Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ."

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Přítomno:10 příchod pana Fialy v hod Neomluveni:1 Řídící zasedání: Vladimír Šindelář Návrhová komise: Ing.Vlastimil Kožený, O. Just, P. Marousek Ověřovatelé: J. Konečný, J. Pazderka Zapisovatel: pí Musilová Program: 1) Kontrola usnesení zastupitelstva obce ze dne ) Žádost Městské nemocnice Čáslav o finanční dar na rok ) Smlouva s f. ANIMA Čáslav na zajištění pečovatelské služby v domě s 22 podporovanými byty + informace o kolaudaci. 4) Výstavba chodníku ze Sibiře ke Hrázi informace. 5) Směna pozemků p.č.910,911,912 v k.ú. Zehuby mezi obcí a manželi Vávrovými. 6) Žádost o odkoupení budovy čp.8 Žleby. 7) Žádost o dokoupení části pozemku p.č. 93/1 ve Žlebech. 8) Žádost o odkoupení stavebního pozemku v lokalitě pod Sibiří. 9) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro umístění výpusti z ČOV a protlak potrubí kanalizace. 10) Oznámení Povodí Labe s.p. O opravných pracích na části jezu ve Žlebech a kácení dřevin. 11) Výjimka pro provoz ZŠ a MŠ Žleby na školní rok 2008/ ) Odprodej drobného hmotného majetku z ordinace zubního lékaře. 13) Různé: a) radiostanice pro JPO III. Žleby. 14) Diskuse. 15) Návrh na usnesení. 16) Závěr. Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s kontrolou usnesení zastupitelstva obce ze dne Zastupitelstvo obce ukládá místostarostovi jednat s panem Machalickým ohledně pěší stezky v Markovicích. Zastupitelstvo obce bere na vědomí činnost kontrolního a finančního výboru.

2 návrh koupit 5 obrubníku panu Musilovi pro zajištění stavu jeho garáže stok vody z nové ulice na Sibiři. PRO 9 Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo nakoupení 5 obrubníků. 95) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí Městské nemocnice Čáslav o finanční dar na rok návrh obdarovat nemocnici finančním darem ve výši 10,-Kč na obyvatele. PRO 9 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo finanční dar Městské nemocnici Čáslav ve výši 10,-Kč na obyvatele. 96) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informacemi o kolaudaci budovy 22 podporovaných bytů. Zastupitelstvo obce bere na vědomí, pan Konečný se zúčastní přejímky budovy obcí. 97) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem smlouvy s f. ANIMA Čáslav na zajištění pečovatelské služby v domě s 22 podporovanými byty. 98) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s výstavbou cyklostezky ze Sibiře ke Hrázi, informace o možnostech financování. návrh odsouhlasit vybudování cyklostezky o šíři 2 m. PRO 9 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vybudování cyklostezky v šíři 2 m od Sibiře ke Hrázi a současně schválilo oddělení pozemků, ocenění a výkup pozemků pro výstavbu cyklostezky. Příchod pana Fialy v hod. návrh uvolnění finančních prostředků na oddělení pozemků, ocenění a výkup pozemků. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo uvolnění finančních prostředků nezbytně nutných k oddělení pozemků, ocenění a výkup pozemků. 99) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se směnou pozemků p.č. 910, 911, 912 v k.ú. Zehuby mezi obcí Žleby a man. Vávrovými. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo směnu pozemků p.č. 910, 911, 912 v k.ú. Zehuby mezi obcí Žleby a man. Vávrovými, Ledvinova 1707/1 Praha 4.

3 100) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o odkoupení budovy čp.8 ve Žlebech. návrh jednat o prodeji budovy s panem Kosem. PRO 9 ZDRŽEL 1 Usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo návrh jednat s panem Kosem ohledně prodeje budovy čp ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informací o prodeji dvou kamenných koryt v čp. 8 panem Tomášem. návrh obeslat pana Tomáše s tím, že porušil nájemní smlouvu a musí uhradit kamenná koryta, výše náhrady 4.000,-Kč Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo návrh obeslat pana Tomáše s tím,že porušil nájemní smlouvu a musí uhradit kamenná koryta, výše úhrady 4.000,-Kč. 102) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o odkoupení části pozemku p.č. 93/1 v k.ú. Žleby, ul. Ronovská. PROTI 8 ZDRŽEL 2 Usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo odprodej části pozemku p.č. 93/1 v k.ú. Žleby. 103) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o odkoupení pozemku v lokalitě pod Sibiří od pana Hospodky. 104) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se smlouvou o smlouvě budoucí a zřízení věcného břemene pro umístění výpusti z ČOV a protlak potrubí kanalizace mezi obcí Žleby a Povodím Labe s.p. návrh podepsat smlouvu o smlouvě budoucí s Povodím Labe s.p. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podepsání smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro umístění výpusti z ČOV a protlak potrubí kanalizace mezi obcí Žleby a Povodím Labe s.p. 105) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s oznámením Povodí Labe s.p. O opravných pracích na části jezu ve Žlebech a kácení dřevin podél řeky Doubravy. 106) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s výjimkou pro provoz ZŠ a MŠ Žleby na školní rok 2008/2009. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo výjimku pro ZŠ a MŠ Žleby na školní rok 2008/2009.

4 107) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí o odprodeji drobného hmotného majetku z ordinace zubaře. 108) Různé: návrh prodat majetek v celkové ceně 5.050,-Kč (soupis dle přílohy). Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo prodej inventáře ze zubní ordinace ve výši 5.050,-Kč až po zaplacení zbylé dlužné částky MUDr. M. Votrubovi. a) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informací o záměru nákupu generál. Multikáry. návrh zakoupit multikáru PROTI 10 Usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo zakoupení multikáry. b) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s nákupem radiostanic pro JPO III. Žleby. návrh schválit nákup radiostanic pro JPO III. Žleby z dotace Krajského úřadu Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo nákup radiostanic pro JPO III. Žleby. c) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o kolaudaci hasičárny. d) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s výzvou o podání žádosti z Programu obnovy venkova pro rok návrh podat žádost na opravu místních komunikací p.č. 987/3, 980/1 v k.ú. Žleby. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podat žádost na MěÚ Čáslav z Programu obnovy venkova pro rok 2008 na opravu místních komunikací na parcelách p.č. 987/3,980/1 v k.ú. Žleby. Zastupitelstvo obce ukládá napsat vlastníkovi rybníku na Budech o opravu výpustě napsat v prosinci. e) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s výzvou z Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Kutná Hora o bezúplatný převod pozemků dle přílohy. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo bezúplatný převod pozemků dle přílohy od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Kutná Hora.

5 f) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí Pozemkového úřadu Kutná Hora o vydání potvrzení dle přiložené žádosti a o návrhu pětileté údržby komunikace Kamenné Mosty Hostačov. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo žádost Pozemkového úřadu Kutná Hora a vydání potvrzení o návrhu pětileté údržby komunikace Kamenné Mosty Hostačov. g) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se smlouvou s panem Lebduškou o zimní údržbě místních komunikací jako v loňském roce. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo smlouvu s panem Lebduškou týkající se zimní údržby místních komunikací v ceně 400,- Kč/h + DPH. h) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí paní Hromádkové týkající se zapůjčení peněz. návrh zapůjčit peníze PROTI 10 Usnesení:Zastupitelstvo obce neschválilo zapůjčení peněz paní Hromádkové. i) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí paní Šindelářové týkající se odkupu zařízení v jejím bytě. návrh odkoupit zařízení v celkové ceně ,-Kč PRO 7 PROTI 1 ZDRŽEL 2 Usnesení:Zastupitelstvo obce schválilo žádost paní Šindelářové Žleby čp. 8 týkající se odkoupení zařízení v jejím bytě za cenu ,-Kč, kterým se nájemní byt obce zhodnotí. j) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí paní Plačkové o seřezání túje na hřbitově. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a ukládá místostarostovi prošetření. k) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s dopisem ze Svazu tělesně postižených Červené Janovice týkající se příspěvku. návrh poskytnout finanční příspěvek PROTI 8 ZDRŽEL 2 Usnesení:Zastupitelstvo obce neschválilo finanční příspěvek Svazu postižených Červené Janovice. l) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s opravou komína na čp.12. m) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem vypsání výběrového řízení na prováděcí projektovou dokumentaci ČOV + kanalizaci Žleby. návrh odsouhlasit výběrové řízení na prováděcí projektovou dokumentaci

6 Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vypsání výběrového řízení na prováděcí projektovou dokumentaci ČOV a kanalizace Žleby. n) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se sběrem nebezpečného a velkoobjemového odpadu. o) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se zakoupením nové rozhlasové ústředny a se zvoněním ve škole. 109) Diskuse: p. Just zda by bylo možno odstranit smrčky u bývalé prodejny v ul. Ronovská starosta bude odstraněno p. Konečný návrh,aby na příští zasedání zastupitelstva obce byl předložen soupis nemovitého majetku. Zastupitelstvo obce toto ukládá starostovi. p. Pazderka zda je už most v Chalupech opraven starosta svršek je hotov, probíhá konečná úprava p. Marousek zda se bude opravovat lávka v parku starosta v tomto roce pokud dovolí počasí p. Vojáček poznámky k prodeji nemovitostí,nabádá k opatrnosti k prodejům obecního majetku. p. Vojáček hřbitov je v lepším stavu 110) Návrh na usnesení. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo usnesení zastupitelstva obce dne Skončeno: hod. Zapsala: pí Musilová Ověřovatelé: p. Konečný, p. Pazderka

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech. Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Marousek, p. Mrkvička Ověřovatelé: p. Sedlačík,

Více

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ.

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 od 18.40 hod přítomen p. Pazderka Řídící zasedání: Ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Mrkvička,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Přítomno: 8 18.30 hod. p. Mrkvička Omluveni: 2 Neomluven: 1 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený,

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 19.11.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno: 7 Omluveno: 3 Neomluveni: 1 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Marousek, p. Novotný, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 Omluveni: 2 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová Komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Přítomno: 10 Omluveni: Neomluveni: 1 Zapisovatel: pí. Musilová Návrhová komise: p. Novotný, p. Adámek, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: p. Vl. Šindelář Návrhová komise: p. ing. Kožený, p. Mrkvička, p. Marousek Ověřovatelé: p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 30.1.2012 od 18.00 hod. na OÚ ve Žlebech Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Fiala V., p. Just, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 12.10.2009 od 18.00 hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 12.10.2009 od 18.00 hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 12.10.2009 od 18.00 hod na OÚ Přítomno:11 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Pazderka Ověřovatelé: p. Mrkvička, p. Sedlačík

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.9.2013 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p.vojáček, p. Just, p.fiala V., p.fiala Zd., p. Mikyska, p. Sedlačík,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 15.12.2010 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: 8 příchod 18.15 - ing. Kožený odchod 19.45 - p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Sedlačík Ověřovatelé: p. Pazderka,

Více

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Města Horní Jiřetín konaného dne 23.04 2008

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Města Horní Jiřetín konaného dne 23.04 2008 U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva Města Horní Jiřetín konaného dne 23.04 2008 Usn.č. 44/04/08 Zastupitelstvo města schvaluje rozpočtové opatření č. 1/2008 použití příspěvku státu z Úřadu práce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Řídící zasedání: p. Novotný Přítomno: 7 od 17. 45 hod + 2 členové Omluveno: 2 Zapisovatel:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 3.9.2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p. Krahulec, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Fiala V., p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Vojáček Omluveni: p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Přítomno: 8 Omluveno: 3 Řídící zasedání: p. Šindelář Zapisovatel: pí. Musilová Ověřovatelé: p. Mrkvička, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2012 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Sedlačík, p. Fiala V., p. Just, p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 6/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.10.2018 od 17.00 hod v Hostinci U Kosů Přítomni: pí Němcová, pí MVDr. Nová, p. Semerád, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Bc. Rek

Více

Program: Kontrola plnění usnesení ZM. Rozpočtová opatření

Program: Kontrola plnění usnesení ZM. Rozpočtová opatření Město Ostrov Usnesení z 8. řádného zasedání Zastupitelstva města Ostrov konaného v řádném termínu ve středu 21. listopadu 2012 od 15.00 hod. ve velkém sále Domu kultury Ostrov Program: 1. Kontrola plnění

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 24.4.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Musil, p. Krahulec Omluveni: p.

Více

Z á p i s č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce dne 5. 11. 2008

Z á p i s č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce dne 5. 11. 2008 Z á p i s č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce dne 5. 11. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Původní návrh programu: 1) Zahájení, určení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu z minulého

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 1. 3. 2012, od 18:00 hodin.

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 1. 3. 2012, od 18:00 hodin. Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 1. 3. 2012, od 18:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík Omluveni:

Více

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015 Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor Šmok

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.4.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Just, Ing. Kožený Ph.D., p. Novotný, p. Krahulec,

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 10.9.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený MBA, Bc. Novotná, p. Just, p. Musil, p. Fiala, p. Sedlačík, Ing. Kožený R. Ph.D, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 8. března 2013

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 8. března 2013 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 8. března 2013 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Setnička P., Štika Z. Omluven: Lupač

Více

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010.

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 26.10.2015 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.fiala, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.11.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.fiala, p.musil, p.novotný, p.krahulec Řídící zasedání

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Zápis. z 20. schůze Rady obce Rohatec konané dne 3. 8. 2015 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 20. schůze Rady obce Rohatec konané dne 3. 8. 2015 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Vladimír Elšík Ing. Zdeněk Škromach Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Radoslav Němeček Omluveni: - Ing. Bc. Tomáš Letocha Zápis z 20. schůze Rady obce Rohatec konané

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.12.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Just, p. Musil, p. Novotný, p.

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Balogh, p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer,

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.10.2017 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Just, p. Fiala, p. Sedlačík, p. Musil, p. Mikyska, p.

Více

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková

Více

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 14.12.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne 19.3.2018, které se konalo od 18.00 hodin v budově Obecního úřadu, Zámecké náměstí 67, Žleby. Přítomni: p. Šindelář, Bc. Novotná, p. Zavadil,

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 29.6.2015 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.mikyska Omluveni: p.novotný, p.fiala, p.musil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 8.10. 2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p.šindelář, ing.kožený, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just p.mikyska, p.novotný, p.krahulec

Více

Soubor usnesení - 7/ZM/2013

Soubor usnesení - 7/ZM/2013 Soubor usnesení - 7/ZM/2013 Konáno dne: 28.8.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 7/195/ZM/13 - Program. 7.

Více

RUDOLTICKÝ ZPRAVODAJ

RUDOLTICKÝ ZPRAVODAJ ČÍSLO 2/2012, ČERVEN 1 RUDOLTICKÝ ZPRAVODAJ RUDOLTICE Č. RO/06/03/12 1. Rada Rudoltice schvaluje navržený a) Bytový fond Přehled předpisů a plateb za 2/2012 Nové NS a dodatky NS Zpětvzetí výpovědi z nájmu

Více

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing.

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.5.2016 od 18:00 hod v hasičské zbrojnici v Zehubech č.p.6. Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Petera Jiří ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.12.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 29.6.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 29.6.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 29.6.2005 Zasedání se zúčastnilo:8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: p.petera ověřovateli byli zvoleni: p.baudyš Petr,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.11.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Zápis. z 24. schůze Rady města Český Brod konané dne 12.10. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 24. schůze Rady města Český Brod konané dne 12.10. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 24. schůze Rady města Český Brod konané dne 12.10. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Fořt, MUDr. Forstová, Mgr. Janík, pí. Raková, MUDr. Blažek, p. Brom tajemník

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 5.9.2011 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, p.marousek, p.ing.kožený, p.vojáček, p.sedlačík, p.just, p.fiala Zd., p.mikyska, p.krahulec 18.23 hod

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.6.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 9/ 2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 9/ 2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 9/ 2011 konaného dne 14. prosince 2011 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2007 Sb., v platném znění.

Více

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 8. 7.2015

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 8. 7.2015 Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 8. 7.2015 Přítomni: Ing. J. Pelikán Ph.D., Ing. R.Vondrovic, Z. Morávek, Mgr. S. Hrnčíř, M. Voráč, MUDr. J. Pečenková, Ing. I. Šafář, M. Vilinger

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.22 ze dne 12.11.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.22 ze dne 12.11.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.22 ze dne 12.11.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 7 občanů P r o g r a m : 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 14.11.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd., p.mikyska p.novotný, p.krahulec, p.ing.kožený

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27.6.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený Vl., Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Fiala, p. Just, p. Musil, Ing. Kožený R., Ph.D.,

Více

USNESENÍ. z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013

USNESENÍ. z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013 USNESENÍ z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013 1. Zastupitelstvo obce schvaluje výběr firmy ASANGEO a.s., která zpracuje a zadministruje žádost na získání finanční dotace ze SZIF na akci

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 96 zákona č.126/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na úterý, dne 31. 1. 2012 v 13,00 hodin

Více

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 Rada města Čelákovic: USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 1. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.6., 2,7, 4.20., 7.1., 9.1. 1. 2. 1. Jmenuje Mgr. Bodláka

Více

Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Husinec konaného dne 12.8.2013

Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Husinec konaného dne 12.8.2013 Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Husinec konaného dne 12.8.2013 Začátek zasedání 18, 00 hod. Přítomni: starostka Ivana Zrzavá, místostarostka Jana Münzbergerová, Marie Těthalová,

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 7-2009 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 25. 6. 2009 od 17. 00 hodin

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 01/2016 konaného dne 25.02.2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 01/2016 konaného dne 25.02.2016 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 01/2016 konaného dne 25.02.2016 Usnesení č. 01/01/2016 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schvaluje program Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zahájení: Starosta přivítal přítomné na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.1.2019 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, pí MVDr. Nová, pí

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Usnesení z veřejného jednání zastupitelstva obce Srbice

Usnesení z veřejného jednání zastupitelstva obce Srbice Zápis z veřejného jednání zastupitelstva obce Srbice konaného dne 24 března 2006 od 19.00 hod. v zasedací místnosti obecního zařízení ve Strýčkovicích. Zahájení veřejného jednání, přivítání občanů a hostů.

Více

USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince

USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince 2015. Zastupitelstvo obce: SCHVALUJE: 7/220/2015 program jednání zastupitelstva obce Potštejn. 7/221/2015 rozpočtová

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n/n dne: 16.9.2009 Bod pořadu jednání: 22. Informace finančního výboru Věc: Informace Finančního

Více

Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd. p.mikyska, p.novotný, p.krahulec

Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd. p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby, konaného dne 28.3.2011, od 17.00 hod. na Obecním úřadě ve Žlebech. Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 5-2010 z 5. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29. 4. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací Z á p i s č. 6/2009 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin Přítomno: členů zastupitelstva 5 občanů 4 zapisovatel: Lenka Kučerová Program: 1. Kontrola

Více

1. Schválení programu 12. zasedání Schválilo 9 přítomných členů Zastupitelstva městyse Krucemburk.

1. Schválení programu 12. zasedání Schválilo 9 přítomných členů Zastupitelstva městyse Krucemburk. Zápis č. 3/2008/12 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 26.6. 2008 ------------------------------------------------------------------------------------ Přítomni: 9 členů Zastupitelstva městyse

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Závazné ukazatele rozpočtu

Závazné ukazatele rozpočtu 1 MĚSTO DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Schválený rozpočet města Dvůr Králové nad Labem na rok 2015 po tabulka č.1: rozpočtu města na rok 2015 v členění dle jednotlivých organizačních jednotek rozpočtu ORJ Druh

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2012 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Přítomni: p.marousek, p.vojáček, p.novotný, p.mikyska, p.šindelář, p.ing.kožený, p.just, p.fiala

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 18.24 hod. p. Mrkvička Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 19. 11. 2007

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 19. 11. 2007 Zápis z 12. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 19. 11. 2007 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva. Omluveni: Mgr.

Více

O B E C L Á N O V Zastupitelstvo obce. U S N E S E N Í z jednání zastupitelstva obce Lánov dne 6.9.2012- - zasedací místnost OÚ

O B E C L Á N O V Zastupitelstvo obce. U S N E S E N Í z jednání zastupitelstva obce Lánov dne 6.9.2012- - zasedací místnost OÚ O B E C L Á N O V Zastupitelstvo obce U S N E S E N Í z jednání zastupitelstva obce Lánov dne 6.9.2012- - zasedací místnost OÚ Přítomni: 12 zastupitelů - viz prezenční listina, 17.30 22.15 hod. Omluven:

Více

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Přítomní radní: Mgr. Hynek Říha (starosta), Pavel Veselák (místostarosta),

Více

Zápis z 25. jednání Zastupitelstva obce Kovářov 27.11.2009

Zápis z 25. jednání Zastupitelstva obce Kovářov 27.11.2009 OBEC Kovářov Zápis z 25. jednání Zastupitelstva obce Kovářov 27.11.2009 Místo jednání: zasedací místnost OÚ Kovářov Začátek: 18.00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Pavel Hroch Přítomni: Omluveni: Pavel

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

Zápis z veřejného jednání zastupitelstva obce Žeretice ze dne 28.2.2014

Zápis z veřejného jednání zastupitelstva obce Žeretice ze dne 28.2.2014 Zápis z veřejného jednání zastupitelstva obce Žeretice ze dne 28.2.2014 Zahájení : 19.00 hod. Ukončení: 21.00 hod. Přítomni: 7 - viz prezenční listina Program zasedání: 1) Zahájení 2) Kontrola plnění usnesení

Více

U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 26.1.2010 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 26.1.2010 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 26.1.2010 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 1/2010 ze dne 26.1.2010

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 14. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 07. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 12 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Ing.

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.3.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.3.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.3.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 7 zastupitelů, p.karel Mňuk od 16.45 hod Omluveni : p.libor

Více