Technická specifikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technická specifikace"

Transkript

1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu plnění veřejné zakázky s názvem "Linka práškového lakování s průběžným tryskáním s chemickou předpřípravou a nanotechnologií" Zadavatel: Česko-slezská výrobní, a.s., Nerudova 438, Zlaté Hory Strana 1 (celkem 23)

2 Obsah 1. Cíl, definice zadání Technické řešení popis Technologie Kapacita Technická specifikace linky lakování Průběžný tryskací stroj Linka předúprav Základní technologické příslušenství Vypalovací pec a suška Chladící tunel Práškové stříkací kabiny a aplikační technika Dopravní systém Stanice výroby demi vody Zneškodňovací stanice Elektroinstalace a řídící systém Kompletace potrubní rozvody Montáž, převzetí, zkušební provoz Doprava Projekt a dokumentace Spotřeba energií, laku a médií Odpady...23 Strana 2 (celkem 23)

3 1. Cíl, definice zadání Zadavatel je významným producentem obytných, kancelářských a sanitárních kontejnerů. Dosud zadavatel část kontejnerů lakoval manuálně. Zadavatel chce nahradit stávající lakování moderní a novou technologií lakovaní (linka práškového lakování). Předmětem tohoto výběrového řízení je linka práškového lakování. Prvním krokem je tryskací stroj jako první operace přípravy povrchu. Dále taktovaná postřiková linka předúprav s alkalickým odmaštěním, oplachy, pasivací nanokeramikou a sušením následovaná taktovanou linkou práškového lakování. Zadavatel vyžaduje kompletní řešení pro lakovací linku ve výběrovém řízení a toto zařízení má být nabídnuto jako kompletní dodávka. Cílem projektu a také smluvním cílem je splnit všechny příslušné normy (zejména na ochranu životního prostředí), racionalizovat pracovní postupy a zvýšit výrobní kapacitu s lepší kvalitou pracovních výsledků (lakování). Toto výběrové řízení zahrnuje dodávku, montáž, instalaci a uvedení zařízení do provozu (včetně zkušebního provozu) lakovací linky k dosažení předtím definovaného cíle, který je v přísném souladu s veškerými platnými směrnicemi a normami se specifikací uvedenou níže. Součástí plnění zakázky je i zpracování konstrukčních plánů, přičemž tyto konstrukční plány budou předány zadavateli. Když bude s linkou dodaný software, obdrží zadavatel licenci, údržbu a aktualizaci k celoživotnímu užívání lakovací linky (dále nazvané jako zařízení). Požadavky: Požadavky na kvalitu Zadavatelem byl vznesen požadavek na 500 hodin korozní odolností v neutrální solné komoře podle DIN ISO 9227 s těmito výsledky: stupeň koroze RiO, mřížková zkouška Gt0, delaminace do 5mm, podkorodování max. 2mm, puchýřování m0/g0. Tloušťka nanášené práškové nátěrové hmoty byla specifikována na m. Rozměry dílů Zadavatelem je definován pouze rozměr dílů, který bude zavěšován na závěsném zařízení. Maximální rozměry dílů budou: (d x š x v) 9150 x 3000 x 300 mm. Tloušťka lakovaných dílů je v rozmezí 0,6 10 mm. Průměrná hmotnost dílů je 450 kg, maximálně 750 kg. Materiál lakovaných dílů Pro potřeby této nabídky předpokládáme, že dílce budou vyrobeny z ocele za studena a zatepla válcované (částečně mořené). Z části budou díly i z pozinkovaného plechu tloušťky 0,6 mm. Znečištění dílů Předpokládáme, že povrch bude znečištěn syntetickými oleji nebo emulzemi a prachem. Nepředpokládá se znečištění dílů rostlinnými nebo živočišnými oleji či tuky, stejně tak jako znečištění povrchu oleji a tuky na bázi silikonu. Znečištění povrchu bude v rozmezí 0,5-1,0 g/m 2. Požadavky na kapacitu Zadavatelem je požadováno nalakovat 60 ks kontejnerů (10, 16, 20, 24 a 30 kancelářských/obytných kontejnerů) za den ve dvou směnách (30 ks za směnu). Každý kontejner lze rozložit na 2 samostatné závěsy o výše uvedených rozměrech. Předpokládáme, že denní pracovní fond bude 15 hodin a 250 dní v roce. Ročně může být Strana 3 (celkem 23)

4 práškově lakovaná plocha až m 2. Maximální lakovaná plocha závěsu je 60 m 2, což je v průměru 32 m 2 /závěs. Nezávazně na tom musí dodavatel zabezpečit, aby bylo zajištěno lakování maximální lakované plochy. Poskytnuté energie Elektřina 3x400/230 V, 50 Hz Pitná voda 6 bar,10 m 3 /h Tlakový vzduch 6 bar Zemní plyn 50 kpa Prostor pro umístění zařízení Dodavané zařízení je umístěno v hale zadavatele. V příloze označený tok materiálu je potřeba dodržet. Je potřebné brát v úvahu a naplánovat místo na nakládku a vykládku před linkou v nové naplánované hale o rozměrech minimálně m 2. Dodavatel musí oznámit všechny své stavební a technické požadavky s ohledem na nutné přípravné práce zadavateli. 2. Technické řešení popis Průjezdný tryskací stroj V průjezdném tryskacím stroji budou z povrchu dílů zatepla válcovaných odstraněny okuje a korozní produkty. Takto očištěné díly budou dále postupovat do linky předúprav. Tryskací stroj bude doplněn o pozici ručního odsávání, automatickou jednotku dávkování abrasiva a dodávku abrasiva na první naplnění. Linka předúprav Linka předúprav bude navržená jako taktovaný postřikový stroj, kde doprava závěsů s díly bude prováděna pomocí podvěsného dvoudráhového dopravníku řízeného řídícím systémem. V lince předúprav bude prováděna příprava povrchu nanotechnologií, což je odmaštění a pasivace. V lince předúprav bude možné provádět i příslušné oplachy. Vytápění jednotlivých technologických lázní je prováděno přes deskové výměníky. Linka jako celek bude doplněna o všechny nezbytné podpůrné agregáty (jako teplovodní kotelna), dávkovací jednotky chemických přípravků pro jednotlivé technologické operace, zařízení pro odstraňování nečistot v operacích odmašťování (gravitační separátor), ale i zařízením pro údržbu linky (jednotka čištění deskových výměníků, zásobní vana pro údržbu lázní). V nabídce budou uvedena veškerá zařízení, která bude možné k lince předúprav dodat pro její úspěšný provoz. Suška Suška slouží k vysušení dílů od vody. Suchý povrch dílů bude nutným předpokladem před následným nanášením práškové barvy. Sušení bude prováděno horkým vzduchem v sušárně s přímým ohřevem. Sušárna bude průjezdná v taktech, na vstupu a výstupu budou instalována vrata. Práškové lakování Pro práškové lakování požadujeme použití dvou plastových kabin z důvodů možné rychlé záměny barevného odstínu a rovněž z důvodu používání více barevných odstínů. Toto uspořádání práškových kabin by mělo umožnit, aby zde nebyla žádná nebo jen Strana 4 (celkem 23)

5 minimální časová ztráta při přechodu z jednoho barevného odstínu na druhý. Práškové kabiny budou vybaveny automatickým nanášením prášku pomocí automatických pistolí. Musí zde být možnost oboustranného ručního dostřiku. Obě kabiny by měly umožňovat recyklaci přestříknutého prášku díky použití cyklonového odlučovače a následného mechanického filtru. Vypalovací pec práškového lakování Vzhledem k velikosti lakovaných dílů by měla být vypalovací pec navržena s nepřímým ohřevem jako taktovaná pec s uzavíratelnými vraty. Pec by měla být konstrukčně řešena tak, že na vstupu i výstupu pece budou komory, které jsou od vlastní vypalovací pece odděleny uzavíratelnými vraty. Komora na vstupu do pece by měla sloužit v podstatě jako želírovací zóna, která při pomalém proudění vzduchu a nižší teplotě než je teplota vypalování způsobuje slinutí prášku. Slinutý prášek na povrchu dílců pak bude postupovat do vypalovací pece. Toto uspořádání zaručuje, že z dílců není ofukován prášek a nedochází ke kontaminaci různých barevných odstínů prášků odstíny předchozími. Chladící tunel Chlazení výrobků po vypalování bude probíhat v chladícím tunelu.teplo s chladícího tunelu by mělo být využito pro ohřev želírovací části. Transportní systém Transportní systém požadujeme z dvoudráhovým podvěsným dopravníkem. Výrobky budou zavěšené na přepravních traverzách. Veškerý transport bude stejně jako technologie řízen pomocí řídícího systému a veškeré dění na lince musí být vizualizováno na samostatném monitoru. Dopravní systém bude tvořen několika samostatnými okruhy. První kruh bude obsluhovat místo navěšování, svěšování, chladící zónu a linku předúprav. Druhý okruh bude obsluhovat vypalovací pec, třetí okruh tryskací stroj, čtvrtý okruh kabinu č.2 práškového lakování, pátý okruh kabinu č.1 práškového lakování. Zneškodňovací stanice Zadavatel očekává zneškodňovací stanici s výkonem do 1 m 3 /h. Zneškodňovací stanice bude semiautomatická. Proces zneškodňování musí probíhat automaticky tak, aby obsluha musela pouze doplňovat chemikálie nutné pro vedení zneškodňovacího procesu, vyprazdňovat kalolis a provádět ručně vypouštění vyčištěných odpadních vod. Stanice výroby demi vody Zadavatel požaduje stanici výroby demi vody založenou na reverzní osmóze s výkonem 1 m 3 /h. Dodržování norem a předpisů Dodavatel musí zaručit, že zařízení a celý lakovací proces s použitými chemickými přípravky pro předúpravu povrchu dílů spolu s použitou technologií čištění odpadních vod, dodržující všechny normy a předpisy v České republice, zejména limity na výstupu ze zneškodňovací stanice dané nařízením vlády č. 21/2011 pro OKEČ PUKP. Vypouštění odpadních vod by mělo vyhovovat i běžnému kanalizačnímu řádu pro městskou čistírnu odpadních vod. Strana 5 (celkem 23)

6 3. Technologie Níže je uveden kompletní technologický postup pro předúpravu povrchu tzv. nanotechnologií a nanášení práškových nátěrových hmot. Žádáme o zadání doporučovaných časů a teplot - uchazeč tabulku vyplní v rámci doplnění informací o nabízeném zařízení dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Tab. 1 Technologický postup Pozice Operace Prostředek Čas (min) Teplota ( o C) 1 Navěšování Okolí 2 Odmaštění Alkalický prostředek oplach Voda z pozice č.4 3x1-2 Okolí 4 Oplach z rámu Demi voda 0,1 Okolí 5 Pasivace Pasivační prostředek 1-1, Oplach Voda z pozice č Okolí 7 Demi oplach z rámu Demi voda 0,1 Okolí 8 Sušení Horký vzduch Chlazení Okolní vzduch 12 Okolí 10 Nanášení PP Práškové barvy - Okolí 11 Vypalování Horký vzduch Chlazení Okolní vzduch 30 Okolí 13 Svěšování Okolí Zadavatel vybere v průběhu projektu ve výběrovém řízení dodavatele chemických prostředků a nátěrových hmot. Dodavatel si nechá následně odsouhlasit technologický postup dodavatelem chemických přípravků a nátěrových hmot. 4. Kapacita Práškové lakování Roční pracovní fond 3750 hodin Ročně upravovaná plocha m 2 Takt linky 7 minut Průměrná upravovaná plocha 256 m 2 /h Průměrná hmotnost upravovaných dílů 3600 kg/h Strana 6 (celkem 23)

7 5. Technická specifikace linky lakování 5.1. Průběžný tryskací stroj Celkový rozměry viz. dispoziční uspořádání Průjezdný profil (vxš) 3000 x 500 mm Průjezdná rychlost zboží 1,54 m/min Tryskací komora z vysoce odolné Mn ocele Metací jednotka 16 ks o P = 11 kw o Průměr metacího kola 360 mm Vstupní tunel Výstupní tunel Doprava abrasiva o Podélný podlahový šnekový dopravník 2 ks o P = 5,5 kw o Příčný podlahový šnekový dopravník 1 ks o P = 7,5 kw o Korečkový dopravník 1 ks o P = 11 kw Jednotka recyklace abrasiva o P = 0,37 kw Ofukový ventilátor 2 ks o P = 11 kw Odsávací ventilátor o Q = m 3 /h o p = 500 Pa o P = 37 kw Filtrační jednotka prachu o Q = m 3 /h o Filtrační plocha 576 m 2 Kabina ručního ofuku o Rozměry 8x4x4,5 m o Zaroštovaná pochozí podlaha o Podlahový dopravník o Osvětlení o Panelová konstrukce kabiny o Ručně pojízdná plošina pro ofuk horní části dílů o Ruční ofuková pistole 2 ks Odhlučnění tryskacího stroje na hladinu do 80 dba Odhlučnění odlučovače prachu na hladinu do 80 dba První náplň abrasiva 10 t Zásobník abrasiva (cca 200 kg abrasiva) pro automatické doplňování abrasiva Elektrický rozvaděč, kabeláž, řídící systém, operátorský panel, programové vybavení Doprava Montáž 5.2. Linka předúprav Kabina č. 1 Rozměry (d x š x v) 10,75 x 1,2 x 4,5 m Tepelná izolace rockwool tl. 50 mm Podpůrná konstrukce ocel tř. 11 pro dopravník Těsnící kartáče 2x10,75 m Strana 7 (celkem 23)

8 Přístupové dveře 2 ks o Pneumatické ovládání pohybu dveří Osvětlení Překlopná klapka s pneumatickým ovládáním 1 ks Odtahové vzduchotechnické potrubí PP Odmaštění - postřik Nerezová vana rozměry (d x š x v) 4 x 1,9 x 1 m s přepadovým žlábkem o Pochozí rošty nad vanou materiál nerez o Šikmé dno o Objem 4,2 m 3 o Materiál vany nerez o Podpůrná konstrukce - ocel tř.11 opatřená ochranným nátěrem 1xzáklad, 2xvrch Tepelná izolacem - rockwool krytá panely nerez Dvě sady nerezových sít jako ochrana čerpadla na sání Čerpadlo postřiku 1 ks o Q = 150 m 3 /h o H = 27,5 m o P = 15 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Sáčkový filtr 2 ks o Filtrační nádoba 2 ks o Q = 40 m 3 /h o Porosita filtrační vložky 500 µm o Magnetické tyče 6 ks o Manometr 2 ks Postřikový systém o Postřikové větve 12 ks Materiál nerez o Rychlospojky na uchycení postřikových větví 24 ks o Postřikové trysky 288 ks, typ clip eye-let PP o Průtok jedné trysky 9 l/min Čerpadlo topení o Q = 35 m 3 /h o H = 25 m o P = 4 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Deskový výměník pro ohřev lázně o Tepelný výkon 300 kw Trojcestný ventil regulace topení 1 ks Mechanický manometr 4 ks Mechanický teploměr 4 ks Kontaktní manometr s elektro výstupem 2 ks Kontinuální hladinoměr 1 ks Teploměr Pt ks Solenoidový ventil pro automatické doplňování z oplachu 1 ks Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily fitinky Strana 8 (celkem 23)

9 Oplach 1 - postřik Nerezová vana rozměry (d x š x v) 4 x 1,9 x 1 m o Pochozí rošty nad vanou materiál nerez o Šikmé dno o Objem 4,2 m 3 o Materiál vany nerez o Přepadový žlábek Dvě sady nerezových sít jako ochrana čerpadla na sání Čerpadlo postřiku 1 ks o Q = 150 m 3 /h o H = 20,5 m o P = 11 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Postřikový systém o Postřikové větve 12 ks Materiál nerez o Rychlospojky na uchycení postřikových větví 38 ks o Postřikové trysky 288 ks, typ clip eye-let PP o Průtok jedné trysky 9 l/min Kontaktní manometr s elektro výstupem 1 ks Hladinoměr 1 ks Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Kabina č. 2 Rozměry (d x š x v) 10,75 x 1,2 x 4,5 m Tepelná izolace rockwool tl. 50 mm Podpůrná konstrukce ocel tř. 11 pro dopravník Těsnící kartáče 2x10,75 m Přístupové dveře 1 ks o Pneumatické ovládání pohybu dveří Osvětlení Překlopná klapka s pneumatickým ovládáním 1 ks Oplach 2 - postřik Nerezová vana rozměry (d x š x v) 4 x 1,9 x 1 m o Pochozí rošty nad vanou materiál nerez o Šikmé dno o Objem 4,2 m 3 o Materiál vany nerez o Přepadový žlábek Dvě sady nerezových sít jako ochrana čerpadla na sání Čerpadlo postřiku 1 ks o Q = 150 m 3 /h o H = 20,5 m o P = 11 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Postřikový systém o Postřikové větve 12 ks Materiál nerez Strana 9 (celkem 23)

10 o Rychlospojky na uchycení postřikových větví 38 ks o Postřikové trysky 288 ks, typ clip eye-let PP o Průtok jedné trysky 9 l/min Kontaktní manometr s elektro výstupem 1 ks Hladinoměr 1 ks Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Oplach 3 - postřik Nerezová vana rozměry (d x š x v) 4 x 1,9 x 1 m o Pochozí rošty nad vanou materiál nerez o Šikmé dno o Objem 4,2 m 3 o Materiál vany nerez o Přepadový žlábek Dvě sady nerezových sít jako ochrana čerpadla na sání Čerpadlo postřiku 1 ks o Q = 150 m 3 /h o H = 20,5 m o P = 11 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Postřikový systém o Postřikové větve 12 ks Materiál nerez o Rychlospojky na uchycení postřikových větví 38 ks o Postřikové trysky 288 ks, typ clip eye-let PP o Průtok jedné trysky 9 l/min Kontaktní manometr s elektro výstupem 2 ks Hladinoměr 1 ks Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Oplach z rámu - postřik Postřiková větev 1 ks Postřikové trysky 36 ks, typ clip eye-let PP/nerez Rychlospojky na uchycení postřikových větví 2 ks Průtok jedné trysky 1 l/min Průtokoměr Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Kabina č. 3 Rozměry (d x š x v) 10,75 x 1,2 x 4,5 m Tepelná izolace rockwool tl. 50 mm Podpůrná konstrukce ocel tř. 11 pro dopravník Těsnící kartáče 2x10,75 m Přístupové dveře 1 ks o Pneumatické ovládání pohybu dveří Osvětlení Překlopná klapka s pneumatickým ovládáním 1 ks Pasivace - postřik Nerezová vana rozměry (d x š x v) 4 x 1,9 x 1 m o Pochozí rošty nad vanou materiál nerez Strana 10 (celkem 23)

11 o Šikmé dno o Objem 4,2 m 3 o Materiál vany nerez o Přepadový žlábek Dvě sady nerezových sít jako ochrana čerpadla na sání Čerpadlo postřiku 1 ks o Q = 150 m 3 /h o H = 20,5 m o P = 11 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Postřikový systém o Postřikové větve 12 ks Materiál nerez o Rychlospojky na uchycení postřikových větví 38 ks o Postřikové trysky 288 ks, typ clip eye-let PP o Průtok jedné trysky 9 l/min Kontaktní manometr s elektro výstupem 1 ks Hladinoměr 1 ks Elektrické topné těleso 6 kw Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Oplach demi vodou - postřik Nerezová vana rozměry (d x š x v) 4 x 1,9 x 1 m o Pochozí rošty nad vanou materiál nerez o Šikmé dno o Objem 4,2 m 3 o Materiál vany nerez o Přepadový žlábek Dvě sady nerezových sít jako ochrana čerpadla na sání Čerpadlo postřiku 1 ks o Q = 150 m 3 /h o H = 20,5 m o P = 11 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Postřikový systém o Postřikové větve 12 ks Materiál nerez o Rychlospojky na uchycení postřikových větví 38 ks o Postřikové trysky 288 ks, typ clip eye-let PP o Průtok jedné trysky 9 l/min Kontaktní manometr s elektro výstupem 1 ks Hladinoměr 1 ks Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Oplach demi vodou z rámu - postřik Postřiková větev 1 ks Postřikové trysky 36 ks, typ clip eye-let PP/nerez Rychlospojky na uchycení postřikových větví 2 ks Průtok jedné trysky 1 l/min Průtokoměr Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky Strana 11 (celkem 23)

12 5.3. Základní technologické příslušenství Přípravná a dávkovací jednotka odmaštění Přípravná nádrž o Kruhová nádrž s víkem a rovným dnem o Objem 800 l o Podpůrná konstrukce pro uchycení míchadla o Násypka Míchadlo o Typ míchadla rychloběžné o Materiál nerez o P = 1,5 kw Dávkovací čerpadlo o Q = 300 l/h o H = 20 m o Spotřeba vzduchu 15 Nm 3 /h o Sací sestava s hladinoměrem minimální hladiny Jednotka regulace vzduchu Solenoidový ventil Konduktometr Přípravná a dávkovací jednotka pasivace Stojan pro dávkovací čerpadlo Přípravná nádrž o Kruhová nádrž s víkem a rovným dnem o Objem 60 l o Podpůrná konstrukce pro uchycení míchadla Míchadlo o Typ míchadla rychloběžné /plast o P = 0,35 kw Dávkovací čerpadlo o Q = 12 l/h o H = 20 m o P = 0,1 kw o Sací sestava s hladinoměrem minimální hladiny ph metr Jímky odpadních vod a čerpadla Jímka odpadních oplachových vod o Objem 400 l Hladinoměr Čerpadlo odpadních vod o Typ čerpadla - membránové o Q = 10 m 3 /h o H = 10 m Strana 12 (celkem 23)

13 o Spotřeba vzduchu 80 Nm 3 /h Sací koš Jednotka regulace vzduch Solenoidový ventil Gravitační separátor oleje Materiál nerez Objem 1000 l Membránové čerpadlo o Q = 1 m 3 /h o H = 10 m o Spotřeba vzduchu 30 Nm 3 /h Regulační jednotka stlačeného vzduchu Solenoidový ventil Diskový olejový vynašeč 0,15 kw Veškeré nezbytné potrubí PP, příruby, ventily a fitingy Jednotka čištění deskových výměníků Zásobní nádrž se spádovaným dnem a víkem o Materiál nerez o Objem 2x400 l Ochranná síta o materiál nerez o pórovitost sít 2 mm a 1 mm Membránové čerpadlo o Q = 5 m 3 /h o H = 10 m o Spotřeba vzduchu 50 Nm 3 /h Regulační jednotka stlačeného vzduchu Solenoidový ventil Veškeré nezbytné potrubí, příruby, ventily a fitingy Nádrž pro údržbu lázní Kruhová zásobní nádrž se spádovaným dnem a víkem o Objem 6 m 3 Čerpadlo pro čerpání lázní o Typ čerpadla membránové o Q = 25 m 3 /h o H = 10 m o Spotřeba vzduchu 80 Nm 3 /h Hladinoměr Regulační jednotka stlačeného vzduchu Solenoidový ventil Výroba horké vody Topný výkon 300 kw Vana rozměry 1,8 x 1,3 x 1 m o Tepelná izolace o Teploměr Pt 100 Strana 13 (celkem 23)

14 o Bezpečnostní termostat o Hladinoměr o Solenoidový ventil pro doplňování vody Trubkový výměník o Materiál nerez o Tepelný výkon 350 kw Plynový hořák o Topné médium zemní plyn o Příkon hořáku kw (300 kw) o Plynová regulační řada na vstupu hořáku Čerpadlo topení o Q = 35 m 3 /h o H = 25 m o P = 4 kw o Jednoduchá mechanická ucpávka Manometr Teploměr Veškeré nezbytné potrubí nerez , příruby, ventily a fitinky 5.4. Vypalovací pec a suška Vypalovací pec pro práškovou nátěrovou hmotu Vypalovací pec s nepřímým ohřevem Maximální teplota vzduchu 220 C Izolační panely o Materiál pozinkovaný ocelový plech o Tloušťka izolační vrstvy 200 mm o Izolační materiál - rockwool Ocelová konstrukce o Materiál ocel Ocelová konstrukce pro dopravník o Materiál ocel Trubkový výměník o Materiál žáruvzdorná ocel o Tepelný výkon 550 kw Plynový hořák o Topné médium zemní plyn o Příkon hořáku kw (337 kw) o Plynová regulační řada na vstupu hořáku Cirkulační ventilátory o Materiálové provedení pozinkovaná ocel o Q = 7,2 m 3 /s o p = 500 Pa o P = 11 kw Odsávací ventilátor o Materiálové provedení pozinkovaná ocel o Q = 1,8 m 3 /s o p = 700 Pa o P = 2,2 kw Vnitřní vzduchotechnické rozvody o Materiál pozinkovaná ocel o Nastavitelné vzduchové vyústky Strana 14 (celkem 23)

15 Měření teploty Bezpečnostní termostat Tlakový snímač pro ventilátory Vrata o Pneumatika pro pohyb vrat Suška Suška vody s přímým ohřevem Maximální teplota vzduchu 130 C Izolační panely o Materiál pozinkovaný ocelový plech o Tloušťka izolační vrstvy 100 mm o Izolační materiál - rockwool Ocelová konstrukce o Materiál ocel Ocelová konstrukce pro dopravník o Materiál ocel Plamenec Plynový hořák o Topné médium zemní plyn o Příkon hořáku kw (208 kw) o Plynová regulační řada na vstupu hořáku Cirkulační ventilátor o Materiálové provedení pozinkovaná ocel o Q = 4,2 m 3 /s o p = 300 Pa o P = 5,5 kw Ventilátor odsávací o Materiálové provedení pozinkovaná ocel o Q = 1,0 m 3 /s o p = 400 Pa o P = 2,2 kw Vnitřní vzduchotechnické rozvody o Materiál pozinkovaná ocel o Nastavitelné vzduchové vyústky Měření teploty čidlo Pt 100 Bezpečnostní termostat Tlakový snímač pro ventilátory Vrata o Pneumatika pro pohyb vrat 5.5. Chladící tunel Chladící tunel po vypalovací peci Rozměry Panely 310 m 2 o Materiál - panely PUR tl. 40 mm Konstrukce pro dopravník o Ocel opatřená korozivzdorným nátěrem Přívodní a odsávací ventilátor o Materiál pozinkovaná ocel Vnitřní vzduchotechnické rozvody z pozinkované oceli Osvětlení Strana 15 (celkem 23)

16 Vrata o Pneumatické otevírání vrat Vstupní dveře ruční 5.6. Práškové stříkací kabiny a aplikační technika Automatická prášková kabina a aplikační technika 2 ks (1x RAL 5010, 1x ostatní barvy) Kabina o Stěny kabiny jsou ze sendvičových panelů z antistatického PVC pro rychlou výměnu prášků Odsávací/filtrační modul o Odsávané množství vzduchu m 3 /h Cyklón a spojovací potrubí Přečerpávací čerpadlo HDLV Podávací centrum Vibrační síto Fluidní zásobník Systém čištění externího povrchu pistolí 1 sada Řídící systém kabiny Automatická pistole HD 16 ks Řídicí systém Manuální pistole HD 2 ks Vertikální reciprokátor 2 ks Motorická polohovací platforma 2 ks Systém automatizace aplikace (Světelná clona) Protipožární detekční systém s injektáží CO 2 Celkový instalovaný příkon elektrické energie 44 kw Spotřeba vzduchu maximální 452 Nm 3 /h Spotřeba vzduchu nominální 253 Nm 3 /h Rychlost podvěsného dopravníku 1,5 m/min 5.7. Dopravní systém Dopravní systém je založen na dvoudráhovém podvěsném dopravníku se samostatnými okruhy P&F (Power&Free) dvojitá dráha Jednoduchá dráha pro vracení řetězu P&F horizontální oblouky Horizontální oblouky pro vratný řetěz P&F (Power&Free) vertikální oblouky Vertikální oblouky pro vratný řetěz Výhybky řetězu Výhybky dráhy Řetěz Unášeče na řetězu Stop pozice Dopravní traverzy Zatížení dopravní traverzy Spouštěcí úsek 2x (navěšování, svěšování) Nosná konstrukce dopravníku Pneumatické napínací stanice Ruční napínací stanice Mazací stanice Strana 16 (celkem 23)

17 Pohonné jednotky s převodovkou 5.8. Stanice výroby demi vody Mechanický sáčkový filtr o Materiál ocel o Průtok až 10 m 3 /h o Porovitost 100 m Manometr o Rozsah 0-6 bar Filtr aktivního uhlí o Průtok až 2 m 3 /h o GfK kolona o Objem aktivního uhlí 100 l o Časově ovládaná ventilová hlava pro zpětný proplach Duplexní změkčovací jednotka o Průtok až do 2 m 3 /h o GfK kolona 2ks o Katexová ionexová pryskyřice objem 2x100 l o Objemově řízená ventilová hlava pro automatickou regeneraci o Nádrž na solanku Kruhová nádrž s plochým dnem Materiál PP Objem 200 l RO jednotka o Výkon výroby demi vody 1000 l/h při teplotě vstupní vody 13 C o Spirálně vinuté moduly 4 ks o Průtokoměr koncentrátu o Průtokoměr permeátu o Měření vodivosti permeátu vyrobené demi vody o Předfiltr 5 m o Tlakové čidlo tlaku vstupní vody o Vysokotlaké čerpadlo Elektrický příkon - 3,7 kw o Manometry 4 ks o Výtěžnost zařízení % Zásobní nádrž demi vody 1 ks o Kruhová nádrž s plochým dnem, víkem a čisticím otvorem /PE o Objem 5 m 3 Distribuční čerpadlo demi vody o Q = 40 m 3 /h o H = 45 m o Jednoduchá mechanická ucpávka o Příkon 4 kw Kontaktní manometr 1 ks o Rozsah 0-4 bar Pojistný tlakový ventil Kontinuální hladinoměr s elektrovýstupem Limitní hladinoměr Strana 17 (celkem 23)

18 5.9. Zneškodňovací stanice Odstavná zneškodňovací stanice s výkonem do 1 m 3 /h má být navržená tak, aby byly splněny všechny výstupní limity odpadních vod, zejména zákon č. 61/2003 České republiky Zásobní nádrž odpadních alkalických koncentrátů Kruhová nádrž se šikmým dnem, víkem, otvorem pro čištění o Objem 6 m 3 Membránové čerpadlo pro alkalické koncentráty o Typ membránové čerpadlo o Q = 1 m 3 /h o H = 10 m o Příkon stlačený vzduch 50 Nm 3 /h, 6 bar Kontinuální hladinoměr s elektrovýstupem Pásový skimmer Všechna nezbytná potrubí, příruby, fitingy a ventily Zásobní nádrž odpadních kyselých koncentrátů Kruhová nádrž se šikmým dnem, víkem, otvorem pro čištění o Objem 6 m 3 Membránové čerpadlo pro kyselé koncentráty o Typ membránové čerpadlo o Q = 1 m 3 /h o H = 10 m o Příkon stlačený vzduch 50 Nm 3 /h, 6 bar Kontinuální hladinoměr s elektrovýstupem Všechna nezbytná potrubí, příruby, fitingy a ventily Zásobní nádrž alkalicko-kyselých odpadních oplachových vod Kruhová nádrž se šikmým dnem, víkem, otvorem pro čištění o Objem 6 m 3 Membránové čerpadlo pro alkalicko-kyselé oplachové vody o Typ membránové čerpadlo o Q = 5 m 3 /h o H = 10 m o Příkon stlačený vzduch 50 Nm 3 /h, 6 bar Kontinuální hladinoměr s elektrovýstupem Všechna nezbytná potrubí, příruby, fitingy a ventily Odstavný reaktor Kruhová nádrž s kónickým dnem a víkem o Objem 4 m 3 Podpůrná konstrukce pro míchadlo Míchadlo s převodovkou a nerezovou vrtulí o P = 2,2 kw o 120 ot/min ph meter Strana 18 (celkem 23)

19 o ph sonda o držák ph sondy o převodník pro měření ph s lokálním displejem Všechny nezbytné ventily, příruby, fitinky a potrubí Kalolis Otevřený výstup Rozměr desek 400 x 400 mm Materiál desek PP Počet desek 20ks Objem filtračního koláče v 80l Filtrační plocha v 6,4 m 2 Ruční vyprazdňování Ruční uzavírání kalolisu ruční hydraulickou pumpou Čerpadlo na kaly o Typ membránové čerpadlo o Q = 3 m 3 /h o p = 6 bar Přívod stlačeného vzduchu 50 Nm 3 /h, 6 bar Dávkovací jednotka vápenného mléka Kruhová nádrž s plochým dnem, víkem a násypkou o Objem 400 l Podpůrná konstrukce pro míchadlo Míchadlo s elektromotorem a nerezovou vrtulí o P = 0,75 kw Čerpadlo vápenného mléka o Typ membránové čerpadlo o Q = 0,5 m 3 /h o H = 10 m o Přívod stlačeného vzduchu 30 Nm 3 /h, 6 bar Plovákový hladinoměr pro indikaci minimální hladiny Dávkovací jednotka bentonitu Kruhová nádrž s plochým dnem, víkem a násypkou o Objem 400 l Podpůrná konstrukce pro míchadlo Míchadlo s elektromotorem a nerezovou vrtulí o P = 0,75 kw o 300 ot/min Čerpadlo bentonitu o Typ membránové čerpadlo o Q = 0,5 m 3 /h o H = 10 m o Přívod stlačeného vzduchu 30 Nm 3 /h, 6 bar Plovákový hladinoměr pro indikaci minimální hladiny Dávkovací jednotka síranu železitého Strana 19 (celkem 23)

20 Dávkovací čerpadlo o Q = 16 l/h o H = 15 m o Sací nástavec s hladinoměr minimální hladiny Dávkovací jednotka polyflokulantu Kruhová nádrž o Objem 60 l o Míchadlo nerez/plast vrtule Dávkovací čerpadlo o Q = 16 l/h o H = 15 m o Sací nástavec s hladinoměr minimální hladiny Dávkovací jednotka kyseliny sírové Dávkovací čerpadlo o Q = 16 l/h o H = 15 m o Sací nástavec s hladinoměr minimální hladiny Jímka upravené vody Materiál PP Objem 200 l Ponorné čerpadlo upravené vody Materiál nerez Q = 5 m 3 /h H = 10 m P = 0,75 kw Plovákový hladinoměr Ocelová pochůzková plošina, pochozí rošt, schody, zábradlí Elektroinstalace a řídící systém Elektro instalace a řídící systém lakovací linky Rozvaděčové skříně Řídící system Program řízení technologie lakovací linky a dopravy Kabely na propojení rozvaděče a polní instrumentace Kabelové žlaby Vizualizace řízení technologie a dopravy lakovací linky Rozvaděčová skříň Stolní PC Plochý monitor 19 Strana 20 (celkem 23)

21 Klávesnice Myš Operační system PC Windows Software rutime modulu vizualizačního programu Program vizualizace Operátorské panely Elektro instalace a řídící systém zneškodňovací stanice Rozvaděčová skříň Řídící system Program řízení technologie ZS Kabely na propojení rozvaděče a polní instrumentace Kabelové žlaby Vizualizace řízení technologické zařízení zneškodňovací stanice Rozvaděčová skříň Stolní PC Plochý monitor 17 Klávesnice Myš Operační system PC Windows Software rutime modulu vizualizačního programu Program vizualizace Licenční klíč pro provozovatele v rámci nabídky Kompletace potrubní rozvody Rozvod pitné vody PP Rozvod demi vody PP Rozvod horké vody Rozvod stlačeného vzduchu Technologické potrubí PP/nerez Rozvody odpadních vod Popisky potrubí a ventilů Komín odtahu spalin od kotelny Komín odtahu spalin od vypalovací pece práškového lakování Vzduchotechnické potrubí odvětrání linky předúprav Vzduchotechnické potrubí odvětrání pece Vzduchotechnické potrubí odvětrání sušky Vzduchotechnické potrubí odsávání z chladících tunelů vzduchotechnické potrubí přívod vzduchu do chladících tunelů Měření, revize Montáž, převzetí, zkušební provoz Kompletní mechanická a elektrická montáž dodávaného zařízení Mechanické a elektrické oživení dodávaného zařízení Spoluzodpovědnost při uvedení linky do provozu, nasazení chemických přípravků Zaškolení obsluhy a údržba dodaného zařízení Strana 21 (celkem 23)

22 5.13. Doprava Doprava kompletní dodávky do Česko-slezská výrobní, a.s., Nerudova 438, Zlaté Hory (CZ) dle Incoterms 2010 (včetně montáže) Projekt a dokumentace Kompletní projektová dokumentace dodávaného zařízení Prohlášení o shodě garance, aby technologie lakování odpovídala platným normám a předpisům České republiky Standardní dokumentace dodávaná s výrobky Návod na obsluhu a údržbu 6. Spotřeba energií, laku a médií Uchazeč v nabídce uvede s jakou spotřebou energií, laku, médií, chemikálií a práškového plastu (viz níže dle tabulek) je zařízení plánováno - uchazeč tabulky vyplní v rámci doplnění informací o nabízeném zařízení dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Spotřeba energií, laku a médií Linka předúprav Elektřina (kw) Zemní plyn (kw) Stlačený vzduch (Nm 3 /h) Lak (kg/m 2 ) Voda (m 3 /h) Základní technologické příslušenství Vypalovací pec a suška Chladící tunel Práškové stříkací kabiny a aplikační technika Dopravní systém Stanice výroby demi vody Zneškodňovací stanice Průjezdný tryskací stroj CELKEM (instalovaný příkon) PROVOZNÍ SPOTŘEBA (odhad) Spotřeba chemikálií a práškového plastu Název Spotřeba (g/m 2 ) Polyesterový práškový plast Odmašťovač Konverze Pasivace Strana 22 (celkem 23)

23 7. Odpady Uchazeč v nabídce uvede s jakým množstvím a druhem odpadů je u zařízení počítáno - uchazeč tabulku vyplní v rámci doplnění informací o nabízeném zařízení dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Linka předúprav Alkalické odpadní vody (l/h) Kyselé odpadní vody (l/h) Neutrální odpadní vody (l/h) Odsávaný vzduch (m 3 /h) Základní technologické příslušenství Vypalovací pec a suška Chladící tunel Práškové stříkací kabiny a aplikační technika Dopravní systém Stanice výroby demi vody Zneškodňovací stanice Průjezdný tryskací stroj CELKEM Strana 23 (celkem 23)

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I Příloha č. 1 - Technická specifikace pro výběrové řízení na dodavatele opatření pro Snížení energetické náročnosti firmy Koyo Bearings Česká Republika s.r.o. ČÁST Č. 1 Výměna chladícího zařízení technologie

Více

Příloha č. 7 Požadovaná technická specifikace technologií obsažených v PD a výkazu výměr

Příloha č. 7 Požadovaná technická specifikace technologií obsažených v PD a výkazu výměr Příloha č. 7 Požadovaná technická specifikace technologií obsažených v PD a výkazu výměr Tato specifikace je nedílnou součástí zadávací dokumentace pro výběrové řízení Stavby pro chov skotu zadavatele

Více

vydání závazného stanoviska k umístění stacionárního zdroie dle _ 11 odst. 2 písm. b).

vydání závazného stanoviska k umístění stacionárního zdroie dle _ 11 odst. 2 písm. b). KUMSP00SCI81 jsfr Bucek s.r.o. Táborská 191/125, 615 00 Brno IČ: 28266111, DIČ: CZ28266111 email: jakub.bucek@seznam.cz tel: 723 495 422 Společnost BUCEK s.r.o. předkládá Žádost o: Krajský úřad Moravskoslezského

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2 Nové závěsné kondenzační kotle VU 466/4-5 a 656/4-5 ecotec plus se odlišují od předchozích VU 466-7 ecotec hydraulickým zapojením. Původní kotel VU 466-7 ecotec byl kompletně připraven pro napojení nepřímotopného

Více

VIESMANN VITOCELL 100-B Zásobníkový ohřívač vody se dvěma topnými spirálami Objem 300, 400 a 500 litrů

VIESMANN VITOCELL 100-B Zásobníkový ohřívač vody se dvěma topnými spirálami Objem 300, 400 a 500 litrů VIESMANN VITOCELL 100-B Zásobníkový ohřívač vody se dvěma topnými spirálami Objem 300, 400 a 500 litrů List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITOCELL 100-B typ CVB/CVBB Stacionární zásobníkový

Více

Logamax U052(T)/U054(T)

Logamax U052(T)/U054(T) a zvláštnosti Vhodné pro modernizace v řadových domech, rodinných domech a dvojdomech a také při etážovém vytápění Velikost kotle s modulačním rozsahem výkonu od 7,8 do 28 kw Varianty provedení pro zemní

Více

Hodonín, Czech Republic TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY A PROJEKTOVÉ PODKLADY. Alfa. modifikace: Classic DA/mod

Hodonín, Czech Republic TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY A PROJEKTOVÉ PODKLADY. Alfa. modifikace: Classic DA/mod STS Technologie s.r.o. Hodonín, Czech Republic Datum schválení TP: 10 / 2008 TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY A PROJEKTOVÉ PODKLADY ČISTÍREN OPADNÍCH VOD Alfa modifikace: Classic DA/mod STS Technologie s. r.o.

Více

EcoCBelt. Průchozí čistící Beltwasher zařízení

EcoCBelt. Průchozí čistící Beltwasher zařízení EcoCBelt Průchozí čistící Beltwasher zařízení Tak jednoduché. Tak čisté. Nové čistící zařízení EcoCBelt. Individuálně přizpůsobitelné, za krátkou dobu k dispozici, za výhodnou cenu: Čistící zařízení EcoCBelt

Více

GENUS PREMIUM FS SOLAR

GENUS PREMIUM FS SOLAR GENUS PREMIUM FS SOLAR 12-25-35 STACIONÁRNÍ KONDENZAČNÍ KOTEL S VESTAVĚNÝM ZÁSOBNÍKEM TUV O OBJEMU 180 LITRŮ PRO INTEGRACI DO SOLÁRNÍHO SYSTÉMU FUNKCE AUTO EXTRA ÚSPORNÝ ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INFO

Více

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Zodpovědný projektant: Ing. Luboš Knor Vypracoval: Ing. Daniela Kreisingerová Stupeň dokumentace:

Více

MAKAK ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ. Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5. Ekologické a komfortní vytápění. Dřevo až do délky 55 cm!

MAKAK ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ. Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5. Ekologické a komfortní vytápění. Dřevo až do délky 55 cm! ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 Ekologické a komfortní vytápění Dřevo až do délky 55 cm! Vysoká účinnost až 92 % ZPLYŇOVACÍ KOTEL dřevo Úspory na vytápění až 40 % Nerezové

Více

Oprava topného systému (kotelny) OP Uherské Hradiště TECHNICKÁ ZPRÁVA

Oprava topného systému (kotelny) OP Uherské Hradiště TECHNICKÁ ZPRÁVA Název akce Oprava topného systému (kotelny) OP Uherské Hradiště TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město (Praha2),

Více

HDS 12/14-4 ST. Vysoká hospodárnost. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 12/14-4 ST. Vysoká hospodárnost. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Čisticí zařízení s nezvykle vysokým komfortem bezpečnosti díky integrované, automatické redukci tlaku, kontrole teploty spalin, ochraně před chodem na sucho v plovákové skříni. 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový,

Více

FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ

FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ LMW 50 AM final washing INOX - Kombinovaný mycí stůl Automatický a manuální mycí stůl pro rozpouštědla nebo čisticí prostředky na vodní bázi vhodný

Více

Snížení energetické náročnosti objektu základní školy ve městě Rajhrad včetně výměny zdroje vytápění. Projektová dokumentace pro výměnu zdroje tepla

Snížení energetické náročnosti objektu základní školy ve městě Rajhrad včetně výměny zdroje vytápění. Projektová dokumentace pro výměnu zdroje tepla Snížení energetické náročnosti objektu základní školy ve městě Rajhrad včetně výměny zdroje vytápění Projektová dokumentace pro výměnu zdroje tepla Stupeň dokumentace: Dokumentace pro Výběr Zhotovitele

Více

Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230

Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230 Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230 Kontinuální měření vlhkosti v průmyslových procesech do teploty média až +1000 C!!! HYGROPHIL H 4230 Vysoká odolnost proti korozi a znečištění. Zejména

Více

Ceník. Vytápěcí systémy. platné od 1. 8. 2015

Ceník. Vytápěcí systémy. platné od 1. 8. 2015 Ceník Vytápěcí systémy platné od 1. 8. 2015 Komfortní větrání obytných prostorů Komfortní větrání CWL Excellent Strana 146 obytných prostorů CWL-F Excellent Strana 147 CWL Strana 148 Regulace a elektropříslušenství

Více

VIESMANN VITOCELL 100-V Vertikální zásobníkový ohřívač vody Objem 160 až 1000 litrů

VIESMANN VITOCELL 100-V Vertikální zásobníkový ohřívač vody Objem 160 až 1000 litrů VIESMANN VITOCELL 1-V Vertikální zásoníkový ohřívač vody Ojem 16 až 1 litrů List technických údajů Oj. čísla a ceny: viz ceník VITOCELL 1-V typ CVA/CVAA/CVAA-A Vertikální zásoníkový ohřívač vody z oceli

Více

Projektová dokumentace - technická zpráva

Projektová dokumentace - technická zpráva Příloha č. 4 Výzvy zájemcům k podání nabídky Projektová dokumentace - technická zpráva Zakázka : Rekonstrukce kompresorové stanice vč. 2 ks sušiček Zadavatel : Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova

Více

DUPLEX RB teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky pro bytové nízkoenergetické objekty a pasivní rodinné domy

DUPLEX RB teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky pro bytové nízkoenergetické objekty a pasivní rodinné domy DUPLEX RB teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky pro bytové nízkoenergetické objekty a pasivní rodinné domy REGULÁTOR CP 7 RD display provozních stavů kabelové propojení slaboproudé otočný ovladač vestavěné

Více

Logano GE434 - Ecostream

Logano GE434 - Ecostream nízkoteplotní kotel podle DIN EN 656 s technologií Thermostream bezpečný provoz bez směšovacího čerpadla a bez omezení minimální teploty kotlové vody 10 velikostí kotle se jmenovitým výkonem od 150 do

Více

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK EST + a.s. Podolí 1237, 584 01 Ledeč nad Sázavou Telefon: +420 569 726 097 E-mail: prodej@estplus.cz www.estplus.cz OBSAH 1. stříkací pistole EST 118A

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

CB 1/23 Eco. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m.

CB 1/23 Eco. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m. 1 Osazení kartáčů K dispozici je varianta z polyetylenu, z materiálu Carlite nebo smíšené osazení

Více

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF teplo pro všechny Koncentrický výfuk spalin Kondenzační výměník z nerezové oceli v ISOtermickém provedení (záruka 5 let) Nízkoemisní

Více

3.022012 UB 80-2 3.022013 UB 120-2 3.022014 UB 200-2

3.022012 UB 80-2 3.022013 UB 120-2 3.022014 UB 200-2 3.022012 UB 80-2 3.022013 UB 120-2 3.022014 UB 200-2 Nerezové zásobníky teplé vody (TUV) řady UB-2 Návod k montáži a použití s kotli Immergas NEREZOVÉ ZÁSOBNÍKY TEPLÉ VODY (TUV) - řada UB-2 VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU

Více

Ceník. Vytápěcí systémy. platné od 1. 8. 2015

Ceník. Vytápěcí systémy. platné od 1. 8. 2015 Ceník Vytápěcí systémy platné od 1. 8. 2015 2 Kondenzační kotle do 100 kw Strana 5 Stacionární kondenzační kotle do 630 kw Strana 69 Společné příslušenství kotlové techniky Strana 97 Stacionární nekondenzační

Více

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV):

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): Zásobníky TV Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): PROTHERM XXX XXX X provedení: B třída izolace zásobníku M hořčíková anoda E elektrický dohřev Z závěsný zásobník (design závěsných

Více

REKONSTRUKCE VYTÁPĚNÍ ZŠ A TĚLOCVIČNY LOUČOVICE

REKONSTRUKCE VYTÁPĚNÍ ZŠ A TĚLOCVIČNY LOUČOVICE REKONSTRUKCE VYTÁPĚNÍ ZŠ A TĚLOCVIČNY LOUČOVICE Objekt Základní školy a tělocvičny v obci Loučovice Loučovice 231, 382 76 Loučovice Stupeň dokumentace: Dokumentace pro výběr zhotovitele (DVZ) Zodpovědný

Více

Hoval TopGas combi (21/18, 26/23, 32/28) Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným ohřevem vody

Hoval TopGas combi (21/18, 26/23, 32/28) Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným ohřevem vody Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným ohřevem vody Popis výrobku Hoval TopGas combi (21/18, 26/23, 32/28) Nástěnný plynový kotel s kondenzační technologií výměník tepla ze slitiny hliníku odolné

Více

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

STS Technologie s.r.o. Hodonín, Czech Republic TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY A PROJEKTOVÉ PODKLADY. Alfa. modifikace: Classic - DO/mod

STS Technologie s.r.o. Hodonín, Czech Republic TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY A PROJEKTOVÉ PODKLADY. Alfa. modifikace: Classic - DO/mod STS Technologie s.r.o. Hodonín, Czech Republic Datum schválení TP: 10 / 2008 TECHNICKÉ DODACÍ PODMÍNKY A PROJEKTOVÉ PODKLADY ČISTÍREN A ÚPRAVEN VOD Alfa modifikace: Classic - DO/mod STS Technologie s.

Více

Teplo pro váš domov od roku 1888

Teplo pro váš domov od roku 1888 PRODUKTOVÝ KATALOG Teplo pro váš domov od roku 1888 katalog produktů společnosti viadrus KATALOG PRODUKTŮ PROFIL, MEZNÍKY SPOLEČNOSTI Profil společnosti VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem produktů

Více

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF teplo pro všechny Koncentrický výfuk spalin Kondenzační výměník z nerezové oceli v ISOtermickém provedení (záruka 5 let) Nízkoemisní

Více

STORACELL. ST 75 Obj.-č. 7 719 001 406. Návod k instalaci. Vybavený čidlem NTC pro připojení na závěsné plynové kotle Junkers

STORACELL. ST 75 Obj.-č. 7 719 001 406. Návod k instalaci. Vybavený čidlem NTC pro připojení na závěsné plynové kotle Junkers Návod k instalaci Nepřímo ohřívaný zásobník teplé vody STORACELL Obsah strana 1. Všeobecné 2 2. Technické údaje/ konstrukční a připojovací rozměry 2-4 3. Montáž 4 4. Připojení na závěsné kotle 4-6 5. Uvedení

Více

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele.

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele. Odůvodnění veřejné zakázky Dodávka zařízení pro zkušebnictví v oblasti hydrostatiky, statiky a měření povrchu materiálů - Kompetenční centrum Kuřim dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA - VYTÁPĚNÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA - VYTÁPĚNÍ D.1.4.d.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA - VYTÁPĚNÍ Akce: PASÁŽ A NOVOSTAVBA KOMUNIKAČNÍHO JÁDRA DOMU Č. 49, JAROMĚŘ Objekt: Část: Vypracoval: Archívní číslo: Jaroměř Kavárna Vytápění Ing. Jiří Hájek P13P138 Datum:

Více

Solární kondenzační centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF

Solární kondenzační centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF Solární centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF teplo pro všechny OVLÁDACÍ PRVKY KOTLE 1 multifunkční LCD displej 2 tlačítko ON/OFF 3 otočný volič TEPLOTY TOPENÍ + MENU 4 MODE volba

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění

Více

CHEMA 1500P. NOTA ekosystems, s.r.o. Nabídka na rozpouštěcí stanici flokulantů typu Chema 1500P.

CHEMA 1500P. NOTA ekosystems, s.r.o. Nabídka na rozpouštěcí stanici flokulantů typu Chema 1500P. , IČO:28328515 Nabídka na rozpouštěcí stanici flokulantů typu Chema 1500P. CHEMA 1500P Typ CH3 6 1 INFO 1.0 Úvod, popis funkce: Rozpouštěcí stanice Chema 1500P, typ CH3 slouží k plynulé a automatické přípravě

Více

Logano G334. 2029 Technický katalog 2011/1 2012/1. Popis a zvláštnosti. Změny vyhrazeny

Logano G334. 2029 Technický katalog 2011/1 2012/1. Popis a zvláštnosti. Změny vyhrazeny Popis a zvláštnosti nízkoteplotní kotel podle DIN EN 656 s plynulou regulací teploty kotlové vody bez omezení minimální teploty vody v kotli 7 velikostí kotle se jmenovitým výkonem od 71 do 260 kw provedení

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

INDESSE Industry. Vzduchové clony. Průmyslové clony. Charakteristika. Rozměry. Použití. Podmínky provozu. Modul VCP-03-150 teplovodní

INDESSE Industry. Vzduchové clony. Průmyslové clony. Charakteristika. Rozměry. Použití. Podmínky provozu. Modul VCP-03-150 teplovodní Rozměry Charakteristika Modul VCP-03-055 teplovodní Modul VCP-03-150 teplovodní Modul VCP-03-055 elektrický Modul VCP-03-200 bez ohřevu INDESSE jsou vyrobeny z kvalitních komponentů s důrazem na co nejlepší

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus VKK ecocraft exclusiv ecocompact revoluce ve vytápění Stacionární

Více

VIESMANN. VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 100 až 400 litrů. List technických údajů VITOCELL 300-W VITOCELL 100-W

VIESMANN. VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 100 až 400 litrů. List technických údajů VITOCELL 300-W VITOCELL 100-W VIESMANN VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 0 až 400 litrů List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITOCELL 0-W Zásobníkový ohřívač vody z oceli, se smaltováním Ceraprotect

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

Filtrační jednotka FC Mobilní filtrační jednotka - průtok do 82 l/min.

Filtrační jednotka FC Mobilní filtrační jednotka - průtok do 82 l/min. Filtrační jednotka FC Mobilní filtrační jednotka - průtok do 82 l/min. Ideální pro hydraulické kapaliny ISO VG22 až ISO VG68 Pro filtraci nových kapalin při plnění nádrží a systémů Pro čištění kapalin

Více

Teplo pro váš domov od roku 1888. PŘESTAVBOVÁ SADA KOTLE U 22 NA HERCULES U22Robot Návod k přestavbě kotle

Teplo pro váš domov od roku 1888. PŘESTAVBOVÁ SADA KOTLE U 22 NA HERCULES U22Robot Návod k přestavbě kotle Teplo pro váš domov od roku 1888 PŘESTAVBOVÁ SADA KOTLE U 22 NA HERCULES U22Robot Návod k přestavbě kotle CZ_2015_33 CZ_2015_32 Obsah: str. 1. Technické údaje kotle po přestavbě... 3 2. Dodávka a příslušenství...

Více

TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu C3-4 na akci Obytný soubor Štěrboholy/Dolní Měcholupy, Praha 15

TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu C3-4 na akci Obytný soubor Štěrboholy/Dolní Měcholupy, Praha 15 Příloha č. 1 zadávací dokumentace TECHNICKÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu C3-4 na akci Obytný soubor Štěrboholy/Dolní Měcholupy, Praha 15 Předmětem výběrového

Více

1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů

1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů Obsah: 1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů D.2.1.1 - Technická zpráva TDW.doc Strana 1 (celkem 9) 1.1 Čerpací

Více

Správná volba pro každého

Správná volba pro každého Nový nástěnný plynový kondenzační kotel Wolf FGB Správná volba pro každého NOVINKA ROKU 2016 kombinovaná zapalovací a ionizační elektroda průhledítko pro kontrolu plamene vestavěný odvzdušňovací ventil

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kotle Kondenzační kotle Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kondenzační kotle ecotec plus se výrazně odlišují od předchozí řady ecotec.

Více

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Výkon chlazení: 5 až 17,5 kw Výkon topení: 6 až 19 kw Využití Tepelné čerpadlo vzduch/voda AQUALIS 2 je ideální pro klimatizaci a vytápění rodinných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace"

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek VZ Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace"

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE REKONSTRUKCE BYTU NA HUTÍCH STUPEŇ DSP TECHNICKÁ ZPRÁVA-VYTÁPĚNÍ OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 2. ÚVOD... 1 3. VÝCHOZÍ PODKLADY... 2 4. VÝPOČTOVÉ HODNOTY KLIMATICKÝCH POMĚRŮ... 2 5. TEPELNÁ BILANCE...

Více

T:257810072,736771783 Kralupy nad Vltavou část projektu - Vytápění cizek_tzb@volny.cz. F1.4a VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

T:257810072,736771783 Kralupy nad Vltavou část projektu - Vytápění cizek_tzb@volny.cz. F1.4a VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba : STAVEBNÍ ÚPRAVY, PŘÍSTAVBA A NÁSTAVBA OBJEKTU Č.P. 139 Místo stavby : st.p.č. 189, k.ú. Kralupy nad Vltavou Stupeň projektu : DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY ( DPS ) Vypracoval : PARÉ Č. Ing.Vladimír

Více

Vybavené NTC-čidlem pro připojení na plynové závěsné kotle Junkers ST 120-1 Z...

Vybavené NTC-čidlem pro připojení na plynové závěsné kotle Junkers ST 120-1 Z... Návod k instalaci, k obsluze a údržbě Nepřímo vytápěný zásobník teplé vody STORACELL Vybavené NTC-čidlem pro připojení na plynové závěsné kotle Junkers ST 120-1 E ST 160-1 E ST 160-1 EO ST 120-1 Z... Bezvadná

Více

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500 Zásobníky unistor VIH R 120 až VIH R 200 unistor VIH R 120 200/6 M unistor VIH R 120 200/6 B Stacionární zásobníky teplé vody jsou k dispozici v následujících variantách: Název Označení unistor VIH R 120/6

Více

Rekuperační jednotky VUT EH EC

Rekuperační jednotky VUT EH EC Rekuperační jednotky VUT EH EC VUT WH EC Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 600 m 3 /h(vut EH EC) a 550 m 3 /h(vut WH EC) a účinností rekuperace až 95 % v tepelně a zvukově izolovaném

Více

F. DOKUMENTACE OBJEKTU F.1.4.a ZAŘÍZENÍ PRO VYTÁPĚNÍ STAVEB

F. DOKUMENTACE OBJEKTU F.1.4.a ZAŘÍZENÍ PRO VYTÁPĚNÍ STAVEB F. DOKUMENTACE OBJEKTU F.1.4.a ZAŘÍZENÍ PRO VYTÁPĚNÍ STAVEB OPRAVA KOTELNY V OBJEKTU MŠ Střelecká 1067/14, Jablonec nad Nisou Investor : Stupeň : Statutární město Jablonec nad Nisou Mírové náměstí 19 467

Více

T E C H N I C K Á Z P R Á V A :

T E C H N I C K Á Z P R Á V A : Základní škola Partyzánská ZAŘÍZENÍ VYTÁPĚNÍ Investor: Město Česká Lípa, nám. TGM 1, 470 36 Česká Lípa Číslo zakázky: 17/2013 /DOKUMENTACE PROVEDENÍ STAVBY/ ********************************************************

Více

CombiVal CSR (300-2000) Ohřívač pro kombinovaný ohřev. Popis výrobku ČR 1. 10. 2011. Hoval CombiVal CSR (300-1000) Hoval CombiVal CSR (1250-2000)

CombiVal CSR (300-2000) Ohřívač pro kombinovaný ohřev. Popis výrobku ČR 1. 10. 2011. Hoval CombiVal CSR (300-1000) Hoval CombiVal CSR (1250-2000) Ohřívač pro kombinovaný ohřev Popis výrobku ČR. 0. 20 Hoval CombiVal CSR (300-000) ohřívač z nerezové oceli tepelná izolace ze 00 mm polyesterové tkaniny s patentovými hliníkovým těsněním, vnější plášť

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru www.almig.cz PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ TOPAS 1.5/50 S TOPAS 4 F T Typové označení např. RUBIN -O 7.5 500 F S D ID Model O = Bezmazný Hnací výkon [kw]

Více

UHP přívěs HD 7/250 De Tr1. Technické údaje

UHP přívěs HD 7/250 De Tr1. Technické údaje UHP přívěs HD 7/250 De Tr1 Tam, kde již nestačí odplavovací síla běžných vysokotlakých čističů, přichází na řadu Kärcher UHP. Vysokotlaké čističe s ohřevem a až 800 bar nebo vysokotlaké čističe bez ohřevu

Více

ZEM NÁVOD K INSTALACI

ZEM NÁVOD K INSTALACI 40 20 0 60 C 80 100 120 ZEM NÁVOD K INSTALACI 1 4 10 5 13 3 11 12 15 13 6 14 13 7 9 8 2 1. kotel ZEM 2. zásobník TV 3. topný systém 4. výstup ÚT 5. zpátečka ÚT 6. pojišťovací ventil se zpětnou klapkou

Více

Kotel na dřevní štěpku

Kotel na dřevní štěpku Kotel na dřevní štěpku 20 - Kvalita je náš úspěch... Firma HERZ Armaturen Ges.m.b.H., založena v roce 1896 disponuje víc jak 110 letou historií působení na trhu. HERZ Armaturen Ges.m.b.H. má v Rakousku

Více

Stacionární kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus

Stacionární kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus ecocompact revoluce ve vytápění Stacionární kondenzační kotle

Více

THS TH, s.r.o. Tepelná technika Teplo-Hospodárnost 2-2/THS-1

THS TH, s.r.o. Tepelná technika Teplo-Hospodárnost 2-2/THS-1 THS TH, s.r.o. Tepelná technika Teplo-Hospodárnost 2-2/THS-1 Automatický parní středotlaký kotel THS na plynná a kapalná paliva v 15 výkonových typech jako standardní výrobek. Palivo Zemní plyn, svítiplyn,

Více

VIESMANN. List technických údajů Obj. č. aceny:vizceník VITOLA 200. hlubokoteplotní kotel na olej/plyn 18 až 63 kw. Pokyny pro uložení:

VIESMANN. List technických údajů Obj. č. aceny:vizceník VITOLA 200. hlubokoteplotní kotel na olej/plyn 18 až 63 kw. Pokyny pro uložení: VIESMANN VITOLA 200 hlubokoteplotní kotel na olej/plyn 18 až 63 kw List technických údajů Obj. č. aceny:vizceník Pokyny pro uložení: Složka Vitotec, registr 1 VITOLA 200 Typ VB2A, 18 až 63 kw Hlubokoteplotní

Více

Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3

Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3 N Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3 CZ 1 OBSAH Úvod 3 Komu je návod určen 3 Symboly 3 Platné normy 3 Důležité poznámky 3 Uživatelská příručka 4 Použití kotle 4 Bezpečné nastavení

Více

AKUPLAST Tlakové plastové akumulační nádrže pro vnitřní instalaci

AKUPLAST Tlakové plastové akumulační nádrže pro vnitřní instalaci Návod na instalaci a použití AKUPLAST Tlakové plastové akumulační nádrže pro vnitřní instalaci AP 400 2WSE a AP 750 3WS CZ verze 1.0 1 - Popis zařízení Akumulační nádrže řady AKUPLAST jsou určeny pro akumulaci

Více

pokojový termostat (RT) čerpadlo napájení smyčka podlahového vytápění radiátor SPECIFIKACE

pokojový termostat (RT) čerpadlo napájení smyčka podlahového vytápění radiátor SPECIFIKACE pokojový termostat (RT) čerpadlo napájení smyčka podlahového vytápění radiátor SPECIFIKACE SPECIFIKACE 11.1 Izolační deska s výstupky Předtvarovaná deska z pěnového polystyrenu podle Evropské normy EN

Více

objekty - elektro část odlehčovací komora 0,00 retenční nádrž 0,00 mechanické předčištění 0,00 biologická linka 0,00 kalová nádrž 0,00

objekty - elektro část odlehčovací komora 0,00 retenční nádrž 0,00 mechanické předčištění 0,00 biologická linka 0,00 kalová nádrž 0,00 REKAPITULACE objekty - strojní část cena celkem odlehčovací komora 0,00 retenční nádrž 0,00 mechanické předčištění 0,00 biologická linka 0,00 kalová nádrž 0,00 Cena celklem za strojní část 0,00 objekty

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce plynové kotelny v bytovém domě Hlavní 824, Zubří. Místo stavby: ul. Hlavní 824 Zubří

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce plynové kotelny v bytovém domě Hlavní 824, Zubří. Místo stavby: ul. Hlavní 824 Zubří 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Název zakázky: Rekonstrukce plynové kotelny v bytovém domě Hlavní 824, Zubří Místo stavby: ul. Hlavní 824 Zubří Investor: Projektant: Vypracoval: Zodpov. proj.: Stupeň: Město Zubří

Více

Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou

Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou Montážní návod CZ Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou CERTIFICAZIONE DEI SISTEMI QUALITA' DELLE AZIENDE UNI EN ISO 9001 Firma BAXI S.p.A. jako jeden z největších evropských výrobců

Více

Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 EKODESIGN. Ocelový výměník. Ekologické a komfortní vytápění. Univerzální hořák. Vysoká účinnost až 95 %

Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 EKODESIGN. Ocelový výměník. Ekologické a komfortní vytápění. Univerzální hořák. Vysoká účinnost až 95 % ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 EKODESIGN Ocelový výměník Ekologické a komfortní vytápění Univerzální hořák GEKON 20, 25 kw Automatický ocelový kotel hnědé uhlí ořech 2,

Více

1. Objednávka a příslušenství

1. Objednávka a příslušenství Obsah: str. 1. Objednávka a příslušenství...3 1.1 Objednávka...3 1.2 Dodávka...3 1.3 Možnosti umístění...3 2. Technické údaje kotle...4 3. Návod pro montáž kotle...7 3.1 Montáž kotle:...7 3.2 Montáž podstavce...7

Více

Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz

Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz Chladící výkon: 20 až 240 kw Topný výkon: 50 až 155 kw Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz POUŽITÍ

Více

jednotky Frivent DWR Technické údaje Rozměry a hmotnosti pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Klimatizace červenec 2007

jednotky Frivent DWR Technické údaje Rozměry a hmotnosti pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Klimatizace červenec 2007 www.frivent.com Nástřešní větrací jednotky Frivent DWR pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Technické údaje Rozměry a hmotnosti červenec 2007 Klimatizace Klimatizace Popis systému Obsah Popis

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Adresát adresa PSČ město Datum: Evidenční číslo: Číslo jednací: xx.xx.20xx VZ-128/2012 č.j.xxxxxx-

Více

HD 19/100 De Tr1. Mobilní ochrana

HD 19/100 De Tr1. Mobilní ochrana Tam, kde již nestačí odplavovací síla běžných vysokotlakých čističů, přichází na řadu Kärcher UHP. Vysokotlaké čističe s ohřevem a až 800 bar nebo vysokotlaké čističe bez ohřevu s až 2.500 bar. S vysoce

Více

MAZACÍ PŘÍSTROJ VEG CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ

MAZACÍ PŘÍSTROJ VEG CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ MAZACÍ PŘÍSTROJ POUŽITÍ Mazací přístroje jsou používány jako zdroje tlakového maziva pro vícepotrubní centrální mazací systémy. Vzhledem k vysoce variabilnímu počtu vývodů a možnosti kombinace s progresivními

Více

VZDUCHOVÉ NOŽE. Katalog produktů. vysoce efektivní a ekonomické řešení ve Vašem provozu OBLAST POUŽITÍ VZDUCHOVÉ NOŽE FUNKCE

VZDUCHOVÉ NOŽE. Katalog produktů. vysoce efektivní a ekonomické řešení ve Vašem provozu OBLAST POUŽITÍ VZDUCHOVÉ NOŽE FUNKCE Katalog produktů VZDUCHOVÉ NOŽE ideální způsob snižování spotřeby vzduchu díky optimalizovanému tvaru, zajišťují úzký výstupní proud vzduchu o vysoké síle a rychlosti (ostří nože) vykazují nízkou hladinu

Více

ZEM NÁVOD K INSTALACI. www.geminox.cz NEZAPOMEŇTE

ZEM NÁVOD K INSTALACI. www.geminox.cz NEZAPOMEŇTE 20 0 40 60 C 80 100 120 ZEM NÁVOD K INSTALACI 1 4 10 5 13 3 11 12 15 13 6 14 13 7 9 8 NEZAPOMEŇTE Vyplňte datum montáže (prodeje) spotřebiče do záručního listu Nepoužívejte směšovací rozdělovač pro podlahové

Více

Zásobníky nepřímoohřívané zásobníky teplé vody

Zásobníky nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Zásobníky nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Nepřímoohřívané zásobníky teplé vody objem 58 až 200 litrů stacionární i závěsné provedení ochrana proti korozi minimální tepelné ztráty Komfortní zásobování

Více

KOMPLETNÍ NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRVOTŘÍDNÍ KVALITY

KOMPLETNÍ NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRVOTŘÍDNÍ KVALITY PŘÍSLUŠENSTVÍ KOMPLETNÍ NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRVOTŘÍDNÍ KVALITY Nejen čerpadlo dělá z řešení FLUX vynikající zařízení. V tomto prospektu naleznete podrobné informace o kvalitním a v praxi ověřeném příslušenství

Více

VIESMANN VITODENS 111-W

VIESMANN VITODENS 111-W VIESMANN VITODENS 111-W List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITODENS 111-W Typ B1LA Kompaktní plynový kondenzační kotel, 6,5 až 35,0 kw, pro zemní a zkapalněný plyn 6/2012 Rozměry 497 250

Více

Kompaktní jednotky. Strana 4 1

Kompaktní jednotky. Strana 4 1 Strana 4 1 Kompaktní jednotky Pokyny k instalaci a provozu...2 Okolní podmínky...2 Přenos dat, připojení k interiérovému ovládacímu panelu...3 Minimální volný prostor...4 aerosmart s...5 Komponenty jednotky...6

Více

MACH projektování tepelné techniky a MaR U Bazénu 485/6, 142 00 Praha 4 TECHNICKÁ ZPRÁVA

MACH projektování tepelné techniky a MaR U Bazénu 485/6, 142 00 Praha 4 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA zakázkové číslo: P1544/2015 název akce: Rekonstrukce výměníkové stanice objektu Církevní MŠ Ke Kamýku místo stavby: Praha 4, Kamýk, Ke Kamýku 686 odběratel: Městská část Praha 12 datum

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

LEK-14 verze 2 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů

LEK-14 verze 2 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů LEK-14 verze 2 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů Tento pokyn nahrazuje pokyn LEK-14 verze 1 s platností od 25.3.2013. Kyslík 93% dodávaný do rozvodných systémů plynů pro

Více

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů

Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů LEK-14 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů Platnost od: 15.1.2009 Kyslíkem obohacený vzduch (dále jen KOV) dodávaný do rozvodných systémů plynů pro medicinální účely ve zdravotnických

Více

Domovní přípojky Skladba domovní přípojky

Domovní přípojky Skladba domovní přípojky Domovní přípojky Skladba domovní přípojky Poklop: Vodoměrná sestava: 9.4 9.5a ~ 9.5c Vodoměr: 14.1 ~ 14.6 Skladba domovní přípojky: Navrtávací pas: 9.1a ~ 9.1f Uzávěr pro domovní přípojku: 9.2a ~ 9.2g

Více

Revitalizace veřejných prostranství sídliště Na rybníku. Technologická část vodního prvku

Revitalizace veřejných prostranství sídliště Na rybníku. Technologická část vodního prvku Obsah: 1. Identifikační údaje Část technologická 1. Přehled výchozích podkladů 2. Popis vodních prvků 3. Popis technologie 1. Identifikační údaje název akce: název objektu: stupeň PD: Zodp. projektant:

Více

Bazar. ATF 23 pájecí vlna je k dispozici také jako řízení dusíku, nebo může být kdykoliv později převedena na zdroj dusíku.

Bazar. ATF 23 pájecí vlna je k dispozici také jako řízení dusíku, nebo může být kdykoliv později převedena na zdroj dusíku. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Pájecí vlna ATF 23/33 - repase Obj. číslo: 106001904 Bazar Výrobce: ATF GmbH. Popis Zařízení pro pájení vlnou. Maximální pracovní šířka 330 mm. Dvojitá

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE s vnořeným zásobníkem TV

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE s vnořeným zásobníkem TV Návod na instalaci a použití AKUMULAČNÍ NÁDRŽE s vnořeným zásobníkem TV DUO 600/200, DUO 750/200 a DUO 1000/200 CZ verze 1.0 OBSAH 1 Popis zařízení... 3 1.1 Typová řada... 3 1.2 Ochrana nádrže... 3 1.3

Více