25 let tradice stabilita spolehlivost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "25 let tradice stabilita spolehlivost"

Transkript

1 2016 KATALOG KATALOG TECHNIKY TECHNIKY let tradice stabilita spolehlivost

2 10 let nejnovějších technologií a brilantních snímků Je to právě 10 let, co firma Dent Unit uvedla na český trh výrobky jihokorejské firmy Vatech. Těší nás, že za uplynulý čas se z Vatechu stal jeden ze světových leaderů ve výrobě dentálních zobrazovacích zařízení (částečně i lékařských - velkoformátové sensory vyráběné firmou Vatech a sesterskými firmami jsou součástí řady přímých digitalizací v nemocničních rentgenech a dalších aplikacích). Těší nás i to, že většina starších zařízení je stále v provozu a stále poskytuje velice kvalitní snímky. Během tohoto období technický vývoj neustále posouval kvalitu snímků vpřed, protože prvořadou vlastností zařízení Vatech vždy byla a je diagnostická hodnota zobrazení. NOVINKY N V letošním roce přichází několik softwarových novinek, dodávaných standardně: Vedení uživatelů a ukázky postupů ošetření pacientům EzSmart a EzCodi jsou bezplatnou součástí specializovaného programu pro vedení databáze pacientů a všech typů snímků EzDent-i. Loni uvedený nový typ CT s anatomickým FOV 12x9 cm má nyní prodlouženou záruku sensoru na 10 let. (HD Slim je sensor s nejvyšším rozlišením na trhu). Mají zvýšenou odolnost specifikovanou jako IP68 (prachotěsnost a vodotěsnost do 1 m). Nejlepší nakonec Dárky Dentunitu Ke každému senzoru poskytujeme jako dárek mobilní telefon Samsung Galaxy A5 ke každému panoramatickému a CT rentgenu tablet Samsung Galaxy Tab S2 (Případně obdobné modely v případě nedostupnosti). DÁREK Akce trvá do DentUnit si vyhrazuje právo akci ukončit.

3 Pano a CT rentgen Vatech PaX-i3D Smart FOV 12x9 Green Technologie (velikost zobrazovaného 3D prostoru),. Nový rentgen PaX-i3D Smart navazuje na kvalitní a osvědčený model PaX-i3D Green, je však doslova nabitý novými technologiemi. Soubor těchto technologií přináší na dentální trh ZVÝHODNĚNÁ CENA pro objednávky květen - červenec 2016 others -50% DÁREK Tablet Samsung Galaxy Tab S2 Akce trvá do DentUnit si vyhrazuje právo akci ukončit. (Ultra Low Dose Green technologie) Významné Patentovaná technologie označovaná Firma Vatech je ve světě dobře známá svým inovativním přístupem při konstrukci digitálních rentgenů a zobrazovacích zařízení. Značka VATECH znamená Value Added Technology technologie s přidanou hodnotou. Vyráběné přístroje potvrzují stálou snahu o naplnění filozofie své značky. - velikost FOV měřená obvyklým postupem pomocí zobrazení válce je 10 x 8,5 cm. Díky anatomickému tvaru FOV je však na snímku více informací, blížící se velikosti FOV 12 x 9 cm. - nový algoritmus zvyšuje rozlišení a ostrost snímku při velmi krátké době rekonstrukce. Pořízení dvou snímků při jedné expozici.. během snímkování je pořízeno více vrstev panoramatického snímku. Před jeho zobrazením je pomocí speciálního algoritmu sestaven nejostřejší možný snímek. Zlepšuje zobrazení především předního úseku čelistí, kořenů a mandibulárního kloubu. AUTO MAR nová verze automatické redukce kovových artefaktů. Uživatel nemusí před snímkováním nastavovat MAR v případě potřeby se aktivuje automaticky. dále snižuje dávku záření díky použití menšího FOV 10x7 cm. nová verze 3D software nabízí nové možnosti zobrazení, podporuje celý proces plánování chirurgického zákroku. Je možné zvolit Urychluje tak vyhodnocení a usnadňuje komunikaci s pacientem, šetří čas a minimalizuje dávky záření.

4 Moderní panoramatický rentgen Vatech PaX-i Rentgen s možností volby kefalo ramene umí korigovat drobné nepřesnosti v umístění pacienta. Během snímkování je pořízeno, software nabídne výběr z pěti snímků s nejvyšší ostrostí. se skenovacím sensorem nebo OneShot technologií expozice 1 s. Panoramatické vyšetření Úzký / Normální šíře / Dítě Standard / Right / Front / Left Orthogonal Standard / Right / Front / Left Bitewing Standard / Right / Front / Left Speciální vyšetření TMJ LAT Open / Close TMJ / PA Open / Close Sinus LAT / PA Řada projekcí v základním vybavení Možnost dalšího rozšíření DÁREK Tablet Samsung Galaxy Tab S2 Akce trvá do DentUnit si vyhrazuje právo akci ukončit. EzDent-i je program pro správu databáze pacientů a snímků. Všechny typy snímků včetně 3D jsou přehledně uspořádány a program umožňuje všechny běžné operace s nimi, jako jsou měření, zvětšení, úpravy jasu a kontrastu, probarvení a podobně. I v základní verzi je možné do panoramatického snímku plánovat implantáty. Při použití zobrazení pro konzultaci lze názorně předvést postup léčby pomocí různých typů snímků pacienta nebo s využitím animací instalovaných v programu. Umožňuje propojení s běžnými ordinačními programy.

5 Představujeme Nejtenčí senzory s nejvyšším rozlišením & Nové senzory Vatech. Jsou a v příslušenství mají. Mimo programu pro správu databáze snímků a pacientů s řadou nástrojů pro úpravy zobrazení je v příslušenství i sada edukativních video prezentací postupů jednotlivých ošetření. senzorů je zaručena stupněm krytí IP68 prachotěsnost a vodotěsnost do hloubky 1 m. DÁREK Mobilní telefon Samsung Galaxy A5 Akce trvá do DentUnit si vyhrazuje právo akci ukončit. SPECIFIKACE Detektor Velikost pixelu Teoretické rozlišení CMOS SPECIFIKACE Detektor Velikost pixelu Teoretické rozlišení CMOS Dynamický rozsah 12 bit Dynamický rozsah 12 bit Aktivní plocha Size 1.0 _ 20 x 30 mm Size 1.5 _ 24 x 33 mm Size 2.0 _ 36 x 36 mm Aktivní plocha Size 1.0 _ 20 x 30 mm Size 1.5 _ 24 x 33 mm Size 2.0 _ 36 x 36 mm Rozměry (v x š) Size 1.0 _ 25.4 x 36.8 (1.00 x 1.45 inch) Size 1.5 _ 29.2 x 39.5 mm (1.14 x 1.55 inch) Size 2.0 _ 31.3 x 42.9 mm (1.23 x 1.69 inch) Rozměry (v x š) Size 1.0 _ 25.4 x 36.8 (1.00 x 1.45 inch) Size 1.5 _ 29.2 x 39.5 mm (1.14 x 1.55 inch) Size 2.0 _ 31.3 x 42.9 mm (1.23 x 1.69 inch) Tloušťka 4.8 mm (0.19 inch) Tloušťka 4.8 mm (0.19 inch) Celková délka kabelu 2,7 m Celková délka kabelu 2,7 m Stupeň krytí IP68 - prachotěsný, vodotěsný do 1 m Stupeň krytí IP68 - prachotěsný, vodotěsný do 1 m

6 AKČNÍ SET PaX-i + EzSensor + Bezdrátová intraorální kamera Whicam WStory 2 zdarma k setu panoramatického rtg a sensoru EzSlim Nová verze osvědčené kamery výrobce GoodDoctors Rentgen s možností volby kefalo ramene Nejtenčí sensor s největším rozlišením DÁREK Tablet Samsung Galaxy Tab S2 Akce trvá do DentUnit si vyhrazuje právo akci ukončit. Intraorální rentgen EzRay P Prémiová kvalita za přijatelnou cenu se zvýšenou stabilitou s ohniskem 0,4 mm 20 nebo 30 cm standard průměr 60 mm nebo pravoúhlý 3x4 cm odnímatelný ovládací panel - větší flexibilita pro snadnější manipulaci

7 Sterilizátory Sterilizátor Lisa Max. náplň pevných 4.5 kg Typická náplň 2 kg Max. náplň porézních 1.5 kg Max. náplň pevných 6 kg Typická náplň 2 kg Max. náplň porézních 2 kg Sterilizátor Lina Automatick plnění vody Integrovaný USB port Automatick plnění vody Integrovaný USB port

8 Stomatochirurgie Piezomed Kvalita za nejlepší cenu Piezomed poskytuje všechny výhody inovativní ultrazvukové technologie; vysokofrekvenční mikrovibrace umožňují řezání s neuvěřitelnou přesností. Kromě toho, díky tzv. kavitačnímu efektu můžete zajistit, že místo chirurgického ošetření bude téměř bez krve. vč. klíčku pro výměnu nástrojů + 3 sety vyplachovacích hadiček + sterilizační kazety vč. klíčku pro výměny násrojů + 3 sety vyplachovacích hadiček + sterilizační kazety W&H Piezomed řada nástrojů zahrnuje různé nástroje pro kostní chirurgii, parodontologii a extrakce, pro retrográdní endodoncci a pro laterární sinus lift Set Piezomed Oblast použití Nástroje KOSTNÍ CHIRURGIE LATERÁRNÍ SINUS LIFT EXTRAKCE PARODONTOLOGIE ENDODONCIE Autorizovaný servis koncovek W&H Dent Unit je autorizovaný a certifikovaný servisní partner společnosti W&H Dentalwerk pro servis instrumentů a společnosti W&H Sterilization pro servis autoklávů.

9 Zubní souprava A-dec 500 A-dec 500 Skutečně výjimečná - umožňuje mnohem sofistikovanjěší přístup k pacientům i k nástrojům se snadno otáčí kolem křesla a vyhovuje potřebám praváků i leváků. z vysoce kvalitní keramiky je odolné proti znečištění. Otáčení o ±90 usnadňuje pacientovi přístup. lze programovat na ovládacím panelu. je aktivována přednastavenými polohami křesla. Na přání LED provedení operačního světla. pro snazší komunikaci s pacientem. se hladce posouvá s pacientem při zvedání či spouštění křesla. Zaručuje maximální pohodlí. usnadňuje přizpůsobení soupravy pro pravorukého či levorukého lékaře. pro snadné ovládání křesla, plivátka a svítidla. - zde v nadstandardní verzi Deluxe s rozšířenými funkcemi. ASISTENTSKÁ INSTRUMENTACE Nejpohodlnější křeslo pro pacienta, které kdy bylo vyvinuto.

10 Zubní souprava A-dec 400 A-dec 400 Promyšlená ergonomie Kabely jsou vedeny dvoukloubovým otočným ramenem. Možnost otáčení a náklonu umožňuje pohodlnou komunikaci mezi lékařem a pacientem. Proto disponuje: - umožňující lékaři zasunout kolena pod křeslo a získat tak optimální přístup k pacientovi. té nejvyšší kvality podání barev. Speciální kompozitní mód s intenzitou Lux. - ta zaručuje lékaři pohodlí při práci bez ohledu na jeho výšku. - umožňuje otáčet křeslem o 30º na každou stranu od středu. - všechny instrumenty jsou na dosah ruky. z kvalitní keramiky odolné proti znečištění. Otáčení o ±90 usnadňuje pacientovi přístup. Funkce časovaného plnění kelímku a oplachu misky lze programovat na ovládacím panelu. se dodává v provedení s krátkým nebo dlouhým ramenem a s integrovaným ovládacím panelem Touch Pad.

11 Zubní souprava A-dec 300 A-dec 300 Dostupná kvalita - pro maximální využití menších prostorů. - kromě pistole a násadců můžete připojit až dvě další přídavná zařízení, jako je intraorální kamera, polymerizační lampa nebo pískovačka., Výběr ze dvou typů polstrování: prošívané nebo bezešvé. - nejzákladnější prvky sloučené do jednoho čistého řešení. ení. Jednoduché. Iteligentní. Elegantní. Systém nabízí přesně to, co potřebujete, navíc s jistotou kvality A-dec. - u systému budete mít lepší přístup k práci než u jiné soupravy v této kategorii. Nízká, tenká základna umožňuje bližší přístup k pacientovi. Nemusíte se již nad něj naklánět, což snižuje napětí a únavu. - někdy méně znamená více. Robustní provedení s méně díly znamená pro vás výhodu. Měně součástí k údržbě, výměně ě a čištění. Přitom získáte zvýšené pohodlí pro sebe i pro pacienta. Kompaktní velikost, rozsáhlá funkčnost. Ovládací hlavy Traditional a Continental mohou být vybaveny nadstandardním ovládacím panelem Deluxe Touch Pad. Aby Vaše ordinace byla veselá, elegantní, decentní, stylová či jiná... ale především proto, abyste se v ní cítili příjemně... Firma A-dec nabízí vysoce kvalitní čalounění ve verzi bezešvé a prošívané. Je možné si vybrat až ze 40 originálních barevných odstínů. Vyžádejte si vzorník.

12 Zubní souprava Credia G1 Credia G1 Vynikající kvalita za skvělou cenu Akční cena má velkou odkládací plochu. - - je navržen tak, aby umožňoval použití instrumentů různých značek. je vyvinuto k potlačení únavy očí. Jeho ostře ohraničená osvětlená plocha zabraňuje nechtěnému oslnění pacienta. - pro bezproblémové ošetření vyšších pacientů. zaručuje možnost ošetření pacientů s vyšší hmotností - zaručuje rychlé nastavení požadované polohy bez nutnosti doteku rukou. Propracovaný ergonomický tvar křesla přináší nebývalý komfort pro pacienta a podporuje přirozený pohyb těla při změně polohy.

13 Zubní souprava Clesta II Clesta II Luxus a spolehlivost je snadno nastavitelné. Modely 701 a 501 mají bezdotykový spínač. je odnímatelné pro snadnou údržbu. - ovládání funkcí křesla i koncovek, chip blower a chlazení. Stomatologická souprava bez kompromisů.

14 Zubní souprava CP One Plus CP One Plus Nadstandardní a sofistikovaná Belmont při konstrukci svých souprav pracuje se, ať již oddělenými (separate paths) či společnými (mixed paths). Tento velmi dobře promyšlený způsob uspořádání usnadňuje pohyb personálu a šetří náklady na provoz ordinace. Není opomenuta ani komunikace před, při a po ošetření, což u pacienta vzbuzuje důvěru a potlačuje stres. JAPONSKÁ PRECIZNOST s tradicí od roku 1921 s automatickým oplachem a napouštěním vody. - otevření úhlu až 150 umožňuje snadný přístup i pacientům z invalidního vozíku. - velká variabilita umožňuje ošetření pacienta v různých pozicích "8-12h". Stomatologická souprava pro nejnáročnější.

15 Autorizovaný servis DentUnit servis instalace vzdálená správa software PBTK Nový Bydžov Hradec Králové Praha Pardubice Ostrava Brno Dent Unit s.r.o. servisní linka Čechy info@dentunit.cz Dent Unit Morava s.r.o. servisní linka Morava servis@dentunitmorava.cz Cechy a Morava vetsi HK a Brno a puntiky Praha, Pardubice, Novy Bydzov, Ostrava.

16 Vysokofrekvenční kauter Bonart ART-E1 Vysokofrekvenční kauter Prodejní cena Součástí přístroje je sada 7 různých typů elektrod pro řez a koagulaci. Otestováno již více než Používání přístroje pro koagulaci a řezání tkání omezuje pooperační bolesti, 400 stomatology otoky, infekci. v ČR. Nachází uplatnění při odstranění hyperplastické gingivy, zpřístupnění subgingiválního kazu a hemokoagulaci. Prodejní cena ,- Kč vč. DPH KONTAKTY Centrála Hradec Králové DENT UNIT, s.r.o. Obvodní 23/ Hradec Králové Ing. Roman Stárek - obchodní ředitel tel.: starek@dentunit.cz Regionální zastoupení Morava DENT UNIT MORAVA s.r.o. Mojmírovo nám Brno - Královo Pole Ing. Milan Zoglauer - jednatel tel.: zoglauer@dentunitmorava.cz Regionální zastoupení Praha David Adamec - regionální manager tel.: adamec@dentunit.cz

KATALOG TECHNIKY 2015

KATALOG TECHNIKY 2015 KATALOG TECHNIKY 2015 NOVÝ Pano a CT rentgen Vatech PaX-i3D Smart NOVINKA na dentálním trhu PaX-i3D Smart Green Technologie Vyniká variabilitou při volbě velikosti FOV (velikost zobrazovaného 3D prostoru),

Více

svoboda volby Dfiíve nepoznaná

svoboda volby Dfiíve nepoznaná Dfiíve nepoznaná svoboda volby Zubní soupravy CLESTA II Vyspělá technologie ve zcela nové generaci zubních souprav BELMONT se stane základem Vaší dlouholeté spokojenosti. Volba soupravy CLESTA II je volba

Více

Všestrannost bez kompromisů. GENDEX Novinka!!

Všestrannost bez kompromisů. GENDEX Novinka!! GENDEX Novinka!! Všestrannost bez kompromisů 3D Cone Beam zobrazovací zařízení Panoramatické rtg. zařízení Intraorální rtg. zařízení Digitální intraorální snímače Digitální foliové zobrazovací zařízení

Více

KOMPLEXNÍ POHLED PRO PŘESNOU DIAGNÓZU FONA XPan 3D. Fona Imaging

KOMPLEXNÍ POHLED PRO PŘESNOU DIAGNÓZU FONA XPan 3D. Fona Imaging KOMPLEXNÍ POHLED PRO PŘESNOU DIAGNÓZU FONA XPan 3D Fona Imaging Nový Showroom showroom Dentamed Přijměte naše pozvání do nového showroomu! Domluvte si Vaší návštěvu a využijte možnost vyzkoušení přístrojů.

Více

Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou

Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou Optimální světelný výkon Maximální světelný výkon, minimální vznikající teplo a dokonalá ekonomická efektivita: Sim.HALX od německé

Více

Katalog výrobků. Hexagon metrology

Katalog výrobků. Hexagon metrology Katalog výrobků Hexagon metrology WLS400M 2 wls400 Hexagon Metrology WLS400 Technologie skenování s bílým světlem od firmy Hexagon Metrology využívá digitálních obrazů a nově vyvinutých algoritmů pro přesné

Více

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ S TO M ATO LO G I C K É S O U P R AV Y V Y R O B E N É V E navrženo pro spolehlivost 1 2 V8 TOUCH FUNKČNOST ZA KRÁSOU Souprava je střediskem účinnosti a image zubní ordinace.

Více

OBČASNÍK PRO DENTISTY TÉMA ČÍSLA: POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT

OBČASNÍK PRO DENTISTY TÉMA ČÍSLA: POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT OBČASNÍK PRO DENTISTY 02 18 TÉMA ČÍSLA: POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT POSVÍTILI JSME SI NA RENTGENY, SENZORY A CBCT Připravili jsme pro vás už druhé číslo našeho stomatologického časopisu

Více

Milesight C2963-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,IR,PoE,motoriz.zoom

Milesight C2963-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,IR,PoE,motoriz.zoom Milesight C2963-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,IR,PoE,motoriz.zoom H.265 / HEVC Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67

Více

udělejte si to snadné s Ray

udělejte si to snadné s Ray Nižší dávky záření Rychlé skenovací časy Pulzní rentgenová technologie Mnoho skenovacích módů 3 Speciální detektory Spolehlivý výkon Žádné poškození Dlouhá životnost Snadno upgradovatelný Připraven na

Více

Modernizace centrálních operačních sálů Městské nemocnice v Litoměřicích část B - Přístroje pro operační sály

Modernizace centrálních operačních sálů Městské nemocnice v Litoměřicích část B - Přístroje pro operační sály Modernizace centrálních operačních sálů Městské nemocnice v Litoměřicích část B - Přístroje pro operační sály Číselné označení Popis zařízení Počet kusů 1.8 Laparoskopický komplet pro chirurgii 1 1.9 HDTV

Více

Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out.

Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out. Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out. Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Noční vidění na vzdálenost na 15 m Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu Funkce WDR Venkovní

Více

Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné.

Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. A-dec 200 Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. Navrženo podle vašich představ Nejlepší způsob, jak zjistit, co zubní lékaři očekávají od křesla a distribučního systému, je zeptat se jich.

Více

Datasheet FUJITSU Monitor E22 Touch

Datasheet FUJITSU Monitor E22 Touch Datasheet FUJITSU Monitor E22 Touch Všestranný monitor: 21,5 (54,6 cm), širokoúhlé zobrazení Ergonomie dotykového ovládání Monitor FUJITSU E22 Touch má moderní a inovativní vzhled a poskytuje nejnovější

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 6 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná

Více

Kameru lze připojit k Full HD či HD Ready monitoru pro vynikající rozlišení a skvělého obrazu.

Kameru lze připojit k Full HD či HD Ready monitoru pro vynikající rozlišení a skvělého obrazu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Full HD inspekční systém W10-x OP-009 003 Obj. číslo: 106001451 Výrobce: Optilia Popis Profesionální inspekční kamera s 10x optickým zoomem. Velká pracovní

Více

Orthoralix 9200. Panoramatický rentgen. Panoramatický a cefalometrický systém s širokou škálou výhod

Orthoralix 9200. Panoramatický rentgen. Panoramatický a cefalometrický systém s širokou škálou výhod Orthoralix 9200 Panoramatický rentgen Panoramatický a cefalometrický systém s širokou škálou výhod Orthoralix 9200 Dlouhá tradice v oblasti kvalifikace a spolehlivosti 2 Strategie Gendex spočívá a vždy

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým

Více

Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor

Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor PARAMETRY: PIR detektor pohybu, snímač vlhkosti, teploty a jasu Napájení 4x AAA baterie, nebo 5V přes mini USB z externího zdroje (není součástí dodávky)

Více

Milesight C4463-PB 4.0MP, IP SIP/VoIP, IR, PoE,outdoor

Milesight C4463-PB 4.0MP, IP SIP/VoIP, IR, PoE,outdoor Milesight C4463-PB 4.0MP, IP SIP/VoIP, IR, PoE,outdoor H.265 / HEVC 4MP video, 2592x1520 px Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Funkce WDR Ultra (120dB) Noční vidění na vzdálenost 25 m

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

TOP5. Kameru lze snadno připojit k Full HD nebo HD ready monitoru nebo TV příslušné velikosti.

TOP5. Kameru lze snadno připojit k Full HD nebo HD ready monitoru nebo TV příslušné velikosti. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD Full HD kamera FreeSight W30x-HD OP-209 015 Obj. číslo: 106001776 TOP5 Výrobce: Optilia Popis Full HD optická kamera v ESD provedení. S výkonným 30x

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Vynikající výkon v každém směru Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Úspora nákladů bez kompromisů Inovativní řada stolních SIP telefonů KX-HDV vám zprostředkuje výjimečný komunikační výkon, bezchybnou spolehlivost

Více

Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! SonicFill 2 refill

Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! SonicFill 2 refill AKČNÍ NABÍDKY KaVo Kerr Kerr Endodontics ŘÍJEN PROSINEC 2015 SonicFill 2 NOVINKA Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! vylepšená leštitelnost mimořádně estetické výsledky vylepšená technologie

Více

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Hmotnost Světelný tok Baterie Doba svícení Dosah světla Xtreme Power 340 g 350 lm* výkon): 250 lm* 60 lm* 4 x AA 1,5 V 16,8 Wh *** 8 h** výkon): 15

Více

Eleganza 3. Lůžko pro akutní péči PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ

Eleganza 3. Lůžko pro akutní péči PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Eleganza 3 Lůžko pro akutní péči PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Lůžko Eleganza 3 pozitivně ovlivňuje léčbu a rekonvalescenci pacientů a zároveň zefektivňuje a usnadňuje práci personálu v akutní péči pomocí

Více

Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností.

Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností. Tlaková čerpadla Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností. Nejpozději pohled na vyúčtování spotřeby vody upozorní majitele domu na skutečnost, že je pitná voda stále dražší. Proč tedy nevyužít

Více

OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST

OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST Intraorální rentgenový přístroj Pokročilá technologie s jednoduchostí Nová generace přístroje Owandy-RX: vylepšené intuitivní ovládání, velký LCD displej pro optimální

Více

Flexibilní instalační systémy

Flexibilní instalační systémy OptiLine & Altira Flexibilní instalační systémy www.schneider-electric.com 2 Obsah OptiLine & Altira prezentace...6 OptiLine 45... 12 Parapetní kanály OptiLine 45...14 Prezentace...14 Rozměry...17 Kabelová

Více

SINGLE BOND UNIVERSAL ADHEZIVUM + FILTEK ULTIMATE

SINGLE BOND UNIVERSAL ADHEZIVUM + FILTEK ULTIMATE AKČNÍ LETÁK DUBEN 2014 Single Bond Universal adhezivum doplňkové baleni lahvička 5ml + Filtek Ultimate doplňkové baleni 1x tuba 4 g, odstín dle výběru SINGLE BOND UNIVERSAL ADHEZIVUM + FILTEK ULTIMATE

Více

Digitální. radiografie. Authorised Dealer

Digitální. radiografie. Authorised Dealer Digitální radiografie Authorised Dealer Digitální skiagrafie Canon: tradice, kvalita, profesionalita! S technologií Canon získáte robustní detektory, spolehlivé softwarové vybavení, špičkové zobrazení,

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

možnost připojení k tabletu ipad (pomocí sady pro připojení kamery) nebo chytrému telefonu (s kabelem OTG) podporujícími formát USB audio

možnost připojení k tabletu ipad (pomocí sady pro připojení kamery) nebo chytrému telefonu (s kabelem OTG) podporujícími formát USB audio Obsah 1. Představení produktu Klíčové vlastnosti produktu 2. Specifikace 3. Obsah balení 4. Popis jednotlivých částí přístroje Přední panel Zadní panel 5. Připojení přístroje k počítači a nastavení Windows

Více

Návod. CZ Příloha. Regulátor nabíjení BlueSolar MPPT 100/15

Návod. CZ Příloha. Regulátor nabíjení BlueSolar MPPT 100/15 Návod CZ Příloha Regulátor nabíjení BlueSolar MPPT 100/15 1 Obecný popis 1.1 Ultra rychlé MPPT sledování Rychlý MPPT algoritmus zvyšuje výkon ve srovnání s PWM regulátory až o 30% a ve srovnání s pomalejšími

Více

TOOLS@WORK. Vydání č. 3 - Jaro 2014. stanleyworks.cz

TOOLS@WORK. Vydání č. 3 - Jaro 2014. stanleyworks.cz TOOLS@WORK Vydání č. 3 - Jaro 2014 1 VYNIKAJÍCÍ ŘEŠENÍ PRO PROFESIONÁLY Usnadněte si práci a získejte profesionální výsledek s naším nejnovějším nářadím a úložnými systémy. Na značku STANLEY se můžete

Více

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH hrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná

Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná Nejlehčí stolní pila Silná a výkonná P R E C I S I O CS 50 nejlehčí montážní pila na světě Nářadí pro nejnáročnější Stolní pila P R E C I S I O CS 50 Všechny přednosti na první pohled Plný výkon při dokonalé

Více

5.1 Programy panoramatického snímkování

5.1 Programy panoramatického snímkování 5.1 Programy panoramatického snímkování 5.1.1 Standardní panoramatický program Velikost a tvar fokusované oblasti Standardní panoramatický program je součástí základního programového balíku. Rentgenový

Více

Termokamery pro termografii budov 7,5 C

Termokamery pro termografii budov 7,5 C Budoucnost zavazuje Termokamery pro termografii budov 7,5 C 5,0 2,5 0,0-2,5 Více vidět. Větší flexibilita. Větší jistota. -4,9 C Více vidět větší flexibilita větší jistota Termokamery Testo pro každodenní

Více

www.abbas.cz Vlastnosti Picodome DDF4220HDV je hybridní WDR HD dome kamera.

www.abbas.cz Vlastnosti Picodome DDF4220HDV je hybridní WDR HD dome kamera. Picodome DDF4220HDV je hybridní WDR HD dome kamera. Kamera poskytuje real-time HD video (720p/30) a používá H.264 kodek, který je v současnosti nejdokonalejší standart pro vysoce účinnou kompresy videa,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Výběrové řízení se neřídí zákonem 137/2006 Sb.o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) Název programu:

Více

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect.

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Technologie elektronického rozhraní - Remote I/O ve třídě IP 20 Snadná instalace Úsporná a flexibilní konfigurace

Více

Zvyšte hospodárnost vaší výroby

Zvyšte hospodárnost vaší výroby CoroDrill 880 Zvyšte hospodárnost vaší výroby Vrtáky s vyměnitelnými břitovými destičkami nabízejí skutečně cenově efektivní řešení a s vyztuženými vrtáky CoroDrilll 880 můžete dosáhnout opravdu výrazného

Více

2N OMEGA. Obchodní nabídka telefonní ústředny NPT-12143. Číslo zakázky. PBX OMEGA získala CE - značku certifikovanou v zemích EU!

2N OMEGA. Obchodní nabídka telefonní ústředny NPT-12143. Číslo zakázky. PBX OMEGA získala CE - značku certifikovanou v zemích EU! Obchodní nabídka telefonní ústředny 2N OMEGA Číslo zakázky NPT-12143 PBX OMEGA získala CE - značku certifikovanou v zemích EU! 2N TELEKOMUNIKACE a.s. má zaveden a certifikován systém řízení kvality dle

Více

6G Mechanismus pro klávesnici a myš

6G Mechanismus pro klávesnici a myš www.humanscale.cz 6G Mechanismus pro klávesnici a myš oznámení o novém produktu Společnost Humanscale představuje dosud nejpokrokovější systém, založený na více než deseti letech zkušeností s designem

Více

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese VYVÁŽECÍ TRAKTORY - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese PRVNÍ V LESE Naše historie odstartovala před 60 lety, kdy Börje Karlsson, zakladatel ROTTNE INDUSTRI AB, pomáhal svému otci odvážet pokácené

Více

Světelná výzdoba 2012-2013 katalog profesionálních světelných dekorací. čechy morava slezsko slovensko

Světelná výzdoba 2012-2013 katalog profesionálních světelných dekorací. čechy morava slezsko slovensko Světelná výzdoba 2012-2013 katalog profesionálních světelných dekorací čechy morava slezsko slovensko VÁŽENÉ DÁMY, VÁŽENÍ PÁNOVÉ, dostává se vám do rukou nový katalog určený pro města, obce, obchodní centra

Více

Ohřívače vzduchu. Lersen ALFA 35. Plynový ohřívač vzduchu ALFA ECO

Ohřívače vzduchu. Lersen ALFA 35. Plynový ohřívač vzduchu ALFA ECO PŘEHLED VÝROBKŮ Ohřívače vzduchu Plynový ohřívač vzduchu ALFA TOP Plynulá modulace výkonu FLEXIDRIVE podle teploty spalin Stálá nezvyšující se teplota spalin Nízká spotřeba plynu, velmi vysoká účinnost

Více

www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector

www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector BT Vector kompletní řada VNA vozíků společnosti Toyota Material Handling BT Vector R-série VNA vozíky s obsluhou dole BT Vector C-série VNA vozíky

Více

Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S

Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S Sada stylových a praktických mobilních doplňků maximalizuje možnosti využití nejnovějšího tabletu společnosti Samsung. Praha 13. června 2014 Společnost

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality.

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality. 2013 katalog baterie 2014 vodovodní baterie technologie Vzduchový test na montážní lince. KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Detail laserování loga. laser při procesu vypalování loga.

Více

Snadné a přesné získávání charakteristik půdní vlhkosti

Snadné a přesné získávání charakteristik půdní vlhkosti Datový list Snadné a přesné získávání charakteristik půdní vlhkosti Obsah půdní vlhkosti nikoliv pouze trendy Nízká citlivost na salinitu a teplotu Přenosný měřič vhodný pro měření na mnoha místech Jednoúčelová

Více

DX-D 600 DX-D 600 DR SKIAGRAFICKÝ SYSTÉM

DX-D 600 DX-D 600 DR SKIAGRAFICKÝ SYSTÉM DX-D 600 DR SKIAGRAFICKÝ SYSTÉM Systém DX-D 600 je spojením vynikajícího designu a vynikající obrazové kvality Agfa HealthCare, celek tvoří řešení s vysokou produktivitou, ať již s přímou radiografií (DR)

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Hlubokomrazicí boxy. -40 C a -86 C. Green Line

Hlubokomrazicí boxy. -40 C a -86 C. Green Line Hlubokomrazicí boxy -40 C a -86 C Green Line Série hlubokomrazicích boxů Hlubokomrazicí boxy ilshin jsou vyráběny ve dvou modelových řadách lišících se minimální teplotou: -40 C nebo -86 C. Vnitřní prostor

Více

MORE THAN A VISION NA INTELIGENTNÍ OTÁZKY NEEXISTUJE POUZE JEDNA ODPOVĚĎ. Naše řešení pro akreditovanou inspekci.

MORE THAN A VISION NA INTELIGENTNÍ OTÁZKY NEEXISTUJE POUZE JEDNA ODPOVĚĎ. Naše řešení pro akreditovanou inspekci. MORE THAN A VISION NA INTELIGENTNÍ OTÁZKY NEEXISTUJE POUZE JEDNA ODPOVĚĎ Naše řešení pro akreditovanou inspekci. MORE THAN A VISION More than a vision MORE THAN A VISION Bezpečné a spolehlivé snímání reality

Více

NOVINKY 2013 EBU 15 R70. pro kovovýrobu a montáže. V prodeji od 1. 11. 2013. Jubilejní edice. Další podrobnosti uvnitř.

NOVINKY 2013 EBU 15 R70. pro kovovýrobu a montáže. V prodeji od 1. 11. 2013. Jubilejní edice. Další podrobnosti uvnitř. NOVINKY 2013 pro kovovýrobu a montáže V prodeji od 1. 11. 2013 Jubilejní edice EBU 15 R70 2 990 2 471 Kč bez DPH 100 Další podrobnosti uvnitř 120 bez DPH Tradice žije dál 70 let s vámi 1943 2013 Sedmdesát

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Výpočetní technika pro účely projektu OP VK ZŠ Brno část 2 Název projektu: Ukaž mi směr a já najdu cestu pro své povolání Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.16/01.0056

Více

LKS, 2009, ročník 19, číslo 5 / strana 1

LKS, 2009, ročník 19, číslo 5 / strana 1 UZÁVĚRKY PŘÍLOHY LKS Příloha LKS Uzávěrka Přílohy LKS Datum vydání LKS 6/2009 18. 5. 2009 8. 6. 2009 7-8/2009 15. 6. 2009 7. 7. 2009 9/2009 2. 9. 2009 21. 9. 2009 Upozorňujeme, že po uvedeném termínu uzávěrky

Více

Vše pro komfort. Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 %

Vše pro komfort. Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 % Vše pro komfort Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 % Vysoká výkonnost systému Díky nové unikátní inverterové technologii

Více

Ceník příslušenství tablet a ebook

Ceník příslušenství tablet a ebook Univerzální obaly na tablety "PISCINE" univerzální obal na tablet či ebook, černá - univerzální obal jak pro ochranu zařízení od nečistot, prachu a poškrábání, tak i pro snadnou přepravu - elegantní, tenký

Více

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 maximalizujte své příležitosti Nyní je čas zařadit vyšší rychlost a zachytit prudký rozvoj, jakého jsme svědky ve světe digitálních fotoaparátů. Odhaduje se, že počet snímků pořízených za rok digitálními

Více

GARDENA zavlažovací technika, čerpadla. Obsah

GARDENA zavlažovací technika, čerpadla. Obsah professional 2012 zavlažovací technika, čerpadla Obsah Sprinkler pro 3 11 Výsuvné zadešťovače 5 6 Připojení zadešťovačů, trubky 7 8 Spojení trubek 9 Připojení na rozvod vody 10 Příslušenství 11 Micro-Drip-systém

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Automatické maznice

PŘEHLED PRODUKTŮ. Automatické maznice PŘEHLED PRODUKTŮ Automatické maznice simalube Výhody automatického mazání se simalube 3 simalube expert v mazání 4/5 simalube 15 ml 6 simalube multipoint 7 simalube IMPULSE 8/9 Příklady použití 10/11 Standardní

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY PRO CHLADÍCÍ VĚŽE A KOTLE Jedna jednoduchá a flexibilní jednotka pro VŠECHNY Vaše aplikace úpravy vod. WebmasterONE od Walchemu v sobě integruje pokročilý

Více

G4 CCD kamera. Uživatelská příručka

G4 CCD kamera. Uživatelská příručka G4 CCD kamera Uživatelská příručka Verze 3.1 Modifikováno 11. března 2016 Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné

Více

SEA CHROME TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ

SEA CHROME TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ CZ SEA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ RYCHLÉ BAREVNÉ ROZLIŠENÍ SEA- SEA-Chrome zařízení je na trhu kapacitně nejvýkonnější RGB tří-barevný

Více

Moov 200 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus

Moov 200 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus Vyspělá navigace malý zázrak Moov 200 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus Potřebujete něco ihned najít? Máte to mít. Řada Moov je vybavena žhavou novinkou, funkcí Místní vyhledávání.

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více

MultiBoard + Barevné kamínky

MultiBoard + Barevné kamínky MultiBoard + Barevné kamínky nejmodernější řešení pro realizaci vzdělávacích cílů RVP PV Sestava pro mateřské školy: Interaktivní panel MultiBoard 55 / LED Full HD s podsvícením / tvrzené sklo se zvýšenou

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

KATALOG PŘÍSTROJOVÉ TECHNIKY. ...nabízíme víc! Zaveden systém zajišťování kvality dle ČSN EN ISO 9001:2008

KATALOG PŘÍSTROJOVÉ TECHNIKY. ...nabízíme víc! Zaveden systém zajišťování kvality dle ČSN EN ISO 9001:2008 & KATALOG PŘÍSTROJOVÉ TECHNIKY...nabízíme víc! 2012 Zaveden systém zajišťování kvality dle ČSN EN ISO 9001:2008 Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o naši nabídku....nabízíme víc! V nejnovějším Katalogu přístrojové

Více

Síla se snoubí s inteligencí Akušroubovák-vrtačka T 1+3 T 15+3

Síla se snoubí s inteligencí Akušroubovák-vrtačka T 1+3 T 15+3 Síla se snoubí s inteligencí Akušroubovák-vrtačka T 1+3 T 15+3 Nářadí pro nejnáročnější Třída sama o sobě: série T+3 12 V, 15 V, 18 V je na čase vybočit z mezí konvenčního myšlení. S novými akušroubováky-vrtačkami

Více

Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská tř. 581 500 05 Hradec Králové

Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská tř. 581 500 05 Hradec Králové ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

Digitální videorekordér řady Divar MR

Digitální videorekordér řady Divar MR CCTV Digitální videorekordér řady Divar MR Digitální videorekordér řady Divar MR Cenově výhodné, bezpečné vestavěné provedení Účinná komprese souborů MPEG-4 Zobrazení a nahrávání obrazu v rozlišení CIF,

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini PUMA ELI 5 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroji vybavený: Přepínač pro volbu zdroje vody pro sprej

Více

optické přístroje a systémy

optické přístroje a systémy pomáháme vidět, pomáháme měřit, pomáháme analyzovat pomáháme vědět optické přístroje a systémy Společnost Proxis, s.r.o. se specializuje na optické přístroje a systémy od předních světových výrobců, které

Více

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu

Více

audio-video-hobby Domácí HIFI Audio Přenosné systémy Mikrofony Elektro Osvětlení Párty doplňky www.maxistore.cz

audio-video-hobby Domácí HIFI Audio Přenosné systémy Mikrofony Elektro Osvětlení Párty doplňky www.maxistore.cz audio-video-hobby a p ř í s l u š e n s t v í Domácí HIFI Mikrofony Audio Sluchátka Přenosné systémy Kabely Elektro Osvětlení Párty doplňky domácí Hi-Fi obj. č. SK103112 Karaoke set se 2 mikrofony rozšířte

Více

Série OS Měřící zařízení

Série OS Měřící zařízení Série OS Měřící zařízení MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR 2 Měřící zařízení pro stlačený vzduch Měřící zařízení pro stlačený vzduch Stlačený vzduch je jednou z nejpoužívanějších, ale

Více

Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin.

Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin. Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin. testo 320 Efektivní měření pouze s jedním přístrojem. Přístroj testo 320 je Váš spolehlivý partner pro efektivní

Více

Lisovací systémy Viega. Bezpečné spoje pro všechny druhy instalace.

Lisovací systémy Viega. Bezpečné spoje pro všechny druhy instalace. Lisovací systémy Viega Bezpečné spoje pro všechny druhy instalace. Viega. Vždy o krok napřed! Existují věci, které mají trvalou hodnotu. I po více než 110 letech. Inovace a podnikatelské vize jsou u firmy

Více

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam.

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální kamera Flexia OP-019 193 Obj. číslo: 106000633 Výrobce: Optilia Popis Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení

Více

Pracovní plošiny PAUS Ceník platný od 1.2.2012

Pracovní plošiny PAUS Ceník platný od 1.2.2012 Pracovní plošiny PAUS Ceník platný od 1.2.2012 Přívěsné pracovní plošiny Pracovní plošiny jako nástavba na podvozku lehkého nákladního automobilu Pracovní plošiny vyráběné německou firmou Herman PAUS Maschienenfabrik

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

CELÁ ŠKÁLA KONTROLNÍCH A MĚŘICÍCH ZAŘÍZENÍ

CELÁ ŠKÁLA KONTROLNÍCH A MĚŘICÍCH ZAŘÍZENÍ KONTROLA A MĚŘENÍ micro DM-100 Digitální multimetr - odolný proti pádu a vodě micro CM-100 Digitální čelisťový měřicí přístroj - víceúčelový, 10 funkcí micro HM-100 Teploměr a vlhkoměr - přesná měření

Více

ZIMNÍ AKČNÍ NABÍDKY leden březen 2016. Polymerační LED lampa Demi Ultra

ZIMNÍ AKČNÍ NABÍDKY leden březen 2016. Polymerační LED lampa Demi Ultra ZIMNÍ AKČNÍ NABÍDKY leden březen 2016 Polymerační LED lampa Demi Ultra NOVINKA SonicFill 2 Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! vylepšená leštitelnost mimořádné estetické výsledky vylepšená

Více

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací a filtrační zařízení (středotlaká) Konstrukce filtračního zařízení... 71 Inteligentní filtrační technika... 72 Detailní popis odsávacích a

Více

HS 22 CNC soustruh. Typ HS - 22 HS - 22M Max. oběžný průměr. Ø 200 mm (s robotickou rukou Ø 100 mm) 200 mm ( s robotem 60 mm) Max.

HS 22 CNC soustruh. Typ HS - 22 HS - 22M Max. oběžný průměr. Ø 200 mm (s robotickou rukou Ø 100 mm) 200 mm ( s robotem 60 mm) Max. HS 22 CNC soustruh - Kompaktní technologie, která radikálně zvyšuje produktivitu a snižuje náklady - Výměna obrobku robotickým zakladačem netrvá více jak 4,8 sec - Modulární systém pro různorodé obroky

Více

MVK Metall Kompaktní sběrnicový modul IP67

MVK Metall Kompaktní sběrnicový modul IP67 MVK Metall Kompaktní sběrnicový modul IP67 Robustní Odolný proti vibracím Těsný 02 03 MVK METALL PLNĚ ZALITÁ KOVOVÁ POUZDRA PRO DRSNÉ PROSTŘEDÍ Oblasti použití obráběcí stroje a obráběcí centra tvářecí

Více

Lumidas-H 8W LED světelný zdroj Technický manuál No. TM-LH08-CZ

Lumidas-H 8W LED světelný zdroj Technický manuál No. TM-LH08-CZ Lumidas-H 8W LED světelný zdroj Technický manuál No. TM-LH08-CZ Copyright 2011 FAWOO TECH CZ s.r.o.. Všechna práva vyhrazena. Neoprávněné používání, změna nebo kopírování těchto materiálů je zakázáno.

Více

Komunikační jednotka MEg202.2

Komunikační jednotka MEg202.2 Komunikační jednotka MEg202.2 Měřící Energetické Aparáty Komunikační jednotka MEg202.2 Komunikační jednotka MEg202.2 1/ CHARAKTERISTIKA Komunikační jednotka GPRS MEg202.2 v základním provedení zajišťuje

Více

16,5 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ

16,5 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ 15 0 67 16,5 23 90 VÍTEJTE VE SVĚTĚ INOVACÍ Revoluce zobrazování ve stomatologii Senzor bez omezení VISTEO TO JE NOVÉ ŘEŠENÍ V DENTALNÍ RADIOGRAFII: Unikátní sada: senzor, ovládací box a univerzální angulátor

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OPATŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY

OPATŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY OPATŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY OP 1/2009 Základní odborná příprava a profesní zkouška pro získání Osvědčení odbornosti praktický zubní lékař... 1 OP 2/2009 Rozšířená odborná příprava

Více

Milesight C2962-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,obj.7-22mm,IR60m,mot.z.,WDRult.

Milesight C2962-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,obj.7-22mm,IR60m,mot.z.,WDRult. Milesight C2962-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,obj.7-22mm,IR60m,mot.z.,WDRult. H.265 / HEVC Noční vidění na vzdálenost 60 m WDR Ultra 140dB Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45. Dodávka a instalace zařízení pro interaktivní výuku VYZÝVÁ

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45. Dodávka a instalace zařízení pro interaktivní výuku VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45 Sídlem: Zastoupený: náměstí Mikuláše z Husi 45, 39001 Tábor Mgr. Dagmar

Více