DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY"

Transkript

1 DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY Dobrý den z Divadla na Šantovce, nové olomoucké divadelní scény. Nedílnou součástí našeho programu jsou dopolední představení pro školy a školky, na která bychom Vás i děti z Vašich škol či školek rádi pozvali. Hlavní výhody dopoledních představení v Divadle na Šantovce: Zcela nové a moderní divadlo v samostatném prostoru. Snadná dostupnost centrum města, tramvajová linka přímo před Galerií Šantovka. Možnost objednání dětí na představení online. Představení zadaná pro celé první stupně jedné školy. Aktuální program s pestrou nabídkou (loutková, činoherní i pantomimická představení). Špičkoví umělci z celé České republiky. Představení Divadla Tramtarie ve větším a pohodlnějším prostoru. Plánovaná představení ZÁŘÍ 2014 Jaroslav Uhlíř Hodina zpívání - zkoušení Divadlo Tramtarie KLUK Z PLAKÁTU ŘÍJEN 2014 Divadlo Lokvar SNĚHURKA Divadlo Lokvar AUCASSIN A NICOLETTA Divadlo Pierrot PINOCCHIO LISTOPAD 2014 Divadlo Tramtarie POHÁDKY O MAŠINKÁCH Buchty a loutky ZLATÁ HUSA PROSINEC 2014 Divadlo Drak HEJ MISTŘE! Divadýlko Mrak VÁNOČNÍ POHÁDKA Divadlo Tramtarie ZAPEKLITÁ POHÁDKA LEDEN 2015 Divadlo scéna Zlín O KOCOURKU MIKEŠOVI Divadlo Krapet PŘÍHODY VČELÍCH MEDVÍDKŮ ÚNOR 2015 Divadýlko Kuba HONZA NEBOJSA Divadlo Anfas KŘEMÍLEK A VOCHOMŮRKA Divadlo Krapet ZAHRADA (J. TRNKA) BŘEZEN 2015 Divadlo Tramtarie POHÁDKY Z MLÉČNÉ DRÁHY Divadlo Studna PYŠNÁ PRINCEZNA DUBEN 2015 Divadlo Anpu CIRKUS ANPU Divadýlko Kuba STOP POHÁDKA aneb Jak zachránit princeznu KVĚTEN 2015 Václav Strasser DUHOVÉ BUBLINY Divadlo Tramtarie POHÁDKA O HÉRAKLOVI ČERVEN 2015 Divadlo Tramtarie O PRAČLOVÍČKOVI Divadlo Tramtarie PIRÁTSKÁ POHÁDKA

2 ZÁŘÍ 2014 ÚT / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie KLUK Z PLAKÁTU Vypátrat zmizelý klaunský nos a zdolat spoustu všelijakých nástrah, to bude úkol pro Karolínku, které se moc nechce chodit do školy, a pro kluka z plakátu. Podaří se jim uspat lva, přelstít chytrou opici nebo zkrotit neposedného pudlíka a zachránit tak celý cirkus Hopla-Hop? Detektivní pohádka na motivy dnes již klasického večerníčku Kluk z plakátu. PO / 8:30, 10:00 Jaroslav Uhlíř Hodina zpívání - zkoušení Hodinový komponovaný program určený pro malé i velké uši. Děti i dospělí si mohou s Jaroslavem Uhlířem zazpívat písničky otextované Zdeňkem Svěrákem, známé především z populárního televizního programu Hodina zpěvu. Nebude chybět například Není nutno nebo Každý den. Pořad je určen pro děti od 5 do 12 let.

3 ŘÍJEN 2014 PO / 8:30, 10:00 Divadlo Lokvar SNĚHURKA Kdo je krásnější? Královna, nebo Sněhurka? Je myslivec krutý? A jsou trpaslíci pořádkumilovní? Myslíte si, že znáte tuto pohádku opravdu dobře? Kdo uvidí pochopí. Loutková pohádka pro děti od 3 let. ÚT / 8:30, 10:00 Divadlo Lokvar AUCASSIN A NICOLETTA Loutková rytířská komedie na motivy středověké francouzské legendy. Odehrává se ve středověké Francii. Mladý hrabě Aucassin se zamiluje do Nicoletty, o které nikdo neví, jakého je původu, protože ji jako malé dítě koupili od pirátů. Aucassenův otec jejich lásce nepřeje, a tak se milenci rozhodnou utéct za moře. V daleké Tramtárii je Nicoletta opět unesena a zdánlivě nenávratně ztracena. Ale velká láska nezná překážky a nakonec se jejich cesty opět sejdou. Pohádka je vhodná pro děti od 6 let.

4 PO / 8:30, 10:00 Divadlo Pierrot PINOCCHIO Byl jednou jeden kus dřeva. Nebylo to žádné vzácné dřevo, ale obyčejné poleno, jaká se v zimě přikládají do kamen a do krbů, aby se vyhřály pokoje. Bylo to ale také neobyčejné poleno, protože bylo živé. Oživlé dřevo se v rukou kmotra Geppetta promění v hezkého panáčka... Nesmrtelný Pinocchiův příběh, v němž si v režii hostující Zoji Mikotové živí herci podají ruce s loutkami mnoha provedení a velikostí, okouzlí všechny děti i jejich rodiče. LISTOPAD 2014 ČT / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie POHÁDKY O MAŠINKÁCH Že mašinky nemají oči nebo pusu? Že nemají duši? Kdo říkal? Jistě že mají, stačí jenom napnout uši a pořádně se podívat... Divadlo Tramtarie uvádí veselé vyprávění o mašinkách malých i velkých, nezbedných i statečných, hodných i tak trochu nafoukaných. Pohádky pro kluky a holky, co se nebojí jezdit tunelem.

5 PO / 8:30, 10:00 Buchty a loutky ZLATÁ HUSA Pohádka na motivy BRATŘÍ GRIMMŮ. Ó ta zlatá husa, jak se leskne a jak je cenná, všechny si přivábí a přilepí. Prostě chamtivost se nevyplácí, smutek je špatný rádce a i ten poslední a vysmívaný se nakonec může stát králem. Ale dál... Dál už raději přijďte do divadla, ať stihnete šťastný konec. Cena festivalu MATEŘINKA LIBEREC 2011 scénář inscenace Zlatá husa, dílo Buchet a loutek pod vedením Marka Bečky za vtipností povýšenou, současnou úpravu klasické pohádky. Pohádka je vhodná pro děti od 4 let. PROSINEC 2014 ST / 8:30, 10:00 Divadlo Drak HEJ MISTŘE! Hej mistře, vstaň bystře, vzhlédni na jasnost nebes na švarnost. Krásu uhlídáš v tento noční čas Rybova mše vánoční a téma narození Ježíška se v inscenaci Divadla Drak originálně propojí s příběhem velkého přátelství a odvahy dvou českých průkopníků lyžařství. Odkaz na lidovou tvorbu a tradici betlémů a řezbářství budou moci diváci obdivovat v podobě unikátních mechanických loutek. Pohádka je vhodná pro děti od 6 let.

6 PO / 8:30, 10:00 Divadýlko Mrak VÁNOČNÍ POHÁDKA Klasický biblický příběh o Vánocích se zdál DIVADÝLKU MRAK pro děti velmi těžko srozumitelný. K realizaci představení proto využili základní pohádkový motiv dobro x zlo a ten převedli mezi nebe a zemi. Tato pohádka dětem ukazuje, proč se lidé obdarovávají a proč se mají mít rádi alespoň o Vánocích. Na závěr představení se ozdobí stromeček, všichni si zazpívají koledy a připomenou vánoční zvyky a obyčeje, v sále se rozhostí kouzlo Vánoc. ÚT / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie ZAPEKLITÁ POHÁDKA Městem chodí Mikuláš, Anděl a čert. Jenže malou čertici zapomenou během koledování ve třináctém patře u Němečků... Kouzelný večer je pryč a čertice Berta neví, jak z panelákového bytu ven. A tak v něm stráví celý den. A nestačí se divit, co všechno je v takovém bytě k objevování. A jak těžké může být pro malou čertici najít si kamaráda, který by jí pomohl s hledáním cesty zpátky domů. Jak tohle všechno dopadne? Doufejme, že dobře...

7 LEDEN 2015 PO / 8:30, 10:00 Divadlo scéna Zlín O KOCOURKU MIKEŠOVI Černý kocourek žil v Hrusicích u Ševců a nejvíc si s ním rozuměl Pepík. Spolu se navyváděli mnoho veselých kousků a taškařic, při nichž nikdy nechyběli kamarádi Pašík a Bobeš. Když se Mikeš vypravil do světa, prožil nejedno dobrodružství na cestách a v cirkuse, kde na čas zakotvil. Ale všude dobře, doma nejlíp, a tak se kocourek zase vrátil, aby rozdával radost všem dětem. ST / 8:30, 10:00 Divadlo Krapet PŘÍHODY VČELÍCH MEDVÍDKŮ Brumda a Čmelda jsou malí čmeláci, které většina z nás jistě zná z televizních večerníčků. Jejich dobrodružství ožívají uprostřed rozkvetlé louky, na které se čmeláčci učí nejen létání a sběru sladkého medového prášku, ale také odvaze k překonávání nástrah lučního světa. Díky moudrým radám své maminky a pomoci svých kamarádů Housenky, Motýla a krásné Berušky šťastně překonají nástrahy hladového Pavouka, zachrání malé miminko a stanou se hrdiny celého palouku, když dopadnou strašidelného zloděje Pučmelouda!

8 ÚNOR 2015 PO / 8:30, 10:00 Divadýlko Kuba HONZA NEBOJSA Honzové bývají hloupí, chytří, někdy se málem stanou králem, jindy se toulají s Mařenkou po lese, nebo osvobozují princezny. Náš Honza se nebojí. Nebojí se ničeho a nikoho... Je lepší mít strach, anebo být Nebojsou? Čeho se člověk může bát? Koho se může bát? Ale především, o koho by se měl bát. Pohádka Honza Nebojsa vypráví, činoherně i pomocí loutek, o jednom Honzovi, kmotře Smrti, strašení a Lidušce (a kterak to všechno kdysi kdesi se strachem bylo nebylo). PO / 8:30, 10:00 Divadlo Anfas KŘEMÍLEK A VOCHOMŮRKA Skřítci Křemílek a Vochomůrka opraví zlobivé kukačky, pomohou čmelákovi Žumbardovi naladit sluníčkovou basu, Svatojánkovi najdou ztracené světýlko, svedou boj o vodní pramen se zlým rakem a setkají se s Ledovou panenkou. Pařezová chaloupka v mechu a kapradí je zkrátka plná dobrodružství. Známá pohádka Václava Čtvrtka je vhodná pro děti od 3 let.

9 ST / 8:30, 10:00 Divadlo Krapet ZAHRADA (J. TRNKA) To šlo jednou pár kluků do školy. Tak šli a cestou uviděli ve vysoké zdi z kamene starou železnou branku, celou rezavou Tak takhle tajemně začíná kniha Jiřího Trnky ZAHRADA. Tajemství a kouzla mají rádi velcí i malí. A co teprve, když se ocitnou v takové tajemné Zahradě plné překvapení. Hlídá ji zlomyslný kocour, mluvící trpaslík, v jezírku plave sečtělá velryba a když už je nejhůř, tak pomůžou legrační sloni. A právě do takové zahrady se zatoulají tři zvědaví kluci. A s nimi se můžete zatoulat i Vy. BŘEZEN 2015 ST / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie POHÁDKY Z MLÉČNÉ DRÁHY Pohádky z mléčné dráhy tentokrát zavedou malé diváky až do dalekého vesmíru, kde se hlavní hrdina, druhý český kosmonaut Milan, setkává se dvěma mimo-zemskými bytostmi, tedy bytostmi žijícími mimo zemi, tedy mimo planetu Zemi. Ale kromě toho, že jsou obě bytosti tak trochu mimo, tak je s nimi parádní legrace. Jsou mnohem chytřejší než lidé, a tak si hrozně rádi hrají a vyprávějí pohádky, i když už jsou dávno dospělí! A vůbec umí spoustu věcí, které až uvidíte, tak budete čubrnět, úplně stejně jako náš Milan, který teda taky čubrněl Veselá sci-fi pohádka pro nejmenší, při které se budou hvězdy a planety za břicho popadat!

10 PO / 8:30, 10:00 Divadlo Studna PYŠNÁ PRINCEZNA Notoricky známý evergreen o potrestané pýše v provedení, jaké si lze jen těžko představit. Zdánlivě obyčejná skříň coby leporelo, neustále překvapující novými vývrhy postav, prostředí a situací. Šašek a Šašena, jenž bránici divákovu pečlivě lechtají jako vtipní kormidelníci děje. A konečně Míroslav, Krasomila a další hvězdy pohádkového nebe tentokráte v lipové podobě. Pohádka pro děti od 5 do 12 let. DUBEN 2015 PO / 8:30, 10:00 Divadlo Anpu CIRKUS ANPU Cirkusové představení, které dětem ukáže, jestli jsou herci, kteří neumějí metat salta, chodit po provaze či krotit dravou zvěř, schopni vytvořit atmosféru cirkusu. Je to příběh klauna Antonína, který od dětství toužil mít cirkus bez klecí a řetězů a kterému se jeho sen splnil.

11 PO / 8:30, 10:00 Divadýlko Kuba STOP POHÁDKA aneb Jak zachránit princeznu DĚTI V POHÁDCE OVLIVŇUJÍ PŘÍBĚH Může si divák stvořit svého hrdinu? Může ho vybavit vlastnostmi, dovednostmi, užitečnými předměty a pomocníky? Může mu vybrat cestu, čin, může za něj vyřešit důležité rozhodnutí? V tomto představení ano. Zároveň ale takový divák zčásti přejímá odpovědnost za to, jak příběh pokračuje a skončí. O to zajímavější je pak situace po skončení příběhu. Kde byla v rozhodnutí chyba? Dalo se rozhodovat lépe? Víme vždy (nebo alespoň v pohádce, kde fungují základní principy dobra a zla), co je správné? KVĚTEN 2015 PO / 8:30, 10:00 Václav Strasser DUHOVÉ BUBLINY Unikátní vystoupení s mýdlovými bublinami, ve kterém vám tento mág předvede, co vše se dá s bublinami podniknout. Budete vtaženi do křehkého světa barev a třpytu mýdlových bublin v nejrůznějších velikostech, obměnách a tvarech... Bubliny kouřové, obří, duhové a spoustu dalších triků. Představení Duhové bubliny mělo přes 9000 (!) repríz a hrálo se ve všech státech Evropy.

12 ST / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie POHÁDKA O HÉRAKLOVI Jó, děti, taková Antika, to bylo opravdu něco! Byl to dávný svět, kde byli hrdinové opravdu hrdinští, krasavice opravdu krásné a příšery opravdu příšerné, ale kde s láskou a přátelstvím byly úplně stejné potíže jako dnes. A ačkoliv se podle názvu může zdát, že pohádka je spíše pro větší děti, nedejte se zmýlit. I Hérakles je pro děti od tří let a troufáme si zaručit, že se bude bavit celá rodina. ČERVEN 2015 ST / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie O PRAČLOVÍČKOVI Báječný výlet do světa dinosaurů, dinosauřic, ptakoještěrů a ptakoještěrek. Trochu poučné, ale hlavně pořádně veselé vyprávění o tom, jak pračlovíček postavil první domeček, jak musel objevit, k čemu je dobrý oheň, jak vyzrál nad tyranosaurem, a jak zjistil, že ve dvou jde všechno líp.

13 PO / 8:30, 10:00 Divadlo Tramtarie PIRÁTSKÁ POHÁDKA Anička a Eliška jsou úplně obyčejné malé holky. Bydlí v Olomouci a vždy po škole si chodí hrát na dětské hřiště. A jednou je napadne, že si budou hrát na piráty, jenom jako, samozřejmě, jenomže potom najdou v pískovišti zakopaný vzkaz v lahvi a v něm mapu úplně opravdického ztraceného pirátského pokladu. A pak se teprve začnou dít věci. Protože než bys řekl švec, ocitnou se na palubě opravdické pirátské lodi, která pluje po opravdickém moři. A tak se začíná bláznivá cesta za pokladem, na které Eliška a Anička navštíví i písečný ostrov či podmořský svět! JAK OBJEDNAT PŘEDSTAVENÍ: EM NA: Do objednávky prosím uveďte následující informace: JMÉNO ŠKOLY / ADRESA ŠKOLY / IČO ŠKOLY / KONTAKTNÍ OSOBA / / TELEFON TERMÍN POHÁDKY / ČAS PŘEDSTAVENÍ / POČET DĚTÍ / POČET PEDAGOGICKÉHO DOPROVODU Na základě tohoto u bude Vaše objednávka potvrzena. Až po obdržení potvrzovacího u prosím považujte objednávku za PLATNOU. ONLINE FORMULÁŘ Na našich internetových stránkách naleznete online formulář, který stačí vyplnit v prohlížeči a odeslat. Na základě vyplnění tohoto formuláře bude Vaše objednávka potvrzena. Až po obdržení potvrzovacího u prosím považujte objednávku za PLATNOU. TELEFONICKY NA ČÍSLE Na naše představení se můžete objednat také telefonicky. Budete však požádáni o vyplnění našeho online formuláře, viz výše. Tento krok je nezbytný ke správnému a platnému zavedení objednávky. Proto prosím berte telefonický kontakt spíše jako zdroj doplňujících informací, obsazenosti termínů a rad.

14 NADSTANDARDNÍ SLUŽBY: Zadaná představení pro celé školy / školky. Rezervace místenek pro děti z mateřských škol a nižších ročníků. Organizace dětských doprovodných programů, výtvarných a divadelních dílniček po představení apod. Možnost organizace i odpoledního termínu pohádek pro družiny a kroužky. V případě, že takový kroužek či družinu vedete, a měli byste o odpolední představení zájem, neváhejte nás prosím kontaktovat. Pořady na míru (jiná představení, než jsou v nabídce, pořady se speciální tématikou, dětské dny apod.). Organizace školních besídek. CENÍK VSTUPENEK: Běžná cena: 65 Kč Cena při odběru nejméně 3 představení: 60 Kč* Cena při odběru nejméně 5 představení: 55 Kč* *Platí pro odběr jednou třídou na jméno jedné kontaktní osoby. Pedagogický dozor má vstupné zdarma. PRAKTICKÉ INFORMACE: podzimní prázdniny: 27. a 29. října 2014 vánoční prázdniny: pololetní prázdniny: 30. ledna 2015 jarní prázdniny Olomouc: února 2015 velikonoční prázdniny: 2. a 3. dubna 2015 velikonoční pondělí: 6. dubna 2015

DIVADLO MNOHA TVÁŘÍ DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY

DIVADLO MNOHA TVÁŘÍ DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY DIVADLO MNOHA TVÁŘÍ DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY Dobrý den, rádi bychom vám nabídli dopolední představení pro školy a školky, na která bychom vás i děti z vašich škol či školek za Divadlo

Více

DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY

DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY ŠKOLNÍ ROK 2015 / 2016 HUGO Z HOR Divadlo Tramtarie Nejnovější pohádka z autorské dílny Divadla Tramtarie. Veselé vyprávění o tom, jaké to je, když k vám domů

Více

DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY

DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY ŠKOLNÍ ROK 2016 / 2017 HUGO Z HOR Divadlo Tramtarie Veselé vyprávění o tom, jaké to je, když k vám domů tatínek přiveze z polární výpravy Yettiho, tedy sněžného

Více

Termín: 26. 11. 2015, 10:00 Doporučeno pro děti MŠ a žáky 1. stupně ZŠ. Termín: 14. 10. 2015, 10:00 Doporučeno pro děti od 3 do 10 let

Termín: 26. 11. 2015, 10:00 Doporučeno pro děti MŠ a žáky 1. stupně ZŠ. Termín: 14. 10. 2015, 10:00 Doporučeno pro děti od 3 do 10 let Termín: 14. 10. 2015, 10:00 Doporučeno pro děti od 3 do 10 let Divadelní pohádka podle Večerníčku - NOVINKA! DIVADLO TRAMTARIE OLOMOUC HUGO Z HOR Nejnovější pohádka z autorské dílny Divadla Tramtarie.

Více

Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře. Divadelní představení pro školy

Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře. Divadelní představení pro školy Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Divadelní představení pro školy 1. pololetí školního roku 2013-2014 1984 Divadlo D21, Praha 3. října 2013 od 10.00 Představení pro 2. st. ZŠ a SŠ Jak dnes můžeme hodnotit

Více

DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY

DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY DOPOLEDNÍ KULTURNÍ POŘADY PRO ŠKOLY A ŠKOLKY ŠKOLNÍ ROK 2017 / 2018 KLAUN PINGU Jiří Bilbo Reidinger Nezbedný tučňáčí synáček v drsné krajině sněhu a ledu nebohou mamku zlobí a zlobí. Přistihneme ho v

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ PRO MATEŘSKÉ

NABÍDKA PROGRAMŮ PRO MATEŘSKÉ NABÍDKA PROGRAMŮ PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2018 2019 Vážení pedagogové, dostává se Vám do rukou nabídka vzdělávacích programů v knihovně. Nabídka je rozdělena do dvou částí na lekce informačního vzdělávání

Více

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh?

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? LEDEN: CESTA DO VESMÍRU 1. týden: Vítáme nový rok Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? 2. týden: Výcvikové středisko kosmonautů Naše planeta má problémy, vysychají

Více

Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře. Divadelní představení pro školy

Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře. Divadelní představení pro školy Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Divadelní představení pro školy 1. pololetí školního roku 2013-2014 1984 Divadlo D21, Praha 3. října 2013 od 10.00 Představení pro 2. st. ZŠ a SŠ Jak dnes můžeme hodnotit

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016 ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016 Roční téma: POJĎTĚ S NÁMI DO POHÁDKY Žáky bude celý rok provázet toto téma, jednotlivé měsíce budou mít názvy pohádkových království a hry, činnosti i akce budou inspirované

Více

9. - 19. 6. 2016 program

9. - 19. 6. 2016 program 9. - 19. 6. 2016 program festivalu informace o předplatném o Dopřejte dětem Dopřejte nezapomenutelnou dětem nezapomenutelnou dávku zábavy dávku a předplaťte zábavy a jimpředplaťte jim 5 jedinečných 5 inscenací

Více

Základní škola třída. Růžena Hulenová Mgr. Tereza Roháčková

Základní škola třída. Růžena Hulenová Mgr. Tereza Roháčková Základní škola 1. - 2. třída Růžena Hulenová Mgr. Tereza Roháčková Lekce informačního vzdělávání JÁ, KNÍŽKA A KNIHOVNA Seznámení s knihovnou; pojmy knihovna, knihkupectví, autor, ilustrátor; prohlídka

Více

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Obchodní Centrum KVĚTEN 2011 AKCE Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Za kouzelným světem pohádek se lidé mohou nyní vydat do Strakonic. Ve čtvrtek 24. března tam začíná 46. ročník loutkářské

Více

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 Divadlo v MŠ divadlo Silesia Ostrava pohádka Byla jednou koťata 2.9.2015 v 9:00 hod. všechny třídy MŠ Schůze výboru KPŠ 8.9.2015 v 15:00 hod. Výbor KPŠ

Více

Předplatné pohádek pro děti s rodiči

Předplatné pohádek pro děti s rodiči Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné pohádek pro děti s rodiči - skupina D Cena předplatného za 8 titulů: přízemí (P), balkon (B) I. místa 560,- Kč (P 1.-7. řada, B 1.-2.řada) II. místa 520,- Kč (P

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko 5.prosince

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko 5.prosince Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko 5.prosince Divadlo loutek Ostrava Štědrý den malého Jakuba Ludvík Aškenazy Termín: 5.12. od 14:00 Divadlo Rokoko Na Štědrý den roku jáužnevímkterého šel malý Jakub

Více

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( )

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( ) AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ČERVEN 2018 DĚTSKÝ KARNEVAL (1.6.2018) Karneval spojený s fotografováním dětí pro všechny děti MŠ Areál MŠ jednotlivá oddělení + školní zahrada Foto hrazeno rodiči ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK

Více

Autoři sborníku: Děti ZŠ Prostějov, Dr. Horáka 24 a klienti Centra sociálních služeb v Prostějově, Lidická 86 Školní rok: 2017/2018

Autoři sborníku: Děti ZŠ Prostějov, Dr. Horáka 24 a klienti Centra sociálních služeb v Prostějově, Lidická 86 Školní rok: 2017/2018 Autoři sborníku: Děti ZŠ Prostějov, Dr. Horáka 24 a klienti Centra sociálních služeb v Prostějově, Lidická 86 Školní rok: 2017/2018 Zpracovala: Naděžda Kalábová Žil byl jeden skřítek a jmenoval se Jurda.

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

SYROVÁ STRAVA A 5 TIBEŤANŮ

SYROVÁ STRAVA A 5 TIBEŤANŮ Sobota 10. září od 12 h ve velkém sále ŠUMPERSKÉ POMNĚNKY BG NOVA, SECOND HAND HUSBAND, HAPPY TO MEET, MADALEN, SHODOU OKOLNOSTÍ, MY a další Hlavní koncertní večer 7. ročníku multižánrové přehlídky se

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 4/2012

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 4/2012 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 4/2012 Informační centrum pro mládež Prachatice Vítejte na stránkách časopisu ICM Prachatice, na kterém se podílejí praktikanti, dobrovolníci a další pracovníci našeho íčka. Naleznete

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY jaro, léto, podzim 2010 Výlety pro MŠ Školky v přírodě Adaptační kurzy Bílá - BESKYDY SUN Outdoor o.s. Bílá 149, 739 15 pošta Staré Hamry, tel.: 774155550, e-mail:

Více

Jak se v parku narodil dráček

Jak se v parku narodil dráček Jak se v parku narodil dráček Klárka a Matýsek jsou dobří kamarádi. Nejradši chodí ven do parku. Hrají si s dalšími kamarády na schovku SCHOVKA POD DEKOU, na honěnou HONIČKA SE ZÁCHRANOU nebo si jen tak

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY PODZIM / ZIMA 2014. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY PODZIM / ZIMA 2014. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY PODZIM / ZIMA 2014 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz POŘAD PRO II. STUPEŇ ZŠ a STŘEDNÍ

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ. PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ PODZIM - ZIMA 2017/18. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ. PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ PODZIM - ZIMA 2017/18. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ PODZIM - ZIMA 2017/18 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz PŘEDSTAVENÍ

Více

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava 1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava Sleva 10% pro držitele VSTUPENKY v prodeji na webu www.vanocedetem.cz Dovolte nám, abychom se Vám představili. Jsme průvodci 1. veletrhu

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Třídní vzdělávací program Školní rok 2015-2016 Rok s medvědem Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Věkové složení dětí ve školním roce 2015-2016 6-7 let nar. 1.9.2008 31.8.2009-1 5-6. let nar. 1.9.2009

Více

Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017

Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017 Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017 1. Třída Berušky 30/9 Návštěva paní Saha z Indie společná akce 4/10 Moštování jablek třídní akce 7/10 Pečení jablečného štrůdlu třídní akce

Více

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: 600 150 585 NÁZEV: VY_12_INOVACE_162_Volný čas pohádková abeceda AUTOR: Mgr. Michaela Rychlá ROČNÍK: 2. DATUM: 20. 1. 2012 VZDĚL. OBOR, TÉMA:

Více

Přestavlcká JEDNIČKA. Občasník

Přestavlcká JEDNIČKA. Občasník Přestavlcká JEDNIČKA Občasník Úvodník Vážení a milí čtenáři, jsme moc rádi za kladné ohlasy na naše první číslo Jedničky. Zejména Vás zaujala rubrika Tajemný kout. Jedna teta kuchařka dokonce nelenila

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ PRO MATEŘSKÉ

NABÍDKA PROGRAMŮ PRO MATEŘSKÉ NABÍDKA PROGRAMŮ PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2017 2018 Vážení pedagogové, dostává se Vám do rukou nabídka vzdělávacích programů v knihovně. Nabídka je rozdělena do dvou částí, na lekce informačního vzdělávání

Více

FOGLIK. Květen 2009. Časopis žáků Základní školy v Hněvošicích

FOGLIK. Květen 2009. Časopis žáků Základní školy v Hněvošicích FOGLIK Květen 2009 Časopis žáků Základní školy v Hněvošicích MŠ MATEŘSKÁ ŠKOLA - školní rok 2008/2009 září - schůzka KRPŠ říjen - vánoční foto - beseda s Mgr. Zuzanou Pavelovou na téma Grafomotorické dovednosti

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 číslo: 72

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 číslo: 72 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 číslo: 72 Obsah: Slovo ředitele školy. Vánoční besídka, nadělování, vystoupení v domovech důchodců, divadlo, vyhodnocení sběru,

Více

Prosinec čas Adventu

Prosinec čas Adventu NEWSLETTER Leden 2017 Prosinec čas Adventu Měsíc prosinec byl v naší školce opravdu časem příchodu a očekávání. Děti měly plný a pestrý program, který jste mohli sledovat v každé třídě. Pracovaly na výzdobě

Více

Program Klubu Krteček na rok 2018

Program Klubu Krteček na rok 2018 Program Klubu Krteček na rok 2018 Leden 3.1. - povídáme si o Vánocích, malujeme dárky 4.1. cvičíme 8.1. keramika co jsem dostal pod stromeček 10.1. zimní krajina se sněhuláky společná práce 11.1. ruční

Více

Zlatý Ámos Nejoblíbenější učitel roku 2011/2012

Zlatý Ámos Nejoblíbenější učitel roku 2011/2012 1 Zlatý Ámos Nejoblíbenější učitel roku 2011/2012 Navrhujeme našeho pana ředitele - učitele Jaroslava Ševčíka v anketě ZLATÝ ÁMOS o nejoblíbenějšího učitele České republiky. ( Základní škola a mateřská

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

VÝUKOVÉ PROGRAMY A PROJEKTY ZO ČSOP VLAŠIM 2013/14 pro mateřské školy

VÝUKOVÉ PROGRAMY A PROJEKTY ZO ČSOP VLAŠIM 2013/14 pro mateřské školy VÝUKOVÉ PROGRAMY A PROJEKTY ZO ČSOP VLAŠIM 2013/14 pro mateřské školy Jak si můžete objednat naše výukové programy Výukové programy lze objednávat telefonicky na číslech 317 845 965, 317 845 169. Přehled

Více

Tematický plán pro školní družinu 2017/2018

Tematický plán pro školní družinu 2017/2018 Tematický plán pro školní družinu 2017/2018 Září měsíc přátelství a seznamování seznamujeme se - hrajeme seznamovací hry ve třídě i na školním hřišti (prvňáčci), povídáme si, jak jsme prožili prázdniny

Více

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová

Základní školy 1. stupeň. Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Základní školy 1. stupeň Mgr. Jana Pavlíková Mgr. Pavla Řehová Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2016/2017 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY A LEKCE INFORMAČNÍ VÝCHOVY, vhodné pro

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Dej bůh štěstí tomu domu

Dej bůh štěstí tomu domu Dej bůh štěstí tomu domu Dej bůh štěstí tomu domu, my zpíváme, víme komu. Malému děťátku, Kristu Jezulátku, dnes v Betlémě narozenému. On rozdává štědrovničky, jabka, hrušky i trojníčky. Za naše zpívání,

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ e-mail: obchod@divadlokolin.cz POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ www.divadlokolin.cz zahájení volného prodeje 16. června 2018 telefon 321 727 719 NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

Královské pohádky. Vyšlo také v tištěné verzi. Objednat můžete na

Královské pohádky. Vyšlo také v tištěné verzi. Objednat můžete na Královské pohádky Vyšlo také v tištěné verzi Objednat můžete na www.cpress.cz www.albatrosmedia.cz František Zacharník Královské pohádky e-kniha Copyright Albatros Media a. s., 2017 Všechna práva vyhrazena.

Více

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem úterý 25. 12. 1. svátek vánoční 10:00 10:45 Rozcvička Ranní protažení celého těla Tělocvična s Mamutíkem 11:00 12:30 Andělíček strážníček Tvoříme závěsné třpytivé andělíčky Dětský svět z papíru a vaty

Více

Tématický plán Školní družiny na rok 2019/2020

Tématický plán Školní družiny na rok 2019/2020 Tématický plán Školní družiny na rok 2019/2020 Září Těšíme se do školy seznamování se s pravidly vzájemného soužití v družině (tvoříme pravidla) seznamovací hry (umím se představit) seznámení se s družinou

Více

VÝUKOVÉ PROGRAMY A PROJEKTY ZO ČSOP VLAŠIM pro mateřské školy

VÝUKOVÉ PROGRAMY A PROJEKTY ZO ČSOP VLAŠIM pro mateřské školy VÝUKOVÉ PROGRAMY A PROJEKTY ZO ČSOP VLAŠIM pro mateřské školy Jak si mohou školy objednat naše výukové programy Výukové programy lze objednávat telefonicky na číslech 317 845 965, 317 845 169. Přehled

Více

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 Březen 2013 1 ZŠ Jarní 4 5 6 7 8 Téma: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA 11 Téma: Z POHÁDKY DO POHÁDKY 12 13 14 15 DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 18 19 20 21 22 Téma: CESTUJEME ZA ZVÍŘÁTKY Z CELÉHO SVĚTA Dráčci

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Základní škola a Mateřská škola Tetčice, okres Brno venkov, příspěvková organizace, Palackého 52, Tetčice. Odloučené pracoviště: Mateřská škola

Základní škola a Mateřská škola Tetčice, okres Brno venkov, příspěvková organizace, Palackého 52, Tetčice. Odloučené pracoviště: Mateřská škola Základní škola a Mateřská škola Tetčice, okres Brno venkov, příspěvková organizace, Palackého 52, Tetčice Odloučené pracoviště: Mateřská škola Tyršova 304 Tetčice 664 17 Názvy měsíčních tematických celků

Více

přicházíme k Vám s nabídkou dětských pohádek a příběhů herce Martina Sochora. tentokrát o Davidu a Goliáši scénář a režie, hraje: Martin Sochor

přicházíme k Vám s nabídkou dětských pohádek a příběhů herce Martina Sochora. tentokrát o Davidu a Goliáši scénář a režie, hraje: Martin Sochor Dobrý den, přicházíme k Vám s nabídkou dětských pohádek a příběhů herce Martina Sochora. tentokrát o Davidu a Goliáši scénář a režie, hraje: Martin Sochor Hravé a veselé činoherně - mimické představení.

Více

Pod křídly andělů. pondělí Výroba obláčků a hvězdiček 12:30 14:00 Promítání pohádky 14:00 15:00 Ztracení andělé 15:00 16:00 Betlémské světlo

Pod křídly andělů. pondělí Výroba obláčků a hvězdiček 12:30 14:00 Promítání pohádky 14:00 15:00 Ztracení andělé 15:00 16:00 Betlémské světlo ...animacní programy Pod křídly andělů pondělí 25. 12. 10:00 10:45 Rozcvička s Mamutem Zahřátí celého těla s naším maskotem Hvězdná obloha Výroba obláčků a hvězdiček 14:00 15:00 Ztracení andělé Malování

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník září říjen a. Pč - Skládačky z papíru pejsek, kočička (příloha 1 a 2) b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Poslech písní 3. Tělovýchovná - Seznamovací

Více

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Tematický plán školní družiny 2016/2017 II. oddělení Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Děti bude kaţdý měsíc provázet jiná pohádka, z které si vţdy vytvoří obrázek. V červnu bude

Více

: 1. - 5. 50 17. 10.30 12. 10.30 50,- K

: 1. - 5. 50 17. 10.30 12. 10.30 50,- K Dti se nauí veselou formou znát a tanit základy nejznámjších eských i svtových tanc: polka, mazurka, twist, charleston, letkis, rock and roll, macarena, country, blues a další. Poad je urený pro zábavu

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JOSEFA HLÁVKY PŘEŠTICE ŠKOLNÍ DRUŽINA TEMATICKÝ PLÁN ZÁJMOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠD DUHOVÝ ROK VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JOSEFA HLÁVKY PŘEŠTICE ŠKOLNÍ DRUŽINA TEMATICKÝ PLÁN ZÁJMOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠD DUHOVÝ ROK VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLA JOSEFA HLÁVKY PŘEŠTICE ŠKOLNÍ DRUŽINA TEMATICKÝ PLÁN ZÁJMOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠD DUHOVÝ ROK VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ Hurá do duhové školní družiny Podzim- září, říjen, listopad Tematické okruhy - duhová

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

Na úvod. Tereza Huterová, 9. tř.

Na úvod. Tereza Huterová, 9. tř. Na úvod Speciál. Speciál? Speciál! Právě jste nahlédli do speciálního čísla našeho časopisu. Vítáme vás a jsme rádi za vaši přízeň. Redakci Twistu ovládli Mikuláši a andělé samozřejmě i čertíci. Ti se

Více

Mateřská škola Oáza v Praze 12. Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání

Mateřská škola Oáza v Praze 12. Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání Mateřská škola Oáza v Praze 12 Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání Název: Zvídálkovo putování Naše motto: JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA Jaro chystá radovánky, pro naše kluky i holky Léto sluncem

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE :

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2018-2019: Září 10.9. Informativní schůzka pro rodiče od 16,00 25.9. Divadelní představení pohádky 9,30,,Koblížkovi 26.9. Polytechnický program,,hraní Rybičky s vlnou

Více

Školní vzdělávací program pro přípravnou třídu Základní školy Marie Curie-Sklodowské a mateřské školy Jáchymov, okres Karlovy Vary

Školní vzdělávací program pro přípravnou třídu Základní školy Marie Curie-Sklodowské a mateřské školy Jáchymov, okres Karlovy Vary Školní vzdělávací program pro přípravnou třídu Základní školy Marie Curie-Sklodowské a mateřské školy Jáchymov, okres Karlovy Vary 1. Identifikační údaje Oficiální název : Školní vzdělávací program pro

Více

Dnes už klasická postava malého krtečka baví děti už po desítky let, a její obliba neklesá, ba právě naopak.

Dnes už klasická postava malého krtečka baví děti už po desítky let, a její obliba neklesá, ba právě naopak. Dobrý večer Dnes už klasická postava malého krtečka baví děti už po desítky let, a její obliba neklesá, ba právě naopak. Krteček se narodil v roce 1957 ve studiu Krátký Film Praha, kde ho nakreslil výtvarník

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

Kalendář akcí na rok 2019

Kalendář akcí na rok 2019 Duben Velký pátek hledání pokladů, velikonoční tvoření Kdy: Pá 19.4 2019 12:00-16:00 hod So 20.4.2019 10:00-16:00 hod. Přijďte si k nám najít poklad na Velký pátek (jen v pátek!!). Nebo si vytvořit velikonoční

Více

Zpracovala Nová Milena - příběhy Čeháková Ludmila korektura Ing. Vlach

Zpracovala Nová Milena - příběhy Čeháková Ludmila korektura Ing. Vlach Celý měsíc se budeme seznamovat s pojmem láska. Musíme poznat co to slovo znamená. Před každým křesťanským kruhem si budeme vyprávět jeden mini příběh a vy samy děti určíte, zda je to láska a pohoda nebo

Více

TŘÍDNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

TŘÍDNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM TŘÍDNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MATEŘSKÁ ŠKOLA NOVÁ VES Je zpracován v souladu s Rámcovým programem pro předškolní vzdělávání. Každé podtéma TVP rozvíjí všech pět oblastí předškolního vzdělávání: biologickou,

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ. KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ. KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod 2014/2015 kontakt dětské oddělení Monika Dolejší, Lenka Živná 569 400 484 detske@kkvysociny.cz m centrum 569

Více

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Pá 5 So 6 Ne 7 Po 8 Út Vývoz popelnic 9 St 10 Čt 11 Pá 12 So 13 Ne 14 Po 15 Út 16 St 17 Čt 18 Pá 19 So Kouzelnické představení

Více

Plán akcí ve školním roce 2011 2012

Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Na školní rok 2011 2012 bylo do mateřské školy zapsáno 25 dětí (11 chlapců a 14 dívek) z toho 6 dětí z Jiříkovic, 15 dětí z Radňovic, 2 z Maršovic a 2 děti z Nové Vsi.

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

VELIKONOCE SVÁTKY JARA U CVRČKŮ

VELIKONOCE SVÁTKY JARA U CVRČKŮ VELIKONOCE SVÁTKY JARA U CVRČKŮ Velikonoce jsou nejdůležitějšími křesťanskými svátky a zároveň oslavou probouzející se jarní přírody a nového života. A tak jsme si vyzdobili celou třídu, abychom probudili

Více

Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková Základní školy 1.stupeň

Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková Základní školy 1.stupeň Bc. Jarmila Kuchařová Mgr. Jana Pavlíková 599 522 140 Základní školy 1.stupeň Vážená paní učitelko, pane učiteli, pro letošní školní rok 2018/2019 Vám nabízíme LITERÁRNÍ BESEDY a LEKCE INFORMAČNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Mimoškolní činnost probíhala v průběhu školního roku v těchto nepovinných předmětech: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Základy anglického jazyka Zdravotní

Více

Anglické divadlo (24. září 2012)

Anglické divadlo (24. září 2012) Anglické divadlo (24. září 2012) Jackie and the Giant (1. stupeň) Napínavý příběh o malé dívce Jackie, která prchá před zlým obrem a na své cestě se setkává s obrem hodným, který jí může pomoci. V obřím

Více

V pohádkách se objevují kouzelné předměty Dobro vítězí nad zlem

V pohádkách se objevují kouzelné předměty Dobro vítězí nad zlem POHÁDKA Základní škola a Mateřská škola Křesetice, okres Kutná Hora, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_L.3.713 Anotace: Pohádka Autor: Mgr. Soňa Pavlíková Předmět: Český jazyk literatura Očekávané výstupy:

Více

Příměstské tábory KC KAMPA 2013

Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Turnusy a program 1. turnus 8. 12. července 2013 2. turnus 15. 19. července 2013 3. turnus 19. 23. srpna 2013 4. turnus 26. 30. srpna 2013 Harmonogram dne Obecné informace

Více

Program Klubu Krteček na rok 2019

Program Klubu Krteček na rok 2019 Program Klubu Krteček na rok 2019 Leden 2.1. povídáme si o vánocích, co jsme dostali pod stromeček 3.1. malujeme, co jsem dostal pod stromeček 7.1. keramika dárek 9.1. cvičíme 10.1. zimní krajina 14.1.

Více

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Cena předplatného za 8 titulů: přízemí (P), balkon (B) I. místa 560,- Kč (P 1.-7. řada, B 1.-2.řada) II. místa 520,- Kč (P 8.-13.

Více

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Mgr. Drahomíra Juřicová 599 522 303 Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Lekce informačního vzdělávání pro 1. stupeň LETEM SVĚTEM S VEČERNÍČKEM Určeno pro: 1. třídy ZŠ Děti se seznámí s nejznámějšími

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník září říjen a. Pč - Výzdoba ŠD podzimní zdobení družiny b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin, malba c. Hv - Písně od táborového ohně 2. Literární - Četba

Více

Interaktivní pořad plný písniček k nám zavítal 23. listopadu a jmenoval se Pohádková minishow.

Interaktivní pořad plný písniček k nám zavítal 23. listopadu a jmenoval se Pohádková minishow. Základní škola Ořech a její KFOŠ A je tu zase prosinec. Prý měsíc klidu, pohody a radostného očekávání vánoc. No, mnozí z nás dobře víme, že umí být občas pořádně hektický a náročný. I když vždy krásný.

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv.

PROSINEC. Z pohádky do pohádky. seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. PROSINEC Z pohádky do pohádky seznámení s lidovými zvyky a tradicemi (adventní období, sv. Mikuláš, sv. Lucie, Sv. Barbora, sv. Štěpán) výroba vánočních předmětů přivítání zimy Prosinec je za vrátky, čekají

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

PRACOVNÍ LISTY. Albatros Pasparta. Milé děti,

PRACOVNÍ LISTY. Albatros Pasparta. Milé děti, PRACOVNÍ LISTY Milé děti, pracovní listy, které právě držíte v rukou, vznikly jako doplněk ke knize Lukáš a profesor Neptun autorky Petry Štarkové a ilustrátora Milana Starého. Navazují tedy na příběh

Více