Kdo jsme. Jak pracujeme. Co představujeme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kdo jsme. Jak pracujeme. Co představujeme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions"

Transkript

1 Kdo jsme Jak pracujeme Co představujeme

2 Kdo jsme, Jak pracujeme, Co předs Kdo jsme ATG Lanka Private Ltd (dříve John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) je soukromá společnost založená na Srí Lance v roce V současné době je uznávaným globálním hráčem působícím v mnoha zemích na různých kontinentech. Společnost ATG se zaměřením na inovaci a kvalitu navrhuje, vyvíjí a vyrábí rukavice, které umožňují zvýšit výkonnost nejsofistikovanějšího pracovního nástroje ruky. Naši zákazníci říkají, že značka ATG má svůj význam pro finance, kvalitu, inovaci, nadšení a smysl pro konkurenční výzvu. Poskytujeme kvalitní výrobky a služby prostřednictvím základního týmu, který sleduje trh a používané výrobky a jedná s koncovými uživateli, čímž vytváří základ pro trvalé zlepšování zkušeností zákazníků s využitím inovativního přístupu. Pokud zahájíme vývoj určité rukavice či služby nebo vstupujeme na nový trh, děje se tak na základě důkladného výzkumu a analýzy. Obvykle zkoumáme dané odvětví a vžíváme se do pozice zákazníka, abychom zjistili, co bychom mohli zlepšit. Klademe si základní otázky: Jaké klíčové výrobky zákazníci nakupují? Nakolik jsou vhodné a jaká je jejich cena? Můžeme daný problém vyřešit a nabídnout řešení, za něž by byl zákazník ochoten zaplatit? Můžeme nabídnout přidanou hodnotu? Můžeme výrazně změnit zkušenosti uživatelů ve prospěch zákazníka? Co dělá naše konkurence? Byly zákazníkovi poskytnuty nejasné informace nebo byl špatně obsloužen? Náš praktický a pragmatický přístup nám umožňuje nabídnout zákazníkovi různé inovace a zároveň rozvíjet naši obchodní činnost a podnětné konvence. Plně integrovaný přístup Náš výzkumný a vývojový závod se zaměřuje na vývoj technologických platforem, které jsou protipólem jednorázových rukavic pro osobní ochranu. Tento přístup nám umožňuje zaměřit se na potřeby zákazníků a poté vybrat a zkombinovat nezbytné technologické platformy. Na základě tohoto přístupu můžeme vyrábět inovativní rukavice nejlepší ve své třídě, díky nimž jsou zkušenosti zákazníků lepší. Společnost ATG je plně integrovaný výrobce. Řídíme všechny složky výroby od potahování a zakrucování příze, pletení úpletů, povrstvení až po dokončovací práce a balení. Plně integrovaná obchodní činnost nám pomáhá při vývoji výrobků a jejich převodu z laboratorních konceptů na plnou výrobu. Při výrobě postupujeme v souladu s normou ISO 9001 pro řízení výrobního procesu, což nám umožňuje vždy dodávat rukavice v trvale vysoké kvalitě. Žádná ze složek našich výrobků není zajišťována dodavatelsky. Provozujeme celou řadu výrobních závodů na Srí Lance a máme více než 2000 zaměstnanců.

3 tavujeme Závazek bezpečnosti spotřebitele a životního prostředí Získali jsme certifikát ISO a využíváme jej jako základ našeho rámce pro ochranu životního prostředí. Stal se součástí našeho každodenního života. Při úpravě, změně nebo implementaci nového procesu musí být vždy dodržena naše strategie v souladu s normou ISO Jako příklad závazku dodržování normy ISO lze uvést přestavbu celého výrobního procesu tak, aby byl v souladu se směrnicí EU o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek. Tento nový právní předpis nabyl účinnosti 1. června 2007 a od té doby jsme uskutečnili očekávané kroky ve prospěch životního prostředí i našich zaměstnanců, kteří se podílejí na výrobě rukavic. Také díky dodavatelskému řetězci můžeme navrhovat a certifikovat naše rukavice jako šetrné k pokožce ( skin friendly ). Toho jsme dosáhli ve spolupráci se společností Oeko-Tex, což je globální zkušební a certifikační ústav pro textilní průmysl. Díky tomuto partnerství můžeme zaručit, že jsou rukavice ATG bezpečné a šetrné k pokožce. Věříme, že práce v souladu s životním prostředím vytváří komplexní přístup, v němž se snoubí obchod a ochrana životního prostředí. Komunikační nástroje Zavázali jsme se k investicím do různých komunikačních nástrojů. V současné době můžeme využívat digitální média, která se neustále vyvíjejí. Tato média nám umožňují, abyste byli informováni o společnosti ATG a našich výrobcích, kdy vám to vyhovuje. Při návštěvě našeho webu zjistíte, že je strukturován podle služeb s cílem ukázat, co můžeme nabídnout, které výrobky jsou pro vás vhodné a kde je můžete zakoupit. Je to tak snadné. Během několika minut můžete získat příslušné informace přehráním našich krátkých 3D filmů, které popisují funkce a výhody konkrétních skupin výrobků. Vhodným příkladem je náš film MaxiFlex, který lze přehrát na webu Dále poskytujeme podporu svým prodejním partnerům prostřednictvím školení tak, aby vám mohli poskytovat profesionální a rychlé služby. Jak lze u globálního hráče očekávat, nabízíme ke stažení všechny naše katalogy, ES certifikáty, postupy pro praní našich výrobků, návody k použití, materiálové bezpečnostní listy a technické listy o výrobku. Veškerá dokumentace pro rukavice jednotlivých katalogových čísel je dostupná ve více než 15 jazycích. Připojte se k nám na webu Doufáme, že se s vámi brzy setkáme.

4 Souhrn Kdo jsme ATG je soukromá společnost založená v roce Dříve byla známá jako společnost John Ward Ceylon. Společnost ATG se zaměřením na inovaci a kvalitu navrhuje, vyvíjí a vyrábí rukavice. Naším cílem je trvale zlepšovat zkušenosti zákazníků prostřednictvím inovace. Plně integrovaný přístup Náš výzkumný a vývojový závod se zaměřuje na vývoj technologických platforem. Jsme plně integrovaný výrobce, který řídí všechny složky procesu vyrobu. Získali jsme certifikát ISO Provozujeme celou řadu výrobních závodů a máme více než 2000 zaměstnanců. Závazek bezpečnosti spotřebitele a životního prostředí Certifikát ISO Certifikát REACH, který nám umožňuje řídit bezpečné používání chemických látek v rámci našeho závodu a s ohledem na životní prostředí. Certifikát Oeko-Tex. Všechny naše výrobky jsou šetrné k pokožce. Komunikační nástroje Náš web je k dispozici v 15 jazycích. Nabízí celou škálu služeb, které vám pomohou při výběru a nákupu rukavic ATG. Navštivte web Přehrajte si naše krátké 3D filmy popisující vlastnosti a výhody výrobků. Navštivte web Využijte naše materiály ke stažení, které vám pomohou při výběru a používání našich výrobků.

5 Kdo jsme ATG Lanka Private Ltd (dříve John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) je soukromá společnost založená na Srí Lance v roce V současné době je uznávaným globálním hráčem působícím v mnoha zemích na různých kontinentech. Společnost ATG se zaměřením na inovaci a kvalitu navrhuje, vyvíjí a vyrábí rukavice, které umožňují zvýšit výkonnost nejsofistikovanějšího pracovního nástroje ruky. Inteligentní řešení v oblasti výroby rukavic prostřednictvím inovativních technologií Technologie používané u našich rukavic se neustále vyvíjí. Základní tým se při vývoji nejnovějších technologií řídí výzkumem trhu a marketingovými analýzami. To tvoří základ pro trvalé zlepšování zkušenosti zákazníků prostřednictvím nepřetržité inovace. Náš výzkumný a vývojový závod se zaměřuje na vývoj technologických platforem, které jsou protipólem jednorázových rukavic pro osobní ochranu. Tento přístup nám umožňuje zaměřit se na potřeby zákazníků a poté vybrat a zkombinovat nezbytné technologické platformy, abychom mohli vyrábět inovativní rukavice, díky nimž jsou zkušenosti zákazníků lepší. dry Vertikální integrace, trvalá kvalita. Společnost ATG je vertikálně integrovaný výrobce. Řídíme všechny složky výrobního procesu od potahování a zakrucování příze, pletení úpletů až po procesy povrstvení, čištění a balení. To vše děláme sami. Při výrobě postupujeme v souladu s normou ISO 9001 pro řízení výrobního procesu, což nám umožňuje vždy dodávat rukavice v trvale vysoké kvalitě. Žádná ze složek našich výrobků není zajišťována dodavatelsky.

6 Globální stopa Společnost ATG vytvořila v mnoha zemích a regionech po celém světě síť prodejních partnerů, která nám umožňuje splnit nejdůležitější požadavek zákazníků: být blízko a k dispozici. Náš web je dostupný v 15 jazycích a obsahuje celou řadu informací. Provozujeme celou řadu výrobních závodů na Srí Lance a máme více než 2000 zaměstnanců. Náš závazek čistoty a bezpečnosti spotřebitele Získali jsme certifikát ISO a využíváme jej jako základ našeho rámce pro ochranu životního prostředí. Stal se součástí našeho každodenního života. Životní prostředí je klíčovým faktorem při úpravě nebo změně našich procesů. Dobrým příkladem našeho závazku dodržování normy ISO je způsob zařízení našich výrobních závodů tak, aby byly v souladu se směrnicí EU o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek. Nařízení REACH nám umožňuje řídit bezpečné používání chemických látek ku prospěchu životního prostředí i našich zaměstnanců. Na spotřebitelské úrovni dále zajišťujeme, aby byly naše rukavice certifikovány jako šetrné k pokožce ( skin friendly ). V tomto spolupracujeme se společností Oeko-Tex, což je globální zkušební a certifikační organizace pro textilní průmysl. Díky tomuto partnerství můžeme zaručit, že jsou naše rukavice bezpečné a šetrné k pokožce. Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany. Naše výrobky Společnost ATG nabízí úzký sortiment výrobků pro profesionální použití. Náš sortiment prorange zahrnuje 4 značky a 10 výrobků, které pokryjí 90 % vašich pracovních činností, pokud pracujete v kovovýrobě, v montážním či petrochemickém průmyslu nebo na moři. MaxiFlex MaxiDry MaxiCut MaxiChem

7 Platforma ThermTech kombinuje technologie povrstvení a bezešvého úpletu, které zajišťují vlastnosti tepelné izolace vůči horku nebo chladu. Společnost ATG má k dry dispozici vlastní nejmodernější zařízení na výrobu tepelně odolných přízí a vláken, z nichž se vyrábějí produkty s vysokou tepelnou izolací, aniž by byla dotčena jejich flexibilita, zručnost, hmotnost a komfort. Platforma pro péči o ruce Během mnoha našich průběžných návštěv na pracovištích jsme se od zaměstnanců dozvěděli, že cití negativní efekty práce na svých rukou i po skončení pracovní doby. Proto jsme vyvinuli technologickou platformu Hand Care, která vašim pracovníkům a jejich rukám poskytuje efekt well being. Platforma Hand Care se skládá z několika prvků. Technologii Hand Care lze najít v řadě MaxiFlex Active : miliony mikroskopických zapouzdřených speciálních složek, které jsou uloženy v podšívce rukavice, se během používání rukavic postupně otevírají a uvolňují svůj obsah. Tento proces umožňuje ochladit, osvěžit a zregenerovat ruku s pomocí vitamínu E a Aloe Vera. Tato technologie povrstvení patentovaná společností ATG řídí v rámci tisíců milimetrů množství materiálu povrstvení, který proniká do podšívky, nikoli však do její vnitřní části. Eliminací prolnutí do vnitřní části rukavic je zajištěna měkčí a pohodlnější podšívka. Díky tomu lze také odvádět vlhkost z pokožky. Naše technologie Hand Care rovněž umožňuje odstranit všechny stopy po zpracování prostřednictvím bezkonkurenční metody, která zajišťuje, aby nedošlo ke kontaminaci pokožky. Abychom to mohli zaručit, jsou VŠECHNY naše rukavice certifikovány dle normy Oeko-Tex 100, což je uznávaná mezinárodní norma zaručující, že jsou rukavice šetrné k pokožce. Posledním krokem je odstranění pachů. Rukavice jsou ošetřeny pomocí technologie Sanitized, která se osvědčila při likvidaci bakterií. Všechny součásti a složky použité při výrobě a zhotovení produktů ATG byly posouzeny a jsou v souladu s evropskou směrnicí č. 1907/2006/ES o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Jedná se o další z našich závazků, aby všechny naše výrobky byly šetrné k pokožce.

8 Naše technologické platformy Technologické platformy Technologické platformy společnosti ATG se neustále vyvíjí. Základní tým se při vývoji nejnovějších technologií řídí výzkumem trhu a marketingovými analýzami. To tvoří základ pro trvalé zlepšování zkušeností zákazníků prostřednictvím nepřetržité inovace. Proč? Protože chápeme složitost výběru a implementace funkčního programu ochrany rukou, který přijali všichni naši zaměstnanci. Na jedné straně vaši zaměstnanci neustále požadují pohodlnější rukavice a na straně druhé se snažíte o snížení úrazovosti a s tím souvisejících nákladů a o zvýšení efektivity práce zaměstnanců. S využitím našich technologických platforem usilujeme o kombinaci komfortu a spokojenosti pracovníků s jejich výkonností a bezpečností. Nedávno jsme rovněž zavedli technologickou platformu well being, která pečuje o vaše ruce během i po ukončení práce. Naše výrobky zahrnují technologie, pro které platí jedna z těchto tří charakteristik: 1. Pohodlí 2. Výkon 3. Péče o ruce Tyto technologie využívané samostatně nebo v kombinaci vám poskytují ty nejlepší rukavice na trhu a zároveň zachovávají náš závazek vůči vám hodnotu za peníze. Jako příklad lze uvést naši špičkovou řadu MaxiFlex, která je důkazem naší schopnosti kombinovat technologické platformy a usnadňovat tak život zákazníkům vyžadujícím lehké rukavice. Řada MaxiFlex využívá čtyři z našich osmi technologických platforem. Platforma AirTech poskytuje prodyšnost ve všech směrech, zatímco ErgoTech imituje uvolněnou ruku a díky tvaru, přilnavosti a pocitu snižuje únavu ruky a zvyšuje tak její pohodlí. Bez kvalitního úchopu je výkon k ničemu. Jsou-li možnosti úchopu špatné, musí to ruka vyrovnat vyvinutím další síly pro úchop. Je to nepohodlné, únavné a hlavně nebezpečné. Řada MaxiFlex zahrnuje platformu GripTech pro optimalizaci úchopu. U všech našich výrobků standardně používáme platformu Hand Care. Tato špičková platforma je postavena na normě Oeko-Tex 100, která má celosvětovou platnost a podle níž je tato platforma certifikována. Naše výrobky jsou tedy šetrné k pokožce od okamžiku, kdy s nimi přijdete do kontaktu. Všech našich osm technologických platforem je podrobněji popsáno v této brožuře.

9 Platformy pro komfort Když hovoříme s lidmi, kteří používají rukavice, na prvním místě vždy zmíní, že musí být pohodlné. Z tohoto důvodu máme k dispozici dvě platformy, které zajišťují pohodlí. Technologie AirTech nastavila stardard pro prodyšnost. Byla navržena a vyvinuta, aby eliminovala tvorbu tepla uvnitř rukavice a poskytovala tak vyšší komfort. Naši zákazníci nám říkají, že v současné době nic podobného na trhu neexistuje. Tato technologie jim umožňuje používat rukavice déle a pohodlněji než jakékoli jiné, které používali dříve. Technologie AirTech se dry uplatňuje v místech máčení za použití patentovaného mikropěnového nitrilového povrstvení. Tyto malé bublinky tvoří síť mikropórů pro přirozené rozptýlení tepla, což umožňuje ruce dýchat. Technologie AirTech umožňuje tzv. plnou prodyšnost 360. Přirozená teplota rukou umožňuje spokojenější, bezpečnější a produktivnější práci. Hledejte výrobky označené logem AirTech. Funkcí technologie ErgoTech je, aby daná rukavice fungovala jako druhá pokožka. Soustředí se na poskytování maximálně dobrého tvaru, přilnavosti a pocitu z našich rukavic a zlepšuje tak zkušeností našich zákazníků. Příkladem této technologie jsou materiály našich rukavic. Tyto materiály jsme vyvinuli tak, aby vyhovovaly ruce, což zvyšuje flexibilitu rukavic při jejich používání na maximum. Nasaďte si rukavice řady MaxiFlex a uvidíte, jak se materiál přizpůsobí vašim prstům, což vám poskytne výjimečnou zručnost, flexibilitu a cit v prstech. dry Naše společnost neustále zkoumá dynamiku a rozměry ruky, abychom mohli vytvořit náš vlastní tvar ruky, který využíváme v procesu povrstvení. Během patentovaného procesu povrstvení přizpůsobují naši vysoce kvalifikovaní a zkušení technici tloušťku povrstvení, čímž zajišťují jeho konzistenci se všemi částmi rukavice, na něž je povrstvení aplikováno. Dále přísně sledujeme, jaká část povrstvení je absorbována podšívkou. Proč? Tato technologie zajišťuje, aby do styku s pokožkou uživatele přišla pouze měkká vlákna na vnitřní straně rukavice. Rovněž je zde evidentní důraz na detail při přizpůsobování podšívek formám používaným v procesu máčení. Náš sortiment prorange nabízí 7 velikostí od 5 (XXS) po 11 (XXL) s máčením v oblasti dlaně, máčené ze ¾, zcela máčené a máčené v oblasti dlaně a spodní strana prstů. Není možné, aby jedna podšívka odpovídala všem koncepcím používaným v daném odvětví. Využíváme 34 druhů podšívek a pro každou z nich je přizpůsobeno složení používaných materiálů, požadované máčení i samotný tvar ruky. Konečným výsledkem je pak skvěle padnoucí rukavice. Technologie ErgoTech je navržena, vyvinuta a integrována tak, aby naše rukavice napodobovaly přirozený tvar ruky, umožňovaly vynikající flexibilitu, zručnost a cit v prstech.

10 Platformy pro výkon Naše platformy pro kvalitní výkon nám umožňují poskytovat dobré vlastnosti z hlediska bezpečnosti, které nabízejí řešení tam, kde mohou existovat určitá rizika. Jedná se o řešení rizik v oblasti řezu, teploty, kapalin a úchopu. Tyto technologie lze používat samostatně nebo v kombinaci s cílem poskytnout bezkonkurenční výkon. Technologie CutTech nabízí kombinace a směsi vysoce kvalitních přízí a vláken za účelem vytvoření různých úrovní ochrany proti proříznutí při zachování vysokého stupně komfortu a spokojenosti uživatele. Vlákna odebíráme pouze od dlouhodobých klíčových partnerů. Na vlákna nanášíme různé vrstvy, zakrucujeme je a pokrýváme ve vlastním výrobním závodě a konečným výsledkem jsou pak inovativní dry příze a vlákna, které jsou lehké, a přesto pružné. Jsou vytvořena k zajištění kvalitního výkonu. Nedávno bylo pro rukavice řady CutTech přidáno mezi palec a ukazovák trvalé nitrilové vyztužení. To vede k nižšímu opotřebení v přirozeně slabších místech většiny rukavic, což umožňuje zvýšit životnost rukavice a snížit náklady v souvislosti s opotřebením. Kromě toho představuje další ochranu vůči proříznutí a jistotu při manipulaci s díly a součástkami s ostrými hranami. Technologie CutTech přináší optimální odolnost proti proříznutí prostřednictvím inovativních vláken. Ve společnosti ATG považujeme úchop za klíčové kritérium bezpečnosti. Povrchová dry úprava micro-cup technologie GripTech vylepšuje vlastnosti úchopu a tím i bezpečnost manipulace s díly. Kromě toho snižuje únavu ruky spojenou s nedostatkem možnosti řádného uchopení. Abychom dry dosáhli tohoto vysoce účinného efektu a zvýšili zručnost a flexibilitu na maximum, používáme patentovaný proces povrstvení pouze tam, kde je třeba. Tato technologie byla chytře navržena pro práci v suchém a/nebo olejnatém prostředí. Je často používána v kombinaci s technologií CutTech, což umožňuje optimální vyvážení odolnosti vůči prořezu a možnosti úchopu. Pokud rukavice nesklouzne, pak se ani neprořízne. Technologie GripTech snižuje únavu ruky a zvyšuje bezpečnost. V současné době se na celé řadě pracovišť setkáváme s různými druhy kapalin včetně vody, olejů a různých chemikálií. Platforma LiquiTech je určena k vaší ochraně. Je pro ni charakteristická špičková technologie povrstvení, která se používá výhradně pro výrobky ATG. Nabízí lehké a flexibilní povrstvení pro velmi jemné a bezešvé pletené podšívky s různou hmotností povrstvení. Díky kombinaci technologií povrstvení a bezešvého úpletu lze zajistit nesmáčivost rukavic společně s nízkou či vysokou úrovní odolnosti vůči chemikáliím. Přitom je stále zachován vysoký komfort, jaký obvykle nesmáčivé rukavice a rukavice odolné proti chemickým látkám nenabízejí. dry

11 MaxiFlex Elite TM MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite, vyvíjené od konstrukčního záměru jako nejlehčí rukavice s prodyšným nánosem, naprosto mění oborová pravidla. Oproti tradičnímu modelu MaxiFlex Elite z pěněného nitrilu jsou svým ohromujícím snížením hmotnosti o 36% a tloušťky o 35% pro uživatele požitkem, který stanoví novou normu. K dalšímu zvýšení pohody rukou přispívá zvýšení prodyšnosti rukavic, překonávající podobné výrobky až o 40%. Nabízí se 7 velikostí, 2 varianty nánosu a 2 vzory. MaxiFlex Elite, to je 28 variant rukavic, mezi nimiž lze bezpochyby nalézt ty, které přesně vyhoví potřebám jakéhokoliv uživatele. Technologická platforma AirTech Účinnější prodyšnost - teplo z rukou rychleji prostupuje prodyšným povrchem, který je o 35% tenčí než u jakýchkoliv jiných tradičních rukavic s pěnovým nánosem a dovoluje rukám dýchat o 40% více než podobné typy rukavic. Prodyšnost díky nánosu patentované nitrilové mikropěny je dosahována prodyšnost v celém rozsahu 360. Výrobky jsou tak nejprodyšnějšími rukavicemi na trhu. Technologická platforma Hand Care Technologická platforma ErgoTech O 90% tenčí - ve srovnání s tradičními, v současnosti nabízenými výrobky s nánosem nitrilové pěny, přesto dokážou naše rukavice poskytovat srovnatelné mechanické vlastnosti. Ultralehká podšívka - dovoluje vyrábět hladké a zaoblené špičky prstů, se zdokonalením v maximalizaci citlivosti prstů. Tvar, padnutí a pocit - simulují odpočinkový stav, snižují únavu a zvyšují pohodlí rukou. Celoplošné podšití - z nitrilu chrání před průnikem vnějších látek a tvoří jedinou a měkkou látku v kontaktu s pokožku. Technologická platforma GripTech Vlastnosti úchopu vylepšuje optimalizovaná přilnavost zajištěná povrchovou úpravou technologií micro-cup Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu Příjemné pro pokožku Technologie eliminace všech stop procesních chemických látek a zápachů v zájmu pohody uživatele. Řada MaxiFlex Elite nese osvědčení podle normy Oeko-Tex 100 pro výrobky příznivé pro lidskou pokožku. Shoda s REACH Veškerá činidla používaná ve výrobě a úpravách výrobků řady MaxiFlex Elite jsou v souladu s nařízením o registraci, vyhodnocování, schvalování a omezování chemických látek REACH. Ochrana proti zápachu a potu Bez ohledu na specializaci uživatele zápachy nemají šanci díky hygienické úpravě Sanitized (bez triclosanu), kterou jsou ošetřeny všechny rukavce ATG. Úprava Sanitized působí jako integrovaný deodorant, který udržuje v kondici textilie a uživateli dává pocit bezpečí a ochrany.

12 MaxiFlex Elite TM Obory Zpracovatelský průmysl Technika, zemědělská chemie, hliník, automobilový průmysl, výroba příslušenství vozidel, zboží dlouhodobé spotřeby, chemické látky, ropa a plyn, kovy a nerosty, důlní činnost, železo a ocel, balení a skladování, papír a celulóza, guma a plasty, nákladní a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové použití Letectví a vojenství, stavební hmoty, stavebnictví, sklo, zboží dlouhodobé spotřeby, průmyslová elektrotechnika, výroba prefabrikátů, bytová výstavba, nářadí, textilní výroba. Služby Letištní zabezpečení, sklady autodílů, manipulace se zavazadly, stavební velkoobchod, zábavní sféra, obchodní domy, silniční a železniční služby. Viz video o MaxiFlex Elite Využití Domácí práce Úpravárenství a kontrola Zahradnické práce Manipulace s malými díly Přípravná, hlavní a konečná montáž Údržba Logistika a skladování Dílenské práce Elektroinstalační práce Další řady výrobků MaxiFlex MaxiFlex Ultimate Původní řada MaxiFlex vyvinutá především jako typ prodyšných rukavic. MaxiFlex Active Řada s doplněním o vitamín E a aloe vera. MaxiFlex Comfort Zvláště pohodlné výrobky se změkčující a absorbující bavlněnou podšívkou. MaxiFlex Endurance Řada s rozšířením o tlumicí výplně, se zvýšenou odolností proti oděru. Ref. č. Nános Svrchní úprava Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka v dlani EN388 Bez silikonu V dlani --- Modrá Modrá 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Ano /4 nános --- Modrá Modrá 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Ano V dlani Bodová Modrá Modrá 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Ne /4 nános Bodová Modrá Modrá 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Ne

13 MaxiFlex Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Rukavice MaxiFlex Ultimate jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšné a staly měřítkem pro precizní manipulaci v suchých prostředích. Řada MaxiFlex Ultimate je dostupná v 7 velikostech se čtyřmi typy máčení. Z 35 modelů si můžete vybrat ty, které jsou pro vaši práci nevhodnější. Technologická platforma AirTech Prodyšnost patentované mikropěnové nitrilové povrstvení poskytuje prodyšnost ve všech směrech, díky tomu jsou dnes těmi nejprodyšnějšími rukavicemi na trhu. Technologická platforma ErgoTech Tenčí o 25 % - ve srovnání s většinou nitrilových pěnových rukavic na trhu, přičemž nabízí dvojnásobný mechanický výkon. Tvar, přilnavost a pocit - imituje uvolněnou ruku, snižuje únavu ruky a zvyšuje její pohodlí. Nejnovější technologie pletení - využívá se k výrobě hladkého a oblého povrchu v oblasti konečků prstů a zlepšuje tak jejich citlivost. Penetrace pevné vložky - z nitrilu, na pokožce spočívá pouze měkká podšívka. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiFlex Ultimate jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex 100. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiFlex Ultimate vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Technologická platforma GripTech Optimální úchop - zajištěný prostřednictvím naší povrchové úpravy micro-cup, umožňuje dobrý úchop Tloušťka dlaně 1,00 mm Bez silikonu Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany.

14 MaxiFlex Ultimate TM Odvětví Základní materiály Přístroje, zemědělská chemie, hliník, montáž automobilů, servis automobilů, černá technika, chemické látky, strojírenství, ropa a zemní plyn, kovy a materiály, těžba, ocel a železo, obaly a kontejnery, papír a celulóza, pryž a plasty, nákladní automobily a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové zboží Letectví a obrana, běžné stavební materiály, dodavatelé stavebních prací, sklo, stavebnictví, trvanlivé zboží, průmyslové elektrické zařízení, kovovýroba, výstavba obytných objektů, nářadí a příslušenství, textil. Služby Zabezpečení letišť, sklady autodílů, balení a manipulace, velkoobchod se stavebními materiály, herní průmysl, sklady potravin, silniční a železniční práce. Použití Kutilství Dokončovací práce a kontrola Zahradnictví Manipulace s malými součástkami Primární, sekundární a finální montáž Údržba Logistika a provoz skladů Používání nástrojů a nářadí Elektroinstalace Également disponibles dans la gamme MaxiFlex MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite jsou mimořádně pohodlné a zajišťují maximální zručnost. MaxiFlex Active Obsahuje vitamín E a Aloe Vera. MaxiFlex Comfort Podšívka z měkké a absorpční bavlny pro maximální komfort. MaxiFlex Endurance Větší tlumicí vrstva a odolnost proti otěru. Přehrajte si film o rukavicích MaxiFlex na webu Katalogové č. Povrstvení Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka dlaně EN388 Bez silikonu dlaň černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm 4131 Ano /4 máčené černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm 4131 Ano celá rukavice černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm 4131 Ano zcela máčené i s manžetou černá tmavě šedá 6 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm 4131 Ano dlaň černá jasně oranžová 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 0,95mm 4131 Ano

15 MaxiFlex Active TM MaxiFlex Active Rukavice MaxiFlex Active jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšné a mají příznivý vliv na zdraví pokožky během i po ukončení práce díky tisícům mikroskopických zapouzdřených speciálních složek, které obsahují Aloe Vera a vitamín E. Řada MaxiFlex Active je dostupná v 7 velikostech se 2 typy máčení. Z 14 modelů si můžete vybrat ty, které jsou pro vaši práci nevhodnější. Technologická platforma AirTech Prodyšnost patentované mikropěnové nitrilové povrstvení poskytuje prodyšnost ve všech směrech, díky tomu jsou dnes těmi nejprodyšnějšími rukavicemi na trhu. Technologická platforma ErgoTech Tenčí o 25 % - ve srovnání s většinou nitrilových pěnových rukavic na trhu, přičemž nabízí dvojnásobný mechanický výkon. Tvar, přilnavost a pocit - imituje uvolněnou ruku, snižuje únavu ruky a zvyšuje její pohodlí. Nejnovější technologie pletení - využívá se k výrobě hladkého a oblého povrchu v oblasti konečků prstů a zlepšuje tak jejich citlivost. Penetrace pevné vložky - z nitrilu, na pokožce spočívá pouze měkká podšívka. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiFlex Active jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex 100. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiFlex Active vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Technologická platforma GripTech Optimální úchop - zajištěný prostřednictvím naší povrchové úpravy micro-cup, umožňuje dobrý úchop Tloušťka dlaně 1,00mm Bez silikonu Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany.

16 MaxiFlex Active TM Odvětví Základní materiály Přístroje, zemědělská chemie, hliník, montáž automobilů, servis automobilů, černá technika, chemické látky, strojírenství, ropa a zemní plyn, kovy a materiály, těžba, ocel a železo, obaly a kontejnery, papír a celulóza, pryž a plasty, nákladní automobily a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové zboží Letectví a obrana, běžné stavební materiály, dodavatelé stavebních prací, sklo, stavebnictví, trvanlivé zboží, průmyslové elektrické zařízení, kovovýroba, výstavba obytných objektů, nářadí a příslušenství, textil. Služby Zabezpečení letišť, sklady autodílů, balení a manipulace, velkoobchod se stavebními materiály, herní průmysl, sklady potravin, silniční a železniční práce. Použití Kutilství Dokončovací práce a kontrola Zahradnictví Manipulace s malými součástkami Primární, sekundární a finální montáž Údržba Logistika a provoz skladů Používání nástrojů a nářadí Elektroinstalace Rovněž dostupné v řadě MaxiFlex MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite jsou mimořádně pohodlné a zajišťují maximální zručnost. MaxiFlex Ultimate Původní model MaxiFlex navržený a vyvinutý v podobě prodyšné rukavice. MaxiFlex Comfort Podšívka z měkké a absorpční bavlny pro maximální komfort. Přehrajte si film o rukavicích MaxiFlex na webu MaxiFlex Endurance Větší tlumicí vrstva a odolnost proti otěru. Katalogové č. Povrstvení Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka dlaně EN388 Bez silikonu dlaň světle modrá světle modrá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm 4131 Ano /4 máčené světle modrá světle modrá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm 4131 Ano

17 MaxiFlex Endurance TM MaxiFlex Endurance Rukavice MaxiFlex Endurance jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšný model s mikronopy, které zvyšují trvanlivost a poskytují větší tlumení při mnohonásobně opakovaném použití vyžadujícím precizní manipulaci. Řada MaxiFlex Endurance je dostupná v 7 velikostech se čtyřmi typy máčení. Z 28 modelů si můžete vybrat ty, které jsou pro vaši práci nevhodnější. Technologická platforma AirTech Prodyšnost patentované mikropěnové nitrilové povrstvení poskytuje prodyšnost ve všech směrech, díky tomu jsou dnes těmi nejprodyšnějšími rukavicemi na trhu. Technologická platforma ErgoTech Tenčí o 25 % - ve srovnání s většinou nitrilových pěnových rukavic na trhu, přičemž nabízí dvojnásobný mechanický výkon. Tvar, přilnavost a pocit - imituje uvolněnou ruku, snižuje únavu ruky a zvyšuje její pohodlí. Nejnovější technologie pletení - využívá se k výrobě hladkého a oblého povrchu v oblasti konečků prstů a zlepšuje tak jejich citlivost. Penetrace pevné vložky - z nitrilu, na pokožce spočívá pouze měkká podšívka. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiFlex Endurance jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex 100. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiFlex Endurance vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Technologická platforma GripTech Optimální úchop - zajištěný prostřednictvím naší povrchové úpravy micro-cup, umožňuje dobrý úchop Tloušťka dlaně 1,10mm Bez silikonu Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany.

18 MaxiFlex Endurance TM Odvětví Základní materiály Přístroje, zemědělská chemie, hliník, montáž automobilů, servis automobilů, černá technika, chemické látky, strojírenství, ropa a zemní plyn, kovy a materiály, těžba, ocel a železo, obaly a kontejnery, papír a celulóza, pryž a plasty, nákladní automobily a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové zboží Letectví a obrana, běžné stavební materiály, dodavatelé stavebních prací, sklo, stavebnictví, trvanlivé zboží, průmyslové elektrické zařízení, kovovýroba, výstavba obytných objektů, nářadí a příslušenství, textil. Služby Zabezpečení letišť, sklady autodílů, balení a manipulace, velkoobchod se stavebními materiály, herní průmysl, sklady potravin, silniční a železniční práce. Použití Kutilství Dokončovací práce a kontrola Zahradnictví Manipulace s malými součástkami Primární, sekundární a finální montáž Údržba Logistika a provoz skladů Používání nástrojů a nářadí Elektroinstalace Rovněž dostupné v řadě MaxiFlex MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite jsou mimořádně pohodlné a zajišťují maximální zručnost. MaxiFlex Ultimate Původní model MaxiFlex navržený a vyvinutý v podobě prodyšné rukavice. MaxiFlex Comfort Podšívka z měkké a absorpční bavlny pro maximální komfort. Přehrajte si film o rukavicích MaxiFlex na webu MaxiFlex Active Obsahuje vitamín E a Aloe Vera. Katalogové č. Povrstvení Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka dlaně EN388 Bez silikonu dlaň černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm /4 máčené černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm celá rukavice černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm zcela máčené i s manžetou černá tmavě šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm dlaň černá jasně oranžová 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,00mm

19 MaxiFlex Comfort TM MaxiFlex Comfort Rukavice MaxiFlex Comfort, které jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšný model, mají vnitřní podšívku z kvalitní měkké bavlny. Řada MaxiFlex Comfort je dostupná v 7 velikostech s třemi typy máčení. Z 21 modelů rukavic si můžete vybrat ty, které jsou pro vaši práci nevhodnější. To, čemu říkáme luxusní precizní manipulace, nabízíme v 7 velikostech, se třemi typy máčení. Technologická platforma AirTech Prodyšnost patentované mikropěnové nitrilové povrstvení poskytuje prodyšnost ve všech směrech, díky tomu jsou dnes těmi nejprodyšnějšími rukavicemi na trhu. Technologická platforma ErgoTech Tenčí o 25 % - ve srovnání s většinou nitrilových pěnových rukavic na trhu, přičemž nabízí dvojnásobný mechanický výkon. Tvar, přilnavost a pocit - imituje uvolněnou ruku, snižuje únavu ruky a zvyšuje její pohodlí. Nejnovější technologie pletení - využívá se k výrobě hladkého a oblého povrchu v oblasti konečků prstů a zlepšuje tak jejich citlivost. Penetrace pevné vložky - z nitrilu, na pokožce spočívá pouze měkká podšívka. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiFlex Comfort jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex 100. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiFlex Comfort vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Technologická platforma GripTech Optimální úchop - zajištěný prostřednictvím naší povrchové úpravy micro-cup, umožňuje dobrý úchop. Tloušťka dlaně 1,10mm Bez silikonu Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany.

20 MaxiChem MaxiChem Rukavice MaxiChem jsou navrženy a vyvinuty pro práci v prostředí s chemikáliemi, které vyžadují delší a vyšší úrovně ochrany. Rukavice MaxiChem byly podrobeny zkouškám a získaly certifikát podle normy EN Technologická platforma LiquiTech Odolnost vůči chemikáliím - je zajištěna prostřednictvím naší technologické platformy LiquiTech. Technologická platforma ErgoTech Velmi lehké - syntetické povrstvení v kombinaci se špičkovou a mimořádně lehkou pletenou bezešvou podšívkou poskytuje dokonalý komfort a zručnost, dobře přilnou. Zajišťovací manžeta - umožňuje přilnavost k ruce a udržuje tak prsty v konečcích rukavice pro dosažení maximálního citu v prstech. Technologická platforma GripTech Protiskluzná povrchová úprava s využitím technologie micro-cup umožňuje kontrolovaný a kvalitnější úchop ve vlhkém a olejnatém prostředí. Aby nebyla omezena flexibilita, používá se protiskluzná úprava pouze tam, kde je to opravdu potřeba v oblasti dlaně. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiChem jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko- Tex 100. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiChem vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany. Inovativní technologie pro zajištění ochrany a pohodlí

21 MaxiFlex Comfort TM Odvětví Základní materiály Přístroje, zemědělská chemie, hliník, montáž automobilů, servis automobilů, černá technika, chemické látky, strojírenství, ropa a zemní plyn, kovy a materiály, těžba, ocel a železo, obaly a kontejnery, papír a celulóza, pryž a plasty, nákladní automobily a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové zboží Letectví a obrana, běžné stavební materiály, dodavatelé stavebních prací, sklo, stavebnictví, trvanlivé zboží, průmyslové elektrické zařízení, kovovýroba, výstavba obytných objektů, nářadí a příslušenství, textil. Služby Zabezpečení letišť, sklady autodílů, balení a manipulace, velkoobchod se stavebními materiály, herní průmysl, sklady potravin, silniční a železniční práce. Použití Kutilství Dokončovací práce a kontrola Zahradnictví Manipulace s malými součástkami Primární, sekundární a finální montáž Údržba Logistika a provoz skladů Používání nástrojů a nářadí Elektroinstalace Rovněž dostupné v řadě MaxiFlex MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite jsou mimořádně pohodlné a zajišťují maximální zručnost. MaxiFlex Ultimate Původní model MaxiFlex navržený a vyvinutý v podobě prodyšné rukavice. MaxiFlex Endurance Větší tlumicí vrstva a odolnost proti otěru. Přehrajte si film o rukavicích MaxiFlex na webu MaxiFlex Active Obsahuje vitamín E a Aloe Vera Katalogové č. Povrstvení Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka dlaně EN388 EN407 Bez silikonu dlaň modrá světle šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm 3121 X1XXXX Ano /4 máčené modrá světle šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm 3121 X1XXXX Ano celá rukavice modrá světle šedá 5 (XXS) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm 3121 X1XXXX Ano

22 MaxiChem MaxiChem představuje novou generaci rukavic, mezi jejichž vlastnosti patří vynikající úchop, pohodlí a odolnost proti chemikáliím. Údaje z chemických zkoušek přiložené k tomuto dokumentu jsou předběžnými výsledky zkoušek. Chemická látka Pronikání Doba (minuty) Kyselina octová (ledová) 99% Acetonitril Plynný amoniak Hydroxid amonný (koncentrát) (amoniak 28-30%) Lučavka královská Plynný chlor Kyselina chromová / kyselina sírová Cyklohexan Cyklohexanon Dichlormetan (metylenchlorid) Diisobutylketon Dietylamin Dimetylacetamid (DMAC) Dimetylformamid Ethidiumbromid 10% Etylacetát Etyléter (dietyléter) Kyselina mravenčí 90% Glutaraldehyd 25% Heptan Hexan Kyselina chlorovodíková 10% Kyselina chlorovodíková 37% Kyselina fluorovodíková 48% Kyselina fluorovodíková 73% Peroxid vodíku 30% Etyl(metyl)keton / toluen (směs 1:1) Iisobutyl(metyl)keton (MIBK) Metylmetakrylát (terc-butyl)metyléter (MTBE) N-propylalkohol (propanol) N-butylacetát Kyselina dusičná 10% Kyselina dusičná 70% Kyselina chloristá 60% Benzín, bezolovnatý Kyselina fosforečná 85% (koncentrát) Hydroxid draselný 50% Hydroxid sodný 50% Stoddardovo rozpouštědlo Kyselina sírová 47% Tetrahydrofuran (THF) Trichloretylen (TCE) Směs xylenů (xylol) > > > 480 > > > > > > > 480 > 480 > 480 > 480 > EN EN EN AKL Inovativní technologie pro zajištění ochrany a pohodlí

23 MaxiDry MaxiDry Lehké univerzální rukavice pro montážní práce jsou určeny pro ty, kteří musí manipulovat s přesností ve vlhkém a olejnatém prostředí. Řada MaxiDry je dostupná v 5 velikostech se třemi typy máčení. Z 15 modelů rukavic si můžete vybrat ty, které jsou pro vaši práci nevhodnější. Technologická platforma LiquiTech Nesmáčivost - prostřednictvím naší technologické platformy LiquiTech jsme zvýšili odolnost vůči olejům. Technologická platforma ErgoTech Velmi lehké - syntetické povrstvení v kombinaci se špičkovou a mimořádně lehkou pletenou bezešvou podšívkou poskytuje dokonalý komfort a zručnost, dobře přilnou. Zajišťovací manžeta - díky ní rukavice nesklouznou z ruky. Exkluzivní elastická výztuha v oblasti zápěstí má zajišťovací efekt, který umožňuje dokonalou přiléhavost. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiDry jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex 100. Technologická platforma GripTech Protiskluzná povrchová úprava s využitím technologie micro-cup umožňuje kontrolovaný a kvalitnější úchop ve vlhkém a olejnatém prostředí. Aby nebyla omezena flexibilita, používá se protiskluzná úprava pouze tam, kde je to opravdu potřeba v oblasti dlaně. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiDry vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany. Inovativní technologie pro zajištění ochrany a pohodlí

24 MaxiDry Odvětví Základní materiály Montáž automobilů, servis automobilů, černá technika, chemické látky, OEM, ropa a zemní plyn, kovy a nerosty, těžba, ocel a železo, obaly a kontejnery, papír a celulóza, pryž a plasty, nákladní automobily a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové zboží Letectví a obrana, běžné stavební materiály, dodavatelé stavebních prací, sklo, stavebnictví, trvanlivé zboží, průmyslové elektrické zařízení, kovovýroba, výstavba obytných objektů, nářadí a příslušenství. Bezpečnostní upozornění: Rukavice MaxiDry nejsou odolné proti chemikáliím. Potřebujete-li rukavice, které jsou proti chemickým látkám odolné, můžeme vám nabídnout rukavice MaxiDry Plus. Přehrajte si film o rukavicích MaxiDry na webu Použití (prostředí s výskytem olejů) Motor a pohonné jednotky Montáž převodovky, skříně převodovky Manipulace všeobecně Manipulace s malými odlitky Manipulace s malými součástkami Výroba z lehkých kovů a manipulace s díly Primární, sekundární a finální montáž Montáž tlumičů Údržba Rovněž dostupné v řadě MaxiDry Plus Pro práci v oblastech nebo prostředích, kde hrozí pouze nebezpečí potřísnění chemikáliemi. MaxiChem Pro práci v prostředí s chemikáliemi, které vyžadují delší a vyšší úrovně ochrany. Katalogové č. Povrstvení Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka dlaně EN388 EN dlaň růžová/černá šedá 7 (S) až 11 (XXL) 25cm 1,30mm 4121 č /4 máčené růžová/černá šedá 7 (S) až 11 (XXL) 25cm 1,30mm 4121 č zcela máčené i s manžetou růžová/černá šedá 7 (S) až 11 (XXL) 25cm 1,10mm 4111 Ano Inovativní technologie pro zajištění ochrany a pohodlí

25 MaxiDry Plus MaxiDry Plus Tyto rukavice jsou navrženy a vyvinuty pro pracovníky v oblastech nebo prostředích, kde hrozí pouze nebezpečí potřísnění chemikáliemi. Rukavice MaxiDry Plus byly podrobeny zkouškám a získaly certifikát podle normy EN 374 (odolnost vůči chemikáliím nízké úrovně). Technologická platforma LiquiTech Nesmáčivost - odolnost vůči potřísnění chemikáliemi je zajištěna s využitím naší technologické platformy LiquiTech. Technologická platforma ErgoTech Velmi lehké - syntetické povrstvení v kombinaci se špičkovou a mimořádně lehkou pletenou bezešvou podšívkou poskytuje dokonalý komfort a zručnost, dobře přilnou. Zajišťovací manžeta - díky ní rukavice nesklouznou z ruky. Exkluzivní elastická výztuha v oblasti zápěstí má zajišťovací efekt, který umožňuje dokonalou přiléhavost. Technologická platforma GripTech Protiskluzná povrchová úprava s využitím technologie micro-cup umožňuje kontrolovaný a kvalitnější úchop ve vlhkém a olejnatém prostředí. Aby nebyla omezena flexibilita, používá se protiskluzná úprava pouze tam, kde je to opravdu potřeba v oblasti dlaně. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiDry Plus jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex 100. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiDry Plus vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany. Inovativní technologie pro zajištění ochrany a pohodlí

26 MaxiDry Plus Odvětví Základní materiály Montáž automobilů, servis automobilů, černá technika, chemické látky, strojírenství, práce na moři, ropa a zemní plyn, kovy a nerosty, těžba, ocel a železo, obaly a kontejnery, papír a celulóza, pryž a plasty, nákladní automobily a jiná vozidla, bílá technika. Průmyslové zboží Letectví a obrana, běžné stavební materiály, dodavatelé stavebních prací, sklo, stavebnictví, trvanlivé zboží, průmyslové elektrické zařízení, kovovýroba, výstavba obytných objektů, nářadí a příslušenství. Bezpečnostní upozornění: pokud hledáte rukavice odolné vůči chemikáliím, zkontrolujte, zda jsou tyto rukavice a složky, z nichž jsou vyrobeny, vhodné jako ochrana před používanými chemickými látkami. Použití (prostředí s výskytem olejů) Montáž převodovky Manipulace všeobecně Manipulace s malými odlitky Manipulace s malými součástkami Výroba z lehkých kovů a manipulace s díly Primární, sekundární a finální montáž Montáž tlumičů Údržba Rovněž dostupné v řadě MaxiDry Pro práci v prostředí s chemikáliemi, které vyžadují delší a vyšší úrovně ochrany. MaxiChem Pro práci v prostředí s chemikáliemi, které vyžadují delší a vyšší úrovně ochrany. Přehrajte si film o rukavicích MaxiDry na webu Katalogové č. Povrstvení Barva Podšívka Velikosti Délka Tloušťka dlaně EN388 EN374-3 EN dlaň a spodní modrá/černá šedá 7 (S) až 11 (XXL) 30cm 1,10mm 4121 Ano Ano strana prstů Inovativní technologie pro zajištění ochrany a pohodlí

27 MaxiCut Dry MaxiCut Dry Rukavice MaxiCut Dry jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšné a odolné vůči proříznutí, představují kombinaci ochrany proti proříznutí s komfortem, flexibilitou a zručností pro suchá prostředí. Rukavice jsou dostupné v 5 velikostech s dvojím máčením a dvěma stupni odolnosti proti proříznutí, tj. stupeň 3 a 5. Technologická platforma CutTech Inovativní vlákna - s využitím našich základních složek vyvíjíme vlastní jedinečné příze a vlákna vysoké kvality, které poskytují ochranu vůči proříznutí a zároveň umožňují zachovat vysoký komfort. Vyztužení - mezi palcem a ukazovákem, zlepšuje odolnost proti proříznutí a prodlužuje životnost rukavice v přirozeně slabých místech. Technologická platforma AirTech Prodyšnost patentované mikropěnové nitrilové povrstvení poskytuje prodyšnost ve všech směrech, díky tomu jsou těmi nejprodyšnějšími rukavicemi odolnými proti proříznutí na trhu. Technologická platforma Hand Care Materiály šetrné k pokožce Naše technologie well-being (zdraví prospěšná) eliminuje všechny stopy chemikálií a pachů, které se uvolňují během výrobního procesu. Rukavice MaxiCut Dry jsou šetrné k pokožce a jsou certifikovány dle normy Oeko- Tex 100. Technologická platforma ErgoTech Tvar, přilnavost a pocit - imituje uvolněnou ruku, snižuje únavu ruky a zvyšuje její pohodlí. Nejnovější technologie pletení - využívá se k výrobě hladkého a oblého povrchu v oblasti konečků prstů a zlepšuje tak jejich citlivost. Penetrace pevné vložky - z nitrilu, na pokožce spočívá pouze měkká podšívka. Technologická platforma GripTech Optimální úchop - zajištěný prostřednictvím naší povrchové úpravy micro-cup, umožňuje dobrý úchop. Shoda se směrnicí REACH Všechny složky použité při výrobě a zhotovení rukavic MaxiCut Dry vyhovují směrnici o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH). Sanitized Ať už děláte cokoliv, pachy nemají šanci proti hygienické funkci Sanitized (bez obsahu triklosanu), která je integrována ve všech rukavicích od společnosti ATG. Funkce Sanitized (bez obsahu triklosanu) působí jako zabudovaný deodorant, který udržuje tkaniny déle svěží a dodává vám pocit bezpečí a ochrany. Pohodlí a zvýšená bezpečnost

www.picha.cz MaxiFlex prorange TM Elite TM Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu Komfort a výkon pro jedinečné pracovní nástroje MaxiFlex Elite

www.picha.cz MaxiFlex prorange TM Elite TM Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu Komfort a výkon pro jedinečné pracovní nástroje MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite, vyvíjené od konstrukčního záměru jako nejlehčí rukavice s prodyšným nánosem, naprosto mění oborová pravidla. Oproti tradičnímu modelu MaxiFlex Elite z pěněného

Více

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Rukavice MaxiFlex Ultimate jsou navrženy a vyvinuty jako prodyšné a staly měřítkem pro precizní manipulaci v suchých prostředích. Řada MaxiFlex Ultimate je dostupná v 7 velikostech

Více

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu. Komfort a výkon pro jedinečné pracovní nástroje.

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. Tloušťka v dlani 0,75 mm Bez silikonu. Komfort a výkon pro jedinečné pracovní nástroje. Elite TM MaxiFlex Elite Rukavice MaxiFlex Elite, vyvíjené od konstrukčního záměru jako nejlehčí rukavice s prodyšným nánosem, naprosto mění oborová pravidla. Oproti tradičnímu modelu MaxiFlex Elite z pěněného

Více

POUŽITÍ: A3038 MaxiFlex Ultimate

POUŽITÍ: A3038 MaxiFlex Ultimate dokončovací práce a kontrola údržba a logistika skladů používání nástrojů a nářadí elektroinstalace kutilství a zahradnictví A3038 MaxiFlex Ultimate nejprodávanější nitrilové pěnové rukavice s vynikajícím

Více

www.picha.cz Kdo jsme, Jak pracujeme, Co předs Kdo jsme

www.picha.cz Kdo jsme, Jak pracujeme, Co předs Kdo jsme Kdo jsme, Jak pracujeme, Co předs Kdo jsme ATG Lanka Private Ltd (dříve John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) je soukromá společnost založená na Srí Lance v roce 1992. V současné době je uznávaným globálním

Více

NEWS II/09. Rukavice pro profesionály

NEWS II/09. Rukavice pro profesionály NEWS II/09 Rukavice pro profesionály Protichemické ochranné rukavice SivoChem 759 759 7-10 > Laboratorní práce a výzkum > Chemický průmysl > Ochrana výrobků > Biotechnologie > Lékařská technika > Farmaceutický

Více

CHEMICKY ODOLNÉ CHEMICKY ODOLNÉ. Automobilový průmysl/doprava. Farmaceutický průmysl. Chemický průmysl. Zpracování kovů.

CHEMICKY ODOLNÉ CHEMICKY ODOLNÉ. Automobilový průmysl/doprava. Farmaceutický průmysl. Chemický průmysl. Zpracování kovů. P.44 ALPHATEC P.53 AUSTRAL Plus P.56 BARRIER P.54 BI-COLOUR P.53 DUZMOR Plus P.51 ECONOHANDS Plus P.54 EXTRA P.50 GREENFIT Plus P.55 HY-CARE P.55 NEOTOP P.58 NEOX P.53 PROFIL Plus P.56 PVA P.57 SCORPIO

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

FIRSTY. zima 2011 PRACOVNÍ BEZPEČNOSTNÍ OBUV

FIRSTY. zima 2011 PRACOVNÍ BEZPEČNOSTNÍ OBUV FIRSTY zima 2011 PRACOVNÍ BEZPEČNOSTNÍ OBUV FIRSTY OBUV Vývoj bezpečnostní a pracovní obuvi FIRSTY pečlivě zohledňuje požadavky na ochranu zdraví při práci, zdravotní nezávadnost a přiměřené pohodlí uživatelů.

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

TECHNICKÉ TEXTILIE OD NÁPADU AŽ PO PRODUKT.... made in Ger many

TECHNICKÉ TEXTILIE OD NÁPADU AŽ PO PRODUKT.... made in Ger many TECHNICKÉ TEXTILIE OD NÁPADU AŽ PO PRODUKT... made in Ger many SE ŠPIČKOVÝMI VÝROBKY K ÚSPĚCHU Kompetence, flexibilita a ochota k inovacím: společnost Asglatex Ohorn GmbH plní tyto podnikové zásady s veškerou

Více

Honeywell Safety Products NOVÉ PRODUKTY A ŘEŠENÍ VERZE 2-2015. Zajistěte si bezpečnost

Honeywell Safety Products NOVÉ PRODUKTY A ŘEŠENÍ VERZE 2-2015. Zajistěte si bezpečnost Honeywell Safety Products NOVÉ PRODUKTY A ŘEŠENÍ VERZE 2-2015 Zajistěte si bezpečnost Honeywell Safety Products je jednou z předních světových společností poskytujících komplexní řešení v oblasti osobních

Více

Sváeské rukavice. Kitéia výbu. Evropský standard pro rukavice. Štípenka, ebo lícová use? Štípenka = odolává teplotám, je komfotí a cháí

Sváeské rukavice. Kitéia výbu. Evropský standard pro rukavice. Štípenka, ebo lícová use? Štípenka = odolává teplotám, je komfotí a cháí Sváeské rukavice Kitéia výbu Štípenka, ebo lícová use? Štípenka = odolává teplotám, je komfotí a cháí Lícová useň = flexibilita, obratnost Po MMA, MIG/MAG: Po TIG: Obecné použití Tepeln odolné, zdvojené

Více

PRŮVODCE SORTIMENTEM STOMICKÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Dokonalost v péči o stomie. Ověřuje pro Salts výzkum zdravé peristomální pokožky

PRŮVODCE SORTIMENTEM STOMICKÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Dokonalost v péči o stomie. Ověřuje pro Salts výzkum zdravé peristomální pokožky PRŮVODCE SORTIMENTEM STOMICKÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ Ověřuje pro Salts výzkum zdravé peristomální pokožky Dokonalost v péči o stomie Obsah Úvod 4 Confidence Natural uzavřený 6 Confidence Comfort uzavřený

Více

Ochranné systémy pro podlahy

Ochranné systémy pro podlahy Ochranné systémy pro podlahy Ochranné podlahové systémy MC-Bauchemie Je to právě podlaha, která je nejpoužívanější částí každé budovy. Nároky na podlahu jsou stejně rozmanité jako průmyslové a obchodní

Více

Všechny ceny uvedené v tomto ceníku jsou bez DPH.

Všechny ceny uvedené v tomto ceníku jsou bez DPH. CENÍK Bison sportswear přináší nové a úplné ceníky pro jednotlivé sporty, které by měly zodpovědět všechny Vaše otázky. V případě dotazu neváhejte nás kontaktovat na níže uvedených kontaktech. Základní

Více

(Nelegislativní akty) NAŘÍZENÍ

(Nelegislativní akty) NAŘÍZENÍ 22.5.2014 L 152/1 II (Nelegislativní akty) NAŘÍZENÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 548/2014 ze dne 21. května 2014 kterým se provádí směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/125/ES, pokud jde o malé, střední

Více

- přilba, - oděv - rukavice, - obuv, - opasek. - sekyra, - svítilna, - tísňová píšťalka, (osobní bezpečnostní zařízení).

- přilba, - oděv - rukavice, - obuv, - opasek. - sekyra, - svítilna, - tísňová píšťalka, (osobní bezpečnostní zařízení). Osobní výstroj a výzbroj: je souhrn předmětů, soubor potřeb, případně oblečení k určité činnosti k vykonávání nějakého úkonu. Výstroj hasiče: Výzbroj hasiče: - přilba, - oděv - rukavice, - obuv, - opasek.

Více

Životnost povrchové úpravy

Životnost povrchové úpravy téma materiály & technologie Životnost povrchové úpravy dřevěných stavebně-truhlářských konstrukcí a dílů Faktorů ovlivňujících životnost dřeva a jeho povrchové úpravy existuje široká škála a uplatňují

Více

CamaStretch. Kategorie II Standardní ochrana. Mechanické ochranné rukavice. Oblasti využití. Vlastnosti a přednosti. Zvláštnosti

CamaStretch. Kategorie II Standardní ochrana. Mechanické ochranné rukavice. Oblasti využití. Vlastnosti a přednosti. Zvláštnosti News Mechanické ochranné rukavice CamaStretch Standardní ochrana > Montážní a opravárenské práce > Práce s zaolejovanými a mokrými díly > Automobilový průmysl > Zpracování kovů a plastů > Zámečnické práce

Více

C.B.M. KONTEJNERY MĚKCE A TVRDĚ ELOXOVANÉ HLINÍKOVÉ KONTEJNERY TYP FILTR UŽIVATELSKÝ MANUÁL

C.B.M. KONTEJNERY MĚKCE A TVRDĚ ELOXOVANÉ HLINÍKOVÉ KONTEJNERY TYP FILTR UŽIVATELSKÝ MANUÁL 3B instruments KONTEJNERY lékařské nástroje C.B.M. KONTEJNERY MĚKCE A TVRDĚ ELOXOVANÉ HLINÍKOVÉ KONTEJNERY TYP FILTR UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění: Před použití kontejneru se doporučuje zkontrolovat čistotu

Více

Evropský Habitat Praha, 16.-18. března 2016. Pražská deklarace

Evropský Habitat Praha, 16.-18. března 2016. Pražská deklarace Evropský Habitat Praha, 16.-18. března 2016 Pražská deklarace My, delegace národních vlád členských států regionu Evropské hospodářské komise Organizace spojených národů (EHK OSN), dále jen region, jakož

Více

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE:

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH je tkanina z uhlíkových vláken s vysokou

Více

Produktové novinky 2015 /1. Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com

Produktové novinky 2015 /1. Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com Produktové novinky 2015 /1 Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com obsah 2 Obsah PREMIUM CA-P93 V Kotouče z vulkanizovaných vláken 4 PREMIUM ZA-P48 V Kotouče z vulkanizovaných vláken 6 PREMIUM

Více

Názvy textilií a související označování textilních výrobků etiketami ***I

Názvy textilií a související označování textilních výrobků etiketami ***I P7_TA(2010)0168 Názvy textilií a související označování textilních výrobků etiketami ***I Legislativní usnesení Evropského parlamentu ze dne 18.května 2010 o návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady

Více

Úvod. Úvod. Všeobecně 4. Spojovací systém nn 7. Ukončovací systém vn 8. Spojovací systém vn 9. Řízení elektrického pole v kabelových souborech 10

Úvod. Úvod. Všeobecně 4. Spojovací systém nn 7. Ukončovací systém vn 8. Spojovací systém vn 9. Řízení elektrického pole v kabelových souborech 10 2 Úvod Úvod Všeobecně 4 Spojovací systém nn 7 Ukončovací systém vn 8 Spojovací systém vn 9 Řízení elektrického pole v kabelových souborech 10 Odolnost vůči prostředí a stárnutí 11 Technologie teplem smrštitelných

Více

Nitoflor FC130 & Nitoflor FC140

Nitoflor FC130 & Nitoflor FC140 Nitoflor FC130 & Nitoflor FC140 Tenkovrstvý epoxidový podlahový nátěr Použití Nitoflor FC130 Nátěr poskytuje bezprašnou povrchovou úpravu, jež se snadno udržuje a je odolná vůči většině olejů a kapalin.

Více

Zažijte dokonalé snížení vibrací s novými pneumatickými kladivy TEX PE Zažijte skutečnou sílu. Pochutnejte si na vaší každodenní práci

Zažijte dokonalé snížení vibrací s novými pneumatickými kladivy TEX PE Zažijte skutečnou sílu. Pochutnejte si na vaší každodenní práci EX PE Zažijte dokonalé snížení vibrací s novými pneumatickými kladivy TEX PE Zažijte skutečnou sílu Pochutnejte si na vaší každodenní práci RYCHLÉ, ÚČINNÉ a POHODLNÉ Vibro-reduction výrazně zrychlí vaši

Více

Soudečková ložiska SKF Explorer

Soudečková ložiska SKF Explorer Soudečková ložiska SKF Explorer Definují průmyslový standard znovu The Power of Knowledge Engineering Konkurence je stále tvrdší. Právě pro takové podmínky jsou určena soudečková ložiska SKF. Časová osa

Více

BECAUSE SOMEONE S LIFE MAY DEPEND ON IT PRODUCT CATALOGUE

BECAUSE SOMEONE S LIFE MAY DEPEND ON IT PRODUCT CATALOGUE BECAUSE SOMEONE S LIFE MAY DEPEND ON IT PRODUCT CATALOGUE Ochranné obleky DuPont Tyvek Kombinéza DuPont Tyvek Classic Proè dva ze tøí uživatelù volí použití Tyvek Classic? Protože na tom mùže záviset jejich

Více

Štěrbinové a krabicové žlaby ACO MODULAR

Štěrbinové a krabicové žlaby ACO MODULAR Štěrbinové a krabicové žlaby CO MODUR Odvodňovací systémy CO z nerez oceli Katalog výrobků CO Štěrbinové a krabicové žlaby CO MODUR Štěrbinový žlab CO MODUR 20 Krabicový žlab CO MODUR Krabicový žlab CO

Více

3M Divize ochrany zdraví a bezpečnosti při práci

3M Divize ochrany zdraví a bezpečnosti při práci 3M Divize ochrany zdraví a bezpečnosti při práci ým ní je k Osobní ochranné prostředky Katalog výrobků 2008 Myslete stejně jako 3M myslete na víc než jen bezpečnost Můžete se spolehnout na znalosti společnosti

Více

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ praxí ověřené výrobky pro řešení zákaznických požadavků produktové poradenství a technická podpora možnost praktického odzkoušení vzorků možnost uzavření plánu

Více

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání.

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. Správné mazivo ve správný čas na správném místě Automatické dávkování - Vaše výhody ve zkratce Pro každou aplikaci odpovídající

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi!

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi! KATALOG Když dřevo žije s Vámi! KVALITA PRO PROFESIONÁLY SYNTEKO je stejně jako SCHÖNOX součástí koncernu AkzoNobel, který je největším světovým výrobcem nátěrových hmot s ročním obratem 14 miliard. Centrála

Více

P EHLEDOVÁ TABULKA TVRDOSTÍ TùREK

P EHLEDOVÁ TABULKA TVRDOSTÍ TùREK P EHLEDOVÁ TABULKA TVRDOSTÍ TùREK 45A BÍLÁ 55A-60A ÎLUTÁ 60A ORANÎOVÁ 55A BÍLÁ 60A-65A âervená 65A âervená 60A BÍLÁ 65A-70A âervená 70A TMAVù ZELENÁ 65A BÍLÁ 70A-75A ZELENÁ 75A ZELENÁ 70A BÍLÁ 75A-80A

Více

VÝROBA BETONU. Copyright 2015 - Ing. Jan Vetchý www.mct.cz

VÝROBA BETONU. Copyright 2015 - Ing. Jan Vetchý www.mct.cz Tato stránka je určena především pro drobné stavebníky, kteří vyrábějí beton doma v ambulantních podmínkách. Na této stránce najdete stručné návody jak namíchat betonovou směs a jaké zásady dodržel při

Více

Silové kabelové soubory. Kabelové soubory vvn

Silové kabelové soubory. Kabelové soubory vvn Silové kabelové soubory Kabelové soubory vvn 114 Kabelové soubory vvn Kabelové soubory vvn Úvod 116 Venkovní kompozitní koncovky od 72 kv do 245 kv 118 Venkovní suché samonosné koncovky do 145 kv 120 Suché

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

PRO PRÁCI SPORT VOLNÝ. podzim/zima. Švédská kvalita NOVINKY

PRO PRÁCI SPORT VOLNÝ. podzim/zima. Švédská kvalita NOVINKY PRO PRÁCI SPORT VOLNÝ 2015 podzim/zima Švédská kvalita NOVINKY JAKÝ JE VÁŠ ÚKOL? PŘEDSTAVUJEME NOVOU GENERACI PRACOVNÍCH KALHOT Snickers Workwear slaví 40. výročí inovativní historie spuštěním úplně nové

Více

ARDON Česká značka ochranných rukavic zaměřená na ochranu před mechanickými riziky s využitím tradičních materiálů.

ARDON Česká značka ochranných rukavic zaměřená na ochranu před mechanickými riziky s využitím tradičních materiálů. Ruce a prsty patří mezi nejcitlivější části lidského těla a pro většinu pracovních úkonů je jejich používání nezbytné. Široká škála pracovních činností je spojena s bezpečnostními riziky nebo může jejich

Více

Věstník. Nákup. Nákup. Technika. Nováčkova 11. Fax +420 545 212 315 614 00 Brno. www.bossard.cz

Věstník. Nákup. Nákup. Technika. Nováčkova 11. Fax +420 545 212 315 614 00 Brno. www.bossard.cz Věstník Vydání 677, únor 2007 Bossard CZ s.r.o Phone +420 545 214 346-7 Nováčkova 11 Fax +420 545 212 315 614 00 Brno www.bossard.cz Nákup SmartBin inteligentní logistické řešení s přesvědčivými čísly....

Více

KATALOG. Služby pro Vás. servis a pronájem pracovních oděvů logistika osobní ochranné pracovní pomůcky velkoobchod. www.pevi.cz

KATALOG. Služby pro Vás. servis a pronájem pracovních oděvů logistika osobní ochranné pracovní pomůcky velkoobchod. www.pevi.cz KATALOG Služby pro Vás servis a pronájem pracovních oděvů logistika osobní ochranné pracovní pomůcky velkoobchod www.pevi.cz proč právě pevi? PROČ PRÁVĚ PEVI? Firma PEVI, s.r.o. je ryze česká společnost

Více

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKY KLIMATIZACE Objednejte se v období od 14. 3. do 31. 5. 2016 do našeho autorizovaného servisu a využijte

Více

Předměty určené pro styk (FCM)

Předměty určené pro styk (FCM) Předměty určené pro styk s potravinami (FCM) Prohlášení o shodě Ing. Miroslav Kapoun e-mail: miroslav.kapoun@mzcr.cz 11. říjen j 2011 Obecný legislativní rámec problematiky EU Nařízení Evropského parlamentu

Více

SDĚLENÍ KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU. podle čl. 294 odst. 6 Smlouvy o fungování Evropské unie. týkající se

SDĚLENÍ KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU. podle čl. 294 odst. 6 Smlouvy o fungování Evropské unie. týkající se CS CS CS EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 22.2.2011 KOM(2011) 77 v konečném znění 2008/0028 (COD) SDĚLENÍ KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU podle čl. 294 odst. 6 Smlouvy o fungování Evropské unie týkající se postoje

Více

Alsipercha Systém zachycení pádu

Alsipercha Systém zachycení pádu Alsipercha Systém zachycení pádu ALSINA Poslání skupiny Alsina Svými řešeními pro betonové konstrukce pomáhat zákazníkům při zvyšování efektivity a bezpečnosti jejich vlastních projektů, a to hlavně díky

Více

Rozhodnutím KÚ Středočeského kraje byl udělen souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady pro provozovny DKV Praha :

Rozhodnutím KÚ Středočeského kraje byl udělen souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady pro provozovny DKV Praha : Směrnice č.1/ 2012 k nakládání s odpady při dodržování ochrany životního prostředí, ochrany zdraví člověka a trvale udržitelného rozvoje v podmínkách obvodu PJ II Kolín Odpadové hospodářství Nakládání

Více

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala...

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA je v principu jednoduchý, ale promyšlený konstrukční systém pro různorodé potřeby zákazníků - řešení na míru. HalaSystem

Více

Jaromír Literák. Zelená chemie Problematika odpadů, recyklace

Jaromír Literák. Zelená chemie Problematika odpadů, recyklace Zelená chemie Problematika odpadů, recyklace Problematika odpadů Vznik odpadů a odpadní energie ve všech fázích životního cyklu. dpadem se může stát samotný výrobek na konci životního cyklu. Vznik odpadů

Více

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno.

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno. Wiha Inomic Kleště. Nově vynalezeno. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Vynikající myšlenka. Firma Wiha objevila nové kleště Doba je zralá pro nové kleště. Kleště, které

Více

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE. Průvodní dokument k ZPRÁVA KOMISE RADĚ A EVROPSKÉMU PARLAMENTU

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE. Průvodní dokument k ZPRÁVA KOMISE RADĚ A EVROPSKÉMU PARLAMENTU KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ V Bruselu dne 16.01.2007 SEK(2007)15 PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE Průvodní dokument k ZPRÁVA KOMISE RADĚ A EVROPSKÉMU PARLAMENTU O CÍLECH UVEDENÝCH V ČL. 7 ODST. 2 PÍSM.

Více

produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči

produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči Citlivá péče o vaše ratolesti Pro všechny milující maminky a tatínky máme skvělou novinku V Tesco víme, že dítě dokáže

Více

živé VENKOVNÍ PROSTORY

živé VENKOVNÍ PROSTORY Těsnění a povrchy tekutými umělými hmotami živé VENKOVNÍ PROSTORY balkóny pro dobrou pohodu balkóny střešní terasy arkády Balkóny pro dobrou pohodu Balkóny jsou životní prostory, které rádi užíváme. Rádi

Více

DRIVEN BY QUALITY NOVÉ MOTORY EURO 6 TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY NOVÉ MOTORY EURO 6 TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM NOVÉ MOTORY EURO 6 SÍLA EFEKTIVITY Nové modely DAF XF, CF a LF Euro 6 dostanou kompletně novou řadu špičkových motorů PACCAR. Od nejmenšího motoru PX-5 pro řadu LF po nejvýkonnější typ MX-13 s výkonem

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

REKLAMAČNÍ PODMÍNKY A SPOLUODPOVĚDNOST

REKLAMAČNÍ PODMÍNKY A SPOLUODPOVĚDNOST REKLAMAČNÍ PODMÍNKY A SPOLUODPOVĚDNOST - případné reklamace mohou být uznány pouze při dodržení uvedených skladovacích a manipulačních podmínek - vady vzniklé nesprávným užitím výrobku nelze uznat - každý

Více

CENOVÁ NABÍDKA KALAS

CENOVÁ NABÍDKA KALAS CENOVÁ NABÍDKA KALAS O KALAS SPORTSWEAR KALAS Sportswear je největším výrobcem a distributorem cyklistického oblečení nejen v České republice, ale i ve střední a severní Evropě. Kromě cyklistického oblečení

Více

319 C5-0375/2000 2000/0139(COD)

319 C5-0375/2000 2000/0139(COD) Návrh na směrnici Evropského parlamentu a Rady, kterou se mění směrnice 97/67/ES s ohledem na další otvírání poštovních služeb Společenství hospodářské soutěži (KOM(2000) 319 C5-0375/2000 2000/0139(COD)

Více

Lukopren N - silikonové dvousložkové kaučuky

Lukopren N - silikonové dvousložkové kaučuky ISO 9001 - silikonové dvousložkové kaučuky Charakteristika jsou silikonové dvousložkové kaučuky takzvaného kondenzačního typu. Po smíchání pasty s kata-lyzátorem dochází k vulkanizaci v celé hmotě během

Více

Všeobecné podmínky firmy AMAKO, spol. s r.o. - platné od 9.2.2014

Všeobecné podmínky firmy AMAKO, spol. s r.o. - platné od 9.2.2014 Všeobecné podmínky firmy AMAKO, spol. s r.o. - platné od 9.2.2014 Název firmy: AMAKO, spol. s r.o. IČ: 64827224 Adresa: AMAKO, spol. s r.o., Havlíčkova 1023, 538 03 Heřmanův Městec v Heřmanově Městci dne:

Více

SORTIMENT NÁKLADNÍCH, AUTOBUSOVÝCH A LEHKÝCH UŽITKOVÝCH PNEUMATIK 2016

SORTIMENT NÁKLADNÍCH, AUTOBUSOVÝCH A LEHKÝCH UŽITKOVÝCH PNEUMATIK 2016 SORTIMENT NÁKLADNÍCH, AUTOBUSOVÝCH A LEHKÝCH UŽITKOVÝCH PNEUMATIK 2016 Obsah Přehled aplikací Total Tyre Life Protektory Bandag Přehled aplikací... 4 Sortiment... 26 Evropské značení pneumatik... 34 Značení

Více

Možnosti zateplení stávajících budov z hlediska technologií a detailů

Možnosti zateplení stávajících budov z hlediska technologií a detailů Možnosti zateplení stávajících budov z hlediska technologií a detailů Ing. Martin Mohapl, Ph.D. Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební Vysoké učení technické v Brně Zateplování

Více

Zařízení pro stříkání nátěrových hmot o maximálním výkonu a minimálních nákladech

Zařízení pro stříkání nátěrových hmot o maximálním výkonu a minimálních nákladech Zařízení pro stříkání nátěrových hmot o maximálním výkonu a minimálních nákladech PHOENIX PHOENIX vysoce výkonné, víceúčelové zařízení pro nanášení nátěrových hmot na dřevo, kovy a pro jiné povrchové úpravy

Více

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA KOV Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA Nové brusky FEIN s inovativní FEIN ErgoGrip pro broušení bez únavy. Lepší držení znamená větší bezpečnost,

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

Silikonová lepidla a těsnicí hmoty

Silikonová lepidla a těsnicí hmoty Silikonová lepidla a těsnicí hmoty Lepidla se dodávají v široké škále chemických složeních, z nichž každé má své specifické vlastnosti a použití. V této souvislosti jsou silikony často označovány spíše

Více

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti.

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti. Novinky 2011 Společnost Fra-Ber vyvíjí od roku 1992 inovativní, k životnímu prostředí šetrné a uživatelsky příjemné produkty v kategorii péče o automobily. V současné době je Fra-Ber vůdčí silou na trhu

Více

Specializovaná farmaceutická a kritická prostředí FARMACIE A KRITICKÉ. AccuTech Ambi UltraGrip 91-104 AccuTech Sterile Ultra-Clean 91-210

Specializovaná farmaceutická a kritická prostředí FARMACIE A KRITICKÉ. AccuTech Ambi UltraGrip 91-104 AccuTech Sterile Ultra-Clean 91-210 Specializovaná farmaceutická a kritická prostředí Ansell dodává bariérové ochranné rukavice pro specializovaná farmaceutická a kritická prostředí více než dvacet let. Sortiment našich rukavic je vyvíjen

Více

3M Filtrační materiály Divize CUNO. Spolehlivá filtrace. od světové jedničky

3M Filtrační materiály Divize CUNO. Spolehlivá filtrace. od světové jedničky 3M Filtrační materiály Divize CUNO Spolehlivá filtrace od světové jedničky Společnost 3M 3M je nadnárodní společnost, se zastoupením v 60 zemích světa, která svým zákazníkům na celém světě dodává inovativní

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů 2016 Univerzální rádce pro práci s barvami Doporučený pracovní postup představuje spolehlivý recept, jak dosáhnout kvality

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE SOUHRN POSOUZENÍ DOPADŮ. Průvodní dokument k

PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE SOUHRN POSOUZENÍ DOPADŮ. Průvodní dokument k EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 20.6.2011 SEK(2011) 763 v konečném znění PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE SOUHRN POSOUZENÍ DOPADŮ Průvodní dokument k návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady o potravinách

Více

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání HAKA 89/72h Obsah Technologie 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání 10 13 Dvojité prosklení Stabilní dveřní profil Rohová dvířka

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SBĚRNÉHO DVORA TŘÍDĚNÉHO ODPADU V (VZOR)

PROVOZNÍ ŘÁD SBĚRNÉHO DVORA TŘÍDĚNÉHO ODPADU V (VZOR) PROVOZNÍ ŘÁD SBĚRNÉHO DVORA TŘÍDĚNÉHO ODPADU V (VZOR) SCHVALOVACÍ PROTOKOL Provozního řádu sběrného dvora v Na základě rozhodnutí o udělení souhlasu k provozování zařízení ke sběru, výkupu, a odstraňování

Více

Komfortní ochranné rukavice AERO pro každou situaci

Komfortní ochranné rukavice AERO pro každou situaci AER Úvod Komfortní ochranné rukavice AER pro každou situaci AER - charakteristika ochranných rukavic komfortní moderní bezpečné řešení pro vaše ruce široká nabídka (více než 60 položek) AER - komfortní

Více

Stručná příručka k nové evidenci odpadů vzniklých ze zpracování vybraných autovraků v roce 2016

Stručná příručka k nové evidenci odpadů vzniklých ze zpracování vybraných autovraků v roce 2016 Stručná příručka k nové evidenci odpadů vzniklých ze zpracování vybraných autovraků v roce 2016 1) Obecné informace Novela vyhlášky Ministerstvo životního prostředí (dále jen MŽP ) připravilo novelu vyhlášky

Více

Styrodur 50 let osvědčené izolace pro budoucnost

Styrodur 50 let osvědčené izolace pro budoucnost Styrodur 50 let osvědčené izolace pro budoucnost www.styrodur.com OBSAH 3 Styrodur - osvědčená izolace pro budoucnost již od roku 1964 4 50 let výrobků Styrodur - historie 6 Odolný - ve všech směrech 7

Více

EV Technologie trakčních baterií se suchými články

EV Technologie trakčních baterií se suchými články EV Technologie trakčních baterií se suchými články Vysoká výkonnost je standardem Vynikající výkon. Navrženo pro dlouhou životnost. ZODPOVĚDNÉ řešení Neplynující a nevytékající baterie Bezúdržbové Schváleno

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk.

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Sítotisk semestrální práce Ondřej Kočí editor: Helena Míková V Praze dne 30. 4. 2012 Kartografická

Více

NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH

NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH NEUSTÁLÉ ZLEPŠOVÁNÍ Výjimečné nástroje řady T4-12 vyvinuté pro zvýšení produktivity jsou ještě dokonalejší. Díky větším břitovým destičkám umožňujícím

Více

Libraprint LIP. Sítotisková barva

Libraprint LIP. Sítotisková barva Strana: 1/5 Libraprint LIP Sítotisková barva Rozsah použití Barva Librapritt LIP je velmi univerzální ředidlová sítotisková barva, dodávaná v přímých i v rastrových odstínech a určená pro každodenní práce

Více

EVROPSKÝ PARLAMENT. Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin

EVROPSKÝ PARLAMENT. Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin EVROPSKÝ PARLAMENT 2004 ««««««««««««2009 Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin PROZATÍMNÍ 2003/0165(COD) 6. 1. 2005 ***I NÁVRH ZPRÁVY o návrhu nařízení Evropského parlamentu

Více

Alsipercha Systém zachycení pádu

Alsipercha Systém zachycení pádu Alsipercha Systém zachycení pádu Stavby budov Zařízení Inženýrské stavby ALSINA Poslání skupiny Alsina "Svými řešeními pro betonové konstrukce pomáhat zákazníkům při zvyšování efektivity a bezpečnosti

Více

Úložné systémy na nářadí

Úložné systémy na nářadí Brašny na nářadí 179 Opasky a pouzdra na nářadí 183 Mobilní bedny na nářadí 187 Mobilní pracoviště 190 Boxy na nářadí 192 Organizery 197 Podstavce na řezání (kozy) 200 Dílenský nábytek 201 Úložné systémy

Více

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ Vstřikovací stroje řady EX PARTNER PRŮMYSLU KraussMaffei je prémiový partner zpracovatelského průmyslu plastů a pryže s celosvětovou působností. Automobilový

Více

Sklo pro sprchové zástěny

Sklo pro sprchové zástěny SGG TIMELESS Sklo pro sprchové zástěny Pokyny pro zpracování SAINT-GOBAIN GLASS simplicity The future of habitat. Since 1665. SAINT-GOBAIN GLASS simplicity Pokyny pro zpracování OBSAH 1- Popis 2- Kvalita

Více

Akumulátory Bosch: Výhody pro podnikání s akumulátory

Akumulátory Bosch: Výhody pro podnikání s akumulátory Akumulátory Bosch: Výhody pro podnikání s akumulátory Rychlé a výkonné startování Bezpečné startování v chladném počasí nebo při vysokých teplotách v motorovém prostoru. Kompaktní řada akumulátorů Široké

Více

dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro

dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 2 vyšší perspektiva s okny z profilů GENEO

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BL150

NÁVOD K POUŽITÍ BL150 NÁVOD K POUŽITÍ BL150 OBECNÉ ÚDAJE PRO KONEČNÉHO UŽIVATELE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Likvidace odpadu Roztřiďte odpad podle různých materiálů ( kartón, polystyrén, atd. ) a zlikvidujte je podle místních

Více

FIBC z LANEXu umožňují vyřešit. různých druhů materiálů od sypkých hmot, granulátů po zemědělské produkty, stavební materiály apod.

FIBC z LANEXu umožňují vyřešit. různých druhů materiálů od sypkých hmot, granulátů po zemědělské produkty, stavební materiály apod. LANEX a. s. je výrobcem textilních lan a přízí od roku 1949. K tomuto výrobnímu programu byla připojena výroba FIBC = Flexible Intermediate Bulk Container (Bulk Bags) v roce 1987. V současné době tvoří

Více

VYHLÁŠKA. Ministerstva životního prostředí. ze dne 17. října 2001,

VYHLÁŠKA. Ministerstva životního prostředí. ze dne 17. října 2001, č. 381/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva životního prostředí ze dne 17. října 2001, kterou se stanoví Katalog odpadů, Seznam nebezpečných odpadů a seznamy odpadů a států pro účely vývozu, dovozu a tranzitu

Více

ALTO 258-266. Certifikát o testech typu CE. ALTO 258: 0072/014/162/05/94/10513 ALTO 266: 0072/014/162/05/94/10513/Ex06 12 96

ALTO 258-266. Certifikát o testech typu CE. ALTO 258: 0072/014/162/05/94/10513 ALTO 266: 0072/014/162/05/94/10513/Ex06 12 96 CERTIFIKAČNÍ KATEGORIE III STC258CZ - Rev 8-02.05.2005 0334 ALTO 258-266 Certifikát o testech typu CE ALTO 258: 0072/014/162/05/94/10513 ALTO 266: 0072/014/162/05/94/10513/Ex06 12 96 vystavený autorizovanou

Více

Vstup a úkoly pro 11. kapitolu IDENTIFIKACE A BALENÍ JAKO SUBSYSTÉM ŘETĚZCE.

Vstup a úkoly pro 11. kapitolu IDENTIFIKACE A BALENÍ JAKO SUBSYSTÉM ŘETĚZCE. Vstup a úkoly pro 11. kapitolu IDENTIFIKACE A BALENÍ JAKO SUBSYSTÉM ŘETĚZCE. Důležitou činností v řízení materiálového toku je přesná znalost pohybu materiálů, polotovarů a výrobků umístěných v různých

Více

Komínový systém KeraStar

Komínový systém KeraStar svìtlý prùøez v cm Obsah: strana Vlastnosti 1 Popis 2 Sortiment 3 Schéma 4 Konstrukèní øešení 5 Statické zajištìní 6 Vlastnosti Charakteristika Certifikát Oblast použití Místa použití a paliva Spotøebièe

Více

5.6.7.6. Používání OOPP

5.6.7.6. Používání OOPP 5.6.7.6. Používání OOPP http://www.guard7.cz/lexikon/lexikon-bozp/osobni-ochrannepracovni-prostredky/pouzivani-oopp Bližší informace o používání jednotlivých druhů osobních ochranných pracovních prostředků.

Více

Fotovoltaická zařízení od profesionálů

Fotovoltaická zařízení od profesionálů ČESKÁ EDICE 2011 Fotovoltaická zařízení od profesionálů je dynamickou společností se zastoupením po celé Evropě a sídlem v německém Cottbusu. Jedná se o joint venture společnosti WIRSOL SOLAR AG a managementu

Více