Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště..."

Transkript

1 Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Část A) Posuzované dítě k zájmovému vzdělávání (zotavovací akce) *) a) není zdravotně způsobilé *) b) je zdravotně způsobilé za podmínky (s omezením) *).. Posudek je platný 12 měsíců od data jeho vydání, pokud v souvislosti s nemocí v průběhu této doby nedošlo ke změně zdravotní způsobilosti. Část B) Potvrzení o tom, že dítě a) se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním ANO - NE b) je proti nákaze imunní (typ/druh)... c) má trvalou kontraindikaci proti očkování (typ/druh)... d) je alergické na... e) dlouhodobě užívá léky (typ/druh, dávka)... Datum vydání posudku Podpis lékaře razítko zdrav. zařízení Oprávněná osoba nebo zákonný zástupce převzal(a) posudek do vlastních rukou.. Datum. Podpis posuzované osoby nebo zákonného zástupce * Nehodící se škrtněte

2 PROHLÁŠENÍ OD RODIČŮ Čestně prohlašuji, že okresní hygienik ani ošetřující lékař nenařídil dítěti: Jméno: datum narození:. adresa bydliště:... karanténní opatření a že dítě netrpí v den nástupu na letní tábor pořádaný DDM ASTRA Zlín, příspěvková organizace v termínu, žádnou infekční chorobou. Není mi známo, že by v poslední době přišlo mé dítě do styku s osobami, které onemocněly přenosnou či nakažlivou nemocí. Jsem si vědom/a právních následků, které by mne postihly, kdyby toto mé prohlášení bylo nepravdivé. UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE DÍTĚTE! V případě nutného ošetření dítěte ve zdravotnickém zařízení se zavazuji uhradit zpětně příslušnou platbu na základě dokladu o zaplacení ošetření dítěte ve prospěch DDM ASTRA Zlín, příspěvková organizace, Tyršovo nábřeží 801, Zlín. V případě zatajení jakýchkoliv skutečností týkající se zdravotního stavu dítěte, přebírají rizika s tímto spojená zákonní zástupci dítěte. Zaškrtněte zda dítě je: dobrý plavec plavec neplavec Ve Zlíně. Podpis zákonného zástupce: Upozornění: Tento doklad vyplňte a odevzdejte až v den zahájení akce s datem dne nástupu na tábor!

3 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní tábor 2014 Přihlašujeme své dítě na letní tábor: č. 23 Minitaneční typ tábora: příměstský Místo konání : Družstevní 4513 Termín: Cena tábora: 1 300,- Podrobné informace na tel.: , Jméno a příjmení:..rodné číslo :.. Bydliště... Třída:.... Státní občanství: Národnost: Zdravotní pojišťovna:.. Kontakt na zák.zástupce(tel., ):.... Kontakt na zák.zástupce v době trvání akce ( tel., ):..... Důležité sdělení či upozornění od rodičů : zdravotní způsobilost, zdravotních obtíže, které by mohly mít vliv na pobyt na táboře (uveďte možné zdravotní potíže, příp. léky, které dítě užívá)::.. Dítě bude odcházet samo x doprovodem:... Poplatek za pobyt dítěte uhradíme touto formou: V hotovosti:. složenkou:. Převodním příkazem: číslo účtu: Do zprávy pro příjemce uvádějte jméno dítěte a variabilní symbol: určí vedoucí tábora Příspěvek od zaměstnavatele, název firmy: Číslo našeho účtu: /0800 UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE:!! ZPŮSOB ÚHRADY POPLATKŮ ZA OŠETŘENÍ!! Souhlasím stím, že veškeré poplatky za případné lékařské ošetření dítěte uhradím DDM ASTRA ihned po převzetí dítěte na základě předloženého dokladu o zaplacení. Akceptuji platební podmínky DDM ASTRA Zlín včetně případných stornopoplatků. (Storno podmínky jsou uvedeny na sekce tábory)

4 1. Souhlasím s fotografováním účastníků na letním táboře a s vyvěšením fotografií na nástěnkách DDM ASTRA nebo na webových stránkách za podmínky, že fotografie splňuje zásady etiky a neodporuje dobrým mravům 2. Souhlasím s užitím autorských děl /výkresy, fotografie, výrobky /, propagace činnosti školy /obrazové a zvukové záznamy/ Souhlasím s Všeobecnými podmínkami LT ( uvedeny na sekce tábory) a s pravidly tábora které jsou uvedeny v Táborovém řádu, stvrzuji podpisem. Ve Zlíně:. Podpis zák.zástupců dítěte... T á b o r o v ý ř á d Pro správný chod tábora, dobrou náladu a hlavně kvůli bezpečí všech je velmi důležité, aby existovala pravidla, která říkají, čeho se vyvarovat abychom si celý pobyt ve zdraví užili. Proto uvádíme důležitá pravidla, jejichž dodržování ze strany všech účastníků považujeme za nezbytné, stejně jako i všichni pracovníci tábora musejí dodržovat řadu pravidel. Cílem tábora je vytvořit dobrou partu dětí i vedoucích, kteří se na tábor rádi budou vracet. Za nedodržování nebo svévolné porušování táborového řádu může být každý účastník vyloučen z tábora a poslán domů bez finanční náhrady. 1. Účastníci tábora udržují čistotu ve svém okolí, v místě pobytu, řídí se výhradně pokyny dospělých - vedoucích tábora a dodržují Táborový řád po celou dobu konání tábora!! 2. První den tábora vedoucí seznání děti s plánovaným programem, s režimem dne, bezpečností práce v rámci každodenních aktivit, po ukončení dne seznámí děti s programem na další den. 3. Děti se nesmí bez dovolení vzdalovat z místa pobytu tj.z budovy, ze zahrady, koupaliště, hřiště, z jídelny, tělocvičny nikdy se nevzdalují od skupiny na výletě či v dopravním prostředku. 4. Ve stravovacích zařízeních se chovají děti slušně, poslouchají pokynů vedoucího tábora poděkování, zdravení, udržování pořádku kolem sebe. 5. Osobní věci si nosí děti s sebou nebo je odkládají na místo k tomu určené toto určuje vedoucí tábora. Veškeré ztráty děti okamžitě hlásí svému vedoucímu. 6. Každý úraz, nevolnost a jiné zdravotní potíže hlásí účastníci vedoucímu tábora! 7. V kolektivu se všichni účastníci chovají společensky a kamarádsky, ohleduplně, respektují a tolerují jeden druhého, úmyslně si fyzicky ani slovně neubližují. Hry jsou zábava, proto platí: S úsměvem, umím vyhrávat i prohrávat. Neposmívám se ostatním.

5 8. Pokud bude mít dítě pocit nespravedlnosti či špatného zacházení, má možnost kdykoliv se obrátit na hlavního vedoucího tábora nebo na kteroukoli dospělou osobu v táboře, ke které mám důvěru. 9. Vždy všechny vypůjčené věci v pořádku a včas vrátím na určené místo. 10. Po dobu tábora platí přísný zákaz kouření, pití alkoholických nápojů, používání omamných a psychotropních látek a jedů, sexuálních hrátek mezi dětmi, násilí. Je také zakázáno nosit na tábor ostré předměty, nůž či jakoukoliv zbraň 11. V případě úmyslného ničení zařízení DDM si uvědomuji, že mohu být vyloučen z tábora a způsobená škoda bude rodičům účtována. Podpis účastníka tábora.. Bc.Ivana Vladíková Ředitelka DDM ASTRA Zl ředitelka DDM ASTRA Z Všeobecné podmínky k letním táborům Přihláška na tábor, Táborový řád a všeobecné podmínky se vztahují k přihlášce dítěte na tábor. Přihláškou se rodič (rodiče) nebo zákonní zástupci dítěte zavazují k povinnostem které pro ně plynou z těchto všeobecných podmínek. DDM ASTRA Zlín prohlašuje, že je oprávněn k provozování a pořádání dětského tábora. Děti se scházejí v 8,00 hod. na budově DDM a odtud v 15,30-16,00 hod. také odcházejí domů. Pro děti je zajištěn oběd + pitný režim, vstupné, jízdné, materiál k činnosti. Svačiny si každé dítě nosí s sebou. 1. Účastník dětského tábora je povinen dodržovat táborový řád, režim dne a pokyny vedení tábora a oddílových vedoucích. Především pak pokyny týkající se bezpečnosti a zdraví účastníků tábora. Je povinen zdržet se chování, které může poškozovat ostatní účastníky dětské rekreace. V případě nezvládnutelných kázeňských problémů s účastníkem tábora si pořadatel vyhrazuje právo vyloučit jej z tábora a uplatnit příslušný stornovací poplatek (v takovém případě je zákonný zástupce povinen si dítě v táboře převzít do 24 hodin po telefonickém upozornění). V případě, že tak zákonný zástupce neučiní, odpovídá za škodu tímto způsobenou, kterou neprodleně uhradí. Účastník letního tábora je povinen šetřit táborový majetek, bez povolení nesmí vstupovat do cizích pokojů, prostorů, kde jsou nemocní a do provozních prostorů. 2. Zákonný zástupce je povinen pře nástupem na letní tábor seznámit dítě přiměřeným způsobem s táborovým řádem a to zejména s následujícími body: a) Pohyb dětí Děti nesmí opustit bez souhlasu vedoucích objekt či prostory tábora či tábořiště, při pohybu v lese, při hrách, na výletech, při koupání je dítě povinno dbát pokynů vedoucích, nevzdalovat se od skupiny či určené trasy. Dle pokynů vedoucích děti nesmí chodit bez souhlasu na určená místa (ošetřovna, kuchyň, sklady, apod.). b) Soukromí Děti musí respektovat soukromí ostatních účastníků tábora ( pokoje) c) Pokyny vedoucích Děti musí respektovat pokyny vedoucích nástupy, režim dne, noční klid, apod. d) Hygiena Děti musí dodržovat základní hygienické návyky a chování záchody, umývárny, kontrola pořádku, pořádek v táboře, mytí rukou, převlékání se, nakládání s mokrými věcmi, apod.

6 e) Zdraví dítěte V případě zdravotních problémů musí dítě tyto neprodleně nahlásit vedoucímu nebo zdravotníkovi. Je zakázáno užívání léků bez souhlasu zdravotníka (i vlastní léky, vitamíny), vlastní léky které dítě užívá předají rodiče zdravotníkovi v den nástupu na tábor. V době tábora děti nahlásí zdravotníkovi nález klíštěte, pouze on je vytahuje a ošetří a zajišťuje jejich evidenci. f) Strava Děti musí respektovat zákaz jídla čehokoliv mimo táborovou stravu, zákaz sběru lesních plodů a dodržovat pitný režim. g) Alkohol, drogy, kouření Děti musí dodržovat přísný zákaz kouření, užívání alkoholu, drog a omamných látek. h) Bezpečnost Děti jsou povinny dodržovat bezpečnost práce s nářadím, sekerou, nožem a bezpečnost při hrách, dbát pokynů o pohybu cizích lidí v táboře a při hrách. Při nálezu nebezpečných předmětů (zejména nábojnic, pyrotechniky a zbraní) se nesmí těchto předmětů dotýkat ani je zvedat a jsou povinny nahlásit nález vedoucímu, případně jiné dospělé osobě. V táboře je zákaz užívání otevřeného ohně bez dohledu vedoucích. i) Základy slušného chování Děti by měly užívat zásady slušného chování (pozdravení, prosba, poděkování) a neužívat sprostá slova. j) Šikana, násilí V případě násilí, šikany, obtěžování je potřeba ihned upozornit jakoukoli dospělou osobu (vedoucí, zdravotník, hlavní vedoucí). 3. Zákonný zástupce dítěte bere na vědomí, že z pedagogických důvodů nedoporučujeme návštěvy na táboře, vzhledem k táborovému programu nezaručujeme přítomnost dítěte v průběhu neohlášené návštěvy. 4. Doporučení: upozorňujeme, aby účastník tábora nevozil na tábor mobilní telefon, jinou drahou elektroniku, fotoaparát, případně jiné cennosti (šperky, hodinky). Z důvodu charakteru ubytování nemůže zodpovídat za případné ztráty. Pokud účastník této výzvy přesto neuposlechne, je povinen si cenné věci a peníze uschovat prostřednictvím vedoucího oddílu, který zajistí bezpečné uschování mu svěřených věcí na místo určené, v jiném případě DDM ASTRA neodpovídá za ztrátu věcí dítěte. 5. Podmínkou přijetí zájemce na letní dětský tábor je zákonným zástupcem podepsaná závazná přihláška, zaplacení táborového pobytu a předání aktuální nástupní a lékařské dokumentace účastníka tábora při odjezdu na tábor. 6. Pokud dojde v souvislosti s nepravdivými, či neúplnými údaji v nástupní lékařské dokumentaci ke zdravotnímu ohrožení účastníka tábora, či táborového kolektivu, vyplynou z toho pro zákonného zástupce právní i finanční důsledky. 7. Cenové podmínky a způsob úhrady: Neuhrazení LT ve stanoveném termínu,tj nejdéle do bude přihláška účastníka LT zrušena a na jeho místo přijat náhradník. 8. Zákonný zástupce má právo kdykoliv před začátkem táborového pobytu Závaznou přihlášku zrušit. Zrušení pobytu se provádí písemnou formou em či dopisem na adresu DDM ASTRA a je stornován ke dni, v němž byl doručen. Při zrušení přihlášky, při nenastoupení na tábor nebo v případě předčasného ukončení rekreačního pobytu je postupováno dle storno podmínek uvedených v bodu 9. těchto smluvních podmínek. 9. Storno podmínky: Zrušení přihlášky na letní tábor ze strany objednatele (zákonného zástupce dítěte) je možné pouze písemnou formou (poštou či em) nebo osobně v kanceláři DDM ASTRA.

7 a) Objednatel (zák. zástupce) je povinen při zrušení pobytu uhradit storno poplatek, jehož výše je stanovena takto: - v době delší než 30 dnů před nástupem na tábor = 100,- Kč z celkové ceny LT dnů před nástupem na tábor = 30% z ceny LT dnů před nástupem na tábor = 70 % z ceny LT - v případě odhlášení v době kratší než 7 dnů před nástupem na tábor = 100% ceny LT ( platí i z důvodu onemocnění), nevzniká nárok na vrácení peněz, přihlášený má však možnost najít za sebe náhradu. b) Vracení plateb v mimořádných případech v průběhu letního tábora: - bude-li pobyt zrušen rodiči v průběhu LT bez udání důvodu nebo "z individuálních pocitů" rodičů, poplatek za LT se nevrací - bude-li pobyt dítěte zrušen rodiči z vážných rodinných důvodů či jiných závažných důvodů, které budou rodiči písemně prokázány (onemocnění dítěte ) bude rodičům vrácena část ceny tábora po odečtení dosud vzniklých nákladů - bude-li dítě z vážných kázeňských důvodů vykázáno z letního tábora, bude vrácena částka odpovídající výši stravného za zbývající dny pobytu, kdy již nebude přítomno c) Případné vrácení poplatku nebo jeho části bude uskutečněno po účetní uzávěrce akce v době mezi na ekonomickém oddělení v pokladně DDM ASTRA na Tyršově nábřeží 801. Dřívější výplata na místě tábora není možná. 10. Zákonný zástupce svým podpisem přihlášky stvrzuje, že se seznámil z všeobecnými podmínkami a souhlasí s nimi, poučí své dítě o přiměřeně k jeho věku o nutnosti tyto všeobecné podmínky respektovat, poučí dítě o následcích pro případ porušení těchto podmínek. Prohlašujeme, že jsme se seznámili s podmínkami účasti svého dítěte na příměstském táboře a souhlasíme s nimi. Ve Zlíně:... podpis zák.zástupců dítěte

8 CHARAKTERISTIKA TÁBORA Tábor je pro děti 3 10 let. Zaměřuje se na různé druhy tanečních stylů orient, moderní tance, mažoretky, disco, hip hop, tak nějak od každého trošku. Děti budou nejenom tancovat, ale i soutěžit, zkoušet gymnastické prvky, cvičení s nářadím a náčiní každý si tu vyzkouší činnosti z našich pohybových kroužků, aby si v novém školním roce mohl vybrat zájmový útvar, který ho bude nejvíc bavit. Budeme využívat i prostory zahrady a přírodního terénu. Program probíhá od 8:00 do 16: 00 - po dohodě je možné přivádět děti už od 7:00

Termín: 22. 26. 8. 2016

Termín: 22. 26. 8. 2016 Informace pro rodiče Příměstský tábor Všeobecný s rekreačně sportovní tématikou II. Termín: 22. 26. 8. 2016 Hlavní vedoucí tábora: Věra Mrkvová e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558989014 Věk dětí:

Více

---------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------- Potvrzení lékaře o zdravotním stavu dítěte Jméno dítěte: Datum narození:. Adresa trvalého pobytu dítěte: Dítě prodělalo tyto nemoci:... Posuzované dítě k účasti na škole v přírodě nebo zotavovací akci

Více

Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště...

Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Část A) Posuzované dítě k zájmovému vzdělávání (zotavovací akce) *) a) není zdravotně

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče Příměstský tábor Letní umělecká škola - LUŠ Termín: 18. 22. 7. 2016 hl. vedoucí tábora Jana Hrubcová Cena 1.250,-Kč e-mail: estetika@ddmtrinec.cz tel. číslo: 607 402 150 Přihlášení

Více

Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště...

Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Část A) Posuzované dítě k zájmovému vzdělávání (zotavovací akce) *) a) není zdravotně

Více

Dům dětí a mládeže, Mělník, Na Polabí 2845, tel. 315 623 028. Přihláška. Jméno a příjmení Telefon E-mail

Dům dětí a mládeže, Mělník, Na Polabí 2845, tel. 315 623 028. Přihláška. Jméno a příjmení Telefon E-mail Dům dětí a mládeže, Mělník, Na Polabí 2845, tel. 315 623 028 Přihláška N á z e v a k c e : T e r m í n : P ř i h l a š u j i m é h o s y n a / d c e r u n a v ý š e u v e d e n o u a k c i. Souhlasím s

Více

LETNÍ TÁBOR TOMÁŠOV TERMÍN: 10. 7. 2016 16. 7. 2016

LETNÍ TÁBOR TOMÁŠOV TERMÍN: 10. 7. 2016 16. 7. 2016 LETNÍ TÁBOR TOMÁŠOV Schrődingerův institut připravuje pro děti od 6 do 13 let letní pobytový tábor. Týden v krásném prostředí na Tomášově poblíž Mikulášovic. Kousek od rozhledny Tanečnice a přírodního

Více

Organizátor. informace na tel.: 731 600 333

Organizátor. informace na tel.: 731 600 333 2 0 1 vッ ォý ý@エ ッイ @エオ イョ オウ Organizátor.- ィャ @ ュ ッオ@ ウエョゥエ@ ャ ィッ@ N@t ッイ@ ェ @オイ ョ @ エ ュ@ッ @W@ ッ@Q ャ エN@pイッァイ ュ@ N@t ッイョ ゥ@ウ @ョ オ @コ ォャ ョ @ッカャ ョ @イ コ ョ ィ@エケー @ャッ @ @ ヲッイュッオ@ィ イ@カコエ ィオ@ォ@ー イッ L@カッ @ゥ@ウ

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní tábor 2015

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní tábor 2015 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní tábor 2015 Přihlašujeme své dítě na letní tábor: POČÍTAČOVÝ č. 19 typ tábora: příměstský Místo konání : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (Nad Stráněmi 4511, Zlín) Termín: 17.

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče letní tábor: FLORBAL a HÁZENÁ (pouze pro členy), Nýdek - Hluchová hl. vedoucí tábora: Marcela Strašáková e-mail: telovychova@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 015 tel. číslo na tábor:

Více

ZÁVAZNÁ přihláška na letní dětskou rekreaci LDT RADOST Ohnišov

ZÁVAZNÁ přihláška na letní dětskou rekreaci LDT RADOST Ohnišov ZÁVAZNÁ přihláška na letní dětskou rekreaci LDT RADOST Ohnišov Termín rekreace *) : 1.BĚH (2.7.2016 16.7.2016) J.Škach 2.BĚH (16.7.2016 30.7.2016) J. Vlas Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození: Pojišťovna:......

Více

Informace Taneční soustředění - ITÁLIE ROSOLINA MARE

Informace Taneční soustředění - ITÁLIE ROSOLINA MARE Informace Taneční soustředění - ITÁLIE ROSOLINA MARE Termín: pátek 19. 8. neděle 28. 8.2016 Cena: 5.350 Kč Místo: Itálie, ROSOLINA MARE, rezidenci penzionu vila MILLA Ubytování: apartmány Doprava: autobusem

Více

Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ

Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ Pořadatel: TOM 21202 TULÁCI, Litoměřická 502, Štětí 411 08 IČ 75143011 Datum tábora: 16. 7. 30. 7. 2016 Odevzdejte prosím nejpozději do 30. 5. 2016 Jméno a příjmení:

Více

Závazná přihláška na letní organizovaný prázdninový pobyt dětí

Závazná přihláška na letní organizovaný prázdninový pobyt dětí Závazná přihláška na letní organizovaný prázdninový pobyt dětí 1. turnus ve dnech 13. 7. 18. 7. 2014 (nehodící se škrtněte) 2. turnus ve dnech 17. 8. - 22. 8. 2014 (nehodící se škrtněte) Místo pobytu:

Více

Termín: 11. 15.7. Informace pro rodiče. Příměstský tábor Putování mladého badatele. Hlavní vedoucí tábora: Věra Mrkvová

Termín: 11. 15.7. Informace pro rodiče. Příměstský tábor Putování mladého badatele. Hlavní vedoucí tábora: Věra Mrkvová Informace pro rodiče Příměstský tábor Putování mladého badatele Termín: 11. 15.7. Hlavní vedoucí tábora: Věra Mrkvová e-mail: : krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558989014 Věk dětí: 6-13 let Scházení dětí

Více

Letní tábor zpěváčků

Letní tábor zpěváčků Informace pro rodiče Letní tábor zpěváčků hl. vedoucí tábora: Jana Heczková Termín: 1. - 10. 7. 2016, Nýdek - Hluchová organizační vedoucí oddělení : Věra Mrkvová ( informace, přihlášky, platby, organizační

Více

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě Název poskytovatele zdravotnických služeb vydávající posudek:... adresa:...... IČO:... Jméno a příjmení dítěte :...

Více

Všichni účastníci obdrží informace od odjezdu a příjezdu emailem (během června). Odjezd bude buď vlakem nebo autobusem (dle počtu účastníků z Opavy)

Všichni účastníci obdrží informace od odjezdu a příjezdu emailem (během června). Odjezd bude buď vlakem nebo autobusem (dle počtu účastníků z Opavy) Odjezd vlakem 2.7.2010: Informace pro účastníky Letního tábora 36.PH Royal Rangers Opava: 02.-11.7.2010 Všichni účastníci obdrží informace od odjezdu a příjezdu emailem (během června). Odjezd bude buď

Více

SMLOUVA O ÚČASTI DÍTĚTE NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE

SMLOUVA O ÚČASTI DÍTĚTE NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE SMLOUVA O ÚČASTI DÍTĚTE NA PŘÍMĚSTSKÉM TÁBOŘE Název tábora: Termín:... Zákonný zástupce dítěte:.. Datum narození:.. Email:.. Telefon:... dále jen zákonný zástupce nebo objednatel za nezletilého. Datum

Více

Závazná přihláška na letní badmintonový kemp

Závazná přihláška na letní badmintonový kemp Adresa pro přihlášky: Jiří Vašátko Provaznická 53 Ostrava Hrabůvka, 70030 jijov@tiscali.cz tel. +420 724 220 955 Závazná přihláška na letní badmintonový kemp Dítě: Rodné číslo: Město: Adresa: PSČ: Zákonní

Více

Věnujte, prosím, svou pozornost základním informacím.

Věnujte, prosím, svou pozornost základním informacím. Vážení rodiče, rozhodli jste se svěřit vaše dítě na letní dětský tábor, který pořádá naše organizace. Věnujte, prosím, svou pozornost základním informacím. Táborová základna se nachází v krásném a klidném

Více

Informace pro rodiče Indiánský letní tábor Nýdek - Hluchová

Informace pro rodiče Indiánský letní tábor Nýdek - Hluchová Informace pro rodiče Indiánský letní tábor Nýdek - Hluchová hl. vedoucí tábora: Jana Hrubcová e-mail:estetika@ddmtrinec.cz tel. číslo: 607 402 150 tel. číslo na tábor: 558 356 222 Přihlášení na tábor probíhá

Více

Pokyny k odjezdu na tábor

Pokyny k odjezdu na tábor Dům dětí a mládeže, Chlumec nad Cidlinou, 9. května 198, 503 51 Chlumec nad Cidlinou Tel.,fax.: 495 485 357, www.ddmchlumec.net Název tábora: Všeobecný II. - Kobliha Termín: 3. 8. 17. 8. 2013 Cena: 4 450,--

Více

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK):

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK): V letošním roce zamíříme do městečka Pakoštane. Ubytování v apartmánové vile Marko se zahradou, kde bude probíhat i náš doplňující program. V blízkosti vily je placená soukromá plář "Pine Beach" cena pláže

Více

Přihláška č. 2013.. na letní tábor CESTA KOLEM SVĚTA pořádaný RARACHEM o. s. roku 2013

Přihláška č. 2013.. na letní tábor CESTA KOLEM SVĚTA pořádaný RARACHEM o. s. roku 2013 Přihláška č. 2013.. na letní tábor CESTA KOLEM SVĚTA pořádaný RARACHEM o. s. roku 2013 Název: CESTA KOLEM SVĚTA 2. 8. 10. 8. 2013 Cena: 3 550,- Kč Jméno: Rodné číslo: Příjmení: Zdravotní pojišťovna: Adresa:

Více

Letní tábor Meziboří 2016

Letní tábor Meziboří 2016 68. pionýrská skupina Lvíčata Letní tábor Meziboří 2016 Vážení rodiče, velmi si vážíme Vašeho zájmu o letní tábor pořádaný naší pionýrskou skupinou. Rádi bychom Vás informovali o organizačních a administrativních

Více

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK ČESKÝ ČERVENÝ KŘÍŽ OBLASTNÍ SPOLEK PRACHATICE Vážení rodiče, OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK V Prachaticích dne 14.3.2016 dovolujeme si pozvat Vaše dítě na Oblastní studijní

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA LETNÍ STANOVÝ TÁBOR 2012

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA LETNÍ STANOVÝ TÁBOR 2012 Pořadatel: PS SMĚR, Bohumínská 437/42, 710 00 Ostrava - Slezská Ostrava; IČ: 44941234 vedoucí PS SMĚR: Petr Košák 737 501 029 bennz@email.cz hospodář PS SMĚR: Ing. Roman Procházka 777 823 041 servus.bambus@seznam.cz

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR D O R O S T O V Á U N I E sdružení křesťanských dorostů skupina Dorostové unie č. 006 H a v l í č k ů v B r o d Strážná 1364 Kontakt : Ing. Lukáš Beránek, Jihlavská 592, HB, tel. 725 966 655, luckyberanek@gmail.com

Více

Smlouva o účasti dítěte na příměstském táboře WHITE CATS & BLACK DOGS CAMP. dále jen zákonný zástupce nebo objednatel

Smlouva o účasti dítěte na příměstském táboře WHITE CATS & BLACK DOGS CAMP. dále jen zákonný zástupce nebo objednatel Smlouva o účasti dítěte na příměstském táboře WHITE CATS & BLACK DOGS CAMP Zákonný zástupce dítěte: Jméno a příjmení: Datum narození: Bytem: Telefon: dále jen zákonný zástupce nebo objednatel za nezletilého

Více

ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata

ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata Cena : 2,200,-Kč, při platbě uvádějte v.s. 109 Jméno a příjmení Datum narození. Rodné číslo. Bydliště.. Pojišťovna.

Více

Údaje o zdravotním postižení, druh postižení, zdravotního, sociálního znevýhodnění. Dítě je: a) dobrý plavec b) průměrný plavec c) neplavec

Údaje o zdravotním postižení, druh postižení, zdravotního, sociálního znevýhodnění. Dítě je: a) dobrý plavec b) průměrný plavec c) neplavec Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A poř. číslo Přihlašuji své dítě na letní pobytový tábor: Rybářský tábor aneb Mimoni na rybách V termínu: 2.7. 9.7.2016 Cena: 3.400,- Kč Jméno a příjmení účastníka:.... Národnost:.

Více

TÁBOR. Díl. Díl ... Vaší volbu) hotovostní platba. fakturou (viz. díl B ) Přihlašuji tímto. Dále beru svým. podpisem. z tábora.

TÁBOR. Díl. Díl ... Vaší volbu) hotovostní platba. fakturou (viz. díl B ) Přihlašuji tímto. Dále beru svým. podpisem. z tábora. Termín tábora: 28.6. 5.7.2015 Cena tábora: 3..100 Kč Díl A. Díl B. T TÁBOR ŠACHOVÝCH A DESKOVÝCH HER Pořadatel: Společensko-kulturní centrum, Brněnská 1249, 6866 03 Staré Město ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA Jméno

Více

Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016

Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016 Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016 1) Smluvní podmínky se vztahují k přihlášce dítěte na Letní hudební tábor 2016 (dále jen akce). Podáním přihlášky se rodič nebo zákonný zástupce dítěte

Více

Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem

Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem Organizátor: Komunitní, integrační a volnočasové centrum FIlipovka Filipova 2013/1, Praha 4 Chodov 148 00 IČO: Kontaktní osoba:

Více

Přihláška dítěte na letní sportovní kemp. Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená J. Hradec.

Přihláška dítěte na letní sportovní kemp. Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená J. Hradec. VAJGAR CAMP 2014 6.-12.7.2014 Jindřichův Hradec TJ Házená J.Hradec, Jarošovská 743, 377 01 J.Hradec Přihláška dítěte na letní sportovní kemp Závazně přihlašuji níže uvedené dítě na kemp pořádaný TJ Házená

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Vnitřní řád školní družiny platný od 1.9.2014 Obsah Vnitřní řád školní družiny 1 Všeobecná ustanovení... 2 1.1 Činnost

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2016

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2016 PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2016 Provozovatel: Hlavní vedoucí: Zdravotník: LDT Zdice z. s., Komenského 304, 267 51 Zdice Josef Bárta (1. běh a 2. běh) Václav Štípek (1. běh a 2. běh) 1. BĚH: LDT STŘELA

Více

Cena: 2950,-Kč SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR WWW.PROSATIN.CZ

Cena: 2950,-Kč SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR WWW.PROSATIN.CZ SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR Jako hlavní zavazadlo doporučujeme kufr, na rozdíl od různých tašek a krosen je jednoduché v něm udržet pořádek po celou dobu tábora. Dítě vybavte s ohledem na převažující pobyt

Více

Táborový řád LDT DUFA

Táborový řád LDT DUFA Táborový řád LDT DUFA Pro správný chod tábora, dobrou náladu a hlavně kvůli bezpečí všech, je velmi důležité, aby existovala nějaká pravidla. Pravidla nás nemají svazovat, ale říkají nám, čeho se vyvarovat,

Více

JT Na Bělici 2011 založeno 1990 Termín: 12 19. března 2011 ZÁKLADNÍ INFORMACE O TÁBOŘE Místo pobytu: Forma: Program: Cena: Doprava: Chata Na Bělici u obce Kaliště. Obec Kaliště leží 8 km severozápadně

Více

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv pobyt na táboře...

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv pobyt na táboře... Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A poř. číslo Přihlašuji své dítě na letní pobytový tábor: Já, padouch V termínu: 23.7.-30.7.2016 Cena: 3.800 Kč Jméno a příjmení účastníka:.... Národnost:. Státní občanství:...

Více

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Vážení rodiče a milé děti, dovolujeme si Vám pro sezónu 2015 předložit nabídku k pobytu na III. běh letního tábora v termínu od 8. 8. 2015-22.

Více

Datum narození: Rodné číslo: Zdrav. poj.:

Datum narození: Rodné číslo: Zdrav. poj.: Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A poř. číslo Přihlašuji své dítě na letní pobytový tábor: Tajemství lesních strážců V termínu: 15.7. 24.7. 2016 Cena: 4.200,- Jméno a příjmení účastníka: Národnost: Státní

Více

Příjmení a jméno dítěte : Adresa bydliště : Emailová adresa jednoho z rodičů : Dítě má tyto zdravotní problémy : ...

Příjmení a jméno dítěte : Adresa bydliště : Emailová adresa jednoho z rodičů : Dítě má tyto zdravotní problémy : ... Závazná přihláška na letní tábor Střela 2015 II.BĚH Provozovatel tábora : STŘELA sdružení pro letní táborovou činnost Název tábora : LT STŘELA U starého mlýna,, Termín konání : 1.8. - 15.8.2015 Příspěvek

Více

Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012

Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012 Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012 Tábor se koná v termínu od 14. 7. do 28. 7. 2012 na táborové základně Morgana. Tábořiště se nachází na rozhraní lesa a louky v romantické krajině nedaleko města

Více

I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky

I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Řád školní družiny I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Práva žáků vycházejí z Úmluvy o právech dítěte, která byla vyhlášena Valným shromážděním

Více

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM NADĚJE, POBOČKA NEDAŠOV ZJEDNODUŠENÁ OBRÁZKOVÁ VERZE 1 ÚVOD Domácí řád upravuje podmínky soužití klientů v domově, jejich práva a povinnosti,

Více

Návštěvní řád veřejného koupaliště obce Olbersdorf

Návštěvní řád veřejného koupaliště obce Olbersdorf Návštěvní řád veřejného koupaliště obce Olbersdorf Přehled 1 Stanovení účelu zařízení 2 Účel návštěvního řádu 3 Užívání koupaliště 4 Otevírací doba 5 Vstupenky 6 Dodržování hygieny 7 Plavecký úbor 8 Užívání

Více

na téma STAR DANCE aneb VŠICHNI TANČÍ

na téma STAR DANCE aneb VŠICHNI TANČÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, PRASEK Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov pořádá Letní dětský tábor FUJAVEC na téma STAR DANCE aneb VŠICHNI TANČÍ Cena: 4 190,-- Kč v rekreačním areálu Lev na okraji města

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny Vnitřní řád školní družiny Obsah: I. Úvodní ustanovení II. Práva a povinnosti žáků, pravidla vzájemných vztahů mezi žáky a pedagogickými pracovníky A. Práva žáků B. Povinnosti žáků C. Práva zákonných zástupců

Více

VNITŘNÍ ŘÁD domova mládeže

VNITŘNÍ ŘÁD domova mládeže Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická Plzeň 326 00 Plzeň, Koterovská 85 tel.: 377 418 561-2, fax.: 377 418 555 Ředitelka Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy elektrotechnické

Více

Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01

Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01 Domácí řád Harmonie, p.o. - domovy pro osoby se zdravotním postižením 1 Úvod Harmonie, p. o., poskytuje uživatelům registrovanou pobytovou sociální službu Domov pro osoby se zdravotním postižením. Zajišťuje

Více

Všeobecné podmínky MT-TOUR

Všeobecné podmínky MT-TOUR Všeobecné podmínky MT-TOUR 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy a služby cestovního ruchu společnosti CK MT-TOUR, Ing. Michaela Červinková (dále jen CK MT-TOUR)

Více

Vnitřní řád školní družiny ve Strunkovicích nad Blanicí

Vnitřní řád školní družiny ve Strunkovicích nad Blanicí Vnitřní řád školní družiny ve Strunkovicích nad Blanicí I. Práva a povinnosti žáků a jejich zákonných zástupců a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Práva žáků vycházející

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě Domov důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě Zřizovatel: Obec Červená Voda Adresa: 561 61 Červená Voda 253 Telefon: 465 626 203, 465 626 412 Bankovní spojení: ČS Králíky email: domov.svzdislavy@tiscali.cz

Více

Školní řád. Základní škola Horní Moštěnice okres Přerov příspěvková organizace

Školní řád. Základní škola Horní Moštěnice okres Přerov příspěvková organizace Školní řád Základní škola Horní Moštěnice okres Přerov příspěvková organizace O b s a h Článek Obsah článku Strana I. Preambule 2 II. Práva a povinnosti žáka základní školy. 3 III. Práva a povinnosti zákonných

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče Termíny: 11.7. 15.7. Cesta kolem světa rozhlédneme se kolem sebe a vyrazíme poznat svět 18.7. 22.7. Po indiánské stezce naučíme se stopovat, lovit a stavět přístřeší 25.7. 29.7. Svět

Více

Nezapomeňte: Dokumenty: 30. 6. Kon - tiky Sázava 2012 32. PTO Sevrka

Nezapomeňte: Dokumenty: 30. 6. Kon - tiky Sázava 2012 32. PTO Sevrka Nezapomeňte: 30. 6. odevzdání závazné přihlášky uhrazení platby vyzvedávání lodních vaků (18-19 h) sraz 9:45 na hlavním nádraží návrat 19:14 na hlavní nádraží 31. 7. 19. 8. 20. 8. 25. 8. Dokumenty: Závazná

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j.: Mateřská škola, Základní škola a Dětský domov Ivančice příspěvková organizace Jihomoravského kraje se sídlem Široká 484/42, 664 91 Ivančice Vypracovala: Schválila: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY s 417/2015-Čer

Více

Přihláška na letní tábor Morávka 2016

Přihláška na letní tábor Morávka 2016 Nabídka LDT Morávka v roce 2016 Pro letošní rok připravujeme letní dětské tábory dva. První v termínu 17. 24. 7. 2016 osmidenní pro děti od 7 do 10 let s celotáborovou hrou Z pohádky do pohádky Cena 2

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA ČÍSLO JEDNACÍ: 038 /2015 PLATNOST: 1.9.2015 ZPRACOVALY: Mgr. Martina Schejbalová, MUDr. Darina Gurutidu OBSAH: 1. JAKÁ MÁM PRÁVA JAKO ŽÁK NAVŠTĚVUJÍCÍ ŠKOLNÍ DRUŽINU

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Č.j.: Základní škola JUDr. Josefa Mareše a mateřská škola, Znojmo, Klášterní 2, příspěvková organizace Vypracoval: Schválil: ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY SM 20/2015/HOM Pedagogická rada schválila

Více

Nabízíme Vám pobyt na letním dětském táboře v jižních Čechách www.brloh.cz

Nabízíme Vám pobyt na letním dětském táboře v jižních Čechách www.brloh.cz Nabízíme Vám pobyt na letním dětském táboře v jižních Čechách www.brloh.cz Již po 38. pořádáme letní dětský prázdninový tábor (po 14. 4. turnus), zaměřený na poznávání, hry a pobyt v přírodě, v nádherné

Více

Vnitřní řád domova mládeže Střední školy, Horažďovice, Blatenská 313

Vnitřní řád domova mládeže Střední školy, Horažďovice, Blatenská 313 Vnitřní řád domova mládeže Střední školy, Horažďovice, Blatenská 313 1 Všeobecná ustanovení Domov mládeže (dále jen DM) poskytuje žákům středních škol ubytování, výchovně vzdělávací činnost, navazující

Více

DOMÁCÍ ŘÁD CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ

DOMÁCÍ ŘÁD CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ DOMÁCÍ ŘÁD CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Domácí řád stanovuje pravidla společného soužití v Chráněném bydlení Ulita a je závazný pro všechny uživatele, zaměstnance a další osoby, které jsou s tímto zařízením v pracovně

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j.: Spisový znak Skartační znak ZŠaMŠR/269/2013 A.1 A5

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE 15. 24. ČERVNA 2018 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 20. 4. 2018 Naskenované emailem na adresu jan.sisulak@sinstitut.cz,

Více

Směrnice č. 7 Vnitřní řád školní družiny účinnost Od 1.9. 2015

Směrnice č. 7 Vnitřní řád školní družiny účinnost Od 1.9. 2015 Směrnice č. 7 Vnitřní řád školní družiny účinnost Od 1.9. 2015 zpracoval Karolína Ranglová schválil Patrick Schnelly 1 Svobodná základní škola, o.p.s. Sídlo společnosti: Řetouň13, 400 02 Malečov Provozovna

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 5

VNITŘNÍ ŘÁD DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 5 VNITŘNÍ ŘÁD DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 5 Zpracoval: Mgr. Jiří Dolejš, ředitel Domu dětí a mládeže Praha 5 Praha 1.9.2011 1 Vnitřní řád Domu dětí a mládeže Praha 5 I. Úvodní ustanovení čl. 1. Zřízení právního

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29. tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29. tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola. ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29 tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola.cz Š k o l n í ř á d Na základě ustanovení 30, odst. 1) zákona 561/2004

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE SOŠ a SOU strojírenské a stavební Jeseník, Dukelská 1240 VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Základní ustanovení DM je mimoškolní výchovné zařízení, které poskytuje žákům středních škol ubytování, výchovně vzdělávací

Více

závazná PŘIHLÁŠKA na letní dětský tábor spolku Bzuk 2.7. - 16.7.2016

závazná PŘIHLÁŠKA na letní dětský tábor spolku Bzuk 2.7. - 16.7.2016 závazná PŘIHLÁŠKA na letní dětský tábor spolku Bzuk 2.7. - 16.7.2016 Osobní údaje účastníka Jméno a příjmení Adresa trvalého bydliště Datum a místo narození Škola a třída Jede dítě poprvé na tábor? ANO

Více

SVČ Narnie VNITŘNÍ ŘÁD SVČ. Sídlo: Cyrila a Metoděje 390/9, Liberec XI -Růžodol, PSČ 460 01. Zřízená ke dni: 20. 9. 2011

SVČ Narnie VNITŘNÍ ŘÁD SVČ. Sídlo: Cyrila a Metoděje 390/9, Liberec XI -Růžodol, PSČ 460 01. Zřízená ke dni: 20. 9. 2011 SVČ Narnie Název organizace: Středisko volného času Narnie Sídlo: Cyrila a Metoděje 390/9, Liberec XI -Růžodol, PSČ 460 01 Právní forma: školská právnická osoba Zřízená ke dni: 20. 9. 2011 Identifikační

Více

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Příměstský tábor v DDM Třinec 10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Informace pro rodiče Příměstský tábor je určen pro všechny kluky a holky, kteří by se chtěli o prázdninách trochu více hýbat, poznat

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ 29. 7. - 5. 8. 2017 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 15. 7. 2017 Naskenované emailem na adresu jan.svarc@sinstitut.cz, osobně nebo

Více

Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016

Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016 Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016 Cena: 1400,- Kč Začátek: Mravenečci - nástup na tábořiště 10.7.2014 od 14:00 do 17:00 Konec: neděle 17.7. okolo 12:00 - více informací na schůzkách

Více

Letní příměstské tábory

Letní příměstské tábory Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Letní příměstské tábory 1. Smluvní

Více

Všeobecné smluvní podmínky CK Thien Truong An Vietnam Travel

Všeobecné smluvní podmínky CK Thien Truong An Vietnam Travel Všeobecné smluvní podmínky CK Thien Truong An Vietnam Travel 1. Vznik smluvního vztahu Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří Thien Truong An Vietnam Travel (dále jen CK) a zákazníkem vzniká na základě

Více

TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec

TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ v MĚSTEČKU TRNÁVKA 2014 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec Pořadatelé: Taneční škola A+A Mědílkovi, Klub společenských tanců Aleše

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny ZÁKLADNÍ ŠKOLA Holice, Holubova 47 Ne pro školu, ale pro život se učíme Vnitřní řád školní družiny I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Práva

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. RNDr. František Vrána, ředitel školy

ŠKOLNÍ ŘÁD. RNDr. František Vrána, ředitel školy Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace se sídlem v Moravském Krumlově, náměstí Klášterní 134 ŠKOLNÍ ŘÁD Č.j.: 430/2015 Vypracoval: Schválil: Pedagogická

Více

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí)

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí) LETNÍ TÁBOR 2018 Pojeďte s námi na letní tábor do malebných Beskyd!!! Deset dní nabitých zážitky pod širým nebem, přátelstvím, akčním herním programem, zpěvem a spoustou dalšího. TERMÍN: Od soboty 18.

Více

v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015

v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015 Škola čar a kouzel MRAVENEČCI BENJAMÍNCI v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015 Cena: Začátek: 900,- Kč Mravenečci - nástup na tábořiště 14. 7. 2015 od 15:00 do 16:30 hodin

Více

Letní dětská rekreace Ředkovec 2015

Letní dětská rekreace Ředkovec 2015 Letní dětská rekreace Ředkovec 2015 Termín: pondělí 27.7. pátek 7.8. 2015 Věk: děti od 6 let do 16 let (v případě domluvy možné výjimky) Cena: 4100 Kč (zahrnuje ubytování, stravu, pitný režim, dopravu,

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU KOMTESA

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU KOMTESA (dále také jen penzion nebo ubytovatel ) UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU KOMTESA provozovaného: Ing. Mira Anna Barsa IČO: 62290819 DIČ: CZ 6153281398 se sídlem / místem podnikání Velká Hradební 763/39 1. Podmínky

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY 15. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY 15. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a Mateřská škola Sazovice, okres Zlín, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY 15. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j.: 64 /2015 Vypracovala: Schválila: Pedagogická rada projednala dne

Více

ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY. Mgr. Irena Polášková, ředitelka školy Č. j.: 220/2015 Účinnost ode dne: 1. 9. 2015

ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY. Mgr. Irena Polášková, ředitelka školy Č. j.: 220/2015 Účinnost ode dne: 1. 9. 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČESKÝ KRUMLOV, LINECKÁ 43 Linecká 43, 381 01 Český Krumlov, tel.: 380 309 311, mobil 737 034 280 e-mail: skola@zslinecka.cz, web www.zslinecka.cz ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Vypracovala a schválila

Více

Závazná přihláška na Dětskou sportovní rekreaci 2012 Termín rekreace 28.07.- 11.08.2012

Závazná přihláška na Dětskou sportovní rekreaci 2012 Termín rekreace 28.07.- 11.08.2012 Odevzdejte pokud možno ihned Registrační číslo: Závazná přihláška na Dětskou sportovní rekreaci 2012 Termín rekreace 28.07.- 11.08.2012 Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:... Datum

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY PÉČE O DĚTI v zařízení péče o děti ŠKOLKA PARNÍČEK (PROVOZNÍ ŘÁD) platný od 9.5.2016

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY PÉČE O DĚTI v zařízení péče o děti ŠKOLKA PARNÍČEK (PROVOZNÍ ŘÁD) platný od 9.5.2016 PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY PÉČE O DĚTI v zařízení péče o děti ŠKOLKA PARNÍČEK (PROVOZNÍ ŘÁD) platný od 9.5.2016 Provozovatel zařízení péče o děti Školka Parníček v souladu s ustanovením 10 odst. (1)

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 2. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j.: 331/RAF/2013 Vypracoval: Mgr.Jiří Cabrnoch, ředitel školy Schválil: Mgr.Jiří Cabrnoch, ředitel školy Pedagogická rada projednala dne 28.8.2015

Více

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ JEZDECKÝ POBYT VE STRÁNI

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ JEZDECKÝ POBYT VE STRÁNI Díl A str. 1. Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ JEZDECKÝ POBYT VE STRÁNI Provozovatel: Jezdecká stáj Gabrielka, o.s., Stráň 6, 36001 Sadov e-mail

Více

Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Kryblická423, 541 01 Trutnov Detašované pracoviště: Náchodská 359 IČO: 70153884

Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Kryblická423, 541 01 Trutnov Detašované pracoviště: Náchodská 359 IČO: 70153884 Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Kryblická423, 541 01 Trutnov Detašované pracoviště: Náchodská 359 IČO: 70153884 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel : Stacionář pro zdravotně

Více

Školní řád. 2. základní škola Plzeň, Schwarzova 20, příspěvková organizace. Obecná ustanovení

Školní řád. 2. základní škola Plzeň, Schwarzova 20, příspěvková organizace. Obecná ustanovení 2. základní škola Plzeň, Schwarzova 20, příspěvková organizace Školní řád Obecná ustanovení Školní řád je vydán na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace

Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Úvodní ustanovení 1. Školní řád Mateřské školy Bor, Borská 500 (dále jen MŠ) upravuje organizaci, provoz, řízení a zejména

Více

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání AquaDream a.s. Melodická 1380/3, Praha 5 - Stodůlky, PSČ 155 00 IČO: 274 57 125, DIČ: CZ274 57 125 Zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 10786 Bankovní spojení

Více

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE)

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) VEŠKERÉ INFORMACE K SOUSTŘEDĚNÍ NALEZNETE NA www.pbpinces.net (MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) Vážení rodiče, v roce 2013 oddíl stolního tenisu TTC Příbram pořádá již 9. ročník tohoto letního soustředění.

Více

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihlášku odevzdejte i s platbou pořadateli tábora nejpozději do 15. května 2018. Maximální počet účastníků je 30 dětí. Pobytový tábor v průběhu školního

Více

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty)

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty) Dům dětí a mládeže Brno, Helceletova, příspěvková organizace pracoviště Fantázie, Tilhonova 49, Brno 627 00 tel: 539 085 766, 775 600 405, fantazie@helceletka.cz Termín 20. 27. srpna 2016 (od soboty do

Více

DOMÁCÍ ŘÁD PRO SLUŽBU DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

DOMÁCÍ ŘÁD PRO SLUŽBU DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM NADĚJE, POBOČKA NEDAŠOV DOMÁCÍ ŘÁD PRO SLUŽBU DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ROZSAH POSKYTOVANÝCH SLUŽEB Služba se klientům poskytuje na základě Smlouvy, ve které jsou individuálně dohodnuty

Více