Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém."

Transkript

1 Milí tenái. Dostává se Vám do rukou ervnové íslo našeho zpravodaje, které opt nabralo trochu na objemu. V uplynulém msíci probhla celá ada hasiských soutží. Zprávy o jejich prbhu a výsledcích tvoí významnou ást tohoto ísla. Jsme rádi, že mžeme informovat o narození dvou nových obánk, respektive obanek naší obce. V pehledu mžete vysledovat vývoj potu obyvatel naší obce. Nadcházející msíce jsou msíci prázdnin i dovolených. Své prázdniny a dovolenou si tentokrát vezme i Bysterský zpravodaj. Na další íslo se tedy mžete tšit až v závru prázdnin. Pejeme Vám proto píjemné prožití léta a na konci msíce srpna se opt tšíme na setenou. Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém. Pítomni: p. Dusílek J., Martinková M., Tomáš J., Pibyl J., Mach J., Dusílek M., Šubrt V., Francová D., Ševc L.. Dále pítomno 26 oban obce.

2 Program: 1) Kontrola zápisu z minulého zasedání 2) Rzné záležitosti Zasedání zahájil starosta p. Dusílek pivítáním pítomných a seznámením s programem zasedání, který byl pijat. Konstatoval, že zasedání je usnášení schopné. Jmenoval ovovatele zápisu p. Macha a p. Šubrta. 1) Starosta peetl zápis z minulého zasedání zastupitelstva obce. Zápis byl schválen bez pipomínek a oven podpisy. 2) V bodu programu rzné záležitosti starosta podal informace: - Vyslovil podkování za dlouholetý, svdomitý výkon funkce úetní obce paní Han Svtlíkové. - Podkoval Jiímu Tomášovi, Jiímu Tomášovi ml. a Josefu Machovi ml. za práci vykonanou pi generální oprav požárního vozidla AVIA. Vozidlo bylo uvedeno do vzorného technického stavu. - Podkoval lenm okrskové volební komise za zajištní prbhu referenda v obci. - Vyslovil podkování lenm SDH Bystré i bysterským obanm, kteí se podíleli na zajištní spolupoadatelství oblastního kola hry Plamen a celoroní innosti dorostu poádaného na místním koupališti. - Seznámil s výsledky referenda v obci. - Podal informaci o rozbhové fázi akce Kaenina pohádková íše poádané DSO Region Orlické hory. - Seznámil pítomné s pozváním Urzadu Gminy Lewin Klodzki na IV. Mezinárodní soutž mladých hasi a Hry bez hranic, která se uskutení ervence 2003 v tomto polském mst za úasti kolektiv mládeže z Polska, Nmecka, Slovenska a eské republiky. Souástí programu bude také I. Mezinárodní fórum samospráv zúastnných obcí s tématy: výchova a práce s mládeží, ochrana životního prostedí, kulturní vztahy obcí, innost místních samospráv v jednotlivých zemích v návaznosti na EU. Zastupitelstvo projednalo a schválilo text družební smlouvy o spolupráci mezi obcí Bystré a nmeckou obcí Grossbeeren. Tato smlouva vyplívající z dívjší spolupráce hasiských kolektiv bude podepsána zástupci obcí pi setkání v Polsku. Usnesení zastupitelstva obce Bystré ze dne : Zastupitelstvo obce Bystré I. schvaluje Text družební smlouvy o spolupráci, která bude uzavena mezi obcí Bystré a nmeckou obcí Grossbeeren.

3 4. 8. ervence 4. roník Her bez hranic Mladých hasi a 1. mezinárodní setkání místních samospráv v polském Lewin Klodzkim 5. ervence Turnaj ve volejbalu amatérských družstev ve sportovním areálu U Koupališt. Zaátek v 10 hodin. 23. srpna Pouová zábava. 24. srpna Tradiní Bysterská pou srpna Sraz Š 1203 v areálu U Koupališt ervenec 2. ervence Roman Kaválek 7. ervence Jan Hejzlar 12. ervence Romana Štpánová 14. ervence Jan Janeba Stanislava Krpatová 15. ervence Josef Balcar 16. ervence Jindiška Maisnerová Irena Maisnerová 17. ervence Vra Hejzlarová 22. ervence Jana Komrková ml. 24. ervence Zlata Bartošová 25. ervence Václav Drašnar 26. ervence Anna Hartmanová Zuzana Sozanská 27. ervence Josef Mareš Marta Svtlíková 29. ervence Radek Poul 30. ervence Karel ejpa Irena Krajoviová Srpen 2. srpna Jana Komrková

4 3. srpna Lubomír Hejzlar 13. srpna Alžbta Tichá 14. srpna Jarmila Balcarová 15. srpna Pavel Hejzlar Vojtch Hejzlar 19. srpna Bohumil Pábel 24. srpna Dominik Poul 28. srpna Zdenk Štpán 29. srpna Ržena Kotaková 30. srpna Svtlana Hejzlarová 31. srpna Jan Franc S radostí oznamujeme, že v uplynulém msíci se novými obankami naší obce staly: a Pro zajímavost pinášíme pehled o vývoji potu obyvatel naší obce v posledních letech tak, jako ho zpracovala kronikáka naší obce p. Poulová. Ped pti lety vyšla ve Zpravodaji z 27. února 1998 tabulka s pehledem pírstk a úbytk obyvatel Bystrého. Protože v posledním roce byl po letech snižování potu lidí zaznamenán doslova rekordní nárst, je pro vaši informaci otištna ona tabulka znovu.

5 VÝVOJ POTU OBYVATEL V POSLEDNÍCH LETECH rok narozeno zemelo pisthov. odsthov. zmny poet prmr 2,36 3,36 Údaje o celkovém potu obyvatel jsou vždy k 1.1.následujícího roku. Mezi narozenými dtmi v roce 2002 byli Jakub Mencl (p. 124), Jan Komrka (p. 77), Karolína Marešová (p. 116), Lukáš Maisner (p. 54), Vojtch Hejzlar (p. 89) a Roman Toušek (p. 82). Vítání obánk, které poádá SPOZ spolu s kulturním výborem OÚ, je naplánováno na letošní záí. Ráda bych využila této píležitosti a vzpomnla i tch, kteí se skrývají za ísly ve druhém sloupku. V roce 1999 jsme se navždy rozlouili s Marií Šintákovou, Josefem Andršem a Annou Tomášovou. Rok 2000 byl posledním pro Josefa Hartmana, Miroslava Hrocha a Bohumíra Spuru. V roce 2001 nás opustili Anežka Novotná, Jaroslav Marek, Bediška Machová, Jan Šenkeík a Zdenk Martinek, vzpomeme i Boženu Preislerovou, která poslední roky strávila v Náchod. Vloni zemely Vlasta Fišerová a Jiina Herzigová. Letos jsme se louili s Lubomírem Hejzlarem a Miroslavou Hejzlarovou. V kronice se na závr roního zápisu zapisuje nejenom výet zemelých, ale ke jménu a datu se pidává malý nekrolog i vzpomínky na výše jmenované zemelé ím byli, odkud pocházeli, pop. jak se do Bystrého dostali, jejich koníky a povolání aj. Tento druh zápisu zavedla paní Božena tvrteková a jist mi dáte za pravdu, že jsou pro kroniku pínosem. Jejich hodnota bude docenna až budoucími generacemi.takové informace se však získávají nesnadno vtšinou je mohou podat vrohodn jen píbuzní, u kamarád a pátel chybí podklady pro pesnou dataci. Proto se obracím na rodiny zemelých s prosbou o pomoc pi sestavení takového ohlédnutí. Ne všechny životopisy se ke mn dostanou. V této dob je poslední možnost, jak doplnit zápisy mj. i k výše jmenovaným, pokud jste tak již neuinili. Prosím proto o pomoc ješt jednou touto cestou. Mnohdy jsou to opravdu zajímavé životní píbhy a urit stojí za to, chvilku si najít a na píbuzného zavzpomínat. P. Poulová

6 DNE 10. ERVENCE OD 8 DO 15 HODIN BUDE PERUŠENA DODÁVKA ELEKTINY DO NAŠÍ OBCE. Z TOHOTO DVODU BUDE UZAV ENA I MÍSTNÍ POŠTA. Msíce kvten a erven jsou tradin msíci, kdy významným zpsobem stoupá aktivita všech soutžních družstev, které psobí v rámci Sboru dobrovolných hasi v Bystrém. Ne jinak tomu je i letos. Pinášíme Vám tímto pehled o tom, jak naše soutžní družstva v jarních soutžích obstála i neobstála. Mladí hasii V místním SDH psobí již nkolik let dv soutžní družstva mladých hasi. leny tchto družstev se stalo celkem 24 dtí z Bystrého a okolí. Jednou z hlavních náplní jejich innosti je úast v soutžích požárního sportu a hry Mladých hasi Plamen. Soutžní družstva mladších a starších se v sezón zúastnila okresního kola hry Plamen, které se uskutenilo od 30. kvtna do 1. ervna v Pepychách. Ob družstva si kladla za cíl navázat na své pedchozí úspchy, zvlášt v roce, kdy slavíme 30 let soustavné práce s mládeží v našem sboru. Družstvo mladších, které obhajovalo 3. místo z minulého roníku, podalo v soutži dobrý výkon a obsadilo celkové 2. místo za družstvem z Jílovic. Družstvo starších, obhájc vítzství z loského roníku, vstupovalo do soutže s odhodláním znovu zvítzit a vybojovat si tak postup do oblastního kola. Bhem celé soutže svádlo tuhý boj s družstvem Houdkovic. Zaváhalo v jediné disciplín požárním útoku a to se mu stalo osudným. Z vítzství se tak radovalo zasloužen družstvo soupe. Naše družstvo obsadilo 2. místo ped družstvem z Valu. Tato soutž tak byla pro toto družstvo soutží poslední. Družstvu patí za celých pt let, po kterých v našem sboru psobilo, podkování ze všechny výsledky, kterých v tomto období dosáhlo. ást družstva pechází do kategorie dorostu, kde doufejme naváže na své pedchozí úspchy.

7 Sbor dobrovolných hasi se v polovin msíce ervna organizan podílel na zajištní Oblastního kola hry Plamen. V areálu U Koupališt probíhal požární útok CTIF a závod požárnické všestrannosti. Celá soutž pak dopadla následovn. 1. místo Hajnice okr. Trutnov 2. místo Chlumec nad Cidlinou okr. Hradec Králové 3. místo Houdkovice okr. Rychnov nad Knžnou 4. místo Nízká Srbská okr. Náchod 5. místo Vrchovina okr. Jíín. Družstvo Hajnic si vybojovalo postup na Mistrovství eské republiky ve he Plamen, které se v uplynulých dnech uskutenilo v Ostrav. Družstva muž a žen Na plno se rozbhly soutže hasi. V kategorii muži se družstvo z Bystrého úastní jednak bžného seriál soutží nap. okrsek, okres, ale více prestižní Podorlické ligy. Okrsková soutž Do této soutže, kde jedinou disciplínou byl požární útok, nasadilo Bystré celkem dv družstva. Bystré 1 a Bystré 2. Muži nad 35 let tzv. Pepci nám dokázali, že i po tchto letech se stále cítí zdrávi. Nakonec jejich umístní 4. místo je dkazem. Druhá skupina Bystré 1 využilo opravného pokusu, nebo se jim první pokus nepovedl. Nakonec dosáhli svého prvního místa. Okresní soutž Na této soutži již družstva musela absolvovat celkem ti disciplíny. Bylo to nároné, nebo do této disciplíny patí bh na 100 metr jednotlivc s pekážkami, štafeta na 4x 100 metr s pekážkami a požární útok. Bohužel se zúastnilo pouze šest družstev a tak bylo brzy odsoutženo. Družstvo Bystrého podalo vyrovnané výkony ve všech disciplínách. Nakonec obsadilo celkové 1. místo a spolen z družstvem z Dobrušky, které pekvapen obsadilo 2. místo, budou tyto družstva reprezentovat náš okres v oblastním kole. XIII. Podorlická liga V tomto seriálu celkem devíti kol soutže, kde jedinou disciplínou je požární útok a pravidla jsou ponkud benevolentnjší se úastní pibližn 17 družstev z nkolika okres. Našemu družstvu se zatím nedaí, ale ješt máme šance. Proto doufáme, ze vše se ješt zmní k lepšímu. 1 kolo Houdkovice Družstvo mlo neuvitelnou smlu a z nadjného pokusu nakonec díky prasklé hadici byla diskvalifikace. Takže se odjíždlo bez zisku bod.

8 2. kolo Rájec V tomto kolo naše družstvo nastoupilo ponkud v oslabené sestav, nebo chybli dva soutžící. A tak nastoupili náhradníci. Nebyly jsme ale sami, kdo ml tyto problémy. Vtšina mužstev mlo problémy s nepíznivým vtrem, ehož jsme mohli jako poslední startující využít, nebo dosažené asy nebyly nad naše síly oslabeného mužstva. Bohužel došlo k zaváhání na koši a ze slibovaného umístní bylo až 13. místo. 3. kolo Dobré Poasí tentokrát bylo ideální, doslova letní. Všechna družstva podala vyrovnané výkony. Naši si malinko polepšili, i když bylo na lepší umístní. Nakonec pro n zbylo 6.místo, mžeme konstatovat, že je to zatím nejlepší umístní. A co nás eká? oblastní soutže kolo požárních družstev Jiínek u Jiína kolo XIII. roníku Podorlické ligy Bašnice u Hoic Další informace na Michal Dusílek a Leoš Ševc

9 Na píští íslo se mžete tšit 30. srpna Vlastní píspvky pedejte prosím nejpozdji do 24.srpna 2003 p. Marii Martinkové na pošt. Vydává obecní zastupitelstvo obce Bystré. Vychází v nákladu 150 výtisk. Každý výtisk zdarma. Toto íslo vyšlo 30. ervna Obrázek z titulní strany: soukromý archiv.

Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, bezen za kamna vlezem, duben ješt tam budem íká jedno lidové poekadlo. Zdá se, že toto poekladlo v letošním roce najde svého naplnní. Alespo tomu nasvduje množství snhu, jež zavalilo i naši

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015 ÚORHS pracovala do V. sjezdu v tomto složení: Jan Aulický, Jiří Čech, Jan Fiedler, Tomáš Lefner, Zdeněk Prodělal, Jiří Rosenkranz,

Více

Zpravodaj.36 prosinec 2011

Zpravodaj.36 prosinec 2011 Vážení spoluobané, Opt se blíží vánoní svátky a konec roku 2011. Nastává tedy i as bilancování, co se nám za ten uplynulý rok podailo a co jsme nezvládli podle svých pedstav. Doufám, že se vám podaí najít

Více

1 Klientský portál WEB-UDS. 2 Technické ešení. 2.1 Popis systému co všechno WEB-UDS nabízí. 2.2 Definice uživatele a jeho pihlášení

1 Klientský portál WEB-UDS. 2 Technické ešení. 2.1 Popis systému co všechno WEB-UDS nabízí. 2.2 Definice uživatele a jeho pihlášení 1 Klientský portál WEB-UDS Plánovaný rozvoj systému UDS, který se oproti pvodnímu vnitropodnikovému systému i24reus vrací k využití standardní aplikaní úrovn, nyní zaazuje další stupe sdílení dat pes webové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník

pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník S T Á D L E C K Ý Z P R A V O D A J pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník Milí spoluobčané! Letošní vánoční svátky jsou už minulostí, přesto věřím,

Více

Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009

Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009 Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009 Pítomni: Hosté: Omluveni: Jan Pecina, Martin Musil, Ing. Petr Stank, Ing. Miloš Šabata, Antonín Pešek, Jaroslava Hanzalová,

Více

I. ročník M E M O R I Á L U

I. ročník M E M O R I Á L U Tělovýchovná jednota S u š i c e oddíl kopané - 312040 342 01 Sušice 2, Fr. Procházky 119 telefon: 376 523 275 stadión Sušice, Volšovská 42 stadión: 376 523 273 e-mail: susicefotbal@centrum.cz Tělovýchovná

Více

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái. Dostává se Vám do rukou kvtnové íslo našeho zpravodaje, které je opt trochu tení než ísla minulá. To však neznamená, že by v nm nco chybí (alespo v to doufáme). Msíc erven je tradin msícem

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O POŘADATEL: O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O Příloha č. 3 VZOR Okresní sdružení hasičů okresu ČHS Kladno, Okresní odborná rada

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O pořádaný za podpory MŠMT POŘADATEL: Okresní sdružení hasičů okresu Kladno, Okresní odborná

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu a PUTOVNÍHO POHÁRU STAROSTY

Více

Poet len RM pi hlasování odpovídá soutu hlas pítomných len RM.

Poet len RM pi hlasování odpovídá soutu hlas pítomných len RM. Z á p i s. 148 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 15. 4. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pí MUDr. Eva Štíbrová. p. ing. Jií

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 14. května Hradec Králové TJ Sokol Hradec Králové 2. kolo 28. května Kolín TJ Sokol Kolín-atletika

Více

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice, Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti červenec 2015

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice, Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti červenec 2015 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice, Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti červenec 2015 2. července 2015 od 20:00 hodin Členové SDH Mirovice zavlažili celý mirovický park na Masarykově náměstí

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s. Pedstavenstvo akciové spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s., se sídlem Plze, Vejprnická. 56, PS 318 00, IO: 453 53 409, zapsané v

Více

Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016

Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016 Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016 Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Hodonín Termín konání: 14. května 2016 Místo konání: Hasičský sportovní areál

Více

VÝRONÍ ZPRÁVA. za rok 2002. ZO SOP Tuláci

VÝRONÍ ZPRÁVA. za rok 2002. ZO SOP Tuláci VÝRONÍ ZPRÁVA za rok 2002 ZO SOP Tuláci eský svaz ochránc! p#írody SO P eský svaz ochránc p írody se snaží p sobit na ob any v duchu odpov dnosti za p írodu a životní prost edí. Vede své leny k úct a lásce

Více

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 11.2. 2012 od 18,00 hodin ve Vojovicích Hospoda U Kovboje

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 11.2. 2012 od 18,00 hodin ve Vojovicích Hospoda U Kovboje ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 11.2. 2012 od 18,00 hodin ve Vojovicích Hospoda U Kovboje Termín: Sobota 11.2.2012 od 18,00 hodin Místo : Vojovice Hospoda U Kovboje

Více

Statistická analýza volebních výsledk

Statistická analýza volebních výsledk Statistická analýza volebních výsledk Volby do PSP R 2006 Josef Myslín 1 Obsah 1 Obsah...2 2 Úvod...3 1 Zdrojová data...4 1.1 Procentuální podpora jednotlivých parlamentních stran...4 1.2 Údaje o nezamstnanosti...4

Více

Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace. Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz. Metodika

Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace. Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz. Metodika Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz Metodika k použití počítačové prezentace A Z kvíz Mgr. Martin MOTYČKA 2013 1 Metodika

Více

PROPOZICE krajského kola soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2014 ve Zlínském kraji

PROPOZICE krajského kola soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2014 ve Zlínském kraji PROPOZICE krajského kola soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2014 ve Zlínském kraji Soutěž se uskuteční pod záštitou hejtmana Zlínského kraje a starosty obce Horní Lideč Termín konání:

Více

VÝRONÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008

VÝRONÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 2 Škola obnovy venkova, o.p.s. se sídlem v Libšicích VÝRONÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Základní údaje Název Používaná zkratka : Škola obnovy venkova, o.p.s. : ŠOV Právní forma : Obecn prospšná spolenost Sídlo

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 1. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n. N. dne 20. 12. 2010 Bod pořadu jednání: 14. 3. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC

Více

Zápis č. 4/2010. ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy

Zápis č. 4/2010. ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy Zápis č. 4/2010 ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy Přítomni: Jiruše Josef, Vágner Rudolf, Vymlátil Milan, Besserle Josef,

Více

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. kvtna 2005 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. kvtna 2005 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. kvtna 2005 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Pítomni: p. Dusílek J., Šubrt V., Pibyl J., Francová D., Martinková M., Ševc L., Francová

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 39 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 19. 10. Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. ing. Jií Nekvasil. p. Josef Dašek Program

Více

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, uplynulý msíc leden byl v mnohých organizacích msícem bilancování. Svoji innost hodnotili místní hasii i zdravotníci. Jedním z hlavních témat tchto hodnocení byla práce s mládeží. U hasi tato

Více

Mendelova univerzita v Brn

Mendelova univerzita v Brn Mendelova univerzita v Brn Ureno: Brno 29. prosince 2006 Fakultám, vysokoškolskému ústavu j.: 3948/2006-981 Celoškolským a rektorátním pracovištím Správ kolejí a menz Vysokoškolským statkm S M R N I C

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

O B E C Č E R A D I C E

O B E C Č E R A D I C E O B E C Č E R A D I C E Obecně závazná vyhláška č. 2/2013, požární řád Zastupitelstvo obce se na svém zasedání dne 26.6. 2013 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb.,

Více

M S T S K Ý Ú A D. Stavební úad

M S T S K Ý Ú A D. Stavební úad M S T S K Ý Ú A D Stavební úad Sídlo: Svatovítské námstí 105, 463 52 Osená Telefon: +420 485 164 814 Fax: +420 485 179 208 E-mail: stavebniurad.osecna@volny.cz Web: http://osecna.info Na doruenku Dle rozdlovníku

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

PRÁZDNINOVÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ INDIÁNSKÉ LÉTO

PRÁZDNINOVÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ INDIÁNSKÉ LÉTO PRÁZDNINOVÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ INDIÁNSKÉ LÉTO DĚTSKÝ DEN Na konci měsíce května uspořádali dobrovolní hasiči pro děti dětský den. Přípravy začaly už v brzkých ranních hodinách, aby vše bylo připraveno

Více

Pravidla Trutnovské volejbalové ligy Ročník:2015-2016

Pravidla Trutnovské volejbalové ligy Ročník:2015-2016 Pravidla Trutnovské volejbalové ligy Ročník:2015-2016 Termíny:!!!!!!!!!! tělocvična je hrazena od 8:00 do 15:00.!!!!!!! 26.9.2015; 24.10.2015; 21.11.2013; 5.12.2015; 9.1.2016; 6.2.2016; 19.3.2016; 23.4.2016;

Více

! "# $ %" % &' & & & () * %" % &' & & & () + $ % ' Strana 1 (celkem 5)

! # $ % % &' & & & () * % % &' & & & () + $ % ' Strana 1 (celkem 5) ! "#$%"&'&&() *%"&'&&() +$%' Strana 1 (celkem 5) 1 Obecná ustanovení (lánek 1) 1. Plnní povinnosti dle S bod 3.1.5 f (plnní povinnosti mládeže) se ídí touto smrnicí a jejími pílohami. 2. Organizaní složky

Více

Obec Milotice nad Bečvou POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE

Obec Milotice nad Bečvou POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Milotice nad Bečvou OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE MILOTICE NAD BEČVOU č. 1/2009 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Milotice nad Bečvou na základě usnesení Zastupitelstva obce Milotice nad Bečvou ze dne 25. srpna

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ROK 2003. Post obecní kronikářky zastávám od roku 2003, kdy jsem převzala kroniku od paní Jany

ROK 2003. Post obecní kronikářky zastávám od roku 2003, kdy jsem převzala kroniku od paní Jany ROK 2003 Kronika obce Jmenuji se Michaela Vašutová, rozená Valová. Prostřední Bečva je místem mého bydliště od narození. Absolvovala jsem Střední pedagogickou školu v Přerově a Pedagogickou fakultu Ostravské

Více

Výroční zpráva SDH Bystré za rok 2006. Zpracovala: Marie Martínková, jednatelka SDH

Výroční zpráva SDH Bystré za rok 2006. Zpracovala: Marie Martínková, jednatelka SDH Výroční zpráva SDH Bystré za rok 2006 Zpracovala: Marie Martínková, jednatelka SDH Vážené sestry hasičky, bratři hasiči, vážení hosté. Setkáváme se zde, abychom si připomněli a zhodnotili práci a činnost

Více

Zpravodaj pro rodiče č.22

Zpravodaj pro rodiče č.22 Základní škola Merklín, okres-plzeň-jih Školní 249, 334 52 MERKLÍN Tel. 377912116 * email: zsmerklinpj@iol.cz * www.web.telecom.cz/zsmerklin Zpravodaj pro rodiče č.22 listopad 2005 Vážení rodiče, v dnešním

Více

Přechod na nový způsob měření psů pro účely určení výšky překážek

Přechod na nový způsob měření psů pro účely určení výšky překážek Přechod na nový způsob měření psů pro účely určení výšky překážek Specifikace postupu přeměřování psů, kteří mají českou flyballovou licenci Pro výbor FC ČR zpracovala: Milena Vrbová, koordinátorka rozhodčích

Více

4.Úřední obálky budou vydány členy okrskové volební komise ve volební místnosti ve dnech konání voleb.

4.Úřední obálky budou vydány členy okrskové volební komise ve volební místnosti ve dnech konání voleb. RÁJEČKOVSKÝ ZPRAVODAJ 05/2006 _ Oznámení o době a místě konání voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Starosta obce Ráječko dle 15 odst. 1 zákona č. 247/1995 o volbách do Parlamentu Starosta obce Ráječko

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny (Mgr. Pouch odchod 17:15 hod., p. Bláha píchod v 17:30 hod.)

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny (Mgr. Pouch odchod 17:15 hod., p. Bláha píchod v 17:30 hod.) Z á p i s z 12. zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, které se konalo dne 18.3.2009 od 17.00 hodin v malém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny (Mgr. Pouch

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Adresa : Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II Telefon : ústedna - 384 351 111 fax 384 361 503 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016

Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016 Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) - omluvena Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš

Více

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA,

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, a.s. se sídlem v Praze 2, Římská 2135/45, PSČ 120 00, IČ: 46973451, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2742, zve své akcionáře

Více

METODIKA HODNOCENÍ KATEGORIE A MÍSTNÍ AGENDY 21

METODIKA HODNOCENÍ KATEGORIE A MÍSTNÍ AGENDY 21 METODIKA HODNOCENÍ KATEGORIE A MÍSTNÍ AGENDY 21 3. PRACOVNÍ VERZE Integra Consulting Services s.r.o. Pobežní 18/16 186 00 Praha 8 tel.:+420 234 134 236 15. prosince 2010 www.integranet.cz Tato metodika

Více

KAM JÍT leden - únor Pozn.: Chcete jít na nkterou z našich akcí a nemáte doprovod? Zavolejte do kanceláe a spolu to vyešíme.

KAM JÍT leden - únor Pozn.: Chcete jít na nkterou z našich akcí a nemáte doprovod? Zavolejte do kanceláe a spolu to vyešíme. KAM JÍT leden - únor Pozn.: Chcete jít na nkterou z našich akcí a nemáte doprovod? Zavolejte do kanceláe a spolu to vyešíme. za. komentá poznámky Po 7.1. 17.00 Výtvarný kroužek Út 8.1. 17.00 Dm U Jonáše

Více

PRAVIDLA "PODORLICKÉ LIGY"

PRAVIDLA PODORLICKÉ LIGY Propozice X. ročníku soutěže o putovní pohár "Podorlické ligy" v požárním útoku v kategoriích mužů a žen 2009. ******************************************************************************** Po zkušenostech

Více

ZPRAVODAJ Vč divize. Výsledky 21. kola:

ZPRAVODAJ Vč divize. Výsledky 21. kola: Společná STK KKKS a PKKS ZPRAVODAJ Vč divize Číslo 21 - ročník 2008/09 Trutnov 04.04.2009 Zpracoval : I.Kulich Pokud dobře počítám, je rozhodnuto o vítězství. Vítězem Východočeské divize ročníku 2008-9

Více

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku Podještědský měsíčník Sdružení obcí Podještědí ekarolinka Ročník XVII. Číslo 5. Květen 2012 e Hasičská zbrojnice v Trávničku Z mikroregionu Již podle obrázku na titulní stránce je možno poznat, který měsíc

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 ad 1) informaci o splnění všech úkolů z minulých zasedání ad 2) informaci o vyhlášení platnosti obnovení operátu. Pro občany tím

Více

Setkání s rodiči 20.1. 2015

Setkání s rodiči 20.1. 2015 Setkání s rodiči 20.1. 2015 18 hodin restaurace u Trunečků, Nové Město nad Metují Oddíly minivolejbalu: Bohuslavice, Černčice, Komenského, Krčín, Provodov Trenéři: Hanušová a Tomaier, Richterová, Novotná

Více

Obecního úřadu Chrášťany

Obecního úřadu Chrášťany červenec září 2015 Obecního úřadu Chrášťany Vážení spoluobčané, krásné léto je v plném proudu a dá se říct, že nám všem připravilo doslova horké chvilky. Velké sucho a nedostatek srážek přinesl problémy

Více

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014,

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014, Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 23. června 2014 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/1350/2014 89/28 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

Od pijetí k promoci. aneb. Jak úspšn vystudovat FPE

Od pijetí k promoci. aneb. Jak úspšn vystudovat FPE Od pijetí k promoci aneb Jak úspšn vystudovat FPE Na co by neml zapomenout student 1. roníku Pedpokladem úspšného studia je krom píle pi samotném studiu i respektování Studijního a zkušebního ádu fakult

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Žádost o získání sponzorského daru

Žádost o získání sponzorského daru Žádost o získání sponzorského daru Dobrý den, s dovolením bych Vám rád představil náš klub a pokusil se Vás tak přesvědčit o jeho podporu a rozvoj v podobě sponzorského daru. Historie V roce 2011 vznikl

Více

Obecně závazná vyhláška obce Nové Dvory č. 1/2007

Obecně závazná vyhláška obce Nové Dvory č. 1/2007 Obecně závazná vyhláška obce Nové Dvory č. 1/2007 Obec Nové Dvory na základě usnesení zastupitelstva ze dne 8.3.2007 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č. 133/85 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala Z á p i s z 30. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2012 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka (N2.903) RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

Požární ád msta Luhaovice

Požární ád msta Luhaovice OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 5/2004 Zastupitelstvo msta se na svém zasedání dne 9.12.2004 usneslo vydat na základ 29 odst. 1 písm. o) zákona. 133/1985 Sb., o požární ochran, ve znní pozdjších

Více

Zápis z 10. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 1. 11. 2012

Zápis z 10. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 1. 11. 2012 Technická 2 616 69 Brno Zápis z 10. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 1. 11. 2012 Místo konání: zasedací místnost dkana FSI VUT v Brn, Technická 2 as konání: 14:00 16:45 Pítomni: dle

Více

MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN PROVOZN EKONOMICKÁ FAKULTA. Diplomová práce. Lidské zdroje. Bc. Milada ezáová

MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN PROVOZN EKONOMICKÁ FAKULTA. Diplomová práce. Lidské zdroje. Bc. Milada ezáová MENDELOVA ZEMDLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRN PROVOZN EKONOMICKÁ FAKULTA Diplomová práce Lidské zdroje Bc. Milada ezáová Vedoucí diplomové práce: prof. Ing. Pavel Tomšík, CSc. Brno 2009 Prohlášení: Prohlašuji,

Více

Závěr: Je potřeba vytvořit simulaci a propočítat, zda krácení dle rozpočtu a člověkohodin bude spravedlivé.

Závěr: Je potřeba vytvořit simulaci a propočítat, zda krácení dle rozpočtu a člověkohodin bude spravedlivé. Zápis ze schůze pracovní skupiny projektu NNO a neformální vzdělávání v JMK konané dne 28. 5. od 17.00. Zúčastnili se: Roman Dvořák (Junák, ANNO JMK), Jana Heřmanová (SVČ Ivančice), Miloslav Hlaváček (Sdružení

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 2/2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J Září 2006 ČÍSLO 16 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Učňovská škola zemědělská Zálezly 1952-1956. Inventář. Státní oblastní archiv v Plzni - Státní okresní archiv Tachov

Učňovská škola zemědělská Zálezly 1952-1956. Inventář. Státní oblastní archiv v Plzni - Státní okresní archiv Tachov Státní oblastní archiv v Plzni - Státní okresní archiv Tachov Učňovská škola zemědělská Zálezly 1952-1956 Inventář Číslo EL NAD: 512 Evidenční číslo pomůcky: 162 Dana Bízová Tachov 2007 Obsah Úvod...3

Více

V. Škola v letech 1960 až 1978

V. Škola v letech 1960 až 1978 V. Škola v letech 1960 až 1978 Školská reforma z roku 1953 nesplnila oekávání. V druhé polovin padesátých let se proto zaalo vážn uvažovat o obsahové a organizaní pestavb celého školství. První etapa pestavby

Více

TÁBORSKÁ HASIČSKÁ LIGA v požárním útoku

TÁBORSKÁ HASIČSKÁ LIGA v požárním útoku TÁBORSKÁ HASIČSKÁ LIGA v požárním útoku 2. ročník THL 2008 TERMÍNY SOUTĚŽÍ Poř. č. datum zač. místo okr. Hadice Dráha terče 1. 10.5. Obrataň PE úzké 3B sklopky 2. 17.5. Žďár JH úzké 3B sklopky 3. 21.6.

Více

novostavba polyfunkčního domu

novostavba polyfunkčního domu ARCHITEKTONICKÁ STUDIE 7/2014 údaje o stavbě Petra Bezruče 40 747 62 Mokré Lazce údaje o objednateli obec Mokré Lazce Pavla Křížkovského 158 747 62 Mokré Lazce údaje o zhotoviteli datum Ing.arch. Jiří

Více

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil U lihovaru byl umístěn kontejner na použitý textil. Tento textil bude sloužit pro dobročinné účely CHARITĚ SVITAVY. Kontejner na textil, který je umístěn

Více

Z á p i s. 152 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 14. 5. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny

Z á p i s. 152 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 14. 5. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Z á p i s. 152 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 14. 5. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. Josef Dašek. p. ing. Daniel Procházka

Více

Dokumentaní píruka k aplikaci. Visor: Focení vzork. VisorCam. Verze 1.0

Dokumentaní píruka k aplikaci. Visor: Focení vzork. VisorCam. Verze 1.0 Dokumentaní píruka k aplikaci Visor: Focení vzork VisorCam Verze 1.0 ervenec 2009 Modul Focení vzork slouží k nafocení vzork 1. Prostednictvím této aplikace je provádna veškerá práce s fotoaparátem pístroje

Více

Směrnice k Pravidlům hry ICCF Turnaje jednotlivců a družstev (platné od 1. 1. 2016)

Směrnice k Pravidlům hry ICCF Turnaje jednotlivců a družstev (platné od 1. 1. 2016) Směrnice k Pravidlům hry ICCF Turnaje jednotlivců a družstev (platné od 1. 1. 2016) Směrnice k Pravidlům hry ICCF Turnaje jednotlivců a družstev Klasická pošta Článek 1a Pravidla šachu FIDE se nacházejí

Více

V y h l á š k a Č. 02/2015. Požární řád obce. Čl. I Úvodní ustanovení

V y h l á š k a Č. 02/2015. Požární řád obce. Čl. I Úvodní ustanovení V y h l á š k a Č. 02/2015 Zastupitelstvo obce Rosička se na svém zasedání dne 29. 12. 2014 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. O/ zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Sportovní hry ZŠ Praha 1 středa 8. 6. 2011

Sportovní hry ZŠ Praha 1 středa 8. 6. 2011 Sportovní hry ZŠ Praha 1 středa 8. 6. 2011 Dětský sportovní areál Na Františku zažil v závěru školního roku opakovaně své Dětské sportovní hry. Ve středu 8. června 2011 sportoviště zaplnili sportovci 1.stupně

Více

ZPRÁVY Z DOMOVA. Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme

ZPRÁVY Z DOMOVA. Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme JARO - LÉTO 2010/II ZPRÁVY Z DOMOVA Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme Poskytujeme sociální služby pro osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Spoleenství vlastník Semická 2026

Spoleenství vlastník Semická 2026 Spoleenství vlastník Semická 2026 spoleenství vlastník jednotek I 274 44 465, se sídlem Praha 4, Modany, Semická 2026, PS 143 00, zapsané v rejstíku spoleenství vlastník jednotek vedeném Mstským soudem

Více

Minimální preventivní program - hodnocení

Minimální preventivní program - hodnocení Minimální preventivní program - hodnocení Základní škola Lešná, okres Vsetín školní rok 2014 / 2015 Školní metodik prevence: Mgr. Martina Hoferková I. ZŠ Lešná je škola, která chce využít nižší počet dětí,

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Číslo rady: 5/2015 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

asový harmonogram : Hry Plamen M že nastat operativní zm na nap íklad vzhledem k technické závad, po así apod.

asový harmonogram : Hry Plamen M že nastat operativní zm na nap íklad vzhledem k technické závad, po así apod. Ú ast : 8 deseti lenných družstev mladých hasi + 8 vedoucích a 8 idi 8 sedmi - osmi lenných družstev dorostenek + 8 vedoucích a 8 idi 8 sedmi - osmi lenných družstev dorostenc + 8 vedoucích a 8 idi 12

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 Rada města Kostelec nad Orlicí USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 1. schvaluje a) vítěze na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce na akci

Více

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2003 V Praze dne 7. srpna 2003 Částka: 36 O B S A H : Část I. Část

Více

R O Č E N K A 2 0 1 5 ARDF TEAM CHEB

R O Č E N K A 2 0 1 5 ARDF TEAM CHEB Radioelektronika Cheb z.s. Oddíl rádiového orientačního běhu a orientačního běhu Radioklub OK1KWN sídlo Hradební 18, Cheb, doručovací adresa Mánesova 34, 350 02 Cheb IČ: 14703599, ČBÚ: 2700227205/2010

Více

V textu jsou barevn odlišeny metodické vsuvky barevn. Mly by studenta pi vypracovávání práce nasmrovat.

V textu jsou barevn odlišeny metodické vsuvky barevn. Mly by studenta pi vypracovávání práce nasmrovat. Státní dchod za souasných legislativních podmínek Vzorová semestrální práce s metodickými pokyny pro úely pedmtu KIV/MAF Tento dokument byl vypracován v rámci projektu financovaného z fondu rozvoje vysokých

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST Obecně závazná vyhláška č. 2/2012 ze dne 28. června 2012 požární řád statutárního města Mostu Zastupitelstvo města Mostu vydává dne 28. června 2012 v souladu s ustanovením 10 písm.

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Tak jsme se opt po roce sešli na Výroní valné hromad, pežili jsme svátky vánoní i oslavy Silvestra bez vtší úhony na zdraví a tak mi dovolte, abych vám popál do tohoto

Více

OSLAVY V BUDIŠOVĚ ROKU 2002

OSLAVY V BUDIŠOVĚ ROKU 2002 OSLAVY V BUDIŠOVĚ ROKU 2002 Text Ladislav Dokulil Seznamy Petr Piňos Milada Suchánková Verše Ing. Rostislav Tesař Foto Ladislav Dokulil Karel Pavlíček Příloha Budišovského zpravodaje č. 3/2002 II Oslavný

Více

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA 269/2015 Sb. - rozúčtování nákladů na vytápění a příprava teplé vody pro dům - poslední stav textu 269/2015 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 30. září 2015 o rozúčtování nákladů na vytápění a společnou přípravu teplé

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015 Účinnost od:

Více

SPČR MS J PP /RP - MOSKVA 7 / 2006 JUNIOŘI REPREZENTACE PP / RP - DPP

SPČR MS J PP /RP - MOSKVA 7 / 2006 JUNIOŘI REPREZENTACE PP / RP - DPP SPČR MS J PP /RP - MOSKVA 7 / 2006 JUNIOŘI REPREZENTACE PP / RP - DPP Zpracoval 11.8.2006 : Josef NEKL vedoucí trenér juniorské reprezentace SPČR HODNOCENÍ MISTROVSTVÍ SVĚTA JUNIORŮ - 7 / 2006 PLAVÁNÍ

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 10, U Vršovického nádraží 1/950 VÝRONÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011-2012

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 10, U Vršovického nádraží 1/950 VÝRONÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011-2012 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 10, U Vršovického nádraží 1/950 VÝRONÍ ZPRÁVA za školní rok 2011-2012 Výroní zpráva základní školy Praha 10, U Vršovického nádraží 1/950, za školní rok 2011/2012 1. Pesný název školy

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD BOXU ČBA

PŘESTUPNÍ ŘÁD BOXU ČBA ČESKÁ BOXERSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100 / 2 160 17 PRAHA 6 Tel. / fax : 257 211 973 Tel: 296 118 422 603 646 422 e-mail : box@cstv.cz www.czechboxing.cz PŘESTUPNÍ ŘÁD BOXU ČBA Schváleno VV ČBA dne 20. 8.

Více

Manuál pro WebRSD. verze 2.0 z 14. 10. 2011

Manuál pro WebRSD. verze 2.0 z 14. 10. 2011 Manuál pro WebRSD verze 2.0 z 14. 10. 2011 Tento manuál je inovací předchozího manuálu z 15. října 2005. Je vytvořen, aby pomáhal vedoucím soutěží prezentovat výsledky a další informace na webu ŠSČR. Ke

Více

Vaše redakce. Zápis z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré, konaného 15. ledna 2003 v 19 hodin v kancelái obecního úadu.

Vaše redakce. Zápis z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré, konaného 15. ledna 2003 v 19 hodin v kancelái obecního úadu. Vážení spoluobané, msíc se s msícem sešel a Vám se dostává do rukou další íslo Bysterského zpravodaje. Doufáme, že se Vám zkušební prosincové íslo líbilo, pestože jsme se nevyvarovali nkolika chyb. Slibujeme

Více