argus Piccollo + HDIP Manuál

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "argus Piccollo + HDIP Manuál"

Transkript

1 argus Piccollo + HDIP Manuál

2 Manual Edision Argus To Piccollo + HDIP " Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel / Informační panel EDIVISION Seznam programů Hlavní funkce menu program Instalace Ovládací panely systém Hry, Podmíněný přístup USB / externí paměť Internet

3

4

5 Informační panel / Informační panel S "INFO" tlačítko Můţete být v televizi nebo rádio reţimu Informační panel (Informační panel) na v dolní části obrazovky displeje. Tento pruh se zobrazí aţ 10 sekund. Chcete-li změnit čas pro vloţení na informačním panelu: První Stiskněte "Menu" tlačítko a tím otevřete hlavní nabídku. Druhý Navigace pomocí kláves se šipkami vlevo / vpravo poukazují na "program". Třetí Navigace pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů Přejděte na "Nastavení OSD" a stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Vyberte volbu 'OSD čas překročen "se šipkami vlevo / vpravo hodnota v Za druhé off, kterou chcete nastavit (max. 10 s). 5. Stiskněte EXIT Pro opuštění menu. Informační panel v TV nebo rádio reţimu, mnoho informací o běhu programu a vybraný kanál na: - Místo v seznamu programů - Název stanice - Aktuální program (pokud jsou informace k dispozici), včetně času začátku - Následující program (pokud jsou informace k dispozici), včetně času začátku - Název seznamu oblíbených - Čas V-označuje, zda šifrovaný programu je přenášen naznačuje, ţe kanál je k dispozici seznam oblíbených -Chcete-li ukázat, ţe videa textu jsou k dispozici na aktuální program naznačuje, ţe pro program jsou k dispozici informace, Edivision -Chcete-li určit, zda je zvuk ve stereu, Mono, Left, Right je vysílán ukazuje, zda jsou titulky k dispozici- Funkce a nastavení: Pokud se informační panel zobrazí, můţe být zastoupen (nebo dvakrát), stiskněte "INFO" tlačítko Zobrazit podrobné informace o programu můţe být spuštěn (je-li k dispozici). Kdy několik stránek s informacemi jsou k dispozici, můţete pouţít klávesy "Page +" / "PAGE" tím Vyhledejte stránky. Pomocí kláves se šipkami vlevo / vpravo přepínat mezi informacemi z proudu a další program. S červené tlačítko můţete si být více (technické) Informační displej. S EXIT opuštění menu s podrobné Informace. S EXIT zase na informační panel znovu.

6 Edivision - váš elektronický programový průvodce Základy: Edivision je elektronický programový průvodce s vlastní OSD menu. Edivision tady je informace, kterou nabízejí poskytovatelé v různých programových Zobrazení rozsáhle a jasně dar Kromě toho můţete přejít od tady aţ 8 naplánované nahrávání (časovač) program. Všimněte si, ţe ne všechny Vysílače / vysílatelů poţadovat informace týkající se programu. Spuštění programu se společníkem To EDIVISION Klíčovým na dálkovém ovladači. Funkce a nastavení: V závislosti na reţimu se nacházíte, v okně "Edivision" jiné postavena. Pomocí zeleného tlačítka můţete změnit reţim (nyní Další, více, program). Edivision okno reţimu "nyní" V reţimech "teď" a "Další" najdete vlevo nahoře informace o aktuální nebo příští Poslání a stanice v textové podobě, v pravém horním panelu se zobrazí aktuální televizní obraz (v reţimu TV). Ve spodní části najdete aktuální seznam programů, ve kterých si pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů procházet a zvolte tlačítko OK na jinou stanici. Má vysílač programmbeleitende informace budou zobrazeny v seznamu (např. doba trvání mise, v Bar Form, název programu). Můţete také pak takový vstup na stisknutím tlačítka 'REC' pro označit záznam, nebo se v seznamu časovače. Stiskněte tlačítko OK (u.u. opakovaně) a bude, pokud jsou přítomny, se zobrazí podrobné informace o programu. S šipkami doleva / doprava můţete přepínat mezi reţimy Edivision "teď" a "Další".

7 Edivision okno reţimu "Více" V "Více" informace o programu v chronologickém pořadí jsou tabelovány. S Klávesy se šipkami doleva / doprava pro navigaci mezi dobou na stanici informace o programu, Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů, přesuňte kurzor (ţlutý) v seznamu kanálů. U.U. Stále máte stisknout tlačítko OK, kdyţ vyberete jiný kanál a Program související informace, které se zobrazí. Pokud je kurzor v pravém Stránka o názvu programu, můţete stisknout tlačítko OK podrobné informace Zobrazit tento program můţe být (je-li k dispozici). Edivision okna reţim 'jízdní řád' V 'příloze' na levé straně jsou aktuálně vybraný seznam programů a právo Informace o programu ve formě tabulkových týdnů. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava navigaci mezi seznamem kanálů a přehled v týdnu, navigaci pomocí Prev / Next Ty mezi všední den, pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů pro pohyb v příslušném seznamu odpovídající směru. Pokud je kurzor v pravém sloupci na názvu programu, Mohou být zobrazeny po stisknutí tlačítka OK ještě více informací o tomto programu dovolené (pokud je k dispozici).

8 Ve všech reţimech můţete pouţívat tyto funkce a tlačítka: Stisknutím červeného tlačítka se zobrazí přehled stávajících seznamu kanálů (skupiny). S Klávesy se šipkami pro pohyb tohoto průzkumu a stiskněte tlačítko OK pro vloţení na Edivision pouţívat pevnou seznam kanálů. S zelené tlačítko pro vyvolání menu, ze kterého si pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů a Tlačítko OK kaţdém přepínat mezi různými pohledy na Edivision. Se ţlutým klíčem k otevření pop-up menu časovače. Zvolte moţnost "USB / HDD rekordér pokud chcete programovat časových událostí (např. obrázky). Vybrat Spot časovače, pokud chcete vidět, jaké události jsou naprogramovány. Chtěli byste, aby se záznam pro budoucí okamţiku, zvolte Point 'USB / HDD rekordér "od. Pouţijte následující okno nyní procházet mezi Menu, kláves se šipkami nahoru / dolů pro nastavení hodnoty šipek vlevo / vpravo a Stiskněte tlačítko OK. Následující nastavení v 'TIMER "se provádí: Časovač číslo: Při volání menu časovače automaticky další (zdarma) programovatelný časovač spínač. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava nebo Tlačítko OK a šipkami nahoru / dolů pro přepínání mezi časovače. Změna Můţete naprogramovat aţ 8 různých událostí. Časovým programem: Časovač Sluţba: Nádraţí: Datum: Čas zahájení: Doba trvání: Definovat reţim kvality záznamu. Můţete si vybrat, zda Být vnímavý Jednou, Denně, Týdně nebo Měsíčně provádí měl. Pro televizní záznam, dáte sem poloţce Sluţba 'Nahrávání TV Států, rádio To stanic stanic nahrávání rozhlasu. Definovat pevné stanice. Zde můţete definovat (start) datum přijetí. Určete počáteční čas nahrávání. Délka záznamu nastavit zde (délka záznamu). Pohotovostní reţim u konce: Zde můţete určit, zda je přijímač po uţití Přepnutí do pohotovostního reţimu. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění menu časovače. Uţ jste provedli změny a chcete Ponechat, potvrďte "ano" v zobrazeném dialogovém okně. Poznámka: Můţete se chybová zpráva. I.d.R. pak máte špatný čas zahájení nebo daný nesprávné datum. Zkontrolujte si své údaje! Také si všimněte, ţe záznam můţe být úspěšná pouze pokud v plánovaném čase a vhodné paměťové zařízení USB je připojeno k přijímači. Můţete odejít 'Edivision' tím, stisknutím tlačítka EXIT.

9 Program Seznam Na tlačítko OK na dálkovém ovladači nebo na přijímači volání v TV nebo rádio reţimu na Seznam programů. Okno seznamu programů mohou být prezentovány ve dvou formách: ve výchozím zobrazení a zjednodušený pohled. Chcete-li změnit zobrazení seznamu programů: První Zavolejte na tlačítko menu na hlavní menu a navigaci pomocí kláves se šipkami na Menu zvolte "program" a poté "Upřesnit nastavení". Druhý V bodě 'tv seznamu vybrat "si můţete pomocí šipek pro zobrazení seznamu programů soubor (standardní jedno /). Třetí Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění menu. Seznam programů v výchozí zobrazení Ve standardním vzhledem k seznamu programů je rozdělen do tří sloupců. V levém sloupci najdete Kategorie, které jsou v prostředním sloupci, pokud existují, sub-displeje. Na Můţete si najít ty správné kanály, které jsou zahrnuty ve zvolené kategorii. S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo na dálkovém ovladači přepínat mezi sloupy, pomocí kláves se šipkami Listování nahoru / dolů v jednom sloupci a stránka tlačítka pro procházení mezi stránkami. Pokud jste vybrali v levém sloupci hlavní skupiny "Oblíbené", můţete v prostředním sloupci stisknutím červeného tlačítka se šipkami nahoru / dolů a OK tlačítko, uspořádání Oblíbená změna. Pokud je kurzor v pravém sloupci můţete: Zelené tlačítko: Ukazuje, pokud existují, na vybraném kanálu vztahující se k programu Informace v podobě Edivision na. Ţluté tlačítko: Otevře se okno Moţnosti. Můţete pouţít vybraný kanál na Oblíbená, zámek, přeskočte na značku, odstranění a / nebo Přejmenování. Modré tlačítko: Můţete řadit kanály podle různých kritérií. FIND tlačítko: Tlačítko OK: Hledáte pro vstupní obrazovky pro stanice, ze které mohou být pouze Iniciály vědět. Po stisknutí tlačítka OK a vybraný kanál do aktivního kanálu.

10 Zjednodušený seznam programů Ve zjednodušeném pohledu seznamu programů, přesunout šipkami doleva / doprava mezi seznamy oblíbených, pomocí kláves se šipkami se můţete pohybovat nahoru / dolů v seznamu řádek po řádku, pomocí Page + / Page-scroll stránku po stránce. Po stisknutí tlačítka OK se vybraný kanál aktivní kanál. Nechte Progammliste (standardní nebo zjednodušená verze) stisknutím EXIT.

11 Menu program, organizování sluţeb Upravit Oblíbené Další nastavení, OSD nastavení, organizování sluţeb V tomto menu můţete vytvořit svůj seznam kanálů (y) pro televizní nebo rozhlasové stanice. Poznámky: Ujistěte se, ţe reţim, ve kterém je přijímač. Chtěli byste rádiového Upravit List sluţby, musí přijímač se nachází v reţimu rádia. Tlačítko TV / Radio Můţete přepínat mezi TV a rádia. Základy: V levém sloupci menu, můţete najít seznam stanic současně Zvolená stanice Seznam v levém sloupci, symboly pro 'Move je,' blok ',' Smazat ' "Přejmenovat" a "Skip". S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete přepínat mezi sloupce v nabídce Okno tam a zpět změnit, s Nahoru / dolů přesuňte kurzor v příslušném sloupci nahoru nebo dolů. Jeden nebo více kanálů, můţete stisknout tlačítko v levém sloupci OK Označit. S červené tlačítko Můţete zobrazit seznam Všechny seznamy kanálů / kanál skupiny a vyberte si podle toho., Ve kterém seznamu hrajete v titulku okna zobrazit.

12 S zelené tlačítko jsou další moţné varianty. Máte následující Volby: Vybrat vše: Všechny stanice jsou označeny. Zrušte zaškrtnutí políčka Všechny kanály jsou vypnutá. vše: Ostatní si vybrat: Tam jsou označeny všechny kanály, které dříve nebyly označeny. Vyberte TP: To je místo, kde se všechny sluţby transpondéru být označeny. S Stiskněte tlačítko 'Vyhledat' Můţete rychle vyhledat kanály (název). Po stisknutí tohoto tlačítka Hledání okno. Vstup do vyhledávacího pole pomocí písmen a čísel pole, který se Klávesy se šipkami a stisknutím OK. Jízdy Není-li v současném seznamu Kanály jsou nalezeny odpovídající počátečních příznaků, ty na levé straně zobrazit. S EXIT opustit vyhledávací okno. Přesunout kanál: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, které chcete přesunout. Druhý Nyní přejděte na šipku na pravé straně menu a navigace Kurzor pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů ikonu na 'Přesunout'. Ikona je zabarvena zvýrazněny. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK Nyní pouţijte Klávesy se šipkami nahoru / dolů zvoleného kanálu v seznamu na. Krok Můţete také přejít na stránku tlačítek. Stisknutím OK opustil stanici na novém místě a způsobu "Move" je vlevo. Tip: Můţete přesunout více stanic současně první místo v seznamu stanic (Levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak bylo vysvětleno výše Postupujte podle kroků 2-5 vedení. Chcete-li blokovat kanálu: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, který si můţete zamknout chcete. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů ikonu na bloku, ". Ikona je zabarvena zvýrazněny. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. V seznamu kanálů se objeví za kanál je nyní Registrujte se pro "Locked". Tip: Můţete zamknout více kanálů současně první v seznamu kanálů (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak vysvětlil výše uvedené kroky 2-3 provést. Při výběru zablokovaného kanálu, budete vyzváni k zadání kódu. V opačném případě bude vysílač se nezobrazí.

13 Pro odemknutí kanálu: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na stanici, který se zavřel je. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor na ikonu pro 'bloku ". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK nebo zavedenou vámi a kód Stanice bude odblokován. V seznamu kanálů, je odstraněn "Gesperrt" ikona. Tip: Můţete odemknout více kanálů současně první v seznamu kanálů (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak vysvětlil výše uvedené kroky 2-3 provést. Chcete-li odstranit stanice: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, které můţete mazat chcete. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor na ikonu "Odstranit". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je odstraněn ze seznamu. Tip: Můţete smazat více kanálů současně první v seznamu kanálů (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak vysvětlil výše uvedené kroky 2-3 provést. Chcete-li přejmenovat kanál na: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů na vysílači, které chcete přejmenovat. Druhý Přechod na pravé straně menu se šipkou vpravo a přesuňte Kurzor na ikonu na moţnost Přejmenovat. Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Okno s vstupního pole. S Klávesy se šipkami a OK vybrat Známky a dopisy. Můţete odstranit poslední znak (váš vstup), a ve schránce kurzor na znak - navigace '<'. Dodávají prostor, Pomocí kláves se šipkami na charakteru - navigace ". Zadání potvrďte pomocí navigaci pomocí kláves se šipkami na povrchu "OK". Nový název je Seznam kanálů přes. Můţete zadat okno kdykoli EXIT odejít a zrušit operaci.

14 Přeskakování kanálů Nemáte-li odstranit seznam kanálů, ale nejsou zobrazena, je moţné Stanice při procházení seznamu jednoduše přeskočit. Chcete-li označit odesílatele přeskočit: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu programů na kanále, který pro vás Přeskočit známky (tedy mapu) chtějí. Druhý Jít na pravé menu a přejít kurzorem na ikonu "Přeskočit". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte tlačítko OK. V seznamu programů se objeví za kanál je nyní Registrujte se pro 'kontejneru' na tj. Při procházení seznamu, zatímco TV nebo rádio reţim Vysílač je přeskočen. Ukončíte menu "Úpravy televizních kanálů stiskem EXIT. Změnili jste dělal, zobrazí se dialogové okno, kde budete vyzváni ke změně tohoto. Potvrzují Výběrem 'Ano' se změny v nastavení. Poznámka: Pokud nezvolíte 'Ano' stanice budou odstraněny, přesunuty a / nebo uzamčen. Zvolíte-li "ne" Ţádné změny se uloţí. Upravit Oblíbené V tomto menu můţete nastavit své oblíbené seznamy kanálů pro televizní a rozhlasové programy. V Oblíbené seznamy, můţete uspořádat své oblíbené místo nebo oblíbenou rozhlasovou stanici a vysílač proto uţitečné rozšíření Dar. Základy: Tato nabídka je rozdělena do tří sloupců. Na levé straně najdete seznam dostupné kanály, v závislosti na indexu, který jste si zvolili. Na pravé straně Aktuálně vybraný seznam oblíbených. Ve středu najdete ikony pro 'Přidat', 'Odstranit' "Přesunout" a "Přejmenovat".

15 S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete přepínat mezi sloupy tam a zpět mezi nimi, s Nahoru / dolů přesuňte kurzor do příslušného seznamu nahoru nebo dolů. Jeden nebo více kanálů, můţete stisknout OK Označit. Jste-li v levém sloupci, můţete se obrátit červené tlačítko Přehled všech Seznamy (s výjimkou seznamu oblíbených kanálů) lze zobrazit a pomocí šipek a tlačítka OK a Vyberte si jinou skupinu / seznam., Jehoţ seznam je uveden, můţete vidět v záhlaví levém sloupci. S zelené tlačítko jsou další moţné varianty kanálu výpisy. Mají tyto moţnosti: Vybrat vše: Všechny stanice jsou označeny. Zrušte zaškrtnutí políčka Všechny kanály jsou vypnutá. vše: Ostatní si vybrat: Tam jsou označeny všechny kanály, které dříve nebyly označeny. Vyberte TP: To je místo, kde se všechny sluţby transpondéru být označeny. Jste-li v levém sloupci, můţete pouţít Stiskněte tlačítko 'Vyhledat' brzy po Název stanice vyhledávání. Po stisknutí tohoto tlačítka, vyhledávací okno. Vstup Vyhledávací pole je písmeno a číslo pole, které se Klávesy se šipkami a tlaky OK. Jízdy Pokud kanály v seznamu našel s odpovídajícími počátečními příznaky, Budou zobrazeny na levé straně. S EXIT nechte Hledat okno. S '' tlačítko FAV můţete změnit Oblíbené seznam prohlíţet nebo upravovat. Stiskněte "FAV" tlačítko Chcete-li zobrazit přehled oblíbených seznamů. Vybrat s Nahoru / dolů a OK Oblíbené seznam, který můţete upravit chcete. Seznam se zobrazí na pravé straně menu. Na levé straně Stanice označené symbolem, který je jiţ ve vybraném seznamu oblíbených. Jsou Chcete-li přidat odesílatele do seznamu oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu kanálů v levém menu v okně Vysílač, který chcete přidat. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přidat". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je umístěn na konci seznamu oblíbených poloţek. Na na levé straně menu kanálu je označen symbolem. Tip: Můţete přidat více kanálů současně do seznamu oblíbených kliknutím na první Seznam kanálů (levé menu strana) s OK odpovídající vysílač a pak vyberte horní vysvětlil provést kroky 2-3.

16 Pro odstranění kanálu ze seznamu oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu oblíbených poloţek v pravém podokně, klepněte v nabídce Vysílač, který chcete odstranit. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Odebrat". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je odstraněn ze seznamu oblíbených poloţek. Na levé straně menu vysílače je jiţ označena symbolem. Tip: Můţete odstranit více stanic najednou z seznamu oblíbených poloţek, které jako první v Oblíbené seznam (na pravé straně menu) se OK Vyberte příslušný kanál a proveďte kroky 2-3, jak výše uvedené. Chcete-li přesunout kanál z oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu oblíbených poloţek v pravém podokně, klepněte v nabídce Vysílač, který chcete přesunout. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přesun". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK Nyní pouţijte Nahoru / dolů přesunout vybraný kanál. Vysílač se pohybuje v seznamu nahoru nebo dolů. Stisknutím OK opustil stanici na novém místě a způsobu je "Move" je vlevo. Tip: Můţete přesunout více stanic současně první místo v seznamu stanic (Levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál, a pak bylo vysvětleno výše Postupujte podle kroků 2-5 vedení. Chcete-li přejmenovat oblíbených seznam: První Stiskněte "FAV" klíč a vyberte ze seznamu oblíbených poloţek, které můţete přejmenovat chcete. Druhý Jděte nyní ve střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přejmenovat". Je zvýrazněna ikona. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Okno s vstupního pole. S Klávesy se šipkami a OK vybrat Známky a dopisy. Můţete odstranit poslední znak (váš vstup), a ve schránce kurzor na znak - navigace '<'. Dodávají prostor, Pomocí kláves se šipkami na charakteru - navigace ". Zadání potvrďte pomocí navigaci pomocí kláves se šipkami na povrchu "OK". Můţete zadat okno kdykoli s EXIT opustit, a tak operaci zrušit. Ukončíte menu "Úpravy oblíbené" stisknutím EXIT. Změnili jste dělal, zobrazí se dialogové okno, kde budete vyzváni ke změně tohoto. Potvrzují Výběrem 'Ano' se změny v nastavení. Poznámka: Pokud zvolíte "Ano" být odstraněny ze seznamů oblíbených kanálů, se stěhoval a / nebo přidat nebo změnit názvy seznamů oblíbených. Zvolíte-li 'Ne' Nebyly provedeny ţádné změny.

17 Další nastavení, TV seznam, vyberte: Auto titulky: Přejít do pohotovostního reţimu: Displej v pohotovostním reţimu: Dálkové výběr kanálu: Zde můţete určit, jak program by měl být angzeigt seznam. K dispozici je zjednodušený (TV film prostě seznam) a podrobná Displej (TV standardní seznam). Dej to sem, zda stávající titulky automaticky, který bude zobrazen nebo ne. Zde můţete nastavit čas v minutách, ve kterém Přijímač přechod do pohotovostního reţimu (měl by být 30 minut aţ 3 Hodin). Zde můţete zadat, zda přední displej na přijímači v Pohotovostní reţim zapnutí nebo vypnutí by měla být. Máte více zařízení z 'rodiny Argus', můţete Sada dvou kanálů, které reagují na přijímači měl. Vezměte prosím na vědomí: Uţ jste postojem To RC1 'nebo' RC2 'na ujistěte se, ţe i přes dálkové ovládání úroveň je nízká. Nastavení Dálkové ovládání k převzetí "RC1/RC2" tlačítko dříve. Chcete-li zjistit, který kanál na dálkovém ovládání je stanovena: Stiskněte tlačítko dálkového ovládání Tlačítko POWER. Světla za tím Tlačítko POWER umístěna červená LED, takţe si Kanál 1 (RC1) je nastaven. Zelená LED se rozsvítí, tak se Kanál 2 (RC2) byl vybrán. Stisknutím "RC1/RC2" tlačítko na dálkovém ovladači do kanálu. Změna Smyčka Ovládání: Zde můţete určit, zda LNB výstup v LOOP V pohotovostním reţimu k moci (On) nebo (Vypnuto). Ukončíte menu "Různé To stisknutím EXIT. OSD nastavení V tomto menu můţete změnit některá nastavení v nabídce OSD (On Screen Display = on Obrazovka menu změn). OSD Timeout: Pozice: OSD Průhlednost: Obnovit OSD nastavení: Definujte zobrazení trvání stanovených informačních oken. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava na změnu úrovně (od 1 do 10 sekund změnit). Můţete si vybrat, kde se zobrazí informační panel / infobaru by měla být (nahoře / dole). Můţete nastavit průhlednost (transparentnost) z OSD Nastavit menu. Označte jej a klikněte na tlačítko OK - jen nastavit OSD standardní nastavení.

18 Instalační menu Satelitní instalace automatické instalace Satelitní Průvodce Satelitní instalace Vezměte prosím na vědomí před konfiguračního menu, tyto informace: Pro HDTV televize se satelitním příjmem, je třeba satelitní anténa s minimální velikosti 80 cm. Systém by měl být kalibrován s profesionální digitální Fernsehpegelmeßgerät. V závislosti na tom, co budete mít moţnost, zobrazí se v dolní části této úrovně intenzity a která má na kvalitu signálu. Satelit: LNB Type: TP Index: DiSEqC: Umístění: 22K: Polarita: Toneburst: Napájení LNB: Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava ze satelitu, který instalujete chcete. Zde můţete zadat typ LNB. Nastavení transpondéru jeden. Nastavte hodnotu pro DiSEqC. Pomocí motorové ovládání, nastavení zde, protoţe to má být kontrolována. Tento bod můţe být dosaţeno pouze v případě poloţky "typ LNB" není hodnota Mají "univerzální" set. Můţete zde 22 khz zapnutí nebo Vypnuto. 22 khz obvod pro přepínání dolní a horní Frekvenční pásmo pouţívané v LNB. Zde si můţete zvolit polaritu. Tone Burst je další kritérium, které přepínání přijímače mohou dodat. V Tento signál neobsahuje ţádné digitální příkazy, které lze většinou přepínačů Tento signál bude stále hodnocena pozice přepínání. Nastavení Hodnota na 'On "nebo" Off ". Tato poloţka nastavena na "On" nebo "Off". Stiskem červeného tlačítka pro vyvolání menu pro hledání vybraných satelitních kanálů. Následující nastavení lze nalézt v tomto menu: Hledat podle: Typ programu: Zvolte reţim vyhledávání: NIT hledání: Vyberte si mezi hodnotami všechny (vysílač), nebo zdarma (S kanál). Pokud je hodnota přece šifrována a nekódované kanály hledal. Tato moţnost slouţí k určení, zda televize, rozhlasové nebo televizní a rozhlasové stanice by se mělo usilovat. Tato poloţka nastavena na "Manual Hledat" nebo "blind scan 'a. Zde můţete určit, zda NIT (Network Information Table) při hledání mají být pouţity. Navigace pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na tlačítko "OK pro vyhledávání" a poté stiskněte OK spustíte proces vyhledávání. Můţete vyuţít nabídku Okno pouţití na tlačítko Exit odejít kdykoliv.

19 S zelené tlačítko pro přístup k menu pro hledání signálů podle nastavených hodnot bod indexu TP (transpondér index). Nastavení můţete podle těchto kritérií: Hledat podle: Vyberte si mezi hodnotou všechny (vysílač), nebo zdarma (S kanál). Pokud je hodnota přece šifrována a nekódované kanály hledal. Typ programu: Zvolte reţim vyhledávání: Tato moţnost slouţí k určení, zda televize, rozhlasové nebo televizní a rozhlasové stanice by se mělo usilovat. Tato poloţka nastavena na "Manual Hledat" nebo "blind scan 'a. NIT hledání: Zde můţete určit, zda NIT (Network Information Table) při hledání mají být pouţity. Tato hodnota je pouze změnit, pokud máte Mají poloţku 'reţimu vyhledávání Select' nastaven na "manuálního vyhledávání 'SET. Navigace pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na tlačítko "OK pro vyhledávání" a poté stiskněte OK spustíte proces vyhledávání. Můţete vyuţít nabídku Okno pouţití na tlačítko Exit odejít kdykoliv. S modrým tlačítkem pro spuštění automatickou detekci moţných satelitů přes DiSEqC. Byly zaloţeny na vstupech a orientace na druţicových systémů zjištěných druţic, se objeví. Klikněte na tlačítko 'Hledat' k dosaţení těchto variabilní nastavení: Hledat podle: Vyberte si mezi všemi hodnotami (vysílač) nebo zdarma (y kanál). Pokud je hodnota přece šifrována a nekódované kanály hledal. Typ programu: Zvolte reţim vyhledávání: Tato moţnost slouţí k určení, zda televize, rozhlasové nebo televizní a rozhlasové stanice by se mělo usilovat. Tato poloţka nastavena na "Manual Hledat" nebo "blind scan 'a. NIT hledání: Zde můţete určit, zda NIT (Network Information Table) při hledání mají být pouţity. Stiskněte tlačítko OK pro spuštění vyhledávání. Můţete vyuţít nabídku Okno pouţití na tlačítko Exit odejít kdykoliv. S bílé tlačítko (PLAY MODE) zaloţit blind scan na základě výše uvedeného Nastavení. Stiskněte tlačítko 'Mute "umoţňuje umístit upozornění zapnout nebo vypnout. Ukončíte menu 'satelitní instalaci' s tlačítko EXIT.

20 automatické instalace Vyberte pro automatické nastavení parametrů a satelitních vysílačů na. Instalace Přijímač bude zpočátku v první krok k případné satelitů a Druhým krokem (pokud satelity byly nalezeny s dostatečnou intenzitou signálu) na vysílači na zahrnout do seznamu programů. Ukončíte menu 'Automatické nastavení' s tlačítko EXIT. Pomocí tohoto tlačítka můţete vţdy také zrušit instalační proces. Satelitní Průvodce Toto menu vám pomůţe nastavit přijímač podle geografické údaje o umístění satelitního systému typu. Místní délka: Místní šířka: Vypočítat: Nastavte hodnotu délky na místě určit, kde Přijímací zařízení nachází. Nastavte hodnotu pro široké míře těsnosti místě určit, kde Přijímací zařízení nachází. Navigace kurzor s šipkami do tohoto pole a stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Nastavená data z antény se vypočítávají a 2 grafiky zobrazit. Ukončíte menu 'Satellite Guide' stisknutím EXIT.

21 Systém menu Nastavení Jazyky, Ochrana dětí a mladistvých Čas Nastavení Časovač Audio + Video Jazyky, Jazyk nabídky: První audio: Druhé audio: Audio Priorita: Edivision: Jazyk titulků: Teletext: Zde můţete určit jazyk, ve kterém se zobrazují texty v menu. Nastavení jazyka zvuku pro první kanál. Nastavení zvukového jazyka pro druhý kanál. Zde můţete určit, které zvukový reţim přednost (pokud existuje) mají být pouţity. Nastavení jazyka určit, jak elektronické Společenský program, Edivision (EDP) se zobrazí. (Jazyk musí být podporována ze strany poskytovatele programu.) Vloţte zde jazyk pro zobrazení titulků informace, v jakém by měla být. (Jazyk musí být podporována ze strany poskytovatele programu být.) Vloţte zde jazyk, ve kterém teletextu / Teletext informace mají být zobrazeny. (Jazyk potřeby vysílání jsou podporovány.) Necháte jazyk stisknutím tlačítka EXIT.

22 Ochrana dětí a mladistvých V tomto menu můţete pouze zadat PIN kód přístup. Výchozí nastavení PIN kód je: Zamknout: Zámek kanálu: Nové heslo: Potvrdit heslo: Zde můţete určit, zda chcete umoţnit přístup k menu nebo. Odpad Pokud jste si vybrali v tomto bodě hodnotu "On", je Přístup k nabídce má pouze PIN kódu je to moţné. Vysílač bar, Edivision a oblíbené seznamy jsou vyloučeny. Tato moţnost slouţí k určení, zda obecné vysílač můţete zamknout nebo ne. Vloţit sem nové heslo. Zopakujte nové heslo. Ukončíte menu "nezletilé" stisknutím tlačítka EXIT. Čas Nastavení GMT uţivatelé: GMT změnit: Léto: Datum: Čas: Zobrazení času: Vyberte si automaticky "na" a přijímač přijímá data a času Datum (prostřednictvím satelitního signálu). Pokud ji změnit na "vypnuto", můţe Můţete nastavit v následujících bodech Datum a čas sám. Tento bod můţe být dosaţeno pouze v případě poloţky "GMT uţivatele 'volba' na ' byl nastaven. Zde je moţné určit, kolik místní Čas od GMT (Greenwich Mean Time) je jiný. Pro Německo / Rakousko / Švýcarsko / Lucembursko platí: UTC +01:00. Atény / Bukurešť UTC +02:00: / Istanbul. Přejděte pomocí šipek vlevo / vpravo Hodnota, kterou chcete nastavit. Zde si můţete zvolit, zda letní čas je třeba vzít v úvahu. Tento bod můţe být dosaţeno pouze v případě poloţky "GMT uţivatele TO 'off' byl nastaven. Zadejte datum pomocí numerické klávesnice. Tento bod můţe být dosaţeno pouze v případě poloţky "GMT uţivatele TO 'off' byl nastaven. Zadejte datum pomocí číselných tlačítek. Můţete určit, zda se má zobrazit na předním displeji přijímače času by měla být (na) nebo ne (vypnuto). Ukončíte menu 'časové preference států stisknutím tlačítka EXIT. Časovač V tomto menu můţete naprogramovat aţ 8 časových událostí. Kromě Programování nahrávek rozhlasových nebo TV programy můţete také události jako pěkný pozdrav k narozeninám nebo výročí v určitém časovém displeji lze nastavit, nebo se kterým vysílač chcete být probuzen. Informace o nahrávkách lze najít v Edivision sekce.

23 Časovač číslo: Časovým programem: Časovač Sluţba: Probuzení zpráva: Nádraţí: Datum: Čas zahájení: Doba trvání: Při volání menu časovače automaticky další (zdarma) programovatelný časovač spínač. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava nebo tlačítko OK a šipkami nahoru / dolů pro přepínání mezi Přepnout (programované) časovače. Definovat reţim kvality záznamu. Můţete si vybrat, zda Být vnímavý Jednou, Denně, Týdně nebo Měsíčně provádí měl. Vloţte zde stálou sluţbu. Pro záznam, vyberte poloţku "Záznam televizní kanál" nebo 'stanice nahrávání rozhlasu. Chtěli byste konkrétní kanál tak, aby se probudil, pak zvolte "televizní kanál" nebo "Rozhlasové stanice". Vyberte vstupu "zprávu ', máte-li zprávu chcete zobrazit na obrazovce v daném okamţiku. Tato poloţka se zobrazí pouze po přechodu na předchozí nastavení Mít 'zpráva' hit. Můţete přepínat mezi 'narozeniny Hasičské Vybrat 'Jubilee' nebo "Obecně". Tento bod nebude fungovat, pokud ukáţete na trase Timer sluţby ', která Dělali setting 'zprávu'. V opačném případě, umístěte vysílač zde Určit, co budete střílet, nebo co bude vzbudil chcete. Zde můţete definovat (start) datum přijetí. Určete počáteční čas nahrávání. Tato poloţka můţe být změněno pouze pokud máte poloţky "Timer Service" buď hodnotu 'kanály nahrávat televizní' nebo hodnota 'Záznam rádiové Stanice si stanovili. " Pak dal sem nastavit délku záznamu (Délka záznamu). Pohotovostní reţim u konce: Tato poloţka můţe být změněno pouze pokud máte poloţky "Timer Service" buď hodnotu 'kanály nahrávat televizní' nebo hodnota 'Záznam rádiové Stanice si stanovili. " Pak si můţete určit, zda přijímač je přechod k zařazení do pohotovostního reţimu. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění menu časovače. Uţ jste provedli změny a chcete Ponechat, potvrďte "ano" v zobrazeném dialogovém okně. Poznámka: Můţete se chybová zpráva. I.d.R. pak máte špatný čas zahájení nebo daný nesprávné datum. Zkontrolujte si své údaje! Poznámka: Všimněte si, ţe snímek můţe mít úspěch pouze tehdy, pokud v plánovaném čase a vhodné paměťové zařízení USB je připojeno k přijímači. Poznámka: Seznam všech naprogramovaných časovačů jsou následující: Kdyţ v reţimu TV Edivision tlačítko, pak ţluté tlačítko a vyberte pop-up menu okně 'Timer list ". Audio + Video Mód zobrazení: Poměr reţim: Video: Vyberte si mezi moţností Auto, Native TV, 720p_50, 720p_60 nebo 1080i_ i_60 ven. Zde můţete určit, ţe to, co zobrazuje obraz s poměrem stran měl. (16:9, 4:3 PS, 4:3 LB, CAR) Vyberte barevný reţim pro reprodukci obrazu. Digitální audio výstup: Zde můţete zadat reţim, ve kterém digitální audio výstup mělo fungovat.

24 Systém menu Informace Vðchozí aktualizaci z USB / HDD Zpět na USB / HDD Informace Zde si můţete prohlédnout informace o zařízení. Tyto informace se mohou stát důleţité, pokud chcete kontaktovat svého prodejce. Můţete také najít Verze přijímače softwaru. Ukončíte menu "informace" stisknutím tlačítka EXIT. Vðchozí Vyberte jednu z následujících poloţek s Nahoru / dolů a stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Tovární nastavení: Odstranit všechny kanály: Uloţit jako výchozí: Tento bod je váš přijímač zpět do straně softwaru Stav po výrobě. Po zvolení tlačítka OK zadejte PIN kód (i.d.r. 0000). Po tom, Okno s varováním. Zde se zrušují seznam kanálů. Aktuální konfigurace je moţné stáhnout jako výchozí. Soubor Ukončíte menu 'default' stisknutím EXIT. aktualizaci z USB / HDD Základy: V tomto menu můţete jít do kdy vhodným USB pro ukládání dat je připojen a uznané přijímače. V opačném případě tato nabídka není přístupný.

25 Dalším předpokladem pro 'update z USB / HDD "je, ţe USB pro ukládání dat, vhodný software soubor uloţen. Tento soubor s příponou ". Abs", můţete pouţít PC s připojením na internet z internetového serveru Argus Piccollo plus HDIP 'na staţení: Uloţte staţený soubor z počítače do zařízení USB datového a zástrčkou Tato datová paměť do USB portu Hasičské Argus Piccollo HDIP plus '. Poznámka: Rychlost aktualizace přes USB můţe záviset na organizaci Údaje o paměti USB. Doporučuje se, aby médium USB na prvním místě "HDD ve formátu 'menu' USB '/' Paměť informace" připravit (do formátu, počínaje ţluté tlačítko) a pak software, soubor (. ABS) uloţit. Otevřít soubor: Aktualizace reţim: Start: Pokud přijímač na paměťové zařízení USB soubory nalezeno pro aktualizaci ukazuje to na ně. Můţete pouţít klávesy se šipkami nebo stisknutím tlačítka OK, soubor Aktualizace nastavení. Pokud není soubor nalezen, bude to s "Ţádný soubor" zobrazit. Pomocí šipek a tlačítka OK můţete nastavit, které části Software by měl být aktualizován. Nastavili jste softwarový soubor a aktualizační reţim, při navigaci Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na 'start'. Stiskněte tlačítko OK a spustí proces aktualizace. Vezměte prosím na vědomí: Aktualizace softwaru se spustí okamţitě po stisknutí tlačítka OK, a nesmí být přerušen být. Ukončíte menu 'aktualizaci z USB / HDD "stisknutím tlačítka EXIT. Zpět na USB / HDD Základy: V tomto menu můţete jít do kdy vhodným USB pro ukládání dat je připojen a uznané přijímače. V opačném případě tato nabídka není přístupný. Zálohování souboru: Zadejte název souboru pro záloţní soubor. Stisknout Tlačítko OK se zobrazí písmeno a číslo pole a stisknutím tlačítek se šipkami a tlačítkem OK pro termín záloţní soubor. Poslední znak odstranit tím, ţe Letter Box s šipkami na povrch "<-" a přejděte Stiskněte tlačítko OK. Potvrďte zadání navigací OK oblasti a stisknutím tlačítka 'OK' tlačítko na dálkovém ovládání. S "Exit" tlačítko zavřete dialogové okno. Zálohování na USB / HDD: Navigace pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na poloţku nabídky a Stiskněte pro spuštění zálohování, stiskněte tlačítko OK. Ukončíte menu "Backup USB / HDD" stisknutím tlačítka EXIT.

26 Menu Hry Tetris Snake Othello Tetris Základy: Uspořádat padající bloky tvoří souvislé řady. Funkce a nastavení: Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů přejděte vpravo v nastavení. Pouţijte místo "Nastavení" se šipkami doleva / doprava na (rychlost) třídy (1-10) souboru. Pouţijte místo "Delete" na tlačítko OK pro resetování bodů shodují. Vyberte 'start' a spustit stisknutím 'OK' tlačítko hra. Pomocí kláves se šipkami (vlevo / vpravo / dole) pro ovládání uspořádání padajících kamenů. Můţete odejít 'Tetris' tím, stisknutím tlačítka EXIT. Snake Základy: Zkontrolujte, nejdelší had. Funkce a nastavení: Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů přejděte vpravo v nastavení. Pouţijte místo "Nastavení" šipek vlevo / vpravo se (rychlost) třídy (1-7) souboru. Pouţijte místo "Delete" na tlačítko OK pro resetování bodů shodují. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na "Start" a Začněte stisknutím tlačítka 'OK' hru. Pomocí kláves se šipkami (vlevo / vpravo / nahoru / dolů) ke kontrole 'had' na hřiště více ve směru na zelené louce. Pokud je toto pole je dosaţeno, prodlouţit linku. Hra je u konce, Pokud byste se dotkli hranice nebo 'had' sám. Nechala hry "had" stisknutím tlačítka EXIT. Othello Základy: Na začátku hry jsou čtyři kameny v předem dohodly na palubě. Na začátku budete mít dotázáni, zda chcete hrát s černou. Dejte kámen na prázdné pole vodorovně, svisle nebo šikmo přiléhající k obydlené oblasti. Pokud kámen byl poloţen, všechny kusy oponenta, které zahrnují mezi nové Dlaţdice a kámen jiţ nastavili svou vlastní barvu, jsou upraveny v barvě. Cílem hry je na Konec maximální počet vlastních kamenů na desce mít. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů přejděte vpravo v nastavení. Pouţijte místo "Nastavení" se šipkami doleva / doprava pro výběr třídy (1-3) soubor. Pouţít volbu "Odstranit" OK tlačítko Chcete-li obnovit body shodují. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů na "Start" a stiskněte začátek 'OK' tlačítko hra. Pomocí kláves se šipkami (vlevo / vpravo / nahoru / dolů) pro navigaci na hrací pole, tlačítkem OK Dali kámen. Nechala hry "Othello 'tím, stisknutím tlačítka EXIT.

27 Podmíněný přístup do menu Smart Card Common Interface Smart Card Základy: K dispozici máte čtečku čipových karet (čtečka) se systémem Conax. Pokud pouţíváte karty od různých výrobců zaplatit programy zde můţete vyuţít mnoho Programy, které jsou k vidění šifrována pomocí tohoto systému. V tomto menu najdete Informace o čipové karty, které jste vloţili do slotu. Slot 1: Smart Card zpráva: MSG timeout: Označuje, zda kartu ve slotu 1 byl zapojen. Zde můţete určit, zda informace o vloţené kartě, který bude zobrazen nebo ne. Zadejte mnoţství informací, časové karty, který bude zobrazen. Ukončíte menu 'smart card' tím, stisknutím tlačítka EXIT. Common Interface Základy: To vám nabízí CI slotu je k dispozici. Pokud jste karty a Cams z Dodavatelé pouţívají různé platební programy zde můţete vidět mnoho programů, s Kaţdý operační systém jsou šifrovány. V tomto menu najdete informace o tlačil modul. Slot 1: Údaj, zda modul je k dispozici. CI zpráva: Zde můţete nastavit, zda chcete zobrazit informace o pouţité modul by měla být. Ukončíte menu 'Common Interface' tím, stisknutím tlačítka EXIT.

28 Poznámka: V nabídce "USB" je dosaţeno pouze v případě vhodné paměťové zařízení USB je připojen a byl detekován přijímačem. Menu USB / externí paměť Seznam souborů Informace o skladování PVR nastavení USB / HDD Speed Test Odstranit USB! Seznam souborů Poznámka: Tato poloţka je zakázáno, pokud jeden / více záznamů (y) jsou prováděny. Základy: Tato nabídka zobrazuje existující soubory a sloţky na paměťové zařízení USB. Výběrem příslušné ikony v panelu nástrojů, můţete určit, jaký typ Soubory mají být zobrazeny.

29 Ikona Význam Zobrazení hudebních souborů (MP3) Zobrazení obrazových souborů (JPG) Zobrazit video Zobrazení fotografií Zobrazení software / nastavení souborů (. Abs) Zobrazit všechny soubory Počet nalezených fotografií a obrazové soubory se zobrazí jako miniatury na pravé straně nahoře, našel MP3 soubory lze přehrávat. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava můţete v panelu nástrojů. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů OK tlačítko procházet adresářovou strukturu. Uţ fotografií nebo MP3 soubory lze nalézt Díváte se na něj stiskem tlačítka OK a poslouchat. Pokud více obrazových souborů v Sloţka začíná stiskem tlačítka OK hrát v reţimu prezentace. Prezentace reţim nechat se tlačítko EXIT. Pokud více MP3 souborů ve sloţce jsou v pořadí hrál. Stiskem červeného tlačítka prezentace na ubíhajícího času mezi snímky set (1-9 sekundy). Nastavte časovou hodnotu "Off", pouţijte reţim Slide Show Klávesy se šipkami nahoru / dolů se přesuňte na další / předchozí obrázek. Můţete také určit, zda Seznam obrázků, který bude zobrazen opakovaně (zapnuto / vypnuto). Stiskněte tlačítko EXIT pro Přerušit. Pomocí zeleného tlačítka vyvoláte nabídku moţností, co jste seřazení souborů ve sloţkách můţe. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění tohoto menu. S modrým tlačítkem můţete všechny MP3 soubory v adresáři je "seznam skladeb" pro Přidání hudebních souborů. Věděli jste hrát lists "s modrým tlačítkem vytvořit soubory nebo přidat vám k tomu Podívejte se na ţluté tlačítko opustit. Zobrazí v editoru seznamu skladeb, můţete pouţít Kláves se šipkami pohybovat nahoru / dolů v seznamu, s červeným tlačítkem (přehrávání) záznamu (jeden soubor) "Start", ţluté tlačítko pro odstranění souboru ze seznamu skladeb a modré s Všechny klíčové poloţky k odstranění. Opakovaným stiskem modrého tlačítka, všechny Označení odstraněny. Necháte play-list editor, stiskněte tlačítko EXIT. Změnili jste dělal, dialogové okno, ve kterém můţete tyto změny potvrdit (ano).

30 Věděli jste, spustit soubor MP3 nebo seznam skladeb pro přehrávání, můţete pouţít "Set PLAYMODE 'klíč, pokud opakování se uskuteční. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění menu "File List". Věděli jste, vytvářet playlisty nebo změnila, dialogové okno kliknutím na Uloţit skladeb na paměťové zařízení USB můţe. Informace o skladování V tomto menu najdete informace o připojeném zařízení USB. Objem: Zobrazí jméno. Celková velikost: Zobrazuje celkovou kapacitu paměti. Free Velikost: Zobrazuje volný prostor. Rec Velikost: Ukazuje potenciál ukládat nahrávky. TMS Velikost: Ukazuje moţný prostor pro TimeShift. Systém souborů: Zobrazí souborový systém. Máte moţnost USB paměti stisknutím ţlutého tlačítka (HDD Format) na. Formátu V 'Formát HDD "můţete určit, který systém souborů s USB zformátování paměti (FAT / NTFS). Vezměte prosím na vědomí, ţe všechny existující Soubory na této paměti USB flash. S modrým tlačítkem se zobrazí nabídka pro nastavení DVR (Digital Video Recording) Funkčnost. Můţete určit, zda pouze obrázky nebo jak TimeShift moţné pouze měl. Všimněte si, ţe tento bod má význam aţ po formátování, tj. není-li Údaje o USB paměti jsou uloţeny. Ukončíte menu 'nahraných souborů "stisknutím tlačítka EXIT.

31 PVR nastavení Poznámka: Tato poloţka menu je k dispozici pouze paměťové zařízení USB s Rychlost zápisu více neţ 25Mbit / s zapojena a uznané přijímače byl. To Menu je také inhibována, kdyţ jeden / více záznam (y) jsou prováděny. TimeShift TimeShift pro zařazení: Šifrovaný záznam: HDD doba spánku: Zde si můţete TimeShift funkce zapnout nebo vypnout. Tato poloţka můţe být změněno pouze pokud máte pod 'TimeShift Hasičské Hodnota "k" jste nastavili. Zde můţete nastavit, ţe na Získejte záznamu TimeShift funkce zůstává. Zde můţete určit, zda zařazení šifrována Programy by měly být moţné. Tato moţnost slouţí k určení, zda a kdy se USB uzavřena disk bude uveden do reţimu spánku. Ukončení menu "Nastavení PVR stisknutím tlačítka EXIT.

32 USB / HDD Speed Test V tomto menu volby můţete měnit rychlost připojených USB zařízení. Určení V okně výsledků je moţná rychlost přenosu / Paměť Rychlost zápisu displej a skladování, zda s vysokým rozlišením Televizní programy je nyní moţné. Kromě toho je stanoveno, kolik stanic nahrávat současně můţe být. Ukončíte menu 'USB / HDD Speed test' stisknutím tlačítka EXIT. Odstranit USB! Tato poloţka menu umoţňuje odstranit připojený USB storage bezpečí. Tj. všechny poţadavky, které popravuje systém do této paměti se zastavilo, takţe ţádné Ztráta dat kvůli poţadavkům přijímače systému nastat. Poznámka: Můţete dosáhnout stejné vámi (mimo menu) tlačítko na USB Dálkové ovládání.

33 Web Menu, Místní nastavení sítě http aktualizace Předpověď počasí (počasí) RSS čtečka, Místní nastavení sítě Poznámka: Jde o IP adresu, masku podsítě, výchozí brána, DNS upřednostňované a alternativní DNS jsou jen dosaţeno, kdyţ je bod nastaven 'DHCP' hodnotu "off". DHCP: IP adresa: Maska podsítě: Pokud pouţíváte DHCP server v síti, můţete si dát Přijímač můţe automaticky přiřadit IP adresu. Nastavit na Hodnota "k". Nepouţívejte DHCP v síti, zadejte odpovídající hodnoty v těchto bodech ručně. Zadejte nepouţitou IP adresu ze sítě. Zadejte příslušnou masku podsítě pro síť. Brána: Zadejte IP adresu z brány do internetu. Preferované DNS: Zde můţete zadat IP adresy pro tzv. Name Server (DNS server). Určete Alternativní DNS: Zadejte IP adresu pro alternativní Name Server (DNS server). Mac Adresa: Tento bod je uveden na straně hardwaru a zobrazuje ID Síťové rozhraní. Tento bod není moţné změnit. Poznámka: Slouţí k zadávání čísel, číselných tlačítek na dálkovém ovladači. Ukončíte menu 'Nastavení' místní sítě stisknutím tlačítka EXIT.

34 http aktualizace Ruční upgrade URL: Zadejte adresu souboru, který drţí nový přijímač software. S Klávesy se šipkami doleva / doprava pro navigaci linii mezi písmeny. Pro vstup pomocí numerických kláves nebo abecední. Speciální znaky jsou přístupné přes klávesu 0 S zelené tlačítko pro přepínání mezi velkými a malými písmeny. Stiskněte ţluté tlačítko Chcete-li odstranit znak. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění menu 'ruční upgrade'. Stiskem červeného tlačítka provést upgrade. Zobrazí se dialogové okno, ve kterém Můţete si vybrat část softwaru, která bude aktualizována. Po výběru a Potvrzení proces začíná a prochází několika fázemi: Připojení Ting... Download... Odstranit... Psaní... Restart... Automatické upgrade Výběrem této poloţky menu, přijímač snaţí se serverem továrního nastavení připojit se z Edision. Správný kabel a konfigurace sítě podle správné hodnoty ve stavu poloţky menu 'Network Settings' je spojen s přijímačem a načte seznam souborů ze serveru. Tam, kde se zobrazí název souboru, datum, čas a velikost souboru. Vyberte soubor softwaru na typu souboru. "Abs" a stiskněte červené tlačítko. V objevit dialogovém okně si můţete zvolit část softwaru, která bude aktualizována měl. Po výběru se spustí proces aktualizace a prochází několika fázemi: Připojení Ting... Download... Odstranit... Psaní... Restart... Pokud jste začali proces upgradu, můţete pouţít menu "Auto upgrade ', stiskněte EXIT tlačítko pro ukončení.

35 Předpověď počasí (počasí) Díky této funkci se můţete přihlásit k existujícímu připojení k internetu a aktuální Údaje o počasí v příštích dnech na daném místě můţe zobrazit. Stiskněte zelené Button a pouţití pro výběr a procházení dopis pole se šipkami a Tlačítko OK zadat nové umístění. Pro potvrzení přejdete na OK a pole Stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači. Pokud jste definovali více místa, můţete pouţít klávesy se šipkami nahoru / dolů mezi Údaje o počasí z různých míst změn. Pomocí kláves se šipkami přejděte doleva / doprava a zase zpátky před několika dny. Ukončíte menu 'Předpověď počasí' tím, stisknutím tlačítka EXIT. RSS čtečka Tato nabídka poskytuje přístup k stručnou informací o Internetu. V levém sloupci Najdete seznam informačních sluţeb (RSS kanál seznam), v levém sloupci Seznam RSS novinek), který (je-li přístupné prostřednictvím internetu) nabídl zprávy / informace. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů se pohybovat řádek po řádku v seznamu přímo pomocí šipek vlevo / Změna sloupec. Tlačítko OK můţe být v pravém sloupci více informací Zobrazit zprávy můţe být. Stiskem červeného tlačítka aktualizovat vybraný seznam, s zelené tlačítko přidat přidat nový kanál, ţluté tlačítko pro odstranění kanálu ze seznamu a pomocí modré tlačítko upravit vstupní kanál. Chcete-li přidat informace o kanálu: První Ujistěte se, ţe je přijímač připojen k Internetu (síť). Druhý Stiskněte tlačítko menu Internet / RSS čtečky, nebo zelené tlačítko. Třetí Zadejte název kanálu. Pomocí číselných tlačítek nebo dopis na Dálkové ovládání Zadejte adresu (URL) kanálu. Stiskněte červené tlačítko pro potvrzení údajů. Poznámky: Chcete-li zadat následující speciální znaky pomocí číselných tlačítek 1. Podepsat _ - /: zadat tlačítka ZOOM nebo 0. Pomocí ţlutého tlačítka můţete pouţít Odstranit znaky, stiskněte zelené tlačítko pro přepínání mezi malá a velká písmena hláskování. RSS kanály informací najdete například Ukončíte menu 'RSS Reader' stisknutím tlačítka EXIT.

Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program

Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi 2.1.70 Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel - Váš informační lišta v televizi nebo rádio EDIVISION - Váš elektronický programový průvodce

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Uživatelský manuál (CZ)

Uživatelský manuál (CZ) Uživatelský manuál (CZ) - 1 - 1. Zadní panel Vstup Input Loop Audio Video Fan PSU Funkce LNB vstup 950-2050 MHz (F-konektor). LNB výstup pro další přijímač používající stejné pásmo a polarizaci (pouze

Více

Pokročilé uţivatelské školení

Pokročilé uţivatelské školení Pokročilé uţivatelské školení Cíl a obsah kurzu Cílem kurzu je seznámit se s pokročilými funkcemi aplikace Word Členění kurzu, obsah jednotlivých lekcí Kurz je členěn do pěti samostatných lekcí. Kaţdá

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Smart PSS dohledový systém

Smart PSS dohledový systém Smart PSS dohledový systém Uživatelský manuál OBSAH Spuštění...3 Obecné nastavení...4 Účty...5 Přidat uživatele...5 Úprava a vymazání uživatele...6 Správce zařízení...7 Přidat zařízení...7 Nastavení parametrů...9

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

argus pingulux a Manuál

argus pingulux a Manuál argus pingulux a Manuál Manual Edision Argus To pingulux plus " Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe obrázky / popisy v detailu (v závislosti na softwaru Znění) můţe být reprezentována jinak. Hlavní

Více

OPEL INSIGNIA. Infotainment System

OPEL INSIGNIA. Infotainment System OPEL INSIGNIA Infotainment System Obsah Touch R700 / Navi 900... 5 R300 Color / R400 Color... 107 Touch R700 / Navi 900 Úvod... 6 Základní funkce... 15 Rádio... 49 CD přehrávač... 55 Externí zařízení...

Více

Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel / Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program. Instalace.

Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel / Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program. Instalace. Argus Manuál Všimněte si, ţe některé poloţky menu a funkce v závislosti na 'Argus VIP "- model, verze se mohou lišit. Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi 2.1.38 Dálkové ovládání Základní

Více

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone Uživatelská příručka BlackBerry 8700 Smartphone SWD-280428-0212105034-010 Obsah Základní informace o řadě BlackBerry...9 Přepínání aplikací...9 Přiřazení aplikace tlačítku Komfort...9 Nastavení informací

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti

2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Urèování polohy 2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Nokia Corporation. Ostatní zmiòované

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

TVAC16000B. Uživatelská příručka

TVAC16000B. Uživatelská příručka TVAC16000B Uživatelská příručka 1 Vážený zákazníku, Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Toto zařízení je v souladu s příslušnými směrnicemi EU.Prohlášení o shodě je možné získat

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Návod k obsluze ORT 8812. Jenotunerový pozemní digitální přijímač. Réf : 708812 ORT 8812-10/06/10

Návod k obsluze ORT 8812. Jenotunerový pozemní digitální přijímač. Réf : 708812 ORT 8812-10/06/10 Návod k obsluze ORT 8812 Jenotunerový pozemní digitální přijímač ION FAIBL AT ION FAIBL AT ONSOMM EC ONSOMM EC Réf : 708812 ORT 8812-10/06/10 2 3 Obsah ZAČÍNÁME... 6 Bezpečnost...6 Technická charakteristika...6

Více

e Nápověda Česky TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E

e Nápověda Česky TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E TX-58DX900E TX-65DX900E TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-50DX750F TX-58DX750F TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E TX-40DXE720 TX-50DXE720 TX-58DXE720 TX-40DXM710

Více

LuxRiot uživatelský manuál verze 1.6.12. Uživatelský manuál Verze 1.6.12. -1-2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA

LuxRiot uživatelský manuál verze 1.6.12. Uživatelský manuál Verze 1.6.12. -1-2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA Uživatelský manuál Verze 1.6.12-1- 2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA LuxRiot je softwarový balík, určený pro sledování a ukládání dat z kamer. Umožňuje přijímat data z IP kamer a video serverů

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

e-mail: edera@edera.cz web: www.edera.cz

e-mail: edera@edera.cz web: www.edera.cz NÁVOD K POUŽITÍ DÁLKOVÉHO OVLADAČE K SET-TOP BOXU MOTOROLA 1. Vypnutí/Zapnutí set-top boxu 2. Menu, zobrazení hlavního menu STB, seznam televizních kanálů 3. Info, zobrazení informací o právě sledovaném

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení Návod k obsluze Obsah Obsah balení Hlavní funkce Specifikace Prvky a funkce Základní ovládání Zapnutí / vypnutí Zapnutí / vypnutí displeje Nabíjení Připojení k PC a použití jako externí DAC Uživatelské

Více

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic recenze přijímače strana 1/27 Obsah: Představení přijímače... 4 Balení... 4 Přijímač... 5 Přední strana přijímače... 5 Zadní strana přijímače... 6 Dálkové ovládání...

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Uživatelská příručka Součásti balení Součástí balení jsou: Tablet USB kabel Napájecí adaptér Klávesnice Uživatelská příručka Popis tabletu Horní pohled Pohled zleva Přední pohled Spodní

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro (CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro Vážený uživateli: Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Držíte v rukou uživatelskou příručku, prosíme o pečlivé přečtení před prvním použitím. 0 Obsah

Více

Uživatelská příručka Užívateľská príručka. Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač. ZIRCON ihd

Uživatelská příručka Užívateľská príručka. Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač. ZIRCON ihd Uživatelská příručka Užívateľská príručka Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač ZIRCON ihd Obsah - CZ Obecné informace - Technické parametry 4 Obecné informace - Bezpečnostní pokyny

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Vaše uživatelský manuál NOKIA 650 http://cs.yourpdfguides.com/dref/822696

Vaše uživatelský manuál NOKIA 650 http://cs.yourpdfguides.com/dref/822696 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Uživatelská příručka. Openbox HD2+ Dreamsky HD2+ Diditální satelitní přijímač DVB-S/S2 s. interaktivními funkcemi

Uživatelská příručka. Openbox HD2+ Dreamsky HD2+ Diditální satelitní přijímač DVB-S/S2 s. interaktivními funkcemi Uživatelská příručka Openbox HD2+ Dreamsky HD2+ Diditální satelitní přijímač DVB-S/S2 s interaktivními funkcemi 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Děkujeme, že jste si vybrali náš výrobek. Před samotnou

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače NÁVOD K OBSLUZE TUNER (tunery, rozhlasové přijímače) TAPE (kazetové magnetofony a tapedecky) CD (CD-přehrávače) AUX (ostatní zařízení audio / video, například zesilovače nebo HiFi-věže). Tento univerzální

Více

DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Obsah balení...2 1. Popis tlačítek dálkového ovladače...2 2. Popis tlačítek řídící jednotky...3 3. Návod k instalaci...4

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/

UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/ Zkrácená verze uživatelského manuálu. BEZPEČNOST PRÁCE S PŘIJÍMAČEM Než začnete s přijímačem pracovat

Více

Uživatelský manuál CZ. Terestriální přijímač GS 1011

Uživatelský manuál CZ. Terestriální přijímač GS 1011 Uživatelský manuál CZ Terestriální přijímač GS 1011 BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Abyste předešli nebezpečí vzniku ohně nebo úrazu elektrickým proudem, nevystavujte tento přístroj dešti

Více

Digital Terrestrial Receiver DI-WAY T-2200. Digitální pozemní přijímač, Set Top Box

Digital Terrestrial Receiver DI-WAY T-2200. Digitální pozemní přijímač, Set Top Box Digital Terrestrial Receiver DI-WAY T-2200 Digitální pozemní přijímač, Set Top Box České MENU, Český elektronický průvodce programy (EPG) TV modulátor pro připojení např. druhé TV Jednoduchá instalace

Více

Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone. Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone. Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone Czech Obsah Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace o produktu... 3 1.1 Tlačítka a připojení... 3 1.2

Více

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Digitální satelitní přijímač obsahující přístupové rozhraní a Cryptoworks

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Digitální satelitní přijímač obsahující přístupové rozhraní a Cryptoworks UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Digitální satelitní přijímač obsahující přístupové rozhraní a Cryptoworks Uţivatelská příručka - strana 2 Důležité bezpečnostní instrukce 1. Čtěte tyto instrukce. 2. Uschovejte si

Více

Ovladač Fiery Driver pro systém Mac OS

Ovladač Fiery Driver pro systém Mac OS 2016 Electronics For Imaging, Inc. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právní oznámení pro tento produkt. 30. května 2016 Obsah Ovladač Fiery Driver pro systém Mac OS Obsah 3...5 Fiery

Více

MS WINDOWS UŽIVATELÉ

MS WINDOWS UŽIVATELÉ uživatelské účty uživatelský profil práce s uživateli Maturitní otázka z POS - č. 16 MS WINDOWS UŽIVATELÉ Úvod Pro práci s počítačem v operačním systému MS Windows musíme mít založený účet, pod kterým

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA.

Více

MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress

MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress www.webdevel.cz Webdevel s.r.o. IČ 285 97 192 DIČ CZ28597192 W www.webdevel.cz E info@webdevel.cz Ostrava Obránců míru 863/7 703 00 Ostrava Vítkovice M 603

Více

BlackBerry Torch 9810 Smartphone

BlackBerry Torch 9810 Smartphone BlackBerry Torch 9810 Smartphone Uživatelská příručka Verze: 7.0 Nejnovější uživatelské příručky naleznete na adrese www.blackberry.com/docs/smartphones. MAT-40531-010 PRINTSPEC-021 SWD-1735726-0731051610-010

Více

DIGITÁLNÍ SATELITNÍ PŘIJÍMAČ SSD-570

DIGITÁLNÍ SATELITNÍ PŘIJÍMAČ SSD-570 DIGITÁLNÍ SATELITNÍ PŘIJÍMAČ SSD-570 OBSAH 1 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 2 DÁLKOVÝ OVLADAČ... 5 3 ČELNÍ PANEL... 6 4 ZADNÍ PANEL... 6 5 PŘIPOJENÍ VAŠICH ZAŘÍZENÍ... 7 6 ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ... 8 6.1 ZAPNUTÍ

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze

Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze Obsah Obsah Obsah...1 Bezpečnostní opatření...2 Obsah krabice...3 Schéma produktu...4 Popis dálkového ovládání...5 Nastavení vaší kamery Rollei Actioncam 400...6

Více

HDTV-Sat-Irdeto-CI-Receiver. Uživatelský návod

HDTV-Sat-Irdeto-CI-Receiver. Uživatelský návod HDTV-Sat-Irdeto-CI-Receiver Uživatelský návod OBSAH 1 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 2 RYCHLÉ ZPROVOZNĚNÍ... 5 3 VLASTNOSTI... 7 4 JAK PŘIPOJIT PŘIJÍMAČ... 8 5 HARDWARE:... 10 6 SLEDOVÁNÍ TV... 13 7 ČINNOST

Více

českém Úvod Obsah krabice Specifikace Požadavky na systém SWEEX.COM IP001 Sweex USB Internet Phone with Display

českém Úvod Obsah krabice Specifikace Požadavky na systém SWEEX.COM IP001 Sweex USB Internet Phone with Display IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Úvod Především vám mnohokrát děkujeme za zakoupení Sweex USB Internet Phone with Display. Pomocí tohoto snadno zapojitelného telefonu můžete volat přes Internet.

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

Prùvodce obecnîmi nastaveními

Prùvodce obecnîmi nastaveními Provozní pokyny Prùvodce obecnîmi nastaveními 1 2 3 4 5 6 Pøipojení zaøízení Systémová nastavení Nastavení kopírky Nastavení tiskárny Nastavení rozhraní Ostatní nástroje uôivatele Neô zaènete zaøízení

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Úloha: Nikobus software ruční režim Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 3. Zpracoval: Ing. Jaromír Budín, Ing. Jiří Šima Střední odborná škola Otrokovice, 2010

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE 4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE Návod k obsluze Hlavní výhody: 4x video vstup záznam scény před, za i uvnitř vozu podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Kamerový

Více

X-Sign Basic Uživatelská příručka

X-Sign Basic Uživatelská příručka X-Sign Basic Uživatelská příručka Copyright Copyright 2015, BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána do systému pro

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

BlackBerry Bold Series

BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones Uživatelská příručka Verze: 7.0 Nejnovější uživatelské příručky naleznete na adrese www.blackberry.com/docs/smartphones. SWD-1735726-0726093645-010

Více

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština Návod pro uživatele Čeština ISAW EDGE Obsah: 1 Popis kamery 1 2 Popis LCD displeje 1 3 Zapnutí kamery 2 4 Režim nahrávání videa 2 5 Režim focení 2 6 Režim přehrávání 2 7 Uživatelské nastavení 3 8 Dobíjení

Více

Česky. Úvod. Přehled funkcí

Česky. Úvod. Přehled funkcí Přehled funkcí Úvod 7 TFT LCD displej s rozlišením: 480(Š) x 234(V) Zobrazovací režim: 4:3 a 16:9 Podporované formáty: JPEG & Motion-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.) Promítání fotografií

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

HD satelitní přijímač Optimum HD X310

HD satelitní přijímač Optimum HD X310 HD satelitní přijímač Optimum HD X310 recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 5 Dálkové ovládání...

Více

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení Číslo projektu: CZ.2.17/2.1.00/37012 Název projektu: Na svobodu připraven! Období realizace: 1.1.2015 31.10.2015 Řešení bylo vyvinuto v rámci realizace

Více

OBSAH. 1. Úvod 4. 2. Bezpečnostní opatření 5. 3. Kontrola před použitím 7. 4. Ovládání / Funkce 8. 5. Dálkový ovladač 14. 6. Jak s připojením 16

OBSAH. 1. Úvod 4. 2. Bezpečnostní opatření 5. 3. Kontrola před použitím 7. 4. Ovládání / Funkce 8. 5. Dálkový ovladač 14. 6. Jak s připojením 16 OBSAH 1. Úvod 4 1.1. Přehled 1.2. Klíčové vlastnosti 2. Bezpečnostní opatření 5 2.1. Bezpečnost 2.2. Opatření 3. Kontrola před použitím 7 3.1. Příslušenství 3.2. Satelitní anténa 4. Ovládání / Funkce 8

Více

Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso

Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso K získání informací o různých funkcích digitálního fotorámečku Intenso následujte prosím tento návod. CZ - 1 1) Rozložení tlačítek na zadní straně přístroje

Více

Návod k obsluze ORT 8841. Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia. Výr. č. : 708841. ORT 8841 Version2-25/02/10

Návod k obsluze ORT 8841. Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia. Výr. č. : 708841. ORT 8841 Version2-25/02/10 Návod k obsluze ORT 8841 Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia Výr. č. : 708841 ORT 8841 Version2-25/02/10 Obsah ZAČÍNÁME...4 Bezpečnost... 4 Technická charakteristika... 4 Obsah balení

Více

Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích

Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Česky Tento symbol označuje, že tento výrobek je třeba zlikvidovat jako tříděný odpad. Pro uživatele v evropských zemích platí následující zásady: Tento výrobek

Více

ALVA - řada BC6. Stručný průvodce Verze 4. UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014

ALVA - řada BC6. Stručný průvodce Verze 4. UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014 ALVA - řada BC6 Stručný průvodce Verze 4 UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014 Optelec 2993 LT Barendrecht Nizozemsko Telefon: +31 (0)88 6783 444. Fax +31 (0)88

Více

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Návod k obsluze Při práci s návodem používejte orginální návod s obrázky Obsah Bezpečnost Přední panel Zadní panel Dálkové ovládání

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Přídavný modul čtečky ClearReader +

Přídavný modul čtečky ClearReader + Přídavný modul čtečky ClearReader + Uživatelská příručka OPN: CR-MAG-FP Verze 2.1 2013 Optelec, Nizozemsko; (T) 2014 Spektra, ČR Všechna práva vyhrazena Optelec P.O. Box 399 2990 AJ Barendrecht Nizozemsko

Více

Napájení. Číslo dokumentu: 396855-221. V této příručce je popsán způsob napájení počítače. B ezen 2006

Napájení. Číslo dokumentu: 396855-221. V této příručce je popsán způsob napájení počítače. B ezen 2006 Napájení Číslo dokumentu: 396855-221 B ezen 2006 V této příručce je popsán způsob napájení počítače. Obsah 1 Umíst ní ovládacích prvk a indikátor napájení 2 Zdroje napájení Připojení adaptéru střídavého

Více

Děkujeme vám, že jste si zakoupili přístroj The Little Black Box. Níže uvedené rady by vám měly pomoci s jeho instalací.

Děkujeme vám, že jste si zakoupili přístroj The Little Black Box. Níže uvedené rady by vám měly pomoci s jeho instalací. Děkujeme vám, že jste si zakoupili přístroj The Little Black Box. Níže uvedené rady by vám měly pomoci s jeho instalací. Prvotní instalace Přístroj nejprve správně zapojte dle dodávaného návodu. Důležité:

Více

OBSAH. 1. Úvod 4. 2. Bezpečnostní opatření 5. 3. Kontrola před použitím 7. 4. Ovládací prvky / Funkce 8. 5. Používání dálkové ovládání 14

OBSAH. 1. Úvod 4. 2. Bezpečnostní opatření 5. 3. Kontrola před použitím 7. 4. Ovládací prvky / Funkce 8. 5. Používání dálkové ovládání 14 OBSAH 1. Úvod 4 1.1. Přehled 1.2. Klíčové vlastnosti 2. Bezpečnostní opatření 5 2.1. Bezpečnost 2.2. Opatření 3. Kontrola před použitím 7 3.1. Příslušenství 3.2. Satelitní anténa 4. Ovládací prvky / Funkce

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

AR-M256 AR-M316 DIGITÁLNÍ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM. PROVOZNÍ PŘÍRUČKA (pro síťový skener)

AR-M256 AR-M316 DIGITÁLNÍ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM. PROVOZNÍ PŘÍRUČKA (pro síťový skener) MODEL AR-M56 AR-M6 DIGITÁLNÍ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM PROVOZNÍ PŘÍRUČKA (pro síťový skener) ÚVOD PŘED POUŽITÍM FUNKCE SÍŤOVÉHO SKENERU POUŽITÍ FUNKCE SÍŤOVÉHO SKENERU ODSTRAŇOVÁNÍ POTÍŽÍ DODÁNÍ METADAT SPECIFIKACE

Více

Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním

Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním Uživatelská příručka Obsah Pohled na kameru a ovládací prvky 1 LCD displej 2 Zobrazení režimů a stavu kamery 2 Před prvním použitím 3 Výchozí nastavení kamery 3 Zapnout

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR 1 1. Instalace HDD & zapisovatelného DVD 1.1 Instalace HDD 1.2 Instalace zapisovatelného DVD Obr. 1.1 Připojte HDD obr. 12 Zašroubujte HDD Obr. 1.3 Připojte

Více

ZoomText 10.1 pro Windows. Dodatek k uživatelské příručce

ZoomText 10.1 pro Windows. Dodatek k uživatelské příručce ZoomText 10.1 pro Windows 8 Dodatek k uživatelské příručce Autorská práva ZoomText Magnifier Copyright 2013, Algorithmic Implementations, Inc. Všechna práva vyhrazena. ZoomText Magnifier/Reader Copyright

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

Příručka pro uživatele Navigační software

Příručka pro uživatele Navigační software Příručka pro uživatele Navigační software - 2 - Obsah 1 Uvedení do provozu... 4 1.1 Důležité informace... 5 1.2 Alternativní instalace navigačního softwaru z paměťové karty... 5 1.3 Další digitální mapy...

Více

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právní oznámení pro tento produkt. 16. listopadu 2015 Obsah 3 Obsah Fiery Driver Configurator...5 Systémové požadavky...5

Více

Printed in Korea Code No.:GH68-10939A Czech. 08/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-10939A Czech. 08/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Některé části této příručky se mohou lišit od provedení vašeho telefonu, v závislosti na instalovaném softwaru, poskytovateli služeb a zemi. * V závislosti na zemi se může provedení telefonu a příslušenství

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka Monitor HP ENVY 23 IPS Uživatelská příručka 2013, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft

Více

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Návod k obsluze ARIVA 100E. Čeština

Návod k obsluze ARIVA 100E. Čeština Návod k obsluze ARIVA 100E Čeština VAROVÁNÍ!!! Satelitní přijímače značky Ferguson umožňují nahrávat na externí pevné disky HDD a paměti typu flash (flash disky). Správná funkce nahrávání závisí na druhu

Více

Programovací software Oblast režimů Oblast nástrojů Složka aplikací pro různé funkce: Oblast tlačítek Tlačítko Loading (Načítání)

Programovací software Oblast režimů Oblast nástrojů Složka aplikací pro různé funkce: Oblast tlačítek Tlačítko Loading (Načítání) Programovací software 1. Struktura funkcí myši ErgoMedia 500 Hlavní obrazovka struktury funkcí Zobrazuje programované klávesy. Hlavní obrazovka myši ErgoMedia 500: Oblast režimů K dispozici jsou čtyři

Více

Návod k obsluze FK-7000. Čeština

Návod k obsluze FK-7000. Čeština Návod k obsluze FK-7000 Čeština VAROVÁNÍ!!! Satelitní přijímače značky Ferguson umožňují nahrávat na externí pevné disky HDD a paměti typu flash (flash disky). Správná funkce nahrávání závisí na druhu

Více

Uživatelská příručka pro program

Uživatelská příručka pro program NEWARE Uživatelský manuál Uživatelská příručka pro program ve spojení se zabezpečovacím systémem strana 1 Uživatelský manuál NEWARE strana 2 NEWARE Uživatelský manuál Vaše zabezpečovací ústředna DIGIPLEX

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

Minidiktafon EDIC mini LCD

Minidiktafon EDIC mini LCD Minidiktafon EDIC mini LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Extrémní výdrž až 250 hodin nahrávání v kuse Miniaturní rozměry Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Obsah balení Digitální

Více

Uživatelský manuál. A3600 DL ( Data Download)

Uživatelský manuál. A3600 DL ( Data Download) Uživatelský manuál A3600 DL ( Data Download) Aplikace : Jednoduchý program pro přenášení dat z on line monitorovacího systému A3600 Export měřených statických dat do souboru Zobrazení grafů naměřených

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. S2 1 card premium magic ML 1200S S/S2

NÁVOD K POUŽITÍ. S2 1 card premium magic ML 1200S S/S2 NÁVOD K POUŽITÍ S2 1 card premium magic ML 1200S S/S2 Struktura hlavního menu IPTV Jedná se rozsáhlou funkci, která umožňuje, že uživatel může využívat množství různých mediálních obsahů, jako je AnyTV

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více