100% SYNTETICKÉ PROFILY. Technická data, vlastnosti a používání, záruka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "100% SYNTETICKÉ PROFILY. Technická data, vlastnosti a používání, záruka"

Transkript

1 100% SYNTETICKÉ PROFILY Technická data, vlastnosti a používání, záruka

2 Důležité informace k používání produktů Nomawood Terasy, profilové desky a SPA profily je možné používat v interiéru i exteriéru. Produkty jsou vynikající jako terasové řešení k bazénům i přímo do bazénů (bližší info AQUALIFT - žádná absorpce vody. Vysoký stupeň protiskluzovosti R 12 umožňuje instalaci teras do gastronomických zařízení a veřejných SPA prostor. Materiál je odolný proti mastným skvrnám od oleje, skvrnám od kávy, vína nebo alkoholu. Stačí skvrnu otřít mokrou houbou nebo setřít mopem. Nomawood je navždy odolný proti hnilobě, mechu a houbám (vhodný k bazénům, na balkony a terasy bez zastřešení, které jsou vystaveny náročným povětrnostním podmínkám). Navždy odolný materiál proti strukturním změnám - žádná drolivost a praskání materiálu vlivem povětrnostních podmínek. Nosnost terasových desek je až 800 kg / m2, na terasu lze umístit i např. whirpool vany. Terasy Nomawood jako jediné mají unikátní ukončovací lišty, které jsou v odstínech teras a jsou ze stejného materiálu. Terasy a lišty jsou instalovány tak, aby šrouby nebyly viditelné. Materiál Nomawood je 100% recyklovatelný, naobsahuje žádné dřevo a šetří životní prostředí. S terasami a profilovými deskami Nomawood ušetříte náklady na údržbu - žádné ošetřování oleji, žádné natírání po letech, žádná impregnace.

3 Záruka na materiál Nomawood Výrobce a dodavatel NMC garantuje v časovém horizontu 10 let po dodání výrobku následující vlastnosti pro profily NOMAWOOD: * terasové desky a ukončovací lišty: DB1, DBA1, DBA2, DBA4 * profilová prkna: BL1, BL2, BL4, BL6, BL8, TGF2, CJ1 * SPA profily: TGA1, TGF1, TGF8 * podkladové lišty - rošt DBJ1, DBJ1S, DBJ1D, MJ1S 1. žádné napadení termity, 2. žádná hniloba, 3. žádný výskyt dřevěných třísek a hoblin, 4. žádná tvorba mechů a řas, 5. bez absorpce vody a absorpce vlhkosti, 6. vysoká barevná stálost díky patentovanému způsobu Super UV (*) 7. protismykový povrch R12 (testy TUV Rheinland)

4 Nový patentovaný systém pokládky EASY SLIDE CLIPS Patentovaný systém EASY SLIDE CLIPS - ušetří až 20% času při instalaci, - systém spotřebuje o 70% méně šroubů, - profesionální montáž, kterou ocení i domácí kutilové.

5 Záruční podmínky Při nároku na reklamaci zaručuje NMC po dobu 10 let 100% výměnu materiálu. V rámci uvedené záruky vyměníme poškozené produkty. Pokud by se produkt v nějakém odstínu už nevyráběl, bude nahrazen podobným odstínem. Montáž a další náklady spojené s výměnou nejsou součástí záruky. Výše uvedený seznam je omezující a exkluzivní. Záruční podmínky se nevztahují na poškození vzniklé neodborným zacházením, mechanickým nebo chemickým poškozením, nebo nedbalostí. Zároveň je vyžadována přesná montáž v souladu s doporučením výrobce. Dále se záruka nevztahuje na poškození v důsledku událostí vyšší moci (např. záplavy, požáry, krupobití, zemětřesení, kyselé deště apod.) Také na používání výrobků k jiným účelům, než ke kterým jsou určeny. Tato záruka se nevztahuje na poškození v důsledku nevhodné instalace, nesprávného skladování, poškrábání, nepatrné variace barev a lesku. (*) Stálobarevnost se měří dle normy DIN ISO Reklamace bude našim zákazníkům uznána pouze v případě, že bude nahlášena do 30 dnů ode dne vzniku, s přiloženým dokladem o koupi. Reklamované profily musí být zaslány k analýze buď na adresu NMC, Gert-Noël Street 4731 Eynatten (Belgie) nebo NMC Czech s.r.o., Spořická 4949, Chomutov. Pokud tyto analýzy prokáží odpovědnost NMC, výše záruky je omezena na hodnotu profilu.

6 Technická data terasové desky DB1 Charakteristika Jednotka Popis/ hodnoty Referenční pravidlo Poznámky Složení výrobku 100% Polymer Produkt vyrobený z nomanatura materiálu s UV stabilizací Délka bm 4 Možnost jiného rozměru na objednávku, při větším množství Šířka mm 146 Hrubá šířka 151mm, nutno počítat s 5 mm mezerami mezi jednotlivými deskami Výška mm 30 Hrubá výška včetně podkladových lišt (roštu) je 60mm Odstíny Alaska, Provance, Quebec, Montana, Columbia, Steppe Váha Kg/m2 11 Ve srovnání s WPC, dřevem lehčí materiál Hustota Kg/m3 730 Expandovaný materiál Protiskluznost R12 TÜV Vysoký stupeň R12 z R14. Vhodný i do veřejných gastronomických zařízení E - modul Mpa ISO 178 (1 2mm) Vlastnosti ohybu kpa Interní skoušky Síla při zlomení (při 200mm vzdálenosti) Deformace při zlomení - 3 body ohybu mm 10,3 EN Method B Komprese 5% 10,5 ISO 844 1mm/min Komprese 10% 19,4 Komprese 20% 22,2 Retenční šroub N/mm (tloušťka) 155 ISO 9087 šroub 3,5 mm Ø Tvrdost D 77 Koeficient lineární tepelné roztažnosti mm/lm/10 C 0,81 Interní skoušky Třída hořlavosti Euroklasse E EN ISO Absorpce vody Absorpce % (ww) Absorpce po 24 hod 0,14 % 0,00% ISO 62 method 1 (24h) Savost po 24 hod Tyto informace jsou založeny na našich současných znalostech. Nicméně to nepředstavuje záruku vlastností našeho produktu.

7 Technická data profilová prkna BL, SPA profily Charakteristika Jednotka Popis/ hodnoty Referenční pravidlo Poznámky Složení výrobku 100% Polymer Produkt vyrobený z nomanatura materiálu s UV stabilizací Délka bm 4,6 5 různých rozměrů Šířka mm ~100 Hrubá šířka 151mm, nutno počítat s 5 mm mezerami mezi jednotlivými deskami Výška mm 22 Odstíny 11 různých odstínů Váha Kg/m2 11 Ve srovnání s WPC, dřevem lehčí materiál Hustota Kg/m3 ± 500 Expandovaný materiál Protiskluznost R12 TÜV Vysoký stupeň R12 z R14. E - modul Gpa 1.05 ISO 178 Odchylka 1 2mm Vlastnosti ohybu MPA 15,7 EN Method B při ohnutí Deformace při zlomení - 3 body ohybu mm 5,5 EN Method B při ohnutí Komprese 5% 5,2 ISO 844 Rychlost deformace 1mm/min Komprese 10% 9,7 Rychlost deformace 1mm/min Komprese 20% 11,3 Rychlost deformace 1mm/min Retenční šroub N/mm 80 ISO 9087 šroub 3,5 mm Ø Tvrdost 72 shore D Koeficient lineární tepelné roztažnosti mm/lm/10 C 0,81 DIN Izotropné a nezávislé na teplotě Třída hořlavosti Euroklasse E EN ISO B2 M4 ekvivalent Tepelná odolnost 0 C Tepelná odolnost 20 C Absorpce vody m²k/ m²k/ Absorpce % (ww) Absorpce po 24 hod 0,32 0,31 0,14 % 0,00% ISO 8301 ISO 8301 ISO 62 method 1 (24h) Savost po 24 hod Tyto informace jsou založeny na našich současných znalostech. Nicméně to nepředstavuje záruku vlastností našeho produktu.

8 Údržba Nomawood materiálu Materiál Nomawood nepotřebuje žádné ošetřování ani údržbu. Žádné pečující oleje, žádné speciální čističe!!! Materiál se nemusí po zimním období ošetřovat žádnými oleji. Ztráta odstínu je po letech minimální. Materiál nepotřebuje žádné barevné nátěry. Odstranění nečistot dle jejich typu Typ Příčina Způsob ošetření Běžné nečistoty Mastné skvrny Běžné nečistoty způsobené prachem, ovzduším, houbami, ptačími výkaly apod. Olej, tuk, krémy apod. Použijte zahradní hadici a opláchněte povrch vodou. Můžete použít i houbu, nebo mop. Použijte odmašťovač (jar nebo běžný mycí prostředek na nádobí) a mycí houbu. Poté opláchněte vodou zahradní hadicí. Barevné skvrny Popálené plochy Červené víno, alkohol, krev, ovocné šťávy apod. Odhození cigaretového nedopalku, uhlíky. Použijte teplou vodu s jarem a omyjte mycí houbou. Povrch opláchněte zahradní hadicí. Vyhněte se kontaktu nedopalků a uhlíků, např. z grilu. Popálenina nelze odstranit!!! Skvrny či kaňky od lepidla Lepení filcu na židle (lepidla na bázi syntetického kaučuku pod.) či jiné úpravy Nelze odstranit!!! NEPOUŽÍVEJTE PROSTŘEDKY, KTERÉ OBSAHUJÍ ŘEDIDLO, BENZÍN, ROZPOUŠTĚDLA, BARVY A LAKY! Zvláštní pozornost věnujte venkovní teplotě. Pokud by tato teplota přesáhla 30 Celsia, doporučujeme terasu ochlazovat studenou vodou. Postačí, když vezmete zahradní hadici a terasu pokropíte na místech, kde je v kontaktu s přímým sluncem.

9 Skladování materiálu, montáž Při instalaci používejte doporučené příslušenství pro Nomawood. Nepoužívejte klipy, šrouby, dilatační prvky od jiného dodavatele. Podkladové lišty na instalaci teras jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako Nomawood terasy, který nehnije, má 0% absorpci vody, nedrolí se. Z tohoto důvodu doporučujeme použít originál podkladové lišty (rošt) a nenahrazovat je jiným materiálem. Skladování terasových desek a profilů - desky musí být položeny na plochém podkladu a po celé svojí délce. Produkty musí být chráněny před sluncem, tedy mají být uloženy ve stínu. Desky po sobě neposunujte, nýbrž je zdvihejte. V závislosti na změně teploty se můžou desky roztáhnout nebo smrštit 0.08 mm/bm/ C. Doporučujeme tento fakt vzít v úvahu během pokládání. Změřte teplotu desky pomocí teploměru, nestačí měřit jenom teplotu okolního vzduchu. Princip pro výběr spoje: Velká délka = velký spoj Malá délka = malý spoj Pokládáno za chladu = velký spoj Pokládano za horka = uzavřený spoj Teplota produktu v C Délka 2 m 0,97 0,81 0,65 0,49 0,32 0,15 cm Délka 3 m 1,46 1,22 0,97 0,73 0,49 0,24 cm Délka 4 m 1,94 1,62 1,3 0,97 0,65 0,32 cm Více informací naleznete v naší podrobné montážní brožuře. Na otázky ohledně montáže Vám odpoví naši specialisté. Více informací zde:

Technická data, vlastnosti, používání a záruka

Technická data, vlastnosti, používání a záruka Technická data, vlastnosti, používání a záruka NMC Czech, s.r.o., Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel.: +420 474 63 87 81-84, Mob.: +420 775 331 700, www.nomawood.cz, info@nmc-czech.cz, FB: NMC Czech

Více

TERASY Z PLNÝCH PRKEN GRANDECK MAXI. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba

TERASY Z PLNÝCH PRKEN GRANDECK MAXI. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba 1 NÁVOD PRO MONTÁŽ TERASOVÝCH PRKEN GRANDECK Než začnete s montáží vaší nové terasy, pečlivě se seznamte se všemi informacemi, obsaženými

Více

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE STŘEŠNÍ PODBITÍ PLOTY FASÁDY TERASY OKENICE CENÍK 2018 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ s NOMAWOOD Žádná absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ PLOTY TERASY OKENICE CENÍK 2019 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ S NOMAWOOD 0% absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI A ÚDRŽBĚ VENKOVNÍ PODLAHY (DUTÝ PROFIL 25-150) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem.

Více

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ PLOTY TERASY OKENICE CENÍK 2019 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ S NOMAWOOD 0% absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE CENÍK 2019 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ s NOMAWOOD 0% absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

Možnosti použití: Použití a montáž těchto stavebních výrobků se řídí technickými normami a směrnicemi předepsanými podle zákona.

Možnosti použití: Použití a montáž těchto stavebních výrobků se řídí technickými normami a směrnicemi předepsanými podle zákona. Aktualizováno: 12.11.2012 Kazeta terraza Nosné prvky nosič z WPC, nosič z WPC, nosič z hliníku, nosič z WPC, gumová podložka nosič z WPC, Obecné informace: Možnosti použití: Použití a montáž těchto stavebních

Více

GRAN. GRANDECK-terasová prkna. Informace k montáži a údržbě. 1. Návod pro montáž terasových prken GRANDECK SATIN. 1.3 Instalace nosičů GRANDECK

GRAN. GRANDECK-terasová prkna. Informace k montáži a údržbě. 1. Návod pro montáž terasových prken GRANDECK SATIN. 1.3 Instalace nosičů GRANDECK Informace k montáži a údržbě GRANDECK-terasová prkna GRAN 111111 1. Návod pro montáž terasových prken GRANDECK SATIN Než začnete s montáží vaší nové terasy, pečlivě se seznamte se všemi informacemi, obsaženými

Více

Návod k montáži a údržbě terasových desek

Návod k montáži a údržbě terasových desek Požadavky na podklad Podklad musí být pevný. Voda musí být schopna rychle a zcela odtéci nebo se vsáknout. Sklon terasy by měl být 1-2% (1-2 cm na 1 metr). Rošt terasy: Rošt musí být zhotoven tak, aby

Více

Odvodnění povrchu Spád terasy musí být vždy alespoň 1% (1cm/m) od budovy po délce kladených profilů.

Odvodnění povrchu Spád terasy musí být vždy alespoň 1% (1cm/m) od budovy po délce kladených profilů. Použitelnost / otázky? Informace v tomto montážním návodu jsou založeny na základních procesech pokládání. Kvůli nekonečné rozmanitosti způsobů kladení podlah a kvůli rozměrům a tvarům teras nemůže být

Více

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 Platný od 01.01.2016 NMC CZECH, s.r.o. Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-84, Mob: +420 775 331 700 e mail: info@nmc-czech.cz,

Více

Návod k instalaci terasového systému

Návod k instalaci terasového systému Návod k instalaci terasového systému Tento nový typ kompozitu-terasových prken WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více

Epoxidové-lepidla. Rychlé Spolehlivé Úsporné. www.spreje.cz

Epoxidové-lepidla. Rychlé Spolehlivé Úsporné. www.spreje.cz Epoxidové-lepidla Rychlé Spolehlivé Úsporné www.spreje.cz Epoxidové minutové lepidlo Epoxidové minutové lepidlo je rychle tvrdnoucí 2 složkové lepidlo s extrémně silnou lepicí silou, takže se používá hlavně

Více

TERASY Z PLNÝCH PRKEN WPC PREMMIUM. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba

TERASY Z PLNÝCH PRKEN WPC PREMMIUM. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba PREMMIUM Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba T E R A S Y Z PL N Ý C H PRKEN W P C - GRAN D E C K Vážený zákazníku, jsme upřímně potěšeni Vaším nákupem i zájmem o terasy

Více

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 Platný od 01.01.2016 NMC CZECH, s.r.o. Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-84, Mob: +420 775 331 700 e mail: info@nmc-czech.cz,

Více

3 - komponentní, vysoce pevnostní epoxidová licí směs

3 - komponentní, vysoce pevnostní epoxidová licí směs Technický list Vydání 24/04/2008 Identifikační č.: 02 02 02 01 001 0 000001 3 - komponentní, vysoce pevnostní epoxidová licí směs Popis výrobku 3 - komponentní, vysoce pevnostní, samonivelační, bez rozpouštědel,

Více

Produktový list BSH CECO

Produktový list BSH CECO Produktový list BSH CECO Základní popis Vrstvený lepený hranol v dřevině smrk (Picea abies), přímý, vyrobeno na zakázku v SRN firmou NORDLAM GmbH dle EN 386/14080 jako výrobek certifikovaný prodávajícím

Více

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Ochrana a péče o dřevo ve vnějším prostředí Máte otázky k povrchové úpravě dřeva? Rádi vám odpovíme na telefonním čísle: 377 441 961

Více

Terče pod dlažbu, Podložky, Klínové podložky Distanční křížky Výškově stavitelné podložky

Terče pod dlažbu, Podložky, Klínové podložky Distanční křížky Výškově stavitelné podložky Terasové systémy pro suché kladení dlažby, dřevěných a dřevopolymerových teras Terče pod dlažbu, Podložky, Klínové podložky Distanční křížky Výškově stavitelné podložky, PODLOŽKY PRO SUCHÉ KLADENÍ DLAŽBY

Více

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E T U Ž I D L A 285, 286, 287 Návod k použití, technické listy Charakteristika Schválení: Německý federální úřad pro letectví Použití: výroba kluzáků,

Více

COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍKOVOU BARIÉROU

COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍKOVOU BARIÉROU COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍKOVOU BARIÉROU COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍK. BARIÉROU 2.1. COBRATEX TRUBKA COBRAPEX trubka s EVOH (ethylen vinyl alkohol) kyslíkovou bariérou z vysokohustotního polyethylenu síťovaného

Více

Materiálové listy Datum vydání: 15.2.2010. Polyuretanové deskové a blokové mateiály

Materiálové listy Datum vydání: 15.2.2010. Polyuretanové deskové a blokové mateiály Polyuretanové deskové a blokové mateiály Obsah 1 NECURON 100 2 NECURON 160 3 NECURON 250 4 NECURON 301 5 NECURON 480 6 NECURON 540 7 NECURON 620 8 NECURON 651 9 NECURON 770 10 NECURON 840 11 NECURON 1001

Více

Hliníkové kompozitní panely. Technický katalog

Hliníkové kompozitní panely. Technický katalog Hliníkové kompozitní panely Technický katalog Obsah 1. Albond hliníkové kompozitní panely 2. Oblasti použití 3. Proč použít Albond kompozitní panely 4. Tloušťka a váha s porovnáním s jiným druhém materiálu

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI VENKOVNÍ PODLAHY (TERASY) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem. Hlavní surovinou DŘEVOplus

Více

Charakteristické vlastnosti.

Charakteristické vlastnosti. Weldyx Professional je vysoce účinné lepidlo, vyvinuté pro strukturální lepení kovů 1, spojovacích materiálů a umělých hmot 2. Díky své nekompromisní kvalitě je schváleno pro speciální požadavky řady průmyslových

Více

Podklad. Uložení roštu terasy na štěrkové lože. Uložení roštu terasy na pískové lože

Podklad. Uložení roštu terasy na štěrkové lože. Uložení roštu terasy na pískové lože Podklad Podloží musí být pevné, stabilní a nebortit se. Podklad by měl být vytvořen tak, aby dostatečně odváděl dešťovou vodu, voda nesmí zůstávat pod roštem. Pro zamezení růstu plevele použijte igelitovou

Více

Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz

Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz ANVI TRADE s.r.o. Bečovská 1273/1 104 00 Praha 10 Tel.: +420 271 096 610 Fax: +420 241 482 127 E-mail: anvitrade@anvitrade.cz Http: www.anvitrade.cz

Více

Systém pro předsazenou montáž

Systém pro předsazenou montáž Provedení Systémové komponenty Typ 1: vyložení 35 mm PR011 Nosný hranol Typ 2: vyložení 90 mm PR007 Nosný profil PR008 Zateplovací profil : vyložení 120-200 mm PR012 Zateplovací Systém pro předsazenou

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI A ÚDRŽBĚ VENKOVNÍ PODLAHY DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem. Hlavní surovinou DŘEVOplus

Více

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry Technický list Vydání 11/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 009 0 000004 Sikafloor -169 2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry Construction Popis výrobku Použití Sikafloor -169

Více

Technický list Sikadur -31 CF Rapid Popis výrobku Použití Construction Vlastnosti / výhody Testy Zkušební zprávy

Technický list Sikadur -31 CF Rapid Popis výrobku Použití    Construction Vlastnosti / výhody     Testy Zkušební zprávy Technický list Vydání 05/2013 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000043 2komponentní tixotropní epoxidové lepidlo Popis výrobku je tixotropní 2komponentní konstrukční lepidlo a opravná malta na bázi epoxidové

Více

Konstrukční desky z polypropylenu

Konstrukční desky z polypropylenu IMG Bohemia, s.r.o. Průmyslová 798, 391 02 Planá nad Lužnicí divize vstřikování Vypracoval: Podpis: Schválil: Podpis: Zdeněk Funda, DiS Ing. František Kůrka Verze: 03/12 Vydáno dne: 7.12.2012 Účinnost

Více

Sítotisk a reklamní technika Deskové materiály

Sítotisk a reklamní technika Deskové materiály Sítotisk a reklamní technika Deskové materiály printing. laminating. decoupage. printing. cutting. creative work. printing. decoupage. decorating. printing. painting. film coating. KÖMAPRINT 3 PVC desky

Více

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití.

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití. Technický list Vydání 03/11/2010 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 Sikaflex -11 + Sikaflex -11 + Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Construction Popis výrobku Sikaflex -11

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

BEZÚDRŽBOVÉ DŘEVO. terasy ploty obklady. WPC - DŘEVOPLAST šetří čas pro Vaši rodinu. CLEVERDECK Již 7 let s vámi.

BEZÚDRŽBOVÉ DŘEVO. terasy ploty obklady. WPC - DŘEVOPLAST šetří čas pro Vaši rodinu. CLEVERDECK Již 7 let s vámi. BEZÚDRŽBOVÉ DŘEVO WPC - DŘEVOPLAST šetří čas pro Vaši rodinu CLEVERDECK Již 7 let s vámi. terasy ploty obklady Bezúdržbové dřevo šetří čas pro Vaši rodinu (Složení 60% dřevitá složka + 40% HDPE) CLEVERDECK

Více

Zavěšené podhledy z desek na různých nosných konstrukcích s požární odolností 30-180 minut. nehořlavé desky KL GB 01

Zavěšené podhledy z desek na různých nosných konstrukcích s požární odolností 30-180 minut. nehořlavé desky KL GB 01 Zavěšené podhledy z desek na různých nosných konstrukcích s požární odolností 30-180 minut nehořlavé desky KL GB 01 Velmi lehká a pevná nehořlavá deska vyrobena z vermikulitu a anorganického pojiva, -potažena

Více

SURFACE / CEILING / WALL ATMOSPHERE ADHESIVES INSTALLATION FINISHING POVRCH / STROP / STĚNA PROSTŘEDÍ LEPIDLA INSTALACE DOKONČOVACÍ PRÁCE

SURFACE / CEILING / WALL ATMOSPHERE ADHESIVES INSTALLATION FINISHING POVRCH / STROP / STĚNA PROSTŘEDÍ LEPIDLA INSTALACE DOKONČOVACÍ PRÁCE PRAVIDLO SAAIF SURFACE / CEILING / WALL ATMOSPHERE ADHESIVES INSTALLATION FINISHING POVRCH / STROP / STĚNA PROSTŘEDÍ LEPIDLA INSTALACE DOKONČOVACÍ PRÁCE POVRCH / STROP / STĚNA POVRCH / STROP / STĚNA Bez

Více

Tekutá polyuretanová impregnační krytina IMPERMAX

Tekutá polyuretanová impregnační krytina IMPERMAX Tekutá polyuretanová impregnační krytina IMPERMAX Popis Jednosložková tekutá impregnační směs, která po polymerizaci vytvoří elastomerní polyuretanovou krytinu aplikovanou za studena. Tato krytina po zatvrdnutí

Více

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010 ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm Gartenbauprogramm OBSAH Obsah Úvod 3 Pokládací malty na dlažby řada GB 100 4 Spárovací malty na dlažby řada GB 200

Více

Construction. Lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 02/2011 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000039

Construction. Lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 02/2011 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000039 Technický list Vydání 02/2011 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000039 Lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice Popis výrobku je tixotropní 2-komponentní konstrukční lepidlo a opravná malta na bázi epoxidové

Více

Materiálové provedení PVC-U Polyvinylchlorid je znám hlavně díky své zkratce PVC a je to jeden z nejdůležitějších, masově vyráběných polymerů. Světový odbyt PVC převyšují jen materiály PE a PP. PVC byl

Více

Ecophon Focus Lp. Rozměry, mm 600x150 600x300 600x600 1200x150 1200x300 1200x600 1800x600 T24 Tloušťka (tl.) 20 20 20 20 20 20 20 M278, M279

Ecophon Focus Lp. Rozměry, mm 600x150 600x300 600x600 1200x150 1200x300 1200x600 1800x600 T24 Tloušťka (tl.) 20 20 20 20 20 20 20 M278, M279 Ecophon Focus Lp Ecophon Focus Lp má poloskrytý nosný systém a používá se pro zvýraznění směru v místnosti. V jednom směru je mezi kazetami přiznaná mezera pro zdůraznění směru a v druhém směru jsou kazety

Více

Izolace a separace. Důležité informace a technické postupy

Izolace a separace. Důležité informace a technické postupy Izolace a separace Důležité informace a technické postupy CZ Produkty a systémy wedi zaručují vysokou úroveň kvality, díky čemuž už získaly řadu certifikátů v různých zemích Evropy. 2 Obsah Obsah Technické

Více

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2015

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2015 Platný od 01.03.2015 NMC CZECH, s.r.o. Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-84, Mob: +420 775 331 700 e mail: info@nmc-czech.cz,

Více

RELAFLOOR 261 2K EP VERLAUFSBESCHICHTUNG dvousložkový samonivelační epoxidový systém bez obsahu rozpouštědel

RELAFLOOR 261 2K EP VERLAUFSBESCHICHTUNG dvousložkový samonivelační epoxidový systém bez obsahu rozpouštědel RELAFLOOR 261 2K EP VERLAUFSBESCHICHTUNG dvousložkový samonivelační epoxidový systém bez obsahu rozpouštědel POPIS PRODUKTU Možnosti použití: Vlastnosti: Stupeň lesku: Barevný odstín: jako samonivelační,

Více

VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI

VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz PODLAHY A FAMILY JSOU KOMFORTNÍ I PRAKTICKÉ DESIGN A STYL Kolekce vinylových podlahovin výrobců BEAULIEU (Belgie) a TARKETT (Lucembursko) obsahuje

Více

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí WPC DŘEVOPLAST NEXTWOOD dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby se plnila. S podlahami

Více

by SHINNOKI kartáč, lak Mystery Oak

by SHINNOKI kartáč, lak Mystery Oak CES by SHINNOKI kartáč, lak Mystery Oak Užijte si pohodlí skutečného dřeva Společnost PAR-KY byla založena v roce 1990 jako pobočka skupiny Decospan Group. Skupina Decospan je jedničkou na evropském trhu

Více

S-303E-P, S-353E-P, S-403E-P, S-503E-P. Směs polyolů s obsahem katalyzátorů, přísad zpomalujících hoření a pěnotvorných látek (HFC).

S-303E-P, S-353E-P, S-403E-P, S-503E-P. Směs polyolů s obsahem katalyzátorů, přísad zpomalujících hoření a pěnotvorných látek (HFC). Dodavatel: POPIS je dvousložkový polyuretanový systém (polyol a izokyanát), který tvoří tuhou pěnu s uzavřenými buňkami a používá se jako tepelná izolace. obsahuje schválené ekologické pěnotvorné přísady

Více

ACRYLCOLOR akrylátová fasádní barva

ACRYLCOLOR akrylátová fasádní barva TECHNICKÝ LIST 07.01.01-cze FASÁDNÍ BARVY ACRYLCOLOR akrylátová fasádní barva 1. Popis, použití ACRYLCOLOR je fasádní barva, vyrobená na základě vodní disperze polymerních pojiv. Je vhodná zejména k dekorativní

Více

Podobný vzhled, rozdílné materiály

Podobný vzhled, rozdílné materiály 14 povlakové krytiny Foto DLW-Armstrong Podobný vzhled, rozdílné materiály Linoleum Jak název napovídá (linum len, oleum olej), jde o materiál vyrobený z přírodních surovin. Na počátku 20. století bylo

Více

LCC 150. Technický list Prosinec 2012

LCC 150. Technický list Prosinec 2012 Technický list Prosinec 2012 LCC 150 LCC 150 je vyrobeno jako patentní metylmetakrylátové lepidlo. Jedná se o novou řadu lepidel zajišťující přilnavost pro celou řadu materiálů, bez nutnosti použití primeru.

Více

Construction. Sikagard -750 Deco EpoCem. Dekorativní stěrková hmota. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování.

Construction. Sikagard -750 Deco EpoCem. Dekorativní stěrková hmota. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování. Technický list Vydání 03/2014 Identifikační č.: CZ01 Dekorativní stěrková hmota Construction Popis výrobku je dekorativní, normálně tuhnoucí, cementová, epoxidem modifikovaná, 3-komponentní plošná stěrková

Více

JUBIZOL UNIXIL FINISH S 1.5 a 2.0

JUBIZOL UNIXIL FINISH S 1.5 a 2.0 TECHNICKÝ LIST 10.02.37-cze DEKORATIVNÍ OMÍTKY JUBIZOL UNIXIL FINISH S 1.5 a 2.0 siloxanizovaná hlazená omítka (USG) 1. Popis, použití JUBIZOL UNIXIL FINISH S 1.5 a 2.0 jsou ušlechtilé tenkovrstvé omítky

Více

Copyright, Armacell Switzerland AG

Copyright, Armacell Switzerland AG MONTÁŽNÍ POKYNY Copyright, Armacell Switzerland AG Všechna práva vyhrazena. Žádná z částí této publikace nesmí být v jakékoli formě digitální nebo mechanické, včetně fotokopií, nahrávání nebo jiných způsobů

Více

Systém pro dodatečné zesilování konstrukcí

Systém pro dodatečné zesilování konstrukcí Technický list Vydání 02/05 Identifikační č.: Verze č. 04 Systém pro dodatečné zesilování konstrukcí Construction Popis výrobku Vysoce pevnostní systém pro dodatečné zesilování betonových konstrukcí. Systém

Více

Terasové a plotové systémy Twinson

Terasové a plotové systémy Twinson Terasové a plotové systémy Twinson MEMBER OF THE DECEUNINCK GROUP TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVĚTŮ Vítejte ve světě Twinson, v němž se snoubí příroda a technologie. Twinson obsahuje dřevo a PVC a spojuje

Více

info@lenachemical.com

info@lenachemical.com info@lenachemical.com Úvod Rekonstruované kanalizační potrubí z hlediska jeho dlouhodobé životnosti vyžaduje spolehlivou, časově stálou, životní prostředí nezatěžující a ekonomicky přijatelnou technologii

Více

INFORMACE O PRODUKTECH. www.feelwood.cz

INFORMACE O PRODUKTECH. www.feelwood.cz INFORMACE O PRODUKTECH pokládka péče www.feelwood.cz obsah Feel Wood masivní podlahy Masivní podlaha je špičkový produkt mezi dřevěnými podlahami. Masivní podlahy FEEL WOOD jsou vyráběny z masivního kusu

Více

VALIT dvousložková tenkovrstvá rustikální omítka

VALIT dvousložková tenkovrstvá rustikální omítka TECHNICKÝ LIST 10.03.01-cze DEKORATIVNÍ OMÍTKY VALIT dvousložková tenkovrstvá rustikální omítka 1. Popis, použití VALIT je ušlechtilá tenkovrstvá omítka s více či méně reliéfním povrchem, vyrobená na bázi

Více

Vulmsidozol CO2. Vulmsidzol CO2 je dvousložková vodou ředitelná kompozice určená na tvorbu vodou nepropustného

Vulmsidozol CO2. Vulmsidzol CO2 je dvousložková vodou ředitelná kompozice určená na tvorbu vodou nepropustného Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmsidozol CO2 NÁTERY NA BETON ODOLNÉ PROTI USAZENÍ CO2 Popis výrobku: Vulmsidzol CO2 je dvousložková vodou ředitelná kompozice určená na tvorbu vodou nepropustného

Více

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA Až 12 let ochrany Vysoce elastický film Chrání před mrazem, UV zářením a nepřízní počasí INFORMACE O PRODUKTU Popis výrobku Xyladecor Tinova je unikátní prémiová lazura nejvyšší třídy s inovativní technologií

Více

JUBIZOL KULIRPLAST 1.8 PREMIUM

JUBIZOL KULIRPLAST 1.8 PREMIUM TECHNICKÝ LIST 10.02.12.04-cze DEKORATIVNÍ OMÍTKY JUBIZOL KULIRPLAST 1.8 akrylátová mozaiková omítka (KPP) 1. Popis, použití JUBIZOL KULIRPLAST 1.8 akrylátová omítka vyrobená z obarveného křemičitého granulátu.

Více

1. Pobočka Plzeň - zkušební laboratoř Zahradní 15, 326 00 Plzeň

1. Pobočka Plzeň - zkušební laboratoř Zahradní 15, 326 00 Plzeň Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Laboratoř je způsobilá aktualizovat normy identifikující zkušební postupy. Laboratoř poskytuje odborná stanoviska a interpretace výsledků zkoušek. Zkoušky: A.001 Stanovení

Více

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE:

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH je tkanina z uhlíkových vláken s vysokou

Více

Příprava před zateplením objektu. 1. povolené odchylky podkladu

Příprava před zateplením objektu. 1. povolené odchylky podkladu Příprava před zateplením objektu 1. povolené odchylky podkladu Před aplikací tepelné izolace na plochu fasády věnujte patřičnou pozornost technickému stavu podkladních vrstev, zvláštní pozornost by měla

Více

Návod pro montáž terasového systému

Návod pro montáž terasového systému Návod pro montáž terasového systému Komponenty terasového systému Terasová deska 147 x 28 x 2400 (4000) Konstrukční hranol 50 x 30 x 2400 (4000) Krycí lišta Flexi 58 x 5 x 2400 (4000) Krycí lišta Plný

Více

Construction. SikaDecor dekorativní, barevná, cementová, samonivelační stěrka pro použití v interiéru, vysoce trvanlivá, odolná vůči opotřebení

Construction. SikaDecor dekorativní, barevná, cementová, samonivelační stěrka pro použití v interiéru, vysoce trvanlivá, odolná vůči opotřebení Datum: 08/2012 Metodická příručka SikaDecor dekorativní, barevná, cementová, samonivelační stěrka pro použití v interiéru, vysoce trvanlivá, odolná vůči opotřebení Klíčová slova: SikaDecor, dekorativní

Více

Podniková norma 6-2-15. Stěnové prvky z polypropylenu. Divize vstřikování Tento dokument je řízen v elektronické podobě

Podniková norma 6-2-15. Stěnové prvky z polypropylenu. Divize vstřikování Tento dokument je řízen v elektronické podobě IMG Bohemia, s.r.o. Vypracoval: Ing. Vlastimil Hruška Verze: 2/15 Průmyslová 798 Podpis: Vydáno: 26. 2. 2015 391 02 Planá nad Lužnicí Schválil: Ing. František Kůrka Účinnost: 26. 2. 2015 Divize vstřikování

Více

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY 7 8 MONTÁŽNÍ PĚNA MONTÁŽNÍ PĚNA Vysoce kvalitní jednosložková polyuretanová montážní pěna připravená k okamžitému použití s trubičkovým aplikátorem. Díky použití vysoce kvalitních surovin a moderních technologií

Více

Plastová vedení 9.1. Informace o produktu 9.2 Plastová vedení. Vedení válečkových řetězů 9.3. Vedení ozubených řemenů 9.13. Strana

Plastová vedení 9.1. Informace o produktu 9.2 Plastová vedení. Vedení válečkových řetězů 9.3. Vedení ozubených řemenů 9.13. Strana Strana Informace o produktu.2 Plastová vedení.3 Vedení ozubených řemenů.13 stroj.elementy@haberkorn.cz www.haberkorn.cz.1 Informace o produktu Plastová vedení Plastová vedení V dopravní technice je nutné

Více

Informationen zu Promat 1000 C

Informationen zu Promat 1000 C Informationen zu Promat 1000 C 38 1 0 0 0 C Úspora energie snížením tepelného toku Kalciumsilikát, minerální vlákna a mikroporézní izolační desky firmy Promat zajistí výbornou tepelnou izolaci a úsporu

Více

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu.

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti

Více

Denní světlo je zdarma! Využijte jej!

Denní světlo je zdarma! Využijte jej! Denní světlo je zdarma! Využijte jej! PROFI LOVÁ VÝPLŇ ACRYLLUZ APC Obsah 3 o nás 4 Victory 5 Vision 6 Acrylluz Victory 7 Acrylluz Vision 8 PPC 9 Acrylluz APC 10 montážní návod 12 montážní foto 14 profilová

Více

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost Bez PTFE a silikonu iglidur Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost HENNLIH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz 613 iglidur Bez PTFE a

Více

THE BEAUTY OF COMPOSITE WOOD. Technický list TIMBERMAX EXOTIC

THE BEAUTY OF COMPOSITE WOOD. Technický list TIMBERMAX EXOTIC THE BEAUTY OF COMPOSITE WOOD Technický list TIMBERMAX EXOTIC Všestranně použitelné bezúdržbové kompozitní dřevo BAZÉNY PLOTY TERASY FASÁDY 2 Technický list TIMBERMAX EXOTIC TIMBERMAX EXOTIC - unikátní

Více

Dopraváků 723 areál PEMA 184 00 Praha 8 Dolní Chabry tel. 283 085 102 fax. 283 085 490 e-mail: michal.markovic@vbh.cz

Dopraváků 723 areál PEMA 184 00 Praha 8 Dolní Chabry tel. 283 085 102 fax. 283 085 490 e-mail: michal.markovic@vbh.cz PRAHA správní centrála: VBH s r.o. Praha Žitavského 496 156 00 Praha 5 tel. 257 922 334 fax.257 921 396 e-mail: stepanka.adamcikova@vbh.cz TÁBOR sklad firmy: Vožická 620 390 02 Tábor tel: 381 279 085 fax:

Více

Technický list Série HX30000

Technický list Série HX30000 FTP.WRP.002B Technický list Série HX30000 Nabídka produktů se skládá z 70μm až 280μm (dle reference) vysoce výkonného vícevrstvého litého vinylu, který je potažen akrylovým lepidlem na bázi rozpouštědla

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

Egger OSB 4 TOP Deska s lepšími parametry než požaduje norma!

Egger OSB 4 TOP Deska s lepšími parametry než požaduje norma! Egger OSB 4 TOP Deska s lepšími parametry než požaduje norma! Obsah 1 2 3 4 5 6 Oblasti použití 5 Referenční objekt - rodinný dům 6 EGGER OSB 4 TOP na stěně 8 EGGER OSB 4 TOP na střeše 8 EGGER OSB 4 TOP

Více

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot Čištění HMK R 52 - Odstraňovač oleje a vosku rozpouští staré i čerstvé nečistoty do hloubky až 2 cm. Ideální pro čištění barevných vad na okrajích obkladů z přírodního kamene, způsobených vyteklými změkčovadly

Více

venkovní řešení zástěny Katalog 2016 profi terasy venkovní řešení ploty profi terasy WPC C terasy WPC terasy ploty venkovní řešení plotovky dřevoplast

venkovní řešení zástěny Katalog 2016 profi terasy venkovní řešení ploty profi terasy WPC C terasy WPC terasy ploty venkovní řešení plotovky dřevoplast outdoorliving dřevoplast plotovky dřevoplas venkovní řešení venkovní řešení zástěny dřevoplast WPC WPC terasy ploty profi terasy loty outdoorliving dřevoplast outdoor zástěny ploty profi terasy plotovky

Více

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Strana: 1/5 KIWOPRINT L 4002 Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Kiwoprint L 4002 je vysoce jakostní samolepící lepidlo nanášené tiskem pro výrobu samolepícího zboží z papíru, kartonu,

Více

powercolor technický list spárovací hmoty a silikony 11/12 222 POWERCOLOR

powercolor technický list spárovací hmoty a silikony 11/12 222 POWERCOLOR powercolor 11/12 222 technický list POWERCOLOR Cementová spárovací hmota nejnovější generace obsahující ionty stříbra pro spáry od 1 do 5 mm šíře. Ionty stříbra zajišťují extrémně účinnou a dlouhodobou

Více

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky Ceník Outdoor 2013 Terasová prkna Fasádní profily Vydání 04/2013 - česky Tímto ceníkem pozbývají všechna dřívější vydání platnosti. Omyl, cena a technické změny vyhrazeny! Všechny dodávky se zakládají

Více

Technický list. PVC komůrkový parapet BOPAL. Materiálové složení:

Technický list. PVC komůrkový parapet BOPAL. Materiálové složení: PVC komůrkový parapet BOPAL - Jádro profilu vyrobeno z Tvrzeného, recyklovaného PVC - Dekorativní PVC interiérové folie o síle 0,2 mm tvrzená pohledová část - Délka tyčí : 5950 mm - Vyložení : 150, 200,

Více

6.1 Schlüter -DITRA. Použití a funkce

6.1 Schlüter -DITRA. Použití a funkce ROHOŽ PRO OBKLÁDÁNÍ SEPARACE, IZOLACE, A VYROVNÁVÁNÍ TLAKU VODNÍ PÁRY Použití a funkce Schlüter -DITRA je polyetylénový pás s rybinovitě tvarovanými čtvercovými výlisky. Tkanina, nakašírovaná na rubové

Více

Kvalita pro profesionály PATTEX CF 900 MALTA NA BÁZI REAKČNÍ VINYLESTEROVÉ PRYSKYŘICE NEOBSAHUJÍCÍ STYREN

Kvalita pro profesionály PATTEX CF 900 MALTA NA BÁZI REAKČNÍ VINYLESTEROVÉ PRYSKYŘICE NEOBSAHUJÍCÍ STYREN POUŽITÍ POKYNY K POUŽITÍ 1. OBLASTI APLIKACE PODKLAD: Beton, pevný kámen Vysoce zatěžované upevnění do pevného kamene, betonu, pórovitého betonu a lehkého betonu Vhodné pro body upevnění umístěné v blízkosti

Více

P91.cz. P91.cz Protipožární omítky Knauf. Novinka. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. Omítkové a fasádní systémy 4/2014

P91.cz. P91.cz Protipožární omítky Knauf. Novinka. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. Omítkové a fasádní systémy 4/2014 P91.cz Omítkové a fasádní systémy 4/2014 P91.cz Protipožární omítky Knauf P91.cz Knauf Novinka P91.cz Knauf P91.cz Protipožární omítky Knauf Obsah Strana P91.cz Knauf Vermiplaster Protipožární sádrová

Více

MapeWrap C BI AX. Vysokopevnostní dvousměrná tkanina s uhlíkovými vlákny 1003/6.01

MapeWrap C BI AX. Vysokopevnostní dvousměrná tkanina s uhlíkovými vlákny 1003/6.01 Vysokopevnostní dvousměrná tkanina s uhlíkovými vlákny 1003/6.01 OBLASTI POUŽITÍ Tento systém je vhodný pro opravu a zvýšení pevnosti v ohybu a ve smyku u železobetonových prvků poškozených fyzikálněmechanickými

Více

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter.

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter. Lineární jednotky MTV s pohonem kuličkovým šroubem Charakteristika Lineární jednotky (moduly) MTV s pohonem kuličkovým šroubem a integrovaným kolejnicovým vedením umožňují díky své kompaktní konstrukci

Více

Ozubené tyèe, ozubená kola a kuželová soukolí

Ozubené tyèe, ozubená kola a kuželová soukolí Ozubené tyèe, ozubená kola a kuželová soukolí A 1 INFORMACE O VÝROBKU Vzorce pro ozubené tyèe: d d = h - m s = U p z D a = d + 2 p = m π s = dráha p = rozteè zubù U = otáèky za minutu z = poèet zubù a

Více

Tvorba venkovních prostorů

Tvorba venkovních prostorů Tvorba venkovních prostorů KATALOG 2016 Francouzská výroba KOMPOZITNÍ DØEVO, IDEÁLNÍ DØEVO K INOVACI VENKOVNÍCH PROSTORÙ S našimi 15LETÝMI ZKUŠENOSTMI ve výrobì kompozitního døeva nadále VYTVÁŘÍME NOVÉ

Více

Grenadeck reklamace systému

Grenadeck reklamace systému Grenadeck reklamace systému Nedostatky v montáži a jiné závady 1. Příprava podloží 2. Montáž podkladního roštu Grenacon 3. Přesah profilů Grenadeck 4. Vyrovnávací podložky hranolů Grenacon 5. Dilatační

Více

Návod k instalaci terasového systému

Návod k instalaci terasového systému Návod k instalaci terasového systému Tento nový typ kompozitu-terasových prken WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více