2.1 DAŇOVÉ PŘÍJMY Jedním z nejvýznamnějších a nejstabilnějších zdrojů financování obcí jsou daňové příjmy (na celkových příjmech se podílejí 31 %).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2.1 DAŇOVÉ PŘÍJMY Jedním z nejvýznamnějších a nejstabilnějších zdrojů financování obcí jsou daňové příjmy (na celkových příjmech se podílejí 31 %)."

Transkript

1 ROZPOČET MĚSTA SOKOLOVA NA ROK VÝCHOZÍ ZÁKLADNA očekávaná skutečnost za rok 2010 upravené rozpočty jednotlivých kapitol (odborů a organizací) dle stavu k s vyloučením rozpočtových opatření jednorázového charakteru aktuální predikce MF ČR o vývoji veřejných rozpočtů 2. PŘÍJMOVÁ ČÁST ROZPOČTU 2.1 DAŇOVÉ PŘÍJMY Jedním z nejvýznamnějších a nejstabilnějších zdrojů financování obcí jsou daňové příjmy (na celkových příjmech se podílejí 31 %). Daňové příjmy sdílené se státním rozpočtem Obce budou v roce 2011 participovat na dodatečných daňových příjmech plynoucích z realizace opatření obsažených v programovém prohlášení vlády V rámci těchto opatření figuruje například 50 % srážková daň na státní příspěvek u stavebního spoření. Struktura a metodika výpočtu je shodná s rokem Při konstrukci daňových příjmů rozpočtu města Sokolova bylo vycházeno z aktuálních daňové výtěžnosti. S ohledem na predikci makroekonomických indikátorů a dopadů schválené legislativy, byl zvolen velmi opatrný, konzervativní odhad.

2 2 2.2 NEDAŇOVÉ PŘÍJMY Nedaňové příjmy tvoří především příjmy z pronájmů (nebytových prostorů, bytů, pozemků, vodohospodářského zařízení), za svoz odpadu, za služby, pokuty a jiné sankční platby, úrokové výnosy, dary, přijaté splátky půjček, odvody z odpisů příspěvkových organizací a ostatní nahodilé příjmy. V porovnání s minulým rokem nedochází k výrazným změnám. 2.3 KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY Příjmy jsou tvořeny prodejem majetku, konkrétně se jedná o příjmy za prodej pozemků a nemovitostí včetně bytů. 2.4 FINANČNÍ VZTAHY KE STÁTNÍMU ROZPOČTU DOTACE A PŘÍSPĚVKY Úsporná opatření uplatňovaná v návrhu státního rozpočtu na rok 2011 se dotkla i objemů dotací a příspěvků pro obce. Nejvýraznější úspory se promítly u příspěvku na výkon státní správy, který byl oproti roku 2010 krácen o 17,6 %, což pro město Sokolov znamená snížení zdrojů o 8,2 mil. Kč. Ostatní dotace a příspěvky nebyly vzhledem k nepříznivé ekonomické situaci pro rok 2011 valorizovány, jejich výše tedy zůstává na úrovni roku 2010, kdy rovněž nebyly valorizovány.

3 3 Do objemů příslušných dotačních titulů byly promítnuty pouze vlivy vyplývající ze změny počtu obyvatel, počtu žáků apod. Konkrétní struktura příspěvků a dotací pro rok 2011 je pro město Sokolov (obec s rozšířenou působností) následující: Příspěvek na školství je určen na částečnou úhradu provozních výdajů základních a mateřských škol (včetně speciálních ZŠ a MŠ). Pro rok 2011 je příspěvek stanoven na rok pro jednoho žáka (dítě) ve výši 1 401,- Kč. Příspěvek na výkon státní správy je určen na částečnou úhradu výdajů spojených s výkonem státní správy. Příspěvek je rozdělován podle metodiky Ministerstva vnitra ČR, přičemž výše příspěvku je závislá na rozsahu přenesené působnosti k výkonu státní správy a na velikosti správního obvodu vyjádřeného počtem obyvatel. Konstrukce a princip propočtu v roce 2011 je shodný s loňským rokem. Navýšení příspěvku na výkon státní správy v oblasti sociálních služeb pro obce s rozšířenou působností je určen na výkon státní správy v oblasti sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb, o sociálních službách. Dotace na činnosti vykonávané obcemi s rozšířenou působnosti v oblasti sociálně-právní ochrany dětí je určena na náklady vzniklé v souvislosti s výkonem sociálně právní ochrany dětí. Dotace na výplatu dávek sociální péče poskytuje ze své kapitoly přímo MPSV. Dotace zahrnuje prostředky na dávky pomoci v hmotné nouzi, dávky zdravotně postiženým a příspěvek na péči. Dotace na výkon zřizovatelských funkcí převedených z okresních úřadů obcím je určena na úhradu provozních výdajů vybraných organizací působících v odvětví kultury, které přešly v souvislosti se zánikem okresních úřadů do samosprávné působnosti obcí. V případě města Sokolova se jedná o příspěvkovou organizaci Městská knihovna Sokolov. Účel Konkrétní rozpis všech dotací zapracovaných v příjmové části (v tis. Kč): Návrh rozpočtu 2011 A. Dotace na výkon státní správy ,3 příspěvek na výkon státní správy ,7 příspěvek na školství 4 919,3 dotace na převod zřizovatelské funkce městská knihovna dotace na sociální dávky dotace na výkon sociálně právní ochrany dětí příspěvek na výkon v oblasti sociálních služeb 759,3

4 B. Účelové dotace investiční ,5 Revitalizace budovy městského úřadu 1.etapa: zateplení Rekonstrukce budovy městského úřadu 2.etapa Intenzifikace ČOV 1.etapa ,6 Rekonstrukce bazénu 6. ZŠ a sadové úpravy 9 090,1 Snížení tepelných ztrát objektu kino Alfa 8 301,6 Sběrný dvůr Sotes ,2 C. Účelové dotace neinvestiční (provozní) ,3 Příspěvek na mzdy z úřadu práce (technická skupina zřízená při 656,6 Městské policie Sokolov 1 koordinátor + 5 dělníků Systematizace strategického řízení a plánování 1 222,8 Optimalizace a zefektivnění ekonomických procesů MěÚ Sokolov Projekt: Čisté město 480 Vzdělávání v egoncentru města Sokolov 478,8 Sokolov město příjemné pro pobyt 4 317,7 Zvýšení transparentnosti a otevřenosti MěÚ Technologické centrum ORP Sokolov 5 174,4 D. Dotace od obcí za dojíždějící žáky CELKEM ,1 2.5 FINANCOVÁNÍ V této oblasti jsou zapojeny: - vlastní finanční zdroje přebytky hospodaření minulých let, - úvěr na financování investičních akcí 4 3. VÝDAJOVÁ ČÁST ROZPOČTU 3.1 PROVOZNÍ VÝDAJE nebyly valorizovány 3.2 OPRAVY A INVESTICE zapracovány dle požadavků odvětvových odborů a organizací u příspěvkových organizací MDK, MK a DDM Sokolov je navrhováno, krytí předložených požadavků z vlastních zdrojů těchto organizací (investiční fond) 3.3 NORMATIVY PRO ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ struktura dílčích normativů stanovených městem zůstává shodná s rokem 2010 výše nákladů na teplo je účelově vázána a bude podléhat finančnímu vypořádání (stejná metodika jako v roce 2010) dílčí normativy nebyly valorizovány (jejich výše je shodná s rokem 2010)

5 5 3.4 LIMIT POČTU ZAMĚSTNANCŮ U aparátu Městského úřadu Sokolov a Městské policie Sokolov byl v roce 2010 schválen limit počtu zaměstnanců ve výši 208. Pro rok 2011 je navrhován limit ve výši 217 zaměstnanců. Podrobná specifikace změn je následující: Aparát městského úřadu Sokolov navýšení o 3 zaměstnance (odbor rozvoje města, právní odbor, stavební úřad a ÚP ) snížení o 3 zaměstnance, a to u odboru: - vnitřních věcí z důvodu nadbytečnosti 1 zaměstnance v oddělení spisové služby - evidence a správních agend za zaměstnance odcházejícího do důchodu nebude přijat nový pracovník - sociálních věcí a zdravotnictví nebude realizován projekt Terénní sociální práce Městská policie Sokolov navýšení o 9 zaměstnanců, z toho 6 tvoří technická skupina (veřejně prospěšné práce hrazené v plném rozsahu z dotace úřadu práce). 3.5 LIMIT MZDOVÝCH PROSTŘEDKŮ VČETNĚ ODVODŮ (aparát městského úřadu, městská policie a příspěvkové organizace - MDK Sokolov a MK Sokolov) nebyl pro rok 2011 valorizován (zůstává na úrovni roku 2010) zapracovány dopady: - organizační MDK - nově provozované bezbariérové WC (projekt Toa Point) - metodické Městský úřad Sokolov - převod nevyčerpaných finančních prostředků v roce 2010 do rozpočtu roku ZÁSOBNÍK AKCÍ (REALIZOVANÝCH ZA PŘEDPOKLADU ZÍSKÁNÍ DOTACE) Jedná se pouze o informativní přehled, částky nejsou zapracovány do objemu příjmů ani výdajů rozpočtu města na rok Pro případ jejich realizace bude nezbytné vytvořit odpovídající rezervu na financování spolupodílu města. 3.7 OSTATNÍ VLIVY SOTES Sokolov, spol. s r.o. Jednorázové navýšení v objemu 850 tis. Kč na rozšíření činností u středisek: - veřejné osvětlení tis. Kč nárůst spotřeby el. energie a údržba na nově vybudovaném veřejném osvětlení - veřejná zeleň tis. Kč údržba nových ploch a výsadby - čištění města tis.kč - údržba nově vybudovaných komunikací Vytvoření nového střediska dětská hřiště údržba a obnova (přesun z rozpočtu odboru rozvoje města)

6 Správa sportovních zařízení Sokolov, spol. s r.o. Příspěvek na splátku úvěrů: - Ve výši tis. Kč na úhradu splátek jistiny (5 499 tis. Kč) a na úhradu úroků ve výši 120 tis. Kč (schváleno na mimořádném ZM dne ) realizace projektu Výstavba nové ubytovny Baník v Sokolově ) Školská zařízení - Zahraniční partnerské vztahy: - zapracována paušální částka ve výši 10 tis. Kč pro každý školský subjekt, který bude realizovat zahraniční partnerské vztahy s výjimkou partnerských vztahů financovaných z projektů - Školní výdejna a vývařovna zohledněna změna metodiky financování oproti roku 2010 u ZŠ Sokolov, Rokycanova 258 a ZŠ Sokolov, Běžecká Vedení účetnictví nebylo zohledněno požadované navýšení finančních prostředků u ZŠ Sokolov, Boženy Němcové 1784 na úhradu 150 tis Kč pro externí účetní firmu, která má nahradit práci současného ekonomického pracovníka školy, který je placen z prostředků státního rozpočtu (MŠMT ČR). Výdaje na služby, kam patří i externě vedené účetnictví jsou součástí přidělovaného normativu na provozní výdaje školských zařízení Městský dům kultury Sokolov - Jmenovité kulturní akce: - přesun akce Advent v Sokolově (80 tis. Kč) z grantových zakázek odboru školství a kultury MěÚ Sokolov do rozpočtu MDK - Provoz veřejného bezbariérového WC : - zapracování 122 tis. Kč na úhradu roční ztráty související s provozem veřjeného bezbariérového WC (projekt Toa Point), kde investorem byla Národní rada zdraví Městský úřad - Půjčky a dotace z Fondu prodeje bytů - od r již není plánováno poskytování dotací na dokončené bytové jednotky, do rozpočtu města jsou zapracovány pouze půjčky na opravy bytového fondu - Jednorázové kulturní akce - odbor školství a kultury - Změna metodiky financování - dochází k přesunu všech jednorázových kulturních akcí do rezervy a navíc je sem přesunuto i 600 tis. Kč na akci Hurá prázdniny (původně součástí grantových zakázek). Rezerva je vytvořena v úhrnném objemu tis. Kč.

7 7 Ve výdajové části jsou zapracovány členské příspěvky: Zahrnuto Členský příspěvek Název organizace v kapitole odboru v Kč Vodohospodářské sdružení měst a obcí Sokolovska Správy majetku Svazek obcí EKOODPADY Dtto Hospodářská a sociální rada Sokolovska Vnitřních věcí Euregio Egrensis Dtto Nadace Georga Agricoly, region Slavkovský les Dtto Mikroregion Sokolov východ Dtto Místní akční skupina Sokolovsko o.p.s. Dtto CELKEM Součástí výdajů jsou následující dotace, příspěvky, dary, půjčky a rezervy: Subjekt Zahrnuto v kapitole odboru / oddělení ROK 2011 v Kč ROK 2010 v Kč Fond sociální podpory celkem: Sociálních věcí bezúročné půjčky, integrace zdravotně postižených, příspěvky poskytovatelům sociálních služeb, příspěvky ostatním organizacím rezerva nevyčerpané prostředky z minulých let Autobusy K.Vary, a.s. na MHD Správy majetku Příspěvek Asociace Záchranný kruh, o.s. Odbor vnitřních věcí Příspěvek Karlovarskému kraji - spolupodíl na dotaci na Dtto Digitální povodňový plán ORP a kraje Rezerva na podporu sportu a zájmových činností Odbor školství a kultury Příspěvek HC Baník Sokolov, o.s. Dtto Příspěvek na činnost FK Baník Sokolov Dtto Příspěvek pro Vysokou školu manažerské informatiky a Dtto ekonomiky, a.s., Praha Příspěvek na Universitu třetího věku Dtto Koupaliště Michal s.r.o. dotace na provozní činnost Dtto Rezerva na podporu cestovního ruchu Dtto Společnost MAS (půjčka 441,2 tis. Kč, dar 35,8 tis. Kč) Dtto Ostatní záležitosti kultury - příspěvky Dtto Příspěvky na nákup čipových karet MHD občanům Finanční odbor Sokolova nad 70 let a dárcům krve Příspěvek Hasičskému záchrannému sboru KK Dtto Karlovarská krajská nemocnice, a.s. příspěvek Dtto Přímé dotace na dokončené bytové jednotky Dtto Český svaz včelařů Odbor rozvoje města

8 8 Příspěvky v rámci životního prostředí Dtto Projekt Toa Point (půjčka 2 482,2 tis. Kč, příspěvek Dtto 201,2 tis. Kč) Studie projektu Antonínské arboretum (město 95 tis. Kč, Dtto půjčka tis. Kč) Příspěvek na výměnu oken, Nádražní 374 ISSO, s.r.o. Dtto Grantový systém Kancelář starosty Festival Mitte Europa spolupodíl města Dtto Obec baráčníků Sokolov, o.s., na činnost Dtto Finanční dar organizaci Společně k bezpečí o.s. Městská policie CELKEM Jednorázové kulturní akce (součást rozpočtu odboru školství a kultury) Akce ROK 2011 v Kč ROK 2010 v Kč Rezerva na jednorázové kulturní akce (festivaly, bienále, sympozia apod.) Sochařské sympozium Sokolovská dvorana Folk a Country Osvobození Magic open air festival Sokolov Festival politické písně Sokolov Hurá prázdniny * CELKEM * V průběhu roku 2010 bylo čerpáno z rezervy na podporu kultury 50 tis. Kč (v r změna názvu na ostatní záležitosti kultury příspěvky ). Grantové zakázky města (součást rozpočtu odboru školství a kultury) Akce ROK 2011 v Kč ROK 2010 v Kč Advent v Sokolově * Výstava pohlednic Sokolovské kulturní léto Výstava Sokolovští učitelé malující Výstavy výtvarného umění CELKEM * Převod v roce 2011 do rozpočtu MDK

9 9 3.8 FINANCOVÁNÍ V oblasti výdajů jsou v této oblasti uvedeny splátky přijatého úvěru na přestavbu hotelu Ohře (5 004 tis. Kč). 4. PŘEHLED REZERV (v tis. Kč) Ukazatel Tvorba Zapojeno do rozpočtu 2011 Zůstatek ÚČELOVÁ REZERVA CELKEM v tom: , , ,0 1. Revitalizce budovy MěÚ 1.etapa 2 800, , Rekonstrukce budovy MěÚ 3.etapa 2 780, , Spolupodíl při získání dotace - na akci Snížení tepelených ztrát u objektů Komenského čp.113 (DPS) a čp.77 (teplofikace) 9 500, ,0 5. VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ Rozpočtované výdaje kalendářního roku 2011 jsou výrazně vyšší než plánované příjmy a výsledkem hospodaření fiskálního roku 2011 je záporné saldo. V souladu s 4 zákona č. 250/2000 Sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění je možné schválit rozpočet jako nevyrovnaný (schodkový) pouze za předpokladu, že bude zajištěno vyrovnání schodku hospodaření. Největší disproporce mezi zdroji a potřebami je v oblasti kapitálového rozpočtu, kdy kapitálové příjmy nestačí na krytí plánovaných investičních akcí. Na jejich realizaci bude proto nutné použít jednak přebytek hospodaření z předchozího roku a jednak přijmout úvěr ve výši 41,5 mil. Kč.

10 10 BĚŽNÝ A KAPITÁLOVÝ ROZPOČET B Ě Ž N Ý R O Z P O Č E T (v tis. Kč) text očekávaná skutečnost rozpočet rozdíl sloupec č (2.-1.) PŘÍJMY CELKEM , , ,5 Daňové příjmy , , ,8 Nedaňové příjmy , , ,7 Neinvestiční dotace , , ,6 VÝDAJE CELKEM , , ,1 Opravy , , ,0 Ostatní provozní výdaje , , ,1 PROVOZNÍ SALDO CELKEM , , ,6 Provozní saldo bez oprav , ,4 K A P I T Á L O V Ý R O Z P O Č E T text očekávaná skutečnost rozpočet rozdíl sloupec č (2.-1.) KAPITÁLOVÉ (INVESTIČNÍ) PŘÍJMY CELKEM , , ,1 Příjmy z prodeje majetku , , ,5 Investiční dotace , , ,6 KAPITÁLOVÉ (INVESTIČNÍ) VÝDAJE CELKEM , , ,4 KAPITÁLOVÉ SALDO , , ,3

11 ROZPOČET MĚSTA SOKOLOV NA ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST (v tis. Kč) položka upravený očekávaná ROZPOČET index % podíl odbor o d v ě t v í rozpočet skutečnost NA ROK 2011/2010na celkových 1 DAŃOVÉ PŔÍJMY: stav k příjmech (3./2.) daň z příjmů FO ze závislé činnosti , , ,0 106,2 5, daň z příjmů FO z podnikání , , ,0 103,4 1, daň z příjmů FO - zvláštní sazba 3 553, , ,0 184,8 0, daň z příjmů právnických osob , , ,0 89,1 5, daň z přidané hodnoty , , ,0 101,9 11, daň z nemovitostí , , ,0 100,0 2,7 m e z i s o u č e t vybraných daní , , ,0 101,3 27, daň z příjmů právnických osob za obec , , ,0 100,3 1, správní poplatky , , ,0 101,5 1, příjmy za zkoušky řidičského oprávnění 1 500, ,0 900,0 75,6 0, poplatek za vypouštění škodl. látek do ovzduší 15,0 19,2 19,0 99,0 0,0 1334,.35 odvody za odnětí zeměděl. a lesní půdy 325,0 399,7 13,0 3,3 0, místní poplatek ze psů 780,0 775,0 775,0 100,0 0, místní poplatek za užívání veřejného prostranství 150,0 212,0 100,0 47,2 0, místní popl. za provoz. VHP a jiné technické herní zař , , ,0 117,3 0, výtěžek z provozu výherních hracích přístojů 3 000, , ,0 101,8 0,3 DAŇOVÉ PŘÍJMY CELKEM , , ,0 101,3 31,4 2 NEDAŇOVÉ PŘÍJMY: SVaZ sociální zabezpečení (vratky do Fondu soc.podp., ost.) 663,8 706,9 79,3 11,2 0,0 SM vodní hospodářství , , ,0 51,5 0,6 ostatní příjmy 1 422, , ,0 93,2 0,2 pronájmy nebytových prostorů 5 050, , ,0 101,4 0,6 pronájmy pozemků 1 500, , ,0 83,1 0,2 OVV odbor vnitřních věcí (náhrady za telefony +ost.příjmy) 45,0 44,3 30,0 67,7 0,0 SÚ odbor stavební a územního plán.(pokuty + nákl.říz.) 76,0 93,0 71,0 76,3 0,0 ŠKK školství+kultura (vratka půjčky, příspěvky) 841,2 872,8 300,0 34,4 0,0 FO úroky 2 411, , ,0 89,6 0,1 ostatní (např.splátky půjček, odvody z odpisů PO) 2 128, ,1 115,0 5,1 0,0 RM vratky půjček 4 262,2 0,5 úhrady z dobývacího prostoru, pokuty, ostatní 172,0 282,3 127,0 45,0 0,0 KS dary + ostatní příjmy 18,0 77,1 35,3 45,8 0,0 ODSA odbor dopravně správních agend (pokuty + nákl.říz.) 100,0 131,0 100,0 76,3 0,0 OESA odbor evidence a správních agend (pokuty + nákl.říz.) 45,0 58,0 45,0 77,6 0,0 ŽÚ živnostenský úřad (pokuty + nákl.řízení) 190,0 130,0 150,0 115,4 0,0 ŽP odbor životního prostředí (pokuty + nákl.řízení) 95,0 103,0 100,0 97,1 0,0 MP městská policie (pokuty+ost.příjmy) 626,0 700,0 810,0 115,7 0,1 prevence kriminality (příspěvky, pojistná plnění) 84,0 78,2 60,0 76,7 0,0 PO právní odbor (pokuty + nákl.říz.) 4 280, , ,3 95,4 0,5 OI odbor informatiky 1,0 0,0 0,0 Sotes svoz odpadu, pronájem hrobových míst , , ,0 100,0 1,8 SB příjmy z byt. a nebyt. jednotek v maj.města+klášter , , ,0 97,3 9,7 NEDAŇOVÉ PŘÍJMY CELKEM , , ,1 94,4 14,6 3 KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY: 3111 příjmy z prodeje pozemků 2 000, , ,0 224,3 0, příjmy z prodeje ostatních nemovitostí 300,0 500,0 200,0 40,0 0, příjmy z prodeje bytů 9 500, , ,0 34,0 0, ostatní 25,5 0,0 0,0 KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY CELKEM , , ,0 68,4 1,1 4 DOTACE: 4112 příspěvek na výkon státní správy , , ,7 82,4 4, příspěvek na školství 5 040, , ,3 97,6 0, dotace na převedenou knihovnu 5 324, , ,0 100,0 0, dotace na sociální dávky , , ,0 102,7 12, dotace na výkon sociálně právní ochrany dětí 7 250, , ,0 100,0 0, dotace na výkon st.správy v oblasti soc.služeb 759,3 759,3 759,3 100,0 0, účelové dotace - investiční , , ,5 111,7 18, účelové dotace - provozní , , ,3 138,9 1, dotace od obcí na prevenci kriminality 30,0 19,0 0,0 0,0 0, dotace od obcí za výkon činnosti Městské policie So 168,5 168,5 0, dotace od obcí za dojíždějící žáky 2 900, , ,0 90,6 0, převod z depozitního účtu 278,8 278,8 0,0 0,0 DOTACE CELKEM , , ,1 104,4 40,3 I. P Ř Í J M Y BĚŽNÉHO ROKU , , ,2 100,8 87,3 8 FINANCOVÁNÍ CELKEM: , , ,4 54,4 12,7 úvěr na rekonstrukci haly zimního stadionu , ,4 0,0 0,0 úvěr na financování investičních akcí ,7 5,0 přebytky hospodaření minulých let , , ,7 44,6 7,6 finanční vypořádání se státním rozpočtem 1 581, ,4 0,0 0,0 A. Z D R O J E CELKEM , , ,6 91,0 100,0

12 12 ROZPOČET MĚSTA SOKOLOV NA ROK VÝDAJOVÁ ČÁST (v tis. Kč) odvětví dle upravený očekávaná požadav. ROZPOČET index % podíl rozpočtové o d v ě t v í rozpočet skutečnost odb.a org. NA ROK 2011/2010 na celkových skladby stav k výdajích (4./2.) 6. Sociální věci celkem: , , , ,4 105,3 14,1 41.., 42.. odbor sociálních věcí a zdravotnictví , , , ,4 105,3 14,1 Odbor správy majetku celkem: , , , ,2 157,5 35, doprava , , , ,0 169,8 2, vodní hospodářství , , , ,7 623,1 13,6 31..,32.. školská zařízení , , , ,2 79,3 3, památky, kultura 6 093, , , ,3 358,1 2, tělovýchova , , , ,0 8,7 0, bydlení 451,2 401, ,0 100,0 24,9 0, stavební úpravy budovy městského úřadu , , , ,0 243,4 4,7 32..,36.. komunální služby , , , ,0 265,1 8, Odbor vnitřních věcí celkem: , , , ,8 87,5 2,0 21..,36.. Odbor stavební a územního plánování 850,0 28,0 720,0 720,0 2571,4 0,1 Školství a zájmová činnost celkem: , , , ,0 90,4 4, , 34 odbor školství a kultury 4 902, , , ,0 95,9 0, PO: Mateřská škola, ul. Pionýrů 853,0 853,0 828,0 828,0 97,1 0, Mateřská škola, ul. Karla Havlíčka Borovského 705,0 705,0 685,0 685,0 97,2 0, Mateřská škola, ul. Marie Majerové 1 035, , , ,0 102,9 0, Mateřská škola, ul. Vítězná 1 908, , , ,0 67,1 0, Mateřská škola, ul. Vrchlického 637,0 637,0 713,0 627,0 98,4 0, Mateřská škola, ul. Alšova 1 152, , , ,0 98,2 0, Mateřská škola, ul. Kosmonautů 1 690, , , ,0 102,4 0, Základní škola, ul. Pionýrů 4 132, , , ,0 93,7 0, Základní škola, ul. Rokycanova 3 419, , , ,0 94,1 0, Základní škola, ul. Boženy Němcové 2 034, , , ,0 98,6 0, Základní škola, ul. Sokolovská 2 450, , , ,0 93,3 0, Základní škola, ul. Běžecká 3 390, , , ,0 66,7 0, Základní škola, ul. Švabinského 4 675, , , ,0 90,7 0, Základní škola, ul. Křižíkova 3 104, , , ,0 97,5 0, Základní umělecká škola (ZUŠ) 1 607, , , ,0 94,1 0, Dům dětí a mládeže 1 967, , , ,0 70,2 0,2 Kultura celkem: , , , ,5 95,2 3,5 33..,61,, úsek kultury odboru ŠKK , , , ,8 92,1 1, Městský dům kultury (PO) , , , ,7 102,7 1, Městská knihovna (PO) 7 515, , , ,0 85,2 0, Finanční odbor celkem: , , , ,1 113,1 3,0 2...,3,4 Odbor rozvoje města celkem: , , , ,0 82,7 3,0 Kancelář starosty celkem: , , , ,8 100,7 12,0 2,3 grantový systém: 9 153, , , ,0 100,0 1,1 6112, 6171 osobní výdaje , , , ,8 101,6 10,6 33..,61.. ostatní 2 772, , , ,0 74,1 0, Odbor dopravně správních agend 200,0 162,0 200,0 200,0 123,5 0,0 10.., 37.. Odbor životního prostředí 1 114,4 979,4 995,0 995,0 101,6 0,1 Městská policie + prevence kriminality celkem: 3 535, , , ,8 161,1 0, Městská policie 1 633, , , ,0 117,7 0, prevence kriminality 1 902, , , ,8 198,4 0, Právní odbor 866,0 743,0 856,0 856,0 115,2 0, Odbor informatiky , , , ,0 136,1 3,5 22..,36..,37.. SOTES s.r.o celkem: , , , ,0 102,1 8,4 Sokolovská bytová s.r.o. celkem: , , , ,0 92,1 7, krytý bazén (příplatek společníka) 3 600, , , ,0 100,0 0, Měšťanský pivovar Sokolov (příplatek společníka) 2 921, ,8 0,0 0, středisko - klášter 905,0 958,0 901,0 901,0 94,1 0,1 3612,3613 bytové a nebyt.jednotky v majetku města , , , ,0 95,8 7, Správa sportovních zařízení s.r.o.celkem: , , , ,0 64,4 1,4 II. V Ý D A J E BĚŽNÉHO ROKU , , , ,6 114,3 99,4 FINANCOVÁNÍ CELKEM: , , , ,0 3,9 0, splátky úvěrů , , , ,0 3,9 0,6 B. V Ý D A J E CELKEM , , , ,6 97,8 100,0 I. - II. SALDO BĚŽNÉHO ROKU , , , ,4 A - B VÝSLEDNÉ SALDO 0, , ,5 0,0

13 NÁVRH NA FINANCOVÁNÍ INVESTIC V ROCE 2011 (v tis. Kč) 13 Odbor (organizace) požadavky úpravy po účel použití (akce) na rok 2011 úpravě Odbor správy majetku - celkem , , ,2 A) základní školy + DDM + ZUŠ , , ,2 1) ZUŠ - půdní vestavba - ateliéry 3 500, ,0 0,0 2) ZUŠ - zateplení fasády a střechy přístavby 1 200, ,0 0,0 3) 3. ZŠ - sportovní areál - lezecká stěna 1 200, ,0 0,0 4) 3. ZŠ - letní třída, WC pro sportoviště 2 400, ,0 0,0 5) 5. ZŠ - rozšíření kapacity vývařovny , ,0 0,0 6) 1. ZŠ - přestavba školní jídelny na výdejnu , ,0 0,0 7) 3. ZŠ - přestavba školní jídelny na výdejnu 5 000, ,0 0,0 8) 2. ZŠ - osazení vnitřních dveří vč. el. vrátného 150,0 150,0 9) 2. ZŠ - vybudování soc. zařízení u tělocvičny 1 000, ,0 0,0 10) Rekonstrukce bazénu 6. ZŠ a sadové úpravy, dotace ROP 9 708, ,2 (město = 618,1 tis. Kč, dotace EU = 8.272,0 tis. Kč, dotace SR = 818,1 tis. Kč) B) ostatní investice , , ,0 doprava , ,0 1) Rekonstrukce mostů - most přes Lobezský potok u vstupu do Areálu Baník , ,0 0,0 2) Stavební úpravy přechodů pro chodce - vč.osvětlení, odvodnění - PD + realizace 3 000, , ,0 3) Nové komunikace, vč. odvodnění + projekty 4 000, , ,0 4) Nové parkoviště, chodníky vč. odvodnění + projekty, překládky a ochr. kabel. sítí ČEZ 3 500, , ,0 5) Příprava cyklostezky II. (Sokolov - Cheb) 625,0 625,0 vodní hospodářství , ,7 1) ČOV - projekt na rekonstrukci (nutná dle nového zákona o odpad. vodách) 150,0 150,0 2) Intenzifikace ČOV - 1. etapa, dotace OPŽP , ,7 (město = ,1 tis. Kč, dotace EU = ,0 tis. Kč, dotace SR = 4.526,6 tis. Kč) památky a kulturní zařízení , ,3 1) Revitalizace KSZ - vnitřní úpravy - PD + nový rozpočet pro vypsání výběrového řízení 429,3 429,3 2) Město Sokolov, městský dům kultury - úprava malého sálu 2 000, ,0 0,0 3) Snížení tepelných ztrát objektu - kino Alfa, dotace z OPŽP , ,0 (město = 7.224,4 tis. Kč, dotace EU = 7.840,4 tis. Kč, dotace SR = 461,2 tis. Kč) 4) Pomník C.K. Vojensko veteránského spolku v Sokolově 5 000, ,0 0,0 tělovýchova, zájmová činnost 7 810, ,0 1) Areál zdraví a sportu - zhotovení pergol 350,0 350,0 2) Areál Baník - výkonové ozvučení ZS + PD 1 560, ,0 3) Areál Baník - tribuna, výsledková tabule, rozhlas - hřiště s umělou trávou 2 500, ,0 0,0 4) Areál Baník - opěrná zeď - hřiště horní tráva 1 000, ,0 0,0 5) Areál Baník - přestavba požární nádrže na betonový skatepark 2 400, ,0 0,0 stavební úpravy budovy městského úřadu: , ,0 1) Rekonstrukce MěÚ - EPS (elektr. protipožární zabezp.)+ EZS (elektr. zabezpečení budovy) 3 500, , ,0 2) Revitalizace budovy MěÚ, dotace OPŽP (město = 2.800,0 tis. Kč, OPŽP = 9.700,0 tis. Kč) , ,0 3) Rekonstrukce budovy MěÚ - 2.etapa, dotace ROP , ,0 (město = 2.450,0 tis. Kč, dotace = ,0 tis. Kč) 4) Rekonstrukce vnitřních prostor MěÚ - 3. etapa 7 260, , ,0 komunální hospodářství , ,0 1) Veřejné osvětlení, inženýrské sítě 200,0 200,0 2) Měšťanský pivovar v areálu kapuc. Klášt. sv. Ant. Pad. - projekt + realizace 8 000, ,0 0,0 3) Projekt (PD) na novou hosp. budovu Sotes, fermentační jednotka a energet. hospodářství 1 250, ,0 4) Nákup pozemku - ČD, PF, Smetanova 891, ost. neoček. výkupy, chovatelé 7 400,0-700, ,0 5) Výstavba nájemního objektu v areálu Sotes - nová hosp. budova Sotes, dotace OPPI , ,0 (celkové náklady akce= tis. Kč, z toho v roce tis. Kč, v tom dotace tis. Kč) 6) Sběrný dvůr Sotes, dotace OPŽP , ,0 (město = 6.634,8 tis. Kč, dotace EU = ,6 tis. Kč, dotace SR = 1.076,6 tis. Kč) Odbor vnitřních věcí - celkem 2 036,0-736, ,0 1) Úpravy v budovách úřadu 200,0 200,0 2) Rozšíření klimatizace do 2. patra 350,0-350,0 0,0 3) Automatické dveře pro tělesně postižené na budovu OSVZ 100,0 100,0 4) Nákup 2 služebních vozidel 1 386,0-386, ,0

14 14 Odbor (organizace) požadavky úpravy po účel použití (akce) na rok 2011 úpravě Odbor vnitřních věcí - krizové řízení 100,0 0,0 100,0 1) Spolupodíl na dotaci na digitální protipovodňový plán ORP a kraje 100,0 100,0 Odbor stavební a územního plánování - celkem 500,0 0,0 500,0 1) Pořízení územních plánů 500,0 500,0 Odbor finanční - celkem 3 220, , ,0 1) Přímé dotace na dokončené bytové jednotky 0,0 0,0 2) Příspěvek Karlovarské krajské nemocnici, a.s , ,0 0,0 3) Příspěvek Hasičskému záchrannému sboru KK 2 220, ,0 2 x velitelský osobní automobil, aerotest, střihače pedálů, monitory, dopravní automobil (kromě invest.příspěvku je v rozpočtu zapracován příspěvek na neinvest.výdaje ve výši 580) Odbor rozvoje města - celkem , , ,0 1) Ostatní investiční výdaje (Husitská - Vítězná) 500,0 500,0 2) II.B etapa - ul. Vítězná (Husitská - Vítězná) 2 000, ,0 3) III.etapa - ul. Roháčova (Husitská - Vítězná) , ,0 0,0 4) Cyklostezky - IV - PD (areál Bohemia se sídlišti) 300,0 300,0 5) Dětská hřiště - instalace herních prvků a doplnění dalších ploch 1 000, ,0 0,0 6) Lesopark - Jižní lom - úprava PD dle trasy západního obchvatu + IČ 200,0-200,0 0,0 7) Revitalizace areálu Bohemia - II. Etapa 200,0 200,0 8) Naučná stezka Sokolov - úprava PD dle nových podmínek + IČ 300,0-300,0 0,0 9) Přestupní uzel - dopravní terminál - PD, příprava, IČ, technická pomoc 500,0 500,0 10) Přestupní uzel - dopravní terminál - vypořádání spolufinancování 2 000, ,0 11) Přestupní uzel - dopravní terminál - "Věž" - stavební úpravy 500,0 500,0 12) Průzkum dopravy v klidu - parkomaty - nám. Budovatelů 8 000, ,0 0,0 13) Průzkum dopravy v klidu - parkomaty - I. etapa, ul. U Divadla + Rooseveltova 3 150, , ,0 14) Protipovodňová studie - zdi u Lobezského potoka - projektová dokumentace 100,0 100,0 15) Záchytné parkoviště Michal - projektová dokumentace 500,0 500,0 16) Parkoviště ve vnitrobloku ul. Jednoty 5 350, ,0 0,0 17) Bobová dráha - Sokolov - projektová dokumentace, inženýrská činnost 200,0 200,0 18) Slavnostní osvětlení - Staré nám., zámek, zámecký park , ,0 0,0 19) Krejcarová lávka , ,0 0,0 20) Autobusové nádraží - parkoviště - realizace 1 000, ,0 0,0 21) Kino Alfa - stavební úpravy, zpevněné plochy 100,0 100,0 22) Stavební úpravy parkoviště - ul. Wolkerova 100,0-100,0 0,0 Prevence kriminality - celkem 2 120,0 0, ,0 1) Kamerový monitorovací systém - nákup softwaru 300,0 300,0 2) Kamerový monitorovací systém - nové kamerové body, varovný systém 1 820, ,0 Městská policie - celkem 200,0 0,0 200,0 1) Nákup programového vybavení 200,0 200,0 0,0 Odbor informatiky 9 500, , ,0 1) Programové vybavení (software) 2 000, ,0 2) "Rozvoj informačních a komunikačních technologií" - výměna systému 5 000, , ,0 3) Dohledový systém přístupů spojený s evidencí 500,0-500,0 0,0 4) Modernizace hardware tiskových služeb 500,0 500,0 5) Modernizace hardware serverovny - doplnění Blade serverů 1 500, ,0 0,0 Městský dům kultury - příspěvková organizace 1 715, ,0 0,0 A. Objekt MDK 1 115, ,0 0,0 1) Vícemístný pick-up 400,0-400,0 0,0 2) Kabelový most s víkem 50,0-50,0 0,0 3) Mobilní zahrazovací systém 45,0-45,0 0,0 4) Nákup mobilního podia 480,0-480,0 0,0 5) Plachta na zastřešení podia 45,0-45,0 0,0 6) Nákup pojízdného lešení 95,0-95,0 0,0 B. Objekt ALFA 600,0-600,0 0,0 1) II. Etapa - foyer kina 450,0-450,0 0,0 2) Rekonstrukce kinokavárny 150,0-150,0 0,0 V r bude mít příspěvková organizace v investičním fondu disponibilní zdroje ve výši cca 1,875 mil. Kč

15 15 Mateřská škola, Vítězná ul. - příspěvková organizace 100,0-100,0 0,0 1) Vybavení školní zahrady (zahradní prvek - domeček velký) 100,0-100,0 0,0 V r bude mít příspěvková organizace v investičním fondu disponibilní zdroje ve výši cca 187 tis. Kč Správa sportovních zařízení, s.r.o ,0 0, ,0 1) Defibrilátor 65,0 65,0 2) Mycí stroj - zimní stadion 190,0 190,0 3) Rotační sekačka 850,0 850,0 Sokolovská bytová, s.r.o , , ,0 1) Osobní výtah - věžový dům 1677 (požadavek organizace - věžové domy 1677, 1684) x) 4 500, , ,0 2) Výtahy - náměstí Budovatelů čp , ,0 3) Výměna oken čp. 113 x) 2 500, ,0 0,0 4) Výměna oken a zateplení areálu- Komenského 77, budova teplofikace x) 2 500, ,0 0,0 CELKEM INVESTIČNÍ VÝDAJE , , ,2 x) snížení bude vázáno v účelové rezervě

16 16 NÁVRH NA FINANCOVÁNÍ OPRAV A ÚDRŽBY V ROCE 2011 (v tis. Kč) Odbor (organizace) požadavky úpravy po účel použití (akce) na rok 2011 úpravě Odbor sociálních věcí a zdravotnictví - celkem 30,0 0,0 30,0 1) Běžné opravy a udržování v klubech důchodců 30,0 30,0 Odbor správy majetku - celkem , , ,0 A) mateřské školy 8 830, , ,0 1) Opravy a udržování včetně rezervy 8 830, , ,0 B) základní školy + DDM + ZUŠ , , ,0 1) Opravy a udržování včetně rezervy - ZŠ , , ,0 2) DDM - opravy včetně rezervy 1 320, ,0 3) DDM - oprava víceúčelového hřiště 200,0 200,0 4) ZUŠ - opravy a udržování vč. rezervy 500,0 500,0 0,0 C) ostatní opravy , , ,0 doprava , ,0 1) Opravy komunikací, odvodnění, veřejné osvětlení, překládky a ochrana kabel. sítí ČEZ , , ,0 2) Oprava chodníků vč. odvodnění 600,0 600,0 3) Úhrada ploch pro dočasné parkování ve městě (r Šenvert) 500,0 500,0 4) Opravy a údržba cyklostezek 800,0 800,0 0,0 vodní hospodářství 6 110, ,0 1) Údržba extravilánového příkopu 110,0 110,0 2) Sanace kanalizace Sokolov - ul. Vítězná 6 000, ,0 0,0 památky a kulturní zařízení 2 330, ,0 1) Opravy a udržování vč. rezervy - MDK, kino Alfa 500,0 500,0 2) Oprava pramene Vítkov 350,0 350,0 3) Opravy a údržba kašen v Sokolově 180,0 180,0 4) Opravy památek 300,0 300,0 5) Klášter - havárie - výměna šindelů na střeše věže, obložení a odvodnění plochy před klášterem 1 000, ,0 0,0 tělovýchova, zájmová činnost 5 832, ,0 1) Areál Baník - oprava pergol - ubytovna, restaurace 550,0 550,0 2) Areál Baník - oprava správní budovy ZS 1 500,0-500, ,0 3) Areál Baník - opr. plotů, ochozů LAS, vým. povrchu malá kopaná, oprava garáže a skladu 2 800, , ,0 4) Areál Baník - terénní úpravy, oprava BMX trati 70,0 70,0 5) Areál zdraví a sportu - oprava mobiliáře 120,0 120,0 6) Městské koupaliště - provozní opravy 792,0 792,0 0,0 komunální hospodářství 870,0 870,0 1) Rezerva na opravu a údržbu nebytových prostor a objektů 500,0 500,0 2) Provozní náklady - oprava autobusové zastávky 70,0 70,0 3) úprava stání pro kontejnery 300,0 300,0 0,0 Odbor vnitřních věcí - celkem 681,1 0,0 681,1 1) Opravy a udržování 661,1 661,1 2) Krizové řízení - opravy a udržování 20,0 20,0 Odbor školství a kultury 50,0 0,0 50,0 1) propagační kampaň "Nová tvář Sokolovska" - oprava a údržba "kostek" 50,0 50,0 Odbor rozvoje města - celkem 2 900,0 0, ,0 1) Podnikatelské inkubátory - opravy (pozáruční) 100,0 100,0 2) Sociální klastr - opravy 50,0 50,0 3) Bohemia - I. etapa - závlaha 250,0 250,0 4) Odbahnění rybníků a úprava břehů 50,0 50,0 5) Regenerace panelového sídliště - opravy komunikace a sportovního hřiště 100,0 100,0 6) Šatny, soc.zařízení, občerstvení - Bohemie 100,0 100,0 7) Komplexní řešení obnovy městských parků - Husovy sady, Zámecký park 50,0 50,0 8) Můstek u ISŠTE - oprava 1 200, ,0 9) Autobusové nádraží - parkoviště - realizace - oprava 1 000, ,0

17 17 Odbor (organizace) požadavky úpravy po účel použití (akce) na rok 2011 úpravě Prevence kriminality - celkem 615,0 0,0 615,0 1) Kamerový monitorovací systém - oprava a údržba 600,0 600,0 2) Netradiční půjčovna - oprava a údržba 10,0 10,0 3) Neobvyklá půjčovna (DDM) - oprava a údržba 5,0 5,0 Městská policie 150,0 0,0 150,0 1) Opravy a udržování služebního vozidla a kol 150,0 150,0 Odbor informatiky 270,0 0,0 270,0 1) opravy a udržování 270,0 270,0 Městský dům kultury - celkem (přísp.organizace) 1 190, ,0 0,0 A) MDK - nám. Budovatelů 1 050, ,0 0,0 1) Osazení nového lapolu 305,0-305,0 0,0 2) Přebroušení parket na Velkém sále 300,0-300,0 0,0 3) Položení parketových podlah 185,0-185,0 0,0 4) Oprava kanalizace 1. NP + 3. NP 260,0-260,0 0,0 B) Kino ALFA 140,0-140,0 0,0 1) Výměna ventilů a LED svítidel 140,0-140,0 0,0 Další opravy, které organizace navrhuje: A) MDK - nám. Budovatelů 1) Běžné opravy a servis 480,0 2) Oprava okapového svodu 60,0 3) Výměna svítidel v taneční zkušebně 60,0 4) Výměna zrcadlových stěn v taneční zkušebně 130,0 5) Osazení hydraulického pohonu 55,0 6) Výměna linolea v 1. PP 75,0 7) Vymalování předsálí 45,0 8) Osazení informačních vitrin 55,0 B) Kino ALFA 1) Běžné opravy a servis 450,0 Městská knihovna celkem (příspěvková organizace): 10,0-10,0 0,0 1) Běžné opravy a servis 10,0-10,0 0,0 V r bude mít příspěvková organizace v investičním fondu disponibilní zdroje ve výši cca 513 tis. Kč Dům dětí a mládeže celkem (příspěvková organizace): 295,0-295,0 0,0 1) Výměna PVC, krytiny - keramické dílny, archiv, kostymérna 85,0-85,0 0,0 2) Malování - kanceláře, klubovny pavilon B, C 80,0-80,0 0,0 3) Oprava dlažby - chodba pavilonu B, byt 20,0-20,0 0,0 4) Oprava schodišť - šatny pavilon A (výměna obložení) 70,0-70,0 0,0 5) Údržba pozemku 40,0-40,0 0,0 V r bude mít příspěvková organizace v investičním fondu disponibilní zdroje ve výši cca 223 tis. Kč SOTES, s.r.o., celkem 7 503,0-713, ,0 I. Středisko komunikace 6 513, , ,0 II. Středisko hřbitov 590,0 0,0 590,0 1) Úprava chodníků v VII. oddělení 360,0 360,0 2) Likvidace zrušených hrobů 200,0 200,0 3) Úprava hrobky na společný hrob 30,0 30,0 III. Středisko veřejná zeleň 400,0 0,0 400,0 1) Ošetření stromů a havarijní kácení dodavatelsky 400,0 400,0 IV. Středisko - dětská hřiště 800,0 800,0 1) Údržba a obnova

18 18 Odbor (organizace) požadavky úpravy po účel použití (akce) na rok 2011 úpravě Správa sportovních zařízení, s.r.o., celkem 480,0 0,0 480,0 1) Výměna čerpadla 135,0 135,0 2) Oprava sprchových ventilů 80,0 80,0 3) Oprava čidel v ledové ploše 50,0 50,0 4) Výměna pneumatik - traktor Zetor 35,0 35,0 5) Střednědobá údržba umělých trávníků 3.generace 95,0 95,0 6) Oprava dětských hřišť 85,0 85,0 Sokolovská bytová, s.r.o., celkem 6 500, , ,0 1) Elektroinstalace - věžový dům 1677 (požadavek organizace - věžové domy 1677, 1684) x) 2 500, , ,0 2) nám.budovatelů - suterény-odvodnění-střešní okna 2 000, ,0 3) Oprava balkonů čp , ,0 0,0 4) Elektroinstalace - rozvaděče čp , ,0 (opravy budou hrazeny z vybraného nájemného) CELKEM NÁKLADY NA OPRAVY , , ,1 x) snížení bude vázáno v účelové rezervě

19 19 ZÁSOBNÍK AKCÍ REALIZOVANÝCH ZA PŘEDPOKLADU ZÍSKÁNÍ DOTACÍ NEJSOU ZAHRNUTY V NÁVRHU ROZPOČTU NA ROK 2011 (v tis. Kč) Odbor (organizace) název akce dotace ROK 2011 podíl NÁKLADY města CELKEM Odbor správy majetku - celkem , , ,7 1) Novina - rek. komunikace vč. veř. osvětlení 1 600, , ,0 2) Snížení tepelných ztrát objektu - 5. MŠ, 7. MŠ, 8. MŠ, 10. MŠ , , ,8 3) Snížení tepelných ztrát objektu - ubytovna Baník 2 955, , ,9 4) Snížení tepelných ztrát budov - Domy s pečovatelskou službou , , ,0 5) Kompostárna Sokolov 3 600,0 400, ,0 CELKEM , , ,7

20 20 NEINVESTIČNÍ NÁKLADY NA PROJEKTY, PODKLADY PRO ŽÁDOSTI O DOTACE, STUDIE, IČ (v tis. Kč) Odbor (organizace) požadavky úpravy po název akce na rok 2011 úpravě Odbor správy majetku - celkem 8 600, , ,0 A) mateřské školy 450,0 0,0 450,0 1) Projektové dokumentace k opravám mateřských škol 300,0 300,0 2) Inženýrská činnost 150,0 150,0 B) základní školy 500,0 0,0 500,0 1) Projektové dokumentace k opravám základních škol 350,0 350,0 2) Inženýrská činnost 150,0 150,0 C) ostatní projekty 7 650, , ,0 doprava 3 100, , ,0 1) Projekty na opravy komunikací a mostů, odvodnění, inženýrské sítě, veřejné osvětlení 1 600,0-500, ,0 2) Dopravní značení + zpracování projektu na dopravní značení + drobné stavební úpravy 1 500,0-500, ,0 tělovýchova, zájmová činnost 250,0 0,0 250,0 1) Areál Baník - projekt na vodní hospodářství 250,0 250,0 komunální hospodářství 4 300, , ,0 1) Inženýrská činnost, posudky, zajištění technického dozoru 2 000,0-500, ,0 2) Zpracování projektů a žádostí pro získání dotací 1 500,0-700,0 800,0 3) Výběrová řízení realizovaná za pomoci dotací 800,0 800,0 Odbor školství a kultury - celkem 450,0 0,0 450,0 1) Studie, analýzy (úsek školství) 100,0 100,0 2) Zpracování žádostí o získání grantů - projekty (úsek kultury) 350,0 350,0 0,0 Odbor rozvoje města - celkem 2 700, , ,0 1) Konzultační, poradenské a odborné služby 2 000,0-500, ,0 2) Autobusové nádraží - parkoviště (projektová dokumentace, inženýrská činnost) 200,0 200,0 3) náměstí Budovatelů - studie, záměr 500,0-500,0 0,0 Odbor informatiky - celkem 2 500,0 0, ,0 1) Náklady na změnu a rozšíření systému počítačové sítě 1 000, ,0 2) Ukončení odběrů služeb správy sítě - odkoupení dokumentace,know-how od spr. sítě 500,0 500,0 3) Implementace dat - změna systému (mimořádné provozní výdaje) 1 000, ,0 0,0 CELKEM , , ,0

21 21 Rozpis příjmové a výdajové části dle jednotlivých kapitol (odborů) v tis. Kč Kap. 1 - odbor sociálních věcí a zdravotnictví Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem 81,3 daňové (správní poplatky) 2,0 nedaňové 79,3 v tom: přijaté nekapitálové náhrady - úhrada nákladů za sociální pohřby 50,0 ostatní (splátky půjčených prostředků od obyv., nekapitálové náhrady) 29,3 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem ,4 k a p i t á l o v é výdaje celkem 0,0 b ě ž n é výdaje celkem ,4 účelová dotace na dávky pro zdrav. postižené, dávky pomoci v hmotné nouzi (Úz ) ,0 účelová dotace na výplatu příspěvku na péči (Úz ) ,0 péče o seniory 340,0 na běžné opravy a udržování 30,0 PSER - Fond sociální podpory = Úz ,4 rezerva (nevyčerpané prostředky z minulých let) 2 858,8 ozdravné a rekondiční pobyty občanů města Sokolova 80,0 ocenění bezpříspěvkových dárců krve 55,0 podpora procesu komunitního plánování 90,0 tábory pro děti ohrožené sociálním vyloučením 90,0 sociální pohřby 200,0 sociálně právní ochrana dětí - ostatní pomoc rodinám 5,0 Veřejná služba 185,0 ostatní výdaje (zdravotní prohlídky, posudková činnost lékaře, 92,0 ostatní pomoc rodinám, záloha na nákup poukázek určených na výplatu soc. dávek)

22 22 Kap. 2 - odbor správy majetku Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem ,0 daňové 100,0 v tom: místní poplatek za užívání veřejného prostranství 100,0 nedaňové ,0 v tom: vodní hospodářství - pronájem ČOV 5 235,0 pronájem nebytových prostor 5 123,0 pronájem pozemků 1 500,0 odpady - odměna za tříděný sběr 1 700,0 ostatní - věcná břemena, úplata za zpětný odběr - světelné zdroje 67,0 kapitálové 9 035,0 v tom: prodej bytů 3 500,0 prodej pozemků 5 335,0 prodej ostatních nemovitostí 200,0 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem ,2 k a p i t á l o v é výdaje celkem (viz rozpis str ) ,2 b ě ž n é výdaje celkem ,0 opravy celkem (viz rozpis str ) ,0 náklady na projekty, podklady pro žádosti o dotace, studie, IČ ,0 příspěvky: Autobusy Karlovy Vary, a.s. na provoz MHD 6 000, ,0 Vodohospodářské sdružení měst a obcí (členský příspěvek) 550,0 Svazek obcí EKOODPADY (členský příspěvek) 5,0 Areál Baník - přepojení výměníkové stanice 420,0 koupaliště - provozní ztráta 350,0 náklady spojené s prodejem bytů (daň z převodu nemovitosti) 100,0 daň z prodeje pozemků a ostatních nemovitostí 400,0 SOTES - demolice objektu haly pro posypovou sůl, zajištění sousední haly 750,0 pojištění majetku a odpovědnosti města 1 700,0 poplatek za ukládání nebezpečného a separovaného odpadu 4 500,0 Soutěž o nejčistší a nejhezčí místo pro ukládání odpadu ve městě 50,0 ostatní výdaje 2 470,0 (nákup vodoměrů, vedení majetkové evidence vodovodů a kanalizací dle zákona, požární víceúčelová nádrž - Hrušková, vodné - kašny, nájemné, úklid podchodu ČD, provozní náklady, provoz sběrného dvora, odstranění ekolog. zátěží ve městě, skládka - laboratorní, protokoly)

23 23 Kap. 3 - odbor vnitřních věcí Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem 30,0 nedaňové 30,0 v tom: přijaté náhrady - úhrada telef. hovorů od zaměstnanců, ostatní 30,0 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem ,8 k a p i t á l o v é výdaje celkem (viz rozpis str ) 1 400,0 b ě ž n é výdaje celkem ,8 opravy celkem (viz rozpis str ) 681,1 členské příspěvky: 400,2 Euregio Egrensis 160,2 Hospodářská a sociální rada Sokolovska 10,0 Nadace G. Agricoly,region Slavkovský les 50,0 Mikroregion Sokolov - východ 120,0 Místní akční skupina SOKOLOVSKO o.p.s. 60,0 ostatní provozní náklady (energie, materiál, apod.) ,5 v tom: - drobný hmotný dlouhodobý majetek 1 237,2 - poštovné 2 120,0 - služby 2 790,0 - ostatní provozní výdaje 7 143,5 - příprava a certifikace kvality 200,0 - Sociálně právní ochrana dětí (kryto účelovou dotací) 328,8 krizové řízení (bez oprav) 356,0 396,0 neinvestiční příspěvek - Asociace "Záchranný kruh", o.s. 20,0 rezerva pro mimořádné akce 20,0

24 24 Kap. 4 odbor stavební a územního plánování Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem 521,0 daňové (správní poplatky) 450,0 nedaňové 71,0 v tom: přijaté sankční platby - pokuty 50,0 náklady řízení 20,0 příjmy z poskytování služeb 1,0 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem 720,0 k a p i t á l o v é výdaje celkem (viz rozpis str ) 500,0 b ě ž n é výdaje celkem 220,0 vyvlastňovací řízení 20,0 územní plán - znalecké posudky 50,0 Územně analytické podklady - ostatní služby 150,0 Kap. 5 odbor školství a kultury - úsek školství Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem 2 900,0 dotace od obcí za dojíždějící žáky 2 900,0 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem 4 590,0 k a p i t á l o v é výdaje celkem 0,0 b ě ž n é výdaje celkem 4 590,0 rezerva na podporu sportu a zájmových činností 300,0 příspěvek na činnost FK Sokolov 3 000,0 příspěvek pro Vysokou školu manažerské informatiky a ekonomiky - pobočka Sokolov 80,0 příspěvek na Universitu třetího věku 200,0 dotace na provozní činnost - Koupaliště Michal s.r.o. 700,0 centrální připojení pro všechna školská zařízení do sítě Sokolov. cz 200,0 rezerva - studie, analýzy 100,0 ostatní neinvestiční výdaje 10,0

25 25 Kap. 5 - odbor školství a kultury - úsek kultury Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem 300,0 nedaňové 300,0 v tom: ostatní příjmy - propagace skupiny ČEZ (příspěvek na kulturu) 300,0 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem 8 208,8 k a p i t á l o v é výdaje celkem 0,0 b ě ž n é výdaje celkem 8 208,8 rezerva na zpracování žádostí o získání grantů - projekty 350,0 ostatní záležitosti kultury - příspěvky 300,0 Sbor pro občanské záležitosti 250,0 Kulturně výchovná činnost 175,0 grantové zakázky města 430,0 - Sokolovské kulturní léto 150,0 - Výstava "Sokolovští učitelé - malující..." 40,0 - Výstavy výtvarného umění 240,0 jednorázové kulturní akce 1 570,0 - rezerva na jednorázové kulturní akce (festivaly, bienále, sympozia apod.) 1 570,0 propagace 1 620,0 služby, materiál 1 000,0 publikace o městě Sokolov 620,0 rezerva na podporu cestovního ruchu 200,0 mezinárodní spolupráce 520,0 - Workcamp 70,0 - Partnerské vztahy s Německem 150,0 - Partnerské vztahy s Polskem 100,0 - Běžecká štafeta 100,0 - Mezinárodní spolupráce 100,0 projekty 2 793,8 - Studie rozvoje cestovního ruchu pro město Sokolov 300,0 - Propagační kampaň "Nová tvář Sokolovska" 300,0 opravy a udržování 50,0 - Sokolov - město příjemné pro pobyt 2 143,8

26 26 Kap. 6 - finanční odbor Dílčí ukazatele příjmů rozpočet 2011 p ř í j m y celkem ,8 daňové ,0 nedaňové (úroky + splátky půjček) 1 315,0 účelové dotace ,1 úvěr na financování investičních akcí ,0 přebytky hospodaření minulých let ,7 Dílčí ukazatele výdajů rozpočet 2011 v ý d a j e celkem ,1 k a p i t á l o v é výdaje celkem (viz rozpis str ) 2 220,0 b ě ž n é výdaje celkem ,1 splátky úroků 310,0 úhrada daně z příjmů právnických osob za obec ,0 příspěvek na nákup čipové karty MHD 310,0 (dárci krve - Jánského plaketa, důchodci nad 70 let) příspěvek pro držitele psů za "očipování" psa 50,0 půjčky z fondu prodeje bytů 500,0 neinvestiční příspěvek Hasičskému záchrannému sboru KK 580,0 (příspěvek pro rok 2011 celkem 2.800, z toho investiční příspěvek 2.220, neinvestiční příspěvek 580) ostatní výdaje 1 004,1 (bankovní poplatky, poštovné, audit, správa cenných papírů, ostatní fin. výdaje) Účelově vázané prostředky - spolupodíl při získání dotace - na akci "Snížení tepelných ztrát" - u objektů Komenského čp. 113 (DPS) a čp. 77 (teplofikace) 9 500,0 Finanční vypořádání minulých let 600,0 f i n a n c o v á n í - splátky úvěrů 5 004,0

2.1 DAŇOVÉ PŘÍJMY Jedním z nejvýznamnějších zdrojů financování obcí jsou daňové příjmy (na celkových příjmech se podílejí 40 %).

2.1 DAŇOVÉ PŘÍJMY Jedním z nejvýznamnějších zdrojů financování obcí jsou daňové příjmy (na celkových příjmech se podílejí 40 %). ROZPOČET MĚSTA SOKOLOVA NA ROK 2012 1. VÝCHOZÍ ZÁKLADNA Podklady MF ČR k návrhu státního rozpočtu na rok 2012 Očekávané výsledky hospodaření města Sokolova za rok 2011 Dílčí rozpočty kapitol (odborů a

Více

Závěrečný účet města Sokolova za rok 2010

Závěrečný účet města Sokolova za rok 2010 Závěrečný účet města Sokolova za rok 2010 Rozpočet města Sokolova na rok 2010 byl schválen zastupitelstvem města dne 10. 12. 2009 jako schodkový s tím, že pro fiskální rok 2010 byla příjmová část rozpočtována

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2010

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2010 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2010 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 263 792 400 Kč Výdaje 313 792 400 Kč Rozdíl -50 000 000 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek bude kryt finančními

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2009

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2009 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2009 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 274 591 500 Kč Výdaje 346 091 500 Kč Rozdíl -71 500 000 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek bude kryt finančními

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Příjmy Příjmy daňové tis. Kč 66 155 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 11 800 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)...665 3 Daň z příjmu FO......

Více

Schválený rozpočet města Strakonice na rok 2016

Schválený rozpočet města Strakonice na rok 2016 Schválený rozpočet města Strakonice na rok 2016 Rozpočet příjmů ( v tis. Kč ) Org. Položka Text Rozpočet r. 2016 Daňové příjmy celkem: 291 210 Sdílené daňové příjmy: 223 500 2612, 4634 1111 DPFO - závislá

Více

Rozpočet Města Nového Města nad Metují na r. 2016

Rozpočet Města Nového Města nad Metují na r. 2016 Rozpočet Města Nového Města nad Metují na r. 2016 PŘÍJMY VÝDAJE ROZDÍL FINANCOVÁNÍ 152 400 000 Kč 170 200 000 Kč - 17 800 000 Kč 17 800 000 Kč Na úhradu schodku hospodaření budou použity přebytky hospodaření

Více

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 Tř. v tis. Kč 1. daňové příjmy 176 083 2. nedaňové příjmy 62 093 3. kapitálové příjmy 8 360 4. dotace 18 451 I. Příjmy celkem: 264 987 5. běžné výdaje 255 108 6.

Více

ROZPOČET MĚSTA VSETÍN NA ROK 2016

ROZPOČET MĚSTA VSETÍN NA ROK 2016 ROZPOČET MĚSTA VSETÍN NA ROK 2016 Rozpočet města na rok 2016 je navržen mírně schodkový při celkových rozpočtovaných výdajích ve výši 476.244.000 Kč a celkových rozpočtovaných příjmech ve výši 462.022.000

Více

Souhrn příjmů a výdajů

Souhrn příjmů a výdajů Souhrn příjmů a výdajů Běžné výdaje 665 802 845 747 826 034 98% Kapitálové výdaje 494 386 545 852 417 213 76% Výdaje celkem 1 160 188 1 391 599 1 243 247 89% Příjmy 959 568 1 269 984 1 308 128 103% Financování

Více

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 v tis. Kč Tř. Text návrh 2016 1. daňové příjmy 183 620 2. nedaňové příjmy 63 633 3. kapitálové příjmy 8 000 4. dotace 18 451 I. Příjmy celkem: 273 704 5. běžné výdaje

Více

Město Letovice. návrh rozpočtu návrh RM

Město Letovice. návrh rozpočtu návrh RM Město Letovice návrh rozpočtu návrh RM ZM zodpovídá Zemědělství a lesni hospodářství 350 000,0 0,0 0,00 Výdaje na umístění psů v kotci MěÚ 20 000,0 ing. Veverková Lesnictví pěstební činnost 280 000,0 ing.

Více

Důvodová zpráva. A/1) Rozpočtová opatření V rámci předložených rozpočtových opatření jsou řešeny tyto základní okruhy:

Důvodová zpráva. A/1) Rozpočtová opatření V rámci předložených rozpočtových opatření jsou řešeny tyto základní okruhy: Důvodová zpráva Obsah: A/1) Rozpočtová opatření a/ přijaté dotace str. 1 b/ přesuny finančních prostředků str. 1-2 c/ rezervy města str. 2-5 2) Poskytnutí zápůjčky společnosti SPORT str. 5 Příloha Návrh

Více

Závazné ukazatele rozpočtu

Závazné ukazatele rozpočtu 1 MĚSTO DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Schválený rozpočet města Dvůr Králové nad Labem na rok 2015 po tabulka č.1: rozpočtu města na rok 2015 v členění dle jednotlivých organizačních jednotek rozpočtu ORJ Druh

Více

Na straně příjmů se jedná zejména o daňové příjmy, výnosy z místních a správních poplatků, neinvestiční dotace a příjmy z vlastních činností.

Na straně příjmů se jedná zejména o daňové příjmy, výnosy z místních a správních poplatků, neinvestiční dotace a příjmy z vlastních činností. Obec Dolní Bečva Komentář k rozpočtu na rok 2014 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován

Více

Rozpočtovaná oblast výdajů

Rozpočtovaná oblast výdajů ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 59 520 7 120 4 100 70 740 62 835 7 085 2 810 72 730 58 359 5 981 1 593 65 933 90,65 Místní správa - chod úřadu 34 285 600 1 900 36 785 35 255 550 170 35 975 32 350 566 156 33 071

Více

Schválený rozpočet města Strakonice na rok 2012

Schválený rozpočet města Strakonice na rok 2012 Schválený rozpočet města Strakonice na rok 2012 Rozpočet výdajů (v tis. Kč) Provoz Opravy Investice Závazný 9 200 ÚROKY Z ÚVĚRŮ A PŮJČEK - Pivovar - nákup hmotného majetku 870 870 - ZŠ Povážská - výstavba

Více

ROZPOČET MĚSTA KAŠPERSKÉ HORY NA ROK 2009

ROZPOČET MĚSTA KAŠPERSKÉ HORY NA ROK 2009 ROZPOČET MĚSTA KAŠPERSKÉ HORY NA ROK 2009 v tisících Kč P Ř Í J M Y ÚZ položka rozpočet Daňové příjmy - celkem 22250 daň z příjmu fyz.osob ze záv.čin. 1111 2800 daň z př.fyz.osob ze sam.výděl.čin. 1112

Více

- z toho běžné příjmy celkem 387 265 398 071 398 071 0 běžné příjmy bez převodů z HoČ 242 115 252 921 252 921 0

- z toho běžné příjmy celkem 387 265 398 071 398 071 0 běžné příjmy bez převodů z HoČ 242 115 252 921 252 921 0 Město Benešov Příloha č. 1 Rozpočtové opatření č.3 PŘÍJMY I. Daňové příjmy 1 11 Daň ze závislé činnosti 34 000 36 800 36 800 2 11 Daň z příjmů FO ze SVČ 2 000 2 800 2 800 3 11 Daň z příjmů FO z kap. výnosů

Více

112 daňové příjmy 65784 04 1121 právnické osoby 61000 04 1122 právnické osoby za obce 4784 04 121 DPH 134300

112 daňové příjmy 65784 04 1121 právnické osoby 61000 04 1122 právnické osoby za obce 4784 04 121 DPH 134300 Rozpočet města Kroměříže na rok 2015 platný po 28.5. 1 rozpis rozpočtu - druhové třídění 2015 odb. Třída I. 111 daňové příjmy 79700 04 1111 závislá činnost a funkční požitky 65500 04 1112 samostatná výdělečná

Více

REKAPITULACE PŘÍJMŮ 2015 2015 2016 2016-2015 REKAPITULACE VÝDAJŮ CELKEM VÝDAJE 177 840 195 226 225 868 30 642

REKAPITULACE PŘÍJMŮ 2015 2015 2016 2016-2015 REKAPITULACE VÝDAJŮ CELKEM VÝDAJE 177 840 195 226 225 868 30 642 REKAPITULACE PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY 130 490 138 167 140 153 1 986 NEDAŇOVÉ PŘÍJMY 28 562 24 368 28 188 3 820 KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY 700 350 7 290 6 940 PŘIJATÉ DOTACE 24 638 38 890 54 123 15 232 OSTATNÍ PŘEVODY

Více

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014.

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. ROZPOČET OBCE HÁJ U DUCHCOVA ROK 2014 Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. Karel Drašner starosta obce

Více

MĚSTO TIŠNOV nám. Míru 111, 666 19 Tišnov, IČ: 00282707 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2014

MĚSTO TIŠNOV nám. Míru 111, 666 19 Tišnov, IČ: 00282707 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2014 MĚSTO TIŠNOV nám. Míru 111, 666 19 Tišnov, IČ: 00282707 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK Příjmy a výdaje DAŇOVÉ PŘÍJMY 85 692,6 96 920,0 97 926,0 105 660,0 NEDAŇOVÉ PŘÍJMY 23 268,6 22 700,0 24 044,1 22 504,0 KAPITÁLOVÉ

Více

Návrh rozpočtu Města Krásno na rok 2016 Příjmová část

Návrh rozpočtu Města Krásno na rok 2016 Příjmová část Příjmová část 1. 2. 3. 4. 5. řádek č. paragraf název položky, paragrafu druh příjmů DAŇOVÉ PŘÍJMY: 1 Daňové výnosy sdílené daně 7 300 000,00 2 daň z nemovitých věcí 600 000,00 3 Poplatek ze psů místní

Více

Návrh rozpočtu na r. 2016 Závazné ukazatele

Návrh rozpočtu na r. 2016 Závazné ukazatele Návrh rozpočtu na r. 2016 Závazné ukazatele Město Mimoň Návrh rozpočtu na rok 2016 FINANCOVÁNÍ Položka 8113 Krátkodobé přijaté půjčky 0 8114 Uhrazené splátky krátkodobě přijatých půjček 0 8115 Změna stavu

Více

ROZBOR FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY ZA 1. POLOLETÍ ROKU 2014

ROZBOR FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY ZA 1. POLOLETÍ ROKU 2014 ROZBOR FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY ZA 1. POLOLETÍ ROKU 1 OBSAH ROZBORU FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY za 1. pololetí 1 Výsledky finančního hospodaření města Klatovy za 1. pololetí... 3 2

Více

SCHVÁLE Ý ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍ A ROK 2013

SCHVÁLE Ý ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍ A ROK 2013 SCHVÁLE Ý ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍ A ROK 2013 Rozpočet městské části je základním finančním plánem, jímž se řídí financování potřeb městské části. Je sestavován pouze na období jednoho kalendářního

Více

Rozpočet města Nová Role na rok 2008

Rozpočet města Nová Role na rok 2008 úvod Rozpočet města Nová Role na rok 28 MĚSTO NOVÁ ROLE - IČ Sestavila: Kateřina Černá vedoucí EO Vyvěšeno: 27. 12. 27 (odpovědný pracovník Bohdana Fedorová) Sejmuto: (odpovědný pracovník Bohdana Fedorová)

Více

Běžné / kapitálové rozpočtové příjmy (v tis. Kč)

Běžné / kapitálové rozpočtové příjmy (v tis. Kč) Rozbor hospodaření města k 30.4. (v tis. Kč) Rekapitulace rozpočtových příjmů a výdajů k 30. 4. (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy / výdaje Upravený k 30.4. % čerpání * běžné 190 518,80 190 518,80 65 018,26

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2016

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2016 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2016 Rozpočet městské části je základním finančním plánem, jímž se řídí financování potřeb městské části. Je sestavován pouze na období jednoho kalendářního

Více

ROZPOČET MĚSTA VIZOVICE NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA VIZOVICE NA ROK 2015 ROZPOČET MĚSTA VIZOVICE NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: Par: Pol: Rozpočet : 1111 Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 600 000 1112 Daň z příjmu FO ze samostatné výdělečné činnnosti 600

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 25.6.2009

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 25.6.2009 Příloha č. 4 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 25.6.2009 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem

Více

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.8.2011. Schváleno: 22/2011-RM - dne 11.8. 2011. v tis. Kč Příjmy

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.8.2011. Schváleno: 22/2011-RM - dne 11.8. 2011. v tis. Kč Příjmy Schváleno: 22/2011-RM - dne 11.8. 2011 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.8.2011 Název položky rozpočtu Daňové příjmy 56 233 39 374 16 859 70 DPFO - závislá činnost 10 439 6 185 4

Více

Závěrečný účet. Města Rousínova. za rok 2010. ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění )

Závěrečný účet. Města Rousínova. za rok 2010. ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění ) Závěrečný účet Města Rousínova za rok 2010 ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění ) Únor 2011 1 Úvod k hospodaření města včetně rozpočtových opatření Hospodaření

Více

MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 163, Štětí 411 08 IČ: 00264466 DIČ: CZ00264466

MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 163, Štětí 411 08 IČ: 00264466 DIČ: CZ00264466 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 163, Štětí 411 08 IČ: 00264466 DIČ: CZ00264466 ROZPOČET MĚSTA ŠTĚTÍ PRO ROK 2015 KOMENTÁŘ Rozpočet Města Štětí pro rok 2015 je navržen jako schodkový s tím, že výdaje ve výši

Více

Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015

Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015 Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015 REKAPITULACE SCHVÁLENÉHO ROZPOČTU NA ROK 2015 POL TEXT NÁVRH ROZPOČTU I. PŘÍJMY 1. Daňové příjmy 117 150 000,00 2. Nedaňové příjmy 17 100 500,00 3. Kapitálové

Více

Rozpočet 2010. K návrhu rozpočtu a finančního plánu zdaňované činnosti městské části Praha 20 na rok 2010. Předkladatel: Bc. Ivan Liška, starosta

Rozpočet 2010. K návrhu rozpočtu a finančního plánu zdaňované činnosti městské části Praha 20 na rok 2010. Předkladatel: Bc. Ivan Liška, starosta Rozpočet 2010 K návrhu a finančního plánu zdaňované činnosti městské části Praha 20 na rok 2010 Předkladatel: Bc. Ivan Liška, starosta Komentář k návrhu m.č. Praha 20 - Horní Počernice na rok 2010 městské

Více

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 30.9.2011. Schváleno: 26/2011-RM - dne 29.9. 2011. v tis. Kč Příjmy

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 30.9.2011. Schváleno: 26/2011-RM - dne 29.9. 2011. v tis. Kč Příjmy Schváleno: 26/2011-RM - dne 29.9. 2011 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 30.9.2011 Název položky rozpočtu Daňové příjmy 53 933 42 532 11 401 79 DPFO - závislá činnost 9 639 7 203 2

Více

Rozpočet po 2.úpravě k 7.6.2007.xls. Rekapitulace příjmů

Rozpočet po 2.úpravě k 7.6.2007.xls. Rekapitulace příjmů Rekapitulace příjmů v tis. Kč daňové 201 874,70 nedaňové 10 960,00 dotace 113 473,36 kapitálové 30 027,50 ostatní 117 262,75 Profireal 60 000,00 celkem příjmy 533 598,31 Příjmy 1 druh p íjmu Daňové 201

Více

Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2016

Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2016 Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2016 v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM 75 270,700 Příjmy celkem bez financování 60 270,700 Třída 1 - daňové příjmy - celkem 42 808,000 30% z výnosu daně z příjmu - fyzické

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY ZA ROK 2007

ZÁVĚREČNÝ ÚČET STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY ZA ROK 2007 Příloha č. j. EO/457/2008 ZÁVĚREČNÝ ÚČET STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY za rok 2007 Zpracovala: Jitka Teichmanová Jihlava, dne 21. 3. 2008-0 - Obsah 1. Úvod 1 2. Plnění rozpočtu 3 2.1. Seznam rozpočtových

Více

Město Týniště nad Orlicí

Město Týniště nad Orlicí Město Týniště nad Orlicí SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ NA ROK 2006 ROZŠÍŘENÁ VERZE v tis. Kč 1. Daňové příjmy 48 498,82 2. Nedaňové příjmy 7 002,55 3. Kapitálové příjmy 300,00 4. Přijaté

Více

PŘÍJMY A VÝDAJE + FINANCOVÁNÍ 82 698,20 82 698,20

PŘÍJMY A VÝDAJE + FINANCOVÁNÍ 82 698,20 82 698,20 ROZPOČET PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA KRÁLÍKY NA ROK 2013 SCHVÁLENÝ SCHVÁLENÝ ROZPOČET ROZPOČET 2013 2013 Daňové příjmy 50 511,40 0,00 Splátky půjček 13,00 0,00 Příjmy z dotací 4 423,44 0,00 Zemědělství a lesnictví

Více

P Ř Í J M Y ÚZ položka

P Ř Í J M Y ÚZ položka ROZPOČET MĚSTA KAŠPERSKÉ HORY na rok 2015 v tisících Kč Rozpočet je zpracován na základě rozpočtového výhledu. SCHVÁLEN ZM dne 26. února 2015 P Ř Í J M Y ÚZ položka schválený rozpočet Daňové příjmy - celkem

Více

ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y. tis. Kč 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y. tis. Kč 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y tis. Kč 1. 2. 3. 4.. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 1. Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků Daň z příjmů FO ze SVČ Daň z příjmů FO z kapitálových

Více

67 926 61 318 60 630 Běžné výdaje

67 926 61 318 60 630 Běžné výdaje Sociální služby a zdravotnictví 114 841 108 057 99 907 111 841 106 293 95 807 OZSV Účelové dotace do sociálně zdravotní oblasti 1 910 1 805 1 500 OZSV Centra sociální pomoci (Farní charita) 1 000 1 350

Více

Schválený rozpočet města Uherský Brod pro rok 2016

Schválený rozpočet města Uherský Brod pro rok 2016 OrJ Schválený rozpočet města Uherský Brod pro rok 2016 Příjmy OdPa SpPo Skupina 1 - Daňové příjmy Schválený rozpočet 2016 v Kč 2301 0000 1111 DPFOZČ, Daň z příj.fyz.osob ze závis.č 33 000 000 2302 0000

Více

PODROBNÝ NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2007

PODROBNÝ NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2007 MĚSTO Týniště nad Orlicí PODROBNÝ NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2007 v tis. Kč Návrh R 2007 1. Daňové příjmy 49 505,00 2. Nedaňové příjmy 8 179,54 3. Kapitálové příjmy 104,00 4. Přijaté dotace 9 547,34 PŘÍJMY

Více

Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění

Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění PAR POL Popis Příjmy Výdaje základní Výdaje rozšířené Výdaje celkem 0000 Daňové příjmy - 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 5

Více

MĚSTO BRUMOV-BYLNICE H. Synkové 942, 763 31 Brumov-Bylnice

MĚSTO BRUMOV-BYLNICE H. Synkové 942, 763 31 Brumov-Bylnice MĚSTO BRUMOV-BYLNICE H. Synkové 942, 763 31 Brumov-Bylnice Městský úřad Brumov-Bylnice Finanční odbor ROZPOČET MĚSTA BRUMOV - BYLNICE NA ROK 2015 V Brumově-Bylnici Zpracovala: Ing. Karla Mudráková Rozpočet

Více

POPLATKY - celkem 9 701,00 9 701,00 z toho: Správní poplatky 2 781,00 2 781,00 Místní poplatky 3 520,00 3 520,00 Ostatní poplatky 3 400,00 3 400,00

POPLATKY - celkem 9 701,00 9 701,00 z toho: Správní poplatky 2 781,00 2 781,00 Místní poplatky 3 520,00 3 520,00 Ostatní poplatky 3 400,00 3 400,00 Rozpočet na rok 2013 PŘÍJMY PŘÍJMY Z DANÍ A POPLATKŮ - celkem 61 021,00 63 939,97 DANĚ - celkem 51 320,00 54 238,97 z toho: Sdílené daně - celkem 49 120,00 49 120,00 DPFO ze samostatné výdělečné činnosti

Více

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2012 Příjmy:

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2012 Příjmy: Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2012 Příjmy: v Kč parag. polož. org. Daňové příjmy 1111 daň z příj. FO ze závislé činnosti 7 000 000 1112 daň z příj. FO - OSVČ 300 000 1113 daň z př. fyz. osob z

Více

ř. pol., RS název položky, paragrafu SR UR skut. k 31.12.14 pln. v %

ř. pol., RS název položky, paragrafu SR UR skut. k 31.12.14 pln. v % PŘÍJMY 1. DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 2 18 000 18 000 17 886 683 99 2 1111 Daň z příjmu FO podle místa pracoviště 1 360 1 360 1 383 831 102 3 1112 DPFO 30 % (podle trvalého

Více

Rozpočet na rok 2008 ( tis. Kč ) Třída 1 Daňové příjmy Celkem daňové 138 712 tis.

Rozpočet na rok 2008 ( tis. Kč ) Třída 1 Daňové příjmy  Celkem daňové 138 712 tis. Rozpočet na rok 2008 ( tis. Kč ) Rozpočet schválen zastupitelstvem města dne 19.12.2007 Rozpočtové opatření č. 1/2008z jednání ZM ze dne 13.2.2008 Rozpočtové opatření č. 2/2008 z jednán ZM ze dne 26.3.2008

Více

MĚSTO Týniště nad Orlicí IČO: 002 75 468, DIČ: CZ00275468. SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2010 (údaje v tis. Kč) 64 714,41 86 724,77 SALDO

MĚSTO Týniště nad Orlicí IČO: 002 75 468, DIČ: CZ00275468. SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2010 (údaje v tis. Kč) 64 714,41 86 724,77 SALDO MĚSTO Týniště nad Orlicí SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2010 (údaje v tis. Kč) návrh R 2010 1. Daňové příjmy 48 250,00 daň z příjmu právnických osob placená obcí 1 000,00 2. Nedaňové příjmy 6 553,89 3. Kapitálové

Více

Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015

Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015 Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015 Příjmy tis. Kč Pol. Schválen Správní poplatky ověřování, změna TP,... 1361 10 Místní poplatky: psi 1341 13 systému...) vstupné 1344 1 už.veř.prostranství

Více

Rozpočet po 5. úpravě k 27.11.2008. Rekapitulace příjmů

Rozpočet po 5. úpravě k 27.11.2008. Rekapitulace příjmů Rekapitulace příjmů v tis. Kč daňové 217 898,27 nedaňové 10 397,75 dotace 156 169,89 kapitálové 13 246,20 ostatní 127 131,09 Profireal 55 000,00 celkem příjmy 579 843,20 Příjmy 1 druh příjmu Daňové 217

Více

ROZPOČET MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU PRO ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU PRO ROK 2015 ROZPOČET MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU PRO ROK 2015 Su OdPa Pol UZ Orj Org Příkazce operace Správce rozpočtu Rozpočet 2015 Daňové příjmy 78 325 500,00 231 xxx 1111 41 Daňz příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

občanské záležitosti R 800 S 776 97,0% správa MMK R 9494 S 8956 94,3%

občanské záležitosti R 800 S 776 97,0% správa MMK R 9494 S 8956 94,3% Výdaje /údaje v tis. Kč/ Kapitola 01 odbor správní 10294 9732 94,5% 6 0 0,0% Celkem kapitola 01 10300 9732 94,5% občanské záležitosti R 800 S 776 97,0% správa MMK R 9494 S 8956 94,3% Kapitola 02 - odbor

Více

II. Přehled rozpočtových opatření 2011 - Město Strakonice

II. Přehled rozpočtových opatření 2011 - Město Strakonice II. Přehled rozpočtových opatření 2011 - Město Strakonice schváleno schváleno v příjmech hrazeno z: 1 44 Finanční vypořádání se státním rozpočtem 567 060 16.a17.3. vratky dotací příspěvek na dávky v hmotné

Více

4) 20 000 20 000 20 000 PŘÍJMY PROVOZNÍ CELKEM

4) 20 000 20 000 20 000 PŘÍJMY PROVOZNÍ CELKEM Město Šumperk rozpočtový výhled na roky 2005-2007 PŘÍJMY v tis. Kč Rozpočet Rozpočet Rozpočet 2 005 2 006 2 007 1) Daňové příjmy 224 800 234 200 244 500 sdílené a výlučné daně 197 400 206 800 217 100 správní

Více

ROZPOČET MĚSTA KRÁLŮV DVŮR NA ROK 2015 - návrh

ROZPOČET MĚSTA KRÁLŮV DVŮR NA ROK 2015 - návrh Stránka 1 ROZPOČET MĚSTA KRÁLŮV DVŮR NA ROK 2015 - návrh Příjmy celkem 154 283,4 0,0 0,0 0,0 0,0 154 283,4 0,0 0,00 Běžné výdaje celkem 76 386,0 0,0 0,0 0,0 0,0 76 386,0 0,0 0,00 Kapitálové výdaje celkem

Více

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS 7. Rozpočet Komentář k rozpočtu MČ Praha Libuš na rok 2009 Rozpočet MČ Praha Libuš se sestavuje zpravidla jako vyrovnaný (Zákon 250/2000 Sb. o

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015 Příjmy Příjmy daňové SR tis. Kč 75 874 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 12 309 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)... 1 030 3 Daň z příjmu FO......

Více

Návrh rozpočtu Města Svobody nad Úpou na rok 2011

Návrh rozpočtu Města Svobody nad Úpou na rok 2011 P Ř Í J M Y Rozp. skladba ODPA POL ORG Text Částka 1111 2612 Daň z příjmu FO ze závislé činnosti (č. 2612) 107 000 1111 464 Daň z příjmu FO ze závislé činnosti (č. 464) 214 000 1112 1628 Daň z příjmu FO

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 1. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 1. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 1. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

rezervní fond fond odměn Západočeské divadlo v Chebu 131.242,47 105.242,47 26.000,00 Základní umělecká škola J. Jindřicha Cheb

rezervní fond fond odměn Západočeské divadlo v Chebu 131.242,47 105.242,47 26.000,00 Základní umělecká škola J. Jindřicha Cheb Č. j.: MUCH 45042/2015 U s n e s e n í z 8. zasedání Zastupitelstva města Chebu konaného 28.5.2015 Usnesení ZM č. 105/8/2015 mat. č. 111/2015 Návrh závěrečného účtu města Chebu za rok 2014 1. Plnění rozpočtu

Více

2006 PŘÍJMY 2 006 I.-XXIV.

2006 PŘÍJMY 2 006 I.-XXIV. Město Šumperk závěrečný účet za rok 2006 PŘÍJMY Rozpočet Opatření Rozpočet Skutečnost Plnění 2 006 I.-XXIV. tis. Kč tis. Kč % 1) Daňové příjmy 250 530 20 404 270 934 269 794 100 sdílené a výlučné daně:

Více

Rozpočet na rok 2 0 1 3 s výhledem na roky 2014-2016

Rozpočet na rok 2 0 1 3 s výhledem na roky 2014-2016 Město Plzeň Rozpočet na rok 2 0 1 3 s výhledem na roky 2014-2016 Listopad 2012 MĚSTO PLZEŇ..... OBSAH Komentář k vybraným položkám příjmů a výdajů Seznam zkratek strana I XXVII XXVIII XXX TABULKOVÁ ČÁST:

Více

20122709.xls. Rekapitulace příjmů

20122709.xls. Rekapitulace příjmů Rekapitulace příjmů v tis. Kč daňové 212 959,57 nedaňové 8 781,10 přijaté transfery 81 469,81 kapitálové 11 163,40 ostatní 7 730,36 Profireal 41 502,70 správa bytů 12 850,00 celkem příjmy 376 456,94 Předpokládané

Více

Aktuální úprava rozpočtu na rok 2012 v rámci III. změny

Aktuální úprava rozpočtu na rok 2012 v rámci III. změny Aktuální úprava rozpočtu na rok 2012 v rámci III. změny 1 PŘÍJMY Úprava rozpočtu údaje jsou v tis. Kč město bez obvodů na rok 2012 na rok 2012 2 1.Daňové příjmy 888 100,2 13 863,8 3 11.Daně z příjmů, zisku

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t. O b c e D o l n í S t u d é n k y. z a r o k 2 0 1 2

Z á v ě r e č n ý ú č e t. O b c e D o l n í S t u d é n k y. z a r o k 2 0 1 2 Z á v ě r e č n ý ú č e t O b c e D o l n í S t u d é n k y z a r o k 2 0 1 2 Zpracoval: Vladimíra Šulová, správce rozpočtu Předkládá: Ing. Radim Sršeň starosta obce Zpracováno pro 12. zasedání zastupitelstva

Více

ZM 16 28.04.2016. z 16. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 28. 4. 2016

ZM 16 28.04.2016. z 16. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 28. 4. 2016 Spis. zn.: 38070/2016 č. j.: 41166/2016 z 16. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 28. 4. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

M Ě S T O K R U P K A N Á V R H R O Z P O Č T U N A R O K

M Ě S T O K R U P K A N Á V R H R O Z P O Č T U N A R O K M Ě S T O K R U P K A N Á V R H R O Z P O Č T U N A R O K 2 0 1 6 Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2016 Do jednání zastupitelstva města Krupka dne 29. 02.2016 je předložen návrh rozpočtu města na rok

Více

III. Příjmová část rozpočtu 3-7. V. Výdajová část rozpočtu 8-17 1/ Neinvestiční část rozpočtu 8-15 2/ Investiční část rozpočtu 15-17

III. Příjmová část rozpočtu 3-7. V. Výdajová část rozpočtu 8-17 1/ Neinvestiční část rozpočtu 8-15 2/ Investiční část rozpočtu 15-17 Rozpočet Městského obvodu Ústí nad Labem Neštěmice na rok 2010 byl schválen v Zastupitelstvu městského obvodu Ústí nad Labem Neštěmice dne 21. 1. 2010 usn. č. Z/358/10 O b s a h materiálu: I. Úvod 2 II.

Více

Rozpočet města Nejdek na rok 2008 příloha č. 1. Výhledy města na roky 2009 až 2013 příloha č. 2

Rozpočet města Nejdek na rok 2008 příloha č. 1. Výhledy města na roky 2009 až 2013 příloha č. 2 Rozpočet města Nejdek na rok 2008 příloha č. 1 Výhledy města na roky 2009 až 2013 příloha č. 2 Projednáno finančním výborem dne 18. 02. 2008 Projednáno radou města dne 18. 02. 2008 Rozpočet Města Nejdek

Více

Vyvěšeno na úřední desku dne 13. března 2013 Návrh bude projednán Zastupitelstvem MČ Praha Kunratice dne 28.března 2013

Vyvěšeno na úřední desku dne 13. března 2013 Návrh bude projednán Zastupitelstvem MČ Praha Kunratice dne 28.března 2013 Městská část Praha KUNRATICE NÁVRH ROZPOČTU ROKU 2013 a PLNĚNÍ PŘÍJMU A ČERPÁNÍ VÝDAJU 2012 PLNĚNÍ PŘÍJMU 2012 NÁVRH PŘÍJMU 2013 Položka Paragraf Rozpočtové příjmy RS 2012 RU 2012 Skutečnost 2012 Návrh

Více

Rozpočet města Polná na rok 2015

Rozpočet města Polná na rok 2015 Rozpočet města Polná na rok 2015 řádek Závazný ukazatel MD D Paragraf Položka P. Příjmy celkem 73.733.025,00 P.1 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 10.200.000,00 P.2 1112 Daň

Více

Souhrnný komentář k hospodaření města za rok 2013 (viz souhrnná tabulka plnění příjmů a výdajů rozpočtu)

Souhrnný komentář k hospodaření města za rok 2013 (viz souhrnná tabulka plnění příjmů a výdajů rozpočtu) ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA KOPŘIVNICE ZA ROK 2013 Souhrnný komentář k hospodaření města za rok 2013 (viz souhrnná tabulka plnění příjmů a výdajů rozpočtu) I. plnění příjmů (zdrojů) a výdajů (plateb,rezerv) rozpočtu

Více

Schválený rozpočet 2014. Název. Stránka 1. Položka. Oddíl, Org.

Schválený rozpočet 2014. Název. Stránka 1. Položka. Oddíl, Org. Org. Z D R O J E 1111 Daň ze záv. činnosti 6200,000 1112 Daň z příjmu FO - OSVČ 250,000 1113 Daň ze záv.činn.srážková 600,000 1121 Daň z příjmu PO 5300,000 1122 Daň z příjmu PO - placená obcí 650,000 1211

Více

Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2016

Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2016 Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2016 P Ř Í J M Y (v tis. Kč) A) Daňové příjmy a poplatky položka 1111 Daň z příjmů fyz.osob závislá činnost 2016 9 400 1112 Daň z příjmů fyz.osob z podnikání

Více

MČ Praha Kunratice: PLNĚNÍ PŘÍJMU A ČERPÁNÍ VÝDAJU 2014

MČ Praha Kunratice: PLNĚNÍ PŘÍJMU A ČERPÁNÍ VÝDAJU 2014 MČ Praha Kunratice: PLNĚNÍ PŘÍJMU A ČERPÁNÍ VÝDAJU 2014 PŘÍJMY ROZPOČTU 2014 (Skutečnost k 31.12.2014) PoložkaParagraf Rozpočtové příjmy RS RU Skutečnost % k RU Název tis. Kč tis. Kč Kč 1341 Poplatek ze

Více

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013 Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav IČO 00293164, tel. 515 333 201,www.mesto-miroslav.cz, e-mail.urad@mesto-miroslav.cz R O Z B O R H O S P O D A Ř E N Í za 3. čtvrtletí 2013 V Miroslavi,

Více

I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY návrh 2011 Paragraf Položka ORJ Text Kč

I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY návrh 2011 Paragraf Položka ORJ Text Kč 2/211 návrh rozpočtu MČ Praha-Suchdol - 211 prijmy 1/11 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY návrh 211 Paragraf Položka ORJ Text Kč 1361 928 EO - rozhodnutí 1 1361 917 OVS - ověřování, Czechpoint, ostatní 25 1361 954

Více

Návrh rozpočtu na rok 2012.

Návrh rozpočtu na rok 2012. Návrh rozpočtu na rok 2012. Příjmy: pol. Daňové příjmy pol. částka daň ze závislé činnosti 1111 2 900 000 daň z příjmů FO 1112 270 000 srážková daň, kap. výnosy 1113 290 000 daň z příjmů PO 1121 3 080

Více

ROZPOČET NA ROK 2007 - PŘÍJMY

ROZPOČET NA ROK 2007 - PŘÍJMY ROZPOČET NA ROK 2007 - PŘÍJMY 1. Daně z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti a funk.požitků - z příjmů fyz.osob ze samostatné výdělečné činnosti - z příjmů fyz.osob z kapitálových výnosů - z příjmů právnických

Více

Rozbor hospodaření Obce Velké Březno za období 1-12/2009

Rozbor hospodaření Obce Velké Březno za období 1-12/2009 Rozbor hospodaření Obce Velké Březno za období 1-12/2009 Rozpočtové příjmy Obce Velké Březno za období roku 2009 činily 38.046.781,14 Kč což představuje 97,22 % ročního plánu. Po zapojení přídy "financování"-

Více

Rozpis návrhu rozpočtu obce Široká Niva na rok 2016 (v Kč) PŘÍJMY

Rozpis návrhu rozpočtu obce Široká Niva na rok 2016 (v Kč) PŘÍJMY Rozpis návrhu rozpočtu obce Široká Niva na rok (v Kč) PŘÍJMY Par. Pol. Název položky Návrh 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 1 520 000 1112 Daň z příjmů fyzických

Více

ROZPOČET MĚSTA DUBÍ NA ROK 2012

ROZPOČET MĚSTA DUBÍ NA ROK 2012 ROZPOČET MĚSTA DUBÍ NA ROK 2012 Materiál pro jednání zastupitelstva města Dubí dne 14.12.2011 ROZPOČET MĚSTA DUBÍ NA ROK 2012 (v tis. Kč) PŘÍJMY 93 956,00 VÝDAJE 95 911,00 FINANCOVÁNÍ 1 955,00 1. PŘÍJMY

Více

Žádost o odkoupení části obecního pozemku Miroslavu Orsákovi. Žadatel vzal žádost zpět.

Žádost o odkoupení části obecního pozemku Miroslavu Orsákovi. Žadatel vzal žádost zpět. Program: 1. Majetkové věci P O Z V Á N K A na 8. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Poteč které se uskuteční v pátek 2. března 2012 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obce Poteč Prodej části obecního

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA PLZNĚ ZA ROK 2011 (schválený usnesením ZMP č. 257 ze dne 24.5.2012)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA PLZNĚ ZA ROK 2011 (schválený usnesením ZMP č. 257 ze dne 24.5.2012) Příloha č. 1 Město Plzeň ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA PLZNĚ ZA ROK 2011 (schválený usnesením ZMP č. 257 ze dne 24.5.2012) ZMP 24. 5. 2012 OBSAH KOMENTÁŘ Seznam zkratek strana č. I XXIV XXV - XXVII TABULKOVÁ ČÁST

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I Rada města projednala závěrečný účet města Dačic za rok 2011 a doporučuje zastupitelstvu města závěrečný účet uzavřít vyjádřením souhlasu s celoročním hospodařením,

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU HOSPODAŘENÍ MĚSTA NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU HOSPODAŘENÍ MĚSTA NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU HOSPODAŘENÍ MĚSTA NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ ZA ROK 2010 OBSAH I. ÚVOD...3 II. PŘÍJMY...6 III. VÝDAJE...16 IV. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE...28 V. INVESTIČNÍ VÝDAJE...36 VI. DPH...41 VII.

Více

S CH V Á L E N Ý R O Z P O Č E T 2 0 1 6 V Č E T N Ě F O N D Ů

S CH V Á L E N Ý R O Z P O Č E T 2 0 1 6 V Č E T N Ě F O N D Ů S CH V Á L E N Ý R O Z P O Č E T 2 0 1 6 V Č E T N Ě F O N D Ů v tis. Kč SR I.PŘÍJMY CELKEM 134 573,43 z toho daňové 101 970,00 nedaňové 17 014,00 kapitálové 150,00 dotace neinvestiční 15 439,43 dotace

Více

List3 Návrh rozpočtu na rok 2014 dle FIN 2-12. Stránka 1. Příjmy

List3 Návrh rozpočtu na rok 2014 dle FIN 2-12. Stránka 1. Příjmy Návrh rozpočtu na rok 2014 dle FIN 2-12 oddíl, paragraf Příjmy I. Daňové 30046 1111 z fyz. os. ze závislé činnosti 5600 1112 daň z příjmů OSVČ 500 1113 daň z př.fo z kapitálových výnosů 550 1121 z příjmů

Více

ROZPOČET 2 0 1 6 MĚSTO TÁBOR

ROZPOČET 2 0 1 6 MĚSTO TÁBOR ROZPOČET 2 0 1 6 MĚSTO TÁBOR Obsah strana Úvodní textová část 1 1. Příjmy rozpočtu 6 1.1. Příjmy provozní 7 1.1.1. Daňové příjmy 7 1.1.2. Nedaňové příjmy 10 1.1.3. Dotace neinvestiční 12 1.2. Příjmy kapitálové

Více

VYHODNOCENÍ ROZPOČTU OBCE VELKÁ POLOM K 31.12.2014

VYHODNOCENÍ ROZPOČTU OBCE VELKÁ POLOM K 31.12.2014 VYHODNOCENÍ ROZPOČTU OBCE VELKÁ POLOM K 31.12.2014 Paragraf Položka Název Schválený v tis. Kč Rozpočtová změna Rozpočet po změnách v tis. Kč Skutečnost v tis. Kč PŘÍJMY třída I. Daňové 1111 Daň z příjmů

Více

Město Vítkov. Akční plán města Vítkova na léta 2015 2018

Město Vítkov. Akční plán města Vítkova na léta 2015 2018 Město Vítkov Akční plán města Vítkova na léta 2015 2018 únor 2015 Program rozvoje územního obvodu města Vítkova AKČNÍ PLÁN MĚSTA VÍTKOVA NA LÉTA 2015-2018 (schválen Zastupitelstvem města Vítkova dne. usnesením

Více

Zápis z jednání výboru při Zastupitelstvu města Litoměřice

Zápis z jednání výboru při Zastupitelstvu města Litoměřice Zápis z jednání výboru při Zastupitelstvu města Litoměřice Finanční výbor (FV) konaného dne 21. 1. 2015 od 16:00 v zasedací místnosti ČNIS Přítomni: ing. Radek Lončák, MBA předseda FV Václav Knotek ing.

Více

ORJ 40 odbor rozvoje - plnění rozpočtu 2013

ORJ 40 odbor rozvoje - plnění rozpočtu 2013 Příloha č. 2 ORJ 40 odbor rozvoje - plnění rozpočtu 2013 Investiční akce Rozpočet schválený Rozpočet upravený Skutečné čerpání Dotace přidělená Dotace vyplacená Komentář Silnice Provedena rekonstrukce

Více