U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek, Ing. Franců, JUDr. Průša, p. Anděl, arch. Trambová, MUDr. Tyll, Ing. Sládek Omluveni Mgr. Vanžurová PROGRAM 1) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2014 vč. rozboru hospodaření; stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací 2) Návrh na poskytnutí dotací dle čl. III. c) sportovní akce dle Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost; schválení veřejnoprávních smluv 3) Návrh zadání veřejné zakázky Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek 4) Návrh zadání veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání dodávka vybavení pro výuku 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Výměna povrchu hřiště UT 3G 6) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Dodání nového stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání dodávka vybavení pro výuku 8) Návrh na schválení dodavatelů veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 9) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 2. etapa 10) Nákup komodit elektrické energie a zemního plynu pro město Písek, organizace a společnosti města Písku 11) Věcná břemena 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení

2 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 18) Návrh stavebních úprav dvorních konstrukcí sousedních objektů čp na Alšově náměstí v Písku 19) Návrh Správy železniční dopravní cesty, s. r.o. na variantní umístění nové železniční zastávky Písek centrum 20) Doporučení dopravní komise ke stavbě Obchodní galerie Písek v Hradišťské ulici 21) Studie na stavbu chodníku mezi ulicemi Hradišťská a U Nádraží 22) Schválení záměru zpracování Studie Singltrek 23) Návrh smlouvy s Jihočeským krajem na poskytnutí účelové neinvestiční dotace na činnost Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek 24) Návrh smlouvy o výpůjčce mezi městem Písek a Krajským ředitelstvím policie Jihočeského kraje 25) Návrh smlouvy o partnerství k akci Red bull tour bus s firmou DíkyČau s. r. o. 26) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo na akci Tvorba obřích soch z písku v rámci Cipískoviště 2015 s firmou MgA. Josef Faltus 27) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo se společností Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 28) Návrh dodatku smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení a dohoda o ukončení smlouvy o výpůjčce přístřešků na zpětný odběr elektrozařízení se společností Asekol a. s. 29) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo se společností Protom Strakonice, s. r. o. na akci Regenerace plovárny U sv. Václava I. etapa 30) Návrh dodatku ke smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací Revitalizace sídliště Portyč Písek 31) Návrh dodatku ke smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem s MVV Energie CZ, a. s. projekt EPC 32) Návrh dodatku ke smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad projekt Regenerace plovárny U svatého Václava 33) Informace o přehledu vybraných údajů u společnosti Centrum kultury Písek, o. p. s. a Sladovna Písek, o. p. s. 34) Stanovení počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek 35) Stanovisko k žádosti ZŠ Cesta 36) Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za rok ) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 38) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 39) Informace z jednání komisí 40) Kontrola plnění usnesení 41) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. k bodu 1) Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2014 vč. rozboru hospodaření; stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 216/15 1. schvaluje návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2014 včetně rozboru hospodaření za rok 2014 stránka 2 (celkem 23)

3 2. schvaluje stanovení odměn ředitelů příspěvkových organizací dle neveřejných příloh č. 3 a 4 tohoto materiálu dle počtu dosažených bodů takto: 189 a více bodů - 8 % bodů - 5 % měně než 140 bodů - 2 % Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 2) Návrh na poskytnutí dotací dle čl. III. c) sportovní akce dle Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost; schválení veřejnoprávních smluv Ž/1 Žádost Fotbalového klubu FC PÍSEK, o. s. o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Prácheňský pohár 2015 fotbalový turnaj dorostu U s n e s e n í č. 217/15 neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Fotbalový klub FC PÍSEK, o. s. na sportovní akci Prácheňský pohár 2015 fotbalový turnaj dorostu konanou dne Ž/2 Žádost Fotbalového klubu FC PÍSEK, o. s. o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Prácheňský pohár 2015 fotbalový turnaj žáků U s n e s e n í č. 218/15 1. neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Fotbalový klub FC PÍSEK, o. s. na sportovní akci Prácheňský pohár 2015 fotbalový turnaj žáků konanou dne neschvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 1. Ž/3 Žádost Radioklubu Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Jarní robotické odpoledne U s n e s e n í č. 219/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Radioklub Písek na sportovní akci Jarní robotické odpoledne konanou dne ve výši Kč 9.000,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 2. Ž/4 Žádost Skiklubu Písek, o. s. o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci MČR v Alpských disciplínách slalom na umělé hmotě 2015 U s n e s e n í č. 220/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Skiklub Písek, o. s. na sportovní akci MČR stránka 3 (celkem 23)

4 v Alpských disciplínách slalom na umělé hmotě 2015 konanou dne ve výši Kč ,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 4. Ž/5 Žádost Skiklubu Písek o. s. o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci O pohár města Písku 2015 paralelní slalom na umělé hmotě U s n e s e n í č. 221/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Skiklub Písek, o.s. na sportovní akci O pohár města Písku 2015 paralelní slalom na umělé hmotě konanou dne ve výši Kč ,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 6. Ž/6 Žádost ŠACHklubu Písek o. s. o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Finále krajského přeboru mládeže do 16 let v rapid šachu U s n e s e n í č. 222/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro ŠACHklub Písek, o. s. na sportovní akci Finále krajského přeboru mládeže do 16 let v rapid šachu konanou v květnu 2015 ve výši Kč 2.500,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 7. Ž/7 Žádost ŠACHklubu Písek o. s. o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Krajský přebor mládeže v šachu do 16 let kvalifikační turnaj U s n e s e n í č. 223/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro ŠACHklub Písek, o. s. na sportovní akci Krajský přebor mládeže v šachu do 16 let kvalifikační turnaj konanou v květnu 2015 ve výši Kč 2.500,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 8. Ž/8 Žádost TJ Hradiště o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Zimní turnaj přípravek 2015 U s n e s e n í č. 224/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro TJ Hradiště na sportovní akci Zimní turnaj přípravek konanou dne ve výši Kč 5.000,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 9 stránka 4 (celkem 23)

5 Ž/9 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci 21. ročník Písecká desítka, Přebor Jihočeského kraje, Český pohár v kanoistice U s n e s e n í č. 225/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci 21. ročník Písecká desítka, Přebor Jihočeského kraje, Český pohár v kanoistice konanou dne ve výši Kč ,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 10. Ž/10 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Písek Handbal cup 2015 U s n e s e n í č. 226/15 1. neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Písek Handbal cup 2015 konanou ve dnech neschvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 11. Ž/11 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci 5. ročník juniorského turnaje v basketbalu O pohár jaký svět neviděl U s n e s e n í č. 227/15 neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci 5. ročník juniorského turnaje v basketbalu O pohár jaký svět neviděl konanou ve dnech Ž/12 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci 3. ročník turnaje minižáků v basketbalu /11 let/ Předsedův pohár U s n e s e n í č. 228/15 neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci 3. ročník turnaje minižáků v basketbalu/11 let/předsedův pohár konanou dne Ž/13 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Florbalový turnaj přípravek I. stránka 5 (celkem 23)

6 U s n e s e n í č. 229/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek I. konanou dne ve výši Kč 5.000,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 12. Ž/14 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Florbalový turnaj přípravek II. U s n e s e n í č. 230/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek II. konanou dne ve výši Kč 5.000,- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 13. Ž/15 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Florbalový turnaj přípravek III. U s n e s e n í č. 231/15 1. schvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Florbalový turnaj přípravek III. konanou dne ve výši Kč 5.000,-- 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 14. Ž/16 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Turnaj přípravek Jihočeského kraje v házené U s n e s e n í č. 232/15 neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Turnaj přípravek Jihočeského kraje v házené konanou dne Ž/17 Žádost Tělocvičné jednoty Sokol Písek o poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost na akci Finále žákovské ligy starších žaček v házené U s n e s e n í č. 233/15 1. neschvaluje poskytnutí finanční dotace v roce 2015 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Finále žákovské ligy starších žaček v házené konanou dne neschvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy č. 15. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 6 (celkem 23)

7 k bodu 3) Návrh zadání veřejné zakázky Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek U s n e s e n í č. 234/15 1. schvaluje návrh veřejné zakázky Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Lukáš Nebes (velitel Jednotky SDH města Písek), Ing. Aleš Kudlák (Kancelář úřadu), Mgr. Vladimír Viktora (zástupce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, Územní odbor Písek), Ing. Zuzana Čížková (odbor správy majetku), zástupce Jihočeské hospodářské komory Náhradníci: Tomáš Staněk (zástupce velitele Jednotky SDH města Písek), Mgr. Bc. Michal Hanus (vedoucí Kanceláře úřadu), Bc. Vladimír Picek (zástupce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, Územní odbor Písek), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), zástupce Jihočeské hospodářské komory 3. pověřuje z důvodu poskytnutí dotace Jihočeského kraje v rámci grantů Jihočeského kraje pro rok 2015 (prioritní osa - environmentální udržitelnost a soudržnost regionu, název programu Podpora obnovy zásahových požárních automobilů jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Jihočeského kraje, zařazených do kategorie JPO II a JPO III) do veřejné zakázky a její obtížnosti administrací odbor správy majetku. Zodpovídá: Mgr. Hanus k bodu 4) Návrh zadání veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání dodávka vybavení pro výuku U s n e s e n í č. 235/15 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání dodávka vybavení pro výuku pro Základní školu T. G. Masaryka a Mateřskou školu Písek, Čelakovského schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Jiří Kothánek (ředitel školy), Mgr. Vladimíra Pešková (zástupkyně ředitele školy pro 2. st.), Mgr. Helena Kosová (zástupce firmy konající management projektu), Mgr. Václav Hegenbart (učitel 2. stupně), Jana Kafková (ekonomka školy) Náhradníci: Mgr. Jana Vávrová (zástupkyně ředitele školy pro 1. st.), Zdena Honsová (účetní školy), Bc. Lenka Kurtinová (zástupce firmy konající management projektu), Mgr. Pavel Častoral (učitel 2. stupně), Mgr. Pavel Kolář (učitel 2. stupně) 3. uděluje výjimku Základní škole T. G. Masaryka a Mateřské škole Písek, Čelakovského 24 u zakázky malého rozsahu na akci Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání dodávka vybavení pro výuku ve věci lhůty pro podání nabídek na 15 kalendářních dnů v kategorii III dle Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek a v souladu stránka 7 (celkem 23)

8 se závaznými postupy Příručky pro příjemce ROP NUTS II Jihozápad, verze 8.0 ke dni , účinnost od Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Výměna povrchu hřiště UT 3G U s n e s e n í č. 236/15 1. schvaluje vyloučení těchto uchazečů z účasti ve výběrovém řízení Výměna povrchu hřiště UT 3G : PHILIPP SPORTOVNÍ TRÁVNÍKY a.s., Nad lávkou 672/5, Praha 6, IČO a ENVOS s.r.o., Týnská ulička 607/5, , Praha 1, IČO schvaluje uchazeče EKKL a.s., Altýře 582, Kroměříž, IČO , za nabídkovou cenu ,40 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Výměna povrchu hřiště UT 3G a pověření starostky podpisem smlouvy 3. schvaluje uchazeče SPORTECH CZ S.E., Újezd 450/40, Praha, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,17 Kč bez DPH. Zodpovídá: Bc. Filip k bodu 6) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Dodání nového stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku U s n e s e n í č. 237/15 1. vylučuje z účasti v zadávacím řízení společnost Silesia WM s.r.o., Mexická 260/25, Ostrava Muglinov, IČ: schvaluje dodavatelem veřejné zakázky: Dodání nového stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku společnost První chráněná dílna s.r.o., Raisova 769/9, Ústí nad Labem, IČ: za cenu Kč bez DPH. Jako druhou v pořadí určuje společnost Rolmont, s.r.o., Na Vinobraní 30, Praha 10, IČ: za cenu Kč bez DPH a pověřuje jednatele Městských služeb Písek s.r.o. podpisem smlouvy. Zodpovídá: p. Hrádek k bodu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání dodávka vybavení pro výuku U s n e s e n í č. 238/15 1. určuje dodavatelem veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání - dodávka vybavení pro výuku - Část 2 Vybavení LABORATOŘ přírodních věd firmu Moderní škola s. r. o. se sídlem K Rybníčkům 332, Otice, IČ za cenu Kč bez DPH (cena vč. DPH ,62 Kč), jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější stránka 8 (celkem 23)

9 2. určuje dodavatelem veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání - dodávka vybavení pro výuku - Část 3 Vybavení UČEBNA přírodních věd firmu Moderní škola s. r. o. se sídlem K Rybníčkům 332, Otice, IČ za cenu Kč bez DPH (cena vč. DPH ,29 Kč), jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější 3. určuje dodavatelem veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání - dodávka vybavení pro výuku - Část 4 Vybavení učeben firmu DIDAKTIK s. r. o. Hodonín, se sídlem Revoluční 1, Rohatec, IČ za cenu Kč bez DPH (cena vč. DPH ,00 Kč), jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a jako druhého v pořadí určuje firmu Jan Míka, se sídlem Sídliště Vyšný 117, Český Krumlov, IČ , za cenu Kč bez DPH (cena vč. DPH Kč) 4. určuje dodavatelem veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání - dodávka vybavení pro výuku - Část 5 IT vybavení firmu Jan Míka, se sídlem Sídliště Vyšný 117, Český Krumlov, IČ , za cenu Kč bez DPH (cena vč. DPH Kč), jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a jako druhého v pořadí určuje firmu T-E-V Pardubice s.r.o., se sídlem Fáblovka 404, Pardubice Staré Hradiště, IČ , za cenu Kč bez DPH (cena vč. DPH Kč) Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 8) Návrh na schválení dodavatelů veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy U s n e s e n í č. 239/15 1. vylučuje C SYSTÉM CZ a. s., Barrandova 409, Praha, IČ: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ vylučuje SANTAL spol. s r.o., Jiráskova 738/II, Třeboň, IČ: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ určuje BONUM-REPRO, s.r.o., Tyršova 53/II, Písek IČ: za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ a jako druhého v pořadí BBM spol. s r. o., Kocínova 5/138, Písek, IČ: za celkovou cenu Kč bez DPH 4. vylučuje Hynka Vaníčka, Zukalova 1321/9, Opava, IČ: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 2. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ stránka 9 (celkem 23)

10 5. vylučuje Longevus s. r. o., Nový Kolovratský palác Na Příkopě 1047/17, Praha, IČ: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 2. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ určuje Edufor s. r. o., Příborská 518, Praha 9 Letňany, IČ: za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 2. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ a jako druhého v pořadí C SYSTÉM CZ a.s., Barrandova 409, Praha, IČ: , za celkovou cenu Kč bez DPH 7. vylučuje Hynka Vaníčka, Zukalova 1321/9, Opava, IČ: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 4. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 9) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 2. etapa U s n e s e n í č. 240/15 uděluje předběžný souhlas k zakázce Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 2. etapa s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče BRICK-STAV CZ a. s., Vráto 101, České Budějovice, IČ: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH). Jako druhého v pořadí společnost Binter spol. s r. o., Husova 4, České Budějovice, IČ: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH). Jako třetího v pořadí společnost HMpro cz s. r. o. Husinecká 903/10, Praha 3, IČ: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH). Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 10) Nákup komodit elektrické energie a zemního plynu pro město Písek, organizace a společnosti města Písku U s n e s e n í č. 241/15 1. projednala bez připomínek informaci o nákupu elektrické energie a zemního plynu v roce 2015, která je součástí důvodové zprávy 2.1. schvaluje nákup elektrické energie v otevřeném zadávacím řízení s hodnotícím kritériem nejnižší nabídková cena, zakončeném elektronickou aukcí, pro město Písek a jeho společnosti a organizace, vyjma společností Teplárna Písek, a.s. a SLADOVNA PÍSEK o.p.s., společně s městem Chýnov a jeho organizacemi, na období schvaluje nákup zemního plynu v otevřeném zadávacím řízení s hodnotícím kritériem nejnižší nabídková cena, zakončeném elektronickou aukcí, pro město Písek a jeho společnosti a organizace odebírající zemní plyn, vyjma společnosti Teplárna Písek, a.s., na období stránka 10 (celkem 23)

11 3.1. neschvaluje nákup elektřiny společně s městem Český Krumlov na Českomoravské komoditní burze Kladno pro město Písek a jeho společnosti a organizace, vyjma společností Teplárna Písek a.s. a SLADOVNA PÍSEK o.p.s., na období neschvaluje nákup zemního plynu na Českomoravské komoditní burze Kladno pro město Písek a jeho společnosti a organizace odebírající zemní plyn, vyjma společnosti Teplárna Písek, a.s., na období neschvaluje nákup zemního plynu v otevřeném zadávacím řízení, zakončeném elektronickou aukcí, pro město Písek a jeho společnosti a organizace odebírající zemní plyn, vyjma společnosti Teplárna Písek, a.s., na období Zodpovídá: Ing. Tůma k bodu 11) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Traxial: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 242/15 Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN na částech pozemků parc. č. 1076/21, 1076/41, 1084/14, 1084/18, 1084/35, 1085/2 a 2255/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení služebnosti ve prospěch Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Most evid.č Chřešťovice U s n e s e n í č. 243/15 Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 153/15 ze dne schvaluje zřízení bezúplatné služebnosti spočívající v právu umístění stavby Most evid.č Chřešťovice na částech pozemků parc. č. 670/1, 670/3, 675/4 a 686/16 vše k. ú. Chřešťovice ve prospěch Správy a údržby silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: , Písek J. Malého, parc.č. 1583/29: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 244/15 Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN na části pozemku parc. č. 1583/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného stránka 11 (celkem 23)

12 plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: , Písek Vratislavova, parc.č. 2937: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 245/15 Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN na části pozemku parc. č. 829/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch obce Dobev akce: Oldřichov - kanalizace U s n e s e n í č. 246/15 Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě kanalizace na části pozemku parc. č. 666/2 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této inženýrské sítě ve prospěch Obce Dobev, IČ , Písek, Stará Dobev 16 bezúplatně. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek U Povolných, p. Krivoňák: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 247/15 Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Portyč, promenáda: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 248/15 Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN a kabelové skříně na částech pozemků parc.č a 2693 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 12 (celkem 23)

13 b8) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Topělecká, sběrný dvůr: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 249/15 Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN a kabelové skříně na části pozemku parc.č. 371/1 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek, Teplárenská, VO: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 250/15 Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN a kabelové skříně na části pozemku parc.č. 987/4 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Lesnická: NN rek.kab. U s n e s e n í č. 251/15 Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 49/15 ze dne schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č. 321/20 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Rek. NTL Písek, V Koutě U s n e s e n í č. 252/15 Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva uložení NTL plynovodu na části pozemku parc.č. 2090/4 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 6.440Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 13 (celkem 23)

14 b12) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Horkovod Lesnická ulice U s n e s e n í č. 253/15 Písku po projednání neschvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 302/4, 300/8, 302/7, 302/6, 304/2, 2145/5, 318/5 a 321/20 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti za dodržení podmínek ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek. Zodpovídá: Ing. Tůma k bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) pí. Beáta Fehérová žádost o rozšíření pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek (předzahrádka restaurace Poseidon v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 254/15 Písku po projednání schvaluje rozšíření pronájmu části pozemku parc.č. 1 o výměru 3 m 2 (celková výměra předzahrádky 44 m 2 ) k.ú. Písek, za účelem rozšíření předzahrádky před restaurací Poseidon, Velké náměstí 104 v Písku tak, jak je uvedeno v příloze materiálu, za stejných podmínek stávající nájemní smlouvy pro paní Beátu Fehérovou, IČ , sídlem Písek, Velké náměstí 104/6. Podmínkou rozšíření je dodláždění předzahrádky kamenem korespondujícím se zbylou zádlažbou. pověřuje starostku podpisem dodatku k nájemní smlouvě. b) Hema s.r.o. - žádost o pronájem části pozemku parc.č.st. 175 k.ú. Písek (umístění mobilní adrenalinové lanové dráhy) U s n e s e n í č. 255/15 Písku po projednání neschvaluje záměr pronájmu části pozemku parc.č.st. 175 o výměře 200 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění a provozování mobilní adrenalinové lanové dráhy, v době od , pro společnost Hema s.r.o., IČ , sídlem Praha 5 Stodůlky, Harmonická 1384/13. Zodpovídá: Ing. Tůma k bodu 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku U s n e s e n í č. 256/15 schvaluje 1. prodloužení pronájmu prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku, na dobu určitou 1 rok, pro nájemce David Polanský, s.r.o., se sídlem Praha 1 Staré Město, Kaprova 42/14, IČ , zároveň snížení výměry pronajatých prostor o 36,8 m 2 a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu prostor sloužících k podnikání ze dne , stránka 14 (celkem 23)

15 2. ukládá odboru správy majetku zveřejnit záměr města na pronájem volných prostor sloužících k podnikání na úřední desku, na dobu určitou 1 rok, za nájemné ve výši 500,- Kč/m 2 /rok za podmínky zajištění řádné rekolaudace nebytového prostoru na vlastní náklady. 2) Žádost o ukončení nájemní smlouvy na pronájem nebyt. prostor v objektu čp. 397, Jablonského ul. v Písku, dohodou U s n e s e n í č. 257/15 schvaluje ukončení nájemního vztahu na pronájem nebyt. prostor v objektu čp. 397, Jablonského ul. v Písku, dohodou ke dni s nájemcem Estrellon s. r. o., IČ , zast. Romanem Hvozdovským, bytem Písek, Jablonského 398, a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. 3) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 397, Jablonského ul. v Písku U s n e s e n í č. 258/15 schvaluje pronájem prostoru sloužícího k podnikání v objektu čp. 397, Jablonského ulice v Písku, o výměře 20 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, od pro žadatele, za účelem zřízení skladu dokumentace, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 200,- Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 4) Žádost o změnu smlouvy o výpůjčce nemovitostí U s n e s e n í č. 259/15 schvaluje uzavření Dodatku č. 2 ke smlouvě o výpůjčce nemovitostí ze dne , jehož předmětem je použití výnosů z ubytovacích poplatků z ubytovny i na mzdové (osobní) náklady údržbáře, hlídačů a vedoucího ubytovny a pověřuje starostku města jeho podpisem. Zodpovídá: Ing. Tůma k bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 260/ schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 437 Jablonského, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 02. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp Kollárova, Písek, pro žadatele o 1 rok. 03. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp Truhlářská, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 04. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp Harantova, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 05. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp Harantova, Písek, pro žadatele o 1 rok. stránka 15 (celkem 23)

16 06. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku o 1 rok, za částku 60,-Kč/m 2 /měsíc. 07. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 08. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 09. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 325 Vinařického, Písek, pro žadatele o 1 rok. 10. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 17 v čp. 367 Na Stínadlech, Písek, pro žadatelku na dobu neurčitou. 11. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 381 Třebízského, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 12. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 409 Třebízského, Písek, pro žadatelku o 1 rok. 13. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp Nádražní, Písek, pro žadatele o 1 rok. 14. schvaluje podání výpovědí z nájmu bytů z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. Zodpovídá: Ing. Šartnerová k bodu 15) Návrh na řešení bytových záležitostí U s n e s e n í č. 261/15 schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 27 v budově čp. 1962, Budějovická ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 725/1 v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 3 v budově čp. 415, Vinařického ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 3 v budově čp. 400, Přemyslova ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 9 v budově čp. 336, Dvořákova ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k.ú. Písek o velikosti 2+1, č. 24 v budově čp. 435, Na Pěníku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 3+1. Zodpovídá: Ing. Tůma k bodu 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení stránka 16 (celkem 23)

17 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 7, Kollárova ulice čp. 887 v Písku U s n e s e n í č. 262/15 schvaluje nájemce bytu č. 7, v budově čp. 887, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 5.196,- Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 8, Kollárova ulice čp v Písku U s n e s e n í č. 263/15 schvaluje nájemce bytu č. 8, v budově čp. 1575, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 za nájemné ve výši 4.614,- Kč/měs., jako náhradníka nájemce za nájemné ve výši 4.614,- Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Třebízského ulice čp. 382 v Písku U s n e s e n í č. 264/15 schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 382, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1 za nájemné ve výši 5.680,- Kč/měs. Zodpovídá: Ing. Tůma k bodu 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku U s n e s e n í č. 265/15 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 8 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelem na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 16 v domě č. 424 ulice Topělecká s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu s uzavřením nájemní smlouvy s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 85 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadateli na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 48 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelkou na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. ruší usnesení č. 82/15 bod 3, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 54 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelem, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadatelkou na výjimku. stránka 17 (celkem 23)

18 Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Zodpovídá: Mgr. Baslerová k bodu 18) Návrh stavebních úprav dvorních konstrukcí sousedních objektů čp na Alšově náměstí v Písku U s n e s e n í č. 266/15 schvaluje stavební úpravy části dvorních konstrukcí sousedních objektů čp. 74, 78 a čp. 171, v rozsahu uvedeném v přílohách materiálu, jako podmiňující a související investici v rámci celkové revitalizace objektu čp na Alšově náměstí v Písku. Zodpovídá: Bc. Filip k bodu 19) Návrh Správy železniční dopravní cesty, s. r.o. na variantní umístění nové železniční zastávky Písek centrum U s n e s e n í č. 267/15 záměr Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, odboru strategie, na umístění nové železniční zastávky na trati č. 201 Tábor Ražice v prostoru stávajícího podchodu pod tratí z ulice Preslova do ulice Smrkovická schvaluje za podmínky, že součástí stavby zastávky bude i oprava stávajícího podchodu pod tratí. žádá SŽDC o zpracování architektonicko-urbanistické studie (vizualizace) zastávky, jako podklad pro veřejné projednání tohoto záměru, na jehož základě následně město Písek rozhodne o konečném umístění zastávky. Na základě doporučení dopravní komise žádá rada města SŽDC o variantní posouzení umístění nástupiště na jižní straně koleje. vítá záměr investora k realizaci ještě druhé zastávky v prostoru Zborovská. Zodpovídá: Ing. Kovařík k bodu 20) Doporučení dopravní komise ke stavbě Obchodní galerie Písek v Hradišťské ulici U s n e s e n í č. 268/15, na základě negativních zkušeností s fungováním obdobného napojení obchodního centra na silnici I/29, ulici Obchodní v Písku, sdílí pochybnosti dopravní komise, zda je navržené připojení zamýšlené stavby Obchodní galerie Písek na ulici Hradišťská vhodné a žádá příslušný silniční správní orgán, aby tyto okolnosti zohlednil při svém rozhodování o způsobu připojení stavby OGP na pozemní komunikaci podle 10 zákona o pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb. v platném znění, které by mělo být jedním z podkladů pro vydání územního rozhodnutí stavby OGP, a které bude město Písek jako účastník územního řízení plně respektovat. Zodpovídá: Ing. Kovařík k bodu 21) Studie na stavbu chodníku mezi ulicemi Hradišťská a U Nádraží projednala studii stavby chodníku mezi ulice Hradišťská a U Nádraží. Zodpovídá: Ing. Kovařík stránka 18 (celkem 23)

19 k bodu 22) Schválení záměru zpracování Studie Singltrek U s n e s e n í č. 269/15 schvaluje záměr vypracovat Studii proveditelnosti Singltrek a pověřuje odbor investic a rozvoje k jejímu zadání. Zodpovídá: Bc. Filip k bodu 23) Návrh smlouvy s Jihočeským krajem na poskytnutí účelové neinvestiční dotace na činnost Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek U s n e s e n í č. 270/15 poskytnutí účelové neinvestiční dotace na úhradu výdajů spojených se zásahy mimo územní obvod, podíl na financování akceschopnosti, pořízení a obnově požární techniky Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek a uzavření smlouvy č. SD/KHEJ/085/15 o poskytnutí dotace mezi Jihočeským krajem a městem Písek schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Hanus k bodu 24) Návrh smlouvy o výpůjčce mezi městem Písek a Krajským ředitelstvím policie Jihočeského kraje U s n e s e n í č. 271/15 schvaluje Smlouvu o výpůjčce mezi Městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek 39701, zastoupené: Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou, IČ: a Krajským ředitelstvím policie Jihočeského kraje, Lannova 193/36, České Budějovice, zastoupené: plk. Mgr. Ing. Ivanem Fantou, náměstkem ředitele, IČ: Zodpovídá: p. Liška k bodu 25) Návrh smlouvy o partnerství k akci Red bull tour bus s firmou DíkyČau s. r. o. nepřijala usnesení k uzavření smlouvy o partnerství k akci RED BULL TOUR BUS mezi firmou DíkyČau s.r.o. se sídlem Táboritská 880/14, Praha 3, IČ a Městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 26) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo na akci Tvorba obřích soch z písku v rámci Cipískoviště 2015 s firmou MgA. Josef Faltus Bod byl stažen z programu Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 19 (celkem 23)

20 k bodu 27) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo se společností Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského U s n e s e n í č. 272/15 schvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa v Písku uzavřené mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČ: Zodpovídá: Ing. Honzík k bodu 28) Návrh dodatku smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení a dohoda o ukončení smlouvy o výpůjčce přístřešků na zpětný odběr elektrozařízení se společností Asekol a. s. U s n e s e n í č. 273/15 schvaluje Dodatek č. 2 Smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení a Dohodu o ukončení Smlouvy o výpůjčce přístřešků na zpětný odběr elektrozařízení se společností ASEKOL a.s., Československého exilu 2062/8, Praha 4, IČ: a Městem Písek. Zodpovídá: Ing. Šatra k bodu 29) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo se společností Protom Strakonice, s. r. o. na akci Regenerace plovárny U sv. Václava I. etapa U s n e s e n í č. 274/15 schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo ze dne , se společností PROTOM Strakonice, s.r.o., Písecká 290, Strakonice, IČ , projektu Regenerace plovárny U sv. Václava - I. etapa, za cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Bc. Filip k bodu 30) Návrh dodatku ke smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací Revitalizace sídliště Portyč Písek U s n e s e n í č. 275/15 1) bere na vědomí opravy formálních chyb v Dodatku č.1 ke smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací č. 2013_00038 akce Revitalizace sídliště Portyč Písek 2. Etapa. 2) ukládá odboru investic a rozvoje zajištění signování opraveného Dodatku č.1 ke smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací č. 2013_00038 akce Revitalizace sídliště Portyč Písek 2. Etapa a skartování obou originálu dodatku s formálními chybami. Zodpovídá: Bc. Filip stránka 20 (celkem 23)

21 k bodu 31) Návrh dodatku ke smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem s MVV Energie CZ, a. s. projekt EPC U s n e s e n í č. 276/15 znění dodatku č. 2 ke smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem ze dne (dále jen SES ), předložený dodavatelem MVV Energie CZ, a.s., Kutvirtova 339/5, Praha 5, IČ schvaluje. Zodpovídá: Bc. Filip k bodu 32) Návrh dodatku ke smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad projekt Regenerace plovárny U svatého Václava U s n e s e n í č. 277/15 znění dodatku č. 1 ke smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad, projekt Regenerace plovárny U svatého Václava 1. etapa, reg. č. CZ.1.14/3.1.00/ , ve věci prolongace mezního data ukončení fyzické realizace a mezního data ukončení projektu schvaluje. Zodpovídá: Bc. Filip k bodu 33) Informace o přehledu vybraných údajů u společnosti Centrum kultury Písek, o. p. s. a Sladovna Písek, o. p. s. U s n e s e n í č. 278/15 projednala bez připomínek informaci o přehledu vybraných údajů u společnosti Centrum kultury Písek, o.p.s. a Sladovna Písek, o.p.s. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 34) Stanovení počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek U s n e s e n í č. 279/15 stanovuje s účinností od do počet zaměstnanců Městského úřadu Písek na dobu určitou na 159. Zodpovídá: Ing. Hofmanová k bodu 35) Stanovisko k žádosti ZŠ Cesta U s n e s e n í č. 280/15 schvaluje kladné stanovisko k žádosti Základní školy Cesta, U Výstaviště 463, Písek, IČ , o navýšení nejvýše povoleného počtu žáků školy na 135 žáků. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 21 (celkem 23)

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing.

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing. U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.06.2014 po jednání zastupitelstva města ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113, Písek Přítomni JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 I. Rada města schvaluje: - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, Ing. Pavla Vavřinu - rozpravu ke každému bodu programu

Více

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín 1 z 9 29.5.2013 16:02 PŘEHLED USNESENÍ 46. zasedání Rady města Bučovice ze dne 15.5.2013 30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z jednání Rady města Příbram, konaného dne 03.03.2014

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Příloha č. 1 zápisu

ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Příloha č. 1 zápisu Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011 od 8:00:00 do 14:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6)

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 119. jednání Rady města

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 16. 1. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Tábora, konané 20.02.2012 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera.

U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Tábora, konané 20.02.2012 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera. U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Tábora, konané 20.02.2012 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera. 1459 / 27 / 12 19/07 19/07 Ceník Technických služeb Tábor s. r. o. pro rok 2012 v působnosti

Více

31. VÝPIS Z USNESENÍ

31. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 31. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 06.11.2007 964/2007 31. RM V a) schvaluje způsob zadání, okruh oslovených uchazečů a realizaci veřejné

Více

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č. 59 AP PRK GP Produkty a služby v cestovním ruchu Nové cyklotrasy Třeboňska 499/2014-117 3. Rozpočtové

Více

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 21. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.06.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 200/15 z 1. 6. 2015 Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 200/15 z 1. 6. 2015 Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení. USNESENÍ z 9. řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne 1. 6. 2015 od 16.00 hod, v zasedací místnosti č. 13 na radnici, nám. 1. máje v Chomutově. Usnesení RaMěst č. 200/15 z 1.

Více

USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016

USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016 USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016 1/4/RM/2016 Zahájení a schválení programu 4. schůze Rady města Třebíče I. Rada města schvaluje program 4. schůze Rady města Třebíče v roce 2016.

Více

USNESENÍ z 6. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 27. 4. 2011 (č. usnesení 111/2011-146/2011)

USNESENÍ z 6. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 27. 4. 2011 (č. usnesení 111/2011-146/2011) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 6. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 27. 4. 2011 (č. usnesení 111/2011-146/2011) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Usnesení. Usnesení. 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14

Usnesení. Usnesení. 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14 Ing. Jiří Havlíček, v. r. starosta Ing. Petra Bernfeldová, v. r. místostarostka Přehled usnesení rady

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 14. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 23.11.2015

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 14. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 23.11.2015 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 14. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 23.11.2015 Usnesení č. 507 /15-563 /15 507/15 Volba návrhové komise 508/15 Schválení programu 509/15 Schválení programu 510/15

Více

USNESENÍ ze 14. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 25. 1. 2012 (č. usnesení 368/2012-392/2012)

USNESENÍ ze 14. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 25. 1. 2012 (č. usnesení 368/2012-392/2012) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 14. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 25. 1. 2012 (č. usnesení 368/2012-392/2012) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Město Horažďovice Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

USNESENÍ č. 6 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 15. 3. 2016

USNESENÍ č. 6 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 15. 3. 2016 USNESENÍ č. 6 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 15. 3. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.10.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 25.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

1. TS - ceník prací a služeb Usnesení č. 3032/2009 (100/1) Rada města po projednání I. Bere na vědomí předložený ceník prací a služeb.

1. TS - ceník prací a služeb Usnesení č. 3032/2009 (100/1) Rada města po projednání I. Bere na vědomí předložený ceník prací a služeb. - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 99. jednání Rady města

Více

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9550892194 na odběrné místo Palackého nám. 87/41, byt č. 3

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9550892194 na odběrné místo Palackého nám. 87/41, byt č. 3 7. schůze rady města konaná dne 9.3.2016 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Oprava

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 342/2010-2014/ZM

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 342/2010-2014/ZM U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích /obecní zřízení/, dne 6. 5.

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 10. schůze 16. 5. 2016

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 10. schůze 16. 5. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. S t a t u t á

Více

MĚSTO HRANICE USNESENÍ. z 12. schůze Rady města Hranic, dne 21. 7. 2015. Usnesení 427/2015 - RM 12 ze dne 21. 7. 2015 Zahájení

MĚSTO HRANICE USNESENÍ. z 12. schůze Rady města Hranic, dne 21. 7. 2015. Usnesení 427/2015 - RM 12 ze dne 21. 7. 2015 Zahájení MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 12. schůze Rady města Hranic, dne 21. 7. 2015 Usnesení 427/2015 - RM 12 ze dne 21. 7. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 428/2015 - RM 12

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Usnesení 81. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 6. 5. 2014

Usnesení 81. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 6. 5. 2014 Usnesení 81. schůze Rady města Radhoštěm, konané dne 6. 5. 2014 1901/81 - Rada města schvaluje program 81. schůze rady města, konané 6. 5. 2014. 1902/81 - Rada města bere na vědomí plnění usnesení 80.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 9. 12. 2015 od 16:00 hodin

Více

Usnesení z 32. jednání ZM dne 17.03.2014 1

Usnesení z 32. jednání ZM dne 17.03.2014 1 USNESENÍ Z 32. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 17.03.2014 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 26/2014-32 2. Zpráva o plnění usnesení rady města

Více

USNESENÍ 26. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.6.2015

USNESENÍ 26. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.6.2015 USNESENÍ 26. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.6.2015 Usnesení 352/2015 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Odpis pohledávky (Mgr. Čutková)

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze rady města konané dne 10. února 2015

U S N E S E N Í z 3. schůze rady města konané dne 10. února 2015 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 3. schůze rady města konané dne 10. února

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 20. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne 23.8.2011. 298/20/RM/2011 Rozpočtové opatření města č.

PŘEHLED USNESENÍ. 20. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne 23.8.2011. 298/20/RM/2011 Rozpočtové opatření města č. PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne 23.8.2011 298/20/RM/2011 Rozpočtové opatření města č. 05/2011 a 06/2011 1. Rozpočtové opatření č. 05/2011 dle důvodové zprávy. Příjmy

Více

Č. j. MUCH 69366/2015

Č. j. MUCH 69366/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI Č. j. MUCH 69366/2015 ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH Usnesení ÚDAJŮ) z 11. schůze Rady města Chebu

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 597/2010-2014/RM. Usn. č. 599/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 597/2010-2014/RM. Usn. č. 599/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í z 28. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 5. 12. 2012 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 7. schůze Rady města Hustopeče konané dne 20.01.2015 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/7/15: RM schválila program jednání dnešní

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 1. schůze 4. 1. 2016

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 1. schůze 4. 1. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. S t a t u t á

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 15.11.2011

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 15.11.2011 V Ý P I S U S N E S E N Í ze 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 15.11.2011 Usnesení č. 30/0512/11 Žádost o změnu účelu grantu Mateřské centrum Slavičín uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě č. 52/2011

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Město Horažďovice Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Z á p i s č. 13. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 22. 4. 2014 od 15:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 13. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 22. 4. 2014 od 15:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 13 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 22. 4. 2014 od 15:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Libor Petřina Omluven:

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané 10.02.2015 R/63/2015-11. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. doporučení hodnotící komise ve věci veřejné

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 55. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013

Město Horažďovice. Usnesení z 55. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013 Město Horažďovice Usnesení z 55. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Usnesení. 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014

Usnesení. 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014 Usnesení 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014 1864/80 - Rada města schvaluje program 80. schůze rady města, konané 17. 4. 2014. 1865/80 - Rada města bere na vědomí plnění

Více

17. Letní prázdninový provoz v MŠ zřizovaných městem. Usnesení č. 4146/2010. 18. Výsledky zápisů do ZŠ zřizovaných městem pro školní rok 2010/2011

17. Letní prázdninový provoz v MŠ zřizovaných městem. Usnesení č. 4146/2010. 18. Výsledky zápisů do ZŠ zřizovaných městem pro školní rok 2010/2011 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 134. jednání Rady města

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení Předkládá : Ing. Jan Hladonik, tajemník

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 12. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.04.2015

Město Horažďovice. Usnesení z 12. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.04.2015 Město Horažďovice Usnesení z 12. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.04.2015 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ z 26. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 16. 11. 2015 (č. usnesení 376/2015-402/2015)

USNESENÍ z 26. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 16. 11. 2015 (č. usnesení 376/2015-402/2015) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 26. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 16. 11. 2015 (č. usnesení 376/2015-402/2015) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Usnesení 56. Rady města Tachova konané dne 31.5.2013 Rada města: č.1774 uděluje souhlas č.1775 schvaluje č.1776 schvaluje schvaluje č.

Usnesení 56. Rady města Tachova konané dne 31.5.2013 Rada města: č.1774 uděluje souhlas č.1775 schvaluje č.1776 schvaluje schvaluje č. Usnesení 56. Rady města Tachova konané dne 31.5.2013 Upravená verze ke zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Rada města:

Více

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 Usnesení RM č. 57/2013-70 I. neschvaluje a nedoporučuje zastupitelstvu města schválit zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. KN 366/1

Více

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Usnesení. Změnu termínu plnění usnesení č. 1145/R/160112 z původního termínu 21.05.2012 na nový termín 23.07.2012.

Usnesení. Změnu termínu plnění usnesení č. 1145/R/160112 z původního termínu 21.05.2012 na nový termín 23.07.2012. Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 21.05.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů)

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) 1. Rada města Dobrušky schvaluje provedení rozpočtových

Více

54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013

54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013 PŘEHLED USNESENÍ 54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013 245/54/RM/2013 OŽP 1 - Dodatek č.2 ke smlouvě č.23 O nakládání s biol. rozložitelným odpadem Dodatek č. 2 o cenovém ujednání ke smlouvě

Více

Usnesení RM č. 5/2015-RADA ze dne 22.01.2015

Usnesení RM č. 5/2015-RADA ze dne 22.01.2015 05/2015-RADA/243-5. Rada města ověřovatelem zápisu MUDr. Jiřinu Jirešovou 05/2015-RADA/244-5. Rada města předložený program jednání RM 05/2015-RADA/245-5. Rada města informaci tajemníka MěÚ Žamberk o splněných

Více

Omluveni: Ing. Pavel. Program:

Omluveni: Ing. Pavel. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 39. jednání Rady města

Více

1 250 včelařů, o. s., Strakonice Česká tábornická unie, 18 500 Tábornický klub Podskalí Strakonice Duha Husot 3 000 Junák svaz skautů a skautek ČR,

1 250 včelařů, o. s., Strakonice Česká tábornická unie, 18 500 Tábornický klub Podskalí Strakonice Duha Husot 3 000 Junák svaz skautů a skautek ČR, - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 142. jednání Rady města

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

USNESENÍ č. RM 24/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 24.9.2012

USNESENÍ č. RM 24/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 24.9.2012 USNESENÍ č. RM 24/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 24.9.2012 Rada města Kostelec nad Orlicí 1. schvaluje a) ve funkci valné hromady společnosti Městské lesy Kostelec nad Orlicí, spol.

Více

Usnesení z 25. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala 22. září 2014

Usnesení z 25. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala 22. září 2014 Město Holešov,, Masarykova 628, Holešov Usnesení z 25. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala 22. září 2014 přijaté usnesení č. 321/2014 - N 3542 v z a l a n a v ě d o m í informaci tajemníka

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 71. schůzi 30.06.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M 26. schůze Rady města České Budějovice konané dne 9. prosince 2009 od 9:00 hodin

Více

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 Usnesení RM č. 40/2014-101 provedení rozpočtového opatření č. 4 na vytvoření položek způsobilých a nezpůsobilých neinvestičních výdajů z přijaté

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 75. schůzi 29.09.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení z 29. schůze Rady města Bechyně konané dne 4. 12. 2013 (usnesení č. 363-385)

Usnesení z 29. schůze Rady města Bechyně konané dne 4. 12. 2013 (usnesení č. 363-385) Usnesení z 29. schůze Rady města Bechyně konané dne 4. 12. 2013 (usnesení č. 363-385) USNESENÍ č. 363/29-13 R I. s o u h l a s í s dohodou o výměně bytů, kterou uzavřeli dne 27. 11. 2013 manželé xxxxxxxxxxxx,

Více

83. VÝPIS Z USNESENÍ

83. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 83. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 20.04.2009 1533/2009 83. RM V doporuč u j e ZM schválit prodej bytové jednotky č. 1964/12 včetně spoluvlastnického

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Pavel místostarosta

Ing. Pavel místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 50. jednání Rady města

Více

Propojení silnice II/183, Arbesova ulice a ulice Litohlavská - dohoda o společném postupu zadání studie

Propojení silnice II/183, Arbesova ulice a ulice Litohlavská - dohoda o společném postupu zadání studie Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2016 od 8:00:00 do 12:30:00 v budově v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele

Více

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl,,p.halák, p.novák,.p. Pelikán,p.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 27. 4. 2016 od 16:00 hodin

Více

U S N E S E N Í. 3. Poskytnutí investiční dotace na pořízení služebního vozu pro DDM p.o. (R/324)

U S N E S E N Í. 3. Poskytnutí investiční dotace na pořízení služebního vozu pro DDM p.o. (R/324) U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Kojetína, konané dne 20. dubna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti společnosti TECHNIS Kojetín spol. s r.o., Padlých hrdinů 638, Kojetín 3. Poskytnutí investiční

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 25. ledna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 25. ledna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 25. ledna 2016 R 26/16 R 27/16 R 28/16 R 29/16 Navýšení rozpočtů školských zařízení o prostředky na platy ze státního rozpočtu za IV. čtvrtletí 2015 a) souhlasí

Více

Omluveni: Ing. Pavel, MUDr. Chod. Program:

Omluveni: Ing. Pavel, MUDr. Chod. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 18. jednání Rady města

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 373/2010-2014/ZM

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 373/2010-2014/ZM U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích /obecní zřízení/, dne 2. 9.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

VÝPIS USNESENÍ 45. schůze Rady města Slavičín dne 17. 5. 2016

VÝPIS USNESENÍ 45. schůze Rady města Slavičín dne 17. 5. 2016 VÝPIS USNESENÍ 45. schůze Rady města Slavičín dne 17. 5. 2016 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.05.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

Usn.č. 42/02 1) Usn.č. 42/02 2)

Usn.č. 42/02 1) Usn.č. 42/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) ze 42. zasedání konaného dne 6. 4. 2016 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 653/2010-2014/RM. Usn. č. 656/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 653/2010-2014/RM. Usn. č. 656/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 20. 2. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku 2528. Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o umístění a provozování kontejnerů

Více

USNESENÍ č. 4 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 17. 2. 2015

USNESENÍ č. 4 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 17. 2. 2015 USNESENÍ č. 4 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 17. 2. 2015 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více