INFRA SAUNA. Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFRA SAUNA. Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt!"

Transkript

1 Návod k použití INFRA SAUNA Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt! Prosím přečtěte si před použitím sauny tento návod a dodržujte instrukce a bezpečnostní opatření..

2

3 03 OBSAH DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...04 VAROVÁNÍ...05 Úvod, Výhody pro zdraví a krásu, Výhody...06 Požadavky na instalaci...07 Postup instalace...08 Napětí, spotřeba energie, rozměry a kostra elektroinstalace...5 Opatření, Obsluha...5 Odstraňování závad...7 Údržba...8 Obsah balení...9

4 04 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE PŘEČTĚTE SI A DODRŽUJTE VŠECHNY INSTRUKCE PŘED POUŽITÍM a) Vysvětlení a umístění varovných š tků dodávaných k sauně: b) Hypertermie š tek by měl být umístěn na zevní straně dveří ve výši očí c) Nebezpečí požáru š tek by měl být umístěn uvnitř nad topným tělesem ve výši očí d) Zásuvky nesmí být umístěny uvnitř sauny e) Dveře sauny NEMAJÍ žádný zámek, jehož použi by v případě poruchy způsobilo uvěznění uvnitř sauny f) Během používání sauny ponechte zapnutou ven laci g) POZOR: K hypertermii dochází, pokud teplota těla přesáhne určitou hodnotu vyšší, než je běžná tělní teplota (37 C). K projevům patří rychle zvýšení tělní teploty, závrať, letargie, ospalost a mdloby. Níže jsou uvedeny účinky způsobené hypertermií:. Neschopnost vnímat teplo 2. Neschopnost rozpoznat potřebu opuštění místnos 3. Neznalost hrozícího nebezpečí 4. Poškození plodu u těhotných žen 5. Fyzická neschopnost opus t místnost 6. Bezvědomí 7. Uži alkoholu, drog nebo léků může velmi zvýšit riziko úmr na hypertermii. 8. Je pro zákonné instalovat tuto saunu bez povolení. Instalační technik je zodpovědný za kontrolu a dodržování všech místních bezpečnostních předpisů. 9.Chcete-li snížit riziko úrazu elektrickým proudem a popálení, nedotýkejte se topných těles, pokud není ochranný kryt na svém místě. 0. Nadměrné vystavení teplu v sauně může být škodlivé pro vaše zdraví. Uživatel ve špatném zdravotním stavu, by se měl poradit se svým lékařem před použi m sauny.. Chcete-li snížit / předejít nebezpečí vzniku požáru, neumísťujte hořlavé nebo výbušné materiály na topná tělesa za žádných okolnos.. 2. Neumisťujte žádné hořlavé materiály v okruhu m od sauny

5 05 VAROVÁNÍ a) Aby se předešlo nebezpečí vzniku požáru, není povoleno zakrývat topná tělesa tex lními výrobky, jako jsou oblečení nebo ručník. b) Aby se zabránilo popálení nebo úrazu elektrickým proudem, nepoužívejte kovové nástroje na kryt topných těles. c) Během pobytu v sauně se nedotýkejte žárovky. Pokud je žárovku třeba vyměnit, odpojte saunu a počkejte, dokud žárovka nevychladne. d) Nestříkejte vodu na topná tělesa. Toto může způsobit elektrický šok nebo poškození topného tělesa. Pamatujte, že tato sauna je suchá sauna. e) Nepoužívejte saunu, pokud trpíte těmito problémy:. Otevřená zranění 2. Poškození očí 3. Vážné popáleniny 4. Starší lidé, zejména trpící vysokým krevním tlakem nebo srdečními chorobami, těhotné ženy a dě by měli používat saunu pouze pod odborným dozorem. 5. Pi a kouření je v sauně zakázáno 6. Není vhodné používat saunu po prášcích na spaní nebo pi alkoholu 7. Následující osoby by se měly před použi m sauny poradit s lékařem: ) samovolně krvácející nebo jsou k němu náchylní 2) citlivé na vysoké teploty 3) mající kardios mulátor a implantáty v těle 8. Nepoužívejte saunu 30 minut před a po jídle 9. Neberte si do sauny elektrické, kovové nebo cenné věci, riskujete vážné poškození 0. Neberte do sauny domácí zvířata. Sauna by měla být používána v těchto podmínkách: venkovní vlhkost by měla být nižší než 80% a venkovní teplota mezi 5-38 C. 2. Neberte si do sauny hořlavé nebo výbušné materiály 3. Opusťte okamžitě saunu, pokud se cí te unaveně, ospale nebo máte závrať (příliš dlouhý pobyt může způsobit přehřá organismu). 4. Při dlouhodobějším nevyužívání sauny ji odpojte ze sítě. 5. Spodní topné těleso by mělo být pravidelně čištěno suchým ručníkem, doporučujeme čis t každých 5 dnů. 6. Nedotýkejte se topných těles, pokud jsou v provozu. 7. Elektrické součás musí být zapojeny kvalifikovaným elektrikářem 8. Tento spotřebič není určen k používání osobami (včetně dě ) se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo osobami s nedostatečnými znalostmi a zkušenostmi s ovládáním spotřebiče, pokud nebyly poučeny

6 06 (případně pod dozorem) člověkem odpovědným za jejich bezpečnost. Dě by měly být poučeny tak, aby saunu nepoužívaly jako hračku. Pokud je napájecí kabel poškozen, musí být vyměněn výrobcem nebo servisním technikem, aby nedošlo k úrazu. ÚVOD, Výhody pro zdraví a krásu, Výhody A. ÚVOD Jako moderní produkt, naše sauna spojuje výhody tradiční sauny a moderních technologií. V ideálu "upřímné c a vysoké účinnos ", zavazujeme se vyrábět moderní řadu high-tech zařízení pro zdravotní péči a zlepšení kvality lidského života. Naše sauny nemají pouze kvalitní vzhled, ale jsou designovány s důrazem na uživatelskou přívě vost. Kromě toho mají vynikající terapeu cké účinky a mohou přinést výhody pro lidské tělo. Kromě toho, paprsky vysílané z domácí sauny úzce korespondují s bio-spektrem lidského těla a až 93% vyslaných vln dokáže naše tělo absorbovat, proto přináší pro naše zdraví velké výhody. Klinické zkušenos ukázaly, že domácí sauna může zlepšit krevní oběh a posílit ho, regulovat a léčit vysoký nebo krevní tlak. Pomáhá také snižovat únavu, zrychlovat metabolismus a posílit imunitní systém. B. Výhody pro zdraví a krásu Zbavte se boles : Domácí sauna zrychluje cirkulaci krve a ta tak dodává tělu více kyslíku. Domácí sauny byly používány k léčbě burzi dy, revma smu, artri dy, a hemoroidů. Zvýšený krevní oběh snižuje nejen vnitřní onemocnění, ale také zlepšuje kožní onemocnění, jako je lupénka, ekzém a jizvy. Dobrá cirkulace je nezbytná pro hladkou a pevnou pokožku. Prosím, poraďte se se svým lékařem před použi m sauny pro jakékoli konkrétní pokyny týkající se vašeho zdravotního stavu. Spalujte kalorie a tuk: Domácí sauna eliminuje extra sůl a podkožní tuk. Spálíte až 600 kalorií za půl hodiny sezení versus půl hodiny joggingu, během kterého spálíte 300 kalorií, a půl hodiny na kole, kdy spálíte 225 kalorií. Zrelaxujte tělo a mysl: Použijte vestavěný přehrávač k poslechu vaší oblíbené hudby, pro uvolnění od stresu. Domácí sauna také často pomáhá při

7 07 nespavos a stresu souvisejícího s poruchami. Snížení toxinů a zlepšení ple : Pocení v nižší teplotě prostředí ak vuje potní žlázy a odvádí toxiny z kůže. C. Výhody: Karbonové topidlo. Dvě hlavní základní složky lidského těla jsou uhlík a voda, takže biospektrum vyzařované z topného tělesa může být snadno absorbováno tělem. 2. Výhoda karbonových topných těles je ve větším povrchu, nižší teplotě a ve větší emitaci záření. 3. Celé tělo je vystaveno trojrozměrnému vyhřívání, které vytváří dobrý terapeu cký účinek. 4. Z karbonového tělesa je teplo distribuováno rovnoměrně, takže pro maximální efekt můžete sedět kdekoliv v sauně. Požadavky na instalaci A. Požadavky na instalaci a. Nezapojujte do stejné zásuvky jako saunu žádné další spotřebiče. b. Instalujte saunu na úplně rovné podloží c. Mějte saunu na suchém a vyvýšeném místě, kde je vlhkost vzduchu nižší než 80%. Nekropte vnější čás sauny vodou. d. Vnější teplota sauny by měla být v rozmezí 0 38 C. e. Neskladujte hořlavé a výbušné materiály nebo chemikálie poblíž sauny. f. Minimální vzdálenost od sousedních ploch je 30cm. g. Neinstalujte zásuvky dovnitř sauny.

8 08 Postup instalace A. Obsah balení a) Obdélníková infra sauna. Pokud je sauna ve dvou krabicích krabice /2: přední stěna, zadní stěna, boční stěny, věšák na ručníky, madlo dveří, stoleček a šrouby krabice 2/2: strop, podlaha, lavice a držák lavice 2. Pokud je sauna ve třech krabicích krabice /3: přední stěna, zadní stěna, věšák na ručníky, madlo dveří, stoleček a šrouby krabice 2/3: boční stěny krabice 3/3: strop, podlaha, lavice a držák lavice b) Rohová infra sauna krabice /3: přední stěna, zadní stěna, věšák na ručníky, madlo dveří, stoleček a šrouby krabice 2/3: boční stěny krabice 3/3: strop, podlaha, lavice a držák lavice B. Obdélníková infra sauna Krok umístěte spodní stěnu Umístěte spodní stěnu na vybranou plochu poblíž zásuvky, a kde půjdou otevírat dveře sauny bez překážek. Topný panel na nohy by měl směřovat ke dveřím.

9 09 Krok 2 sestavte zadní stěnu Sestavte zadní stěnu kolmo k podlaze. Krok 3 - sestavte levou stěnu Sestavte zadní stěnu kolmo k podlaze a zajistěte levou a zadní stěnu U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku níže. Připojte kabely ke spodní desce odpovídajícím způsobem. Zástrčka musí být zcela zasunuta na místě, aby se zabránilo špatnému kontaktu. Krok 4 Sestavte držák lavice a lavici Sestavte držák lavice kolmo k podlaze. Držák lavice by měl být umístěn paralelně se zadní stěnou, aby byla zajištěna podpora lavice. Poté sestavte samotnou lavici.

10 0 Krok 5 sestavte pravou stěnu Sestavte pravou stěnu kolmo k podlaze a zajistěte pravou a zadní stěnu U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku. Krok 6 sestavte přední stěnu Zde budou potřeba 2 osoby k sestavení. Jedna osoba spojí stěny U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku. Druhá osoba pomáhá držet dveře, aby se zabránilo jejich poškození. Krok 7 - sešroubování Sešroubujte přední a boční stěny pomocí šesti šroubů a zadní stěnu sbočními také šesti šrouby. Pak zakryjte otvory dřevěnými čepičkami.

11 Krok 8 - sestavte strop Nasaďte stropní desku na konstrukci (opatrně, aby se nepoškodil detektor). Poté držte strop zevnitř sauny, položte ho ve svislé poloze a upevněte šrouby. Poté zakryjte vršek kabiny dřevěnými latěmi. Krok 9 zapojte kabeláž Zapojte kabely u střechy (viz obrázek). Spojení by mělo být pevné. Poté kabely zakryjte stropním krytem a vytáhněte kabel dírou v krytu. Krok 0 namontujte madlo dveří Kovovou část umístěte zvenčí dveří a dřevěnou část dovnitř.

12 2 B. Rohová infra sauna Krok umístěte spodní stěnu Umístěte spodní stěnu na vybranou plochu poblíž zásuvky, a kde půjdou otevírat dveře sauny bez překážek. Topný panel na nohy by měl směřovat ke dveřím. Krok 2 sestavte levou zadní stěnu Sestavte levou zadní stěnu kolmo k podlaze Krok 3 sestavte pravou zadní stěnu Sestavte pravou zadní stěnu kolmo k podlaze a zajistěte levou a pravou zadní stěnu U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku. Krok 4 sestavte levou stěnu Sestavte levou stěnu kolmo k podlaze a zajistěte levou a levou zadní stěnu U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku.připojte kabely ke spodní desce odpovídajícím způsobem. Zástrčka musí být zcela zasunuta na místě, aby se zabránilo špatnému kontaktu.

13 3 Krok 5 sestavte držák lavice a lavici Sestavte držák lavice kolmo k podlaze. Sestavte nejprve delší část. Držák lavice by měl být umístěn paralelně se zadní stěnou, aby byla zajištěna podpora lavice. Krok 6 sestavte levou stěnu Sestavte levou stěnu kolmo k podlaze a zajistěte levou a levou zadní stěnu U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku. Krok 7 sestavte přední stěnu Zde budou potřeba 2 osoby k sestavení. Jedna osoba spojí stěny U sponou, jak je zakroužkováno na obrázku. Druhá osoba pomáhá držet dveře, aby se zabránilo jejich poškození. Také dejte pozor na skrytou sponu, kterou upevněte.

14 4 Krok 8 - sešroubování Sešroubujte přední a boční stěny pomocí šes šroubů a zadní stěnu s bočními také šes šrouby. Pak zakryjte otvory dřevěnými čepičkami. Krok 9 sestavte strop Nasaďte stropní desku na konstrukci (opatrně, aby se nepoškodil detektor). Poté držte strop zevnitř sauny, položte ho ve svislé poloze a upevněte šrouby. Poté zakryjte vršek kabiny dřevěnými latěmi. Krok 0 zapojte kabeláž Zapojte kabely u střechy (viz obrázek). Spojení by mělo být pevné. Poté kabely zakryjte stropním krytem a vytáhněte kabel dírou v krytu. Krok smontujte madlo dveří Kovovou část umístěte zvenčí dveří a dřevěnou část dovnitř.

15 5 Napě, spotřeba energie, rozměry a kostra elektroinstalace Zobrazení na obrázku je pouze ilustrační, ale představuje standard. Opatření, Obsluha A. Opatření a. Zkontrolujte, zda všechny elektrické parametry a konektory splňují všechny místní požadavky před připojením. b. Každý produkt má počáteční teplotu a čas, obvykle 42 minut při 42 C. Kromě toho může funkce automa cké pamě uchovávat záznam o předchozím čase a teplotě dle zvyklos uživatele. c. Vypijte před použi m sauny sklenici vody, abyste udrželi vlhkost v těle d. Nedotýkejte se topných těles, předejdete popáleninám. e. Po třech hodinách nepřetržitého používání, vypněte saunu alespoň na hodinu, kvůli ochraně komponent.

16 6 B. Obsluha a) Dva LED displeje se při provozu rozsvítí. První (2 a půl číslice) zobrazuje vnitřní teplotu buď ve stupních Celsia nebo ve Fahrenheitech. Rozpětí stupňů Celsia je 0-75, Fahrenheita Druhý displej zobrazuje čas, maximální je 60 minut. Teplotní odchylka je ± a časová odchylka je ± sekunda. b) 5 červených LEDek jedna jako indikátor provozu, světlo svítí při zapojení do sítě, jas se sníží, pokud bude ve standby. c) 0 tlačítek Při stisku se ozve zvuková signalizace. ON/OFF stiskněte jednou pro zapnutí a znovu pro vypnutí (vše je vypnuto). Levá část displeje zobrazuje současnou vnitřní teplotu, zatímco pravá zobrazuje čas. Ostatní displeje jsou vypnuté. 2. zvonek stiskněte k aktivaci zvonku, stiskněte znovu pro vypnutí 3. Teplota nahoru/dolů stiskněte nahoru nebo dolů pro nastavení teploty po jednom stupni. Při podržení se bude teplota plynule měnit. 4. Čas nahoru/dolů stiskněte nahoru nebo dolů pro nastavení času po jedné minutě. Při podržení se bude čas plynule měnit. 5. Tlačítko vyhřívání stiskněte k zapnutí vyhřívání, stiskněte znovu pro vypnutí. 6. Tlačítko intenzity (Inten) stiskněte jednou a výkon sauny bude 00%. Každé další stisknutí sníží výkon sauny o 0%. Pokud jste snížili výkon na 60%, po dalším stisknutí se výkon vrátí na 00%. (průběh - 90%-80%- 70%-60%-00%-90%-80%-70%-60%),Mezitím se výkon zobrazuje na teplotním displeji. Pokud je tlačítko Inten zapnuto, vyhřívací tlačíto je vypnuto. Můžete tak mezi intenzitou a vyhříváním volně přepínat. 7. Vnější/vnitřní osvětlení pokud je zapnuto, svítí obojí osvětlení. Svítí obě venkovní zhasnuto, vnitřní rozsvíceno vnitřní zhasnuto, venkovní rozsvíceno, obě zhasnuta, obě rozsvícena 8. Světelná terapie pokud je zapnuto, barevná LED světla blikají (střídá se 7 barev) d) Ovládací funkce. ovládání času slouží k nastavení času od do 60 minut, přednastavený čas je 60 minut Odpočet začne po začátku saunování, po třech zvukových tónech se vyhřívání automaticky vypne, když čas uplyne.

17 7 2. Nastavení teploty Rozpětí 8-70 C / F Funkce zapamatování teploty 3. Ovládání teploty, teplota sauny.nastavte teplotu na -, vyhřívání se vypne. Teplota sauny = nastavte vyhřívání, topení, které se vypne odděleně 4. Ovládání světla Světlo zapnuto nebo vypnuto Při terapii můžete zvolit barvy světel a čas. Změna z C na F se provádí stisknutím obou tlačítek nahoru / dolů a pak stisknutím tlačítka vyhřívání. 5. Ochrana před vysokou teplotou pokud je vnitřní teplota vyšší než 80 C, displej teploty začne blikat a zobrazí H, varování pokračuje zvukovým upozorněním odpojte napájení nebo topné těleso 6. Chyba senzorů pokud dojde k poruše senzorů při zapnuté sauně, vyhřívání bude odpojeno a zobrazí 0. Odstraňování závad Problém Pravděpodobný důvod opatření Indikace provozu nesvítí Kabel napájení není správně zapojen Zařízení je bez el. energie Znovu připojte kabel Zkontrolujte zdroj energie Topné těleso nefunguje Zápach ze sauny Kabel k topnému tělesu je uvolněný Topné těleso je rozbité Problém elektroinstalace Žárovka je spálená Zkontrolujte a upevněte kabel Zkontrolujte teplotu krytu tělesa, vyměňte za nové se stejnými parametry Odpojte přívod proudu a obraťte se na opraváře Vyměňte žárovku Žárovka nesvítí Kabel k žárovce je uvolněný Vyměňte držák lampy Problém s ovládacím panelem Opravte ho nebo vyměňte

18 8 Reproduktor nefunguje Přehrávač nefunguje Sauna nefunguje Displej teploty ukazuje 0 Reproduktor je rozbitý Porucha přívodu proudu k přehrávači Kabel napájení je uvolněný Zdroj energie nedodává proud do přehrávače Přívod proudu je nesprávně zapojen Žádný přívod proudu Senzor je špatně zapojen Senzor je rozbitý Vyměňte za nový se stejnými parametry Zkontrolujte kabely, případně vyměňte za nové Zkontrolujte připojení Zkontrolujte kabely k 2V přípojce, případně vyměňte za nové Zapojte ho znovu Vyměňte zdroj nebo příslušný elektrický obvod Vyměňte kabel k senzoru Vyměňte za nový senzor Údržba A. Čištění sauny. Při čištění odpojte ze sítě 2. Použijte vysavač k odstranění prachu, vlasů, nepořádku atd. 3. Vyčistěte čelní panel mokrým ručníkem nebo použijte malé množství mýdla s teplou vodou, pokud je to nutné. Umyjte vnitřek sauny vlhkým bavlněným ručníkem, vysušte suchým ručníkem. Nepoužívejte benzen, alkohol nebo chemická čis dla (pozn. Chemická čis dla mohou poškodit saunu a ochrannou dřevěnou vrstvu). 4. Nestříkejte na saunu vodu.

19 9 B. Doprava a skladování. Prostředí pro skladování: teplota 0-30 C, vlhkost nižší než 80%, tlak vzduchu hpa. 2. Napájecí zdroj sauny by měl být vypnut, pokud se sauna dlouhodoběji nepoužívá, udržujte zásuvku suchou a zavřete dveře. 3. Napájecí zdroj ven lace by měl být vypnut, pokud se sauna dlouhodoběji nepoužívá, udržujte zásuvku suchou a zavřete dveře 4. Zavřete dveře, udržujte prostředí v suchu a ven lace bude v pořádku 5. Vyhněte se vystavení deš, sněhu a nárazům během přepravy 6. Sauna není určena k venkovnímu skladování nebo použi. C. Záruka kvality Na CD pøehrávaè a další elektrické komponenty je záruka 90 dnù, záruka na kompletní balení mùže být prodloužena na rok. Obsah balení A. Obdélníková infraèervená sauna Popis Přední stěna Zadní stěna Boční stěna Podlaha Strop Počet 2 Popis Lavice Držák lavice Držák lavice Stoleček Věšák na ručníky Počet B. Rohová infračervená sauna Popis Přední stěna Zadní stěna Boční stěna Podlaha Strop Dřevěné latě Počet 2 Popis Lavice Držák lavice Držák lavice Stoleček Věšák na ručníky Počet

20

Návod k instalaci a obsluze

Návod k instalaci a obsluze INFRASAUNY HOPA Návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Gratulujeme Vám k zakoupení nejdostupnější infrasauny na trhu a k tomu, že jste i vybrali novou cestu k Vašemu lepšímu zdraví. Tisíce spokojených

Více

Infrasauny LUX. montážní a uživatelský návod. Model:

Infrasauny LUX. montážní a uživatelský návod. Model: Infrasauny LUX montážní a uživatelský návod Model: T1 (WSD-8001LDHT) T2 (WSD-8002LDHT) T3 (WSD-8003LDHT) T3C (WSD-8003LCHT) - INFRALUX SOLO - INFRALUX DUO - INFRALUX TRIO - INFRALUX QUATRO ÚVOD Vážení

Více

Vinotéka. Přečtěte si pozorně tento návod před použitím spotřebiče. Návod k použití

Vinotéka. Přečtěte si pozorně tento návod před použitím spotřebiče. Návod k použití Vinotéka Přečtěte si pozorně tento návod před použitím spotřebiče. Návod k použití 1 ČÁSTI A FUNKCE 1. Ovládací panel a displej 2. Skříňka 3. Nožička k vyvážení 4. Přihrádka na víno 5. Skleněná dvířka

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem ds-1568 / ds-1738 TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2

Více

Chladnička na víno

Chladnička na víno Chladnička na víno 10011580 10032025 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze Odsavač par HSHD 9102 Návod k obsluze 1 POPIS Odsavač je k dispozici ve filtrační verzi nebo verzi s odtahem. Filtrační verze (Obr. 1A nebo 1B): Odsavač nasává výpary z kuchyně, převede jej přes tukové/

Více

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Vážení uživatelé, děkujeme Vám, že jste si vybrali produkt od společnosti Anadem Europe, která se zaměřuje na moderní LED osvětlovací techniku, LED světelné

Více

Návod na použití (návod k montáži)

Návod na použití (návod k montáži) Návod na použití (návod k montáži) DeLuxe HR 1015, DeLuxe HR2025, DeLuxe HR305,DeLuxe HR4045, DeLuxe HE5055 Sauna nové generace Váš domácí relax! Překlad z originálního návodu 2013 Vážený zákazníku, Blahopřejeme

Více

Návod k obsluze odvlhčovače

Návod k obsluze odvlhčovače Odvlhčovač vzduchu Návod k obsluze odvlhčovače Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! Návod uchovejte pro případné další použití. VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců IC 1549 / IC 1549gr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled... 2 Schéma zapojení...

Více

Uživatelská příručka. Masážní přístroj na nohy s funkcí poklepávání a vyhřívání

Uživatelská příručka. Masážní přístroj na nohy s funkcí poklepávání a vyhřívání Uživatelská příručka Masážní přístroj na nohy s funkcí poklepávání a vyhřívání Místa použití Nepoužívejte přístroj v mokrém nebo zaprášeném prostředí. Přístroj by se mohl poškodit a zvyšuje se šance úrazu

Více

SOLO LED osvětlení INSTRUKCE INSTALACE

SOLO LED osvětlení INSTRUKCE INSTALACE Děkujeme, že jste si vybrali LT SOLO LED osvětlení. SOLO LED osvětlení INSTRUKCE INSTALACE Montáž a zapojení musí provádět odborná elektro firma/resp.pracovník s potřebnou kvalifikovanou odborností. VAROVÁNÍ:

Více

Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I

Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I Originální instrukce (CZ) Důležité bezpečnostní instrukce 3 Rozbalení a příprava 4 Připojení k elektrice 4 Spuštění 5 Termostat 6 Rozmrazování 6 Údržba

Více

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ DOMO NÁVOD K POUŽITÍ KOUPELNOVÉ MICA TOPENÍ DO7317M PRODUCT OF Přístroj je během používání horký. Dohlédněte na to, aby byl přívodní kabel položen mimo horké části přístroje a aby přístroj nebyl nijak

Více

KLIMATIZACE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Před použitím si přečtěte pečlivě tuto příručku a uchovejte ji pro budoucí potřebu TYP: VENTILAČNÍ JEDNOTKA

KLIMATIZACE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Před použitím si přečtěte pečlivě tuto příručku a uchovejte ji pro budoucí potřebu TYP: VENTILAČNÍ JEDNOTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA KLIMATIZACE Před použitím si přečtěte pečlivě tuto příručku a uchovejte ji pro budoucí potřebu TYP: VENTILAČNÍ JEDNOTKA P/NO : 88A0468P www.lge.com Ventilační jednotka Uživatelská

Více

Vinotéka HWC 2335 HWC 2336DL. Návod k obsluze. Přečtete si pozorně tento návod před použitím této vinotéky značky Hoover.

Vinotéka HWC 2335 HWC 2336DL. Návod k obsluze. Přečtete si pozorně tento návod před použitím této vinotéky značky Hoover. Vinotéka HWC 2335 HWC 2336DL Návod k obsluze Přečtete si pozorně tento návod před použitím této vinotéky značky Hoover. 1 Děkujeme za Vaši volbu. Začíná Vám výlet do světa plné vůně a chuti. S Vaši novou

Více

Sauna Belt. Návod k použití a údržbě

Sauna Belt. Návod k použití a údržbě Sauna Belt Návod k použití a údržbě UPOZORNĚNÍ Pečlivě si přečtěte níže uvedené informace: Elektrické napětí dodávané z hlavní elektrické sítě by mělo být stejné jako je uvedeno v technických datech v

Více

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD RCOT2001 230V~50Hz 2000W CZ Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD S21 M05 Y2013 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Ujistěte se, že přívod vzduchu a výstupní otvory nejsou blokovány. Aby se zabránilo jakémukoli nebezpečí

Více

HCV 61, 91 ODSAVAČ PAR

HCV 61, 91 ODSAVAČ PAR HCV 61, 91 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 Spotřebič musí instalovat kvalifikovaný technik v souladu s těmito pokyny. VAROVÁNÍ: nedodržení instalace šroubů nebo upevňovacího zařízení v souladu

Více

Infra Tec Premium návod na montáž a obsluhu

Infra Tec Premium návod na montáž a obsluhu Infra Tec Premium návod na montáž a obsluhu Technické údaje Napájení Jištění Příkon Rozsah teploty Charakter řízení Snímač Rozsah topení Teplota okolí Rozměry vestavby 230V. 50 Hz 1x16A max 3500 W 30 70

Více

Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600

Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Uživatelská příručka CZ 14 201-070726 1 CZ Obsah Důležité bezpečnostní pokyny 14 Vybalení a instalace 14 Elektrické zapojení 15 Uvedení zařízení do provozu 15

Více

Přímý dovozce LED osvětlení

Přímý dovozce LED osvětlení Panel: TPL 60x60 Příkon: 36 Wattů Prac. napětí: 230V AC Barev. teplota: 3.000-3.500, 4.000-4.500, 5.500-6.000K Tvar: Hranatý Tloušťka: 9mm Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našich

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k obsluze odvlhčovače

Návod k obsluze odvlhčovače Odvlhčovač vzduchu Návod k obsluze odvlhčovače Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! Návod uchovejte pro případné další použití. VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená

Více

Pájecí a odpájecí stanice ZD-912

Pájecí a odpájecí stanice ZD-912 Pájecí a odpájecí stanice ZD-912 1. Popis ZD-912 je výkonná multifunkční pájecí a odpájecí stanice. Může být použita v oblastech výzkumu, výuky i výrobě elektroniky. Uplatní se pro pájení a odpájení všech

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací. SV-270S Color

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací. SV-270S Color INSTALAČNÍ MANUÁL video sada s 2 vodičovou instalací SV-270S Color 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvodní doporučení... 2 3. Instalace napájecího zdroje FA-22... 2 4. Instalace vstupního panelu... 2 4.1. Instalace

Více

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Spojka Zámek pohled shora pohled zespoda Otvory pro montáž kazety Otvor pro kabeláž Montážní otvor pro samořezné šrouby základna dálkový ovladač 2x metrický

Více

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321 Uživatelská příručka 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií Model: MGS-321 Před prvním použitím přístroj plně nabijte, baterie nemusí mít po delším uskladnění dostatek energie. Důležité:

Více

OBSAH. Popis... 2 Provozní podmínky... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Instalace... 4 Použití tlačítek... 5

OBSAH. Popis... 2 Provozní podmínky... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Instalace... 4 Použití tlačítek... 5 CZ NÁSTĚNNÝ &-# 8æ,9$7(6.ë A INSTALAČNÍ 0$18É/ KJR-15B AIR CONDITIONING OBSAH Popis... 2 Provozní podmínky... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Instalace... 4 Použití tlačítek... 5 1 POPIS Displej Z

Více

ODVLHČOVAČ VZDUCHU ADDH-10 ADDH-12 ADDH-20 ADDH 10 DIG

ODVLHČOVAČ VZDUCHU ADDH-10 ADDH-12 ADDH-20 ADDH 10 DIG Návod k obsluze ODVLHČOVAČ VZDUCHU ADDH-10 ADDH-12 ADDH-20 ADDH 10 DIG Čtěte prosím tento návod pozorně a uchovejte jej pro další použití. Umístění Dbejte na to, aby byl přístroj zapojen do správného zdroje

Více

SI-7E20A-002 SI-7E20A-002-02 SERVISNÍ POKYNY SM-EC79. Kontrolní jednotka

SI-7E20A-002 SI-7E20A-002-02 SERVISNÍ POKYNY SM-EC79. Kontrolní jednotka SI-7E20A-002-02 SERVISNÍ POKYNY SI-7E20A-002 SM-EC79 Kontrolní jednotka SM-EC79 OBSAH n Použití kontrolní jednotky Postup vyhledávání problémů pomocí kontrolní jednotky 4 Problémy s přesmykačem nebo zadním

Více

Instalační návod. Souprava digitálního tlakoměru BHGP26A1

Instalační návod. Souprava digitálního tlakoměru BHGP26A1 Instalační návod Souprava digitálního tlakoměru BHGP6A BHGP6A Souprava digitálního tlakoměru Instalační návod Obsah Strana Instalace Příslušenství... Instalace... Pracovní postup... Provozní kontrola...

Více

TYTO POKYNY BY MĚLY BÝT PREČTENY POZORNĚ A POTÉ ULOŽENY PRO BUDOUCÍ POTŘEBY.

TYTO POKYNY BY MĚLY BÝT PREČTENY POZORNĚ A POTÉ ULOŽENY PRO BUDOUCÍ POTŘEBY. POKYNY K POUŽITÍ KARBONOVÉHO INFRAČERVENÉHO ZÁŘIČE MODEL: BLADE TYTO POKYNY BY MĚLY BÝT PREČTENY POZORNĚ A POTÉ ULOŽENY PRO BUDOUCÍ POTŘEBY. Výrobce nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené nedodržením

Více

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.: PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:172.775 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně

Více

Návod k používání Czevitrum Lighting elements

Návod k používání Czevitrum Lighting elements Návod k používání Czevitrum Lighting elements Czevitrum s.r.o. Československé armády 370/9 160 00 Praha Česká republika Vydáno: prosinec 2014 MODELY TYPOVÉ ŘADY CZEVITRUM LIGHTING ELEMENTS: Orbit Omega

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

TOPNÝ PANEL ITA SDK NÁVOD NA POUŽITÍ

TOPNÝ PANEL ITA SDK NÁVOD NA POUŽITÍ TOPNÝ PANEL ITA SDK NÁVOD NA POUŽITÍ ! UPOZORNĚNÍ Montáže a jakékoliv zásahy do topného panelu smí provádět pouze kvalifikovaná osoba. Před zásahem nebo manipulací s topným panelem musí být odpojen od

Více

ineck2 Masážní přístroj na krk

ineck2 Masážní přístroj na krk ineck2 Masážní přístroj na krk Návod na použití Před použitím přístroje si návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřeby příštího použití. Obsah Úvod... 2 Co najdete v balení... 2 Popis produktu...

Více

Přímý dovozce LED osvětlení

Přímý dovozce LED osvětlení Panel: TOR228 Příkon: 28W Prac. napětí: 230V AC Barev. teplota: 6000K - Studená bílá Tvar: Kulatý Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našich LED panelů. Jejich koupí jste získali kvalitní

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

HARVIA XENIO COMBI. Řídící jednotka

HARVIA XENIO COMBI. Řídící jednotka HARVIA XENIO COMBI Řídící jednotka 1 Tyto pokyny k montáži a použití jsou určeny jak pro majitele nebo osobu zodpovědnou za provoz sauny, topných těles a řídicích jednotek, tak pro elektrotechnika zodpovědného

Více

TOPNÝ PANEL NÁVOD NA POUŽITÍ

TOPNÝ PANEL NÁVOD NA POUŽITÍ TOPNÝ PANEL ST NÁVOD NA POUŽITÍ ! UPOZORNĚNÍ Montáže a jakékoliv zásahy do topného panelu smí provádět pouze kvalifikovaná osoba. Před zásahem nebo manipulací s topným panelem musí být odpojen od zdroje

Více

TOPNÝ PANEL ITA-T NÁVOD NA POUŽITÍ

TOPNÝ PANEL ITA-T NÁVOD NA POUŽITÍ TOPNÝ PANEL ITA-T NÁVOD NA POUŽITÍ ! UPOZORNĚNÍ Montáže a jakékoliv zásahy do topného panelu smí provádět pouze kvalifikovaná osoba. Před zásahem nebo manipulací s topným panelem musí být odpojen od zdroje

Více

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Masážní přístroj hlavy. Breo IDream Návod k použití

Masážní přístroj hlavy. Breo IDream Návod k použití Masážní přístroj hlavy Breo IDream 1180 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS PRODUKTU... 3 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 3 VLASTNOSTI PRODUKTU... 4 BODY ÚČINNOSTI... 4 POPIS VÝROBKU... 5 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k infrasauně Marimex Trendy 4001 M všechny barvy

Návod k infrasauně Marimex Trendy 4001 M všechny barvy Návod k infrasauně Marimex Trendy 4001 M všechny barvy CZ0815 Poděkování Jsme rádi, že jste si vybrali infrasaunu od společnosti Marimex. Věříme, že pravidelným používáním upevníte vaše zdraví, odpočinete

Více

Návod k použití Přenosná infračervená sauna TW PS04 Vysílající daleké infračervené spektrum (Far Infrared Ray FIR)

Návod k použití Přenosná infračervená sauna TW PS04 Vysílající daleké infračervené spektrum (Far Infrared Ray FIR) Návod k použití Přenosná infračervená sauna TW PS04 Vysílající daleké infračervené spektrum (Far Infrared Ray FIR) Bezpečnostní opatření Funkce a vlastnosti Srovnání FIR sauny s parní saunou Části přístroje

Více

PŘÍRUČKA KE STROPNÍMU VENTILÁTORU AIRFUSION QUEST II

PŘÍRUČKA KE STROPNÍMU VENTILÁTORU AIRFUSION QUEST II PŘÍRUČKA KE STROPNÍMU VENTILÁTORU AIRFUSION QUEST II 2 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 1. Tento spotřebič není určen pro užívání osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi,

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

INTEX OWNER'S MANUAL Zabudovaná elektrická pumpa Built-in Fast-Fill Model AP620A 220 240 V~ 50 Hz 90 W Upozornění Nikdy nenechávejte spát malé dítě

INTEX OWNER'S MANUAL Zabudovaná elektrická pumpa Built-in Fast-Fill Model AP620A 220 240 V~ 50 Hz 90 W Upozornění Nikdy nenechávejte spát malé dítě INTEX OWNER'S MANUAL Zabudovaná elektrická pumpa Built-in Fast-Fill Model AP620A 220 240 V~ 50 Hz 90 W Upozornění Nikdy nenechávejte spát malé dítě na nafukovací posteli. Při manipulaci s výrobkem nikdy

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny NÁVOD K POUŽITÍ Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 25900405 Medeli AP50 1 / 6 Návod k obsluze ÚVOD Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze. Zařízení

Více

Horkovzdušná stanice SS-969. Uživatelský manuál První vydání Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd.

Horkovzdušná stanice SS-969. Uživatelský manuál První vydání Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Horkovzdušná stanice SS-969 Uživatelský manuál První vydání 2013 2013 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Bezpečnostní instrukce VAROVÁNÍ Varování a upozornění jsou umístěna v tomto manuálu na důležitých

Více

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty DS-X13AV Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Úvodní informace...

Více

Pohon garážových vrat

Pohon garážových vrat Hněvkovského 30/65, 61700 Brno-Komárov Pohon garážových vrat Instalační a uživatelský manuál Upozornění: je důležité pro bezpečnost všech osob, kteří instalují a používají tento pohon garážových vrat,

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Dveřní videotelefon CP-VK70TS-VP

Dveřní videotelefon CP-VK70TS-VP UŽIVATELSKÁ A INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Dveřní videotelefon CP-VK70TS-VP Venkovní jednotka CP-VK70TS-VP Rozměr venkovní jednotky: 57 x 134 x 34 mm (š x v x h) Č. NÁZEV 1 Kryt pro ochranu proti vodě 2 LED pomocné

Více

Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento manuál!

Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu, sauny nové generace. Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! Tento uživatelský manuál je společný pro sauny s keramickým i karbonovým

Více

K l i m a t i z a c e NÁSTĚNNÝ TYP - Inverter

K l i m a t i z a c e NÁSTĚNNÝ TYP - Inverter Návod k obsluze K l i m a t i z a c e NÁSTĚNNÝ TYP - Inverter ASD 9Ui-EK ASD 12Ui-EK (DS-9UIEK_DOS-9UIEK) (DS-12UIEK_DOS-12UIEK) Před provozem si pozorně přečtěte návod k obsluze. Ponechte jej pro další

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Čistička vzduchu ADA 685-02

Čistička vzduchu ADA 685-02 Čistička vzduchu ADA 685-02 DĚKUJEME, ŽE JSTE SI VYBRALI TENTO PRODUKT. Důležité bezpečnostní instrukce Při používání jakéhokoliv elektrického zařízení by měly být dodržovány základní bezpečnostní opatření,

Více

KONVEKTOR

KONVEKTOR KONVEKTOR 10011265 10011273 Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození, prosíme Vás, abyste si pozorně přečetli tento

Více

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ)

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ) OVLADAČ AC8000 AC8000A KOMPAKTNÍ TERMOSTAT S MIKROPROCESOREM Vlastnosti: čtyří režimy: chlazení/větrání/topení/auto rychlost ventilátoru: vysoká/střední/nízká/automatická tři typy: pouze chlazení/chlazení

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH

Více

NÁSTĚNNÉ KERAMICKÉ TOPIDLO

NÁSTĚNNÉ KERAMICKÉ TOPIDLO NÁSTĚNNÉ KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K INSTALACI A PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD SYMBOLY TÝKAJÍCÍ SE BEZPEČNOSTI V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

Návod k použití

Návod k použití Pokojový termostat TF-H1 Návod k použití WWW.TERMO-FOL.CZ Termostat TF-H1 Charakteristika: Ovládání pomocí dotykových tlačítek Programování teploty 5 + 2 Způsob montáže: pod omítku - do instalační krabice

Více

FULL DC INVERTER SYSTEMS

FULL DC INVERTER SYSTEMS FULL DC INVERTER SYSTEMS NÁVOD K OBSLUZE KJR-29B K O M E R Č N Í K L I M A T I Z A C E S D V 4 Překlad původního uživatelského návodu Tento návod obsahuje podrobné pokyny, kterým byste měli věnovat pozornost

Více

Amplicomm Ring Flash 250

Amplicomm Ring Flash 250 1 Návod na použití Amplicomm Ring Flash 250 Světelná signalizace bytového nebo domovního zvonku a zvonění telefonu 2 Obsah balení RF250: RingFlash 250 přijímač, napájecí adaptér (12V 1A), telefonní kabel,

Více

Digestoř

Digestoř Digestoř 10031905 10032683 10032684 10032685 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Zařízení na přípravu ledu

Zařízení na přípravu ledu na přípravu ledu 10013323 10013324 10013325 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE CS NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE NARVI STONET 6 kw 907223 NARVI STONET 9 kw 907225 1. BALENÍ ELEKTRICKÉHO SAUNOVÉHO OHŘÍVAČE OBSAHUJE NÁSLEDUJÍCÍ POLOŽKY: 1. Ohřívač s řídicím zařízením 2. Montážní deska +

Více

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY POZNÁMKY K INSTALACI Aby se zabránilo špatné detekci čidel, je nutné při instalaci sady do kovového nárazníku, použít sadu parkpodlozkakov. Věnujte pozornost

Více

ST-HT7269 CONVECTION HEATER

ST-HT7269 CONVECTION HEATER ST-HT7269 CONVECTION HEATER Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 0 cz KONVEKTOR Vážený zákazníku! Gratulujeme vám k zakoupení výrobku značky Saturn. Jsme přesvědčeni, že naše

Více

Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy.

Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy. Návod na instalaci a použití termostatu TERMOFOL TF-H1 Upozornění! Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy. Instalaci proveďte

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Bezpečnostní upozornění Aby byla zajištěna trvalá bezpečnost a nízké riziko úrazu elektrickým proudem, dodržujte prosím veškeré bezpečnostní pokyny

Více

1.1 Bezpečnostní upozornění a jejich označení. 1.2 Všeobecná bezpečnostní upozornění. 1.3 Rozsah použití

1.1 Bezpečnostní upozornění a jejich označení. 1.2 Všeobecná bezpečnostní upozornění. 1.3 Rozsah použití Solární regulátor PR3030 12/24V 30A Návod pro montáž a obsluhu Obsah 1. Bezpečnostní upozornění a vyloučení záruky - 3 1.1 Bezpečnostní upozornění a jejich označení - 3 1.2 Všeobecná bezpečnostní upozornění

Více

VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ

VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah ÚVOD... 2 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 2 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ NEPOUŽÍVEJTE KDYŽ:... 3 JAK AIR LEGGY FUNGUJE?... 3 OBSAH BALENÍ... 4 POPIS

Více

Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4813545 Děkujeme, že jste si vybrali VDL800SMT2. Je to speciální mlhovač s časovačem, pomocí kterého můžete vyrobit mlhu a speciální mlhové efekty. Prosím přečtěte si návod před

Více

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Návod k použití CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny. Nedodržení

Více

Indukční plotýnka na vaření

Indukční plotýnka na vaření Indukční plotýnka na vaření 10012196 Vážený zákazníku, Gratulujeme vám k zakoupení tohoto zařízení. Prosím, pečlivě si přečtěte tento návod a při instalaci a používání následujte tyto rady, aby se zabránilo

Více

Shiatsu masážní přístroj pro chodidla FM-TS9. Návod k použití. S ohřevem

Shiatsu masážní přístroj pro chodidla FM-TS9. Návod k použití. S ohřevem FM-TS9 Shiatsu masážní přístroj pro chodidla S ohřevem Návod k použití PŘEČTĚTE SI VŠECHNY POKYNY PŘED POUŽITÍM. ODLOŽTE SI TYTO POKYNY PRO POUŽITÍ V BUDOUCNOSTI. Důležité bezpečnostní pokyny PŘI POUŽITÍ

Více

INSTRUKCE PRO POUŽITÍ A INSTALACI

INSTRUKCE PRO POUŽITÍ A INSTALACI INSTRUKCE PRO POUŽITÍ A INSTALACI DÁLKOVÝ OVLADAČ PRO VENTILÁTOR Jmenovité napětí 220-240V, 50Hz PROSÍM PŘED POUŽITÍM PRODUKTU SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE VŠECHNY INSTRUKCE VAROVÁNÍ aby se snížilo riziko vzniku

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10012348 Varování Zařízení Aby se snížilo riziko požáru, úrazu elektrickým proudem a poškození: Nepoužívejte tento výrobek v dešti. Nepokládejte předměty naplněné tekutinou, například

Více

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně Uživatelský manuál DB-100 DB-100B Indikátor úrovně Uchovejte tento manuál pro pozdější použití! Copyright Zákaz reprodukce! Tento manuál je platný pro čísla výrobků: 10453010, 10453010. Nejnovější verzi

Více