Smlouva o zajišťování odborné praxe.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o zajišťování odborné praxe."

Transkript

1 Smlouva o zajišťování odborné praxe. Název pracoviště: Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta Banská Bystrica, se sídlem Nám. L. Svobodu 1, Banská Bystrica, IČ , jednající MUDr. Vladimír Baláž, PhD. riaditeľ, jako poskytovatel odborné praxe studentům veřejné vysoké školy, která je součástí studia (dále jen Poskytovatel) na straně jedné a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, se sídlem Jírovcova 1347/24, České Budějovice, IČ , jednající prof. PhDr. Valérie Tóthová, Ph.D., děkanka fakulty jako součást veřejné vysoké školy, jejímž studentům je poskytována odborná praxe (dále jen Fakulta) na straně druhé, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 51 občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v platném znění tuto smlouvu o zajištění odborné praxe: I. Předmět a účel smlouvy. 1. Předmětem smlouvy je úprava právních vztahů smluvních stran při zabezpečení odborné praxe studentů Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, jejíž absolvování je povinnou součástí studia v jejich studijním oboru. 2. Odborná praxe bude poskytnuta studentům/kám, jejichž jmenný seznam naleznete v příloze č Účelem odborné praxe je prohloubení teoretických znalostí studenta, získaných jeho dosavadním studiem na Fakultě. II. Místo a doba výkonu odborné praxe. 1. Místo konání praxe: Onkologická klinika, Oddelenie rádiológie 2. Doba výkonu odborné praxe a typ odborné praxe u jednotlivých studentů jsou uvedeny v příloze č Praxe bude každodenně vykonávána v časovém rozsahu, odpovídajícím týdenní pracovní době dle zákoníku práce s jejím rovnoměrným rozvržením. Praktikujícím studentům budou poskytovány přestávky na jídlo a odpočinek dle platných právních předpisů. III. Výukové cíle odborné praxe. 1. Cílem studentovy odborné praxe je seznámit se s uplatňováním studiem získaných vědomostí v praxi a získání praktických dovedností pro jejich uplatňování nezbytných, a to pod vedením, dohledem a dle konkrétních pokynů odborných zaměstnanců Poskytovatele.

2 2. Konkrétní náplň odborné praxe je obsažena v příloze č. 2, která je nedílnou součástí této smlouvy. Náplň odborné praxe je Poskytovatel povinen dodržovat. IV. Náklady praxe. 1. Smluvní strany se dohodly, že odborná praxe bude oboustranně zajišťována bezúplatně. 2. Rovněž praxi konajícím studentům nepřísluší od žádné ze smluvních stran jakákoliv odměna za jimi provedené úkony či jinak využitelné výstupy jejich praktické činnosti. 3. Hmotné náklady spojené s vykonáním praxe, zejména náklady na materiál spotřebovaný při jednotlivých úkonech, na energie, atp., jdou k tíži Poskytovatele. 1. Fakulta se zavazuje: V. Další práva a povinnosti smluvních stran. a) spolupracovat s pověřeným zaměstnancem Poskytovatele při provádění odborné praxe a odstraňování případných nedostatků během jejího výkonu; b) poučit studenta o povinnosti zajistit si na vlastní náklad očkování nezbytná k výkonu předmětné praxe, pokud je s ohledem na místo výkonu praxe, znění platných právních předpisů nebo při respektování potřebné míry opatrnosti taková očkování potřebné absolvovat; c) poučit studenta o povinnosti zachovávat mlčenlivost o všech skutečnostech, o nichž se studenti při výkonu odborné praxe dozví, a to jak obecně dle zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění, tak dle zákonů platných v odvětví. Vlastnoručně podepsaný závazek studenta zachovávat mlčenlivost o těchto skutečnostech je v kopii přílohou č. 3 této smlouvy a jeho originál se ukládá v depozitu fakulty; d) pověřit svého zaměstnance k jednání za Fakultu ve všech záležitostech, týkajících se naplňování této smlouvy. Tímto pověřeným zaměstnancem je: Mgr. Zuzana Freitinger Skalická, č. tel.: ; e) poučit na praxi nastupující studenty o obecných základech právní úpravy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci; f) zajistit, aby studenti měli uzavřenu s některou z doporučených pojišťoven smlouvu o pojištění odpovědnosti za škodu, způsobenou při výkonu odborné praxe s výší plnění, přiměřenou charakteru činností při výkonu odborné praxe. 2. Poskytovatel se zavazuje: a) pověřit svého odborně způsobilého zaměstnance odpovědností za řádný výkon odborné praxe v souladu s její odbornou náplní, který bude bezprostředně zabezpečovat odbornou praxi studentů.

3 Tímto pověřeným zaměstnancem je: Bc. Ján Greschner, dipl. asistent - tel. 048/ , Mgr. Oľga Štípalová - RTO tel. 048/ tel.:.. b) nejpozději v den nástupu studentů na pracoviště proškolit studenty v bezpečnostních, protipožárních a jiných právních nebo vnitřních předpisů, platných u poskytovatele praxe, jejichž znalost je nezbytná k výkonu praxe; c) umožnit pověřenému zástupci Fakulty provádět namátkovou kontrolu výkonu odborné praxe studenta; d) vystavit na žádost studenta potvrzení o vykonané praxi včetně zhodnocení obsahu praxe a studentem dosahovaných výsledků; e) v době výkonu praxe umožnit studentovi přístup do všech prostorů na pracovišti, nezbytných pro výkon odborné praxe; f) umožnit studentům užívat hygienická zařízení a odkládání osobních věcí na bezpečném místě, pokud je to s přihlédnutím k povaze odborné praxe potřebné. Poskytnout studentům stravování a ubytování však povinen není; může tak učinit, pokud je to v jeho provozních možnostech. V takovém případě stravné a ubytování hradí student. VI. Odpovědnost za škodu. 1. Smluvní strany se zavazují vzájemně se informovat o případných problémech s cílem předcházet vzniku škod. 2. Odpovědnost za škodu, která vznikne při výkonu odborné praxe studentů, tedy odpovědnost za škodu způsobenou na majetku a zařízení poskytovatele, odpovědnost za škodu způsobenou třetím osobám a odpovědnost za škodu, která vznikne studentovi, se řídí ustanovením 391 zákoníku práce č. 262/2006 Sb. 3. Výše a způsob náhrady škody pak budou v každém konkrétním případě projednány mezi osobami, pověřenými účastníky k naplňování této smlouvy, které předloží konkrétní návrh osobám, oprávněným za smluvní strany jednat. VII. Doba trvání smlouvy. 1. Tato smlouva nabývá platnosti a právní účinnosti dnem jejího podpisu. 2. Smlouva je uzavírána na dobu určitou, a to na dobu výkonu odborné praxe studentů dle článku II. této smlouvy. 3. Tato smlouva tak zaniká: a) uplynutím doby výkonu odborné praxe dle jejího článku II.; b) písemnou dohodou účastníků ke dni v ní uvedenému; c) odstoupením od smlouvy za podmínek sjednaných v článku VIII.

4 VIII. Odstoupení od smlouvy. 1. Poskytovatel je oprávněn odstoupit od této smlouvy, jestliže: a) student závažným způsobem a přes předchozí napomenutí, tedy opakovaně, porušil obecně závazné právní předpisy a vnitřní předpisy v oblasti BOZP, hygienické, požární a jiné, bezprostředně dopadající na činnosti vykonávané v průběhu praxe, pokud s nimi byl řádně seznámen; b) závažným způsobem porušuje pokyny, udělované při výkonu odborné praxe a ohrožuje tak nebo narušuje průběh praxe. 2. Je-li současně vykonávána odborná praxe více než jedním studentem Fakulty, není Poskytovatel v případech sub. a) a b) uvedených oprávněn odstoupit od smlouvy o poskytování praxe, ale je oprávněn vyloučit povinnosti porušujícího studenta z odborné praxe. Ostatním studentům v takovém případě Poskytovatel umožní dokončení praxe dle smlouvy. 3. Fakulta je oprávněna odstoupit od smlouvy, jestliže Poskytovatel: a) nevytvořil podmínky pro řádný výkon odborné praxe; b) neudržoval v průběhu odborné praxe její náležitou úroveň, čímž se pro daný účel rozumí ohrožení cílů odborné praxe, vymezených v čl. III. této smlouvy, resp. v její příloze č. 2. IX. Závěrečná ustanovení. 1. Práva a povinnosti účastníků smlouvy v ní výslovně neuvedená se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku s výjimkou jejího článku VI., který se řídí zákoníkem práce. 2. Smlouva je sepsána ve dvou stejnopisech, z nichž každá smluvní strana obdrží po jednom vyhotovení při jejím podpisu. S ustanoveními této smlouvy, dotýkajících se práv a povinností praxi konajícího studenta seznámí Fakulta. 3. Smlouva může být měněna pouze písemnými dodatky. 4. Účastníci smlouvy po jejím přečtení výslovně prohlašují, že je projevem jejich svobodné a pravé vůle, prosté omylu, což níže stvrzují svými podpisy stanoveným způsobem. V Českých Budějovicích dne V... dne... prof. PhDr. Valérie Tóthová, Ph.D. děkanka fakulty Organizace:

5 Příloha č.1 1. ŠTUBŇA Maroš Radiodiagnostika , Radioterapie

6 Příloha č.2 Náplň praxe: Radiologické zobrazovací metody dle možností pracoviště Praktické provádění jednotlivých zobrazovacích metod pomocí radiologických technologií v klinických podmínkách lůžkových a ambulantních zdravotnických zařízení, včetně práce na operačních sálech a u lůžka pacienta. Asistence a instrumentace při angiologických, diapeutických a intervenčních metodách. Zaměření odborné praxe: 1. Konvenční zobrazovací postupy (skiagrafické, skiaskopické). 2. Výpočetní tomografie. 3. Ultrazvuk. 4. Angiologické zobrazování. 5. Intervenční radiologické výkony. 6. Peroperační zobrazovací postupy. 7. Skiagrafie u lůžka nemocného. 8. Magnetická rezonance

7 Radioterapie - dle možností pracoviště Cílem je zvládnutí praktických dovedností v oblasti teleterapie a brachyterapie. Ovládání přístrojů pro teleterapii a brachyterapii. Výpočty ozařovacích plánů. Zhotovování ozařovacích pomůcek. Provádění dozimetrických měření pro in vivo dozimetrii. Zaměření: 1. Simulátor - volba nejvhodnější ozařovací polohy vzhledem k lokalizaci ozařovaného objemu a stavu pacienta. Zhotovování a používání fixačních pomůcek (ozařovací masky apod.). Stanovení vstupních polí. Kontrola správnosti umístění vykrývacích bloků. Provádění verifikačních snímků na simulátoru. 2. Lineární urychlovač: Příprava urychlovače k provozu, provádění standardních ozařovacích technik, provádění speciálních ozařovacích technik, velkoobjemové a velkoplošné ozařování, pohybová terapie apod., provádění verifikačních snímků na lineárním urychlovači, provádění dozimetrie in vivo, práce s verifikačním systémem. 3. Dílna bloků: Digitalizace tvaru a velikosti vykrývacích bloků, zhotovování vykrývacích bloků (výroba formy, odlévání bloků, přesné připevnění na podložku), zhotovování speciálních rámečků pro ozařování urychlenými elektrony, zhotovování kompenzátorů. 4. RTG terapie: Příprava přístroje k provozu, provádění povrchové i hloubkové RTG terapie, výpočty dávek pro RTG terapii. 5. Plánování teleterapie: Výpočet ozařovacích plánů pro standardní a speciální ozařovací techniky, přenos dat z CT, zadávání dat do verifikačního systému. 6. Brachyterapie - příprava pracoviště k provozu, plánování brachyterapie, ozáření dle ozařovacího plánu, dozimetrie in vivo).

IV. Platební podmínky

IV. Platební podmínky návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Smlouva o výkonu funkce. člena představenstva. uzavřená podle zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech v platném znění

Smlouva o výkonu funkce. člena představenstva. uzavřená podle zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech v platném znění Smlouva o výkonu funkce člena představenstva uzavřená podle zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech v platném znění Smluvní strany: ( Zákon o obchodních korporacích ) 1. Agria, a.s.

Více

Rámcová smlouva o exekuční činnosti

Rámcová smlouva o exekuční činnosti Rámcová smlouva o exekuční činnosti Město Lanškroun se sídlem Lanškroun, nám. J. M. Marků 12, IČO: 00279102 zastoupené Mgr. Radimem Vetchým, starostou města bankovní spojení KB Ústí nad Orlicí exp. Lanškroun,

Více

Smlouva o provádění úklidových prací

Smlouva o provádění úklidových prací Smlouva o provádění úklidových prací uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1. Objednatel: Jihočeský vědeckotechnický park, a.s.

Více

SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací)

SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací) SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací) Článek 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Kolín se sídlem Karlovo nám.78, Kolín I PSČ 280 02 Zastoupená: starostou Mgr. et Bc. Vítem Rakušanem IČ: 235440

Více

S M L O U V A pro správu, provoz a údržbu sběrného dvora odpadů Bystřice uzavřená v souladu s 261 odst. 2 a 269 odst. 2 obchodního zákoníku

S M L O U V A pro správu, provoz a údržbu sběrného dvora odpadů Bystřice uzavřená v souladu s 261 odst. 2 a 269 odst. 2 obchodního zákoníku S M L O U V A pro správu, provoz a údržbu sběrného dvora odpadů Bystřice uzavřená v souladu s 261 odst. 2 a 269 odst. 2 obchodního zákoníku mezi Městem Bystřice se sídlem Dr.E.Beneše 25, 257 51 Bystřice

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO 1. PŘEDMĚT SMLOUVY SMLOUVA O DÍLO touto smlouvou o dílo (dále jen Smlouva ) uzavřely podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012, občanský zákoník (dále jen NOZ ), následující strany: Město Hořice se sídlem Náměstí Jiřího

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Zabezpečení ochrany prostor objektu Ústavu pro studium totalitních režimů

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Zabezpečení ochrany prostor objektu Ústavu pro studium totalitních režimů Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Zabezpečení ochrany prostor objektu Ústavu pro studium totalitních režimů SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB č. Objednatel: I. Smluvní strany Česká republika

Více

Smlouva o zajištění služby

Smlouva o zajištění služby Obchodní podmínky k podlimitní veřejné zakázce: Příloha č. 1 zadávacích podmínek Pronájem kongresových prostor a zajištění občerstvení pro účastníky seminářů a workshopů realizované v rámci projektu Projekt

Více

Příkazní smlouva D994150176. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany

Příkazní smlouva D994150176. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany Příkazní smlouva D994150176 uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Povodí Labe, státní podnik se sídlem: Víta Nejedlého 951/8, 500 03 Hradec

Více

Závazné pokyny pro vyplňování statistického formuláře T (MZ) 1-01: Roční výkaz o přístrojovém vybavení zdravotnického zařízení

Závazné pokyny pro vyplňování statistického formuláře T (MZ) 1-01: Roční výkaz o přístrojovém vybavení zdravotnického zařízení Program statistických zjišťování Ministerstva zdravotnictví na rok 2015 ÚZIS ČR Závazné pokyny pro vyplňování statistického formuláře T (MZ) 1-01: Roční výkaz o přístrojovém vybavení zdravotnického zařízení

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha Č. j.: MSMT-43674/2015-1 V Praze dne 22. dubna 2016

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha Č. j.: MSMT-43674/2015-1 V Praze dne 22. dubna 2016 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha Č. j.: MSMT-43674/2015-1 V Praze dne 22. dubna 2016 Doporučení k zabezpečení jednotného postupu při uzavírání smlouvy o obsahu, rozsahu a podmínkách konání

Více

Evropská unie. Veřejná zakázka č. 327/2014 (1. část) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Evropská unie. Veřejná zakázka č. 327/2014 (1. část) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Evropská unie Veřejná zakázka č. 327/2014 (1. část) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci KUHSP00QH19C I. Smluvní strany MORAVSKoSt X-XKÝ KRAJ - KRAJSKÝ

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Zastoupené: Ing. Petr Sacher ředitel školy IČ: 00262552

I. SMLUVNÍ STRANY. Zastoupené: Ing. Petr Sacher ředitel školy IČ: 00262552 Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny Podle 269 odst. 2 zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, zákona č. 458/2000 Sb., Energetický zákon (dále jen EZ) a jeho prováděcích předpisů, Pravidel provozování

Více

Smlouva. Smlouvu. o poskytnutí finančních prostředků pro subjekty působící v oblasti sportu a tělovýchovy na území MČ Praha 15.

Smlouva. Smlouvu. o poskytnutí finančních prostředků pro subjekty působící v oblasti sportu a tělovýchovy na území MČ Praha 15. Smlouva Příloha č.2 USN SML-2013-. o poskytnutí finančních prostředků pro subjekty působící v oblasti sportu a tělovýchovy na území MČ Praha 15. Smluvní strany: 1. Městská část Praha 15 se sídlem: Praha

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče uzavřená podle 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů a ve smyslu 52 zákona č. 108/2006

Více

Návrh smlouvy o dílo

Návrh smlouvy o dílo Návrh smlouvy o dílo Smluvní strany: [NÁZEV / JMÉNO A PŘÍJMENÍ] se sídlem / místem podnikání [ ] IČO/DIČ: [ ] zápis ve veřejném rejstříku vedeném [ ] soudem v [ ], sp. zn. [ ] zastoupen [ ] (dále jen zhotovitel

Více

KM-D (katastrální mapa digitalizovaná) - digitální forma katastrální mapy vyhotovená přepracováním analogové mapy podle dřívějších předpisů, zejména

KM-D (katastrální mapa digitalizovaná) - digitální forma katastrální mapy vyhotovená přepracováním analogové mapy podle dřívějších předpisů, zejména D O H O D A O S P O L U P R Á C I při pořizování, správě a aktualizaci Účelové katastrální mapy Jihočeského kraje uzavřená v souladu s 51 občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBCHODNÍ PODMÍNKY II. SERVISNÍ SMLOUVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBCHODNÍ PODMÍNKY II. SERVISNÍ SMLOUVA Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Počítačový tomograf (CT) pro oddělení radiologické a zobrazovacích

Více

Smlouva o zajištění bezpečnostních služeb

Smlouva o zajištění bezpečnostních služeb Smlouva o zajištění bezpečnostních služeb uzavřená v souladu s ustanoveními 261 Obchodního zákoníku Smluvní strany: ČR Zemský archiv v Opavě se sídlem: Sněmovní 1 746 22 Opava zastoupená: PhDr. Karlem

Více

SMLOUVA O PRONÁJMU BUDOVY

SMLOUVA O PRONÁJMU BUDOVY STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DG4X0* SMLOUVA O PRONÁJMU BUDOVY Článek I. Smluvní strany Pronajímatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

Rámcová smlouva. uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Rámcová smlouva. uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Rámcová smlouva uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Název: Ústav molekulární

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník MMPr-SML/3246/2015 NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město,

Více

KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice

KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice článek 1 Smluvní strany 1. Nemocnice České Budějovice, a.s. se sídlem: České Budějovice, B. Němcové

Více

Smlouvu o výpůjčce zdravotnického prostředku

Smlouvu o výpůjčce zdravotnického prostředku Příloha č. 3A ke Smlouvě o nájmu zdravotnického prostředku Smlouvu o výpůjčce zdravotnického prostředku číslo:.. (dále jen Smlouva) PŮJČITEL Název: se sídlem: IČ: zapsána v obchodním rejstříku u soudu

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

Nájemní smlouva. se sídlem. IČ:.. společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném.. jejímž jménem jedná.. na straně druhé jako nájemce

Nájemní smlouva. se sídlem. IČ:.. společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném.. jejímž jménem jedná.. na straně druhé jako nájemce Nájemní smlouva Dnešního níže uvedeného dne uzavřeli Obec Milínov se sídlem Milínov 48, Nezvěstice, PSČ 332 04 IČ: 483334680 zastoupená starostkou obce paní Marcelou Přibylovou na straně jedné jako pronajímatel

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY Pan/paní: dále jen uživatel a Poskytovatel: FOKUS Vysočina 5. května 356, 580 01 Havlíčkův Brod zastoupený Mgr. Annou Šimonovou dále jen poskytovatel uzavřeli v souladu se zákonem

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00C4J98* SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR Článek I. Smluvní strany Pronajímatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535

Více

SMLOUVA O DÍLO. Obnova zeleně - městský park v Chomutově 1. SMLUVNÍ STRANY

SMLOUVA O DÍLO. Obnova zeleně - městský park v Chomutově 1. SMLUVNÍ STRANY SMLOUVA O DÍLO Obnova zeleně - městský park v Chomutově 1. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Objednatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídlem: Zborovská 4602, 430 01 Chomutov IČ: 00261891 DIČ: CZ00261891 Bankovní spojení:

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - pečovatelské služby

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - pečovatelské služby Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - pečovatelské služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/í..., nar..., bydliště... v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita Hlučín,

Více

Informace pro pacienty léčené ozařováním na klinice radiační onkologie

Informace pro pacienty léčené ozařováním na klinice radiační onkologie Informace pro pacienty léčené ozařováním na klinice radiační onkologie Obsah 1. Úvod 2. Radioterapie - všeobecné informace 3. Plánování radioterapie 4. Vlastní ozáření 5. Vedlejší účinky ozáření 6. Vedlejší

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro osoby se zdravotním postižením Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro osoby se zdravotním postižením Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) XY, nar. bytem (v textu této smlouvy dále jen Osoba ) na straně

Více

S M L O U V U O N Á J M U P O Z E M K U

S M L O U V U O N Á J M U P O Z E M K U Zoologická zahrada Hodonín, příspěvková organizace se sídlem U Červených domků 3529, 695 01 Hodonín IČ: 44164289, DIČ CZ 699001303 zastoupená Ing. Jaroslavem Hyjánkem, ředitelem bankovní spojení: KB Hodonín

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí smlouvy o dílo, ke které jsou připojeny, a strany jsou povinny se jimi řídit, pokud smlouva výslovně nestanoví jinak. I.

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. I. Úvodní prohlášení. II. Předmět nájmu

NÁJEMNÍ SMLOUVA. I. Úvodní prohlášení. II. Předmět nájmu NÁJEMNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Společenství vlastníků jednotek pro dům Konviktská 298 se sídlem Praha 1, Staré Město, Konviktská 298/10, PSČ 110 00, IČ 276 43 883, zapsané v rejstříku společenství vlastníků

Více

SMLOUVA. o společném postupu při realizaci a financování stavby II/608 UL. PRAŽSKÁ, TEREZÍN-OPRAVA OPĚRNÉ ZDI A KOMUNIKACE GLACISU HLAVNÍ PEVNOSTI

SMLOUVA. o společném postupu při realizaci a financování stavby II/608 UL. PRAŽSKÁ, TEREZÍN-OPRAVA OPĚRNÉ ZDI A KOMUNIKACE GLACISU HLAVNÍ PEVNOSTI Kraj: SMLOUVA o společném postupu při realizaci a financování stavby II/608 UL. PRAŽSKÁ, TEREZÍN-OPRAVA OPĚRNÉ ZDI A KOMUNIKACE GLACISU HLAVNÍ PEVNOSTI I. Smluvní strany Ústecký kraj Zastoupený: Janou

Více

SMLOUVA O DÍLO I. uzavřená podle 536 a násl. obchod. zák. mezi:

SMLOUVA O DÍLO I. uzavřená podle 536 a násl. obchod. zák. mezi: Vzor č. 37: Smlouva o dílo I. (1/5) I. uzavřená podle 536 a násl. obchod. zák. mezi: ing. Miroslavem Matyášem, podnikajícím pod názvem Miroslav Matyáš AZ stavby, IČ: 23234545, DIČ: CZ5612312323, s místem

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

Smlouva o poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Smlouva o poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi v Sociálně aktivizačních službách pro rodiny s dětmi STONOŽKA č.j... Dle 65 Zákona o sociálních službách č. 108/2006

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA KUPNÍ

RÁMCOVÁ SMLOUVA KUPNÍ RÁMCOVÁ SMLOUVA KUPNÍ mezi OEM Automatic, spol. s r.o. se sídlem Praha 4, Baarova 3a, PSČ 140 00, IČ 438 75 416 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 5448 jednající

Více

k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. I.

k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. I. VÝZVA k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem NÁKUP ELEKTRONIKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. I. Úvodní ustanovení Právnické a fyzické osoby oslovené

Více

S M L O U V A o poskytování a úhradě hrazených služeb pro poskytovatele ambulantní specializované péče číslo:...

S M L O U V A o poskytování a úhradě hrazených služeb pro poskytovatele ambulantní specializované péče číslo:... S M L O U V A o poskytování a úhradě hrazených služeb pro poskytovatele ambulantní specializované péče číslo:... ISO 9001 ISO 9001 Článek I Smluvní strany Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České

Více

Smlouva o zajištění vytvoření výukového DVD

Smlouva o zajištění vytvoření výukového DVD Smlouva o zajištění vytvoření výukového DVD uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

Smlouva o nájmu č. j. KRPZ-30437/ČJ-2010-1500VO-ZIP. čl. I Předmět nájmu a účel nájmu

Smlouva o nájmu č. j. KRPZ-30437/ČJ-2010-1500VO-ZIP. čl. I Předmět nájmu a účel nájmu Strana 1 Smlouva o nájmu č. j. 1. Česká republika Krajské ředitelství policie Zlínského kraje se sídlem: J. A. Bati 5637, 760 01 Zlín IČ: 72052767 DIČ: CZ72052767 není plátcem DPH zastoupená: plk. Ing.

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

KUPNÍ SMLOUVĚ O KOUPI POZEMKŮ uzavřená podle ustanovení 50a zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVĚ O KOUPI POZEMKŮ uzavřená podle ustanovení 50a zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů BOROVÍ A JIHLAVSKÁ - SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ O KOUPI POZEMKŮ uzavřená podle ustanovení 50a zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne Městys Okříšky,

Více

; -~: ^ZÍ^A^IAI: \L..sAA^ky { '^^ ! ; - 'Y ; < SÁÍ; o;.. \y.pooatul;. L... -- :AAAA. VZ.255/2015.iZ'A}y-_y '

; -~: ^ZÍ^A^IAI: \L..sAA^ky { '^^ ! ; - 'Y ; < SÁÍ; o;.. \y.pooatul;. L... -- :AAAA. VZ.255/2015.iZ'A}y-_y ' ; -~: ^ZÍ^A^IAI: \L..sAA^ky { '^^! ; - 'Y ; < SÁÍ; o;.. \y.pooatul;. KUMSP00RLZE4 ; tfnj j ^f^'^^7'' L... -- :AAAA. VZ.255/2015.iZ'A}y-_y ' SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ KONZULTAČNÍCH, PORADENSKÝCH A BEZPEČNOSTNÍCH

Více

SMLOUVA O TECHNICKÉ PODPOŘE. číslo TP40/11

SMLOUVA O TECHNICKÉ PODPOŘE. číslo TP40/11 SMLOUVA O TECHNICKÉ PODPOŘE číslo TP40/11 Poskytovatel: VITA software, s.r.o., Na Beránce 57/2, 160 00 Praha 6, IČ 61060631 zapsaná u Městského soudu v Praze, značka C/42951 zastoupená jednatelem RNDr.

Více

Smlouva o dílo Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty v obvodu OŘ Olomouc

Smlouva o dílo Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty v obvodu OŘ Olomouc Smlouva o dílo Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty v obvodu OŘ Olomouc uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění,

Více

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Waldorfská škola

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU - Elektrická kytara pro jazzovou hru" OBCHODNÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU - Elektrická kytara pro jazzovou hru OBCHODNÍ PODMÍNKY Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

Č.j. : (zhotovitele) Č.j: 33786/2008-15/1221 Číslo V CES: XXXXXX Číslo úkolu : XXXXXX SMLOUVA O DÍLO

Č.j. : (zhotovitele) Č.j: 33786/2008-15/1221 Číslo V CES: XXXXXX Číslo úkolu : XXXXXX SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 6 Č.j. : (zhotovitele) IOP Č.j: 33786/2008-15/1221 Číslo V CES: XXXXXX Číslo úkolu : XXXXXX SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské nám. 6, Praha

Více

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění VÝZVA k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění dle ust. 34 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj Vás tímto vyzývá k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Více

Obchodní podmínky Uchazeč je povinen předložit v nabídce tento návrh smlouvy o dílo, podepsaný ze strany uchazeče statutárním orgánem, jeho členem,

Obchodní podmínky Uchazeč je povinen předložit v nabídce tento návrh smlouvy o dílo, podepsaný ze strany uchazeče statutárním orgánem, jeho členem, Obchodní podmínky Uchazeč je povinen předložit v nabídce tento návrh smlouvy o dílo, podepsaný ze strany uchazeče statutárním orgánem, jeho členem, nebo osobou příslušně zmocněnou; originál nebo úředně

Více

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne.

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne. Dnešního dne uzavřely smluvní strany, IČ,, jehož jménem jedná (jako zhotovitel na straně jedné) a Městys Čachrov, IČ 00255319, Čachrov 55, 339 01 Klatovy, zastoupen starostkou Janou Kocurovou (jako objednatel

Více

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný )

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný ) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3 zákona

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1 Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1 Předmět smlouvy Č.j.: (druhé smluvní strany, příp. další údaje druhé smluvní strany) Technická asistence Čj.: Číslo v CES: Číslo úkolu : SMLOUVA O DÍLO Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Smlouva o zprostředkování

Smlouva o zprostředkování Smlouva o zprostředkování (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2445 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední škola

Více

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany Obchodní společnost: Karlovarský kraj IČO: 70891168 se sídlem: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Zastoupená:

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Příloha: Závazný návrh smlouvy SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Č.j.: 873/2012-28 Číslo v CES: BUDE DOPLNĚNO Číslo úkolu: BUDE DOPLNĚNO EU zdroje a BUDE DOPLNĚNO Státní rozpočet ČR

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

SMLOUVA O ÚČASTI V PSYCHOTERAPEUTICKÉM VÝCVIKU V LOGOTERAPII A EXISTENCIÁLNÍ ANALÝZE

SMLOUVA O ÚČASTI V PSYCHOTERAPEUTICKÉM VÝCVIKU V LOGOTERAPII A EXISTENCIÁLNÍ ANALÝZE SMLOUVA O ÚČASTI V PSYCHOTERAPEUTICKÉM VÝCVIKU V LOGOTERAPII A EXISTENCIÁLNÍ ANALÝZE Smluvní strany Organizátor Název IPIPAPP, spol. s r.o. Sídlo J. Glazarové 9e, Olomouc 779 00 Zástupce Doc. PhDr. Vladimír

Více

Smlouva o dílo Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty v obvodu OŘ Olomouc

Smlouva o dílo Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty v obvodu OŘ Olomouc Smlouva o dílo Odstraňování sněhu a ledu z oblasti výhybek a kolejiště pro zajištění sjízdnosti dopravní cesty v obvodu OŘ Olomouc uzavřena podle zákona č. 89/2012 Sb. Občanského zákoníku v platném znění,

Více

Článek I Smluvní strany. smlouvu o výkonu funkce

Článek I Smluvní strany. smlouvu o výkonu funkce SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA Článek I Smluvní strany Obchodní firma Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. se sídlem Kozelkova 131/IV, 503 51 Chlumec nad Cidlinou IČ: 60108606 Zapsaná

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy návrh SMLOUVA O DÍLO č. Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 jednající Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou bankovní

Více

1007 vodní plocha 18 789 90 Komárov u Opavy 776 Opava 1092 vodní plocha 2 075 25 Komárov u Opavy 776 Opava

1007 vodní plocha 18 789 90 Komárov u Opavy 776 Opava 1092 vodní plocha 2 075 25 Komárov u Opavy 776 Opava MMOPP00GGO5L SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE SLUŽEBNOSTI Č.: uzavřená na základě ust. 1785 a násl. z. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany:

Více

671609 0192 SMLOUVA č. ž. 27/ I. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Brna

671609 0192 SMLOUVA č. ž. 27/ I. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Brna 671609 0192 SMLOUVA č. ž. 27/ I. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Brna Smluvní strany: 1. Statutární město Brno, Dominikánské nám 196/1, 602 00 Brno IČ 44 99 27 85 bankovní spojení:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci SML/227/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Město

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva") SMLUVNÍ

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

laržby KUÍ1SP00SAFCS Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Ostrava Číslo účtu: 71238761/0100 (dálejen poskytovatel")

laržby KUÍ1SP00SAFCS Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Ostrava Číslo účtu: 71238761/0100 (dálejen poskytovatel) MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD KUÍ1SP00SAFCS OSLO SMLOUVY(DODATKU) laržby řkr. odb. i. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava Zastoupen: Ing. Tomášem Kotyzou,

Více

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby PEČOVATELSKÁ SLUŽBA KORYČANY Zámecká 457, 768 05 Koryčany Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby ( číslo smlouvy...) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Pan (paní)., nar.., bydliště., rodné

Více

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy Smlouva o dílo Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů (1) Objednatel: I. Účastníci smlouvy Národní památkový ústav Valdštejnské nám. 3, PSČ 118 01 Praha 1 Malá Strana, IČ: 75032333, DIČ: CZ75032333,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA S VÍCE ÚČASTNÍKY O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ

RÁMCOVÁ SMLOUVA S VÍCE ÚČASTNÍKY O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ !~ ť ~ IMP1 ~ OPERAČNÍPROGRAM PODPORUJEME ~j~ý 1 ŠVI LIDSKÉ ZDROJE VAŠI RUDOUCNOST A ZAMESTNANOST www.e5fcr.cz RÁMCOVÁ SMLOUVA S VÍCE ÚČASTNÍKY O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ uzavřená podle ustanovení

Více

Licenční a provozní podmínky projektu UNISEVEN. A. Licenční podmínky

Licenční a provozní podmínky projektu UNISEVEN. A. Licenční podmínky Licenční a provozní podmínky projektu UNISEVEN A. Licenční podmínky I. VYMEZENÍ POJMŮ I-2 Následující pojmy použité v těchto licenčních podmínkách nebo v dokumentech tvořících přílohy těchto Licenčních

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Článek I Smluvní strany 152/OŠK/2015 Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Mgr. Danielem Vachtarčíkem,

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI Střední zdravotnická škola, Cheb, Hradební 2 sídlo: Hradební 2, 350 38 Cheb, IČ: 00669733 zastupující osoba: Mgr. Zdeněk Hrkal IČ: (dále jen zadavatel

Více

Obec Poteč IČ: 00568694 se sídlem Poteč 12, 766 01 Valašské Klobouky zastoupená Josefem Manou, starostou (dále jen poskytovatel )

Obec Poteč IČ: 00568694 se sídlem Poteč 12, 766 01 Valašské Klobouky zastoupená Josefem Manou, starostou (dále jen poskytovatel ) Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Poteč číslo: 16/2015 uzavřená dle 159 a násl. zák. č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů,mezi: Poskytovatelem dotace: Obec

Více

Obchodní podmínky ze dne 1.4.2014. A. Předmět Obchodních podmínek. písemné smlouvy), ve které se na tyto Obchodní podmínky odkazuje.

Obchodní podmínky ze dne 1.4.2014. A. Předmět Obchodních podmínek. písemné smlouvy), ve které se na tyto Obchodní podmínky odkazuje. Všeobecné obchodní podmínky pro dodání zboží a provedení díla, resp. jiných plnění (dále jen Obchodní podmínky ) vydané ve smyslu ustanovení 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě

Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě Tuto smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (dále jen Smlouva o budoucí smlouvě ) uzavřely dne podle ust. 1785 a

Více

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

smlouva ) Preambule Článek I. Poskytnutí dotace Účel, na který je dotace určena Článek II. Doba realizace

smlouva ) Preambule Článek I. Poskytnutí dotace Účel, na který je dotace určena Článek II. Doba realizace Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: JID: 75233/2016/KUUK 16/SML2322 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE z Fondu Ústeckého kraje uzavřená dle ust 10a odst. 3 zákona

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel: Sídlo, adresa: Zastoupený: IČ: 75122863 (Dále jen objednatel) Zhotovitel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

Smlouva o dílo. název projektu: Systematické vzdělávání zaměstnanců Futaba Czech, s.r.o., k posílení konkurenceschopnosti společnost.

Smlouva o dílo. název projektu: Systematické vzdělávání zaměstnanců Futaba Czech, s.r.o., k posílení konkurenceschopnosti společnost. Příloha č.2 Smlouva o dílo na dílčí plnění zakázky grantového projektu ESF, reg.č. projektu: CZ.1.04/1.1.02/. název projektu: Systematické vzdělávání zaměstnanců Futaba Czech, s.r.o., k posílení konkurenceschopnosti

Více

Klinika onkologie a radioterapie FN Hradec Králové Platnost od: 2.1.2013. Schválili: Datum: Podpis: Hlavní autor protokolu: MUDr. Jan Jansa 2.1.

Klinika onkologie a radioterapie FN Hradec Králové Platnost od: 2.1.2013. Schválili: Datum: Podpis: Hlavní autor protokolu: MUDr. Jan Jansa 2.1. 1 Klinika onkologie a radioterapie FN Hradec Králové Platnost od: 2.1.2013 Dokument: standardní léčebný postup - verze 2013 Počet stran: 7 Přílohy: nejsou Protokol pro léčbu karcinomu prostaty Schválili:

Více

Smlouva o výkonu odborné praxe

Smlouva o výkonu odborné praxe Smlouva o výkonu odborné praxe Smluvní strany: 1) Název IČ: DIČ: Sídlem: Zastoupen: dále také jako Akreditované zařízení a 2) Jméno a příjmení: Narozen: Bytem: dále také jako Účastník a 3) Název IČ: DIČ:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1. Předmět smlouvy Č.j.: (druhé smluvní strany, příp. další údaje druhé smluvní strany) Technická asistence Čj.: Číslo v CES: Číslo úkolu : SMLOUVA O DÍLO Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Kupní smlouva (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední průmyslová škola

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz I. 1. 1. Provozovatel (Radek Krmela a David Krmela) provozují bezdrátovou síť pod označením RDLnet.cz dle rozdělených lokalit, jejímž prostřednictvím je zajišťováno

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace evidenční číslo DOT/2015/0603/0SV/OZSS uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle zákona Č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

S m l o u v a č. 5/ZF/RP Brno/2015 o poskytnutí finančních prostředků z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky

S m l o u v a č. 5/ZF/RP Brno/2015 o poskytnutí finančních prostředků z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky S m l o u v a č. 5/ZF/RP Brno/2015 o poskytnutí finančních prostředků z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

uzavřená podle ust. 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

uzavřená podle ust. 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 409 a násl. obchodního zákoníku Kupující: Prodávající: I. Smluvní strany Statutární město Opava se sídlem Opava, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535

Více