PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ"

Transkript

1 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ

2 LEPŠÍ NEBO NEJLEPŠÍ JE TO VAŠE VOLBA ŘADA PROFI ŘADA PROFI vše, co uživatel profesionál potřebuje. Úspěšnou produktová řada od Hobartu můžete nalézt všude tam, kde jsou požadovány ty nejvyšší standardy na čistotu. Spojuje účinnou techniku oplachu s naprostou uživatelskou příjemností a nízkými provozními náklady. Početné varianty vybavení posouvají řadu PROFI do kategorie dokonale vhodného řešení mytí nádobí pro jakýkoli druh podniku. ŘADA PREMAX Modely řady PREMAX jsou dokonalé pro uživatele, kteří potřebují vyšší úroveň profesionality. Protože PREMAX vytváří standardy ve všech oblastech: minimální provozní náklady a ohromující uživatelskou příjemnost, spojenou s maximálním výkonem. PREMAX je ta nejhospodárnější a nejinovativnější řada mycích strojů na trhu. Nádavkem k charakteristice řady PROFI, PREMAX vyhrává nad uživateli svými unikátními vlastnosti a je ideálním partnerem pro ty nejvyšší standardy v dokonalém provozu EXKLUZIVNĚ V ŘADĚ PREMAX Ty nejexkluzivnější funkce a prvky řady PREMAX jsou v tomto prospektu označeny tímto písmem na zlatém pozadí.

3 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ NABÍZÍME TO NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ Hledáte myčku na nádobí s dlouhodobě dokonalými mycími výsledky? Pak je HOBART pro vás tou správnou volbou. Nicméně pro nás to je pouze základní požadavek na myčku. Abychom udělali celý mycí proces pohodlnější a příjemnější pro obsluhujícího, poskytují modely řad PROFI a PREMAX-celou řadu unikátních funkcí. Se spotřebou vody pouhý 1 litr je PREMAX FP zaručeně ta nejhospodárnější podstolová myčka na trhu. Pouze HOBART vám dá myčku na nádobí, která vás nebude obtěžovat oblaky páry, když otevřete dvířka. Inteligentní myčky HOBART rozpoznají úroveň znečištění a nastaví množství oplachového prostředku automaticky v průběhu mycího programu. Díky dvoukošovému systému HOBART můžete snadno zdvojnásobit kapacitu myčky a uspořit tak 50 % provozních nákladů. Pouze myčka HOBART má všechny klíčové funkce myčky spojené v jednom tlačítku. Dodatečné informace jsou k dispozici na displeji, který se aktivuje pohybovým čidlem. Obsluha je intuitivní a snadno pochopitelná. Vzhledem k obsáhlosti naší řady modelů nabízíme dokonalé řešení pro vaše požadavky.

4

5 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ NAŠE MODELY: PREMAX FP: Se spotřebou pouhých 1.0 litrů vody je model PREMAX FP ta nejhospodárnější podstolová myčka na nádobí na trhu a také jediná podstolová myčka, která může používat horkou páru pro odstranění extrémních nánosů špíny. PROFI FX: Model PROFI pro spolehlivé a snadné mytí stolního nádobí, příborů a sklenic. Hodí se ideálně pro použití v restauracích, bistrech a kavárnách. PROFI FXL: Model PROFI s XL hloubkou mycí komory myje bez potíží pekařské a řeznické plechy. Díky tomu je to ideální parťák pro pekaře, řezníky a restaurace rychlého občerstvení. Podrobnosti naleznete v charakteristice dále v textu.

6 HOSPODÁRNOST: VAPO RINSE ECO Primárním úkolem oplachu je odstranit mycí prostředek z nádobí. Samostatně volitelný oplachový cyklus ECO v řadě PREMAX pracuje ve dvou fázích. V té první se vodou smyje mycí prostředek z nádobí. Následující ECO Vapo Rinse naplní mycí komoru beze zbytku parou, která vytvoří mikroskopicky tenkou vrstvu na nádobí a odstraňuje zbývající alkalitu. K tomu se přidává efekt vlastního schnutí, podpořený pronikáním zvýšené teploty do mytého nádobí. Parní oplach ECO Vapo Rinse snižují spotřebu čerstvé vody na 1 litr na jedno mytí. V porovnání se standardními myčkami to představuje úsporu 60 % v nákladech za vodu, mycí a oplachový prostředek. DVOUKOŠOVÝ SYSTÉM Hotely, kavárny a bistra s velkým obratem snídaňového a kávového nádobí často myjí koše, které obsahují jen kávové šálky. To znamená, že myčka není vytížená na 100%. Díky inteligentnímu dvoukošovému systému HOBART můžete mýt naráz dva mycí koše v jednom mycím programu. Jeden koš s šálky vespod a současně, aby se využila úplně síla spodního mycího ramene, a druhý koš s šálky a příbory nad ním. Horní koš se zakládá do středových vodících lišt a využívá plně výkonu horního mycího ramene. Díky optimálnímu využití kapacity mycího prostoru je možné snížit spotřebu vody, energie a mycího plus oplachového prostředku o 50 % v porovnání s běžným využitím. INTELIGENTNÍ KONTROLA MYCÍHO ROZTOKU Úroveň znečištění mycího roztoku závisí na denně se měnícímu menu, jídlech, kteří si hosté vyberou a na denní době. Běžné myčky nejsou schopné přizpůsobit své programy podle skutečného znečištění stroje. Obvykle používají maximální množství oplachové vody, pro zajištění dostatečné regenerace mycího roztoku. Ve výsledku používají více vody, než ve skutečnosti potřebují. Inteligentní systém kontroly mycího roztoku HOBART průběžně měří kvalitu mycího roztoku a udržuje množství oplachové vody na minimu, nutném pro zajištění zcela hygienického mycího výsledku. To snižuje množství čerstvé vody použité na jeden oplach až na 2.0 l. Inteligentní systém kontroly mycího roztoku HOBART může uspořit až 20 % chemie, vody a energie. Oplachovéčerpadlo ACCURINSE Zajištění konstantní teploty a objemu studené vody pro oplach je základem pro dosažení nejen čistého, ale také hygienického stolního nádobí. Oplachové čerpadlo ACCURINSE stále distribuuje konstantní množství čerstvé vody (PREMAX FP: 1,0 l, PROFI FX: 2,0 l) přes myté nádobí. Objem vody je zcela nezávislý na tlaku vody v řadu a tak se předchází směšování se studenou vodou.. Oplachové čerpadlo ACCURINSE šetří až 30 % vody, energie a chemických prostředků

7 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ MYCÍ VÝSLEDEK: Mytí HOT-TEMP Mytí je výsledek současného působení teploty, mechanické síly a chemických prostředků. Teplota vody má největší vliv na výsledek mytí výrazně větší než tlak mycí vody. U běžných mycích strojů je mycí teplota cca 60 C, ale mytí HOT-TEMP u řady PREMAX probíhá při cca. 63 C. To zlepšuje účinnost mycího prostředku nádobí se umyje rychleji, přičemž se kapacita myčky zvýší až na 45 košů/hod. Speciální program na příbory Blýskající se příbory jsou vizitkou dobré restaurace. Zbytky jídel je velmi těžké odstranit po delší době-to se týká obzvláště příborů. Obvykle se musí nechat odmočit, nebo je nejdříve umýt ručně a potom v myčce, aby byly čisté a bez poskvrny. Speciální program na příbory HOBART u myček PREMAX odstraňuje i ty nejodolnější zbytky pomocí páry. Během mycí fáze se pak nečistoty smyjí. Dlouho trvající namáčení už není nutné Sušení PERFECT Dryi ng Manager Vlastní schnutí nádobí je velkou měrou ovlivněno jeho teplotou a vlhkostí v mycí komoře myčky. Systém sušení PERFECT u řady PREMAX má vícestupňovou ventilaci, kterou vysává vzduch, nasycený vlhkostí, mimo prostor myčky. Čerstvý vzduch, který proudí dovnitř, také pohlcuje vlhkost. Systém odvádění vzduchu optimalizuje cirkulace vzduchu a umožňuje rychlejší a stejnoměrný výsledek sušení. Současně se tak i snižuje teplota umytého nádobí obzvláště u sklenic oceníte, že je lze použít znovu. Proces sušení lze kdykoli přerušit. Pronikání vlhkosti do místnosti se snižuje oproti běžným myčkám o 45 %. Mycí program PERMANENT Nepřetržitý mycí program je standardním vybavením myčky a jeho dobu určujete vy podle znečištění nádobí. Není potřeba pouštět dva mycí programy za sebou, prodlouží se pouze mycí fáze programu. Nepotřebujete druhou dávku mycího ani oplachového prostředku. Ušetříte čas i provozní náklady.

8 MYCÍ VÝSLEDEK: STARCH REMOVAL- základní mycí program V závislosti na složení pokrmů se ve větší nebo menší míře objevují na nádobí zbytky škrobů, které je obyčejně velmi obtížné odstranit. Speciální mycí program STARCH-REMOVAL odstraňuje škrob z nádobí. Odpadá nepohodlné a časově náročné ruční namáčení a odmývání s agresivními mycími prostředky. Speciální mycí program STARCH-REMOVAL asistuje personálu a zaručuje lesknoucí se příbory. GENIUS-X² - systém jemných sít Neustále čistý mycí roztok, to je klíčový požadavek pro optimální mycí výsledek, s menší spotřebou vody a chemických prostředků. V této další generaci systému jemných sít GENIUS-X voda prochází průběžně systémem sít a filtrů. Během mycí fáze se většina nečistot odstraní v prvním kroku odčerpávání. Jakékoli zbývající částice zůstávají ve filtru a poté se odstraní v druhém kroku odčerpávání, přesně před oplachovou fází programu. Podle modelu myčky se objem vody v tanku nahradí 1.9 litry, nebo 2,0 litry čerstvé horké oplachové vody. Tato optimální regenerace zajišťuje dokonalý mycí výsledek. Systém jemných sít se čistí během fáze odčerpávání. GENIUS-X pomáhá snižovat spotřebu mycího prostředku až o 30 %. Integrovaný systém s reverzní osmózou Voda s velkým podílem minerálů zanechává nepřitažlivé zbytky na skle během a po schnutí a sklo se potom musí ručně leštit, což je práce časově náročná, nese s sebou riziko rozbití a ohrožení hygieny. Zařízení na úpravu vody s názveml HYDROLINE PURE RO-I (přísl. za příplatek) na principu obrácené osmózy odstraňuje z vody všechny minerály, které způsobují tyto problémy a dodává do myčky vyčištěnou čirou vodu. Sklenice vychází z myčky zářivě čisté a ruční leštění se stává otázkou minulosti. Modulární zásuvková konstrukce umožňuje používat RO-I pro všechny mycí stroje na sklo jako integrovanou součást-ať už umístěnou pod myčkou nebo vedle ní. HYDROLINE PURE RO-I systém na demineralizaci vody nabízí mycí výsledky beze skvrn, spojené s nenáročnou, flexibilní a prostorově úspornou instalací.

9 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ MYCÍ VÝSLEDEK: Program s výměnou vody AQUA-NEW X-Change Položky jako sklenice na mléko, šálky na cappuccino, zmrzlinové poháry a mastné kuchyňské náčiní zatěžují mycí roztok tukem, který snižuje účinnost mycího prostředku. Jedinečný mycí program od HOBARTu, AQUA-NEW X-Change vypouští veškerý mycí roztok z tanku před oplachovou fází, přičemž odčerpává také emulgovaný tuk a další zbytky potravin. Tank se potom napustí čerstvou vodou z oplachu pro následující program. Program X-change lze aktivovat automaticky dle potřeby pouhým stisknutím tlačítka. Kontrola polohy síta tanku Čistý mycí roztok a přesné dávkování mycího prostředku jsou klíčovými faktory pro dosažení čistého a hygienického mycího výsledku. Účinný filtrační systém je zbytečný, pokud není na správném místě. Kontrola polohy síta PROOF má spínač, který je propojen s inteligentní kontrolní jednotkou VISIOTRONIC a kontroluje správné nasazení sít v opačném případě znemožní spuštění mycího programu.. Širokoúhlé trysky FAN Účinnost mytí z velké části závisí na distribuci mycího roztoku a zabránění vzniku hluchým míst. Ostřikový úhel a přesnost mycí trysky jsou základními faktory pro dosažení správné mycí síly a patentované širokoúhlé trysky FAN zajišťují podstatně širší a preciznější ostřikový úhel. V porovnání s běžnými mycími systémy rozvádějí mycí roztok účinněji, rovnoměrněji po celém koši, zabraňují hluchým místům, obzvláště v rozích.

10 OBSLUHA: Otevírání dveří VAPOSTOP Při otevírání běžných mycích strojů na sklo uniká z prostoru dveří horká pára. Systém VAPOSTOP v řadě PREMAX odsává vlhkostí nasycený vzduch prostřednictvím vícestupňové ventilace. Díky tomuto odtahu je účinně zabráněno úniku páry, takže vyjímání nádobí z myčky je pro personál mnohem jednodušší a hosté na baru nejsou rušeni unikající parou. Prolínání vlhkosti do místnosti je oproti ostatním typům mycím strojů o 45% nižší. Zobrazení zbývajícíhočasu Tlačítko START slouží také jako ukazatel času zbývajícího do konce programu a zobrazení jeho aktuálního stavu. Čtyři dílky tlačítka se zabarvují po směru hodinových ručiček. Dokonce i v pracovních špičkách si může personál urovnat priority a díky přehledu pracovat efektivněji. I čas zbývající do konce sušení ENERGETIC se také zobrazuje na displeji, Inteligentní ovládací jednotka VISIOTRONIC Ovládací panel musí uživateli zobrazit základní informace, jako stav programu nebo varování, okamžitě a přehledně. Další informace o probíhajícím mycím programu, teplotě nebo provozní údaje musí být dostupné snadno a rychle. Ovládání VISIOTRONIC uspokojí všechny tyto požadavky. Veškeré nutné informace se objevují na velkém displeji, jak ve formě textů, tak v symbolech. Displej je aktivován snímáním pohybu a deaktivován, když se obsluha vzdálí od myčky. Tlačítko START je neustále podsvícené a používá barevné rozlišení k označení aktuálního stavu programu. Inteligentní ovládací panel VISIOTRONIC zajišťuje jednoduché a intuitivní ovládání vaší myčky HOBART. Hygienický program INTENSIVE Špinavá myčka nemůže produkovat čisté nádobí. Současně se postupem času mohou uvnitř ukládat částice nečistot, škrobů a někdy také vodní kámen, což může vést k množení bakterií a špatnému hygienickému stavu myčky. Spolu se speciálně tvarovanými čistícími tabletami HOBART INTENSIVE pomáhá hygienický program účinně odstraňovat tyto usazeniny z mycího tanku a komory a zanechává myčku vyčištěnou a s čerstvou vůní.

11 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ CLIP-IN mycí a oplachová ramena Zdokonalili jsme náš snadný způsob vyjímání mycích a oplachových ramen. Nyní stačí jen jednou rukou vytáhnout obě ramena z mycí komory, díky zaklapávacímu uzávěru - systém CLIP-IN. Po vyčištění lze vrátit ramena na místo bez použití jakéhokoli nářadí, snadno a rychle. Tichý rozběh SOFT START V barech a bistrech jsou mycí stroje na sklo nebo nádobí často umístěny v obslužném pultu, blízko hostů. Pomalý rozběh komponentů u mycích strojů HOBART výrazně snižuje emise hluku. Navíc zabraňuje rozbití skla a prodlužuje životnost myčky díky ochraně jejích součástek Integrované zásobníky chemie Objemné zásobníky na tekutý oplachový a mycí prostředek je možné doobjednat k myčce a tím snížit frekvenci dolévání prostředků a uvolnit místo vedle myčky. Velké otvory usnadňují dolévání a omezují vylití prostředků v rušném pracovním dni. Ukazatel stavu chemie zobrazuje na displeji, kdy je čas doplnit prostředky a pomáhá tak k optimálnímu výsledku mytí. Integrovaný změkčovač vody Vodní kámen je často zodpovědný za vytváření usazenin na součástkách myčky, na bojleru a topných tělesech, přičemž snižuje účinnost a výkonnost mycího prostředku, zvyšuje provozní náklady a způsobuje poruchy. Myčky mohou být vybaveny vestavěným změkčovačem vody. Automatické změkčování vody zajišťuje hladký provoz myčky. Stará se i efektivní ochranu myčky a obzvláště topných těles v bojleru a zabraňuje vytváření vodního kamene. Ukazatel zásoby chemie Integrovaný ukazatel stavu chemie neustále kontroluje stav zásob chemických prostředků jak v zásobnících v myčce, tak i v externích nádobách (kanystrech). Upozorňuje na to, že je čas doplnit mycí nebo oplachový prostředek tak zajišťuje hladký provoz myčky bez prostojů a dlouhodobě efektivní mycí výsledky.

12

13 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ SPOLEHLIVOST & FLEXIBILITA Mycí komora XL V pekárnách se kromě kavárenského nádobí myjí také prezentační podnosy a pekařské plechy. V řeznictvích a masozpracujícím průmyslu se navíc musí mýt i EN nádoby a velké plechy. Díky zvětšené mycí komoře model PROFI FXL nabízí prostor pro mytí nádobí a beden do rozměru 600 x 400 mm Zaručená kvalita Profesionální mycí stroj provede za svůj život až 85,000 programů. Spolehlivost strojů HOBART není žádná náhoda: naše myčky jsou opakovaně vystavovány každodenním požadavkům, v zájmu zajištění výkonu po progresivním použití. Například dvířka otevíráme a zavíráme více než 100,000 krát. Odpadníčerpadlo Odpadní čerpadlo, součást standardní výbavy myčky, odčerpává špinavou vodu do jakéhokoli odpadu do maximální výšky 1 m. Multi -Phasing (230/400 V) Flexibilní zapojení umožňuje připojit jednu a tu samou myčku na napětí buď 230 V nebo 400 V. Podle místních podmínek lze přehodit napětí kdykoli jednoduchým přepojením. Vyvážená samozavírací dvířka Hydraulické pohlcovače nárazu poskytují pružinám zavírání dveří jemné otevírání a tiché zavírání. Vylisované vodící drážky pro zavážení koše přímo ve dvířkách usnadňují zakládání a vykládání nádobí pro obsluhu, a to ze všech stran

14

15 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ VÝKRESY: (1) Ohebná odpadní hadice (2) přívod čerstvé vody (3) napájecí kabel, (4) hadička mycího prostředku a), (5) hadička oplachového prostředku a) a) Pro myčky s externími zásobníky chemie

16 VÝBAVA: MODEL HOSPODÁRNOST Vapo Rinse Eco Inteligentní kontrola mycí vody Dvoukošový systém Oplach. čerpadlo ACCURINSE MYCÍ VÝSLEDEK Mytí vysokou teplotou TOP TEMP Program na mytí příborů Sušení PERFECT Mycí program PERMANENT Mycí program STARCH REMOVAL Systém jemných sít GENIUS-X Integrovaná reverzní osmoza Mycí program AQUA NEW Širokoúhlé trysky FAN Kontrola polohy síta PROOF OBSLUHA Otvírání dveří VAPOSTOP Inteligentní ovlád. VISIOTRONIC Ukazatel zbývajícího času Hygienický program INTENSIVE Mycí a oplach. ramena CLIP-IN Zabudovaný změkčovač vody Tichý rozběh SOFT PROTECT Zabudované zásobníky chemie Ukazatel zásoby chemie SPOLEHLIVOST & FLEXIBILITA Mycí komora XL Vyvážené dveře Přezkoušená kvalita GARANT Odpadní čerpadlo Multi-Phasing (230/400 V) Koše ve výbavě Koš na talíře Univerzální koš Vložka na plechy Košík na příbory Košík na příbory se 4 přihrádkami standard za příplatek není k dispozici

17 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ TECHNICKÉ ÚDAJE: MODEL TRVÁNÍ PROGRAMU 1, 3 90/180 s 90/180 s 90/180/170 s +speciální programy +speciální programy +speciální programy KAPACITA při 400V 2 Košů/hod Talířů/hod Sklenic/hod KAPACITA při 230V 2 Košů/hod Talířů/hod Sklenic/hod OBJEM TANKU SPOTŘEBA ČERSTVÉ VODY 2,0 l /koš 2,0 l /koš 1,0 l/koš 4 CELKOVÝ PŘÍKON STANDARD SNÍŽENÝ ROZMĚRY Šířka Hloubka Výška Zavážecí výška Rozměry košů 1 myčka je vybavena automatickou kontrolou mycího programu pro zajištění hygienického výsledku i při připojení na studenou vodu a se sníženým příkonem 2 teoretický výkon 3 Multiphasing možnost připojení na 230 nebo 400V, stačí přesvorkovat. 4 pro použití oplachového prostředku AQUA SPAR UCELENÝ KONCEPT PRO HYGIENICKÉ MYTÍ: ÚPRAVA VODY To správné řešení pro každou kvalitu vody: patrony pro částečné nebo úplně odsolení HYDROLINE STAR a STAR EXTRA a systémy na bází reverzní osmózy HYDROLINE PURE RO-I a RO-C zajišťují mytí beze skvrn a bez následného leštění. CHEMICKÉ PROSTŘEDKY Ty správné mycí a oplachové prostředky pro každé využití na každý druh nádobí ty pravé. Řada prostředků HYLINE.

18 SPOLEČNOST HOBART je světový lídr na trhu s mycí technikou a renomovaný výrobce varné techniky, strojů na mechanickou přípravu potravin a ekologických zařízení. Společnost byla založena v roce 1897 v městětroy, Ohio, nyní HOBART zaměstnává více než zaměstnanců po celém světě. Ve výrobním závodě v Offenburgu, v Německu, vyvíjí, vyrábí a distribuuje po celém světě mycí techniku. Zákazníci po celém světě, restaurace, hotely, jídelny, pekárny, řeznictví, supermarkety, aerolinky a zaoceánské lodě, všichni přísahají na naše inovativní produkty, které považují za hospodárné a ekologické jedničky na trhu. Jakmile se objeví na světě myčka, která bude umět mýt bez vody, bude to jistě HOBART. KRONEN Praha, spol. s r.o., Lysinská 1863/44, Praha 12 Modřany, tel.: , fax: , kronen@kronen.cz,

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO LEPŠÍ NEBO NEJLEPŠÍ JE TO VAŠE VOLBA ŘADA PROFI ŘADA PROFI vše, co uživatel profesionál potřebuje. Úspěšnou produktová řada od Hobartu můžete nalézt všude tam, kde jsou

Více

Myčky nádobí. Generace E-VO

Myčky nádobí. Generace E-VO Myčky nádobí Generace E-VO FAGOR INDUSTRIAL Myčky nádobí Inovace Investice do budoucnosti 2 Generace E-VO Myčka nádobí Fagor generace EVO vychází z inovativní a revoluční myšlenky: spojit do jednoho produktu

Více

Mycí stroje průchozí na nádobí

Mycí stroje průchozí na nádobí AM 900-10N oplachové čerpadlo,zpětný ventil Elektronické ovládání s barevnou indikací Kryt uzavřený ze všech stran Hlubokotažený tank, zaoblené rohy, samočistící program Mycí stroje průchozí na nádobí

Více

Celkový program. Celkový program

Celkový program. Celkový program Celkový program Celkový program pro hygienicky čisté nádobí 2009 / 2010 Profil společnosti Winterhalter Promyšlené a kompletní: Řešení mytí nádobí od společnosti Winterhalter Jako specialista na řešení

Více

Hospodárnost a hygiena ve velkém formátu

Hospodárnost a hygiena ve velkém formátu Myčky s automatickým posuvem košů a pásové myčky pro hotely a gastronomické provozy Série MT Winterhalter Hospodárnost a hygiena ve velkém formátu Řešení mytí nádobí v profesionálních kuchyních Winterhalter

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Myčky nádobí

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Myčky nádobí WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ Myčky nádobí Maximální mycí výkon, minimální úsilí. I pro velké kusy nádobí Vysokotlaké trysky čistí hrnce, pánve i pečící plechy a inteligentní technologie 6. smysl optimalizuje

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění

Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění Your reliable partner Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění Vacumat Eco účinný v každém směru Kvalita vody určuje výkon Kvalita vody určuje výkon chladicích a vytápěcích systémů. Systém s vodou bohatou

Více

Hygiena a hospodárnost ve velkém formátu

Hygiena a hospodárnost ve velkém formátu Pásové myčky a myčky s automatickým posuvem košů pro společné stravování Série MT Winterhalter Hygiena a hospodárnost ve velkém formátu Řešení mytí nádobí v profesionálních kuchyních Winterhalter prezentuje

Více

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Myčky nádobí

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Myčky nádobí WHIRLPOOL VESTAVNÉ Myčky nádobí MYČKY NÁDOBÍ Maximální mycí výkon, minimální úsilí I pro velké kusy nádobí Vysokotlaké trysky čistí hrnce, pánve i pečící plechy a inteligentní technologie 6. smysl optimalizuje

Více

CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ

CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ 1 Vážený zákazník, Děkujeme Vám, že jste si vybrali domácí spotřebič CANDY, kvalitní myčku nádobí, terá zaručuje vysokou jakost, výborné užitné vlastnosti a spolehlivost.

Více

Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-18, GS-6

Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-18, GS-6 Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-18, GS-6 Asistenční servis MARCCRAB GASTRO s.r.o. REVOLUČNÍ 19/73 PLZEŇ 312 07 tel. 377 470 122 mobil: 602 173 253 Společnost Marccrab gastro s.r.o. je součástí

Více

MYTÍ NÁDOBÍ. Ve Fagor Industrial jsme vyvinuli novou řadu myček ADVANCE.

MYTÍ NÁDOBÍ. Ve Fagor Industrial jsme vyvinuli novou řadu myček ADVANCE. MYTÍ NÁDOBÍ Ve Fagor Industrial jsme vyvinuli novou řadu myček ADVANCE. Jako hlavní charakteristiku těchto myček je třeba zdůraznit moderní vzhled a elektronické funkce. Řada ADVANCE je vybavena elektronickými

Více

GS 502 GS 515. Návod k obsluze

GS 502 GS 515. Návod k obsluze win ter h lte r GS 502 GS 515 Návod k obsluze Winterhalter Gastronom GmbH Winterhalter Gastronom spol. s r.o. Postfach 1152 Modletice 103 D-88070 Meckenbeuren 251 01 Říčany u Prahy Telefon 07542/402-0

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

BLV2VE-2. 50's style retro VOLNĚ STOJÍCÍ MYČKA NÁDOBÍ, 60 CM LIMETKOVĚ ZELENÁ TŘÍDA A+++

BLV2VE-2. 50's style retro VOLNĚ STOJÍCÍ MYČKA NÁDOBÍ, 60 CM LIMETKOVĚ ZELENÁ TŘÍDA A+++ VOLNĚ STOJÍCÍ MYČKA NÁDOBÍ, 60 CM LIMETKOVĚ ZELENÁ TŘÍDA A+++ EAN13: 8017709166830 13 sad nádobí 5 + 4 programy: Předmytí, Sklo, ECO, Auto 60-70, Super Quick Time: Rychlý-27 min, ECO-rychlý, Normální-rychlý,

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací a filtrační zařízení (středotlaká) Konstrukce filtračního zařízení... 71 Inteligentní filtrační technika... 72 Detailní popis odsávacích a

Více

Návod k obsluze GV53315

Návod k obsluze GV53315 CZ Návod k obsluze GV53315 Ovládací panel 1. Obrazovka displeje: zobrazí kód poruchy, dobu zpoždění atd. Ukazatel oplachovacího prostředku: Indikuje potřebu doplnit dávkovač. Ukazatel doplnění soli:

Více

Tunelové myčky pásové

Tunelové myčky pásové Mytí Tunelové myčky pásové MYČKY PÁSOVÉ Elektrické modely...274 Plynové modely...275 Modulové sekce...276 Příslušenství...277 Tvrdost vody: Všechny myčky musí být připojeny na změkčovač vody vždy, když

Více

WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ

WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ WD-90 DUO Efektivní a snadno ovladatelná méně ruční manipulace. Už žádné namáhavé předmývání pomocí granulí se odstraní zbytky jídla přímo v myčce.

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu TUNELOVÉ MYČKY NÁDOBÍ MODELY FI 280 FI 370 FI 460 FI 550 1 FI 280 D FI 280 I 2 FI 370 D FI 370 I 3 FI 460 D FI 460 I 4 FI 550 D FI 550 I A1: Přívod vody

Více

Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 EKODESIGN. Ocelový výměník. Ekologické a komfortní vytápění. Univerzální hořák. Vysoká účinnost až 95 %

Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 EKODESIGN. Ocelový výměník. Ekologické a komfortní vytápění. Univerzální hořák. Vysoká účinnost až 95 % ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 EKODESIGN Ocelový výměník Ekologické a komfortní vytápění Univerzální hořák GEKON 20, 25 kw Automatický ocelový kotel hnědé uhlí ořech 2,

Více

Koš mm. Vybavení (*) 350 350 1-A-P-S 2,66 430 475 650 23.830 935. 1: Vana: Výkon: 1 kw Kapacita: 11 litrů Bojler: Výkon: 2,4 kw Spotřeba: 2 l / oplach

Koš mm. Vybavení (*) 350 350 1-A-P-S 2,66 430 475 650 23.830 935. 1: Vana: Výkon: 1 kw Kapacita: 11 litrů Bojler: Výkon: 2,4 kw Spotřeba: 2 l / oplach ŘADA CONCEPT MYČKY SKLA Obecné vlastnosti: Dvojitý systém mytí a oplachování horními a spodními rotačními rameny. Zaoblená vana pro snadnější čištění a odtok. Topná tělesa z nerezové oceli v mycí vaně

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2 W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2014/2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček, sušiček a žehlících zařízení se zaměřuje stejně

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

Návod k obsluze a instalaci kotle 2015.10.08

Návod k obsluze a instalaci kotle 2015.10.08 1 1 Technické údaje kotle KLIMOSZ DUO Tab. 1. Rozměry a technické parametry kotle KLIMOSZ DUO NG 15-45 a KLIMOSZ DUO B 15 35. Parametr SI Klimosz Klimosz Klimosz Klimosz Duo 15 Duo 25 Duo 35 Duo 45 Max/Jmenovitý

Více

Výrobky SC 2.550 C *EU

Výrobky SC 2.550 C *EU Výrobky SC 2.550 C *EU Malý, kompaktní a průběžně plnitelný parní čistič v moderním designu. Tlak páry 3,2 bar a topný výkon 1500 W pro účinné čištění veškerých tvrdých ploch bez chemie. Vybavení: Dětská

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu TUNELOVÁ KOŠOVÁ ELEKTRICKÁ MYČKA MODELY FI - 160 FI - 200 FI - 200 H Obr. 1 A1: přívod vody do myčky A2: přívod vody do plynového bojleru D1: odpad myčky

Více

CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 66 Chlazení Inovativní technologie 6. smysl FreshControl je navržena tak, aby se rychle přizpůsobila teplotě a vlhkosti každé z vašich oblíbených potravin. Díky tomu si

Více

Návod k obsluze GI53315X

Návod k obsluze GI53315X CZ Návod k obsluze GI53315X Ovládací panel 8 7 1 2 3 4 5 6 1. Tlačítko Zapnout/Vypnout: slouží pro zapnutí/vypnutí přívodu energie. 2. Tlačítko Program: stiskněte tlačítko pro volbu mycího programu.

Více

MAKAK ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ. Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5. Ekologické a komfortní vytápění. Dřevo až do délky 55 cm!

MAKAK ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ. Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5. Ekologické a komfortní vytápění. Dřevo až do délky 55 cm! ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ Přednosti: Emisní třída 5 dle ČSN EN 303 5 Ekologické a komfortní vytápění Dřevo až do délky 55 cm! Vysoká účinnost až 92 % ZPLYŇOVACÍ KOTEL dřevo Úspory na vytápění až 40 % Nerezové

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

Sortiment košů Winterhalter. Sortiment košů Winterhalter. Vhodné koše pro Váš stroj

Sortiment košů Winterhalter. Sortiment košů Winterhalter. Vhodné koše pro Váš stroj Sortiment košů Winterhalter Sortiment košů Winterhalter Vhodné koše pro Váš stroj Sortiment košů Winterhalter Sortiment košů - na každé nádobí ten správný koš Winterhalter - specialista na mytí + Rodinný

Více

Přírodní prvek listu a symbol obnovy charakterizuje jak vzhled nové trouby, tak i logo Chefmate.

Přírodní prvek listu a symbol obnovy charakterizuje jak vzhled nové trouby, tak i logo Chefmate. Kdo je Chefmate Více než 40 let MBM vyrábí kuchyňské vybavení pro profesionální gastronomické provozy, vyvíjí řešení, které učiní práci v kuchyni jednodušší. Moderní technologie a neustálé zlepšování přístupu

Více

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Elektronické trouby nabízejí ovládání přesně dle Vašich požadavků. Vše, co potřebujete, je pouze špička Vašeho prstu na dotykových senzorech a elektronika

Více

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí UNICLEAN sl Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře Flexibilní řešení zaměřené na produktivitu, konfigurovatelné příslušenství pro optimální výsledek mytí... chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

Myčky nádobí s krytem. Návod k instalaci a provozu. (překlad originálního návodu k obsluze) AMXXLS-10A AMX-30A

Myčky nádobí s krytem. Návod k instalaci a provozu. (překlad originálního návodu k obsluze) AMXXLS-10A AMX-30A Mycí technikamycí technika Myčky nádobí s krytem PROFI AMX AMX-10A AMXS-10A AMXHL-10A AMX-13A AMXX-10A AMXXS-10A AMXXR-10A AMXXRS-10A Návod k instalaci a provozu (překlad originálního návodu k obsluze)

Více

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Radost z rovnoměrného pečení. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek.

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Radost z rovnoměrného pečení. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek. BakerTop AIR.Maxi Radost z rovnoměrného pečení. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho cirkulace má tedy zásadní význam při pečení pro dosažení jednotnosti teploty ve všech částech komory - na každém

Více

MYČKY NÁDOBÍ ŘADA UP(T)/UX(T) POKYNY K INSTALACI A POUŽITÍ. [originální návod) Počínaje sériovým č.:

MYČKY NÁDOBÍ ŘADA UP(T)/UX(T) POKYNY K INSTALACI A POUŽITÍ. [originální návod) Počínaje sériovým č.: MYČKY NÁDOBÍ ŘADA UP(T)/UX(T) POKYNY K INSTALACI A POUŽITÍ [originální návod) Počínaje sériovým č.: 8664 0001 REV. 25.07.2011 GB DŮLEŽITÉ POZNÁMKY POUŽITÍ V SOULADU S PLATNÝMI PŘEDPISY: Popisované zařízení

Více

Obsah. Pro technika. Pro uživatele. Jak číst návod k použití V textu se objevují následující symboly, které vás provedou celým návodem:

Obsah. Pro technika. Pro uživatele. Jak číst návod k použití V textu se objevují následující symboly, které vás provedou celým návodem: Obsah Pro uživatele Bezpečnostní informace 3 Popis spotřebiče 4-5 - Ostřikovací rameno - Hrubý filtr/mikrofiltr - Jemný filtr - Dávkovač mycího prostředku - Dávkovač leštidla - Změkčovač vody Ovládací

Více

kuchyně pro profesionály KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus

kuchyně pro profesionály KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus kuchyně pro profesionály NOVÁ GENERACE VARNÉ TECHNIKY ALBA JE ZDE: Alba CombiMaster Plus Výkonný.

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

www.aquaflam.cz Aquaflam Teplovodní krbové vložky a kamna

www.aquaflam.cz Aquaflam Teplovodní krbové vložky a kamna www.aquaflam.cz Aquaflam Teplovodní krbové vložky a kamna Vítejte Krbové vložky a kamna AQUAFLAM z dílny HS Flamingo mají mnoho nadstandardních prvků. Inovativní doplňky směřují především ke zlepšení obsluhy.

Více

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 8 Vaření Chytrá technologie 6. smysl vám nabídne intuitivní řešení pro každodenní život v kuchyni. Intuitivní vaření Při volbě jednoho z 30 přednastavených technologie 6.

Více

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 PROFIL SPOLEČNOSTI LAC Společnost LAC, s.r.o., se sídlem v Rajhradu u Brna, se již 13 let úspěšně zabývá výrobou pecí a sušáren pro řadu technologických

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Swiss Quality CafeRomatica 855 Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím tlačítka:

Více

AUTOCHLOR OCEANIC SWC SMC 20, SMC 30

AUTOCHLOR OCEANIC SWC SMC 20, SMC 30 AUTOCHLOR OCEANIC SWC SMC 20, SMC 30 NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Úprava bazénové vody za použití systému SWC Saline Water Chlorination je nejšetrnější způsob sanitace vody. Tento proces nevytváří žádné

Více

Hotely a pohostinství. Čistota má stále sezónu.

Hotely a pohostinství. Čistota má stále sezónu. Hotely a pohostinství Čistota má stále sezónu. 4 1 Pro nejčistší domy na náměstí. Intenzivní management hygieny je v moderní gastronomii stále důležitější. Slouží blahu Vašich hostů a stará se o dobré

Více

OBSAH. Control Valves. RX63B-3+B Řídící ventil - návod. Váš lokální prodejce řídícího ventilu RX:

OBSAH. Control Valves. RX63B-3+B Řídící ventil - návod. Váš lokální prodejce řídícího ventilu RX: OBSAH 1. Úvod:... 2 2. Vzhled a technická specifikace řídícího ventilu:... 3 3. Ovládací tlačítka a úchyty /obrázek A a B/... 3 4. Připojení ventilu /obrázek A a B/... 4 5. Display a popis pracovních cyklů....

Více

Teplovodní krbové vložky s vysokou kvalitou zpracování

Teplovodní krbové vložky s vysokou kvalitou zpracování www.aquaflam.cz Teplovodní krbové vložky s vysokou kvalitou zpracování Produktový katalog Standardní výbava krbové vložky AQUAFLAM 3 bezpečnostní prvky elektronické ovládání přívodu vzduchu 6 mm ocelový

Více

Tabulka. P Programy Dostupné. 1 Aqua Steam 40-70 C Odložení. 2 Předmytí studená Odložení. 3 Jemné 40 C. 4 Rychlé 45 C. 5 Eco 2) 50 C.

Tabulka. P Programy Dostupné. 1 Aqua Steam 40-70 C Odložení. 2 Předmytí studená Odložení. 3 Jemné 40 C. 4 Rychlé 45 C. 5 Eco 2) 50 C. Stručný návod Tabulka PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SPOTŘEBIČE SI POZORNĚ PŘEČTĚTE TENTO STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ A POKYNY K INSTALACI! TLAČÍTKO VOLBY PROGRAMU Stiskněte několikrát tlačítko Programy, až se rozsvítí

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Myčka GS 215(400V) Naše cena bez DPH : 105.000 Kč Naše cena s DPH : 127.050 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit Varianty provedení myčky GS 215: Počkejte prosím, myčka ještě

Více

CZ Návod k použití HLSI 663GT. Myčka nádobí

CZ Návod k použití HLSI 663GT. Myčka nádobí CZ Návod k použití HLSI 663GT Myčka nádobí 1 POPIS OVLÁDACÍHO PANELU A G H I L A Digitální displej PBCD E FM N O B Tlačítko VOLBY PROGRAMŮ C Tlačítko ODLOŽENÝ START D Tlačítko možnosti ALL in 1 E Tlačítka

Více

Krbové www.vytapime.eu vložky a kamna s vysokou kvalitou zpracování

Krbové www.vytapime.eu vložky a kamna s vysokou kvalitou zpracování Krbové vložky a kamna s vysokou kvalitou zpracování Teplovodní krbové vložky a kamna Aquaflam + 6mm ocelový plech použitý na spalovací komoru a výměník + + + klapka k regulaci komínového tahu ochlazovací

Více

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709173128 LCD display 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: TURBO, ECO cooking Čisticí funkce: Pyrolisis Elektronický

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH STEAM HUMIDIFICATION Nordmann Engineering Ltd. Talstrasse 35-37 8808 Pfäffikon, Switzerland Phone +41 55 416 66 06, Fax +41 55 416 62 46 info@nordmann-engineering.com www.nordmann-engineering.com 0000000

Více

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 Largo a Allegro Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 ALUP je dědictví Společnost byla založena v Německu v roce 1923 a její název byl odvozen od produktů, které byly vyraběny v malé mechanické dílně

Více

Silné srdce pro vodu! GARDENA čerpadla

Silné srdce pro vodu! GARDENA čerpadla Silné srdce pro vodu! GARDENA čerpadla 1 GARDENA čerpadla Protože voda nepřichází jenom z potrubí Chemický vzorec je H O a označuje se tak chemická sloučenina vodíku a kyslíku - nejčastěji se vyskytující

Více

ELRO. Čerpadla nebezpečných látek Typy GUP 3-1,5 & GP 20/10 Ex

ELRO. Čerpadla nebezpečných látek Typy GUP 3-1,5 & GP 20/10 Ex ELRO Čerpadla nebezpečných látek Typy GUP 3-1,5 & GP 20/10 Ex ELRO Čerpadla nebezpečných látek GUP 3-1,5 & GP 20/10 Ex Progresivní technologie s tradicí Čerpadla nebezpečných látek ELRO v podobě mobilních

Více

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10 TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 AKCE 2013 platí od 1. 7. 2013 kód filtr - univerzální rozměr dopojení, držák, klíč v ceně cena bez IVAF10K 1/2-3/4-1 F 399,- kód typ vložky pro IVAR.F 10 použití cena IVAFCPNN50M

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ GS 640/660 +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ +++ Winterhalter +++ Winterhalter specialista Dodáme Vám čisté nádobí, to Vám garantujeme. Jako specialisté s desítky let trvajícími zkušenostmi,

Více

GENUS PREMIUM FS SOLAR

GENUS PREMIUM FS SOLAR GENUS PREMIUM FS SOLAR 12-25-35 STACIONÁRNÍ KONDENZAČNÍ KOTEL S VESTAVĚNÝM ZÁSOBNÍKEM TUV O OBJEMU 180 LITRŮ PRO INTEGRACI DO SOLÁRNÍHO SYSTÉMU FUNKCE AUTO EXTRA ÚSPORNÝ ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INFO

Více

Atotech. Ideas for cleaning. www.orkan-profi.com

Atotech. Ideas for cleaning. www.orkan-profi.com Atotech Ideas for cleaning www.orkan-profi.com Michal Kudrnáč ředitel Atotech CZ, a.s. O SPOLEČNOSTI Vážení obchodní přátelé, od roku 1999 vyrábíme a dodáváme jako jednu z našich obchodních komodit mycí,

Více

CR Haná LABORATORNÍ MYCÍ AUTOMAT S PŘÍSLUŠENSTVÍM 2

CR Haná LABORATORNÍ MYCÍ AUTOMAT S PŘÍSLUŠENSTVÍM 2 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

CHLAZENÍ PRANÍ VAŘENÍ

CHLAZENÍ PRANÍ VAŘENÍ Čistá práce po tři generace CHLAZENÍ PRANÍ VAŘENÍ PRANÍ Technologie Romo Krátké prací programy Programy praček Romo jsou navrženy tak, aby vypraly vždy za co nejkratší dobu, ale zároveň kvalitně a efektivně.

Více

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1 TASSIMO je revoluční systém pro přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu PÁSOVÉ MYČKY PLYNOVÉ MODELY: ECO 2700 ECO 4000 ECO 6000

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu PÁSOVÉ MYČKY PLYNOVÉ MODELY: ECO 2700 ECO 4000 ECO 6000 Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu PÁSOVÉ MYČKY PLYNOVÉ MODELY: ECO 2700 ECO 4000 ECO 6000 1 ECO-6000 D+T.S.+C.V. A1: přívod vody do myčky R2 : elektrické propojení bojleru s myčkou

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Měnič napětí 12V DC/230V AC 100W (51 31 06) 24V DC/230V AC 100W (51 31 07) Obj. č.: 51 31 06

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Měnič napětí 12V DC/230V AC 100W (51 31 06) 24V DC/230V AC 100W (51 31 07) Obj. č.: 51 31 06 MONTÁŽNÍ NÁVOD Měnič napětí 12V DC/230V AC 100W (51 31 06) 24V DC/230V AC 100W (51 31 07) Obj. č.: 51 31 06 Nové senzační zařízení pro sprchy! Ekologická ochrana proti vodnímu kameni bez použití chemických

Více

Nová stránka v éře PU pěn. Kvalita pro profesionály

Nová stránka v éře PU pěn. Kvalita pro profesionály Nová stránka v éře PU pěn Kvalita pro profesionály Nová stránka v éře PU pěn Různorodá struktura, malá odolnost vůči UV záření a rychlá degradace - to vše jsou faktory spojené se stávajícími PU pěnami.

Více

Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností.

Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností. Tlaková čerpadla Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností. Nejpozději pohled na vyúčtování spotřeby vody upozorní majitele domu na skutečnost, že je pitná voda stále dražší. Proč tedy nevyužít

Více

Vysokotlaké čističe od společnosti Kärcher

Vysokotlaké čističe od společnosti Kärcher Vysokotlaké čističe od společnosti Kärcher Kdo by se chtěl dlouho zdržovat úklidem? Konec konců existují příjemnější činnosti. Ačkoli: S vysokotlakými čističi od společnosti Kärcher jsou dokonce i čisticí

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE KOTLE KLIMOSZ DUOPELET, KLIMOSZ UNIPELET

TECHNICKÁ SPECIFIKACE KOTLE KLIMOSZ DUOPELET, KLIMOSZ UNIPELET TECHNICKÁ SPECIFIKACE KOTLE, UNIPELET NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI KOTLE DUO PELLETS, UNI PELLETS 1 ORIGINÁLNÍ NÁVOD č.2/2 DOPRAVA a zprovoznění kotle: Kotle jsou dodávány dle objednávky jako hotové zařízení

Více

Honeywell. OBSAH Technické parametry PW17... 1 Katalogový list PW60. 4

Honeywell. OBSAH Technické parametry PW17... 1 Katalogový list PW60. 4 Honeywell OBSAH Technické parametry PW17.... 1 Katalogový list PW60. 4 PW17 PW60 Technické parametry PW17 Typ Jmenovité rozměry PW17-75 8 "x 35" Kód modelu SR17 Objem pryskyřice (litr) 17,2 31,2 @ 0,84

Více

Tepelná čerpadla. země voda / vzduch voda. Úsporné řešení pro vaše topení

Tepelná čerpadla. země voda / vzduch voda. Úsporné řešení pro vaše topení země voda / vzduch voda Regulus spol. s r.o. Do Koutů 1897/3, 143 00 Praha 4 Tel.: 241 764 506, Fax: 241 763 976 E-mail: obchod@regulus.cz Web: www.regulus.cz OBSAH 4 v otázkách a odpovědích 5 Jak to funguje

Více

Pružné řešení pro každou potřebu. Teplo je náš živel. Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw. Logamax plus GB152 T.

Pružné řešení pro každou potřebu. Teplo je náš živel. Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw. Logamax plus GB152 T. [ Vzduch ] [ Voda ] [ Země] Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw [ Buderus ] Pružné řešení pro každou potřebu Logamax plus GB152 T Teplo je náš živel [ Vzduch ] [ Voda ] Vhodný

Více

HYDROLINE EFEKTIVNÍ SPOLEHLIVÉ INOVATIVNÍ

HYDROLINE EFEKTIVNÍ SPOLEHLIVÉ INOVATIVNÍ ÚPRAVA VODY VODA = čistá voda a v ní rozpuštěné soli a minerální látky Látky způsobující tvrdost UHLIČITANOVÁ TVRDOST (UT) Celková tvrdost (CT) všechny soli vápníku a hořčíku NEUHLIČITANOVÁ TVRDOST (NUT)

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu MYČKY NÁDOBÍ S ČELNÍM OTVÍRÁNÍM MODEL: FI 50 Obr. 1 A = přívod vody E = přívod elektrické energie D = odpadní hadice R = připojovací svorkovnice Obr.

Více

Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3

Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3 N Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3 CZ 1 OBSAH Úvod 3 Komu je návod určen 3 Symboly 3 Platné normy 3 Důležité poznámky 3 Uživatelská příručka 4 Použití kotle 4 Bezpečné nastavení

Více

SparTube II HANEL. Nová generace! Nahraďte T8 fluorescenční trubici úspornou SparTube. SparTube II www.hanel.cz. Inovativní úsporná lineární zářivka

SparTube II HANEL. Nová generace! Nahraďte T8 fluorescenční trubici úspornou SparTube. SparTube II www.hanel.cz. Inovativní úsporná lineární zářivka Inovativní úsporná lineární zářivka Nová generace! Nahraďte T8 fluorescenční trubici úspornou SparTube., spol. s r.o., Brožíkova 550, 530 09 PARDUBICE http://, E-mail: info@hanel.cz, Tel.: +420 296 374

Více

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání.

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. Správné mazivo ve správný čas na správném místě Automatické dávkování - Vaše výhody ve zkratce Pro každou aplikaci odpovídající

Více

2016 / 17. ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE «

2016 / 17. ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « 2016 / 17 ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « ESTIA Náš příspěvek k ochraně životního prostředí Pokud dnes hovoříme o obnovitelných

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

DV 62. Myèka nádobí. Návod k instalaci a obsluze

DV 62. Myèka nádobí. Návod k instalaci a obsluze DV 62 Myèka nádobí Návod k instalaci a obsluze DV 62 Myèka nádobí Informace pro instalaci a používání Vážený zákazníku, dìkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek spoleènosti MERLONI Elettrodomestici, spa.

Více

POLYMAX-1. Návod k použití. Tlakový polymerační přístroj. tlaková nádoba 160x122 mm (průměr/výška) pneumaticky samočinně těsnící

POLYMAX-1. Návod k použití. Tlakový polymerační přístroj. tlaková nádoba 160x122 mm (průměr/výška) pneumaticky samočinně těsnící POLYMAX-1 Návod k použití Tlakový polymerační přístroj tlaková nádoba 160x122 mm (průměr/výška) pneumaticky samočinně těsnící teplota řízena termostaticky, 30-95 C 2 topné patrony po 400 Watt elektromagnetické

Více

FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ

FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ FIDI MYCÍ STOLY PRO MYTÍ SOUČÁSTÍ A STŘÍKACÍCH PISTOLÍ LMW 50 AM final washing INOX - Kombinovaný mycí stůl Automatický a manuální mycí stůl pro rozpouštědla nebo čisticí prostředky na vodní bázi vhodný

Více

NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009

NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009 NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009 2 MORA. Nová tradice Již více než 180 let je Mora součástí nejen Vašich kuchyní, ale především spolehlivým partnerem při realizaci Vašich přání. S absolutní jistotou

Více

VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX

VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX Nové vysokotlaké čističe s ohřevem střední třídy a třídy Super nejen prvotřídně čistí, ale jsou také extrémně robustní. Nový Eco-stupeň existuje v této

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

PRAČKY. Pračky Green Generation v designu Carisma. AquaSteam

PRAČKY. Pračky Green Generation v designu Carisma. AquaSteam W H I R L P O O L P R N Í S U Š E N Í PRČKY Věnovali jsme důkladnou pozornost stále se rozšiřujícím nárokům, které zákazník hledá u své pračky: doporučené dávkování pracího prostředku, snižování odpadů

Více

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016 Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Prodloužená záruka Vydrží déle, než čekáte 10let Neuvěřitelných 10 let záruky Pro účinné a prakticky neslyšné

Více