Jak růst s Apple? Staňte se autorizovaným prodejcem Apple a získejte výhody

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak růst s Apple? Staňte se autorizovaným prodejcem Apple a získejte výhody"

Transkript

1 Jak růst s Apple? Staňte se autorizovaným prodejcem Apple a získejte výhody

2 Úspěch Vašeho podnikání s Apple Jsme distributorem značky Apple a víme, jaké výhody spolupráce s Apple nabízí. Rádi bychom Vám ukázali, co můžete získat, stanete-li se autorizovaným Apple prodejcem. Toto je přehled nejdůležitějších výhod, které Vám tento program nabízí: díky velmi rychle rostoucí síle značky Apple můžete získat navýšení prodejů a vstoupit do nových segmentů trhu můžete začít nabízet nové zajímavé služby zákazníkům, a tím i navýšit Váš zisk na produktech získáte marži, kterou můžete dále navyšovat zlepšováním prodejních dovedností a znalostí produktů Apple

3 Co obnáší být autorizovaným prodejcem Apple? Autorizovaným prodejcem Apple se může stát společnost, která splní kritéria daná programem Apple Authorised Reseller (AAR) a stane se obchodním partnerem autorizovaného distributora. Výhody programu Apple Authorised Reseller dodatečná marže možnost objednávat Mac konfigurace na míru pro Vaše zákazníky přímý on-line přístup k prodejním a marketingovým materiálům možnost získání demo produktů speciální školení na technologie a produkty Apple podpora od business manažerů autorizovaného distributora vaše společnost bude uvedená na strankách Apple v sekci kde koupit, noví zákazníci si Vás pak lépe najdou Takto spolupracuje Apple s partnery Každý prodejce, který splní vstupní požadavky, se může stát autorizovanám prodejcem. Jako autorizovaný prodejce pak může nejlépe využít potenciál značky Apple. Více možností spolupráce s Apple Autorizovaný prodejce Apple se může zařadit při splnění dalších podmínek do následujících dvou programů: Apple Premium Reseller Kamenné prodejny mohou zístkat status Apple Premium Reseller (APR). APR prodává celý sortiment značky Apple a poskytuje služby zákazníkům na nejvyšší úrovni. Apple Solution Expert Apple Solution Experts poskytuje vysoce specializované služby a řešení pro specifické segmenty v oblasti hardware a software a služeb. Zejména v oblasti hudby, profesionálního videa, fotografie a vzdělávání. Tento program vyžaduje odborné školení a certifikace

4 Staňte se součástí úspešného příběhu společnosti Apple Sledujte, jak Apple produkty mění prostředí, v němž se prodávají a co s nimi získají zákazníci, kteří je začnou používat.

5 Inovace jako hlavní cíl V sedmdesátých letech dosáhl Apple revolučního úspěchu v oblasti PC se svým Apple II a znovu pak v osmdesátých letech s Macintoshem. Dnes je Apple se svými produkty - počítači a software, enormně úspěšným ipodem a revolučním iphonem - jedničkou v oboru. Proč zákazníci milují Mac? Software na každém Macu pochází od stejného výrobce jako samotný počítač, a tak zákazník dostane optimalizovaný počítač, který je bezpečný, stabilní a výkonný, ale také elegantní a uživatelsky příjemný. Nabídka produktů Apple Apple nabízí celou řadu úspěšných produktů, které můžete ve svém obchodě prodávat. Díky inovativnímu přístupu, který Apple nabízí, snadno získáte nové i stávající zákazníky na novou nabídku produktů ve Vaší prodejně. Mac Mac mini imac MacBook MacBook Air MacBook Pro Mac Pro Xserve Více paměti, rychlejší procesor, výkonná grafická karta NVIDIA. A stále nejúspornější stolní počítač na světě. Štíhlý design, fantastistický výkon, to je imac. Nejnovější Intel Core 2 Duo procesory, až 4GB operační paměti. Předinstalovaný Mac OS X Snow Leopard a ilife 09. Tenčí, lehčí a výkonnější. Macbook je nyní vybavenvlastní grafikou NVIDIA a skleněným Multi-Touch trackpadem. Lepší po všech stránkách. Tenký jako vždy, rychlý jako nikdy. MacBook Air nepřestává posouvat hranice možností. Supertenký, superpřenosný. Vysoký výkon nyní můžete mít ve třech velikostech. 13, 15 a 17 palců. Displej s LED podsvícením, výkonná NVIDIA grafika a skleněný Multi-Touch trackpad. Anděl s ďáblem v těle. Nový čtyřjádrový procesor Intel Xeon Nehalem se čtyřmi jádry na jediném čipu a integrovaným řadičem dosahuje téměř dvojnásobného výkonu. Xserve je velice výkonný HE-Server určený pro montáž do racku. Obsahuje předinstalovaný Mac OS X Leopard Server pro neomezený počet klientů. ipod Software ipod Max OS X ilife iwork Programy pro profesionály Celosvětově nejoblíbenější rodina digitálních přehrávačů. ipod shuffle, ipod classic ipod nano a ipod touch. Mac OS X Snow Leopard je postaven na bytelné unixové základně a navržen pro jednoduché intuitivní ovládání. Tento operační systém činí Mac inovativnějším, vysoce bezpečným, kompatibilním a snadno použitelným. Prostě nic podobného neexistuje. Spravujte Vaše fotografie podle tváří či míst s iphoto. Vytvářejte a stříhejte filmy s imovie během pár minut. Nebo se naučte hrát s GarageBand na klavír či kytaru. Dokumenty, tabulky, a prezentace ve stylu Mac. Vytvářejte profesionální dokumenty pomocí kancelářského balíku iwork. jako napřiklad Final Cut Studio pro střih videa, Aperture pro profesionální práci s fotografiemi. a Logic Studio pro realizaci hudebních nápadů v profesionální produkci.

6 Takto můžete zvýšit prodeje s Apple

7 Splnění přání zákazníků Dnešní zákazníci očekávají stále narůstající výběr produktů a služeb, které splňují jejich profesní a osobní nároky. Apple ví, jak vyvíjet produkty, které moderní trh vyžaduje a jsou uživatelsky příjemné. WW Revenue (Apple Fiscal Qtr) Q1 08 $9.6bn +35% YoY Q2 08 $7.51bn +42% YoY Q3 08 $7.46bn +37% YoY Q4 08 $7.9bn +27% YoY Q1 09 $10.17bn +6% YoY WW Mac Sales (Apple Fiscal Qtr, Units) Q1 08 2,319, % YoY Q2 08 2,289, % YoY Q3 08 2,496, % YoY Q4 08 2,611, % YoY Q1 09 2,524,000 +9% YoY WW ipod Sales (Apple Fiscal Qtr, Units) Q ,121,000 +5% YoY Q ,644,000 +1% YoY Q ,011, % YoY Q ,020,000 +8% YoY Q ,727,000 +3% YoY Možnosti růstu Firemní zákazníci Ať už v sektoru malých a středních podniků, stále více firemních zákazníků se rozhoduje pro Mac. Apple produkty mohou pomoci snížit náklady, zvýšit produktivitu, minimalizovat rizika a zvýšit flexibilitu. Koncoví uživatelé V poslední době roste prudce poptávka po produktech Apple v domácnostech. Zákazníci, kteří přešli na Mac z PC se ukazují být velmi věrnými a často se vracejí nakupovat další počítače či příslušenství. S více než 55 miliony prodaných ipodů za poslední rok, má Apple mnoho spokojených zákazníků, kteří mohou mít zájem i o produkty Mac. Zákazníci v sektoru vzdělávání Sektor vzdělávání poskytuje mnoho příležitostí pro prodej produktů Apple. Macy fungují ve stávajících sítích založených na otevřených standardech. Jsou nenáročné na údržbu, a tím pomahají studentům i učitelům. Apple také poskytuje zajímavé školské slevy a ceny software. Zpracování videa Více zákazníků, vyšší prodej Autorizovaný prodejce Apple je pro širokou základnu zákazníků správným partnerem. S oblíbenými výrobky jako ipod a rozsáhlým sortimentem příslušenství můžete oslovit ještě více zákazníků. Mac produkty a služby s nimi spojené také mohou přilákat nové zákazníky. Stále více privátních a firemních uživatelů potřebuje zpracovávat video. Řešení pro tuto skupinu zákazníků je Apple Final Cut Express, Final Cut Studio a Final Cut Server. Fotografie S programy od Apple lze rychle fotografie importovat, upravovat a publikovat. Vy, jako prodejce jedinečné kombinace Mac hardware, Aperture software a geniálního operačního systému Mac OS X, takto zíkáte přístup k rychle se rozvíjejícímu segmentu trhu. Hudba S řešením od Apple mohou hudebníci snadno proměnit své nápady v profesionální nahrávky. Logic Studio a Logic Express jsou ideální jak pro domácí, tak studiové užití, pro nahrávání, editaci a mix hudby.

8 Více příležitostí pro vyšší zisky Third-party produkty. Úspěch ipodu vyvolal velkou poptávku po různém příslušenství, což jsou výrobky s vysokou ziskovou marží pro obchodníky. Je zde mnoho příležitostí pro prodej dalších produktů. napříkad software, reproduktory, obaly, kabely, high-end monitory, periferie atd. CTO-Service (Configure-to-Order). Autorizovaný prodejce může nabídnout svým zákazníkům také konfigurace počítačů na míru (tzv. CTO Configure-To-Order). Po zadání požadavku u distributora dostane prodejce cenovou nabídku na vlastní kofiguraci. Díky CTO konfiguracím můžete také docílit vyšší prodejní ceny a tím i zvýšit svou marži.

9 Podpora prodeje a školení. Autorizovaní prodejci mají přímou podporu od Apple business manager. To může přispět k rozvoji nových podnikatelských nápadů a udržovat vztahy se zákazníky. Kromě toho existuje několik training programů, Apple, které jsou určeny ke zvýšení prodeje prostřednictvím efektivního prodeje výrobků Apple. Apple Sales Training Online. Apple Sales Training Online ASTO Program je služba pro ty, kteří zajišťují prodej a podporu řešení Apple. Více než členů po celém světě v současné době používají program s cílem zlepšit jejich know-how a znalosti a dozvědět se více o Apple produktech a technologiích a zdokonalit si své prodejní dovednosti. Kurzy jsou k dispozici on-line, takže budete mít svůj osobní studijní plán, ve vlastních rukou. V Kromě toho můžete také najít další speciální nabídky vzdělávání a komunikace, jako jsou podcasty a webcasty, kde můžete komunikovat přímo s produktovými manažery Apple. Apple školení a certifikace. V nabídce jsou školení jak pro Mac OS X, Mac OS X Server, Xsan, ilife a iwork, tak pro profesionální aplikace od Apple (Aperture, Color, DVD Studio Pro, Final Cut Pro, Final Cut Server, Logic Pro, Motion, Shake a Soundtrack Pro). Marketingové materiály. Mimo jiné je k dispozici také Apple Sales Web, extranet pro obchodníky, s přístupem k marketingovým a prodejním materiálům. Dále budete dostávat pravidelné o novinkách a dění kolem Apple. Obraťte se ješte dnes na Vašeho distrubutora! Tato brožura obsahuje stručný přehled výhod, které přináší statut autorizovaného prodejce Apple. Pokud chcete vědět, jak snadno můžete zahájit váš obchodní úspěch, obraťte se na svého distributora.

10 Apcom tel: fax:

Jak růst s Apple? Staňte se autorizovaným prodejcem Apple a získejte výhody

Jak růst s Apple? Staňte se autorizovaným prodejcem Apple a získejte výhody Jak růst s Apple? Staňte se autorizovaným prodejcem Apple a získejte výhody Co obnáší být autorizovaným prodejcem Apple? Autorizovaným prodejcem Apple se může stát společnost, která splní kritéria daná

Více

Úvod do ilife 11. O jaké aplikace jde? 13. KAPITOLA 1 itunes 15

Úvod do ilife 11. O jaké aplikace jde? 13. KAPITOLA 1 itunes 15 Úvod do ilife 11 O jaké aplikace jde? 13 KAPITOLA 1 itunes 15 itunes ve stručnosti 16 Podrobněji k programu itunes 16 Ovládání 17 Stavový displej 18 Prohlížení 18 Vyhledávání 21 Tlačítka v okně itunes

Více

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS3S/T Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Obsah. Úvod 15. Vše potřebné o psaní a plánování 27. Oddíl I Preprodukce

Obsah. Úvod 15. Vše potřebné o psaní a plánování 27. Oddíl I Preprodukce Kapitola 1 Úvod 15 Jaké vybavení je zapotřebí? 18 Co to je digitální video? 18 Co znamená digitalizace? 20 Proč digitální video? 21 O čem se v knize dočtete 23 Část 1: Preprodukce 23 Část 2: Produkce 23

Více

Mac jako názor na svět

Mac jako názor na svět Macje životní styl Mac jako názor na svět Mac je součást života. Macje víc, než si umíte představ i t. Mac je nejlepší. Tohle všechno jste už asi slyšeli. Nechme na chvíli stranou, zda to je pravda, nebo

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro. VGN-NS3S/S Elegantní jednoduchost Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

O aplikaci Parallels Desktop 7 for Mac

O aplikaci Parallels Desktop 7 for Mac O aplikaci Parallels Desktop 7 for Mac Parallels Desktop 7 for Mac představuje zásadní upgrade softwaru Parallels pro používání Windows na Macu. O této aktualizaci Parallels Desktop 7 for Mac (sestavení

Více

Váš stylový multimediální společník v korálově růžovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v korálově růžovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS2S/P Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v korálově růžovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

ÚVOD DO EKOSYSTÉMU APPLE

ÚVOD DO EKOSYSTÉMU APPLE ÚVOD DO EKOSYSTÉMU APPLE MICHAL JANOŠEK ČÍSLO OPERAČNÍHO PROGRAMU: CZ.1.07 NÁZEV OPERAČNÍHO PROGRAMU: OP VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ZVYŠOVÁNÍ ODBORNÝCH KOMPETENCÍ AKADEMICKÝCH PRACOVNÍKŮ OSTRAVSKÉ

Více

Apple Professional Learning Nabídkový katalog

Apple Professional Learning Nabídkový katalog Apple Professional Learning Nabídkový katalog Využívejte své produkty společnosti Apple na maximum Apple věří, že technologie mohou měnit způsob, jakým studujeme a vyučujeme, a podle tohoto přesvědčení

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

CENÍK PRODUKTŮ APPLE Ceník je platný od 1.5.2012 do 31.5.2012

CENÍK PRODUKTŮ APPLE Ceník je platný od 1.5.2012 do 31.5.2012 MD322CZ/A MacBook Pro 15 15 LCD, Quad-Core i7 2.4GHz, 4GB, 750GB, HD Graphics, Radeon HD 6770M, SD APPLE 41 442 Kč 49 730 Kč MC814CZ/A imac 27 27 LCD, Quad-core i5 3.1GHz, 4GB, 1TB, Radeon HD 6970M 1GB,

Více

Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT

Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT Tisková zpráva Praha, 21. října 2008 Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT Dlouhá výdrž baterie, nízká hmotnost a propracovaný design dokonalý společník na cesty Širokoúhlý displej X-black LCD se zvýšenou

Více

Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200

Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200 Stránka č. 1 z 5 Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200 26.9.2007 - Procesor Intel Core 2 Duo 2,4 GHz a nekompromisní výkon grafické karty NVidia 8700M GT jsou hlavními zbraněmi nové řady

Více

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu HAL3000 Artemis W8 HAL3000 Artemis W8; Herní sestava HAL3000 Artemis představuje ideální volbu pro uživatele, kteří chtějí schopné a kvalitní PC v dostupnější kategorii pro hraní her na vysoké detaily

Více

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM CELKOVÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ: KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK INTEL vpro NAMÍSTO SAMOSTATNÉHO NOTEBOOKU A TABLETU PŘINÁŠÍ ÚSPORY KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM TABLET A NOTEBOOK V JEDINÉM ZAŘÍZENÍ

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Dell Latitude E6510. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné. Čelní pohled

Dell Latitude E6510. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné. Čelní pohled Dell Latitude E6510 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Čelní pohled 26 25 27 24 31 30 29 28 23 22 21 1 2 3

Více

Návod na použití. Panenka Barbie Video Girl

Návod na použití. Panenka Barbie Video Girl Panenka Barbie Video Girl Návod na použití INFORMACE O BEZPEČNOSTI BATERIÍ Za výjimečných podmínek mohou z baterií unikat tekutiny, které mohou způsobit popáleninu chemikálií nebo zničit Váš produkt. Abyste

Více

Software pro personalizaci karet

Software pro personalizaci karet Software pro personalizaci karet Intuitivní, rychlý a efektivní, těžko uvěřit, že je to software pro identifikační karty. Jediný program pro všechny tiskárny. Asure ID 7 pracuje s tiskárnami pro potisk

Více

System x Univerzita pro obchodní partnery. Aktuální programy. Martin Moravec, RunRate Leader CZ + SK martinxmoravec@cz.ibm.com, +420 731 435 916

System x Univerzita pro obchodní partnery. Aktuální programy. Martin Moravec, RunRate Leader CZ + SK martinxmoravec@cz.ibm.com, +420 731 435 916 System x Univerzita pro obchodní partnery Aktuální programy Martin Moravec, RunRate Leader CZ + SK martinxmoravec@cz.ibm.com, +420 731 435 916 Martina Kocourková, x86&puresystems Channel Sales Leader martina_kocourkova@cz.ibm.com,

Více

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM osokuna Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený potřebnými rozhraními: Sony představuje první Ultrabook TM Tenký a lehký počítač VAIO T11/T13 bude všude s vámi

Více

MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA

MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA 2 OBSAH Úvod Co je Jaltest? Na koho se zaměřuje? Diagnostické funkce Diagnostika závad Vynikající funkce Jaltest Expert Přídavné moduly Aktualizace Zařízení

Více

Příručka pro rychlý start

Příručka pro rychlý start Příručka pro rychlý start Vítá vás váš MacBook Air Pojďme rovnou začít. MacBook spustíte stisknutím zapínacího tlačítka. Průvodce nastavením vás poté provede několika úvodními kroky, takže budete moci

Více

Obsah. Úvod 13 Co a kde v knize najdete 13 Pro koho kniha je a jak ji číst 14 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15

Obsah. Úvod 13 Co a kde v knize najdete 13 Pro koho kniha je a jak ji číst 14 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15 Obsah Úvod 13 Co a kde v knize najdete 13 Pro koho kniha je a jak ji číst 14 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15 Kapitola 1 Seznamte se 17 Co je v krabici a jak ipad vypadá 17 Sluchátkový konektor 17

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

Maturitní témata. pro obor vzdělávání 18-20-M/01 Informační technologie

Maturitní témata. pro obor vzdělávání 18-20-M/01 Informační technologie Maturitní témata pro obor vzdělávání 18-20-M/01 Informační technologie školní rok 2012-2013 Praktická zkouška z odborných předmětů 1. téma a) Měření malých odporů pomocí Ohmovy měřicí metody b) 3D modelování

Více

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky DOKUMENT WHITE PAPER Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky Prosinec 2012 Shrnutí Středně velké podniky se snaží dosáhnout úspěchu v silně konkurenčním prostředí. Být úspěšný

Více

MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ)

MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ) Ostravská univerzita v Ostravě, Pedagogická fakulta MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ) ROSTISLAV FOJTÍK MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ) ROSTISLAV

Více

Ceník produktů Apple k 15. 02. 2013

Ceník produktů Apple k 15. 02. 2013 Ceník produktů Apple k 15. 02. 2013 Cena%s%DPH Cena%bez%DPH The New ipad 4 MD510SL/A ipad Wifi Black 16GB 10 658 Kč 12 897 Kč MD511SL/A ipad Wifi Black 32GB 12 492 Kč 15 115 Kč MD512SL/A ipad Wifi Black

Více

Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci

Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci Stránka č. 1 z 8 < Zpět na článek... Toshiba Portégé R400 foto: Jiří Zahrádka Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci 15.6.2007 - Tablety Toshiba se na trhu řadí k uznávanému zboží vybavenému

Více

Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26)

Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26) Technik PC a periferií (kód: 26-023-H) Autorizující orgán: Ministerstvo vnitra Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26) Týká se povolání: Technik PC a periférií Kvalifikační

Více

Obecný popis základní jednotky

Obecný popis základní jednotky Obecný popis základní jednotky Základní součástí počítačové sestavy je skříň. Zatímco bez monitoru či klávesnice by principiálně počítač jako takový mohl fungovat, skříň je neodmyslitelná, tj. je nejdůležitějším

Více

Příručka pro rychlý start

Příručka pro rychlý start Příručka pro rychlý start Vítá vás váš MacBook Air Pojďme rovnou začít. MacBook spustíte stisknutím zapínacího tlačítka. Průvodce nastavením vás poté provede několika úvodními kroky, takže budete moci

Více

Nové technologie v průmyslových PC

Nové technologie v průmyslových PC Nové technologie v průmyslových PC Ing. Dušan Vavrečka Směry v průmyslových PC Použití nových platforem Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad a CPU s nízkou spotřebou Rozvoj platformy AMD pro průmyslové aplikace

Více

GTX Titan. Osobní počítač (anglicky personal computer, zkratka PC, odborně také osobní mikropočítač) je označení pro

GTX Titan. Osobní počítač (anglicky personal computer, zkratka PC, odborně také osobní mikropočítač) je označení pro Gaming PC GTX Titan HDD Kancelářský PC Linux Ubuntu Server osobní mikropočítač) je označení pro (na rozdíl od dřívějších střediskových Nejrozšířenější architekturou bilní hardware. V počátcích byly DOS

Více

Mini PC HAL3000 NUC Passive. 15 890 Kč s DPH

Mini PC HAL3000 NUC Passive. 15 890 Kč s DPH HAL3000 NUC Passive i3 W10 Rozměrově malý, ale výkonově zajímavý počítač HAL3000 NUC využívá sílu nového procesoru Intel Core i3 (Broadwell), který je integrovaný na ultrakompaktní základní desce. Nezáleží

Více

Snadno přenosný notebook s výkonným procesorem a pokročilým zabezpečením. Oficiální webové stránky VAIO Europe

Snadno přenosný notebook s výkonným procesorem a pokročilým zabezpečením. Oficiální webové stránky VAIO Europe VGN-Z4XD/B Špičkový přenosný výkon Snadno přenosný notebook s výkonným procesorem a pokročilým zabezpečením Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

Elegantní společník do práce i domů, který spojuje výkon a pokročilé zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe

Elegantní společník do práce i domů, který spojuje výkon a pokročilé zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe VGN-SR19VN Váš mobilní partner Elegantní společník do práce i domů, který spojuje výkon a pokročilé zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

Obsah. Úvod 15. 1 Poznáváme Adobe Premiere Pro CS3 21. 2 Natáčení a zachytávání videa 41

Obsah. Úvod 15. 1 Poznáváme Adobe Premiere Pro CS3 21. 2 Natáčení a zachytávání videa 41 Obsah Úvod 15 O knize............................................15 Předpoklady.......................................16 Instalace aplikace Adobe Premiere Pro CS3...........16 Optimalizace výkonu...............................16

Více

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SLUŽBY

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SLUŽBY SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ SLUŽBY 58 Vydavatelské služby 58.1 Vydávání knih, periodických publikací a ostatní vydavatelské služby 58.11 Vydávání knih 58.11.1 Knihy v tištěné podobě 58.11.11 Učebnice

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách Technické informace Toshiba a Intel Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách S využitím mobilní technologie Intel Centrino Duo vyvinula společnost Toshiba nové notebooky,

Více

Poslouchejte odpovědně.

Poslouchejte odpovědně. Začínáme Nastavení, synchronizování a nabíjení. 1. Stáhněte a nainstalujte si nejnovější verzi itunes z www.itunes.com/download. 2. Připojte ipod touch k USB portu vašeho Macu nebo PC pomocí přibaleného

Více

Příručka pro rychlý start

Příručka pro rychlý start Příručka pro rychlý start Vítá vás váš MacBook Pro Pojďme rovnou začít. MacBook spustíte stisknutím zapínacího tlačítka. Průvodce nastavením vás poté provede několika úvodními kroky, takže budete moci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Výpočetní technika pro účely projektu OP VK ZŠ Brno část 2 Název projektu: Ukaž mi směr a já najdu cestu pro své povolání Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.16/01.0056

Více

Testování mobilního telefonu Apple iphone 4

Testování mobilního telefonu Apple iphone 4 Testování mobilního telefonu Apple iphone 4 semestrální práce předmětu Testování uživatelského rozhraní Jakub Véle - 1 - Popis přístroje Semestrální projekt se bude zabývat mobilním telefonem Apple iphone

Více

LEKCE 1 HRUBÝ STŘIH...19 LEKCE 2 SESTAVOVÁNÍ HRUBÉHO STŘIHU...67 LEKCE 3 DOKONČOVÁNÍ HRUBÉHO STŘIHU... 105 LEKCE 4 ÚPRAVA DÉLKY KLIPU...

LEKCE 1 HRUBÝ STŘIH...19 LEKCE 2 SESTAVOVÁNÍ HRUBÉHO STŘIHU...67 LEKCE 3 DOKONČOVÁNÍ HRUBÉHO STŘIHU... 105 LEKCE 4 ÚPRAVA DÉLKY KLIPU... STRUČNÝ OBSAH ZAČÍNÁME....................................................11 STŘIH V PROGRAMU FINAL CUT PRO LEKCE 1 HRUBÝ STŘIH.................................................19 LEKCE 2 SESTAVOVÁNÍ HRUBÉHO

Více

OBSAH ADOBE INDESIGN CS5 OFICIÁLNÍ VÝUKOVÝ KURZ

OBSAH ADOBE INDESIGN CS5 OFICIÁLNÍ VÝUKOVÝ KURZ OBSAH ZAČÍNÁME.............................................................11 O oficiálním výukovém kurzu............................... 11 Předpoklady............................................... 11

Více

1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks

1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks 1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks Požadováno Nabídka Cena Základní deska Procesor Paměti Grafická karta Síťová karta Zvuková karta Pevný disk DVD Skříň + zdroj Klávesnice Myš Operační systém Monitor Podpora

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

SOFTWARE A POČÍTAČOVÉ SÍTĚ. Alice Nguyenová

SOFTWARE A POČÍTAČOVÉ SÍTĚ. Alice Nguyenová SOFTWARE A POČÍTAČOVÉ SÍTĚ Alice Nguyenová SOFTWARE POČÍTAČE Operační systém Utility pomocné programy Ovladače Aplikační programové vybavení OPERAČNÍ SYSTÉM - OS - správce hardwarových prostředků - služby

Více

Text.Zive.cz. Na Invexu u nejvýkonnějších PC. Živě.cz - Na Invexu u nejvýkonnějších PC

Text.Zive.cz. Na Invexu u nejvýkonnějších PC. Živě.cz - Na Invexu u nejvýkonnějších PC Stránka č. 1 z 5 Text.Zive.cz Na Invexu u nejvýkonnějších PC 26. 10. 2007 Vágner Adam Bezpochyby nejvýkonnější herní mašina byla k vidění na společném stánku předních výrobců hardware v pavilonu F Stejně

Více

Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12

Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12 Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12 Praha, Česká republika, 3. září 2015 Toshiba Europe GmbH dnes představuje Satellite Radius 12, který vyniká nebývalou

Více

Položkový rozpočet - vybavení Koncertní sál

Položkový rozpočet - vybavení Koncertní sál Položkový rozpočet - vybavení Koncertní sál Vybavení MJ Množství Cena/MJ Celkem v Kč Videokamera pevná Full HD min. 8GB paměti, 25x optický zoom, foto 5,5Mpx, USB optická stabilizace, paměťové karty SD,

Více

ICT plán Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Příbram I, Jiráskovy sady 113 Školní rok 2015/2016

ICT plán Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Příbram I, Jiráskovy sady 113 Školní rok 2015/2016 ICT plán Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Příbram I, Jiráskovy sady 113 Školní rok 2015/2016 Telefon : 318 623 231, Fax: 318 624 067, IČ: 000 66702 www : www.szs.pb.cz, e-mail

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany. Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210. Téma sady: Informatika pro devátý ročník

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany. Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210. Téma sady: Informatika pro devátý ročník Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Informatika pro devátý ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_5A_13_Základní_deska Vyučovací předmět: Informatika

Více

Základní programové vybavení počítače

Základní programové vybavení počítače Základní programové vybavení počítače BIOS BIOS (Basic Input Output System) Program zabudovaný do osobních počítačů (konkrétně je součástí základní desky). Při zapnutí počítače spustí operační systém.

Více

Akce SanDisk platná od 15.4.2013 do 2.5.2013 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 15.4.2013 do 2.5.2013 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 15.4.2013 do 2.5.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

Řada DVR 630 a 650. Video Řada DVR 630 a 650. www.boschsecuritysystems.cz. 8kanálové a 16kanálové nahrávání v reálném čase s rozlišením CIF

Řada DVR 630 a 650. Video Řada DVR 630 a 650. www.boschsecuritysystems.cz. 8kanálové a 16kanálové nahrávání v reálném čase s rozlišením CIF Video Řada DVR 630 a 650 Řada DVR 630 a 650 www.boschsecritysystems.cz 8kanálové a 16kanálové nahrávání v reálném čase s rozlišením Flexibilní zobrazení se dvěma monitorovými výstpy Vzdálené zobrazení,

Více

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené.

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené. Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie Herní konzole Herní zařízení Historické počítače Herní konzole Gamepady Joysticky Taneční podložky Volanty Amiga Atari Commodore Československé

Více

HAL3000 MČR Pro 2016 - tak hrají skuteční profesionálové

HAL3000 MČR Pro 2016 - tak hrají skuteční profesionálové HAL3000 Herní sestava MČR Pro 2016 Sestava HAL3000 MČR Pro, se kterou si vychutnáte profesionální herní zážitky. Vypořádejte se všemi soupeři stylově a bez kompromisů. Vaše rychlé reakce a pokyny dokonale

Více

12 999,- NEJLEPŠÍ NOTEBOOK! 12 490,- TRHÁK PLNÁ. 2000,-Kč! BOMBASTICKÝ POČÍTAČ! VÝBAVA! UŠETŘÍTE 15,6 NOTEBOOK TRHÁK. HP G62-b21EC

12 999,- NEJLEPŠÍ NOTEBOOK! 12 490,- TRHÁK PLNÁ. 2000,-Kč! BOMBASTICKÝ POČÍTAČ! VÝBAVA! UŠETŘÍTE 15,6 NOTEBOOK TRHÁK. HP G62-b21EC BOMBASTICKÝ NOTEBOOK! PLNÁ! UŠETŘÍTE 2000,-Kč! Paměť 3GB HDD 320GB Grafika 512MB Dvoujádrový procesor HP G62-b21EC 15,6 NOTEBOOK 12 999,- Kč s dph Vynikající notebook! Model HP G62: veliký 15,6 širokoúhlý

Více

Ceník - příslušenství na ipad Obaly a brašny na tablety

Ceník - příslušenství na ipad Obaly a brašny na tablety Obaly a brašny na tablety AHA pouzdro na Apple ipad2 "Pixel", 24,6 cm (9,7") Padfolio Ochranný obal s funkcí stojanu pro ipad2 - chrání ipad2 před nečistotami a poškrábáním - odolný vnější materiál - Apple

Více

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava_17.5.2013 STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Uchazeč vyplní žlutě označená pole Výkon procesoru

Více

OBSAH CO JE CO ANEB 0 DIGITÁLNÍ MAGII 1 OBRAZ A ZVUK V ŘEČI JEDNIČEK A NUL 7

OBSAH CO JE CO ANEB 0 DIGITÁLNÍ MAGII 1 OBRAZ A ZVUK V ŘEČI JEDNIČEK A NUL 7 OBSAH / kapitola t CO JE CO ANEB 0 DIGITÁLNÍ MAGII 1 kapitola 2 OBRAZ A ZVUK V ŘEČI JEDNIČEK A NUL 7 N eb číslo je nesm rtelné 8 Výhod je více (i méně) 9 Digitální fotografie a video 10 Digitalizace obrazu

Více

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Informatika pro devátý ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_5A_19_Paměti_počítače Vyučovací předmět: Informatika

Více

Dell Latitude E6420/E6520

Dell Latitude E6420/E6520 Dell Latitude E6420/E6520 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Latitude E6420 čelní a zadní pohled Obrázek 1.

Více

Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT H/01 Kuchař - Číšník. IKT Informační a komunikační technologie

Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT H/01 Kuchař - Číšník. IKT Informační a komunikační technologie Číslo projektu školy Číslo a název šablony klíčové aktivity Číslo materiálu CZ.1.07/1.5.00/34.0963 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_ICT_II_S1_02 Popis výukového materiálu

Více

Historii Apple. Současnost v Apple. Jak se vyvíjel MacOS. Zajímavosti MacOS vs. Microsoft Windows. Provedeme některá srovnání

Historii Apple. Současnost v Apple. Jak se vyvíjel MacOS. Zajímavosti MacOS vs. Microsoft Windows. Provedeme některá srovnání Tomáš Drn Historii Apple. Současnost v Apple. Jak se vyvíjel MacOS. Jaký je nyní. Zajímavosti MacOS vs. Microsoft Windows. Provedeme některá srovnání Apple založen 1976. Steven Wozniak a Steven Jobs. Operační

Více

Programové vybavení počítače

Programové vybavení počítače Programové vybavení počítače Číslo projektu Název školy Předmět CZ.1.07/1.5.00/34.0425 INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ BENEŠOV Černoleská 1997, 256 01 Benešov IKT Tematický okruh Téma Počítač Programové

Více

Příručka pro rychlý start

Příručka pro rychlý start Příručka pro rychlý start Vítá vás váš MacBook Pojďme rovnou začít. MacBook spustíte stisknutím zapínacího tlačítka. Průvodce nastavením vás poté provede několika úvodními kroky, takže budete moci svůj

Více

Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728

Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728 Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728 Děkujeme, že jste si koupili námi distribuovaný výrobek! Pomocí tohoto stručného návodu můžete provést základní nastavení Vaší IP kamery. Další podrobnosti

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Vše pro obchodní jednání v jedné brašně Stylový a velmi tenký notebook LIFEBOOK UH572 Ultrabook společnosti Fujitsu je nejlepší volbou pro každodenní

Více

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití Wi-Fi HDD... 5 2.2. Pro uživatele MAC OS... 5 2.3. Připojení Wi-Fi HDD k počítači prostřednictvím

Více

Obsah. Úvod... 2. Co je KORG KONTROL Editor?... 2 Požadavky na systém... 2 Instalace... 3

Obsah. Úvod... 2. Co je KORG KONTROL Editor?... 2 Požadavky na systém... 2 Instalace... 3 Obsah Úvod... 2 Co je KORG KONTROL Editor?... 2 Požadavky na systém... 2 Instalace... 3 Instalace pro uživatele Windows... 3 Instalace pro uživatele Mac OS X... 3 Quick start... 4 Spuštění KORG KONTROL

Více

Příručka ipad jako prezentační nástroj

Příručka ipad jako prezentační nástroj Příručka ipad jako prezentační nástroj Financováno z OPVK Sdílím, sdílíš, sdílíme aneb využití ICT pro efektivnější výuku Reg. č.: CZ.1.07/1.3.00/51.0039 Jak prezentovat V následujících stránkách si popíšeme

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

brašna v balení laser. myš USB záruka: 3 roky NBD on-site

brašna v balení laser. myš USB záruka: 3 roky NBD on-site Pořadové číslo položky: 1656 HP ProBook 4330s/13,3/i5-2450/4G/500/DVD/B/7P HP ProBook Frekvence procesoru 2.45 GHz Úhlopříčka LCD 13,3 Bezdrátová síťová karta Počet USB portů 4 a více VGA (D-SUB) + HDMI

Více

Datasheet Server FUJITSU PRIMERGY TX1310 M1 Server v provedení tower

Datasheet Server FUJITSU PRIMERGY TX1310 M1 Server v provedení tower Datasheet Server FUJITSU PRIMERGY TX1310 M1 Server v provedení tower Ideální první server Systémy serverů FUJITSU PRIMERGY poskytují nejvýkonnější a flexibilní řešení datových center pro společnosti všech

Více

KATALOG REPASOVANÉ VÝPOČETNÍ TECHNIKY

KATALOG REPASOVANÉ VÝPOČETNÍ TECHNIKY 20 KATALOG REPASOVANÉ VÝPOČETNÍ TECHNIKY Váš dodavatel: + Možnost úpravy konfigurace + Možnost prodloužit záruku až na 37 měsíců + Garantujeme záruční i pozáruční servis + Chcete více? Zavolejte nám!!!

Více

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Poskytovaná řešení CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Podnikání v jakémkoliv oboru, řízení firem, institucí i úřadů se neobejde bez informací. Kolují uvnitř organizace

Více

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač Osobní počítač Osobní počítač PC uvedla na trh firma IBM na trh v roce 1981. Jedná se o stavebnicovou konstrukci. Konkurenci se podařilo konstrukci napodobit a tak vznikly počítače IBM PC kompatibilní

Více

Databázový systém Matylda

Databázový systém Matylda Databázový systém Matylda Návrh softwarového projektu Vývojový tým Předpokládaný počet řešitelů: 5 Vedoucí: Mgr. Martin Nečaský Ph.D. Motivace V současné době se mnoho nákupů odehrává v internetových obchodech.

Více

APPLE IPAD IN EDUCATION. Jan LAVRINČÍK

APPLE IPAD IN EDUCATION. Jan LAVRINČÍK THEORETICAL ARTICLES APPLE IPAD IN EDUCATION Jan LAVRINČÍK Abstract: The paper deals with the significance and general characteristics of tablets in education. A special emphasis is devoted to Tablet Apple

Více

Datasheet Server FUJITSU PRIMERGY TX100 S3p Server v provedení tower

Datasheet Server FUJITSU PRIMERGY TX100 S3p Server v provedení tower Datasheet Server FUJITSU PRIMERGY TX100 S3p Server v provedení tower Vstupte do světa serverů PRIMERGY TX Systémy serverů FUJITSU PRIMERGY poskytují nejvýkonnější a flexibilní řešení datových center pro

Více

Podrobnosti o produktu Dell Precision M4300

Podrobnosti o produktu Dell Precision M4300 Podrobnosti o produktu Dell Precision M4300 1) Přehled Dell Precision TM M4300 - řešení pro profesionály, kteří na cestách potřebují aplikace určené pro pracovní stanice. Všechny mobilní pracovní stanice

Více

Návod k instalaci a použití

Návod k instalaci a použití Obsah: 1. Úvod Návod k instalaci a použití Úvod Instalace hardware Instalace software Základní funkce a použití Technické parametry Údržba Děkujeme Vám za důvěru a zakoupení klávesnice Magic-Pro ProMini

Více

Hardwarová konfigurace 7x NTB 15,5 : Procesor Intel Pentium B970 Síla a výkon Rychlost procesoru (GHz) 2,3 Mezipaměť L3 (MB) 2 Počet jader 2

Hardwarová konfigurace 7x NTB 15,5 : Procesor Intel Pentium B970 Síla a výkon Rychlost procesoru (GHz) 2,3 Mezipaměť L3 (MB) 2 Počet jader 2 Příloha č. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Dodávka zařízení pro projekt OP VK č. CZ..07/2.3.00/35.0009 Materiály pro nové tisíciletí Dodávka notebooků v počtu 8 kusů se

Více

Základy informatiky. Operační systémy

Základy informatiky. Operační systémy Základy informatiky Operační systémy Zpracoval: Upraveno: Ing. Pavel Děrgel Daniela Ďuráková Cíle dnešní přednášky Operační systém základní funkce souborové systémy Windows historie, vlastnosti Linux historie

Více

Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1. Popis a používání zařízení ve výuce

Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1. Popis a používání zařízení ve výuce STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA ELEKTROTECHNICKÁ A INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BRNO Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 Popis a používání zařízení ve výuce Vytvořil: Mgr. David Čížek Obsah 1. Úvod... 2 2. Popis tabletu,

Více

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka 1 1. Představení Wireless display receiver S Wireless display receiver (dále jen WDR) můžete jednoduše zobrazovat multimediální obsah (videa, fotografie,

Více

Ceník MO 6-2014 Změna cen vyhrazena

Ceník MO 6-2014 Změna cen vyhrazena Ceník MO 6-2014 Změna cen vyhrazena ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501; fax: (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274, DIČ CZ25637274,

Více

Seznamte se s organizací síťové infrastruktury na ČVUT FIT se zvláštním důrazem na technologie pro autentizaci uživatelů a lokální i dálkovou správu.

Seznamte se s organizací síťové infrastruktury na ČVUT FIT se zvláštním důrazem na technologie pro autentizaci uživatelů a lokální i dálkovou správu. Seznamte se s organizací síťové infrastruktury na ČVUT FIT se zvláštním důrazem na technologie pro autentizaci uživatelů a lokální i dálkovou správu. Navrhněte a popište opatření pro bezproblémové začlenění

Více

mycash Moderní styl maloobchodního prodeje RETAIL MANAGEMENT

mycash Moderní styl maloobchodního prodeje RETAIL MANAGEMENT mycash RETAIL MANAGEMENT Moderní styl maloobchodního prodeje UCELENÉ SOFTWAROVÉ ŘEŠENÍ VEŠKERÝCH PROCESŮ MALOOBCHODNÍHO PRODEJE, VHODNÉ PRO STŘEDNÍ A VĚTŠÍ PRODEJNÍ SÍTĚ, VČETNĚ PODPORY MODELU FRANŠÍZOVÝCH

Více

Egreat i5 Pocket PC s Windows 10

Egreat i5 Pocket PC s Windows 10 Egreat i5 Pocket PC s Windows 10 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Egreat i5 Pocket PC s OS Windows 10 Egreat i5 Pocket PC je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook Kompaktní výkon pro každodenní použití Pokud hledáte všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK LH532 ideální volbou. S hmotností pouze 2 kg a úhlopříčkou 14 (35,6

Více

74 590 Kč s DPH HAL3000 TITAN X spoutejte sílu nejvýkonnějších technologií

74 590 Kč s DPH HAL3000 TITAN X spoutejte sílu nejvýkonnějších technologií Počítač HAL3000 TITAN X Nejvýkonnější herní sestava HAL3000 TITAN X. TITAN X je další stupeň k dokonalosti založený na špičkovém výkonu všech kompont a zejména pak jnovější grafické karty NVIDIA TITAN

Více