Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu"

Transkript

1 Košetický zpravodaj číslo 58 Slavnostní rozsvícení vánočního stromu Na první adventní neděli 3. prosince připravujeme od 16 hodin Slavnostní rozsvícení vánočního stromu před místním kostelem. Srdečně zveme všechny, kdo budou chtít vstřebávat příjemnou předvánoční atmosféru, poslechnout si koledy v podání dětského pěveckého sboru ZŠ Košetice, účastnit se mikulášské nadílky všem přítomným dětem a na závěr této události si společně s dětským pěveckým sborem pod vedením pí Mgr. Jaroslavy Jarošové zazpívat nejznámější vánoční koledy. V předsíni kostela bude vystaven krásně vyřezávaný betlém z lipového dřeva od pana Janouše. Kouzelné figurky sv. Josefa, panny Marie, Ježíška a dalších postav jsou doplněny o vyřezaná průčelí některých košetických domů, zámečku a košetického kostela. Betlém bude dále až do Tří králů vystaven v kostele sv. Jana Křtitele. prosinec 2006 Těšíme se na hojnou účast občanů a hlavně dětí a věříme, že tato událost přispěje k navození příjemných pocitů, které dokáží potěšit a zahřát naši duši. VÁNOČNÍ Jan Krůta Když se blíží Vánoce a poletují vločky, když se peče cukroví pro děti, psy i kočky, když se všichni sejdou doma, nevytáhnou paty, přišel zase po roce večer štědrý, zlatý. Držíme se za ruce a zpíváme si tiše, koledy jsou písničky z vánočního plyše. Ustelou nám ke spánku a stromek lesem voní, do snů tisíc zvonečků všem lidem tu noc zvoní.

2 - 2 - Protože do Vánoc chybí opravdu jen pár stran v kalendáři, přijměte od ZO Košetice přání, abyste nadcházející vánoční svátky prožili ve společnosti svých drahých blízkých v lásce, pohodě a spokojenosti, ať nic nenaruší půvab a neopakovatelnou atmosféru nejkrásnějších svátků v roce. V novém roce přejeme všem hlavně pevné zdraví, odvahu a odhodlání realizovat vysněné plány a aby ve Vašich osobních životech nechybělo nic, co je pro Vás nesmírně důležité a nepostradatelné. Hodně lásky, štěstí, radosti, porozumění a míru v našich myslích. Vírou a nadějí žijme svůj čas, krásně žít přáním je každého z nás. Netřeba zlaťáků, kdo srdce máš, dost už jsi bohatý, když lásku dáš. Svět bude místem, kde radost je žít, když se v něm budeme víc rádi mít. Farní charita ve spolupráci s OÚ Košetice pořádá 7. prosince od 14 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Předvánoční setkání s důchodci naší obce. Srdečně zveme všechny zájemce o tuto událost. Seniory jistě potěší krátký kulturní program doplněný o informace o změnách zákonů týkajících se sociálních služeb. Pro účastníky je připraveno malé občerstvení. Zájemci o pomoc spojenou s dopravou na tuto akci mohou požádat Charitu prostřednictvím paní Věry Zajíčkové. Od 1. ledna 2007 nabývá účinnosti nový zákon o sociálních službách. V této souvislosti dostávají občané, kteří mají přiznanou tak zvanou bezmocnost, dopisy České správy sociálního zabezpečení, která oznamuje, že k 31. prosinci 2006 končí vyplácení těchto dávek. Od nového roku bude těm, kdo měli přiznané zvýšení důchodu pro bezmocnost, vyplácen příspěvek na péči. O příspěvku na péči bude od 1. ledna 2007 rozhodovat obecní úřad obce s rozšířenou působností (Pelhřimov). Občané, kteří mají přiznanou bezmocnost k 31. prosinci 2006, nemusí podávat novou žádost o přiznání tohoto příspěvku na péči. V případě jakýchkoli změn vás budeme ihned informovat. Vánoční koledy v kostele sv. Jana Křtitele v Košeticích Pěvecký sbor z Humpolce přislíbil účast se svým programem ve vánočním čase v košetickém kostele. Vzhledem k tomu, že do vydání Zpravodaje neznáme přesný termín vystoupení, budeme o této události informovat místním rozhlasem Vítání občánků V doprovodu svých rodičů byly v sobotu 30. září slavnostně přivítány do života děti: Pípalová Michaela, březen 2005 Marešová Lucie, červen 2005 Holenda Filip, září 2005 Vašáková Monika, září 2005

3 Průša Josef, duben 2006 Loskot Tomáš, duben 2006 Záběhlík Jakub, květen 2006 Křivánková Nela, červenec 2006 Drbal David, srpen 2006 Každé z přivítaných dětí obdrželo od OÚ Košetice vkladní knížku se základním vkladem Kč, dětskou skládačku puzzle a dárek od České spořitelny, a.s. Roztomilým pásmem pro tuto příležitost přispěly k této slavnostní události děti z MŠ v Košeticích pod vedením paní učitelky Jaroslavy Vachulkové. Všem novým občánkům naší obce přejeme do života jen to nejlepší, ať vyrůstají do zdraví a krásy pro radost nejen svých rodičů, ale také nás všech, neboť v nich je budoucnost naší obce. Komunální volby do ZO Košetice 2006 Do ZO Košetice získali v komunálních volbách konaných ve dnech 20.a mandáty: Ing. Blanka Veletová, Josef Šedivý, č.p. 191, Vlasta Hanousková, Miloslav Vejsada, Jaroslav Zajíček z kandidátky Nezávislí kandidáti a Jiří Kos, Ing. Zdeněk Duffek, Renata Papežová a Václav Loskot z kandidátky Nezávislí kandidáti I. Na ustavujícím zasedání ZO Košetice ve středu byla starostkou obce zvolena paní Ing. Blanka Veletová a místostarostkou paní Vlasta Hanousková. Zaměstnanci OÚ Košetice jsou: paní Zdeňka Duffková - účetní a matrikářka, paní Martina Lhotová úřednice a matrikářka, paní Božena Duffková, knihovnice, paní Emilia Habichová, uklízečka, pan František Kučírek práce všeho druhu. Fotogalerie na webových stránkách obce Všechny, kteří mají možnost připojení se na internet, upozorňujeme, že si mohou prohlížet na nejen aktuální informace o obci, ale také fotografie z různých akcí, které se v obci konají. Portál pro umístění fotografií byl na webových stránkách instalován teprve v nedávné době. Místní lidová knihovna S uspokojením můžeme konstatovat, že počet čtenářů naší knihovny rok od roku stoupá. V letošním roce počet registrovaných čtenářů dosáhl čísla 178, z toho je 69 dětí do 15ti let. Oproti minulému roku se počet čtenářů opět zvýšil. Převážná část návštěvníků knihovny je z Košetic, dále pak z okolí jako jsou Buřenice, Lukavec, Onšov, Těškovice, Arneštovice, Martinice, Jiřičky a v letních měsících i chalupáři z Prahy. Knihovna nabízí výběr ze kusů knih.

4 Finanční limit na nákup knih a časopisů pro letošní rok činí Kč, což představuje asi 120 nových knih a celoroční předplatné časopisů: Květy, Vlasta, Praktická žena a pro mládež časopis ABC. Pro rozšíření knižní nabídky čtenářům si naše knihovna půjčuje formou výměnných souborů knihy z Městské knihovny Pelhřimov. V letošním roce to bylo 160 ks svazků s naučnou i zábavnou tématikou pro mládež i dospělé. Nelze opomenout ani návštěvnost na veřejném bezplatném internetu, kterého využívají převážně žáci a studenti Nejen našim současným čtenářům, ale všem, kteří jste právě dočetli můj příspěvek o košetické knihovně, bych chtěla popřát velice příjemné a poetické Vánoce, ke kterým vždy patří také dobrá kniha, a do nového roku hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Božena Duffková, knihovnice A nyní něco ze sportu Závěrečné výsledky AVZO v lize družstev - střelba Košetice A 1. místo - počet bodů: Košetice B 4. místo - počet bodů: Závěrečné výsledky ligy jednotlivců soutěž okresu Pelhřimov Na 1. místě se v této soutěži umístil pan František Daniel. Gratulujeme! Dále byla střelci z této organizace obsazena další místa: 3., 8., 10., 13., 14., 15., 20. a 22. místo. TJ SOKOL Košetice sezóna 2006/2007 Umístění po podzimu 2006: Košetice A umístění v tabulce na 7. místě Košetice B umístění v tabulce na 1. místě Dorost - na 5. místě Mladší žáci - na 3. místě Kromě uvedených výsledků chválíme členy této organizace, že se po dlouhé době odhodlali obnovit tradici a uspořádali v sobotu 18. listopadu tohoto roku Posvícenskou zábavu s Onšovankou ve společenském sále Agropodniku Košetice. Věříme, že vzkříšení této tradice potrvá úspěšně dlouhá léta.

5 - 5 - Okresní přebor Tým Záp Skóre Body 1. Počátky 13 59: Lukavec 14 44: Žirovnice B 14 39: Božejov 14 21: Žirov 14 32: Pacov B 13 35: Košetice 14 31: Horní Cerekev 14 24: Obrataň 14 47: Senožaty 14 29: Č. Řečice 14 27: Kamenice B 14 26: Horní Ves 14 30: Hořepník 14 23:41 10 IV. třída Tým Záp Skóre Body 1. Košetice B 9 39: Komorovice 9 29: Žirov B 9 31: Počátky B 9 22: Obrataň B 9 34: Horní Cerekev B 9 25: Častrov 9 16: Kámen 9 21: Hněvkovice 9 12: Želiv B 9 12:58 0 RE centrum Via Rustica, to jsou vzdělávací kurzy zdarma OD NÁS - V současné době vzniká i na území Vaší obce unikátní projekt RE centra. Jedná se o projekt rozvoje specifického vzdělávání a poradenství pro znevýhodněné skupiny obyvatel v západní oblasti kraje Vysočina. Občanské sdružení Via Rustica tento projekt realizuje za pomoci evropských dotací z programu SROP. V rámci projektu začne fungovat poradenské a vzdělávací centrum v Pacově, které poskytne vzdělávací kurzy pro široké veřejnosti, především však pro obyvatelům západní Vysočiny znevýhodněným na trhu práce (maminky na mateřské, starší občané, dlouhodobě nezaměstnaní, sociálně slabší, příslušníci etnických, náboženských nebo jiných menšin, cizinci atd.). Centrum nabídne zájemcům zdarma tyto kurzy: angličtina, němčina, počítače, účetnictví, svářečský kurz, truhlářský kurz, dřevoobráběčský kurz, řidičský průkaz na nákladní automobil. V prostorách centra bude veřejnosti k dispozici počítačová učebna připojená k internetu, poradna ochotná poradit se všemi problémy trhu práce (jak psát CV, jak vyjet za prací do zahraničí, jak působit při pohovoru apod.) Součástí služeb centra bude i internetová databáze volných pracovních míst v okolí, která budou díky systému vzdělávání pro všechny snadněji dostupná. Centrum poradenství a vzdělávacích aktivit bude slavnostně spuštěno Pro zájemce, kteří to mají do Pacova příliš daleko, otevře během roku 2007 centrum vzdělávací pobočku i v Kamenici nad Lipou. Více informací naleznete na adrese případně kontaktujte přímo pracovníka RE centra recentrum@ .cz tel RE]CENTRUM - Via Rustica Náměstí Svobody 170, Pacov recentrum@ .cz mobil: Adam Jaroš - koordinátor projektu

6 - 6 -

Složení VV a komisí OFS. Výkonný výbor OFS Pelhřimov

Složení VV a komisí OFS. Výkonný výbor OFS Pelhřimov Složení VV a komisí OFS Výkonný výbor OFS Pelhřimov Václav MASOPUST Rohovka 28 mobil: 731 119 275 předseda VV OFS 393 01 TZ: 565 325 666 e mail: vmasopust@kupala.cz Václav HRKAL Okružní 2075 mobil: 734

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

Složení VV a komisí OFS

Složení VV a komisí OFS Složení VV a komisí OFS Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Pelhřimov Václav MASOPUST Rohovka 28 mobil: 731 119 275 předseda VV OFS 393 01 Pelhřimov TZ: 565 325 666 e-mail: vmasopust@kupala.cz, masopustv@centrum.cz

Více

Obecní občasník č. 5

Obecní občasník č. 5 Obecní občasník č. 5 vydává obec Rataje KVĚTEN 2016 Vážení spoluobčané, jistě se vám do rukou již dostala pozvánka na setkání rodáků obce Rataje. Během této víkendové akce přijede do Rataj mnoho návštěvníků

Více

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK Číslo 1/2013 DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolfa Nytla Vážení čtenáři, dnes se Vám dostává do rukou první vydání našeho zpravodaje,

Více

BRANIŠOVSKÉ NOVINKY. č. 5/2015 V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ OSLAVÍ ŽIVOTNÍ JUBILEUM... v lednu František Janura v únoru Zdeněk Farkač

BRANIŠOVSKÉ NOVINKY. č. 5/2015 V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ OSLAVÍ ŽIVOTNÍ JUBILEUM... v lednu František Janura v únoru Zdeněk Farkač BRANIŠOVSKÉ NOVINKY č. 5/2015 Vážení spoluobčané, v dnešní hektické době již možná adventní čas netrávíme v klidném rozjímání tak, jako to bylo běžné v dřívějších dobách, a proto bych vám chtěla úvodem

Více

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2014 14. ročník

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2014 14. ročník 3/2014 14. ročník Čím déle vlaštovky u nás v říjnu prodlévají, tím déle pěkné a jasné dny potrvají. Když křížový pavouk se v říjnu ukrývá a nevylézá, není daleko od sněhu. Zářijové dny pomalu končí a s

Více

Z P R A V O D A J Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska OSH Pelhřimov Ročník: 2015 Číslo: 2

Z P R A V O D A J Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska OSH Pelhřimov Ročník: 2015 Číslo: 2 Z P R A V O D A J Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska OSH Pelhřimov Ročník: 2015 Číslo: 2 Listopad 2015 PF 2016 SH ČMS Okresní sdružení hasičů Pelhřimov Krásné, klidné a pohodové prožití vánočních svátků,

Více

č. 5/2005 Měsíčník MČ Praha Lysolaje

č. 5/2005 Měsíčník MČ Praha Lysolaje -------------------------------------------------------------------------------------- Lysolajský zpravodaj Měsíčník MČ Praha Lysolaje č. 5/2005 zdarma --------------------------------------------------------------------------------------

Více

666 PÍŠŤAL VARHAN z kostela sv. Prokopa čeká na naši pomoc. ADOPTUJME JE.

666 PÍŠŤAL VARHAN z kostela sv. Prokopa čeká na naši pomoc. ADOPTUJME JE. PŘEPYCHYinfo PŘEHLED AKTUALIT / LEDEN 2016 Vážení spoluobčané, s přibývajícími úkoly, které řeší obecní samospráva, výbory a komise, jsme se rozhodli k vydávání měsíčního listu - aktuálních informací obce

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV Sídlo:K Silu 1154, 393 01 Pelhřimov IČ, DIČ: 00222721, CZ00222721 Registrace: Obchodní rejstřík, vedený Krajským soudem v Českých Budějovicích,

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ Mladecké noviny ČÍSLO 66 PROSINEC NEPRODEJNÉ 12/2015 Vážení spoluobčané, přeji vám všem i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, které budou naplněny radostí, štěstím, vnitřní harmonií a pohodou.

Více

MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH

MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH OBECNÍ ZPRAVODAJ 11/2013 XX. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH USNESENÍ č. 37 ze zasedání rady obce Jakartovice, konaného dne 7.11.2013 Rada obce schvaluje : 1. Rozpočtové opatření

Více

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011 NAŠE VESNICE MĚSÍČNÍ ZPRAVODAJ OBČANŮ A PŘÁTEL PĚNČÍNA ČERVENEC A SRPEN 2011 Před námi jsou dva měsíce prázdnin a čas dovolených, Vám všem přejeme hezké léto, dětem prázdniny se spoustou sluníčka a koupání,

Více

Strana 1 (celkem 8) Občasník Obce Vysočina Dne: 11.12.2013 ZPRAVODAJ č. 5/2013

Strana 1 (celkem 8) Občasník Obce Vysočina Dne: 11.12.2013 ZPRAVODAJ č. 5/2013 Strana 1 (celkem 8) Občasník Obce Vysočina Dne: 11.12.2013 ZPRAVODAJ č. 5/2013 Vážení spoluobčané, poslední měsíc roku 2013 se blíží do své poloviny a my můžeme pomalu hodnotit, jaký ten rok s třináctkou

Více

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr Již mnoho let v Závišicích separujeme odpady - plasty, papír,

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Prosinec 2015 Noviny městyse MĚSTYS LITULTOVICE vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení spoluobčané, před koncem roku je zvykem skládat účty, proto i já bych Vás chtěl krátce seznámit s

Více

Vánoční slovo. Dnes v čísle

Vánoční slovo. Dnes v čísle Vánoční slovo Dnes v čísle Vánoční slovo... 1 Obecní úřad informuje... 2 Tuhá zima zasáhla celé Česko... 3 Zpomalovací prahy... 4 Havárie telefonního kabelu... 4 Obecně závazné vyhlášky... 4 Mikulášská

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN 2012. Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu

ZÁŘÍ / ŘÍJEN 2012. Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu ZÁŘÍ / ŘÍJEN 2012 Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu tel.: 554 742 024, fax: 554 742 021 e-mail: ou.vaclavov@cbox.cz INFORMACE Z OBCE MUDr.Černá ordinuje

Více

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO)

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO) INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Z jednání rady obce (RO) RO schválila uzavření smlouvy o věcném břemeni s ČEZ Distribuce, a.s., na p. č. 2088/3 ost. plocha a p. č. 2088/7 ost. plocha pro stavbu přípojka podzemního

Více

Žďárský zpravodaj 5/2014

Žďárský zpravodaj 5/2014 Žďárský zpravodaj 5/2014 Obecní úřad Žďár nad Metují úřední hodiny Pondělí 8 11:30 a 13-17 hod. Středa 8 11:30 a 13-17 hod. Kontakty: tlf.č. 491 541 142 obec.zdarnm@tiscali.cz www.zdarnadmetuji.cz č.ú.

Více

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA 1 ) VÁNOČNÍ TRHY Místo konání: Rokytnice nad Jizerou, Dolní náměstí Více informací: Město Rokytnice n/j, tel. 481 522 001, info@mesto-rokytnice.cz Přijďte nakoupit dárečky pro své blízké, vánoční ozdoby,

Více

Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice

Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Tel: 383382064 Tel. starosta: 606692079 web: www.libejovice.cz email: libejovice@tiscali.cz Knihovna: Pátek 16-17 hod. Veřejný

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Úřední hodiny pro veřejnost: Obecní úřad: Číslo 11/2015 Obecní úřad Libějovice Listopad 2015

Více

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí MORAVâAN Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010 Volby jsou už minulostí Vážení spoluobčané, děkuji všem, kteří jste přišli k volbám, a svými

Více

5.12.2011 Zastupitelstvo obce

5.12.2011 Zastupitelstvo obce 5.12.2011 Zastupitelstvo obce VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2012 Vážení spoluobčané, přejeme Vám všem příjemné prožití vánočních svátků a mnoho pevného zdraví a úspěchů v roce 2012. Milan Bezděk místostarosta

Více

Ročník: 2004 Číslo: 23. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic

Ročník: 2004 Číslo: 23. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic Ročník: 2004 Číslo: 23 Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic 1 Zprávy ze zasedání zastupitelstva obce Od posledního vydání zpravodaje se žádné nekonalo. Další zasedání se uskuteční v úterý 21. září

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní sítě Zdravých

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 14 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 10.Maletínský zpravodaj-prosinec 2005 vytvořeno: 22.12.2005

Více

Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní.

Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní. Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní. Jaroslav Matějka se narodil v roce 1940 v Litomyšli. Od roku 1960 žije ve

Více

Oslavencům gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a spokojenosti do dalších let.

Oslavencům gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a spokojenosti do dalších let. OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2012 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V červnu oslaví své narozeniny: Babica Jan, Kubečka Jiří, Kowalzce Zdeněk, Stehlík Antonín, Hajníková Miloslava, Loužilová

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic Ročník: 2003 Číslo: 17 Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic 1 Prázdninový pozdrav Není ani jediný kdo by neznal prázdniny, Němci, Maďaři, Slováci a Češi, každý z nás se na ně těší Letní slunce,

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2007 V tomto roce pracovala knihovnice p. Ouředníková na zkrácený úvazek, poté, co ji v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený úvazek,

Více

Upozornění. Jazykové kurzy

Upozornění. Jazykové kurzy Upozornění Městská knihovna upozorňuje čtenáře, že v letních měsících je na obou odděleních knihovny otevřeno podle prázdninové výpůjční doby. Děkujeme a přejeme všem našim čtenářům krásné léto, příjemně

Více

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015 Měsíčník Obrnického centra sociálních služeb, příspěvkové organizace ROČNÍK II. ČÍSLO 12. PROSINEC 2015 Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října

Více

1. prosince 2007 14.00 Čertovská diskotéka pro děti 20.00 Diskotéka pro dospělé

1. prosince 2007 14.00 Čertovská diskotéka pro děti 20.00 Diskotéka pro dospělé 1 Řepnický zpravodaj č. 19 říjen 2007 vydává Obec Řepníky tel. a fax : 469 671 501 úřední hodiny: pondělí a středa 17.00 19.00 Kulturní akce, které připravujeme: 1. prosince 2007 14.00 Čertovská diskotéka

Více

Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně

Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně Tvorba a koncepce rodinné politiky v obci I. stupně Ing. Eva Navrátilová Městys Dolní Cerekev Seminář Slaďování pracovního a rodinného života a problematika rovných šancí Jihlava 5. listopadu 2013 Základní

Více

Slovo starostky obce

Slovo starostky obce Září 2013 ČÍSLO 9 Slovo starostky obce Vážení spoluobčané, v pondělí dne 2. září 2013 jsme společně s paní ředitelkou, pedagogy a žáky zahájili nový školní rok 2013/2014. Do lavic v první třídě usedlo

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

UH 6/2010 Září, říjen,, listopad, prosinec Uhelňáček Uhelňáček

UH 6/2010 Září, říjen,, listopad, prosinec Uhelňáček Uhelňáček UH 6/2010 Září, říjen,, listopad, prosinec Uhelňáček Uhelňáček Vážení spoluobčané, od voleb uplynuly necelé dva měsíce a dva z původně Vámi zvolených zastupitelů byli vyměněni. Mandátu se vzdali Ing. Pavličík

Více

MASÁŽE. Tel.: 604 889 411. rekondiční masáže: zad, šíje, rukou, nohou, hrudníku, břicha Za Nádražím 768. Na objednání, přímo u Vás doma!

MASÁŽE. Tel.: 604 889 411. rekondiční masáže: zad, šíje, rukou, nohou, hrudníku, břicha Za Nádražím 768. Na objednání, přímo u Vás doma! 1/1 PKS MONT 22 23 MASÁŽE rekondiční masáže: zad, šíje, rukou, nohou, hrudníku, břicha Za Nádražím 768 Na objednání, přímo u Vás doma! Tel.: 604 889 411 prodej pneu, slevy až 40 % prodej starších disků

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj. leden 2015

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj. leden 2015 leden 2015 Noviny městyse vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj MĚSTYS LITULTOVICE Vážení spoluobčané, tentokrát bych se chtěl věnovat poněkud přízemnějšímu tématu, a to je komunální odpad. Od

Více

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima.

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima. 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima. Podzim býval ještě nedávno časem pasáčků a pasaček. Děvčata i chlapci pásávali husy,

Více

Zpravodaj. obce Dobratice

Zpravodaj. obce Dobratice Zpravodaj obce Dobratice www.dobratice.cz Dne 18. 3. 2010 č. 3/2010 Další zasedání zastupitelstva Obce Dobratice se bude konat ve středu 14. dubna 2010 v 17. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

1 Řepnický zpravodaj leden 2004

1 Řepnický zpravodaj leden 2004 1 Řepnický zpravodaj leden 2004 Vážení spoluobčané! Stojíme na prahu nového roku, kdy každý bilancuje rok minulý a dává si předsevzetí do roku příštího. O to bychom se chtěli pokusit i my. V minulém roce

Více

Zpravodaj Městyse Knínice u Boskovic 32008 připravuje společenskou akci Košt vín 2008 V sobotu 26. dubna

Zpravodaj Městyse Knínice u Boskovic 32008 připravuje společenskou akci Košt vín 2008 V sobotu 26. dubna Zpravodaj 3 Městyse Knínice u Boskovic 2008 Městys Knínice u Boskovic ve spolupráci s místními zájmovými organizacemi připravuje společenskou akci Košt vín 2008 V sobotu 26. dubna bude probíhat v prostorách

Více

BOŘITOVSKÝ ZPRAVODAJ

BOŘITOVSKÝ ZPRAVODAJ Oznámení obecního úřadu E.ON Prostějov oznamuje přerušení dodávky el. energie ve středu 6.5.2015 od 7,00 do 16,00 hodin v těchto ulicích: Čížovky, K Větrníkům, Krajní, Loužky, Pod Chocholí, Pod Kostelem

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

informační měsíčník zdarma Ráječkovský zpravodaj ČÍSLO 11/12 LISTOPAD - PROSINEC 2012 WWW.RAJECKO.CZ

informační měsíčník zdarma Ráječkovský zpravodaj ČÍSLO 11/12 LISTOPAD - PROSINEC 2012 WWW.RAJECKO.CZ SILVESTR 2012 str. 6 Rozsvícení vánočního stromu str. 3 informační měsíčník zdarma ČÍSLO 11/12 LISTOPAD - PROSINEC 2012 WWW.RAJECKO.CZ VYDALA: OBEC RÁJEČKO, NÁM. 1.MÁJE Č. 250, RÁJEČKO 679 02 TEL./FAX:

Více

číslo 10 prosinec 2013

číslo 10 prosinec 2013 číslo 10 prosinec 2013 Krásné Vánoce 2013 Opět se nám přiblížil nejhezčí čas roku. Ano, opět jsou Vánoce. Vánoce, čas radosti, veselosti a vzájemného porozumění. Tento krásný čas milují nejen naši nejmenší,

Více

UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014

UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014 Lipovský ZPRAVODAJ LISTOPAD 2014 vydává obec Lipová-lázně www.lipova-lazne.cz www. ic-lipova.cz vydáno: 24. 11. 2014 OBECNÍ ÚŘAD UPOZORNĚNÍ UZÁVĚRKA ČLÁNKŮ PROSINCOVÉHO ČÍSLA LZ BUDE 5. 12. 2014 USNESENÍ

Více

PODZIMNÍ SBOROVÝ DOPIS 2015

PODZIMNÍ SBOROVÝ DOPIS 2015 PODZIMNÍ SBOROVÝ DOPIS 2015 Zbožnost, která se spokojí s tím, co má, je už sama velké bohatství. Nic jsme si totiž na svět nepřinesli, a také si nic nemůžeme odnést. Máme-li jídlo a oděv, spokojme se s

Více

Z HRAJOVIC, KAMBERKA A PŘEDBOŘIC číslo 19

Z HRAJOVIC, KAMBERKA A PŘEDBOŘIC číslo 19 ZPRAVODAJ Z HRAJOVIC, KAMBERKA A PŘEDBOŘIC číslo 19 Je tu podzim, deštivý stejně jako byl konec léta, a tichý díky uzavírce na komunikaci a tím pádem malému dopravnímu provozu. Čekají nás dlouhé noci a

Více

K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení.

K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení. Budu zpěvačkou... a co na to říká maminka? Děkujeme taky panu Koprovi z Diskotéky Fantazie, který nám maximálně vyšel vstříc a panu Večeřovi z Čoka Citonice, který nás zahrnul sladkostmi pro děti. Jestli

Více

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Rok 2012 Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Obec Obecní úřad Velká Chyška Rok 2012 ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva obce Velká Chyška konaného dne 24. ledna 2012 od 19 Přítomni:

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.5.2015

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.5.2015 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.5.2015 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

JAKÁ PARNA SE V ČERVNU DOSTAVÍ, TAK SE I PROSINCOVÉ MRAZY POSTAVÍ

JAKÁ PARNA SE V ČERVNU DOSTAVÍ, TAK SE I PROSINCOVÉ MRAZY POSTAVÍ ročník XXVI., číslo 6/2014 Svátek dětí Stavební úpravy bytového domu Hokejbalový turnaj Házenkáři v Handball Family JAKÁ PARNA SE V ČERVNU DOSTAVÍ, TAK SE I PROSINCOVÉ MRAZY POSTAVÍ Svátek dětí Více na

Více

17:00. Č. Budějovice - venkov KOSTELEC http://mapy.cz/zakladni?x=14.4738986&y=49.1401069&z=17&source=coor&id=14.4738986%2c49.

17:00. Č. Budějovice - venkov KOSTELEC http://mapy.cz/zakladni?x=14.4738986&y=49.1401069&z=17&source=coor&id=14.4738986%2c49. neděle čtvrtek pátek sobota neděle Č. Budějovice - město ČESKÉ BUDĚJOVICE - SUCHÉ VRBNÉ http://mapy.cz/zakladni?x=14.5050608&y=48.9671136&z=17&source=coor&id=14.5050608%2c48.9671136 farní Sv.Cyrila a Metoděje

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

Mgr. Lucie Bicková, ředitelka OCH Třeboň

Mgr. Lucie Bicková, ředitelka OCH Třeboň Slovo ředitelky Tak jako každý rok si vám dovoluji předložit tuto výroční zprávu, která stručně popisuje činnosti a aktivity Oblastní charity Třeboň. Mé poděkování patří všem pracovníkům, kteří svou práci

Více

občasník zpravodaj zastupitelstva obcí Horní Pěna a Malíkov nad Nežárkou stránky obce: www.hornipena.cz číslo: 0/2006

občasník zpravodaj zastupitelstva obcí Horní Pěna a Malíkov nad Nežárkou stránky obce: www.hornipena.cz číslo: 0/2006 Počet obyvatel: 537 Ohlasy od Dřeva občasník zpravodaj zastupitelstva obcí Horní Pěna a Malíkov nad Nežárkou stránky obce: www.hornipena.cz číslo: 0/2006 Úvodem Dostává se vám do rukou nulté číslo zpravodaje

Více

RADIMĚŘSKÝ LIHOVAR lihovar. Roku 1903 Lihovarnická společnost.

RADIMĚŘSKÝ LIHOVAR lihovar. Roku 1903 Lihovarnická společnost. RADIMĚŘSKÝ LIHOVAR V tomto čísle zpravodaje se zastavíme u dominanty a zároveň u nejdůležitějšího orientačního bodu naší vesnice a tou je lihovar. Dnes je sídlem firmy AQUA NOVA s.r.o. Snad i v souvislosti

Více

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009 Zpravodaj 1 Městyse Knínice u Boskovic 2009 informace úřadu městyse Odpad Odvoz domovního odpadu: 14. 1., 28. 1., 11. 2. Sběrný dvůr: 17. 1. 8.00 11.00 hod. Knihovna Úterý od 16.30 do 18.00 hodin. Zpráva

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA o činnosti SCD v OB SK Žabovřesky Brno v roce 2015

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA o činnosti SCD v OB SK Žabovřesky Brno v roce 2015 SK Žabovřesky Brno HODNOTÍCÍ ZPRÁVA o činnosti SCD v OB SK Žabovřesky Brno v roce 2015 Brno, prosinec 2015 Obsah 1. Název projektu 2 2. Předkladatel 2 3. Řešitel projektu 2 4. Závodníci zařazení do SCD

Více

vydává Obec Jenišovice tel. a fax : 469 671 553 úřední hodiny: pondělí a středa 08.00 16.00 Slovo starosty

vydává Obec Jenišovice tel. a fax : 469 671 553 úřední hodiny: pondělí a středa 08.00 16.00 Slovo starosty 1 Jenišovický zpravodaj prosinec 2012 vydává Obec Jenišovice tel. a fax : 469 671 553 úřední hodiny: pondělí a středa 08.00 16.00 Slovo starosty Čas plyne jako voda. Nestačili jsme se ohlédnout a je tu

Více

STARÁ VES. Vážení spoluobčané,

STARÁ VES. Vážení spoluobčané, ZPRAVODAJ OBCE STARÁ VES Vydává obec Stará Ves Ročník 2011, č.2 Vážení spoluobčané, dostáváte do rukou druhé číslo obecního zpravodaje v letošním roce. Nastává období prázdnin, dětských táborů a dovolených

Více

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE Vydáno 3. června 2013 PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE V současné době začínáme s realizací akce Protipovodňová opatření obcí Třebovice a Rudoltice. Na tuto investiční akci naše obec

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Leden únor 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna pro děti Středa: 9:30 11:30

Více

Občasník obce Smilkov

Občasník obce Smilkov 8 Kuchtík Hlásek radí: Napadl sníh, tedy něco ke kávě Koláč z jablek a ořechů budeme potřebovat: 300 g polohrubé mouky 300 g nastrouhaných jablek 1 prášek do pečiva 250 g pískového cukru 3 vejce ½ sklenky

Více

Dvouměsíčník pro Chyňavu, Malé Přílepy, Libečov, Podkozí a Lhotku u Berouna. Stalo se. Veliký úspěch Dušana Plodra v Austrálii

Dvouměsíčník pro Chyňavu, Malé Přílepy, Libečov, Podkozí a Lhotku u Berouna. Stalo se. Veliký úspěch Dušana Plodra v Austrálii Chyňavský zpravodaj 5/2012 Výtisk zdarma Dvouměsíčník pro Chyňavu, Malé Přílepy, Libečov, Podkozí a Lhotku u Berouna Vážení spoluobčané, Stalo se Veliký úspěch Dušana Plodra v Austrálii dovolte mi, abych

Více

R O Z P I S mistrovských soutěží družstev dospělých ve stolním tenisu v okrese Semily pro sezónu 2011-2012

R O Z P I S mistrovských soutěží družstev dospělých ve stolním tenisu v okrese Semily pro sezónu 2011-2012 R O Z P I S mistrovských soutěží družstev dospělých ve stolním tenisu v okrese Semily pro sezónu 2011-2012 1. Vypsané soutěže 1.1. OP I. třídy mužů: /čtyřčlenná družstva/ Turnov D Studenec A Nová Ves A

Více

Veselský zpravodaj. Hasiči soutěžili o Pohár starosty už posedmnácté

Veselský zpravodaj. Hasiči soutěžili o Pohár starosty už posedmnácté Veselský zpravodaj září 2013 Hasiči soutěžili o Pohár starosty už posedmnácté Celkem deset hasičských posádek přijelo v horkém sobotním odpoledni 17. srpna na veselské hřiště bojovat ve třech různých soutěžích.

Více

Místní Informační Zpravodaj

Místní Informační Zpravodaj Místní Informační Zpravodaj ČTRNÁCTIDENÍK 18. prosince 2014 náklad 400 ks CENA 8,- Vydává: Město Vejprty Tylova 870/6, Vejprty 431 91 e-mail: miz@vejprty.cz tel.: 731 449 167 Společné vánoční trhy se povedly

Více

Koncertní prosinec ŽPS

Koncertní prosinec ŽPS Koncertní prosinec ŽPS Ženský pěvecký sbor v prosinci nezahálel. 7.1 2. jsme přijaly pozvání zábřežského sboru Slavice. Společně jsme vystupovaly na prvním adventním koncertu v galerii Tunklův dvorec v

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

číslo 60 červen 2014

číslo 60 červen 2014 číslo 60 červen 2014 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou mimořádné vydání Ústeckého zpravodaje, který vydává obec Ústí u příležitosti 625. výročí od první písemné zmínky o obci Ústí. Víte, že v

Více

-------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------- č. 2 / květen 2007 Vážení spoluobčané Jarní sluníčko protkalo svými paprsky i naši obec a my bychom Vám chtěli popřát krásné a spokojené dny. členové Zastupitelstva obce U S N E S E N Í ZASTUPITELSTVA

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

Jihlavské listy. Třebíčský deník

Jihlavské listy. Třebíčský deník Jihlavské listy 18.08.2015 - (jv) - Kultura - str. 09 Vernisáž a dvě nové knihy o historii Brtnice BRTNICE - Dvě knihy o historii Brtnice budou představeny v nadcházejících dnech. Výstava obrazů Aloise

Více

Leden 2015 V lednu nastoupily dvě nové pracovnice.do keramické dílny paní Martina Beranová a paní Marcela Dvořáková do přímé péče. Z klientů nikdo nový nepřišel, máme plný stav. Chystáme se oslavit pololetní

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

XXXI. ročník silvestrovského běhu Moravická desítka 31. 12. 2013

XXXI. ročník silvestrovského běhu Moravická desítka 31. 12. 2013 - - 4/2013 18. 1. 2014 Společenský ples Srdečně zvou pořadatelé MŠ a ZŠ s obcí Vánoční besídka pro seniory XXXI. ročník silvestrovského běhu Moravická desítka 31. 12. 2013 Slovo starosty Vážení spoluobčané,

Více

Panna Maria, Prostřednice všech milostí

Panna Maria, Prostřednice všech milostí Květen 2006 Zpravodaj farností Říčany, Kostelec u Křížků, Mukařov, Velké Popovice, Popovičky a Jažlovice Panna Maria, Prostřednice všech milostí Maria je vznešená hvězda vyšlá z Jakuba, její paprsek osvětluje

Více

Zpravodaj obce Kaliště

Zpravodaj obce Kaliště Ročník 2., vydání 1. Březen 2015 Zpravodaj obce Kaliště Obsah: 1. Slovo úvodem 2. Ohlédnutí za zimou 3. Masopust 2015 a hasičský ples 4. Informace obecního úřadu 5. Tříkrálová sbírka 2015 6. GoSMS buďte

Více

Veselé Vánoce. přeje. Zastupitelstvo obce. Nové Dvory

Veselé Vánoce. přeje. Zastupitelstvo obce. Nové Dvory Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok 1997 přeje Zastupitelstvo obce Nové Dvory Vážení spoluobčané! Tak jako každý rok i letos se blíží konec roku. Je třeba se zamyslet nad tím co nám tento rok dal či co nám

Více

SOKOLNÍCI NA ZÁMKU ÚSOVĚ

SOKOLNÍCI NA ZÁMKU ÚSOVĚ e.č. MK ČR A 10345 Vydal: Městský úřad Úsov dne: 30.8. 2010 4/2010 V sobotu 4. září 2010 od 14-17 hodin pořádá Vlastivědné muzeum a Českomoravská myslivecká jednota Klub sokolníků Olomouc SOKOLNÍCI NA

Více

ZPRAVODAJ OBCE LESKOVICE. Číslo 21

ZPRAVODAJ OBCE LESKOVICE. Číslo 21 ZPRAVODAJ OBCE LESKOVICE Číslo 21 Prosinec 2015 Slovo starosty Vážení spoluobčané, rok uplynul jako voda a my stojíme na prahu roku 2016. Než jej však překročíme, dovolím si připomenout zásadní události

Více

Z HRAJOVIC, KAMBERKA A PŘEDBOŘIC srpen 2013

Z HRAJOVIC, KAMBERKA A PŘEDBOŘIC srpen 2013 ZPRAVODAJ číslo 14 Z HRAJOVIC, KAMBERKA A PŘEDBOŘIC srpen 2013 V sobotu 6.července proběhly oslavy 135 let od založení Sboru dobrovolných hasičů v Kamberku. Slavnostní nástup na Městečku, průvod obcí,

Více

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1 Slovo starosty Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vás seznámil s tím, co se za poslední dobu děje v naší krásné obci. Určitě jste si všimli, že byly zahájeny dvě stavební akce a další budou v nejbližší

Více

ČERVENEC/SRPEN 2012. Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu

ČERVENEC/SRPEN 2012. Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu ČERVENEC/SRPEN 2012 Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu tel.: 554 742 024, fax: 554 742 021 e-mail: ou.vaclavov@cbox.cz INFORMACE Z OBCE MUDr.Černá Marie

Více

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod.

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod. Oběžník č. 2/2013 Četnost vydání: cca 1x měsíčně Místo vydávání: Nižní Lhoty Číslo a den vydání: 2/2013 ze dne 26. 2. 2013 Evidenční číslo: MK ČR 10232 Název, sídlo a IČO vydavatele: Obecní úřad Nižní

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2008 V roce 2008 pracovala p. Romana Ouředníková jako knihovnice na zkrácený úvazek poté, co jí v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE PLNÉ KLIDU, RODINNÉ POHODY A PO VŠECH STRÁNKÁCH ÚSPĚŠNÝ ROK VŠEM NAŠIM OBČANŮM A JEJICH BLÍZKÝM PŘEJE

KRÁSNÉ VÁNOCE PLNÉ KLIDU, RODINNÉ POHODY A PO VŠECH STRÁNKÁCH ÚSPĚŠNÝ ROK VŠEM NAŠIM OBČANŮM A JEJICH BLÍZKÝM PŘEJE ZPRAVODAJ Obce Rudná pod Pradědem P r o s i n e c 2 0 1 4 ----------------------------------------------------------------------------- Ustavující zasedání První ustavující zasedání nově zvoleného zastupitelstva

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Luãinsk. 8. prosince 1999 5/1999

Luãinsk. 8. prosince 1999 5/1999 Luãinsk zpravodaj 8. prosince 1999 5/1999 K vánoční brance po oříšku pod lískou sklouzneš. Ale sám otevřít musíš v srdci mřížku jak zvuky koled o Ježíšku, než mír a pokoj najdeš tam. Vážení spoluobčané,

Více