Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ."

Transkript

1 Milí tenái, bezen za kamna vlezem, duben ješt tam budem íká jedno lidové poekadlo. Zdá se, že toto poekladlo v letošním roce najde svého naplnní. Alespo tomu nasvduje množství snhu, jež zavalilo i naši obec. Tento sníh psobí komplikace chodcm, idim a nejvtší radost z nj tak mají dti. Chodci eší tento svj problém chzí podél silnice i v nízkém snhu, kde je cesta alespo trochu schdná. idii, jež pravideln vyrážejí svým vozidlem za zamstnáním i zábavou takto jednoduše svoji situaci vyešit nemohou. Nkteí z nich proto berou do rukou lopatu, nkteí domácí snhovou frézu a nkteí ekají na spásu v podob silnjšího stroje. Když tato nepijde, propadají tito lidé zoufalství. Se strojem je však jeden problém. Nejezdí sám, ale musí ho nkdo ídit. Tím nkým bývá zpravidla lovk. Tento lovk se však nemže stát pro ostatní otrokem Nedlejme proto z lidí otroky a radji pispjme svoji troškou do mlýna! Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

2 Pítomni: p. Dusílek J., Šubrt V., Pibyl J., Francová D., Martinková M., Ševc L., Francová D.. Omluveni: Dusílek M., Mach J., Tomáš J.. Program: 1) Kontrola zápisu z minulého zasedání 2) Rzné záležitosti Zasedání zahájil starosta obce p. Dusílek pivítáním pítomných a seznámením s programem zasedání, který byl schválen. Konstatoval, že zasedání je usnášení schopné. Jmenoval ovovatele zápisu p. Francovou a p. Pibyla. 1) Starosta peetl zápis z minulého zasedání zastupitelstva obce. Zápis byl schválen bez pipomínek a oven podpisy. 2) V bodu rzné záležitosti byly projednány tyto body: - zastupitelstvo schválilo zmnu provozního ádu veejného vodovodu v obci týkající se etnosti odbr vzork pitné vody a odbrních míst. - starosta seznámil zastupitelstvo s agendou provozu vodovodu a kanalizaní sít. - dále seznámil se zadáním aktualizace odhadu ceny pozemk sportovního hišt. - informoval zastupitelstvo, že po dlouhodobé snaze získat otisk historické peeti obce bylo dosaženo úspchu a otisk nesoucí podobu kostela s kupolovitou bání byl objeven ve státním archivu v Praze. Tímto také byly zadány k vyhotovení návrhy znaku a praporu obce. - zastupitelstvo rozhodlo o vydání nových pohled obce v letní a zimní verzi. - ve stavebních pracích je zajišován materiál na dokonení veejného osvtlení u nových rodinných domk a firma, která provede dokonení chodníku u budovy OÚ. Usnesení zastupitelstva obce Bystré ze dne : Zastupitelstvo obce Bystré I. schvaluje a) zmnu provozního ádu veejného vodovodu obce Bystré. b) návrh rozpotu Dobrovolného svazku obcí Region Orlické hory pro rok Pro pijetí: 6 len Proti: nikdo Zdržel se: nikdo

3 5. 6. bezna Tradiní pyžamový dvojboj v místním hostinci. Zaátek ve 20 hodin. 19. bezna Turnaj ve stolním tenisu O putovní pohár Pepika. Zaátek ve 13 hodin. 27. bezna Velikononí zábava v místním hostinci. Poádají hasii. Bezen 1. bezna Jií Dusílek 2. bezna Josef Ševc Jan Komrka 4. bezna Blanka Hejzlarová Ondej Smola 6. bezna Milan Bartoš 9. bezna Josef Dusílek Marek Hejzlar 12. bezna Josef Mach 13. bezna Dagmar Valášková 14. bezna Jarmila Hejzlarová Pavel Macek ml. 15. bezna Kamila Ševcová 16. bezna Frans Jozef Scheepers

4 17. bezna Gerlinda Povolná 18. bezna Dana Francová 23. bezna Lukáš Krejí Eva Martínková 29. bezna Jií Šritr 31. bezna Josef Langr Upozorujeme, že s platností od zaátku tohoto msíce dochází ke zmn otevírací doby místní pošty. Místní poštu mžete navštívit v tchto asech: Pondlí Pátek 8,30 9, V souasné dob se pipravuje rozsáhlejší aktualizace WWW stránek naší obce. ástí, která je doposud tém prázdná, je ást vnovaná soukromým podnikatelm v obci. Žádáme tímto všechny soukromé podnikatele, kteí v souasné dob aktivn podnikají, aby poskytli údaje o své firm obecnímu úadu ke zpracování. Jedná se zejména o: - název firmy - identifikaní údaje (IO, DI atd.) - kontaktní údaje - pedmt podnikání - logo - odkaz na vlastní www stránky Za informace pedem dkujeme. Michal Dusílek

5 Turnaj o putovní pohár Vítzného února Pohár opt odcestoval do Dobrušky Letos se již potetí konal turnaj o výjimený pohár. Mžeme konstatovat, že rok od roku se na nm schází kvalitnjší hrái a tak není divu, že se domácím stále nedaí pohár získat, i když letos chybl jen malý krek. Do turnaje se celkem zapojilo 18 hrá, z toho pouze polovina byla domácích. Nejvtším a zárove píjemným pekvapením tohoto turnaje se stal z domácích Hejzlar Pavel, který hned od zaátku podával výborné výkony. Škoda jen, že ve finále se už tolik nedailo. Dobrou formu stále potvrzuje Hofman St. a Franc J. Tentokrát došlo i na to, že nkteí hrái doplatili na nepíznivý los do základních skupin a turnaj opustili pekvapiv již po prvním kole, což ádn zamíchalo prbžným poadím v Bysterské lize. A jak turnaj konaný dne dopadl? V porovnání s minulým turnajem se nám na prvních pti místech jména nezmnila, jen se vymnilo poadí. Poadí v turnaji: 1. místo Mlyná P. (Dobruška) 2. místo Hejzlar Pavel 3. místo Ungrád Jií (Dobruška) 4. místo Hofman Stanislav 5. místo Franc Jan Poadí v Bysterské lize : 1. místo Hofman Stanislav 26 b místo Franc Jan 16 b. Hejzlar Pavel 16 b. 4. místo Ševc Leoš 14 b. 5. místo Ševc Josef 13 b. Další turnaj O putovní pohár Pepika se uskutení v sobotu dne od 13 hod. Vše potebné bude upesnno na plakátech.

6 Asi jste si všimli, že tento sport se v našem zpravodaji objevuje poprvé. Pro nezasvcené, se jedná o podobný sport hokeji, avšak s tím rozdílem, že místo bruslí máte tenisky, hokejka je kratší a z plastu, hraje se v tlocvin, místo puku je plastový míek a branká chytá bez hokejky holýma rukama a maskou na oblieji. No a jelikož se v naší vesnici nenašlo tolik blázn, zkontaktovali se kamarádi z vedlejších vesnic a vyrazilo se na historicky první turnaj do Skuhrova nad Blou. Družstvo si zatím ponechalo strohý název Bystré, ale s ohledem na složení týmu šlo spíše o Bystré-Dobany. I když je úast na turnaji pro nás novinkou, tomuto sportu se vtšina hrá týmu vnuje již tetím rokem a to pevážn v období listopad až duben. Ale již nco k výše uvedenému turnaji. Konal se dne v tlocvin ZŠ ve Skuhrov nad Blou. Celkem se ho zúastnili tyi týmy, domácí Alba Skuhrov n.b., Tenis Kvasiny, Kostelec n. Orlicí a Bystré. Naši si nevedli vbec špatn, i když je nutno podotknout, že katastrofou pro nás byly první ple. Pro názornost Vám poskytujeme jednotlivé výsledky: Bystré Kostelec: po 1. poloase - 5 : 4, konený výsledek - 11: 5 Bystré - Skuhrov: po 1. poloase - 1 : 7 konený výsledek - 7 :11 Bystré Kvasiny : po 1. poloase - 4 : 5 konený výsledek - 16: 7 V základní skupin to pro nás znamenalo 2. místo o bod za domácími, kteí pekvapiv v posledním zápase remizovali s Kostelcem a úast ve finále. Zde jsme narazili na silný domácí tým Skuhrova, ale tentokrát jsme si dali pozor na naše slabší první poloasy a dokonce jsme se ujali vedení 1 : 0. Domácím se podailo ješt do poloasu vyrovnat a do šaten se odcházelo s nerozhodným stavem. V druhé polovin jsme se do soupee ádn obuli, avšak z velkého náporu nepadla žádná branka. Naproti tomu se soupei podailo skórovat hned tikrát. Naši se zmohli ješt na závrený tlak, ale již se podailo snížit pouze na 2 : 4. Pesto jsme s celkov druhým místem velice spokojeni. Na závr Vás ješt seznámíme se sestavou našeho týmu: Branká: Bartoš Milan Obránci:Václavek Roman, Ševc Leoš, Tamchyna Ondej, Bartoš Jan Útoníci:Ševc Josef, Moravec David, Krpata Simon, Bartoš Miroslav Turnaj se hrál na tyi hráe + branká, tabulka celého prbhu turnaje bude zveejnna na vývsce u autobusové zastávky. Za sportovce Ševc L. Je to 62 rok, co byl na bysterských Dolech zastelen gestapem nadporuík Albín Sládek, len ilegální organizace "Obrana národa". Narodil se v Jaromi. Po vyjití školy tam pracoval u firmy Popper. Od íjna 1910 byl v presenní vojenské služb, v roce 1915 se oženil a pak musel na frontu v l. svtové válce. Vrátil se na konci roku 1919 jako legioná a pak zstal vojákem z povolání. Dstojníkem se stal , byl jmenován poruíkem a pozdji sloužil na sborovém velitelství v Hradci Králové. Jako dstojník sl. Armády cítil povinnost zúastnit se odbojové innosti v "ON", kde byla zapojena eská inteligence severovýchodních ech.

7 Po okupaci eskoslovenské republiky Hitlerem odešel do ilegality s vdomím, jaký život ho eká. Mnohokrát se mu podailo uniknout zatení, po ti roky nebyl jistý životem. Hradecké gestapo se na nho soustedilo, nkolik jeho spolupracovník bylo zateno, nkolik zasteleno. Gestapu se podailo zjistit, kde práv je. Ten den ho Bohuslav tvrteka pivedl na Doly a tak v jejich chalup. 53 v noci ho gestapáci zastelili na posteli. Bohuslav tvrteka byl ihned zaten. Rakev s tlem Albína Sládka musel dopravit bysterský koí z Markova statku do Nového Msta. Pohební ústav v Novém Mst vyútoval veškeré výlohy s pevozem rakve do pardubického krematoria obecnímu úadu v Bystrém. Pozdji tuto ástku bysterský bratr Bohuslava tvrteky, Josef, obci zaplatil. Rozkaz Gestapa znl : "Potvrzení o spálení a popel bude dodán Gestapu v Hradci Králové". Bohuslav tvrteka pežil koncentrák a na konci války 1945 se vrátil. Žil v Sedloov, kde ped nkolika lety zemel. Zdroj : "Národní osvobození" Vra Vašíková!" Modlitebna CB v Bystrém #$ %$& # #&'(& #( $ # ) $& &) Píští íslo vychází 2.dubna Vlastní píspvky pedejte prosím nejpozdji do 30. bezna 2005 p. Marii Martinkové na pošt nebo do kanceláe OÚ. Vydává obecní zastupitelstvo obce Bystré. Vychází v nákladu 150 výtisk. Každý výtisk zdarma. Toto íslo vyšlo 5. bezna Obrázek z titulní strany: soukromý archiv Neoznaené píspvky vyjadují názor obecního zastupitelstva nebo kulturního výboru OZ.

Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém.

Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém. Milí tenái. Dostává se Vám do rukou ervnové íslo našeho zpravodaje, které opt nabralo trochu na objemu. V uplynulém msíci probhla celá ada hasiských soutží. Zprávy o jejich prbhu a výsledcích tvoí významnou

Více

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, uplynulý msíc leden byl v mnohých organizacích msícem bilancování. Svoji innost hodnotili místní hasii i zdravotníci. Jedním z hlavních témat tchto hodnocení byla práce s mládeží. U hasi tato

Více

Zápis z 9. jednání Zastupitelstva M Brno Žebtín, konaného dne 22. srpna 2007

Zápis z 9. jednání Zastupitelstva M Brno Žebtín, konaného dne 22. srpna 2007 Zápis z 9. jednání Zastupitelstva M Brno Žebtín, konaného dne 22. srpna 2007 Zahájení jednání : 18:00 h Ukonení jednání : 19:00 h Pítomni : dle prezenní listiny Ovovatelé zápisu : Ing. David Plešinger,

Více

RadaobceVidèe berenavìdomí

RadaobceVidèe berenavìdomí RadaobceVidèe berenavìdomí 75/07 - plnìníusneseníè. 6/2007zeschùzeradyobcedne8.3.2007a mimoøádnéschùzedne21.3.200776/07 -informaciozrušenépracovní cestìstarostekdoitálie 77/07 - informaci o probíhajících

Více

Poet len RM pi hlasování odpovídá soutu hlas pítomných len RM.

Poet len RM pi hlasování odpovídá soutu hlas pítomných len RM. Z á p i s. 148 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 15. 4. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pí MUDr. Eva Štíbrová. p. ing. Jií

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II j. OŽP 7839/15/199-IN v J.Hradci 11.2.2015 spis: OŽP 114/2015 e-mail: i.novakova@jh.cz, tel: 384 351 286

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Vaše redakce. Zápis z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré, konaného 15. ledna 2003 v 19 hodin v kancelái obecního úadu.

Vaše redakce. Zápis z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré, konaného 15. ledna 2003 v 19 hodin v kancelái obecního úadu. Vážení spoluobané, msíc se s msícem sešel a Vám se dostává do rukou další íslo Bysterského zpravodaje. Doufáme, že se Vám zkušební prosincové íslo líbilo, pestože jsme se nevyvarovali nkolika chyb. Slibujeme

Více

Nkolik poznámek k ochran technických ešení

Nkolik poznámek k ochran technických ešení Nkolik poznámek k ochran technických ešení Ing. Emil Jenerál, Úad prmyslového vlastnictví, Praha Pokud nkdo slyšel nebo dokonce nkdy prošel patentoprávním sporem, tedy zejména sporem o porušování svého

Více

Výzva k hlasování, vznesená paní starostkou emailem dne 10. 12. 2011: Odpovědi:

Výzva k hlasování, vznesená paní starostkou emailem dne 10. 12. 2011: Odpovědi: Zápis č. 11 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 14. prosince 2011 Přítomni: dle prezenční listiny - Večeřová Helena, Mikulka Jiří, Ing. Petrtýl Jiří, MUDr. Sitař Ludvík, Míča Alois Omluveni:

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s. Pedstavenstvo akciové spolenosti Rizzo Associates Czech, a. s., se sídlem Plze, Vejprnická. 56, PS 318 00, IO: 453 53 409, zapsané v

Více

2. splašková kanalizace [441] - gravita ní Stoka Materiál Profil Délka gravita ní PVC KG DN 250 29,39 m V etn : 3 ks revizní šachta

2. splašková kanalizace [441] - gravita ní Stoka Materiál Profil Délka gravita ní PVC KG DN 250 29,39 m V etn : 3 ks revizní šachta Mstský úad ernošice odbor životního prostedí Oddlení vodního hospodáství Podskalská 1290/19 120 00 Praha 2 zivotni@mestocernosice.cz Dle rozdlovníku oprávnná úední osoba: Renata Ciprysová telefon: 221

Více

Zpravodaj.36 prosinec 2011

Zpravodaj.36 prosinec 2011 Vážení spoluobané, Opt se blíží vánoní svátky a konec roku 2011. Nastává tedy i as bilancování, co se nám za ten uplynulý rok podailo a co jsme nezvládli podle svých pedstav. Doufám, že se vám podaí najít

Více

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, 742 21 Kop ivnice

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, 742 21 Kop ivnice Stedisko sociálních služeb msta Kopivnice, p.o. eská 320, 742 21 Kopivnice ÍLOHA. 2 ke Smlouv o poskytnutí služby sociální pée Odlehovací služby PRAVIDLA POSKYTOVATELE PRO ODLEHOVACÍ SLUŽBU 1. Poslání

Více

ZPRAVODAJ.5/07 Obce Kojetice ze dne 25.6.2007

ZPRAVODAJ.5/07 Obce Kojetice ze dne 25.6.2007 ZPRAVODAJ.5/07 Obce Kojetice ze dne 25.6.2007 Ohlédnutí: Vítání obánk Sportovní dtský den Svatovítská pou Sportovní aktuality!!"# - OZ schválilo zprávu auditora o výsledku pezkoumání hospodaení obce a

Více

Zápis ze 3. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 9. 2. 2012

Zápis ze 3. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 9. 2. 2012 Technická 2 616 69 Brno Zápis ze 3. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 9. 2. 2012 Místo konání: zasedací místnost dkana FSI VUT v Brn, Technická 2 as konání: 13:00 15:15 Pítomni: dle

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 6/2015. konaného dne 29.10.2015 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 6/2015. konaného dne 29.10.2015 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/01184/15 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 6/2015

Více

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 11.2. 2012 od 18,00 hodin ve Vojovicích Hospoda U Kovboje

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 11.2. 2012 od 18,00 hodin ve Vojovicích Hospoda U Kovboje ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 11.2. 2012 od 18,00 hodin ve Vojovicích Hospoda U Kovboje Termín: Sobota 11.2.2012 od 18,00 hodin Místo : Vojovice Hospoda U Kovboje

Více

íslo 1, roník 17, leden 2011

íslo 1, roník 17, leden 2011 Vydává Obec Maletín, Maletín. 21, 789 01 Zábeh, IO: 302988, vydáno dne 27. 1. 2011 ev. íslo MK R: E 10391 íslo 1, roník 17, leden 2011 Z usnesení zastupitelstva obce ze dne 27.1. 2011 Zastupitelstvo schválilo:

Více

Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009

Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009 Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009 Pítomni: Hosté: Omluveni: Jan Pecina, Martin Musil, Ing. Petr Stank, Ing. Miloš Šabata, Antonín Pešek, Jaroslava Hanzalová,

Více

Statistická analýza volebních výsledk

Statistická analýza volebních výsledk Statistická analýza volebních výsledk Volby do PSP R 2006 Josef Myslín 1 Obsah 1 Obsah...2 2 Úvod...3 1 Zdrojová data...4 1.1 Procentuální podpora jednotlivých parlamentních stran...4 1.2 Údaje o nezamstnanosti...4

Více

íslo 9, roník 16, listopad 2010

íslo 9, roník 16, listopad 2010 Vydává Obec Maletín, Maletín. 21, 789 01 Zábeh, IO: 302988, vydáno dne 29. 11. 2010 ev. íslo MK R: E 10391 íslo 9, roník 16, listopad 2010 Z usnesení zastupitelstva obce ze dne 23.11. 2010 Zastupitelstvo

Více

Základní škola, Brno, Holzova 1, píspvková organizace ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLY

Základní škola, Brno, Holzova 1, píspvková organizace ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLY Obecná ustanovení Základní škola, Brno, Holzova 1, píspvková organizace ORGANIZANÍ ÁD ŠKOLY ást: 2. ŠKOLNÍ ÁD Na základ ustanovení 30, odst. 1) zákona. 561/2004 Sb. o pedškolním, základním stedním, vyšším

Více

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta.

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta. Stránka č. 1 z 9 Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta Začátek jednání: 19.15 hodin Přítomni: 14 Omluven: 0 Václav Petrásek

Více

Mezice 1907 - stìhování parní mlátièky k Veselým è. 5, napravo dùm Josefa Mrtýnka

Mezice 1907 - stìhování parní mlátièky k Veselým è. 5, napravo dùm Josefa Mrtýnka Mezice, malá vesnièka uprostøed Hané. Na první pohled nenápadná, skromná, bez nìjakých významných staveb èi známých míst. S jejími tøemi sty padesáti obyvateli a sto osmi domy ji mùžete objevit až na velmi

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

!"# $%&"' ((&) * " " +&12* 3& "&# # # 1 (#1 4,(( (,'&"/&* 5672* 8& # "(# 9".& "'#": %*! "* 0", (; ( '( &" -1 4* < 4 ( " -. "

!# $%&' ((&) *   +&12* 3& &# # # 1 (#1 4,(( (,'&/&* 5672* 8& # (# 9.& '#: %*! * 0, (; ( '( & -1 4* < 4 (  -. 2 Informace Msíník o farnosti farnosti sv. Bartolomje 4 2006!" $%&"' ((&) * +"','*! ("( -".!"/"0'-( " " +&12* 3& "& 1 (1 4,(( (,'&"/&* 5672* 8& "( 9".& "'": %*! "* 0", (; ( '( &" -1 4* < 4 ( " -. " '",'

Více

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci.

Více

Květen Z jednání obecního zastupitelstva

Květen Z jednání obecního zastupitelstva Květen 2006 Milí čtenáři, Přísloví praví, že boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě. Po jisté době vždy bezpečně vyhodnotí vše dobré i špatné, co v životě děláme. Čas od času se do role těchto mlýnů

Více

#$!%%%&'.,/-01.2 0,-

#$!%%%&'.,/-01.2 0,- !" #$!%%%&' Ro ník ()* $+#$, ()* $+#-.,/-01.2 0,-,*/33/!! Národ, který nezná svou minulost, se odsuzuje k tomu, aby ji znovu prožil. Giuseppe Ungaretti OTÁZKY K OPAKOVÁNÍ 1) Jak se jmenovala mezinárodní

Více

SALIX, družstvo pro zlepšování životního prostedí v Praze I 00148016, Upravená 253, 102 000 Praha 10 - Štrboholy DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

SALIX, družstvo pro zlepšování životního prostedí v Praze I 00148016, Upravená 253, 102 000 Praha 10 - Štrboholy DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA SALIX, družstvo pro zlepšování životního prostedí v Praze I 00148016, Upravená 253, 102 000 Praha 10 - Štrboholy DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražebník touto dražební vyhláškou vyhlašuje konání spolené dražby dobrovolné

Více

Zápis. z veřejného jednání obecního zastupitelstva v Černíkovicích, konaného dne 21. 5. 2015 v 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice

Zápis. z veřejného jednání obecního zastupitelstva v Černíkovicích, konaného dne 21. 5. 2015 v 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zápis z veřejného jednání obecního zastupitelstva v Černíkovicích, konaného dne 21. 5. 2015 v 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Místo konání: společenská místnost DPS Černíkovice Datum

Více

)*+,-./!0).)!112 ! " Kategorie: M60, Limit: 90 minut, Délka trat: 3,0 km, 3,5 MHz, TX: 4

)*+,-./!0).)!112 !  Kategorie: M60, Limit: 90 minut, Délka trat: 3,0 km, 3,5 MHz, TX: 4 !"#$%&'( )*+,-./!0).)!112! " #$%&$'()*+,$-*%,( Kategorie: M60, Limit: 90 minut, Délka trat: 3,0 km, 3,5 MHz, TX: 4 1. 73 Koudelka Karel FPA4001 4 39:14 III. 30 Kategorie: M50, Limit: 90 minut, Délka trat:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 12.11.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 12.11.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 12.11.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 18.00 hod. do 19.20 hod Přítomni: Vladimír Hlaváček, Ing. Jana Švandová,

Více

V. Škola v letech 1960 až 1978

V. Škola v letech 1960 až 1978 V. Škola v letech 1960 až 1978 Školská reforma z roku 1953 nesplnila oekávání. V druhé polovin padesátých let se proto zaalo vážn uvažovat o obsahové a organizaní pestavb celého školství. První etapa pestavby

Více

NOVOROČNÍ ZPRAVODAJ 1 / 2016

NOVOROČNÍ ZPRAVODAJ 1 / 2016 NOVOROČNÍ ZPRAVODAJ 1 / 2016 BLAHOPŘEJEME v 1. čtvrtletí roku 2016 se dožijí životního jubilea tito naši občané: Turek Ladislav Horská Dagmar Václavová Drahomíra Cibulková Marta Čampula Jaroslav Kaslová

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

Zápis ze zasedání veřejného Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 12.6.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání veřejného Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 12.6.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov konaného dne 12.6.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) Přítomni: J.Pružinec, R.Horová, Z.Šmausová, J.Husnajová, M.Dušková, M.Suchopárková, Petr Ton

Více

Zápis č. 23 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části

Zápis č. 23 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 23 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Datum jednání: 25. 11. 2013 Místo jednání: kancelář

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda, Josef Lácha Omluven: Josef Brouček, Michaela

Více

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI Zadavatel: Správce: Pan Marek Szewczyk Parkers s.r.o. Jeseniova 2852 Náměstí Míru 820/9, 120 53 Praha 2 13000, Praha 3 IČ: 26953544 V Praze dne 05.10.2015 MODERNÍ SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 20. 2. 2014

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 20. 2. 2014 Zápis č. 25 Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 20. 2. 2014 Schůze začala v 18 hodin Přítomni: p. Mašek, p. Šimková, p. Hudecová, p. Pilous, p. Kadlec,, p. Routa. P. Říha Omluveni: p. Rendlová,

Více

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Vojtěch Šín, Bc. Marek Karger, Ladislav Karn, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

Zápis č. 4/2010. ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy

Zápis č. 4/2010. ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy Zápis č. 4/2010 ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy Přítomni: Jiruše Josef, Vágner Rudolf, Vymlátil Milan, Besserle Josef,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

Zápis z veřejného zasedání ZO ze dne 18. 6. 2009 Zápis č. 5

Zápis z veřejného zasedání ZO ze dne 18. 6. 2009 Zápis č. 5 Zápis z veřejného zasedání ZO ze dne 18. 6. 2009 Zápis č. 5 Přítomni: Zahradník, Kubelová, Kraut, Dvořák, Vrbová, Páleníček, Beneš, Štolba Omluveni: Saro Zapisovatel: Dvořák Ověřovatelé zápisu: Dvořák,

Více

V textu jsou barevn odlišeny metodické vsuvky barevn. Mly by studenta pi vypracovávání práce nasmrovat.

V textu jsou barevn odlišeny metodické vsuvky barevn. Mly by studenta pi vypracovávání práce nasmrovat. Státní dchod za souasných legislativních podmínek Vzorová semestrální práce s metodickými pokyny pro úely pedmtu KIV/MAF Tento dokument byl vypracován v rámci projektu financovaného z fondu rozvoje vysokých

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTNÍ STAVBY VEEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTNÍ STAVBY VEEJNOU VYHLÁŠKOU !"! ERART company s r.o. Raisova 13/2103 360 01 Karlovy Vary Spisový znak: 328.3 Archiv.znak: A/ 20 Váš dopis zn.: Naše znaka: Spis.zn.. 155/08 Datum: 2008-08-19 ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTNÍ

Více

2. Majetkové záležitosti. 1) Výběrové řízení na provádění pěstebních prací v lesích města Strakonice pro rok 2015 Usnesení č.

2. Majetkové záležitosti. 1) Výběrové řízení na provádění pěstebních prací v lesích města Strakonice pro rok 2015 Usnesení č. - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Z á p i s z 7. jednání Rady

Více

Dtské centrum pedagogika volného "asu v p#edškolním vku

Dtské centrum pedagogika volného asu v p#edškolním vku Univerzita Tomáše Bati ve Zlín Fakulta humanitních studií Institut mezioborových studií Brno Dtské centrum pedagogika volného "asu v p#edškolním vku (bakalá#ská práce) Vedoucí bakalá#ské práce: PaedDr.

Více

Zápis z 3. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 17.12.2010

Zápis z 3. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 17.12.2010 Zápis z 3. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 17.12.2010 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 17.12.2010 Přítomni: Mgr.Bartošová Kateřina, p.ing. Bělíček Miroslav, p.brda

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově ze dne 18.06.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.koch,p.farář V.,p.Schwarz,p.Wolf,p.Levko,p.Kovářová,p.Topinková,p.Dyková, p.krejnický.p.farář

Více

Spoleenství vlastník Semická 2026

Spoleenství vlastník Semická 2026 Spoleenství vlastník Semická 2026 spoleenství vlastník jednotek I 274 44 465, se sídlem Praha 4, Modany, Semická 2026, PS 143 00, zapsané v rejstíku spoleenství vlastník jednotek vedeném Mstským soudem

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Přítomni: 1. Karel Pačiska (předseda) 5. Pavel Nevrkla (místopředseda) 2. Radim Švejda

Více

Zápis z 10. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 1. 11. 2012

Zápis z 10. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 1. 11. 2012 Technická 2 616 69 Brno Zápis z 10. ádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brn dne 1. 11. 2012 Místo konání: zasedací místnost dkana FSI VUT v Brn, Technická 2 as konání: 14:00 16:45 Pítomni: dle

Více

Stanovy a jednací ád Studentského parlamentu msta Tebíe

Stanovy a jednací ád Studentského parlamentu msta Tebíe Stanovy a jednací ád Studentského parlamentu msta Tebíe lánek I Úvodní ustanovení a) Stanovy a jednací ád Studentského parlamentu msta Tebíe (dále jen Parlament) upravuje pípravu, svolání, prbh jednání.

Více

3. Zpráva o hospodaení SRPŠ k 13.9.2012. viz píloha píjm a výdaj za rok 2011, II.pololetí 2011/2012

3. Zpráva o hospodaení SRPŠ k 13.9.2012. viz píloha píjm a výdaj za rok 2011, II.pololetí 2011/2012 Zpráva z Plenárního zasedání SRPŠ ze dne 13.9.2012 1. Zahájení zasedání- pí. Ivana Švejdová pivítala pítomné zástupce tíd a zástupce školy. V úvodu pronesla pár slov k bývalému editeli p. Sedlákovi a byl

Více

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů:

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů: Čj: Prv 2/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 2 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 9. 3. 2016 v 19:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

BILÍKOVÁ, Adéla. Malý slovník abstraktních pojm. Knihovna msta Police nad Metují, 2000, 27 volných list v deskách+ videokazeta.

BILÍKOVÁ, Adéla. Malý slovník abstraktních pojm. Knihovna msta Police nad Metují, 2000, 27 volných list v deskách+ videokazeta. Andrea Hudáková: MALÝ SLOVNÍK ABSTRAKTNÍCH POJM BILÍKOVÁ, Adéla. Malý slovník abstraktních pojm. Knihovna msta Police nad Metují, 2000, 27 volných list v deskách+ videokazeta. Diplomová práce Adély Bilíkové

Více

Zápis. 11 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 10. listopadu 2004 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 11 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 10. listopadu 2004 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, setkáváme se znovu na poátku msíce. Tentokrát je to poslední msíc v roce. Ten je v naší obci asto charakterizován prvním snhem. Ten však letos pišel o nco díve a jak pišel, tak i odešel. V

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12.

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. Město Pohořelice Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník Omluven:

Více

Pravidla pro prodej bytových jednotek a domů s byty z majetku města Lanškroun

Pravidla pro prodej bytových jednotek a domů s byty z majetku města Lanškroun nám. J. M. Marků 12, Lanškroun Vnitřní Město, 563 16 Lanškroun, www.mesto-lanskroun.cz Kancelář starosty a tajemníka Čj.: 19732/2009/SEK/PBr Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 0 Spisový znak:

Více

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) - omluven Teodor

Více

Putování po archivech (nejen) za rodovou historií

Putování po archivech (nejen) za rodovou historií Putování po archivech (nejen) za rodovou historií Čísla popisná 2. část Stavení domkářů postavená před rokem 1719 (Pokračování) Na konci purkrechtní knihy z let 1701-1793 je seznam (index) stavení, postavených

Více

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018 Zpracováno pro obec Anenská Studánka Schváleno na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 12.02.2016.. Růžena

Více

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái. Dostává se Vám do rukou kvtnové íslo našeho zpravodaje, které je opt trochu tení než ísla minulá. To však neznamená, že by v nm nco chybí (alespo v to doufáme). Msíc erven je tradin msícem

Více

CO S SEBOU NA TÁBOR. http://www.ltcamp.cz

CO S SEBOU NA TÁBOR. http://www.ltcamp.cz CO S SEBOU NA TÁBOR 1 Tento pehled je uren pedevším rodim, kteí posílají poprvé své dti na náš tábor. Rozhodn si neklade za cíl vyjmenovat veškeré možné táborové vybavení a dopodrobna o nm informovat.

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Přítomni: p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS., p. Lubomír Kopecký,

Více

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU V zájmu zajištní jednotného postupu pi pevodech nemovitého majetku msta do vlastnictví fyzických nebo právnických

Více

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Zápis č. 1/2015 z obecního zastupitelstva obce Lštění, konaného dne 20. 1. 2015 od 18:00 hodin

Zápis č. 1/2015 z obecního zastupitelstva obce Lštění, konaného dne 20. 1. 2015 od 18:00 hodin Zápis č. 1/2015 z obecního zastupitelstva obce Lštění, konaného dne 20. 1. 2015 od 18:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Klenovec, Vladimíra Skuhrovcová, Vladimír Kadlec, Jaromír Stolař, Ing. Zdeněk Dolejší,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Klatovy Energetické

Více

Veřejné zasedání č. 3 / 2007

Veřejné zasedání č. 3 / 2007 Veřejné zasedání č. 3 / 2007 Dne 29.3.2007 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína. Přítomni : 9 členů p. Jozef Sliacky, p.miloš Dostalý, p. Petr

Více

ZÁPIS z 5. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 15.5.2006 od 18,00 hodin na OÚ, p. 172.

ZÁPIS z 5. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 15.5.2006 od 18,00 hodin na OÚ, p. 172. ZÁPIS z 5. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 15.5.2006 od 18,00 hodin na OÚ, p. 172. Program: 1. Program. 2. Schválení programu. 3. Rozbor hospodaení za I. tvrtletí. 4. Výroní

Více

Program 6. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 12. 05. 2015 v 17.15 hod.

Program 6. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 12. 05. 2015 v 17.15 hod. Program 6. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 12. 05. 2015 v 17.15 hod. 1 / 6 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 6 Volba ověřovatelů a zapisovatelky. 3 / 6 Kontrola

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 27 ze dne 13.5.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 27 ze dne 13.5.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 27 ze dne 13.5.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 7 občanů P r o g r a m : 1) Zahájení, jmenování

Více

POL. ÚZ POSKYTNUTO ERPÁNO

POL. ÚZ POSKYTNUTO ERPÁNO Závrený úet Návrh závreného útu obce HRDLÍV za rok 2012 /zpracovaný na základ 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot, ve znní pozdjších pedpis/ Údaje o obci: Adresa: Obec Hrdlív,

Více

Vyzkoušejte si své znalosti.

Vyzkoušejte si své znalosti. Vyzkoušejte si své znalosti. 1. NEHODA Potáp?? Tento dvaa?ty?icetiletý muž má potáp??ské opráv?ní od r. 1992. Od té doby provedl více než 80 ponor?, z?ehož bylo jen v lo?ském roce 11. K jeho pravidelným

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Zajištní služeb personální agentury (vyhledání a

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a čas konání: 29.4.

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

Vdelského zpravodaje s øadou

Vdelského zpravodaje s øadou Novosedelský zpravodaj www.nove-sedlo.cz bøezen 2016 císlo 3 rocník VI. ážení ètenáøi, opìt se k Vám dostalo další èíslo Novose- Vdelského zpravodaje s øadou informací o životì v našich obcích a i nìco

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Adresa : Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II Telefon : ústedna - 384 351 111 fax 384 361 503 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

PØIHLÁŠKA K REGISTRACI

PØIHLÁŠKA K REGISTRACI K04SD25511_1.pdf Celnímu úøadu Než zaènete vyplòovat tiskopis, pøeètìte si, prosím, pokyny. 01 Daòové identifikaèní èíslo 02 První registrace / oznámení zmìny*) otisk prezentaèního razítka celního úøadu

Více

Zápis ze schze výkonného výboru MAESTRO CLUBU Kolovraty

Zápis ze schze výkonného výboru MAESTRO CLUBU Kolovraty Zápis ze schze výkonného výboru MAESTRO CLUBU Kolovraty Termín: Sobota 23. 9. 2006 19:00 22:00 Úast: Souek Petr, Ing. Konená Jana, Ing. Majer Petr Ilenková Radana Omluven: Novák Filip Hosté: Výkonný výbor

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Přítomni: p. Antonín Brašna, p. Petr Grün, p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 4), Bc. Jitka Martínková,

Více