MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.11.2012"

Transkript

1 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Milena Hladíková vedoucí odboru RIMM Ing. Petra Jarošová dočasně pověřená zastupováním vedoucí oddělení správy majetku

2 z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 53/10 k. ú. Písek v ulici Ostrovní NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje pozemku parc. č. 53/10 k. ú. Písek o výměře 130 m 2 vlastníkům bytů v domě čp. 1220, Ostrovní ul., za cenu 300,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) souhlasí se záměrem prodeje pozemku parc. č. 53/10 k. ú. Písek o výměře 130 m 2 vlastníkům bytů v domě čp. 1220, Ostrovní ul., za cenu 700,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. c) nesouhlasí se záměrem prodeje pozemku parc. č. 53/10 k. ú. Písek o výměře 130 m 2 vlastníkům bytů v domě čp. 1220, Ostrovní ul. Důvodová zpráva: Vlastníci bytů v domě čp. 1220, Ostrovní ul., požádali o prodej pozemku parc. č. 53/10 k. ú. Písek o výměře 130 m 2, který náleží k domu a žadatelé ho využívají jako zahradu. Pozemek udržují a do jeho úprav investovali nemalé finanční prostředky. Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako zahrada. Dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek, je minimální cena pro prodej zahrady v k. ú. Písek 700,- Kč/m 2. Pokud se jedná o zahradu, která sousedí s bytovým domem a není přístupná z veřejné komunikace, jako v tomto případě je cena 300,-Kč/m 2. V ZM dne se projednávala žádost o prodej tohoto pozemku manželům Urbanovým, kteří vlastní sousední pozemek parc. č. st k. ú. Písek a bylo přijato usnesení č. 222/12 Zastupitelstvo města nesouhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 53/10 k. ú. Písek o výměře 130 m 2 manželům Františkovi a Heleně Urbanovým, trvale bytem Žižkova ulice 122, Protivín za cenu Kč/m 2. Žadatelé nemají dluh vůči městu Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: plocha obytná (nízkopodlažní zástavba) bez připomínek Vyjádření odboru ŽP: bez připomínek Vyjádření majetkoprávní komise: doporučuje prodej pozemku za cenu 300,-Kč/m 2. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje prodej pozemku vlastníkům bytových jednotek v domě čp.1220 v Ostrovní ulici za 300,-Kč/m 2 (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: - stránka 2 (celkem 29)

3 Přílohy: Příloha č. 1 - umístění předmětného pozemku Příloha č. 1 umístění předmětného pozemku stránka 3 (celkem 29)

4 z2) záměr prodeje pozemku parc. č. 591/1 k.ú. Nový Dvůr NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí b) nesouhlasí se záměrem prodeje pozemku parc. č. 591/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku o výměře m 2 panu Náhlíkovi za cenu dle znaleckého posudku. Náklady na vyhotovení znaleckého posudku hradí žadatel. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Pan Náhlík požádal o prodej pozemku parc. č. 591/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku, který navazuje na pozemek ve vlastnictví žadatele parc.č. 591/6 k.ú. Nový Dvůr. Pan Náhlík zamýšlí na pozemku parc.č 591/1 k.ú. Nový Dvůr zřídit park s kulturou původních druhů dřevin (převážně listnatých) a na části pozemku vybudovat pietní hřbitov pro domácí zvířata. Na náklady žadatele by došlo k vykácení nepůvodních dřevin (dub, buk, borovice lesní), k úpravám terénu opěrnými kamennými zídkami do 1m výšky, pro lepší zpřístupnění parku, a vybudování cest. Pietní hřbitov by byl realizován pouze v podobě náhrobních kamenů a zatravněním okolní plochy. Žadatel by zajišťoval kompletní služby eutanazii zvířete, odvoz a pohřbení těla. Žadatel dále navrhuje, že ve spolupráci s městem by zlikvidoval černé skládky nacházející se na tomto pozemku (město by na své náklady zajistilo odpadní kontejner a odvoz odpadu a žadatel by sjednal pracovní sílu na vyklizení odpadu). Pozemek parc. č. 591/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku, o výměře m 2 je v katastru nemovitostí veden jako ostatní plocha neplodná půda. Ve skutečnosti je zde les. Na pozemku, který je v kopci, se rovněž nachází vodojem. Vyjádření majetkoprávní komise: nedoporučuje prodej pozemku. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: pozemek parc.č. 591/1k.ú.Nový Dvůr u Písku je definován územním plánem sídelního útvaru (ÚPnSÚ) Písek jako plocha lesoparku. Upozorňujeme, že zřízení pietního hřbitova pro domácí zvířata na uvedené parcele - je v rozporu s ÚPnSÚ Písek, který neumožňuje, mimo jiné, ve volné krajině mimo souvisle zastavěné území měnit využívání území. Vyjádření odboru ŽP: Odbor ŽP se záměrem prodeje zásadně nesouhlasí, a to z důvodu, že předmětný pozemek fakticky vykazuje statut lesního pozemku. Na předmětném pozemku se sice nachází tři drobné černé skládky, z toho dvě s rostlinným odpadem a zbytek černých skládek se dá snadno, bez velkých nákladů odstranit, jedná se o odpady kategorie O. Na pozemku se rovněž nachází vodojem, což je dalším důvodem k nevhodnosti plánovaného záměru. Závěrem odbor ŽP doporučuje vlastníkovi pozemku, tedy městu Písek, požádat o rozhodnutí v pochybnostech, že předmětný pozemek je lesem a takto by byl po rozhodnutí dále klasifikován. Vyjádření OV: bude sděleno na jednání ZM Doporučení zpracovatele: Zpracovatel nedoporučuje prodej pozemku (usnesení b). Vztah k rozpočtu: stránka 4 (celkem 29)

5 Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: Příloha č. 1 - zákres předmětného pozemku Příloha č. 2 - situace Příloha č.3 - foto stránka 5 (celkem 29)

6 Příloha č. 1 zákres předmětného pozemku stránka 6 (celkem 29)

7 Příloha č. 2 situace stránka 7 (celkem 29)

8 Příloha č.3 stránka 8 (celkem 29)

9 z3) záměr prodeje částí pozemků parc. č. 405/3 a st. 5737/1 vše k. ú. Písek Ing. Pewner lokalita u ČOV NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. st. 5737/1 o výměře 10 m 2 a části pozemku parc. č. 405/8 o výměře 5 m 2 vše k. ú. Písek, které se nachází pod stavbou budovy a plotu Ing. Pewnerovi, za cenu 170,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. st. 5737/1 o výměře 10 m 2 a části pozemku parc. č. 405/8 o výměře 5 m 2 vše k. ú. Písek, které se nachází pod stavbou budovy a plotu ing. Pewnerovi, za cenu 700,- Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. c) nesouhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. st. 5737/1 o výměře 10 m 2 a části pozemku parc. č. 405/8 o výměře 5 m 2 vše k. ú. Písek, které se nachází pod stavbou budovy a plotu. Důvodová zpráva: Ing. Pewner žádá o prodej části pozemku parc. č. st. 5737/1 o výměře 10 m 2 a části pozemku parc. č. 405/8 o výměře 5 m 2 vše k. ú. Písek. Žadatel je vlastníkem pozemku parc. č. 405/3 k. ú. Písek, na kterém byla zbudována přístavba budovy firmy Pewtronic. Na hranici s parc. č. st. 5737/1 byla vystavěna obvodová nosná zeď budovy v rozsahu původní opěrné betonové stěny a byla provedena také rekonstrukce plotu v celé délce hranice pozemku. Obrys přístavby budovy a plotu tím zasahuje v šířce 0,5 m a délce cca 9 m do pozemku parc. č. 405/8 a dále v šířce 0,5 m a délce cca 19,5 m do pozemku parc. č. st. 5737/1 k.ú. Písek, které jsou ve vlastnictví města. Z toho vyplývá, že ani původní plot nebyl umístěn na hranici pozemků. Pozemek parc. č. st. 5737/1 k. ú. Písek, o celkové výměře m 2 je v katastru nemovitostí veden jako zastavěná plocha a nádvoří. Pozemek parc. č. 405/8 k. ú. Písek, o celkové výměře 1228 m 2 je v katastru nemovitostí veden jako ostatní plocha manipulační plocha. Žadatel nabízí cenu 170,-Kč/m 2. Dle zásad pro prodej pozemků by cena pozemku činila minimálně 700,-Kč/m 2. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: doporučuje prodej částí pozemků za cenu 700,-Kč/m 2. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: z hlediska ÚPnSÚ Písek bez připomínek, jedná se o stávající plochu pro výrobu, sklady a technickou vybavenost Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje prodej částí pozemků za cenu 700,-Kč/m 2 (usnesení b). Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. stránka 9 (celkem 29)

10 Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: Příloha č. 1 - zákres Příloha č. 2 situace Příloha č.3 - foto Příloha č. 1 - zákres stránka 10 (celkem 29)

11 Příloha č. 2 - situace stránka 11 (celkem 29)

12 Příloha č.3 foto stránka 12 (celkem 29)

13 z4) záměr prodeje pozemku pod chatkou parc. č. st. 117 k. ú. Údraž pan Zeman NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a)souhlasí b)nesouhlasí se záměrem prodeje pozemku pod chatkou parc. č. st. 117 k. ú. Údraž o výměře 33 m 2, panu Zemanovi za cenu 35,-Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Pan Zeman požádal o prodej pozemku parc. č. st. 117 o výměře 33 m 2 v k. ú. Údraž, na kterém se nachází chatka č.e 1 ve vlastnictví žadatele. Prodejem pozemku by došlo k narovnání majetkoprávních vztahů, kdy stavba i pozemek pod stavbou by měly stejného majitele. Pozemek je v katastru nemovitostí veden jako zastavěná plocha a nádvoří. V minulosti se projednával prodej stavebního pozemku v k. ú. Údraž na jednání ZM dne a bylo přijato usnesení č. 339/05 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje stavebního pozemku parc.č.101/1 k.ú. Údraž o výměře 25 m2 za cenu 35,- Kč/m2 panu Bohumilu Hronkovi, Údraž 42. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: doporučuje prodej pozemku pod chatkou. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: z hlediska ÚPO Albrechtice bez připomínek, jedná se o stávající sportovně rekreační plochu Vyjádření odboru ŽP: bez připomínek Vyjádření Lesů města Písku s.r.o.: Lesy souhlasí s prodejem. Přístup k chatě je zajištěn. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje prodej pozemku pod chatkou (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: Příloha č. 1 - situace stránka 13 (celkem 29)

14 Příloha č. 1 - situace stránka 14 (celkem 29)

15 z5) Záměr prodeje části pozemku parc. č k.ú. Písek lokalita u Malířských žádost pana Venclíka NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č k. ú. Písek o výměře cca 30 m 2 panu Venclíkovi za cenu 50,- Kč/m 2. GP bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č k. ú. Písek o výměře cca 30 m 2 panu Venclíkovi za cenu 240,- Kč/m 2. GP bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. c) nesouhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č k. ú. Písek o výměře cca 30 m 2 panu Venclíkovi. Důvodová zpráva: Pan Venclík požádal město Písek o prodej části pozemku parc.č k.ú. Písek o výměře cca 30 m 2. Pozemek má zájem využít pro zpevnění svahu a ke srovnání výškového rozdílu pozemků v zahrádkářské kolonii s ostatní komunikací. Pozemek parc. č o celkové výměře 5113 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha - ostatní komunikace. Žadatel nabízí cenu 50,-Kč/m 2. Podle zásad prodeje pozemků je cena pozemků vedených v katastru nemovitostí jako ostatní plocha - ostatní komunikace 240,-Kč/m 2. GP na oddělení části pozemku by byl vyhotoven na náklady žadatele. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a územního plánování: z hlediska ÚPnSÚ sídelního útvaru Písek bez připomínek, stávající plocha místní obslužné komunikace na této ploše lze realizovat jen stavby pro dopravu nelze plotit Vyjádření odboru dopravy: souhlasíme za podmínky, že majetková hranice bude vedena nejméně 0,50m od průjezdního profilu komunikace (tzn. nikoliv od vyježděné koleje, ale od obrysu projíždějícího vozidla) Vyjádření majetkoprávní komise: doporučuje neprodávat, zachovat vlastnickou hranici. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel nedoporučuje prodej pozemku (usnesení c). Vztah k rozpočtu: Prodejem pozemku by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: Příloha č. 1 - umístění předmětného pozemku Příloha č. 2 - katastrální mapa + ortofotomapa Příloha č. 3 - fotodokumentace stránka 15 (celkem 29)

16 Příloha č. 1 umístění předmětného pozemku stránka 16 (celkem 29)

17 Příloha č. 2 - katastrální mapa + ortofotomapa Příloha č. 3 - fotodokumentace stránka 17 (celkem 29)

18 stránka 18 (celkem 29)

19 z6) záměr prodeje budovy čp Nádražní ulice, včetně pozemku st. parc. č. 3996/1 k. ú. Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města a) ruší své usnesení č.112/12 ze dne a souhlasí s prodejem budovy čp Nádražní ulice, včetně pozemku st. parc. č. 3996/1 o výměře 632 m 2 v k. ú. Písek do spoluvlastnictví paní Mixanové a panu Mužíkovi za cenu ,-Kč. ZM si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. b) ruší své usnesení č.112/12 ze dne a souhlasí s prodejem budovy čp Nádražní ulice, včetně pozemku st. parc. č. 3996/1 o výměře 632 m 2 v k. ú. Písek paní Holkové za cenu dle nového znaleckého posudku, který bude vypracován na náklady žadatele. ZM si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města na svém jednání dne , a a přijalo usnesení: U s n e s e n í č. 239/11 Zastupitelstvo města projednalo materiál o budovách s nebytovými prostory ve vlastnictví města a ukládá odboru RIMM připravit záměr prodeje nemovitostí Nádražní 2129 a Burketova 120. a U s n e s e n í č. 271/11 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje budovy čp Nádražní ulice, včetně pozemku st.parc.č. 3996/1 o výměře 632 m 2 v k.ú. Písek. Ukládá odboru RIMM oslovit stávající nájemníky, zda mají zájem o koupi nemovitosti za cenu dle znaleckého posudku. a U s n e s e n í č. 112/12 Na základě těchto usnesení byl vypracován návrh kupní smlouvy a zaslán budoucím kupujícím ke kontrole. Jako odpověď zaslala paní Holková dopis, ve kterém vznáší námitku ohledně vypracovaného posudku Ing. Hůdy, nesouhlasí s cenou a požaduje souhlas s vypracováním vlastního znaleckého posudku, dále požaduje odkoupení nemovitosti pouze do svého vlastnictví, za cenu dle nového znaleckého posudku. Paní Mixanová a pan Mužík (bratr paní Mixanové) rovněž zaslali dopis, v němž žádají o odkoupení celé nemovitosti do svého vlastnictví za cenu dle znaleckého posudku, tj ,-Kč (viz. příloha č. 3). S paní Holkovou nedošlo k dohodě o rozdělení budovy. Žadatelé nemají dluh vůči městu Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření majetkoprávní komise: doporučuje prodej paní Mixanové a panu Mužíkovi za cenu dle ZP, tj ,-Kč. Doporučení zpracovatele: Doporučuje prodej do spoluvlastnictví paní Mixanové a pana Mužíka za cenu dle ZP (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Prodejem by město zvýšilo své příjmy. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. stránka 19 (celkem 29)

20 Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: Příloha č. 1 - foto Příloha č. 2 - žádost pí. Holkové Příloha č. 3 - žádost pí. Mixanové a p. Mužíka Příloha č. 1 foto stránka 20 (celkem 29)

21 Příloha č. 2 žádost pí. Holkové neveřejná příloha Příloha č. 3 žádost pí. Mixanové a p. Mužíka neveřejná příloha z7) Vzájemné darování budovy Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Písek, Komenského 86 na pozemku parc. č. st. 297/1 k. ú. Písek a příslušného pozemku parc. č. st. 297/1 k. ú. Písek a pozemků v areálu statku Dobešice za pozemky v Purkraticích a okolí statku Dobešice převod nemovitostí mezi městem Písek a Jihočeským krajem NÁVRH USNESENÍ: Zastupitelstvo města: a) souhlasí b) nesouhlasí se vzájemným darováním nemovitostí v k. ú. Písek mezi městem Písek a Jihočeským krajem, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice. Z vlastnictví města Písek do vlastnictví Jihočeského kraje - budova školy SOŠ a SOU, Písek, Komenského 86, na pozemku parc. č. st. 297/1 a pozemek parc. č. st. 297/1 o výměře 1848 m 2 a dále pozemky v areálu statku Dobešice - parc. č. 2627/2 o výměře 4387 m 2, parc. č o výměře m 2, parc. č o výměře 7343 m 2, parc. č. 2634/2 o výměře 340 m 2, parc. č. 2639/2 o výměře m 2, parc. č. 2639/4 o výměře 8583 m 2, parc. č. 2639/6 o výměře 431 m 2, parc. č. 2639/9 o výměře 6384 m 2, parc. č. 2641/2 o výměře 504 m 2. Z vlastnictví Jihočeského kraje do vlastnictví města Písek - parc. č. 606/1 o výměře m 2, parc. č. 602/1 o výměře m 2, parc. č. 602/3 o výměře m 2, parc. č. 613 o výměře 6034 m 2, parc. č. 2660/12 o výměře 392 m 2 a parc. č. 2660/13 o výměře 4805 m 2. Vzájemné darování pozemků proběhne bez vyrovnání ceny. Na pozemcích parc. č. 2639/6 a parc. č. 2639/4 vše k. ú. Písek nechť je zřízeno bezúplatné věcné břemeno práva přístupu a příjezdu ve prospěch pozemků parc. č. 2639/3, parc. č a parc. č. 2641/1 vše k. ú. Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smluv. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města na svém zasedání dne přijalo usnesení č. 217/10: Zastupitelstvo města schvaluje záměr směny budovy č. p. 86 Budějovické Předměstí na pozemku parc. č. st. 297/1 k. ú. Písek včetně pozemku parc. č. st. 297/1 k. ú. Písek o výměře m2 z vlastnictví města Písek do vlastnictví Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, U Zimního stadionu 1952/2, a dne přijalo usnesení č. 220/12 Zastupitelstvo města odkládá své rozhodnutí na příští jednání zastupitelstva města a ukládá odboru RIMM hledat jiné vhodné nemovitosti v majetku kraje, které bychom mohli získat Na základě přijatého usnesení č. 217/10 proběhla jednání mezi zástupci Jihočeského kraje a města Písek a vyhledávaly se nemovitosti vhodné ke směně za budovu školy SOŠ a SOU, Komenského 86, Písek. Město Písek za tímto účelem vytipovalo pozemky u Purkratic a pozemky u dvojdomků v Dobešicích. Dle ÚPnSÚ Písek jsou pozemky u Purkratic navrženy jako plochy smíšené, tj. bydlení + komerční funkce = parc.č. 606/1 a jako doprovodná a izolační zeleň (nachází se zde lokální biokoridor a biocentrum), pozemky u Dobešic mají z části funkci smíšenou a z části jsou určeny jako zeleň. stránka 21 (celkem 29)

22 Na požadovaných pozemcích hospodaří Střední zemědělská škola Písek (dále jen SZeŠ) a jejich převodem na město přijde o značnou výměru pozemků, které využívá k výuce žáků. Ze strany SZeŠ byl proto vznesen požadavek na kompenzaci za tyto pozemky a navrhují, aby jim město Písek darovalo pozemky v areálu statku Dobešice, které bezprostředně souvisí s provozem objektů živočišné a rostlinné výroby v Dobešicích. Jednalo by se o pozemky parc. č. 2627/2, č. 2628, č. 2632, č. 2634/2, č. 2639/2, č. 2639/4, č. 2639/6, č. 2639/9 a č. 2641/2 vše k.ú. Písek. Následně obě strany nechaly vypracovat znalecké posudky na ocenění svého majetku. Majetek, který požaduje město Písek od Jihočeského kraje (viz. příloha č. 2) Jedná se o tyto nemovitosti v k. ú. Písek: - pozemek parc. č. 602/1 o výměře m 2, travní porost, - pozemek parc. č. 602/3 o výměře m 2, travní porost, - pozemek parc. č. 606/1 o výměře m 2, orná půda, - pozemek parc. č. 613 o výměře m 2, orná půda, - pozemek parc. č. 2660/12 o výměře 392 m 2, travní porost, - pozemek parc. č. 2660/13 o výměře m 2, travní porost. Celkem m 2. Dle znaleckého posudku soudního znalce Ing. Jiřího Černého č /12 dodatek č. 1 ze dne byla cena obvyklá shora uvedených nemovitostí stanovena na ,-- Kč. Majetek, který požaduje Jihočeský kraj od města Písek (viz. příloha č. 3) Jedná se o tyto nemovitosti v k. ú. Písek: - budova s čp. 86, Budějovické Předměstí (budova školy SOŠ a SOU Písek, Komenského 86) na pozemku parc. č. st. 297/1 včetně pozemku parc. č. st. 297/1 o výměře m 2, - pozemek parc. č. 2627/2 o výměře m 2, travní porost, - pozemek parc. č o výměře m 2, travní porost, - pozemek parc. č o výměře m 2, ostatní plocha - manipulační plocha, - pozemek parc. č. 2634/2 o výměře 340 m 2, ostatní plocha - ostatní komunikace, - pozemek parc. č. 2639/2 o výměře m 2, travní porost, - pozemek parc. č. 2639/4 o výměře m 2, ostatní plocha - manipulační plocha, - pozemek parc. č. 2639/6 o výměře 431 m 2, ostatní plocha - ostatní komunikace, - pozemek parc. č. 2639/9 o výměře m 2, orná půda, - pozemek parc. č. 2641/2 o výměře 504 m 2, ostatní plocha - neplodná půda. Celkem m 2. Dle znaleckého posudku soudního znalce Ing. Petra Hůdy č. 992/26/2012 ze dne byla cena obvyklá (tržní) shora uvedených nemovitostí v areálu statku Dobešice stanovena na ,-- Kč. Dle znaleckého posudku soudní znalkyně Marty Pípalové č. 656/48/2012 ze dne byla cena budovy školy SOŠ a SOU Písek včetně pozemku stanovena na ,-- Kč. Cena obvyklá nebyla stanovena z důvodu toho, že s podobnými nemovitostmi se na trhu běžně neobchoduje a výběr porovnatelných obchodovaných nemovitostí (stejný charakter, velikost, lokalita) je proto nulový. Budova školy je v současné době pronajímána SOŠ a SOU Písek za nájemné ve výši 1,-- Kč/rok. Pozemky v areálu statku Dobešice užívá SZeŠ pro zajištění praktické výuky svých žáků a škola je má nyní pronajaty za 483,--Kč/ha/rok, tj ,--Kč/rok. Majetek, který město Písek daruje Jihočeskému kraji má hodnotu ,--Kč a majetek, který daruje Jihočeský kraj městu Písek má hodnotu ,--Kč. stránka 22 (celkem 29)

23 Rozdíl v ceně darovaných nemovitostí je ,--Kč v neprospěch města Písek. Na základě přijatého usnesení č. 220/12 ze dne odbor RIMM zmapoval nemovitosti ve vlastnictví Jihočeského kraje, ale nenalezl žádné, které by byly vhodné ke směně. Veškeré pozemky jsou ve vlastnictví škol nebo SÚS Jihočeského kraje (pod komunikacemi) nebo je využívá SZeŠ Písek k výuce žáků (viz. příloha č. 1). Odbor RIMM si je vědom toho, že rozdíl v cenách darovaných nemovitostí je dost značný, ale je třeba brát v úvahu také to, že ze stavebně technického pohledu je uvedená budova školy ve špatném stavu a v nejbližší době bude nutná značná investice do rekonstrukce objektu. Odbor RIMM si nechal od projekční kanceláře vypracovat propočet nákladů na opravy budovy, které činí včetně DPH (viz. příloha č. 5). Převod nemovitostí bude uskutečněn formou vzájemného darování z důvodu osvobození obou stran od daně darovací. V případě směny se daň platí. Bude také třeba uzavřít smlouvu o zřízení věcného břemene přístupu a příjezdu po pozemcích parc. č. 2639/6 a parc. č. 2639/4 k. ú. Písek ve prospěch parc. č. 2639/3, parc. č a parc. č. 2641/1 vše k. ú. Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření majetkové komise: trvá na svém doporučení ZM souhlasit s navrhovaným vzájemným darováním nemovitostí. Vyjádření odboru ŽP: bez připomínek Vyjádření odboru výstavby a ÚP: K převodu z hlediska ÚPnSÚ Písek bez připomínek, pro úplnost uvádíme funkční využití dotčených parcel převodem: Majetek města: - Budova Komenského č.p.86 stávající plocha vybavenosti nekomerčního charakteru - parc.č.2627/2 stávající plocha doprovodné a izolační zeleně - parc.č.2628, 2639/2 stávající plocha zemědělského půdního fondu - parc.č.2632, 2634/2 stávající plocha zemědělských a lesnických závodů a služeb - parc.č.2639/4 stávající plocha zemědělských a lesnických závodů a služeb, stávající plocha zemědělského půdního fondu - parc.č.2639/6 stávající plocha místní obslužné komunikace, stávající plocha doprovodné a izolační zeleně - parc.č.2639/9 stávající plocha zemědělského půdního fondu - parc.č.2641/2 stávající plocha doprovodné a izolační zeleně Majetek Jč kraje: - parc.č.602/1, 602/3 návrhová plocha doprovodné a izolační zeleně - parc.č.606/1 návrhová plocha smíšené funkce - parc.č.613 stávající plocha doprovodné a izolační zeleně, dotčeno veřejně prospěšnou stavbou komunikace (severní obchvat města) - parc.č.2660/12 stávající plocha doprovodné a izolační zeleně /13 stávající plocha doprovodné a izolační zeleně, návrhová plocha smíšené funkce Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují schválit navržené vzájemné darování (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Snížení nákladů na opravy a údržbu. Legislativní rámec: - Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. stránka 23 (celkem 29)

24 Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: č. 1 - majetek Jihočeského kraje v k. ú. Písek č. 2 - zákres pozemků, které budou převedeny na město Písek č. 3 - zákres pozemků, které budou převedeny na Jihočeský kraj č. 4 - foto budovy školy SOŠ a SOU, Písek, Komenského 86 č. 5 - propočet nákladů na opravu budovy školy Příloha č. 1 - majetek Jihočeského kraje v k. ú. Písek stránka 24 (celkem 29)

25 Příloha č. 2 - zákres pozemků, které budou převedeny na město Písek stránka 25 (celkem 29)

26 Příloha č. 2 - zákres pozemků, které budou převedeny na Jihočeský kraj stránka 26 (celkem 29)

27 stránka 27 (celkem 29)

28 Příloha č. 3 - foto budovy školy SOŠ a SOU, Písek, Komenského 86 stránka 28 (celkem 29)

29 Příloha č. 5 propočet nákladů na opravu budovy školy stránka 29 (celkem 29)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 21.06.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 21.06.2012 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.06.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 21.06.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žižkova kasárna záměry prodeje 1.) záměr prodeje budovy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Majetkoprávní záležitosti

Majetkoprávní záležitosti Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 26. 11. 2014 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek, starosta Jméno, příjmení, funkce Podkladový materiál zpracoval/a Marcela Klaudová - OH, Lucie

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 09.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.06.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

Zásady pro převod pozemků ve vlastnictví města Vizovice

Zásady pro převod pozemků ve vlastnictví města Vizovice Zásady pro převod pozemků ve vlastnictví města Vizovice Článek I. Základní ustanovení (1) Předmětem a cílem této úpravy je sjednocení postupu při úplatném převodu nemovitostí z majetku města na jiné osoby

Více

Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice

Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice schválené Radou města Pardubic dne 22.4.2008 usnesením č.2289/2008,

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín

Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín Článek I Nabytí a převod pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčína Statutární město

Více

FOND VYSOČINY NÁZEV GP

FOND VYSOČINY NÁZEV GP RF-04-2009-01, př. 1upr1 Počet stran: 6 FOND VYSOČINY Výzva k předkládání projektů vyhlášená v souladu se Statutem účelového Fondu Vysočiny 1) Název programu: NÁZEV GP Grantový program na podporu 2) Celkový

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008 Usnesení č. 542 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 26.05.2008. Usnesení č. 543 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo s Monikou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 31.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál záměr výstavby bytového domu v ulici Gregorova firmou

Více

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM 1. Předmět působnosti PRAVIDLA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM Pravidla stanoví postup při prodeji nemovitostí z vlastnictví města. Zastupitelstvo města může rozhodnout,

Více

Zápis z 29. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 29. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 10 Přítomni: Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková, Pavel Chochola, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich (do bodu 5), Petr Pirunčík, Roman Málek, Otomar Němeček,

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice. (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice. (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Záznam z majetkové komise konané dne 7.04.2014 od 15:30 hod. v kanceláři vedoucího OSMMB a LH Přítomni: Přítomni: František Kadeřábek

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 6391/2015 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 25. února 2015 Zápis

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.5.2006 U S N E S E N Í 93. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 93/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

lllllllllllll Návrh usnesení:

lllllllllllll Návrh usnesení: lllllllllllll Rada města Brna MMB2015000001 1 42 Qf Z M 7, «Zlili), zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 8. 12. 2015 Název: Návrh na bezúplatné nabytí pozemků pod komunikacemi v k.ú. Královo Pole,

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou RADA MĚSTA TÝNEC NAD SÁZAVOU Z á p i s č. 5/2016 z jednání rady města Týnce nad Sázavou konaného dne 21. 3. 2016 Přítomní členové rady: Omluveni:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 11.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MMB2015000000254. Název: Návrh nabytí pozemků p.č. 3248/4,3251/87.3251/208 a 3251/209 v k.ú. Bystrc. Návrh usnesení:

MMB2015000000254. Název: Návrh nabytí pozemků p.č. 3248/4,3251/87.3251/208 a 3251/209 v k.ú. Bystrc. Návrh usnesení: ' / Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14. 4. 2015 MMB2015000000254 ZM7/ O/Žó tt Název: Návrh nabytí pozemků p.č. 3248/4,3251/87.3251/208 a 3251/209 v k.ú. Bystrc Obsah:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 10985-73/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 10985-73/2015 J. Zrzavého 8, 796 04 Prostějov stránka č. 1 č.j.: 018 EX 05160/12-028 ZNALECKÝ POSUDEK č. 10985-73/2015 o stanovení obvyklé ceny nemovitých věcí: ideální 1/16 pozemků p.č. 971/4 zastavěná plocha a nádvoří

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 8

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 8 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 8 Konané dne: 24.09.2015 Materiál číslo: 8/6/6 Název materiálu a návrh usnesení: 8/6/6 Výkup pozemků u koupaliště 8/6/6/1 Schválilo pro případ výkupu

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Zastupitelstvo města Přerova

Zastupitelstvo města Přerova Pořadové číslo: 25/3.7.2 Zastupitelstvo města Přerova Přerov 5.9.2014 Předloha pro 25. jednání Zastupitelstva města Přerova, které se uskuteční dne 15. 9. 2014 Předkladatel: Zpracovatel: MICHAL ZÁCHA DiS.,

Více

Zásady hospodaření s nemovitostmi

Zásady hospodaření s nemovitostmi Zásady hospodaření s nemovitostmi Zastupitelstvo obce Osek nad Bečvou schválilo dne 10.7.2008 tyto zásady pro nabývání majetku obcí Osek nad Bečvou a převodu a pronájmu nemovitostí z majetku obce Osek

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU ZÁSADY PRODEJE POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU INTERNÍ PŘEDPIS MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU ZÁSADY PRODEJE POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU INTERNÍ PŘEDPIS MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU INTERNÍ PŘEDPIS MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU ZÁSADY PRODEJE POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ MĚSTA HRÁDKU NAD NISOU Schválené usnesením zastupitelstva města č. 11/238/ZM/15 ze dne 16. 12. 2015,

Více

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města bod č. Číslo zasedání: 13. Termín zasedání: 28. 1. 2016 Předkládá: Bc. Robert Stržínek, starosta MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Název: Majetkové transakce PRODEJE - ZÁMĚRY 1. Žádost o prodej

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4602/2014 NEMOVITOST: Pozemky parc. č. 3100/2, 3758/12, 3758/14 a 1/14 pozemků parc. č. 3758/5, 3758/11 Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Opava, obec

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 25. 3. 2015 35/3/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Znalecký posudek a ocenění nemovitosti Věcné břemeno k pozemku parc.č. 481/7, 857/1, 857/4, 8573/, 8574, 8566/, 8811/7, 917, 993/3, 993/44, 994/19, 994/5, 9317/1, 9317/3, 9318/1, 931/1, Brno, k.ú. Líšeň

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25. 02. 2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25. 02. 2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 09. 02. 2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25. 02. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku KN st. parc. č. 902 včetně budovy s č.p. 227

Více

Příloha č. 01. usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 17. prosince 2015

Příloha č. 01. usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 17. prosince 2015 Příloha č. 01 usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 17. prosince 2015 Zastupitelstvo města schvaluje: I. NÁVRH NA ODKOUPENÍ POZEMKU DO VLASTNICTVÍ MĚSTA STŘÍBRA: Odkoupení pozemku stav.

Více

Zápis č. 13 z jednání Komise pro majetek Rady městské části

Zápis č. 13 z jednání Komise pro majetek Rady městské části 1 Zápis č. 13 z jednání Komise pro majetek Rady městské části Datum jednání: 30.5.2016 Místo jednání: čekárna svatební síně, ve 2. patře budovy radnice, Havlíčkovo nám. 9 Počet přítomných členů: 5 Přítomni

Více

Usnesení č.338/zm/2012

Usnesení č.338/zm/2012 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.01.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY OBSAH: a) Požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

Program: 1) Přísedící u Okresního soudu ve Strakonicích. 2) Rozpočtová opatření. 3) Majetkové záležitosti. Usnesení č.336/zm/2008-č.

Program: 1) Přísedící u Okresního soudu ve Strakonicích. 2) Rozpočtová opatření. 3) Majetkové záležitosti. Usnesení č.336/zm/2008-č. - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Český úřad zeměměřický a katastrální vydává podle 3 písm. d) zákona č. 359/1992 Sb., o zeměměřických a katastrálních orgánech, tyto pokyny:

Český úřad zeměměřický a katastrální vydává podle 3 písm. d) zákona č. 359/1992 Sb., o zeměměřických a katastrálních orgánech, tyto pokyny: Český úřad zeměměřický a katastrální POKYNY Č. 44 Českého úřadu zeměměřického a katastrálního ze dne 20.12.2013 č.j. ČÚZK- 25637/2013-22, k zápisu vlastnictví jednotek vymezených podle zákona č. 72/1994

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015 Účinnost od:

Více

MMB2016000000268. Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833. Obsah: Návrh usnesení:

MMB2016000000268. Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833. Obsah: Návrh usnesení: Rada města rna MM2016000000268 m ZMll//ff Z7/16. zasedání Zastupitelstva města rna konané dne 15.3.2016 Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833 Obsah: návrh

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor dopravy V Písku dne: 11.11.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o udělení výjimky k vydání rezidentní parkovací karty NÁVRH USNESENÍ Rada města,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

Znalecký posudek č. 2339/2011

Znalecký posudek č. 2339/2011 Znalecký posudek č. 2339/2011 o ceně nemovitosti - pozemku č. parc. 431 v kat. úz. Bílina - Újezd, obec Bílina, okres Teplice, ve vlastnictví Karla Friedricha. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Ondřej

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

U s n e s e n í z 20. schůze rady města z 22. listopadu 2004

U s n e s e n í z 20. schůze rady města z 22. listopadu 2004 Město Trutnov - Zpracováno dne : 22.11.2004 U s n e s e n í z 20. schůze rady města z 22. listopadu 2004 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2004-1413/20 Libeč čp. 89 2004-1414/20 Voletinská

Více

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 Usnesení 1/2016 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozpočtová opatření (Ing. Rambousková)

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 288/13/2015

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 288/13/2015 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 288/13/2015 Typ nemovitosti Pozemky parc.č. 476/1, parc.č. 476/3, parc.č. 476/4, parc.č. 532/6 v současném stavu Účel ocenění Odhad

Více

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat:

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat: Postup a zásady pronájmu pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín I. Žádosti 1. Žádosti o pronájmy pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín vyřizuje odbor místního hospodářství a majetku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4672/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační chata č.ev. 7 na pozemku p.č. St. 67 a pozemek p.č. St. 67 a 130/1, Rekreační chata č.ev. 7 na pozemku p.č. St. 67 a pozemek p.č.

Více

Majetková komise rady města Bílovce (volební období 2014-2018) zápis z jednání konaného dne 18. 01. 2016

Majetková komise rady města Bílovce (volební období 2014-2018) zápis z jednání konaného dne 18. 01. 2016 Majetková komise rady města Bílovce (volební období 2014-2018) zápis z jednání konaného dne 18. 01. 2016 Přítomni: Ing. Rudolf Říman Ing. Radomír Surák Ing. Tomáš Klos Ing. Darja Vavříková Martina Kubíčková

Více

k systému náhradních projektů

k systému náhradních projektů Metodické oznámení č. 24 revize č. 3 V Českých Budějovicích dne 7. 9. 2015 Odstraněno: 17 Odstraněno: 4 Naformátováno: není zvýrazněné Odstraněno: 4 Odstraněno: 2 k systému náhradních projektů V oblastech

Více

Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. revokuje. II.

Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. revokuje. II. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. revokuje 196 Usnesení zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace záměru volby strategie společnosti Teplárna Písek, a. s.;

Více

Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově. 1 strana z 5 stran zápisu ze zasedání ZM Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

Důvodová zpráva O projednání návrhu zadání změny č. 1 územního plánu obce Hoštka

Důvodová zpráva O projednání návrhu zadání změny č. 1 územního plánu obce Hoštka Důvodová zpráva O projednání návrhu zadání změny č. 1 územního plánu obce Hoštka Usnesením Zastupitelstva Města Hoštka ze dne 13.3. 2006 bylo rozhodnuto o pořízení změny č. 1 výše uvedené územně plánovací

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

Příloha č. 1 usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 26. ledna 2009

Příloha č. 1 usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 26. ledna 2009 Příloha č. 1 usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 26. ledna 2009 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ÚČELOVÝ ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ poz.p.č. 2984/2 o výměře 543m 2 zahrada kat.

Více

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin.

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Obec Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

OBEC P Í Š Ť, okres Opava 747 18 Píšt' 58

OBEC P Í Š Ť, okres Opava 747 18 Píšt' 58 OBEC pišť W OBEC P Í Š Ť, okres Opava 747 18 Píšt' 58 Záměr Obce Píší' na prodej obecního nemovitého majetku Obec Píšť jako výlučný vlastník nemovitostí níže specifikovaných zveřejňuje podle 39 odst. 1

Více

#13602/Χ/2015 ΗΜΣΥ } 13602/C/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/C/10537/2015-HMSU

#13602/Χ/2015 ΗΜΣΥ } 13602/C/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/C/10537/2015-HMSU #13602/Χ/2015 ΗΜΣΥ } 13602/C/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/C/10537/2015-HMSU Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 83. schůze Rady města, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N E S E N Í č. 188-214

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Přítomni: dle prezenční listiny Přizváni: Firma Hold - Albert 13.15 hod. Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Program jednání : Schválení programu Ohlášené návštěvy Kontrola úkolů Interpelace

Více

ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ TEL: +420 602 157 517 E-MAIL: INFO@ADU.CZ WWW.ADU.CZ ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ podle zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, auditorského

Více

N Á V R H U S N E S E N Í

N Á V R H U S N E S E N Í Město Nové Město na Moravě N Á V R H U S N E S E N Í 11. Zastupitelstva města konaného dne 13.6.2016 Dispozice s majetkem - lokalita u zahradnictví (Nad Městem IV.) Zastupitelstvu města je na základě závěrů

Více

115. VÝPIS Z USNESENÍ

115. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 115. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 19.04.2010 378/2010 115. RM V a) schvaluje změnu termínu pořádání trhu v měsíci dubnu na den 22.04.2010,

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomno: 5 členů zastupitelstva: Host: Program: 1) Zahájení 2) Rozpočtové opatření č. 10/2015

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 25.06.2015 OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Stanislava Syrotiuková

Více

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů.

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů. MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y prodeje bytů z vlastnictví města Holýšova podle zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Finanční narovnání vztahu mezi statutárním městem Liberec a Michalisem Dzikosem Finanční

Více

Česká republika Ministerstvo obrany,

Česká republika Ministerstvo obrany, OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZJIŠTĚNÍ ZÁJEMCŮ O KOUPI A VYBRÁNÍ VHODNÉHO KUPCE PRO STÁT NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU Česká republika Ministerstvo obrany, zastoupená Ing. Bedřichem Šonkou, Odbor nakládání s nepotřebným

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více

Zápis z 19. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 19. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Stanislav Svatoš, Jaroslav Ulbrich, Jana Rychtaříková, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, Bc. Iveta Janatová, Ing. Alexandra Píšková, Milan Lopušan (od bodu 5)

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 Odbor životního prostředí V Písku dne: 14.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Studie, týkající se možnosti zpracování elektrozařízení ve městě Písku

Více

Město Žatec V Žatci dne: 18. 4. 2016 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25. 4.

Město Žatec V Žatci dne: 18. 4. 2016 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25. 4. Město Žatec V Žatci dne: 18. 4. 2016 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25. 4. 2016 Věc : Předkládá: Vypracoval: Obsah: Pronájem části pozemků

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2010 konaného dne 18.1. 2010 od 15.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2010 konaného dne 18.1. 2010 od 15.00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Záznam z majetkové komise konané dne 6. 6.2016 od 15:30 hod. v kanceláři vedoucího OSNMM Přítomni: MUDr. Ondřej Štěrba František Kadeřábek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9201-701/2014

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9201-701/2014 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.06.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.06.2013 V Písku dne 23.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.06.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti Městské služby Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města jako valná hromada společnosti

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOČESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOČESKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství JUDr.Iva Mihulová U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, tel.: 386720376, fax: 386359050 e-mail: mihulova@kraj-jihocesky.cz,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro nájem bytů ve vlastnictví města Tato pravidla se nevztahují Čl. 1 Předmět úpravy a) na služební byty města Pelhřimova

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KARLOVY VARY

PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KARLOVY VARY PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KARLOVY VARY Zpracoval Vydal Ing. Jan Choulík, vedoucí odboru majetku města Rada města Karlovy Vary Počet stran 5 Počet příloh 2 Schválilo Zastupitelstvo

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

Znalecký posudek č. 2655-59/10

Znalecký posudek č. 2655-59/10 č.j.: 137Ex 9405/07 Znalecký posudek č. 2655-59/10 O obvyklé ceně pozemku pro stavbu rodinných domů p.č. 1349/3, Heřmanův Městec- Průhon, bez příslušenství, katastrální území Heřmanův Městec, obec Heřmanův

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 19.1.2016

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 19.1.2016 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 19.1.2016 Projednané návrhy: 1. Stanovení paušálu za používání mobilních telefonů.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č.2 ke smlouvě o dílo č. 08/08/DSP stavby "Rekonstrukce

Více