PDS bude zpracován podle varianty č.1 objemové a dispoziční studie s vybudováním veškerých vnitřních stavebních prostor ve 3 a 4. N.P objektu B.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PDS bude zpracován podle varianty č.1 objemové a dispoziční studie s vybudováním veškerých vnitřních stavebních prostor ve 3 a 4. N.P objektu B."

Transkript

1 V Praze dne 14. září 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 5 Věc: Výzva k podání nabídky V souladu s ustanovením 6 a 12 zákona č. 137/2006Sb., ve znění pozdějších předpisů Vás vyzívám k podání nabídky na realizaci práce UVN pavilon B rekonstrukce části péče o veterány Zadavatel : Zastoupený : Ústřední vojenská nemocnice Praha U vojenské nemocnice 1200, , Praha plk. MUDr. Štefanem Brunclíkem, MBA ředitelem ÚVN Bankovní spojení : ČNB Praha 1, Na příkopě 28, č.ú /0701 IČ : DIČ : CZ Osoby oprávněné k jednání : Ve věcech technických : Ing. Josef Čermák Ing. Arch. Libor Kubena Ve věcech smluvních : Ing. Tibor Ďurík Martin Rodák Předmět plnění (dále jen dílo ) : zpracování projektové dokumentace DSP a PDS 1. Předmětem díla je závazek zhotovitele řádně a včas dodat 6x projektovou dokumentaci k žádosti o stavební povolení (DSP), včetně dokladové části v tištěné podobě i elektronicky na CD a 8x projektovou dokumentaci pro provádění stavby v tištěné podobě a 6x elektronicky na CD (dále jen PDS ) na zakázku projektová dokumentace část objektu určeného pro péči o veterány v pavilonu B, v rozsahu stanoveném návrhem smlouvy o dílo která je nedílnou přílohou zadávací dokumentace. Součásti díla je i inženýrská činnost, která bude vykonávána s cílem zajistit příslušná právoplatná správní rozhodnutí pro realizaci stavby. Ústřední vojenská nemocnice Praha Oddělení obchodní U Vojenské nemocnice Praha 6 - Střešovice tibor.durik@uvn.cz internet: spojení: fax.: IČO: DIČ: CZ běžný účet: ČNB Praha číslo účtu: /0710

2 1.1 Podkladem pro zpracování PDS bude objemová a dispoziční studie úprav části objektu v budově B, která je v součástí zadávací dokumentace (elektronická podoba na přiloženém CD ), v tomto rozsahu: 1.2 PDS bude zpracován podle varianty č.1 objemové a dispoziční studie s vybudováním veškerých vnitřních stavebních prostor ve 3 a 4. N.P objektu B. Tato dispoziční studie bude obsahovat : - odřezání veškerých starých potrubních rozvodů - provedení omítek - zaplentování stávajícího potrubí s větracími mřížkami - bourání příček - bourání luxfer - vybourání dveří - bourání dlažby - odsekávání obkladů - vyspádování rampičky a vytvoření sprchového koutu - natažení nové elektroinstalace - úpravy ústředního topení - vybudování nových lehkých příček včetně dveří na WC - výměna stávajících dveří - nová keramická dlažba a obklady - vybudování nových přípojek pro pračky - celková rekonstrukce terasy - vybudování dřevěného zastínění na terase - celková a zásadní rekonstrukce výtahu - výměna oken V tomto případě se jedná o likvidaci zařízení veškerých strojů bývalého operačního sálu čelistní chirurgie ve 4.NP a z těchto prostorů vybudování skladů zdravotnických potřeb a sušárny prádla. Dále se bude jednat o rekonstrukci terasy, vybudováním vchodu z pokoje č. 25 a stavbu dřevěného zastínění, zásadní rekonstrukce výtahu, který bude následně určen jako evakuační, vybudování nových rozvodů vody a následné postavení sprchových koutů pro nadstandardní pokoje, provedení celkové rekonstrukce toalet s možností bezbariérového přístupu ve 3. a 4. NP, rekonstrukce sprchových místností pro nepohyblivé, rozšíření vstupů do pokojů, výměna původních oken za nová, instalace vstupních čteček, 1.2 Předmětem díla je i inženýrská činnost, která bude vykonávána s cílem zajistit příslušná právoplatná správní rozhodnutí pro realizaci stavby. Zahrnuje veškerou činnost nutnou v rámci správních řízení, vedoucí k vydání všech správních rozhodnutí nutných pro realizaci stavby, včetně vypracování a podání povinných vyjádření přikládaných k návrhům na zahájení těchto řízení, vypracování všech dokladů, které budou sloužit jako přílohy těchto rozhodnutí, zapracování požadavků orgánů státní správy a ostatních dotčených subjektů do projektové dokumentace. Dokladová část bude po zapracování veškerých připomínek všech dotčených organizací, obsahovat kladná stanoviska a souhlasy rozhodnutí příslušných orgánů státní správy a institucí (pokud to povaha zakázky požaduje) a uživatelem tj. Ústřední vojenské nemocnice Praha Strana 2 (celkem 5)

3 1.3 Součástí zpracování PDS je rovněž: a) Zaměření a kontrola všech dotčených prostor a porovnání s jejich stávající dokumentací; b) Stavebně statický a profesní průzkum dotčených objektů (včetně případných sond a zkoušek); c) Průzkum a posouzení stávajícího stavu dotčených inženýrských sítí. d) Svolání a organizace technickoekonomických rad (dále jen TER ), jejich vedení a pořizování zápisů z nich. 2. Předmětem díla je také autorský dozor (dále jen AD ) a) AD bude vykonáván v rozsahu Sazebníku UNIKA v platném znění a to jak po dobu přípravy stavby, včetně zpracování dokumentace, tak i po dobu realizace stavby, až do doby vydání kolaudačního souhlasu, b) zhotovitel bude provádět AD jako občasný, zpravidla při kontrolním dnu stavby, nejméně však v rozsahu 30 hodin. Za tím účelem objednatel poskytne zhotoviteli harmonogram kontrolních dnů stavby. Na základě výzvy objednatele se zhotovitel zúčastní jednání na stavbě a provede výkon AD i v jiných případech hodných zřetele, 3. Zhotovitel poskytne součinnost s objednatelem, v rámci zadávacího řízení na výběr zhotovitele, veřejné zakázky na realizaci stavby, zejména : a) objasňování dotazů a zpracování odpovědí zájemcům o veřejnou zakázku k projektové části zadávací dokumentace, b) účast na jednáních hodnotící komise ve funkci odborného poradce hodnotící komise, bude-li požadována, c) vypracování porovnání cenových nabídek jednotlivých uchazečů o veřejnou zakázku na dodávku stavby a vymezení odchylek od ceny podle projektové dokumentace, bude-li požadováno, d) posouzení případných zdůvodnění mimořádně nízké nabídkové ceny na dodávku stavby, bude-li požadována. Lhůta pro podání nabídek končí dne 7. října 2009 v 10:00 hod. Nabídky se podávají ve lhůtě pro podání nabídek doporučeně poštou na adresu Ústřední vojenská nemocnice Praha, U vojenské nemocnice 1200, Praha 6 - Střešovice, nebo osobně v pracovní dny v době od hod. do hod. na podatelně ÚVN Praha 6 Střešovice, 2.patro v budově F (ředitelství) nebo na Akvizičním a investičním oddělení v přízemí budovy F tak, aby při obou způsobech podání byla nabídka doručena nejpozději do 7. října 2009 a nejpozději do 10:00 hod. Zadavatel umožní uchazečům prohlídku místa plnění s možností výběru dne 21. září 2009 nebo 22. září Strana 3 (celkem 5)

4 Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Doklady prokazující splnění požadavků zadavatele na prokázání kvalifikace předloží dodavatel v originálu nebo úředně ověřené kopii. 1. Dodavatel v nabídce prokáže splnění základních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 53 odst. 1 zákona předložením Čestného prohlášení dle přílohy č. 3 a 4 zadávací dokumentace. Čestné prohlášení prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů nesmí být k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek starší 90 kalendářních dnů. 2. Splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 54 zákona prokáže dodavatel v nabídce předložením: a) výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (výpis nesmí být k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek starší 90 kalendářních dnů); b) dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména dokladu prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. Pokud není dodavatel schopen prokázat splnění určité části kvalifikace podle tohoto bodu, je oprávněn podle ustanovení 51 odst. 4 zákona splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele. Dodavatele je v takovém případě povinen zadavateli předložit smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace; Zadavatel vyžaduje doklad ověřující odbornou způsobilost minimálně jednoho projektanta, který bude odpovědný za projekt, a to rozsahu vysokoškolský diplom z oblasti stavebnictví a dokladem o autorizaci v oboru pozemní stavby, podle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, ve znění pozdějších předpisů. Dokumenty budou předloženy v kopiích s ověřením jejích pravosti. Předloží-li dodavatel výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů dle ustanovení 127 zákona, nahrazuje tento výpis prokázání základních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 53 odst. 1 zákona a profesních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 54 zákona, v rozsahu plnění VZ. Předloží-li dodavatel certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů dle ustanovení 134 zákona, který obsahuje náležitosti stanovené v ustanovení 139 zákona, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání kvalifikace dodavatele. 3. Splnění technických kvalifikačních předpokladů prokáže dodavatel podle ustanovení 56 odst. 3 písm. a) zákona seznamem minimálně 3 zakázek jejichž obsah byl obdobný předmětu této zakázky. Strana 4 (celkem 5)

5 Postup zadavatele při hodnocení kvalifikace I. Zadavatel vyhodnotí kvalifikaci uchazečů podle kritérií stanovených v tomto zadávacím řízení. II. Kvalifikaci nesplňuje uchazeč, který neposkytl údaje a informace o kvalifikaci stanovené zadavatelem včetně dokladů podle ustanovení zákona, nebo poskytl údaje, informace nebo doklady neúplné nebo nepravdivé. III. Uchazeči, kteří nesplní kvalifikaci v požadovaném rozsahu nebo nesplní povinnost stanovenou v 58 zákona, budou ze soutěže vyloučeni (viz ustanovení 60 zákona ). Způsob hodnocení nabídek I. Hodnocení nabídek bude provedeno podle nejnižší nabídkové ceny v souladu s ustanovením 78 odst. 1 písm. b) zákona. II. Hodnocení nabídek bude provedeno členy hodnotící komise jmenované zadavatelem a to v souladu s výše uvedeným hodnotícím kritériem. Každý dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Pokud dodavatel podá více nabídek samostatně nebo společně s dalšími dodavateli, vyloučí zadavatel všechny tyto nabídky (viz ustanovení 69 odst.1 zákona ). Tato poptávka je pouze informativní - nezávazná a nezakládá povinnost uzavření smluvního vztahu. ředitel plukovník MUDr. Štefan Brunclík, MBA Strana 5 (celkem 5)

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR INVESTIC A GRANTOVÝCH SCHÉMAT ve smyslu 48 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM Snížení imisní zátěže z dopravy zadávaná dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění K čj 369-4/2012/DP - ÚVN Praze dne: 8.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY na zpracovatele projektové dokumentace ke stavbě Stavební úpravy a přístavba pavilonu CH Nemocnice

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Projekt ordinací všeobecných praktických lékařů 1.NP budovy B v HNsP Bílina 1. a 2. etapa

Projekt ordinací všeobecných praktických lékařů 1.NP budovy B v HNsP Bílina 1. a 2. etapa Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

pravomocného územního rozhodnutí těchto

pravomocného územního rozhodnutí těchto Oznámení o zahájení zadávacího řízení Domov pro seniory Chotěboř zadávané jako podlimitní zakázka v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. j. 362/SZ/11 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Název veřejné zakázky Geodetické práce dle 21a zákona č. 229/1991 Sb. v okrese Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Mateřská škola Anenská 119 Jaroslavice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ...

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně

Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

Více

Městská část Praha 22. Nové náměstí 1250/10, 104 00, Praha 114. Ing. Martin Turnovský, starosta

Městská část Praha 22. Nové náměstí 1250/10, 104 00, Praha 114. Ing. Martin Turnovský, starosta Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na služby v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu tato veřejná zakázka je zadávána jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona

Více

Č.j. KRPS-213863-8/ČJ-2015-0100MN-VZ Praha 9. července 2015. V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS-213863-8/ČJ-2015-0100MN-VZ Praha 9. července 2015. V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Č.j. KRPS-213863-8/ČJ-2015-0100MN-VZ Praha 9. července 2015 Počet listů: 6 Přílohy: 5 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1. Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy občanské vybavenosti č. p. 4 v obci Veliká Ves Nejedná se o zadávací řízení

Více

Zadávací dokumentace. Servis a údržba technologií budov NZ

Zadávací dokumentace. Servis a údržba technologií budov NZ Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení dle 27 zákona

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce

Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce Statutární město Brno, MČ Brno-Kohoutovice Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce dle 38 a v souladu 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP a v souladu s dokumentem Ministerstva pro místní rozvoj Závazné postupy pro zadávání

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku V tomto zadávacím řízení se zadavatel neřídí zákonem, vyjma ustanovení v zadávací dokumentaci,

Více

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 Praha 4 Krč, PSČ 140 59

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 Praha 4 Krč, PSČ 140 59 Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 Praha 4 Krč, PSČ 140 59 Adresát : Jméno: HOCHTIEF CZ a.s. Divize pozemní stavby Sídlo: Plzeňská16/3217, 150 00 Praha 5 IČ: 46678468 DIČ: CZ46678468

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice Zadavatel zakázky: Město Brumov-Bylnice Se

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ - ULICE KŘIŽÍKOVA, ŠKOLNÍ A 5. KVĚTNA. Zadavatel: Město Jesenice

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ - ULICE KŘIŽÍKOVA, ŠKOLNÍ A 5. KVĚTNA. Zadavatel: Město Jesenice TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ - ULICE KŘIŽÍKOVA, ŠKOLNÍ A 5. KVĚTNA Zadavatel: Město Jesenice Obsah 1. Identifikační údaje veřejné zakázky... 3 Identifikační údaje

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce Název zakázky Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadavatel Židovská obec Brno Brno, tř. Kpt. Jaroše 1922/3 602 00 IČ: 494 65 473 Statutární

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) ZŠ

Více

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: CZ01312774 - není plátce DPH

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: CZ01312774 - není plátce DPH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku SOŠ logistická a střední odborné učiliště Dalovice Hlavní 114, 362 63 DALOVICE Výzva na stavební práce do 3 mil. Kč bez DPH-SOŠ logistická a SOU Dalovice ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Část 1 ZD pokyny pro zpracování nabídky Zadavatel: Město Kosmonosy Adresa: Debřská 223, 293 06 Kosmonosy Zastoupený: Ing. Jiřím Müllerem, starostou IČO: 00508870 Kód NUTS: CZ0207 Kód

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucím HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI:

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: Brno 6. 6. 2013 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY Zadavatel: Název: Gymnázium, Brno, Křenová 36 se sídlem: Křenová

Více

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň"

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX00193QB* HZSPX00193QB Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

I. ZADÁVÁNÍ VZMR PROSTŘEDNICTVÍM E-AUKCE

I. ZADÁVÁNÍ VZMR PROSTŘEDNICTVÍM E-AUKCE I. ZADÁVÁNÍ VZMR PROSTŘEDNICTVÍM E-AUKCE Příloha č. 1a) k Pravidlům Stanovení základních postupů 1. VZMR budou zadávány prostřednictvím aukčního software PROe.biz. 2. Zadávání VZMR prostřednictvím e-aukce

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Masarykův domov mládeže a školní jídelna Brno, příspěvková organizace Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon):

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění K čj : 414-3/2013/DP - ÚVN Praze dne : 3.10. 2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Zřízení bezbariérového WC v budově B MěÚ Nový Bor, B. Egermanna 1001 a v budově Městské knihovny v Novém Boru, B. Egermanna 76 Zadavatel: Město Nový Bor náměstí Míru 1 473

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Obuv pro příslušníky Celní správy Zjednodušené podlimitní řízení Česká republika Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

VR 121 Realizace novostavby objektu budovy SO 03A, včetně oplocení, vjezdu a souvisejících stavebních prací pro Dopravní VaV centrum

VR 121 Realizace novostavby objektu budovy SO 03A, včetně oplocení, vjezdu a souvisejících stavebních prací pro Dopravní VaV centrum Výzva k podání nabídek Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň Vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu s Pravidly pro

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Cyklostezka Sudkov Dolní Studénky Veřejná zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce.

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky na služby zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV Výzva k podání nabídky V režimu veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na služby Oprava hygienického

Více

Správce stavby pro projekt:

Správce stavby pro projekt: Strana 1 (celkem 28) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Správce stavby pro projekt:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem Revitalizace prostoru při ul. Tyršova v Děčíně I zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Bezbariérová SŠGaO Zlín VZ/2015/2/01 veřejná zakázka malého rozsahu dle metodického pokynu SM/25/02/13 Krajského úřadu Zlínského kraje,

Více

*MMFMX00RNK1T* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00RNK1T* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RNK1T* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 47205/2016 SP. ZN. 91.1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky Projekt Identifikační kód projektu Návrh stavby a projektové dokumentace vč.ad pro stavbu "Vodní

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V Praze dne 22. února 2016 v poptávkovém řízení na výběr dodavatele projektu na stavební opravu venkovních omítek pavilonu LDN Nemocnice Louny a. s. Vážení, v rámci prováděného průzkumu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Zahrada MŠ Tylova, Děčín Evidenční číslo zadavatele: 1/2015

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Zahrada MŠ Tylova, Děčín Evidenční číslo zadavatele: 1/2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA DĚČÍN II, LILIOVÁ 277/1, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE profil zadavatele: http://zakazky.mmdecin.cz/ zřizovatel: Statutární město Děčín sídlo: Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV Podmokly IČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), 38 Veřejná zakázka na stavební práce s názvem: VYUŽITÍ

Více

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky Kontaktní osoba: Michaela Hošková, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 103 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 156041/2015 Č.VZ: 41/2015 Systém.

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská Naše čj.: MUSP 54782/2015 Naše sp. zn.: 54777/2015 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská 1. Zadavatel:

Více

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz č.j. 475/11 Poptávka - Zajištění údržby veřejného prostranství 1. Zadavatel Obec Mladeč, 783 21 Mladeč 78, IČ 00299219,

Více

Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace 1. Úvod a název zakázky: Projektová dokumentace Řenče obytná zóna Z66 Z důvodu přípravy realizace projektu Projektová dokumentace Řenče obytná zóna Z66

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky Projekt Identifikační kód projektu Návrh stavby a projektové dokumentace vč.ad pro stavbu Přístavba

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Energetická

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky. Č. j./evidenční číslo VZ. textová část - 1 -

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky. Č. j./evidenční číslo VZ. textová část - 1 - Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor krajská agentura pro zemědělství a venkov OIomoucký kraj Sídlem: Blanická 383/1, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Kateřinou Mračkovou, ředitelkou

Více

Rekonstrukce místních komunikací Buštěhrad

Rekonstrukce místních komunikací Buštěhrad Městský úřad Buštěhrad Hřebečská 660, 270 43 Buštěhrad V Buštěhradu dne 18. ledna 2010 Věc: Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Tímto Vás vyzýváme k podání cenové nabídky s odvoláním na 12,

Více

MU Rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno, technický dozor investora a koordinátor BOZP

MU Rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno, technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na služby s názvem MU Rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno, technický dozor investora a koordinátor BOZP

Více

V Ostravě dne 7. července 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

V Ostravě dne 7. července 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Heřmanice Orlovská 670/35, poštovní přihrádka 2, 713 02 Ostrava 13 Tel.: 595 220 111, Fax: 595 220 289, ISDS: ysud4wq Č.j. VS 88/006/001/2014-35/LOG/540 V Ostravě

Více

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Veřejná zakázka malého rozsahu na zajištění Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes.

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do výběrového řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Zpracování metodiky řízení a rozvoje lidských zdrojů úřadu Identifikační

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, směrnice Ministerstva školství, mládeže

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Chráněné bydlení pro zdravotně postižené Olešnice opakované řízení zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Zahrada nové mateřské školy v MOb Krásné Pole v přírodním stylu Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM Snížení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce zadávané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (verze 7) dále

Více

Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/

Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/ Obchodní partneři - Veřejné zakázky - Veřejné zakázky na stavební práce - Lesy ČR Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/ Břehové porosty Josefínský potok; břehové porosty Klimentský potok

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ 11. prosince 2013 11:33 CN=Ing. Petra Kozubková OU=2, serialnumber=21 169 173 ISSUER CN=PostSignum Qualified CA 2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO DODÁVKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zakázku na stavební práce v rámci projektu Modernizace a rozšíření ubytovacích kapacit rekreačního areálu Pahrbek NÁZEV ZAKÁZKY: Modernizace a rozšíření ubytovacích kapacit rekreačního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem VŠPJ - Oprava střechy ostatní vyhlášené v rámci akce VŠPJ - Oprava střechy, včetně rekonstrukce jímací soustavy, rozmrazování

Více

OPRAVY NA DOMĚ Č.P. 484 V ULICI NAD ŠKOLAMI, SEMILY

OPRAVY NA DOMĚ Č.P. 484 V ULICI NAD ŠKOLAMI, SEMILY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ na zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č.137/2006, o veřejných zakázkách STAVEBNÍ PRÁCE OPRAVY NA DOMĚ Č.P. 484 V ULICI NAD ŠKOLAMI, SEMILY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

Č. j. KRPP-160158-2/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 9.října 2015

Č. j. KRPP-160158-2/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 9.října 2015 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPP-160158-2/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 9.října 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 4/35 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka Hvězdárna Valašské Meziříčí, p. o. - Odstranění havarijního stavu budov 2. etapa - zpracování PD - strana 1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Hvězdárna Valašské

Více

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), dle Směrnice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 k č.j. KRPE-32270-3/ČJ-2012-1700NE-VZ Počet listů: 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 12 odst. 3 zadávané ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č.

Více

Zadávací dokumentace. Poskytnutí revolvingového úvěru na financování investiční akce Cyklostezka Z údolí Jizery do údolí Bobru I.

Zadávací dokumentace. Poskytnutí revolvingového úvěru na financování investiční akce Cyklostezka Z údolí Jizery do údolí Bobru I. Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na služby (dále jen VZ) (zakázka není zadávána dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Poskytnutí revolvingového úvěru na financování investiční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K čj :438-3/2013/DP - ÚVN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V Praze dne: 3.9.2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 13 pro otevřené zadávací řízení, nadlimitní na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou:

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou: 1. Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Löw-Beerova vila osvětlení fasády a pořízení informačního pylonu 2. Druh zadávacího řízení Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce. 3. Údaje o zadavateli

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K Výzvě k podání nabídek

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K Výzvě k podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K Výzvě k podání nabídek v řízení o zadání zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Nejedná se o řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadavatel. Povodí Odry, státní podnik. Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava, 701 26. www.stavebnionline.cz/profil/pod

Zadavatel. Povodí Odry, státní podnik. Varenská 49, Ostrava, Moravská Ostrava, 701 26. www.stavebnionline.cz/profil/pod Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené

Více

Kvalifikační dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p.

Kvalifikační dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. Kvalifikační dokumentace veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 Zadávací řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika-ministerstvo zemědělství ČR, Pozemkový úřad Jihlava Název veřejné zakázky: Projektová dokumentace pro stavební řízení a realizaci stavby polních cest v okrese Jihlava Sídlem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Zadavatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- VINOHRADY Velkopavlovická 25, 628 00 Brno IČ: 44992785-19 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného nadlimitního

Více