Sázíme na kvalitu. Kvalitně a jednoduše

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sázíme na kvalitu. Kvalitně a jednoduše"

Transkript

1

2 Sázíme na kvalitu TEXAS CONNECTION s.r.o. je ryze českou společností. Naším krédem je nabízet produkty nejvyšší kvality a pečovat o zákazníky tak, aby byli vždy spokojeni. Program chovatelských zařízení pro psy zahrnuje kotce a boudy, ohrady a výběhy, odstavné boxy, ohrádky pro štěňata a různá krmítka. Vše vyrábíme v České republice, garantujeme proto rychlé dodání. Naše kotce jsou stavebnicového typu a podle potřeb zákazníka mohou být rozšiřovány napojením dalších segmentů do požadované délky a šířky, případně doplněny o boudy a krmítka. Výsledkem naší práce jsou jednoduchá a přitom maximálně praktická a uživatelsky příjemná zařízení k chovu psů všech plemen. Tento fakt oceňují nejen sami chovatelé, ale zejména jejich čtyřnozí kamarádi. Na přání zákazníků zajišťujeme také dopravu a montáž všech chovatelských zařízení, případné zaměření na místě stavby a poradenství. Firma TEXAS CONNECTION se zabývá také výstavbou útulků pro opuštěné psy, některé z části sponzoruje. Vybavili jsme řadu psích hotelů, policejních psinců a psinců vězeňské služby. Kotce a chovatelská zařízení, která vyrábíme, vynikají zejména kvalitou materiálů a zdravotní i ekologickou nezávadností. Můžeme se pochlubit v zásadě nulovými reklamacemi. Rozhodnout se pro správného výrobce kotce nebo boudy je věcí důvěry. Za naším jménem stojí skutečná kvalita a dlouholeté zkušenosti. Rádi vám pomůžeme najít ten správný domov pro čtyřnohého společníka. Navštivte nás na nebo přímo v areálu v obci Tachlovice, Karlštejnská 208, případně volejte Bude nám radostí připravit pohodlné bydlení na míru vašim psům, psiskům a pejsánkům. Kvalitně a jednoduše

3

4 Kotce jsou stavebnicového typu, sestávají z kovových rámů se speciálními spojovacími prvky. Stěny kotců jsou různého provedení, záleží na preferencích zákazníka. Všechny kovové díly jsou žárově zinkovány, čímž je zaručena odolnost vůči povětrnostním vlivům a minimální požadavky na údržbu. Výplně jsou dřevěné z palubek o síle 19 mm, chráněné nátěrem proti plísním a vlhkosti. Mřížovou výplní se rozumí síť s oky 50 x 50 mm nebo tyče o průměru 8 mm s roztečí 85 mm. Střecha je rovná se spádem dozadu, může být i dopředu. Krytinu tvoří aluzinkový trapézový plech. Přesah střechy je standardně 20 cm vpředu, 10 cm vzadu. Podlahu představuje ocelový rám s nožičkami příslušného rozměru. Podlahová krytina je z cetrisových desek o síle 14 mm. Jde o certifikované cementopískové desky schválené pro tyto účely. Dodáváme však i podlahové díly dřevěné z prken o síle 24 mm. Z lícní strany jsou hoblované. Rozměry kotců: Hl = 2 m D = 2 m, 3 m, 4 m V = 2 m na 1,85 m Šířka dveří = 0,7 m Výhodou našich kotců je variabilnost a možnost napojování do délky a šířky. Záruky na veškerá chovatelská zařízení se vztahuje záruka 24 měsíců ode dne prodeje. Služby TEXAS CONNECTION nabízí zákazníkům dopravu a montáž chovatelských zařízení, poradenství, případně zaměření na místě stavby atd.

5

6 Kotec STANDARD - Vyrábí se v rozměrech 2 x 2 m, 2 x 3 m, 2 x 4 m Kotec STANDARD 2 x 4 m s dělící stěnou. Vzniknou dva kotce samostatným vchodem. HIT - Kotec 2 x 3 m + přístavek 2 x 2 m Kotec 2 x 4 m s kombinovanou přední stěnou palubky/kulatina. Kotec 2 x 3 m. Přední a boční stěnou kombinovaná palubky/síť.

7 Označení: KS 200 KS 300 KS 400 Rozměr: 2 x 2 m 2 x 3 m 2 x 4 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna sítěná s oky 50 x 50 mm s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

8 Označení: KT 200 KT 300 KT 400 Rozměr: 2 x 2 m 2 x 3 m 2 x 4 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna tyčková, rozteč 85 mm s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

9 Označení: KSP1 300 KSP1 400 Rozměr: 2 x 3 m 2 x 4 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna kombinovaná, palubky/síť s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

10 Označení: KSP1 300 KSP1 400 Rozměr: 2 x 3 m 2 x 4 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna kombinovaná, pal./kul s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

11 Označení: KSP2 300 KSP2 400 Rozměr: 2 x 3 m 2 x 4 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna kombinovaná, pal./síť s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

12 Označení: KSP2 300 KSP2 400 Rozměr: 2 x 3 m 2 x 4 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna kombinovaná, pal./kul. s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

13 Označení: KDS 400 Rozměr: 2 x 4 m Provedení: Boční, zadní, dělící stěna dřevěné, přední stěna sítěná s oky 50 x 50 mm s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

14 Označení: KDT 400 Rozměr: 2 x 4 m Provedení: Boční, zadní, dělící stěna dřevěné, přední stěna tyčková, rozteč 85 mm s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

15 Označení: HITS 500 Rozměr: 2 x 3 m + 2 x 2 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední sítěná s oky 50 x 50 mm s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

16 Označení: HITT 500 Rozměr: 2 x 3 m + 2 x 2 m Provedení: Boční stěny a zadní stěna dřevěné, přední stěna tyčková, rozteč 85 mm s dveřmi. Podlahový rám s nožičkami s podlahovou krytinou Cetris, střešní krytina pozinkovaný trapézový plech. Všechny kovové díly jsou žárově zinkované. Dřevo je ošetřené bezbarvým nátěrem proti plísním a vlhkosti.

17

18 Izolované boudy sestávají z kovového zinkovaného rámu, palubek a izolace (3 cm polystyren). Střecha je odklápěcí, odnímatelná, s pozinkovaným plechem, nebo palubková. Všechny rohy jsou chráněny proti okusu. Nožičky o velikosti 5 cm zabraňují pronikání vlhkosti od země. Palubky jsou ošetřeny nátěrem proti plísním a vlhkosti. Boudy izolované o vnějších rozměrech: 80 x 55 x 55 cm, 120 x 80 x 80 cm, 130 x 80 x 80 cm, 160 x 90 x 90 cm Boudy neizolované o rozměrech: 80 x 55 x 55 cm, 120 x 80 x 80 cm, 160 x 90 x 90 cm S odklápěcí střechou, bez předsíňky Předsíňka odděluje vchod a prostor pro odpočinek Odklápěcí střecha pro snadné čištění boudy

19 Označení: IB 80 IB 100 IB 120 IB 130 IB 160 Rozměr: 80 x 50 x 50 cm 100 x 70 x 70 cm 120 x 80 x 80 cm 130 x 80 x 80 cm 160 x 90 x 90 cm Provedení: Dřevěné stěny s izolací. Pevný pozinkovaný rám s nožičkami, odklápěcí izolovaná střecha s pozinkovaným plechem, dřevěná přepážka, vchod chráněný proti okusování.

20 Označení: IB 80 IB 120 IB 160 Rozměr: 80 x 50 x 50 cm 120 x 80 x 80 cm 160 x 90 x 90 cm Provedení: Dřevěné stěny, pozinkovaé profily s nožičkami, odklápěcí izolovaná střecha s pozinkovaným plechem, vchod chráněný proti okusování.

21

22 Odstavné boxy jsou vhodné pro ubytování psů všech plemen na cvičebním místě. Tyto boxy mohou mít neomezený počet míst - podle potřeb zákazníka. Každý box má samostatná dvířka z mříže s oky 50 x 50 mm. Výplně jsou palubkové, o síle 19 mm, dělící stěny tvoří cetrisové desky. Postup montáže je stejný jako u kotců. Krmítka mají stabilní kovový držák s jednoduchým upevněním na mříž kotce nebo stěnu. Misky jsou nerezové o objemu 2,8 l nebo 4 l. Misky se zajistí jednoduchým otočením na držáku. Tím se psovi znemožní vytlačit misku ze spodní části držáku.

23

24 Krmítka pro psy Krmítka mají pevný kovový držák s jednoduchým upevněním na mříž kotce nebo stěnu. Misky jsou nerezové o objemu 2,8 l nebo 4 l. Misky se zajistí jednoduchým otočením na držáku. Tím se psovi znemožní vytlačit misku ze spodní části držáku. Jednoduchá montáž - držáky jsou vybaveny šrouby a upevňovacím prvkem k uchycení na mříž kotce. Krmítko - pevné jednoduché s miskou 2,8 l nebo 4 l Krmítko - pevné dvojité s dvěma miskami 2,8 l nebo 4 l Krmítko - otočné jednoduché s miskou 2,8 l nebo 4 l Krmítko - otočné dvojité s dvěma miskami 2,8 l nebo 4 l

25 Ohrádky pro štěňata Ohrádky pro štěňata se sestavují ze stavebnicových dílů o rozměrech 1 x 0,8 m a 2 x 0,8 m s dvířky nebo bez. Ohrádky mají pevný kovový rám se síťovou výplní s oky 50 x 50 mm. Jednotlivé díly se nemusí při sestavování spojovat šrouby. Každý díl ohrádky má na jedné straně očka a na druhé háčky. Stačí je pouze prostrčit. Z dílů lze sestavit libovolné rozměry ohrádek. Povrchová úprava dílů je žárové zinkování. Díly se vyrábí v rozměrech: šíře - 1 m a 2 m s dvířky nebo bez výška - 0,8 m Díl ohrádky s dvířky - otvírá se pouze horní část, štěňata nemohou z ohrádky vyběhnout Jednoduché spojovácí háčky - očka

26 Ceník kotce pro psy Náhled Ozn. Mtr. Popis Kg Cena bez PH Cena s DPH KS x , ,- Přední stěna KS x 3 síť 50 x 50 x , ,- KS x , ,- KT x , ,- Přední stěna KT x , ,- kulatina 8 mm KT x , ,- KSP x , ,- Přední stěna kombinovaná palubky - síť KSP x , ,- KTP x , ,- Přední stěna kombinovaná palubky - kulatina KTP x , ,- KSP x 3 Přední stěna , ,- KSP x 4 kombinovaná palubky z pravé i levé 50 cm - síť 50 x 50 x , ,-

27 Ceník kotce pro psy Náhled Ozn. Mtr. Popis Kg Cena bez DPH Cena s DPH KTP x 3 Přední stěna kombinovaná palubky - tyčková , ,- KTP x 4 Přední stěna kombinovaná palubky z pravé i levé 50 cm - kulatina 8 mm , ,- KDS x 4 Dvojkotec s dělící stěnou - se 2 dveřmi přední stěna síť 50 x 50 x , ,- KDT x 4 Dvojkotec s dělící stěnou - se 2 dveřmi přední stěna kulatina 8 mm , ,- HITS x x 2 Dvojkotec s dělící stěnou - se 2 dveřmi přední stěna síť 50 x 50 x , ,- HITT x x 2 Kotec + přístavek přední stěna kulatina 8 mm , ,-

28 Izolované boudy sestávají z kovového zinkovaného rámu, palubek a izolace 3 cm polystyren. Střecha je odklápěcí, odnímatelná, s pozinkovaným plechem, nebo palubková. Všechny rohy jsou chráněny proti okusu. Nožičky o velikosti 5 cm zabraňují pronikání vlhkosti od země. Palubky jsou ošetřeny nátěrem proti plísním a vlhkosti. Ceník boudy Náhled Ozn. Mtr. Popis Kg Cena bez DPH Cena s DPH IB x 50 x , ,- IB x 80 x , ,- Izolovaná IB x 80 x 80 s předsíňkou , ,- IB x 80 x , ,- IB x 90 x , ,- NB x 50 x , ,- NB x 80 x 80 Neizolovaná , ,- NB x 50 x , ,-

29 Ceník odstavné boxy, krmítka, ohrádky Náhled Ozn. Mtr. Popis Kg Cena bez DPH Cena s DPH OT x 80 x místa , ,- KSP 1 Krmítko jednoduché pevné + nerez misky obsah 2,8 l, 4 l 1 290,- 290, ,- 340,- KSP 2 Krmítko dvojité pevné + nerez misky obsah 2,8 l, 4 l 2 540,- 540, ,- 650,- K0 1 Krmítko jednoduché otočné + nerez misky obsah 2,8 l, 4 l 3 590,- 590, ,- 690,- K0 2 Krmítko dvojité otočné + nerez misky obsah 2,8 l, 4 l 4 890,- 890, ,- 990,- ODŠ I 1 x 0,8 Ohrádka pro štěňata s dveřmi , ,- ODŠ II 2 x 0, , ,- OŠ I 1 x 0,8 Ohrádka pro štěňata bez dveří 9 600,- 726,- OŠ II 2 x 0, , ,-

30 Ceník ohradní a kotcové stěny Ozn. Mtr. Popis Kg Cena bez DPH Cena s DPH SDS 150 1,5 x 1, , ,- SDS x 1,8 Stěna s dveřmi - výplň síť 50 x 50 x , ,- SDS x 1, , ,- SDS x 1, , ,- SDT 150 1,5 x 1, , ,- SDT x 1,8 Stěna s dveřmi , ,- SDT x 1,8 - výplň kulatina 8 mm , ,- SDT x 1, , ,- SDS 1P 3 x 1,8 SDT 1P 3 x 1,8 SDS 2P 3 x 1,8 SDT 2P 3 x 1,8 SS 150 1,5 x 1,8 Stěna s dveřmi - výplň síť 50 x 50 x 4 - z pravé i levé strany 50 cm palubky Stěna s dveřmi - výplň kulatina 8 mm - z pravé i levé strany 50 cm palubky Stěna s dveřmi - výplň ½ síť 50 x 50 x 4 - ½ palubky Stěna s dveřmi - výplň ½ kulatina 8 mm - ½ palubky , , , , , , , , , ,- SS x 1,8 Stěna sítěná - výplň síť 50 x 50 x , ,- SS x 1, , ,- ST 150 1,5 x 1, , ,- ST x 1,8 Stěna tyčková - výplň kulatina 8 mm , ,- ST x 1, , ,- SPD 150 1,5 x 1, , ,- SPD x 1,8 Stěna s dveřmi s pevným oknem - palubky , ,- SPD x 1, , ,- SP 150 1,5 x 1, , ,- SP x 1,8 Stěna palubková , ,- SP x 1, , ,- SDS x 1,8 SDS x 1,8 Stěna s 2 dveřmi pro dělený kotec - výplň síť 50 x 50 x 4 Stěna s 2 dveřmi pro dělený kotec - výplň kulatina 8 mm , , , ,-

31 Ceník podlahy, podlážky a střešní plech Náhled Ozn. Mtr. Popis Kg Cena bez DPH Cena s DPH C 2 x 2 Podlaha cetris , ,- RP x 2 Rám podlahy , ,- C 2 x 3 Podlaha cetris , ,- RP x 3 Rám podlahy , ,- C 2 x 4 Podlaha cetris , ,- RP x 4 Rám podlahy , ,- RPD x , ,- RPD 030 Rám podlahy pro 2 x , ,- dřevěné díly RPD x , ,- PDP 2 x 1 Podlahový díl dřevěný 990, ,- P 80 0,8 x 0,5 420,- 508,- P 100??? 520,- 629,- P 120 1,2 x 0,8 Podlážka před boudu dřevěná 630,- 762,- P 130??? 690,- 835,- P 160 1,6 x 0,9 780,- 944,- TR 2, ,- 787,- TR 3 Střešní plech 18/136/1100 Pzn , ,- TR 3, , ,-

32

Obloukové haly vyžadují oproti běžným stavbám méně času při montáži. Některé typy obloukových hal lze přímo ukotvit do země. Ceník obloukové haly

Obloukové haly vyžadují oproti běžným stavbám méně času při montáži. Některé typy obloukových hal lze přímo ukotvit do země. Ceník obloukové haly Obloukové haly jsou vynikající alternativou běžných staveb a stávají se velmi preferovaným řešením. Mezi hlavní výhody patří především skvělé vlastnosti používaného materiálu a neomezené rozpětí konstrukce

Více

Všechny kovové díly jsou žárově zinkovány, čímž je zaručena odolnost vůči povětrnostním vlivům a minimální požadavky na údržbu.

Všechny kovové díly jsou žárově zinkovány, čímž je zaručena odolnost vůči povětrnostním vlivům a minimální požadavky na údržbu. Kotce jsou stavebnicového typu, sestávají z kovových rámů se speciálními spojovacími prvky. Stěny kotců jsou různého provedení, záleží na preferencích zákazníka. Všechny kovové díly jsou žárově zinkovány,

Více

CHOVATELSKÁ ZAŘÍZENÍ PRO PSY

CHOVATELSKÁ ZAŘÍZENÍ PRO PSY CHOVATELSKÁ ZAŘÍZENÍ PRO PSY Kotce jsou stavebnicového typu, sestávají z kovových rámů se speciálními spojovacími prvky. Stěny kotců jsou různého provedení, záleží na preferencích zákazníka. Všechny kovové

Více

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin USKLADNĚNÍ Střešní prosvětlovací panely musí být skladovány tak, aby byly chráněny proti povětrnostním

Více

Konstrukce D E T A I L Y 4/2012

Konstrukce D E T A I L Y 4/2012 D E T A I L Y 4/2012 Obsah 1 SOKL/UKOTVENÍ STĚNY 1.1 soklu u fasády se zadním odvětráváním 2 NAPOJENÍ OKEN 2.1 Montáž pomocí montážní pěny 2.2 Montáž pomocí komprimované pásky 2.3 Montáž pomocí multifunkční

Více

Schöck Tronsole typ Z

Schöck Tronsole typ Z Schöck Tronsole typ Schöck Tronsole typ Schöck Tronsole typ Slouží k přerušení akustických mostů mezi schodišťovou stěnou a podestou. Podesta může být provedena jako monolit nebo jako plně prefabrikovaný

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S ver.

Více

NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D

NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D NÁVOD K OBSLUZE PRO REGULÁTOR KOMEXTHERM STABIL 02.2 D OBSAH: str. 1. Určení 2 2. Funkce.. 2 3. Popis.. 4 4. Přednosti 4 5. Montáž... 5 5.1 Montáž mechanická... 5 5.2 Montáž elektro 5 5.3 Montáž čidel

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY VŠEOBECNĚ PRACOVNÍ POSTUP 1. Projektová dokumentace zpracovává se na základě dokumentace skutečného provedení stavby - dodá investor, nebo

Více

Dveře plné ocelové falcované/ s polodrážkou s požární odolností EW 30 DP1

Dveře plné ocelové falcované/ s polodrážkou s požární odolností EW 30 DP1 OBSAH : Úvod, kontakty 1. Charakteristika a použití 2. Standardní rozměry 3. Popis standardního provedení 4. Technické parametry 5. Nadstandardní provedení za příplatek 6. Stavební příprava 7. Záruční

Více

Příloha č.1 k č.j.: HSBM-624-2/2013. Technická specifikace

Příloha č.1 k č.j.: HSBM-624-2/2013. Technická specifikace Technická specifikace Věcné prostředky PO (čerpadla, stan) povodně 2013 Předmět a určení technické specifikace Tato technická specifikace vymezuje technické požadavky pro pořízení Věcné prostředky PO (čerpadla)

Více

1 BUBNOVÁ BRZDA. Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi.

1 BUBNOVÁ BRZDA. Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi. 1 BUBNOVÁ BRZDA Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi. Nejdůležitější části bubnové brzdy : brzdový buben, brzdové čelisti, rozporné zařízení, vratné pružiny, štít

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

DE LUXE. DE LUXE představení řady

DE LUXE. DE LUXE představení řady DE LUXE Exkluzivní kolekce dýhovaného kancelářského nábytku vyráběného z ušlechtilých dřevin. Tvarové provedení stolových sestav zvýrazňuje vysoce reprezentativní charakter tohoto nábytku. DE LUXE představení

Více

1. Popis... 3. 2. Provedení... 3 III. TECHNICKÉ ÚDAJE 6. 4. Základní parametry... 6 IV. ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKU 6 V. MATERIÁL, POVRCHOVÁ ÚPRAVA 6

1. Popis... 3. 2. Provedení... 3 III. TECHNICKÉ ÚDAJE 6. 4. Základní parametry... 6 IV. ÚDAJE PRO OBJEDNÁVKU 6 V. MATERIÁL, POVRCHOVÁ ÚPRAVA 6 Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení krycích mřížek (dále jen mřížek) KMM. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž a provoz. I. OBSAH II. VŠEOBECNĚ 3

Více

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby Spacial Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň univerzálnost čas efektivita služby Specifikace rozváděčových skříní > www.schneider-electric.cz

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou TS 92 TS 91 DORMA CONTUR DESIGN

Dveřní zavírače s kluznou lištou TS 92 TS 91 DORMA CONTUR DESIGN Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 92 TS 91 CONTUR DESIGN reddot design award winner 2005 DORMA TS 92 DORMA TS 91 Dveřní zavírače s kluznou lištou Univerzální dveřní zavírače pro standardní dveře

Více

DOMOVNÍ ŘÁD. DOMOVNÍ ŘÁD Družstvo Tobrucká 713, družstvo 1 / 6

DOMOVNÍ ŘÁD. DOMOVNÍ ŘÁD Družstvo Tobrucká 713, družstvo 1 / 6 DOMOVNÍ ŘÁD DOMOVNÍ ŘÁD Družstvo Tobrucká 713, družstvo 1 / 6 Družstvo Tobrucká 713, družstvo Tobrucká 713/25, 160 00 Praha 6 IČO: 25148826, tel: 235363485, mob: 602 941235, e-mail: tobrucka713@seznam.cz

Více

Projektant profese. Architekt Vypracoval Investor Stavba DPS. 08/2013 9 x A4 3194. Datum. Revize

Projektant profese. Architekt Vypracoval Investor Stavba DPS. 08/2013 9 x A4 3194. Datum. Revize Revize Datum Jméno Podpis Popis revize Projektant stav. části: Hl. inženýr projektu Architekt Vypracoval Investor Stavba Část Název výkresu Ing.Hana Svobodová Ing.arch.K.Steinhauserová Anna Káňová Statutární

Více

1 KOLA A PNEUMATIKY. Nejčastěji používaná kola automobilů se skládají z těchto částí : disky s ráfky, hlavy (paprskové hlavy), pneumatiky.

1 KOLA A PNEUMATIKY. Nejčastěji používaná kola automobilů se skládají z těchto částí : disky s ráfky, hlavy (paprskové hlavy), pneumatiky. 1 KOLA A PNEUMATIKY Nejčastěji používaná kola automobilů se skládají z těchto částí : disky s ráfky, hlavy (paprskové hlavy), pneumatiky. DISKOVÉ KOLO Skládá se z : ráfku zabezpečuje spojení pneumatiky

Více

K272V.cz. Firewin systémy 07/2016. K272V.cz Vzduchotechnické potrubí pro odvod tepla a kouře z desek Knauf VERMIBOARD

K272V.cz. Firewin systémy 07/2016. K272V.cz Vzduchotechnické potrubí pro odvod tepla a kouře z desek Knauf VERMIBOARD K272V.cz Firewin systémy 07/2016 K272V.cz Vzduchotechnické potrubí z desek Knauf VERMIBOARD Vzduchotechnické potrubí Požární odolnost Tloušťka desek Vermiboard Světlý průřez Hmotnost desky Hmotnost potrubí

Více

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY Jak správně vybrat dřevěný domek? "Klasický dřevěný zahradní domek zajistí souznění Vaší zahrady s přírodou." www.lanitplast.cz 1.3.2016 1 Jak správně vybrat dřevěný domek Zahradní

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Manipulace a montáž. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9.1 Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2

Manipulace a montáž. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9.1 Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2 Manipulace a montáž 9. Balení, přeprava, vykládka a skladování na stavbě 9. Manipulace na stavbě a montáž 9.2 Montáž panelů 9.2 Upozornění: Přestože všechny informace poskytnuté v této publikaci jsou podle

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA pro provedení stavby sanace střešního pláště, konstrukce krovu II. ETAPA severozápadní křídlo MINORITSKÉHO KLÁŠTERA, Přemyslovců č. 6, Znojmo. Vypracoval: Ing. Aleš Čeleda AC-projekt

Více

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů 1. Výstavba nových,výměna,rekonstrukce nebo přeložky stávajících

Více

Chladírenské otočné dvoukřídlé dveře

Chladírenské otočné dvoukřídlé dveře OBSAH : Úvod, legislativa vztahující se k výrobkům (dveřím) 1. Charakteristika a použití 2. Standardní rozměry 3. Popis standardního provedení 4. Technické parametry 5. Nadstandardní provedení za příplatek

Více

1 Zadání konstrukce. Výška stěny nad terénem (horní líc) h= 3,5 m Sedlová střecha, sklon 45, hřeben ve směru delší stěny

1 Zadání konstrukce. Výška stěny nad terénem (horní líc) h= 3,5 m Sedlová střecha, sklon 45, hřeben ve směru delší stěny 1 1 Zadání konstrukce Základní půdorysné uspořádání i výškové uspořádání je patrné z obrázků. Dřevostavba má obytné zateplené podkroví. Detailní uspořádání a skladby konstrukcí stěny, stropu i střechy

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

Concept 100. Concept 50. Concept 300. Golf. Verano

Concept 100. Concept 50. Concept 300. Golf. Verano Verano Concept 300 Golf Concept 50 Concept 100 Ceník vybraných produktů 16 Vysvětlení rozměrových pojmů v tabulkách = rozměr vaničky od obkladu po venkovní hranu vaničky M M = montážní rozměr sprch. koutu

Více

OBKLADOVÁ FASÁDNÍ DESKA

OBKLADOVÁ FASÁDNÍ DESKA Tyto betonové obkladní fasádní desky jsou určeny k vytváření předsazených odvětrávaných fasád občanských a bytových budov zejména montované a skeletové konstrukce. Kotvení obkladových fasádních desek je

Více

Rozdělovače pro ústřední topení a sanitární rozvody ITAPO cena A MOC

Rozdělovače pro ústřední topení a sanitární rozvody ITAPO cena A MOC Cena A Rozdělovače pro ústřední topení a sanitární rozvody ITAPO Rozměr kód / typ bez DPH vč. DPH Rozdělovače bez ventilu 80050 80051 ø mm kód vývody (455/2) (455/3) rozdělovač 3/4" x 1/2" 80050 2 106,50

Více

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL VÝŠKA 2600 mm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KOVOBEL, výrobní družstvo Telefon: +420 379 724 441 Cihlářská 503 Fax : +420 379 722 552 344 01

Více

Tlačítkový spínač s regulací svitu pro LED pásky TOL-02

Tlačítkový spínač s regulací svitu pro LED pásky TOL-02 Tlačítkový spínač s regulací svitu pro LED pásky TOL-02 Tlačítkový spínač slouží ke komfortnímu ovládání napěťových LED pásků. Konstrukčně je řešen pro použití v hliníkových profilech určených pro montáž

Více

POKLÁDKA "Snadno a Rychle"

POKLÁDKA Snadno a Rychle .d. 07 07.0 Cembrit CZ, a.s., POKLÁDKA "Snadno a Rychle" Maloplošná st ešní krytina - Anglický a Dánský obdélník Sklon st echy - Klimatická oblast Tabulka p esah krytiny p esah krytiny A () / rozte latí

Více

Systémy kotvení stromů

Systémy kotvení stromů Systémy kotvení stromů Bezpečnost a systém stabilní šetrný ke kořenům časově nenáročný ekologický cenově výhodný krásně rychle bezpečně Obsah Strana Obsah 4-5 6 7-8 9 10-11 12 13-15 16 17 18 19 Ukotvení

Více

STUDIE MODERNIZACE AUTOBUSOVÝCH ZASTÁVEK V MIKROREGIONU Valašškomeziříčskokelečsko

STUDIE MODERNIZACE AUTOBUSOVÝCH ZASTÁVEK V MIKROREGIONU Valašškomeziříčskokelečsko STUDIE MODERNIZACE AUTOBUSOVÝCH ZASTÁVEK V MIKROREGIONU Valašškomeziříčskokelečsko stupeň PD STUDIE investor Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko Náměstí 7, 757 38 Valašské Meziříčí IČ:

Více

PRIMA kurník. Kurník o rozměru 1,6 m x 2,5 m s výběhem 3 m x 2,3 m je určen pro 4 PORGovské slepice

PRIMA kurník. Kurník o rozměru 1,6 m x 2,5 m s výběhem 3 m x 2,3 m je určen pro 4 PORGovské slepice PRIMA kurník Kurník o rozměru 1,6 m x 2,5 m s výběhem 3 m x 2,3 m je určen pro 4 ovské slepice o na stavbu je použito celkem 18 ks europalet (1,2 x 0,8 x 0,144 m) o dutiny v europaletách budou vyplněny

Více

DELTA Svratka s.r.o. Montážní návod. Domeček na bazénové technologie s pultovou střechou

DELTA Svratka s.r.o. Montážní návod. Domeček na bazénové technologie s pultovou střechou Montážní návod Domeček na bazénové technologie s pultovou střechou DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská, 592 02 Svratka IČ: 0 50 6, DIČ: CZ 0 50 6 tel.: +20 566 662 2, tel/fax: +20 566 662 55 e-mail: info@deltasvratka.cz

Více

Modelové řady visacích zámků Mul-T-Lock

Modelové řady visacích zámků Mul-T-Lock Úvod Visací zámky Mul-T-Lock jsou určeny pro použití při zabezpečení budov a objektů. K použití v místech se zvýšenými požadavky na odolnost proti násilnému překonání jsou určeny zámky s chráněným třmenem.

Více

Mechanismy. Vazby členů v mechanismech (v rovině):

Mechanismy. Vazby členů v mechanismech (v rovině): Mechanismy Mechanismus klikový, čtyřkloubový, kulisový, západkový a vačkový jsou nejčastějšími mechanismy ve strojích (kromě převodů). Mechanismy obsahují členy (kliky, ojnice, těhlice, křižáky a další).

Více

DELTA Svratka s.r.o. Montážní návod. Domeček na bazénové technologie se sedlovou střechou

DELTA Svratka s.r.o. Montážní návod. Domeček na bazénové technologie se sedlovou střechou Montážní návod Domeček na bazénové technologie se sedlovou střechou DELTA Svratka s.r.o. Partyzánská, 0 Svratka IČ: 0 0, DIČ: CZ 0 0 tel.: +0, tel/fax: +0 e-mail: info@deltasvratka.cz http://www.deltasvratka.cz/

Více

CENÍK platný od 1.1.2015

CENÍK platný od 1.1.2015 1. Tel.: 583 710 111, 583 710 227-8, Fax: 583 710 190 info@dols.cz, www.dols.cz, www.postovni-schranky-dols.cz DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.1.2015 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE: Dodací

Více

ELEKTRICKÝ SPORÁK B-E-C-6/900 EOH 2/1 NÁVOD PRO OBSLUHU A SERVIS

ELEKTRICKÝ SPORÁK B-E-C-6/900 EOH 2/1 NÁVOD PRO OBSLUHU A SERVIS Elektrické sporáky 1 ELEKTRICKÝ SPORÁK B-E-C-6/900 EOH 2/1 NÁVOD PRO OBSLUHU A SERVIS Elektrické sporáky 2 Všeobecné informace: Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si vybral tento spotřebič. Před použitím

Více

doc. Ing. Martin Hynek, PhD. a kolektiv verze - 1.0 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

doc. Ing. Martin Hynek, PhD. a kolektiv verze - 1.0 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Katedra konstruování strojů Fakulta strojní K2 E doc. Ing. Martin Hynek, PhD. a kolektiv verze - 1.0 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky LISOVACÍ

Více

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace:

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: 1. na str. 3 požadujete: Volání a SMS mezi zaměstnanci zadavatele zdarma bez paušálního poplatku za tuto službu. Tento požadavek

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 D

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 D NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE REGULÁTORU KOMEXTHERM STABIL 02.2 D 1. 1. URČENÍ Elektronický regulátor STABIL 02.2 D je určen, stejně jako STABIL 02 i STABIL 02 D, k regulaci ohřevu teplé užitkové vody (TUV)

Více

D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č. 499/2006 Sb

D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č. 499/2006 Sb akce: Rodinný dům místo stavby: Svinaře - Halouny, č.par. 810/16 stupeň: PD pro stavební povolení investor: Jaroslav a Irena Svitákovi, Selecká 645, 252 30 Řevnice D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č.

Více

swan Návod k použití C Z 10.2015 - rev.3

swan Návod k použití C Z 10.2015 - rev.3 swan TM Návod k použití 2009 R82 /S. ll rights reserved. The R82 logo and the bathing chair Swan are registered trademarks of R82 /S. 10.2015 - rev.3 Obsah ezpečnost... 4 áruka... 4 Umývání... 4 Nářadí...

Více

1 NÁPRAVA De-Dion Představuje přechod mezi tuhou nápravou a nápravou výkyvnou. Používá se (výhradně) jako náprava hnací.

1 NÁPRAVA De-Dion Představuje přechod mezi tuhou nápravou a nápravou výkyvnou. Používá se (výhradně) jako náprava hnací. 1 NÁPRAVA De-Dion Představuje přechod mezi tuhou nápravou a nápravou výkyvnou. Používá se (výhradně) jako náprava hnací. Skříň rozvodovky spojena s rámem zmenšení neodpružené hmoty. Přenos točivého momentu

Více

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í S t r á n k a 1 Zadavatel: Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, příspěvková organizace Jeruzalémská 957/12 110 06 Praha 1 IČ: 72029455 DIČ: CZ72029455 Zastoupený: Mgr. Martinem Machem, ředitelem

Více

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při

Více

UNIVERZÁLNÍ BEDNĚNÍ RASTER/GE

UNIVERZÁLNÍ BEDNĚNÍ RASTER/GE Technické informace UNIVERZÁLNÍ BEDNĚNÍ RASTER/GE PASCHAL s.r.o. Vyšehradská 23 128 00 Praha 2 Tel. : 221 594 594 Fax : 221 594 593 E-mail : info@paschal.cz www.paschal.cz Seznam Popis, technické údaje

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK květen 2011 Úvod... 3 1. Základní pojmy... 3 2. Standard vybavení vozidel IDSOK... 4 2.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení... 4 2.2 Standardy vybavení

Více

FROTT s.r.o. Okružní pila na dřevo - typ HVP 60 A. 5. září 2014 frott@frott.cz

FROTT s.r.o. Okružní pila na dřevo - typ HVP 60 A. 5. září 2014 frott@frott.cz FROTT s.r.o Okružní pila na dřevo - typ HVP 60 A Manuál 5. září 2014 frott@frott.cz Obsah 1 Uvedení stroje do provozu 2 1.1 Připojení stroje na elektrickou síť.............................. 2 1.2 Uvedení

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DS 01.AST DS 01 AST 431 - A - objekt J I.ETAA OZNÁMKY: Součástí dodávky budou veškeré kotevní prvky, ukončovací prvky, napojovací

Více

SKLÁDACÍ VRATA. Produktový katalog

SKLÁDACÍ VRATA. Produktový katalog SKLÁDACÍ VRATA Produktový katalog JaP-Jacina SPECIALISTA V OBORU VRATOVÉ TECHNIKY GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA SEKČNÍ VRATA ROLOVACÍ VRATA RYCHLOBĚŽNÁ VRATA SKLÁDACÍ VRATA HANGÁROV VRATA ÁDACÍ RATA HANGÁROVÁ

Více

Mezní kalibry. Druhy kalibrů podle přesnosti: - dílenské kalibry - používají ve výrobě, - porovnávací kalibry - pro kontrolu dílenských kalibrů.

Mezní kalibry. Druhy kalibrů podle přesnosti: - dílenské kalibry - používají ve výrobě, - porovnávací kalibry - pro kontrolu dílenských kalibrů. Mezní kalibry Mezními kalibry zjistíme, zda je rozměr součástky v povolených mezích, tj. v toleranci. Mají dobrou a zmetkovou stranu. Zmetková strana je označená červenou barvou. Délka zmetkové části je

Více

7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část

7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část Základy sálavého vytápění (2162063) 7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část 30. 3. 2016 Ing. Jindřich Boháč Obsah přednášek ZSV 1. Obecný úvod o sdílení tepla 2. Tepelná pohoda 3. Velkoplošné

Více

Novinky 2015. Doplnění KATALOGU 2014 / 2015

Novinky 2015. Doplnění KATALOGU 2014 / 2015 Novinky 2015 Doplnění KATALOGU 2014 / 2015 2 Rittal Novinky 2015 Celek je mnohem více než jen součet jeho jednotlivých částí To platí také pro Rittal The System. Proto jsme spojili naše inovativní výrobky

Více

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Uložení potrubí Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Obsah: 1. Definice... 2 2. Rozměrový návrh komponent... 2 3. Podpěra nebo vedení na souosém

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění. Kupní smlouvu na nákup centrifug

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění. Kupní smlouvu na nákup centrifug Kupní smlouva uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:.. se sídlem /místem podnikání/: IČ: DIČ: jednající

Více

Nábytkové vybavení přístavby MŠ Medlánky, ul. Hudcova č. 47 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Nábytkové vybavení přístavby MŠ Medlánky, ul. Hudcova č. 47 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Rada městské části Brno-Medlánky Veřejná zakázka malého rozsahu dodávku podle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

www.palis.cz www.palis.eu PALISgym ČIKITA

www.palis.cz www.palis.eu PALISgym ČIKITA PALISgym ČIKITA NÁVOD K MONTÁŽI sestavy PALISgym typ Čikita Rozbalte stavebnici a zkontrolujte její úplnost. Stavebnice PALISgym typ Čikita obsahuje tyto komponenty: Věž se střechou 4 ks sloupek 90 x 90

Více

Ceník Transportní technika 2011

Ceník Transportní technika 2011 Ceník Transportní technika 20 Důležité informace k ceníku 20 Všechny ceny jsou nezávaznými doporučenými cenami. Rozumí se, pokud není uvedeno jinak, Ceny jsou uvedeny bez DPH. Při nasazení našich produktů

Více

Trubky a izolace. Tvarovatelné nerezové trubky. Úsporné řešení pro vaše topení

Trubky a izolace. Tvarovatelné nerezové trubky. Úsporné řešení pro vaše topení Trubky a izolace Tvarovatelné nerezové trubky Regulus spol. s r.o. Do Koutů 1897/3, 143 00 Praha 4 Tel.: 241 764 506, Fax: 241 763 976 E-mail: obchod@regulus.cz Web: www.regulus.cz TRUBKY PRO ROZVODY PLYNU

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C S t a v e b n í ú ř a d v L i b e r c i

M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C S t a v e b n í ú ř a d v L i b e r c i M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C S t a v e b n í ú ř a d v L i b e r c i nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 tel. 485 243 111, fax. 485 243 624 Č.j.: SURR/7130/189374/10-Ma Liberec, dne 10.12.2010

Více

P r a V I d l a. C Esk A Pr Av i dla

P r a V I d l a. C Esk A Pr Av i dla Cˇ e s k á P r a V I d l a C Esk A Pr Av i dla Obsah 20 figurek průzkumníků ve 4 různých barvách 1 zeď s hieroglyfy 1 herní deska 7 destiček podlahy ``kámen a písek`` 16 skarabů 6 malých karet prokletí

Více

BOČNÍ A GARÁŽOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE

BOČNÍ A GARÁŽOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE BOČNÍ A GARÁŽOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE BEZPEČNÉ A ELEGANTNÍ DVEŘE DO GARÁŽE Boční hliníkové dveře nacházejí nejčastěji uplatnění jako dodatečný, pohodlný vchod do garáže, která je vybavena sekčními nebo rolovacími

Více

Příloha č. 4 Specifikace veřejné zakázky Stoly pro operátory OPIS HZS Středočeského kraje. Krajský standardizovaný projekt Název projektu:

Příloha č. 4 Specifikace veřejné zakázky Stoly pro operátory OPIS HZS Středočeského kraje. Krajský standardizovaný projekt Název projektu: Příloha č. 4 Specifikace veřejné zakázky Stoly pro operátory OPIS HZS Středočeského kraje Operační program: Integrovaný operační program Identifikace výzvy: Výzva č. 11 Registrační číslo: CZ.1.06/3.4.00/11.07810

Více

1. POLOVODIČOVÁ DIODA 1N4148 JAKO USMĚRŇOVAČ

1. POLOVODIČOVÁ DIODA 1N4148 JAKO USMĚRŇOVAČ 1. POLOVODIČOVÁ DIODA JAKO SMĚRŇOVAČ Zadání laboratorní úlohy a) Zaznamenejte datum a čas měření, atmosférické podmínky, při nichž dané měření probíhá (teplota, tlak, vlhkost). b) Proednictvím digitálního

Více

1.3 Druhy a metody měření

1.3 Druhy a metody měření Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 1.3 Druhy a metody měření Měření je soubor činností, jejichž cílem je stanovit hodnotu měřené fyzikální veličiny.

Více

Stavební pouzdra pro posuvné dveře

Stavební pouzdra pro posuvné dveře Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 SYNONYMUM VÝJIMEČNOSTI Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného

Více

Ceník služby Balík Do ruky

Ceník služby Balík Do ruky Ceník služby Balík Do ruky Balík Do ruky Přijde za Vámi, kam budete chtít. Předem se o tom dozvíte díky SMS nebo e-mailu. Snadnější už to snad ani být nemůže. 1. Základní ceny Hmotnost do Cena bez DPH

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Objekt sportovního zařízení v areálu TJ ČSAD Havířov SO 02 NÁHRADNÍ ŠATNY A UMYVÁRNY F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA dle přílohy č. 1 vyhlášky č. 499/2006 Sb. Objednatel: Projektant: Statutární město Havířov ul.

Více

TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100

TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100 TECHNOLOGICKY POSTUP PLETTAC SL70, MJ UNI 70/100 1 ÚVOD Tento návod pro montáž, použití a demontáž rámového systémového lešení PLETTAC SL70 a MJ UNI 70/100 je nutno prostudovat před prvním použitím lešení

Více

POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA

POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA POSOUZENÍ MOŽNOSTÍ OPRAVY KOUPALIŠTĚ MĚSTA STUDÉNKA 1. Úvod Účelem tohoto posouzení je návrh možných řešení opraav areálu koupaliště města Studénka, pojmenování problémů a nedostatků současného stavu areálu

Více

Obsah - Sítě proti hmyzu

Obsah - Sítě proti hmyzu TECHNICKÝ MANUÁL SÍTĚ PROTI HMYZU Obsah - Sítě proti hmyzu Síť proti hmyzu C1 3 Základní specifikace produktu 4 Vyměření 5 Montáž 5 Síť proti hmyzu C2 6 Základní specifikace produktu 7 Vyměření 8 Montáž

Více

SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY

SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY Slevy úrovně 1 pro podání se Zákaznickou kartou České pošty Podmínky slev při podání se Zákaznickou kartou České pošty Každý držitel Zákaznické karty České pošty má nárok na uplatnění

Více

Granulová myčka černého nádobí

Granulová myčka černého nádobí Granulová myčka černého nádobí WD-90GR HC WD-90GR Flex www.wexiodisk.com Naše historie - mytí správnou cestou! Wexiödisk byl založen v roce 1972 Wexiödisk je švédská společnost založena v roce 1972 a

Více

VH TECHNICKÉ PODMÍNKY

VH TECHNICKÉ PODMÍNKY SYSTEMAIR a.s. Sídlo firmy: Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Kanceláře a sklad: Hlavní 826, 250 64 Hovorčovice Tel : 283 910 900-2 Fax : 283 910 622 E-mail: central@systemair.cz http://www.systemair.cz VÝFUKOVÁ

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ušití stejnokrojových součástí pro OLO v letech 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového

Více

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ FR 1 FR 1.1 FR 1.2 FR 1.3 PLAVECKÁ ZAŘÍZENÍ Normy FINA pro olympijské bazény Všechna mistrovství světa (kromě mistrovství světa v kategorii Masters) a olympijské hry se

Více

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real.

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real. VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

3. Dynamika. Obecné odvození: a ~ F a ~ m. Zrychlení je přímo úměrné F a nepřímo úměrné m. 3. 2. 1 Výpočet síly a stanovení jednotky newton. F = m.

3. Dynamika. Obecné odvození: a ~ F a ~ m. Zrychlení je přímo úměrné F a nepřímo úměrné m. 3. 2. 1 Výpočet síly a stanovení jednotky newton. F = m. 3. Dynamika Zabývá se říčinou ohybu (jak vzniká a jak se udržuje). Vše se odehrávalo na základě řesných okusů, vše shrnul Isac Newton v díle Matematické základy fyziky. Z díla vylývají 3 ohybové zákony.

Více

STANDARD DÍL 5 IZOLACE POTRUBNÍCH TRAS A NÁDRŽÍ

STANDARD DÍL 5 IZOLACE POTRUBNÍCH TRAS A NÁDRŽÍ Mondi Štětí a.s. STANDARD DÍL 5 IZOLACE POTRUBNÍCH TRAS A NÁDRŽÍ Mondi Štětí a.s. STANDARD 5 Strana: 1/48 STANDARD DÍL 5 IZOLACE POTRUBNÍCH TRAS A NÁDRŽÍ PROVÁDĚNÍ, PODMÍNKY, KVALITA, PŘEDPISY, NORMY,

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu Lepší dřevo pro Vaši terasu Návod k montáži a pokyny pro údržbu Open-Air sezóna začíná! Gratulujeme! S podlahovými profily biwood jste získali vysoce kvalitní výrobek z inovativního materiálu WPC. Teď

Více

MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm PROVOZNÍ ŘÁD ÚTULKU PRO PSY MĚSTA ROŽNOVA POD RADHOŠTĚM I. Základní ustanovení 1. Tento provozní řád (dále jen řád ) slouží

Více

Rozvaděč vn typ W 12. jmenovité napětí 12 kv jmenovitý proud 630 A

Rozvaděč vn typ W 12. jmenovité napětí 12 kv jmenovitý proud 630 A Rozvaděč vn typ W jmenovité napětí kv jmenovitý proud 0 A Všeobecné informace Kovově zapouzdřené, vzduchem izolované rozvaděče typu W nachází univerzální použití v široké oblasti, od kabelových smyček,

Více

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/817/2011/Če Miroslav Vala č.j. : SÚ/330/1248/2011/Če Jana Valová vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Krátká 648 e-mail : cermakova@brusperk-mesto.cz

Více

VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE

VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE VESTAVNÉ ODPADKOVÉ KOŠE 1 1. Cargo Cargo - systém pro organizaci a třídění odpadků se snadným přístupem a využitím prostoru skříňky. Multifunkční systém pro třídění odpadků, úsporné prostorové řešení např.

Více

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B L A N S K O ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, oddělení silničního hospodářství nám. Svobody 32/3, 678 24 Blansko Pracoviště: nám. Republiky 1316/1, 67801 Blansko Město Blansko, nám. Svobody

Více

BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace)

BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace) a seřízení CZ BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace) Dodatečná montáž elektrické topné vložky (volitelné) Popis a určení spotřebiče Zásobníky BC1S, BC2S jsou určeny pro ohřev teplé

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při

Více

Pöttinger TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+235.08.0310

Pöttinger TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+235.08.0310 Pöttinger TERRADISC Krátké diskové podmítače 97+235.08.0310 TERRADISC Dát půdě život V moderní rostlinné výrobě nové systémy obdělávání půdy zintenzivnily trend k minimální míře tohoto obdělávání. Po žních

Více

DŘEVČICE ČP. 42 VÝMĚNA OKENNÍCH VÝPLNÍ A OPRAVA VSTUPNÍCH DVEŘÍ OBJEKT: OBSAH: MARTIN VOLEJNÍK MARTIN VOLEJNÍK PROJEKCE MARTIN VOLEJNÍK

DŘEVČICE ČP. 42 VÝMĚNA OKENNÍCH VÝPLNÍ A OPRAVA VSTUPNÍCH DVEŘÍ OBJEKT: OBSAH: MARTIN VOLEJNÍK MARTIN VOLEJNÍK PROJEKCE MARTIN VOLEJNÍK ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT VYPRACOVAL SPOLUPRÁCE INVESTOR OBJEKT: MARTIN VOLEJNÍK MARTIN VOLEJNÍK ING. RADKA PĚKNÁ MĚSTO DUBÁ DŘEVČICE ČP. 42 MARTIN VOLEJNÍK PROJEKCE PLZEŇSKÁ 215/445B, PRAHA 5 : +420 607 627

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 46925/2013 S. zn.: S - JMK 46925/2013/OD Brno dne 20.06.2013 OP ATŘENÍ OB EC NÉ P OV AH Y Krajský úřad Jihomoravského

Více

Snímače tlaku a síly. Snímače síly

Snímače tlaku a síly. Snímače síly Snímače tlaku a síly Základní pojmy Síla Moment síly Tlak F [N] M= F.r [Nm] F p = S [ Pa; N / m 2 ] 1 bar = 10 5 Nm -2 1 torr = 133,322 Nm -2 (hydrostatický tlak rtuťového sloupce 1 mm) Atmosférický (barometrický)

Více