Cubitron II Poznejte to nejlepší

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cubitron II Poznejte to nejlepší"

Transkript

1 Cubitron II Poznejte to nejlepší Akční nabídka pro autolakovny

2 Vše, co potřebujete vědět o 3M Cubitron II 3M Cubitron II je revoluční řešení pro broušení v automobilovém průmyslu. Na kotoučích Cubitron II je použitý keramický minerál ve tvaru trojúhelníku. Díky tvaru trojúhelníku se zrno rovnoměrně odlamuje a tvoří se další ostré hroty a hrany. Tyto trojúhelníky jsou nasměrovány tak, že každý trojúhelník využívá svého maximálního brusného potenciálu. Kotouč Cubitron II má až dvakrát delší životnost, rychlejší úběr a zajišťuje jemnější a rovnoměrnou úpravu povrchu. Tyto kotouče se méně zahřívají, a proto je možné dosáhnout vyššího výkonu při menším tlaku. Ubírá materiál o 30 % rychleji než tradiční brusné kotouče Má až dvakrát delší životnost

3 Tipy a triky 1. 3M precizně tvarované zrno zachovává extra ostré hroty a hrany, které brousí velmi rychle při menším tlaku. 2. Koutouče mají mnohem delší životnost, lze vybrousit větší plochu jedním kotoučem, a tedy vyžaduje méně kotoučů na dokončení práce. 3. Keramická zrna trojúhelníkového tvaru se obrušují rovnoměrně a méně zahřívají broušenou plochu. 4. S 3M Cubitron II lze brousit holý kov, aniž by se brusný kotouč rychle ztupil.

4 3M Cubitron II prémiové brusné kotouče Kotouče 3M Cubitron II pro excentrické brusky jsou revolučním zlepšením v technologii broušení v automobilovém průmyslu a je pro ně typické použití keramického minerálu trojúhelníkového tvaru. Jak se zrno trojúhelníkového tvaru opotřebovává, neustále se odlamuje, a vytváří tak ostré hroty, které se zařezávají do kovu, rovnoměrně se opotřebovávají a mají velmi dlouhou životnost a konzistentní tvar. Ubírá materiál o 30 % rychleji než jiná prémiová brusiva Má až dvojnásobnou životnost Zajišťuje jemnější a stejnoměrnější povrchovou úpravu Stačí mu nižší tlak Přesně tvarované zrno 3M Přesně tvarované zrno v brusivu Cubitron II se neustále odlamuje, a vytváří tak ostré hroty a hrany ubírá materiál čistěji a rychleji, nezahřívá se a má mnohem delší životnost. Konvenční keramické brusné zrno Konvenční keramické brusné zrno má nepravidelný tvar. Místo čistého řezu podobného obrábění zrno spíše orá kov, způsobuje tak zahřívání, pomalejší úběr a kratší životnost. Cubitron II. Cubitron II. 8,0 Konkurence 35,0 Konkurence 7,0 30,0 Úběr (gramy) 6,0 5,0 4,0 3,0 Úběr (gramy) 25,0 20,0 15,0 2,0 10,0 1,0 5,0 0, Čas (minuty) 0, Čas (minuty)

5 Prémiové brusivo Cubitron II vyniká až o 30 % rychlejším a čistším úběrem oproti jiným brusivům. Těchto vlastností je docíleno díky patentované technologii precizně tvarovaného zrna Cubitron II. Zrno se postupně odlamuje a tím vznikají stále nové a ostré hroty. Vyzkoušejte brusivo s až dvakrát delší životností než u běžných brusiv. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 1A 100 3M 737U Cubitron II Purple+ brusný kotouč zrnitost 120+ průměr 150 mm M 737U Cubitron II Purple+ brusný kotouč zrnitost 180+ průměr 150 mm BONUS: batoh s logem 3M cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

6 3M Cubitron II prémiové brusné kotouče pro karosárny Fotografie je pouze ilustrační. Určeno pro karosárny! 3M Cubitron II fíbrové kotouče Roloc jsou ideální na standardní klempířské práce, jako je zabrušování svár a kovů. Kotouče jsou navrženy tak, aby měly rychlejší úběr, méně zahřívaly povrch a vyžadovaly menší tlak než běžná brusiva. Navíc vydrží mnohem déle než běžná brusiva. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 2A 15 3M 786C Cubitron II fíbrový kotouč Roloc zrnitost 60+ průměr 50 mm M 786C Cubitron II fíbrový kotouč Roloc zrnitost 80+ průměr 50 mm M podložka, Roloc, tvrdá průměr 50 mm BONUS: tričko s logem 3M cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

7 3M Lešticí sada, zelená řada Zelená řada 3M slouží k odstranění škrábanců v prvním kroku. Brusná pasta 3M Fast Cut Plus je vhodná pro leštičku s otáčkami do ot/min, brusná pasta Fast Cut XL je určená do vyšších teplot, méně se tzv. zapéká a lze ji použít až do ot/min. Před aplikací pastu řádně protřepejte a naneste pouze malé množství na molitan. Více pasty je spíše na škodu. Po prvním kroku vždy použijte kontrolní sprej. AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 3A 2 3M Fast Cut Plus brusná pasta zelená objem 1 l M Fast Cut XL brusná pasta zelená objem 1 l M Pěnový lešticí kotouč plochý, zelený průměr 150 mm BONUS 1 3M Kontrolní sprej objem 500 ml BONUS: Kapesní svítilna MICRO MAG-LITE cena balíčku: 3 741,50 Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

8 3M PPS sady Systém na přípravu barvy 3M Paint Preparation System využívá pro míchání i nástřik jediný kelímek do barvy nepronikají žádné nečistoty zvenčí a uzavřený systém je vybaven vestavěným filtrem. Výrazně šetří čas a náklady na spotřebu barev, ředidel a spotřebního materiálu. Nepoužitou barvu lze uskladnit pro budoucí využití jednoduše uzavřením kelímku víčkem. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 4A 1 3M PPS Standard sada 125 μ objem 770 ml 50 vložek, 50 víček, 20 uzávěrů (125 μ) M PPS Midi sada 125 μ objem 400 ml 50 vložek, 50 víček, 20 uzávěrů (125 μ) BONUS: kuchyňský nůž Wüsthof cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

9 3M Víceúčelový spárovací tmel Díky hybridní technologii vytvoříte s 3M víceúčelovým hybridním tmelem různé textury, jako je vystříkání, natírání nebo spárování. Navíc je vhodný jako obnova vrstvy při odštípnutí laku. Tmel je možné přelakovat téměř okamžitě vodou ředitelnými barvami. Pokud tmel zůstane nepřelakovaný více než 24 hodin, lehce obruste povrch brusným rounem 3M Scotch-Brite, abyste zajistili přilnavost barvy. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 5A 3 3M Víceúčelový spárovací tmel, béžový objem 310 ml BONUS: 2 osvěžovač vzduchu značky California Scents, vůně Route66 a vůně New Car cena balíčku: 801 Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

10 3M Trizact prémiové brusné kotouče Při strojním použití zanechává jemný a čistý brus, který je jednoduše leštitelný. Brusivo 3M Trizact brousí od začátku do konce stejně, nezaznamenává výrazný nástup ani rychlý ústup brusu. 3M Trizact v zrnitosti je vhodný po každém použití Trizactu P3000. Nejvíce ho oceníte na tmavých barvách, následné leštění je mnohem snazší. Brusivo 3M Trizact doporučujeme skladovat v boxech, do kterých se nepráší, aby si brusivo zachovalo jemnou strukturu a nepoškrábalo povrch. Vyplachujte ho pouze rozprašovačem. Nesušte ho na topení ani na sluníčku, jinak se zkroutí a znehodnotí se. BONUS AKČNÍ BALÍČEK obj. č. 6A 15 3M Trizact matovací kotouč na pěnovém podkladě zrnitost P1000 průměr 150 mm M Trizact matovací kotouč na pěnovém podkladě zrnitost P3000 průměr 150 mm M Trizact matovací kotouč na pěnovém podkladě zrnitost P6000 průměr 150 mm BONUS: Pánská bunda s logem 3M cena balíčku: Kč Akční cenu lze kombinovat s dalšími slevami od vašeho distributora 3M.

11 Objevte limitovanou kolekci 3M Batoh s logem 3M Velký hlavní díl s kapsou Postranní síťové kapsy a pásky pro uchycení věcí na tašku Velká přední kapsa se zdrhovadlem a výstupem na sluchátka Výborně propracovaný a polstrovaný popruh přes rameno Designové triko s logem 3M Pánské velikosti L, XL, XXL, černá barva Limitovaná kolekce 3M 100% česaná bavlna Kapesní svítilna MICRO MAG-LITE Svítilna velikosti propisky Odolná a lehká, ze slitiny hliníku Možnost upravovat světelný kužel Kuchařský nůž Silverpoint zn. Wüsthof 16 cm čepel Univerzální nůž pro každodenní využití Broušen speciální technologií zaručující extrémní ostrost Rukojeť z černé umělé hmoty, pohodlná do ruky Osvěžovač vzduchu do vozu California Scents Newport New Car a vůně Route66 Dlouhotrvající příjemná vůně Pevná konzistence osvěžovače nepoleptá interiér vozu Vhodné do vozu, domácnosti nebo kanceláře Pánská bunda s logem 3M Pánské velikosti L, XL, XXL, tmavě modrá barva Úpletový límec a manžety s kontrastními pruhy 4 kapsy

12 Máte dotazy k produktům? Chcete si je nechat předvést? Obchodně-techničtí poradci 3M vás rádi navštíví ve vaší provozovně, pomohou vám vytipovat vhodné výrobky a poradí vám, jak si nejlépe usnadnit a zkvalitnit práci s výrobky 3M. Infolinka Robert Otmar Obchodně-technická podpora 3M pro západní Čechy T: E: rotmar@mmm.com Ivo Brychcí Obchodně-technická podpora 3M pro východní Čechy a Prahu T: E: ibrychci@mmm.com Petr Devečka Obchodně-technická podpora 3M pro Moravu T: E: pdevecka@mmm.com Podmínky akční nabídky Váš 3M autorizovaný distributor: Akční nabídka je platná při objednání u autorizovaného distributora 3M od do nebo do vyprodání zásob. Uvedené ceny jsou bez DPH. Tato akční nabídka je pouze reklamním sdělením a nejedná se o nabídku ve smyslu ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Pro více informací se neváhejte obrátit na svého distributora 3M materiálů nebo na obchodně-technickou 3M podporu dle svého regionu. Kontaktovat nás můžete i přes infolinku 3M: *. *) Pro volajícího je spojení uskutečněné v rámci služby zpoplatněné dle ceníku operátora přístupové sítě. Divize Autoopravárenství 3M Česko, spol. s r. o. V Parku 2343/ Praha 4 Česká republika T: E: 3MCesko@3M.com 3M, PPS,Trizact, Cubitron a Scotch-Brite jsou ochranné známky společnosti 3M. Prosím recyklujte. Tištěno v ČR. 3M Všechna práva vyhrazena. Najdete nás na Facebooku

Chraňte. se efektivně

Chraňte. se efektivně Chraňte se efektivně Akční nabídka pro autolakovny 2. 2. 30. 4. 2015 Práce ve světě komfortu Víte, které osobní ochranné pracovníchraňte prostředky jsou efektivně pro vás nejvhodnějsí? se BROUŠENÍ 3M Versaflo

Více

Zacíleno na závěrečný lesk

Zacíleno na závěrečný lesk Zacíleno na závěrečný lesk Akční nabídka pro autolakovny 1. 9. 30. 11. 2015 Vše, co potřebujete vědět o leštění Systémy leštění 3M Společnost 3M nabízí kompletní sortiment produktů k dosažení dokonale

Více

Zacíleno na závěrečný lesk

Zacíleno na závěrečný lesk Zacíleno na závěrečný lesk Akční nabídka pro autolakovny 1. 9. 30. 11. 2015 Vše, co potřebujete vědět o leštění Systémy leštění 3M Společnost 3M nabízí kompletní sortiment produktů k dosažení dokonale

Více

Zabruste k informacím

Zabruste k informacím Zabruste k informacím Akční nabídka pro autolakovny 4. 5. 31. 7. 2015 Vše, co potřebujete vědět o broušení Brusné systémy 3M Společnost 3M, světová jednička v broušení, přišla jako první s mnoha inovativními

Více

Chraňte. se efektivně

Chraňte. se efektivně Chraňte se efektivně Akční nabídka pro autolakovny 2. 2. 30. 4. 2015 Práce ve světě komfortu Víte, které osobní ochranné pracovní prostředky jsou pro vás nejvhodnějsí? Jednoduše si vyberte z našeho přehledného

Více

Chraňte. se efektivně

Chraňte. se efektivně Chraňte se efektivně Akční nabídka pro autolakovny 2. 2. 30. 4. 2015 Práce ve světě komfortu Víte, které osobní ochranné pracovní prostředky jsou pro vás nejvhodnějsí? Jednoduše si vyberte z našeho přehledného

Více

Více než. 100 let inovací. Pro svět. automobilů. www.3m.cz/lakovny

Více než. 100 let inovací. Pro svět. automobilů. www.3m.cz/lakovny Nové trendy!?! Více než 100 let inovací Pro svět automobilů www.3m.cz/lakovny Nevěštíme VÍCE NEŽ 100 LET JSOU INOVACE CHARAKTERIS- TICKÝM ZNAKEM NAŠÍ SPOLEČNOSTI. ABYCHOM MOHLI TVOŘIT BUDOUCNOST PŘESNĚ

Více

Chraňte svoji práci a investice

Chraňte svoji práci a investice Chraňte svoji práci a investice Akční nabídka pro lakovny 2.10. - 15.12.2017 3M Dirt trap Stříkací kabina je jednou z největších investic ve Vašem provozu. Její udržování ve špičkovém stavu je nekonečný

Více

Jarní akce na výrobky 3M

Jarní akce na výrobky 3M Jarní akce na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.2. do 30.5.2019 3M Vosk do dutin s 360 rozptylem Při výrobě automobilů se neustále používají pokročilejší a modernější materiály. Oborové

Více

Jarní akce na výrobky 3M

Jarní akce na výrobky 3M Jarní akce na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.2. do 30.5.2019 3M Vosk do dutin s 360 rozptylem Při výrobě automobilů se neustále používají pokročilejší a modernější materiály. Oborové

Více

Příprava a stříkání barev s 3M čistě a profesionálně

Příprava a stříkání barev s 3M čistě a profesionálně Příprava a stříkání barev s 3M čistě a profesionálně Akční nabídka pro autolakovny 12. 9. 30. 11. 2016 Vše, co potřebujete vědět o 3M PPS Systému na stříkání barev 3M PPS Systém na stříkání barev je unikátní

Více

Sáhněte si. Inspirujeme Vás. na bonus. v každodenním životě. Vaše Knížka výhod BONUS. 470 Kč BONUS. Úspora na míru zdarma

Sáhněte si. Inspirujeme Vás. na bonus. v každodenním životě. Vaše Knížka výhod BONUS. 470 Kč BONUS. Úspora na míru zdarma Sáhněte si na bonus Vaše Knížka výhod Inspirujeme Vás v každodenním životě Každý z nás je svým způsobem umělec ve svém oboru...... a k vytvoření dokonalého díla potřebuje ty nejlepší nástroje. Abychom

Více

3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do

3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 31.8.2019. 3M TM PPS TM 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev Nové od adaptéru po kelímek.

Více

Festool týdny Skvělá akce na nářadí od 4.4. do

Festool týdny Skvělá akce na nářadí od 4.4. do Festool týdny Skvělá akce na nářadí od 4.4. do 30.6.2018 Novinky Nové hadice Hladký textilní povrch zabraňuje zaseknutí a zabezpečuje Optimální proudění vzduchu zlepšuje sací výkon a je tišší Kónický dizajn

Více

3M PPS 2.0 systém pro přípravu. a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do

3M PPS 2.0 systém pro přípravu. a aplikaci barev. Letní akce na výrobky 3M. Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 3M PPS 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev Letní akce na výrobky 3M Využijte unikátní nabídky platné od 1.6. do 31.8.2019. 3M PPS 2.0 systém pro přípravu a aplikaci barev Nové od adaptéru po kelímek.

Více

výhčoerpdy ejte našeho týmu

výhčoerpdy ejte našeho týmu Čerpejte výhody našeho týmu Nejnovější trendy 3M mne doprovázejí každý den Výrobky 3M mi poskytují spolehlivost, kvalitu a ochranu nejen v práci, Víte, kde všude se s výrobky 3M setkávám? ale i v běžném

Více

3M nářadí. Konec kompromisů. je tu. 3M Abrasive Systems. Nová řada nářadí 3M Electric Power Tool System

3M nářadí. Konec kompromisů. je tu. 3M Abrasive Systems. Nová řada nářadí 3M Electric Power Tool System 3M Abrasive Systems 3M Elektrická úhlová bruska Konec kompromisů je tu 3M nářadí Rychlejší zpracování, zlepšená produktivita. Nová elektrická úhlová bruska 3M byla navržena tak, aby ideálně spolupracovala

Více

3M Elektrické a pneumatické nářadí, brusivo a příslušenství. Optimalizujte. výkonnost. dokonalého systému. pomocí

3M Elektrické a pneumatické nářadí, brusivo a příslušenství. Optimalizujte. výkonnost. dokonalého systému. pomocí 3M Elektrické a pneumatické nářadí, brusivo a příslušenství Optimalizujte výkonnost pomocí dokonalého systému 3M Power Tools Celá rodina inovovaného nářadí k optimalizaci Vašich brusných procesů a k maximalizaci

Více

3M Česko, s.r.o. Katalog výrobků 200 OBSAH. BRUSIVO. RUČNÍ BROUŠENÍ ZA MOKRA.. PAPÍR PRO BROUŠENÍ ZA MOKRA..2 BROUŠENÍ ZA MOKRA PŘÍSLUŠENSTVÍ.2 RUČNÍ BROUŠENÍ ZA SUCHA.2. BRUSNÉ HOUBIČKY.2.2 BRUSNÝ PAPÍR

Více

3M Česko, s.r.o. Katalog výrobků 2008 OBSAH. BRUSIVO. RUČNÍ BROUŠENÍ ZA MOKRA.. PAPÍR PRO BROUŠENÍ ZA MOKRA..2 BROUŠENÍ ZA MOKRA PŘÍSLUŠENSTVÍ.2 RUČNÍ BROUŠENÍ ZA SUCHA.2. BRUSNÉ HOUBIČKY.2.2 BRUSNÝ PAPÍR

Více

Čerpejte z výhod spojení toho nejlepšího. Akční nabídka pro autolakovny

Čerpejte z výhod spojení toho nejlepšího. Akční nabídka pro autolakovny Čerpejte z výhod spojení toho nejlepšího Akční nabídka pro autolakovny 20. 2. 30. 4. 2017 Společné řešení od jednoho partnera K 1. lednu 2017 společnost 3M ohlásila strategickou spolupráci se společností

Více

Ležérní klasika. tchibo.cz. Holčičí víkend. Móda pro muže: Tento týden navíc: V týdnu od 2. 5. 2016. Móda, brunch a šminky: FL/VD/CZ 18/16

Ležérní klasika. tchibo.cz. Holčičí víkend. Móda pro muže: Tento týden navíc: V týdnu od 2. 5. 2016. Móda, brunch a šminky: FL/VD/CZ 18/16 tchibo.cz V týdnu od 2. 5. 2016 Móda pro muže: Ležérní klasika FL/VD/CZ 18/16 Tento týden navíc: Móda, brunch a šminky: Holčičí víkend Kolekce je dostupná od 3. 5. pouze na www.tchibo.cz cubedekl_tc-viceprovas(cz)_450x450.indd

Více

80 let. inovací 3M. Připojte se. k nám. Nové. trendy!?!

80 let. inovací 3M. Připojte se. k nám. Nové. trendy!?! 80 let inovací 3M Připojte se k nám Nové trendy!?! Více než 100 let inovací Pro svět automobilů www.3m.cz/lakovny Nevěštíme VÍCE NEŽ 100 LET JSOU INOVACE CHARAKTERIS- TICKÝM ZNAKEM NAŠÍ SPOLEČNOSTI. ABYCHOM

Více

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY

Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY Brusný kotouč 3M TM Cubitron TM II Řezný kotouč 3M TM Cubitron TM II PŘIPRAVTE SE NA RADIKÁLNĚ JINÉ VÝSLEDKY NECHTE NAŠE KOTOUČE AŤ PRACUJÍ ZA VÁS... Brusné kotouče 3M TM Cubitron TM II revolučně mění

Více

Katalog produktů pro úhlové broušení

Katalog produktů pro úhlové broušení Katalog produktů pro úhlové broušení Aby se Vám lépe brousilo. Obsah Obsah O společnosti 3M Brusné kotouče 3M Cubitron II 4 3M High Performance 3M Green Corps 5 Brusný kotouč 3M Řezné kotouče 3M Cubitron

Více

SA331 OPTIMAabrasive, suchý zip

SA331 OPTIMAabrasive, suchý zip Cena zákl. bez DPH / SA331 OPTIMAabrasive, suchý zip Velmi vhodný pro broušení laků, tmelů a plastů. Dokonalá profesionální úprava karoserie. Zvláště vynikající pro profilové broušení. Dlouhá životnost

Více

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění.

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Ať se jedná o plochu, zaoblení, úhel nebo roh: program FLEX pro povrchy je vždy ta správná volba. Odvedete s ním všude skvělou práci. Celou záležitost

Více

OBSAH. Ruční brusky, diamantové brusky, brusky na dřevo, diamantové kotouče, PKD-kotouče, příslušenství

OBSAH. Ruční brusky, diamantové brusky, brusky na dřevo, diamantové kotouče, PKD-kotouče, příslušenství OBSAH Strana Jednokotoučové stoje ROLL 3 Odsávací systém ROLL 3 PKD-speciální talíře pro jednokotoučové stroje 3 Speciální talíře pro jednokotoučové stroje 3-6 Bruska na parkety Woody Parketová bruska

Více

PARTNERSTVÍ KVALITA. KOVAX je japonský výrobce a dodavatel pokro-

PARTNERSTVÍ KVALITA. KOVAX je japonský výrobce a dodavatel pokro- KOVAX je japonský výrobce a dodavatel pokro ji rostoucí značkou v Evropě. Sortiment výrobků kového a časově úsporného kvalitního brusiva a KOVAX je nejkompletnější, nejpokrokovější a nej nabízí kompletní

Více

Fíbrový disk. který mění styl broušení VRTULNÍK. 3M Brusné systémy. Limitovaná nabídka! Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

Fíbrový disk. který mění styl broušení VRTULNÍK. 3M Brusné systémy. Limitovaná nabídka! Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ 3M Brusné systémy Fíbrový disk 3M Cubitron II 982C a 987C Nyní dostupné ve 3 zrnitostech 36+ 60+ 80+ Fíbrový disk který mění styl broušení Za nákup300ks fíbrových disků získejte jako bonus VRTULNÍK NA

Více

ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO.

ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO. ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO. Desetileté zkušenosti a vysoké nároky na kvalitu, které má Metabo v obrábění kovů, jsou také zahrnuty do našich strojů k

Více

Výkonné. Agresivní. Žluté. Nové brusné lamelové talíře Klingspor

Výkonné. Agresivní. Žluté. Nové brusné lamelové talíře Klingspor Výkonné. Agresivní. Žluté. Nové brusné lamelové talíře Klingspor Brusný lamelový talíř od vynálezce Tímto přepracovaným sortimentem startujeme s nejobsáhlejším a nejpřehlednějším SMT-programem v historii

Více

MATERIÁLY 3M. ÚBĚR MATERIÁLU - ZÁBRUS Fíbrové kotouče 3M 785C. Brusné pásy 3M 777F 3M 707E

MATERIÁLY 3M. ÚBĚR MATERIÁLU - ZÁBRUS Fíbrové kotouče 3M 785C. Brusné pásy 3M 777F 3M 707E ÚBĚR MATERIÁLU - ZÁBRUS Fíbrové kotouče Kotouče na vlákny vyztužené papírové podložce pro úběr materiálu, poskytující značnou míru flexibility pro dozažení ideální povrchové úpravy na profilovaných obrobcích,

Více

3M 2010 ceník. Objednací číslo DPH. Strana 1. Základní jednotka balení CZK bez. 1,300 Brusné houbičky

3M 2010 ceník. Objednací číslo DPH. Strana 1. Základní jednotka balení CZK bez. 1,300 Brusné houbičky 1,300 Brusné houbičky 1,301 03808 Houba pro hrubé broušení (medium) 115 x 140 mm x mm ks 20 22,- 1,301 03809 Houba pro střední broušení (fine) 115 x 140 mm x mm ks 20 22,- 1,301 03810 Houba pro jemné broušení

Více

Brousící a leštící přípravek pro železné kovy, kde jako první stupeň odstraňuje rýhy po brusivu 180/200

Brousící a leštící přípravek pro železné kovy, kde jako první stupeň odstraňuje rýhy po brusivu 180/200 Lea Manufacturing ABRAMAX Šedě zbarvená tyčinka Tavený a tříděný korund Brousící a leštící přípravek pro železné kovy, kde jako první stupeň odstraňuje rýhy po brusivu 180/200 Železné kovy Tampico/Fíbrové

Více

100% Akční nabídka Laboratoř. ušetříte. S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. platnost do 30.4.

100% Akční nabídka Laboratoř. ušetříte. S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. platnost do 30.4. Akční nabídka Laboratoř platnost do 30.4.2015 100% ušetříte S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. Martina Grabmüllerová, e-mail: martina.grabmullerova@dentamed.cz, tel.:

Více

Použití K jemnému broušení, lapování a seřizování a také k zabrušování. Lze ji ředit, příp. odstranit olejem, petrolejem, benzínem apod.

Použití K jemnému broušení, lapování a seřizování a také k zabrušování. Lze ji ředit, příp. odstranit olejem, petrolejem, benzínem apod. ß 3 Speciální zabrušovací pasta Pily, pilníky, brusné nářadí a kartáče Obsah: 250 ml v dóze K jemnému broušení, lapování a seřizování a také k zabrušování Lze ji ředit, příp odstranit olejem, petrolejem,

Více

mnohostrannost! Neuvěřitelná NOVINKA!

mnohostrannost! Neuvěřitelná NOVINKA! Neuvěřitelná mnohostrannost! NOVINKA! Novinka! Bezkabelové multifunkční nářadí PMF 10,8 LI od firmy Bosch. Neuvěřitelně mnohostranné: řezání, dělení, frézování, broušení, škrábání... S PMF 180 E a novým

Více

TECHNICKO - ORGANIZAČNÍ MANUÁL

TECHNICKO - ORGANIZAČNÍ MANUÁL TECHNICKO - ORGANIZAČNÍ MANUÁL T.acrylic - INTERIÉROVÉ VÝROBKY TRACHEA S AKRYLÁTOVÝM POVRCHEM DOMOV ZA KAŽDÝMI DVÍŘKY T.acrylic - TECHNICKO ORGANIZAČNÍ MANUÁL ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE: nosným materiálem

Více

NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR

NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR 101 101 2012 NEKONEČNÉ PÁSY - PLÁTNO A PAPÍR K-ABRASIVES WWW.STARCKE.CZ Pásy do strojních brusek Pásy do parketových brusek Pásy do ručních brusek ÚZKÉ PÁSY - PLÁTNO BRUSNÉ PLÁTNO 642XFN Podklad: těžká

Více

Strojní, nástrojařské a brusičské práce broušení kovů. Základní metody broušení závitů

Strojní, nástrojařské a brusičské práce broušení kovů. Základní metody broušení závitů Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: PRA- NAS 3.roč Antonín Dombek 26.10.2012 Název zpracovaného celku: Strojní, nástrojařské a brusičské práce broušení kovů Základní metody broušení závitů Závity lze brousit

Více

E-shop (nejen) outdoorové oblečení

E-shop (nejen) outdoorové oblečení E-shop (nejen) outdoorové oblečení Našim klientům se líbí naše oblečení, které je nejen outdoorové, ale vhodné i na cesty nebo výlety do města. Na předním díle je našité naše logo Alen-Travel.cz a proto

Více

Klubové předměty DDCCR

Klubové předměty DDCCR Klubové předměty DDCCR - doručení možné poštou (poštovné a balné 150Kč) nebo osobně po předchozí domluvě na akcích DDCCR - platba předem na účet DDCCR, VS: 7 - termín dodání je cca. 2-3 týdny - objednávky

Více

Zaèátek dobrý. Konec dobrý.

Zaèátek dobrý. Konec dobrý. Zaèátek dobrý. Konec dobrý. BONACR,spol.sr.o. Sokolovská1094 1860Praha8 Karlín e-mail:bonacr@bona.com tel.:(+420)23608021 BONASR,spol.sr.o. Cementárska15 9031Stupava e-mail:bonasr@bona.com tel.:(+421)265457164

Více

Efektivní broušení dřeva

Efektivní broušení dřeva Efektivní broušení dřeva Obsah KWH Mirka Ltd je součástí skupiny KWH a v současné době je největším výrobcem brusiva ve Skandinávii. Díky inovativnímu programu výzkumu a vývoje se Mirka stala specialistou

Více

Zpracování a prodej brusiva. Ceník 2016

Zpracování a prodej brusiva. Ceník 2016 Zpracování a prodej brusiva Ceník 2016 platný od 1.5.2016 Naše firma Firma INGTECH, s.r.o. vznikla v roce 2006, zkušenosti s brusivem máme již přes 20 let. Jsme přímým distributorem brousicích prostředků

Více

PREMIUM technika broušení

PREMIUM technika broušení 10 BRUSNÉ STROJE A PŘÍSLUŠENSTVÍ PREMIUM technika broušení 10 % JUBILEJNÍ CELOROČNÍ SLEVA NA BRUSKY LÄGLER Hummel+Trio+Flip+brusivo excelentní kvalita povrchu mimořádná úspora času LÄGLER nabízí moderní

Více

www.bona.cz Cennik platný od: 1.2.2010

www.bona.cz Cennik platný od: 1.2.2010 A=standartní zboží skladem v CR 1/11 Maloobchod www.bona.cz Cennik platný od: 1.2.2010 číslo zboží název zboží bal. MJ bez DPH s DPH Laky na vodní bázi - vrchní 11176621 Bona Traffic mat á 4,95l 3x4,95

Více

SKUPINA. KoTouče FíBRové. Strana... 184 Strana... 186 205 SKUPINA SKUPINA. FRéZy obrysové SKUPINA. RouNa BRuSNá. Strana.

SKUPINA. KoTouče FíBRové. Strana... 184 Strana... 186 205 SKUPINA SKUPINA. FRéZy obrysové SKUPINA. RouNa BRuSNá. Strana. SKuPINa 200 PláTNa SMIRKová / v RolícH 201 HouBIčKy BRuSNé 202 KoTouče FíBRové 203 KoTouče BRuSNé Na SucHÝ ZIP 204 PáSy BRuSNé Strana.. 182-183 Strana............... 183 Strana............... 184 Strana...............

Více

Rychleji, snáze, čistěji. Broušení a leštění s Festool.

Rychleji, snáze, čistěji. Broušení a leštění s Festool. Rychleji, snáze, čistěji. Broušení a leštění s Festool. Na konci je dokonalý povrch. Cesta k tomu spočívá v náročné práci. Čím vyšší jsou nároky, tím důležitější je správné nářadí a účinný systém, do

Více

AUTOLAKY.cz, Široká 16, 460 01 Liberec 1 Tel./fax: 48 510 58 57, 603 457 235 E-mail: info@autolaky.cz

AUTOLAKY.cz, Široká 16, 460 01 Liberec 1 Tel./fax: 48 510 58 57, 603 457 235 E-mail: info@autolaky.cz AUTOLAKY.cz, Široká 16, 460 01 Liberec 1 Tel./fax: 48 510 58 57, 603 457 235 E-mail: info@autolaky.cz Obj. číslo Název Cena bez DPH 1,000 BROUŠENÍ 1,100 Mokré broušení 1,101 09545 3M 401Q - Vodovzdorný

Více

ISO 9001:2000 ISO 14001:1996

ISO 9001:2000 ISO 14001:1996 Česká republika ISO 9001:2000 ISO 14001:1996 1 Vydavatel tohoto katalogu nepovoluje jakékoliv otiskování, kopírování, ofotografování či jiné podobné rozmnožování či rozšiřování textů, fotografií, ochranných

Více

VÚB a.s., Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí. ESD oděvy. obuv a vybavení. CleverTex speciální, ochranné a funkční textilie české výroby

VÚB a.s., Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí. ESD oděvy. obuv a vybavení. CleverTex speciální, ochranné a funkční textilie české výroby VÚB a.s., Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí ESD oděvy obuv a vybavení CleverTex speciální, ochranné a funkční textilie české výroby VÚB a.s. Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí Divize Speciální

Více

Produkty pro úhlové broušení

Produkty pro úhlové broušení Produkty pro úhlové broušení LAMELOVÉ DISKY FÍBROVÉ DISKY LEŠTÍCÍ DISKY ŘEZACÍ KOTOUČE FLEXIBILNÍ DISKY ČISTÍCÍ DISKY LAMELOVÉ DISKY 3M 556D Standardní lamelové disky na sklolaminátové podložce, osazené

Více

HSS. 44002 Technické frézy z HSS (Ø stopky 6 mm)

HSS. 44002 Technické frézy z HSS (Ø stopky 6 mm) ß Pily, pilníky, brousící nástroje a kartáče 441 Sada technických fréz z HSS (Ø stopky 6 mm) HSS Ozubení 3. 1 dílů: po 1 tech. fréze tvar válec 6 x 16 mm / 12 x 25 mm, zaoblený válec 12 x 25 mm, koule

Více

3M Úhlové broušení. Katalog produktů. S brusivem 3M. vás nic nezastaví

3M Úhlové broušení. Katalog produktů. S brusivem 3M. vás nic nezastaví 3M Úhlové broušení Katalog produktů S brusivem 3M vás nic nezastaví Obsah Brusné kotouče 3M Cubitron II 3 Brusný kotouč 3M 3M Green Corps Lamelové kotouče 3M Cubitron II 4 3M 566A 3M 577F Řezné kotouče

Více

Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky

Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky Program 2013/2014 Systémová nabídka nářadí a příslušenství k obrábění ušlechtilé oceli Modré elektrické nářadí: pro řemeslo a průmysl. www.bosch-professional.cz

Více

TEAM SPIRIT SMU TRÉNINKOVÝ SET // 06-084

TEAM SPIRIT SMU TRÉNINKOVÝ SET // 06-084 TEAM SPIRIT SMU TRÉNINKOVÝ SET // 06084 100% polyesterová pletenina dekorativní stehy, natisknuté znaky a logo firmy hummel zpevňující, natisknuté znaky a logo firmy hummel Velikost: 8, 12, 16 dop. MOC

Více

NOVINKA! Broušení s vestavěným odvodem prachu. Brusný systém MULTI-JETSTREAM. Nářadí pro nejnáročnější

NOVINKA! Broušení s vestavěným odvodem prachu. Brusný systém MULTI-JETSTREAM. Nářadí pro nejnáročnější NOVINKA! Broušení s vestavěným odvodem prachu. Brusný systém MULTI-JETSTREAM Nářadí pro nejnáročnější Nemluvme o dírách, ale o účinnosti. Princip MULTI-JETSTREAM s vestavěným odvodem prachu. Silný obrus

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor AIR CENTER Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody RÁZOVÉ UTAHOVÁKY Rázový utahovák 3/8 pro použití v montážních linkách či opravných dílnách

Více

Ceník 2012 Elektrické nářadí Pneumatické nářadí Příslušenství

Ceník 2012 Elektrické nářadí Pneumatické nářadí Příslušenství Ceník 2012 Elektrické nářadí Pneumatické nářadí Příslušenství Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Tento ceník nahrazuje předchozí ceník. Platná DPH v době vydání ceníku 20%, změny, omyly a chyby tisku

Více

CENÍK 2011. Brusné nástroje pro každé použití

CENÍK 2011. Brusné nástroje pro každé použití CENÍK 2011 Brusné nástroje pro každé použití Bezpečnost To nejdůležitější na začátek Výrobky firmy KLINGSPOR jsou označeny značkou osa Co znamená osa? Broušení a řezání vyžaduje ve všech oblastech použití

Více

5001.1800 Soft - tmel žlutý jemný 1.8 kg 248,- 5009.1800 Soft Dense - tmel žlutý jemný 1.8 kg 268,- se zvýšenou hustotou

5001.1800 Soft - tmel žlutý jemný 1.8 kg 248,- 5009.1800 Soft Dense - tmel žlutý jemný 1.8 kg 268,- se zvýšenou hustotou TMELY 5001.1800 Soft - tmel žlutý jemný 1.8 kg 248,- 5009.1800 Soft Dense - tmel žlutý jemný 1.8 kg 268,- se zvýšenou hustotou 5002.2000 Elastic - tmel bílý 2 kg 273,- 5003.1800 Extra Fine - tmel modrý

Více

zima 2011 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

zima 2011 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY zima 2011 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

Pracovní postup Cemix: Omítkový systém pro podklady na bázi dřeva Platnost od 1. června 2013

Pracovní postup Cemix: Omítkový systém pro podklady na bázi dřeva Platnost od 1. června 2013 Pracovní postup Cemix: Omítkový systém pro podklady na bázi dřeva Platnost od 1. června 2013 strana Obsah: 1. Obecné 1 2. Skladba systému 1 2.1. Penetrace podkladu 1 2.2. Lepicí a stěrkovací hmota 1 2.3.

Více

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

- 2 - Zákazník si může také objednat jednotlivě stříkací pistole i další komponenty sady, dále veškeré chemické koncentráty a též praktický výcvik.

- 2 - Zákazník si může také objednat jednotlivě stříkací pistole i další komponenty sady, dále veškeré chemické koncentráty a též praktický výcvik. - 1 - Chromování Nová inovační technologie-systém tzv.chromování nástřikem na vícesložkové vodou ředitelné bázi, který produkuje chromový efekt a to na jakémkoliv připraveném povrchu-plasty, dřevo, kovy,

Více

Essential 2012 ZAJIŠTĚNÍ VIDITELNOSTI PRO ŘEMESLNOU VÝROBU. www.fristadskansas.com

Essential 2012 ZAJIŠTĚNÍ VIDITELNOSTI PRO ŘEMESLNOU VÝROBU. www.fristadskansas.com Essential 01 ŘADA ESSENTIAL PŘEDSTAVUJE KOMBINACI HLAVNÍCH FUNKCÍ, LEHKÝCH TKANIN A ZNÁMÉHO STŘIHU FRISTADS KANSAS. ZAJIŠŤUJE OPTIMÁLNÍ POHODLÍ A PŘITOM VYHOVUJE ZÁKLADNÍM POŽADAVKŮM MODERNÍCH PRACOVNÍKŮ.

Více

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi!

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi! KATALOG Když dřevo žije s Vámi! KVALITA PRO PROFESIONÁLY SYNTEKO je stejně jako SCHÖNOX součástí koncernu AkzoNobel, který je největším světovým výrobcem nátěrových hmot s ročním obratem 14 miliard. Centrála

Více

2006/2007. Řezání / broušení. ... příslušenství k profesionálnímu použití. Diamantové řezné kotouče. Řezné kotouče. Brusné kotouče

2006/2007. Řezání / broušení. ... příslušenství k profesionálnímu použití. Diamantové řezné kotouče. Řezné kotouče. Brusné kotouče Řezání / broušení 2006/2007 Diamantové řezné kotouče Řezné kotouče Brusné kotouče Lamelové brusné kotouče Fíbrové brusné kotouče Kartáče z ocelového drátu... příslušenství k profesionálnímu použití Přehled

Více

NOVINKY 09/2011. obj. číslo: 003-DN6SL. obj. číslo: 003-DN6SZ. obj. číslo: 003-DN6SK. Přípravek na nalisování silentbloku ramene přední nápravy

NOVINKY 09/2011. obj. číslo: 003-DN6SL. obj. číslo: 003-DN6SZ. obj. číslo: 003-DN6SK. Přípravek na nalisování silentbloku ramene přední nápravy - použití bez demontáže z automobilu - pro vozy Škoda Fabia- Roomster, VW Polo, Seat Ibiza- Cordoba- Altea, Audi A2 obj. číslo: 003-DN6SL Přípravek na vylisování a nalisování silentbloku ramene přední

Více

PRECIZNÍ NÁŘADÍ.» ruko pneumatické nářadí

PRECIZNÍ NÁŘADÍ.» ruko pneumatické nářadí PRECIZNÍ NÁŘADÍ» ruko pneumatické nářadí Pneumatické nářadí RUKO Výhody stlačeného vzduchu Síly a rychlosti válců jsou plynule nastavitelné. Vysoké dosažitelné pracovní rychlosti. Pneumatické nástroje

Více

Chumelenice. zimních slev. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě 1. 11. 2013 31. 1.

Chumelenice. zimních slev. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě 1. 11. 2013 31. 1. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě Speciální nabídky 1. 11. 2013 31. 1. 2014 Chumelenice zimních slev Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější

Více

Produktové novinky 2015 /1. Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com

Produktové novinky 2015 /1. Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com Produktové novinky 2015 /1 Společnost skupiny SWAROVSKI Group www.tyrolit.com obsah 2 Obsah PREMIUM CA-P93 V Kotouče z vulkanizovaných vláken 4 PREMIUM ZA-P48 V Kotouče z vulkanizovaných vláken 6 PREMIUM

Více

MasterFlow 928. Cementová nesmrštivá zálivková a kotevní malta.

MasterFlow 928. Cementová nesmrštivá zálivková a kotevní malta. POPIS PRODUKTU MasterFlow 928 je předem připravená jednosložková nesmrštivá vysoce pevnostní zálivková a kotevní malta, vyrobená na cementové bázi s obsahem přírodních plniv. Receptura umožňuje použití

Více

Tmely a stěrky 05/2016. Lehce a bez námahy v interiéru. Interiérové stěrky a tmely Knauf

Tmely a stěrky 05/2016. Lehce a bez námahy v interiéru. Interiérové stěrky a tmely Knauf Tmely a stěrky 05/2016 Lehce a bez námahy v interiéru Interiérové stěrky a tmely Knauf Příprava podkladu Podklad musí být nosný, pevný, soudržný a suchý. Sádrokartonové desky musí být pevně upevněny na

Více

Řezné, brusné a lamelové kotouče Optima. Lístkové kotouče se stopkou OPTIMAabrasive

Řezné, brusné a lamelové kotouče Optima. Lístkové kotouče se stopkou OPTIMAabrasive Řezné, brusné a lamelové kotouče Optima Lístkové kotouče se stopkou OPTIMAabrasive Technické frézy, vrtací korunky, stupňovité vrtáky a záhlubníky OPTIMAtools Fíbrové brusné disky, výseky a brusné pásy

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

Obchodní podmínky viz. poslední strana brožury. Akce lesnictví. www.agroles-oregon.cz. Advanced Cutting Technology

Obchodní podmínky viz. poslední strana brožury. Akce lesnictví. www.agroles-oregon.cz. Advanced Cutting Technology Akce lesnictví 2010 www.agroles-oregon.cz Advanced Cutting Technology BLISTROVÉ BALENÍ KULATÉ A PLOCHÉ PILNÍKY NOVÉ blistrové balení SPIRÁLOVÝ SEK 2 PŘEDNÍ STRANA ZADNÍ STRANA Úspora místa Kulaté pilníky

Více

Dobré. Bezpečné. Žluté.

Dobré. Bezpečné. Žluté. Dobré. Bezpečné. Žluté. Katalog 2016 platný od února 2016 1893 Patříme mezi pět předních výrobců brusiva na světě. byla založena rodinná firma Klingspor. Více než Třista kvalifikovaných technických pracovníků

Více

BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ. sortiment NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY

BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ. sortiment NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY BROUŠENÍ sortiment A LEŠTĚNÍ NEJŠIRŠÍ NABÍDKA NA TRHU VÍCE JAK 1200 POLOŽEK NA E-SHOPU UNIKÁTNÍ STARTOVACÍ SADY ZAVEDENY NOVÉ ZNAČKY Akce platí v období od 1. 8. 30. 9. 2018 nebo do vyprodání zásob. Více

Více

Vybavte se na jarní jízdu

Vybavte se na jarní jízdu Vybavte se na jarní jízdu Přívěšek na klíče se znakem hnědá nebo žlutá barva Klasický přívěšek se znakem Porsche na koženém podkladu. Velikost: 8,5 x 4,5 cm Katalogové číslo: WAP 050 095 16 Katalogové

Více

Bruska wolframových elektrod

Bruska wolframových elektrod Bruska wolframových elektrod Model WIG 10/175 pro wolframové elektrody od 1,0 do 5,0 mm Návod k použití CE EP-PATENT 03 85 069 ALFA IN a.s. US-PATENT 5.001.868 www.alfain.com NS99-01 Obsah I. Úvod / Účel

Více

Nabídka příslušenství DOLMAR

Nabídka příslušenství DOLMAR Nabídka příslušenství DOLMAR Lišty Dolmar Řetězy Dolmar Přípravky na řetězy a broušení Příslušenství rozbrušovacích pil Vyžínací nástroje a příslušenství Příslušenství k sekačkám a traktorům Příslušenství

Více

Oděv Vysoká viditelnost

Oděv Vysoká viditelnost OHNIVZDORNÁ KOMBINÉZA S VYSOKOU VIDITELNOSTÍ 100 % bavlna, nehořlavá, 2 náprsní kapsy se zipem, zapuštěný knoflík a zip. Certifikát CE podle EN531 (A, B2, C1) a EN470-1. Ohnivzdorná, velmi dobře viditelná

Více

Brusivo Informace o kotoučích MoleMab

Brusivo Informace o kotoučích MoleMab Informace o kotoučích MoleMab Řada radiční značka Platnost Použití Normy Červený pruh na otáčky Objednací Bezpečnostní symboly Rozměry Specifikace Maximální otáčky za minutu omologace Čárový Původ Záruka

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Typ zakázky Datum vyhlášení zakázky: Název programu: Registrační číslo

Více

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8. hits&news 2/2013. www.reca.cz

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8. hits&news 2/2013. www.reca.cz RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8 hits&news 2/2013 www.reca.cz RECA F/s-Mop - nejvyšší výkon u ocelových materiálů - univerzální na ocel, litinu a nerez - vhodné na broušení hran

Více

Zima 2013. Bez. Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen. Nabídka platí do 31. 12. 2013. AUTO Heller s.r.o.

Zima 2013. Bez. Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen. Nabídka platí do 31. 12. 2013. AUTO Heller s.r.o. Zima 2013 Bez Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 AUTO Heller s.r.o. S Originální díly Volkswagen Halogenová žárovka longlife, H7-12V-55W Aditivum do

Více

RETRY profi machinery s.r.o., Božetěchova 36, 612 00 Brno

RETRY profi machinery s.r.o., Božetěchova 36, 612 00 Brno Strana 1 Strana 2 Strana 3 Strana 4 Strana 5 Strana 6 Strana 7 Strana 8 Strana 9 Strana 10 Strana 11 Strana 12 Strana 13 Strana 14 Strana 15 Strana 16 Strana 17 Strana 18 Strana 19 Strana 20 Strana 21

Více

Firma HEAD vždy vytváří funkční tašky se spoustou místa pro veškeré Vaše tenisové vybavení. Tašky HEAD opatřené výkonnostními prvky jsou výrazem

Firma HEAD vždy vytváří funkční tašky se spoustou místa pro veškeré Vaše tenisové vybavení. Tašky HEAD opatřené výkonnostními prvky jsou výrazem výkon RUKU V SE STYLEM. Firma HEAD vždy vytváří funkční tašky se spoustou místa pro veškeré Vaše tenisové vybavení. Tašky HEAD opatřené výkonnostními prvky jsou výrazem hráčových ambicí a uchvacují stejnou

Více

Žhavé letní. nabídky. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě 1. 5. 2014-31. 8.

Žhavé letní. nabídky. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě 1. 5. 2014-31. 8. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již devátý rok v řadě Speciální nabídky 1. 5. 2014-31. 8. 2014 Žhavé letní nabídky Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace,

Více

Oprava kotoučových brzd 1

Oprava kotoučových brzd 1 Oprava kotoučových brzd 1 Zahájení opravy brzd Brzdové kotouče a/nebo brzdové obložení dosáhly hranice opotřebení. Před zahájením opravy brzd je nutné překontrolovat veškeré relevantní díly v oblasti nápravy

Více

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů Příloha smlouvy 1.1. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor kancelář ředitelky KrÚ JMK Odpovědná osoba kupujícího ve věcech technických: Lenka Nečasová tel.: + 420 541 658 851

Více

Vrtání VRTÁKY DO VŠECH MATERIÁLŮ. SStrana 83 81 87 91 92 90 93 93 102 99 101 110 97 109 114 113 117 118 STAVEBNÍ MATERIÁLY DŘEVO A DŘEVOTŘÍSKA

Vrtání VRTÁKY DO VŠECH MATERIÁLŮ. SStrana 83 81 87 91 92 90 93 93 102 99 101 110 97 109 114 113 117 118 STAVEBNÍ MATERIÁLY DŘEVO A DŘEVOTŘÍSKA 78 www.irwin.eu Vrtání VRTÁKY DO VŠECH MATERIÁLŮ Speedhammer Plus Speedhammer Power Speedhammer Max Masonry Granite Cordless MULTI Sklo a dlažba Diamantové vrtáky HSS Pro HSS Cobalt HSS TiN TCT Turbomax

Více

Bona kompletní údržba podlah Správné odpovìdi ohlednì údržby všech typù podlah

Bona kompletní údržba podlah Správné odpovìdi ohlednì údržby všech typù podlah Støíbro Bronz Zlato Bona kompletní údržba podlah Správné odpovìdi ohlednì údržby všech typù podlah Moje tvrdá vosková podlaha je špinavá a skvrnitá. Moje lakovaná podlaha vypadá fádnì a ošklivì. Moje olejovaná

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Typ zakázky Datum vyhlášení zakázky: Název programu: Registrační číslo

Více