Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T E N

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T E N 2 0 1 6"

Transkript

1 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T E N Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne Po S Vodomilem zubří zemí 2016 Bystřicko Poznávejte zajímavá místa, sbírejte razítka a soutěžte o zajímavé ceny. Ne :00 Kozí příběh se sýrem Prvomájová pohádka. Vstupné na místě děti 40 Kč, dospělí 80 Kč. Ne :00 Tradiční prvomájové oslavy Vratislavovo nám. Vystoupení mažoretek, skákací hrad, k poslechu zahraje dechová hudba Jana Sedlaříka. Akci pořádá ČSSD. Ne :00 Stavění májky a svátek zamilovaných V Pohádkové vesničce dodržují pohádkové bytosti všechny tradice. A ta prvomájová patří k jejich oblíbeným. Přijďte se podívat, jak se hochům z Podlesíčka povede postavit Májku. Ne :30 Bella a Sebastián kino Již 4 generace znají malého Sebastiána a jeho horského psa Bellu. Jejich dobrodružství pokračuje v novém filmu pro celou rodinu. Vstupné 110 Kč. 15:00 Po 2.5. Video z akcí Klubu seniorů Akce Důchodců z N. Města. 17:00 jídelna DPS Út :00 Kino: Amy Životopisný dokument o Amy Winehouse. Vstupné na místě 50 Kč. Út :00 Michal Hrůza Koncert. Vstupné 350 Kč. městské divadlo Út :30 Honza Nedvěd a hosté St :00 Nejsme v tom sami rodinné centrum Srdíčko Koncert. Hosty Honzy Nedvěda bude hráč na klávesy Jindra Koníř a písničkách Pavel Helan. Vstupné 240 Kč. Aktivní život se zdravotním postižením, informace a rady o tom, jak zvládat nároky každodenního života s Květoslavou Růžičkovou. Čt :00 Vernisáž výstavy prací žáků ZUŠ Horácké muzeum Zahájení výstavy výtvarných děl žáků ZUŠ, tentokrát na téma tkalcovství. Rozloučení s absolventy, vystoupení žáků hudebního oboru. Čt 5.5. Katar Husova kaple Cestopisná besedu o státu Katar, samostatném emirátu Arabského poloostrova z Perského zálivu. Čt :30 Botanická vycházka Žďár nad Sázavou Možnost připomenout si znalosti o květinách. Průvodkyní bude Ing. Dagmar Papáčková ze Sdružení Krajina. Sraz u Zelené hory. Cena 30 Kč jednotlivci, 50 Kč rodina.

2 Čt Pá :30 Captain America: Občanská válka kino Steve Rogers ve vedení týmu Avangers, který politické tlaky rozdělí na dva tábory. Aby zachránily lidstvo, buď společně zvítězí, nebo rozděleni padnou. Vstupné 120 Kč. Pá :00 Hakuna Matata Písně v podání divadla Ikaros na motivy slavného muzikálu Lví král. Představení spolupořádá Domácí hospic, o. p. s. Vstupné v předprodeji 130, na místě 150 Kč. Děti do 12 let a ZTP 50 Kč. Pá :00 Bellmondo kino Unikátní dokument, mapující život, hereckou i kaskadérskou kariéru tohoto francouzského herce. Nejen pro pamětníky!! Vstupné 100 Kč. So :00 Beatles revival (Mrtvej brouk) Beatles párty. Vstupné v předprodeji 120 Kč, na místě 150 Kč. So :00 Dětský majáles Akce pro děti. Součástí bude i Roadshow propagace MS v horských kolech a singletracků v NMNM. So :30 Teorie tygra kino Jiří Bartoška, Eliška Balzerová, Iva Janžurová a další v novém českém filmu! Vstupné 110 Kč. So Ne :00 Jak vodník pomohl Kanimůře Kanimůra už je postarší dáma, zdravíčko už se jí zhoršuje a zapomíná svá kouzla. Ještě že vodník si ví se vším rady a Kanimůře rád pomůže. Ne :00 Komentovaná prohlídka města Nové Město na Moravě Prohlídka centra města s průvodcem v dobovém kostýmu. Ne :30 Řachanda Po :00 Pankrác '45' Út :00 Otevírání mlejnku kino městské divadlo Horácké muzeum B. Polívka, V. Cibulková v nové pohádkové komedii pro celou rodinu. Jak se budeme chovat k ostatním, budou se chovat oni k nám!! Vstupné 110 Kč. Švandovo divadlo Praha. Vstupné balkon 310 Kč, přízemí 340 Kč. Symbolické otevření Vírského mlejnku na dvorku muzea. Zatančí nejmladší ročníky tanečního oboru ZUŠ. Út :00 14:00 Zájezd do Muzea nové generace Žďár nad Sázavou Akce Důchodců. Odjezd vlakem v 9:04, návrat přibližně ve 14:00 hod. Út :00 Přednáška na Den matek Rekondiční studio Harmonie O zdravé výživě s Mgr. Hermanovou, typy a triky v líčení s paní Pejchalovou. Vstupné 50 Kč. Nutná rezervace do 5.5. Tel.: , harmonienm@ .cz

3 St :00 Noc literatury Nové Město na Moravě Na vybraných místech (strojovna městských lázní, kancelář starosty města, podzemí domu U Salvátora, pod střechou kulturního domu, salonek Sport) se v půlhodinových intervalech odehraje čtení z úryvků evropské literatury. Vstup zdarma. St :00 Roadshow MS v horských kolech a singletracky náměstí Republiky Soutěž o vstupenky na MS, doprovodný program v podání biketrialistů, malování pro děti a mnoho dalšího St :00 Chytrý kvíz Zábavná vědomostní soutěž. K club Čt :00 Májový koncert nejen v lidovém tónu Koncert žáků ze tříd Štěpána Husáka a Antonína Pokorného, vystoupí jednotlivci i malé komořinky a na závěr vystoupí dechový soubor. Čt :30 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa kino Film, který mapuje neuvěřitelnou 45let trvající kariéru tohoto výjimečného divadelního souboru. Vstupné 80 Kč. Pá :00 Muzejní noc Pá :00 Jarní koncert Horácké muzeum Městské muzeum Loutkové divadlo Honzy Hrubce, netradiční prohlídka strašidelného podzemí, projížďka na starých lyžích, vyučování v prvorepublikové školní třídě... pečené brambory s tvarohem. Pá :00 Večer u piána s Jendou Novákem Jazzmine Rytmy jazz, blues, ragtime a boogiewoogie improvizace. Vstupné dobrovolné. So :00 Farmářský trh Vratislavovo náměstí Trh s farmářskými produkty od prodejců z Novoměstska. So :00 Pouťový fler trh Trh tisíce originálů. So :00 20:00 Věž otevřena farní kostel sv. Prokopa Vstup na věž bude zdarma ve skupinách po patnácti osobách v doprovodu průvodce, prohlídka potrvá zhruba dvacet minut. So Ne :00 O koktavé princezně Do vesničky se přijela podívat princezna, která slyšela, že tu bydlí čarodějnice - mocná kouzelnice, která by jí mohla pomoci od její vady řeči. Přijďte se podívat, jestli jí naše Kanimůra pomůže. So Ne Svatojánská pouť kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře Duchovní akce.

4 So Ne Žďárská pouť Žďár nad Sázavou Druhá největší pouť v České republice. Ne :00 Kino: Uuups! Noe zdrhnul Ne :00 Ne So Paniháj z Moravan + harmonikáři 14:30 Angry Birds ve filmu penzion Vrchovina kino Animovaný film. Vstupné na místě 40 Kč. Mužský pěvecký sbor Paniháj z Moravan, dále vystoupí harmonikáři. Vstupné dobrovolné. Ostrov, na kterém žijí nelétaví, ale šťastní ptáci a pouze několik nespokojených jedinců. Ruďák, Žluťas a Bombas. Když jsou ale na ostrov vysazena záhadná zelená prasata, musí tahle partička před nimi ostrov chránit. Vstupné 120 Kč. 15:00 Po Pétanque na hřišti za DPS Akce Důchodců z N. Města. 17:00 hřiště za DPS Po :00 Szidi Tobias & band Po :00 Nikodémova noc Po :00 Kaleidoskop Jana Rejžka městské divadlo kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře K club Koncert. Vstupné přízemí 340 Kč, balkon 310 Kč. Každý měsíc je možnost přijít na Zelenou horu a najít večer otevřený kostel k tiché chvíli přemýšlení, rozjímání, modlitbě či tichému duchovnímu rozhovoru. K dispozici je vždy kněz i jáhni. Jan Rejžek vám pustí písničky, které v Radiožurnálu určitě neuslyšíte. Vstupné na zábavný hudební pořad známého publicisty bude dobrovolné. Út :00 Kino: Star Wars Síla se probouzí Pokračování hvězdné ságy. Vstupné na místě 50 Kč. Út :00 Žena a rodina rodinné centrum Srdíčko Beseda s Kateřinou Šalandovou o postavení ženy v rodině, otázka sebehodnocení, sebepřijetí. Nabádá ženy k uvědomění si vlastní hodnoty v kontextu rodiny a společnosti. Pá :00 Boj kino Působivé drama důstojníka obviněného z válečných zločinů, který musí vybírat mezi osobní ctí a zájmy rodiny. Vstupné 80 Kč. Pá Ne :30 X-Men: Apokalypsa kino Akční / Dobrodružný / Fantasy / Sci-Fi USA, 2016, 130 min. Vstupné 120 Kč. So Ne :00 Jak si v Podlesíčku ochočili medvěda V Pohádkové vensičce mají moc rádi zvířátka. Ale co když to bude velký medvěd, nebudou se ho pohádkové bytosti bát? Přijďte se na to podívat do Podlesíčkla!

5 So :00 Muzejní noc Osvobození trochu jinak Městské muzeum, Depozit Muzeum veterán TATRA klub, Centrum EDEN Kyvadlová doprava historickým autobusem, fotokoutek, přehlídka ruské vojenské techniky, výstava fotografií, unikátní amatérský film, vystoupení skupiny TATA BAND, opékání špekáčků. So :00 Žďárský farmářský trh Trh s farmářskými produkty. náměstí Republiky So :30 Návštěvníci 3: Revoluce So :00 Vzpomeň si! kino kino Magoři ze středověku se znovu pustí do putování časem a objeví se v době, o které nemají ani potuchy. Vstupné 110 Kč. Devadesátník Zev utíká z pečovatelského domu, aby našel muže zodpovědného za smrt jeho rodiny v Osvětimi. Vstupné 110 Kč. Ne :00 Komentovaná prohlídka města Nové Město na Moravě Prohlídka centra města s průvodcem v dobovém kostýmu. Ne :00 Malované na cimbál koncert SONK První ze série koncertů Smyčcového orchestru N. Kyjovského k letošnímu 15. výročí založení orchestru. Vstupné 100 Kč, 50 Kč. Ne :30 Kniha džunglí kino Hraný celovečerní velkofilm podle překrásných povídek Rudyarda Kiplinga. Vstupné 130 Kč. Ne :00 Svátek matek kino Romantická komedie s J. Roberts. Vstupné 110 Kč. St :00 Chytrý kvíz Zábavná vědomostní soutěž. K club St :00 Čechomor Koncert. St :00 David Evans Blues Caffé U Tety Hany Koncertní klubová šňůra bluesmana prof. Davida Evanse (USA). Vstupné 220 Kč. Čt :00 16:00 Okresní setkání seniorů Velké Meziříčí Akce Důchodců z N. Města. Setkání ve Velkém Meziříčí. Čt :00 Deštivé dny Divadelní představení. V hlavní roli Richard Krajčo a David Švehlík. Vstupné v předprodeji 350 Kč. Čt :00 ZUŠ Absolventský koncert + výstava Absolventský koncert a výstava absolventských prací. Vstupné dobrovolné.

6 Čt :30 Eva Nová kino Famózní Emília Vašáryová v roli vysloužilé herečky, která se vrací z protialkoholní léčebny s jediným cílem - získat zpět přízeň svého syna. Vstupné 80 Kč. Pá :00 Alenka v říši divů: Za zrcadlem kino Alenka a všechny známé postavičky čekají nová dobrodružství. Vstupné 120 Kč. Pá ne Oslava 170. výročí narození Jana Karafiáta Jimramov Představení Broučci v podání ZŠ Jimramov, slavnostní setkání u rodného domu J. Karafiáta, taneční vystoupení souboru Rozárky a souboru České besedy, kouzelnické představení a další... So :00 Farmářský trh So :00 Den Singletracku Vratislavovo náměstí Arena Trh s farmářskými produkty od prodejců z Novoměstska. Soutěž o vstupenky na MS, předváděčka kol Ghost a Superior, výuka jízdy na singletracku. Přihlášky na školu jízdy zuzaneta.slovakova@gmail.com So :00 Otevírání studánek Tři Studně Slavnost Otevírání studánek. Pořadatel obec Tři Studně. So :00 Dětský den Z pohádky do pohádky Úkoly, soutěže a hry pro děti. Od 19:00 dětský karneval s diskotékou a animačním programem So :00 Maggie má plán kino Komedie USA o tom, že někdy je lépe věci nechat osudu, než vše plánovat. Vstupné 110 Kč. So Ne Otevřené zahrady zámek Ne :00 Kácení májky vítání léta Slavnostní kácení Májky jako symbol konce jara a oslava začátku léta v Pohádkové vesničce. Ne :00 Pohádkový den dětí Akce pro děti. Masarykovo náměstí Ne :00 Jak básníci čekají na zázrak kino Nové osudy Štěpána a Kendyho. Vstupné 110 Kč. Po :00 17:00 Výlet Sněžné Blatiny Akce Důchodců z N. Města. Výlet autobusem do Sněžného a na Blatiny s nenáročnou turistikou. Odjezd autobusem ze stan. Centrum v 9:10 hod., z dopravního terminálu v 9:15 hod. Návrat přibližně v 17 hod. Po :30 Dotvoř si svou tašku knihovna M. J. Sychry Výhled na červen 2016 Tvůrčí dílna k MDD s lektorkou Hanou Hájkovou.

7 Pá :00 Veselá trojka Čt :00 Eva Emingerová kvartet So :00 Farmářský trh zámek Žďár Vratislavovo náměstí Koncert dechové hudby. Vstupné v předprodeji 180 Kč, na místě 220 Kč. Zpěvačka s neobyčejně poutavým hlasem a mimořádným žánrovým přesahem. Vstupenky v předprodeji ve vinotéce U Charlieho, Žďár nad Sázavou. Cena 300 Kč. Trh s farmářskými produkty od prodejců z Novoměstska. So :00 Den Žďáru Žďár nad Sázavou Oslavy města Žďár nad Sázavou. So :00 20:00 Věž otevřena farní kostel sv. Prokopa Vstup na věž bude zdarma ve skupinách po patnácti osobách v doprovodu průvodce, prohlídka potrvá zhruba dvacet minut. Ne Jarmark tradičních řemesel Sněžné Ukázka vybraných řemesel a prodej výrobků lidových řemeslníků. St :00 Jsou naše děti v bezpečí? rodinné centrum Srdíčko Beseda o rizicích spojených s užíváním internetu. S Mgr. Petrou Nováčkovou. Čt :30 Concetus Moraviae 2016: Mucha Quartet a Iva Bittová městské divadlo První žďárský koncert letošního mezinárodní hudebního festivalu 13 měst. So :00 Žďárský farmářský trh Trh s farmářskými produkty. náměstí Republiky So :00 Festival dechových hudeb Vysočiny Hudba Mistříňanka, Lidečanka, Veselá sedma, Bojané. Vstupné 200 Kč. St :00 Senioři a rodina rodinné centrum Srdíčko Beseda s Kateřinou Šalandovou o postavení seniorů v rodině, otázkou důstojnosti, sebehodnocení a sebepřijetí. So :00 Farmářský trh Vratislavovo náměstí Trh s farmářskými produkty od prodejců z Novoměstska. So Ne :00 Medový víkend Studnice Turistická chata Studnice V čase medobraní pro vás připravíme jídla dochucená medem z nejvýše položené obce na Vysočině. So :30 Concetus Moraviae 2016: Pavel Haas Quartet zámek Druhý žďárský koncert v rámci mezinárodního hudebního festivalu 13 měst. Ne :00 Žďárský triatlon 2016 Pilská nádrž Tradiční klasický triatlon na olympijských tratích. Otevřený závod pro aktivní sportovce i začátečníky. Ne Út Letní tábor na zkoušku Olešná táborová základna Olešná Tábor na zkoušku pro děti 6 10 let. Cena 800 Kč. Více informací na nebo leona.marcinko@nmnm.cz.

8 Předprodeje vstupenek Předprodej pro akce konané v KD v Novém Městě: pokladna IC a HM, tel (Po-Ne 9-12,13-16) Předprodej pro akce konané ve Žďáru nad Sáz.: KD, tel (Po,St,Čt h) Předprodej pro akce konané v Bystřici n. P.: KD, tel , Knihkupectví: tel Zpracovalo Informační centrum, Vratislavovo nám. 114, Nové Město na Moravě Tel.: , ic@nmnm.cz,

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 26.1. - Ne 3.4. Po 1.2. denně mimo PO 9:00 12:00, 12:30 Flamberg Černá hodinka trocha

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum NOVÝ KLÁŠTER Knihovna Boženy Benešové Informační centrum Expozice Hřiště hraček Expozice Fatra v čase Expozice Slavia příběh továrny Depozitář sbírkových předmětů Muzeum Napajedla Muzeum Napajedla Expozice

Více

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí 2016 ÚNOR 1. 29. 2 Krása zvířat výstava Michaely Burdové, Romantická krajina ve fotografii výstava Jiřího Valíčka a Jany Černoškové, 16. 2. Zahájení jarních kurzů

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz Pozvání na hrady a zámky v květnu zámek Náchod snižuje na státní zámek vstupné, správa hradu a zámku Frýdlant se omlouvá za změnu již zveřejněných termínů speciálních prohlídek knihovny a věže Sychrov,

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Pá 1.4. 17:00 Zájezd do divadla Jihlava Akce Důchodců. Zájezd do divadla v Jihlavě na

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Akce v Jestřebích horách červen 2010

Akce v Jestřebích horách červen 2010 Akce v Jestřebích horách červen 2010 datum/čas: 1.6.2010 15.30 místo: ZŠ Úpice-Lány, sborovna název: Jednání Školské rady ZŠ Úpice-Lány popis: Řádná schůzka Školské rady ZŠ Úpice-Lány. kontakt: ZŠ Úpice-Lány,

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 2. 12. - Út 4. 12. Studnice Turistická chata 11:00 Rybí hody Přijďte ochutnat

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari Kulturní centrum

Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari Kulturní centrum KALENDÁŘ AKCÍ 2016 datum den hodina Název akce Pořadatel Místo konání LEDEN 12.1. ÚT Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari 14.1. ČT Imunitní systém a záření 14. 1. ČT Frýdlantské hovory s Tonym Gomesem Město

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek Výstava: Pavel Křivský datum začátku akce: 14.09.2012 datum ukončení akce: 12.11.2012 čas začátku akce: v otevírací době muzea místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Pavel Křivský, rodák

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY 2016

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY 2016 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY 2016 Sokolský vrch moderuje Kateřina Janstová PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2016 sobota 17:00 21:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 21:00 Malování na dětské

Více

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit.

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Město Šumperk (MěÚ, odd. kultury a vnějších vztahů). 16.04.2016 Ceny města Šumperka za rok 2015 Výroční udílení cen

Více

Zveme Vás na ochutnávku toho nejlepšího od vrboveckých vinařů výhradně z místních vinohradů nebo vinných sklepů.

Zveme Vás na ochutnávku toho nejlepšího od vrboveckých vinařů výhradně z místních vinohradů nebo vinných sklepů. Vrbovecký košt, Vrbovec, 16.4.2016, 13:00 Cech vinařů Vrbovec pořádá Vrbovecký košt vín s cimbálovou muzikou. Ochutnávka toho nejlepšího od vrboveckých vinařů výhradně z místních vinohradů nebo vinných

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 C:\Users\jvrablik\Documents\Kulturní akce.doc JaVr 7/87 PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 Aktualizováno ke dni: 25.11.2015 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ Kulturní zařízení při OÚ Liptál, KA Kulturní areál,

Více

Kalendář akcí únor 2016

Kalendář akcí únor 2016 Kalendář akcí únor 2016 Čajování v Chotěboři datum začátku akce: 15.01.2016 datum ukončení akce: 26.02.2016 čas začátku akce: 08.00 místo konání: Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz 70. VÝROČÍ

Více

VÍTEJTE I VY, Železnohorský region

VÍTEJTE I VY, Železnohorský region Akce v Železnohorském regionu v měsíci květnu 2011 15. 4. 8.5. 2011 STROMY - VÝSTAVA Místo konání: Židovský dvojdomek, Heřmanův Městec Výstava žáků ZUŠ 1. 5. 2011 od 10.00 hodin PRVNÍ MÁJ Místo konání:

Více

Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc, o. s. ZPRÁVA PRO SPONZORY

Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc, o. s. ZPRÁVA PRO SPONZORY Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc, o. s. ZPRÁVA PRO SPONZORY za rok 2012 Kdo jsme Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc (VKH) je občanské sdružení věřících studentů Univerzity Palackého v Olomouci

Více

KVĚTEN 2013. MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz

KVĚTEN 2013. MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz KVĚTEN 2013 MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz Recorder4mation - Všechny barvy zobcové flétny "Od Byrda k Mautemu" 9. května v 18:30,

Více

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX D U B E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Pozor, rozšíření otevírací doby na dopolední hodiny o víkendech a svátcích od května do října!!!

Pozor, rozšíření otevírací doby na dopolední hodiny o víkendech a svátcích od května do října!!! PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ČERVENCI A SRPNU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

PLÁN PRÁCE šk. Rok 2015/2016

PLÁN PRÁCE šk. Rok 2015/2016 PLÁN PRÁCE šk. Rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1.9., út ZAHÁJENÍ A ZÁPIS DO ŠK.ROKU 2015/2016 28.10., po STÁTNÍ SVÁTEK ŘÍJEN 14.10., st KPH COPENHAGEN PIANO QUARTET Benedikte Damgaard - housle, Kristina Fialová viola,

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Mateřinky v pohybu 7.

Více

PLÁN KULTURNÍCH AKCÍ V LIPTÁLE - 2012

PLÁN KULTURNÍCH AKCÍ V LIPTÁLE - 2012 C:\Documents and Settings\Javr\Dokumenty\Kulturní akce.doc JaVr 6/64 PLÁN KULTURNÍCH AKCÍ V LIPTÁLE - 2012 Aktualizováno ke dni: 2012-11-12 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ - Kulturní zařízení při

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 30. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ŘÍJNU 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ŘÍJNU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ŘÍJNU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628 001, 628 003,

Více

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ZÁŘÍ 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ZÁŘÍ 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V ZÁŘÍ 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628 001, 628 003,

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ BŘEZEN 2016 1. 31. 3. VÝSTAVA SVĚT KULATÝCH POHLEDNIC Kulaté pohlednice z ČR a SR ze soukromé sbírky pana P. Lindušky. Turistické

Více

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 KINO Kino Sněžník Staré Město květen 2012 Sobota 19. května 2012 v 16 00 hodin Pan Popper a jeho tučňáci ( 94 minut) Rodinná komedie. Hřejivá rodinná komedie Pan Popper

Více

1 29 SDRUŽENÍ ČLENŮ A PŘÁTEL FOLKLORNÍHO SOUBORU Spolek 68334320 JACKOVÉ 2 166 Občanské sdružení Bílá holubice Spolek 27045617

1 29 SDRUŽENÍ ČLENŮ A PŘÁTEL FOLKLORNÍHO SOUBORU Spolek 68334320 JACKOVÉ 2 166 Občanské sdružení Bílá holubice Spolek 27045617 Strana 1 Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu Moravskoslezského kraje náhradním projektům v rámci "Pro Poř.číslo Poř.číslo dle žádosti Název žadatele Adresa žadatele (v příp. fyz. os.

Více

Kulturní akce. příhraniční oblasti

Kulturní akce. příhraniční oblasti Kulturní akce příhraniční oblasti prosinec 2015 Obsah Brno a okolí... 3 Břeclav a okolí... 5 Hodonín a okolí... 7 Hustopeče a okolí... 9 Kyjov a okolí... 11 Mikulov a okolí... 13 Moravský Krumlov a okolí...

Více

Výroční zpráva. Sedlická krajka výroční zpráva 2 0 1 2

Výroční zpráva. Sedlická krajka výroční zpráva 2 0 1 2 Výroční zpráva 2 0 1 2 2 Obsah Úvodní slovo...3 Představení společnosti-cíl a poslání...4 Činnost společnosti v roce 2012..5-6 Akce...7-9 Krajkářské slavnosti Sedlice-2012...10-11 Soutěžní přehlídka...12-13

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011 Co máme přichystáno na tento týden: Tímto Vás zveme na výstavu, kterou zahajujeme dne 23. 5. v komunitní místnosti Centra pro zdravotně postižené v SNP Prachatice. Výstava

Více

ohlédnutí za krajskými volbami 17. 18. 10.2008 ostatní strany *

ohlédnutí za krajskými volbami 17. 18. 10.2008 ostatní strany * ohlédnutí za krajskými volbami 17. 18. 10.2008 volená strana ODS ČSSD KSČM KDU - ČSL ostatní strany * zaps. voličů účast voličů platné hlasy účast % okrsek Janová počet hlasů 67 52 26 6 okrsek radnice

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 1.1. - Út 31.12. Živá historie Hlinsko Betlém Hlinsko Speciální programy pro školy

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015

Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 Zpráva o činnosti a hospodaření Městského muzea Nové Město nad Metují za rok 2015 1) Název subjektu, adresa, IČ Název organizace: Městské muzeum Nové Město nad

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

Datum Místo Čas Popis akce poznámky. Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru SLU, ul.

Datum Místo Čas Popis akce poznámky. Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru SLU, ul. Otevírání turistické sezóny v Opavském Slezsku 2013 PROGRAM Datum Místo Čas Popis akce poznámky Pátek 5.4. Opava 19 22 h. SLU Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru

Více

Měsíčník farností Velká Bystřice a Hlubočky Ročník 15 Číslo 5 Rok 2014

Měsíčník farností Velká Bystřice a Hlubočky Ročník 15 Číslo 5 Rok 2014 Měsíčník farností Velká Bystřice a Hlubočky Ročník 15 Číslo 5 Rok 2014 ÚVODNÍK Milí čtenáři Děníčku, připomeňme si jeden ze závěrů, který udělal Tomáš Zendulka v minulém čísle Děníčku, a to možný prodej

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila předsedkyně komise paní Jana Pešlová.

Jednání komise v 15:00 zahájila předsedkyně komise paní Jana Pešlová. ZÁPIS č. 10/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 16. února 2016 v zasedací místnosti č. 2 na Libeňském zámku (15:00 16:00)

Více

Přehled plánovaných akcí v MŠ Zátor školní rok 2015-2016

Přehled plánovaných akcí v MŠ Zátor školní rok 2015-2016 Přehled plánovaných akcí v MŠ Zátor školní rok 2015-2016 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Úterý Zahájení školního roku, dárečky novým dětem 14. 9. Pondělí Divadlo Šikulka 45,00kč 8:45 Jak se prasátka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 Kulturní a informační středisko Hronov VÝROČNÍ ZPRÁVA o aktivní činnosti Kulturního a informačního střediska Hronov za období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 V Hronově dne 20. února 2015 Vypracovala: Marcela

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014

Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 správný cíl Vaší cesty Týden 19. 4. - 25. 4. 2014 Jezdíte rádi na kole? A jezdíte na kole i do zaměstnání? Pak se registrujte do motivační celorepublikové kampaně Do práce na kole, která se poprvé uskuteční

Více

Hana Husenicová: Krajané na Slovensku a kultura

Hana Husenicová: Krajané na Slovensku a kultura Hana Husenicová: Krajané na Slovensku a kultura Český spolek na Slovensku vznikl v krátkém čase po rozdělení Československa za velice pohnutých okolností a citových traumat Čechů, zvláště těch starších.

Více

ÚVODNÍ SLOVO. www.slezskalilie.cz

ÚVODNÍ SLOVO. www.slezskalilie.cz ÚVODNÍ SLOVO Jásejte Pánu všechny země, předstupte před Něho s chvalozpěvy. Kéž vaše zpívání je vždy velkou oslavou Boží. Zpívejte Pánu k Jeho slávě! František Lobkowicz Mons. František Václav Lobkowicz

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy Základní umělecká škola nám.míru 23, 768 24 tel. 573 35 65 e - mail: reditelka@zushulin.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 24-25 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Další místa poskytovaného

Více

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole 3.5 Kultura Praha je již od středověku významnou křižovatkou obchodních a diplomatických cest, důležitým strategickým bodem, místem setkávání lidí z blízkých i vzdálených zemí a v neposlední řadě i průsečíkem

Více

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů Zpravodaj turistického ruchu Jaro 2016 Úvod S příchodem jara přicházíme i my s novinkami z našeho regionu. Dovolte nám pozvat Vás nejen na akce spojené s nadcházejícím svátky jara. Ve zpravodaji Vás chceme

Více

Živý venkov tradice a současnost. Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím:

Živý venkov tradice a současnost. Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím: Živý venkov tradice a současnost Popis a fotodokumentace k jednotlivým akcím: Den Země Běchary - 23.4. osvětová akce Projektový den pro žáky základních škol zaměřený na ochranu životního prostředí, třídění

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

AKCE MKS 2016. den akce místo čas. filmová představení. neděle 31.1. divadelní představení DS Háta kinosál Mže 19,00 hod.

AKCE MKS 2016. den akce místo čas. filmová představení. neděle 31.1. divadelní představení DS Háta kinosál Mže 19,00 hod. den akce místo čas středa *změna vyhrazena* filmová představení kino Mže 17,30 pro děti 19,00 pro dospělé neděle 31.1. divadelní představení DS Háta 19,00 pátek 5.2.. divadelní premiéra Sborovna 19,30

Více

http://www.slavnosti.slansko.cz/ http://www.cz-museums.cz/web/festival_muzejnich_noci/titulni

http://www.slavnosti.slansko.cz/ http://www.cz-museums.cz/web/festival_muzejnich_noci/titulni Zpravodaj č. 5/ 2013 Vážení přátelé slánského muzea, máj bude pro návštěvníky muzea jedním z nejbohatších měsíců. Zahájíme hned tři výstavy, připojíme se k městským slavnostem a pozveme Vás také do Třebíze.

Více

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9.

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. výstavní síň frýdlantské Miloš Smolný Blízkost výstava fotografií, vernisáž 1.9.

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE Zrní Eva Urbanová Jelen Michal Hrůza Mňága a Žďorp Věra Špinarová Rytmus Martin a Krisina Kasíkovi Žalman a Spol. Pavel Dobeš Poutníci Ewa Farna Josef Laufer LEDEN

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : červen 2014 Do 8.6. VÝSTAVA STARÉ POHLEDNICE MĚST A OBCÍ OKRESU UHERSKÉ HRADIŠTĚ 1897 1950 Ze sbírky pana Františka Bábíčka. Galerie DK Panský dům 20,-10,-Kč ne 1.6.

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006 Obec IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 3.9.2006 v 18.00 hod. SPOJENEC kino

Více

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE

TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE TOP TÝDEN 2016 JILEMNICE PONDĚLÍ 11. 7. 2016 AŽ NEDĚLE 17. 7. 2016 PROGRAM Informační centrum Jilemnice, Masarykovo náměstí 140, 514 01 Jilemnice tel.: 481 541 008 e-mail: info@jilemnice.cz PUTOVÁNÍ PO

Více

Přehled akcí ve školním roce 2012/2013

Přehled akcí ve školním roce 2012/2013 Přehled akcí ve školním roce 2012/2013 Září 2012 3. 9. Slavnostní zahájení nového školního roku 2012/2013 6. 9. Přírodovědná vycházka do okolí školy 1. ročník 7. 9. Filmové představení Tady hlídám já 7.

Více

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU PROGRAM BŘEZEN 2010 Úterý 2. března ve 13 hodin...kaple SOUTĚŽ V KOMORNÍ HŘE SMYČCOVÝCH NÁSTROJŮ Okresní kolo soutěže MŠMT ČR. Pátek 5. března v 17 hodin...kaple

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Tisková zpráva k 25. ročníku MHF Český Krumlov z 3. prosince 2015. Vážení přátelé,

Tisková zpráva k 25. ročníku MHF Český Krumlov z 3. prosince 2015. Vážení přátelé, Tisková zpráva k 25. ročníku MHF Český Krumlov z 3. prosince 2015 Vážení přátelé, s potěšením Vám oznamujeme, že jsme na našem webu www.festivalkrumlov.cz již zveřejnili stěžejní body programu příštího

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

Sezóna 2010 v Českém muzeu stříbra

Sezóna 2010 v Českém muzeu stříbra České muzeum stříbra v Kutné Hoře Příspěvková organizace Středočeského kraje Barborská 28, 284 01 Kutná Hora, tel: 327 512 159, fax: 327 513 813 info@cms-kh.cz, objednavky@cms-kh.cz, http://www.cms-kh.cz

Více

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas informační měsíčník kulturních událostí číslo10 2011 Říjen Editorial Milí čtenáři newsletteru, naše Uffo získalo minulý týden spolu s dalšími čtyřmi

Více

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA ŘÍJEN 2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DNY SENIORŮ V JESENÍKU OD 2. DO 7.

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více