Aplikace ReSound uživatelská příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Aplikace ReSound uživatelská příručka"

Transkript

1 Aplikace ReSound uživatelská příručka

2 Úvod Blahopřejeme ke stažení aplikace ReSound. Aplikace ReSound slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek ReSound. Díky inovativní zvukové technologii a designu od společnosti ReSound kombinované s naprogramováním zařízení upraveným vaším foniatrem bude poslech příjemnější zkušeností. Aplikace ReSound umožní dokonalejší využití sluchových pomůcek ReSound poskytnutím nových způsobů ovládání, přizpůsobení a podpory. Více informací a nápovědu k aplikacím naleznete na webu: Jestliže požadujete tištěnou verzi uživatelské příručky k aplikacím, kontaktujte zákaznickou podporu nebo si tuto příručku jednoduše vytiskněte.

3 Vyhledání a instalace aplikací Aplikace pro zařízení iphone, ipad a ipod touch získáte na webu Apple App Store provedením následujících kroků: 1. Klepnutím na ikonu App Store v zařízení iphone, ipad nebo ipod touch vstupte do obchodu App Store. 2. V obchodě App Store vyhledejte ReSound a název aplikace. 3. Pokud používáte ipad, změňte kritéria vyhledávání v levém horním rohu na iphone only (pouze iphone). 4. Po nalezení aplikace klepněte na Get (získat). 5. Potom klepněte na Install (nainstalovat). 6. Zadejte platné Apple ID a heslo. 7. Po zadání hesla se aplikace ReSound stáhne a nainstaluje 8. Po stažení aplikaci naleznete na obrazovce mobilního zařízení klepnutím aplikaci ReSound spustíte. Aplikace pro zařízení Android získáte stáhnutím z obchodu Play provedením následujících kroků: 1. Klepnutím na ikonu Obchod Play v telefonu Android vstupte do obchodu Play. 2. V obchodě Play vyhledejte ReSound a název aplikace. 3. Po nalezení aplikace klepněte na tlačítko Instalovat a potom na tlačítko Přijmout pro povolení přístupu aplikace k některým funkcím ve vašem telefonu, např. k funkci Bluetooth. 4. Po zadání hesla se aplikace ReSound stáhne a nainstaluje 5. Po dokončení instalace aplikaci ReSound spusťte klepnutím na tlačítko Otevřít.

4 Aplikace ReSound Control TM Aplikace ReSound Control slouží k ovládání sluchových pomůcek. Při použití se zařízením Phone Clip+ aplikace ReSound Control umožní použít mobilní zařízení ke snadnému získání přehledu a k dálkovému ovládání bezdrátových sluchových pomůcek ReSound či bezdrátového příslušenství ReSound Unite TM. Chcete-li aplikaci používat, budete potřebovat následující zařízení: 1. Bezdrátové příslušenství: ReSound Unite Phone Clip+ 2. Sluchová pomůcka: Bezdrátové sluchové pomůcky ReSound 3. Mobilní zařízení: iphone, ipad nebo ipod touch se systémem ios 7 nebo novějším Smartphone Android 1 s operačním systémem verze nebo novějším Více informací naleznete na webové adrese Works with Android TM 1 Ne všechny smartphony Android jsou kompatibilní.

5 Funkce aplikace ReSound Control TM Nastavování úrovně hlasitosti nebo ztišení bezdrátových sluchových pomůcek Změna manuálních a streamerových programů Nastavování úrovně hlasitosti nebo ztišení bezdrátového příslušenství Získání přehledu o propojení aplikace se sluchovými pomůckami prostřednictvím vyhrazené obrazovky Zamýšlený účel aplikací pro chytré telefony: Aplikace slouží k použití se sluchovými pomůckami k ovládání jejich funkcí, zprostředkování koncovým uživatelům dodatečných možností nastavení parametrů poslechu a zajištění dalších důležitých funkcí. Aplikace ReSound propojené s mobilními zařízeními jsou určeny k využití s bezdrátovými sluchovými pomůckami ReSound. Aplikace ReSound pro mobilní zařízení odesílají a přijímají signály z bezdrátových sluchových pomůcek ReSound prostřednictvím mobilních zařízení, pro něž byly vyvinuty. ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánsko Veškeré záležitosti týkající se směrnice 93/42/EHS o zdravotnických prostředcích adresujte společnosti ReSound A/S.

6 Aplikace ReSound Smart TM S aplikací ReSound Smart máte základní ovládací prvky i pokročilejší funkce na dosah ruky pro přizpůsobení poslechu vlastním preferencím. Aplikace ReSound Smart je první aplikací pro sluchové pomůcky s přímým propojením sluchových pomůcek a mobilního telefonu. Chcete-li aplikaci používat, budete potřebovat následující zařízení: Mobilní zařízení ios 1. Sluchové pomůcky: Všechny sluchové pomůcky ReSound Smart TM2 2. Mobilní zařízení: iphone, ipad nebo ipod touch se systémem ios 7 nebo novějším On Apple App Store: The ReSound Smart app is available in version Více informací naleznete na webu Aplikace ReSound Smart je kompatibilní s hodinkami Apple Watch. Je vyžadován operační systém ios 8.2 nebo novější. Mobilní zařízení Android 3. Sluchové pomůcky: Všechny sluchové pomůcky ReSound Smart TM2 4. Aplikace je kompatibilní s podporovanými mobilními zařízeními se systémem Android 3 a operačním systémem KitKat nebo novějším On Google Play Store: The ReSound Smart app is available in version 3.0 (and later updates). Více informací a aktualizovaný seznam kompatibilních zařízení se systémem Android naleznete na webové adrese 2 Ujistěte se, zda je firmware sluchových pomůcek aktualizován na nejnovější verzi. O aktualizaci firmwaru sluchových pomůcek můžete požádat také svého foniatra. 3 Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android naleznete na webových stránkách k aplikaci ReSound Smart:

7 Funkce aplikace ReSound Smart TM Nastavování úrovně hlasitosti nebo ztišení jednotlivých sluchových pomůcek *K dispozici pro zařízení LiNX 2 9 **K dispozici ve verzi 3.1 pro zařízení LiNX 2, pokud byl ve vašich sluchových pomůckách aktivován generátor k potlačení projevů tinnitu. Změna manuálních a streamerových programů Nastavení výšek a basů předvoleb Vytváření oblíbených položek k uložení upřednostňovaných programů a nastavení Přidružování oblíbených položek ke konkrétním místům Vylepšení zvuku pro rozšířené nastavení funkcí: Komfort v hlučném prostředí, zaostření hovoru a komfort ve větrném prostředí* Využití správy tinnitu k nastavení intenzity a kolísání zvuku generátoru k potlačení projevů tinnitu** Využití správy tinnitu k volbě upřednostňovaného zvuku Nature Sound TM ** Zobrazení stavu baterie a připojení Vyhledávač: Pomůže najít ztracené nebo odložené sluchové pomůcky Oblíbené položky: Zobrazení přehledu, úpravy či odstranění uložených oblíbených položek Moje sluchová pomůcka: Nacházejte inspirace a individuální informace k vaší sluchové pomůcce Výukový program: Tutoriál k aplikaci vás provede funkcemi aplikace Nastavení: Úpravy a přizpůsobení názvů programů, odstranění všech oblíbených položek, spuštění či ukončení režimu demo a zobrazení informací o aplikaci Zamýšlený účel aplikací pro chytré telefony: Aplikace slouží k použití se sluchovými pomůckami k ovládání jejich funkcí, zprostředkování koncovým uživatelům dodatečných možností nastavení parametrů poslechu a zajištění dalších důležitých funkcí. Aplikace ReSound propojené s mobilními zařízeními jsou určeny k využití s bezdrátovými sluchovými pomůckami ReSound. Aplikace ReSound pro mobilní zařízení odesílají a přijímají signály z bezdrátových sluchových pomůcek ReSound prostřednictvím mobilních zařízení, pro něž byly vyvinuty. ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánsko Veškeré záležitosti týkající se směrnice 93/42/EHS o zdravotnických prostředcích adresujte společnosti ReSound A/S.

8 ReSound Relief TM Aplikace ReSound Relief využívá kombinaci zvuků a relaxačních cvičení zaměřenou na odvedení soustředění mozku na tinnitus. Mozek se časem naučí na tinnitus méně koncentrovat. Tato aplikace je pomůckou pro osoby s tinnitem. Je třeba ji používat v kombinaci s programem terapie tinnitu nebo plánem stanoveným foniatrem. Chcete-li aplikaci používat, budete potřebovat následující zařízení. 1. Sluchová pomůcka: Sluchové pomůcky ReSound Smart pro přímé streamování do sluchových pomůcek ze zařízení iphone, ipad nebo ipod touch, anebo bezdrátové sluchové pomůcky ReSound v kombinaci s příslušenstvím Unite Phone Clip+. Aplikace lze rovněž využívat se standardními sluchátky připojenými k telefonu. 2. Aplikace je kompatibilní se zařízeními iphone, ipad, ipod touch a jednotkami Android se systémem Android 4.1 nebo novějším. Více informací naleznete na webové adrese Zamýšlený účel samostatné aplikace k terapii tinnitu Cílem aplikace je zprostředkování zvukové terapie a relaxačních cvičení, jejichž cílem je odvrátit pozornost pacienta od soustředění na tinnitus. Lze ji využít jako součást plánu terapie tinnitu. Není určena k využití v audiologické/otologické léčbě symptomů tinnitu ani k maskování fantomových sluchových vjemů.

9 Funkce aplikace ReSound Relief TM Aplikace umožňuje správu vaší osobní knihovny terapeutických zvukových souborů a umožňuje vytváření vlastních zvukových podnětů ze zvuků prostředí a krátkých úryvků hudby Vytvoření nové zvukové knihovny SoundScape s hudebními soubory Sledování využívání aplikace poskytne přehled, které zvuky vám nejlépe vyhovují. Sekundární podněty jako barvy a cvičení napomáhající udržet vaši mysl zaneprázdněnou. Tinnitus: Důležité informace Funkce aplikace k terapii tinnitu váš tinnitus neléčí ani nevyléčí a nejsou určeny k náhradě informovaného odborného poradenství a služeb v otázkách tinnitu. Tato aplikace je navržena tak, aby byla doplňkovým nástrojem, jejž mohou lékaři i pacienti použít jako součást plánu terapie tinnitu. Neslouží k využití v audiologické/otologické léčbě symptomů tinnitu. Cílem aplikace je rozptylovat soustředění na tinnitus, avšak není určena k maskování fantomových zvuků. i Varování před tinnitem V rámci zamezení možnému poškození sluchu neposlouchejte delší dobu s nastavením vysoké hlasitosti. ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánsko Veškeré záležitosti týkající se směrnice 93/42/EHS o zdravotnických prostředcích adresujte společnosti ReSound A/S.

10 Varování a bezpečnostní opatření i Používání aplikací v mobilních zařízeních: Nedeaktivujte upozornění na aktualizace aplikací. Uživatelům doporučujeme, aby nainstalováním všech aktualizací zajistili správnou funkci aplikace se zachováním její aktuálnosti. Aplikace je nutné používat pouze se zařízeními ReSound, pro něž jsou určeny. Společnost ReSound nenese žádnou odpovědnost za používání aplikací s jinými zařízeními. i Varování a upozornění Při používání aplikace ReSound se sluchovou pomůckou se ujistěte, zda jste si přečetli uživatelskou příručku ke sluchové pomůcce. Uživatelská příručka ke sluchové pomůcce je součástí balení. Pokud potřebujete novou kopii, obraťte se na zákaznickou podporu společnosti ReSound. Zvláštní pozornost věnujte informacím označeným varovným symbolem i VAROVÁNÍ označuje situace, jež mohou vést k vážným zraněním, UPOZORNĚNÍ označuje situace, jež mohou vést k drobnějším

11 Společnost ReSound pomáhá lidem znovuobjevovat krásu sluchu s řešeními modelujícími funkce přirozeného sluchu. Naším cílem je zajistit možnost žít bohatým, aktivním a naplňujícím životem bez omezování poruchami sluchu CZ Rev.A Celosvětové ústředí ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánsko Tel.: Fax: Spojené království GN ReSound Ltd. Kirtlington Business Centre Portway Kirtlington Oxon OX5 3JA Tel.: Fax: Austrálie GN ReSound Pty. Ltd. Unit R1 Regents Park Estate 391 Park Road Regents Park NSW 2143 Tel.: (free) Fax: Nový Zéland GN ReSound (NZ) Ltd. Ground Floor, North Entrance 4 Fred Thomas Drive Takapuna Auckland, 0622 Tel.: (free) Fax: (free) The GN ReSound Group, Apple, iphone, ipad a ipod touch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích. App Store je značka služby společnosti Apple Inc. Android a Google Play jsou registrované ochranné známky společnosti Google Inc. Slovní ochranná známka a loga Bluetooth jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. Samsung, Galaxy a Galaxy S5 jsou ochranné známky společnosti Samsung Electronics.

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Úvod Blahopřejeme ke stažení aplikace Interton. Aplikace Interton slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Interton. Díky inovativní

Více

Aplikace ReSound uživatelská příručka

Aplikace ReSound uživatelská příručka Aplikace ReSound uživatelská příručka Úvod Aplikace ReSound slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek ReSound. Díky inovativní zvukové technologii a designu od společnosti

Více

Aplikace Beltone. Uživatelská příručka

Aplikace Beltone. Uživatelská příručka Aplikace Beltone Uživatelská příručka Úvod Gratulujeme ke stažení aplikace Beltone. Aplikace Beltone slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Beltone. Díky inovativní

Více

Uživatelská příručka k aplikacím. resound.com

Uživatelská příručka k aplikacím. resound.com Uživatelská příručka k aplikacím resound.com Úvod Aplikace ReSound slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek ReSound. Díky inovativní zvukové technologii a designu

Více

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com Aplikace Beltone uživatelská příručka Beltone.com Úvod Aplikace Beltone slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Beltone. Díky inovativní zvukové technologii a designu

Více

Uživatelská příručka k aplikacím

Uživatelská příručka k aplikacím Uživatelská příručka k aplikacím Úvod Aplikace ReSound slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek ReSound. Díky inovativní zvukové technologii a designu od společnosti

Více

Uživatelská příručka k aplikacím. resound.com

Uživatelská příručka k aplikacím. resound.com Uživatelská příručka k aplikacím resound.com Úvod Aplikace ReSound slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek ReSound. Díky inovativní zvukové technologii a designu

Více

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com Aplikace Beltone uživatelská příručka Beltone.com Úvod Aplikace Beltone slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Beltone. Díky inovativní zvukové technologii a designu

Více

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com Aplikace Beltone uživatelská příručka Beltone.com Úvod Aplikace Beltone slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Beltone. Díky inovativní zvukové technologii a designu

Více

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com

Aplikace Beltone uživatelská příručka. Beltone.com Aplikace Beltone uživatelská příručka Beltone.com Úvod Aplikace Beltone slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Beltone. Díky inovativní zvukové technologii a designu

Více

Arlo Baby Stručná příručka

Arlo Baby Stručná příručka Arlo Baby Stručná příručka Obsah balení Kamera Arlo Baby Napájecí kabel USB Napájecí adaptér USB (liší se dle regionu) Deska pro montáž na stěnu Šroubky a hmoždinky pro montáž 3 Získejte aplikaci Arlo

Více

LIBRATONE ZIPP NÁVOD K OBSLUZE

LIBRATONE ZIPP NÁVOD K OBSLUZE LIBRATONE ZIPP NÁVOD K OBSLUZE 1 2 3 Návody v jiných jazycích najdete na webu www.libratone.com/manual GRATULUJEME! 4 FULLROOM 5 AirPlay / PlayDirect 6 Úvod 8 Rychlé nastavení systému AirPlay (wi-fi) 10

Více

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android)

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) 1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) Zařízení s operačním systémem ios (ipad): 1. Stažení aplikačního softwaru Přes ipad se připojte k itunes Store a spusťte Pafers. Přečtěte si instrukce a stáhněte

Více

resound.com AUDIOLOGIE KONEKTIVITA Poslech ještě nikdy nebyl tak snadný

resound.com AUDIOLOGIE KONEKTIVITA Poslech ještě nikdy nebyl tak snadný AUDIOLOGIE KONEKTIVITA DESIGN APLIKACE resound.com Poslech ještě nikdy nebyl tak snadný Osvojte si Smart HearingTM Nasaďte si svá zcela nová sluchadla ReSound LiNX2 a objevte výhody používání systému,

Více

Smart Access Pracovní postup

Smart Access Pracovní postup Smart Access Pracovní postup A. Předpoklady... 2 1. Kompatibilita smartphonu... 2 2. Výběr kabelu... 2 a. Zařízení Apple (iphone 4/4s)... 2 b. Zařízení Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Zařízení s Androidem

Více

resound.com Nejchytřejší cesta ke zvládnutí svého tinnitu

resound.com Nejchytřejší cesta ke zvládnutí svého tinnitu AUDIOLOGIE KONEKTIVITA DESIGN APLIKACE resound.com Nejchytřejší cesta ke zvládnutí svého tinnitu přirozených zvuků Nature Sounds a vybrat si tak zvukovou terapii, jež Vám bude nejpříjemnější. Můžete také

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ROBOTIC ENHANCED VEHICLES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA napájeno bateriemi nejsou součástí balení PŘEDSTAVENÍ Děkujeme, že jste si koupili R.E.V. od WowWee! R.E.V. (Robotic Enhanced Vehicles) jsou další generací

Více

Uživatelský manuál. ifertracker RAIING MEDICAL COMPANY. Obsah. Bezdrátový teploměr WT703

Uživatelský manuál. ifertracker RAIING MEDICAL COMPANY. Obsah. Bezdrátový teploměr WT703 Uživatelský manuál ifertracker Bezdrátový teploměr WT703 RAIING MEDICAL COMPANY Obsah 01 Příslušenství 02 Vložení baterie 03 Stažení aplikace 04 Sestavení spojení 05 Popis nošení 06 Provozní instrukce

Více

Návod k obsluze. Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu. Model: AF36

Návod k obsluze. Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu. Model: AF36 Návod k obsluze Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu Model: AF36 OBSAH BALENÍ Bezdrátová Bluetooth sluchátka Micro-USB nabíjecí kabel Vak na sluchátka Audio kabel Jack 3,5 mm Návod 1

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU. Návod k obsluze. Model: AF80

BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU. Návod k obsluze. Model: AF80 BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU Návod k obsluze Model: AF80 Obsah balení Stereo bluetooth sluchátka Air-Fi Rumble Micro-USB nabíjecí kabel Vak na sluchátka Stereo audio kabel pro

Více

SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ ZAVAZADEL CHECKSMART Sledujte svá zavazadla ze svého telefonu STRUČNÝ NÁVOD / ZÁRUKA

SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ ZAVAZADEL CHECKSMART Sledujte svá zavazadla ze svého telefonu STRUČNÝ NÁVOD / ZÁRUKA SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ ZAVAZADEL CHECKSMART Sledujte svá zavazadla ze svého telefonu STRUČNÝ NÁVOD / ZÁRUKA CZ OBSAH BALENÍ (1) Sledovací zařízení zavazadel CheckSmart (2) Baterie AA (1) Předinstalovaná SIM

Více

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29 Mobilní aplikace Instrukce pro uživatele Tento návod vysvětluje, jak si stáhnout tři samostatné aplikace do Vašeho zařízení. Myslete prosím na to, že je nezbytné se do všech aplikací a výzkumu přihlásit

Více

Návod k obsluze. Interton Dálkové ovládání

Návod k obsluze. Interton Dálkové ovládání Návod k obsluze Interton Dálkové ovládání Úvod Gratulujeme Vám ke koupi Dálkového ovládání Interton. Dálkové ovládání Interton Vám umožní ovládat Vaše sluchadla vybavená 2.4 GHz bezdrátovou technologií.

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

Jabra Speak 410. Návod k obsluze. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Návod k obsluze. www.jabra.com Jabra Speak 410 Návod k obsluze obsah Poděkování...3 Přehled výrobku...3 PŘEHLED...4 Instalace a nastavení...4 Denní použití...5 Získání pomoci...6 2 Poděkování Děkujeme, že jste zakoupili zařízení Jabra

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

Xiaomi Scale. uživatelská příručka

Xiaomi Scale. uživatelská příručka Xiaomi Scale uživatelská příručka 2015 Bezpečnostní pokyny a informace Pokud váhu delší dobu nepoužíváte, vyndejte z ní baterie. Jeli plně váha ponechána bez použití, dojde po čase k jejímu samovolnému

Více

Instalační příručka. Fiery Command WorkStation 5.8 s aplikacemi Fiery Extended Applications 4.4

Instalační příručka. Fiery Command WorkStation 5.8 s aplikacemi Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 s aplikacemi Fiery Extended Applications 4.4 Sada Fiery Extended Applications (FEA) verze 4.4 obsahuje Fiery software pro provádění úloh pomocí serveru Fiery Server. Tento

Více

Jabra LINK 280. Návod k obsluze. www.jabra.com

Jabra LINK 280. Návod k obsluze. www.jabra.com Jabra LINK 280 Návod k obsluze www.jabra.com 1 2010 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Tento návod k obsluze je publikován společností GN Netcom A/S. Informace v tomto návodu jsou pouze informativního

Více

APLIKACE IMATION LINK NÁVOD PRO PŘÍSTROJE SE SYSTÉMEM ios

APLIKACE IMATION LINK NÁVOD PRO PŘÍSTROJE SE SYSTÉMEM ios APLIKACE IMATION LINK NÁVOD PRO PŘÍSTROJE SE SYSTÉMEM ios OBSAH PODPOROVANÉ OPERAČNÍ SYSTÉMY... 3 FUNKCE... 3 INSTALOVÁNÍ APLIKACE IMATION LINK... 3 PŘECHOD Z APLIKACE IMATION POWER DRIVE... 3 SPUŠTĚNÍ

Více

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

ALVA - řada BC6. Stručný průvodce Verze 4. UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014

ALVA - řada BC6. Stručný průvodce Verze 4. UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014 ALVA - řada BC6 Stručný průvodce Verze 4 UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014 Optelec 2993 LT Barendrecht Nizozemsko Telefon: +31 (0)88 6783 444. Fax +31 (0)88

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka 1 1. Představení Wireless display receiver S Wireless display receiver (dále jen WDR) můžete jednoduše zobrazovat multimediální obsah (videa, fotografie,

Více

Samsung Portable SSD T3

Samsung Portable SSD T3 Rev. 1.0 MU-PT250B / MU-PT500B / MU-PT1T0B / MU-PT2T0B ZÁKONNÁ USTANOVENÍ VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI SPOLEČNOST SAMSUNG ELECTRONICS SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNU PRODUKTŮ, INFORMACÍ A TECHNICKÝCH ÚDAJŮ BEZ PŘEDCHOZÍHO

Více

INTERAKTIVNÍ BLUETOOTH HELIKOPTÉRA NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE

INTERAKTIVNÍ BLUETOOTH HELIKOPTÉRA NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE INTERAKTIVNÍ BLUETOOTH HELIKOPTÉRA NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE Děkujeme za váš nákup Bluetooth helikoptéry od BEEWI. Přečtěte si prosím následující instrukce, abyste se naučili využívat všechny funkce našeho

Více

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace APLIKACE BEYOND Touch Chcete-li si hru BEYOND: Two Souls vychutnat tím nejlepším možným způsobem, doporučujeme vám hrát ji s pomocí bezdrátového ovladače DUALSHOCK

Více

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Obsažená příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Mini jack do adaptéru Toslink Bezdrátový síťový hudební přehrávač s vestavěným

Více

JABRA STEALTH UC. NNávod k použití. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. NNávod k použití. jabra.com/stealthuc NNávod k použití jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

elan-rf-003 Návod / rev.3 Strana 1 z 13

elan-rf-003 Návod / rev.3 Strana 1 z 13 Strana 1 z 13 1. Úvod... 3 2. Instalace elan-rf-003, IP adresa... 4 3. Přihlášení do webového rozhraní elan-rf-003... 4 4. Nastavení... 5 Konfigurační panel... 6 Popis konfiguračního panelu a funkcí...

Více

Návod k obsluze. AirPrint

Návod k obsluze. AirPrint Návod k obsluze AirPrint PŘEDMLUVA Bylo vyvinuto maximální úsilí, aby informace uvedené v tomto dokumentu byly úplné, přesné a aktuální. Výrobce neodpovídá za důsledky chyb, které nemůže ovlivnit. Výrobce

Více

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 1 78-706# Instrukce pro rychlou instalaci 1. Začínáme Úvod 2 Spuštění kamery Připojte videokameru k dodanému adaptéru. Blikající modrá LED znamená spuštění webové

Více

AUTO NA BLUETOOTH OVLÁDÁNÍ NÁVOD K POUŽITÍ

AUTO NA BLUETOOTH OVLÁDÁNÍ NÁVOD K POUŽITÍ AUTO NA BLUETOOTH OVLÁDÁNÍ NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme za váš nákup Bluetooth RC autíčka BBZ251 od BEEWI. Přečtěte si prosím následující instrukce, abyste se naučili využívat všechny funkce našeho nového

Více

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ PODPOROVANÁ ZAŘÍZENÍ Operační systém ios: ipod touch (5. generace) ipod touch (4. generace) ipod touch (3. generace) iphone 5 iphone 4S iphone 4 iphone 3GS iphone

Více

Poznejte první a jediné smart super power sluchadlo

Poznejte první a jediné smart super power sluchadlo Poznejte první a jediné smart super power sluchadlo Představujeme chytrý super power poslech ReSound ENZO poprvé přináší technologii chytrých sluchadel i lidem s těžkou sluchovou vadou nebo zbytky sluchu,

Více

XENGO. nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY

XENGO. nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY XENGO nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY Obsah Instalace...3 1. Které smartphony/tablety jsou podporovány terminálem XENGO?...3 2. Stažení aplikace XENGO nefunguje...3 3. Jak nainstalovat novou verzi

Více

Úvodní příručka k aplikaci Novell Messenger 3.0.1 Mobile

Úvodní příručka k aplikaci Novell Messenger 3.0.1 Mobile Úvodní příručka k aplikaci Novell Messenger 3.0.1 Mobile Květen 2015 Program Novell Messenger 3.0.1 a novější je k dispozici pro podporovaná mobilní zařízení ios, Android BlackBerry. Protože k systému

Více

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení >

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení > Vítejte Český Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení,

Více

Určeno k použití s aplikacemi podporujícími skener / čtečku kódů QR.

Určeno k použití s aplikacemi podporujícími skener / čtečku kódů QR. Aplikace Xerox QR Code Příručka pro rychlé spuštění 702P03999 Určeno k použití s aplikacemi podporujícími skener / čtečku kódů QR. Aplikaci QR (Quick Response) Code můžete použít s těmito aplikacemi: aplikace

Více

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál 05-2014 / v1.0 1 I. Informace o produktu I-1. Obsah balení Smart Plug Switch Zkrácený instalační manuál CD s rychlým instalačním průvodcem I-2. Přední panel

Více

Uživatelský manuál. Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios

Uživatelský manuál. Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios Uživatelský manuál Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios Obsah ÚVOD... 2 PLATEBNÍ TERMINÁL icmp... 2 Provozní podmínky... 2 Údržba... 2 Popis platebního terminálu... 3 Funkce

Více

Stručná příručka pro práci se systémem Arlo Baby

Stručná příručka pro práci se systémem Arlo Baby Stručná příručka pro práci se systémem Arlo Baby Obsah balení Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Baby. Začít můžete snadno. Kamera Arlo Baby Napájecí kabel USB Napájecí adaptér USB (liší se dle

Více

MobileIron Demo. DATUM VYTVOŘENÍ: 8. srpna 2014. AUTOR: Daniel Vodrážka

MobileIron Demo. DATUM VYTVOŘENÍ: 8. srpna 2014. AUTOR: Daniel Vodrážka DATUM VYTVOŘENÍ: 8. srpna 2014 AUTOR: Daniel Vodrážka Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 Co budete potřebovat... 3 Důležité upozornění... 3 Možnosti testování... 3 MobileIron Admin konzole... 4 Registrace ios

Více

mpos mobilní aplikace Průvodce pro použití s Lenovo A2010

mpos mobilní aplikace Průvodce pro použití s Lenovo A2010 mpos mobilní aplikace Průvodce pro použití s Lenovo A2010 (V0.9) OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 MPOS MOBILNÍ APLIKACE... 2 2.1 TECHNICKÉ POŽADAVKY MPOS MOBILNÍ APLIKACE... 2 2.1.1 Požadavky pro Smartphone s mobilním

Více

easystore.cz Uživatelská příručka

easystore.cz Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Začínáme: Zařízení ihealth Edge nejdříve nabijte pomocí USB kabelu. Ujistěte se, že máte staženou aplikaci ihealth. Seznam podporovaných telefonů naleznete na www.ihealthlabs.com.

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY Obsah 1. Co si mám připravit pro rychlou instalaci terminálu XENGO? 3 2. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 4 3. Jak nabíjet terminál XENGO?

Více

Řada X: akustická přesnost, stylová elegance. Sony představuje nové luxusní bezdrátové reproduktorové doky

Řada X: akustická přesnost, stylová elegance. Sony představuje nové luxusní bezdrátové reproduktorové doky Tisková zpráva 9.1. 2012 Řada X: akustická přesnost, stylová elegance. Sony představuje nové luxusní bezdrátové ové doky Reproduktory Made for ipod/iphone/ipad s úžasným moderním designem, bezdrátovým

Více

9995 8.2. Dodatek k příručce pro lékaře

9995 8.2. Dodatek k příručce pro lékaře 9995 8.2 Aktualizace softwaru programátoru týkající se sledování a grafu trendů parametru AT/AF Daily Burden (Denní zatížení AT/AF) v přístrojích Advisa DR MRI SureScan A3DR01, Advisa DR A5DR01, Consulta

Více

JABRA PRO 935. Návod k použití. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Návod k použití. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Návod k použití jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní ochranné známky v ní obsažené

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SRP5016. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SRP5016. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips SRP5016 Příručka pro uživatele Obsah 1 Váš univerzální dálkový

Více

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka www.fitnessnaramky.sk 1 www.fitnessnaramky.sk 2 Displej ihealth Edge Zařízení ihealth Edge umí zobrazovat následující informace (na další obrazovku se posuváte poklepáním na displej):

Více

českém Úvod Obsah krabice Specifikace Požadavky na systém SWEEX.COM IP001 Sweex USB Internet Phone with Display

českém Úvod Obsah krabice Specifikace Požadavky na systém SWEEX.COM IP001 Sweex USB Internet Phone with Display IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Úvod Především vám mnohokrát děkujeme za zakoupení Sweex USB Internet Phone with Display. Pomocí tohoto snadno zapojitelného telefonu můžete volat přes Internet.

Více

Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy

Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy Udělejte ten krok Office 365 pro firmy vypadá jinak než Google Apps. Po přihlášení se vám ukáže tato obrazovka. Po několika prvních týdnech se po přihlášení

Více

ibike GPS Uživatelská příručka (určeno pro iphone 5, iphone 4S a iphone 4)

ibike GPS Uživatelská příručka (určeno pro iphone 5, iphone 4S a iphone 4) ibike GPS Uživatelská příručka (určeno pro iphone 5, iphone 4S a iphone 4) 1 Obsah 1. Úvod... 3 1.1 Obsah balení... 3 2. Průvodce montáží držáku... 4 3. Zasunutí iphone 5/4S/4 do obalu ibike GPS (obrázkový

Více

HP-1V HEADPHONES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

HP-1V HEADPHONES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA HP-1V HEADPHONES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VERTU SLUCHÁTKA HP-1V UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1.0 Čeština 1 2 Čeština UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA K UZAVŘENÝM (OVER-EAR) SLUCHÁTKŮM HP-1V VERTU Děkujeme, že jste si zakoupili

Více

Jabra BIZ 2400 USB NÁVOD K OBSLUZE

Jabra BIZ 2400 USB NÁVOD K OBSLUZE Jabra BIZ 2400 USB NÁVOD K OBSLUZE 1 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Tento návod k obsluze je publikován společností GN Netcom A/S. Informace v tomto návodu jsou pouze informativního charakteru,

Více

Návod k obsluze. Interton TV Streamer

Návod k obsluze. Interton TV Streamer Návod k obsluze Interton TV Streamer Úvod Gratulujeme Vám ke koupi zařízení Interton TV Streamer. Interton TV Streamer Vám poskytne vysoce kvalitní přenos zvuku z TV, HiFi sterea, osobního počítače nebo

Více

Uživatelská příručka Lumia se systémem Windows 10 Mobile

Uživatelská příručka Lumia se systémem Windows 10 Mobile Uživatelská příručka Lumia se systémem Windows 10 Mobile 1.1. vydání CS Informace o uživatelské příručce Toto je uživatelská příručka k aktuální verzi softwaru. Důležité: Než začnete zařízení používat,

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Zesilovací bezdrátový přehrávač streamované hudby Česky 4 PŘIPOJENÍ ZVUKU

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC Obsah Úvod... 1 Příslušenství... 1 Základní vlastnosti... 1 Základní složení/montáž... 2 Montážní postup... 2 Bezpečnost... 5 Ilustrace funkcí panelu... 7 Ilustrace funkcí zadní

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT50 BT25. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT50 BT25. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips BT50 BT25 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace

Více

Verze 1.0 12/09. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Začínáme

Verze 1.0 12/09. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Začínáme Verze 1.0 12/09 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2009 Xerox Corporation. Všechna práva vyhrazena. Nepublikovaná práva jsou vyhrazena v rámci autorských práv platných v USA. Obsah této

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-wtrf

INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-wtrf INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-wtrf /apps Obsah Úvod 3 Zřízení potřebná k nastavení aplikace 3 Základní ovládání Chytrých hodinek Samsung Gear S2 3 Hlaní menu aplikace ihc-wtrf 3 Připojení Chytrých

Více

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál ApoEye Bezdrátová kamera Uživatelský manuál Nahrávací tlačítko Popis ovládacích prvků Mikrofon Indikátor stavu Micro SD Slot Reproduktor Micro USB port Očko pro šňůrku Video Photo Direct Cloud Mode Mode

Více

NÁVOD K OBSLUZE KITE SERIES APLIKACE WIFI SMART

NÁVOD K OBSLUZE KITE SERIES APLIKACE WIFI SMART NÁVOD K OBSLUZE CZ KITE SERIES APLIKACE WIFI SMART Překlad původního návodu k obsluze. CHYTRÁ KLIMATIZACE SMART AC NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH 1 PROHLÁŠENÍ O SHODĚ... 1 2 SPECIFIKACE... 1 3 UPOZORNĚNÍ... 1 4

Více

BBD100 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

BBD100 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA BBD100 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Aplikace BeeWi SmartTrack: BBD100 Děkujeme vám za zakoupení klíčenky BBD100 SmartTRAK z BEEWI. Přečtěte si prosím následující pokyny se dozvíte, jak konfigurovat a efektivněji

Více

Registrace do systému AirKey

Registrace do systému AirKey AirKey První kroky Registrace do systému AirKey Na adrese https://airkey.evva.com klikněte na tlačítko Registrace do systému AirKey. Vyplňte pole formuláře. Pole označená symbolem * jsou povinná. Nezapomeňte

Více

Návod k instalaci a použití

Návod k instalaci a použití Obsah: 1. Úvod Návod k instalaci a použití Úvod Instalace hardware Instalace software Základní funkce a použití Technické parametry Údržba Děkujeme Vám za důvěru a zakoupení klávesnice Magic-Pro ProMini

Více

Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely:

Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: Příručka AirPrint Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Verze A CZE Definice poznámek

Více

easystore.cz Rychlý start

easystore.cz Rychlý start Rychlý start 1 Gratulujeme k nákupu Vašich nových chytrých hodinek Martian Notifier. Naším cílem bylo vyvinout produkt, který je jednoduché používat ve spojení s Vaším smartphonem. Začínáme Ujistěte se,

Více

BlackBerry Torch 9810 Smartphone

BlackBerry Torch 9810 Smartphone BlackBerry Torch 9810 Smartphone Uživatelská příručka Verze: 7.0 Nejnovější uživatelské příručky naleznete na adrese www.blackberry.com/docs/smartphones. MAT-40531-010 PRINTSPEC-021 SWD-1735726-0731051610-010

Více

Protože na každém slovu záleží

Protože na každém slovu záleží SMART HEARING resound.com Protože na každém slovu záleží PŘÍRUČKA PRO RODIČE A VYCHOVATELE Co znamená sluchová ztráta pro vaše dítě? Vaše dítě je jedinečné. Něco má ale společného s většinou dětí se sluchovým

Více

BlackBerry Bold Series

BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones Uživatelská příručka Verze: 7.0 Nejnovější uživatelské příručky naleznete na adrese www.blackberry.com/docs/smartphones. SWD-1735726-0726093645-010

Více

Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím. Manuál. Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání.

Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím. Manuál. Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání. Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako nikdy předtím Manuál Použij svůj ipod touch, iphone nebo ipad jako své Bluetooth ovládání. Interaktivní Bluetooth R/C připoj, ovládej, jezdi jako

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios - iphone)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios - iphone) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios - iphone) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 22.12.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

Samsung Mobile. Příručka k funkcím

Samsung Mobile. Příručka k funkcím Příručka k funkcím Úvod O této příručce k funkcím mobilních telefonů Samsung V této online příručce jsou obsaženy obecné informace o funkcích, se kterými se můžete setkat v různých modelech mobilních telefonů

Více

Aplikace gdmss, idmss V

Aplikace gdmss, idmss V Aplikace gdmss, idmss V3.46.000 DAHUA VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:00 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato

Více

Pro uživatele nástroje RICOH Smart Device Connector: Konfigurace zařízení

Pro uživatele nástroje RICOH Smart Device Connector: Konfigurace zařízení Pro uživatele nástroje RICOH Smart Device Connector: Konfigurace zařízení OBSAH 1. Pro všechny uživatele Úvod... 3 Jak číst tuto příručku... 3 Ochranné známky...4 Co je to RICOH Smart Device Connector?...

Více

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900 Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

NAS 242 Aplikace AiMaster pro mobilní zařízení

NAS 242 Aplikace AiMaster pro mobilní zařízení NAS 242 Aplikace AiMaster pro mobilní zařízení Naučte se používat AiMaster na vašich mobilních zařízeních A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Použít AiMaster pro správu

Více

ALEŠ LICHTENBERG KAISER DATA

ALEŠ LICHTENBERG KAISER DATA Domino Mobile Apps ALEŠ LICHTENBERG KAISER DATA www.kaiser.cz a.lichtenberg@kaiser.cz twitter: @a_lichtenberg Co je IBM Domino Mobile Apps? IBM Domino Mobile Apps je mobilní klient pro Apple ipad, který

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

LIBRATONE LIVE LOUNGE NÁVOD K OBSLUZE

LIBRATONE LIVE LOUNGE NÁVOD K OBSLUZE LIBRATONE LIVE 1 LOUNGE NÁVOD K OBSLUZE 2 3 Návody v jiných jazycích najdete na webu www.libratone.com/manual GRATULUJEME! 4 FULLROOM 5 AirPlay / PlayDirect 6 Umístění 8 Funkce tlačítek 9 Indikátor stavu

Více

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze BackBeat GO 600 Series Návod k obsluze Obsah Párování 3 Párování 3 Párování druhého zařízení 3 Párování s počítačem Mac 3 Nabíjení a přizpůsobení 4 Nabíjení 4 Základy 5 Přehled náhlavní soupravy 5 Vypínač

Více