Když hrajete nad 100, soustřeďte se na golf. Když hrajete pod 80, soustřeďte se na byznys.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Když hrajete nad 100, soustřeďte se na golf. Když hrajete pod 80, soustřeďte se na byznys."

Transkript

1 2013

2

3 Když hrajete nad 100, soustřeďte se na golf. Když hrajete pod 80, soustřeďte se na byznys.

4

5 Většina vynikajících myšlenek zpravidla vznikne buď náhodou, nebo se zrodí v geniální hlavě. Vznik a založení Sportovního klubu PB se tomuto schématu dosti vymyká, neboť k němu došlo cíleně a pragmaticky a zrodilo se v našich hlavách někdy před více než třemi lety. A přesto si myslíme, že šlo o výbornou myšlenku! Důsledkem toho jest, že Sportovní klub PB pořádá letos svou již třetí golfovou tour. Tento projekt pod rouškou sportovních klání ukrývá daleko širší spektrum činností. Pro účastníky PB tour není cílem pouze odehrát golfový turnaj, případně si odvézt cenu za vítězství v některé z vypsaných soutěží (teda aspoň my, jako organizátoři, si to myslíme). Smyslem je setkání kamarádů, známých či nových obchodních partnerů na greenech českých hřišť, kde v průběhu ranní kávy, ve flajtu nebo následně po hře v klubovně je možno v klidu pohovořit jak o obchodních věcech, tak probrat soukromé novinky mezi kamarády. To vše v klidu, bez přítomnosti formálního oblečení, sekretářek, manželek, počítačů a telefonů. Atmosféru turnajů skvěle doplňuje svým uměním barmanský virtuos Eduard Ondráček, jenž nás provází již od prvního ročníku. Nejen PB tour je golfista živ, a tak se náš klub podílí aktivně či jen svou účastní na dalších golfových i společenských akcích nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. Tématem následujícího ročníku jsou slavné bary. Na následujících stránkách je možno zhlédnout malou ochutnávku toho, co nám nabízí letošní ročník PB tour. Ondra Jauernig Barkotex předseda sportovního klubu PB

6 Honza Sommer Barkotex Michal Šťastný ProCeram

7 1. kolo Golf Brno Kaskáda GPS N, E S okolní přírodou dokonale skloubené hřiště, nacházející se v překrásné kopcovité krajině 9 km od Brna, bylo navrženo britským architektem Jonathanem Gauntem. Hřiště s 27 mistrovskými jamkami je rozděleno na tři samostatné části (Dřevěná, Kamenná a Železná devítka), které umožňují hrát celkem šest různých kombinací, z nichž jsou v praxi využívány tři. Golfový areál je doplněn o restauraci, hotel Kaskáda****, pro shop a parkoviště. občerstvovací stanice: Kamenná j. č. 1. Dřevěná j. č. 1. Longest Kamenná j. č. 5. Nearest Dřevěná j. č. 7.

8 Harry's Bar Paříž - jeden z prvních koktejl barů v Evropě. Harry s Bar v Paříži je jednou ze stěžejních barových ikon a pravděpodobně i nejslavnějším barem pro laickou veřejnost, neboť se pyšní titulem prvního koktejl baru na starém kontinentu. Jeho prvenství bylo na vlně Zlaté éry klasických koktejlů nesporné a dodnes se díky tomu těší velké popularitě. Byl založen jako jídelní a nápojové bistro bývalým žokejem Tedem Sloanem a vybaven dovezeným barem z NY od přítele Clansyho (což je poměrně nezvyklé I v dnešní době). Záhy najali skotského rodáka z Dundee, Harryho McElhona, již tehdy řemeslného barmana s velmi dobrou praxí, aby vedl byznys, který na vlnách začínající prohibice bude dále vzkvétat. Jen pro osvěžení: suchý americký zákon tehdy paradoxně nastartoval nejen prodej černého alkoholu v US, ale též koktejlový život v Evropě a třeba i na Kubě. Část barmanů se totiž nespokojila se speakeasy (utajenými bary) a raději za svojí prací emigrovali. Žízniví cestovatelé museli jasně následovat a Golden Age of Classic Cocktails mohla začít. Prostopášný život majitelů vedl k prodeji baru, který nekoupil nikdo jiný než sám Harry. S klientelou jako Brigitte Bardot a Hemingway přicházely i legendární kombinace a my dnes díky Harrymu známe třeba Bloody Mary nebo SideCar. Carribean Sunset Lahodná kombinace koňaku Godet VS a Cachacy Velho Barreiro důkladně protřepaná s citronovým freshem a banánovým likérem. Bloody Mary Možná nejslavnější slaná kombinace s tomatovou šťávou, která naučila Ameriku pít vodku, u nás s Russian Standard ve verzi Classic nebo Vegetal. The Monkey Gland Malý třepaný drink s Tanqueray ginem a čerstvou pomerančovou šťávou ovoněný absinthem.

9 Honza Fidler Hinton Petr Šimon Hinton

10 Jirka Thein Real 18 Tomáš Zaněk Finep

11 2. kolo Nová Amerika Golf Resort GPS N, E Hoďte všechny starosti za hlavu a věnujte se zábavě, odpočinku a relaxaci v tomto výjimečném resortu. Chybí vám adrenalin? Resort Nová Amerika je pro vás tím pravým místem. Hráči golfu si přijdou na své na čtyřech golfových hřištích, a to nejen ti zdatní a zkušení, ale i golfoví začátečníci. Krásu 45 jamek, stejně tak jako půvab okolní přírody, nelze poznat za jediný den, proto vás na Nové Americe čeká i stylově zařízený hotel s několika restauracemi a vyhlášenou kuchyní. Resort Nová Amerika je také ideálním místem pro firemní a společenské akce, kongresy, semináře či večírky. občerstvovací stanice: Woodland jamka č. 1. Maple Hills jamka č. 5. Nearest to pin Woodland j. č. 3. Longest drive Maple Hills j. č. 1.

12 One Aldwych London - legendární hotelový bar One Aldwych London je hotel s jednou z nejprogresivnějších barových scén první dekády nového milénia. Budova byla postavena v roce 1907 stejným architektem jako hotel Ritz a nachází se na adrese One Aldwych, což je atypická ulice dole pod Covent Garden, která je vidět i ze satelitních snímků. Po dlouhou dobu byla budova kancelářemi The Morning Post a posléze bankou. V roce 1998 byla zrekonstruována Jestico Whiles Associates, tedy společností, která schválně zanechala Edwardianský styl. Manažerská skupina pod vedením Gordona Campbell Graye, která začala tento hotel provozovat, vsadila na kombinaci starých artefaktů (k viděni jsou torza ze starého Říma apod.) a moderního umění (v restauraci je slavná koláž ze spáleného chleba a vánoční stromečky jsou zásadně vzhůru nohama). Již brzy po otevření se dostavá do prestižní skupiny Leading Hotels of the World. Pravidelně se měnící lístek s ohledem na sezónu je samozřejmostí a ponechává místo stálicím i klasikám. Hotelový bar je známý svojí širokou nabídkou Martinis a je vyhledávaným místem, kam zajít před divadlem na drink, zejména na Gin Tonic. Revoluční je bezesporu no dress code, takže se může stát, že v prime timu, který má dle divadelních začátků dvě vlny, bude v baru sedět Američan v teplákách nebo londýnský arcibiskup. One Aldwych Lobby team je autorem několika legendárnich koktejlů, z nichž některé vám budeme rádi prezentovat. CCR Martini Neznačí nic jiného než čili, čoko a maliny. Velmi svádivé, ovocné třepané s vodkou Ketel 1 z prastaré holandské destilerie. XO Chilli Není sice původní kombinací ale inspirací, nebo chcete-li twistem na julep styl nápoje, kde hraje prim Patrón XO kávový likér a exotické ovoce s tunou drceného ledu. Green Apple Martini Skoro každý bar má svůj recept, ale jen ten z One Aldwych je brán jako obecně nejlepší. Zubrowka, bezinka a Granny Smith. Bezkonkurenční.

13 Pavel Jelínek SICOM Petr Štěpánek SICOM

14 Ľubo Vais EBM

15 3. kolo Golf & Spa Resort Kunětická Hora GPS N, E Mistrovské 18jamkové hřiště projektované světoznámým architektem Grahamem Marshem. Resort je domovskou základnou SIMON HOLMES GOLF ACADEMY. Součástí resortu jsou dva hotely o celkové kapacitě 138 lůžek, prostorná stylová klubovna, restaurace s terasou a pizzerií, indoorové centrum s 4 FSG simulátory, pro shop, rozsáhlé šatny a sociální zařízení. Novinkou jsou dva kongresové sály, tenisové kurty, 4 km dlouhý okruh pro inline bruslaře a wellness centrum s několika vířivkami, různými druhy saun a masáží. občerstvovací stanice: jamka č. 4. jamka č. 10. Nearest č. 4. Longest č. 11.

16 Milk & Honey New York - jeden z průkopníků speakeasy a nové vlny Golden Age Milk & Honey je bar, jehož autorem je Sasha Petraske, který měl jinou vizi než glamour bary dolního Manhattanu 90. let, tolik populární a nám známé ze seriálů Sex ve městě a jemu podobným. Vadila mu přílišná arogance klientů s korporátní kartou i neméně arogantní styl barmanů, kteří věděli, že i s nestoprocentním přístupem budou stejně odcházet se stovkami dolarů každý večer. Všechno má svůj čas a místo a trend newyorského busy baru se měl brzy změnit. V úzkém prostoru bývalé čistírny v ulici, kde by skutečně nikdo bar nehledal, otevřel spoře osvětlený prostor s pár klasickými koktejly prohibiční éry a za pár dní se všichni ptali na tajnou adresu oplývající mlékem a strdím. Jen málo drinků můžeme určit jako typické, ale je tu styl, který se stal metou, měřítkem a inspirací. Styl, který dnes neodmyslitelně odhalují profíci posedlí svoji prací, kteří branži pamatují před patnácti lety, styl kterým vám jejich drinky budeme míchat i my. Gordons Cup Tanqueray gin, okurka s troškou limetky, drcená a míchaná jako super letní osvěžení s troškou pepře navrch. White Russian Velmi populární short s vodkou Russian Standard, kávovým likérem Arakú a smetanou postavený bez ledu s nasucho vytřepanou smetanou dle Charlese Schumanna. Penicilin Vítězná kombinace šéfbarmana Sammyho Rosse, kde se skvěle snoubí skotská Whyte & Mackay s medem, zázvorem, citrónovou šťávou a chutí rašeliny Isle of Jura Prophecy.

17 Dan Navrátil PSJ Invest Martin Jaroš PSJ Invest

18 Míra Švejda Tomáš Kudera Forbo

19 4. kolo Golf Resort Telč GPS N, E Hřiště je situováno v nádherné přírodní scenérii Vysočiny v mírně zvlněné krajině s množstvím vodních ploch a je obklopeno vzrostlými stromy. Golfisté ocení jak krátké přechody mezi jamkami a jejich přehledné uspořádání, tak především klidnou atmosféru hřiště a okolí. Tato atmosféra je ještě umocněna prostředím stylového hotelu Šiškův mlýn, který je součástí areálu a jehož rekonstrukce byla oceněna titulem Stavba roku Spektrum nabízených služeb, jakož i blízkost památkově chráněné Telče pak ocení golfisté i jejich doprovod. Zahrajte si na hřišti, kde se již třikrát hrálo mistovství české PGA na rány. občerstvovací stanice: jamka č. 5. jamka č. 11. Nearest č. 5. Longest č. 10.

20 Tretter s Bar Praha - top koktejl bar s tradicí přes 13 let Tretters New York bar je dnes již legendárním lokálem Michala Trettera. Jedná se o podnik s nejbarovější atmosférou v Praze, ne-li v republice. Otevřen v roce 2000 jako první přímá konkurence Bugsy s baru, kde Michal Tretter předtím působil. Již na začátku se snažil odlišit, být výjimečný a něčím vždy o krok před ostatními. A tak jste si v rytmu sexy muziky mohli vybírat z původního nápojového lístku, který obsahoval mimo jiné i orchidej v drinku nebo Caipikahlúu. Jessica Revoluční drink z dílny Michala Trettera, kde se snoubí vanilková zmrzlina s mučenkou, Blue curracao a bublinky. Kakala Soutěžní short s vodkou Russian Standard a světlými likéry kakao a máta. The Grape Symphony Lahodná kombinace čerstvého hroznu, bezinek a prémiové hroznové vodky Ciroc z Francie.

21 Aleš Poděbrad CASUA Tomáš Jelínek NET Pro

22 Petr Lorenc Mykeny Jirka Černý Mykeny

23 5. kolo Golf Resort Konopiště GPS N, E Jeden z nejkrásnějších golfových areálů u nás naleznete 40 km jižně od Prahy. Hřiště jsou nápaditě zasazena do mírně zvlněné krajiny, obklopena lesem a protkána bunkery i četnými vodními překážkami. Charakteristické jsou zejména velké, modelované greeny. Krásný zrekonstruovaný zámek s klubovnou, recepcí, pro shopem i restaurací je skvostem resortu. Významnou součástí je i Zámecký hotel s možností ubytování v luxusních pokojích a ideálními prostorami pro konference a společenské akce. Další gastronomické služby poskytuje restaurace Steak Hwe. občerstvovací stanice: jamka č. 3. jamka č. 14. Nearest č. 6. Longest č. 11.

24 Anonymous Bar Praha - nový pražský projekt typu lounge - cocktail zaměřený na mladší klientelu Anonymous Bar je nový bar v centru s originálním konceptem i designem. Tento podnik je inspirován jednak pokusem o prachový atentát z roku 1605 a na něj navazující situace, které byly do jisté míry základem komiksu a posléze i filmu V jako Vendeta, a také nezávislým hnutím Anonymous, které svými hackerskými akcemi hýbe v poslední dekádě děním našeho světa. V režii dvou mladých bratrů Stránských se tak v zapadlé uličce pražského centra začíná odvíjet koktejlový gastro příběh nové generace. Populární jsou zde klasické i moderní variace a spousta signature autorských drinků, které si tu vychutnáte ve stylových sofa navozujících atmosféru minulých století. Wicky Time Nejpopulárnější drink od Lukáše s Brokers ginem, okurkou, kiwi a zázvorovou pěnou. Aperol Rouge Signature twist na populární kyselo z benátského rebarborového aperitivu s bílkem a medovou vodou. Aviation Cocktail Možná nejatraktivnější drink své doby na bázi Tanqueray no. 10 ginu, maraschina a fialkového prachu.

25 Eduard Ondráček Senior Barkeeper 4 Life Již od šestnácti let se věnuji barmanskému řemeslu. Prošel jsem pražským Grill Barem Belle Époque, zanechal jsem stopu v Tretter s Baru, Ocean Drive i v restauraci Atelier. V roce 2005 jsem odjel sbírat zkušenosti do Londýna. Pracoval jsem jako barman v The KIWI Kitchen, poté v The Cuban a svou stáž jsem zakončil na pozici senior bartender v Shoreditch House ve čtvrti stejného jména v rámci nadnárodní Soho House Group. Po návratu na rodnou hroudu jsem pomáhal s otevřením Celeste baru v Tančícím domě, kde jsem krátce také působil za barem. Dalšími štacemi byly Home Kitchen a Black Angel s. V současné době pracuji jako senior barkeeper 4 Life pro karlínský Warehouse #1 a jako Chef de bar v baru AnonymouS. S PB tour jezdím již třetím rokem a vždy se na tu akci a na gentlemany, kteří se jí účastní, znovu těším.

26 Jan Albrecht Zacapa Brand Ambassador Od roku 2009 pracuji pro společnost Ultra Premium Brands, kde využívám svých znalostí o doutnících, které jsem nabyl během svého působení ve společnosti Tabák Invest a kde mám také možnost pracovat s kvalitními víny a destiláty. Poté, co jsem se byl podívat s majiteli Ultra Premium Brands v Guatemale, abych přímo na místě viděl na vlastní oči výrobu věhlasného rumu Zacapa, začal jsem pracovat jako Brand Ambassador této značky v České republice. Před třemi lety jsem si poprvé poznamenal do svého diáře termíny PB tour. Zdálo se, že to pro mne budou pouze jedny z mnoha akcí kterých se pro různé společnosti s portfoliem Ultra Premium Brands účastním. To se ale začalo měnit již při prvním ročníku. Postupně se z klientů stali kamarádi, a tak je asi pochopitelné, proč se moc těším i na letošní PB tour.

27

28

29 generální sponzoři: sponzoři: pořádající agentura: Portréty fotografovala Gábina Fárová 2013 v prodejně Warehouse #1. Grafika Jan Gregar a Jakub Janeček 2013.

30

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

20 2012 12 we love golf

20 2012 12 we love golf 2012 ROUND 01 BENÁTKY NAD JIZEROU 26.04.2012 Golfový areál Golf Resort Paradse se nachází nedaleko města Benátky nad Jzerou. Hřště celý areál je zasazen do krásné přírody v chráněné krajnné oblast Travny.

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny Nabídka Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny 8. 5. - 13. 5. 2016 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfového campu pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA Nově otevřené Školící středisko společnosti Racionalizační Agentura s.r.o. centrum vybavené nejmodernější multimediální technikou,

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: 1 Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Sobota 24. března 2012 Příjezd členů CBA 9:00 10:30 (pro ty kteří

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

příspěvková organizace pořádá dne 18. ledna ročník mezinárodního setkání spřátelených odborných škol VINNÝ COCKTAIL CUP 2018

příspěvková organizace pořádá dne 18. ledna ročník mezinárodního setkání spřátelených odborných škol VINNÝ COCKTAIL CUP 2018 příspěvková organizace pořádá dne 18. ledna 2018 4. ročník mezinárodního setkání spřátelených odborných škol VINNÝ COCKTAIL CUP 2018 S motivačním programem pro budoucí barmany přímo od špičkových odborníků

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

restaurace se skvělou kuchyní a WIFI připojením k Internetu

restaurace se skvělou kuchyní a WIFI připojením k Internetu Lázeňská restaurace je umístěna v historicky významné vile Vlasta, postavené, na objednávku majitele pražské velkopekárny Vendelína Máchy, podle projektu zakladatele české moderní architektury Jana Kotěry.

Více

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce Prezentace hřiště a nabídka spolupráce O nás... Golfové hřiště leží pouhých 18 km jižně od okraje Prahy ve vyhlášené výletní oblasti u Slapské přehrady. Je to přátelské hřiště moderní konstrukce se širokými

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE Hotel Špindlerova bouda, Špindlerův Mlýn 108, 54351 Tel./Fax +420 499 433 342 +420 499 329 200 e-mail: info@spindlerovabouda.cz Hotel Špindlerova bouda *** se nachází v krásném prostředí Krkonoš pod úpatím

Více

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze LA BODEGUITA DEL MEDIO La Bodeguita del Medio je kubánský music bar restaurant v centru Prahy, u Staroměstského náměstí, s živelnou atmosférou

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013

XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013 ČESKÁ SENIORSKÁ GOLFOVÁ ASOCIACE ČLEN UNIE EVROPSKÝCH SENIORSKÝCH AMATERSKÝCH GOLFOVÝCH ASOCIACÍ XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013 WWW.GOLFBRNO.CZ ÚVODNÍ SLOVO PREZIDENTA ČSGA Vážení golfoví

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: 1 Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 pátek 12. března. 2010 Příjezd 14:00-17:00 18:00 Welcome drink

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: 1 Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Sobota 6. dubna 2013 základní schéma dne 8:00 08:30 příjezd členů

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

24 Kč 42 Kč / 79 Kč 47 Kč / 91 Kč 47 Kč / 91 Kč

24 Kč 42 Kč / 79 Kč 47 Kč / 91 Kč 47 Kč / 91 Kč NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE 0,33 l Limonády (Malinovka, Révona, Arotonic, Kofola) 0,33 l Mošt jablečný 0,75 l Mattoni Grand perlivá 0,33 l Mattoni Grand jemně perlivá,perlivá,neperlivá 0,75 l Aquila Aqualinea

Více

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí zajištění ubytování a dopravy pronájem prostorů realizace

Více

Vítejte v Club Med Hokkaido

Vítejte v Club Med Hokkaido Hokkaido Japonsko Hotelový resort situovaný v nadmořské výšce mezi 400 a 1000 m.n.m. v jehož okolí se nacházejí krásné, sněhem zaprášené, sjezdovky, které zaručí Vaši spokojenost od prvního momentu. Tento

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. 4 cl Originál Kredencové likéry a medoviny. Višňovka 39,-

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. 4 cl Originál Kredencové likéry a medoviny. Višňovka 39,- NÁPOJOVÝ LÍSTEK Čepované pivo 0,5 l Pilsner Urquell 12, světlý ležák 35,- 0,3 l Pilsner Urquell 12, světlý ležák 26,- 0,5 l Radegast Originál 10, světlý 30,- 0,3 l Radegast Originál 10, světlý 21,- Lahvové

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

ČESKY. Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ

ČESKY. Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ ČESKY 14 Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ 1 Prostředí Lázeňského trojúhelníku dalo příležitost ke vzniku na české Lázně, poměry 18 jamek: neobvyklé značení koncentraci vás navede k hotelu, golfových

Více

Astoria Golf Resort - Cihelny

Astoria Golf Resort - Cihelny září 2014 7. ročník / 3. číslo Tourbulletin Karlovy Vary 26. - 27. července GJW Praha Sport Marketing Advertising Astoria Golf Resort - Cihelny www.astoria-golf.com Cihelny 7 364 64 Karlovy Vary G V olfový

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku HOTEL NA ZÁMEČKU Nabízíme ubytování a pronájem prostorů pro školení, akce, večírky, hostiny a svatby. Velkou výhodou je u nás vlastní zahrada a parkoviště, které pro hosty samozřejmě nabízíme zdarma. Kompletní

Více

Turquoise TURKS & CAICOS

Turquoise TURKS & CAICOS Turquoise TURKS & CAICOS Resort v Grace Bay je situovaný na severovýchodě ostrova Providenciales. Užijte si vysněnou dovolenou v barevných bungalovech obklopených kvetoucími ibišky, nedaleko perleťově

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Pátek 11. dubna 2014 14:00-17:00 příjezd členů CBA a check-in v

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč. 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč. 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč. 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč. 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč 100g SÝROVÉ NUGETKY S CHILLI PAPRIČKAMI 49,-kč Saláty 300g MÍCHANÝ

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

Mezinárodní barmanská soutěž RUDOLF JELÍNEK CUP 2018 Evropský pohár v míchání ovocných destilátů úterý , Vizovice

Mezinárodní barmanská soutěž RUDOLF JELÍNEK CUP 2018 Evropský pohár v míchání ovocných destilátů úterý , Vizovice Mezinárodní barmanská soutěž RUDOLF JELÍNEK CUP 2018 Evropský pohár v míchání ovocných destilátů úterý 18.9.2018, Vizovice PROPOZICE Název soutěže: 18th INTERNATIONAL RUDOLF JELINEK CUP 2018 THE EUROPEAN

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Míchané nealkoholické nápoje a limonády

Nápojový lístek. Nealkoholické nápoje. Míchané nealkoholické nápoje a limonády Nápojový lístek Nealkoholické nápoje Rajec neperlivý, jemně perlivý 0,33 l 24 Kč Coca cola 0,33 l 30 Kč Točená kofola 0,1 l 6 Kč Tonic, zázvorový (Kinley) 0,25 l 30 Kč Džbán s vodou a citronem 0,5 l /

Více

Sever Golf Tour 2011 2 in 1

Sever Golf Tour 2011 2 in 1 Sever Golf Tour 2011 Vážení golfisté, golfová sezóna začala a tak bychom Vás tímto chtěli pozvat ku účasti na tradičním golfovém turnaji Sever Golf Tour, který se bude konat tuto sobotu na našem hřišti

Více

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE G O L F SL GOLF TOUR 2019 SPORT & LEISURE AGENCY SL, S.R.O. KDO JSME? eventová agentura, která Vás s nadšením a veselím provede Vašimi zážitky, nejen golfovými o co kratší dobu jsme na trhu jako celek,

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Rum. 57 Kč 47 Kč 44 Kč 44 Kč 85 Kč 75 Kč 55 Kč. 25 Kč 35 Kč 26 Kč 38 Kč 26 Kč 38 Kč 23 Kč 33 Kč

Rum. 57 Kč 47 Kč 44 Kč 44 Kč 85 Kč 75 Kč 55 Kč. 25 Kč 35 Kč 26 Kč 38 Kč 26 Kč 38 Kč 23 Kč 33 Kč ALKOHOLICKÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ NÁPOJE Aperitivy Martini Dry Cinzano Bianco, Rosso Campari Aperol Royal Oporto Ruby Sherry Crodino - nealkoholické Pivo Bernard / točená piva 11 Světlý ležák 11 Světlý ležák

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp!

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! Vaše vysněná svatba v Grandhotelu Pupp Uvažujete uskutečnit Váš výjimečný den v Grandhotelu Pupp? Vaše svatba bude individuálně plánována podle Vašich přání. Kontaktujte

Více

WELLNESS HOTEL FRYMBURK SUMMER BARTENDER S CUP 2011

WELLNESS HOTEL FRYMBURK SUMMER BARTENDER S CUP 2011 mediální partner Jen odvážní se zúčastní jedinečné barmanské soutěže pro barmany pracující za barovým pultem. WELLNESS HOTEL FRYMBURK SUMMER BARTENDER S CUP 2011 úterý 23. srpen 2011 MÍSTO KONÁNÍ: WELLNESS

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

Aime la Plagne FRANCIE

Aime la Plagne FRANCIE Aime la Plagne FRANCIE Situovaný na vrcholku hor s okouzlujícím výhledem na Mont-Blanc, je Club Med Aime la Plagne rájem pro milovníky zimních sportů. Zdokonalte svou technicku ve snow parku a buďte tak

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250. CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.000 CZK POŘADATEL: CZECH ONE, PROMOTÉR CZECH PGA TOUR. HŘIŠTĚ: GOLF MLADÁ BOLESLAV

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

0,5l Pilsner Urquell 48 Kč 0,33l Birell (nealko) 30 Kč. 0,5l Birell ochucený 40 Kč 0,5l Gambrinus ochucený 40 Kč 0,33l Frisco 49 Kč

0,5l Pilsner Urquell 48 Kč 0,33l Birell (nealko) 30 Kč. 0,5l Birell ochucený 40 Kč 0,5l Gambrinus ochucený 40 Kč 0,33l Frisco 49 Kč PIVO ČEPOVANÉ: (A1) 0,5l Velkopopovický Kozel světlý 30 Kč 0,3l Velkopopovický Kozel světlý 21 Kč 0,5l Velkopopovický Kozel tmavý 35 Kč 0,3l Velkopopovický Kozel tmavý 23 Kč 0,5l Velkopopovický Kozel řezaný

Více

Serre-Chevalier FRANCIE

Serre-Chevalier FRANCIE Serre-Chevalier FRANCIE Situovaný na úpatí Národního parku Les Ecrins je Club Med Serre-Chevalier známý pro fantastické slunné sjezdové tratě, které jej obklopují a v neposlední řadě pro překrásné výhledy.

Více

Royal Golf Club Mariánské Lázně

Royal Golf Club Mariánské Lázně červenec 2014 7. ročník / 2. číslo Tourbulletin Mariánské Lázně 18. - 19. července GJW Praha Sport Marketing Advertising Royal Golf Club Mariánské Lázně www.golfml.cz Závišín 582 353 01 Mariánské Lázně

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

Káva Buscaglione caffé dal 1899

Káva Buscaglione caffé dal 1899 Káva Buscaglione caffé dal 1899 espresso ristretto / espresso o obsahu menším než 2,5 cl espresso / espresso o obsahu 5 cl espresso lungo / dlouhé espresso o obsahu 1 dl espresso doppio / v jednom šálku

Více

Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour.

Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour. Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour.cz www.premiumgolftour.cz www.radar-advertising.cz www.premiumgolftour.cz

Více

ZELENKA. Cukrárna & Kavárna

ZELENKA. Cukrárna & Kavárna D O B R O U C H U Ť ZELENKA Cukrárna & Kavárna ZMRZLINY & POHÁRY Zmrzliny Domácí zmrzlina vlastní výroby dle denní nabídky ve vitríně kopeček 50ml Domácí zmrzlina 14 Kč jahodová, malinová, Míša, čokoládová,

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

S CHUTI FERNETU STOCK CITRUS!

S CHUTI FERNETU STOCK CITRUS! 10 SKVELYCH DRINKU ZAZIJTE BAJECNOU ATMOSFERU S CHUTI FERNETU STOCK CITRUS! Připravili jsme pro vás skvělé míchané nápoje, ve kterých si jemnou hořkost spojenou s ovocnou chutí citrusů vychutnáte ve zcela

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí Avoriaz FRANCIE Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí cestou. Tento rodinný hotelový resort

Více

George Prime Steak Drink

George Prime Steak Drink George Prime Steak Drink NAŠE ORIGINÁLNÍ KOKTEJLY 195 SMOKEY OLD FASHIONED variace na první známý koktejl, Buffalo Trace bourbon, bitters s příchutí kouře, twist pomeranče PEAR SAZERAC ikona z New Orleans,

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

LÁZNĚ A UBYTOVÁNÍ U HASTRMANA

LÁZNĚ A UBYTOVÁNÍ U HASTRMANA LÁZNĚ A UBYTOVÁNÍ U HASTRMANA představení společnosti Jsme silnou, dynamickou společností a spolehlivým partnerem na trhu gastronomie. Svým zákazníkům i obchodním partnerům nabízíme široké portfolio produktů,

Více

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd Číslo pokoje Jméno Příjezd Odjezd Vážení hosté, dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji uvítal ve Spa Resortu Sanssouci. Naším přáním je, abyste si nejkouzelnější dobu roku strávenou u nás užili co nejlépe.

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Prominent Golf Tour 2010

Prominent Golf Tour 2010 Prominent Golf Tour 2010 Obsah Ohlédnutí za premiérovým turnajem Prominent Golf Tour KONCEPT Prominent Golf Tour 2010 KALENDÁŘ Prominent Golf Tour 2010 O co se postaráme Partnerství Prominent Golf Tour

Více

Tignes Val Claret FRANCIE

Tignes Val Claret FRANCIE Tignes Val Claret FRANCIE Club Med Tignes Val Claret se nachází v nadmořské výšce 2.100 m.n.m., na úpatí Funiculaire Grande Motte. Resort je vyzdoben v tradičním stylu a je ideální pro rodiny hledající

Více

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA LOKALITA: Praha, Náplavka Rašínovo nábřeží O PROJEKTU: Kayak Beach Bar je sportovní zóna a místo pro aktivní odpočinek a relaxaci na multifunkčním sportovním plovoucím zařízení

Více

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Čaje značky HEWA jsou rodinnou tradicí na Srí Lance již od roku 1838. Čtvrtá generace rodiny Hewakandamby pěstuje tyto čaje v monsunovém klimatu vysokých hor, kde jsou

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Panství Bechyně s.r.o.

Panství Bechyně s.r.o. Panství Bechyně Panství Bechyně s.r.o. Firma Panství Bechyně Vám nabízí k pronájmu reprezentativní prostory zámku Bechyně, elegantní prostředí Černického zámečku nebo sportovní a rodinné prostředí Penzionu

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více