MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014"

Transkript

1 Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení výsledku architektonické soutěže o návrh a zadání veřejné zakázky: Městská knihovna Písek, Alšovo nám. č. p NÁVRH USNESENÍ 1) Rada města předložený výsledek soutěže o návrh Městská knihovna Písek, Alšovo nám. č. p v katastrálním území města Písek: a) schvaluje a ukládá odboru RIMM v souladu se soutěžními podmínkami architektonické soutěže vyzvat do jednacího řízení bez uveřejnění, podle ustanovení 23 odst. 6 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, všechny oceněné účastníky soutěže b) schvaluje s připomínkami c) jiné usnesení 2) Rada města po projednání výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek týkající se hodnotících kritérií, návrh zadání a navržený postup u veřejné zakázky Městská knihovna Písek, Alšovo nám. č. p PD zadávané v jednacím řízení bez uveřejnění: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení 3) Rada města zrušení bodu 2. a 3. z usnesení č. 290/13 ze dne : a) schvaluje bez připomínek b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení JUDr. Ondřej Veselý, starosta Návrh předkládá Ing. Josef Jambura, vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. arch. Josef Zábranský, oddělení územního plánování a památkové péče Ing. Jiří Bláha, odbor rozvoje, investic a majetku města

2 Důvodová zpráva: Předmětem soutěže je zpracování architektonicko-výtvarného návrhu stavebních úprav, designového řešení interiéru (včetně mobiliáře) a návrhu stavebních úprav dvorní části stávajícího objektu č. p pro funkci Městské knihovny Písek. Architektonická soutěž byla vyhlášena jako veřejná (tato forma umožňuje účast, na rozdíl od vyzvané, všech zájemců tzn., že vyhlašovateli prospěje širší účast architektonických atelierů z důvodu větší pestrosti ve výběru finálního řešení daného pozemku). Rada města Písek dne schválila soutěžní podmínky. Dne proběhlo vyhodnocení soutěžních návrhů. Na základě zasedání soutěžní poroty došlo k vyhodnocení návrhů v tomto pořadí: 1.cena studio A.B.S. spol. s.r.o. - ing. Jan Svoboda Kč 2.cena ASLB spol. s.r.o. - Ing. arch. Lukáš Ballek Kč 3.cena Ing. arch. Karel Scheib, Ing.arch. Jan Holub, Ing. arch. Richard Zacpal Kč V návaznosti na ukončení architektonické soutěže o návrh k Městské knihovně Písek je v rámci tohoto materiálu předkládán návrh na schválení postupu zadání veřejné zakázky na navazující projektové práce a schválení výjimky z pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek týkající se hodnotících kritérií. Výše uvedená pravidla stanovují, že jedním z dílčích hodnotících kritérií s minimální váhou 60% je vždy výše nabídkové ceny. Při takto zadávané veřejné zakázce není nabídková cena rozhodující kritérium, a proto je zde navrženo schválit v rámci zadání následující dílčí hodnotící kritéria s přidělenými váhami: architektonické řešení a design váha 90%; nabídková cena váha 10%. V rámci výše uvedeného jednacího řízení bez uveřejnění budou vyzváni k jednání a k následnému předložení nabídek všichni 3 ocenění účastníci architektonické soutěže. Samotné rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky provede rada města Písek přímo na svém jednání. Návrh zadání veřejné zakázky Název akce: Městská knihovna Písek, Alšovo nám. č. p PD Popis předmětu VZ: Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace (dále také PD ) na stavbu (včetně interiérů) pod názvem: Městská knihovna Písek, Alšovo nám. č. p PD ve stupních pro: územní řízení, stavební řízení a provedení stavby (realizaci stavby), včetně výkazu výměr (soupisu prací) v elektronické podobě, rozpočtu stavby, zajištění kladných vyjádření síťařů a dotčených orgánů a geodetické zaměření. Dokumentace (PD) bude vypracována v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s Vyhláškou č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb a Vyhlášky č. 230/2012 Sb., kterou se stanoví podrobnosti vymezení předmětu veřejné zakázky na stavební práce a rozsah soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr. stránka 2 (celkem 14)

3 Předpokládaný termín zahájení: 09/2014 Předpokládaný termín dokončení: 03/2015 Předpokládané finanční náklady akce: Rozpočtové krytí předpokl. hodnoty: Druh zadávacího řízení: cca ,- Kč vč. DPH Finanční prostředky jsou v rozpočtu zahrnuty. Jednací řízení bez uveřejnění Návrh hodnotících kritérií: Architektonické řešení a design váha 90% Nabídková cena váha 10% Veškeré činnosti související s touto veřejnou zakázkou provede po obdržení nabídek přímo rada města Písek na svém jednání. V této souvislosti již rada města schválila následující usnesení: U s n e s e n í č. 290/13 1. Rada města schvaluje záměr zadat návrh interiérů nové Městské knihovny Písek formou otevřené soutěže o návrh. 2. Rada města návrh zadání veřejné zakázky - Městská knihovna Písek v objektu čp , Alšovo nám. v Písku, zpracování realizační projektové dokumentace stavby schvaluje. 3. Rada města schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek na zpracování dokumentace stavby dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Mgr. Roman Dub, ředitel MK, Ing. Jiří Bláha (odbor FI), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), člen JHK Náhradníci: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), PhDr. Hana Týcová, Ing. Roman Koc (odbor FI), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK kterým rada města Písek schválila krom jiného zadání podlimitní veřejné zakázky formou zjednodušeného podlimitního řízení a komisi, což je nutné v tuto chvíli zrušit, jelikož se bude postupovat za pomoci veřejné zakázky zadávané formou jednacího řízení bez uveřejnění (viz výše). Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit bez připomínek. Vztah k rozpočtu: Kryto rozpočtem z kapitoly odboru RIMM. Legislativní rámec: Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, ve znění pozdějších předpisů, soutěžní řád České komory architektů ze dne , ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu: stránka 3 (celkem 14)

4 Přílohy: 1/ Oceněné soutěžní návrhy 2/ Protokol z průběhu hodnocení soutěžních návrhů 3/ Výzva k jednání neveřejné samostatný soubor Ad.1/ Oceněné soutěžní návrhy: I.cena (studio A.B.S. spol.s.r.o. - ing. Jan Svoboda): Návrh obsahuje dispozičně nejpropracovanější řešení a to jak vnitřních prostor knihovny tak i venkovního dvora včetně nově navržené přístavby (možnost etapizace výstavby). Jednotlivá oddělení knihovny na sebe vhodně navazují a vytvářejí tak nekolizní prostředí jak pro návštěvníka, tak i pro zaměstnance. K tomu dopomáhá i řešení venkovního prostoru dvorní části, která svým funkčním pojetím na vnitřní dispozici knihovny přímo navazuje a vhodně ji doplňuje. Soutěžní porota vyzdvihla odvahu autora navrhnout dvorní přístavbu a do ní umístit sklady knih, které tímto neobtěžují svým prostorovým nárokem hlavní budovu. Toto řešení zároveň zmírní nároky na statické zajištění stávající budovy i nároky na provoz. Na rozdíl od ostatních návrhů je zde porotou vyzdvižena kvalitní variabilita provozu. stránka 4 (celkem 14)

5 II.cena (ASLB spol.s.r.o. - Ing.arch. Lukáš Ballek): Soutěžní porota v návrhu upřednostnila kvalitní řešení dvorní části návrhu. Funkční řešení hlavního objektu je vyhovující - např. řešení společných skladů, umístění schodiště. Ovšem některé dispoziční části byly vyhodnoceny jako neúplné (absentují čajové kuchyně, šatny, úložné prostory). U návrhu byla porotou zohledněna především jeho prostá funkčnost. stránka 5 (celkem 14)

6 III.cena (Ing. arch. Karel Scheib, Ing.arch. Jan Holub, Ing. arch. Richard Zacpal): U návrhu porota především zohlednila zvolené barevné řešení interiérových prostor a umírněné a decentní řešení dvorní části. V zařizovacích prvcích dispozičních prostor vyzdvihla pokus o použití společných designově tvarových prvků. Soutěžní porota především ocenila odvahu navržení mobiliáře a jeho použití v jednotlivých dispozičních prostorách. stránka 6 (celkem 14)

7 Ad.2/ Protokol z průběhu hodnocení soutěžních návrhů: P R O T O K O L O P R Ů B Ě H U J E D N Á N Í P O R O T Y ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH Městská knihovna Písek Alšovo nám. č. p USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ SOUTĚŽNÍ POROTY 1.1. Ustavující zasedání poroty se konalo v souladu s ustanovením 10 odst. 1 Soutěžního řádu ČKA dne - 6. měsíce - 5. roku Přítomní řádní členové a náhradníci soutěžní poroty odsouhlasili znění Soutěžních podmínek a doporučili vyhlašovateli jejich předložení České komoře architektů ke konečnému schválení Přítomní řádní členové a náhradníci soutěžní poroty se v souladu s ustanovením 10 odst. 1 Soutěžního řádu ČKA písemně zavázali k účasti na činnosti soutěžní poroty. stránka 7 (celkem 14)

8 1.4. Nepřítomní a omluvení řádní členové a náhradníci soutěžní poroty odsouhlasili znění Soutěžních podmínek písemně a rovněž doporučili jejich předložení České komoře architektů ke konečnému schválení Nepřítomní a omluvení řádní členové a náhradníci soutěžní poroty se v souladu s ustanovením 10 odst. 1 Soutěžního řádu ČKA rovněž písemně zavázali k účasti na činnosti soutěžní poroty Na ustavujícím zasedání byli zvoleni ( v poměru hlasování 7 pro ) předseda a místopředseda soutěžní poroty, jimiž jsou Mgr. Roman Dub (předseda) Ing. arch. Jaromír Kročák (místopředseda) ZASEDÁNÍ SOUTĚŽNÍ POROTY K ZODPOVÍDÁNÍ DOTAZŮ Zasedání soutěžní poroty k zodpovídání dotazů v souladu s ustanovením 10 odst. 3 Soutěžního řádu ČKA se nekonalo, ve stanovené lhůtě nebyly vzneseny žádné dotazy. 3. ÚČASTNÍCI SOUTĚŽE Do soutěže odevzdalo v souladu s ustanovením bodu 4.1.,4.2.,4.3. a 9.2. Soutěžních podmínek soutěžní návrh 7 soutěžních týmů; návrhy byly označeny dle PROTOKOLU O PŘEZKOUMÁNÍ SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ pořadovými čísly 1 7; Protokol o přezkoumání je přiložen jako PŘÍLOHA Č. I. 4. HODNOTÍCÍ ZASEDÁNÍ SOUTĚŽNÍ POROTY Hodnotící zasedání soutěžní poroty se konalo ve dnech: - první stupeň hodnocení: První stupeň hodnocení (jednací den) hodnotícího zasedání soutěžní poroty: [dne 6 měsíce 5 roku 2O14] Soutěžní porota a znalci poroty se sešli ve složení odpovídajícím soutěžním podmínkám. Při zahájení hodnotícího zasedání soutěžní poroty podepsali všichni řádní členové a náhradník soutěžní poroty a pomocné orgány poroty v souladu s stránka 8 (celkem 14)

9 ustanovením 10 odst. 2 Soutěžního řádu ČKA písemné prohlášení o své nezávislosti a nestrannosti (PŘÍLOHA Č. II). Svoji činnost zahájila soutěžní porota v 09:30 hod ve složení: Řádní členové závislí: JUDr. Ondřej Veselý Ing. Tomáš Franců Mgr. Roman Dub Řádní členové nezávislí: prof. Ing. arch. Arnošt Navrátil, CSc. Ing. arch.tomáš Brix Ing. arch. Jaromír Kročák Ing. arch. Vratislav Vokurka (náhradník za Ing. Martina Svobodu omluven) Znalci poroty: PhDr. Martin Zeman PhDr. Hana Týcová PhDr. Ladislav Kurka Ing. arch. Josef Zábranský Sekretář poroty: Ing. Jiří Bláha Přezkušovatel: Ing. arch. Josef Zábranský Konstatuje se, že porota je usnášení schopná a bude jednat a hlasovat v tomto složení: Řádní členové závislí: JUDr. Ondřej Veselý Ing. Tomáš Franců Mgr. Roman Dub Řádní členové nezávislí: Prof. ing. arch. Arnošt Navrátil, CSc. Ing. arch. Tomáš Brix Ing. arch. Jaromír Kročák Ing. arch. Vratislav Vokurka Posouzení splnění formálních podmínek soutěže Porota byla v úvodu seznámena s Protokolem o přezkoumání soutěžních návrhů. Přezkušovatel soutěžních návrhů v protokolu konstatoval u jednotlivých soutěžních návrhů následující: stránka 9 (celkem 14)

10 K soutěžnímu návrhu č.1: bez připomínek: soutěžní návrh obsahuje všechny povinné přílohy + výkres navíc (perspektiva exterieru) K soutěžnímu návrhu č.2: soutěžní návrh neobsahuje: dvě textové části, pouze jednu výkres libovolného oddělení K soutěžnímu návrhu č.3: bez připomínek, soutěžní návrh obsahuje všechny povinné přílohy K soutěžnímu návrhu č.4: neobsahuje v textové části informaci o ekonomice provozu propočet stavebních a provozních nákladů K soutěžnímu návrhu č.5: bez připomínek, soutěžní návrh obsahuje všechny povinné přílohy K soutěžnímu návrhu č.6: bez připomínek, soutěžní návrh obsahuje všechny povinné přílohy K soutěžnímu návrhu č.7: bez připomínek, soutěžní návrh obsahuje všechny povinné přílohy Soutěžní porota se po vyslechnutí výsledků přezkumu návrhů rozhodla následovně: V poměru hlasování 6 : 0 (6 pro, 0 proti, 1 zdržel se) pro nevyloučení návrhu č. 1 z důvodu dodání jednoho výkresu navíc (perspektiva exteriéru) oproti požadavkům soutěžních podmínek. Porota se dohodla, že se jedná o drobný nedostatek, který nebrání posuzování soutěžního návrhu. V poměru hlasování 7 : 0 ( 7 pro, 0 proti, 0 zdrželo se) pro vyloučení návrhu č. 2 z důvodu nedodání dvou výtisků textových částí soutěžního návrhu (doručen byl pouze jeden) a nedodání výkresu libovolného oddělení požadovaného soutěžními podmínkami - bod odst.g). Porota se dohodla, že se jedná o vážné vady, nejedná se o úplný soutěžní návrh (nesplnění všech závazných částí soutěžního návrhu dle soutěžních podmínek), a proto byl tento soutěžní návrh vyloučen. V poměru hlasování 6 : 1 (6 pro, 1 proti, 0 zdržel se) pro vyloučení návrhu č. 4. Textová část návrhu neobsahuje požadované informace o ekonomice provozu propočet stavebních a provozních nákladů (bod odst. e) soutěžních podmínek. Porota se dohodla, že se jedná o nedostatek, který brání posuzování soutěžního návrhu. Proto byl tento soutěžní návrh vyloučen. V poměru hlasování 6 : 1 (6 pro, 1 proti, 0 zdržel se) pro nevyloučení návrhu č.5. neboť, údaje o ekonomice provozu propočet stavebních a provozních nákladů (bod odst. e) uvedené v tomto návrhu považuje za splnění stanovené podmínky. V 11.10hod se porota dohodla na následujícím postupu: Prostudování nevyloučených soutěžních návrhů v čase: 11.10hod 12.45hod. Oběd a následně 13:50 hod zahájení vlastního posuzování. Vyjádření odborných poradců: stránka 10 (celkem 14)

11 Návrh č. 1 Dr. Kurka dobré řešení dvora, výhrada neřešení šatny, čajové kuchyňky, prostor recepce - chybí regály. Po funkční stránce dobré. Dr. Týcová špatné spojení oddělení, výhoda společné sklady. Dr. Zeman bez zásadních připomínek. Návrh č. 3 Dr. Kurka výhrady - do přízemí jsou umístěny kancelářské provozy, recepce špatné umístění sedacích zařízení, bibliobox ve dveřích nevhodné umístění, před pultem sezení, které se k pultu nehodí. Výhoda řeší parkování. Dr. Týcová - vadí řešení centrálního pultu, vadí venkovní schodiště, v patře dosti malá studovna. Dr. Zeman špatné schodiště, špatné balkony ve dvorní části. Návrh č. 5 Dr. Kurka bezproblémový. Dr. Týcová slušný návrh, dobré nápady, vadíš, že nejsou kuchyňky, nelíbí se hala služeb. Dr. Zeman zbytečné opláštění únikových schodišť, bezkonfliktní návrh. Návrh č. 6 Dr. Kurka nelíbí se prostor recepce Dr. Týcová - není herna pro malé děti, nelogické řazení oddělení. Dr. Zeman nesmí být betonová dlažba dvora, špatná síť ve dvoře Návrh č. 7 Dr. Kurka - Návrh nejzajímavější, ale vypuštění přístavby. Konformní návrh. Obrovská výhoda knižní výtah. Implantovaná galerie která není realizovatelná. Hodnotí jako 1. místo z hlediska odborného posouzení. Dr. Týcová zahrada na střeše neví zda provozně dobře. Zajímavý návrh. Dr. Zeman problém s přístavbou. Světelné nápisy problém. Problematická prodejna knih, lépe využít pro potřeby knihovny. Porota: Návrh č. 1 + kvalitní řešení plochy pobytového dvora + vyhovující funkční řešení + společné sklady + vhodné umístění schodiště + dobré interiérové členění spodní části, zbývající ne změna místností - neřeší čajové kuchyně, šatny - v prostoru recepce absentují úložné prostory regály - nevhodnost propojení některých oddělení Návrh č. 3 + řešení parkování v dvorní části + kvalitně zpracovaný propočet pořizovacích a provozních nákladů - sklady v 1.NP (zabírají cenné dispoziční plochy) - bibliobox umístěný ve vstupních vratech - orientace a designové řešení centrálního pultu - nejednoznačná návaznost vnitřních prostor Návrh č. 5 + decentní řešení a-tria + zvolené barevné řešení interiérových prostor stránka 11 (celkem 14)

12 - umístění skladu v podkrovních prostorech - celkově neutrální návrh - prvek regálové vlny vytváří stinný prostor a dále dělí nevhodně dispozici Návrh č. 6 + integrace regálu s vnitřní stěnou a otevření dispozice prostoru - studovna je umístěna mimo hlavní provoz knihovny - nezajímavě řešený design vybavení - umístění části skladovacích prostor v podkroví - u dětského oddělení chybí herna Návrh č. 7 + vstup, kavárna, předsálí knihovna pojata moderním integrovaným způsobem + návaznost jednotlivých oddělení + kvalitně provozně zpracovaná plocha pobytového dvora, velká rozmanitost prvků + umístění knižního výtahu + dobrá variabilita provozu na rozdíl od ostatních návrhů. + přímé napojení na sklad (regionální rozvoz) výhoda. - problém servisního přístupu do vnitrobloku (přímé zpřístupnění dvora) - agresivní reklamní prvky Následně proběhlo konkrétní bodování soutěžních návrhů č. 1, 3, 5, 6, a 7 soutěžní porotou (viz. tabulka bodování soutěžních návrhů) Tabulka bodování soutěžních návrhů : A - B - C- D - E - F - G - celkem pořadí Členové poroty se v následné diskusi shodli a diskusí potvrdili a komentovali, pořadí uvedené v tabulkovém hodnocení. Návrh č.7: Návrh obsahuje dispozičně nejpropracovanější řešení a to jak vnitřních prostor knihovny tak i venkovního dvora včetně nově navržené přístavby (možnost etapizace výstavby). Jednotlivá oddělení knihovny na sebe vhodně navazují a vytvářejí tak nekolizní prostředí jak pro návštěvníka, tak i pro zaměstnance. K tomu dopomáhá i řešení venkovního prostoru dvorní části, která svým funkčním pojetím na vnitřní dispozici knihovny přímo navazuje a vhodně ji doplňuje. Soutěžní porota vyzdvihla odvahu autora navrhnout dvorní přístavbu a do ní umístit sklady knih, které tímto neobtěžují svým prostorovým nárokem hlavní budovu. Toto řešení zároveň zmírní nároky na statické zajištění stávající budovy i nároky na provoz. Na rozdíl od ostatních návrhů je zde porotou vyzdvižena kvalitní variabilita provozu. stránka 12 (celkem 14)

13 Návrh č.1: Soutěžní porota v návrhu upřednostnila kvalitní řešení dvorní části návrhu. Funkční řešení hlavního objektu je vyhovující - např. řešení společných skladů, umístění schodiště. Ovšem některé dispoziční části byly vyhodnoceny jako neúplné (absentují čajové kuchyně, šatny, úložné prostory). U návrhu byla porotou zohledněna především jeho prostá funkčnost. Návrh č.5: U návrhu porota především zohlednila zvolené barevné řešení interiérových prostor a umírněné a decentní řešení dvorní části. V zařizovacích prvcích dispozičních prostor vyzdvihla pokus o použití společných designově tvarových prvků. Soutěžní porota především ocenila odvahu navržení mobiliáře a jeho použití v jednotlivých dispozičních prostorách. Po té se soutěžní porota rozhodla na základě diskuse hlasovat o konečném pořadí návrhů. Poměrem hlasování 6 : 0 (6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo) porota rozhodla o konečném pořadí návrhů takto: 1.místo návrh č.7 2.místo návrh č.1 3.místo návrh č.5 4.místo návrh č.6 5.místo návrh č V poměru hlasování 6 : 0 rozdělení cen: (6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo) rozhodla porota o konečném 1.místo návrh č.7 - cena ve výši Kč (slovy: sto padesát tisíc korun) 2.místo návrh č.1 - cena ve výši Kč (slovy: devadesát tisíc korun) 3.místo návrh č.5 - cena ve výši Kč (slovy: šedesát tisíc korun) V poměru hlasování 6 : 0 (6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo) rozhodla porota o udělení odměny ve výši Kč (slovy: patnáct tisíc korun) pro návrh č.3 za kvalitně zpracovanou textovou část návrhu včetně podrobného propočtu pořizovacích a provozních nákladů. V poměru hlasování 6 : 0 (6 pro, 0 proti, 0 se zdrželo) rozhodla porota o udělení odměny ve výši Kč (slovy: patnáct tisíc korun) pro návrh č.6 za integraci regálů s vnitřní stěnou a otevření dispozice prostoru. Po ohodnocení oceněných a odměněných návrhů přistoupila porota k rozlepení obálek všech soutěžních návrhů. Návrh č.1: ASLB spol.s.r.o. - Ing.arch. Lukáš Ballek Návrh č.2: MgA. Jan Mrázek, MgA. Barbora Rossi Návrh č.3: Ing. Tomáš Cendelín, Ing. Jakub Březnický stránka 13 (celkem 14)

14 Návrh č.4: Msc.arch. Michal Janák, Ing.arch. Jakub Kolarovič, Bc. Alan Prekop, Ing.arch. Ilja Skoček, Ing.arch. Martin Skoček, Návrh č.5: Ing. arch. Karel Scheib, Ing.arch. Jan Holub, Ing. arch. Richard Zacpal Návrh č.6: Ing. arch. Juraj Calaj, Ing. arch. Vítězslav Danda, Ing. arch. Ivan Boroš, Ing. arch. Kateřina Blahutová, Bc. Jana Vichorcová Návrh č.7: studio A.B.S. spol.s.r.o. - ing. Jan Svoboda JUDr. Ondřej Veselý... Ing. Tomáš Franců... Mgr. Roman Dub... Prof. ing. arch. Arnošt Navrátil, CSc.... Ing. arch.tomáš Brix... Ing. arch. Jaromír Kročák... Ing. arch. Vratislav Vokurka... Hodnocení soutěžní poroty skončilo v 18:00hod. Dne Ing. Jiří Bláha (sekretář soutěže) stránka 14 (celkem 14)

PLAVECKÝ BAZÉN - PÍSEK

PLAVECKÝ BAZÉN - PÍSEK P R O T O K O L O P R Ů B Ě H U J E D N Á N Í P O R O T Y ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH PLAVECKÝ BAZÉN - PÍSEK 1. USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ SOUTĚŽNÍ POROTY 1.1. Ustavující zasedání poroty se konalo v souladu

Více

ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH Městská knihovna Písek Alšovo nám. č. p. 75 77

ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH Městská knihovna Písek Alšovo nám. č. p. 75 77 P R O T O K O L O P R Ů B Ě H U J E D N Á N Í P O R O T Y ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE O NÁVRH Městská knihovna Písek Alšovo nám. č. p. 75 77 1. USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ SOUTĚŽNÍ POROTY 1.1. Ustavující zasedání

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Vaše značka/dopis ze dne: Č.j.: Vyřizuje/linka: V Ivančicích dne: OTI Ing. Josef Janíček 4. 6. 2010 Věc: Výzva k podání nabídky-veřejná

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR)

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) Schválená Radou města Nová Bystřice dne 3. 6. 2015 usnesením RM č. 167/2015. PLATNÁ OD: 3. 6. 2015 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č.2 ke smlouvě o dílo č. 08/08/DSP stavby "Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 30.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Městský atletický stadion opravy šaten a sociálního

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12, 18

Více

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE : na realizaci veřejné zakázky na stavební práce stavby č. 8514 a 8520 Vodovod průmyslová zóna Sezimovo Ústí a Vodovodní přípojka C Energy Zadavatel: Jihočeský vodárenský svaz S. K.

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace dle 6 a 18 odst.5 Zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP na veřejnou

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 21. 04. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky - Dešťová kanalizace Amerika

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup osobního,

Více

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014 pro financování mimoškolských příspěvkových organizací září 2014 Rada města Loun na základě usnesení 264/2014 ze dne 22.09.2014 vydává tato pravidla P13/2014 pro

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 Kancelář úřadu V Písku dne: 15.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Pravidel pro přijímání a vyřizování petic a stížností NÁVRH USNESENÍ Rada města návrh

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 55798/2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ Muzeum východních Čech v Hradci Králové Vás tímto vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, k podání n a b í d k y na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby:

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

Komplexní pojištění pro město Uherské Hradiště. Zadavatel: město Uherské Hradiště Sídlo: Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště IČ: 00291471

Komplexní pojištění pro město Uherské Hradiště. Zadavatel: město Uherské Hradiště Sídlo: Masarykovo náměstí 19, 686 70 Uherské Hradiště IČ: 00291471 Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané druhem zjednodušeného podlimitního řízení dle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Městys

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 Počet listů: 8 Přílohy: 7/21 Výzva k podání nabídky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky Obec Nová Ves I Václavské náměstí 22, 280 02 Kolín --------------------------------------------------------------------------- Věc: Výběrové řízení Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu "OPRAVA

Více

Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zajištění výuky v zahraničí dle výzvy č. 56 MŠMT Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyty pro žáky Základní

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Městská knihovna Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven KNIHOVNA 21.STOLETÍ

Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven KNIHOVNA 21.STOLETÍ Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven v souladu se zákonem č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka služeb internetové inzerce volných pracovních míst pro SÚKL Zadavatel : Česká republika, Státní ústav pro kontrolu léčiv organizační

Více

Spisový a skartační řád. č. 13/2006/SŘ

Spisový a skartační řád. č. 13/2006/SŘ Spisový a skartační řád č. 13/2006/SŘ V Novém Městě nad Metují dne 31. 8. 2006 Strana 1 (celkem 9) Spisový a skartační řád Střední školy, (dále jen školy) Obsah 1. Úvodní ustanovení 2. Příjem dokumentů

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

Pardubický kraj krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 čj. KrÚ 8825/2014. VÝZVA k předložení nabídky

Pardubický kraj krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 čj. KrÚ 8825/2014. VÝZVA k předložení nabídky Pardubický kraj krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 čj. KrÚ 8825/2014 VÝZVA k předložení nabídky Zadavatel - Pardubický kraj tímto vyzývá v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek

Více

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 PRAVIDLA PRO DOTAČNÍ PODPORU V PROGRAMU PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 SCHVÁLENÁ USNESENÍM RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Č.

Více

vyhlašuje výběrové řízení s názvem

vyhlašuje výběrové řízení s názvem Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., IČ: 67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41, Praha 8 Libeň, PSČ 182 09 Zastoupen: RNDr. Josef Stemberk CSc., ředitel vyhlašuje výběrové řízení s názvem

Více

STUDENTSKÁ GRANTOVÁ SOUTĚŽ UNIVERZITY J. E. PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

STUDENTSKÁ GRANTOVÁ SOUTĚŽ UNIVERZITY J. E. PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM SMĚRNICE REKTORA Č. 3/2011 STUDENTSKÁ GRANTOVÁ SOUTĚŽ UNIVERZITY J. E. PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM S M Ě R N I C E P R O U J E P Platná od: 10. 11. 2011 Zpracoval/a: prof. Ing. Jiřina Jílková, CSc. prof.

Více

Seřízení, kontrola a promazání oken v objektu MŠ

Seřízení, kontrola a promazání oken v objektu MŠ 7.5. 2015 Věc : Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: se sídlem: zastoupený: Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara Vídeňská 756/28,

Více

Vzor pro poskytnutí dotace na vodohospodářskou infrastrukturu

Vzor pro poskytnutí dotace na vodohospodářskou infrastrukturu Vzor pro poskytnutí dotace na vodohospodářskou infrastrukturu evidenční číslo smlouvy Poskytovatele: S-./ /. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální účelové dotace z rozpočtu Středočeského kraje

Více

*RRMSX0015MYB* RRMSX0015MYB

*RRMSX0015MYB* RRMSX0015MYB *RRMSX0015MYB* RRMSX0015MYB Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y k plnění veřejné zakázky malého rozsahu V Ostravě dne 10. 5. 2011

Více

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY dle 6, 12 odst.6 a 18 odst.3 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Druh veřejné zakázky :

Více

TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ. dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ. dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky: Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE "Oprava fasády čp. 90 v Malém Boru západní štít" (Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s.

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. Stanovy spolku I. Úvodní ustanovení 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. (dále jen spolek ). 2. Sídlo spolku : Třebestovice, Kerská 160, PSČ : 289 12, Česká republika 3. KLUB

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Dětské hřiště, koupaliště Lomnice nad Popelkou

Dětské hřiště, koupaliště Lomnice nad Popelkou Příloha výzvy k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu: Dětské hřiště, koupaliště Lomnice nad Popelkou Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odstavce (3) zákona č.

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015 Účinnost od:

Více

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací - díla pod názvem NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY - BRANKA U OPAVY Jedná

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 35

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 35 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 35 DNE: 8. 2. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 516/2016/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení konkursního řízení na ředitele/ku PO ZŠ Komenského 6 a na ředitele/ku PO MŠ ve Žďáře nad Sázavou ANOTACE: Vyhlášení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava veřejných WC Masarykovo náměstí, Nová Paka (dále jen zakázka) Jedná se o stavební zakázku malého rozsahu mimo režim

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: Výzva k podání nabídky na akci: Předehřev TUV solárním systémem pro ISŠ E Chomutov

Více

Podklady pro zadávací řízení

Podklady pro zadávací řízení Podklady pro zadávací řízení Podle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty v rámci opatření IV.1.2. Programu rozvoje venkova ČR na období 2007-2013, bod 10. Zadávání

Více

VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Statutární město Ústí nad Labem, Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI na veřejnou zakázku malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015 *UOHSX007XXVS* UOHSX007XXVS ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Výřez dřevin v úseku Stará Paka - Turnov

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Výřez dřevin v úseku Stará Paka - Turnov RÁMCOVÁ SMLOUVA na provedení díla s názvem Výřez dřevin v úseku Stará Paka - Turnov uzavřená podle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen občanský

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 83967/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č.j.: S 625-R/03-996/140/VŠ V Praze dne 11.2.2004

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č.j.: S 625-R/03-996/140/VŠ V Praze dne 11.2.2004 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ Č.j.: S 625-R/03-996/140/VŠ V Praze dne 11.2.2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže v řízení zahájeném dne 17.12.2003 ve smyslu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 1. 2014 Bod pořadu jednání: Protokol z kontrolní akce "Kontrola výběru poskytovatelů revolvingového úvěru z pohledu

Více

PLÁN DOČERPÁNÍ NSRR PLNĚNÍ K 31. KVĚTNU 2015

PLÁN DOČERPÁNÍ NSRR PLNĚNÍ K 31. KVĚTNU 2015 II. Ministerstvo pro místní rozvoj Národní orgán pro koordinaci PLÁN DOČERPÁNÍ NSRR PLNĚNÍ K 31. KVĚTNU 2015 Příloha č. 1 Informace o stavu čerpání a plnění usnesení vlády ČR č. 124/2015 Pravidelná zpráva

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

M sto eský Krumlov. Vypracování projektové dokumentace a výkon funkce Koordinátor bezpe nosti práce

M sto eský Krumlov. Vypracování projektové dokumentace a výkon funkce Koordinátor bezpe nosti práce M sto eský Krumlov Vás vyzývá k podání nabídky na Vypracování projektové dokumentace a výkon funkce Koordinátor bezpe nosti práce na akci Odstran ní bodových závad na místní komunikaci spojující silnici

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky Zajištění softwarových produktů Microsoft prostřednictvím Campus Agreement jedná se o zakázku malého rozsahu,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

Základní škola, Jablonec nad Nisou, Liberecká 1734/31, příspěvková organizace

Základní škola, Jablonec nad Nisou, Liberecká 1734/31, příspěvková organizace Základní škola, Jablonec nad Nisou, Liberecká 1734/31, příspěvková organizace Organizační řád školy Č. j. PRO/1/2012 Spisový znak: A 20 Skartační lhůta: A 10 Vypracoval/a: Mgr. Fronika Burešová, ředitelka

Více

117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů

117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů 117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady ) Správce programu: Určená banka: Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

FOND VYSOČINY NÁZEV GP

FOND VYSOČINY NÁZEV GP RF-04-2009-01, př. 1upr1 Počet stran: 6 FOND VYSOČINY Výzva k předkládání projektů vyhlášená v souladu se Statutem účelového Fondu Vysočiny 1) Název programu: NÁZEV GP Grantový program na podporu 2) Celkový

Více

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka 1) Název zakázky, údaje o výzvě Název zakázky: Zpracování územního plánu obce Vyžlovka Režim zakázky: Zakázka malého rozsahu, mimo režim

Více

2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10. mezi těmito subjekty

2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10. mezi těmito subjekty 2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10 č. OKP 28/2015 mezi těmito subjekty Městská část Praha 10 se sídlem v Praze 10, Vršovická 68, PSČ 101 38 zastoupena JUDr. Radmilou Kleslovou, starostkou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu, zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel město Kolín Zastoupené Mgr. Bc. Vítem Rakušanem, starostou města Kolína

Více

S B Í R K A O B S A H :

S B Í R K A O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2003 V Praze dne 11. prosince 2003 Částka: 53 O B S A H : Část I.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 25.06.2015 OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Stanislava Syrotiuková

Více

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská:

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská: Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1.1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace 1. části VZ Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Bardějovská, Česká Lípa 1. Rozdělení

Více

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům.

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. VALNÁ HROMADA 2015 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. 2. Informace a dokumenty související s odvoláním a volbou členů představenstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725 V Písku dne: 02.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Rekonstrukce

Více

Projektová dokumentace: Návrh řešení úprav místních komunikací v obci Bělkovice-Lašťany

Projektová dokumentace: Návrh řešení úprav místních komunikací v obci Bělkovice-Lašťany Obec Bělkovice-Lašťany Bělkovice-Lašťany 139, PSČ 783 16 Dolany v rámci průzkumu trhu vyzývá dodavatele k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Projektová dokumentace: Návrh řešení úprav místních

Více

Název: Univerzita Karlova v Praze. 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2

Název: Univerzita Karlova v Praze. 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA PRAHA 907/20110012 Augustinová/4374 21. 7. 2011 V Ě C Poptávka -

Více

zadávanou v souladu s 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

zadávanou v souladu s 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou v souladu s 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 1. Název veřejné zakázky Projektová dokumentace

Více

Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf "

Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf " 1.

Více

Statutární město Plzeň Bytový odbor Magistrátu města Plzeň oznamuje ve smyslu 39 odst.1 zákona č.128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů

Statutární město Plzeň Bytový odbor Magistrátu města Plzeň oznamuje ve smyslu 39 odst.1 zákona č.128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů Statutární město Plzeň Bytový odbor Magistrátu města Plzeň oznamuje ve smyslu 39 odst.1 zákona č.128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů záměr statutárního města Plzeň Statutární město Plzeň

Více

Č. j. VZ/S155-41/48-02-153/6206/02-Št V Brně dne 30. prosince 2002

Č. j. VZ/S155-41/48-02-153/6206/02-Št V Brně dne 30. prosince 2002 Č. j. VZ/S155-41/48-02-153/6206/02-Št V Brně dne 30. prosince 2002 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 30. 8. 2002 z vlastního podnětu podle 57 odst.1 zákona č.199/1994

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží Zadavatel: Brněnské komunikace a.s., Renneská třída 787/1a, 639 00 Brno, Štýřice, IČ: 60733098 Zadávací

Více

Obec Jino any : 00241342,252 25 Jino any

Obec Jino any : 00241342,252 25 Jino any Obec Jino any : 00241342,252 25 Jino any Oznámení zám ru V souladu s ust. 39 odst. 1 zákona. 128/2000 Sb. o obcích ve zn ní pozd jších p edpis oznamuje obec Jino any sv j zám r pronajmout tento nemovitý

Více

Veřejná soutěž. vyhlašuje. ve smyslu ustanovení 1772 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění

Veřejná soutěž. vyhlašuje. ve smyslu ustanovení 1772 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění Veřejná soutěž Č.j.: VS 88/088/003/2015-50/LOG/501 Česká republika Vězeňská služba České republiky Soudní 1672/1a, 140 67 Praha 4 IČO: 00212423 zastoupena generálním ředitelem vrchním státním radou brig.

Více