jakostní suché ,- Kč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "jakostní suché 2014 245,- Kč"

Transkript

1 Tuzemská vína Vinařství Lahofer 0,75l Rulandské bílé pozdní sběr suché ,- Kč Příjemné, plné víno zelenkavé barvy se zlatavými odlesky. Ve vůni odhalíte polosuché minerální i ovocné tóny, vůni květin, zralé hrušky a jemnou chlebovinku s vanilkovým tónem. Chuť je dlouhá, působí sladce, přesto že je obsah cukru nízký a je dokonale sladěný s kyselinkou, je pro tuto odrůdu typická - plná a extraktivní, se stopami ovoce, lískového oříšku a jemného vanilkového koření. 0,75l Ryzlink rýnský VOC suché ,- Kč Předpokládá se, že odrůda vznikla v okolí horního toku Rýna. Její pěstování se dá doložit v Německu od roku Vína Ryzlinku rýnského mají zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny, u bobulových výběrů až jantarové. 0,75l Veltlínské zelené VOC suché ,- Kč Svěží víno, které reprezentuje typické Veltlínské ze Znojemska, má jiskřivou a příjemnou světle zelenkavou barvu s jemnými zlatavými odlesky. Plná ovocná vůně limetky s pikantním aroma bílého pepře, provází kořenitá dochuť po pražených mandlích a zajímavé minerální tóny, typické pro terroir znojemské vinařské podoblasti. 0,75l Ryzlink vlašský kabinetní polosuché ,- Kč Vína Ryzlinku vlašského se vyznačují vyšším obsahem kyselin, které mohou být až ocelové. Při lepší vyzrálosti hroznů a nižší sklizni jsou svěže pikantní a ve vyšších stupních přívlastkových vín působí příjemným zralým dojmem, tvoříce harmonii se zbytkovým cukrem. 0,75l Sauvignon VOC suché ,- Kč Pokud ucítíte jemnou kořenitou vůni broskve, medu, angreštového kompotu, květu hluchavek či posečené trávy, pak nejspíš držíte v ruce sklenku Sauvignonu. V kořenité chuti zelenkavě zlatavého vína se projevuje svěží kyselinka, v dochuti rozeznáte tóny angreštového kompotu a žlutomasé broskve. 0,75l Veltlínské červené rané jakostní suché ,- Kč Příjemná, světle zlatožlutá barva. Ve vůni příjemné aroma, jemný muškátový tón až do bezového květu, žlutý meloun a oříšky. 0,75l Svatovavřinecké Rosé kabinetní polosladké ,- Kč Víno jemně narůžovělého odstínu. Svěží, čistě ovocná vůně s nádechem lesního a peckového ovoce s typickou odrůdovostí a pikantní kyselinkou.

2 0,75l Frankovka pozdní sběr suché ,- Kč Vyvážené víno s jiskřivou a sytou rubínovou barvou, v jehož intenzivní vůni ucítíte výrazné kořenité aroma ostružin, borůvek, skořice a čokolády. Chuť je delikátní s pikantní výraznější kyselinkou, které dominuje jemná tříslovina. Výjimečné jsou vábivé odstíny hořké čokolády a kakaového prášku patrné v elegantní dlouhé dochuti. 0,75l Dornfelder pozdní sběr suché ,- Kč Středně ranná moštová modrá odrůda. Vznikla křížením odrůd Helfensteiner Heroldrebe. Helfensteiner je německý kříženec odrůd Jakubské x Trolínské. Heroldrebe pak německý kříženec odrůd Modrý Portugal x Frankovka. a Vinařství Špalek 0,75l Pinot blanc pozdní sběr sur-lie ,- Kč Sur lie, ve francouzštině doslova na kvasnicích, je metoda při které se mladé víno ponechává ležet delší dobu na kvasnicích élevage, někdy za současného intenzivního promíchávání battonage. Ležením na kvasnicích probíhající autolýzou kvasnic vznikají sloučeniny dusíku, polysacharidy glykoproteiny, které usměrňují patrné 0,75l Tramín červený pozdní sběr polosuché ,- Kč Vína Tramínu mají intenzivnější barvu než většina ostatních bílých vín - jsou zelenožlutá až zlatožlutá. Pro víno Tramínu je příznačná bohatost omamující vůně a kořenitosti. 0,75l Svatovavřinecké jakostní suché ,- Kč Plné, vyzrálé víno rubínové barvy jemně voní po švestkových povidlech s podtóny sušených švestek a ostružin, které zaznívají i v dlouhé dochuti. Výraznější jemná tříslovina harmonicky ladí s obsahem kyselin a jemným tabákovým tónem. 0,75l Zweigeltrebe jakostní suché ,- Kč Plné extraktivní víno s typickou tmavě rubínovou barvou vás osloví příjemnou komplexní vůní drobného tmavého lesního ovoce, kde dominují ostružiny, hořkou čokoládou a višněmi v čokoládě. V bohaté chuti se líbivé ostružinové tóny a hořká čokoláda snoubí s výraznou, však vyrovnanou tříslovinou s minerální dochutí, kde na 0,75l Gryllus červený cuvée suché ,- Kč Cuvée odrůd Cabernet Sauvignon, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe Víno temně červené barvy, s vůní vanilky a kouře v kombinaci s lesními plody, sametovou chutí s tóny kávy a lesních plodů. 0,75l Šaler červený sladké ,- Kč Cuvée odrůd Portugal Modrý a Frankovka. Víno rubínově červené barvy, s vůní nakládaných višní, sladkou karamelovou chutí a dlouhou dochutí.

3 Waldberg Vrbovec s.r.o. 0,75l Hibernal pozdní sběr polosuché ,- Kč Víno zelenkavě zlatavé barvy, aroma i chuť je vyvážená s výrazně bohatými tóny, převládá bezový květ a černý rybíz, mango s citrusy, v dochuti lehce nasládlé se svěží kyselinkou. 0,75l Rulandské šedé pozdní sběr suché ,- Kč Rulandské šedé je odrůda, od jejíchž vín se očekává plnost, hebkost, vysoký extrakt, pomerančové tóny ve vůni spojené s dojmy medovosti. 0,75l Ryzlink rýnský VOC suché ,- Kč Víno zelenkavě zlatavé barvy, vůně i chuť odrůdově typických minerálně lipových tónů se svěží ovocností a jemně botrytickým nádechem, s perspektivní kyselinkou v dochuti. 0,75l Chardonnay jakostní suché 240,- Kč Jakostní vína stabilní a zajímavé kvality jsou osobitá a odrůdově typická. Vyráběná z hroznů výhradně z vlastních vinic. 0,75l Rulandské modré jakostní suché 240,- Kč Rulandské modré je starobylá, středně pozdní moštová odrůda, pocházející pravděpodobně z oblasti Burgundska. Vinařství Modrý sklep 0,75l Tramín červený pozdní sběr polosuché ,- Kč Víno zlatavé barvy, ve vůni i chuti je cítit vyzrálost hroznů medovými tóny, které doplňuje květ čajové růže s nádechem fialek a příjemnou kyselinkou v dochuti. 0,75l Chardonnay pozdní sběr suché ,- Kč Velmi plné víno s vůní akátového medu a lískových oříšků. Na jazyku příjemně nasládlá chuť připomínající vyzrálé meruňky. 0,75l Sauvignon pozdní sběr suché ,- Kč Pokud ucítíte jemnou kořenitou vůni broskve, medu, angreštového kompotu, květu hluchavek či posečené trávy, pak nejspíš držíte v ruce sklenku Sauvignonu. V kořenité chuti zelenkavě zlatavého vína se projevuje svěží kyselinka, v dochuti rozeznáte tóny angreštového kompotu a žlutomasé broskve.

4 Znovín Znojmo a.s. 0,75l Irsai Oliver pozdní sběr polosladké ,- Kč Irsai Oliver se vyznačuje svůdně neodolatelnou vůní po liliích a akátovém květu. V ústech oceníte přívětivou nasládlost příjemného zbytkového cukru a líbivou příchuť po vanilce a tropickém ovoci. 0,75l Rulandské šedé pozdní sběr polosuché ,- Kč Toto polosuché ušlechtilé Rulandské šedé zaujme příznivce mazlivě hladkých vín s jemným zbytkovým cukrem. Ve vůni můžete zaznamenat příjemný projev po medu či rozinkách. V ústech oceníte čistotu a dokonalou harmonii chuťového projevu. 0,2l Rulandské šedé slámové sladké ,- Kč Ležením na slámě vysušené a zkoncentrované hrozny daly vzniknout vínu bohatému na vše krásné, co toto ušlechtilé ovoce nabízí. Ve vůni objevíte svůdné tóny po rozinkách a medu, v chuti oceníte dokonalou čistotu projevu a podmanivý zbytkový cukr vyvážený příjemnou kyselinou. 0,75l Cabernet Sauvignon výběr z hroznů suché ,- Kč Po přivonění ve víně objevíte ušlechtilé tóny po lékořici, perníkovém koření nebo povidlech. V ústech potěší bohatým tělem, příjemnou tříslovinou a velmi dlouhou a čistou dochutí. Neodolatelná je příchuť po kvalitní čokoládě a sušených švestkách. Vinařství Hanzel Kč 0,75l Kerner pozdní sběr suché ,- Kč Harmonické víno s jiskrnou zelenkavou barvou se zlatavými odlesky. V jeho vůni najdete nasládlé ovocné tóny meruněk, kořenitost a příjmený minerální tón. Odruda byla vyšlechtěna v Německu křížením odrůd Trolínské a Ryzlink rýnský. 0,75l Neuburské pozdní sběr suché ,- Kč Elegantní víno zlatavé barvy se zelenkavými odlesky provází příjemná kořenitá vůně, zvolna přecházející do tónů po grepu, žlutých melounech či medově nasládlém tropickém ovoci. V chuti ovocité víno se svěží kyselinkou připomíná v dochuti vyzrálé pomelo a čerstvý ananas. Vínu bychom měli věnovat tolik pozornosti jako ženě. Uvážlivý výběr obého nám uspoří zlost i peníze. Když ho piješ, prohoď k němu i několik vlídných vět. Určitě je také rádo slyší

5 Zahraniční vína Selbach Riesling Blauschiefer 0,75l ,- Kč Německo Mosel Suché víno s harmonickou ovocností a mineralitou, které vytváří dojem sladkého vína. Svěží chuť podpořená tóny čerstvého ovoce, jako třeba bílé broskve a meruňky. Malý vinař, vyrábějící svá vína pouze na 20 ha vinic. Gruner Veltliner Steinfeder Durnstein 0,75l ,- Kč Rakousko Wachau Vůně je odrůdová, harmonická s tóny květin, pylu a medu. Lahodná a šťavnatá chuť, ve které se objevují medové a květinové tóny. Chateau Roc de Levraut Bordeaux Rouge 0,75l ,- Kč Francie AOC Bordeaux Klasické, dobře strukturované Bordeaux s tóny červeného a černého bobulového ovoce. Ovocná chuť s minerálními tóny a příjemnou kyselinou. Skládá se z odrůd: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc a zraje v dubových sudech. Chateau Pech-Céleyran La Clape 0,75l ,- Kč Francie AOC Bordeaux Velmi tmavá barva, výrazná, plná vůně připomínající marmeládu a lehce i tóny kůže, lesa, podhoubí a kapradí. 80% Syrah, 15% Grenache, 5% Mourvédre. 1/3 vína zraje 10 měsíců v sudech. Barbera Piemonte DOC 0,75l ,- Kč Itálie Piemonte Decentní, živá a odrůdově charakteristická vůně s tóny ostružin a třešní. Chuť je svěží, lehká, šťavnatá a nekomplikovaná s lehkým dotekem dřeva a tóny kompotovaných třešní. El Meson Crianza Tinto 0,75l ,- Kč Španělsko Rioja Intenzivní a elegantní vůně vyzrálého červeného peckovitého ovoce až povidel. Harmonická, sametová, teplá chuť navazuje na vůni. Dostatek pevné třísloviny podporuje sladké, vyzrálé tóny ovoce, višní v čokoládě a vanilky v závěru. 0,75l Piedra Negra Malbec Mendoza ,- Kč Argentina Mendoza Bohatá vůně lesních bobulí, tmavého peckovitého ovoce, švestek a s lehkým tónem pryskyřice. Hrozny pocházejí z Finca Alcayata v regionu Barrancas Maipú, ležící ve výšce 1100 metrů nad mořem. Caliterra Reserva Merlot 0,75l ,- Kč Chille Colchagua Valley Víno plného těla a bohatého ovocného charakteru. Plně vyzrálé třísloviny jsou základem měkké, kulaté struktury a příjemného, sametového pocitu v ústech. V dlouhém závěru se mísí chuť a aroma vanilky, dubu s nádechem bylinek.

6 Prosecco Le Contesse DOC 0,75l 255,- Kč Itálie Treviso Prosecco je známé šumivé víno, vyrobené z odrůdy Glera, která je pěstována pouze v Itálii. Více než 95 % vinic Prosecca se nachází v kraji Treviso, regionu Conegliano - Valdobbiadene. Prosecco Martini DOC 0,75l 360,- Kč Itálie Veneto Martini Prosecco je lehce aromatické perlivé víno se stopou zelených jablek a šalvěje. Svěží a dynamická chuť s harmonickým vyvážením kyselosti a ovocné chuti. Piper Heidsieck Cuvée Brut 0,75l 1 500,- Kč Francie Champagne 0,75l 2 800,- Kč Francie Champagne Freixenet Cordon Negro brut 0,75l 440,- Kč Španělsko Penedés Suchý sekt (Cava) jehož základem jsou domácí odrůdy 40% Parellada, 35% Macabeo a 25% Xarel-lo. Má světle žlutou barvu s nazelenalými okraji. Jemná, elegantní vůně, klasická pro sekty, které zrají tradiční metodou v láhvi. Objevují se tóny opečeného toastu. Čistá, suchá, svěží a šťavnatá chuť. Freixenet Carta Nevada 0,75l 440,- Kč Španělsko Champagne a sekty Pila ho Marilyn Monroe, Laurel & Hardy ho zapracovali do svých scénářů; dnes ho pijí jejich následovníci na oslavu získání vytoužených Oscarů. Piper Heidsieck Cuvée Brut se prezentuje vůní citrusů, hrušek a granátových jablíček. 55 % Pinot Noir, 30 % Pinot Meunier a 15 % Chardonnay. Ruinart Blanc de Blanc Brut Prestižní cuvée Blanc de Blancs nabízí nejlepší Chardonnay pouze vybraných ročníků. Má krásnou, zlatožlutou barvu, typickou pro Chardonnay. Čistá intenzivní vůně s nádechem francouzského pečiva a pražených mandlí. Chuť je subtilní a harmonická, doplněná tóny nektarinek, broskví a mirabelek, v závěru aroma medu. 100% Chardonnay Penedés Slámově žlutá barva, čisté a jemné perlení. V chuti je polosuché, plné, lahodné, svěží a ovocně zakulacené. Objevují se tóny broskví a medu. Je vyrobeno tradiční metodou kvašení v láhvi. "Dosage" se provádí stejným vínem, zrajícím 12 měsíců v sudech. 33% Macabeo, 33%Xarel-lo, 33%Parellada.

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS Chardonnay Bílé, suché 0,1l 18Kč Veltlínské zelené Bílé, suché 0,1l 18Kč Cabernet sauvignon Červené, suché 0,1l 18Kč Modrý portugal Červené, suché 0,1l 18Kč ŠUMIVÁ VÍNA/

Více

www.amanderestaurant.cz

www.amanderestaurant.cz www.amanderestaurant.cz Stanislav Omasta Boleradice Ryzlink rýnský 2015 Pozdní sběr, suché. Sytá jiskrná zlatožlutavá barva se zelenkavými odlesky vína je umocněná intenzivní vůní kvetoucích akátů a sušeného

Více

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr.

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2014 Vinařská obec Velké Němčice, viniční trať Punty Ochutnejte kořenitý veltlínek, který

Více

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr.

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2014 Vinařská obec Velké Němčice, viniční trať Punty Ochutnejte kořenitý veltlínek, který

Více

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES VINNÝ LÍSTEK FRANCIE CHAMPAGNE MOET & CHANDON BRUT IMPERIAL 0,75 1480 KČ SEKT BOHEMIA SEKT NEALKOHOLICKÝ 0,75 180 KČ BOHEMIA SEKT 0,75 180 KČ PROSECCO 0,75 230 KČ PORTSKÁ VÍNA PORTO QUEVEDO 20 YEARS OLD

Více

Vinný lístek Wine list Weinkarte

Vinný lístek Wine list Weinkarte Vinný lístek Wine list Weinkarte CHAMPAGNE 0,75 l Moët & Chandon - Cuvée Dom Perignon 4100,-Kč Champagne - Francie Pravé Champagne, nejprestižnější víno z vinařství Moët & Chandon. Jeho ojedinělost je

Více

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr.

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2015 Vinařská obec Šatov, viniční trať Na vinici Veltlínské zelené z jižní části znojemské

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

SEZNAM vystavených vzorků

SEZNAM vystavených vzorků Bílé jakostní známkové víno - cuvée 1 Bitalovi Dobšice, V Zahradách 2015 2,75 2 Vinařství Devíno Chvalovice 2015 muškáty 1,90 ** 3 Ing. Miloš Kolář Dobšice, Pod Tratí 150 2015 2,75 4 Polončáková Renata

Více

ce,, viniční trať U kapličky

ce,, viniční trať U kapličky Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2012 Vinařská obec Starovice, viniční trať Středohoří Suché Veltlínské zelené z Hustopečska

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené Vinařství Kořínek, Hnanice, kabinet /kabinett, suché/dry Barva je světle zelenkavá, chuť je lehčí až středně plná, velmi elegantní

Více

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Víno bílé Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Díl u Včelína, výrazné aroma, tropické ovoce, hruškový kompot, jablečné pyré, hladké jemné víno. zbytkový cukr: 5,8 g/l obsah kyselin: 6,9 g/l Sauvignon 2015

Více

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno VINNÝ LIST RESTAURANT KLOKO LOKOČÍ KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: Chardonnay - Lechovice Merlot 37,- Kč 37,- Kč bílé víno, červené víno ROČNÍKOVÁ VÍNA Z MORAVY 0,75L: Müller Thurgau, pozdní sběr 2012, Moravíno

Více

Rozlévaná vína & Wines by the glass

Rozlévaná vína & Wines by the glass Rozlévaná vína & Wines by the glass Bílá vína / White wines Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2015, suché Benada Privat Label, vinařská oblast Morava (Riesling, late harvest 2015, dry, wine region Moravia) Rulandské

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

Ý L Í S T E K N V I N

Ý L Í S T E K N V I N L Í S T E K Ý V I N N ŠUMIVÁ VÍNA Hrabal Sekt Brut / Vinaøství Hrabal, Velké Bílovice 0,75l 450,- Velice pøíjemný suchý sekt, vyrábìný klasickou metodou kvašení v láhvi (9 mìsícù). Vyroben citlivou kupáží

Více

Rozlévaná vína & Wines by the glass

Rozlévaná vína & Wines by the glass Rozlévaná vína & Wines by the glass Bílá vína / White wines Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2015, suché (Riesling, late harvest 2015, dry, wine region Moravia) Rulandské šedé, pozdní sběr 2017, polosuché (Pinot

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Libanonský restaurant El Emir

Libanonský restaurant El Emir Libanonský restaurant El Emir I když se v Libanonu mluví arabsky, je tato malá republika ve východním Středomoří domovem potomků jiných slavných obchodníků - dnešní Libanonci se hrdě hlásí ke svým fénickým

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

Ý L Í S T E K N V I N

Ý L Í S T E K N V I N L Í S T E K Ý V I N N ŠUMIVÁ VÍNA Hrabal Sekt Vinaøství Hrabal 0,75l 450,- Velice pøíjemný suchý sekt, vyrábìný klasickou metodou kvašení v láhvi (9mìsícù) Vyroben citlivou kupáží odrùd Ryzlik Rýnský,

Více

Vína jakostní bílá. Chardonnay

Vína jakostní bílá. Chardonnay Vína jakostní bílá Chardonnay Suché Tato odrůda pochází z Francie a je oblíbená a rozšířená v celém světě. Světle zlatožlutá barva, výrazná ovocná vůně, plná, harmonicky vyrovnaná chuť tyto vlastnosti

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Znojemská 2015

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Znojemská 2015 Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Znojemská 2015 Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Ocenění Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink vlašský

Více

Šampaňské / Champagne. Šumivé víno / Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00

Šampaňské / Champagne. Šumivé víno / Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00 Šampaňské / Champagne Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00 Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč 64,00 Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč 72,00 Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč

Více

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 600 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 600 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 600 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč Šumivé víno Sparkling

Více

Vinařské oblasti. Na zdraví! Eva Svobodová, sommeliérka a nákupčí vína ČR

Vinařské oblasti. Na zdraví! Eva Svobodová, sommeliérka a nákupčí vína ČR Katalog vín Vážení zákazníci, milovníci vína, je mi velkým potěšením představit Vám nový katalog, kde naleznete průřez tím nejlepším, co můžete v našem sortimentu vín najít. A to od špičkových tuzemských

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

Šampaňské, Sekty & Champagne, Sparkling wines

Šampaňské, Sekty & Champagne, Sparkling wines Šampaňské, Sekty & Champagne, Sparkling wines Šampaňské Champagne Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2.200 Kč Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Sekty Sparkling wines Bohemia Sekt brut 0,15l 70 Kč 0,75l

Více

Šampaňské Champagne. Sekty Sparling wines. Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 600 Kč. Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Sekty Sparling wines. Jean Pernet Champagne Tradition brut 0,75l 1 600 Kč. Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 600 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 600 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 500 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 500 Kč Sekty Sparling

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

Vinný lístek. Uvedené ceny zahrnují DPH.

Vinný lístek. Uvedené ceny zahrnují DPH. Vinný lístek Bílá vína Argentina 0,15l / 0,75l SAN FELIPE CLASIC CHARDONNAY, RUTINI WINES, MENDOZA 2010 Svěží mladé víno žlutozelenkavé barvy s příjemným ovocným aroma. Víno je podávané v karafě. CANDELA

Více

Šampaňské, Sekty & Champagne, Sparkling wines

Šampaňské, Sekty & Champagne, Sparkling wines Šampaňské, Sekty & Champagne, Sparkling wines Šampaňské Champagne Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2.200 Kč Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Sekty Sparkling wines Bohemia Sekt brut 0,15l 70 Kč 0,75l

Více

Výsledky soutěže vín - Pardubický festival vína 2014

Výsledky soutěže vín - Pardubický festival vína 2014 Výsledky soutěže vín - Pardubický festival vína 2014 A.1 Bílá tichá vína suchá Champion kategorie Bílá tichá vína suchá a zlatá medaile 30 Sylvánské zelené, 2011, pozdní sběr, Vinařství Tomáš Krist, CZE

Více

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ www.potravinydomu.cz 285,- 339,- 1 165,- výběr z nabídky Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH za 1 ks, objednáte-li více lahví jednoho druhu, získáte slevu. Kompletní sortiment vína

Více

Sekt & Crémant & Champagne

Sekt & Crémant & Champagne Sekt & Crémant & Champagne Vouvray, sekt - brut 340,- Louis de Grenelle, Francie - Loire Jasně žlutá barva s odlesky do zelena, delikátní drobné bublinky. Intenzivní květinový buket následuje svěží, vyvážená

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016. Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin.

KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016. Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin. KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016 Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin.cz 1. ZÁKLADNÍ ŘADA VÍN NÁZEV VÝROBKU 0,75 l nevratná lahev 0,75 l nevratná

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ. CHAMPAGNE a SEKTY

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ. CHAMPAGNE a SEKTY Nacházíte se na krásném místě Českého ráje v obci s doloženou historií přes 1000 let, v tradičním objektu, který v letech 2009-2010 prošel kompletní citlivou rekonstrukcí s důrazem na zachování původního

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Vinařství Kraus Mělník

Vinařství Kraus Mělník Vinařství Kraus Mělník Mělnická vinařská podoblast 335ha, 42 vinařských obcí. Rulandské modré, jenž nechal dovézt Karel IV. z burgundské obce Chambertin je nejpůvodnější odrůdou této podoblasti. Vinařství

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Znojemská 2013

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Znojemská 2013 Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Znojemská 2013 Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Č. šarže Zb. cukr. Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn. Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink

Více

Výsledky Grand Prix Vinex 2009 dle firem

Výsledky Grand Prix Vinex 2009 dle firem 349 6 Agricola Y Comercial Santa Camila S.A. Carmenére reserva 2007 reserva 84,00 CHL Maule Valley L8185 CHL 154 3 AGRODRUŽSTVO NOVÝ ŠALDORF Rulandské šedé 2007 výběr z hroznů 76,33 CZE Morava/Znojemská

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

Rozlévaná vína & Wines by the glass

Rozlévaná vína & Wines by the glass Rozlévaná vína & Wines by the glass Bílá vína / White wines Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2014, suché Benada Privat Label, vinařská oblast Morava (Riesling, late harvest 2014, dry, wine region Moravia) 0,15

Více

Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč

Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč ŠUMIVÁ VÍNA SPARKLING WINES Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Rosé Brut 0,15 l 85,- Kč 0,75 l

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Sekt & Crémant & Champagne

Sekt & Crémant & Champagne Sekt & Crémant & Champagne Vouvray, sekt - brut 340,- Louis de Grenelle, Francie- Loire Jasně žlutá barva s odlesky do zelena, delikátní drobné bublinky. Intenzivní květinový buket následuje svěží, vyvážená

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965 U Královny Elišky ZALOŽENO 1965 Brno Vinný lístek Wine List Wein Karte Mendlovo náměstí 959/1b 603 00 Brno tel. 543 212 578 e-mail: info@ukralovnyelisky.cz www.ukralovnyelisky.cz Setkání historie se současností

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC 0,75l 1 455 Kč Moët & Chandon Impérial Brut Moët & Chandon, Champagne 0,75l 2 455

Více

Šumivá Vína Sparkling Wines

Šumivá Vína Sparkling Wines www.jewel.cz - 1 - Wine List Šumivá Vína Sparkling Wines Šampaňské Champagne - 2 - Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 475,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 475,- Kč

Více

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965 U Královny Elišky ZALOŽENO 1965 Brno Vinný lístek Wine List Wein Karte Mendlovo náměstí 959/1b 603 00 Brno tel. 543 212 578 e-mail: info@ukralovnyelisky.cz www.ukralovnyelisky.cz Setkání historie se současností

Více

ODRŮDA přívlastek ročník alkohol. 1. Rulandské bílé vzh 2012 13,5 8,1 4,2 polosuché 3. 2. Chardonnay vzh 2013 13 6,1 7,7 suché 3

ODRŮDA přívlastek ročník alkohol. 1. Rulandské bílé vzh 2012 13,5 8,1 4,2 polosuché 3. 2. Chardonnay vzh 2013 13 6,1 7,7 suché 3 u Mikrosvín 1. Rulandské bílé vzh 2012 13,5 8,1 4,2 polosuché 3 2. Chardonnay vzh 2013 13 6,1 7,7 suché 3 3. Ryzlink vlašský ps 2014 11 3,7 6,3 suché 2 4. Rulandské šedé ps 2014 11 6 7,4 suché 2 5. Rulandské

Více

Velkoobchodní ceník moravských vín

Velkoobchodní ceník moravských vín Velkoobchodní ceník V naší nabídce naleznete vína z vinařství: Arte Vini str. 2 Vinařství Arte Vini vyrábí vysoce kvalitní vína v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma. V sortimentu naleznete suchá bílá a červená

Více

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur ,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur www.mountfield.cz www.mountfield.cz Mountfield a chilská vína! Vážená zákaznice, vážený zákazníku, milí přátelé, opravdu kvalitní

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

Novosedelské sklepy open

Novosedelské sklepy open VINAŘSKÁ NOVOSEDLY Novosedelské sklepy open 18. června 2016 od 10 do 19 hodin Možnost využití kupónů k nákupu ochutnaných vín i v neděli od 9 do 12 hodin Na vaši návštěvu se těší novosedelští vinaři NSOpen-katalog-Mar16.indd

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

CHAMPAGNE & CRÉMANT & SEKT

CHAMPAGNE & CRÉMANT & SEKT CHAMPAGNE & CRÉMANT & SEKT Moravský sekt brut - Vinařství Šamšula Cena: 0,75l / 490, 90,-Kč 0,1l / 79,- Kč Odrůdy: Chardonnay a Pinot noir Sekt připravený klasickou metodou druhotným kvašením v lahvi s

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast ZNOJEMSKÁ Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink vlašský / Welschriesling. Zb. cukr.

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast ZNOJEMSKÁ Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink vlašský / Welschriesling. Zb. cukr. Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast ZNOJEMSKÁ 2016 Seznam vzorků - dle kategorií, odrůd a poté dle bodů Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink vlašský

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek ResortLednice Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 0,75

Více

Pol Roger Rich, Demi-Sec 1770,- Pol Roger Blanc de Blanc Vintage 2780,- Lanson Rosé Label Brut 1900,- Moët & Chandon Brut Imperial 1630,-

Pol Roger Rich, Demi-Sec 1770,- Pol Roger Blanc de Blanc Vintage 2780,- Lanson Rosé Label Brut 1900,- Moët & Chandon Brut Imperial 1630,- Šumivá vína 0,75l Francie Pol Roger, Champagne Pol Roger Rich, Demi-Sec Víno vyrobené ze všech tří povolených odrůd, v rovnoměrném poměru. Má žlutozlatou barvu a plynulé perlení. Sladká, elegantní, ale

Více

Modrý sklep Oblast: Morava Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf

Modrý sklep Oblast: Morava Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf Modrý sklep Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf Sauvignon - jakostní -suché 5139 175 Kč původ odrůdy je Francie. Vína jsou plná, kořenitá a aromatická, zelenožluté barvy. Celá škála vůní nás vede od

Více

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45,

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45, předkrmy Terinka z uzeného lososa 50 g s koriandrovým gervais, bylinkové toasty 129, Roládka z kozího sýra 90 g v piniové krustě s olivovou tapenádou a pečenou červenou řepou 129, Kachní jatýrka 100 g

Více

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25.125 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75..390 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast ZNOJEMSKÁ 2017 Seznam vzorků - dle kategorií, odrůd a poté dle bodů

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast ZNOJEMSKÁ 2017 Seznam vzorků - dle kategorií, odrůd a poté dle bodů Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast ZNOJEMSKÁ 2017 Seznam vzorků - dle kategorií, odrůd a poté dle bodů Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Int.

Více

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparling wines. Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 600 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparling wines. Jean Pernet Champagne Tradition brut 0,75l 1 600 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 600 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč Šumivé

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

Champagne. Šumivá vína Ch. C. André Brut 0,75l 290 Kč. Prosecco Prosecco Treviso Frizzante DOC San Venanzio 0,75l 380 Kč. Brut Classic Deutz

Champagne. Šumivá vína Ch. C. André Brut 0,75l 290 Kč. Prosecco Prosecco Treviso Frizzante DOC San Venanzio 0,75l 380 Kč. Brut Classic Deutz Vinný lístek Brut Classic Deutz Champagne 0,75l 1 550 Kč Delikátní, živé a skvěle vyvážené základní šampaňské. Jedná se o cuvée odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier s až 40% podílem rezervních

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast velkopavlovická 2013

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast velkopavlovická 2013 Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast velkopavlovická 2013 Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Č. šarže Zb. cukr. Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn. Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá

Více

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75...290 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

srdečné víno z Čejkovic

srdečné víno z Čejkovic srdečné víno z Čejkovic průvodce odrůdami ročníku 2011 srdečné víno z Čejkovic Vinařství Esterka založil Vít Esterka v roce 2006 v Čejkovicích na jižní Moravě. Čejkovice nabízí vinařům nejteplejší klima

Více

Šampaňské / Champagne. Šumivé víno / Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l Kč 60,00

Šampaňské / Champagne. Šumivé víno / Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l Kč 60,00 Šampaňské / Champagne Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00 Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč 64,00 Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč 72,00 Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč

Více

Roční k. 1 Petr Skoupil Tramín červený 2011 3 pozdní sběr CZE Champ. 2 Ampelos, a.s. Rulandské šedé 2011 3 výber z hroznů CZE Bílých

Roční k. 1 Petr Skoupil Tramín červený 2011 3 pozdní sběr CZE Champ. 2 Ampelos, a.s. Rulandské šedé 2011 3 výber z hroznů CZE Bílých Pořadí Přihlašovatel Název vína Roční k K a t Jakostní zařazení Země SCORE 1 Petr Skoupil Tramín červený 2011 3 pozdní sběr CZE Champ. champ. 2 Ampelos, a.s. Rulandské šedé 2011 3 výber z hroznů CZE Bílých

Více

Č. vz. Odr. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn.

Č. vz. Odr. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn. Národní soutěž vín - znojemská podoblast 2012 Č. vz. Odr. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn. Kategorie (A-Bílá vína suchá a polosuchá) Ryzlink vlašský

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Národní soutěž vín 2011 - znojemská podoblast

Národní soutěž vín 2011 - znojemská podoblast 33 Rulandské šedé výběr z hroznů 2009 907 AGRODRUŽSTVO NOVÝ ŠALDORF Znojmo A 3300 87,00 S* 36 Rulandské šedé výběr z hroznů 2009 907 AGRODRUŽSTVO NOVÝ ŠALDORF Znojmo A 3000 80,33 * 45 Ryzlink rýnský pozdní

Více

Velký podzimní moravský košt v Praze Celkové výsledky dle kategorií

Velký podzimní moravský košt v Praze Celkové výsledky dle kategorií Velký podzimní moravský košt v Praze Celkové výsledky dle kategorií 244 aromatická vína Muškát moravský 2002 Znovín Znojmo, a.s. 37 1 91 aromatická vína Irsai Oliver 2004 Vinařství Vladimír Tetur 33 2

Více

CHARLESTON RESTAURANT VINNÝ LÍSTEK

CHARLESTON RESTAURANT VINNÝ LÍSTEK CHARLESTON RESTAURANT VINNÝ LÍSTEK ŠUMIVÁ VÍNA 1 Prosecco Burt Treviso DOC Borgo Molino (Itálie, Treviso) Víno se zářivou slámově žlutou barvou. Ve vůni i v chuti lze cítit zralá letní jablka a hrušky.

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie.

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie. Vinný lístek Rozlévaná sudová bílá vína La Cantina Chardonnay, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Rozlévaná sudová červená vína La Cantina Merlot, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Champagne

Více

Velkoobchod a prodej vína

Velkoobchod a prodej vína Objednávky - T: 702505552 e-mail: cernin.patrik@email.cz Lahvová moravská jakostní a přívlastková vína Odrůda Ročník Zatřídění Zbytkový cukr Balení Ocenění Divoká višeň FRIZZANTE ovocné víno polosladké

Více

Neoficiální výsledky Grand Prix Vinex 2010. č.vz kategorie přihlašovatel/výrobce název vína ročník jakostní zařazení body země číslo šarže

Neoficiální výsledky Grand Prix Vinex 2010. č.vz kategorie přihlašovatel/výrobce název vína ročník jakostní zařazení body země číslo šarže 47 1 VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s. Hibernal BIO 2008 pozdní sběr CH/1 CZE 1481 109 2 VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s. Sauvignon 2008 pozdní sběr 1 CZE 1568 187 3 Ing. Richard Tichý Pálava 2008 výběr z hroznů 1 CZE

Více

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparling wines. Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 500 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparling wines. Jean Pernet Champagne Tradition brut 0,75l 1 500 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 500 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč Šumivé

Více

Ceník nabídky vín 27.05.2016

Ceník nabídky vín 27.05.2016 Ceník nabídky vín 27.05.2016 Název / Odrůda Kód Druh Vinařství Země Oblast Cena s DPH Kraus - zemské, suché, Mělnické vinařství Kraus / 4 bílé Kraus, Mělník 109,- Kč Enotrion cuvée - zemské, polosuché,

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

Ceník cateringových coffee breaků, menu a galavečeří 2012

Ceník cateringových coffee breaků, menu a galavečeří 2012 Ceník cateringových coffee breaků, menu a galavečeří 2012 Coffee break I Coffee break II Coffee break III Coffee break IV Coffee break V Coffee break VI Coffee break VII Coffee break VIII Coffee break

Více

ROZLÉVANÉ STÁČENÉ SUDOVÉ VÍNO

ROZLÉVANÉ STÁČENÉ SUDOVÉ VÍNO ROZLÉVANÉ STÁČENÉ SUDOVÉ VÍNO Bílé: Müller Thurgau Rulandské šedé Tramín červený Muškát moravský Chardonnay Rulandské bílé Růžové: Svatovavřinecké Červené: Modrý Portugal Rulandské modré Dornfelder - polosladké

Více

České pivo a jeho role v české gastronomii

České pivo a jeho role v české gastronomii České pivo a jeho role v české gastronomii Václav Berka Hotel Aquapalace Praha 17.4.2013 1 Před 170 lety se v Plzni zrodil první zlatý ležák plzeňského typu, který záhy začal napodobovat nejen zbytek Čech

Více

VO - Karbula s.r.o. Okouzlení malými skvosty

VO - Karbula s.r.o. Okouzlení malými skvosty VO - Karbula s.r.o. Reevvool luuččnní í 327,, Moorraavvsskkýý PPí ísseekk - kkool loonni iee Tel l..:: 518 387 343,, fax:: 518 387 345 ee-maai il:: vvoo..kkaarrbuul laa@sseezznnaam..cczz Ceník výběrových

Více

Vážení hosté, personál Restaurace U krbu

Vážení hosté, personál Restaurace U krbu vinná karta Vážení hosté, vítáme Vás v restauraci U krbu. Pohodlně se usaďte a nasávejte atmosféru tohoto stylového prostředí. Ve spolupráci s našim sommelierem Štěpánem Mlejnkem jsme pro Vás vybrali

Více

Velký podzimní moravský košt v Praze Seznam přihlášených vín

Velký podzimní moravský košt v Praze Seznam přihlášených vín Velký podzimní moravský košt v Praze Seznam přihlášených vín číslo vinařská obec(trať) objednávková vzorku odrůda (název) ročník predikát producent cena s DPH 49 André 2004 Mitoma Vrbice s.r.o. Vrbice

Více