evid. Cr. kupujícího: evid. č. prodával iclho: SMLZ KUPNÍ SMLOUVA (dále jen "smlouva") Článek II. Smluvní strany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "evid. Cr. kupujícího: evid. č. prodával iclho: SMLZ-20 15317 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen "smlouva") Článek II. Smluvní strany"

Transkript

1 evid. Cr. kpjícíh: evid. č. prdával iclh: SMLZ KUPÍ SMLOUVA zavřená v slad s 2079 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník (dále jen "bčanský zákník") (dále jen "smlva") Článek I. Smlvní strany Česká repblika - Energetický reglační úřad Sídl: Masarykv náměstí 91/5, Jihlava Zastpená: Ing. Vladimírem Kabelk, MBA ředitelem sekce prvzní IČ: DiČ: není plátce DPH Bankvní spjení: Česká nárdní banka Čísl účt: /0710 Kntaktní sba: Telefn: Ing. Richard Tesař - ředitel dbr ICT richard.tesar@er.cz (dálejen" kpjící") a AV MEDIA, a.s. Sídl (míst pdnikání): Zastpená(ý): IČ: DIČ: Bankvní spjení: Čísl účt: Kntaktní sba: Telefn: Pražská 1335/63, Praha Ing. Davidem Leschem, generálním ředitelem CZ Česká spřitelna, a.s., Kmerční centrm - jih, /0800 Ing. Ján Hadžega, bchdní knzltant jan.hadzega@avmedia.cz Splečnst zapsaná v bchdním rejstřík vedeném Městským sdem v Praze, ddíl B, vlžka (dálejen "prdávající") Článek II. Předmět smlvy 1. Tt smlv se prdávající zavazje, že kpjícím devzdá věc, která je předmětem kpě (dále jen "zbží"), a mžní m nabýt vlastnické práv k ní, a kpjící se zavazje, že zbží převezme a zaplatí prdávajícím kpní cen sjednan pdle čl. VI. tét smlvy. 2. Pdkladem pr zavření tét smlvy je nabídka prdávajícíh ze dne , která byla na základě zadávacíh řízení zveřejněnéh pd číslem T0021l5/V vybrána zadavatelem jak nejvhdnější.

2 Článek III. Specifikace zbží 1. Předmětem tét smlvy je ddání zbží ve specifikaci pdle přílhy č. 1 k tét smlvě. 2. Prdávající prhlašje, že dle jeh vědmí zbží nemá právní ani jiné vady. Článek IV. Dba a míst plnění, předání a převzetí zbží 1. Prdávající se zavazje devzdat zbží ve sjednaném místě devzdání a převzetí zbží p pdpis smlvy běma smlvními stranami, nejpzději však d 30 dnů d zavření smlvy. 2. Míst devzdání a převzetí zbží: Odbje 1, Ostrava. 3. Prdávající se zavazje infrmvat kpjícíh termín devzdání zbží nejméně tři pracvní dny předem na v adres kntaktní sby kpjícíh veden v čl. I tét smlvy. 4. O devzdání a převzetí zbží bde prdávajícím vyhtven předávací prtkl ve dv vyhtveních, z nichž každá smlvní strana bdrží jedn vyhtvení. Zbží bde devzdán převzetím zbží kpjícím na základě bstrannéh pdepsání předávacíh prtkl v místě devzdání a převzetí zbží. K devzdání a převzetí zbží a k pdpis prtkl devzdání a převzetí zbží js právněny pvěřené kntaktní sby vedené v čl. I tét smlvy. 5. Prdávající je pvinen kpjícím spl se zbžím devzdat všechny dklady, které se ke zbží vztahjí, a t zejména: předávací prtkl, zárční list, návd k bslze. 6. Kpjící je právněn dmítnt převzetí zbží, pkd zbží nebde prdávajícím devzdán řádně v slad s tt smlv a ve sjednané kvalitě, bez vad, přičemž v takvém případě kpjící důvdy dmítntí převzetí zbží a vady zbží vede v prtkl devzdání a převzetí zbží. Kpjící stanví v prtkl prdávajícím termín dstranění zjištěných vad. a následné devzdání a převzetí zbží se pžijí stanvení dstavců 2 až Vady zjevné při ddání zbží je kpjící pvinen sdělit prdávajícím při převzetí zbží, vady skryté je kpjící pvinen sdělit prdávajícím bez zbytečnéh dklad, nejpzději však d dv let d devzdání a převzetí zbží. 8. edstraní-li prdávající vady ve stanvené lhůtě, a není-li stanvena, tak v přiměřené lhůtě, či známí-li kpjícím, že vady nedstraní, může kpjící pžadvat slev z kpní ceny neb dstpit d smlvy. Článek V. Přechd vlastnickéh práva a nebezpečí škdy na zbží 1. Přechd nebezpečí škdy na zbží nastává kamžikem převzetí zbží kpjícím na základě bstrannéh pdepsání prtkl devzdání a předání zbží. 2. Přechd vlastnickéh práva ke zbží z prdávajícíh na kpjícíh nastává ke dni úplnéh hrazení kpní ceny z účt kpjícíh ve prspěch účt prdávajícíh vedenéh v tét smlvě.

3 Článek VI. Kpní cena a platební pdmínky 1. Kpní cena zbží činí: cena bez DPH sazba DPH výše DPH cena celkem včetně DPH (p zakrhlení) Kč 21 % ,75 Kč Kč (kpní cena celkem vč. DPH slvy: tři sta devadesát šest tisíc tři sta šedesát šest krn) 2. Kpní cena je stanvena jak cena nejvýše přípstná, kter není mžné překrčit, pkd t výslvně nepravje tat smlva. Pdrbný cenvý rzpis kpní ceny je veden v přílze č. 1 tét smlvy. 3. Sjednaná kpní cena je knečná a zahrnje veškeré náklady prdávajícíh s přízením ddávanéh zbží (dprava d místa plnění, cl, vývj krzů české krny k zahraničním měnám d dby devzdání a převzetí zbží, skladvání, balné atd.). Cen je mžné změnit pze v případě záknné úpravy sazby DPH nastalé v dbě d pdpis smlvy d dby devzdání a převzetí zbží. V takvém případě js smlvní strany pvinny zavřít ddatek ke smlvě. 4. Kpní cena bde kpjícím zaplacena na základě daňvéh dklad (faktry) vystavenéh prdávajícím bez zbytečnéh dklad p převzetí zbží kpjícím, nejpzději však d 15 kalendářních dnů de dne sktečnění zdanitelnéh plnění. Faktra msí bsahvat náležitsti daňvéh dklad předepsané příslšnými právními předpisy (zejména záknem č. 235/2004 Sb., dani z přidané hdnty, ve znění pzdějších předpisů), dkaz na evidenční čísl smlvy, a dále vyčíslení zvlášť ceny zbží bez DPH, zvlášť DPH a celkv cen zbží včetně DPH. 5. Přílh faktry bde kpie prtkl devzdání a převzetí zbží, který je pdkladem pr vystavení faktry. 6. Smlvní strany se dhdly na bezhtvstní úhradě ceny zbží a lhůtě splatnsti v délce 21 kalendářních dnů de dne prkazatelnéh drčení faktry kpjícím na adres sídla kpjícíh, veden v čl. I tét smlvy. 7. Kpjící je právněn před plyntím lhůty splatnsti ceny zbží vrátit bez zaplacení faktr, která nebsahje náležitsti stanvené tt smlv neb bd-li tyt údaje vedeny chybně. Prdávající je pvinen pdle pvahy nesprávnsti faktr pravit neb nvě vyhtvit. V takvém případě není kpjící v prdlení se zaplacením ceny zbží. Okamžikem drčení náležitě dplněné či pravené či nvě vyhtvené faktry kpjícím začne běžet nvá lhůta splatnsti ceny zbží 21 kalendářních dnů. 8. Pkd kpjící platní nárk na dstranění vady zbží ve lhůtě splatnsti ceny zbží, není kpjící pvinen až d dstranění vady zbží hradit cen zbží. Okamžikem dstranění vady zbží začne běžet nvá lhůta splatnsti ceny zbží v délce 21 kalendářních dnů. 9. Smlvní strany se dhdly, že dnem úhrady se rzmí den depsání faktrvané částky z bankvníh účt kpjícíh. Kpjící není v prdlení, hradí-li cen zbží na faktře d 21 kalendářních dnů p jejím bdržení, ačkli p termín, který je na daňvém dklad veden jak den splatnsti. 10. Kpjící nepskytje prdávajícím jakékliv zálhy na úhrad ceny zbží neb jeh části.

4 Článek VII. Sankční stanvení a dstpení d smlvy 1. V případě neddržení termín devzdání zbží pdle tét smlvy je prdávající pvinen hradit kpjícím smlvní pkt ve výši 0,05 % z celkvé ceny zbží bez DPH za každý, byť i zapčatý kalendářní den prdlení. 2. V případě prdlení kpjícíh s úhrad kpní ceny pdle tét smlvy je kpjící pvinen hradit prdávajícím úrk z prdlení ve výši stanvené nařízením vlády č. 351/2013 Sb. Mim tyt úrky z prdlení není prdávající právněn pžadvat p kpjícím jiná plnění, a t ani náhrad případně způsbené škdy. 3. Smlvní pkta a úrk z prdlení js splatné d 30 kalendářních dnů de dne jejich platnění. 4. árkváním, resp. úhrad smlvní pkty není dtčen práv kpjícíh na náhrad škdy ani pvinnst prdávajícíh řádně devzdat zbží. Kpjící je právněn dmáhat se náhrady škdy přesahjící smlvní pkt. 5. V případě, že bde prdávající v prdlení s devzdáním zbží delším než 14 kalendářních dnů, má se za t, že se jedná pdstatné pršení tét smlvy ze strany prdávajícíh, které zakládá mžnst kpjícíh dstpit d tét smlvy. 6. Kpjící je dále právněn d tét smlvy dstpit v případě, že a) vůči majetk prdávajícíh prbíhá inslvenční řízení, v němž byl vydán rzhdntí úpadk, pkd t právní předpisy mžňjí; b) inslvenční návrh na prdávajícíh byl zamítnt prt, že majetek prdávajícíh nepstačje k úhradě nákladů inslvenčníh řízení; c) prdávající vstpí d likvidace. 7. Prdávající je právněn dstpit d smlvy z důvd nehrazení sjednané ceny za zbží až p marném a pakvaném pmentí kpjícíh, které byl činěn písemně neb jiným prkazatelným způsbem, a t za pdmínek, že kpjícím pskytl minimálně 21 kalendářních dnů k úhradě ceny za zbží. 8. Účinky každéh dstpení d smlvy nastávají kamžikem drčení písemnéh prjev vůle dstpit d tét smlvy drhé smlvní straně. Odstpení d smlvy se nedtýká nárků na náhrad škdy a sankcí pdle dst. 1. a 2. tht článk. Má se za t, že dstpením d smlvyje vždy míněn dstpení d smlvy v plném rzsah s účinky na veškeré zbží dle tét smlvy, nerčí-li kpjící v prjev vůle dstpení d smlvy jinak. Článek VIII. Zárka 1. Zárční dba za jat zbží pdle tét smlvy činí minimálně 24 měsíců d začátk běh lhůty, tj. de dne devzdání a převzetí zbží. 2. Práva a pvinnsti stran při platňvání vad zbží se řídí příslšnými stanveními bčanskéh zákník. 3. Zjistí-li kpjící během zárční dby, že zbží vykazje vady neb nedpvídá pdmínkám tét smlvy, vyzve písemně prdávajícíh kjejich dstranění a případně zvlí způsb dstranění (prav neb výměn) neb platní jiné práv dle charakter vady (dstpit d smlvy neb slev z kpní ceny). Prdávající je pvinen písemně se vyjádřit k reklamaci d 3 pracvních dnů d jejíh bdržení a d dalších 3 pracvních dnů d tht vyjádření zahájit dstraňvání vad. V případě, že charakter a závažnst vady nemžní prdávajícím ddržet lhůt k zahájení dstraňvání vady, dhdn se smlvní

5 strany písemně na lhůtě delší a nedhdn-li se, má kpjící práv dstpit d smlvy. Prdávající se zavazje nést veškeré náklady s dstavením se na míst, dbrným pszením reklamvaných vad a jejich dstraněním. V případě dstranění vad prav se prdávající zavazje prvést prav bezdkladně, nejpzději však d 20 dnů d převzetí zbží k pravě. V případě převzetí zbží prdávajícím k jeh pravě se zavazje na db d dstranění vady zapůjčit bezplatně kpjícím věc stejnéh typ zcela způsbil nahradit zbží na db ptřebn k pravě zbží. V případě pdstatněně neznané vady prdávajícím prvede prdávající její dstranění za cen bvykl, kter vyúčtje kpjícím. 4. evyjádří-li se prdávající k reklamvané vadě a nenastpí-li k jejím dstranění ve lhůtách vedených v dst. 3, je kpjící právněn dstpit d smlvy neb pvěřit dstraněním vady jiný dbrně způsbilý sbjekt na náklady prdávajícíh, s čímž prdávající vyjadřje svůj shlas. 5. Bde-li zbží z důvd nedstranitelných vad v rámci smlvní zárky vyměněn, kpjící bdrží nvý zárční list a běží pr tt zbží rčená zárční dba d pčátk. 6. D zárční dby se nezapčítává dba d převzetí právněně reklamvanéh zbží k pravě až d dby, kdy kpjící p sknčení pravy byl pvinen zbží převzít. Článek IX. Ostatní jednání 1. Smlvní strany js pvinny bez zbytečnéh dklad vzájemně si znamvat změn údajů v čl. I. smlvy. 2. Prdávající není bez předchzíh písemnéh shlas kpjícíh právněn pstpit práva a pvinnsti z tét smlvy na třetí sb. 3. Prdávající bez jakýchkliv výhrad shlasí se zveřejněním své identifikace a dalších údajů vedených ve smlvě včetně ceny zbží. 4. Prdávající je zavázán pvinnstí mžnit sbám právněným k výkn kntrly, prvést kntrl dkladů svisejících s plněním zakázky, a t p db dan právními předpisy k jejich archivaci (zákn Č. 563/1991 Sb., účetnictví, ve znění pzdějších předpisů, zákn Č. 235/2004 Sb., dani z přidané hdnty, ve znění pzdějších předpisů). 5. Kntaktní sby smlvních stran vedené v čl. I js právněny k pskytvání sčinnsti dle tét smlvy, nejs však jakkli právněny či zmcněny ke sjednávání změn neb rzsah tét smlvy. 6. Atrská práva, jakž i statní jiná práva dševníh vlastnictví, vztahjící se k sftwarvým prdktům, včetně přírček, manálů a dalších dkmentů distribvaných spl se sftwarvými prdkty, nadále náleží příslšným sbjektům jak jejich nsitelům a nejs tímt závazkvým vztahem dtčena. Kpjícím vzniká pze nevýhradní práv sftwarvé prdkty žívat. Kpjící není právněn dstraňvat, měnit, zakrývat neb jakýmkli jiným způsbem zasahvat d jakýchkli atrskprávních, či jiných značení příslšných sbjektů místěných neb lžených na sftwarvých prdktech, neb jakékliv jejich části, či dkmentaci distribvané spl se sftwarvými prdkty. 7. Prdávající se zavazje zachvávat mlčenlivst důvěrných infrmacích, které se dzví v rámci plnění tét smlvy, zejména v svislsti se zapjením zbží d systém prdávajícíh. Za pršení tét pvinnsti se nepvažje pskytntí infrmací veřejně přístpných neb pskytntí důvěrných infrmací v nezbytném rzsah rgánům neb sbám majícím ze zákna práv na tyt infrmace neb pskytntí důvěrných infrmací s předchzím písemným shlasem kpjícíh.

6 Článek X. Závěrečná stanvení 1. Tat smlva a veškeré mimsmlvní závazky vyplývající ze smlvy se bd řídit a vykládat v slad s právem České repbliky. Práva a pvinnsti stran, které nejs praveny tt smlv, se řídí příslšnými stanveními bčanskéh zákník. 2. Pkd některé stanvení tét smlvy (zcela neb zčásti) je neb se stane nezáknné, neplatné neb nevymahatelné, zůstávají statní stanvení v plném rzsah platná a účinná. astan-li některé ze stran sktečnsti bránící řádném plnění smlvy, je tat smlvní strana pvinna t bez zbytečnéh dklad známit drhé straně a vyvlat jednání sb právněných k zavření smlvy. 3. Veškeré změny a dplňky jedntlivých stanvení tét smlvy mh být prvedeny pze písemn dhd nazvan Ddatek ke smlvě, číslvaný vzestpn řad. Veškerá krespndence mezi smlvními stranami, včetně jejich prhlášení, je ve vztah k tét smlvě irelevantní, není-li ve smlvě stanven jinak. 4. Smlvní strany se zavazjí, že veškeré spry vzniklé v svislsti s realizací smlvy bd řešeny smírn cest - dhd. edjde-li k dhdě, bd spry řešeny před příslšnými sdy České repbliky. 5. Tat smlva se vyhtvje ve dv stejnpisech, z nichž jeden výtisk bdrží kpjící a jeden výtisk bdrží prdávající. Oba výtisky mají platnst riginál. Kpjící (případně prdávající, pkd tm tak je) p pdpis tét smlvy vyznačí na ba stejnpisy (v záhlaví titlní strany) dkaz na evidenční čísl tét smlvy. 6. Smlvní strany prhlašjí, že tt smlv zavírají svbdně a vážně, že pvažjí bsah tét smlvy za rčitý a srzmitelný a že js jim známy veškeré sktečnsti, jež js pr zavření tét smlvy rzhdjící, cž stvrzjí vlastnrčními pdpisy. 7. edíln sčástí tét smlvy je přílha: Přílha Č. 1: Specifikace (zbží) - PŘÍLOHA SMLOUVY ERU_ V Jihlavě dne 1 2. Ol. 20'S V Praze, dne Za kpjícíh: Za prdávajícíh:. }'.... Ing. Vlaii Kabelka, MBA ředitel sekce prvzní ČR - Energetický reglační úřad....9.;, David Lesch generální ředitel AV MEDIA, a.s.... illc'l;;t ČR ředitel dbr let Energetický reglační úřad

7 Zpracván pr: Energetický reglačni úřad Vybavení zasedacích místnsti AV technik PŘíLOHA SMLOUVY Datvý prjektr DLP prjektr, rzlišeni WXGA 1 280x800 bdů, frmát braz 16:10, výkn min lmenů, kntrast pměr braz min :1, terminal s mlti vstpy: 2 x HDMI (l.4a 3D spprt) + MHL, DisplayPrt, 2 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x HDBaseT(RJ-45), S-Vide, Cmpsite, 3 x Adi ln (RC3.5mm), Mic ln, Adi Ot 3.5mm, VGA Ot, RS232, USB-A Pwer (l.5a), USB mse/service, RJ45, 12V trigger, 3D-Sync, Wired remte, manální hrizntální psn bjektiv +/-10%, vertikální +20%, 1.8x manálni zm, bezpečnstní fnkce prti znežiti, hlčnst v ECO md 28 db Kč Kč Strpní držák Strpní pevný držák datvéh prjektr v bílé barvě, mžňjící vedení kabeláže dtín držák Kč 3500 Kč Elektrické Elektrické rletvé plátn s bčním vypínáním rzměr plátna: 260x166 / rzměr prjekční plátn braz: 250x156 cm, 16: Kč Kč RF dálkvé vládání plátna RF dálkvé vládání prjekčníh plátna 4500 Kč 4500 Kč Odsazvací knzl Odsazvací knzle pr dsazení elektrickéh plátna d zdí min. 30 cm 2100 Kč 2100 Kč Přípjné míst Přípjné míst d hrní desky stl. Obsahje min. 2x zásvk 230V, 2x LA, lx VGA a lx HDMI. Umžňje přepínání mezi HDMI a VGA + adi vstpem, přičemž vysílá signál d prjektr pmcí technlgie HDBaseT. Převádí a přenáší digitální signál p jednm kabel Cat5e/6/7 až d 70m. Pdprje HDMI a VGA rzlišení až d 1080p/1920x Kč Kč Přijímač signál Přijímač HDMI extender/scaler s technlgií HDBaseT. Přenáší HDMI signál p jednm kabel Cat5e/6/7 až d 70 m. Pdprje HDMI a VGA rzlišení až d 1080p/1920x Kč Kč Kabel HDMI Kabel HDMI-HDMI, High Speed HDMI+ pr 3D a HDTV rzlišení braz až 4K (2160p), prpjení prjektr a extendr, min. 1 m dlhý 495 Kč 495 Kč Kabel HDMI Kabel HDMI-HDMI, High Speed HDMI+ pr 3D a HDTV rzlišení braz až 4K (2160p), prpjení přípjnéh místa a ntebk, min. 3 m dlhý 590 Kč Kč KabelVGA Prpjvací kabel VGA min. délce 3 m. Určený pr přens ID bitů / VESA DDC a +5V napájení přes pin 9. Útlm db/100m: 18,6/100 MHz, 28,2/200MHz, 45,9/400MHz. 400 Kč Kč Instalace Instalace prjekce, zapjení a živení 2250 Kč 2250 Kč Instalace Instalace prjekčníh plátna 2420 Kč 2420 Kč Instalace Instalace přípjných míst, prpjení 3800 Kč 3800 Kč Instalace Drbný materiál Knektry Oživení, nastavení a testvání kmpletní sestavy Drbný instalační materiál, vč. silvé a UTP kabeláže Set dpvídajících knektrů AV technika: místnst, šklící místnst. cena celkem bez DPH: 2500 Kč 2500 Kč 2000 Kč 2000 Kč 700 Kč 700 Kč Kč Zpracval: Ing. Ján Hadžega, AV MEDIA, a.s. 1/3 Zpracván dne:

8 Zpracván pr: Energetický reglačni úřad Vybaveni zasedacich mistnsti AV technik PŘíLOHA SMLOUVY Zpracval: Ing. Ján Hadžega, AV MEDIA, a.s. 2/3 Zpracván dne:

9 - ::)...J 2 ' '(J Cf) :x:: l() «O) c U') I ('?... O r-, U'),:::! c...- e... ':::... M C"! '"": '<t ID c "O O c 'c O a. C,,) )0 l() O) c ('? l()..- c. "- c...- :J O.::t: Oč..r:: 2 :r e, < C 1ň c E..r:: 'čj c "O ID (/) c Cl.Q E -Cl CU s::: 'e Cl ID c. - CU.- s:::.s:: Cl... «,- ('? ('? e..- q Cl c:i "O c 1ň 1ň CU ''_ c c.q 0:J Oč. E E c S 'čj 'čj c c Ol "O "O ID ID (/) (/) - c c ::2 '" j) c (ci J).::t:.::t: Oč Oč..r::..r:: j 2 2 i < «CI! c «Ci Ul 2 «ci Ol ID ' "O c I c 'c J CÍl E (ii U a. ('? M

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku na ddávky (dále jen Výzva ), která v suladu s ustanvením 18 dst. 3 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn ), není zadávána pdle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka maléh rzsahu Čísl zakázky Název zakázky: Předmět zakázky: HSUL-3904-02/ÚE-2013 Osbní chranné pracvní prstředky. Ddávka svítilen na přilbu pr hasiče - rámcvá smluva

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S340/2010/VZ-13419/2010/510/OKo V Brně dne: 4.11.2010

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S340/2010/VZ-13419/2010/510/OKo V Brně dne: 4.11.2010 *uhsx002xtbp* UOHSX002XTBP ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S340/2010/VZ-13419/2010/510/OK V Brně dne: 4.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

II. Základní ustanovení

II. Základní ustanovení KUMSP00SEZXJ Smluva zajištění akce ^jí? ] Lf'6 Mravskslezská sestra 20dfc6"i ir ŽŽVtT~í Av,db í Článek I. Smluvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava Zastupen: Ing. Tmášem

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Magnesia RED"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Magnesia RED ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Magnesia RED" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Magnesia RED" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel a rganizátr

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY A REKLAMAČNÍ ŘÁD

OBCHODNÍ PODMÍNKY A REKLAMAČNÍ ŘÁD OBCHODNÍ PODMÍNKY A REKLAMAČNÍ ŘÁD Obecná ustanvení Tyt bchdní pdmínky upravují v suladu s ustanvením 1751 dst. 1 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník (dále jen bčanský zákník ) vzájemná práva a pvinnsti

Více

Soutěž - DOBRÁ ŠKOLA Ústeckého kraje 2015/2016

Soutěž - DOBRÁ ŠKOLA Ústeckého kraje 2015/2016 Krajský úřad Ústeckéh kraje Sutěž - DOBRÁ ŠKOLA Ústeckéh kraje 2015/2016 Pdmínky sutěže Odbr SMT 2.10.2015 Pdmínky celkrajské mtivační sutěže na šklní rk 2015/2016 DOBRÁ ŠKOLA Ústeckéh kraje 2015/2016

Více

PŘIHLÁŠKA NÁJEM BYTU V DOMĚ ZVLÁŠTNÍHO URČENÍ, TJ. BYTU v DPS (kategorie 3.8.) (podle ust. 2300 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník)

PŘIHLÁŠKA NÁJEM BYTU V DOMĚ ZVLÁŠTNÍHO URČENÍ, TJ. BYTU v DPS (kategorie 3.8.) (podle ust. 2300 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) 1 z 8 PŘIHLÁŠKA NÁJEM BYTU V DOMĚ ZVLÁŠTNÍHO URČENÍ, TJ. BYTU v DPS (pdle ust. 2300 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník) Č.j.:.. Datum pdání:... ŽADATEL: Příjmení, jmén:. Datum narzení. Bydliště trvalé:...

Více

Článek II. Pavel Macháček pavel.machacek@anet.eu 603 575 937

Článek II. Pavel Macháček pavel.machacek@anet.eu 603 575 937 evid. č. objednatele: evid. Č. zhotovitele: S/20151K1048 71-5-130 SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen "občanský zákoník") (dále jen "smlouva")

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

STANOVY. občanského sdružení Místní akční skupina Hornolidečska o.s. Článek 1 - Základní ustanovení

STANOVY. občanského sdružení Místní akční skupina Hornolidečska o.s. Článek 1 - Základní ustanovení STANOVY bčanskéh sdružení Místní akční skupina Hrnlidečska.s. Článek 1 - Základní ustanvení 1.1 Místní akční skupina Hrnlidečska (dále jen MASH) byla zalžena ve smyslu zákna č. 83/90 Sb. a v návaznsti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK 1. Název zakázky Analýza, tvrba evaluačních nástrjů, návazná pdpra a supervize 2. Ppis zakázky Prjekt s názvem Zvyšvání kvality ve vzdělávání a zavádění evaluačních

Více

ke smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje (evidenční č. 00979/2015/SOC)

ke smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje (evidenční č. 00979/2015/SOC) f " -~_. ::-,...::,_... ČÍSL SMVY (IX>DATKU)~~Tí KUMSP9KM77H DDATEK č._ ke smlvě pskytntí dte z rzpčt Mrvskslezskéh krje (evidenční č. 979/215/SC) I. SMVNÍ STRANY Mrvskslezský krj se sídlem: 28. říjn 117,

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího inspektora Oblastního inspektorátu práce pro Středočeský kraj

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího inspektora Oblastního inspektorátu práce pro Středočeský kraj Oznámení vyhlášení výběrvéh řízení na služební míst veducíh inspektra Oblastníh inspektrátu práce pr Středčeský kraj Praha 8. září 2015 Č. j. MV-108490-9/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra pr státní službu

Více

DOTAČNÍ PROGRAM MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ R E Z I D E N Č N Í M Í S T A. METODIKA část 1 PRO ŽADATELE O DOTACI ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU NA

DOTAČNÍ PROGRAM MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ R E Z I D E N Č N Í M Í S T A. METODIKA část 1 PRO ŽADATELE O DOTACI ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU NA DOTAČNÍ PROGRAM MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ - R E Z I D E N Č N Í M Í S T A METODIKA část 1 PRO ŽADATELE O DOTACI ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU NA REZIDENČNÍ MÍSTO LÉKAŘSKÉ OBORY PROJEKT č. 1 (dtace na specializační

Více

ÚVOD PŘEDMĚT STÍŽNOSTI PRÁVO PODAT STÍŽNOST PODNĚT - PŘIPOMÍNKA - STÍŽNOST

ÚVOD PŘEDMĚT STÍŽNOSTI PRÁVO PODAT STÍŽNOST PODNĚT - PŘIPOMÍNKA - STÍŽNOST Dmv Barbra Kutná Hra, pskytvatel sciálních služeb Směrnice SM 06/15 Stížnsti - vydání šesté, únr 2015 STÍŽNOSTI Pdávání, evidence a vyřizvání stížnstí na kvalitu neb způsb pskytvání služby ÚVOD Směrnice

Více

Kupní smlouva ~J. RCV-2013-Z117

Kupní smlouva ~J. RCV-2013-Z117 Kupní smlouva ~J. RCV-2013-Z117 I. SMLUVNí STRANY Prodávající: AutoCont CZ a.s. se sídlem Hornopolní 3322/34, Ostrava - Moravská Ostrava, PS~ 702 00 jednající: Ing. Jaroslav Dvořák, ředitel regionálního

Více

Příloha č.1. Pravidla Akce

Příloha č.1. Pravidla Akce Přílha č.1 Pravidla Akce LISTERINE - Záruka vrácení peněz Tat pravidla bsahují úplnu úpravu sptřebitelské akce LISTERINE - Záruka vrácení peněz ( Akce ) ke dni zahájení Akce. Tat pravidla jsu jediným dkumentem

Více

MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 2336/8 PSČ 401 00 STAVEBNÍ ODBOR schránka 100

MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 2336/8 PSČ 401 00 STAVEBNÍ ODBOR schránka 100 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 2336/8 PSČ 401 00 STAVEBNÍ ODBOR schránka 100 Č. SPISU: 63527/2012 V ÚSTÍ NAD LABEM Č.JEDNACÍ: MM/SO/S/70635/2013/Bart 15.1.2013 VYŘIZUJE: Bartňvá TELEFON:

Více

Provozní řád "Útulku na hájovně" provozovaného Dogpoint o.p.s.

Provozní řád Útulku na hájovně provozovaného Dogpoint o.p.s. Prvzní řád "Útulku na hájvně" prvzvanéh Dgpint.p.s. OBSAH: Část I. Základní ustanvení Článek 1) Název a sídl Článek 2) Pslání útulku Článek 3) Majetkprávní vztahy a dpvědné sby Článek 4) Závaznst prvzníh

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření města Miletín, IČ: 00271811 za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření města Miletín, IČ: 00271811 za rok 2014 KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbr eknmický ddělení metdiky a kntrly SpZn: ČJ: Zpráva výsledku přezkumání hspdaření města Miletín, IČ: 00271811 za rk 2014 Přezkumání se uskutečnil ve dnech: - 12.11.2014-13.11.2014-29.4.2015-30.4.2015

Více

SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY K VEDENÍ ZÁZNAMŮ ŠKOLNÍ DOKUMENTACE

SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY K VEDENÍ ZÁZNAMŮ ŠKOLNÍ DOKUMENTACE Základní škla a mateřská škla Staré Měst, kres Frýdek-Místek, příspěvkvá rganizace SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY K VEDENÍ ZÁZNAMŮ ŠKOLNÍ DOKUMENTACE Č.j.: ZS20/2007-3 Účinnst d: 1.9.2008 Spisvý znak: C 19 Změny:

Více

ZPRÁVA O PRŮHLEDNOSTI 2013

ZPRÁVA O PRŮHLEDNOSTI 2013 Sídl: Ibsenva 124/11, 638 00 Brn, Tel.: 545 175 235, E-mail: audit@rsaudit.cz DIČ: CZ46963421, Zapsána: Krajský sud Brn, ddíl C, vlžka 6569 ZPRÁVA O PRŮHLEDNOSTI 2013 (zpracván dle 43 zákna č. 93/2009

Více

Příručka pro žadatele o dotaci v rámci opatření Zakládání skupin výrobců (HRDP)

Příručka pro žadatele o dotaci v rámci opatření Zakládání skupin výrobců (HRDP) V Praze dne 22/12/2010 Příručka pr žadatele dtaci v rámci patření Zakládání skupin výrbců (HRDP) Státní zemědělský intervenční fnd pskytuje pdpru, která umžňuje zemědělcům zvýšit míru knkurenceschpnsti

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany č.j. KRPU-111461-19/ČJ-2011-0400VZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele:

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele: číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník

Více

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto Statutární město Přerov IČ: 003 01 825 DIČ: CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené náměstkem primátora Pavlem Košutkem (dále jako Město ) MMPr/SML/2183/2015 a Česká

Více

SMLOUVA KUPNÍ č. uzavřená podle 409 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník)

SMLOUVA KUPNÍ č. uzavřená podle 409 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) SMLOUVA KUPNÍ č uzavřená podle 409 a následujících zák č 513/1991 Sb (Obchodní zákoník) Smluvní strany: Prodávající: Jméno: Sídlo: IČO: DIČ: obchodní rejstřík: zastoupená: bankovní spojení: - na straně

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y dbr výstavby Benešva 295, 330 23 Nýřany Spis. zn..: OV-Ška/27953/2015 Nýřany, dne 19.4.2016 Č.J.: OV-Ška/11967/2016 Vyřizuje: Ivana Škardvá Telefn: 377 832 321 Fax: 377

Více

. j vamm. Strachoněm náměstkem hejtmana kraje

. j vamm. Strachoněm náměstkem hejtmana kraje KUMSP08SF9EV SMLUVA pdnájmu prstr a pskytvání služeb uzavřena mezi lmravak0s.i-e.zsky KRAJ - KRAJSKY ÚŘAD; ČÍSI/) SMLUVY a)datku) 0- ttu př. čísl //r rk l& zkr. db. nájemcem: a pdnájemníkem: stravské výstavy,

Více

Smlouva o provedení vzdělávání

Smlouva o provedení vzdělávání Smlouva o provedení vzdělávání uzavřená dle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. PPR-19276-32/ČJ-2012-990656 uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I.

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva )

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva ) Číslo smlouvy kupujícího: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Číslo smlouvy prodávajícího: Příloha č. 2 uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ KUPNÍ SMLOUVA Dodávka 3D tiskárny I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Se sídlem: Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Zastoupena: Ing. Pavlem Řezníčkem IČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany SLZ-2123-15/ČJ-2011-009HVZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Kupní smlouva č. VH-09-2014

Kupní smlouva č. VH-09-2014 C o tes CS KUJCP@17T1QK / O(1-'Pj Q14tI Kupní smlouva č. VH-09-2014 Smluvní strany JIHOČ ESKÝ KRAJ se sídlem: U Zimního stadionu 195212, 370 76 České Bud ějovice zastoupený: Mgr. Ji řím Zimolou, hejtmanem

Více

M ě s t s k ý ú ř a d H e j n i c e Stavební úřad Nádražní 521, 463 62 Hejnice ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

M ě s t s k ý ú ř a d H e j n i c e Stavební úřad Nádražní 521, 463 62 Hejnice ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y M ě s t s k ý ú ř a d H e j n i c e Stavební úřad Nádražní 521, 463 62 Hejnice Č.j.: SÚ-49/2011/987-328/30 Hejnice 22.09.2011 Vyřizuje: Petr Švrc sam.db.referent SÚ e-mail: petr.svrc@mesthejnice.cz tel.:

Více

č.j. KRPU-87135-11/ČJ-2012-0400VZ KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany

č.j. KRPU-87135-11/ČJ-2012-0400VZ KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany č.j. KRPU-87135-11/ČJ-2012-0400VZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva )

Více

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje Ilíilllll',]!! 11! lllll 11111 KUÍ1SP80RnZ6V SMLOUVA MORAVSKOSLEZS KÝ KRAJ - K ^AJBKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMI 0$f X-yVYCDOD Mír ATKU) -4- Cfe... zk db. se sídlem: zastupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava IC: 70890692

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Čl. I Smluvní strany.. se sídlem/místem podnikání:.. jednající:.. IČO:.. DIČ:.. bankovní spojení:.. číslo účtu:.. Zapsán v obchodním/živnostenském rejstříku vedeném. (dále jen prodávající

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem Výměna ventilů pro

Více

Kupní smlouva č., VZ č..

Kupní smlouva č., VZ č.. Kupní smlouva č., VZ č.. uzavřená v souladu ustanovením 2079 a následujícími zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Statutární město Ostrava, městský obvod

Více

Vzor kolektivní smlouvy

Vzor kolektivní smlouvy PŘÍLOHA 4 KOLEKT 28. LEDNA 2009 IVNÍ SML OUVA......... jen zam............. (náze ěstnavate v prá rávnické tel l ), sby p uzavřená mezi: i dle le zřizva zákla cí listi ladní rg t in n y ), zastu aniz i

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA č. IRAP: uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Česká republika - Správa státních hmotných

Více

poř. asi.i rol Smlouva o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany

poř. asi.i rol Smlouva o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany lllll KUMSP0eVSP8 MRAVSKSt.h r /,skv' KRAJ KRAJSKÝ 0ŘA1 _^'ÍSU.SMJ.i^UVV(iJIATKln př. asi.i rl Smluva závazku veřejné služby a vyrvnávací platbě za jeh výkn k;

Více

Veřejné zakázky. Obsah semináře. Právní prostředí. Právní úprava. zakázek

Veřejné zakázky. Obsah semináře. Právní prostředí. Právní úprava. zakázek Veřejné zakázky Olmuc 3. března 2009 www.eurpace.cz Obsah semináře 1. Právní prstředí 2. Veřejné zakázky pdle zákna 3. Metdický pkyn pr zadávání zakázek a veřejných zakázek 4. Diskuze 2 Právní prstředí

Více

Město PETŘVALD Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald

Město PETŘVALD Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Město PETŘVALD Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald NAŠE ZN: NAŠE ČJ: MěÚP /2012/Pol. VYŘIZUJE: Mgr.Lucie Polková TEL.: 596542903 FAX: 596541795 E-MAIL: polkova@petrvald-mesto.cz EP: ep-petrvald@iol.cz www.petrvald.info

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Zadavatel: Město Oslavany, náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany, IČ: 00282286 ve smyslu 6, 12 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall

OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall Nedílná součást smlouvy o vydání karet k dodávkám CNG prostřednictvím plnících stanic I. Kontaktní údaje dodavatele Společnost: VÍTKOVICE

Více

Lymfodrenážní terapeutický systém Q-1000

Lymfodrenážní terapeutický systém Q-1000 Lymfdrenážní terapeutický systém Q-1000 Lymfdrenážní terapeutický systém Q-1000 Návd k pužití Důležité bezpečnstní instrukce Dále uvedené instrukce jsu určené pr zajištění bezpečnsti uživatelů a přístrjů.

Více

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK Vojenské zařízení 1484 Libavá V Libavé dne Čj. Výtisk číslo : Počet listů : 7 SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK I. Smluvní

Více

PALETOVÉ REGÁLY. Pevné, kvalitní a s dlouhou životností. Sestava paletového regálu: PLOTOVÉ CENTRUM Vyškov; www.mgv.cz

PALETOVÉ REGÁLY. Pevné, kvalitní a s dlouhou životností. Sestava paletového regálu: PLOTOVÉ CENTRUM Vyškov; www.mgv.cz PLOTOVÉ CENTRUM Vyškv; www.mgv.cz PALETOVÉ REGÁLY Pevné, kvalitní a s dluhu živtnstí Název regálvých dílů Paletvé regály a jejich pužití Rám paletvéh regálu Nsníky paletvéh regálu Příčník Ochranné prvky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné zakázky Projekt: Modernizace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn ) na veřejnu zakázku na ddávky zadanu frmu zjedndušenéh pdlimitníh řízení dle zákna 137/2006

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany 5/14/10 KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany kupující: jednající: Střední škola automobilní a informatiky se sídlem: Weilova 1270/4, 10200 Praha IČ: 00497070 DIČ: CZ00497070 Ing. Milan Vorel, ředitel

Více

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu

Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy. Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci Závazný vzor návrhu smlouvy Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu

Více

Pravidla programu SmartUp

Pravidla programu SmartUp Pravidla prgramu SmartUp Pr kh je prgram SmartUp? Pr všechny ve věku 15 26 let (včetně). Rzhdující je datum uknčení přijímání přihlášek dané výzvy. K tmut datu musí být všem členům týmu minimálně 15 a

Více

Smlouva o zájezdu- vzor

Smlouva o zájezdu- vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva o zájezdu- vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Zajištění dopravy, ubytování a stravy pro SOŠ SE Velešín Článek I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a

Více

K 58-1/2011 V Ostravě dne 24. srpna 2011 Výtisk č. 5 Počet listů: 3 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 58-1/2011 V Ostravě dne 24. srpna 2011 Výtisk č. 5 Počet listů: 3 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 58-1/2011 V Ostravě dne 24. srpna 2011 Výtisk č. 5 Počet listů: 3 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodání pohonných hmot 1. Zadavatel: Česká republika

Více

Číslo smlouvy prodávajícího: I. Smluvní strany

Číslo smlouvy prodávajícího: I. Smluvní strany Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy kupujícího: Číslo smlouvy prodávajícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 409 a následujícími paragrafy

Více

*MVCRX00V18YX* MVCRX00V18YX prvotní identifikátor

*MVCRX00V18YX* MVCRX00V18YX prvotní identifikátor *MVCRX00V18YX* MVCRX00V18YX prvotní identifikátor RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY ALTERNATIVNÍCH SPOTŘEBNÍCH MATERIÁLŮ PRO STÁVAJÍCÍ TISKÁRNY A KOPÍROVACÍ STROJE PRO ROK 2012 Číslo smlouvy dodavatele

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy Metdická příručka Omezvání tranzitní nákladní dpravy K právnímu stavu ke dni 1. ledna 2016 Obsah 1 Na úvd... 2 2 Základní pjmy... 3 3 Obecně k mezvání tranzitní nákladní dpravy... 4 4 Prvedení příslušnéh

Více

Uchazeči v návrhu Kupní smlouvy řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech, a to v souladu s obsahem předkládané nabídky.

Uchazeči v návrhu Kupní smlouvy řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech, a to v souladu s obsahem předkládané nabídky. Příloha č. 3 Systém separace a svozu textilu Uchazeči v návrhu Kupní smlouvy řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech, a to v souladu s obsahem předkládané nabídky. Kupní smlouva uzavřená

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Rámcová smlouva na poskytování služeb uzavřená podle ustanovení 11 zákona

Více

Závazný vzor rámcové smlouvy

Závazný vzor rámcové smlouvy Závazný vzor rámcové smlouvy uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ), v souladu s ust. 11 a 89 a násl. zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění

Více

SMLOUVA O DÍLO ČLÁNEK I. Číslo účtu:. Zapsaný v OR u:, oddíl, vložka ČLÁNEK II,

SMLOUVA O DÍLO ČLÁNEK I. Číslo účtu:. Zapsaný v OR u:, oddíl, vložka ČLÁNEK II, SMLOUVA O DÍLO dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku na akci: Významné milníky husitství v českých a německých dějinách ČLÁNEK I. Smluvní strany 1. Objednatel: Jihočeské muzeum v

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ev. č. smlouvy: 15/242-0 Česká republika - Úřad vlády České republiky se sídlem nábř. E. Beneše

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obsah:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obsah: Stavební a interiérvé úpravy bjektu - recepce a zázemí na Krajském plicejním ředitelství Středčeskéh kraje Dkumentace pr stavební pvlení - Technická zpráva SO. 01 ST. 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: a) účel

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II.

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II. S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

Jan Osička. narozen 24. července 1985. Bezručova 67/4, 60200, Brno. (dále jen zhotovitel )

Jan Osička. narozen 24. července 1985. Bezručova 67/4, 60200, Brno. (dále jen zhotovitel ) Smlouva o dílo ev. č. 15/033-0 Jan Osička narozen 24. července 1985 Bezručova 67/4, 60200, Brno (dále jen zhotovitel ) a Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem: nábřeží Edvarda Beneše 128/4,

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: JUDr. Ing. Helena Horová IČ 16902645, se sídlem Praha 4, V luhu 18, PSČ 140 00, Okres Praha 4, insolvenční správce dlužníka TENNIS Zlín, a.s., IČ 46975764, se

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka renovovaných tonerů

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka renovovaných tonerů RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka renovovaných tonerů uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: František Skácel,

Více

SMLOUVAO DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KE ZMĚNĚSTAVBYPŘEDDOKONČENÍM

SMLOUVAO DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KE ZMĚNĚSTAVBYPŘEDDOKONČENÍM SMLOUVAO DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE KE ZMĚNĚSTAVBYPŘEDDOKONČENÍM Č. SMLOUVY : 2015/11/GR UZAVŘENÁ NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI SMLUVNÍMI STRANAMI PODLE USTANOVENÍ 2586 a NÁSL.

Více

Š K O L N Í R O K 2 0 1 3 / 2 0 1 4 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PROSTĚJOV, E. VALENTY 52. Mgr. Radomír Palát koordinátor ICT, metodik ICT. Plán práce 2013/2014

Š K O L N Í R O K 2 0 1 3 / 2 0 1 4 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PROSTĚJOV, E. VALENTY 52. Mgr. Radomír Palát koordinátor ICT, metodik ICT. Plán práce 2013/2014 Š K O L N Í R O K 2 0 1 3 / 2 0 1 4 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PROSTĚJOV, E. VALENTY 52 Mgr. Radmír Palát krdinátr ICT, metdik ICT Plán práce 2013/2014 Náplň činnsti Náplň práce ICT metdika vychází z vyhlášky 317/2005

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A

R Á M C O V Á S M L O U V A R Á M C O V Á S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í I N Z E R T N Í C H S L U Ž E B ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 1746 odstavce 2. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel. STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475271111 č. jednací : MM/ORM/35979/2014 č. evidenční:.../2014, 81/14 vyřizuje

Více

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB ev. číslo odběratele: O/16/126 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-040-027-15

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-040-027-15 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-027-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu názvem Vánoční osvětlení na území městské části Praha 12

Více

Zadávací dokumentace. Výstroj pro strážníky Městské policie Brno

Zadávací dokumentace. Výstroj pro strážníky Městské policie Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pod názvem Výstroj pro strážníky

Více

SMLOUVA O DÍLO UZSVM č. /2016 na zakázku

SMLOUVA O DÍLO UZSVM č. /2016 na zakázku SMLOUVA O DÍLO UZSVM č. /2016 na zakázku Oprava dešťové kanalizace v objektu sídla OP Prostějov uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckéh kraje Způsb rganizace a zajištění lékařské phtvstní služby v Ústeckém kraji d 1. 1. 2016 1. Ústecký kraj je pdle ustanvení 110 zákna č. 372/2011 Sb., zdravtních službách a pdmínkách

Více

Smlouva o dílo - návrh

Smlouva o dílo - návrh Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Smlouva o dílo - návrh uzavřená podle občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. v platném znění Název stavby: Výměna vchodových dveří v domě čp. 1734 a 1737

Více

Smlouva o ubytování. Článek I Smluvní strany

Smlouva o ubytování. Článek I Smluvní strany číslo smlouvy objednatele: 437/OSV/2016 číslo smlouvy ubytovatele: Smlouva o ubytování Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Havířov, statutární město se sídlem: Svornosti 2,73601 Havířov-Město není zapsán

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB Článek I. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné podmínky stanoví podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb a postupy uzavírání smluv

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 002/2014 Výzva k podání nabídek Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (dodávka): Moderní škola Inovace prezentačních technologií v ZŠ a MŠ Hoštka 4ks interaktivních předně projekčních

Více

Název zakázky: SESTAVY PRO PROFESIONÁLNÍ ANALÝZU SPORTOVNÍHO VÝKONU V REÁLNÉM ČASE

Název zakázky: SESTAVY PRO PROFESIONÁLNÍ ANALÝZU SPORTOVNÍHO VÝKONU V REÁLNÉM ČASE Datum 1.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

KUMSP00SGGBK Veřejná zakázka č. 219/2015

KUMSP00SGGBK Veřejná zakázka č. 219/2015 KUMSP00SGGBK Veřejná zakázka č. 219/2015 Smlouva o poskytnutí prostoru v denním tisku pro vydání Moravskoslezských listů dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Více

na dodávku hardwaru a softwaru pro školení učitelů

na dodávku hardwaru a softwaru pro školení učitelů SMLOUVA č. : KS 12/073/PB na dodávku hardwaru a softwaru pro školení učitelů I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700

Více