Rok 2012 LEDEN ÚNOR BŘEZEN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rok 2012 LEDEN ÚNOR BŘEZEN"

Transkript

1 Rok 2012 LEDEN 1.1. Jako každý rok tak i letos nás přivítal do nového roku novoroční ohňostroj. Celou show zahájila starostka obce paní Bc. Šárka Majerová svým novoročním projevem, kde všem občanům popřála mnoho úspěchu do Nového roku V naší obci se konala Tříkrálová sbírka. Výtěžek ve výši 8.500,- Kč pomůže lidem v sociální a zdravotní nouzi. Za koledníky šli: Ludmila Dvořáková, Aleš Dvořák, Michaela Mašterová a jako doprovod Ing. Otakar Maštera Proběhla kolaudace stavby Prodloužení inženýrských sítí plynovod, vodovod, kanalizace, v úseku od rodinného domu č. p. 128 k pozemku školní zahrady p. č. 89/3. Výstavbu prováděla firma MBM Trade. Celkové náklady této akce se vyšplhaly na ,- Kč Sbor dobrovolných hasičů Kožichovice uspořádal tradiční hasičský ples v kulturním domě v Kožichovicích. K poslechu a tanci zahrála skupina Rémus. ÚNOR Pro všechny občany uspořádali hasiči bruslení na třebíčském zimním stadiónu. Užít si zimní radovánky přišlo 50 občanů Byl zrušen masopustní průvod z důvodu pohřbu rodáka Rostislava Mládka z Rešic (původně z rodinného domu č. p. 101) Se konalo 18. zasedání zastupitelstva Obce Kožichovice, které schválilo: - finanční příspěvek Svazu tělesně postižených v ČR, o. s. ve výši 3.000,- Kč na rekondiční pobyty a dopravu na tyto pobyty, - rozpočet obce na rok 2012: příjmy ve výši ,- Kč, výdaje ve výši ,- Kč. Rozdíl ve výši ,- Kč bude kryt zůstatkem z minulých let. - Finanční příspěvek občanské sdružení onkologických pacientů Violka ve výši 3.000,-- Kč na ozdravné pobyty a dopravu na tyto pobyty, - smlouvu o poskytnutí dotace mezi Krajem Vysočina a Obcí Kožichovice na návrh územního plánu ve výši ,- Kč, - smlouvu o poskytnutí nadačního příspěvku mezi Nadací Partnerství a Obcí Kožichovice na projekt Cesta ovocných stromů - výsadbu dřevin ve výši ,- Kč. BŘEZEN 9.3. Kulturní výbor obce připravil pro všechny občany Velikonoční dílničku. V 16 hodin se všichni velcí i malý tvořitelé sešli v zasedací místnosti obecního úřadu a vytvářeli patchworková velikonoční vajíčka.

2 18.3. Zdravotní sestřičky z naší obce pod záštitou kulturního výboru uspořádaly ukázku první pomoci, aby našim občanům ukázaly, jak správně se postarat o zraněného. Ukázky se zúčastnilo 20 místních obyvatel Domácí senioři se jako každým rokem sešli v kulturním domě. O program se postaraly děti z mateřské školy, taneční soubor Boubelky a hudba Duo Music. Každá žena byla obdarovaná kytičkou a muži sušeným ovocem Se manželům Syrovým, č. p. 30, narodil syn Zbyněk Po druhé se 40 zájemců vydalo na zimní stadión do Třebíče si s hasiči zabruslit zasedání zastupitelstvo Obce Kožichovice schvaluje: - závěrečný účet Obce Kožichovice za rok 2011 bez výhrad, - poskytnutí finančního příspěvku SDH Kožichovice na úhradu nákladů spojených s opravou vrat na hasičské zbrojnici ve výši 6.000,- Kč. DUBEN 5., I tento rok na Zelený čtvrtek a Velký pátek odletěly zvony z místního kostela do Říma. Patnáct chlapců ze vsi je nahrazovali hrkáním ze svých hrkaček Byla pro děti zprovozněna nová atrakce na dětském hřišti lezecká stěna Se paní Žanetě Tóthové a panu Vlastimilu Šťávovi, č. p. 96, narodil syn Leon V sobotu v 9 hodin se setkalo 64 dobrovolníků u křížku na Trávníkách, aby se zapojilo do akce pořádanou obcí zasaď si svůj stromeček a označ si jej vlastní jmenovkou. Na počátku předseda Českého zahrádkářského svazu Kožichovice pan Ing. Otakar Maštera předvedl názornou ukázku výsadby a všichni se pustili do díla. Mladé jabloně, hrušně, švestky, třešně i jeřáby šly z ruky do ruky. Netrvalo dlouho a čerstvá alej byla vysázena. Zbývalo ještě zatlouct několik kůlů a řádná zálivka. A nakonec si každý mohl ke kmeni přivázat jmenovku a zpečetit si tak svoje dílo. Každý kdo přišel, má teď v aleji za vsí svůj strom. Po poctivé práci si účastníci opekli špekáčky. Nová alej stojí na místě, kde kdysi dávno bývala. Nové stromy teď nahradily staré a chybějící. Alej by do budoucna měla vést až do Dobré Vody. Poděkování patří všem, kteří se do projektu zapojili: místní občané, členové sboru dobrovolných hasičů, mysliveckého sdružení, Českého zahrádkářského svazu Kožichovice a děti z mateřské školy se svými rodiči. Poděkování patří i Zemědělskému družstvu Kožichovice, které zajistilo odvoz zeminy z čištění struh. Tato akce se uskutečnila v rámci projektu Cesta ovocných stromů Se uskutečnilo konkurzní řízení na pozici ředitele/ky Mateřské školy Kožichovice. S šesti přihlášených zájemců, nejlépe požadavkům vyhověla paní Bc. Regina Smíšková z Hrotovic. Funkce se ujme Krajský úřad Kraje Vysočina i v letošním roce pořádal projekt nazvaný Čistá Vysočina. K této akci v pátek přidala i naše obec. Do úklidu přilehlých prostor kolem komunikací se zapojilo přes 50 účastníků místní občané, zástupci organizací: Klub Ledních medvědů, Západomoravský aeroklub Třebíč, Český zahrádkářský svaz Kožichovice, Myslivecké sdružení Kožichovice, Sbor dobrovolných hasičů Kožichovice Se konalo 20. zasedání zastupitelstva Obce Kožichovice, které schvaluje:

3 - usnesení konkursní komise, ze dne o vhodnosti uchazečů do funkce ředitele/ky Mateřské školy Kožichovice, příspěvkové organizace (Bc. Regina Smíšková), - rozhodnutí, že rodinné domy v části u Černových bude obec řešit domácími čističkami odpadních vod Filipojakubská noc se neobešla ani letos bez pálení čarodějnic. Všichni čarodějové a čarodějnice se sešli o půl osmé večerní u bytovky a následně šel celý průvod až na hasičské cvičiště. Zde byly pro děti připravené hry a soutěže s čarodějnickou tématikou. Nechybělo podpálení hranice. KVĚTEN Se narodil Michal Novák, č. p Divadelní soubor TJ SOKOL Okříšky zahrál v kulturním domě premiéru komedie s písničkami Patrika Haudecoeura Lázeň Perlivá. Představení shlédlo celkem 22 občanů na 21. zasedání zastupitelstva Obce Kožichovice se schvaluje: - směnná smlouva mezi Obcí Kožichovice a Miloslavem Jičínským směna pozemku p. č. 417/9, koryto vodného toku, o výměře 240 m 2, p. č. 837/2, ostatní plocha, o výměře 98 m 2 v k. ú. Kožichovice, - kupní smlouva mezi Obcí Kožichovice a Ing. Radkem Trojanem odkup pozemku p. č. 897/31, orná půda o výměře 39 m 2 v k. ú. Kožichovice, za 80,- Kč/m 2. V měsících dubnu a květnu proběhla výsadba stromků: 900 ks smrků, ks jedlí a ks buků v lesích ve vlastnictví obce v částech Holoubka, pod hrází, Lorenzovy sady. ČERVEN Se na společnou cestu životem vydala paní Monika Doležalová, č. p. 119 a pan Radek Maule z Třebenic Pro všechny děti, rodiče a prarodiče uspořádal kulturní výbor Pohádkovou cestu. Děti čekalo celkem 18 pohádkových postaviček, u kterých plnily různé úkoly. Pro děti byla také připravena trampolína a mohly si také nechat pomalovat obličej. Na závěr pro všechny přítomné bylo přichystané překvapení v podobě živé hry Člověče nezlob se Zemědělské družstvo Kožichovice ve spolupráci s Obcí Kožichovice uspořádalo pro místní občany prohlídku Bioplynové stanice Kožichovice. Prohlídky se zúčastnilo 34 občanů zastupitelstvo Obce Kožichovice na svém 22. zasedání schvaluje: - dohodu o poskytnutí dotace z Programu rozvoje venkova ČR mezi Obcí Kožichovice a SZIF na obnovu obce ve výši ,- Kč, - finanční příspěvek Mikroregionu Podhůří Mařenky ve výši Kč, na výstavbu rozhledny na hoře Mařence v katastru obce Štěměchy, - smlouvu o poskytnutí příspěvku na pořízení dlouhodobého majetku mezi Obcí Kožichovice a jednotlivými fyzickými osobami (Martin Němec, Kamil

4 Brabec, Libor Hain, Radovan Korec, Pavel Semrád, Vladimír Semrád, Ing. Bohuslav Šindelka) nákup pozemku p. č. 1003/8 v k. ú. Kožichovice SDH Kožichovice zorganizovala noční soutěž v požárním útoku O pohár starostky obce Kožichovice. ČERVENEC 2., I když letošnímu pouťovému víkendu panovalo chladné počasí, na pouťové veselici to nebylo poznat. Celé obveselení začalo v sobotu od 20 hodin taneční zábavou, kde zahrála skupina Proměny. V neděli stárky doprovázela skupina Lesbířanka Si své ano řekli Ludmila Dvořáková z č. p. 115 a Jiří Zeman. SRPEN na 23. zasedání obecní zastupitelstvo schvaluje: Kožichovice a Monikou a Radkem Maulovými prodej pozemku p. č. 1486/66, orná půda o výměře m 2 v k. ú. Kožichovice, za 255,- Kč/m 2, Kožichovice a Petrem a Lenkou Mrňovými prodej pozemku p. č. 1486/65, orná půda o výměře m 2 v k. ú. Kožichovice, za 255,- Kč/m 2, Kožichovice a Petrem Hobzou prodej pozemku p. č. 1486/64, orná půda o výměře m 2 v k. ú. Kožichovice, za 255,- Kč/m Je svatebním dnem paní Kateřiny Majerové č. p. 47 a Martina Hoška z Mohelna Místní muži uspořádali nohejbalový turnaj trojic. Soutěžního klání se zúčastnilo 7 družstev Mateřská škola Kožichovice uspořádala pro širokou veřejnost Den otevřených dveří. ZÁŘÍ 1.9. Uspořádala místní mládež II. ročník vzpomínkové akce s názvem Jeanfest Zastupitelstvo obce Kožichovice na svém 24. zasedání schvaluje: - poskytnutí finančního příspěvku Sdružení Linka bezpečí ve výši Kč Sportovní klub SHS Třebíč uskutečnil veřejný závod v přespolním běhu pro všechny věkové kategorie XX. ročník běhu Matyáše Žďárského. Na start se postavilo rekordních 162 závodníků. Kožichovice reprezentovali: Kristýna Čechová, Štěpán Černý, Denisa Hůlková, David Čaněk, Filip Syrový, Pavel a Eliška Pažourkovy, Kristýna a Lenka Jičínský, Kristýna Syrová, Kateřina Šebová, Nikola Venhodová, Zdeněk a Simona Kračmárovy Děti z obce si v tento den mohly vyzkoušet svojí bojácnost na Stezce odvahy. Sraz byl na zahradě mateřské školy, kde si děti opekly buřtíky a pak se vydaly na cestu. Za svoji bojácnost každý odvážlivec získal diplom s oplatkem.

5 Se manželům Kadlčíkovým, č. p. 69, narodil syn Matyáš Zastupitelstvo na 25. zasedání schvaluje: Kožichovice a Jiřím Hobzou prodej pozemku p. č. 1486/63, orná půda o výměře m 2 v k. ú. Kožichovice, za 255,- Kč/m 2, Kožichovice a Věrou Vybíralovou a Štěpánem Nováčkem prodej pozemku p. č. 1486/61, orná půda o výměře 936 m 2 v k. ú. Kožichovice, za 255,- Kč/m 2, Kožichovice a Pavlínou a Tomášem Nováčkovými prodej pozemku p. č. 1486/62, orná půda o výměře 974 m 2 v k. ú. Kožichovice, za 255,- Kč/m 2, - příspěvek Mysliveckému sdružení Kožichovice ve výši 1.000,- Kč na nákup poháru na Memoriál Josefa Venhody soutěž lovecky upotřebitelných psů, - smlouvu o poskytnutí nadačního příspěvku mezi Nadací Partnerství a Obcí Kožichovice na projekt Cesta ovocných stromů II. etapa - výsadbu dřevin ve výši ,- Kč Do společného svazku manželského vstoupila paní Marta Mašterová, č. p. 95, a pan Jiří Novák, č. p. 44. ŘÍJEN Poslední střik se i letos rozloučil se sezónou hasičského sportu Mateřská škola Kožichovice uspořádala pro širokou veřejnost u školní zahrady Drakiádu Po těžké nemoci zemřel pan Ludvík Vávra z č. p na 26. zasedání zastupitelstva Obce Kožichovice se schvaluje: - smlouva o bezúplatném převodu privatizovaného majetku mezi Obcí Kožichovice a Pozemkovým fondem ČR prodej pozemku p. č v k. ú. Kožichovice, - smlouva mezi Obcí Kožichovice a Krajem Vysočina o poskytnutí dotace z Programu obnovy venkova Vysočiny oprava chodníku v obci Kožichovice ve výši ,- Kč proběhla druhá etapa projektu Cesta ovocných stromů II. etapa. I přes velmi nepříznivé počasí přišlo 26 dobrovolníků a vysázelo se 80 ks dřevin. Také tento projekt podpořila Nadace Partnerství částkou ,- Kč. LISTOPAD Zemřela paní Růžena Venhodová z č. p Kulturní výbor obce Kožichovice uspořádal v zasedací místnosti obecního úřadu Vánoční dílničku. Vyráběli se výrobky z Fimo hmoty Přijíždí svatý Martin na bílém koni, tentokrát jsme, ale nepřivítali svatého Martina, ale naše nejnovější miminka v obci. Do naší obce starostka obce přivítala: Zbyňka Syrového, Leona Šťávu, Michala Nováka, Nelu Touškovou, Jana Nováčka a Matyáše Kadlčíka Vánoce se pomalu blíží a především děti se nedočkavě těší, až přijde ten očekávaný den s velkým D. Den, kdy do jejich domovů zavítá Ježíšek

6 s vytouženými vánočními dárky. A aby mohla být tajná přání vyslyšena, připravila pro děti Obecní knihovna v Kožichovicích tzv. Ježíškovu poštu. Děti si doma napsaly či nakreslily svá vánoční přání a vložily je do připravených obálek v obecní knihovně. Každý malý pisatel, který přinesl psaníčko osobně, dostal sladkou odměnu, drobný dáreček a potvrzení o předání přáníčka Se provedlo vykácení tůjí na hřbitově. Přerostlé dřeviny poškozovaly kostel a příjezdovou cestu Myslivecké sdružení Kožichovice uspořádala Poslední leč v kulturním domě. K poslechu a tanci hrála skupina Evis. Pro účastníky byla přichystána bohatá tombola drobné zvěře Kraj Vysočina a autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a. s. vyhlásili na podporu rozvoje tříděného sběru odpadů pro všechny obce Kraje Vysočina, které jsou zapojeny do systému EKO-KOM, i v roce 2012 soutěž s názvem My třídíme nejlépe. Do soutěže byla zapojena i naše obec. Vyhodnocována byla celková výtěžnost sběru recyklovatelných odpadů za 4. čtvrtletí roku 2011 a 1. až 3. čtvrtletí Obec Kožichovice získala v hlavní soutěži do 500 obyvatel 1. místo. Dále obsadila také 1. místo ve vedlejší soutěži: Efektivita třídění odpadu obcí a měst Kraje Vysočina v kategorii do 500 obyvatel. Obec obdržela v hlavní soutěži finanční příspěvek ,- Kč a ve vedlejší soutěži ,- Kč pro odpadové hospodářství obce týkající se položky třídění odpadů. PROSINEC Na prostranství před kulturním domem dorazil do naší obce Mikuláš s pomocníky v podobě andělů a čertů. Dále na prostranství vystoupili děti z mateřské školy, Fireshow Magnis. Celé vystoupení doprovodila hudební skupina Horanka Do dětských domácnosti zavítal Mikuláš s andělem a čerty, aby děti za odříkanou básničku obdaroval nadílkou Zemřel pan Miroslav Maštera z č. p Se narodil Adam Zeman manželům Zemanovým, č. p Byl dnem svatebním paní Hany Hudíkové, č. p. 114, a pana Františka Nováka z č. p Uspořádal obecní úřad pro všechny naše občany Silvestrovskou veselici. K poslechu a tanci hrála skupina Jdemenato. K 31. prosinci 2012 má obec 136 čísel popisných a žije v ní 380 obyvatel, z toho 194 mužů a 186 žen.

Kronika obce Sytno 2012

Kronika obce Sytno 2012 Kronika obce Sytno 2012 1.0. Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1 Významná životní výročí 85 let Zdvořanová Marie (č.p.55 ) 75 let Bouzková Vlasta (č.p.55 ) 70 let Hanzalová Jaroslava (č.p.30),palmová Anna

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice

Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Tel: 383382064 Tel. starosta: 606692079 web: www.libejovice.cz email: libejovice@tiscali.cz Knihovna: Pátek 16-17 hod. Veřejný

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Kronika obce Věžky. Prosinec 2013. Obecní záležitosti:

Kronika obce Věžky. Prosinec 2013. Obecní záležitosti: Kronika obce Věžky Prosinec 2013 Obecní záležitosti: Veřejné zasedání zastupitelstva obce Věžky se konalo dne 13. 12. 2013 (čerpáno ze zápisu č. 23/2013) Přítomno 6 členů zastupitelstva Bedřich Gardavský,

Více

číslo 17 HAVRAŇSKÉ NOVINY

číslo 17 HAVRAŇSKÉ NOVINY číslo 17 4. prosinec HAVRAŇSKÉ NOVINY rok 2008 Vážení spoluobčané, končí další rok, většina z nás se chystá na oslavy Vánoc a Nového roku. Dovoluji si Vám popřát hodně lásky, štěstí, zdraví, minimální

Více

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic Ročník: 2003 Číslo: 17 Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic 1 Prázdninový pozdrav Není ani jediný kdo by neznal prázdniny, Němci, Maďaři, Slováci a Češi, každý z nás se na ně těší Letní slunce,

Více

Září 2014 evidenční číslo: MK ČR E 14418

Září 2014 evidenční číslo: MK ČR E 14418 Září 2014 evidenční číslo: MK ČR E 14418 Vážení spoluobčané! Poslední Hrdějovické listy byly vydány v prosinci roku 2012. V roce 2013 se obecní záležitosti rozjely rychlostí přímo nadzvukovou a tak si

Více

STARÁ VES. Vážení spoluobčané,

STARÁ VES. Vážení spoluobčané, ZPRAVODAJ OBCE STARÁ VES Vydává obec Stará Ves Ročník 2011, č.2 Vážení spoluobčané, dostáváte do rukou druhé číslo obecního zpravodaje v letošním roce. Nastává období prázdnin, dětských táborů a dovolených

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Prosinec 2015 Noviny městyse MĚSTYS LITULTOVICE vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení spoluobčané, před koncem roku je zvykem skládat účty, proto i já bych Vás chtěl krátce seznámit s

Více

Občanské sdružení OÁZA Mníšek pod Brdy Výroční zpráva 2012

Občanské sdružení OÁZA Mníšek pod Brdy Výroční zpráva 2012 Občanské sdružení OÁZA Mníšek pod Brdy Výroční zpráva 2012 V devátém roce své existence procházelo naše občanské sdružení generační obměnou, přičemž nadále nabízelo obyvatelům Mníšku a okolí zajímavé akce

Více

OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 17.2.2016 v Osvětovém domě v Řepištích 307.

OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 17.2.2016 v Osvětovém domě v Řepištích 307. OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 17.2.2016 v Osvětovém domě v Řepištích 307. Zastupitelstvo obce Řepiště určuje zapisovatelem paní Michaelu

Více

Obec Moravskoslezský Kočov Závěrečný účet 2015

Obec Moravskoslezský Kočov Závěrečný účet 2015 Závěrečný účet a účetní závěrka Obce Moravskoslezský Kočov za rok 2015 - údaje o hospodaření obce v roce 2015 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz Č E R V E N 2015 OÚ INFORMUJE DĚTSKÝ DEN

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz Č E R V E N 2015 OÚ INFORMUJE DĚTSKÝ DEN Č E R V E N 2015 OÚ INFORMUJE DĚTSKÝ DEN Slavilo se tradičně na návsi v lipové aleji a počasí opravdu přálo. Do plnění různých disciplín se zapojili kromě dětí i dospělí či odrostlí a bylo příjemné sledovat,

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Rok 2012 Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Obec Obecní úřad Velká Chyška Rok 2012 ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva obce Velká Chyška konaného dne 24. ledna 2012 od 19 Přítomni:

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Nový školní rok byl slavnostně zahájen 3.září. Přivítali jsme 16 prvňáčků. V pátek 14. září k nám zavítali herci "Divadélka pro školy" z Hradce Králové.

Více

Program akcí na rok 2015

Program akcí na rok 2015 Líšný Program akcí na rok 2015 2015 www.lisny.cz Milí a vážení obyvatelé a příznivci Líšného, s roční přestávkou zapříčiněnou nedostatkem fotografií opět líšenští organizátoři předkládají pestrou nabídku

Více

MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH

MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH OBECNÍ ZPRAVODAJ 11/2013 XX. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH USNESENÍ č. 37 ze zasedání rady obce Jakartovice, konaného dne 7.11.2013 Rada obce schvaluje : 1. Rozpočtové opatření

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů. Krátkodobě omluveni:

Více

Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016

Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016 Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016 ROZPOČET PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 2 100 000,00 1112 daň z příjmů fyzických osob ze samostatné činnosti 250 000,00

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015 21. ročník květen 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015 Usnesením č. 23/2015 zastupitelé vzali na vědomí rozpočtové opatření č. 3/2015. Usnesením č. 24/2015 zastupitelé schválili

Více

Návrh rozpočtu Města Krásno na rok 2016 Příjmová část

Návrh rozpočtu Města Krásno na rok 2016 Příjmová část Příjmová část 1. 2. 3. 4. 5. řádek č. paragraf název položky, paragrafu druh příjmů DAŇOVÉ PŘÍJMY: 1 Daňové výnosy sdílené daně 7 300 000,00 2 daň z nemovitých věcí 600 000,00 3 Poplatek ze psů místní

Více

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014.

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. ROZPOČET OBCE HÁJ U DUCHCOVA ROK 2014 Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. Karel Drašner starosta obce

Více

USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince

USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince 2015. Zastupitelstvo obce: SCHVALUJE: 7/220/2015 program jednání zastupitelstva obce Potštejn. 7/221/2015 rozpočtová

Více

Šilheřovický zpravodaj Listopad 2006

Šilheřovický zpravodaj Listopad 2006 Šilheřovický zpravodaj Listopad 2006 Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Šilheřovice. Dne 6. listopadu 2006 se konalo v sále obecního úřadu ustavující zasedání Zastupitelstva obce Šilheřovice. Ustavujícím

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE

ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE Vážení čtenáři, přinášíme Vám druhé letošní číslo zpravodaje, ve kterém se dočtete něco málo z dění v naších obcích. Z obsahu: z jednání zastupitelstva, z historie obce,

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 11. prosince 2001 v 15:00 hodin v obřadní síni MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20 Zastupitelstvo

Více

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011 NAŠE VESNICE MĚSÍČNÍ ZPRAVODAJ OBČANŮ A PŘÁTEL PĚNČÍNA ČERVENEC A SRPEN 2011 Před námi jsou dva měsíce prázdnin a čas dovolených, Vám všem přejeme hezké léto, dětem prázdniny se spoustou sluníčka a koupání,

Více

Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010

Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010 Obec TROUBELICE 783 83 Troubelice 352 tel./fax: +420 585 032 108 e mail: troubelice@troubelice.cz www.troubelice.cz Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010 Údaje o obci: Obec Troubelice Adresa: Troubelice

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009 Zpravodaj 1 Městyse Knínice u Boskovic 2009 informace úřadu městyse Odpad Odvoz domovního odpadu: 14. 1., 28. 1., 11. 2. Sběrný dvůr: 17. 1. 8.00 11.00 hod. Knihovna Úterý od 16.30 do 18.00 hodin. Zpráva

Více

U nás je taky hezky. Soutěž Vesnice roku. Dnes v čísle

U nás je taky hezky. Soutěž Vesnice roku. Dnes v čísle U nás je taky hezky Soutěž Vesnice roku Že je v Radimovicích hezky, to víme, proto tu také bydlíme. Ale od června je už také hezká chodba v budově obecního úřadu a místní knihovna. Stěny chodby zdobí nové

Více

OHLÉDNUTÍ ZA PRÁVĚ KONČÍCÍM VOLEBNÍM OBDOBÍM

OHLÉDNUTÍ ZA PRÁVĚ KONČÍCÍM VOLEBNÍM OBDOBÍM OHLÉDNUTÍ ZA PRÁVĚ KONČÍCÍM VOLEBNÍM OBDOBÍM ROK 2002 20. a 21. října 2006 proběhnou v naší obci volby do zastupitelstva obce. Jaké bylo volební období 2002 2006? Co jsme v tomto období čtyř let udělali

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

Zpráva za oblast školství, kultury a sportu. Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz

Zpráva za oblast školství, kultury a sportu. Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz Zpráva za oblast školství, kultury a sportu Pro jednání ZM 18. 2. 2013 www.kostelecno.cz Školy a školská zařízení zřizovaná městem Mateřské školy zřizuje město dvě. Nedostatek míst v mateřských školách

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Závěrečný účet hospodaření obce Nučice za rok 2014

Závěrečný účet hospodaření obce Nučice za rok 2014 Obec Nučice, Kubrova 31, 252 16 Nučice, IČO 00233668 Závěrečný účet hospodaření obce Nučice za rok 2014 Obecné údaje Název Obec Nučice IČO 00233668 Adresa Kubrova 31, 252 16 Nučice Telefon 311 670 123

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Úřední hodiny pro veřejnost: Obecní úřad: Číslo 11/2015 Obecní úřad Libějovice Listopad 2015

Více

666 PÍŠŤAL VARHAN z kostela sv. Prokopa čeká na naši pomoc. ADOPTUJME JE.

666 PÍŠŤAL VARHAN z kostela sv. Prokopa čeká na naši pomoc. ADOPTUJME JE. PŘEPYCHYinfo PŘEHLED AKTUALIT / LEDEN 2016 Vážení spoluobčané, s přibývajícími úkoly, které řeší obecní samospráva, výbory a komise, jsme se rozhodli k vydávání měsíčního listu - aktuálních informací obce

Více

Výroční zpráva za rok 2009

Výroční zpráva za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 Český svaz žen, základní organizace Jámy Dětský karneval Muzikál Carmen Fond Vysočiny Pálení čarodějnic Sousedské posezení Cvičení 120. výročí SDH Jámy Dětský den Drakiáda Úklid

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce 1. Zpravodaj Cotkytle en, listopad, prosinec, 4/2003 říj Z obsahu zpravodaje:? Události v obci?? Co nového v obci?? Co připravujeme?? Kultura v obci? Socha sv. Jana Nepomuckého Podzimní práce na polích

Více

Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015

Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015 Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015 schvaluje Pravidla rozpočtového provizoria na rok 2016 ve znění Přílohy tohoto Usnesení.

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. února 2011

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. února 2011 17. ročník únor 2011 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. února 2011 Usnesením č. 5/2011 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2010. Obec hospodaří se schváleným rozpočtem a každá změna

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2012 konaného dne 9.1.2012 - zasedání veřejné ( jednání č. 19 )

Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2012 konaného dne 9.1.2012 - zasedání veřejné ( jednání č. 19 ) Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2012 konaného dne 9.1.2012 - zasedání veřejné ( jednání č. 19 ) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor, H.Huňatová, R.Svatoň, E.Vašinová členové zastupitelstva

Více

par., položka druh příjmu v Kč po třídách 1112 daň z příjmů fyzických osob 220 000 1113 daň z př. Fyzických osob - zvl.

par., položka druh příjmu v Kč po třídách 1112 daň z příjmů fyzických osob 220 000 1113 daň z př. Fyzických osob - zvl. Rozpočet na rok 2009 byl schválen na 28. zasedání ZO dne 17. 12. 2008. Příjmy původní součet par., položka druh příjmu v Kč po třídách 1111 daň z příjmů ze závislé činnosti 1 1112 daň z příjmů fyzických

Více

ROZBOR FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY ZA 1. POLOLETÍ ROKU 2014

ROZBOR FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY ZA 1. POLOLETÍ ROKU 2014 ROZBOR FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY ZA 1. POLOLETÍ ROKU 1 OBSAH ROZBORU FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ MĚSTA KLATOVY za 1. pololetí 1 Výsledky finančního hospodaření města Klatovy za 1. pololetí... 3 2

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva začíná stavem naší

Více

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem Zápis č. 10 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 06.06.2016 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Adam Kalous, Ing. Pavel

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka 22.číslo Zpravodaj Září 2015 Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka Kulturní program na měsíc říjen: 1.10.2015

Více

Zpravodaj. Obecního úřadu Horní Újezd Prosinec 2015

Zpravodaj. Obecního úřadu Horní Újezd Prosinec 2015 Zpravodaj Obecního úřadu Horní Újezd Prosinec 2015 Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, opět jsou tu Vánoce a blížící se nový rok. Mnoho z nás si v mysli vybaví minulé Vánoce či oslavy nového roku.

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2013

V Ř E S K O V Á K listopad 2013 V Ř E S K O V Á K listopad 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, práce na kanalizaci se již dostaly opravdu ke svému konci, nyní nás ještě čeká papírová bitva. Bohužel musím oznámit, že spuštění proběhne

Více

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015.

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele, hosta Ing. Libora Stejskala, který vykonává stavební

Více

K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení.

K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení. Budu zpěvačkou... a co na to říká maminka? Děkujeme taky panu Koprovi z Diskotéky Fantazie, který nám maximálně vyšel vstříc a panu Večeřovi z Čoka Citonice, který nás zahrnul sladkostmi pro děti. Jestli

Více

Informace pro občany č.1

Informace pro občany č.1 Informace pro občany č.1 Velký Malahov, Jivjany, Ostromeč SLOVO STAROSTY Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo informací o dění v obci, o tom, co Vámi zvolení zastupitelé dělali, dělají

Více

Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu

Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu Košetický zpravodaj číslo 58 Slavnostní rozsvícení vánočního stromu Na první adventní neděli 3. prosince připravujeme od 16 hodin Slavnostní rozsvícení vánočního stromu před místním kostelem. Srdečně zveme

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V neděli 24. ledna 2010 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Byl zde zvolen nový výbor - starostou lhoteckého sboru byl opět

Více

V Ř E S K O V Á K červen 2005

V Ř E S K O V Á K červen 2005 V Ř E S K O V Á K červen 2005 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodu bych chtěl poděkovat všem, kteří se při likvidaci nebezpečného odpadu řídili pokyny a nedělali nepořádek u kulturního domu. Na velkoobjemový

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013 Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav IČO 00293164, tel. 515 333 201,www.mesto-miroslav.cz, e-mail.urad@mesto-miroslav.cz R O Z B O R H O S P O D A Ř E N Í za 3. čtvrtletí 2013 V Miroslavi,

Více

Výsledky voleb do parlamentu ČR ze dne 29.5.2010

Výsledky voleb do parlamentu ČR ze dne 29.5.2010 Vážení spoluobčané! Letošní jarní měsíce přinesly klimatické podmínky, v opačném pořadí než jsme obvykle zvyklí. Poměrně rychlý nástup jara a vysokých teplot vystřídal abnormálně deštivý a chladný květen.

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 12. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 Vyhlášení veřejné sbírky na rekonstrukci ROZHLEDNY NA KŘÍŽKÁCH Účelem sbírky je záchrana a zhodnocení tohoto místa pro současné i příští generace a z tohoto

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

Usnesení zastupitelstva obce Březová za rok 2012

Usnesení zastupitelstva obce Březová za rok 2012 Usnesení zastupitelstva obce Březová za rok 2012 Zasedání ZO ze dne 26. 1. 2012 Usnesení č. 110 ZO Březová schvaluje místní poplatky na rok 2012 ve výši: - odvoz odpadu: 270,- Kč osoba/rok - občané nad

Více

LHOTECKÝ. Úvodní slovo: Krásné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a hodně úspěchů v novém roce 2016 Vám přeje

LHOTECKÝ. Úvodní slovo: Krásné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a hodně úspěchů v novém roce 2016 Vám přeje LHOTECKÝ 11/2015 ZPRAVODAJ Úvodní slovo: Vážení spoluobčané, máme tu opět konec kalendářního roku, kdy bývá dobrým zvykem bilancovat. Dovolte mi tedy krátké ohlédnutí za rokem 2015. Tento rok byl prvním

Více

Rozpočtové příjmy Rozpočet Skutečnost

Rozpočtové příjmy Rozpočet Skutečnost O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Závěrečný účet Obce Těchobuz za rok 2006 Č.j. OÚ Těchobuz: OBTECH/00142/07

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ Mladecké noviny ČÍSLO 66 PROSINEC NEPRODEJNÉ 12/2015 Vážení spoluobčané, přeji vám všem i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, které budou naplněny radostí, štěstím, vnitřní harmonií a pohodou.

Více

R O Z S E Č S K Ý Z P R A V O D A J 4 / 2015

R O Z S E Č S K Ý Z P R A V O D A J 4 / 2015 R O Z S E Č S K Ý Z P R A V O D A J 4 / 2015 Slovo úvodem Vážení spoluobčané, přinášíme Vám závěrečné číslo Rozsečského zpravodaje v roce 2015 se všemi důležitými rubrikami. V Kapitolách z regionální historie

Více

Obecní zpravodaj 1/2015. Ouběnice, Chaloupky, Ostrov. Kaplička v Ouběnicích s novými vchodovými dveřmi

Obecní zpravodaj 1/2015. Ouběnice, Chaloupky, Ostrov. Kaplička v Ouběnicích s novými vchodovými dveřmi Obecní zpravodaj Ouběnice, Chaloupky, Ostrov 1/2015 Kaplička v Ouběnicích s novými vchodovými dveřmi Úvodní slovo Vážení občané, dostáváte do rukou první výtisk zpravodaje o činnosti zastupitelstva obce

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00145/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Těchobuz č. 2/2006

Více

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva

OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva OSADNÍ VÝBOR - SEDLČÁNKY Informace o činnosti za rok 2011 Výroční zpráva Předseda OV: Petr Kabát Členové: Lenka Kadlecová, Andrea Maturová, Mgr. Jaroslav Hodyc, Ing. Jakub Procházka, Jindřich Polívka DiS.,

Více

Šálek s podšálkem T. Navrátilová Šálek s podšálkem ze servisu Krásný porcelán zas letí. Sušenky přizdobí krásnou mísu. Posezení u čaje o třetí.

Šálek s podšálkem T. Navrátilová Šálek s podšálkem ze servisu Krásný porcelán zas letí. Sušenky přizdobí krásnou mísu. Posezení u čaje o třetí. 2013-02 Informační občasník nejen pro občany Litohoře. Vychází nepravidelně Léto je v plném proudu, teploty vytrvale stoupají, ač se to nezdá, nastal ideální čas na plánování letní dovolené. Kam vyrazit,

Více

5.12.2011 Zastupitelstvo obce

5.12.2011 Zastupitelstvo obce 5.12.2011 Zastupitelstvo obce VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2012 Vážení spoluobčané, přejeme Vám všem příjemné prožití vánočních svátků a mnoho pevného zdraví a úspěchů v roce 2012. Milan Bezděk místostarosta

Více

Město Týniště nad Orlicí

Město Týniště nad Orlicí Město Týniště nad Orlicí SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ NA ROK 2006 ROZŠÍŘENÁ VERZE v tis. Kč 1. Daňové příjmy 48 498,82 2. Nedaňové příjmy 7 002,55 3. Kapitálové příjmy 300,00 4. Přijaté

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. srpna 2014

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. srpna 2014 20. ročník září 2014 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. srpna 2014 Usnesením č. 36/2014 zastupitelé pověřili starostu jednáním k zajištění realizace projektu Zahrádka v Zahrádkách a výběrového

Více

Rybnický zpravodaj 6/2013

Rybnický zpravodaj 6/2013 Rybnický zpravodaj 6/2013 Slovo starosty Vážení spoluobčané! Dovolte mi, abych vás touto cestou informoval o činnosti obecního úřadu Rybníky za období od 1. 4. do 31. 7. 2013. 3.4.2013 provedla firma MIKO

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

Postřižínský zpravodaj

Postřižínský zpravodaj Postřižínský zpravodaj 5/2015 Obecní úřad Postřižín, Pražská 42, Postřižín 250 70 Krátké zprávy z obecního úřadu Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů Společnost ČEZ Distribuce,

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

OBEC KLADRUBY. ZÁPIS č. 10/2009

OBEC KLADRUBY. ZÁPIS č. 10/2009 OBEC KLADRUBY ZÁPIS č. 10/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kladruby, které se uskutečnilo dne 7.prosince 2009, od 16:45 hod do 18:15 v místnosti Obecního úřadu Kladruby Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S. ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 16.12.2015

Z Á P I S. ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 16.12.2015 Z Á P I S ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 16.12.2015 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy Příloha č. 1 RM 27/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Vánoční dílničky s rodiči 2. 3. týden v prosinci

Více

prosinec 2012 ročník XI číslo 4

prosinec 2012 ročník XI číslo 4 prosinec 2012 ročník XI číslo 4 Trochu obav a pytel legrace a dobrot Letošní mikulášskou nadílku zajistili žáci z 6.A (čert klečící Erik Skalník, stojící zleva čert Terka Kampová, anděl Kristýna Hřídelová,

Více

PODROBNÝ NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2007

PODROBNÝ NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2007 MĚSTO Týniště nad Orlicí PODROBNÝ NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2007 v tis. Kč Návrh R 2007 1. Daňové příjmy 49 505,00 2. Nedaňové příjmy 8 179,54 3. Kapitálové příjmy 104,00 4. Přijaté dotace 9 547,34 PŘÍJMY

Více

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. arch. Zuzana Menšíková,

Více

Pár slov úvodem. Úřední hodiny OÚ 15.00 18.00 St 8.00 9.00 16.00 18.00 bankovní spojení ČSOB č.účtu : 108207476/0300

Pár slov úvodem. Úřední hodiny OÚ 15.00 18.00 St 8.00 9.00 16.00 18.00 bankovní spojení ČSOB č.účtu : 108207476/0300 vydání 1 OÚ Trpísty Trpísty 18, 349 01 Stříbro Telefon : 374696134, fax:374696134 e-mail : trpisty@wo.cz IČO : 00573710 Obecní web:www.trpisty.cz ročník IX Úřední hodiny OÚ Po 15.00 18.00 St 8.00 9.00

Více