síla konopí katalog produktů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "síla konopí katalog produktů"

Transkript

1 síla konopí katalog produktů

2 kvalita a inovace v oblasti péče o zdraví O nás Jsme česká firma se sídlem v Olomouci. Zabýváme se výzkumem, vývojem, výrobou a prodejem konopných výrobků a doplňků stravy. Nabízíme velmi kvalitní sortiment s širokým využitím. Naše výrobky jsou výsledkem mnohaletého výzkumu a aktivního zkoumání účinků konopí. Vysoká specializace, profesionalita a silná orientace na zákazníka umožnily dynamický rozvoj společnosti a její zařazení mezi významné hráče na trhu. Nedílnou součástí našeho podnikatelského chování je zaměření pozornosti na minimalizaci dopadů naší činnosti na životní prostředí prostřednictvím důsledného dodržování všech právních předpisů týkajících se ochrany životního prostředí a realizací preventivních opatření v oblasti spotřeby a využití energií, surovin a odpadů. know-how Naše know-how je postaveno především na využívání léčivých vlastností konopí a dalších přírodních látek. Konopí má výrazné protizánětlivé, hojivé, analgetické, antibakteriální a antivirální účinky. Tato bylina účinně pomáhá nejen v případě vážných nemocí, ale především při lokální aplikaci v podobě tinktury nebo masti, kde přináší úlevu a rychlé zhojení i při běžných zdravotních problémech. Zvláště dobře se osvědčuje při léčbě civilizačních nemocí a chorob spojených se stářím. Certifikované odrůdy technického konopí, které používáme pro výrobu kosmetických přípravků, mají potlačeny psychoaktivní účinky. Naše přípravky na této bázi jsou naprosto bezpečné a není třeba se obávat návykových látek a zdravotních následků.

3 výroba Naše výroba je alokována v Praze a probíhá v certifikované laboratoři s certifikáty jakosti ISO 9001:2008, s akreditací kontrolní laboratoře pro zkoušení léčiv a dále s certifikátem SVP pro výrobce humánních léčivých přípravků v rozsahu nesterilní přípravky a kontroly jakosti. Důsledná kontrola jakosti produktů je základním pilířem naší výrobní praxe. Cílem všech našich procesů je dodat na trh produkt s odpovídající jakostí, bezpečností a účinností. Zaměřujeme se nejen na kontrolu finálního produktu, ale také na testy vstupních surovin, obalů a kontrolu celého výrobního procesu. Pracovníci zařazeni do výrobního procesu jsou pravidelně proškolování v oblasti hygieny, bezpečnosti a výrobních postupů. certifikované odrůdy konopí potlačené psychoaktivní účinky mezinárodní cena European products awards 2010 konopný olej nejvyšší kvality vyvážený poměr esenciálních olejů

4 OBSAH Pohyb a bolest ARTHROCANN COLLAGEN OMEGA 3-6 FORTE...6 ARTHROCANN... 7 Arthrocann hřejivý...8 MENTHOLCANN ARTHRO...9 Dolorcann Konopná mast Péče o celé tělo Varicann q Handcann q BALcann...15 Balcann dubová kůra gel...16 Balcann dubová kůra...17 cannol...18 orcann...19 Bioaktivní kosmetika Cremcann hyaluron...21 cremcann q cremcann silver cremcann q10 MEN...24 cremcann lipsticann...26 Bath & Shower bodycann body milk bodycann shampoo...29 Bodycann shower gel...30 Bodycann shampoo kids & babies...31 Bodycann shower gel kids & babies Pro nejmenší bodycann body milk Bodycann shampoo kids & babies Bodycann shower gel kids & babies Zdravá výživa Bio konopný olej...36

5 Pohyb a bolest První pomoc při bolestech kloubů, svalů a šlach

6 6 pohyb a bolest INOVaCE V PÉČI O VaŠE KLOUBY arthrocann COllaGen FOrTe arthrocann COLLaGEN Omega 3-6 Forte je špičkový doplněk stravy určený pro přirozenou péči o klouby, chrupavky, šlachy a kloubní vazivo. Obsahuje komplex NaturCOLLaX a další složky: Účinné látky 1 tableta 2 tablety Glukosamin sulfát 800 mg mg Chondroitin sulfát 25 mg 50 mg MSM, kyselina hyaluronová NaturCOLLAX Kolagen typu I a II 225 mg 450 mg Vitamín C 100 mg/125% DDD* 200 mg/250% DDD** Vitamín D ng ng Boswelia, zázvor, kurkuma Omega 3-6 Extrakt ze semen lnu a konopí balení: 60 tbl ean: * DDD - doporučená denní dávka pro dospělé ** obsažené účinné látky při dávkování 2 tablety denně inci: glukosamin sulfát, hydrolyzovaný kolagen, mikrokrystalická celulosa, vitamín C, chondroitin sulfát, MsM, extrakt z lněného semene, extrakt z konopného semene, oxid křemičitý bezvodý, kyselina hyaluronová, boswelia serrata (kadidlovník pilovitý), zázvor, kurkuma, vitamín D 3

7 pohyb a bolest 7 K MaSážI V OBLaSTI KLOUBŮ, SVaLŮ a ŠLaCH arthrocann arthrocann, vysoce účinný gel z konopí s koloidním stříbrem, se díky své konzistenci dobře roztírá, nemastí a je snadno vstřebatelný. Gel pečuje o celé tělo při bolestivých projevech, regeneraci a rehabilitaci po operacích, zlomeninách, výronech, sportu a namáhavých výkonech. Neobsahuje chemické stabilizátory. arthrocann obsahuje 10 účinných přírodních látek, mezi kterými naleznete například: Konopný olej a extrakt z konopných semen Jírovec maďal Kostival lékařský Tea tree oil Tymián lékařský Koloidní stříbro balení: 75 ml EAN: inci: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Camphor, Cannabis sativa seed Extract, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Aesculus Hippocastanum Extract, symphytum Officinale Root Extract, Carbomer, Triethanolamine, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, styrax Benzoin Resin Oil, Thymus vulgaris Oil, Colloidal silver.

8 8 pohyb a bolest K MaSážI V OBLaSTI KLOUBŮ, SVaLŮ a ŠLaCH arthrocann hřejivý Hřejivý gel z konopí s koloidním stříbrem určený k masáži kůže v oblasti kloubů, svalů, šlach a zad. arthrocann gel z konopí s koloidním stříbrem se díky své konzistenci dobře roztírá, nemastí a je snadno vstřebatelný. Gel pomáhá pečovat o tělo při bolestivých projevech a je vhodný jako doplněk při rehabilitaci, po operacích, zlomeninách a výronech. Neobsahuje chemické stabilizátory. Mimo konopný olej a extrakt obsahuje více než 13 dalších účinných látek, například: Konopný olej a extrakt z konopných semen Kapsaicin Jírovec maďal Tea tree oil Koloidní stříbro Zázvorovník lékařský Skořicovník cejlonský balení: 75 ml EAN: inci: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cannabis sativa seed Extract, Camphor, propylene Glycol, Boswellia serrata Resin Extract, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Aesculus Hippocastanum Fruit Extract, symphytum Officinale Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Carbomer, Triethanolamine, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Helianthus Annuus seed Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, styrax Tonkinensis Resin Extract, Thymus vulgaris Oil, Colloidal silver.

9 pohyb a bolest 9 K MaSážI V OBLaSTI KLOUBŮ, SVaLŮ a ŠLaCH mentholcann arthro Mentholcann arthro chladivý gel se díky své konzistenci dobře roztírá, nemastí a je snadno vstřebatelný. Na kůži nanášejte nejlépe 3x denně v odstupu nejméně 3 hodin. Gel je vhodný k masáži kůže při bolestivých projevech, pro regeneraci a rehabilitaci po operacích, zlomeninách, výronech, sportu a namáhavých výkonech. Originální receptura obsahuje konopný olej, extrakt a celou řadu přírodních látek a silic. Kromě extraktu z konopí a konopného oleje, obsahuje Mentholcann arthro více jak 17 účinných látek, mezi které patří: Jírovec maďal Lecitin Kostival lékařský Kafr Máta peprná Blahovičník kulatoplodý Zázvor lékařský Jedle sibiřská balení: 200 ml ean: inci: Aqua, Alcohol Denat., Cannabis sativa seed Extract, Aesculus Hippocastanum Fruit Extract, symphytum Officinale Root Extract, Cannabis sativa seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Menthol, sodium Acrylates Copolymer, Mentha piperita Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Lecithin, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Extract, propylene Glycol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, phenylpropanol, propanediol, Caprylyl Glycol, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Abies sibirica Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Thymus vulgaris Oil, Helianthus Annuus seed Oil, Tocopherol.

10 10 pohyb a bolest K MaSážI V OBLaSTI KLOUBŮ, SVaLŮ a ŠLaCH DOlOrCann Konopná mast určená k masáži kůže v oblasti kloubů, šlach, svalů a zad vhodná i pro poúrazovou, rehabilitační a pooperační péči. Mast je vhodná k masáži při bolestivých projevech, regeneraci rehabilitovaných zlomenin, výronech a namáhavých sportovních výkonech. Neobsahuje chemické stabilizátory. Dolorcann poskytuje celkovou péči přesně tam, kde je třeba. Obsahuje řadu účinných látek, mezi které patří například: Konopný olej a extrakt z konopných semen Eukalyptový olej Hřebíkovec kořenný Levandule lékařská rozmarýn lékařský balení: 80 ml EAN: balení: 15 ml EAN: inci: petrolatum, Cannabis sativa seed Oil, Cannabis sativa seed Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

11 pohyb a bolest 11 K MaSážI V OBLaSTI KLOUBŮ, SVaLŮ a ŠLaCH konopná mast Univerzální gel s konopným olejem k masáži v oblasti svalů, zad a kloubů. Konopná mast je určena především pro ty, kteří mají potřebu často aplikovat mast na problémové místo a masírovat ho. Dobře se roztírá, je vstřebatelná a nemastí. Masáž tímto produktem pečuje o tělo při bolesti svalů, kloubů a šlach, přispívá k uvolnění svalového napětí a zmírnění otoků. Je ideální pro časté mazání kůže v oblasti kloubů, svalů, šlach a zad, přináší tak dokonalou úlevu tam, kde je potřeba. Originální receptura obsahuje množství pečlivě vybraných účinných přírodních látek. balení: 300 ml EAN: inci: Aqua, Glycerin, Cannabis sativa seed Oil, Alcohol Denat., Camphor, Carbomer, Triethanolamine, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, styrax Tonkinensis Resin Extract, Thymus vulgaris Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

12 Péče o celé tělo Komplexní péče díky synergiím

13 péče o celé tělo 13 TĚžKÉ NOHY varicann Q10 Varicann Q10 z konopí s koloidním stříbrem, koenzymem Q10, hesperidinem a alantoinem se podílí na zmírnění akutních i dlouhodobých potíží při pocitu těžkých nohou. Originální receptura obsahuje konopný olej, extrakt a řadu přírodních látek a silic, které zajišťují dokonalou péči o problémové partie. Neobsahuje chemické stabilizátory. Originální receptura obsahuje více než 17 přírodních účinných látek, mezi které patří: Konopný olej a extrakt z konopných semen Vinná réva Vilín virginský Pupečník asijský Hesperidin Komonice lékařská Listnatec ostnitý balení: 75 ml EAN: inci: Aqua, Glycerin, propylene Glycol, Cannabis sativa seed Extract, Aesculus Hippocastanum Fruit Extract, Alcohol Denat., peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hamamelis virginiana Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, vitis vinifera Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Melilotus Officinalis Extract, Dimethicone, Troxerutin, Carbomer, Triethanolamine, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Diosmine, ubiquinone, Hesperidin, Colloidal silver.

14 14 péče o celé tělo SUCHÉ a POPraSKaNÉ ruce handcann Q10 regenerační a ochranný krém na pokožku rukou s koezymem Q10 a alantoinem je vhodný pro suchou a popraskanou kůži. Díky nenasyceným mastným kyselinám a dalším látkám obsaženým v použité receptuře účinně pečuje o kůži rukou a nehtová lůžka. Krém je vyvinutý pro každodenní potřebu a můžete jej proto používat opakovaně po celý den. Jeho konzistence je vhodná zvláště pro lidi, kterým klasické krémy nevyhovují. Po nanesení na kůži se rychle vstřebá a nezanechává mastný pocit. balení: 75 ml EAN: inci: Aqua, Glycerin, Cetyl peg/ppg-10/1 Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Cetyl palmitate, Cannabis sativa seed Oil, Allantoin, ubiquinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

15 péče o celé tělo 15 KŮžE a regenerace balcann Konopná mast Balcann je vhodná při kožních problémech s popraskanou, podrážděnou, suchou a poškozenou pokožkou se sklony k šupinatění. Obsažené látky jsou známé svou schopností příznivě působit na opruzeniny, zapařeniny, proleženiny, jizvy, strie a na mnohá další poranění nebo kožní defekty. Neobsahuje chemické stabilizátory. Balcann obsahuje celou řadu přírodních účinných látek, mezi které patří: Konopný olej a extrakt z konopných semen Santalové dřevo Cedr atlantský Levandule lékařská Myrta obecná Olivový olej balení: 80 ml EAN: balení: 15 ml EAN: inci: petrolatum, Cannabis sativa seed Oil, Cannabis sativa seed Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Myrtus Communis Oil.

16 16 péče o celé tělo PraSKLINY, KŮžE balcann DubOvá kůra Gel Balcann dubová kůra gel s koloidním stříbrem, D-panthenolem, alantoinem a hesperidinem je vhodná na kůži po hemoroidech. Vysoký obsah dubové kůry pečuje o popraskanou a vysušenou pokožku. Gelová konzistence se vyznačuje rychlým vstřebáním a nezanechává mastný pocit na pokožce. Neobsahuje chemické stabilizátory. Balcann dubová kůra gel obsahuje více než 18 účinných látek. Mezi tyto složky patří: Konopný olej a extrakt z konopných semen aloe vera rakytník řešetlákový Listnatec ostnitý Guaiazulene Vilín virginský Tea tree oil balení: 75 ml EAN: inci: Aqua, propylene Glycol, quercus Robur Bark Extract, Glycerin, Cannabis sativa seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf juice, peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hamamelis virginiana Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Alcohol Denat., panthenol, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Aesculus Hippocastanum Fruit Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Carbomer, Triethanolamine, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Allantoin, Bisabolol, Diosmine, Hesperidin, Guaiazulene, Colloidal silver.

17 péče o celé tělo 17 balení: 80 ml EAN: balení: 15 ml EAN: PraSKLINY, KŮžE balcann DubOvá kůra Konopná mast s D-panthenolem na popraskanou, podrážděnou pokožku a pro regeneraci po hemoroidech. Tato mast slouží pro péči o silně poškozenou a odlupující se pokožku. Příznivě působí všude tam, kde něco pálí nebo svědí. Mast lze využít pro citlivou či problematickou pleť. Neobsahuje chemické stabilizátory. Balcann dubová kůra obsahuje více než 11 účinných látek, například: Konopný olej a extrakt z konopných semen rakytník řešetlákový Santalové dřevo Bambucké máslo Cedr atlantský Myrta obecná Dubová kůra inci: petrolatum, Cannabis sativa seed Oil, Cannabis sativa seed Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum parkii Butter, Alcohol Denat., quercus Robur Bark Extract, panthenol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Glyceryl stearate, Amyris Balsamifera Bark Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Myrtus Communis Oil.

18 18 péče o celé tělo VLaSY, KOUPELE, MaSážE CannOl Velmi kvalitní konopný olej s příznivými účinky pro celé tělo bez chemických stabilizátorů. Obsažené přírodní látky pečují o kůži v oblasti kloubů, svalů a šlach, napomáhají uvolňovat blokády a křeče. Vhodné jsou při masáži, pro regeneraci a rehabilitaci po operacích, zlomeninách, výronech, ozařování a po namáhavých sportovních výkonech. Své využití nacházejí i v kosmetice při prevenci proti stárnutí kůže, vráskám, suché kůži a na vlasy. Neobsahuje chemické stabilizátory. Olej je bohatý na esenciální nenasycené mastné kyseliny omega 3-6, vitaminy a, B1, B2, B6, C, E, fytosteroly, fytiny a řadu důležitých minerálních látek. Dokonalou péči o tělo zajistí, kromě konopného oleje, také obsažený olej z mandarinky klementinky či olej z grapefruitu. balení: 100 ml EAN: balení: 30 ml EAN: inci: Cannabis sativa seed Oil, Cannabis sativa seed Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Clementina peel Oil, Citrus Grandis peel Oil, Citrus Reticulata peel Oil.

19 péče o celé tělo 19 ZUBY, DáSNĚ OrCann Koncentrovaná ústní voda ke každodenní péči o ústní dutinu. Obsažené přírodní látky zlepšují stav dutiny ústní při potížích se zuby, zápachem z úst, napomáhá při prevenci paradentózy, krvácení dásní, aftů a oparů. Ústní voda má široké spektrum použití. Lze ji aplikovat ve zředěné formě v ústní dutině nebo lokálně pomocí vatového tamponu přímo na postižené místo. Z koncentrátu lze získat až 3 litry ústní vody. Dokonalou péči o dutinu ústní zajistí, kromě extraktu a oleje z konopí, také kůra citroníku bergamotového či velmi známá šalvěj lékařská. Neobsahuje chemické stabilizátory. balení: 30 ml EAN: balení: 10 ml EAN: inci: Cannabis sativa seed Extract, Aqua, Alcohol Denat., Citrus Bergamia Leaf Oil, Mentha piperita Oil, salvia Officinalis Oil, stevia Rebaudiana Extract.

20 Bioaktivní kosmetika Pravý zázrak přírody

21 Bioaktivní kosmetika 21 PLEŤ, VráSKY CremCann hyaluron Omlazující pleťový krém z konopí obsahuje 3 typy kyseliny hyaluronové. Vysoký obsah kyseliny hyaluronové napomáhá přirozenou cestou obnovit objem pleti a tím viditelně vyhlazuje vrásky. Kyselina hyaluronová aktivuje přirozené funkce organismu a působí hluboko do všech kožních vrstev. Cremcann Hyaluron obsahuje řadu účinných přírodních látek: Kyseliná hyaluronová - 3 typy Konopný olej a extrakt z konopných semen Citroník pomerančový Santalové dřevo Levandule lékařská Pelargónie vonná balení: 50 ml EAN: balení: 15 ml EAN: inci: Aqua, petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cannabis sativa seed Extract, paraffinum Liquidum, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol Denat., sodium Cetyl sulfate, sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, pelargonium Graveolens Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

22 22 Bioaktivní kosmetika PLEŤ, VráSKY, regenerace CremCann Q10 regenerační pleťový krém z konopí s koenzymem Q10 pro pravidelnou péči o pleť. Vysoký obsah koenzymu Q10 a nenasycené mastné kyseliny Omega 3-6 podporují regeneraci, zabraňují tvorbě vrásek, dodávají buňkám energii a chrání pokožku před poškozením toxickými volnými radikály. Spolehlivě pečují o pokožku a obnovují její přirozenou rovnováhu. Mezi obsažené přírodní aktivní látky patři: Konopný olej a extrakt z konopných semen Citroník pomerančový Jojobový olej Levandule lékařská Santalové dřevo Pelargónie vonná Koenzym Q10 balení: 50 ml EAN: balení: 15 ml EAN: inci: Aqua, petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cannabis sativa seed Extract, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, paraffinum Liquidum, simmondsia Chinensis seed Oil, Alcohol Denat., sodium Cetyl sulfate, ubiquinone, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, pelargonium Graveolens Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

23 Bioaktivní kosmetika 23 PLEŤ a akné CremCann silver Blahodárný krém s koloidním stříbrem určený k lokální aplikaci při projevech akné a na kůži po oparech. Přírodní účinné látky společně s nanočásticemi koloidního stříbra účinně napomáhají zmírnit projevy akné. Tento krém napomáhá obnovit přirozenou krásu pokožky a je obvykle vhodný i pro velmi citlivou a poškozenou pleť. Skvělou účinnost tohoto krému zajišťuje řada účinných látek, mezi které patří například: Koloidní stříbro Konopný olej a extrakt z konopných semen Citroník pomerančový Levandule lékařská Pelargónie vonná Santalové dřevo balení: 15 ml EAN: inci: Aqua, petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cannabis sativa seed Extract, paraffinum Liquidum, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol Denat., sodium Cetyl sulfate, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, pelargonium Graveolens Oil, Colloidal silver.

24 24 Bioaktivní kosmetika PLEŤ, VráSKY, regenerace CremCann Q10 men regenerační pleťový krém pro muže z konopí s koenzymem Q10. Vysoký obsah koenzymu Q10, konopný olej a extrakt podporují regeneraci, dodávají buňkám energii a chrání mužskou pokožku před poškozením toxickými volnými radikály. Cremcann Q10 viditelně zmírňuje zarudnutí a podráždění po holení. Mezi obsažené přírodní aktivní složky patří: Konopný olej a extrakt z konopných semen Koenzym Q10 Omega 3-6 Jojobový olej Olivový olej Santalové dřevo Citroník pomerančový balení: 50 ml EAN: balení: 15 ml EAN: inci: Aqua, petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cannabis sativa seed Extract, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, paraffinum Liquidum, simmondsia Chinensis seed Oil, Alcohol Denat., sodium Cetyl sulfate, ubiquinone, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, pelargonium Graveolens Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

25 Bioaktivní kosmetika 25 PLEŤ a VráSKY CremCann regenerační a zvláčňující pleťový krém pro každodenní péči o pleť. Použité přírodní látky jsou známy jako osvědčený prostředek pro dlouhodobé zvláčnění, hydrataci, regeneraci a omlazení i velmi suché, popraskané kůže. Je vhodný pro všechny typy pleti i pro odlupující se pokožku. Tento pleťový krém obsahuje velké množství účinných látek, mezi které patří: Konopný olej a extrakt z konopných semen Santalové dřevo Citroník pomerančový Olivový olej Levandule lékařská Pelargónie vonná balení: 50 ml EAN: balení: 15 ml EAN: inci: Aqua, petrolatum, Cetearyl Alkohol, Cannabis sativa seed Extract, paraffinum Liquidum, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol Denat., sodium Cetyl sulfate, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, pelargonium Graveolens Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

26 26 Bioaktivní kosmetika BaLZáM Na rty lipsticann Balzám z konopí pro péči o rty se včelím voskem vhodný jako prevence proti popraskaným rtům a koutkům. Obsažené látky dlouhodobě pečují o rty, které zůstávají vláčné a pevné. Balzám pomáhá vysušeným nebo popraskaným rtům, chrání je před sluncem a nepříznivými vlivy prostředí, dodává jim zdravý vzhled a působí jako prevence proti bolavým koutkům. Neobsahuje chemické stabilizátory. Lipsticann obsahuje množství účinných látek, mezi které patří například: Konopný olej a extrakt z konopných semen Včelí vosk Bambucké máslo Kůra pomeranče Stévie sladká Pelargónie vonná balení: 15 ml EAN: inci: petrolatum, Cera Alba, paraffin, Butyrospermum parkii Butter, Cannabis sativa seed Extract, Cannabis sativa seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, pelargonium Graveolens Oil, stevia Rebaudiana Extract.

27 bath & shower Synergie pro vaše tělo i mysl

28 28 Bath & shower SVĚžÍ TĚLOVÉ MLÉKO bodycann body milk Svěží tělové mléko se solí z Mrtvého moře, D-panthenolem a konopným olejem. Sůl má vysoký obsah hořčíku, vápníku, bromidů a sulfátů. Bodycann body milk díky nenasyceným mastným kyselinám omega 3-6 přináší zklidňující účinky pleti a celému tělu. Hydratuje a pečuje i o velice citlivou pokožku a kůži s kožními problémy jako je akné či lupénka. Toto pečující mléko obsahuje množství účinných látek, mezi kterými najdete například: D-panthenol aloe vera Kyselina askorbová Sůl z Mrtvého moře Konopný olej a olivový olej Vitamin E balení: 250 ml EAN: inci: Aqua, paraffinum Liqiudum, propylene Glykol, polyacrylamide C13-14 isoparafin at Laureth- 7, Ceteareth 6 at stearylalcohol, Olea Europea, Aloe Barbadensis, panthenol, Cannabis sativa Oil, Maris sal, phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Benzyl Benzoate, Hexylcinnamic Aldehyd, Coumarin.

29 Bath & shower 29 ŠaMPON PrO POŠKOZENÉ VLaSY bodycann shampoo Šampon s keratinem a D-panthenolem pro poškozené vlasy s obsahem konopí pečující o vlasy a pokožku hlavy. Použité účinné látky podporují zdraví pokožky a zabraňování vypadávání vlasů a tvorbě lupů. Zároveň mají antiseptické a antibakteriální účinky. Šampon ulevuje od svědění. Díky obsahu organického pěnidla je vhodný i pro citlivou pokožku. Mezi obsažené účinné látky patří: Keratin Cedr atlantský D-panthenol Konopný olej arganový olej Santalové dřevo balení: 250 ml EAN: inci: Aqua, sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucosid, sodium Cocoyl Glutamate, polyglyceryl-4 Caprate, sodium stearoyl Lactylate, sodium Caproyl/Lauroyl Lactyl Lactate, Triethyl Citrate, Hydrolyzed Keratin, sorbitan sesquicaprylate, Glyceryl Oleate, panthenol, Citric Acid, Cannabis sativa seed Oil, saccharide isomerate, Argania spinosa Kernel Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Myrtus Communis Leaf Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

30 30 Bath & shower regenerační SPrCHOVý GEL bodycann shower Gel regenerační sprchový gel s D-panthenolem a vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin určený k péči o pokožku těla. Sprchový gel pro suchou pokožku účinně podporuje zdraví pokožky, zanechává pokožku hydratovanou, ulevuje od svědění a také zmírňuje projevy kožních nemocí. Díky použitým účinným látkám a organickému pěnidlu je vhodný i pro citlivou pokožku. Sprchový gel obsahuje řadu účinných látek např.: D-panthenol Konopný olej Kyselina palmitová Cedr atlantský Santalové dřevo Myrta obecná balení: 250 ml EAN: inci: Aqua, sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucosid, sodium Cocoyl Glutamate, Cannabis sativa seed Oil, polyglyceryl-3 stearate, sodium stearoyl Lactylate, stearic Acid, palmitic Acid, sorbitan sesquicaprylate, Glyceryl Oleate, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, panthenol, saccharide isomerate, Amyris Balsamifera Bark Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Myrtus Communis Leaf Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

31 Bath & shower 31 ZKLIDŇUJÍCÍ DĚTSKý ŠaMPON bodycann shampoo kids & babies Šampon určený pro tu nejcitlivější dětskou pokožku a péči o jemné vlasy. Výtažek z měsíčku lékařského pečuje o vlasovou pokožku a napomáhá tak zlepšení celkového zdraví vlasů. Šampon zmírňuje pocit svědění a projevy kožních onemocnění, proto je vhodný i pro problematickou pokožku. Obsahuje přírodní organické pěnidlo, proto je vhodný i pro citlivou dětskou pokožku. Tato originální receptura obsahuje řadu účinných látek: D-panthenol Konopný olej Organické pěnidlo z kokosu Levandule lékařská arganový olej Měsíček lékařský balení: 250 ml EAN: inci: Aqua, sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucosid, sodium Cocoyl Glutamate, polyglyceryl-4 Caprate, Calendula Officinalis Flower Extract, sorbitan sesquicaprylate, Glyceryl Oleate, sodium stearoyl Lactylate, Citric Acid, panthenol, Lavandula Angustifolia Oil, Cannabis sativa seed Oil, Argania spinosa Kernel Oil, saccharide isomerate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

32 32 Bath & shower DĚTSKý SPrCHOVý GEL bodycann shower Gel kids & babies Šetrný dětský sprchový gel s konopím určený pro tu nejcitlivější dětskou pokožku s D-panthenolem a vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin omega 3-6. Olej z levandule lékařské a arganový olej zmírňují pocit svědění a projevy kožních onemocnění, proto je tento sprchový gel vhodný i pro problematickou pokožku. Sprchový gel obsahuje pouze přírodní pěnidlo. Sprchový gel pro děti obsahuje více než 9 účinných přírodních látek: Organické pěnidlo z kokosu Levandule lékařská D-panthenol Měsíček lékařský Konopný olej Kyselina palmitová balení: 250 ml EAN: inci: Aqua, sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucosid, sodium Cocoyl Glutamate, Cannabis sativa seed Oil, polyglyceryl-3 stearate, Calendula Officinalis Flower Extract, sodium stearoyl Lactylate, palmitic Acid, stearic Acid, sorbitan sesquicaprylate, Glyceryl Oleate, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, panthenol, saccharide isomerate, Lavandula Angustifolia Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

33 pro nejmenší certifikováno pro děti 0-3 let

34 34 pro nejmenší Dokonalou péči o vaše nejmenší poskytuje řada Bodycann Kids&Babies. Produkty z této řady byly pečlivě vyvinuty, aby co nejšetrněji hýčkaly i tu nejcitlivější pokožku a vlásky. Složení této tělové péče je bohaté na široké spektrum účinných látek, které nedráždí pokožku a pečují o její zdraví a jemnost.

35 pro nejmenší 35 bodycann body milk Tělové mléko, které pečuje i o tu nejjemnější pokožku. Vysoký obsah D-panthenolu, nenasycených mastných kyselin omega 3-6 a dalších účinných přírodních látek, jako je sůl z Mrtvého moře, pečuje o zdraví pokožky celé rodiny. bodycann shampoo kids & babies Šampon speciálně vyvinutý pro ty nejjemnější vlásky vašich nejmenších. Kromě množství účinných přírodních látek obsahuje také přírodní pěnidlo, které méně pění a proto neztéká do očí. balení: 250 ml EAN: balení: 250 ml EAN: bodycann shower Gel kids & babies Šetrný sprchový gel, se kterým bude večerní koupání zábava. Tento gel je bohatý na přírodní látky, obsahuje přírodní pěnidlo pro dokonalou koupel a olej z levandule lékařské, který vaše děti ukolébá. balení: 250 ml EAN:

36 36 Zdravá výživa balení: 500 ml EAN: balení: 250 ml EAN: zdravá výživa Bio konopný olej Konopný olej nejvyšší kvality se vyznačuje přírodní ořechovou chutí. Je za studena lisovaný z certifikovaného, potravinářského bio konopí bez obsahu THC. Olej má zelenou barvu a charakteristickou vůni. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny omega 3 a 6, které jsou v ideálním poměru 1:3 a jsou nepostradatelné pro naše tělo. Konopný olej je bohatý na tyto látky tělu vlastní: Vitamíny A, B, E, C a D Minerály (hořčík, draslík, vápník a železo) Fytosteroly Tento 100% rostlinný olej je vhodný pro děti, dospělé, vegetariány i vegany. Pro podporu krevního oběhu, zdravého srdce a podporu snížení cholesterolu v krvi, užívejte pravidelně 1-2 lžíce oleje denně. Lze jej využít ve studené kuchyni. Oblíbený je zvláště při přípravě salátových zálivek. Stačí malé množství, aby vaše pokrmy získaly příjemnou ořechovou chuť. Olej je nevhodný pro smažení a pečení.

37 Kam směřujeme Naším posláním je přinášet na trh nejkvalitnější produkty z konopí a jejich prostřednictvím zvyšovat kvalitu života co nejvíce lidem. Pozornost zaměřujeme především na výzkum a vývoj nových produktů. Inovace jsou klíčem k našemu úspěchu. Výzkumná činnost je zabezpečována týmem zkušených výzkumných pracovníků ve spolupráci s partnerskými společnostmi, výzkumnými ústavy, vysokými školami a univerzitami v rámci celé České republiky i zahraničí.

O nás. www.annabis.cz

O nás. www.annabis.cz Portfolio produktů O nás Zabýváme se výzkumem, vývojem výrobou a prodejem konopných výrobků. Nabízíme velmi kvalitní sortiment s širokým využitím. Výrobky ANNABIS jsou výsledkem mnohaletého výzkumu a vývoje

Více

SÍLA KONOPÍ KATALOG PRODUKTŮ

SÍLA KONOPÍ KATALOG PRODUKTŮ SÍLA KONOPÍ KATALOG PRODUKTŮ 2 Aktivní pohyb aktivní pohyb VETERCANN ARTHRO VETERCANN ARTHRO je špičkový doplněk stravy určený pro přirozenou péči o klouby, chrupavky, šlachy a kloubní vazivo. VETERCANN

Více

Barekol AVOKÁDOVÝ KRÉM S PANTHENOLEM

Barekol AVOKÁDOVÝ KRÉM S PANTHENOLEM Avokádový krém s panthenolem - je lehký polomastný krém využívající unikátních výživných vlastností avokádového oleje posílených regeneračními účinky panthenolu. Krém je určen především na normální a smíšenou

Více

KATALOG. Komplexní péče o namáhanou pokožku

KATALOG. Komplexní péče o namáhanou pokožku D DERMATOLOGICALLY TESTE Bez parabenů No parabens KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku O NÁS UNIDERMA s.r.o. je dynamicky se rozvíjející firma zabývající se výrobou a prodejem lékárenské kosmetiky

Více

Barekol PRO ZDRAVÍ. newline. Obsah: 50 ml

Barekol PRO ZDRAVÍ. newline. Obsah: 50 ml Skladujte v temnu při teplotě 5-25 ºC / Výrobce: s.r.o. Čejkov 9, Česká republika EMBRO SPECIAL REGENERACE SVALŮ A KLOUBŮ PRO ZDRAVÍ Ingredients /INCI/: Aqua, Paraffinum Liquidum, Paraffinum, Filipendula

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz

Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Řešení Vašich kožních problémů www.tepezcohuite.cz Přírodní kosmetika Tepezcohuite je novinkou na českém trhu. Hlavní složkou produktu je extrakt ze stromu Tepezcohuite, který roste

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

ÉTERICKÉ OLEJE A JEJICH ALERGENNÍ LÁTKY

ÉTERICKÉ OLEJE A JEJICH ALERGENNÍ LÁTKY ANGELIKA INCI: ANGELICA ARCHANGELICA ROOT OIL ANÝZ BADYÁN INCI: ILLICIUM VERUM FRUIT/SEED OIL, BAZALKA INCI: OCIMUM BASILICUM OIL, BENZOE ABSOLUE INCI: STYRAX BENZOIN GUM ALERGENY: BENZYL BENZOATE BERGAMOT

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku

KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku KATALOG Komplexní péče o namáhanou pokožku D DERMATOLOGICALLY TESTE Bez parabenů No parabens O NÁS UNIXDERMA s.r.o. je dynamicky se rozvíjející firma zabývající se výrobou a prodejem lékárenské kosmetiky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč CENÍK ALOE VERA Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C Barbadensis Miller pocházející z Mexika zpracovanou metodou Totaloe. Aloe vera Barbadensis Miller gel, kyselina askorbová (vitamin C), xanthan, regulátor

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby.

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby. Bylinné masti GREŠÍK kosmetika Masti nejsou vyráběny ze škvařeného sádla, které může dráždit pokožku, ale ze sádla extrahovaného vodní parou. Bylinná složka je tvořena extrakty připravenými vakuovým odpařováním,

Více

REVOLUCE BEZ SKALPELU

REVOLUCE BEZ SKALPELU REVOLUCE BEZ SKALPELU BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. První látkou, na kterou

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju JULIA Krém Mayou EX Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju Historie koňského oleje Koňský olej je tukovou složkou extrahovanou z tukové tkáně koně, který je býložravec. Podle starých čínských

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Nu Skin Hair Care Conditioners

Nu Skin Hair Care Conditioners Nu Skin Hair Care Conditioners sk dlouhotrvající lesk. Weightless Conditioner Velikost: 250 ml CÍLOVÁ SKUPINA KOVÝCH KATEGORIÍ S R JEMNÉ NEBO ZPLIHLÉ VLASY. 1 Maximalizuje jejich poddajnost. Dodává jim

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp

Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp Působí.Přirozeně. Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp Koncept zdraví podle Kneippa Na základě osobních zkušeností a rozsáhlé experimentátorské činnosti

Více

KATALOG PROFESIONÁLNÍ DERMOKOSMETIKY

KATALOG PROFESIONÁLNÍ DERMOKOSMETIKY KATALOG PROFESIONÁLNÍ DERMOKOSMETIKY PROČ POUŽÍVAT DERMOKOSMETIKU LE ROUGE Přípravky této kosmetické řady jsou postaveny na originální kombinaci přírodních olejů, unikátních vlastnostech přírodních extraktů

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

Hempoint. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001, CZ-BIO-001 www.hempoint.

Hempoint. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001, CZ-BIO-001 www.hempoint. ceník Hempoint Platný od 24.2.2014. Změna cen a sortimentu vyhrazena. Dopravní náklady jsou hrazeny zákazníkem. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: 24735001,

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody ČESKÁ KOSMETIKA www.irel.eu Ryzí síla přírody Mariol Mariol dětská koupel je používána jako prostředek pro přípravu koupelí dětí. Pokožku zklidňuje, promašťuje, zjemňuje a napomáhá její regeneraci. Mariol

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy My slavíme a Vy od Nás dostáváte dárky Důvody, proč nám můžete věřit: ČESKÝ VÝROBEK Jsme ryze česká firma, všechny naše produkty vyrábíme

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 90300 LOTIO LIND Krém

Více

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 71 LOTIO DERM PROFESSIONAL MYCÍ A OŠETŘUJÍCÍ PĚNA Velmi

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Katalogové listy. Ve spojení s přírodou...

Katalogové listy. Ve spojení s přírodou... Katalogové listy Ve spojení s přírodou... Mariol Výrobková řada MARIOL byla vyvinuta s cílem nabídnout pro péči o pokožku u nejmenších dětí přípravky, které by s maximálním efektem pokožku ošetřovaly,

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

PŘÍRODNÍ X KONVENČNÍ KOSMETIKA. Kritéria výběru. Který výrobek je nejlepší pro krásu, zdraví a dobrý pocit?

PŘÍRODNÍ X KONVENČNÍ KOSMETIKA. Kritéria výběru. Který výrobek je nejlepší pro krásu, zdraví a dobrý pocit? PŘÍRODNÍ X KONVENČNÍ KOSMETIKA Kritéria výběru Který výrobek je nejlepší pro krásu, zdraví a dobrý pocit? KRITERIA PRO PŘÍRODNÍ KOSMETIKU: 1. Je vyrobena především z rostlinných surovin (suroviny mají

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Divoká kosmetika v masérně ve Stěžerách www.usmivani.cz, tel. 607200265

Divoká kosmetika v masérně ve Stěžerách www.usmivani.cz, tel. 607200265 Divoká kosmetika je výrobcem vysoce kvalitních produktů z divoce a přirozeně rostoucích bylin Broumovského výběžku a Orlických hor. Gely s extrakty léčivých bylin rostoucích ve volné přírodě. Sběr bylin

Více

Katalogové listy. Ve spojení s přírodou...

Katalogové listy. Ve spojení s přírodou... Katalogové listy Ve spojení s přírodou... Mariol Výrobková řada MARIOL byla vyvinuta s cílem nabídnout pro péči o pokožku u nejmenších dětí přípravky, které by s maximálním efektem pokožku ošetřovaly,

Více

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy My oslavujeme a rozdávame Vám darčeky Dôvody prečo nám môžete veriť: ČESKÝ VÝROBOK Sme česká firma, všetky naše produkty vyrábame v Českej

Více

Time Control-Luxusní řada pro zralou pleť

Time Control-Luxusní řada pro zralou pleť Time Control-Luxusní řada pro zralou pleť 3510 - Q10 Phytohormon sérum Sérum lehké gelové konzistence s malými kapsulkami žluté barvy, pro pleť postiženou hormonálním stárnutím, navrací elasticitu, zlepšuje

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce Dětská kosmetika 90320

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

Intensive SPA Minerálne telové lotion Veľkosť produktu: Návod na použitie Ingredients: Intensive SPA Minerálny krém na ruky Veľkosť produktu:

Intensive SPA Minerálne telové lotion Veľkosť produktu:  Návod na použitie Ingredients: Intensive SPA Minerálny krém na ruky Veľkosť produktu: Telo Teší nás, že Vám môžeme ponúknuť ďalšiu rozsiahlu škálu produktov špeciálne vyvinutých na kompletnú starostlivosť o telo. Produkty boli vytvorené tak, aby zabezpečili pokožke intenzívnu hydratáciu

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 10 Funkční látky péče o kůži IV

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 10 Funkční látky péče o kůži IV Kosmetika a kosmetologie Přednáška 10 Funkční látky péče o kůži IV Přednáška byla připravena v rámci projektu Evropského sociálního fondu, operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

Přírodní pletová a tělová kosmetika pro krásu a zdraví.

Přírodní pletová a tělová kosmetika pro krásu a zdraví. Přírodní pletová a tělová kosmetika pro krásu a zdraví. Arganový olej +Karite Arganový olej +Karite Řada je určena pro normální, suchou a citlivou pleť. Evropa objevuje tajemství krásné pleti žen z orientu.

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Charakteristika. Výhody mýdlové hmoty

Charakteristika. Výhody mýdlové hmoty Mýdlová hmota. Charakteristika. Mýdlová hmota je základ, který potřebujete pro výrobu mýdla. Je to skvělý a bezpečný prostředek pro tvoření s dětmi a seznámení s výrobou mýdel obecně, tudíž ani začátečníci

Více

Péče o ústní dutinu od SIBERIAN HEALTH s.r.o. DARY SIBIŘE PRO KRÁSNÝ ÚSMĚV

Péče o ústní dutinu od SIBERIAN HEALTH s.r.o. DARY SIBIŘE PRO KRÁSNÝ ÚSMĚV Péče o ústní dutinu od SIBERIAN HEALTH s.r.o. DARY SIBIŘE PRO KRÁSNÝ ÚSMĚV ÚSMĚV nejdůležitější součást lidské komunikace a vizitka moderního člověka! EXISTUJÍ VŠAK PŘÍČINY, KTERÉ VÁS MOHOU PŘIPRAVIT o

Více

Nabídka potravinových doplňků a ostatních výrobků. od české firmy TOPVET

Nabídka potravinových doplňků a ostatních výrobků. od české firmy TOPVET Nabídka potravinových doplňků a ostatních výrobků od české firmy TOPVET Ostatní výrobky : ANTISEPTICKÝ BALZÁM Je velmi účinný proti bakteriím a plísním nohou, ale i rukou. Vedle těchto vlastností se s

Více

Vznik a vize značky EPIDERMA

Vznik a vize značky EPIDERMA 1. Vznik a vize značky EPIDERMA 2. Účinná látka Betuldiol 3. Krém při ekzému 4. Krém při akné 5. Krém při lupénce 6. Šampón při lupénce 7. Klidnící sprchový gel 8. Micelární vody 9. Potravinové doplňky

Více

Kdo jsme? Co je to Dílnička?

Kdo jsme? Co je to Dílnička? Kdo jsme? Denní stacionář Klub POHODA, organizace POHODA, o.p.s. je ambulantní sociální služba pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Denní stacionář Klub POHODA poskytuje od roku

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

Epoch ESSENTIAL OILS. LOKÁLNÍ POUŽITÍ Milujte svou pokožku POPIS SYSTÉMU CÍLOVÁ SKUPINA

Epoch ESSENTIAL OILS. LOKÁLNÍ POUŽITÍ Milujte svou pokožku POPIS SYSTÉMU CÍLOVÁ SKUPINA Epoch ESSENTIAL OILS LOKÁLNÍ POUŽITÍ Milujte svou pokožku Objem: Epoch Move a Epoch Peace Essential Oils: 15ml Epoch Topical Blending Oil: 118ml POPIS SYSTÉMU Lidé hledají více přírodní a experimentální

Více

Aktivní ampule pro viditelně krásnou pleť

Aktivní ampule pro viditelně krásnou pleť Aktivní ampule pro viditelně krásnou pleť 60 LET VÝZKUMU A ZKUŠENOSTÍ NENAHRADITELNÉ AMPULE DR. GRANDEL je již více než 60 let velmi úspěšný ve vývoji a výrobě aktivních ampulí určených pro profesionální

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK. 180 INDIFERENTNÍ GEL pro univerzální použití 600 ml 51,24 Kč 21 62,00 Kč BYLINNÉ EXTRAKTY Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 280 AKNÉ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL 250 ml 74,38 Kč 21 90,00 Kč 296 ARTROREGEN GEL 250 ml 95,04 Kč 21 115,00 Kč 288 BŘEČŤANOVÝ

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

LÉČIVÉ KONOPÍ. produktový katalog KO N O PÍ K A N A DY. přírodní kosmetika z konopí.

LÉČIVÉ KONOPÍ. produktový katalog KO N O PÍ K A N A DY. přírodní kosmetika z konopí. NEJVYŠŠÍ KO N O PÍ KVALITA K A N A DY Z produktový katalog přírodní kosmetika z konopí www.cannaderm.cz O Cannadermu S KONOPNOU KOSMETIKOU JSME PŘIŠLI JAKO PRVNÍ V ČR Cannaderm je na trhu již od roku 2002,

Více

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie Katalog produktů Kosmetika a fyzioterapie I 2 I Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství Kosmetika a fyzioterapie Mycí a ošetřující pěny/

Více

Katalog produktů. Catalogue of products....nejen kosmetika pro celou rodinu

Katalog produktů. Catalogue of products....nejen kosmetika pro celou rodinu Katalog produktů Catalogue of products...nejen kosmetika pro celou rodinu LAURA Colutti dámská tělová a pleťová kosmetika ladies body and skin care Krém na ruce /Hand cream/ 125 ml s heřmánkem with camomile

Více

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život SRPEN 2014 Mastné kyseliny omega-3 a omega-6 Esenciální mastné kyseliny naše tělo neumí produkovat v dostatečném množství. Podporují růst, zrak a správnou funkci mozku. & omega 3 omega 6 Mastné kyseliny

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Nová přírodní kosmetika NAIF v Marionnaud: Bodyguard pro miminka od hlavy až k patě

Nová přírodní kosmetika NAIF v Marionnaud: Bodyguard pro miminka od hlavy až k patě Nová přírodní kosmetika NAIF v Marionnaud: Bodyguard pro miminka od hlavy až k patě Přírodní ingredience, jemné vůně, švýcarsko-nizozemská kvalita a absolutní čistota. Přesně tak by se dala charakterizovat

Více

Nabídkový katalog ručně vyráběných mýdel

Nabídkový katalog ručně vyráběných mýdel Nabídkový katalog ručně vyráběných mýdel OBECNĚ O MÝDLE Mýdlo příjemně voní a krásně vypadá, což jsou většinou naše základní požadavky na mycí prostředek. Nemohli bychom však při každodenním kontaktu s

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Polysanové produkty: Magneziový gel. Magneziový krém s olivovým olejem. Magneziový krém s ichtamolem 2% Magneziový krém s měsíčkem

Polysanové produkty: Magneziový gel. Magneziový krém s olivovým olejem. Magneziový krém s ichtamolem 2% Magneziový krém s měsíčkem Rosen Pharma, a.s. Polysanové produkty: Magneziový gel =Emulsio/ gelum / polysani Magneziový krém s olivovým olejem =Emulsio polysani et oleum olivae Magneziový krém s ichtamolem 2% =Emulsio polysani et

Více