Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut."

Transkript

1 Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut Ing. F.Kolář Program jednání: 1. Výběrové řízení na pronájem restaurace v přístavbě KD (bez materiálu) 2. Informace o podání žaloby p. Švepeše na město T.S. (bez materiálu) 3. Vyjádření k navrhované ceně za pozemky pí Hronková 4. Žádost o odkoupení pozemku manž. Pilbauerovi 5. Nabídka pozemků k prodeji pí Petrášová 6. Žádost omezení provozu vozidel Nábř. Sv. Čecha 7. Žádost o koupi části pozemku Seidlerovi 8. Žádost Společenství vlastníků č.p Rozpočtové opatření č. 11/ Návrh na ukončení nájemní smlouvy, Třebízského Žádost o splátkový kalendář-vyúčtování záloh za služby 2012-pí Jindrová 12. Žádost o splátkový kalendář-vyúčtování záloh za služby 2012-pí Štrachalová 13. Žádost o ukončení nájemní smlouvy na drobné provozovně-pan Bendula 14. Výsledky VŘ obnova serverovny MěÚ 15. Dohoda o ručení za nezaplacenou daň dle zákona 16. Objízdná trasa 17. Pronájem reklamní plochy na hřbitově v Trhových Svinech 18. Různé 18. Žádost o koupi části pozemku Mgr. Dlouhý 19. Česká Maltézská pomoc výroční zpráva 20. Výsledky výběrového řízení-oprava střechy sportovní haly 21. Rozpočtové opatření č. 12/ Odměny 23. Výběrové řízení sekačka na trávu Hlasování o programu: pro: 5 proti: 0 1) Výběrové řízení na pronájem restaurace v přístavbě KD Rada města obdržela písemné žádosti všech zájemců o pronájem restaurace v přístavbě KD TS, které byly zaslány v rámci výběrového řízení. Rada města se také zúčastnila pohovorů se všemi zájemci, které předcházely jednání rady města. Příloha: Usnesení RM 182/2013: Bez přílohy Rada města rozhodla na základě výsledku výběrového řízení uzavřít Smlouvu o pronájmu nebytových prostor restaurace v přístavbě Kulturního domu v Trhových Svinech a Jiřím a Zdeňkou Vretosových, Trocnovská 82, Trhové Sviny a pověřuje starostu, v případě jeho nepřítomnosti paní místostarostku jejím podpisem. 2) Informace o podání žaloby p. Švepeše na město T.S.

2 Rada města byla informována žalobě, kterou podal p. Mgr. František Švepeš u Krajského soudu v Českých Budějovicích. Příloha: Bez příloh Rada města byla informována o návrhu pana Mgr. Františka Švepeše podaného u Krajského soudu v Českých Budějovicích, kterým se domáhá zrušení části Opatření obecné povahy Územní plán Města Trhové Sviny schváleného zastupitelstvem města T. Sviny usnesením ZM 40/2010 ze dne ) Vyjádření k navrhované ceně za pozemky Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny nesouhlasné vyjádření navrhovatelky, která stále požaduje za prodej svých pozemků 100,- Kč/m 2. Příloha: Vyjádření, došlý ze dne Usnesení RM 183/2013: Rada města vzala na vědomí vyjádření k požadované ceně za pozemky v k.ú. Bukvice a doporučuje ZM nesouhlasit s koupí pozemků parc. č. 368/9, 1211/6 a 1214/5 v k.ú. Bukvice u Trhových Svinů od navrhovatky, za požadovanou cenu 100,- Kč/m 2. 4) Žádost o odkoupení pozemku Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny žádost o odkoupení pozemku. Jedná se o majetkoprávní vypořádání pozemků dle současného oplocení. Příloha: Žádost (3 listy), došlý ze dne Usnesení RM 184/2013: Rada města souhlasí s majetkoprávním vypořádání pozemků v k.ú. Otěvěk dle současného oplocení a doporučuje ZM schválit směnu pozemků a ukládá žadatelům dodat geometrický plán, který bude předložen do jednání ZM. Tento zápis je anonymizován dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 5) Nabídka pozemků k prodeji Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny nabídku na prodej pozemků městu v k.ú. Bukvice. Pozemky se nacházejí pod místní komunikací a pod stavbou vodárny. Příloha: Nabídka (3 listy), došlá pošta ze dne Usnesení RM 185/2013: Rada města souhlasí s nabídkou pozemků k prodeji a doporučuje ZM schválit koupi pozemku parc. č. 368/4 o výměře 235 m 2 a nově zaměřeného pozemku parc. č. st. 48 o výměře 18 m 2 v k.ú. Bukvice u Trhových Svinů, za cenu stanovenou zastupitelstvem města v Bukvice, tj. 50,- Kč/m 2. 6) Žádost omezení provozu vozidel Nábř.Sv. Čecha Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny žádost od občanů ulice Dobrovského, Tyršovo nábřeží plácek v Trhových Svinech z důvodu nepřiměřené rychlostí projíždějících automobilů.

3 Příloha: Žádost, došlá pošta ze dne Usnesení RM 186/2013: Rada města pověřuje městskou policii monitorovat dopravní situaci a provádět častější kontroly v ulici Dobrovského v Trhových Svinech a ukládá zajistit projektovou dokumentaci k řešení dopravní situace v předmětné ulici. 7) Žádost o koupi části pozemku Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny žádost o koupi pozemku, v k.ú. Otěvěk, který se nachází za jejich zahradou. Příloha: Žádost (4 listy), došlý ze dne Usnesení RM 187/2013: Rada města souhlasí a doporučuje ZM prodat část pozemku parc.č. 1130/2 v k.ú. Otěvěk za cenu stanovenou ZM v Otěvěku tj. 80,- Kč/m 2. Rada města ukládá žadatelům dodat GP, který bude předložen do jednání ZM. 8) Žádost Společenství vlastníků č.p. 911 Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny žádost Společenství vlastníků č.p. 911 v Budovatelské ulici v Trhových Svinech o financování vybudování přípojky pro úsek 1-2, páteřní rozvod. Příloha: Žádost +přílohy (9 listů), došlý ze dne Rada města byla informována o technickém popisu Napojení stávajících objektů č.p. 804, 805, 911,912, 913 v Budovatelské ulici na stávající tepelný přivaděč vedený ze stávající centrální kotelny Trhové Sviny, včetně předpokládaných nákladů. Možnost realizace bude projednána v rámci sestavování rozpočtu Města Trhové Sviny na rok 2014 s ohledem na výsledek hospodaření Tepelného hospodářství T.Sviny. 9) Rozpočtové opatření č. 11/2013 Rada města obdržela od odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ Trhové Sviny návrh rozpočtového opatření č. 11/2013. Příloha: Informace o rozpočtovém opatření, došlá pošta ze dne Usnesení RM 188/2013: Rada města schvaluje rozpočtové opatření č. 11/2013 a předkládá ZM na vědomí. Změny v příjmech o celkovou částku ,00 Kč Změny ve výdajích o celkovou částku ,00 Kč 10) Návrh na ukončení nájemní smlouvy, Třebízského 805 Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny návrh na ukončení nájemní smlouvy na byt v č.p. 805 v ulici Třebízského. Dle místního šetření bylo zjištěno, že v jednom z nájemních bytů bydlí jiná osoba oproti smlouvě o nájmu. Příloha: Návrh na ukončení nájmu, došlá pošta ze dne Usnesení RM 189/2013: Rada města byla informována o stížnosti k nedodržování nájemní smlouvy na byt č. 11 v č. p. 805 a o výsledku místního šetření a ukládá provést opakovanou kontrolu dodržování nájemních podmínek. V případě jejich porušení bude s nájemníkem nájemní smlouva okamžitě ukončena.

4 11) Žádost o splátkový kalendář vyúčtování záloh za služby 2012 Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny žádost o splátkový kalendář vyúčtování záloh za služby za rok Příloha: Žádost o splátkový kalendář, došlá pošta ze dne Usnesení RM 190/2013: Rada města souhlasí se splátkovým kalendářem vyúčtování záloh za služby za rok 2012 na byt v č.p. 30, dle dohodnutého splátkového kalendáře. Tento zápis je anonymizován dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 12) Žádost o splátkový kalendář vyúčtování záloh za služby 2012 Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny žádost o splátkový kalendář vyúčtování záloh za služby za rok Příloha: Žádost o splátkový kalendář, došlá pošta ze dne Usnesení RM 191/2013: Rada města souhlasí se splátkovým kalendářem vyúčtování záloh za služby za rok 2012 na byt v č.p. 804, dle dohodnutého splátkového kalendáře. Tento zápis je anonymizován dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 13) Žádost o ukončení nájemní smlouvy na drobné provozovně p Bendula Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny žádost o ukončení nájemní smlouvy na nebytové prostory v drobné provozovně od pana Pavla Benduly. Příloha: Žádost o ukončení nájmu, došlá pošta ze dne Usnesení RM 192/2013: Rada města souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na nebytové prostory v drobné provozovně s tříměsíční výpovědní dobou dle smlouvy o nájmu. 14) Výsledky VŘ obnova serverovny MěÚ Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ T.Sviny výsledky výběrového řízení na obnovu serverovny MěÚ. Byly obeslány celkem tři firmy, pouze jedna doručila nabídku. Firma, která doručila svoji nabídku, již s MěÚ spolupracovala a má dobré reference. Příloha: Výsledky VŘ, došlý ze dne Usnesení RM 193/2013: Rada města schválila výsledky výběrového řízení na obnovu sereverovny MěÚ T.Sviny a pověřuje starostu, v případě jeho nepřítomnosti paní místostarostku, podpisem Smlouvy s firmou TranSoft a.s., Vrbenská 2082, České Budějovice, za cenu ,- Kč včetně DPH ( zakázka bude splácena v měsíčních splátkách ,- po dobu jednoho roku). 15) Dohoda o ručení za nezaplacenou daň dle zákona Rada města obdržela od Odboru životního prostředí MěÚ T. Sviny návrh Dohody o ručení za nezaplacenou daň dle zákona o dani z přidané hodnoty - uzavíranou se společností Marius Pedersen a.s.. Příloha: Dohoda (4listy), došlá pošta ze dne Usnesení RM 194/2013: Rada města souhlasí s Dohodou o ručení za nezaplacenou daň dle zákona o dani z přidané hodnoty, uzavřenou mezi Městem Trhové Sviny a společností Marius Pedersen a.s. a pověřuje starostu,

5 v případě jeho nepřítomnosti paní místostarostku jejím podpisem. Tato povinnost vychází ze zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty. OŽP 16) Objízdná trasa Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny žádost o souhlas s objízdnou trasou přes město T. Sviny pro nákladní dopravu z důvodu rekonstrukce mostu pod Římovem. Příloha: Žádost o souhlas, došlý ze dne Usnesení RM 195/2013: Rada města vzala na vědomí, že v rámci stavby Rekonstrukce mostu event. č za Římovem bude přes město Trhové Sviny vedena objízdná trasa pro nákladní dopravu a souhlasí s vedením této trasy přes město Trhové Sviny. Termín trvání objízdné trasy 08/ / ) Pronájem reklamní plochy na hřbitově v Trhových Svinech Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny návrh na pronájem reklamní plochy na hřbitově v trhových Svinech. Příloha: Návrh na pronájem (5 listů), došlý ze dne Usnesení RM 196/2013: Rada města revokuje usnesení RM č. 409/01. Usnesení RM 197/2013: Rada města souhlasí s propagací kamenických prací a pohřebních služeb v areálu hřbitova pouze na desce, která je součástí vývěsní skříňky na hřbitově a v kapli, formou letáků velikosti A4, za cenu nájmu plochy 1 200,- Kč/rok. Nejkratší doba nájmu je 6 měsíců. Vylepení a obnovení letáku si zajistí nájemce. Inzerce prodeje nebo koupě věcí ve vztahu ke hřbitovu je dle sazebníku MěÚ Trhové Sviny. 18) Žádost o koupi části pozemku Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny žádost o koupi části pozemku v k.ú. Pěčín u Trhových Svinů. Příloha: Žádost (4 listy), došlý ze dne Usnesení RM 198/2013: Rada města vzala na vědomí žádost o koupi části pozemku parc.č. 1552/1 v k.ú. Pěčín u Trhových Svinů a ukládá svolat místní šetření za účasti žadatele, zástupce samosprávy a případně stavebního úřadu. 19) Česká maltézská pomoc výroční zpráva Rada města obdržela od České maltézské pomoci Č. Budějovice výroční zprávu činnosti za rok Příloha: Výroční zpráva, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí výroční zprávu za rok 2012 od České maltézské pomoci, Č. Budějovice.

6 20) Výsledky výběrového řízení oprava střechy sportovní haly Rada města obdržela od investičního oddělení výsledky výběrového řízení na opravu střechy sportovní haly v Trhových Svinech. Byly obeslány tři firmy, pouze od jedné byla doručena nabídka. Na opravu město získalo dotaci od Jihočeského kraje ve výši ,- Kč. Zbývající část bude hrazena z rozpočtu. Příloha: Výroční zpráva, došlá pošta ze dne Usnesení RM 199/2013: Rada města schválila výsledky výběrového řízení na opravu střechy sportovní haly v Trhových Svinech a pověřuje starostu, v případě jeho nepřítomnosti paní místostarostku, podpisem Smlouvy o dílo s firmou Milan Cibulka, Budovatelská 1005, Trhové Sviny, za cenu ,- Kč včetně DPH. 21) Rozpočtové opatření č. 12/2013 Rada města obdržela od odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ Trhové Sviny návrh rozpočtového opatření č. 12/2013. Příloha: Informace o rozpočtovém opatření, došlá pošta ze dne Usnesení RM 200/2013: Rada města schvaluje rozpočtové opatření č. 12/2013 a předkládá ZM na vědomí. Změny v příjmech o celkovou částku ,00 Kč Změny ve výdajích o celkovou částku ,00 Kč 22) Odměny Rada města byla místostarostkou města informována o návrzích odměn. 23) Výběrové řízení sekačka na trávu Rada města byla informována o nutnosti pořízení sekačky na trávu do sportovního areálu v Trhových Svinech. Příloha: Návrh na typ stroje (5 listů), došlá pošta ze dne Usnesení RM 204/2013: Rada města ukládá vypsat výběrové řízení na nákup sekačky na trávu a stanovuje komisi pro výběr ve složení : Ing. Kolář, p.karba, členové rady města.

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Program jednání: 1. Cenová nabídka

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Věra Korčaková Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. EKO-Kom, smlouva o zajištění zpětného

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. L.Klein, Ing. I.Božáková, Ing. V.Král Program jednání: 1. Realizace

Více

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Zápis z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem pana Mgr. Slípky Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Městská policie bez

Více

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.3. 2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výpověď nájemních smluv pohřební služba POPP 2. Žádost

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011 Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Natálie Bustová a Ing. Karel Kocina s pozdějším příchodem Nepřítomen:--- Hosté: --- Program

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu) Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Milan Horňák Nepřítomen: Hosté: p. Maroušek (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Prezentace

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek Program jednání: 1. Finanční vyrovnání-nebytové prostory Bufet,nám.

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Tepelné hospodářství podnikatelský plán, cena tepla, úrok z prodlení a návrh dodatku ke

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin.

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Bustová se dostavila až k projednávání bodu 5 Nepřítomen: Hosté: Program

Více

Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011

Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011 Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin.

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Zápis ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Sportovní areál záměr výstavby. 2) Projekt kanalizace Rejta. 3) Výměna měřičů tepla na poliklinice

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 55. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013

Město Horažďovice. Usnesení z 55. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013 Město Horažďovice Usnesení z 55. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 25. ledna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 25. ledna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 25. ledna 2016 R 26/16 R 27/16 R 28/16 R 29/16 Navýšení rozpočtů školských zařízení o prostředky na platy ze státního rozpočtu za IV. čtvrtletí 2015 a) souhlasí

Více

Zápis ze 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. srpna 2009 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. srpna 2009 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. srpna 2009 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluveni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členů rady města + tajemnice

Více

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.1.2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. N.Holý Bustová Program jednání: 1. Sdružení místních samospráv-petice

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová,

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 Rada města Čelákovic: USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 1. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.6., 2,7, 4.20., 7.1., 9.1. 1. 2. 1. Jmenuje Mgr. Bodláka

Více

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté: Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský Program jednání: 1. Koupě pozemku pod hřbitovem

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 6. 2014 od 17:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Marek Rojdl (k bodu č.1) Program jednání: 1. Projednání

Více

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Procházková, Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz Program jednání:

Více

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6)

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 119. jednání Rady města

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15.10.2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. MěKs vyřazení drobného hmotného majetku 2. Aktualizace

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák.

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák. Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák Ing. František Kolář, Ing. Ivana Božáková Program

Více

15. schůze rady města, konaná dne 18.7.2006 Výpis z přijatých usnesení:

15. schůze rady města, konaná dne 18.7.2006 Výpis z přijatých usnesení: 15. schůze rady města, konaná dne 18.7.2006 Výpis z přijatých usnesení: Dodatek č. 4 k veřejnoprávní smlouvě s Městem Šlapanice RM schvaluje dodatek č. 4 k veřejnoprávní smlouvě o výkonu přenesené působnosti

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 05. 08. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Ing. D. Štojdl

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ ze 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 07.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 05.09.2011 OD

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 05.09.2011 OD ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 05.09.2011 OD 16,00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Košťany ve 2. patře budovy Přítomno 12 členů

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny "Živé město 2016" Subjekt žádá schváleno

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny Živé město 2016 Subjekt žádá schváleno Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4.4. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král Program jednání: 1. Živé město 2016 2. Pořízení

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Stodolovský Ing. Král Program jednání: 1. Smlouva o dílo zpevněná plocha

Více

K bodu č.1. K bodu č.2. Příloha USNESENÍ POŘAD JEDNÁNÍ:

K bodu č.1. K bodu č.2. Příloha USNESENÍ POŘAD JEDNÁNÍ: Příloha USNESENÍ z 25. jednání Zastupitelstva města Prachatice, které se konalo dne 23. dubna 2001. POŘAD JEDNÁNÍ: 1. Zahájení, procedurální záležitosti 2. Majetkové a finanční otázky 3. Závěrečný účet

Více

Usnesení ZM č. 39/2008. Zastupitelstvo města rozhodlo nepořídit změnu ÚPnSÚ Trhové Sviny navrženou Mgr. Františkem Švepešem a Svinenským zvonem, o.s.

Usnesení ZM č. 39/2008. Zastupitelstvo města rozhodlo nepořídit změnu ÚPnSÚ Trhové Sviny navrženou Mgr. Františkem Švepešem a Svinenským zvonem, o.s. Usnesení XII. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 12. května 2008 v zasedací místnosti Městského úřadu v Trhových Svinech. Usnesení ZM č. 38/2008. Zastupitelstvo města vydalo

Více

Datum jednání. 23.4.2014 p.jakob ihned

Datum jednání. 23.4.2014 p.jakob ihned 63-4/14 Program ZM se upravuje a doplňuje následovně: - Doplňuje se materiál k bodu č. 9 Čerpání rozpočtu za leden až březen 2014 - Doplňuje se materiál k bodu č. 11 Zápis z FV dne 14. 4. 2014 - Doplňuje

Více

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: J.Kuklová Zasedání

Více

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují. řádné zasedání rady města RM 318 (ve volebním období 12. zasedání) ze dne: 30.3.2015 kancelář starosty

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují. řádné zasedání rady města RM 318 (ve volebním období 12. zasedání) ze dne: 30.3.2015 kancelář starosty Pro schválení zápisu V řádné zasedání rady města RM 318 (ve volebním období 12. zasedání) ze dne: 30.3.2015 kancelář starosty od 13:00 hodin Pořadová čísla usnesení z této porad 13 422-13 464 STIS Stránka

Více

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13. 05. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. V. Král, Ing. I. Božáková Program jednání: 1. Prodej

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Randa, Mgr. Horňák Ing. Král, p. Hohenberger Program jednání: 1. ZŠ

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Rady Města Žatce konané dne 7.4.2008

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Rady Města Žatce konané dne 7.4.2008 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 10. jednání Rady Města Žatce konané dne 7.4.2008 Usnení č. 272 /08 325 /08 272/08 Schválení programu 273/08 Kontrola usnení 274/08 Žádost o umístění reklamní tabule 275/08 Prodej

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015. Odbor správy majetku. Bezúplatný převod pozemku parc. č. 2781/18 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015. Odbor správy majetku. Bezúplatný převod pozemku parc. č. 2781/18 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014 Usnesení č. 80-93/2014 Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014 Přítomni: Členové rady města: Oldřich Petrášek, Bc. Iveta Uhlíková, Mgr. Karel Pižl, Ing. Miroslav Dvořák Ing. Petr

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 10/2015 konané dne 21. dubna 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 10/2015 konané dne 21. dubna 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 10/2015 konané dne 21. dubna 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický, Ing. Petr Studnička,

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 36328/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 2. listopadu 2015

Více

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Přítomni: Nepřítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové -, Ing. Arch. Zuzana Menšíková,

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 17. jednání Rady Města Žatce konané dne 6.6.2006

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 17. jednání Rady Města Žatce konané dne 6.6.2006 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 17. jednání Rady Města Žatce konané dne 6.6.2006 Usnesení č. 445 /06-496 /06 445/06 Schválení programu 446/06 Kontrola usnesení 447/06 Nájem pozemků historický majetek 448/06 Nájem

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 5. jednání Rady Města Žatce konané dne 23.2.2006

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 5. jednání Rady Města Žatce konané dne 23.2.2006 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 5. jednání Rady Města Žatce konané dne 23.2.2006 Usnesení č. 132 /06-170 /06 132/06 Schválení programu 133/06 Kontrola usnesení 134/06 Nájem zahrádek historický majetek 135/06 Prodej

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin.

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin. Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31. 1. 2011 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Bc. František Kolář k bodu č.4), 9), 10), 11), 12)

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem Ing. N.Bustové Ing. K. Kocina Program jednání: 1.

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 45. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.08.2012

Město Horažďovice. Usnesení z 45. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.08.2012 Město Horažďovice Usnesení z 45. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.08.2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 424/16/2015 schvaluje program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti

Více

Libor Šimůnek, člen rady

Libor Šimůnek, člen rady Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 17/2015 konaného dne 27. 5.2015 od 15:30 hodin v terénu města Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Lukáš Voleman, člen rady Radek Pelc, člen

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 2. schůze Rady města Ralsko konané dne 19. ledna 2015 od 13:10 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 2. schůze Rady města Ralsko konané dne 19. ledna 2015 od 13:10 hodin MĚSTO RALSKO ZÁPIS A USNESENÍ z 2. schůze Rady města Ralsko konané dne 19. ledna 2015 od 13:10 hodin Upravená verze z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Přítomná veřejnost: Petr a Miroslav Havelkovi, Jindřichův Hradec

Přítomná veřejnost: Petr a Miroslav Havelkovi, Jindřichův Hradec 1 Z á p i s č. 7 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 24.03.2011 v 17.oo hodin v Kunžaku ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4.

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání:

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Dodatek č.2 ke smlouvě o poskytnutí úvěru 2. Vyrozumění ve věci

Více

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 2. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny K. Polák, Ing. J. Polák, Ing. I. Božáková, Ing.V. Král, R. Baštýřová Program

Více

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu 7. 12. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Program jednání: Jan Bělohlav TDI, Stavební poradna s.r.o. Ing.

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Rady Města Žatce konané dne 28.3.2006 Usnesení č. 232 /06-262 /06 232/06 Schválení programu 233/06 Kontrola usnesení 234/06 Bytové otázky 235/06 Podnájemní smlouva 236/06

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

DOŠLO DNE: 29.2.2012 SPISOVÁ ZN.: 5058/2012

DOŠLO DNE: 29.2.2012 SPISOVÁ ZN.: 5058/2012 DOŠLO DNE: 29.2.2012 SPISOVÁ ZN.: 5058/2012 Žadatel: FILSON s.r.o. Se sídlem: Františka Diviše 767/68, 104 00 Praha 10 - Uhříněves Věc: Žádost o koupi části pozemku parc.č. 659/1 - zahrada o výměře 1 748m

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 75. schůzi 29.09.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 49. schůze rady města Mohelnice, která se ko nala dne 18.01.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 795/49/RM/2016 Schválení programu 49. zasedání

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.03.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.03.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.03.2010 Usnesení č. 193 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22. 02. 2010. Usnesení č. 194 Rada města na základě protokolu ze zasedání komise

Více

Zápis. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 5. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny (s pozdějším příchodem p. Mgr. F. Slípky) Omluven: Nepřítomen: Hosté: p.rostislav Vacík (k bodu č.1),

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2.9.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Odvodnění volného prostranství kolem přístavby KD 2. Výsledky

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing.

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing. Město Ostrov Usnesení z 20. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 20. září 2011 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Členové RM: Přítomni: Omluveni: Tajemnice:

Více

158.1 program 16. zasedání zastupitelstva města konaného dne 19.10.2005

158.1 program 16. zasedání zastupitelstva města konaného dne 19.10.2005 U S N E S E N Í 16. zasedání Zastupitelstva města Klimkovic konaného dne 19.10.2005 (upravená verze z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních

Více

~ PROTOKOL. Rozsah kontroly: Plnění přijatých usnesení zjednání Zastupitelstva města

~ PROTOKOL. Rozsah kontroly: Plnění přijatých usnesení zjednání Zastupitelstva města ~ - ~~l ~ r-------- PROTOKOL Do!lodnt: - 8-09- 2010 _ Městský úřad Stráž pod Ralskel o výsledku kontroly plnění usnesení Zastupit ~a m"ě;;;' ~~-~~~~"=~ '&4 za rok 2003-2004-2005-2006-2007-2008-20 Poéolll.lJfph1

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Horňák Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Jaromír Špaček, fa Neogenia

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Soubor usnesení - 10/ZM/2012

Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Konáno dne: 21.11.2012 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 10/426/ZM/12 - Návrhová

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin MĚSTO RALSKO ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin Upravená verze z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Vícepráce v rámci stavby "Areál kasáren Rokycany, bytová zóna - infrastruktura " 6118

Vícepráce v rámci stavby Areál kasáren Rokycany, bytová zóna - infrastruktura  6118 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 10.4.2007 od 15:00:00 do 19:50:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 Usnesení RM č. 40/2014-101 provedení rozpočtového opatření č. 4 na vytvoření položek způsobilých a nezpůsobilých neinvestičních výdajů z přijaté

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický Omluveni: Ing. Petr

Více

17. Letní prázdninový provoz v MŠ zřizovaných městem. Usnesení č. 4146/2010. 18. Výsledky zápisů do ZŠ zřizovaných městem pro školní rok 2010/2011

17. Letní prázdninový provoz v MŠ zřizovaných městem. Usnesení č. 4146/2010. 18. Výsledky zápisů do ZŠ zřizovaných městem pro školní rok 2010/2011 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 134. jednání Rady města

Více

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-07/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov. Předsedající, starosta

Více

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem Zápis č. 10 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 06.06.2016 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Adam Kalous, Ing. Pavel

Více