GEA Adia-DENCO. Chlazení datových center s nejvyšší energetickou účinností. 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GEA Adia-DENCO. Chlazení datových center s nejvyšší energetickou účinností. 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers"

Transkript

1 Chlazení datových center s nejvyšší energetickou účinností 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers

2 Přímé chlazení Adiabatické chlazení Volné chlazení Počet provozních hodin (uvedeno pro lokalitu Praha) jasně ukazuje potenciál úspor spočívající ve volném chlazení a adiabatickém zvlhčování. Chlazení s použitím přídavného chladiče je poté potřeba pouze pro malý počet provozních hodin v roce. Po zbytek roku systém funguje v úsporném adiabatickém režimu nebo je plně provozován s funkcí volného chlazení. na první pohled: Nejvyšší energetická účinnost (EER) Nejnižší provozní náklady Inovativní chlazení pro oblast IT Využívá princip volného chlazení v kombinaci s adiabatickým zvlhčováním Nejvyšší účinnost s ohledem na právní předpisy, normy, vývoj trhu a nejnovější technologie použitých komponent Opláštění zařízení z osvědčených jednotek GEA CAIRplus Až 100 kw použitelného chladicího výkonu Ventilátory s EC-motory Nový velký dvojitý deskový výměník (Al/epoxy) Přídavný chladič pro maximální zatížení a redundanci okruhu (studená voda / chladivo) Volitelně také ve venkovním provedení Komplexní pozáruční servis (pro uživatele)

3 Koncept systému

4 Redundantní chladič Volitelný vodní nebo chladivový výměník pro pokrytí špičky zatížení nebo plnou redundanci: 30 % zatížení ve špičce 100 % redundance Navržen s optimální tlakovou ztrátou Panel pro odvod kondenzátu z nerezi Ventilátory Nejnovější technologie ventilátorů: 3D ventilátory s oběžným kolem se 7 dozadu zahnutých profilovaných lopatek z vysoce účinného kompozitního materiálu EC-motor Nejvyšší účinnost Zvlhčovač Optimalizovaná konfigurace trysek Vysoce kvalitní trysky z nerezové oceli standardní ze tří dílů: tělo trysky, vložka a upevnění (např. předfiltr) Odolné vůči demineralizované vodě Rozprašovací charakteristika trysek S dutým kuželem Jemná mlha - aerosol Spektrum drobných kapiček Čerpadla Regulací řízené vysokotlaké čerpadlo pro nezávislé zásobování vodou Odolné vůči demineralizované vodě Volitelně druhé redundantní čerpadlo Řízení přívodu čerstvé vody a odvodu kondenzátu je součástí dodávky čerpadel

5 Řízení a regulace Namontovaný rozvaděč Konektory Plug&Play Mikroprocesorová regulace GEA Volitelná rozhraní pro připojení na systém řízení budov BMS 5,7" nebo 10" dotykový displej Webový prohlížeč Vnitřní prokabelování jednotky Výběr verze Venkovní nebo vnitřní provedení Automatické uzavírací klapky Ochranné kryty proti vlivům počasí Střecha odolná povětrnostním vlivům Dvojitý deskový rekuperátor Certifikován společností Eurovent Nejvyšší účinnost (i při částečném zatížení) Nejnižší tlakové ztráty Epoxidově povrstvené a utěsněné hliníkové desky (odolávající korozi) Filtrační kapsové vložky Certifikované GEA kapsové filtrační vložky Splňují požadavky normy ČSN EN 779:2012 Nejvyšší kvalita Nejlepší energetické třídy Možnost výběru třídy filtrace G4, F5, F7 z mikroskelného nebo syntetického materiálu Speciální provedení (hygienické, ATEX, nehořlavé) na vyžádání

6 Koncept sezónního provozu Automatické řízení výkonu pomocí venkovní teploty 100 kw / m 3 /h Období: léto T venkovní > 29 C Ventilátory venkovního vzduchu pracují na maximální otáčky. Adiabatické a kompresorové chlazení je v provozu. 100 kw / m 3 /h Období: léto 100 kw / m 3 /h Období: podzim 22 C < T venkovní > 29 C Ventilátory venkovního vzduchu pracují na maximální otáčky. Adiabatické chlazení je v provozu. 6 C < T venkovní < 22 C Ventilátory venkovního vzduchu jsou řízeny požad. výkonem. Adiabatické chlazení je v provozu. 100 kw / m 3 /h Období: zima 100 kw / m 3 /h Období: jaro T venkovní < 6 C Ventilátory venkovního vzduchu jsou řízeny požad. výkonem. 6 C < T venkovní < 22 C Ventilátory venkovníko vzduchu jsou řízeny požad. výkonem. Adiabatické chlazení je v provozu.

7 Úspora provozních nákladů až o 70% Volné chlazení v kombinaci s adiabatickým zvlhčováním Nové právní požadavky týkající se úspor energie v oblasti vytápění a chlazení budou mít vliv na požadavky z oblasti IT budov. Doporučení na vybavení IT budov s ohledem na životní prostředí (ASHREA2011) nyní povoluje teploty přívodního vzduchu do 27 C. Inovativní chladicí systém splňuje veškeré požadavky týkající se "Green IT" použitím volného a nepřímého adiabatického chlazení na místo kompresorového. Jednotky jsou speciálně navrženy pro chlazení datových center. Systém s extrémně nízkou spotřebou energie je založen na konstrukci osvědčených centrálních jednotek GEA CAIRplus. Využívá principu volného chlazení s nepřímým adiabatickým zvlhčováním k odebrání servery produkovaného tepla. S ohledem na velmi nízký počet provozních hodin v roce s teplotami nad 29 C (ve střední Evropě) je spotřeba energie na přídavné chlazení snížena na absolutní minimum. V závislosti na návrhové teplotě umožňuje systém provozovatelům datových center snížit až o 70% potřebu chladicí energie a tím enormně snížit roční provozní náklady. Rozsah použití: Při teplotě mokrého teploměru <24 C (např. 36 C venkovní teploty, 35% r. v.) lze dosáhnout vysoké úspory energie (do 100% spotřeby energie kompresoru). Čím nižší je teplota mokrého teploměru, tím vyšší bude úspora, dokud nedojde k úplnému vypnutí kompresorového chlazení Provozní limity (při předpokládané teplotě vzduchu C) Roční spotřeba energie při 100 kw chlazení systémem v Praze (jako příklad) Srovnání systému s konvenčním systémem klimatizace Použití je vhodné ve všech regionech od tmavě červené až po černou Zdroj: UNSW - Výzkumné středisko změn klimatu, Sydney (Průměrná světová teplota mokrého teploměru) Úspora energie o 28,3 % oproti konvenční alternativě s funkcí Free-cooling. Úspora energie o 52,3 % oproti alternativě se vzduchem chlazeným výrobníkem.

8 Technická data Nominální DT10 Nominální DT12 DA100#C T R : 35 C T S : 25 C T R : 38 C T S : 26 C Výkony & Účinnosti 1) Celkový chladicí výkon kw 88,7 108,6 105,8 131,6 Citelný chladicí výkon kw 84,5 101,7 101,6 124,7 Koeficient využitelnosti energie (EER) 10,3 7,9 12,3 9,6 Poměr citelného tepla (SHR) 1,0 1,0 1,0 1,0 Ventilátory venkovního vzduchu Venkovní teplota C 35,0 35,0 35,0 35,0 Venkovní relativní vlhkost % 28,0 28,0 28,0 28,0 Množství vzduchu m 3 /h Počet ventilátorů ks Příkon ventilátorů kw 3,5 5,9 3,5 5,9 Ventilátory přiváděného vzduchu do datového centra Množství vzduchu m 3 /h Počet ventilátorů ks Příkon ventilátorů kw 4,2 6,9 4,2 6,9 Adiabatický zvlhčovač Množství vody kg/h Množství odpařené vody kg/h Nominální tlak na tryskách MPa 1,0 1,0 1,0 1,0 Příkon adiabatického čerpadla kw 0,88 0,88 0,88 0,88 Akustické parametry Hladina akustického výkonu - opláštění db(a) Hladina akustického výkonu - sání db(a) Hladina akustického výkonu - výdech db(a) Elektrická data 2) Celkový příkon kw 8,6 13,7 8,6 13,7 Napětí V/Hz 3~400/50 3~400/50 3~400/50 3~400/50 Vodního chladicí výměník 3) Celkový chladicí výkon kw 138,6 158,1 138,6 158,1 Citelný chladicí výkon kw 124,9 143,7 124,9 143,7 Množství vody m 3 /h 21,2 24,3 21,2 24,3 Tlaková ztráta na straně vody kpa 58,4 74,1 58,4 74,1 Rozměry a hmotnost 4) Výška mm Šířka mm Délka mm Délka (včetně sekce vodního chladiče) mm Hmotnost kg Hmotnost (včetně sekce vodního chladiče) kg V zájmu dalšího technického vývoje si vyhrazujeme právo provádět technické změny bez předchozího upozornění. 1) Odtahový vzduch z dat. centra T R = 35 C (38 C); přiváděný vzduchu do dat. centra T S = 25 C (26 C); venkovní teplota: 35 C (suchý teploměr) 2) Čisté filtrační vložky / bez potrubí 3) Voda 10/16 C / 0 % glykolu 4) ) Bez příslušenství (střecha / rozvaděč)

9 Systém regulace Vlastnosti regulace GEA Integrovaná programovatelná řídící jednotka 5,7 dotykový displej s vysokým rozlišením Grafická analýza všech provozních režimů a informací Ventilátory přívodního vzduchu řízené pomocí tlaku nebo průtoku vzduchu, automatické monitorování Množství vzduchu řízené chladicím výkonem Adiabatický provoz s optimalizovaným rosným bodem Automatické uzavírání klapky Volitelný monitoring energií (včetně spotřeby vody) Permanentní monitoring filtrů Aplikace pro web server (tablet / smart phone) Aktivní monitoring systému zvlhčování a výkonu Rozhraní pro připojení na systém řízení budovy BMS Integrovaný web server Nová technologie s rychlým procesorem zefektivní provoz nepřímého adiabatického chlazení např. pomocí funkce entalpie venkovního vzduchu. Strategie řízení koriguje aktivační bod adiabatického chlazení tak, aby spotřeba energie ventilátorů čerstvého vzduchu byla co nejnižší. Všechny naměřené údaje a provozní zprávy jsou ukládány do paměti regulátoru. Dotykový displej graficky zobrazuje veškerá měřená data v reálném čase. Tyto údaje jsou k dispozici také ke stažení ve formátu.csv. Řízení adiabatického zvlhčování je integrováno do softwaru a monitoruje také funkci čerpadel, čímž redukuje spotřebu vody na minimum. Nejvíce používaná rozhraní pro připojení na systém řízení budovy BMS jako jsou MODBus nebo LON, jsou integrována jako standard. Volitelně je k dispozici také rozhraní BACnet. Software je vybaven web serverem pro plnohodnotné vzdálené řízení pomocí externího zařízení. Mikroprocesorový regulační systém umožňuje zahrnout do skupiny několik jednotek a spravovat je tak prostřednictvím integrovaného rozhraní LAN. Rychlá a spolehlivá podpora ve fázi projektování Systém lze snadno navrhnout pomocí návrhového softwaru GEA Lplus. Tento nástroj pomáhá i ve fázi návrhu s rychlým a spolehlivým výpočtem dat jednotek. Stejně tak může být zvoleno příslušenství jako jsou čerpadlo kondenzátu, redundantní čerpadla, vnitřní nebo venkovní provedení či různé třídy filtrace. Vysoce flexibilní algoritmus softwaru umožňuje snadný a rychlý výpočet různých pracovních bodů a stanovení dopadu na spotřebu energie.

10

GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra. Spolehlivost s nízkou spotřebou energie. 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers

GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra. Spolehlivost s nízkou spotřebou energie. 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra Spolehlivost s nízkou spotřebou energie 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers vysoké nízké Numerická simulace proudění Tlakové pole Tlakové pole na tepelném

Více

GEA Multi-DENCO. Flexibilní a účinné: Přesná klimatizace pro servery a IT technologie. 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers

GEA Multi-DENCO. Flexibilní a účinné: Přesná klimatizace pro servery a IT technologie. 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Multi-DENCO Flexibilní a účinné: Přesná klimatizace pro servery a IT technologie 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Multi-DENCO na první pohled: Více funkcí a aplikací Vysoká flexibilita Rozsáhlé

Více

Modifikace VUT R EH EC Rekuperační jednotky s elektrickým ohřevem. VUT WH EC Rekuperační jednotky s vodním ohřevem (voda, glykol).

Modifikace VUT R EH EC Rekuperační jednotky s elektrickým ohřevem. VUT WH EC Rekuperační jednotky s vodním ohřevem (voda, glykol). Rekuperační jednotky VUT R EH VUT R WH Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 1500 m 3 /h, integrovaným elektrickým (VUT R EH ) nebo vodním (VUT R WH ) ohřívačem a účinností rekuperace až

Více

GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra. Spolehlivost s nízkou spotřebou energie. 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers

GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra. Spolehlivost s nízkou spotřebou energie. 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra Spolehlivost s nízkou spotřebou energie 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers vysoké nízké Numerická simulace proudění Tlakové pole Tlakové pole na tepelném

Více

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 CoolTop Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 Aplikace CoolTop je unikátní chladicí jednotka vyráběná společností Conteg. Tato jednotka pro datová

Více

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428 Chlazení IT Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace.../3000 W...428 Chillery pro chlazení IT Chillery pro chlazení IT... 15 124 kw...454 Chillery pro chlazení IT... 155 481 kw...455

Více

Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém

Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém Colt coolstream Adiabatický chladící a ventilační systém Popis Colt CoolStream je systém

Více

TrueCompact rotor Kompaktní a hospodárný.

TrueCompact rotor Kompaktní a hospodárný. TrueCompact rotor Kompaktní a hospodárný. TrueCompact rotor je nová řada jednotek od robathermu s rotačním výměníkem tepla, který kombinuje nejvyšší energetickou účinnost s kompaktními vnějšími rozměry.

Více

GEA Multi-DENCO. Flexibilní a účinné: Přesná klimatizace pro servery a IT technologie. 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers

GEA Multi-DENCO. Flexibilní a účinné: Přesná klimatizace pro servery a IT technologie. 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Multi-DENCO Flexibilní a účinné: Přesná klimatizace pro servery a IT technologie 02/2013 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Multi-DENCO na první pohled: Více funkcí a aplikací Vysoká flexibilita Rozsáhlé

Více

Rekuperační jednotky VUT EH EC

Rekuperační jednotky VUT EH EC Rekuperační jednotky VUT EH EC VUT WH EC Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 600 m 3 /h(vut EH EC) a 550 m 3 /h(vut WH EC) a účinností rekuperace až 95 % v tepelně a zvukově izolovaném

Více

Jednotky přesné klimatizace

Jednotky přesné klimatizace Jednotky přesné klimatizace Přinášíme vám technologii úpravy vzduchu pro IT 130 Telekomunikační aplikace @DNOVA 2,5 26 132 Jednotky přesné klimatizace INNOV@ 6 128 134 Jednotky přesné klimatizace INNOV@

Více

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 Largo a Allegro Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 ALUP je dědictví Společnost byla založena v Německu v roce 1923 a její název byl odvozen od produktů, které byly vyraběny v malé mechanické dílně

Více

Seznam projektové dokumentace : F.1.4 - Technika prostředí staveb / Vzduchotechnika

Seznam projektové dokumentace : F.1.4 - Technika prostředí staveb / Vzduchotechnika Seznam projektové dokumentace : F.1.4 - Technika prostředí staveb / Vzduchotechnika 01/11-F.1.4.-VZT.01 Technická zpráva - 01/11-F.1.4.-VZT.02 Půdorys 4.NP m 1:50 01/11-F.1.4.-VZT.03 Půdorys 5.NP a 6.NP

Více

SORTIMENT. Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace

SORTIMENT. Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace Chladící výkon: 280 až 1140 kw Topný výkon: 360 až 1420 kw NOVINKA Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace POUŽITÍ

Více

VRF-Centrální klimatizační systémy

VRF-Centrální klimatizační systémy VRF-Centrální klimatizační systémy Flexibilní systémové řešení pro větší budovy a podlaží Chlazení a topení 2-2013 VRF-centrální klimatizační systémy Flexibilní systémové řešení pro větší budovy a podlaží

Více

jednotky Frivent DWR Technické údaje Rozměry a hmotnosti pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Klimatizace červenec 2007

jednotky Frivent DWR Technické údaje Rozměry a hmotnosti pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Klimatizace červenec 2007 www.frivent.com Nástřešní větrací jednotky Frivent DWR pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Technické údaje Rozměry a hmotnosti červenec 2007 Klimatizace Klimatizace Popis systému Obsah Popis

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic V

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic V VÝROBNÍ ŘADA KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKA EnviMatic V CHLADICÍ VÝKON Klimatizační jednotky řady EnviMatic V jsou určeny pro chlazení prostor podstatně zatížených citelným teplem zejména tam, kde je požadována

Více

OUTdoor MGM 500 Zemní plyn - emise NOx < 500 mg/m3 @ 5%O2. V kontejneru. Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem MAN

OUTdoor MGM 500 Zemní plyn - emise NOx < 500 mg/m3 @ 5%O2. V kontejneru. Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem MAN Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem MAN V kontejneru OUTdoor MGM 500 Zemní plyn - emise NOx < 500 mg/m3 @ 5%O2 Specifikace dodávky Technické parametry Motor a generátor Řídící systém Bilance

Více

Hybridní chladiče. O nás. Princip provozu Hybridní chladič

Hybridní chladiče. O nás. Princip provozu Hybridní chladič O nás Hybridní chladiče Společnost Sultrade Praha s.r.o. zastupuje v oblasti hybridních chladičů švýcarskou společnost Jäggi/ Gűntner (Schweiz). Jäggi vyvíjí, vyrábí a dodává hybridní chladiče, které jsou

Více

GEA Modulární elektrostatický filtr. Systémové řešení pro aerosolové mlhy a kouř GEA MultiTron Premium. Technická data 08/2014 (CZ)

GEA Modulární elektrostatický filtr. Systémové řešení pro aerosolové mlhy a kouř GEA MultiTron Premium. Technická data 08/2014 (CZ) GEA Modulární elektrostatický filtr Systémové řešení pro aerosolové mlhy a kouř GEA MultiTron Premium Technická data 08/2014 (CZ) GEA Heat Exchangers Nákladově efektivní, stejně tak jako přátelský k životnímu

Více

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH STEAM HUMIDIFICATION Nordmann Engineering Ltd. Talstrasse 35-37 8808 Pfäffikon, Switzerland Phone +41 55 416 66 06, Fax +41 55 416 62 46 info@nordmann-engineering.com www.nordmann-engineering.com 0000000

Více

Účinná odvlhčovací jednotka pro optimální komfort GEA CAIR pool

Účinná odvlhčovací jednotka pro optimální komfort GEA CAIR pool GEA Odvlhčovací jednotky Účinná odvlhčovací jednotka pro optimální komfort GEA CAIR pool Katalog výrobků 12/2014 (CZ) GEA Heat Exchangers Příjemný pocit v bazénových halách GEA CAIRpool je náš příslib

Více

BURAN Kondenzační sušička stlačeného vzduchu

BURAN Kondenzační sušička stlačeného vzduchu BURAN Kondenzační sušička stlačeného Kompaktní design Pro stlačený vzduch se dělá více, než že se pouze stlačuje Stlačený vzduch je nepostradatelný zdroj provozního a zpracovatelského výkonu ve všech oblastech

Více

TABULKA VÝKONŮ VYTÁPĚNÍ A VZT ZAŘÍZENÍ

TABULKA VÝKONŮ VYTÁPĚNÍ A VZT ZAŘÍZENÍ TABULKA VÝKONŮ VYTÁPĚNÍ A VZT ZAŘÍZENÍ ##### ZAŘÍZENÍ PŘÍVOD VZDUCHU ODVOD VZDUCHU Ventilátor Ohřívač Chladič Ventilátor Číslo Název Umístění Typ Q v p ext P 1 U I 1 t 1 t 2 Q t t w1 t w2 M wt p w DN t

Více

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Výkon chlazení: 5 až 17,5 kw Výkon topení: 6 až 19 kw Využití Tepelné čerpadlo vzduch/voda AQUALIS 2 je ideální pro klimatizaci a vytápění rodinných

Více

DOKUMENTACE VĚTRACÍCH A KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ

DOKUMENTACE VĚTRACÍCH A KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ Kontrola klimatizačních systémů 6. až 8. 6. 2011 Praha DOKUMENTACE VĚTRACÍCH A KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ Vladimír Zmrhal ČVUT v Praze, Fakulta strojní, Ústav techniky prostředí Technická 4, 166 07 Praha 6

Více

Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz

Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz Chladící výkon: 20 až 240 kw Topný výkon: 50 až 155 kw Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz POUŽITÍ

Více

Opláštění Opláštění je vyrobeno z vysoce kvalitní polymerem potažené oceli s 15 mm vnitřní polypropylenovou tepelnou a zvukovou izolační vrstvou.

Opláštění Opláštění je vyrobeno z vysoce kvalitní polymerem potažené oceli s 15 mm vnitřní polypropylenovou tepelnou a zvukovou izolační vrstvou. Rekuperační jednotky VUT 300 EV mini EC VUT 301 EV mini EC Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 270 m 3 /h, elektrickým ohřívačem a účinností rekuperace až 95 % v tepelně a zvukově izolovaném

Více

LCE - VYSOCE ÚČINNÉ REVERZIBILNÍ TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH / VODA

LCE - VYSOCE ÚČINNÉ REVERZIBILNÍ TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH / VODA LCE - VYSOCE ÚČINNÉ REVERZIBILNÍ TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH / VODA R410A VYSOKÁ SPOLEHLIVOST OPTIMALIZOVANÝ LAMELOVÝ VÝMĚNÍK MULTISCROLL TECHNOLOGIE - VÍCE OKRUHŮ (EFFICIENCY PACK) PŘIZPŮSOBITELNÉ PŘI ČÁSTEČNÉM

Více

4-7 ZNAČKA MDV. 9-69 JeDnoTKY VENKOVNÍ 71-87 OVLÁDÁNÍ 89-117 JEDNOTKY VNITŘNÍ 118-120 KONDENZAČNÍ JEDNOTKY DO VZDUCHOTECHNICKÝCH JEDNOTEK

4-7 ZNAČKA MDV. 9-69 JeDnoTKY VENKOVNÍ 71-87 OVLÁDÁNÍ 89-117 JEDNOTKY VNITŘNÍ 118-120 KONDENZAČNÍ JEDNOTKY DO VZDUCHOTECHNICKÝCH JEDNOTEK Systémy VRF OBSah 4-7 ZNAČKA MDV 9-69 JeDnoTKY VENKOVNÍ 71-87 OVLÁDÁNÍ 89-117 JEDNOTKY VNITŘNÍ 118-120 KONDENZAČNÍ JEDNOTKY DO VZDUCHOTECHNICKÝCH JEDNOTEK 123-125 PŘÍSLUŠENSTVÍ Technické údaje jsou uvedeny

Více

MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw

MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw Rotační šroubové kompresory MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Přehled kompresorů MSM Mini MSM Mini 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw Řešení pro všechny potřeby zákazníků Samostatné kompresory Určené

Více

DUOVENT COMPACT RV VCC. ErP 85% EC. Větrací jednotka s regenerací tepla. Technické parametry. Rekuperace. Digireg. Minireg. VAV-CAV-COP typy regulace

DUOVENT COMPACT RV VCC. ErP 85% EC. Větrací jednotka s regenerací tepla. Technické parametry. Rekuperace. Digireg. Minireg. VAV-CAV-COP typy regulace 6 Větrací jednotka s regenerací tepla rp MR R VCC rp conform Minireg igireg VVCVCOP typy regulace % C max. účinnost rekuperace C motor rotační výměník těsný rotor Technické parametry Skříň Stěnové panely

Více

UNIVERZÁLNÍ ŘADA DUPLEX MULTI

UNIVERZÁLNÍ ŘADA DUPLEX MULTI UNIVERZÁLNÍ ŘADA DUPLEX MULTI CZ DUPLEX Multi Kompaktní větrací jednotky řady DUPLEX jsou používány pro komfortní větrání, stejně jako horkovzdušné vytápění a chlazení malých kanceláří, obchodů, maloobchodů,

Více

OUTdoor MGW 350 Zemní plyn

OUTdoor MGW 350 Zemní plyn OUTdoor MGW 350 Zemní plyn Typový list kogenerační jednotky s plynovým motorem WAUKESHA Technické parametry Palivo Kogenerační jednotka Motor Bilance Generátor Chlazení Funkční schéma Rozměrové náčrty

Více

Požadovaný komfort v každé místnosti Útulno a pohoda uvnitř, ať je venku jakkoliv

Požadovaný komfort v každé místnosti Útulno a pohoda uvnitř, ať je venku jakkoliv Požadovaný komfort v každé místnosti Útulno a pohoda uvnitř, ať je venku jakkoliv POUŽITÍ Komfortní fancoilové jednotky pro klimatizaci obytných místností EOLIS jsou určeny k parapetní nebo podstropní

Více

UNIVERZÁLNÍ ŘADA DUPLEX BASIC

UNIVERZÁLNÍ ŘADA DUPLEX BASIC UNIVERZÁLNÍ ŘADA DUPLEX BASIC CZ DUPLEX Basic Kompaktní větrací jednotka s rekuperací tepla DUPLEX Basic je díky svým špičkovým vlastnostem předurčena pro nejširší použití ve všech typech budov. Tyto jednotky

Více

Semináře STP - leden 2016

Semináře STP - leden 2016 Semináře STP - leden 2016 Ing. Marek Bláha IVT s.r.o. organizační složka Zastoupení IVT pro ČR a SR Podlahové topení GETASYSTEM Větrací jednotky GETAIR GT Energy s.r.o. Kompletní dodávky IVT nad 50 kw

Více

DUPLEX-S Flexi kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla

DUPLEX-S Flexi kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla s a v e y o u r e n e r g y UPLEXS Flexi kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla Větrací jednotky nové originální patentované konstrukce řady UPLEXS Flexi jsou určeny pro komfortní větrání s nejvyšší

Více

KŘP U ÚO MOST VÁCLAVA ŘEZÁČE 224 OPRAVA VS II. ETAPA

KŘP U ÚO MOST VÁCLAVA ŘEZÁČE 224 OPRAVA VS II. ETAPA KŘP U ÚO MOST VÁCLAVA ŘEZÁČE 224 OPRAVA VS II. ETAPA D.1.4.a TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB ZAŘÍZENÍ PRO VYTÁPĚNÍ D.1.4.a.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor : KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ

Více

Katalog a ceník klimatizace HAIER www.haier-klimatizace.cz Strana 36

Katalog a ceník klimatizace HAIER www.haier-klimatizace.cz Strana 36 Řada II-S, III-S malý VRF systém chlazení / vytápění max.19 vnitřních jednotek III-C VRF systém chlazení/ vytápění, max 64 vnitřních jednotek III-RC VRF systém 3 trubkový, chlazení a kontinuální vytápění,

Více

Série OS Měřící zařízení

Série OS Měřící zařízení Série OS Měřící zařízení MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR 2 Měřící zařízení pro stlačený vzduch Měřící zařízení pro stlačený vzduch Stlačený vzduch je jednou z nejpoužívanějších, ale

Více

VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX EXA ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné a s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody MODERNÍ VZHLED, VYSOKÁ ÚČINNOST, JENODUCHÁ OBSLUHA

Více

(senzory nejsou součásti dodávky) CAV (constant air volume) vestavěný

(senzory nejsou součásti dodávky) CAV (constant air volume) vestavěný 102 Minireg a Systém měření a regulace je základním prvkem vzduchotechnického zařízení. S tímto systémem lze ovládat a řídit jednotlivé funkce VZT zařízení, kde jedním ze základních úkolů je dosažení požadovaných

Více

SECOTEC Kondenzační sušička stlačeného vzduchu Průtok vzduchu 0,6 až 25 m³/min. www.kaeser.com

SECOTEC Kondenzační sušička stlačeného vzduchu Průtok vzduchu 0,6 až 25 m³/min. www.kaeser.com SECOEC Kondenzační sušička stlačeného Průtok 0,6 až m³/min www.kaeser.com Proč sušení stlačeného? Kompresorem nasávaný atmosférický vzduch je, jak známo, směs plynů, která vždy obsahuje také vodní páry.

Více

Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 05-Z1

Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 05-Z1 Konstrukce závěsných kotlů aquaplus navazuje na stávající řady kotlů atmotop, turbotop Plus se shodnými konstrukčními prvky. Ohřev teplé vody je však u kotlů aquaplus řešen ve vestavěném dvacetilitrovém

Více

Přesná klimatizace Denco

Přesná klimatizace Denco Divize vzduchotechniky Přesná klimatizace Denco Řada T - Toscana a) Kapacita chlazení 3 až 1 kw Jednotky přesné klimatizace Denco se používají pro udržování přesné teploty a vlhkosti zejména v počítačových

Více

VIESMANN VITOCAL 200-S Tepelné čerpadlo vzduch/voda, provedení Split 3,0 až 10,6 kw

VIESMANN VITOCAL 200-S Tepelné čerpadlo vzduch/voda, provedení Split 3,0 až 10,6 kw VIESMANN VITOCAL 200-S Tepelné čerpadlo vzduch/voda, provedení Split 3,0 až 10,6 kw List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITOCAL 200-S Typ AWS Tepelné čerpadlo s elektrickým pohonem v konstrukčním

Více

DATASHEET CoolTop CW CoolTop DX

DATASHEET CoolTop CW CoolTop DX DATASHEET CoolTop CW CoolTop DX SROVNÁNÍ RŮZNÝCH PRINCIPŮ CHLAZENÍ DC CoolTop CoolTeg Plus CRAC Umístění chlazení Nad rozvaděči Mezi rozvaděči Na okraji místnosti Dodávka vzduchu Pouze tam, kde je to potřebné

Více

Projekční data. Kazetové jednotky Cassette-Geko. Jednotky pro klima dobré spolupráce

Projekční data. Kazetové jednotky Cassette-Geko. Jednotky pro klima dobré spolupráce Projekční data Kazetové jednotky Cassette-Geko Jednotky pro klima dobré spolupráce Obsah Cassette-Geko Velikosti.............................. 1.2 Konstrukční díly kazetové jednotky......................

Více

05-Z1. Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Sekce: Verze: 02

05-Z1. Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Sekce: Verze: 02 s atmosférickým hořákem Konstrukce závěsných kotlů aquaplus navazuje na stávající řady kotlů atmotop, turbotop Plus se shodnými konstrukčními prvky. Ohřev užitkové vody je však u kotlů aquaplus řešen ve

Více

VĚTRACÍ REKUPERAČNÍ JEDNOTKA

VĚTRACÍ REKUPERAČNÍ JEDNOTKA VĚTRACÍ REKUPERAČNÍ JEDNOTKA Větrací rekuperační jednotka s křížovým hliníkovým výměníkem Nízkoprofilové provedení se sníženou výškou a pevnou konfigurací Možnost vnitřní klapky obtoku vzduchu Možnost

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu plnění veřejné zakázky s názvem "Linka práškového lakování s průběžným tryskáním s chemickou předpřípravou a nanotechnologií" Zadavatel:

Více

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV):

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): Zásobníky TV Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): PROTHERM XXX XXX X provedení: B třída izolace zásobníku M hořčíková anoda E elektrický dohřev Z závěsný zásobník (design závěsných

Více

LG Electronics CZ s.r.o.

LG Electronics CZ s.r.o. Společnost LG Electronics CZ, s.r.o. neručí za tiskové chyby, které se mohou v katalogu vyskytnout. Změna technických parametrů bez předchozího ohlášení není možná. Použití jakékoliv části obsahu katalogu

Více

Vše pro komfort. Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 %

Vše pro komfort. Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 % Vše pro komfort Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 % Vysoká výkonnost systému Díky nové unikátní inverterové technologii

Více

Systém Multisplit - rychlý přehled vnitřních jednotek

Systém Multisplit - rychlý přehled vnitřních jednotek Systém Multisplit - rychlý přehled vnitřních jednotek Velikost (výkonový index) Chladicí výkon (kw) Topný výkon (kw) 05 07 09 12 15 18 24 1,5 2,1 2,6 3,5 4,2 5,3 6,7 1,6 2,3 2,9 3,9 5,4 5,8 7,5 Nástěnná

Více

Jako zdroj chladu budou navrženy dvě vzduchem chlazené jednotky, každá o chladícím výkonu min. 20 kw při venkovní teplotě +35 C

Jako zdroj chladu budou navrženy dvě vzduchem chlazené jednotky, každá o chladícím výkonu min. 20 kw při venkovní teplotě +35 C Technická specifikace pro vysoce přesné chladící zařízení datového centra založené na technologii vodou chlazených mezirackových jednotek s možností budoucího zapojení prvku volného chlazení do chladícího

Více

www.galletti.cz Novinky pro rok 2008

www.galletti.cz Novinky pro rok 2008 Přátelský k životnímu prostředí Galletti Spa, je přední italská společnost na trhu s klimatizacemi, při příležitosti konání 36. Mostra Convegno Expocomfort, byla kompletně přepracována výrobní řada, což

Více

AM 100 H. Filtry: M5 / M5. Váha: 42 kg. Připojení: Ø125mm. ErP2016 splňující. Příslušenství:AM 100 EOH:- AM Příslušenství: Elektrický dohřev

AM 100 H. Filtry: M5 / M5. Váha: 42 kg. Připojení: Ø125mm. ErP2016 splňující. Příslušenství:AM 100 EOH:- AM Příslušenství: Elektrický dohřev Decentrálizované rekuperační jednotky : AM AM 100 H Kompaktní jednotka pro velmi jednoduchou instalaci Extrémně nízká hladina hluku (vhodné pro učebny a kanceláře) bez dalších akustických úprav Může být

Více

Malé přívodní jednotky s ohřevem RME 1300 4000, RMW 1300 4000

Malé přívodní jednotky s ohřevem RME 1300 4000, RMW 1300 4000 Minireg digitální regulační systém Digireg digitální regulační systém VAV-CAV-COP pohled ze strany sání Skříň Skříň je tvořena hliníkovými profily a sendvičovými panely o tloušťce 25 mm z pozinkovaného

Více

DUPLEX Flexi 2 kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla

DUPLEX Flexi 2 kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla s a v e y o u r e n e r g y UPLEX Flex kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla Větrací jednotky nové originální patentované konstrukce řady UPLEX Flexi jsou určeny pro komfortní větrání s nejvyšší

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2 Nové závěsné kondenzační kotle VU 466/4-5 a 656/4-5 ecotec plus se odlišují od předchozích VU 466-7 ecotec hydraulickým zapojením. Původní kotel VU 466-7 ecotec byl kompletně připraven pro napojení nepřímotopného

Více

Závěsné kotle se speciálním vestavěným zásobníkem. VUI aquaplus

Závěsné kotle se speciálním vestavěným zásobníkem. VUI aquaplus Závěsné kotle se speciálním vestavěným zásobníkem VUI aquaplus Převratná novinka v přípravě teplé užitkové vody Kotel aquaplus se svojí konstrukcí výrazně odlišuje od kotlů s vestavěným zásobníkem ostatních

Více

Stacionární kotle. VK atmovit VK atmovit exclusiv

Stacionární kotle. VK atmovit VK atmovit exclusiv Stacionární kotle VK atmovit VK atmovit exclusiv VK atmovit Stacionární litinové kotle, ekvitermní regulace, zásobníkové ohřívače a další příslušenství nabízí mnoho způsobů komplexního řešení topných systémů

Více

Topvex SX/C, TX/C. Kompaktní rekuperační jednotka s protiproudým výměníkem

Topvex SX/C, TX/C. Kompaktní rekuperační jednotka s protiproudým výměníkem Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory Topvex SX/C, TX/C Kompaktní rekuperační jednotka s protiproudým výměníkem ready ecodesign

Více

P R O D U K T O V Ý L I S T

P R O D U K T O V Ý L I S T P R O D U K T O V Ý L I S T NILAN Gott 2600 Větrání, aktivní + pasivní rekuperace Rodinné domy a byty Pasivní rekuperace Aktivní rekuperace Větrací výkon 400 m3/h Topný výkon 2,6 kw Chladící výkon 2,3

Více

Klimatizační systémy na studenou vodu

Klimatizační systémy na studenou vodu Klimatizační systémy na studenou vodu Klimatizační systémy na studenou vodu Zdroje studené vody Nástěnné jednotky Stropní kazety Nástěnné a podstropní jednotky Podstropní ventilační jednotky Kvalita se

Více

ClimaSys. Systém regulace tepla. www.schneider-electric.com

ClimaSys. Systém regulace tepla. www.schneider-electric.com ClimaSys www.schneider-electric.com ClimaSys CE PB52596-36 New >Výběr výměníku vzduch-vzduch je zvláště vhodný pro chladná prostředí, např. v potravinářském průmyslu, kde se s výhodou využije chladného

Více

CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ

CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ Funkce CDP 50 je energeticky účinný a tichý bazénový odvlhčovač. Pracuje na kondenzačním principu. Ventilátor vede vlhký vzduch do odvlhčovače a přes výparník. Průchodem

Více

Rotační šroubové kompresory. MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E

Rotační šroubové kompresory. MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Šroubové kompresory MSD Výsledek desítek let zkušeností výrobce s návrhem a konstrukcí rotačních šroubových kompresorů.

Více

Třístupňové hořáky na těžký topný olej

Třístupňové hořáky na těžký topný olej Vladislav Šlitr - GFE Provozovna: Obránců Míru 132, 503 02 Předměřice n.l. Tel: 495 581 864, Fax: 495 582 045 Autorizovaný dovozce pro Českou a Slovenskou republiku Třístupňové hořáky na těžký topný olej

Více

Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3

Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3 N Návod pro instalaci obsluhu a údržbu N - mini / N 1 / N 2 / N 3 CZ 1 OBSAH Úvod 3 Komu je návod určen 3 Symboly 3 Platné normy 3 Důležité poznámky 3 Uživatelská příručka 4 Použití kotle 4 Bezpečné nastavení

Více

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I Příloha č. 1 - Technická specifikace pro výběrové řízení na dodavatele opatření pro Snížení energetické náročnosti firmy Koyo Bearings Česká Republika s.r.o. ČÁST Č. 1 Výměna chladícího zařízení technologie

Více

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,5 m 3 /min, tlak 5,5 až 5 bar Co očekáváte od kompresoru? Jako uživatel očekáváte od zásobování tlakovým vzduchem

Více

Topení peletami. 10-60 kw

Topení peletami. 10-60 kw Topení peletami 10-60 kw Kompetence je i naším úspěchem HERZ FAKTA: 22 firem Centrála skupiny v Rakousku Výzkum a vývoj v Rakousku Rakouské vlastnictví 1600 zaměstnanců ve více než 75 zemích 11 výrobních

Více

Dodávka "Fytotronu" Soupis prvků dodávky

Dodávka Fytotronu Soupis prvků dodávky Dodávka "Fytotronu" Soupis prvků dodávky číslo místnost standardu katedra název jednotková cena ks 3.009b P25 biologie Fytotron 1 cena položky, bez DPH cena celkem, bez DPH DPH.% cena celkem, vč. DPH Název

Více

DUPLEX RB teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky pro bytové nízkoenergetické objekty a pasivní rodinné domy

DUPLEX RB teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky pro bytové nízkoenergetické objekty a pasivní rodinné domy DUPLEX RB teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky pro bytové nízkoenergetické objekty a pasivní rodinné domy REGULÁTOR CP 7 RD display provozních stavů kabelové propojení slaboproudé otočný ovladač vestavěné

Více

Průmyslové a. osobní zároveň KATALOG APLIKOVANÝCH SYSTÉMŮ

Průmyslové a. osobní zároveň KATALOG APLIKOVANÝCH SYSTÉMŮ Průmyslové a osobní zároveň KATALOG APLIKOVANÝCH SYSTÉMŮ NOVINKA NOVINKA APLIKOVANÉ SYSTÉMY CHLADICÍ JEDNOTKY 2 Přehled produktů - vzduchem chlazené jednotky 2 Přehled produktů - vodou chlazené a kondenzační

Více

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ Condair GS ZVLHČOVÁNÍ PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ SYSTÉMY. Condair GS Condair GS ZVLHČOVÁNÍ Condair GS venkovní provedení Condair GS vnitřní

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

VIESMANN. VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 100 až 400 litrů. List technických údajů VITOCELL 300-W VITOCELL 100-W

VIESMANN. VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 100 až 400 litrů. List technických údajů VITOCELL 300-W VITOCELL 100-W VIESMANN VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 0 až 400 litrů List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITOCELL 0-W Zásobníkový ohřívač vody z oceli, se smaltováním Ceraprotect

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

AKY 034 AKY 050 AKY 070

AKY 034 AKY 050 AKY 070 Energie v kapce vody ZÁVÌSNÉ KONDENZAÈNÍ KOTLE PRO NÁROÈNÉ INSTALACE Předností kotlů Aquakond AKY je stabilní vysoký výkon, odolnost vůči vnějším vlivům a integrace protokolu MODBUS. Díky vynikající účinnosti

Více

01-Z1. Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. VUW 200/3-3, VUW 240/3-3 atmotec pro, VUW 200/3-5, VUW 240/3-5 atmotec plus

01-Z1. Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. VUW 200/3-3, VUW 240/3-3 atmotec pro, VUW 200/3-5, VUW 240/3-5 atmotec plus s atmosférickým hořákem atmotec pro (neobsahuje přední kryt) atmotec plus Závěsné kombinované kotle atmotec s odvodem spalin do komína se vyznačují odlišnou konstrukcí oproti původním typům. Nové funkční

Více

P R O D U K T O V Ý L I S T

P R O D U K T O V Ý L I S T P R O D U K T O V Ý L I S T NILAN VPL 28 Větrání, aktivní rekuperace Rodinné domy a byty Aktivní rekuperace Řízené větrání Dohřev vzduchu Chlazení POPIS ZAŘÍZENÍ Větrací jednotky řady NILAN VPL 28 jsou

Více

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI. Použití: Archivy Muzea Kostely Šatny Vodárny

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI. Použití: Archivy Muzea Kostely Šatny Vodárny C D F 5 0 N Á S T Ě N N Ý O D V L HČ O V A Č Funkce je energeticky účinný a tichý odvlhčovač. Pracuje na kondenzačním principu. Ventilátor vede vlhký vzduch do odvlhčovače a přes výparník. Průchodem přes

Více

Technická zpráva P15P038 Využití tepla z kompresorů pro ohřev vody a vytápění

Technická zpráva P15P038 Využití tepla z kompresorů pro ohřev vody a vytápění 1 ÚVOD... 3 1.1 HLAVNÍ ÚČEL BUDOVY A POŽADAVKY NA VZT ZAŘÍZENÍ... 3 1.2 VÝCHOZÍ PODKLADY... 3 1.3 POUŽITÉ PŘEDPISY A OBECNÉ TECHNICKÉ NORMY... 3 1.4 VÝPOČTOVÉ HODNOTY KLIMATICKÝCH POMĚRŮ... 3 1.5 MIKROKLIMATICKÉ

Více

IVT GEO 312 C nejúspornější země/voda

IVT GEO 312 C nejúspornější země/voda IVT GEO 312 C nejúspornější země/voda Nakupujte od zkušených specialistů S více než deseti tisíci spokojených zákazníků, jsme největším dodavatelem tepelných čerpadel v České republice. První tepelné čerpadlo

Více

PRVNÍ KOMPAKTNÍ ELEKTRODOVÝ

PRVNÍ KOMPAKTNÍ ELEKTRODOVÝ Condair Cp3MINI Haupttitel ZVLHČOVÁNÍ Segmentspezifikation PRVNÍ KOMPAKTNÍ ELEKTRODOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. MODERNÍ, BEZPEČNÝ A UŽIVATELSKY PŘÁTELSKÝ Condair CP3mini Technische Produktspezifikation Proč Condair

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Správná volba pro každého

Správná volba pro každého Nový nástěnný plynový kondenzační kotel Wolf FGB Správná volba pro každého NOVINKA ROKU 2016 kombinovaná zapalovací a ionizační elektroda průhledítko pro kontrolu plamene vestavěný odvzdušňovací ventil

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kotle Kondenzační kotle Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kondenzační kotle ecotec plus se výrazně odlišují od předchozí řady ecotec.

Více

KLIMATIZAČNÍ SYSTÉMY NA STUDENOU VODU

KLIMATIZAČNÍ SYSTÉMY NA STUDENOU VODU KLIMATIZAČNÍ SYSTÉMY NA STUDENOU VODU Zdroje studené vody v nerezovém provedení Nástěnné přístroje Stropní kazety Nástěnné a parapetní jednotky Kvalita se systémem klimatizační systémy na studenou vodu

Více

KOMPAKTNÍ JEDNOTKY S REKUPERACÍ TEPLA

KOMPAKTNÍ JEDNOTKY S REKUPERACÍ TEPLA KOMPAKTNÍ JEDNOTKY S REKUPERACÍ TEPLA pro instalaci ve stísněných prostorech komplexní úprava vzduchu transport volitelně v 1 až 3 blocích bezkonkurenční optimalizovatelnost vestaveb AHU N 12.10.002 Range

Více

City Multi VRF Klimatizace a vytápění pro velké a komplexní budovy

City Multi VRF Klimatizace a vytápění pro velké a komplexní budovy LIVING Environment Systems City Multi VRF Klimatizace a vytápění pro velké a komplexní budovy PRODUKTOVÉ INFORMACE 20/2013 Tento katalog Mitsubishi Electric Europe B.V. se neustále snaží o další rozvoj

Více

TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA

TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA Řešení pro nový dům i rekonstrukci Výrobky řady THERMA V byly navrženy s ohledem na potřeby při rekonstrukcích (zrušení nebo výměna kotle) i výstavbách nových domů.

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

Oprava topného systému (kotelny) OP Uherské Hradiště TECHNICKÁ ZPRÁVA

Oprava topného systému (kotelny) OP Uherské Hradiště TECHNICKÁ ZPRÁVA Název akce Oprava topného systému (kotelny) OP Uherské Hradiště TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město (Praha2),

Více