Xtrend ET9200 známá novinka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Xtrend ET9200 známá novinka"

Transkript

1 Xtrend ET9200 známá novinka V dnešním testu bych rád představil známou novinku na trhu linuxových satelitních přijímačů. Jedná se o nový digitální HDTV satelitní přijímač s Twin tunerem DVB-S2 pod názvem Xtrend ET9200. Mnohým z čtenářů je tento přístroj, nebo spíše jeho předchůdci, známý pod jménem Clarke Tech. Jméno Clarke Tech ale zcela zmizelo a na jeho místě se přístroj pyšní jménem Xtrend. Toto na první pohled poněkud matoucí označení je snadno vysvětlitelné: když koncem roku 2010 představila firma Clarke Tech revoluční novinku, linuxový satelitní přijímač CT ET9000, objevily se zakrátko stejné přístroje pod názvem Xtrend ET9000, které se lišily pouze označením na předním panelu přístroje. Tato skutečnost vedla k nekonečným diskusím na různých odborných fórech a protože byla kvalita první série přístrojů Xtrend ET9000 velmi špatná, i k vlně reklamací u německého výrobce CT ET-9000, firmy Clarke Tech, který ale s těmito přístroji neměl nic společného. Firma Clarke Tech na situaci reagovala poněkud nestandardně, když v létě 2011 uvedla na trh nástupce CT ET-9000 pod názvem CT ET-9100, ale zmatky na trhu bohužel neustávaly a proto se firma Clarke Tech rozhodla vyřešit situaci právní cestou. Po dlouhém soudním sporu uzavřela firma Clarke Tech s vlastníkem komerčního názvu Xtrend, holandskou firmou NxTrend, dohodu, podle které budou přístroje vyráběny pod názvem Xtrend a firma SatMedia Německo, která patří firmě Clarke Tech, bude majiteli komerčního jména Xtrend platit licenční poplatky, exklusivně ale převezme výrobu a distribuci nového přístroje Xtrend ET9200. A přesně tento přístroj bych chtěl v tomto článku představit a přesvědčit se, jestli výrobce splnil slib a skutečně postavil lepší satelitní přijímač, než byl velmi úspěšný CT ET-9000.

2 ET9200 přichází v pohledném černém balení, které kromě samotného STB obsahuje HDMI kabel, SATA kabel, dálkové ovládání, 2 x AAA baterie, kabel pro prosmyčkování tunerů a šroubky pro upevnění 3,5 HDD do konzoly, která je již v přístroji osazena. Tištěný uživatelský manuál je v angličtině a němčině, přičemž dovozce do ČR na jeho internetových stránkách nabízí český manuál v elektronické podobě ke stažení. Podívejme se na hardware přístroje: Na první i druhý pohled je zevnějšek nového přístroje velmi podobný jeho předchůdcům. Rozdíly se objeví až po demontáži horního krytu. Jako první padne do oka kvalitně provedený zdroj napětí s velkými chladiči a kondenzátory, které slibují stabilní chod i při vyšších teplotách. Přístroj je totiž pasivně chlazen, tzn. že nemá žádný ventilátor, což na jedné straně umožňuje jeho absolutně bezhlučný provoz, ale na druhé straně znamená vyšší provozní teplotu. Proto je osazení většími chladiči a kvalitnějšími kondenzátory nezbytné a umožňuje bezproblémový chod přístroje i při osazení většího interního pevného disku.

3 Další vylepšení spočívá v použití modernizovaných a rychlejších tunerů s osvědčeným čipovým osazením Availink AVL2108, které při testování na různých transponderech dokázaly signál posílit až o +1,5db.

4 Velmi podstatným vylepšením hardware je zdvojnásobení paměti pro uložení firmware, tzv. Nand Flash, ze 128MB na 256MB. Tato změna je velmi významná, protože umožňuje použití více přídavných programů, tzv. pluginů. V současné době se pro tento přístroj používají obrazy firmware, tzv. image, ve velikosti zhruba 100MB, a to hlavně z důvodu kompatibility k přijímačům řady ET9000/9100. Nový přístroj ale umožňuje image jednou tak velké a vůbec bych se nedivil, kdyby vývojáři firmware tento prostor již brzy začali využívat pro jejich nové firmwarové kreace. Souhrnně lze tedy říci, že se celkové provedení hardware velmi povedlo a použití kvalitních komponentů vynáší přístroj na špičku současné technologie.

5 Přejdeme tedy k novinkám firmware, operačního systému přístroje. Začneme u nás poněkud neznámou funkcí HbbTV, která prakticky slučuje klasické televizní vysílání a internet na televizní obrazovce. Tato technologie je u nás ještě v počátcích, ale úspěšně se rozvíjí. Dle dostupných informací plánuje ČT zavedení této mediální platformy na příští rok, takže se máme na co těšit. O něco dále ve vývoji jsou naši němečtí sousedé, kde HbbTV funguje od minulého roku a proto jsem funkci odzkoušel na německém televizním programu ARD na Astře 19,2E. Zde je HbbTV již plně funkční, kvalita obrazu a rychlost zobrazování informací je velmi solidní, samozřejmě za předpokladu připojení přístroje k internetu pomocí rychlého DSL.

6 Ukázka funkce HbbTV na televizním programu ARD Nastavení funkce HbbTV Nová je též podpora linuxového jádra verze 3.x. Pro recenzi jsem zvolil firmware HDF verze 4.3, i když je volba firmware spíše otázkou vkusu a všechny funkce lze úplně stejně používat na kterémkoliv firmware.

7 Startovací obrázek firmware HDF V4.3 Dále jsem pro tuto recenzi rozšířil přístroj o třetí USB DVB-T tuner a v podstatě jej změnil na twin sat combo. Operační systém je na provoz s třetím tunerem plně připraven a instalace je během několika minut dokončena. Systémové informace o firmware a hardware přijímače

8 Programy z nabídky pozemního digitálního televizního vysílání DVB-T Nabídka pozemních DVB-T a satelitních DVB-S vysílačů Operační systém Enigma2 není zkušeným uživatelům linuxových přijímačů jistě nutné představovat. Tento spolehlivý operační systém pracuje již řadu let např. v přístrojích značky DreamBox.

9 Hlavní menu přístroje s image HDF v4.3 Pro méně zkušené uživatele stačí říci, že pomocí tohoto systému získáváte nad satelitním přijímačem naprostou kontrolu a možnost nastavit vše, na co si jen pomyslíte. Popis možností tohoto operačního systému by byl pro tento článek přiliž dlouhý a i když tento systém používám již několik let, musím se přiznat, že se stále učím a objevuji nové možnosti jeho využití. Menu pro ovládání tunerů a ladění televizních programů

10 Možnosti nastavení audio/video výstupů Nalezená zařízení v síti

11 Ukázka systémových informací o aktuálním programu Nabídka instalovaných rozšíření, tzv. pluginů Celý systém lze upravit nebo rozšířit o nové funkce instalací přídavných programů a sestavit si tak vlastní originální firmware. Velmi jednoduché je též zálohování celého systému nebo jen uživatelského nastavení. Tato základní funkce pracuje velmi spolehlivě a pokud se instalace nějakého přídavného programu nezdaří, lze její pomocí přístroj velmi rychle uvézt do původního stavu. Přijímač je možné spravovat i na dálku pomocí instalovaného webového rozhraní nebo dalších, volně dostupných programů. Další zajímavostí je integrovaný plnohodnotný webový prohlížeč, který si poradí i s mediálními soubory ve formátu flash video, které např. používá známá internetová stránka YouTube.

12 Menu webových služeb On line předpověď počasí Plně v trendu dnešní technologie je i možnost měnit výstupní rozlišení a snímkovou frekvenci dle potřeb a pokynů uživatele až do maximálního rozlišení FullHD 1080p. Přístroj nabízí celou paletu možných nastavení a v závislosti na připojeném televizoru tak lze docílit perfektního obrazu, který bude vyhovovat i sebekritičtějšímu oku velmi náročného televizního diváka.

13 Ovládání výstupních rozlišení a snímkových frekvencí na výstupu přijímače Ukázka přehrávání flash videa z internetové stránky YouTube v FullHD rozlišení 1080p Přístroj nabízí dokonce i možnost HDMI-CEC konfigurace. Funkce CEC (Consumer Electronics Control) umožňuje ovládání jednoho nebo i několika připojených televizorů pomocí jednoho dálkového ovládání, předpokládá ale podporu této funkce i u připojených televizorů. Vzhledem k tomu, že můj televizor tuto funkci nenabízí, nebylo pro tuto recenzi možné ji otestovat.

14 Konfigurace HDMI-CEC Souhrn vlastností a funkcí satelitního přijímače Xtrend ET9200: kvalitní provedení hardware, výkonný zdroj napětí, nové DVB-S2 tunery příjem a nahrávání satelitního a v případě doplnění o DVB-T tuner i pozemního digitálního televizního vysílání s možností časového posunu TimeShift současný záznam několika televizních programů a současné sledování živého vysílání multimediální přehrávač, který přehrává kromě obvyklých formátů MPEG, MKV, AVI, H.264, MP3 a dalších nově i formáty WMV a WMA zdroj sdíleného streamovaného vysílání televize a nahrávek po síti, tzn. možnost sledování jednoho televizního programu na připojeném televizoru a jiného programu nebo nahrávky na počítači, připojenému k počítačové síti přehrávač DVD a BluRay z různých zdrojů jako např. USB paměť, lokální a síťová optická mechanika, HDD a dalších internetové rádio s možností nahrávání rozhlasového vysílání funkce HbbTV možnost nastavení rozlišení na FullHD 1080p prohlížeč digitálních fotografií přehrávání a nahrávání mediálních souborů z internetu, např. ze stránky YouTube plnohodnotný webový prohlížeč Veškeré funkce přístroje pracovaly naprosto spolehlivě a po celou dobu testování jsem neměl jediný výpadek. Satelitních přijímačů této kvality není na trhu mnoho a pokud se nějaký najde, tak většinou v podstatně vyšší cenové kategorii. Xtrend ET9200 je sice nabízen za poněkud vyšší cenu než jeho předchůdci ET9000/ET9100, ale počtem nových funkcí a kvalitou provedení je jeho cena naprosto oprávněná. Na závěr bych chtěl poděkovat českému dovozci, firmě za zapůjčení tohoto zajímavého přístroje. Dudek Petr, Mělník

Televize GoGEN TVF 39266. 6 990,-Kč. RP 203,- Kč

Televize GoGEN TVF 39266. 6 990,-Kč. RP 203,- Kč Televize GoGEN TVF 39266 6 990,-Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 99 cm (39") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 100 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu (Hz): 50 Jas

Více

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč Televize Hyundai FLE 40382 SMART 9 286,- Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 102 cm (40") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 200 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu

Více

Digitální přijímače 2008/09

Digitální přijímače 2008/09 Digitální přijímače 00/09 Novinka HS9000 CIPVR < 400mm > Digitální TwinHDTVPVR satelitní přijímač s TB HDD a twin tunerem HDTV 00i TwinTuner HDMI. HDD 000 GB USB.0 LAN 00Mbit Y,Pb,Pr EPG VFD OS Unicable

Více

Možnosti a využití linuxových přijímačů twin HD PVR se systémem Enigma2

Možnosti a využití linuxových přijímačů twin HD PVR se systémem Enigma2 Možnosti a využití linuxových přijímačů twin HD PVR se systémem Enigma2 Vzhledem k tomu, že zákazníci i majitelé přijímačů někdy nevědí vše o možnostech využití či zapojení těchto druhů přístrojů, chtěl

Více

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě naleznete na následující internetové adrese:

Více

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic recenze přijímače strana 1/27 Obsah: Představení přijímače... 4 Balení... 4 Přijímač... 5 Přední strana přijímače... 5 Zadní strana přijímače... 6 Dálkové ovládání...

Více

2999,- 999,- 9990,- 8990,- Bílá ženám sluší 6490,- 5490,- 3999,- 1499,- 12990,- 11990,- Retro grafomof s CD přehráva RTC315

2999,- 999,- 9990,- 8990,- Bílá ženám sluší 6490,- 5490,- 3999,- 1499,- 12990,- 11990,- Retro grafomof s CD přehráva RTC315 í straně katalogu Platnost akce od 16.11. 24.12. 2009 nebo do vyprodání zásob WSC1909W 2 on Retro grafomof čem s CD přehráva tuner RTC315 ogový AM/FM 1499,- 9990,- - Čas řízený rádiovým - Možnost bezdrátového

Více

Virtualizace koncových stanic Položka Požadováno Nabídka, konkrétní hodnota

Virtualizace koncových stanic Položka Požadováno Nabídka, konkrétní hodnota Technická specifikace Obnova školicího střediska OKRI PP ČR Virtualizace koncových stanic 20 ks Výrobce doplnit Název doplnit podpora stávající virtualizační platformy podpora technologie linkovaných klonů

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

SKŘÍŇ PC. Základní součástí počítačové sestavy je skříň.

SKŘÍŇ PC. Základní součástí počítačové sestavy je skříň. SKŘÍŇ PC Základní součástí počítačové sestavy je skříň. Obsah skříně PC Skříň PC je nejdůležitější částí PC sestavy. Bez ní by počítač nemohl pracovat. Jsou v ní umístěny další součástky hardwaru, které

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : Např. ASUS G551JW-CN055H, nebo jiný notebook splňující níže uvedené technické DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení

Více

Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Počítačová učebna Detailní specifikace hardwarového vybavení serverová technika: 1 Víceúčelový server Konfigurace 2 procesor 4 jádra, cache 8 MB, RAM 64 GB

Více

Návod k použití. Český

Návod k použití. Český Návod k použití Český PAMATUJTE 1. Aby bylo možné použít externí USB paměť, musí paměť podporovat standard USB 2.0. Chcete-li zajistit stabilní nahrávání a přehrávání, musíte použít paměti s rychlostí

Více

Multimediální formáty

Multimediální formáty Multimediální formáty Formáty videosouborů 1. AVI - uveden firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video

Více

Liší se pouze dálkovým ovladačem, který je od firmy PHILIPS, ale různých modelů.

Liší se pouze dálkovým ovladačem, který je od firmy PHILIPS, ale různých modelů. Technická studie set-top boxy obou největších českých IPTV televizí v plném firemním vybavení nebo u zahraničních operátorů, historie a současnost 1. část - O2 Firma Eagle Kingdom Technologies (EKT) sídlící

Více

USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš. PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum!

USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš. PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum! DVB S4 Uživatelský manuál USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum! Obsah balení: USB 2.0 DVB-T Stick, dálkové ovládání, DVB-T anténa, Drive & Aplikace CD,

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Ultratenký LED televizor 4K Ultra HD

Ultratenký LED televizor 4K Ultra HD Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Ultratenký LED televizor Smart 4K Ultra HD se službou Smart TV a 102 cm (40") LED televizor 4K Ultra HD Dvoujádrový DVB-T/T2/C/S/S2 40PUS6809/12

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Pociťte vibrace senzačního zvuku

Pociťte vibrace senzačního zvuku Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips MP4 přehrávač s funkcí FullSound Vibe 4 GB* SA4VBE04KFS/12 Pociťte vibrace senzačního zvuku Malý, barevný a zábavný Přehrávač MP4 Philips GoGEAR

Více

OBSAH Popis Instalace Programování pomocí HE-programovacího softwaru Zásady programování pomocí KC3 ovlada Programování pomocí KC3

OBSAH Popis Instalace Programování pomocí HE-programovacího softwaru Zásady programování pomocí KC3 ovlada Programování pomocí KC3 OBSAH Značky.. strana 2 1 Popis. strana 2 2 Instalace... strana 3 2.1 Instalace modulu X-DVB-S/PAL TWIN CI... strana 3 2.2 Zapojení kabelů X-DVB-S/PAL TWIN CI. strana 3 2.3 Změna audio kanálu strana 4

Více

Návrh kombinace výher

Návrh kombinace výher Návrh kombinace výher 1. Televize GoGEN 81 cm 2. Dar Žehlička ZELMER 282030 3. Dar Nabíječka s bateriemi PHILIPS 4. Dar Váha kuchyňská BRAVO B 5061 5. Dar Žehlička na vlasy ETA 6. Dar Cestovní holící strojek

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Hardware 1. Které zařízení není umístěno na základní desce? A) Zpracovává obraz pro zobrazení na monitoru. C)

Hardware 1. Které zařízení není umístěno na základní desce? A) Zpracovává obraz pro zobrazení na monitoru. C) Hardware 1 okamžité ukončení práce činnosti celého je vždy součástí základní v PC Slouží k realizaci výpočtů. Zpracovává obraz pro zobrazení na monitoru. Slouží k ukládání údajů během práce Slouží k ukládání

Více

CENÍK SATELITNÍ A ANTENNÍ TECHNIKY

CENÍK SATELITNÍ A ANTENNÍ TECHNIKY ZIRCON FUNBOX ZIRCON JAZZ MASCOM MC270HDIR MASCOM MC2600HD IRCI HOMECAST HS 3200 IRD GOSAT GS 7060 HDi CENÍK SATELITNÍ A ANTENNÍ TECHNIKY 2 69 FastScan, favoritní skupiny, napájení 220/12V, StB 0,75W 1xF

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

Informatika pro 8. ročník. Hardware

Informatika pro 8. ročník. Hardware Informatika pro 8. ročník Hardware 3 druhy počítačů Vstupní a výstupní zařízení Další vstupní a výstupní zařízení Nezapomeňte Máme tři druhy počítačů: stolní notebook all-in-one Zařízení, která odesílají

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. S2 1 card premium magic ML 1200S S/S2

NÁVOD K POUŽITÍ. S2 1 card premium magic ML 1200S S/S2 NÁVOD K POUŽITÍ S2 1 card premium magic ML 1200S S/S2 Struktura hlavního menu IPTV Jedná se rozsáhlou funkci, která umožňuje, že uživatel může využívat množství různých mediálních obsahů, jako je AnyTV

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

Testování zařízení Emtec D850h Movie Cube. České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická

Testování zařízení Emtec D850h Movie Cube. České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Semestrální práce A2 A4B39TUR TESTOVÁNÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ Testování zařízení Emtec D850h Movie Cube V Českém Brodě vypracoval Jaroslav

Více

Video dohled bez limitů Made in Germany. Profesionální řešení. Záznamový a klientský software

Video dohled bez limitů Made in Germany. Profesionální řešení. Záznamový a klientský software Video dohled bez limitů Made in Germany Profesionální řešení Záznamový a klientský software Zařízení SMAVIA, inteligentní záznamová technologie Dallmeier SMAVIA je záznamová technologie, která je založena

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka 1 Specifikace : Procesor DDR paměť NOR FLASH AC adaptér Dálkové ovládání Video výstup Audio výstup File formát Fotky Audio Video Rolišení USB porty

Více

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento 4K streamovací box se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s přáteli

Více

DVR přijímač s LCD pro skryté kamery

DVR přijímač s LCD pro skryté kamery DVR přijímač s LCD pro skryté kamery Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dva nahrávací módy (nahrávání nepřetržité, detekcí pohybu) 3 LCD displej pro pohodlné ovládání Dobrý poměr výkon x cena www.spionazni-technika.cz

Více

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka .:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení výrobku společnosti UMAX a doufáme, že budete s tímto výrobkem plně spokojeni. Upozornění: Veškeré údaje a parametry obsažené v tomto

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

Zase vám budou tvrdit, že máte špatný televizor. A tentokrát mají pravdu

Zase vám budou tvrdit, že máte špatný televizor. A tentokrát mají pravdu Středa 30. března 2016. Arnošt Zase vám budou tvrdit, že máte špatný televizor. A tentokrát mají pravdu 7. ledna 2016 8:00 Las Vegas (Od zpravodajů Technet.cz) - Konečně důkazy místo slibů. Na trh přichází

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

HD satelitní přijímač Optimum HD X310

HD satelitní přijímač Optimum HD X310 HD satelitní přijímač Optimum HD X310 recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 5 Dálkové ovládání...

Více

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

část A) 1) Město Nové Město na Moravě

část A) 1) Město Nové Město na Moravě Technická specifikace části A) předmětu veřejné zakázky "Dodávka výpočetní a kancelářské techniky, Nové Město na Moravě" část A) 1) Město Nové Město na Moravě Laserová tiskárna - 5ks Formát tiskárny A4

Více

DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE

DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE B1 DIDAKTICKÉ VYUŽITÍ VIDEA A ZVUKU VE VÝUCE Mgr. Roman Úlovec 20. 1. 2015-1 - OBSAH NEŽ ZAČNEME.................................... 3 TEORETICKÁ ČÁST.................................

Více

Pinnacle MediaCenter

Pinnacle MediaCenter Pinnacle MediaCenter Pinnacle MediaCenter Manuál: Dodatek CZ Březen 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto manuálu nesmí být použita bez písemného souhlasu společnosti

Více

egreat EG-R160S Pro Instalační a uživatelská příručka

egreat EG-R160S Pro Instalační a uživatelská příručka egreat EG-R160S Pro Instalační a uživatelská příručka Obsah 2. 3. 4. 5. 6. 7. 10. 15. 16. Instrukce k používání Konektivita: Rychlý přehled A/V konektivita Připojení externích / k externímu zařízení Dálkové

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona V/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky

Specifikace předmětu veřejné zakázky Specifikace předmětu veřejné zakázky Servery budou pocházet z oficiálních distribučních kanálů. Záruky a servis budou garantovány výrobcem. V rámci požadavku na typy zařízení budou v rámci každého typu

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení min. FullHD - 1920 1080; PROCESOR - PassMark min. 8200, min. 4 jádra, technologie

Více

Příloha č.1a výzvy k podání nabídky na dodávku didaktické a informační techniky:

Příloha č.1a výzvy k podání nabídky na dodávku didaktické a informační techniky: Příloha č.1a výzvy k podání nabídky na dodávku didaktické a informační techniky: Zadávací dokumentace (specifikace předmětu dodávky) Projekt CZ.1.07/1.1.02/02.0067, Nové milénium nové dimenze vzdělávání

Více

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com GOCLEVER TAB T73 Uživatelská příručka www.goclever.com 1 Prohlášení o shodě Tímto GOCLEVER technologie prohlašuje, že výrobek splňuje základní požadavky a další ustanovení směrnice 199/5/WE. Ochrana životního

Více

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR 1 1. Instalace HDD & zapisovatelného DVD 1.1 Instalace HDD 1.2 Instalace zapisovatelného DVD Obr. 1.1 Připojte HDD obr. 12 Zašroubujte HDD Obr. 1.3 Připojte

Více

Základy ICT, průřezová témata

Základy ICT, průřezová témata Základy ICT, průřezová témata Hardware Základní komponenty PC. Periferní zařízení. Software Operační systém. Informace, data. Základní aplikační programové vybavení, viry, antivirová ochrana. Historie

Více

Úvod do programování a práce s počítačem

Úvod do programování a práce s počítačem Úvod do programování a práce s počítačem Základní pojmy hardware železo technické vybavení počítače souhrnný název pro veškerá fyzická zařízení, kterými je počítač vybaven software programové vybavení

Více

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V Nejčastější dotazy ke Kuki TV Nejčastější otázky a odpovědi ke Kuki TV Tvoje otázka? 1. Jak dlouho trvá vyexpedování STB Kuki? Set-top boxy ke službě Kuki expedujeme zpravidla do 3 (pracovních) dnů od

Více

HD satelitní přijímač SLOTH Opticum Ultra plus

HD satelitní přijímač SLOTH Opticum Ultra plus HD satelitní přijímač SLOTH Opticum Ultra plus recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 4 Levá strana

Více

Pořizováno z projektu: Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji, rg.č. CZ.1.07/1.1.00/44.0009

Pořizováno z projektu: Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji, rg.č. CZ.1.07/1.1.00/44.0009 Dodávka a dalšího ICT vybavení pro SŠA Prostějov Příloha č. 2: Technická specifikace Pořizováno z projektu: Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji, rg.č. CZ.1.07/1.1.00/44.0009

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. S2T2 1 card premium magic ML 2200ST S/S2 T/T2

NÁVOD K POUŽITÍ. S2T2 1 card premium magic ML 2200ST S/S2 T/T2 NÁVOD K POUŽITÍ S2T2 1 card premium magic ML 2200ST S/S2 T/T2 Struktura hlavního menu IPTV Jedná se rozsáhlou funkci, která umožňuje, že uživatel může využívat množství různých mediálních obsahů, jako

Více

e Nápověda Česky TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E

e Nápověda Česky TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E TX-58DX900E TX-65DX900E TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-50DX750F TX-58DX750F TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E TX-40DXE720 TX-50DXE720 TX-58DXE720 TX-40DXM710

Více

Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26)

Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26) Technik PC a periferií (kód: 26-023-H) Autorizující orgán: Ministerstvo vnitra Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26) Týká se povolání: Technik PC a periférií Kvalifikační

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

ZÁRUČNÍ LIST ALMA T2200. Uživatelská příručka. na výrobek. Zápis záručních oprav ... Výrobní číslo

ZÁRUČNÍ LIST ALMA T2200. Uživatelská příručka. na výrobek. Zápis záručních oprav ... Výrobní číslo ZÁRUČNÍ LIST na výrobek ALMA T2200.. Výrobní číslo.. Datum prodeje.... Razítko a podpis prodejce ALMA T2200 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY 1. ZÁRUČNÍ DOBA Na tento výrobek poskytuje výrobce záruku po dobu 24 měsíců

Více

Úvod. Vlastnosti. Příprava

Úvod. Vlastnosti. Příprava OBSAH Vlastnosti... 2 Úvod... 2 Příprava... 2 Bezpečnostní opatření... 3 LCD Obrazovka... 3 Zapojení do televizního rozvodového systému (kabelová televize atd.) z ladiče... 4 Licenční upozornění (volitelné)...

Více

Výklad učiva: Co je to počítač?

Výklad učiva: Co je to počítač? Výklad učiva: Co je to počítač? Počítač je v informatice elektronické zařízení a výpočetní technika, která zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Současný počítač se skládá z hardware, které

Více

Moderní multimediální elektronika (U3V)

Moderní multimediální elektronika (U3V) Moderní multimediální elektronika (U3V) Prezentace č. 3 Příjem digitálního vysílání a přijímače pro DVB-T Prof. Ing. Václav Říčný, CSc. Ústav radioelektroniky, FEKT VUT v Brně Digitáln lní televizní přijímače

Více

Hardware. Z čeho se skládá počítač

Hardware. Z čeho se skládá počítač Hardware Z čeho se skládá počítač Základní jednotka (někdy také stanice) obsahuje: výstupní zobrazovací zařízení CRT nebo LCD monitor počítačová myš vlastní počítač obsahující všechny základní i přídavné

Více

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny Aspire 8530 řady Stručné pokyny Copyright 2009 Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Aspire 8530 řady Stručné pokyny Původní vydání: 01/2009 Společnost neposkytuje žádná ujištění nebo záruky výslovně

Více

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento smart TV box DVB-T2/S2 4K se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s

Více

O autorovi 6 O odborném redaktorovi 7 Úvod 21 Laptop nebo notebook? 21 Co je cílem této knihy 22 Webové stránky autora 23 Osobní poznámka 23

O autorovi 6 O odborném redaktorovi 7 Úvod 21 Laptop nebo notebook? 21 Co je cílem této knihy 22 Webové stránky autora 23 Osobní poznámka 23 Obsah O autorovi 6 O odborném redaktorovi 7 Úvod 21 Laptop nebo notebook? 21 Co je cílem této knihy 22 Webové stránky autora 23 Osobní poznámka 23 KAPITOLA 1 Obecně o přenosných systémech 25 Definice přenosného

Více

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu HAL3000 Artemis W8 HAL3000 Artemis W8; Herní sestava HAL3000 Artemis představuje ideální volbu pro uživatele, kteří chtějí schopné a kvalitní PC v dostupnější kategorii pro hraní her na vysoké detaily

Více

Datové formáty videa, jejich specifikace a možnost využití. Petr Halama

Datové formáty videa, jejich specifikace a možnost využití. Petr Halama Datové formáty videa, jejich specifikace a možnost využití Petr Halama Obsah Základní pojmy Digitální formáty Kodeky Kontejnery Analogové formáty Závěr Snímková frekvence Základní pojmy počet snímků za

Více

) informace o stavu řízené veličiny (předávaná řídícímu systému) - nahrazování člověka při řízení Příklad řízení CNC obráběcího stroje

) informace o stavu řízené veličiny (předávaná řídícímu systému) - nahrazování člověka při řízení Příklad řízení CNC obráběcího stroje zapis_rizeni_uvod - Strana 1 z 9 20. Úvod do řízení Řízení Zpětná vazba (angl. #1 je proces, kdy #2 část působí na základě vstupních informací a zpětné vazby na #3 část zařízení tak, aby se dosáhlo požadovaného

Více

Výpočetní technika pro město Moravská Třebová

Výpočetní technika pro město Moravská Třebová Město Moravská Třebová nám. T. G. Masaryka 29, 571 01 Moravská Třebová vydává podle vnitřního předpisu č. 4/2011, Směrnice rady města Moravská Třebová pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu výzvu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠ/1/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00 /21.2100 Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava_17.5.2013 STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Uchazeč vyplní žlutě označená pole Výkon procesoru

Více

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento smart TV box DVB-T2/S2 4K se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s

Více

Stručný obsah KAPITOLA 1 KAPITOLA 2 KAPITOLA 3 KAPITOLA 4 KAPITOLA 5 KAPITOLA 6 KAPITOLA 7 KAPITOLA 8 KAPITOLA 9 KAPITOLA 10 KAPITOLA 11 KAPITOLA 12

Stručný obsah KAPITOLA 1 KAPITOLA 2 KAPITOLA 3 KAPITOLA 4 KAPITOLA 5 KAPITOLA 6 KAPITOLA 7 KAPITOLA 8 KAPITOLA 9 KAPITOLA 10 KAPITOLA 11 KAPITOLA 12 Stručný obsah KAPITOLA 1 Prohlídka počítače 23 KAPITOLA 2 Mikroprocesory 49 KAPITOLA 3 RAM 103 KAPITOLA 4 BIOS a CMOS 133 KAPITOLA 5 Rozšiřující sběrnice 165 KAPITOLA 6 Základní desky 209 KAPITOLA 7 Zdroje

Více

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize Horizon od UPC

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize Horizon od UPC Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize Horizon od UPC Pokud využíváte také UPC Internet, zapojte nejprve modem 241 005 100 www.upc.cz 1. Obsah balíčku A HORIZON HD MEDIABOX KAON700

Více

Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky

Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky Obecná specifikace Kompaktní kancelářský počítač v provedení small form factor. Procesor (CPU) Frekvence procesoru: min. 2,8 GHz Počet jader: 2 Počet

Více

Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace

Více

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu,

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu, Návod k použití 1 2 3 OBSAH Úvod Certifikace výrobku Přehled produktu Vlastnosti Nastavení výrobku Obsah balení a příslušenství Obsah balení Volitelné příslušenství Popis funkcí 1. Začínáme 2. Změna režimu

Více

DVB-T tuner Asus My Cinema-U3100 Mini

DVB-T tuner Asus My Cinema-U3100 Mini DVB-T tuner Asus My Cinema-U3100 Mini Řada prodejců počítačové techniky v poslední době nabízí jako dárek k netbooku Asus Eee televizní tuner Asus My Cinema-U3100 Mini ve flashovém USB-provedení. Protože

Více

Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu

Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu Tisková zpráva 5. ledna 2010 Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu Vybavený WALKMAN A845 s tloušťku pouhých 7,2 mm Velký a jasný širokoúhlý OLED displej, 7,1 cm (2,8 ) Digitální

Více

Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění

Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění Notebooky - položky 6, 7, 9, 28 Výkon CPU alespoň 116 bodů v SYSMARK 2007 PreviewRating. Procesor (2.2GHz,800MHz,2MB) operační systém kompatibilní se

Více

Funkce. Porovnání verzí Pinnacle Studio 20. Pinnacle Standard Pinnacle Plus Pinnacle Ultimate. NewBlue efekty (900+ předvoleb a 75+ pluginů)

Funkce. Porovnání verzí Pinnacle Studio 20. Pinnacle Standard Pinnacle Plus Pinnacle Ultimate. NewBlue efekty (900+ předvoleb a 75+ pluginů) Porovnání verzí Pinnacle Studio 20 481 001 000 Funkce Pinnacle Standard Pinnacle Plus Pinnacle Ultimate NewBlue efekty (900+ předvoleb a 75+ pluginů) Podpora 4K Ultra HD Podpora XAVC S XAVC a DVCPRO HD

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/34.0448

Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/34.0448 Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Zvolenovská 537, Hluboká nad Vltavou Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/34.0448 CZ.1.07/1.5.00/34.0448 1 Hardware

Více

Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016

Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016 Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016 Televizory SUHD TV 2016, vybavené displejem Quantum dot, přináší nejrealističtější obraz, špičkový design, jednoduchý přístup k obsahu a

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. HPEEW 1/2010

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. HPEEW 1/2010 RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. HPEEW 1/2010 Smlouvu uzavírají společnosti: HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. se sídlem: Zlín, Prštné - Kútiky 637 IČ: 499 73 053 zapsána v obchodním rejstříku vedeném

Více

Nej NET TV. Uživatelský manuál IPTV od Nej.cz. v. 1.3

Nej NET TV. Uživatelský manuál IPTV od Nej.cz. v. 1.3 Nej NET TV Uživatelský manuál IPTV od Nej.cz v. 1.3 Vážení zákazníci, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb zvolili právě naši společnost Nej.cz. Naše síť umožňuje přenos televizního

Více

Obsah. I. Představení produktů...4. 1.1 Předmluva...4. 1.2 Obsah balení...8

Obsah. I. Představení produktů...4. 1.1 Předmluva...4. 1.2 Obsah balení...8 Obsah I. Představení produktů...4 1.1 Předmluva...4 1.2 Obsah balení...8 1.3 Podmínky použití...9 1.3.1 Podmínky použití...9 1.3.2 Použití napájecího adaptéru...9 1.3.3 Údržba...9 1.3.4 Servis...9 1.4

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 12 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více