Balíček generálního partnera (90.000Kč)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Balíček generálního partnera (90.000Kč)"

Transkript

1 Balíček generálního partnera (90.000Kč) - Větší logo společnosti umístěno ve vrchní části plakátů, billboardů, tiskovin apod. Slovenska a Polska. Prezentace plakátu s logem společnosti zajištěna v tiskovinách, létácích, na www stránkách partnerů, facebookových stránkách partnerů apod.) - Velké logo společnosti na spodní liště domovské stránky označeno podnadpisem Generální partner. - Možnost prezentace společnosti formou 1ks banneru o maximální velikosti 2x1m na hlavním pódiu. - Prezentace formou banneru o maximální velikosti 2x2m (v maximálním počtu 1ks na jedno patro) v prostorách klubu, kde bude probíhat after párty a VIP lounge. - Otevřený časový úsek 30 minut s možností prezentace konkrétní společnosti, produktu či služby zanesené v programu hlavního pódia v sekci Hi-Tech. - Název společnosti generálního partnera společně s proklikávacím odkazem umístěno jako v první rubrice pořadníku na seznamu vystavovatelů (na oficiálních www stránkách Konopex.cz, ve veletržním katalogu Konopex). - Velké logo společnosti společně s kontaktními informacemi zaneseno do veletržního katalogu Konopex na straně (v závislosti na počtu generálních partnerů a chronologické časové posloupnosti). - Dvoustránka psaného textu nebo obrázkového materiálu s kontaktními informacemi zanesena ve veletržním katalogu Konopex. - Velké logo na předposlední straně veletržního katalogu Konopex. - Možnost neomezené distribuce propagačních materiálů a předmětů prostřednictvím neomezeného množství hostesek ve vnitřních i venkovních prostorách výstaviště. - Možnost rozdávání propagačních materiálů zároveň s katalogem veletrhu. - Uvedení názvu společnosti v sekci poděkování v oficiální tiskové zprávě po skončení veletrhu. - Začlenění v soutěži o vstupenky na veletrh Konopex - otázka v zaměření na společnost.

2 2. Kampaň na sociálních sítích - Sdílení příspěvku s webem a logem společnosti (s představením společnosti jako generálním partnerem) na oficiálních stránkách Konopex na sociálních sítích (min 3x). - Uvedení názvu společnosti v tiskové zprávě události Konopex. - Uvedení názvu společnosti na závěr rádiové reklamy v rámci Moravskoslezského kraje ( stylem:...generálním sponzorem veletrhu Konopex je ). - Uvedení loga společnosti na konci aftermovie, která se bude natáčet v průběhu veletrhu. Šíření aftermovie začne nejpozději měsíc po skončení veletrhu. - Uvedení názvu společnosti minimálně 3x denně v průběhu veletrhu prostřednictvím moderátora na pódiu (tzn. 9x v průběhu veletrhu) s popisem Generální partner. - Uvedení velkého loga společnosti v prezentačním videu Konopex a podnadpisem Generální partner, který poběží na televizích umístěných uvnitř areálu, v konferenční místnosti a na hlavním pódiu. Balíček hlavního partnera (60.000Kč) - Středně velké logo společnosti umístěno ve spodní části plakátů, billboardů apod. Slovenska a Polska). Prezentace plakátu s logem společnosti zajištěna v tiskovinách, letácích, na www stránkách partnerů, facebookových stránkách partnerů apod.. - Středně velké logo společnosti na spodní liště domovské stránky - Prezentace formou banneru o maximální velikosti 2x2m (v maximálním počtu 1ks na jedno patro) v prostorách klubu, kde bude probíhat afterpárty a VIP lounge. - Otevřený časový úsek 15 minut s možností prezentace konkrétní společnosti, prodkuktu či služby zanesené v programu hlavního pódia v sekci Hi-Tech. - Název společnosti hlavního partnera společně s proklikávacím odkazem umístěno v druhé rubrice pořadníku na seznamu vystavovatelů (na oficiálních www stránkách Konopex.cz). - Velké logo společnosti společně s kontaktními informacemi zaneseno na samostatnou stránku veletržního katalogu Konopex v prostřední části (pořadí v závislosti na počtu hlavních partnerů a chronologické časové posloupnosti). - Stránka psaného textu nebo obrázkového materiálu s kontaktními informacemi zanesena ve veletržním katalogu Konopex. - Středně velké logo na předposlední straně veletržního katalogu Konopex. - Možnost omezené distribuce propagačních materiálů a předmětů prostřednictvím hostesek (max. 5) ve vnitřních i venkovních prostorách výstaviště.

3 - Začlenění v soutěži o vstupenky na veletrh Konopex - otázka v zaměření na společnost. 2. Kampaň na sociálních sítích - Sdílení příspěvku s www stránkami a logem společnosti (s představením společnosti jako hlavního partnera) na oficiálních stránkách Konopex na sociálních sítích (min 2x). - Uvedení názvu společnosti v tiskové zprávě události Konopex. - Uvedení středně velkého loga společnosti na konci aftermovie, která se bude natáčet v průběhu veletrhu. Šíření aftermovie začne nejpozději měsíc po skončení veletrhu. - Uvedení názvu společnosti minimálně 3x denně v průběhu veletrhu prostřednictvím moderátora na pódiu (tzn. 9x v průběhu veletrhu) s popisem Hlavní partner. - Uvedení středně velkého loga společnosti v prezentačním videu Konopex (registrace nejpozději do ), který poběží na televizích umístěných uvnitř areálu, v konferenční místnosti a na hlavním pódiu. Balíček oficiálního partnera (30.000Kč) - Malé logo společnosti umístěno ve spodní části plakátů, billboardů apod. Slovenska a Polska. Prezentace plakátu s logem společnosti zajištěna v tiskovinách, létácích, na www stránkách partnerů, facebookových stránkách partnerů apod.) - Malé logo společnosti na spodní liště domovské stránky - Název společnosti oficiálního partnera společně s proklikávacím odkazem umístěno jako třetí v rubrice pořadníku na seznamu vystavovatelů (na oficiálních www stránkách Konopex.cz). - Malé logo na předposlední straně veletržního katalogu Konopex. - Středně velké logo společnosti společně s kontaktními informacemi zaneseno do veletržního katalogu Konopex (umístění v závislosti na počtu oficiálních partnerů a chronologické časové posloupnosti). - Půlstránka psaného textu nebo obrázkového materiálu zanesena do veletržního katalogu Konopex. - Možnost omezené distribuce propagačních materiálů a předmětů prostřednictvím hostesek (max 2) ve vnitřních prostorách výstaviště.

4 2. Kampaň na sociálních sítích - Sdílení příspěvku s www stránkami a logem společnosti (s představením společnosti jako oficiálního partnera) na oficiálních stránkách Konopex na sociálních sítích (min 1x). - Uvedení názvu společnost v tiskové zprávě události Konopex v rubrice Oficiální partneři. - Uvedení malého loga společnosti na konci aftermovie, která se bude natáčet v průběhu veletrhu. Šíření aftermovie začne nejpozději měsíc po skončení veletrhu. - Uvedení malého loga společnosti v prezentačním videu Konopex, který poběží na televizích umístěných uvnitř areálu, v konferenční místnosti a na hlavním pódiu (registrace nejpozději do 20.4.). Balíček mediálního partnera (50.000Kč za služby v rámci reklamní kampaně) - Středně velké logo společnosti umístěno ve spodní části plakátů, billboardů apod. Slovenska a Polska). Prezentace plakátu s logem společnosti zajištěna v tiskovinách, létácích, na www stránkách partnerů, facebookových stránkách partnerů apod.) - Středně velké logo společnosti na spodní liště domovské stránky označeno podnadpisem Mediální partner. - Možnost prezentace společnosti formou 1ks banneru o maximální velikosti 2x1m na hlavním pódiu. - Prezentace formou banneru o maximální velikosti 2x1m (v maximálním počtu 1ks na jedno patro) v prostorách klubu, kde bude probíhat afterpárty a VIP lounge). - Název společnosti mediálního partnera společně s proklikávacím odkazem umístěno jako čtvrté v rubrice pořadníku na seznamu vystavovatelů (na oficiálních www stránkách Konopex.cz). - Stránka psaného textu nebo obrázkového materiálu s kontaktními informacemi zanesena ve veletržním katalogu Konopex. - Středně velké logo na předposlední straně veletržního katalogu Konopex. - Uvedení názvu společnosti v sekci poděkování v oficiální tiskové zprávě po skončení veletrhu.

5 2. Kampaň na sociálních sítích - Sdílení příspěvku s webem a logem společnosti (s představením společnosti jako mediálního partnera) na oficiálních stránkách Konopex na sociálních sítích (min 1x). - Uvedení názvu společnosti v tiskové zprávě události Konopex. - Uvedení názvu společnosti na závěr rádiové reklamy v rámci Moravskoslezského kraje ( stylem:...mediálním sponzorem veletrhu Konopex je ). - Uvedení loga společnosti na konci aftermovie, která se bude natáčet v průběhu veletrhu. Šíření aftermovie začne nejpozději měsíc po skončení veletrhu. - Uvedení názvu společnosti minimálně 3x denně v průběhu veletrhu prostřednictvím moderátora na pódiu (tzn. 9x v průběhu veletrhu) s popisem Mediální partner. - Uvedení velkého loga společnosti v prezentačním videu Konopex a podnadpisem Mediální partner, který poběží na televizích umístěných uvnitř areálu, v konferenční místnosti a na hlavním pódiu. Balíček partnera afterpárty (30.000,-Kč) - Prezentace formou banneru (v maximálním počtu 3ks v prostorách klubu, kde bude probíhat afterpárty a VIP lounge). - Uvedení názvu společnosti, která sponzoruje afterpárty (minimálně 2x v průběhu večera prostřednictvím moderátora) - Název společnosti afterpárty partnera společně s proklikávacím odkazem umístěno jako páté v rubrice pořadníku na seznamu vystavovatelů (na oficiálních www stránkách Konopex.cz. - Středně velké logo společnosti společně s kontaktními informacemi zaneseno do veletržního katalogu Konopex. - Středně velké logo na předposlední straně veletržního katalogu Konopex. - Možnost omezené distribuce propagačních materiálů a předmětů prostřednictvím hostesek (max 2x) ve vnitřních i venkovních prostorách výstaviště. - Uvedení názvu společnosti v sekci poděkování v oficiální tiskové zprávě po skončení veletrhu. 2. Audio a video kampaň - Uvedení loga společnosti v na konci aftermovie, která se bude natáčet v průběhu veletrhu. Šíření aftermovie začne nejpozději měsíc po skončení veletrhu.

6 - Uvedení středně velkého loga společnosti v prezentačním videu Konopex, který poběží na televizích umístěných uvnitř areálu, v konferenční místnosti a na hlavní pódiu. Pro více informací nás prosím neváhejte kontaktovat. Kontaktní osoba: Ing. Jan Dokoupil tel.: info@konopex.cz

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EL MÄSSAN 2016 Největší veletrh osvětlení a elektrotechniky ve Švédsku Místo konání: Kista (Stockholm), Švédsko Datum konání: 19.-20. října 2016 Obor: osvětlení, elektrotechnické

Více

Vypracoval: STADION spol. s r.o.

Vypracoval: STADION spol. s r.o. Vypracoval: Obsah Název a logo akce...3 Představení akce...3 Cíle akce...4 Základní údaje o akci...4 Vymezení jednotlivých povinností organizačních a partnerských složek...5 Specifikace výstavních prostor,

Více

Ceník služeb platný od 18.4.2016

Ceník služeb platný od 18.4.2016 Ceník služeb platný od 18.4.2016 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme GO GREEN EXPO 2016 Mezinárodní veletrh se zaměřením na obnovitelné zdroje energie a životní prostředí Místo konání: Social Fund for Development Hall Cairo Fair Ground

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012

NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012 NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012 Tato nabídka je platná od 2. 4. 2012 do 28. 2. 2013. Data jsou platná k 1. 3. 2012. Plnění bude zajištěno v uvedeném rozsahu v případě, že k datu uzávěrky

Více

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu.

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu. VELETRH HRAČEK PRODEJNÍ VÝSTAVA 28. - 31.10. 2010 Výstaviště Černá louka Ostrava ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.hracky-ostrava.cz Partneři veletrhu Slovo závěrem. První ročník veletrhu je již minulostí a proto mi

Více

Ke stažení ve formátu PDF na www.ckrumlov.cz/b2b Zdarma Zdarma. Poskytnutí materiálů - přidělený náklad dle kapacity - nad přidělený náklad

Ke stažení ve formátu PDF na www.ckrumlov.cz/b2b Zdarma Zdarma. Poskytnutí materiálů - přidělený náklad dle kapacity - nad přidělený náklad Katalog marketingového servisu Platnost: 1. 4. 2011-31. 3. 2012; Katalog marketingového servisu je pravidelně aktualizován, vždy platí aktuální cenová nabídka, předchozí ceny ztrácí aktualizací platnost

Více

Metodický pokyn - PUBLICITA V 13 MP P 7.1

Metodický pokyn - PUBLICITA V 13 MP P 7.1 Metodický pokyn - PUBLICITA V 13 MP P 7.1 Revize č. Předmět revize Strana Platné od Podpis a datum 1. Doplnění data archivace dokumentů, to je nejméně do 31.12.2021,... Limit 2% na publicitu a propagaci

Více

PSYCHIATRIE PRO PRAXI VI. konference ambulantních psychiatrů NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE OLOMOUC. 15. - 16. října 2009

PSYCHIATRIE PRO PRAXI VI. konference ambulantních psychiatrů NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE OLOMOUC. 15. - 16. října 2009 PSYCHIATRIE PRO PRAXI VI. konference ambulantních psychiatrů 15. - 16. října 2009 OLOMOUC NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE Atraktivní odborný i doprovodný program a předníčeské psychiatry za mikrofonem pátého

Více

Jezdecká společnost EQUITANA Martinice - Nabídka partnerství 2016 JS EQUITANA Martinice JS EQUITANA Martinice JS EQUITANA Martinice JS EQUITANA Martinice v roce 2016 pořádáme již 10. sezonu jezdeckých

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme FINE FOOD AUSTRALIA 2016 MEZINÁRODNÍ VELETRH POTRAVIN, NÁPOJŮ, TECHNOLOGIÍ PRO GASTRONOMII, STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍ A SLUŽEB V AUSTRÁLII Obor: Potravinářství Veletrh Fine

Více

5. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků. 11. - 13. listopad 2016 Výstaviště Černá louka OSTRAVA

5. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků. 11. - 13. listopad 2016 Výstaviště Černá louka OSTRAVA 5. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků 11. - 13. listopad 2016 Výstaviště Černá louka OSTRAVA Milí kreativci/vystavovatelé, je mi potěšením, že Vás můžeme opět

Více

Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5)

Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5) Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5) Datum konání: 31. 10. 2013, 17 hodin Garant: Eva Hájková Místo: Spolkový dům

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Filip Cabaj Tel.: 267 994 287 Fax: 272 936 597 E-mail: Filip.Cabaj@sfzp.cz Název

Více

1. CO JE POTŘEBA PRO REGISTRACI NA VÝSTAVU

1. CO JE POTŘEBA PRO REGISTRACI NA VÝSTAVU 1. CO JE POTŘEBA PRO REGISTRACI NA VÝSTAVU Vyplněný a podepsaný formulář Provozně bezpečnostní předpisy (PBP), které je nutné bezpodmínečně dodržovat při Vaší účasti na veletrzích a výstavách v areálu

Více

22. BETONÁŘSKÉ DNY 2015

22. BETONÁŘSKÉ DNY 2015 VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz UZÁVĚRKA ANOTACÍ: 30.

Více

PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA

PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA Příloha č. 2 Žadatel (název/jméno) TROJHALÍ KAROLINA, zájmové sdružení právnických osob Sídlo/adresa Ruská 2883/101, Ostrava-Vítkovice 706 02 POLOŽKA PŘEDPOKLAD

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

Výstavní plocha pokladna

Výstavní plocha pokladna Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace MÍSTO KONÁNÍ: Regionální centrum Olomouc, Jeremenkova 40b POŘADATELÉ: Urologická klinika

Více

PŘÍLOHA Č. 9 PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize:0 Strana 1 z 11

PŘÍLOHA Č. 9 PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize:0 Strana 1 z 11 PŘÍLOHA Č. 9 PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize:0 Strana 1 z 11 1. Pravidla pro provádění informačních a propagačních opatření Na základě

Více

78. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI OTORINOLARYNGOLOGIE A CHIRURGIE HLAVY A KRKU ČLS JEP

78. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI OTORINOLARYNGOLOGIE A CHIRURGIE HLAVY A KRKU ČLS JEP 78. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI OTORINOLARYNGOLOGIE Nabídka partnerství na podporu kongresu ORL v roce 2016 a aktivit ORL společnosti www.orl2016.cz Organizátor Česká společnost otorinolaryngologie a chirurgie

Více

Nabídka reklamního partnerství

Nabídka reklamního partnerství Nabídka reklamního partnerství Střední průmyslová škola chemická Pardubice Vážená paní, vážený pane, dovolte, abychom se na Vás obrátili s žádostí o podporu realizace 7. ročníku soutěže Hledáme nejlepšího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Veřejná zakázka malého rozsahu na Grafické práce a DTP služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Veřejná zakázka malého rozsahu na Grafické práce a DTP služby ZOOLOGICKÁ ZAHRADA HL. M. PRAHY U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3 171 00 PRAHA 7 IČO: 00064459 DIČ: CZ00064459 WWW.ZOOPRAHA.CZ č.j. ÚKV/0174/15 V Praze dne 21. 1. 2015 Počet listů: 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná

Více

Salón Internacional del Club de Gourmets

Salón Internacional del Club de Gourmets Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade, příspěvková organizace MPO ČR Vás zve na XXII. mezinárodní potravinářský a gastronomický veletrh Salón Internacional del Club de Gourmets Termín konání: 14.-17.dubna

Více

Informace nakladatelství

Informace nakladatelství Informace nakladatelství Nabídka publikací Otevřený informační portál pro podnikovou ekologii a ŽP Povinnosti firem v podnikové ekologii Ne každý je nebo chce být odborníkem na problematiku podnikové ekologie.

Více

Festival Exportu CZ 2016 Křižíkovy pavilony Praha, 15. 16. června 2016 Partnerská nabídka pro vystavovatele. prezentace informace networking

Festival Exportu CZ 2016 Křižíkovy pavilony Praha, 15. 16. června 2016 Partnerská nabídka pro vystavovatele. prezentace informace networking Festival Exportu CZ 2016 Křižíkovy pavilony Praha, 15. 16. června 2016 Partnerská nabídka pro vystavovatele prezentace informace networking CzechInno, z.s.p.o. Jsme součástí inovačního systému ČR Propojujeme

Více

Dřevěný veletržní stánek Vojenské lesy a statky ČR, s.p. Radka Vlčková / 3. ročník / 3D design / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Dřevěný veletržní stánek Vojenské lesy a statky ČR, s.p. Radka Vlčková / 3. ročník / 3D design / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Dřevěný veletržní stánek Zadání individuální účast ve vybrané soutěži materiál libovolný výstupy: a) prezentace ve formátu PDF, umístěna na www.uvt.fmk.utb.cz b) prototyp / 3D fyzický model v měřítku 1:1

Více

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ 2015 Veletrh JobChallenge je stále oblíbenějším setkáním studentů a absolventů vysokých škol se zástupci významných společností. Jeho již 9. ročník

Více

Pravidla ČSP pro rok 2013

Pravidla ČSP pro rok 2013 Pravidla ČSP pro rok 2013 Je společným projektem ČJF a pořadatelů významných parkurových závodů v České republice. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále je zvýšení atraktivity parkurového

Více

1/2014. Obsah. Informace z jednání Rady Vinařského Fondu

1/2014. Obsah. Informace z jednání Rady Vinařského Fondu 1/2014 V tomto čísle vám přinášíme shrnutí hlavních aktivit Vinařského fondu za měsíce leden duben. Navíc přinášíme aktuální fotografie z právě proběhnuvšího Svátku růžových vín v Praze. Obsah Informace

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 6/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015 Účinnost od:

Více

Nabídka Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně k organizaci maturitních plesů ve školním roce 2014 / 2015

Nabídka Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně k organizaci maturitních plesů ve školním roce 2014 / 2015 Nabídka Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně k organizaci maturitních plesů ve školním roce 2014 / 2015 Prezentace pro tř. profesory, zástupce rodičů a studentů 9. duben 2014 Cíle prezentace informace

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH ZLATOPRAMEN ARÉNA Kapacita Zlatopramen arény čítá 6 500 míst, z toho 4 750 míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti.

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ELMIA SUBCONTRACTOR 2016 Největší severský veletrh strojírenských subdodávek Místo konání: Jönköping, Švédsko Datum konání: 8-11. listopadu 2016 Obor: strojírenské subdodávky

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad pro ochranu hospodářské soutěže IČO: 65349423 Sídlo/místo

Více

PRVNÍ EVROPSKÉ INTERNETOVÉ STRÁNKY BtoB

PRVNÍ EVROPSKÉ INTERNETOVÉ STRÁNKY BtoB PRVNÍ EVROPSKÉ INTERNETOVÉ STRÁNKY BtoB PIXMANIA-PRO se rychle stala předními internetovými stránkami BtoB ve 23 zemích Evropy PIXMANIA-PRO KOMPLETNÍ INTERNETOVÝ OBCHOD PRO SPOLEČNOSTI Pixmania-Pro, založena

Více

Přesně cílená reklama

Přesně cílená reklama Přesně cílená reklama Co je ireceptář.cz Internetový hobby portál ireceptář.cz je samostatnou webovou verzí oblíbeného tištěného měsíčníku Receptář, nejprodávanějšího hobby časopisu v České republice.

Více

SPOLEČENSKÝ DŮM Luhačovice, Česká republika. COMMUNITY HOUSE Luhačovice, Czech Republic PARTNERSKÉ MOŽNOSTI

SPOLEČENSKÝ DŮM Luhačovice, Česká republika. COMMUNITY HOUSE Luhačovice, Czech Republic PARTNERSKÉ MOŽNOSTI SPOLEČENSKÝ DŮM Luhačovice, COMMUNITY HOUSE Luhačovice, Czech Republic PARTNERSKÉ MOŽNOSTI Vážení obchodní přátelé, dovolte nám nabídnout Vám možnost aktivní účasti na XIII. kongresu České ortodontické

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Jihočeská hospodářská komora vyhlašuje výběrové řízení na zajištění služeb zajišťujících průběžné a závěrečné konference a workshopy v rámci projektu Iniciativy Společenství Equal

Více

HRACÍ ŘÁD REGIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ ABV ČVS V ČR PRO SEZONU 2010

HRACÍ ŘÁD REGIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ ABV ČVS V ČR PRO SEZONU 2010 HRACÍ ŘÁD REGIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ ABV ČVS V ČR PRO SEZONU 2010 Obsah článek Str. článek Str. 1 Účast 1 9 Reklama 4 2 Systém 1 10 Povinnosti promotéra 4 3 Bodování 2 11 Hřiště a areál 5 4 Prize money 3 12

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -3. Podmínky výběrového

Více

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění Smluvní podmínky Obecná ustanovení 1. Společnost Pronajmiauto.cz (Blueway s.r.o.), se sídlem na adrese Praha Staré Město, V Kolkovně 920/5, PSČ 110 00, Praha 1, IČO: 014 17 151, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Z 356 - Zajištění přímých přenosů a záznamů z jednání ZMČ preambule Tato veřejná zakázka malého rozsahu není v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona

Více

Článek 1. OBECNÉ INFORMACE

Článek 1. OBECNÉ INFORMACE Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: NARODNÍ ENDURANCE ZÁVOD TŘEBUŠÍN 2013 Místo: Třebušín u Litoměřic Datum: 1. června 2013 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: Ranč 3V Třebušín ME0159 Adresa:

Více

INFORMACE K VOLBÁM DO SENÁTU PARLAMENTU ČR

INFORMACE K VOLBÁM DO SENÁTU PARLAMENTU ČR INFORMACE K VOLBÁM DO SENÁTU PARLAMENTU ČR Volby do Senátu Parlamentu ČR ve volebním obvodě č. 65 se sídlem v Šumperku vyhlásil prezident republiky na dny 12. a 13. října 2012. Volby se budou konat společně

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY. uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY. uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00CWUF5* *MMOPP00CWUF5* SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Článek I.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ SPRÁVA SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ IČO: 00006963 Sídlo/místo podnikání: Křížová

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme Interzoo 2016 Mezinárodní odborný veletrh chovatelských potřeb Datum konání: 26. 29. května 2016 Obor: chovatelské potřeby Interzoo je světově největším veletrhem chovatelských

Více

STAVEBNÍ VELETRH ITÁLIE BOLOGNA 22 25. 10. 2014

STAVEBNÍ VELETRH ITÁLIE BOLOGNA 22 25. 10. 2014 STAVEBNÍ VELETRH ITÁLIE BOLOGNA 22 25. 10. 2014 SAIE 2014 Mezinárodní odborný stavební veletrh Datum konání: 22 25. října 2014 Obor: stavba, stavební materiály Veletrh SAIE 2014 je mezinárodní událostí

Více

Český svaz chovatelů, sekretariát ÚV, Maškova 3, 182 53 Praha 8 - Kobylisy

Český svaz chovatelů, sekretariát ÚV, Maškova 3, 182 53 Praha 8 - Kobylisy Český svaz chovatelů, sekretariát ÚV, Maškova 3, 182 53 Praha 8 - Kobylisy Výstavní podmínky Vážený příteli, Ústřední výbor Českého svazu chovatelů Vás zve k obeslání a návštěvě Celostátní výstavy s mezinárodní

Více

Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala 8.4. 2013 ve škole v Hořicích

Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala 8.4. 2013 ve škole v Hořicích 123 Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala 8.4. 2013 ve škole v Hořicích Přítomni:, Pánek, Durych, Dušek, Knedla, Krutilová, Chomout, Jeřábek, Dlouhý, Hradecký Omluveni:

Více

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 PUBLICITA v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Obecně k publicitě.. Každý příjemce je povinen informovat příjemce pomoci (cílové skupiny),

Více

Zápis ze zasedání Výboru Spolku

Zápis ze zasedání Výboru Spolku Zápis ze zasedání Výboru Spolku j. č.5/2007, 2.8.2007 Přítomni: Mgr. Radim Petratur doc. PhDr. Karla Ondrášková, CSc. Mgr. Vladimír Tůma Mgr. Marie Jílková RNDr. Eva Janouškovcová Mgr. Tomáš Mozga JUDr.

Více

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz HALA 5 HALA 1 HALA 4 HALA 2 HALA 6 HALA 3 www.pvaexpo.cz obsah /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

Naším cílem pro letošní rok je stabilizace hráčského kádru a s ním hrát s Vaší

Naším cílem pro letošní rok je stabilizace hráčského kádru a s ním hrát s Vaší Marketingová nabídka: 1.liga 2008/ 2009 ÚVODNÍ SLOVO GENERÁLNÍHO MANAŽERA Vážení obchodní přátelé, dovolte, abych Vám poděkoval za Vaši dlouhodobou podporu našeho hokejového klubu HC Slovan Ústečtí Lvi.

Více

TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ. dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ. dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky: Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a

Více

Marketing. Modul 7 Internetový marketing

Marketing. Modul 7 Internetový marketing Marketing Modul 7 Internetový marketing Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován z Evropského

Více

FINÁLE SVĚTOVÉHO POHÁRU V PARASKI 4. - 6. 3. 2016 Vrchlabí

FINÁLE SVĚTOVÉHO POHÁRU V PARASKI 4. - 6. 3. 2016 Vrchlabí FINÁLE SVĚTOVÉHO POHÁRU V PARASKI 4. - 6. 3. 2016 Vrchlabí CO JE PARASKI DVĚ KOLA OBŘÍHO SLALOMU SESKOK PARAŠUTISTŮ NA PŘESNOST PŘISTÁNÍ Z 1000 m PRVNÍ SOUČÁSTÍ JE LYŽAŘSKÁ ALPSKÁ DISCIPLÍNA - OBŘÍ SLALOM

Více

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Život s Tany"

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o.  Život s Tany Veřejný příslib ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Život s Tany" Vymezení veřejného příslibu, soutěže a jejich zveřejnění 1.1. Veřejný příslib (dále jen Příslib ) upravuje postupy související

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR HABITAT FOR FURNITURE DESIGN SHAKER FOR GARDEN BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY OBSAH: UZÁVĚRKA: 30. 1.

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR HABITAT FOR FURNITURE DESIGN SHAKER FOR GARDEN BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY OBSAH: UZÁVĚRKA: 30. 1. OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE FOR HABITAT FOR FURNITURE DESIGN SHAKER FOR GARDEN BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY OBSAH: 1 Důležitá upozornění 2 Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a

Více

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ Muzeum východních Čech v Hradci Králové Vás tímto vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, k podání n a b í d k y na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby:

Více

NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE

NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE Cílem pracovního dne je představit problematiku jaterních onemocnění v pokročilých stadiích. Sdělení se budou týkat jaterní cirhózy, ethylické i jiné etiologie, komplikované jaterním

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Hamzova odborná léčebna pro děi a dospělé Sídlo/místo podnikání: Košumberk 80, Luže - 53854, CZ IČ: 00183024 Spisová značka zadavatele: 2014/10146/HL/02

Více

Festival Exportu CZ 2016 Nabídka pro vystavovatele

Festival Exportu CZ 2016 Nabídka pro vystavovatele Festival Exportu CZ 2016 Nabídka pro vystavovatele prezentace informace networking Více informací o projektu na www.festivalexportu.cz CzechInno, z.s.p.o. Jsme součástí inovačního systému ČR Propojujeme

Více

Projekt Datové schránky. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra

Projekt Datové schránky. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Projekt Datové schránky Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra ZÁKON O egovernmentu Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů Schválen PS PČR 25.6. 2008 Schválen

Více

Aktuální stav implementace OPPI

Aktuální stav implementace OPPI Aktuální stav implementace OPPI Ing. Zuzana Matějíčková ředitelka OISF, MPO 3. prosince 2013, Praha OPPI pro podnikatele a firmy Start Finanční nástroje 1 - Vznik firem Progres Záruka VC fond ICT v podnicích

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno 16/2011 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim tohoto zákona

Více

Seminář Označení CE vám otevře evropský trh! Vnímání označení CE ze strany Hospodářské komory ČR. František Holec viceprezident

Seminář Označení CE vám otevře evropský trh! Vnímání označení CE ze strany Hospodářské komory ČR. František Holec viceprezident Seminář Označení CE vám otevře evropský trh! Vnímání označení CE ze strany Hospodářské komory ČR František Holec viceprezident Hospodářské komory České republiky Osnova prezentace I. Jaký přínos označení

Více

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ Strategická vize Turistická oblast Ostravsko živé moderní centrum kultury, zábavy a sportu s unikátními industriálními atraktivitami nabízející

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Školní vzdělávací program. pro zájmové vzdělávání. v DDM Kolín

Školní vzdělávací program. pro zájmové vzdělávání. v DDM Kolín Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v DDM Kolín Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Charakteristika organizace 3. Cíle zájmového vzdělávání DDM, klíčové kompetence 4. Formy zájmového vzdělávání

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

Soutěžní řád FLEMA Media Awards 2016

Soutěžní řád FLEMA Media Awards 2016 Soutěžní řád FLEMA Media Awards 2016 Preambule Poslání a cíl soutěže FLEMA Media Awards (dále jen soutěž ) je soutěží o nejlepší mediální kampaně na českém a slovenském trhu. Soutěž hodnotí a oceňuje zejména

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ NAŘÍZENÍ VLÁDY

ÚPLNÉ ZNĚNÍ NAŘÍZENÍ VLÁDY ÚPLNÉ ZNĚNÍ NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 478/2009 Sb., o stanovení některých podmínek pro poskytování podpory na ovoce a zeleninu a výrobky z ovoce, zeleniny a banánů dětem ve vzdělávacích zařízeních ze dne 21. prosince

Více

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Verze: 2 Platná od: 15. 1. 2013 Doplnění nebo úpravy v pokynech jsou odlišeny červenou barvou písma. Termín pro podání elektronické verze průběžné zprávy obou částí je

Více

1. Vzor - krycí list nabídky 2. Vzor - čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů

1. Vzor - krycí list nabídky 2. Vzor - čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů Město Hrádek nad Nisou Městský úřad Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou tel.: +420 482 411 400, fax.: +420 482 411 499, e-mail: mestohradek@muhradek.cz VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Vás zve na odborný veletrh. 20. 22. března 2013

Vás zve na odborný veletrh. 20. 22. března 2013 Zahraniční kancelář OM MPO v Petrohradě připravuje prezentaci českých společností v oblasti ekologie za účelem nalezení nových exportních příležitostí pro české firmy. Místo konání: Web: Výstaviště LENEXPO

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Tisk výukových materiálů (skripta, sylaby) Služba Datum vyhlášení

Více

PRAVIDLA STÍRACÍCH LOSŮ K 10. VÝROČÍ O2 ARENY Úplné znění pravidel STÍRACÍ LOSY 10. VÝROČÍ O2 ARENY

PRAVIDLA STÍRACÍCH LOSŮ K 10. VÝROČÍ O2 ARENY Úplné znění pravidel STÍRACÍ LOSY 10. VÝROČÍ O2 ARENY PRAVIDLA STÍRACÍCH LOSŮ K 10. VÝROČÍ O2 ARENY Úplné znění pravidel STÍRACÍ LOSY 10. VÝROČÍ O2 ARENY Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel týkajících se soutěže ve formě stíracích losů,

Více

Odkaz: http://www.radostfx.cz/club/cz/

Odkaz: http://www.radostfx.cz/club/cz/ Home page a) Prvním elementem na stránce je logo clubu Max. Logo klubu máme hotové, je přiloženo v souboru logo Max a je zakomponováno do grafického podkladu, který potřebujeme navhrnout. Výsledný návrh

Více

S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o.

S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o. S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o. Tyto smluvní podmínky (dále jen Podmínky ) upravují práva a povinnosti společnosti

Více

Zásady pro udělování a užívání značky HANÁ regionální produkt ve znění platném od 19. 9. 2014

Zásady pro udělování a užívání značky HANÁ regionální produkt ve znění platném od 19. 9. 2014 Zásady pro udělování a užívání značky HANÁ regionální produkt ve znění platném od 19. 9. 2014 1/8 Zásady pro udělování a užívání značky HANÁ regionální produkt 1. Značka HANÁ regionální produkt 1.1 Cíl

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 7. 10. 2015 Ústí nad Orlicí 14. 10. 2015 Litomyšl

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 7. 10. 2015 Ústí nad Orlicí 14. 10. 2015 Litomyšl +420 461 031 821 BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 7. 10. 2015 Ústí nad Orlicí 14. 10. 2015 Litomyšl Vyplňte, do jaké Burzy filantropie se hlásíte (okres Ústí nad Orlicí/okres Svitavy) Organizace

Více

Smlouva o provádění certifikace (zpracovatel registrační číslo: M2 - P

Smlouva o provádění certifikace (zpracovatel registrační číslo: M2 - P Smlouva o provádění certifikace (zpracovatel registrační číslo: M2 - P ) Níže uvedené smluvní strany uzavřely níže uvedeného dne ve smyslu příslušných ustanovení Občanského zákoníku v platném znění následující

Více

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů Vysočina Tourism, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Více

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu P íloha. 1 Výzvy Strana 1 (Celkem 5) Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu Název ve ejné zakázky: SPRÁVA, ÚDR BA A DODÁVKA KLIENTSKÝCH PO ÍTA, SERVER A DATOVÝCH ROZVOD, KONFIGURACE

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie kraje Vysočina IČO: 72052147 Sídlo/místo

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního

Více

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner MFK OKD Karviná Mìstský fotbalový klub Marketingová nabídka Vítejte! Jsme velice rádi, že jste si udìlali èas a strávíte, doufáme, že pøíjemnou chvíli krátkým pøedstavením našeho klubu. Dozvíte se nìco

Více

I. Všeobecná ustanovení

I. Všeobecná ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY KAMPANĚ STUDIO X51 ACADEMY I. Všeobecná ustanovení Vyplněním registračního formuláře a souhlasem s Provizními po dmínkami,souhlasí registrující se uživatel (dále jen partner ) s podmínkami

Více

Obchodní podmínky 2 ZADÁVÁNÍ REKLAMY 1.1 1.2. 2.1 Rezervace. 2.2 Objednávka

Obchodní podmínky 2 ZADÁVÁNÍ REKLAMY 1.1 1.2. 2.1 Rezervace. 2.2 Objednávka Obchodní podmínky Platné od 3.6.2009 Obchodní podmínky pro umísťování reklamních sdělení a jiných reklamních prvků na internetový server provozovaný společností Benya IT s.r.o. 1.1 Společnost Benya IT

Více

Ceník služeb Altnet s.r.o. platný od 1.1.2013

Ceník služeb Altnet s.r.o. platný od 1.1.2013 Ceník služeb Altnet s.r.o. platný od 1.1.2013 (poznámka: dne 29.1.2013 snížena cena za volání do mobilní sítě) Všechny ceny uvádíme včetně DPH 21%, jsme plátci DPH Pro poskytování služeb sítě elektronických

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1 Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1.1 Cíl značky Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt (dále jen značka ) se uděluje výrobkům

Více

POKYNY pro závodníky Mistrovství a Veteraniáda ČR v nočním OB Veřejný závod

POKYNY pro závodníky Mistrovství a Veteraniáda ČR v nočním OB Veřejný závod POKYNY pro závodníky Mistrovství a Veteraniáda ČR v nočním OB Veřejný závod Datum konání: 16.4.2016 (sobota), obec Doksy, TERMIT 25, GPS 50.5602769N, 14.6658992E Pořádající orgán: Pořádající subjekt: Předpis:

Více