BISHOP INVESTMENT s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BISHOP INVESTMENT s.r.o."

Transkript

1 BISHOP INVESTMENT s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele v období dále specifikovaných kulturních akcích a dalším Prezentace v rámci konaných kulliirních akcích Propagace - reklama Vojenské zdravotní pojišťovny České republiky při příležitosti konání: Koncert Jarek Nohavica Datum konání dne od 19 hodin Místo konáni: divadlo Hybernia Praha. Nám. Republiky 4 projekce loga objednatele na 9 obrazovkách ve foyer divadla v den konání akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konání akce umístění stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů v prostorách konání akce Celková cena včetně zhotovení uvedené reklamy, její instalace a prezentace dle uvedené specifikace bez DPH. Koncert Jarek Nohavica Datum konání dne od 19 hodin Místo konání: divadlo Hybernia Praha, Nám. Republiky projekce loga objednatele na 9 obrazovkách ve foyer divadla v den konání akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konáni akce umístění stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů v prostorách konání akce Celková cena včetně zhotovení uvedené reklamy, její instalace a prezentace dle uvedené specifikace ,- bez DPH. Divadelní představení Dáma s kaméliemi Datum konání dne od 19 hodin Místo konáni: divadlo Hybernia Praha. Nám. Republiky 4 projekce loga objednatele na 9 obrazovkách ve foyer divadla v den konáni akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konání akce umístění stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů v prostorách konáni akce Celková cena včetně zhotovení uvedené reklamy, její instalace a prezentace dle uvedené specifikace ,bez DPH. Dodavatel se dále zavazuje: 1) Umístit loga objednatele, nebo jejich promítání v prostorách konáni akce dle oboustranné dohody. 2) Zajistit montáž a demontáž reklamních panelu či jiných reklamních materiálů, a to na vlastní náklady. 3) Předat dokumentaci jím realizovaného reklamního plněni dle teto smlouvy objednateli do 10 dnů od ukončení akce. 4) Svými výroky nijak nepoškodit dobré jméno a pověst objednatele.

2 DISTRACT s.r.o. Předmětem této smlouvy je propagace - reklama firmy objednatele při příležitosti kulturních akcí: Koncert Báry Basikové s doprovodnou kapelou, který se uskuteční dne 5.1. v KD Semilasso v Brně od 17 hod. Reklama firmy se zrealizuje formou: promítáním loga firmy na projekci umístěné v prostorách konáni akce umístění banneru firmy v prostorách konání akce umístění propagačního roll up firmy v prostorách konání akce umístění loga firmy na tiskovinách určené k propagaci koncertu Koncert vokálního uskupení Jiřího Korna 4TET, který se bude konat dne v Divadle Hybernia Praha od 19 hod. Reklama firmy se zrealizuje formou: promítáním loga firmy na šesti projekcích umístěné v prostorách konáni koncertu (foyer) umístění propagačního roll up firmy v prostorách konání akce (foyer) umístění propagačního roll up firmy v prostorách konáni akce (hlediště) promítáním loga firmy na velkoplošné projekci umístěné v prostorách konání koncertu (jeviště) 1) Umístit loga objednatele, nebo jejich promítání v prostorách konáni akce dle oboustranné dohody. 2) Dodavatel zajistí montáž a demontáž reklamních panelů či jiných reklamních materiálů, a to na vlastní náklady. 3) Dodavatel se zavazuje předat dokumentaci jím vyhotovené reklamy objednateli do 10 dnů od ukončení akce. 4) Dodavatel se dále zavazuje zaznamenat prezentaci objednatele dle této smlouvy formou fotografické dokumentace. Zpracované záznamy poskytnutého plnění se zavazuje dodavatel bez zbytečného odkladu po skončeni účinnosti této smlouvy jeho uskutečnění dle této smlouvy poskytnout objednateli. 5) Svými výroky nijak nepoškodit dobré jméno a pověst objednatele.

3 GBARD HOLDING s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele v období dále specifikovaných kulturních akcích a dalším Propagace - reklama Vojenské zdravotní pojišťovny České republiky při příležitosti konání: Koncert Karla Gotta s kapelou Boom Band Datum konání Místo konání: KAJOT ARENA BRNO promítáním loga firmy na velkoplošné projekci umístěné v prostorách konání akce umístění banneru firmy v prostorách konání akce umístěni propagačního roll up firmy v prostorách konání akce Koncert Karla Gotta s kapelou Boom Band Datum konání Místo konání: ČEZ ARENA ČESKÉ BUDĚJOVICE. Reklama firmy se zrealizuje formou: promítáním loga firmy na velkoplošné projekci umístěné v prostorách konání akce umístění banneru firmy v prostorách konání akce umístění propagačního roll up firmy v prostorách konáni akce 1) Umístit loga klienta, nebo jejich promítání v prostorách konání akce dle oboustranné dohody. 2) Zajistit montáž a demontáž reklamních panelů či jiných reklamních materiálů, a to na vlastní náklady. 3) Předat dokumentární materiály jím vyhotovené reklamy zadavateli do 10 dnů od ukončení akce. 4) Svými výroky nijak nepoškodit dobré jméno a pověst objednatele.

4 LIVE image, s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele v období dále specifikovaných kulturních akcích dalším Propagace - reklama Vojenské zdravotní pojišťovny České republiky při příležitosti konání: 1) Rocková opera:. Proti Thébám".která se uskuteční dne v Rock Opeře Praha promítáním loga objednatele na projekci umístěné v prostorách konání akce umístění banneru objednatele v prostorách konání akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konáni akce 2) Rocková opera: Antigona",která se uskuteční dne v Rock Opeře Praha. promítáním loga objednatele na projekci umístěné v prostorách konání akce umístění banneru objednatele v prostorách konání akce umístěni propagačního roll up objednatele v prostorách konáni akce Umístit loga objednatele, nebo jejich promítání v prostorách konání akce dle oboustranné dohody. Zajistit montáž a demontáž reklamních panelů či jiných reklamních materiálů, a to na vlastní náklady. Předal dokumentární materiály jím vyhotovené reklamy objednateli do 10 dnů od ukončení akce. Svými výroky nijak nepoškodit dobré jméno a pověst objednatele.

5 NAPAPI s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele na dále specifikovaných kulturních akcích a dalším sjednaným způsobem: Propagace Reklama Vojenské zdravotní pojišťovny české republiky při příležitosti konáni muzikálu: Antoinetta - královna Francie", který se bude konat v Divadle Hybernia, na adrese Nám. Republiky 4, Praha 1 ve dnech a časech : v 11:00 hod.a 18:00 hod v 18:00 hod v 14:00 hod.a 18:00 hod. 1) zajistit od do , po celou pracovní dobu divadla Hybernia. projekci loga klienta, v prostorách tohoto divadla na devíti projekčních obrazovkách 2) zajistit umístění reklamního banneru klienta (roll up) v prostorách divadla, po výše uvedenou dobu konání muzikálu 3) zajistit umístěni loga klienta na webových stránkách pořadatele muzikálu 4) zajistit umístění zaskleného plakátu A2 určeného výhradně k reklamě klienta v prostorách divadla 5) zajistit místo určené k distribuci propagačních materiálů propagované firmy klienta v prostorách divadla po výše uvedenou dobu konání muzikálu 6) poskytnout volný vstup na konání muzikálu, který nepřekročí počet 10 osob dle předchozí dohody 7) zajistit jednorázový vstup 80 hostům klienta na VIP balkon na muzikál dle předchozí dohody 8) zajistit uvedení loga klienta na plakátech určené k propagaci muzikálu velikosti A2 na CLY vitrínách v Praze 9) zajistit uvedení loga klienta na tiskovinách v inzerci celostátních periodik určené k propagaci muzikálu (deník Metro a Český Domov) 10) zajistit montáž a demontáž reklamních panelů či jiných reklamních materiálů na vlastní náklady Dodavatel se dále zavazuje zaznamenat prezentaci objednatele dle této smlouvy formou fotografické dokumentace. Zpracované záznamy poskytnutého plnění se zavazuje dodavatel bez zbytečného odkladu po skončení účinnosti této smlouvy jehouskutečnění dle této smlouvy poskytnout objednateli.

6 Podještědský FC Český Dub, s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele v období dále specifikovaných kulturních akcích a dalším Propagace - reklama Vojenské zdravotní pojišťovny České republiky při příležitosti konáni: Vánoční koncert Hanky Křížkové Datum konání dne Místo konání: divadlo Hybernia Praha projekce loga objednatele na 9 obrazovkách ve foyer divadla v den konání akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konání akce umístění stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů v prostorách konání akce Celková cena včetně zhotoveni uvedené reklamy, její instalace a prezentace dle uvedené specifikace bez DPH. Koncert Jakuba Smolíka Datum konání dne Místo konání: KC Novodvorská Praha. ul. Novodvorská 1013/151, Praha 4 Kapacita 450 hostů na akci umístění banneru objednatele v prostorách konáni akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konání akce umístění stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů v prostorách konání akce Celková cena včetně zhotoveni uvedené reklamy, jej i instalace a prezentace dle uvedené specifikace ,-bez DPH. Galavečer profesionálního boxu Kl a Muay Thai Datum konáni dne Místo konání: Palác Lucerna - velký sál. Štěpánská 61, Praha 1 umístění loga na bannerové ploše v prostorách konání akce umístění loga objednatele na roll up v prostorách konání akce uvedení loga objednatele na projekci v průběhu akce Celková cena včetně zhotoveni uvedené reklamy, její instalace a prezentace dle uvedené specifikace ,- bez DPH. Dodavatel se dále zavazuje: 1) Umístit loga objednatele, nebo jejich promítání v prostorách konáni akce dle oboustranné dohody. 2) Zajistit montáž a demontáž reklamních panelů či jiných reklamních materiálů, a to na vlastní náklady. 3) Předat dokumentaci jím realizovaného reklamního plnění dle této smlouvy objednateli do 10 dnů od ukončeni akce. 4) Svými výroky nijak nepoškodit dobré jméno a pověst objednatele.

7 Road Club s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele v období dále specifikovaných kulturních akcích a dalším Propagace - reklama Vojenské zdravotní pojišťovny České republiky při příležitosti konání: 1) Koncert Hany Zagorové Datum konání Místo konání Praha, Lucerna umístění informačního stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů objednatele umístění reklamního banneru objednatele v prostorách konání akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konání akce 2) Vánoční koncert Davida Deyla Datum konání Místo konání divadlo Hybernia Praha umístění informačního stánku objednatele, určeného k distribuci propagačních materiálů objednatele umístění reklamního banneru objednatele v prostorách konání akce umístění propagačního roll up objednatele v prostorách konání akce Dodavatel se dále zavazuje: 1) Umístit loga objednatele, nebo jejich promítáni v prostorách konání akce dle oboustranné dohody. 2) Zajistit montáž a demontáž reklamních panelů či jiných reklamních materiálů, a to na vlastní náklady. 3) Předat dokumentaci jím realizovaného reklamního plněni dle této smlouvy objednateli, a to do 10 dnů od ukončení akce. 4) Svými výroky nijak nepoškodit dobré jméno a pověst objednatele

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů Vysočina Tourism, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Více

Obchodní podmínky 2 ZADÁVÁNÍ REKLAMY 1.1 1.2. 2.1 Rezervace. 2.2 Objednávka

Obchodní podmínky 2 ZADÁVÁNÍ REKLAMY 1.1 1.2. 2.1 Rezervace. 2.2 Objednávka Obchodní podmínky Platné od 3.6.2009 Obchodní podmínky pro umísťování reklamních sdělení a jiných reklamních prvků na internetový server provozovaný společností Benya IT s.r.o. 1.1 Společnost Benya IT

Více

KUPNÍ SMLOUVA LIMNIGRAFY

KUPNÍ SMLOUVA LIMNIGRAFY KUPNÍ SMLOUVA LIMNIGRAFY PRODÁVAJÍCÍ Název sídlem IČ DIČ zapsaná u Krajského /Městského soudu v oddíl vložka jednající a KUPUJÍCÍ Název Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. sídlem Bělidla 986/4a,

Více

Obec Milotice Mgr. Josefem Levkem, starostou Školní 72, 696 05 Milotice 00285111 CZ00285111 PREAMBULE

Obec Milotice Mgr. Josefem Levkem, starostou Školní 72, 696 05 Milotice 00285111 CZ00285111 PREAMBULE Zlepšení konkurenceschopnosti Základní školy a Mateřské školy Milotice Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Příloha č. 3 ZD SMLOUVA NA DODÁVKU VYBAVENÍ NOVÉ MŠ PRO 47 ŽÁKŮ uzavřená mezi níže

Více

Smlouva o zájezdu- vzor

Smlouva o zájezdu- vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva o zájezdu- vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Zajištění dopravy, ubytování a stravy pro SOŠ SE Velešín Článek I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a

Více

2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10. mezi těmito subjekty

2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10. mezi těmito subjekty 2015/OKP/0692 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE MČ Praha 10 č. OKP 28/2015 mezi těmito subjekty Městská část Praha 10 se sídlem v Praze 10, Vršovická 68, PSČ 101 38 zastoupena JUDr. Radmilou Kleslovou, starostkou

Více

KUMSP00SGGBK Veřejná zakázka č. 219/2015

KUMSP00SGGBK Veřejná zakázka č. 219/2015 KUMSP00SGGBK Veřejná zakázka č. 219/2015 Smlouva o poskytnutí prostoru v denním tisku pro vydání Moravskoslezských listů dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Více

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 PUBLICITA v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Obecně k publicitě.. Každý příjemce je povinen informovat příjemce pomoci (cílové skupiny),

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Stavební úpravy bytového domu Sokolovská 2372 v Táboře

Stavební úpravy bytového domu Sokolovská 2372 v Táboře V Táboře dne 7. 2. 2011 Výzva k předložení nabídek v rámci výběrového řízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu Sokolovská 2372 v Táboře v rámci

Více

Číslo smlouvy prodávajícího: I. Smluvní strany

Číslo smlouvy prodávajícího: I. Smluvní strany Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy kupujícího: Číslo smlouvy prodávajícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 409 a následujícími paragrafy

Více

SMLOUVYA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele : 01/08/2012

SMLOUVYA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele : 01/08/2012 Se^í službo mleta SMLOUVYA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele : 01/08/2012 smlouva číslo Jli itsjz- Smluvní strany: Zhotovitel: Fibre Optics Service s.r.o. se sídlem Švihovská

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Informace o přijímaných způsobech platby jsou uvedeny zde. Prodávající nepožaduje žádné poplatky v závislosti na způsobu platby.

Informace o přijímaných způsobech platby jsou uvedeny zde. Prodávající nepožaduje žádné poplatky v závislosti na způsobu platby. Obchodnı podmıńky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.kvalitnimobily.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje Název: ESSENTIAL

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

S M L O U V U o poskytnutí účelové dotace č. B 2/PSOV - 2015

S M L O U V U o poskytnutí účelové dotace č. B 2/PSOV - 2015 Plzeňský kraj sídlo: Škroupova 18, 306 13 Plzeň k podpisu smlouvy oprávněn: Ivo Grüner, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, fondů EU, informatiky IČO: 70890366 DIČ: CZ70890366 bankovní spojení:

Více

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk Oznámení o zahájení zadávacího řízení pro zakázku malého rozsahu Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk CZ.1.02/6.5.00/15.29670 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 Zákona

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Objednávka č. 4500523629. Smlouva č. 1048249/233. Česká televize SAN infrastruktura - modernizace IDEC: 212/775/33066/1000

KUPNÍ SMLOUVA. Objednávka č. 4500523629. Smlouva č. 1048249/233. Česká televize SAN infrastruktura - modernizace IDEC: 212/775/33066/1000 KUPNÍ SMLOUVA IDEC: 212/775/33066/1000 kterou ve smyslu 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě vzájemného

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění. Kupní smlouvu na nákup centrifug

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění. Kupní smlouvu na nákup centrifug Kupní smlouva uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:.. se sídlem /místem podnikání/: IČ: DIČ: jednající

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Obec : Městys Kamenice se sídlem obecního úřadu: Kamenice 481, 588 23 Kamenice IČ: 002 86 079

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva )

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva ) Číslo smlouvy kupujícího: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Číslo smlouvy prodávajícího: Příloha č. 2 uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991, obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen smlouva

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/20 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné zakázky Projekt: Modernizace

Více

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku stavebních prací. Výzva k podání nabídek (opakovaná, upravená výzva)

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku stavebních prací. Výzva k podání nabídek (opakovaná, upravená výzva) Zadávací dokumentace zakázky na dodávku stavebních prací Stavební úprava budovy a přilehlé komunikace Valová 290/9, Zábřeh Výzva k podání nabídek (opakovaná, upravená výzva) 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY nám. 1. máje 1 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název: Rekonstrukce autobusového nádraží Chrastava v rámci projektu EU

Více

Vypracoval: STADION spol. s r.o.

Vypracoval: STADION spol. s r.o. Vypracoval: Obsah Název a logo akce...3 Představení akce...3 Cíle akce...4 Základní údaje o akci...4 Vymezení jednotlivých povinností organizačních a partnerských složek...5 Specifikace výstavních prostor,

Více

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE,

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní studio DISK v y h l a š u j e podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník Veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na provozování kavárny divadla DISK Toto poptávkové

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1. Předmět smlouvy Č.j.: (druhé smluvní strany, příp. další údaje druhé smluvní strany) Technická asistence Čj.: Číslo v CES: Číslo úkolu : SMLOUVA O DÍLO Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Smlouva o vytvoření a užití díla

Smlouva o vytvoření a užití díla Smlouva o vytvoření a užití díla 1. Objednatel díla a nabyvatel licence k užití díla: Univerzita Karlova v Praze Sídlo: Ovocný trh 3 5, 116 36 Praha 1 Jednající součást: Přírodovědecká fakulta, Albertov

Více

SMLOUVA KUPNÍ č. uzavřená podle 409 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník)

SMLOUVA KUPNÍ č. uzavřená podle 409 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) SMLOUVA KUPNÍ č uzavřená podle 409 a následujících zák č 513/1991 Sb (Obchodní zákoník) Smluvní strany: Prodávající: Jméno: Sídlo: IČO: DIČ: obchodní rejstřík: zastoupená: bankovní spojení: - na straně

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy: SML/0674/2016 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE Nákup techniky pro zajištění projektu zadávaná v souladu s Příručkou pro příjemce OP VK, verze 6, s datem účinnosti 29. 6. 2012 Obsah 1. Identifikační údaje zadavatele 2.

Více

S M L O U V U o poskytnutí účelové dotace č. HS 31/2015. podle 10a zák. č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů

S M L O U V U o poskytnutí účelové dotace č. HS 31/2015. podle 10a zák. č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů Plzeňský kraj sídlo: Škroupova 18, 306 13 Plzeň k podpisu smlouvy oprávněn: Ivo Grüner, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, fondů EU, informatiky IČO: 70890366 DIČ: CZ70890366 bankovní spojení:

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Tisk publikací a neperiodických tiskovin vydaných Ústavem pro studium totalitních režimů Rámcová smlouva na poskytování služeb uzavřená podle ustanovení 11 zákona

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍCH S PRODEJEM JEDNOTEK AAU

MANDÁTNÍ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍCH S PRODEJEM JEDNOTEK AAU MANDÁTNÍ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SOUVISEJÍCÍCH S PRODEJEM JEDNOTEK AAU Č.J. SFZP 078825/2012 (dle ustanovení 566 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON KOORDINÁTORA BOZP. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) mezi:

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON KOORDINÁTORA BOZP. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) mezi: NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON KOORDINÁTORA BOZP uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) mezi: č. 1. Mandant (odběratel): Město ČESKÁ LÍPA Nám.T. G. Masaryka 1, 470 36

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Počet stran: 9 SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Smluvní strany

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Počet stran: 9 SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Počet stran: 9 uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen

Více

Zápo et pohledávek a závazk

Zápo et pohledávek a závazk íloha. 1: Vzor kupní smlouvy Zápo et pohledávek a závazk Adresát: REGA BRNO, spol. s r. o. echy ská 8 602 00 Brno V Brn dne. Pohledávky obchodní spole nosti REGA BRNO, spol. s r. o. doklad íslo dokladu

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele:

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele: číslo smlouvy objednatele: 143/2011 číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník

Více

Kupní smlouva. Dodávka zásobníků na posyp (dále v textu též jen Smlouva ) Čl. I. Smluvní strany

Kupní smlouva. Dodávka zásobníků na posyp (dále v textu též jen Smlouva ) Čl. I. Smluvní strany Kupní smlouva kupujícího č. E633-S-395/2015 Kupní smlouva prodávajícího č. 1501/2015 Kupní smlouva uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění (dále

Více

CENÍK SLUŽBA ETHERNET. Účinnost od 1. 1. 2012 Ceny uvedeny bez i s 20% DPH 1. PODMÍNKY

CENÍK SLUŽBA ETHERNET. Účinnost od 1. 1. 2012 Ceny uvedeny bez i s 20% DPH 1. PODMÍNKY CENÍK SLUŽBA ETHERNET Účinnost od 1. 1. 2012 Ceny uvedeny bez i s 20% DPH 1. PODMÍNKY 1. Poskytování služby Ethernet se řídí Provozními podmínkami pro poskytování Veřejně dostupné služby Přenosu dat a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Čl. I Smluvní strany.. se sídlem/místem podnikání:.. jednající:.. IČO:.. DIČ:.. bankovní spojení:.. číslo účtu:.. Zapsán v obchodním/živnostenském rejstříku vedeném. (dále jen prodávající

Více

51/2006 Sb. ze dne 17. února 2006. o podmínkách připojení k elektrizační soustavě

51/2006 Sb. ze dne 17. února 2006. o podmínkách připojení k elektrizační soustavě 51/2006 Sb. ze dne 17. února 2006 o podmínkách připojení k elektrizační soustavě Změna: 81/2010 Sb. Energetický regulační úřad stanoví podle 98 odst. 7 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a

Více

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l )

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l ) Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo uzavřené dle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění I. Smluvní strany 1.1 Objednatel : Obec Obecnice se sídlem: Obecnice 159,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Smluvní strany: Smlouva č..../16/ožp 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem sídlo: Žerotínovo nám. 449/3, 601 82 Brno

Více

SMLOUVA O DÍLO. Firma zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 89598

SMLOUVA O DÍLO. Firma zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 89598 Č.j.: SÚJB/OK/10188/2012 SMLOUVA O DÍLO Číslo u objednatele: 12/01/0073 Číslo u zhotovitele: OS/12/08 Smluvní strany: Objednatel: Název organizace: ČR - Státní úřad pro jadernou bezpečnost (SÚJB) Sídlo

Více

Smlouva o zajištění školení se zaměřením na IT. v rámci projektu Rozvoj projektové kanceláře MPSV

Smlouva o zajištění školení se zaměřením na IT. v rámci projektu Rozvoj projektové kanceláře MPSV Smlouva o zajištění školení se zaměřením na IT v rámci projektu Rozvoj projektové kanceláře MPSV uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) a zákona

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ PRONÁJMU, MONTÁŽE, DEMONTÁŽE VČETNĚ REVIZE A OPRAV VÁNOČNÍHO OSVĚTLENÍ PRO HL.M.PRAHU V ROCE 2015

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ PRONÁJMU, MONTÁŽE, DEMONTÁŽE VČETNĚ REVIZE A OPRAV VÁNOČNÍHO OSVĚTLENÍ PRO HL.M.PRAHU V ROCE 2015 V z o r o v á s m l o u v a Stejnopis č. SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ PRONÁJMU, MONTÁŽE, DEMONTÁŽE VČETNĚ REVIZE A OPRAV VÁNOČNÍHO OSVĚTLENÍ PRO HL.M.PRAHU V ROCE 2015 č. DIL. kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: Výzva k podání nabídky na akci: Předehřev TUV solárním systémem pro ISŠ E Chomutov

Více

Obec Ždánov Ždánov 49, 344 01Domažlice osoba oprávněná k podpisu smlouvy: JUDr. Václav Pflug, starosta IČ: 00572594

Obec Ždánov Ždánov 49, 344 01Domažlice osoba oprávněná k podpisu smlouvy: JUDr. Václav Pflug, starosta IČ: 00572594 Plzeňský kraj sídlo: Škroupova 18, 306 13 Plzeň k podpisu smlouvy oprávněn: Ivo Grüner, náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, fondů EU, informatiky, na základě usnesení ZPK č. 857/15 ze dne

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Veřejná zakázka malého rozsahu na Grafické práce a DTP služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Veřejná zakázka malého rozsahu na Grafické práce a DTP služby ZOOLOGICKÁ ZAHRADA HL. M. PRAHY U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3 171 00 PRAHA 7 IČO: 00064459 DIČ: CZ00064459 WWW.ZOOPRAHA.CZ č.j. ÚKV/0174/15 V Praze dne 21. 1. 2015 Počet listů: 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná

Více

Příloha č. 2 výzvy k podání

Příloha č. 2 výzvy k podání Příloha č. 2 výzvy k podání OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smluvní strany: 1. Vyšší odborná škola zdravotnická,

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO (o provedení prací) č. 02/2012 uzavřená podle paragrafu 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Město Moravský Beroun náměstí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

Zadání neveřejného výběrového řízení Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění

Zadání neveřejného výběrového řízení Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Zadání neveřejného výběrového řízení Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Dodávka učebnic a odborné literatury Název

Více

Zadávací podmínky Označení Komplexní zajištění vzdělávacího programu Obchodování na internetu a návaznost na bankovní služby, elektronická certifikace a digitální podpisy pro projekt Informace v cestovním

Více

Antonína Dvořáka 287, 511 01 Turnov IČ 46295934, DIČ CZ49295934. o průběhu investiční akce Přepeře Odkanalizování místní části Potůček

Antonína Dvořáka 287, 511 01 Turnov IČ 46295934, DIČ CZ49295934. o průběhu investiční akce Přepeře Odkanalizování místní části Potůček VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV Antonína Dvořáka 287, 511 01 Turnov IČ 46295934, DIČ CZ49295934 Zpráva č. 1 o průběhu investiční akce Přepeře Odkanalizování místní části Potůček Projekt: Přepeře Odkanalizování

Více

V Hradci Králové dne 02.05.2016. Veřejná zakázka č. 1626 výzva k předložení nabídky

V Hradci Králové dne 02.05.2016. Veřejná zakázka č. 1626 výzva k předložení nabídky Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace, telefon 495 774 111 e-mail info@snhk.cz, www.snhk.cz IČ 64811069, DIČ CZ64811069, Bankovní spojení 27-315020217/0100 Organizace zapsána v obchodním

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

PROGRAM 39. RMČ BS. 13) Finanční neinvestiční transfer Centrum pro rodinu a sociální péči,

PROGRAM 39. RMČ BS. 13) Finanční neinvestiční transfer Centrum pro rodinu a sociální péči, PROGRAM 39. RMČ BS 1 a) Zahájení M.Landa b) Ověření správnosti zápisu z 38. RMČ BS c) Ustavení ověřovatelů 39. RMČ BS d) Schválení programu 39. RMČ BS 2) Kontrola usnesení RMČ BS Bc.Štika 3) Pěší trasa

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB ev. číslo odběratele: O/16/126 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY

PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY (POVV/xxx/2010) I. Smluvní strany Vysočina, kraj se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČ: 70890749 zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany SLZ-2123-15/ČJ-2011-009HVZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění Smluvní podmínky Obecná ustanovení 1. Společnost Pronajmiauto.cz (Blueway s.r.o.), se sídlem na adrese Praha Staré Město, V Kolkovně 920/5, PSČ 110 00, Praha 1, IČO: 014 17 151, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky 2. Vzor smlouvy

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky 2. Vzor smlouvy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu NÁKUP ŠKOLNÍHO NÁBYTKU Obsah: 1. Základní údaje o zadavateli 2. Předmět veřejné zakázky 3. Místo plnění veřejné zakázky 4. Termín

Více

2. CÍL A SOUVISLOSTI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. NÁZEV

2. CÍL A SOUVISLOSTI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. NÁZEV Příloha I Podmínky zadávacího řízení ze dne 2. března 2009 SPECIFIKACE Produkce "open air" festivalu k oslavě Dne Evropy (9. května), který bude informovat o záležitostech EU, propagovat 5.výročí rozšíření

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 963/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 905 ze dne 25.11.2015 Smlouva o dílo s firmou SANKOL, zahradnická s.r.o., Jeseniova 1226/139, 130 00 Praha 3, IČ: 28920457 o provedení

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany 5/14/10 KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany kupující: jednající: Střední škola automobilní a informatiky se sídlem: Weilova 1270/4, 10200 Praha IČ: 00497070 DIČ: CZ00497070 Ing. Milan Vorel, ředitel

Více

Dotační program vyhlášený Jihomoravským krajem ,,DO SVĚTA! 2015

Dotační program vyhlášený Jihomoravským krajem ,,DO SVĚTA! 2015 Dotační program vyhlášený Jihomoravským krajem,,do SVĚTA! 2015 I. Základní ustanovení 1. Právní předpisy a dokumenty Podpora poskytovaná Jihomoravským krajem na činnosti právnických osob vykonávajících

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 228/15/RMČ k uzavření smlouvy na administraci veřejné zakázky Dostavba a přístavba ZŠ

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 228/15/RMČ k uzavření smlouvy na administraci veřejné zakázky Dostavba a přístavba ZŠ Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 28. zasedání dne 30. 11. 2015 USNESENÍ č. 228/15/RMČ k uzavření smlouvy na administraci veřejné zakázky Dostavba a přístavba ZŠ RMČ po projednání: I. souhlasí

Více

Zadávací dokumentace. Výstroj pro strážníky Městské policie Brno

Zadávací dokumentace. Výstroj pro strážníky Městské policie Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pod názvem Výstroj pro strážníky

Více

Výzva k předložení nabídky na dodávku služeb grafický manuál

Výzva k předložení nabídky na dodávku služeb grafický manuál Projekt Soubor propagačních a informačních nástrojů pro turistickou oblast Polabí Výzva k předložení nabídky na dodávku služeb grafický manuál Neveřejná zakázka neprobíhá v režimu zákona č. 137/2006 Sb.

Více

II. MÍSTO PROVÁDĚNÍ DÍLA

II. MÍSTO PROVÁDĚNÍ DÍLA SMLOUVA O DÍLO Objednatel : Město Dolní Benešov sídlem Městského úřadu Hájecká 65, Dolní Benešov 747 22 IČ: 00299979 zast.: Martinem Štefkem - starostou zástupce ve věcech smluvních: Martin Štefek....,

Více

IV. Kategorie Životní styl Magazíny o módě, kosmetice a životním stylu pro ženy i muže vydávané v luxusnějším provedení.

IV. Kategorie Životní styl Magazíny o módě, kosmetice a životním stylu pro ženy i muže vydávané v luxusnějším provedení. ČASOPIS ROKU 2015 Statut 12. ročníku soutěže pořádané Unií vydavatelů Cíl soutěže: Soutěž je zaměřena na to, aby její výsledky pomohly zadavatelům a inzerentům orientovat se na trhu časopisů a soutěž svou

Více

Výzva k podání nabídky na

Výzva k podání nabídky na Výzva k podání nabídky na činnost koordinátora BOZP při realizaci zakázky: Inženýrské sítě - dešťová kanalizace, jednotná a splašková kanalizace a plynovod v ulicích Otakarova, Štafova a v části Kollárovy

Více

Notebooky a mobilní zařízení 2015

Notebooky a mobilní zařízení 2015 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením Notebooky a mobilní zařízení 2015 V souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Tisk výukových materiálů (skripta, sylaby) Služba Datum vyhlášení

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace dle 6 a 18 odst.5 Zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP na veřejnou

Více

VYHLÁŠKA Č. 51 ze dne 17. února 2006 o podmínkách připojení k elektrizační soustavě

VYHLÁŠKA Č. 51 ze dne 17. února 2006 o podmínkách připojení k elektrizační soustavě VYHLÁŠKA Č. 51 ze dne 17. února 2006 o podmínkách připojení k elektrizační soustavě Energetický regulační úřad stanoví podle 98 odst. 7 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

KUPNÍ SMLOUVA. Dodávka 3D tiskárny. I. Smluvní strany. e-mail: II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ KUPNÍ SMLOUVA Dodávka 3D tiskárny I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Se sídlem: Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Zastoupena: Ing. Pavlem Řezníčkem IČ:

Více

Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 Karel.Sedlacek@mesto-most.cz 25. 4. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Smlouva o dílo - návrh

Smlouva o dílo - návrh Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Smlouva o dílo - návrh uzavřená podle občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. v platném znění Název stavby: Výměna vchodových dveří v domě čp. 1734 a 1737

Více

POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY K SNĚMOVNÍMU TISKU Č. 262

POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY K SNĚMOVNÍMU TISKU Č. 262 POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY K SNĚMOVNÍMU TISKU Č. 262 1. V Čl. II bodu 1 se na konci věty druhé doplňují slova tak, aby mimo případy, kdy to neumožňují přírodní nebo technické překážky, při vypínání zemského analogového

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr- SML/1862/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr- SML/1862/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr SML/1862/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od 6. 6. 2016 do 7. 7. 2016 23:59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska.

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od 6. 6. 2016 do 7. 7. 2016 23:59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska. S Honorem na Colours of Ostrava I. Pořadatel a organizátor soutěže 1. Soutěž na Timeline Honor CZ/SK (dále jen soutěž ) bude probíhat prostřednictvím webových stránek Honor CZ/SK na stránkách www.honor7.cz/colours

Více

Kupní smlouva č. VH-09-2014

Kupní smlouva č. VH-09-2014 C o tes CS KUJCP@17T1QK / O(1-'Pj Q14tI Kupní smlouva č. VH-09-2014 Smluvní strany JIHOČ ESKÝ KRAJ se sídlem: U Zimního stadionu 195212, 370 76 České Bud ějovice zastoupený: Mgr. Ji řím Zimolou, hejtmanem

Více

Výzva č. 8/ 2012 k předkládání žádostí o dotaci z programu Leader

Výzva č. 8/ 2012 k předkládání žádostí o dotaci z programu Leader Výzva č. 8/ 2012 k předkládání žádostí o dotaci z programu Leader Místní akční skupina MAS Horňácko a Ostrožsko v souladu se Strategickým plánem Leader na období 2007-2013 s názvem Návrat ke kořenům lidové

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Pokyny pro montáž a demontáž Výstavy MOBIL SALON 2012 konané 13.4. 15.4.2012

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Pokyny pro montáž a demontáž Výstavy MOBIL SALON 2012 konané 13.4. 15.4.2012 INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Pokyny pro montáž a demontáž Výstavy MOBIL SALON 2012 konané 13.4. 15.4.2012 Otevírací doba pro veřejnost: 13.-14.4.2012 9.00 18.00 hod. 15.4.2012 9.00 17.00 hod. Servis výstavy:

Více

Č.j.: 13877/2013-54. Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem.

Č.j.: 13877/2013-54. Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Č.j.: 13877/2013-54 Veřejná zakázka: Zajištění komunikačních aktivit na zvýšení povědomí o Českém systému kvality služeb Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Veřejná zakázka

Více

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: 1130/14/SUSPK-PSP vyřizuje: Ing. Nosková tel.: 737 285 601 fax.: 377 320 873 e-mail: eva.noskova@suspk.eu datum: 31.7.2014 VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

Více