Informace z Teplicka 16/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : ICQ :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informace z Teplicka 16/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543"

Transkript

1 Informace z Teplicka 16/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : ICQ :

2 Tento víkend zahájení 856. lázeňské sezóny Dočkali jsme se. Po ročním půstu přichází již tento víkend největší open air akce v Ústeckém kraji, teplické slavnostní zahájení další, již 856. lázeňské sezony. Počasí se po dlouhých týdnech umoudřilo, a tak se tisíce Tepličanů i přespolních mohou těšit na bohatý program prozářený slunečními paprsky. Pojďme se ještě jednou projít programem letošní lázeňské, který jistě stojí za to. Redakce našeho serveru iteplice.cz přeje všem čtenářům hodně zážitků a zábavy. V sobotu v Teplicích také porcelánové trhy K slavnostnímu zahájení lázeňské sezony neodmyslitelně patří tak velké porcelánové trhy, které pořádá společnost Český porcelán a.s. V sobotu 5. června se uskuteční už 19. ročník této prodejní akce. Od 9.00 do hodin můžete nakoupit před Domem kultury v Teplicích porcelán s cibulákovým vzorem, dekorované zboží, snídaňové hrnky, výrobky s oblíbenými vzory a mnoho dalšího. Lázeňská soutěž spěje do finále, soutěžte o zajímavé ceny! V souvislosti se slavnostním zahájením lázeňské sezony však běží na našem webu další, Lázeňská soutěž. Hraje se o poukázky firem KN Optik, Studia Kapa, Salon Gabriela a Oční Optik Marta Novotná. Soutěžte i vy o tyto zajímavé ceny!k účasti v soutěži stačí vybrat jednu správnou odpověď na otázku: V jakém roce byla založena legendární skupina Olympic? a) 1963 b) 1973 c) 1983 Odpovědi osobně předejte či zašlete poštou na adresu Agentura IS Teplice s.r.o., U Císařských lázní 7, Teplice (na obálku uveďte heslo lázeňská soutěž) nebo zasílejte na e mail: soutez@agenturais.cz. V odpovědi nezapomeňte uvést kontakt na Vás včetně telefonu. Uzávěrka soutěže bude 10. června Vylosované výherce budeme informovat telefonicky nebo em.

3 Umíte se orientovat? Ověřte si to na lázeňské! Blíží se dlouho očekávané zahájení lázeňské sezóny v Teplicích. Mezi mnoha atrakcemi si budou moci v areálu Zámecké zahrady vyzkoušet svoji orientaci nejen děti, pro které je závod určen především, ale též i dospělí. Teplický oddíl orientačního běhu zde pro příchozí zájemce připravil možnost si vyzkoušet svou orientaci v parkovém terénu podle mapy pro orientační běh. Pro nejmenší děti tu bude k dispozici i obrázková verze mapy. Orientační běh je sport pro všechny věkové kategorie, jednotlivce i pro celé rodiny. Je to kombinace běhu spojeného s průběžnou orientací v mapě. Orientační sporty vám umožní odreagování v krásném přírodním prostředí. V Zámecké zahradě ale nepůjde o tituly. Nemusíte ani běžet, půjde o to najít v terénu podle mapy všechny rozmístěné kontroly. Orienťák na vás čeká v sobotu , od 10:00 do 15:00 hod. Na všechny startující děti čeká sladká odměna! Zahájení 856. lázeňské sezóny si vyžádá omezení provozu ve městě Slavnostní zahájení lázeňské sezóny, na které každoročně dorazí desetitisíce diváků, si vyžádá značná omezení provozu v Teplicích. Řidiči by se na ně tedy měli v dostatečném předstihu připravit. Od pátku 4. do neděle 6. června bude zcela uzavřen střed města. Ulice jsou již nyní označeny přenosnými dopravními značkami. Podrobnosti k těmti omezením lze nalézt na úřední desce oficiální webu města teplice.cz. Magistrát prosím o respektování zákazu zastavení v době uvedené na značkách. V opačném případě se majitelé parkujících automobilů vystavují nebezpečí odtahu vozidla. Historická vozidla míří do Duchcova Město Duchcov se připojilo k projektu Trofeo Niké Bohemia 2010, který je zaměřen na podporu turistického ruchu v ČR, zejména na propagaci krajů, měst a obcí. Jedná se o spanilou jízdu historických vozidel v čele se slavnou závodní Tatrou 6-násobného vítěze Rallye Paříž-Dakar pana Karla Lopraize. Trasa prochází nejzajímavějšími místy ČR. Třetí etapa kolony vozidel dorazí na duchcovské náměstí dne ve hodin, kde je přivítá pan starosta a slavný světoběžník Giacomo Casanova. Poté budou pokračovat do měst Teplice a Ústí n.l., které bude cílovým místem této etapy.

4 V knihovně představí koncepce rozvoje města Ve středu 9. června v 18:00 proběhne v knihovně v Lipové ulici seminář Budoucnost Teplic - věc veřejná. Pořádá ho o.p.s. Pro Polis Teplice jako nepřímé pokračování přednášek Dr. Ing. arch. Lenky Burgerové o rozvoji města. Zváni jsou všichni, kteří mají k minulosti, současnosti i budoucnosti Teplic co říct. Semináře se budou konat každý měsíc (s výjimkou letních prázdnin) až do konce roku. Bažantnice v Duchcově projde změnami Areál Bažantnice v Duchcově na Teplicku se promění. Do září roku 2011 tam vznikne sportovní areál se zázemím pro návštěvníky. Stavět se začne během června. Kromě fotbalového hřiště bude k dispozici také dráha pro milovníky kolečkových bruslí i atletický ovál. K dispozici budou také šatny pro návštěvníky. I když bude vybudování sportoviště stát více než 30 milionů korun, bude oproti původnímu plánu v Bažantnici chybět například skatepark. V porovnání s původní představou města budou zkráceny také dráhy pro bruslaře. Město zaplatí zhruba šest a půl milionu korun. Zbylých 24 milionů pokryje dotace. Teplice podporují Světový den proti dětské práci Teplické divadelní společnosti Due Adone a 4 pod peřinou pořádají dne 11. června I. ročník kulturní akce pro veřejnost a zejména děti. Akce se uskuteční na počest Světového dne proti dětské práci, který se koná o den později, ale u nás není ještě tolik známý. Dětská práce je závažným celosvětovým problémem, který se týká jak rozvojových zemí, tak i vyspělých částí světa. Podle údajů UNICEF je na světě 250 milionů dětí nuceno pracovat. Z toho největší podíl má Asie, následována Afrikou a Latinskou Amerikou. Mezi nejhorší formy dětské práce patří zejména služba dětí v armádě, nebo dětská prostituce a sexuální zneužívání. Podle zprávy OSN zemřely za posledních 20 let ve válkách 2 miliony dětí a ze 4 milionů se stali těžcí invalidé. Podle UNICEF je na světě milion dětí nucených k prostituci. Z toho téměř polovina v Indii. V západní a střední Africe je každým rokem prodáno dětí do otroctví. Všechny formy dětské práce jsou naprosto nepřijatelné, a to pro každé dítě na světě. Nejlepším místem pro práci jsou školy a dětská hřiště. I proto v našem programu bude dobrodružná soutěž o zajímavé ceny. V krásném prostředí Zámecké zahrady mohou leté děti soutěžit na různých stanovištích a v neposlední řadě je také čeká kvíz o městu Teplice.

5 Celá akce začíná od 15:00 hodin v Zámecké zahradě za Obřadní síní. Startovné je symbolických 10,-Kč. Na hojnou účast rodičů a zejména jejich dětí se těší pořadatelé akce a principálové DS Lukáš Císař a Jaroslav Hunka.

6 Osecké léto se kvapem blíží Letošní teploty, déšť a vítr nasvědčují spíše pozdnímu podzimu, než přelomu jara a léta. Přesto se v oseckém autokempu již připravují na 15. ročník Oseckého folkového léta. Na místním koupališti i přes nepřízeň počasí proběhly již 2 úspěšné dětské akce. Dům dětí a mládeže, jako hlavní pořadatel všech dětských akcí děkuje rodičům s dětmi, za opět velmi vysokou účast. Na obě akce se jich sešlo kolem tisícovky. Tuto sobotu 5. června je zde na programu amatérský folkový festival "Osecká kytara." Je přihlášena desítka účinkujících z celé republiky i ze Slovenska. Hlavním hostem večera je skupina Neřež. Přehlídka skupin začíná v 16 hodin a pokud počasí dovolí, diváci se rozejdou kolem 23. hodiny. Již tradičně po třinácté, v průběhu brzkého odpoledne uvidí diváci nejmenší umělce na Dětské portičce. Kdo má rád folk a příjemnou atmosféru, jistě by se do Oseka měl přijet podívat podívat. Podrobné informace o programu Oseckého léta lze nalézt na stránkách oseckého autokempu { K nalezení jsou zde i další akce a koncerty které se v průběhu letošního, zatím nepříliš povedeného léta, uskuteční. Parní vlak přiveze samotného Casanovu Zajímavá akce se uskuteční v sobotu 12. června na Teplicku. Jedná se o akci, kterou pořádá město Duchcov a kterou zajišťuje Klub přátel krušnohorské železnice Most - Dubí - Moldava o.s vlakovým doprovodem. Jde o jízdy parního vlaku na k příležitosti oslav v Duchcově, kdy při první jízdě přivezou do Duchcova samotného pana Casanovu i s komtesou. Jako souprava pojede parní lokomotiva řady 475 zvaná Šlechtična a ve vlaku bude i historický bufetový vůz. Všichni průvodčí budou mít kleštičky a jízdenky budou kartonové, takže nostalgicky se bude i odbavovat. Vlak přijede na staré duchcovské nádraží, na jehož konci se nachází kulturní památka Duchcovský viadukt. Fotogarafové určitě pořídí hodnotné záběry. Jízdní řád lze spatřit po kliknutí na obrázek pod tímto článkem.

7

8 Setkání věků v Oseku Příznivci umění by si neměli nechat ujít další zajímavou akci, která se na Teplicku v nejbližší době uskuteční. Pod názvem Setkání věků bude po dobu téměř celého června otevřena v prostorech informačního a turistického centra v areálu oseckého kláštera výstava maleb a pastelů Milana Kreitzera. Výstava bude otevřena denně mimo pondělí od 10 do 17 hodin v době od 3. června do 29. června. Zahájení pak proběhne ve středu 2. června od 17 hodin. Abonmá na podzim v prodeji od června Od 1. června si v Teplicích stávající majitelé předplatného mohou začít kupovat abonmá na sezonu podzim Na nové zájemce o předplatné se pak v pokladně Domu kultury Teplice těší od 7. června. Přehled titulů, které jsou pro diváky na letošní podzim připraveny v programové řadě Krušnohorského divadla a domu kultury, jsou k nalezení na stránce Krušnohorského divadla na POSLEDNÍ DOBOU Regionální muzeum Teplice Jízdárna Doc. ak. soch. Pavel Mizera je sochařem a pedagogem působícím na Fakultě umění a designu Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem. Ač vystudovaný sklář, dal přednost sochařství a věnuje se tvorbě nefigurativních skulptur ze dřeva a kamene. V poslední době se zaměřuje především na práci se dřevem, kdy jednotlivé objekty vznikají vydlabáváním či naopak sestavování z více částí, které jsou následně sešívány provazem nebo drátem. Tuto minimalistickou podobu své rozsáhlé tvorby, která je protipólem k hravým plastikám pro dětská hřiště, autor představí veřejnosti v jízdárně teplického zámku. vstupné: začátek: 10:00

9 V den lázeňské zve Unico ME Club Teplice na obrovskou párty pro 2000 hostů! Již v roce 2006 vznikl první díl párty Summer Session a už v té době si akce získala oblibu tisíců návštěvníků podobných akcí nejen v Teplicích, ale i daleko za jejich hranicemi. Letos se chystá její 4 vydání a je na co se těšit. V první den Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích, 5.června ve 20:00, otevře klub Unico ME své brány až pro návštěvníků na čtvrtém ročníku velkolepé akce Summer Session s podtitulem Bestseller. Otevřeny budou obě dvě haly i přilehlé terasy a jak bývá zvykem, i letos bude speciálně pro tento večer před klubem postavena venkovní stage. Tentokrát ji však pořadatelé akce poprvé v historii zajistili zcela krytou, v podobě obrovského a luxusního Jägermeister stanu pro 300 osob. Chybět nebude ani tradiční Red Bull stan s barem a pro prvních 600 hostů je navíc připraven uvítací drink zdarma. Těšit se můžete na celou řadu umělců a tanečníků, na své si přijdou milovníci široké škály hudební produkce. Největší hala bude zaměřena především na nejznámější světové dance & pop & rnb hity v podání excelentní dvojice djejů Friky & Flux na Jägermeister Megaparty. Těšit se můžete na posílený zvukový a světelný park, několik plasmových televizí, exkluzivní tanečnice a tanečníky, drink komando a další. Druhá hala potěší příznivce českých a oldies hitovek, které si vezme na starost DJ Bimbo a na nejpopulárnější venkovní stagi vystoupí hlavní host večera ze zahraničí, DJ Juan de Marco áka Windfall z Budapeště. Spolu s ním se za mixážní pulty postaví DJ Dave Novacek (Germany / CZ), DJ Martin Frank (Duplex Praha) a rezident akce, trancový mág, DJ Tomangel. Zaujala vás tato akce a chcete znát všechny podrobnosti? Pak navštivte oficiální stránky klubu nebo potvrďte účast na této akci a pozvěte své přátele přes Facebook zde. Nezapomeňte si rezervovat svůj stůl, dokud je čas! Rezervace stolů klub provádí zcela zdarma a můžete tak učinit na čísle , kterýkoliv den do 20:00. Unico ME Club Teplice nabízí i dopravu vlastním minibusem zcela zdarma po Teplicích až pro 8 osob najednou a za velice výhodných podmínek pro vás a přátele přijede až do vzdálenosti 30km od Teplic (Ústí n.l., Most, Litoměřice, Litvínov, Bílina atd.). Dopravu zdarma lze objednat každý pátek i sobotu od 21:30 na čísle (více informací naleznete na v sekci "Doprava zdarma"). Nezbývá než doporučit tuto jedinečnou a významnou akci, která se koná v den Zahájení lázeňské sezóny od 20:00 v klubu Unico ME, Na Stínadlech 3113, vedle fotbalového stadionu FK Teplice. Na akci Vás zve: Skyy Vodka, Jägermeister, Red Bull, Líbimseti.cz, Seznam Zábavy.cz, Senzaparty.Net a další. Videopozvánka na akci: (youtube iframe)

10 Dům dětí a mládeže Teplice Masarykova 70, tel: , info@ddmteplice.cz ===================================================================== Vás zve na přehlídku zájmové a umělecké činnosti v rámci Zahájení lázeňské sezóny 6.června Přehlídka zájmových a uměleckých souborů DDM a školských organizací Oddechová scéna Zámku Teplice hod. Hry a soutěže (o ceny), výtvarná a keramická dílna prezentace činnosti Zámecká zahrada před Casinem neděle hod.

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 3/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 POMOZTE NÁM ZKVALITNIT NAŠE SLUŽBY ICM Teplice na měsíc březen 2010 připravilo pro své návštěvníky krátké a

Více

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů Zpravodaj turistického ruchu Jaro 2016 Úvod S příchodem jara přicházíme i my s novinkami z našeho regionu. Dovolte nám pozvat Vás nejen na akce spojené s nadcházejícím svátky jara. Ve zpravodaji Vás chceme

Více

Podpořte teplické infocentrum. Osecká sídliště jsou bez dotace

Podpořte teplické infocentrum. Osecká sídliště jsou bez dotace Informace z Teplicka 24/2012 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Podpořte teplické infocentrum Hlasujte a vyberte nejlepší informační centrum v ústeckém regionu.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí.

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. zpravodaj 05 2014 EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. REGIONEM RENESANCE ZDRAVĚ UŽIJTE SI SPOLEČNĚ S NÁMI NAŠE KVĚTNOVÉ AKCE MAS Třešťsko připravila v

Více

V tomto prostoru se nachází technické zázemí pro pravidelnou i nepravidelnou činnost

V tomto prostoru se nachází technické zázemí pro pravidelnou i nepravidelnou činnost NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ BOUDA A.NZDM Bouda sociální služba ambulantní 1. Popis realizace poskytování sociální služby Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bouda, (dále jen NZDM Bouda),

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR

Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR VETERAN RALLYE OSTRAVA 2011 XIII. ročník Memoriálu Ing. Františka Procházky Historická auta v rytmu swingu Sobota 28. května Vážení příznivci historických vozidel

Více

SVĚT PROŽITKŮ HAUS MEISSEN INFORMACE PRO CESTOVNÍ RUCH 2016/2017

SVĚT PROŽITKŮ HAUS MEISSEN INFORMACE PRO CESTOVNÍ RUCH 2016/2017 SVĚT PROŽITKŮ HAUS MEISSEN INFORMACE PRO CESTOVNÍ RUCH 2016/2017 SVĚT PROŽITKŮ HAUS MEISSEN Míšeňská porcelánová manufaktura je první svého druhu v Evropě. Od svého založení v roce 1710 Augustem Silným

Více

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas informační měsíčník kulturních událostí číslo10 2011 Říjen Editorial Milí čtenáři newsletteru, naše Uffo získalo minulý týden spolu s dalšími čtyřmi

Více

Výroční zpráva. Hluboká nad Vltavou o.s. Zpracoval: Bc. David Šťastný

Výroční zpráva. Hluboká nad Vltavou o.s. Zpracoval: Bc. David Šťastný Výroční zpráva Hluboká nad Vltavou o.s. 2012 Zpracoval: Bc. David Šťastný Obsah: 1) Cíle sdružení Hluboká nad Vltavou o.s. 2) Plány roku 2012 3) Naplnění cílů z rok 2012 4) Plány pro rok 2013 5) Slovo

Více

Den Země s Akademií věd ČR 2013

Den Země s Akademií věd ČR 2013 zve všechny v rámci projektu Otevřená věda na Den Země s Akademií věd ČR 2013 Čeká na vás program akcí určený všem žákům, studentům, pedagogům, školním skupinám a veřejnosti sestavený u příležitosti Dne

Více

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á Informace a propozice k divadelní sekci NPS Divadelní sekce Náchodské Prima sezóny 2014 je koncipována jako soutěžní přehlídka studentského divadla umožňující setkání studentských divadelních kolektivů,

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY jaro 2016 VÍTEJTE Vážení přátelé dobrého jídla a pití, právě jste otevřeli první vydání nového čtvrtletníku společnosti Ventura Food & Catering. Jak napovídá již samotný název našeho magazínu, rozhodli

Více

6. ročník festivalu. Závěrečná zpráva

6. ročník festivalu. Závěrečná zpráva Závěrečná zpráva 6. ročník festivalu OUT of HOME 2012 Akci realizovalo a závěrečnou zprávu zpracovalo o.s. Mimo domov Mediální monitoring a PR zajistila agentura Megafon PR, s.r.o OBSAH Základní údaje

Více

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA ZE DNE: 26.5. 2010 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010, 444 KM HISTORIC GIRO ÚSTECKÝM KRAJEM TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 je projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice.

Více

SEKCE R KULTURNÍ, ZÁBAVNÍ A REKREAČNÍ SLUŽBY

SEKCE R KULTURNÍ, ZÁBAVNÍ A REKREAČNÍ SLUŽBY SEKCE R KULTURNÍ, ZÁBAVNÍ A REKREAČNÍ SLUŽBY 90 Tvůrčí, umělecké a zábavní služby 90.0 Tvůrčí, umělecké a zábavní služby 90.01 Služby scénických umělců 90.01.1 Služby scénických umělců 90.01.10 Služby

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou GSM: 739 007 826 e-mail: info@zsmozaika.info web: www.zsmozaika.info - 12 - ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2006/2007 Zahájení školního roku: 4. září

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Agentura Free Time Jemnice, o.s. Třešňová 993 675 31 Jemnice Tel: 737925685 IČ: 27058701 DIČ: CZ 27058701 E-mail: aftjemnice@seznam.cz Web: www.aft.jemnice.cz Výroční zpráva za rok 2007 Zpracoval: Bc.

Více

Zpřístupněné kulturní památky a jejich využití ve vzdělávacím systému České republiky

Zpřístupněné kulturní památky a jejich využití ve vzdělávacím systému České republiky Zpřístupněné kulturní památky a jejich využití ve vzdělávacím systému České republiky Vzdělávací systém ČR - Mateřské školy - Základní školy - Střední školy - Vyšší odborné školy - Vysoké školy Mimoškolní

Více

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz Pozvání na hrady a zámky v květnu zámek Náchod snižuje na státní zámek vstupné, správa hradu a zámku Frýdlant se omlouvá za změnu již zveřejněných termínů speciálních prohlídek knihovny a věže Sychrov,

Více

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz webové stránky: www.ddmosek.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Lenka

Více

ROZPIS. Podkrkonošský sportovní klub Krakonoš, o.s. Mezinárodní pětidenní závody v orientačním běhu

ROZPIS. Podkrkonošský sportovní klub Krakonoš, o.s. Mezinárodní pětidenní závody v orientačním běhu ROZPIS Podkrkonošský sportovní klub Krakonoš, o.s. 4. - 8. 8. 2010 Mezinárodní pětidenní závody v orientačním běhu Hradčany - letiště Kategorie 5 denní: D21E, D10N, D10, D12AB, D14AB, D16AB, D18AB, D20AB,

Více

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům Tiskové zprávy 31. 1. 2013 Jirkov prodal vybydlený dům Čtyři zájemci podali Městskému úřadu v Jirkově nabídku na koupi domu v Mostecké ulici čp. 385. Vítězem výběrového řízení se stala firma K. S. I. s.

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

Vážení spoluobčané, Věřím, že využijete této možnosti ke zkvalitnění svého bydlení a přeji vše nejlepší v tomto roce.

Vážení spoluobčané, Věřím, že využijete této možnosti ke zkvalitnění svého bydlení a přeji vše nejlepší v tomto roce. Vážení spoluobčané, prostřednictvím druhého vydání Tachovských listů máte možnost, kromě dalších informací, se seznámit s rozpočtem města Tachova na rok 2010, který byl zastupitelstvem města schválen dne

Více

BOBR NEBO ONDATRA? Motto: Vydejme se na místa, kam bychom se možná jinak nikdy nepodívali

BOBR NEBO ONDATRA? Motto: Vydejme se na místa, kam bychom se možná jinak nikdy nepodívali BOBR NEBO ONDATRA? Motto: Vydejme se na místa, kam bychom se možná jinak nikdy nepodívali POPRÁZDNINOVÁ PŘÍRODOVĚDNÁ SOUTĚŽ PRO OBYVATELE I NÁVŠTĚVNÍKY MĚLNÍKA VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ! Stačí vyplnit tento

Více

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí.

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. zpravodaj 06 2014 EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. DOTACE ŠVÁBOVSKÁ VILA DOSTALA JIŽ NOVÉ VYBAVENÍ Švábovský obecní dům Vila je zase o něco bohatší.

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně

Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně Ing. Eva Navrátilová Městys Dolní Cerekev Seminář Slaďování pracovního a rodinného života a problematika rovných šancí Jihlava 5. listopadu 2013 Základní

Více

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Teze sdružení. Informace o činnosti v roce 2009

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Teze sdružení. Informace o činnosti v roce 2009 Obsah Výroční Základní informace o sdružení Teze sdružení Informace o činnosti v roce 2009 Bilance činnosti v roce 2009 zpráva Projekt časopis Otevřené Úvaly Projekt zelené Slovany Záchrana sochy sv. Jana

Více

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole 3.5 Kultura Praha je již od středověku významnou křižovatkou obchodních a diplomatických cest, důležitým strategickým bodem, místem setkávání lidí z blízkých i vzdálených zemí a v neposlední řadě i průsečíkem

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

Nejhezčí květiny získají ceny

Nejhezčí květiny získají ceny Informace z Teplicka 25/2012 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Mini camp proběhl v bílinském domě dětí Počátkem letošních prázdnin proběhl v prostorách DDM Bílina

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace občanského sdružení 4. členská základna 5. vymezení činnosti 6. činnost a aktivity občanského sdružení

Více

O dotaci rozhodnuto. Petrin může vkročit do nové éry

O dotaci rozhodnuto. Petrin může vkročit do nové éry Občan a stát, vzdělávání, volný čas: O dotaci rozhodnuto. Petrin může vkročit do nové éry Nenuď se doma nebo někde na ulici!!! Město Bruntál pokračuje v řadě úspěšných projektů spolufinancovaných z evropských

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ III/2016 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. roku 2010. (o činnosti a hospodaření)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. roku 2010. (o činnosti a hospodaření) ČESKÝ MERÁN, obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČ: 26 45 84 20 VÝROČNÍ ZPRÁVA (o činnosti a hospodaření) roku 2010 Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2010 Obecné

Více

V roce 2010 se Regionální. operačního programu Severozápad.

V roce 2010 se Regionální. operačního programu Severozápad. ZPRAVODAJ REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROZÁPAD VÝROČNÍ KONFERENCE 2010 NEPRODEJNÉ Slovo předsedy ROP Severozápad v polovině V roce 2010 se Regionální operační program Severozápad přehoupl do

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

ZLÍNSKÉ JARO. festival demokracie a občanské společnosti. 3. - 6. května 2012, www.zlinskejaro.cz. 1. tisková zpráva, 7.

ZLÍNSKÉ JARO. festival demokracie a občanské společnosti. 3. - 6. května 2012, www.zlinskejaro.cz. 1. tisková zpráva, 7. ZLÍNSKÉ JARO 3. - 6. května 2012, www.zlinskejaro.cz 1. tisková zpráva, 7. března 2012 Zlínské jaro Vážení přátelé, dovolte mi prosím, abych Vám tímto předal první zprávu o přípravách Zlínského jara 2012.

Více

Drobné úpravy v nočních linkách od 17. 10. 2015

Drobné úpravy v nočních linkách od 17. 10. 2015 Obsah INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 19 / 2015 Vyšlo 19. 10. 2015 Drobné úpravy v nočních linkách od 17. 10. 2015... 1 Železniční výluka na Posázavském pacifiku od 18. 10. 2015... 1 Podzimní prázdninový provoz

Více

I. Pálavský festival dračích lodí

I. Pálavský festival dračích lodí I. Pálavský festival dračích lodí Záštitu nad I. pálavským festivalem dračích lodí převzal senátor ing. Jan Hajda z Pavlova Pořadatel: Pavlof s.r.o. VINAŘSTVÍ Seznamte se s dragonboatingem! Historie Historie

Více

Program a pozvání k účasti

Program a pozvání k účasti Program a pozvání k účasti Výzkumné centrum průmyslového dědictví ČVUT v Praze a Kolegium pro technické památky ČSSI a ČKAIT vás zvou na 4. bienále INDUSTRIÁLNÍ STOPY 2007 /O možnostech, smyslu a úskalích

Více

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková HISTORIE KNIHOVNY 1882 založen Čtenářský spolek Bořický 1967 vznik profesionální knihovny (Milín čp. 1, u Čalounů)

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

POZVÁNKA - PROGRAM - ORGANIZA NÍ POKYNY - DOPRAVA

POZVÁNKA - PROGRAM - ORGANIZA NÍ POKYNY - DOPRAVA POZVÁNKA - PROGRAM - ORGANIZA NÍ POKYNY - DOPRAVA nám. W. Churchilla 2, 113 59 Praha 3 - Žižkov Účastníkům a hostům Setkání mladých odborářů OS KOVO 2011 RS Blaník Louňovice pod Blaníkem VÁŠ DOPIS / ZE

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

Výroční zpráva Český Merán o.p.s. za rok 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA. obecně prospěšné společnosti Český Merán. za rok 2011

Výroční zpráva Český Merán o.p.s. za rok 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA. obecně prospěšné společnosti Český Merán. za rok 2011 Český Merán, obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČ: 26 45 84 20 Výroční zpráva Český Merán o.p.s. za rok 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA obecně prospěšné společnosti Český Merán za

Více

Pozvánka na 18. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016

Pozvánka na 18. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016 Pozvánka na 18. ročník Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016 1) Mistrovství ČR seniorů nad 50 let 2) Mistrovství ČR seniorů nad 60 let 3) Mistrovství ČR seniorů

Více

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna 2006 2. Koncertní sezóna 2007 4. Členové The Boom & Orchestra

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna 2006 2. Koncertní sezóna 2007 4. Členové The Boom & Orchestra ÚČASTNÍK FESTIVALU INTERNATIONAL BEATLEWEEK 2006, 2007 V LIVERPOOLU PREZENTACE SOUBORU Obsah I. Úvodní informace II. The Boom Band & Orchestra III. Vybrané akce Letní benefiční koncert 2007 International

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Jihlavské listy. Třebíčský deník

Jihlavské listy. Třebíčský deník Jihlavské listy 18.08.2015 - (jv) - Kultura - str. 09 Vernisáž a dvě nové knihy o historii Brtnice BRTNICE - Dvě knihy o historii Brtnice budou představeny v nadcházejících dnech. Výstava obrazů Aloise

Více

leden 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

leden 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 31.1. Po Ne 9.00 16.00 EVROPOU Z JIHU NA SEVER výstava fotografií Martina a Ondry Pelánkových. PZOO, tel.:

Více

Firemní noviny TOS VARNSDORF a.s.

Firemní noviny TOS VARNSDORF a.s. Firemní noviny TOS VARNSDORF a.s. HORIZONT - ročník 17 číslo 2 (251) - 29. 3. 2013 Pozvánka Jak jsme avizovali v letošním prvním čísle, Den otevřených dveří je jednou z příležitostí, kdy si letos připomene

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu

31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu s-flux 31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu Dům pánů z Kunštátu (Galerie G99) Dominikánská 9, Brno Vernisáž 30. 10. 2012 v 18 h Dernisáž 22. 11. 2012 v 18 h Otevřeno denně 13 19 h (není-li v programu

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Mateřinky v pohybu 7.

Více

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 Jezdíte rádi na kole? A jezdíte na kole i do zaměstnání? Pak se registrujte do motivační celorepublikové kampaně Do práce na kole, která se poprvé uskuteční

Více

http://www.slavnosti.slansko.cz/ http://www.cz-museums.cz/web/festival_muzejnich_noci/titulni

http://www.slavnosti.slansko.cz/ http://www.cz-museums.cz/web/festival_muzejnich_noci/titulni Zpravodaj č. 5/ 2013 Vážení přátelé slánského muzea, máj bude pro návštěvníky muzea jedním z nejbohatších měsíců. Zahájíme hned tři výstavy, připojíme se k městským slavnostem a pozveme Vás také do Třebíze.

Více

Formulář žádosti o grant na projekt v rámci programu

Formulář žádosti o grant na projekt v rámci programu Identifikační číslo : (Vyplní lokální koordinátor) Formulář žádosti o grant na projekt v rámci programu I. Název : Tvořivá dílna Na Koni pro uchazeče o grant, kteří v programu žádají poprvé II. Kontaktní

Více

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA 1 ) VÁNOČNÍ TRHY Místo konání: Rokytnice nad Jizerou, Dolní náměstí Více informací: Město Rokytnice n/j, tel. 481 522 001, info@mesto-rokytnice.cz Přijďte nakoupit dárečky pro své blízké, vánoční ozdoby,

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

Svatojánek. Červen 2000 INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU

Svatojánek. Červen 2000 INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Svatojánek Červen 2000 INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU OBEC SPLNILA SVOJÍ ZÁKONNOU POVINNOST V polovině května provedli na žádost obce pracovníci kontrolního oddělení finančního referátu Okresního úřadu Beroun

Více

Koněšínský zpravodaj 1/2009

Koněšínský zpravodaj 1/2009 Koněšínský zpravodaj 1/2009 Vydává Obecní úřad v Koněšíně, 10. dubna 2009 Velikonoční bohoslužby v Koněšíně Zelený čtvrtek Velký pátek Bílá sobota Velikonoční neděle Pondělí velikonoční 17.00 hod - mše

Více

Studentská unie ČVUT Zikova 4 Praha 6 Česká Republika 166 36 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

Studentská unie ČVUT Zikova 4 Praha 6 Česká Republika 166 36 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Studentská unie ČVUT Zikova 4 Praha 6 Česká Republika 166 36 Fakultní klub BION VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 OBSAH OBSAH... 2 Úvodní slovo předsedy... 3 Počet členů Fakultního klubu BION... 4 Představenstvo Fakultního

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015. Mateřské školy Příloha č. 1 RM 14/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Zahradní slavnost 23. června 2015 15,00

Více

Novinky - o čem se jedná a co se připravuje. Ostrava, 6.-8. března 2015

Novinky - o čem se jedná a co se připravuje. Ostrava, 6.-8. března 2015 Zpravodaj A S O C I A C E T U R I S T I C K Ý C H I N F O R M A Č N Í C H C E N T E R Č E S K É R E P U B L I K Y Vydání č. 4 /2014 Strana 1 Uvnitř tohoto vydání: 1 Novinky, veletrhy cestovního ruchu 2

Více

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9.

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. výstavní síň frýdlantské Miloš Smolný Blízkost výstava fotografií, vernisáž 1.9.

Více

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Projekty, které postoupily do hlasování veřejnosti (abecední seznam) 1 12. ročník Litvínovského poháru Plavecký klub Litvínov Zajištění dvanáctého ročníku sportovní akce

Více

R A N Ž Á D A roèník 4, èíslo 3

R A N Ž Á D A roèník 4, èíslo 3 R A N Ž Á D A roèník 4, èíslo 3 Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice vyšlo: listopad 2009 CO SE DÌLO ZAJÍMAVÉHO Vyrazili jsme za Pražská humna Poèasí nám celkem velmi a celý pochod

Více

Program akcí Matice české na období září až prosinec 2013

Program akcí Matice české na období září až prosinec 2013 Program akcí Matice české na období září až prosinec 2013 Září 2013 Čtvrtek 26. září 2013 (pro očekávaný velký zájem je náhradní termín čtvrtek 3. října 2013), 16 hod. NUTNÁ REZERVACE PŘEDEM! Podrobná

Více

VODNÍ STRÁŽCI. Časopis Klubu vodních strážců Podzim 2015

VODNÍ STRÁŽCI. Časopis Klubu vodních strážců Podzim 2015 VODNÍ STRÁŽCI Časopis Klubu vodních strážců Podzim 2015 pro děti zaměstnanců a členy Klubu vodních strážců Kdy: sobota 21. listopadu 2015 od 14 hodin. Kde: hala čerpací stanice vodárny v Podolí, Podolská

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA Památky na Plzeňsku ohlašují pestrou sezónu 2016

TISKOVÁ ZPRÁVA Památky na Plzeňsku ohlašují pestrou sezónu 2016 TISKOVÁ ZPRÁVA Památky na Plzeňsku ohlašují pestrou sezónu 2016 České Budějovice, 17. března 2016 Památky, které v Plzeňském kraji spravuje Národní památkový ústav, plánují otevřít poprvé své brány již

Více

Zpravodaj. Vydání č. 1 /2016 Strana 1. březen 2016. Uvnitř tohoto vydání: Cíle A.T.I.C. ČR a Fórum cestovního ruchu. Redakce:

Zpravodaj. Vydání č. 1 /2016 Strana 1. březen 2016. Uvnitř tohoto vydání: Cíle A.T.I.C. ČR a Fórum cestovního ruchu. Redakce: Vydání č. 1 /2016 Strana 1 Uvnitř tohoto vydání: Cíle A.T.I.C. ČR a Fórum cestovního ruchu 1 Cíle asociace a Fórum cestovního ruchu 1 Jaký byl seminář v Ostravě 4.3.2016 2 Vzdělávání 2015, akce Turistická

Více

1 Řepnický zpravodaj leden 2004

1 Řepnický zpravodaj leden 2004 1 Řepnický zpravodaj leden 2004 Vážení spoluobčané! Stojíme na prahu nového roku, kdy každý bilancuje rok minulý a dává si předsevzetí do roku příštího. O to bychom se chtěli pokusit i my. V minulém roce

Více

CHODOVSKÁ TVRZ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ

CHODOVSKÁ TVRZ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ PROGRAM KONCERTY: Lasse Matthiessen Duo 19.30 Dánský písničkář žijící střídavě v Kodani a Berlíně. Vstupné: 130/90 Kč. STŘEDA Šansony na tvrzi 18.00

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS PS INFORMUJÍ 2, 5 PS SPOLEČENSKY 3 INFOKONTEJNER čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 PS ZAMĚSTNANCŮM 7 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS INFOKONTEJNER 01 2014 ČTVRTLETNÍK AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Krušnohorská bílá stopa, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Krušnohorská bílá stopa, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Krušnohorská bílá stopa, o.s. - 1 - Váţení a milí přátelé, tak jako v předchozím roce zajišťovalo občanské sdruţení Krušnohorská bílá stopa pro návštěvníky a turisty kvalitní zázemí

Více

Cestovní ruch a lázeňství

Cestovní ruch a lázeňství Cestovní ruch a lázeňství analytický podklad Autoři: Ing. Tomáš Vlasák, BERMANGROUP, s.r.o., Bc. Barbora Tintěrová, KIS ML, s.r.o., Mgr. Alena Dodoková, Městský úřad Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské

Více

Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009

Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009 Obsah Tramvajová výluka v Modřanech... 1 Evropský týden mobility Den Eska... 1 Program Dne Eska v pondělí 21.9.2009... 2 Evropský týden mobility... 3

Více

Město Blansko. Aktualizace Strategického plánu rozvoje města Blansko na léta 2013-2023 k 01.01.2016

Město Blansko. Aktualizace Strategického plánu rozvoje města Blansko na léta 2013-2023 k 01.01.2016 Město Blansko Aktualizace Strategického plánu rozvoje města Blansko na léta 2013-2023 k 01.01.2016 Strategický plán rozvoje města Blansko na léta 2013-2023 byl schválen Zastupitelstvem města Blansko na

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ XI/2014 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČELÁKOVICE 2010-2012

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČELÁKOVICE 2010-2012 AKČNÍ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČELÁKOVICE 2010-2012 1. VODOHOSPODÁŘSKÉ INVESTICE 1.1. Intenzifikace ČOV Ve vodohospodářské oblasti je v plánu investic města prioritní akcí Intenzifikace a modernizace čistírny

Více

V Muzeu papírových modelů se připravujeme na návštěvu turistů v létě

V Muzeu papírových modelů se připravujeme na návštěvu turistů v létě V Muzeu papírových modelů se připravujeme na návštěvu turistů v létě Během dubna nás hned dvakrát navštíví provozovatelé a pracovníci v cestovním ruchu, pohostinství a ubytovatelé v regionu, aby mohli

Více

Tanec Praha. Profesionální umění. Projekt č. 1: Tanec dětem 2016. Celkové náklady na projekt:

Tanec Praha. Profesionální umění. Projekt č. 1: Tanec dětem 2016. Celkové náklady na projekt: Tanec Praha Oblast: Účel: Kultura Profesionální umění Projekt č. 1: Tanec dětem 2016 440 000 Kč Tanec dětem 2016 je pokračováním jedné ze základních aktivit určených speciálně dětem a mládeži na Praze

Více

3 9. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU

3 9. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU 3 9. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU Rejvíz sobota 25. ledna 2014 Vážení sportovní přátelé, zveme Vás do Hrubého Jeseníku na 39. ročník zimní vodohospodářské třicítky amatérského

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 25.6.2009

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 25.6.2009 Příloha č. 4 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 25.6.2009 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem

Více

Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace VZDĚLÁVACÍ KONCEPCE ZŠ V souladu se vzdělávací koncepcí je vyučováno v 5. ročníku podle učebních osnov Základní škola, které

Více

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 UDÁLOSTI A OZNÁMENÍ Druhá etapa průmyslové zóny Po zimní přestávce pokračují práce na výstavbě infrastruktury v druhé etapě průmyslové zóny. Zároveň probíhá také archeologický

Více

VYDÁVÁ ZASTUPITELSTVO OBCE Číslo: 2/2012 VÝTISK JE ZDARMA Vyšlo: 6/2012 Registrován Ministerstvem kultury ČR ev. č. MK ČR E 18030 SLOVO STAROSTY

VYDÁVÁ ZASTUPITELSTVO OBCE Číslo: 2/2012 VÝTISK JE ZDARMA Vyšlo: 6/2012 Registrován Ministerstvem kultury ČR ev. č. MK ČR E 18030 SLOVO STAROSTY VYDÁVÁ ZASTUPITELSTVO OBCE Číslo: 2/2012 VÝTISK JE ZDARMA Vyšlo: 6/2012 Registrován Ministerstvem kultury ČR ev. č. MK ČR E 18030 SLOVO STAROSTY Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych se vám na úvod omluvil

Více

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 STK ŠSČR ------------------ Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 Šachový klub Světlá nad Sázavou o.s. se přihlašuje do konkurzu na pořadatele Mistrovství České republiky

Více

Jiskry potu života, radosti z práce a rozjímání

Jiskry potu života, radosti z práce a rozjímání Domov sv. Alžběty na Žernůvce ve spolupráci s Klubem přátel výtvarného umění v Tišnově uspořádal výstavu uměleckého kováře Jaroslava Zeleného z Lomničky s názvem Jiskry potu života, radosti z práce a rozjímání,doplněnou

Více