálová, Denisa Hajdová, Natálie Kopáčková, Šimon Řezník STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA

Více

STAVBA ROKU 2011. Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov

STAVBA ROKU 2011. Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE STAVBA ROKU 2011 Královéhradeckého kraje STAVBA ROKU 2011 Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov Autor architektonického

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

Dražební společnost PROKONZULTA, a. s. realizuje výběrové řízení na prodej podniku STROJTEX se sídlem v Pardubicích, IČ:

Dražební společnost PROKONZULTA, a. s. realizuje výběrové řízení na prodej podniku STROJTEX se sídlem v Pardubicích, IČ: Dražební společnost PROKONZULTA, a. s. realizuje výběrové řízení na prodej podniku STROJTEX a. s., se sídlem v Pardubicích, IČ: 46504893 Základní informace o výběrovém řízení Termín konání výběrového řízení:

Více

STUDIE VÝLETIŠTĚ HORNÍ POŘÍČÍ OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC

STUDIE VÝLETIŠTĚ HORNÍ POŘÍČÍ OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC ARCHITEKTONICKÁ STUDIE 8/2018 NÁZEV PROJEKTU LOKALITA HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC, PARC.Č. 38/7, 168, 169, 170 STUPEŇ DOKUMENTACE ARCHITEKTONICKÁ STUDIE ZADAVATEL OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ

Více

Rozvojové území A5 (domov důchodců) plocha 1635 m² A5

Rozvojové území A5 (domov důchodců) plocha 1635 m² A5 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A5 Rozvojové území A5 (domov důchodců) plocha 1635 m² A5 celkem domov důchodců (plocha celkem tj. pokoje a byty, m2 2 800 2 800 terapie, ordinace, společné prostory, jídelna) počet lůžek

Více

CIMR Engineering. MAN Čestlice, obchodní zóna Průhonice - Čestlice

CIMR Engineering. MAN Čestlice, obchodní zóna Průhonice - Čestlice MAN Čestlice, obchodní zóna Průhonice - Čestlice MAN Česká republika 12/1998 04/1999 Inženýrská činnost, vedení stavby, technický dozor investora Třípodlažní železobetonový administrativní a obchodní objekt

Více

Příloha 8: Projektové listy k opatření 3 (OP ŽP, mimo vlastní IPRM)

Příloha 8: Projektové listy k opatření 3 (OP ŽP, mimo vlastní IPRM) Příloha 8: Projektové listy k opatření 3 (OP ŽP, mimo vlastní IPRM) - 1 - Projektový list 1. Název projektu A - Zateplení ZŠ Šrámkova 2. Předkladatel projektu Statutární město Opava 3. Název OP oblasti

Více

Přírodovědné exploratorium rekonstrukce a dostavba Hvězdárny a planetária Mikuláše Koperníka v Brně

Přírodovědné exploratorium rekonstrukce a dostavba Hvězdárny a planetária Mikuláše Koperníka v Brně www.skanska.cz Základní informace Přírodovědné exploratorium rekonstrukce a dostavba Hvězdárny a planetária 23/8/2010 14/7/2011 Zastavěná plocha : 1725 m2 Obestavěný prostor celkem: 17322 m3 Kubatura -

Více

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ STUDIE Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: 2/38, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 22, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP,

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 Rozvojové území D1 D3 plocha 3932 m² D1 D2 D3 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí)* m2 81 373 167 621 s travování (plocha pro hosty + plocha zázemí)

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE DIPLOMOVÁ PRÁCE FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE DIPLOMOVÁ PRÁCE FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN I. MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE CITY LIBRARY, LAUSANNE DIPLOMOVÁ

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1599

Veřejná dražba dobrovolná A1599 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1599 Objekt bývalé ozdravovny a ZŠ Pec pod Sněžkou plocha pozemku767 m 2, plocha budovy 500 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov.

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. Předmět prodeje: - st.p.č. 228/1 o výměře 1956 m 2,

Více

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI /

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI / PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI ludma@ludma.cz / +420 558 623 740 http://www.ludma.cz/prodej-statku KOMERČNÍ AREÁL ŽABEŇ Nemovitost s popisným číslem 1 se nachází v obci Žabeň mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2.

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2. O B S A H PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.2 POHLEDY M 1 : 100 O.3 POHLEDY M 1 : 100 A.1 SITUACE M 1 : 500 A.2 PŮDORYS 1. NP M 1 : 200 A.3 PŮDORYS 2. NP M 1 : 200 A.4 PERSPEKTIVY

Více

Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm

Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm Seznam příloh 1. situace 1:1000, 1:500 2. půdorys 1. pp a 1. np 1:200 3. půdorys 2. a 3. np 1:200 4. půdorys 4. np a řezy 1:200 5. pohledy 1:200 6. perspektivy

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu:

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu: Zadávací dokumentace "Adaptace prostor na zaměstnaneckou mateřskou školu" pro zhotovení projektové dokumentace ÚVN Praha 2014 Investor: Ústřední vojenská nemocnice Vojenské nemocnice 1200 Praha 6 169 02

Více

Nabídka komerčního objektu v areálu DOB Centrum v Dobřichovicích. k prodeji. www.dob-invest.cz

Nabídka komerčního objektu v areálu DOB Centrum v Dobřichovicích. k prodeji. www.dob-invest.cz Aktuálně k prodeji Nabídka komerčního objektu v areálu DOB Centrum v Dobřichovicích připraveno pro wellness, fitcentrum, zdravotní služby (rehabilitace/ordinace) právě stavěno jako součást areálu s bydlením

Více

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI Investor: Ing. Jan Průcha (zástupce společenství investorů) CS architects Ing. Petra Brzobohatá (petra.brzobohata@centrum.cz; 00420 604 723 762) Ing.

Více

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE nuance - architektonická dílna STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE Studie využití lokality v okolí obecního úřadu a základní školy v Dolních Domaslavicích. Hlavní seznam příloh: A B C D E identifikační

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

FHJ SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. ±0,000 = 394,850 B. p. v. FHJ Building spol.s.r.o. kolektiv Prosinec 2013 780/13. info@fhj-building.cz. Tel.

FHJ SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. ±0,000 = 394,850 B. p. v. FHJ Building spol.s.r.o. kolektiv Prosinec 2013 780/13. info@fhj-building.cz. Tel. ±0,000 = 394,850 B. p. v. FHJ Building spol.s.r.o. 106 00 Tel.: e-mail: 64576183 272 769 786 info@fhj-building.cz FHJ building Investor : Místo stavby : Stavba : Vypracoval : Datum : kolektiv Prosinec

Více

Bytový dům Janáčkova - Masná

Bytový dům Janáčkova - Masná Bytový dům Janáčkova - Masná Seznam příloh Průvodní zpráva Širší vztahy územní plán M :2000 Situace M 1:500 Půdorys 1.NP M 1:200 Půdorys 2.- 4. NP M 1:200 Půdorys 5.NP M 1:200 Půdorys 6.NP M 1:200 Řez

Více

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA.

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE CHARAKTERIZUJÍCÍ STAVBU A JEJÍ PROVOZ 3. PŘEHLED VÝCHOZÍCH PODKLADŮ, SOULAD STAVBY S NIMI 4. ZDŮVODNĚNÍ

Více

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 Kontrolní den č.2 8.10.2014 Úprava trasy slaboproudých kabelů Telefonica mimo půdorys přístavby Nájezd vrtací soupravy

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 oznamují prodej níže uvedených nemovitostí

Více

BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE. 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA

BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE. 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA Nízkoenergetický Rodinný dům BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA JEDNÁ SE O DVOUPODLAŽNÍ RODINNÝ DŮM S

Více

Fakultní nemocnice Na Bulovce Praha - pavilon 8

Fakultní nemocnice Na Bulovce Praha - pavilon 8 Fakultní nemocnice Na Bulovce - pavilon 8 Magistrát Hlavního města Prahy 09/2010-11/2012 BAK zvítězil ve veřejné zakázce na rekonstrukci jednoho z pavilonů Fakultní nemocnice Na Bulovce. Objekt bude po

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Tel.: / Fax: IČO:

ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Tel.: / Fax: IČO: Město Nové Město nad Metují náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují TĚLOCVIČNA ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUHRNNÉ INFORMACE CENA STAVBY 27 mil. Kč vč. DPH Nové Město nad Metují, srpen

Více

identifikační údaje kapacitní údaje

identifikační údaje kapacitní údaje pozemky chrustenice rd1 identifikační údaje název pozemky chrustenice, lokalita dolejší alej, rodinný dům typ 1 místo chrustenice, okres beroun pozemky č.1-10 investor GEISON REAL, a.s. Na výsluní 201/13

Více

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze ov architekti s.r.o 05/2018 CÍLE NÁVRHU # změnit tvář socialistického centra na současnou otevřenou radnici

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE RODINNÝ DŮM - VČELNÁ RODINNÝ DŮM Projektant: Místo stavby: Plocha pozemku: Zastav. plocha domu: Zas. plocha garáže: Obestavěný pr. domu: Zpevněné plochy: Ing. arch. Jan Klein Ing. arch. Jakub Pubal p.č.

Více

Obsah podléhá autorským právům. Jakékoliv rozmnožování či vytváření kopií bez vědomí autora je zakázáno. ŘEZANINA & BARTOŇ, s.r.o.

Obsah podléhá autorským právům. Jakékoliv rozmnožování či vytváření kopií bez vědomí autora je zakázáno. ŘEZANINA & BARTOŇ, s.r.o. . datum: 04/2017 měřítko ZDÁNÍ Cílem bylo ověřit možnost zřízení půdní vestavby a přístavby ke stávajícímu objektu. Zadáním bylo vytvořit další učebnu a to buď v podkroví nebo jako přístavbu v přízemí.

Více

ATELIER SAEM, s.r.o. AKCE PROJEKTANT

ATELIER SAEM, s.r.o. AKCE PROJEKTANT KCE - REKONSTRUKCE, PŘÍSTVB BUDOVY C, D, E ID. INFORMČNÍ ZPRÁV.1. NÁZEV STVBY: REKONSTRUKCE, PŘÍSTVB ČÁST 1: ČÁST 2: BUDOV C PŮDNÍ VESTVB BUDOV D,E DVORNÍ PŘÍSTVB.2. MÍSTO STVBY: Kubrova 136 ZŠ a Kubrova

Více

Informační memorandum. Elektronická aukce A3478

Informační memorandum. Elektronická aukce A3478 Informační memorandum Elektronická aukce A3478 Průmyslový areál určený pro výrobu a skladování, včetně vlastní fotovoltaické elektrárny, Domažlice ČR Užitná plocha 4.706 m 2,Pozemek 5.535 m 2 3 Obsah Stručný

Více

BEÁTA U HŘIŠTĚ. 3.490.000 Kč. Nízkoenergetický Rodinný dům DEVELOPERSKÝ PROJEKT PROSTĚJOV, VRAHOVICE

BEÁTA U HŘIŠTĚ. 3.490.000 Kč. Nízkoenergetický Rodinný dům DEVELOPERSKÝ PROJEKT PROSTĚJOV, VRAHOVICE Nízkoenergetický Rodinný dům BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE 3.490.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA JEDNÁ SE O DVOUPODLAŽNÍ RODINNÝ DŮM S

Více

BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B

BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B K Uhříněvsi, 104 00 Praha 22, (p.č. 1793/6 v k.ú. Uhříněves) Ověřovací studie březen 2017 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby: Bytový dům - Objekt A a Objekt B Místo stavby

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. HASIČSKÁ ZBROJNICE OBJEKT OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Úhřetice č.p. 14 538 32 Úhřetice

TECHNICKÁ ZPRÁVA. HASIČSKÁ ZBROJNICE OBJEKT OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Úhřetice č.p. 14 538 32 Úhřetice TECHNICKÁ ZPRÁVA HASIČSKÁ ZBROJNICE OBJEKT OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Úhřetice č.p. 14 538 32 Úhřetice SEZNAM PŘÍLOH: D.1.1.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.2 - PŮDORYS 1NP D.1.1.3 - PŮDORYS 2NP D.1.1.4 - KROV, STŘECHA

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA Diplomová práce školní rok 2011/2012 FA VUT Brno 1. Popis stavby a. Popis území Novostavba kostela s komunitním centrem je navrhována na pozemku nedaleko

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2568

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2568 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2568 Prodej skladového a výrobního areálu v průmyslové zóně, celková výměra pozemků 9.953m2, Jičín, Královéhradecký kraj Obsah Úvod... 3 Popis předmětu prodeje...

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Odbor výstavby Masarykovo náměstí 98, PSČ 549 54 Police nad Metují Číslo spisu: 2013/52 Naše číslo jednací: 2013/676/OV/VOB Oprávněná úřední osoba k vyřízení věci: Lenka Voborníková, referentka odboru

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY FACULTY OF ARCHITECTURE ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ DEPARTMENT OF DESIGN OBJEKT METROPOLITNÍHO VÝZNAMU NA ULICI BENEŠOVA V BRNĚ THE

Více

Peterka Jakub a Pospíchalová Lucie

Peterka Jakub a Pospíchalová Lucie Peterka Jakub a Pospíchalová Lucie PARC.Č. 428/3, K.Ú. OBČOV STUDIE RODINNÉHO DOMU DATUM : 06/2014 VYPRACOVAL. : Ivana Karasová Stavba: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A. Průvodní zpráva A.1.1

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje:

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: - p.p.č. 9 o výměře 886 m 2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova č.p. 46

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ SOUSEDNÍ DŮM p.č.2647 300 6780 300 3050 400 420 700 660 SPÍŽ ZBOURÁNÍ SPÍŽE, POROBETONOVÉ ZDIVO, PLECHOVÁ KRYTINA KUCHYNĚ 4060 300 VYBOURÁNÍ OTVORU DO NOSNÉ STĚNY, VTAŽENÍ OCELOVÝCH I PROFILŮ DO NADPRAŽÍ,

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e f - plan, spol. s r.o. náměstí Míru 460, 378 81 Slavonice červenec 2014 Architektonická studie charakteristika

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017 ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA architektonická studie 9/2017 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název projektu Architektonické řešení sportoviště obce Bystřička lokalita sportovní areál TJ Sokol Bystřička

Více

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů Číslo objektu 1 Velitelská budova Pořizovací hodnota (Kč) 1 655 955 Zastavěná plocha (m 2 ) 453 Podlahová plocha (m 2 ) 590 Obestavěný prostor (m 3 ) 5884 Obestavěný vytápěný prostor (m 3 ) 1692 Zděná

Více

BYTOVÉ DOMY EUROLINE 23 PROJEKTŮ BYTOVÝCH DOMŮ RYCHLÉ DODÁNÍ PROJEKTŮ 4 32 BYTŮ V OBJEKTU

BYTOVÉ DOMY EUROLINE 23 PROJEKTŮ BYTOVÝCH DOMŮ RYCHLÉ DODÁNÍ PROJEKTŮ 4 32 BYTŮ V OBJEKTU BYTOVÉ DOMY EUROLINE 23 PROJEKTŮ BYTOVÝCH DOMŮ RYCHLÉ DODÁNÍ PROJEKTŮ 32 BYTŮ V OBJEKTU CENA PROJEKTU: 235 270 Kč 1 np np EUROLINE 200 CELKOVÉ ROZPOČTOVÉ NÁKLADY: 15 667 90 Kč ROZPOČTOVÉ NÁKLADY NA 1m

Více

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce :Stavební úpravy a změna způsobu užívání budovy č.p. 161 v Hodslavicích a novostavba budovy na parc. č. 146 Stupeň dokumentace Investor Místo Katastrální

Více

adresa Třebešovská 566/56, Praha 9, Horní Počernice objekt Rodinný dům

adresa Třebešovská 566/56, Praha 9, Horní Počernice objekt Rodinný dům akce: Výstavba podkroví, stavba na klíč adresa: Třebešovská 566/56, Praha 9, Horní Počernice objekt: Rodinný dům popis: Střecha, krovy, statika stropy, podlahy schodiště konstrukce ze sádrokartonů akce

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

UHERSKÝ OSTROH 1. Uherský Ostroh, ul. Kostelní, č.p Uherský Ostroh par. st. 181, 182, 183/1, 185 nezjištěn.

UHERSKÝ OSTROH 1. Uherský Ostroh, ul. Kostelní, č.p Uherský Ostroh par. st. 181, 182, 183/1, 185 nezjištěn. 3333 UHERSKÝ OSTROH 1 Název objektu Bývalé železářství Adler Adresa K.ú./ parcela č. Architekt Stavitel Projekt Uherský Ostroh, ul. Kostelní, č.p. 153. Uherský Ostroh 773 131 par. st. 181, 182, 183/1,

Více

SZ UHERČICE OBNOVA ZÁMECKÉHO AREÁLU

SZ UHERČICE OBNOVA ZÁMECKÉHO AREÁLU INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM SPECIFICKÝ CÍL 3.1: ZEFEKTIVNĚNÍ PREZENTACE, POSÍLENÍ OCHRANY A ROZVOJE KULTURNÍHO DĚDICTVÍ KOLOVÁ VÝZVA Č. 52: REVITALIZACE VYBRANÝCH PAMÁTEK II. SZ UHERČICE OBNOVA

Více

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav NÁVRH STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 21401- Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě Název stavby: Rozšíření Základní školy Nad

Více

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně.

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně. Průvodní zpráva Identifikační údaje Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně Urbanistické řešení Kontext lokality Městská část Komín se nachází v severozápadní části města Brna. Komín je původně

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1 Linaset, a.s. Provoz 02 749 01 Bruntál, ul. Polní 1 Areál Linaset, a.s. provoz 02 se nachází v severovýchodní části města Bruntál, v průmyslové zóně s dobrou dostupností nákladní dopravy. Linaset, a.s.

Více

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE LIST Č. - 1 :4,0 1 OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE název souboru - číslo strany datum tisku - 01/2013 formát eatelier 2013 TITULKA ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: MATEŘSKÁ ŠKOLA PITKOVICE Parc. č.1/6

Více