Život dětem, o.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.zivotdetem.cz Život dětem, o.s. www.facebook.com/www.zivotdetem.cz"

Transkript

1 Život dětem, o.s. Občanské sdružení pro pomoc vážně nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem v rámci celé České republiky Název: Život dětem, o.s. Sídlo: Lindnerova 6, Praha 8 IČ: Vznik: Webové stránky: zivotdetem@zivotdetem.cz

2 Účel o.s. Život dětem Posláním občanského sdružení Život dětem je pomoc nemocným dětem v rámci celé České republiky. Každý z nás se může v životě ocitnout v těžké situaci, kdy potřebuje pomoc a podporu okolí. V občanském sdružení se denně potýkají s lidským neštěstím, jedná se především o neštěstí dětí, které jsou odkázány na lékařskou pomoc. Sdružení se těmto dětem snaží pomoci hlavně formou zkvalitnění zdravotnické a přístrojové techniky na dětských odděleních, kterou lékaři potřebují k tomu, aby děti mohli řádně a šetrně léčit. Při dnešním rychlém vývoji medicíny a techniky tyto přístroje stárnou rychleji než dříve. Obnova zdravotnické techniky na světové úrovni je nezbytně nutná pro zkvalitnění péče o kriticky nemocné děti. Sdružení pomáhá nemocným dětem také přímo, a to darováním hraček, knížek, pořízením hezkého nábytku na dětská lůžková oddělení, pořádáním besídek pro děti, které jsou dlouhodobě upoutány na lůžku. Značnou pozornost věnuje vážně nemocným dětem v domácí péči svých rodičů. Jedná se především o hrazení příspěvků na pořízení invalidních vozíčků a dalších rehabilitačních a zdravotních pomůcek, které nehradí pojišťovny nebo hradí pouze jejich část. V menší míře se zaměřuje na pomoc dětem v dětských domovech, podporuje také vzdělání dětí ve středních a základních školách.

3 Působnost o.s. Život dětem Občanské sdružení Život dětem oslavilo své dvanácté narozeniny. Od svého narození, tedy od roku 2000, vyrostl z malého miminka mladý chlapec, který si vydobyl své nezastupitelné místo ve vodách české charity, a to nejen díky své vytrvalé a usilovné pomoci nemocným dětem, ale i pro svou důvěryhodnost a lidskou tvář. Podařilo se mu navázat řadu kontaktů a vzbudit zájem velkého počtu laskavých společností, ale také laskavých individuálních dárců o dlouhodobou spolupráci. Za těchto dvanáct let se mu podařilo udělat obrovský kus krásné práce, obdarovat 56 nemocnic, pomoci stovkám vážně nemocných dětí v domácí péči svých rodičů, potěšit a pomoci dětem v dětských domovech, podpořit stacionáře a další zařízení, pečující o děti s handicapem. Dosavadní pomoc, kterou sdružení poskytlo, skýtá úctyhodnou částkou ve výši ,-. Motto o.s. Život dětem Přistupujeme-li k charitativní činnosti s dobrým úmyslem, který dokážeme proměnit ve skutečnost, jsou pro nás veškeré překážky pouze výzvou dostát svým cílům s čistým svědomím, od srdce a s láskou. Dobrý úmysl v srdcích pracovníků sdružení od počátku založení neustále přetrvává a i nadále se mění v konkrétní pomoc. Občanské sdružení Život dětem se neustále rozvíjí, vytváří nové projekty, nové aktivity, cíleně pracuje na dalším rozvoji a rozšíření dosavadních aktivit a to vše samozřejmě s cílem pomoci těm nejmenším, kteří bojují se svou nemocí či handicapem. Činnost sdružení má i obrovskou lidskou hodnotu, která mnohdy nemusí být vidět hned na první pohled...

4 Strategie a cíle Občanské sdružení Život dětem se snaží dlouhodobě pomáhat:. převážně dětským oddělením nemocnice v rámci celé České republiky. ústavům pro handicapované děti. ústavům sociální péče. dětským stacionářům. dětským domovům. jednotlivým žadatelům. v resortu školství Občanské sdružení Život dětem žadatelům neposkytuje finanční prostředky. Veškerou přístrojovou, zdravotnickou techniku a další vybavení a zařízení, které od sdružení žadatelé požadují, nakupuje od dodavatelských společností přímo a následně daruje obdarovaným subjektům a jednotlivcům. Pouze v případě, že jde o doplatek části daru, který nehradí pojišťovna, sdružení poskytuje finanční dar, který je účelově a striktně vázán svým využitím a musí být řádně obdarovaným vyúčtován.

5 Shrnutí činnosti o.s. Život dětem I v tomto velmi významném roce o.s. Život dětem pokračovalo v naplňování svých cílů a pomohlo tak zkvalitnit léčbu dětských pacientů v nemocnicích a péči o vážně nemocné děti v domácím prostředí po celé České republice. Občanské sdružení Život dětem v roce 2011 podporovalo nejen JIP Kliniky dětského a dorostového lékařství 1.lékařské fakulty UK v Praze, které věnuje každoročně velkou pozornost, ale zároveň pokračovalo v rozvíjení pomoci i dalším českých a moravským nemocnicím a v neposlední řadě významnou měrou podporovalo i v tomto roce velké množství vážně nemocných dětí v domácí péči svých rodičů. Finanční prostředky putovaly v roce 2011 např. pro JIP Kliniky dětského a dorostového lékařství v Praze a to ,-. Za tuto částku byl zakoupen urgentní box, dokovací stanice, zdrojový most, resuscitační lůžko, hemodynamický monitor Lidco a lineární dávkovače. Významná pomoc se týkala i mimopražských nemocnic. Za všechny zmíníme: Fakultní nemocnici Hradec Králové, Nemocnici Havlíčkův Brod, Nemocnici Cheb, Oblastní nemocnici Mladá Boleslav. Nemalá pomoc byla směřována také vážně nemocným dětem v domácí péči svých rodičů. Jedná se o děti s mozkovou obrnou, nemocí motýlích křídel, mukopolysacharidózou, děti se syndromem krátkého střeva, spinální svalovou atrofií a dalšími závažnými onemocněními. Podrobný rozpis poskytnutých darů uvádíme v tabulce Poskytnuté dary.

6 Aktivity o.s. Život dětem Sbírková činnost Pro občanské sdružení Život dětem je sbírková činnost nosným zdrojem finančních prostředků, které jsou následně využity na nákup zdravotnické a přístrojové technologie a dalšího potřebného vybavení pro dětská oddělení nemocnic, vážně nemocné děti v domácí péči svých rodičů, pro dětské stacionáře, ústavy pro handicapované děti, pro dětské domovy, v rámci celé České republiky. Dlouhodobá spolupráce s deníkem Blesk na projektu Srdce pro děti Srdce pro děti je krásný projekt, který pomáhá vážně nemocným a postiženým dětem v České republice získat finanční prostředky na úhradu jejich léčby, zdravotnických pomůcek, přístrojů a dalšího potřebného k jejich uzdravení a také ke zlepšení kvality jejich života. Projekt byl zahájen prostřednictvím deníku Blesk a je realizován ve spolupráci občanského sdružení Život dětem, které je pořadatelem sbírky a společnosti RINGIER ČR a.s., která je vydavatelem deníku Blesk. Na projektu s občanským sdružením Život dětem také spolupracuje Pediatrická klinika 2. lékařské fakulty UK ve FN Motol Praha. Komu přímo projekt pomáhá Dětem, které trpí nějakým handicapem. Dětem, které postihla těžká nemoc či zranění; dětem, které nemají rodinu a po něčem pro ně nedostupném obrovsky touží. Získané finanční prostředky budou věnovány osudům těch dětí, kterým zdravotní pojišťovna nebo jiné státní instituce nejsou ochotny či schopny potřebné věci či tužby hradit ze svých zdrojů.

7 Aktivity o.s. Život dětem Kulturní a společenské aktivity Občanské sdružení Život dětem věnovalo nejvíce pozornosti kulturním a společenským aktivitám v prvních dvou letech své činnosti. Po šestileté pauze, kdy uspořádalo několik dražeb uměleckých předmětů, které byly do dražeb věnovány našimi předními umělci, herci a politiky se opětovně vrátilo k pořádání benefičních galavečerů. Sdružení nejdříve spolupracovalo s TV Barrandov a již třetím rokem spolupracuje s TV Prima a deníkem Blesk, se kterými má za sebou dva krásné benefiční galavečery Srdce pro děti, které na pomoc dětem přinesly částku ve výši ,- a před sebou třetí benefiční projekt. Občanské sdružení Život dětem má podporu předních českých umělců a herců, ke kterým patří: Karel Gott, Lucie Bílá, Petr Kolář, Ewa Farna, Josef Vojtek, Michal David, Jiří Korn, 4 TET, Leona Machálková, Marta Jandová, Ilona Csaková, Jitka Zelenková, Monika Absolonová, Bohouš Josef, Martin Chodúr, Dara Rolins, Petr Bende, Martin Etzler, Tereza Kostková, Alois Švehlík, Kamila Špráchalová, Ivana Kubelková a další. Občanské sdružení je zapojeno také do drobnějších projektů, ke kterým patří např. účast na golfových turnajích, kdy výtěžek putuje pro sdružení. Připravuje na každý rok kalendář s dětskou tématikou a spolupracuje s významnými společnostmi na projektech s charitativním podtextem.

8 Akce o.s. Život dětem v roce 2011 Benefiční galavečer Srdce pro děti v přímém přenosu na TV Prima Benefiční projekt v režii Jiřího Adamce. Největší vánoční koncert roku 2011, který pomohl dobré věci, proběhl v Goja Music Hall na pražském Výstavišti. Občanské sdružení Život dětem ve spolupráci s deníkem Bleskem a TV Prima zde uspořádali velkou charitativní akci, nazvanou Srdce pro děti. Na ní se za pomoci největších českých celebrit v čele s Karlem Gottem vybírali finanční prostředky pro těžce nemocné a postižené děti. Díky laskavým lidem se podařilo vybrat úctyhodnou částku ve výši ,-. Pořadem provázela herečka a moderátorka Tereza Kostková společně s moderátorem Rádia Impuls Vlastou Korcem, kteří diváky postupně seznámili s osudy osmi nemocných dětí, jejichž patrony byli známé osobnosti. Program zahájil duet Karla Gotta a Michala Davida, kteří zazpívali píseň právě z dílny druhého zmiňovaného. Finanční prostředky mohli diváci věnovat nejen prostřednictvím dárcovských DMS zpráv, ale poprvé u nás i za pomoci call centra. To vzniklo v dekoracích populárního seriálu Cesty domů. Zasedli do něj tři desítky osobností, které po celý večer přijímali telefonické hovory a zapisovali si darované částky. Diváci tak měli možnost popovídat si například s Michalem Davidem, Jitkou Zelenkovou, Martou Jandovou, Simonou Postlerovou, Aloisem Švehlíkem nebo s Ladislavem Potměšilem. Výtěžek benefičního galavečera Srdce pro děti je určen na pomoc vážně nemocným dětem, které trpí mukopolysacharidózou, EB nemocí motýlích křídel, svalovou atrofií a dystrofií, autismem, dětskou mozkovou obrnou, děti bez střeva, s onkologickým onemocněním a dětem po těžkých popáleninách.

9 Akce o.s. Život dětem v roce 2011 Sbírkové projekt - předvánoční Srdíčkový den pomohl dalším dětem Ve dnech 5. a 9. prosince 2011 sdružení uspořádalo, již v pořadí 33 předvánoční Srdíčkový den. V těchto dnech přes studentů a studentek z 255ti středních škol ve 180ti městech republiky nabízelo veřejnosti sbírkové předměty s logem sdružení, oblíbené magnetky s motivy zvířátek za 25 /ks a přívěsky se srdíčkem za 35 /ks. Výtěžek putoval na pomoc nemocným dětem a na podporu vzdělání. Křest kalendáře Svět dětské fantazie Hotel Iron Gate, Praha 1 Křest kalendáře o.s. Život dětem Svět dětské fantazie se uskutečnil na podporu projektu SRDCE PRO DĚTI, na kterém o.s. Život dětem spolupracuje s deníkem Blesk. Významné role křtitele se zhostil skvělý zpěvák a skladatel Michal David. V návaznosti na křest kalendáře se konal ve stejných prostorách křest nového CD dívčí skupiny 5Angels s Lucií Bílou, která se stejně jako Michal David ujala velmi významné a důležité role křtitelky. Dívčí skupina 5Angel je dívčí pěvecká a taneční skupina, která úzce spolupracuje s o.s. Život dětem. Kalendář otevírá úžasný svět dětské fantazie. Děti dostaly možnost, aby v kalendáři ztvárnily své představy o pohádkách a pohádkových bytostech. Z kalendáře je patrné, do jakého světa se děti ubírají -je to svět dobra, splněných přání a to je krásné zjištění. V kalendáři se setkáte s dětmi na kouzelném koberci, Alenkou v říši divů, Popelkou, vílou, kouzelníkem a dalšími pohádkovými postavami. Občanské sdružení Život dětem je nesmírně vděčné zdravým dětem, které se se svými rodiči rozhodly touto formou přispět a pomoci těžce nemocným dětem, pro které je výtěžek z prodeje kalendáře určen.

10 Akce o.s. Život dětem v roce 2011 Sbírkový projekt - podzimní Srdíčkový den pomohl dalším dětem Ve dnech 19. a 20. září 2011 sdružení uspořádalo, již v pořadí 32 podzimní Srdíčkový den. V těchto dnech přes studentů a studentek z 310ti středních škol nabízelo veřejnosti sbírkové předměty s logem sdružení, oblíbené magnetky s motivy zvířátek za 25 /ks. Výtěžek putoval na pomoc vážně nemocným dětem v domácí péči svých rodičů a na pomoc nemocnicích. GPA Golf Tour 2011 pomohla kriticky nemocným dětem Formou vložené soutěže "Trouble shot" měli hráči i hosté možnost prostřednictvím o.s. Život dětem pomoci kriticky nemocným dětem. Každý z účastníků turnajů golfové tour si mohl zakoupit jeden míček v hodnotě 100, kterým "Trouble shot" zahrál. Finanční výtěžek jednotlivých turnajů v rámci celé GPA Golf Tour 2011 putoval na nákup přístrojové techniky. Vítězové jednotlivých kategorií i vložených soutěží navíc obdrželi krásné keramické poháry, které pro ně vyrobili děti z Keramického studia Praha. Netradiční výhry od dětí hráče velmi potěšili a byly přijaty s nadšením. Slavnostní předání přístrojové techniky v nemocnicích Občanské sdružení Život dětem uspořádalo řadu slavnostních předání v nemocnicích, ke kterým patří např. gynekologicko-porodnické oddělení Šumperské nemocnice, dětské a novorozenecké oddělení Svitavské nemocnice, dětské oddělení Nemocnice Cheb, dětské oddělení Oblastní nemocnice Mladá Boleslav a další.

11 Akce o.s. Život dětem v roce 2011 Sbírkové projekt jarní Srdíčkový den pomohl dalším dětem a Ve dnech 12. a 13. dubna 2011 sdružení uspořádalo, již v pořadí 31 jarní Srdíčkový den. V těchto dnech přes studentů a studentek z 170ti středních škol nabízelo veřejnosti sbírkové předměty s logem sdružení, oblíbené magnetky s motivy zvířátek za 25 /ks a plastová srdíčka s logem sdružení v hodnotě 20 /ks. Výtěžek putoval na pomoc vážně nemocným dětem v domácí péči svých rodičů a na pomoc nemocnicím. Unikátní dražba Knihy starého zemského, městského a jiného práva království českého (únor 2011) Rádio Impuls ve spolupráci s portálem Aukro.cz uspořádalo dobročinnou dražbu faksimile Knihy starého zemského, městského a jiného práva království českého. Výtěžek dražby putoval na konto občanského sdružení Život dětem a to přímo na nákup resuscitačního lůžka Hill rom pro JIP Kliniky dětského a dorostového lékařství v Praze.

12 ROK 2011 Výnosy ze sbírek a dary přijaté za rok 2011 Výnos ze sbírek prodejem drobných předmětů Drobné finanční příspěvky na účet Dary na základě smluv+srdce pro děti+ost.projekty Uhrazené DMS od Fóra dárců Uhrazená dražba obrazů do Věcné dary , , , , , ,00 Celkem získáno sbírkami a dary ,00 Způsob použití darovaných prostředků rok 2011 : Darováno : Nemocnice Praha Nemocnice republika Dětská zařízení Jednotlivci Školy Celkem darováno Náklady na organizaci sbírek a charitativního večera Náklady na provoz OS Finanční prostředky na bankovních účtech k k rozdělení v roce 2012 Celkem , , , , , , , , , ,00

13 Dary vydané (leden červen 2011, jednotlivci) Číslo Přehled darů pro jednotlivce dar.sml. jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dj/ Adélka Krajová v zákonném zastoupení své J.Š.Baara doplatek na kočárek matky Moniky Žďárské Neratovice ,00 dj/ Michal Ludvík v zákonném zastoupení své Ke stráni doplatek na zdravotní kočárek matky Martiny Ludvíkové Petrov u Prahy ,00 dj/ Adélka Krajová v zákonném zastoupení své J.Š.Baara polohovací zařízení SQUIGGLES matky Moniky Žďárské Neratovice ,00 dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova zdravotnický materiál, strava matky Sokolov (výživa), injekční stříkačky, obvazo ,00 vý materiál. dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova autosedačka, odstrkávadlo, oblematky Sokolov čení 9 635,00 dj/ Eliška Písaříková v zákonném zastoupení Studentská mobilní telefon s indukční smyčkou pro holčičku s vrozenou své matky Petry Písaříkové Přelouč oboustrannou nedoslýchavostí 6 199,00 dj/ Matyáš Benda v zákonném zastoupení své Za Sokolovnou lehátko do vany matky Jany Bendové Dobšice 7 810,00

14 Číslo dar.sml. jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova pleny, výživy, sety, obvazový materiál matky Sokolov antibakteriální pomůcky, sondy ,00 dj/ Sára Prachová v zákonnémm zastoupení Vichrova doplatek na zdravotní kočárek své matky S. Prachové Lysá nad Labem ,00 dj/ Kristián Havlík v zákonném zastoupení své Dolní Štěpanice speciální sportovní vozík BeneCYKLmatky Renaty Havlíkové Jilemnice handi turist ,00 dj/ Lukáš Flieger v zákonném zastoupenísvé Na Průhoně rekonstrukce domečku matky Zuzany Fliegerové Vrbice pošta Opočnice ,00 dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova speciální mastičky matky Sokolov 1 299,00 dj/ Kateřina Zajíčková v zákonném zastoupení Vosmíkových 90/ stolek k polohovacímu lůžku své matky Evy Zajíčkové Praha ,00 dj/ Roman Krček v zákonném zastoupení své Hlaďova 661/ příspěvek na zlepšení životní matky Ivy Krčkové Praha 9 úrovně nevidomého syna ,00 web

15 Číslo dar.sml. jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dj/ Lukáš Kameníček v zákonném zastoupení Pod lipami rehabilitační pobyt v Centru své matky Renaty Kameníčkové Olomouc Adeli ,00 dj/ Kateřina Zajíčková v zákonném zastoupení Vosmíkových 90/ masážní stůl KARAT své matky Evy Zajíčkové Praha ,00 dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova finanční dar na zlepšení úrovně matky Sokolov života ,00 dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova nábytek od společnosti Ikea matky Sokolov ,88 dj/ Karel Vaculík v zákonném zastoupení své Tyršva počítač vč. monitoru matky K. Vaculíkové Zlín ,00 dj/ David Souček v zákonném zastoupení své matky Lenky Součkové Pod Šachtami kočárek Easy Walker - EasyWalker Příbram IV QTRO Plus ,00 dj/ David Souček v zákonném zastoupení své Pod Šachtami Vojtův stůl JORDAN matky Lenky Součkové Příbram IV ,00

16 dar.sml. jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dj/ Tomášek Rohánek v zákonném zastoupení své Renneská elastické návleky babičky Vlasty Rohánkové Brno ,60 dj/ Jan Moravec Václavská finanční dar - příspěvek k zakou Chomutov pení čtyřkolového elektrického ,00 skútru dj/ Barbora Klucká Radvanice dětská rostoucí židlička FREAKY Radvanice v SPORT, sprchovací lehátko ,00 Čechách GEBERIT AquaClean dj/ Štěpán Šerý v zákonném zastoupení své Obecniny pulsní oxymetr matky Lenky Šeré Zlín ,00 dj/ Sára a Jakub Zavadilovi v zákonném zastou- Svinošice termostatistické baterie pení své matky Moniky Zavadilové Lipůvka 7 215,00 dj/ Petr Král Družstevní 1149/II rekonstrukce koupelny Vodňany ,00 dj/ Petr a Barborka Haráskovi v zákonném Herčíkova vertikaliza ční stojan zastoupení své matky Petry Haráskové Brno ,00

17 Číslo dar.sml. jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dj/ Michal Gottwald v zákonném zastoupení Dětřichov polohovací sedačka X-PANDA své matky A. Gottwaldové Uničov ,50 dj/ Ela Wawrzosová v zákonném zastoupení Fryštálská doplatek na mechanický vozíček své matky S. Wawrzosové Karviná 6 922,00 dj/ Petr Hudec v zákonném zastoupení své Cihelní opěrky na vozík, hrací pexeso pro matky Moniky Hudcové Karviná - Nové nevidomé, člověče nezlob se pro ,00 Město nevidomé, saně pro vozíčkáře dj/ Roman Krček v zákonném zastoupení své Hlaďova 661/ příspěvek na zlepšení životní matky Ivy Krčkové Praha 9 úrovně nevidomého syna ,00 dj/ Eliška Tryznová v zákonném zastoupení své Dolní Kalná úhrada osobního asistenta matky Jany Tryznové Dolní Kalná ,00 dj/ Roman Krček v zákonném zastoupení své Hlaďova 661/ příspěvek na ozdravný pobyt matky Ivy Krčkové Praha ,00 dj/ Sofiie Vondrušková v zákonném zastoupení Lohota pod Libčany Bioptron Lhota pod své matky Markéty Vítkové Libčany ,00

18 Číslo dar.sml. jednotlivci 2010 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dj/ Iva Karásková v zákonném zastoupení své Obecninny tandemové kolo matky Jany Karáskové Zlín 6 000,00 dj/ Kateřina Zajíčková v zákonném zastoupení Vosmíkových 90/ úhrada asistenta na dětském táboře své matky Evy Zajíčkové Praha ,00 Darováno k ,98

19 Dary vydané (červen - prosinec 2011, jednotlivci) Č íslo Př ehled darů jednotlivci 2011 dar.sml. Jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Finanční dar Hmotný dar dj/ Petr Hudec v zákonném zastoupení své matky Cihelní doplatek reh.kočárku 9 000,00 Moniky Hudcové Karviná - saní a odměna pro Nové město učitele klavíru dj/ Ela Wawrzosová v zákonném zastoupení Fraštátská Ipad s programy pro 9 000,00 své matky Syly Wawrzosové Karviná handicapované dj/ Marek Forster v zákoném zastoupení své Havlíčkova doplatek na vozíček 6 223,00 matky Jitky Forsterové Nová Ves dj/ Roman Krček v zákonném zastoupení své Hlaďova 661/ dar pro nevidomého ,00 matky Ivy Krčkové Praha 9 Romana Krčku (pomůcky) dj/ Kateřina Zajíčková v zákonném Vosmíkových zastoupení 90/ dar na asistenta 8 000,00 své matky Evy Zajíčkové Praha 8 dj/ Markétka Svobodová v zákonném pomůcky pro zastoupení Tuhaň holčičku své matky Jany Svobodové Kly s EB ,00 dj/ Tomášek Feitl v zákonném zastoupení své Mánesova dar pro chlapečka 5 000,00 matky Sokolov bez jícnu

20 Č íslo dar.sml. Jednotlivci 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Finanční dar Hmotný dar dj/ Aneta Lišková v zákonném zastoupení Veselí zvukový procesor ,00 matky Lindy Liškové Přelouč dj/ Samuel Sendrei v zákonném zastoupení Heřmánky nábytek do dětského ,00 své matky Kateřiny Ungerové Odry pokojíčku dj/ Marianka Vaněčková v zákonném zastoupení Česká 4750 úhrada Rehabilitačního své matky Jižní svahy Zlín stacionáře 8 952,00 dj/ Roman Krček v zákonném zastoupení své Hlaďova 661/ dar pro nevidomého ,00 matky Ivy Krčkové Praha 9 Romana Krčku (pomůcky) dj/ Vito Aleš Fisicaro v zákonném zastoupení Mírová 379/48 úhrada části lázeňského své matky Ivy Fisicaro Milovice pobytu 7 720,00 dj/ Monika Nosková Pekařská schodišťová sedačka , Opava STANNAH MODEL 260 Celkem , ,00

21 Dary vydané (leden červen 2011 nemocnice) Číslo Přehled darů dětská oddělení nemocnic v republice dar.sml. Nemocnice - republika Oddělení podpis dar.smlouvy 2011 Popis daru Hodnota dn/ Svitavská nemocnice, a.s. dětské oddělení Billirubinometr JM-103 (Kollárova 7, Svitavy) ,00 dn/ Vsetínská nemocnice, a.s. gynekologickoporodnické fototerapeutická lampa vč pojízdného (Havlíčkovo nábřeží 600, Zlín) oddělení stojanu, výhřevný modul s poloh. ramenem a upevněním na stěnu dn/ ks SECHRIST - resuscitační sady s 3 Karlovarská krajská nemocnice a.s. - dětské oddělení T - Nemocnice v Chebu (Bezručova 19, resuscitátorem a 1ks NEOPUFF Karlovy Vary) , ,00 dn/ Karlovarská krajská nemocnice a.s. - dětské oddělení vyšetřovací lehátko CLASSIC Nemocnice v Chebu (Bezručova 19, ,00 Karlovy Vary) dn/ Karlovarská krajská nemocnice a.s. - dětské oddělení ks závěsného přebalovacího pultu Nemocnice v Chebu (Bezručova 19, Karlovy Vary) dn/ Fakultní nemocnice Ostrava Centrum x Bioptron pro 1 (17.listopadu 1790/5, Ostrava - Poruba) popálenin 1x Therapy Air ion , ,00 dn/ Vsetínská nemocnice, a.s. (Havlíčkovo nábřeží 600, Zlín) oddělení čekáme na smlouvu gynekologickoporodnické kojenecká váha ,00

22 Číslo dar.sml. Nemocnice - republika Oddělení podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dn/ ultrazvukový systém LOGIQ C3 8 Šumperská nemocnice, a.s. Nerudova 640/ Premium Šumoerk ,00 dn/ Vsetínská nemocnice, a.s. (Havlíčkovo nábřeží 600, Zlín) oddělení čekáme na smlouvu dn/ Nemocnice Třinec, p.o. gynekologickoporodnické injectomat AGILA CZ gynekologickoporodnické příspěvek na gynekologicko porodnický (Kaštanová 268, Třinec) oddělení stůl , ,00 dn/ Vsetínská nemocnice, a.s. (Havlíčkovo nábřeží 600, Zlín) oddělení čekáme na smlouvu gynekologickoporodnické ks pulsního oxymetru Masimo dn/ Karlovarská krajská nemocnice a.s. - dětské oddělení ks infúzních stojanů Nemocnice v Chebu (Bezručova 19, Karlovy Vary) dn/ Fakultní nemocnice Ostrava centrum popálenin Cutometr 580 MPA (17. listopadu 1790, Ostrava Poruba)) , , ,00 dn/ Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s. dětské oddělení Inkubátor SI610 (V. Klementa 147, Mladá Boleslav) ,00

23 Číslo dar.sml. Nemocnice - republika Oddělení podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota Karlovarská krajská nemocnice a.s. - dětské oddělení pracovní nábytek - lékárna dn/ Nemocnice v Chebu (Bezručova 19, Karlovy Vary) ,00 Karlovarská krajská nemocnice a.s. - dětské oddělení dn/ Nemocnice v Chebu (Bezručova 19, Karlovy Vary) noční stolky, přebalovací pulty, skříňky , ,01

24 Dary vydané (červenec prosinec 2011 nemocnice) Přehled darů nemocnice 2011 Č íslo dar.sml. Nemocnice 2011 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Věcný dar/ hodnota daru Finanční dar/hodnota daru dn/ Nemocnice Havlíčkův Brod Husova bilirubinometr JM (dětské oddělení) Havlíčkův Brod ,00 dn/ Karlovarská krajská nemocnice a.s. - Bezručova návrh a realizace Nemocnice v Chebu Karlovy Vary) webových stránek ,00 (dětské oddělení) nemocnice dn/ Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Infant Flow SiPAP Hradec Králové PlusTM Driver ,90 Celkem Celkem ,90

25 Dary vydané (leden - červen 2011 dětská zařízení) Č íslo dar.sml. Př ehled darů dětská zař ízení v republice 2011 Dětská zař ízení republika adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dr/ Integrační centrum Zahrada v Praze 3 U zásobní zahrady příspěvek k zakoupení zařízení pro Praha 3 přesun tělesně postižené osoby , do vozidla Celkem ,00

26 Dary vydané (červenec - prosinec 2011 dětská zařízení) Č íslo Př ehled darů dětská zař ízení v republice 2011 dar.sml. Dětská zař ízení republika 2010 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Finanční dar Věcný dar dr/ Dětský domo a Školní jídelna Čelakovského ks mobilních telefonů Litoměřice 2 100,00 dr/ Dětský domov a školní jídelna, p.o. U Sportovní haly 1a ks mobilních telefonů Olomouc 1 400,00 dr/ Dětský domov a školní jídelna, p.o. Purgešova ks mobilních telefonů Hranice 2 800,00 dr/ Dětský domov a Školní jídelna ČSA ks mobilních telefonů Budišov nad Budišovkou 1 400,00 dr/ Dětský domov a školní jídelna, p.o. Melč ks mobilních telefonů Melč okr. Opava 2 800,00 dr/ Dětsjý domov a Školní jídelna Milotice nad Opavou ks mobilních telefonů Bruntál 3 640,00 dr/ ZŠ, Dětský domov, Školní družina a Školní jídelna nám. Sv. Michala ks mobilních telefonů Vrbno pod Pradědem 1 400,00

27 Č íslo dar.sml. Dětská zař ízení republika 2010 adresa podpis dar.smlouvy Popis daru Finanční dar Věcný dar dr/ Dětský domov a Školní jídelna Klánovice, p.o ks mobiních telefonů Praha 9 - Klánovice 4 340,00 dr/ Základní škola a mateřská škola Benešov, p.o. Na Karlově 372 osobní asistence Barborce Benešoov Pokorné 9 000,00 dr/ Dětský domov Libická potřeby dětského domova 1 890, Humpolec dr/ Dětský stacionář Ústí nad Orlicí T.G. Masary potřeby dětského domova 1 050, Ústí nad Orlicí , ,00 Celkem , ,00 880,00

28 Dary vydané (leden - červen 2011 nemocnice Praha) Č íslo Nemocnice Praha 2011 dar.sml. Nemocnice Praha 2011 Oddělení podpis dar.smlouvy Popis daru Hodnota dp/ Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice dokovací stanice pro infúzní (Klinika dětského a dorostového lékařství) Praha 2 pumpy ,00 (1ks/59 400,-, celkem 4ks) dp/ Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice urgentní box (lékařské světlo, (Klinika dětského a dorostového lékařství) Praha 2 resuscitační lůžko) ,00 dp/ Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice lineární dávkovače Alaris GH s (Klinika dětského a dorostového lékařství) Praha 2 portem RS ,00 dp/ Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice resuscitační lůžko TotalCare SpO2 (Klinika dětského a dorostového lékařství) Praha 2 RT Connect ,00 dp/ Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice urgentní box (zdrojový most) (Klinika dětského a dorostového lékařství) Praha ,00 dp/ Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská notebook Praha 4 - Krč , ,00

Příloha č. 1 - Vakcinační centra

Příloha č. 1 - Vakcinační centra MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Příloha č. 1 - Vakcinační centra Praha + Středočeský kraj Fakultní nemocnice Na Bulovce Budínova 2 180 81 Praha 8 266 082 256 Fakultní Thomayerova nemocnice Vídeňská

Více

podporováno Swiss Life Select 1. čtvrtletí 2014 Zpravodaj

podporováno Swiss Life Select 1. čtvrtletí 2014 Zpravodaj 1. čtvrtletí 2014 Zpravodaj Daniel už jezdí v novém kočárku Daniel přišel na svět jako postižené miminko. Lékaři předpovídali, že jeho vývoj bude jiný než u zdravých dětí. Daniel zůstal s maminkou sám,

Více

podporováno Swiss Life Select 1. pololetí 2015 Zpravodaj Nemůžeme vrátit to, co se stalo. Můžeme ale některým příběhům dopsat šťastné konce.

podporováno Swiss Life Select 1. pololetí 2015 Zpravodaj Nemůžeme vrátit to, co se stalo. Můžeme ale některým příběhům dopsat šťastné konce. 1. pololetí 2015 Zpravodaj Nemůžeme vrátit to, co se stalo. Můžeme ale některým příběhům dopsat šťastné konce. Resuscitační přístroje pro novorozence Nadační fond Děti na dlani pomáhá zlepšit zdravotní

Více

Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 2, Palackého nám. 4 ( Praha 2, P.O.BOX 60)

Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 2, Palackého nám. 4 ( Praha 2, P.O.BOX 60) Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 2, Palackého nám. 4 (128 01 Praha 2, P.O.BOX 60) k rukám j ednatele Váš dopis č.j. I ze dne 13. prosince 2017 Naše č.j. UZIS/0 I 0528/20

Více

Zdravotní pojištení cizincu ERGO

Zdravotní pojištení cizincu ERGO www.pojistenicizincu.cz/cs Email: info@pojistenicizincu.cz +420 224 247 478 Praha Zdravotní pojištení cizincu ERGO Seznam smluvních zdravotnických zarízení - komplexní zdravotní pojištení pro cizince v

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2011..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ Krása v srdci o.s. o.s. Krása

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Dozorový audit B v roce 2017 úspěšně absolvovala tato pracoviště: OKBH Klinická laboratoř, Eva Bělohlávková Tovární 600, Chodov Datum auditu: 03.01.2017 Oddělení onkologické

Více

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2.

Více

BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Oddělení klinické mikrobiologie Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550

BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Oddělení klinické mikrobiologie Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550 BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550 BRNO Fakultní nemocnice Brno Jihlavská 20 625 00 Brno tel.: 532 232 392, 602 729 849 BRNO IFCOR-99, s.r.o.

Více

Oblastní charita Trutnov Osobní asistence. PRAVIDLA Zveřejňování informací

Oblastní charita Trutnov Osobní asistence. PRAVIDLA Zveřejňování informací Oblastní charita Trutnov Osobní asistence PRAVIDLA Zveřejňování informací Jméno a příjmení, funkce Podpis Datum Vypracoval: Alena Šimková 1. 9.2015 vedoucí OA Schválil: JUDr. Ing. Jiří Špelda 4.9.2015

Více

CHARITY GOLF TOUR MODRÝ HROCH ročník

CHARITY GOLF TOUR MODRÝ HROCH ročník www.modryhroch.cz facebook.com/modryhrochcz CHARITY GOLF TOUR MODRÝ HROCH 2016 9. ročník série čtyř turnajů na podporu dětí po těžkých úrazech Motto: Hrajte golf s hrochem a pomůžete dětem. Golf & Ski

Více

Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016

Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016 Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2. 2006

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnickéh jsou tato akreditovaná

Více

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ FOND STÁŘÍ JE ETAPOU ŽIVOTA, KTERÁ ČEKÁ KAŽDÉHO Z NÁS A PROTO BYCHOM JI NEMĚLI IGNOROVAT. VYBRANÉ AKTIVITY, AKCE VESELÉHO SENIORA 2006-2010 MALOVÁNÍ NA PALMOVCE 28. 10. 2006 Charitativní

Více

Podpořené žádosti jednotlivců ze sbírky Světluška v roce 2014

Podpořené žádosti jednotlivců ze sbírky Světluška v roce 2014 Podpořené žádosti jednotlivců ze sbírky Světluška v roce 2014 3 376 098 Kč Žadatel Předmět žádosti Schválený příspěvek Adam H. z Lomnice nad Popelkou Dotykový tablet 7 925 Kč Adéla K. Praha Dotykový tablet

Více

GOLF PRO LEONTINKU 2015. Oslavte s námi 10 let Nadace Leontinka!

GOLF PRO LEONTINKU 2015. Oslavte s námi 10 let Nadace Leontinka! GOLF PRO LEONTINKU 2015 Oslavte s námi 10 let Nadace Leontinka! Golf pro Leontinku 2015 Golf pro Leontinku 2015 Benefiční tour Golf pro Leontinku je projektem, který již od roku 2007 úspěšně spojuje dobročinnost,

Více

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBSAH: Úvodní slovo Základní údaje Poslání Hospodaření Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, RAFAEL DĚTEM, nadační fond byl založen, aby pomáhal zejména

Více

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ FOND STÁŘÍ JE ETAPOU ŽIVOTA, KTERÁ ČEKÁ KAŽDÉHO Z NÁS A PROTO BYCHOM JI NEMĚLI IGNOROVAT. Vznik fondu 28. 8. 2006 Zapsaný v nadačním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v

Více

Hospic sv. Alžběty o.p.s.

Hospic sv. Alžběty o.p.s. Hospic sv. Alžběty o.p.s. Obecně prospěšná společnost Hospic sv. Alžběty o.p.s. se sídlem Kamenná 207/36, 639 00 Brno, IČ: 26604582, je zapsána do rejstříku obecně prospěšných společností, jenž je veden

Více

Statistika babyboxů ke dni 12. listopadu 2015

Statistika babyboxů ke dni 12. listopadu 2015 Statistika babyboxů ke dni. listopadu 2015 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2. 2006

Více

Somatopedie. Obsah: 1. Základní školy pro tělesně postižené. Speciální školy pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 7 [více informací]

Somatopedie. Obsah: 1. Základní školy pro tělesně postižené. Speciální školy pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 7 [více informací] Somatopedie V následujícím seznamu jsou uvedeny speciální školy v jednotlivých krajích ČR. Vzhledem k zaměření praxe je zejména u základní škol speciálních či základních škol pro žáky s více vadami konzultovat

Více

Výroční zpráva za rok 2016

Výroční zpráva za rok 2016 Výroční zpráva za rok 2016 Poděkování Nadační fond Algo patří k malým nadačním fondům disponujícím omezenými finančními prostředky. O to více se snaží o maximální využití těchto prostředků za účelem zcela

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Dozorový audit B v roce 2016 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Klinická laboratoř, Nemocnice následné péče LDN Horažďovice, s.r.o. Blatenská 314, Horažďovice Datum

Více

Příloha č. 1: Neurologická lůžková zařízení v České republice

Příloha č. 1: Neurologická lůžková zařízení v České republice Příloha č. 1: Neurologická lůžková zařízení v České republice Město Benešov Název Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov Název kliniky/oddělení Blansko Nemocnice Blansko Brno Brno Fakultní Brno Neurologická

Více

podporováno Swiss Life Select 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj

podporováno Swiss Life Select 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj Invalidní vozík pro Michalku Michalčin příchod na svět nebyl příliš veselý. Ihned po porodu prodělala krvácení do mozku, které bohužel zapříčinilo celoživotní následky. Lékaři

Více

Známe finalistky BATIST Nej sestřičky 2017! - Náchodské.info. Napsal uživatel René Herzán Sobota, 17 Červen :21

Známe finalistky BATIST Nej sestřičky 2017! - Náchodské.info. Napsal uživatel René Herzán Sobota, 17 Červen :21 O zdravotních sestřičkách se často říká, že jsou to andělé. BATIST Nej sestřička je tedy soutěž těch nejlepších andělů českých zdravotnických a sociálních zařízení. Cílem je vybrat nejlepší zdravotní sestru

Více

w w w. s l u n i c k o p r o d e t i. e u Nadace Sluníčko pomáhá dětem. Rozzáří srdíčko smích letí světem.

w w w. s l u n i c k o p r o d e t i. e u Nadace Sluníčko pomáhá dětem. Rozzáří srdíčko smích letí světem. Nadace Sluníčko pomáhá dětem. Rozzáří srdíčko smích letí světem. Kdo jsme Nadační fond Sluníčko pro děti, jehož činnost je zaměřena na pomoc fyzicky a mentálně postiženým dětem, nemocným dětem a dětem

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

Nemocnice, ve kterých došlo k dohodě o parametrech smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb s účinností od 1.1.2013:

Nemocnice, ve kterých došlo k dohodě o parametrech smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb s účinností od 1.1.2013: STAV O JEDNÁNÍ O RESTRUKTURALIZACI A OPTIMALIZACI AKUTNÍHO LŮŽKOVÉHO FONDU K 26.11.2012 Nemocnice, ve kterých došlo k dohodě o parametrech smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb s účinností

Více

Kraj/základní škola adresa ZŠ kontakní osoba

Kraj/základní škola adresa ZŠ kontakní osoba Kraj/základní škola adresa ZŠ kontakní osoba OBLAST ZAPOJENÍ Středočeský kraj září říjen listopad prosinec leden únor ZŠ Benešov Jiráskova 888, 256 01 Benešov Jana Kahounová X X X X ZŠ Vítězslava Hálka,

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE. str. 3. 4. ČINNOST V ROCE 2009.. str. 4. 5. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK Krása v srdci o.s. o.s. Krása v srdci vzniklo dne 16. 3.

Více

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o.

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o. Přehled certifikovaných zařízení Blansko SENIOR centrum Blansko, p.o. Pod Sanatorkou 2363/3, 678 01 Blansko Certifikát konzultováno ČALS pro domov se zvláštním režimem je platný do 17. března 2018 Boskovice

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k 31.05.2018 Cara Plasma s.r.o. IČ: 01552376 Europlasma s.r.o. IČ: 28493591 Europlasma

Více

Plán inspekcí poskytování sociálně-právní ochrany na I. pololetí roku 2016

Plán inspekcí poskytování sociálně-právní ochrany na I. pololetí roku 2016 Plán inspekcí poskytování sociálně-právní ochrany na I. pololetí roku 2016 Označení krajské pobočky Úřadu práce ČR, která bude inspekci provádět Označení kontrolované osoby (název, sídlo, IČO) Místo poskytování

Více

Zpráva o společenské odpovědnosti. Sberbank CZ, a.s.

Zpráva o společenské odpovědnosti. Sberbank CZ, a.s. Zpráva o společenské odpovědnosti 2012 Sberbank CZ, a.s. Rostoucí význam společensky odpovědného jednání si uvědomuje i naše banka, a proto v roce 2012 představila dlouhodobou strategii společenské odpovědnosti

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Aktualizace ke dni: 16.2011 SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k 31.12.2018 Cara Plasma s.r.o. IČ: 01552376 Europlasma s.r.o. IČ: 28493591 Europlasma

Více

Celostátní setkání pacientů 19. 10. 2012. LYMFOM HELP, o.s.

Celostátní setkání pacientů 19. 10. 2012. LYMFOM HELP, o.s. Celostátní setkání pacientů 19. 10. 2012 LYMFOM HELP, o.s. OBSAH 1. O sdružení a hlavní oblasti činnosti 2. Významné projekty a aktivity v roce 2012 3. Výhled do roku 2013 O SDRUŽENÍ A HLAVNÍ OBLASTI ČINNOSTI

Více

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10.

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. jubilejní ročník Jako jediná organizace u nás pomáháme výhradně pacientům s EB, tzv.

Více

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte.

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Výroční zpráva 2014 Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Dalajláma Občanské sdružení PROHANDICAP Telefon: 474 653 502 U Dubu 1562 431 11 Jirkov

Více

Občanské sdružení PROHANDICAP VÝROČNÍ ZPRÁVA

Občanské sdružení PROHANDICAP VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanské sdružení PROHANDICAP VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Název: Občanské sdružení ProHandicap Právní forma: občanské sdružení Adresa: U Dubu 1562, 431 11 Jirkov Tel. 474684 432 Fax: 474684 308 Email: o.s.prohandicap@gmail.com

Více

Po a St 8.00 17.00 Pá 8 14 Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Jindřichův Hradec

Po a St 8.00 17.00 Pá 8 14 Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Jindřichův Hradec Název úřadu Adresa Telefon Email Fax Úřední doba pro veřejnost Středočeský kraj materiál-kontaktní místo Benešov K Pazderně 906, 256 01 Benešov 974871300 krpstc.oszbm.benesov@mvcr.cz 974871307 materiál-kontaktní

Více

Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA

Potravinová banka v Ústeckém kraji z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA Poslání Potravinová banka bojuje proti hladu a proti plýtvání potravinami. Ve svém poslání respektujeme Chartu evropských potravinových bank. Vize Zajištění sítě dárců, dosažení větší

Více

101 PORODNIC V ČESKÉ REPUBLICE

101 PORODNIC V ČESKÉ REPUBLICE 101 PORODNIC V ČESKÉ REPUBLICE 2008 Kolektiv autorů MindSoft s. r. o. Vydáno společností MindSoft s. r. o. K Rozkoši 326 149 00 Praha, Czech Republic www.fit-porod.cz www.porod-na-videu.cz www.jak-otehotnet.cz

Více

Modernizace vybavení intenzivní péče

Modernizace vybavení intenzivní péče Modernizace vybavení intenzivní péče Operační program Regionální operační program NUTS II Jihozápad Název projektu Modernizace vybavení intenzivní péče Prioritní osa 2 Stabilizace a rozvoj měst a obcí

Více

Informace ze zdravotnictví Pardubického kraje

Informace ze zdravotnictví Pardubického kraje Informace ze zdravotnictví Pardubického kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Pardubice 2 5.5.2003 Síť zdravotnických v roce 2002 Na konci roku 2002 bylo v Pardubickém kraji

Více

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2015 (rozdělováno celkem Kč 400.000,--)

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2015 (rozdělováno celkem Kč 400.000,--) Název organizace Požadované Poskytnutá Obsah projektu Kč 1. Sdružení zdravotně postižených občanů a jejich přátel Rehabilitační pobyt 20.000,-- 10.000,-- - doprava 2. Asociace rodičů a přátel zdravotně

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A Dozorový audit A v roce 2014 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Oddělení klinické biochemie, Nemocnice s poliklinikou Havířov, příspěvková organizace Dělnická 1132/24,

Více

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o.

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o. Přehled certifikovaných zařízení Blansko SENIOR centrum Blansko, p.o. Pod Sanatorkou 2363/3, 678 01 Blansko Certifikát konzultováno ČALS pro domov se zvláštním režimem je platný do 17. března 2018 Boskovice

Více

Nadační fond vznikl za účelem shromažďování finančních prostředků, které jsou určeny na:

Nadační fond vznikl za účelem shromažďování finančních prostředků, které jsou určeny na: Výroční zpráva nadačního fondu za rok 2005 Základní údaje o nadačním fondu Název Nadační fond VITA HUMANA Sídlo Svatá Kateřina 73, okres Blansko, PSČ 678 01 IČ 269 73 391 Vznik 29. června 2005 Zřizovatel

Více

9. ročník Charity golf tour Modrý hroch 2016

9. ročník Charity golf tour Modrý hroch 2016 9. ročník Charity golf tour Modrý hroch 2016 Motto: Hrajte golf s hrochem a pomůžete dětem. Série 4 golfových turnajů: Golf & Ski Resort Kořenec / neděle 22. května 2016 Prosper Golf Resort Čeladná / úterý

Více

Přístroje pro Iktové centrum PKN. Pardubická krajská nemocnice, a.s. - přístrojové vybavení iktového centra

Přístroje pro Iktové centrum PKN. Pardubická krajská nemocnice, a.s. - přístrojové vybavení iktového centra Tisková konference Přístroje pro Iktové centrum PKN pořádaná u příležitosti ukončení projektu k 30.9.2013 s názvem Pardubická krajská nemocnice, a.s. - přístrojové vybavení iktového centra Pardubice, září

Více

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o.

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o. Přehled certifikovaných zařízení Blansko SENIOR centrum Blansko, p.o. Pod Sanatorkou 2363/3, 678 01 Blansko Certifikát konzultováno ČALS pro domov se zvláštním režimem je platný do 17. ledna 2016 Boskovice

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k 30.06.2019 Amber Plasma a.s. IČ 27829049 Cara Plasma s.r.o. IČ: 01552376 Europlasma s.r.o.

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

VALNÁ HROMADA SdruŽení tajemníků městských a OBECNÍCH ÚŘAdŮ VALEČ VĚRÍM V ŽIVOT

VALNÁ HROMADA SdruŽení tajemníků městských a OBECNÍCH ÚŘAdŮ VALEČ VĚRÍM V ŽIVOT VALNÁ HROMADA SdruŽení tajemníků městských a OBECNÍCH ÚŘAdŮ VALEČ 21. - 23. 5. 2017 VĚRÍM V ŽIVOT PŘEDSTAVENÍ NADAČNÍHO Fondu pavla novotného Nadační fond Pavla Novotného oficiálně zahájil svou činnost

Více

Název projektu: Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi na území města Česká Lípa 8 / / /

Název projektu: Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi na území města Česká Lípa 8 / / / Granty 2014 návrh výboru pro sociální politiku mimořádné řízení Poř. č.: 1. Žadatel: Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje, o. p. s. Zahradní 415/10 Liberec listiny) ze dne: O 485 KS Ústí nad

Více

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy Chrudim 1 Průměr bodů soutěţících 134,7215 OA Chrudim 6 Michalcová Pavlína Výsledné body 142,739 78 Melšová Lucie Výsledné body 126,704 Třebíč 2 Průměr bodů soutěţících 131,7605 Obchodní akademie Dr. A.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva květen 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2011 Vážení, předkládáme zprávu o činnosti Nadačního fondu Porozumění. Posláním Fondu je shromažďování finančních prostředků k zajištění hmotné i nehmotné

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Pavel Literák, MSc. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin Informace o nezaměstnanosti

Více

Pracoviště - úspěšný Audit II

Pracoviště - úspěšný Audit II Pracoviště - úspěšný Audit II Audit II v roce 2012 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Laboratorní a diagnostické centrum Pardubice, MeDiLa spol. s r.o. Štrossova 239, Pardubice Datum auditu: 03.01.2012

Více

SPECIÁLNÍ OPTICKÉ POMŮCKY U SLABOZRAKÝCH PACIENTŮ DĚTSKÉHO VĚKU

SPECIÁLNÍ OPTICKÉ POMŮCKY U SLABOZRAKÝCH PACIENTŮ DĚTSKÉHO VĚKU SPECIÁLNÍ OPTICKÉ POMŮCKY U SLABOZRAKÝCH PACIENTŮ DĚTSKÉHO VĚKU Filip Beránek CENTRUM ZRAKOVÝCH VAD podpořeno projektem OPPA 31764 Praha & EU Investujeme do vaší budoucnosti ÚVOD SOP celé věkové spektrum:

Více

Domácí hospic Nablízku, z. ú. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

Domácí hospic Nablízku, z. ú. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 Domácí hospic Nablízku, z. ú. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 2 Preambule Domácí hospic Nablízku, zapsaný ústav se sídlem v Lysé nad Labem je nezisková organizace založená podle zákona par. 405 zákona č. 89/2012

Více

NADACE NAŠE DÍTĚ Prezentace Děkujeme, že jste s námi už 23 let. Vítáme Vás!

NADACE NAŠE DÍTĚ Prezentace Děkujeme, že jste s námi už 23 let. Vítáme Vás! NADACE NAŠE DÍTĚ Prezentace 2016 Děkujeme, že jste s námi už. Vítáme Vás! 23 LET NAŠÍ POMOCI OHROŽENÝM DĚTEM Přerozděleno přes 280 milionů korun Tisíce právních rad na Lince právní pomoci Stovky příběhů

Více

Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov

Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov - organizace, která se snaží svými projekty zajistit pro seniory, v rámci svých sociálních služeb, komplexní péči V čem komplexnost spočívá Setkávání seniorů Zájezdy

Více

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o.

Přehled certifikovaných zařízení. Blansko. Boskovice. Budišov nad Budišovkou. Bystřany. České Budějovice. SENIOR centrum Blansko, p.o. Přehled certifikovaných zařízení Blansko SENIOR centrum Blansko, p.o. Pod Sanatorkou 2363/3, 678 01 Blansko Certifikát konzultováno ČALS pro domov se zvláštním režimem je platný do 17. ledna 2016 Boskovice

Více

Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ)

Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) Ústředí ČSSZ Adresa: Křížová 25, 225 08 Praha 5 Telefonní ústředna: +420 257 061 111 Adresa e-podatelny: posta@cssz.cz Regionální pracoviště ČSSZ (včetně Okresních

Více

Přehled poskytovatelů rané péče/intervence (iregistr.mpsv.cz):

Přehled poskytovatelů rané péče/intervence (iregistr.mpsv.cz): Příloha č. 1 Přehled poskytovatelů rané péče/intervence (iregistr.mpsv.cz): Arpida, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, o.s. s působností v Českých Budějovicích. Formy poskytování sociálních

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva červen 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Světýlko o.p.s. za rok 2012

Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Světýlko o.p.s. za rok 2012 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Světýlko o.p.s. za rok 2012 1.) PŘEHLED VYKONÁVANÝCH ČINNOSTÍ V průběhu roku 2012 byly v rámci hlavní činnosti realizovány projekty v celkové finanční částce

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Informace ze zdravotnictví Moravskoslezského kraje

Informace ze zdravotnictví Moravskoslezského kraje Informace ze zdravotnictví Moravskoslezského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Ostrava 6 10.5.2004 Síť zdravotnických zařízení v Moravskoslezském kraji k 31.12.2003 Koncem

Více

Údaje o aktivitách a prezentaci školského zařízení na veřejnosti

Údaje o aktivitách a prezentaci školského zařízení na veřejnosti Údaje o aktivitách a prezentaci školského zařízení na veřejnosti Projekty školní SVĚT ŘEMESEL, CYKLISTA A CHODEC, EVROPA Projekty regionální KAMARÁDI,ČTYŘLÍSTEK,OD PÍSMENE K ČASOPISU/prezentace projektu

Více

Výroční zpráva 2014. občanské sdružení Dobrotety

Výroční zpráva 2014. občanské sdružení Dobrotety Výroční zpráva 2014 občanské sdružení Dobrotety Úvodní slovo Vážení přátelé, milé dobrotety, milí dobrostrýcové, ohlížím se za uplynulým rokem 2014. Byl to první rok oficiálního fungování Dobrotet jako

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva říjen 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze 11.3.2008 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D.,

Více

Oblastní charita Trutnov Pečovatelská služba. PRAVIDLA Zveřejňování informací

Oblastní charita Trutnov Pečovatelská služba. PRAVIDLA Zveřejňování informací Oblastní charita Trutnov Pečovatelská služba PRAVIDLA Zveřejňování informací Název předpisu: INF Vydání č.: 8 Výtisk č.: Jméno a příjmení, funkce Podpis Datum Vypracoval: Schválil: Bc. Regina Sýkorová

Více

podporováno Swiss Life Select Zpravodaj 1. pololetí 2016 Nemůžeme vrátit to, co se stalo. Můžeme však některým příběhům dopsat šťastné konce.

podporováno Swiss Life Select Zpravodaj 1. pololetí 2016 Nemůžeme vrátit to, co se stalo. Můžeme však některým příběhům dopsat šťastné konce. Zpravodaj 1. pololetí 2016 Nemůžeme vrátit to, co se stalo. Můžeme však některým příběhům dopsat šťastné konce. Filípek má nový zdravotní kočárek Malý Filípek prodělal obrnu, která ho poznamenala na celý

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva duben 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva únor 2015 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva září 2014 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva březen 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Stránka 1 z 6. Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury

Stránka 1 z 6. Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury Stránka 1 z 6 Jihočeský Nemocnice České Budějovice Jihočeský Nemocnice Český Krumlov, a.s. Jihočeský Nemocnice Jindřichův Hradec a.s. Jihočeský Nemocnice Písek, a.s. Jihočeský Nemocnice Prachatice a.s.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva červenec 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2009 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 8) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva září 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník BUDE UPŘESNĚN NA ZÁKLADĚ ZVOLENÉHO TYPU SOUTĚŽE Extraliga o udržení 1.NHbL o udržení Ex SD Ex MD MČR SŽ MČR MŽ MČR P MČR MP MČR Ž MČR PH TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník 2012-2013 den datum SOUTĚŽ

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva duben 2015 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více