Ozna ení prvku: LBC 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ozna ení prvku: LBC 1"

Transkript

1 Ozna ení prvku: LBC 1 Za Šenke lokální biocentru ve dn údolí Pruského potoka a navazujícího bo ního suchého údolí západn od jižní ásti zastav ného úzeí obce Západní okraje vyezené plochy biocentra protéká vodní tok v u le nap íené a zahloubené koryt, s projevy nad rné eutrofizace. Koryto je zarostlé nitrofilní bylinnou vegetací (nap. rákose) a nepravideln i náletovýi a zplan lýi ovocnýi d evinai (slivon, bez erný, jíva, r že šípková, t eše pta í, ladé olše aj.). Zbývající ást biocentra je sou ástí rozsáhlého bloku orné p dy, ohroženého vodní erozí. Vý ra v obvodu KPÚ: Vodní, ok adní, p íp. lesní, lu ní. Koryto vodního toku bu ponechat saovolné revitalizaci, nebo provést revitaliza ní opat ení ízenýi zásahy (s rové úpravy koryta, zírn ní zahloubení apod.). Ornou p du je ožno bu zatravnit, nebo zalesnit (olšei a jasany, p íp. v én podá ených polohách duby letníi, lípai, javory, habry, jily), nebo použít kobinaci obou opat ení. Možný opat ení je i budování lkých t ní.

2 Ozna ení prvku: LBC Pahorek lokální biocentru v lenité úzeí v prostoru stejnojenné p írodní paátky p i jihozápadní okraji upravovaného úzeí tšinu vyezené plochy vypl ují r znorodé lade ležící pozeky. P írodn nejhodnotn jší jsou teploilná bylinná lada s výskyte chrán ných druh rostlin i živo ich. ásti plochy (od lesa a ve východní výb žku) vypl ují náletové porosty d evin se zastoupení jasanu, b ízy, t ešn pta í, javoru klenu, bezu erného aj. Severní okraje z ásti protéká drobný ob asný vodní tok v u le nap íené a zahloubené koryt, s projevy nad rné eutrofizace. Koryto je zarostlé nitrofilní bylinnou vegetací (nap. rákose) a ísty i náletovýi d evinai (slivon, vrby, jasan, bez erný, eše pta í aj.). Podá ená severozápadní ást je zabu en ná (topinabur aj.). Na jižní, východní a severní stran jsou do biocentra zahrnuty i okraje bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: Ladní (ezofilní i ok adní), vodní. V ploše p írodní paátky postupovat dle p íslušného plánu pé e. Mok adní spole enstva ponechat irozenéu vývoji nebo doplnit vhodnýi výsadbai d evin (olše, vrby, jasany). Ornou p du zatravnit.

3 Ozna ení prvku: LBC 3 ízky lokální biocentru ve výb žku lesního koplexu na jižní okraji upravovaného úzeí Listnatý lesní porost s p evahou habru a dubu. Vý ra v obvodu KPÚ: 7655 Lesní. Bez nutných zásah.

4 Ozna ení prvku: LBK 1 lokální biokoridor v údolní niv Pruského potoka západn až severozápadn od zastav ného úzeí obce Základní ást biokoridoru tvo í v obvodu KPÚ vodní tok v u le nap íené a zahloubené koryt (pokra ující podél hranice upravovaného úzeí v sousední k. ú. Moravské Prusy), s projevy nad rné eutrofizace. Koryto je zarostlé nitrofilní bylinnou vegetací (nap. rákose) a ísty i náletovýi d evinai (bez erný, slivon, jasan, javor jasanolistý, olše, vrba, t eše pta í aj.). V severní ásti (p i hranici katastru) jsou do biokoridoru zahrnuty i p ilehlé partie bloku orné dy v pravob eží. Vý ra v obvodu KPÚ: 197 Vodní, lesní, ok adní. Je ožno bu ponechat koryto vodního toku saovolné revitalizaci, nebo provést revitaliza ní opat ení ízenýi zásahy (s rové úpravy koryta, zírn ní zahloubení apod.). Ornou p du v ráci biokoridoru je ožno bu zatravnit nebo zalesnit olšei, vrbai a jasany nebo ponechat lade k saovolnéu vývoji. Žádoucí je i likvidace nevhodných d evin - zej. javoru jasanolistého.

5 Ozna ení prvku: LBK lokální biokoridor ve dn údolí Pruského potoka jihozápadn až jižn od zastav ného úzeí obce Základní ást biokoridoru tvo í v obvodu KPÚ vodní tok. Mio les á tok u le nap íené a zahloubené koryto s projevy nad rné eutrofizace - je zarostlé nitrofilní bylinnou vegetací (nap. rákose) a nepravideln i náletovýi d evinai (slivon, bez erný, javor jasanolistý, olše šedá, vrba, t eše pta í aj.). Na styku s údolí levostranného bezejenného p ítoku je biokoridor rozší en o plochu vrbového reízu s p í sí olší, jasan, javor jasanolistých a topol - registrovaný VKP Vrbina. V n kterých ástech io les jsou pro dosažení pot ebné ší ky do biokoridoru zahrnuty i p ilehlé partie blok orné p dy v pravob eží. Na okraji lesa a v navazující úseku v lese je koryto toku rovn ž u le nap íené a zahloubené, se souvislýi porosty olší (šedé i lepkavé), javoru klenu, jasanu, habru aj. Hloub ji v lese je koryto p irozené, postupn až stržového charakteru s ohutnýi jasany a ísty i skupinai olší a javoru klenu v celkov evážn habrových porostech. Vý ra v obvodu KPÚ: Vodní, lesní, ok adní. V lese bez nutných zásah. Mio les je ožno bu ponechat koryto vodního toku saovolné revitalizaci, nebo provést revitaliza ní opat ení ízenýi zásahy (s rové úpravy koryta, zírn ní zahloubení apod.). Ornou p du v ráci biokoridoru je ožno bu zatravnit nebo zalesnit olšei, vrbai a jasany nebo ponechat lade k saovolnéu vývoji. Žádoucí je i likvidace nevhodných evin - zej. javoru jasanolistého.

6 Ozna ení prvku: LBK 3 lokální biokoridor ve dn údolí levostranného p ítoku Pruského potoka v jihozápadní ásti upravovaného úzeí Základní ást biokoridoru tvo í KPÚ vodní tok v u le nap íené a zahloubené koryt, s projevy nad rné eutrofizace. Koryto je zarostlé nitrofilní bylinnou vegetací (nap. rákose) a z velké ásti i náletovýi d evinai (slivon, bez erný, vrby, b íza, pta í zob, r že šípková aj.). Podél cesty v levob eží je nov vysázeno stroo adí (javor lé, b íza, je áby). Okrajov jsou do biokoridoru zahrnuty i p ilehlé partie bloku orné p dy v pravob eží. Vý ra v obvodu KPÚ: 339 Vodní, lesní, ok adní. Koryto vodního toku je ožno ponechat saovolné revitalizaci a na n vázanou vegetaci ponechat k saovolnéu vývoji.

7 Ozna ení prvku: IP 1 podél stávající, k rekonstrukci navržené asfaltové polní cesty P1 od západního okraje zastav ného úzeí k Pruskéu potoku Ve st ední ásti ve svazích výrazného zá ezu cesty ruderalizovaná bylinná spole enstva s n kolika náletovýi d evinai (topol kanadský, je áb, lípa, t eše pta í, bez erný), p echázející na jižní stran cesty s re k obci v travnatý pás. S re k potoku není doprovodná vegetace cesty stabilizovaná a p echází do okrajových partií p ilehlých blok orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 1983 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás v celé délce a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

8 Ozna ení prvku: IP podél ásti stávající, k rekonstrukci navržené polní cesty P ezi západní okraje upravovaného úzeí a Pruský potoke V severovýchodní ásti souvislý pás d evin s pestrou druhovou skladbou - p evažují jasan ztepilý, javor klen a bez erný, k další zastoupený d eviná pat í nap. javor jasanolistý, b íza, t eše pta í, r že šípková, dub letní, habr, vrby. V jihozápadní ásti drobn jší a užší pás d evin. Ostatní plocha interak ního prvku je vyezena v okrajových partiích bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 1988 Lesní + lu ní s d evinai. Ve stávajících porostech je žádoucí likvidace nevhodných d evin - zej. javoru jasanolistého. Na orné p vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

9 Ozna ení prvku: IP 4 podél navržené polní cesty Pv7 v severozápadní ásti upravovaného úzeí Souvislý blok orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 4996 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

10 Ozna ení prvku: IP 5 v polích v západní ásti upravovaného úzeí Základ interak ního prvku tvo í dv soub žné eze, p evážn zarostlé d evinai (bez erný, slivon, r že šípková, t eše pta í ). Zbytek interak ního prvku je vyezený v okrajových partiích navazujících blok orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 470 Ladní s d evinai. V p ípad stávajících ezí a jejich porost bez nutných zásah. Zorn né ásti zatravnit a jednotliv i skupinov osázet geograficky p vodníi d evinai.

11 Ozna ení prvku: IP 6 v polích v jihozápadní ásti upravovaného úzeí Erozní zá ezy stabilizované poroste zplan lých ovocných a náletových d evin (zej. jasan, trnka, eše pta í, vzácné zastoupení je ábu b eku) - registrovaný VKP U b eku. Vý ra v obvodu KPÚ: 589 Ladní s d evinai. Bez nutných zásah.

12 Ozna ení prvku: IP 7 v polích v západní ásti upravovaného úzeí evážn nevýrazné rozezí blok orné p dy. V jihozápadní ásti výrazn jší ez s ruderalizovanýi bylinnýi spole enstvy a hojný nálete d evin (zej. bezu erného). Vý ra v obvodu KPÚ: Lu ní s d evinai. V p ípad stávající eze a jejích porost bez nutných zásah. Zorn né ásti zatravnit a jednotliv i skupinov osázet geograficky p vodníi d evinai.

13 Ozna ení prvku: IP 8 ve dn údolí levostranného p ítoku Pruského potoka a podél okraje lesního koplexu v jižní ásti upravovaného úzeí Základ hlavní ásti interak ního prvku tvo í u le nap íené a írn zahloubené koryto drobného vodního toku. Koryto je zarostlé nitrofilní bylinnou vegetací (nap. rákose) a nepravideln, avšak ísty souvisle náletovýi a zplan lýi ovocnýi d evinai (slivon, bez erný, javor jasanolistý, olše lepkavá i šedá, jasan, r že šípková, t eše pta í aj.). V oblouku cesty p iléhá ke korytu nevelký eutrofizovaný ok ad. Dále je do interak ního prvku zahrnuto rozezí lesního koplexu a ilehlého bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: Vodní, ok adní, ladní s d evinai V porostech v údolní poloze je žádoucí je likvidace javoru jasanolistého. Plochy na poezí lesa a orné p dy je ožné ponechat spontánníu vývoji.

14 Ozna ení prvku: IP 9 podél ásti stávající, k rekonstrukci navržené polní cesty P4 ezi Pruský potoke a lese v jižní ásti upravovaného úzeí leso bývalého úvozu s írn ruderalizovanýi bylinnýi spole enstvy a víceén souvislýi náletovýi porosty d evin (r že šípková, slivon, t eše pta í, bez erný, jasan, pta í zob aj.). Vý ra v obvodu KPÚ: 4015 Ladní s d evinai. Bez nutných zásah.

15 Ozna ení prvku: IP 10 podél ásti stávající, k rekonstrukci navržené polní cesty P4 ezi vodojee a Pruský potoke v jižní ásti upravovaného úzeí leso bývalého úvozu s ruderalizovanýi bylinnýi spole enstvy a v severní ásti i s d evinai (zplan lé t ešn, t eše pta í, bez erný, r že šípková aj.). Vý ra v obvodu KPÚ: 30 Ladní až lu ní s d evinai. Osázet vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

16 Ozna ení prvku: IP 11 podél navržené polní cesty Pv16 v jižní ásti upravovaného úzeí Sou ást bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 55 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

17 Ozna ení prvku: IP 1 podél navržené polní cesty Pv15 jižn až jihozápadn od zastav ného úzeí obce Sou ást bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 903 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

18 Ozna ení prvku: IP 13 podél navržené polní cesty Pv9 od jihozápadního okraje zastav ného úzeí k Pruskéu potoku Sou ást bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 11 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

19 Ozna ení prvku: IP 14 podél ásti polní cesty Pv3 p i východní okraji zastav ného úzeí obce Maloplošn využívané ze lské pozeky. Vý ra v obvodu KPÚ: 50 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

20 Ozna ení prvku: IP 15 podél navržené polní cesty Pv4 ezi vodojee a hranicí upravovaného úzeí východn od zastav ného úzeí obce Sou ást bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 67 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

21 Ozna ení prvku: IP 16 východn až jihovýchodn od zastav ného úzeí, z ásti podél okraje lesního koplexu V severozápadní ásti výrazná ez s porosty ke a ovocných stro. Dále k jihovýchodu rozezí lesního koplexu a p ilehlého bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 7737 Ladní s d evinai. Plochy je ožné ponechat spontánníu vývoji.

22 Ozna ení prvku: IP 17 na západní okraji upravovaného úzeí Mez s ruderalizovanýi bylinnýi spole enstvy a hojný nálete d evin. Vý ra v obvodu KPÚ: 1549 Ladní s d evinai. Bez nutných zásah.

23 Ozna ení prvku: IP 18 ve dn údolí ezi východní okraje jižního výb žku zastav ného úzeí a ástí polní cesty Pv18 Základ interak ního prvku tvo í díl í úseky drobného vodního toku v u le nap íené a írn zahloubené koryt, odd lené navzáje kratšíi zaklenutýi úseky. V levob eží se nachází u lá vodní nádrž obdélníkového tvaru. V ploše se dále st ídají zatravn né ásti, náletové porosty evin (zej. vrby a bez erný) a rákosu. Patrná je nad rná eutrofizace. Vý ra v obvodu KPÚ: 9968 Vodní, ok adní, ladní s d evinai Oezit eutrofizaci, podporovat zastoupení geograficky p vodních d evin (z výsadeb i náletu).

24 Ozna ení prvku: IP 19 jihovýchodn od zastav ného úzeí, podél okraje lesního koplexu Rozezí lesního koplexu a p ilehlého bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 1517 Ladní s d evinai. Plochu je ožné ponechat spontánníu vývoji.

25 Ozna ení prvku: IP 0 svah zá ezu silnice na Moravské Prusy Z v tší ásti souvislý porost d evin, dopln ný zatravn nou plochou. Vý ra v obvodu KPÚ: 00 Ladní s d evinai. Bez nutných zásah.

26 Ozna ení prvku: IP1 podél navržené polní cesty Pv19 jihovýchodn od obce Vážany Sou ást bloku orné p dy. Vý ra v obvodu KPÚ: 041 Lu ní s d evinai. Vytvo it zatravn ný pás a osázet ho vhodnýi d evinai (ovocnýi nebo tradi níi alejovýi).

Ing. Iva Kasalová. Mgr. Koláček Pavel. S-projekt plus, a.s. Zlín, tř. T. Bati 508. Ing. arch. Monika Antošová

Ing. Iva Kasalová. Mgr. Koláček Pavel. S-projekt plus, a.s. Zlín, tř. T. Bati 508. Ing. arch. Monika Antošová ÚZEMNÍ PLÁN BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - TEXTOVÁ ČÁST 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem Odbor územního plánování a stavebního řádu Ing. Iva Kasalová MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM: Mgr. Koláček

Více

v y d á v á s o u h l a s

v y d á v á s o u h l a s Městský úřad Černošice odbor životního prostředí Oddělení péče o krajinu Podskalská 1290/19 120 00 Praha 2 zivotni@mestocernosice.cz Dle rozdělovníku Vyřizuje: Mgr. Hana Brožková Telefon: 221 982 322 E-mail:

Více

Revitalizace dolního úseku Hučiny v Hornovltavském luhu

Revitalizace dolního úseku Hučiny v Hornovltavském luhu Revitalizace dolního úseku Hučiny v Hornovltavském luhu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vimperk, 2009 1. ÚVOD 2. VÝCHOZÍ STAV 2.1. Lokalizace: Dolní úsek Hučiny je součástí širokého údolního systému na horním toku

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ČEJKOVICE

ÚZEMNÍ PLÁN ČEJKOVICE ÚZEMNÍ PLÁN ČEJKOVICE vydaný Zastupitelstvem obce Čejkovice formou OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Projektant: vedoucí projektant : spolupráce : zásobování elektřinou: voda a kanalizace : zábor ZPF : UA PROJEKCE

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Černouček

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Černouček OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Černouček Zastupitelstvo obce Černouček, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov. Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4

Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov. Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4 Pořizovatel: Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov Zpracovatel: Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4 Vedoucí projektant: Zodpovědný projektant:

Více

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L ÚZEMNÍ STUDIE LIPNO ZÁPAD TEXTOVÁ ČÁST NÁZEV VÝKRESU / DRAWING TITLE AKCE / JOB MÍSTO / SITE

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L ÚZEMNÍ STUDIE LIPNO ZÁPAD TEXTOVÁ ČÁST NÁZEV VÝKRESU / DRAWING TITLE AKCE / JOB MÍSTO / SITE NÁZEV VÝKRESU / DRAWING TITLE TEXTOVÁ ČÁST AKCE / JOB ÚZEMNÍ STUDIE LIPNO ZÁPAD MÍSTO / SITE k. ú. LIPNO NAD VLTAVOU KLIENT / CLIENT OBECNÍ ÚŘAD LIPNO NAD VLTAVOU Lipno n. Vltavou 83, Lipno n. Vltavou

Více

Změna č. 4 ÚPSÚ Lhota pod Libčany

Změna č. 4 ÚPSÚ Lhota pod Libčany Změna č. 4 ÚPSÚ Lhota pod Libčany řeší změnu ÚPSÚ na k. ú. Lhota pod Libčany NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 4 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Lhota pod Libčany Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec

Více

I. ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU KUNŽAK - NÁVRH

I. ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU KUNŽAK - NÁVRH I. ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU KUNŽAK - NÁVRH (VERZE PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ) změna č. 3 územního plánu ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal : Zastupitelstvo obce Datum nabytí účinnosti

Více

ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. Správní orgán, který územní plán vydal: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis:

ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. Správní orgán, který územní plán vydal: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis: ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal:. Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis: (oprávněná úřední osoba pořizovatele) (otisk úředního razítka) ÚZEMNÍ

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VESELÍČKO

ÚZEMNÍ PLÁN VESELÍČKO ÚZEMNÍ PLÁN VESELÍČKO A VÝROK TEXTOVÁ ČÁST Objednatel: Obec Veselíčko Pořizovatel: Městský úřad Lipník nad Bečvou Zhotovitel: Institut regionálních informací, s.r.o. Osoba oprávněná podle zvláštního právního

Více

Příloha č.1 REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ - URBANIZOVANÉ -funkční regulace. PLOCHY BYDLENÍ (jsou určeny především k bydlení )

Příloha č.1 REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ - URBANIZOVANÉ -funkční regulace. PLOCHY BYDLENÍ (jsou určeny především k bydlení ) REGULAČNÍ PODMÍNKY PRO PLOCHY STAVEBNÍ - URBANIZOVANÉ -funkční regulace PLOCHY STAVEBNÍ - URBANIZOVANÉ: PLOCHY BYDLENÍ (jsou určeny především k bydlení ) BP - PLOCHY PŘEDMĚSTSKÉHO BYDLENÍ Plochy převážně

Více

ÚZEMNÍ PLÁN TUŘANY (k.ú. Byseň) TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU. PAFF - architekti

ÚZEMNÍ PLÁN TUŘANY (k.ú. Byseň) TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU. PAFF - architekti ÚZEMNÍ PLÁN TUŘANY (k.ú. Byseň) TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU PAFF - architekti LEDEN 2010 POŘIZOVATEL: Obec Tuřany adresa: Obec Tuřany č.p. 10 273 79 Tuřany SPRÁVNÍ ORGÁN VYDÁVAJÍCÍ ÚZEMNÍ PLÁN: Zastupitelstvo

Více

JIŘETÍN POD JEDLOVOU. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL. Úřad územního plánování Městského úřadu Varnsdorf

JIŘETÍN POD JEDLOVOU. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL. Úřad územního plánování Městského úřadu Varnsdorf ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU JIŘETÍN POD JEDLOVOU POŘIZOVATEL Úřad územního plánování Městského úřadu Varnsdorf PROJEKTANT A UA - Agrourbanistický ateliér, Praha 6 Šumberova 8 prosinec 2012 NÁZEV ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ

Více

Nám. H. Synkové BRUMOV - BYLNICE 763 31. Urbanistický ateliér Zlín s.r.o. Louky 351 ZLÍN 760 01

Nám. H. Synkové BRUMOV - BYLNICE 763 31. Urbanistický ateliér Zlín s.r.o. Louky 351 ZLÍN 760 01 Pořizovatel: Zpracovatel: Město Brumov - Bylnice Nám. H. Synkové BRUMOV - BYLNICE 763 31 Urbanistický ateliér Zlín s.r.o. Louky 351 ZLÍN 760 01 Vedoucí projektant: Vyhodnocení záboru ZPF Digitalizace:

Více

Změna č. 1 územního plánu obce Obrataň

Změna č. 1 územního plánu obce Obrataň N á v r h Změna č. 1 územního plánu obce Obrataň Zastupitelstvo obce Obrataň, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), za použití

Více

ÚZEMNÍ PLÁN KRÁSNÁ LÍPA

ÚZEMNÍ PLÁN KRÁSNÁ LÍPA Vyhodnocení na udržitelný rozvoj území doplnění k návrhu ÚP * ÚZEMNÍ PLÁN KRÁSNÁ LÍPA N á v r h Objednatel: Město Krásná Lípa Zpracovatel: Mgr. Pavel Bauer Březový vrch 737, 460 15 Liberec 15 Tel.: 739

Více

Český úřad zeměměřický a katastrální. Pokyny č. 41

Český úřad zeměměřický a katastrální. Pokyny č. 41 Český úřad zeměměřický a katastrální Pokyny č. 41 Českého zeměměřického a katastrálního ze dne 1. října 2012 č.j. ČÚZK 26730/2012-22 pro zápis druhu a do katastru nemovitostí Změna: ČÚZK-08951/2014-22

Více

Plán péče o Přírodní rezervaci Olšov

Plán péče o Přírodní rezervaci Olšov Návrh na vyhlášení Plán péče o Přírodní rezervaci Olšov na období 2009-2018 1 1. Základní identifikační a popisné údaje 1.1 Evidenční kód ZCHÚ, kategorie, název a kategorie IUCN IV. - řízená rezervace

Více

ZADÁNÍ změny č. 2 územního plánu obce HLUBOKÉ MAŠŮVKY říjen 2008

ZADÁNÍ změny č. 2 územního plánu obce HLUBOKÉ MAŠŮVKY říjen 2008 Městský úřad ve Znojmě, odbor rozvoje (dále jen úřad územního plánování), který na žádost obce Hluboké Mašůvky pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

VYHLÁŠKA č. 81/02 O VYHLÁŠENÍ ZÁVAZNÝCH ČÁSTÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ŠUMPERKA

VYHLÁŠKA č. 81/02 O VYHLÁŠENÍ ZÁVAZNÝCH ČÁSTÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ŠUMPERKA VYHLÁŠKA č. 81/02 O VYHLÁŠENÍ ZÁVAZNÝCH ČÁSTÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ŠUMPERKA Zastupitelstvo města Šumperka v souladu s ustanovením 84, odst. 2, písm. a), b), a i) zák. č.128/2000 Sb., o obcích

Více

Obec Bartošovice v Orlických horách Bartošovice v Orlických horách 35 517 75 Rokytnice v Orl.horách VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Obec Bartošovice v Orlických horách Bartošovice v Orlických horách 35 517 75 Rokytnice v Orl.horách VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Obec Bartošovice v Orlických horách Bartošovice v Orlických horách 35 517 75 Rokytnice v Orl.horách VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Zastupitelstvo obce Bartošovice v Orlických horách, příslušné podle ustanovení 6 odst.

Více

Vyhláška č. 1/2002. závazných částech územního plánu obce Chrastavice

Vyhláška č. 1/2002. závazných částech územního plánu obce Chrastavice Vyhláška č. 1/2002 závazných částech územního plánu obce Chrastavice Obecní zastupitelstvo v Chrastavicích na svém 20. zasedání dne 8.2.2002 schválilo podle 36, odstavec a) a f) zákona č.410/1992 Sb. a

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SOBOTOVICE

ÚZEMNÍ PLÁN SOBOTOVICE číslo jednací:... v Sobotovicích dne:... (Územní plán Sobotovice) Obec Sobotovice Zastupitelstvo obce Sobotovice příslušné podle 6 odst. 5) písmena c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1. AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA :

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1. AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA : TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA : C.1.1. OBSAH: 1. Identifikační údaje objektu... 3 2. Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení... 3 2.1 Zdůvodnění výběru staveniště...

Více

Znalecký posudek a ocenění nemovitosti Věcné břemeno k pozemku parc.č. 481/7, 857/1, 857/4, 8573/, 8574, 8566/, 8811/7, 917, 993/3, 993/44, 994/19, 994/5, 9317/1, 9317/3, 9318/1, 931/1, Brno, k.ú. Líšeň

Více

Dříve než začnete kácet stromy na své zahradě nebo dvorku, přečtěte si pár vložených informací:

Dříve než začnete kácet stromy na své zahradě nebo dvorku, přečtěte si pár vložených informací: Dříve než začnete kácet stromy na své zahradě nebo dvorku, přečtěte si pár vložených informací: Kácení na vlastním pozemku Dnem 1. listopadu 2014 nabyla účinnosti novela vyhlášky 222/2014 Sb. Podle současného

Více

DE LUXE. DE LUXE představení řady

DE LUXE. DE LUXE představení řady DE LUXE Exkluzivní kolekce dýhovaného kancelářského nábytku vyráběného z ušlechtilých dřevin. Tvarové provedení stolových sestav zvýrazňuje vysoce reprezentativní charakter tohoto nábytku. DE LUXE představení

Více

Příloha Průběžné zprávy. Shrnutí návrhu algoritmu

Příloha Průběžné zprávy. Shrnutí návrhu algoritmu Příloha Průběžné zprávy Shrnutí návrhu algoritmu Obsah 1. Zadání a definice 2. Předpoklady použitíalgoritmu 3. Ocenění lesní půdy Ocenění zemědělské půdy Oceněníbudov a zastavěných ploch Ocenění vodních

Více

KOMUNITNÍ PLÁN MIKROREGIONU HRÁDECKO - CHRASTAVSKO

KOMUNITNÍ PLÁN MIKROREGIONU HRÁDECKO - CHRASTAVSKO KOMUNITNÍ PLÁN MIKROREGIONU HRÁDECKO - CHRASTAVSKO Akční plán pro rok 2013/2014 V rámci projektu IP 3 Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji, reg. č. CZ.1.04/3.1.00/05.00053,

Více

Veřejnoprávní smlouva číslo:

Veřejnoprávní smlouva číslo: ZK-05-2012-90, př. 19 počet stran: 8 Veřejnoprávní smlouva číslo: o umístění stavby Biodiverzita PP Dobrá Voda na p.č. 408, 409 a 410/1 v katastrálním území Dobrá Voda u Křižanova uzavřená podle 78 odst.

Více

Příloha č. 1 Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. A Průvodní zpráva

Příloha č. 1 Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. A Průvodní zpráva Příloha č. 1 Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D Výkresová dokumentace

Více

ÚZEMNÍ PLÁN K L A D E R U B Y. část I. NÁVRH. Městský úřad Valašské Meziříčí, odbor regionálního rozvoje. Orgán územního plánování:

ÚZEMNÍ PLÁN K L A D E R U B Y. část I. NÁVRH. Městský úřad Valašské Meziříčí, odbor regionálního rozvoje. Orgán územního plánování: ÚZEMNÍ PLÁN K L A D E R U B Y část I. NÁVRH Pořizovatel: Městský úřad Valašské Meziříčí, odbor regionálního rozvoje a územního plánování Soudní 1221 VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 757 38 Orgán územního plánování: Schvalující

Více

VIZP Vodohospodářské inženýrství

VIZP Vodohospodářské inženýrství VIZP Vodohospodářské inženýrství a životní prostředí Přednáška č.3 3 Vodní toky Přirozené évodní ítoky Účel úprav vodních toků, návrhové veličiny Opevnění upraveného koryta Ekologizace l i vodních toků

Více

ÚZEMNÍ PLÁN. Hostěnice

ÚZEMNÍ PLÁN. Hostěnice ÚZEMNÍ PLÁN upravený územní plán podle 188 zákona č. 183/2006 Sb. Hostěnice 2014 textová část PROJEKT BYL PODPOŘEN DOTACÍ Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE - 2 - ÚZEMNÍ PLÁN HOSTĚNICE -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Projekt NÁHRDELNÍK CHRUDIMKY dílčí část Inventarizace a zdravotní stav stromů

Projekt NÁHRDELNÍK CHRUDIMKY dílčí část Inventarizace a zdravotní stav stromů Projekt NÁHRDELNÍK CHRUDIMKY dílčí část Inventarizace a zdravotní stav stromů Průběžná zpráva V Hradci Králové dne 4.6.2013 Úvod Dřeviny jsou neodmyslitelnou součástí lidského života, které provázejí lidstvo

Více

Návrh Územní plán Zahrádky pro veřejné projednání

Návrh Územní plán Zahrádky pro veřejné projednání Návrh Územní plán Zahrádky pro veřejné projednání Záznam o účinnosti vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Zahrádky datum vydání: oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno a příjmení: Ing. arch.

Více

Základní škola Kaznějov, příspěvková organizace, okres Plzeň-sever

Základní škola Kaznějov, příspěvková organizace, okres Plzeň-sever Základní škola Kaznějov, příspěvková organizace, okres Plzeň-sever DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Název projektu Registrační číslo projektu UČENÍ JE SKRYTÉ BOHATSTVÍ INOVACE VÝUKY ZŠ KAZNĚJOV CZ.1.07/1.1.12/02.0029

Více

OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI. a) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území,

OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI. a) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území, ÚZEMNÍ PLÁN TROUBKY- ZDISLAVICE - ODŮVODNĚNÍ - TEXTOVÁ ČÁST 2 OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI kapitola a) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území, včetně souladu s územně plánovací

Více

II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DOBRATICE

II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DOBRATICE II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DOBRATICE II.A TEXTOVÁ ČÁST Obsah str. A. Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území včetně souladu s územně plánovací dokumentací

Více

HOSTIVICE. Změna č. 1 územního plánu města NÁVRH ZADÁNÍ. Městský úřad Hostivice Husovo náměstí 13 253 80 Hostivice. Iva Koptová v. r.

HOSTIVICE. Změna č. 1 územního plánu města NÁVRH ZADÁNÍ. Městský úřad Hostivice Husovo náměstí 13 253 80 Hostivice. Iva Koptová v. r. Změna č. 1 územního plánu města HOSTIVICE NÁVRH ZADÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Hostivice Datum zpracování: červenec 2007 Číslo projektu: P2457 Zpracovatel: Pořizovatel: Městský úřad Hostivice Husovo

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Slovanské náměstí 165, PSČ 541 16 odbor výstavby oddělení územního řízení a stavebního řádu SPIS. ZN.: Č.j.: Spisový znak: Skartační znak: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: 2012/7289/V/CER

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1485-19/15 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky, Pozemky - spoluvlastnický podíl 1/120 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Hodonín, obec Dubňany, k.ú. Dubňany Adresa nemovité

Více

HORNÍ LIPKA MOŽNOSTI OVLIVNĚNÍ STUDNY NA P.P.Č. 2553 VÝSTAVBOU PROTIEROZNÍHO OPATŘENÍ V K.Ú. HORNÍ LIPKA

HORNÍ LIPKA MOŽNOSTI OVLIVNĚNÍ STUDNY NA P.P.Č. 2553 VÝSTAVBOU PROTIEROZNÍHO OPATŘENÍ V K.Ú. HORNÍ LIPKA HORNÍ LIPKA MOŽNOSTI OVLIVNĚNÍ STUDNY NA P.P.Č. 2553 VÝSTAVBOU PROTIEROZNÍHO OPATŘENÍ V K.Ú. HORNÍ LIPKA Vyjádření osoby s odbornou způsobilostí Ústí nad Orlicí, červen 2013 Název akce: Horní Lipka možnosti

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZHOŘ U TÁBORA

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZHOŘ U TÁBORA ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZHOŘ U TÁBORA NÁVRH Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Zhoř u Tábora Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Zhoř u Tábora Oprávněná osoba

Více

Silnicei/11. Mokré Lazce hranice okresu Opava, Silnice I/11 T53. informační leták, stav k 08/2013. stavba. Mokré Lazce hranice okresù Opava, Ostrava

Silnicei/11. Mokré Lazce hranice okresu Opava, Silnice I/11 T53. informační leták, stav k 08/2013. stavba. Mokré Lazce hranice okresù Opava, Ostrava Silnicei/ Mokré Lazce hranice okresu, Silnice I/ stavba Mokré Lazce hranice okresù, infografika S-Mokre-Lazce-hranice-Opa-Ova-080708 Zá informační leták, stav k 08/2013 Štítina Mokré Lazce Lhota Smolkov

Více

Přírodní rezervace Vlček

Přírodní rezervace Vlček Návrh na vyhlášení zvláště chráněného území ve smyslu ustanovení 40 odst. 1 zákona č. 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny v platném znění a 4 vyhlášky č. 64/2011 Sb. Přírodní rezervace Vlček Datum

Více

Studie ochrany p ed povodn mi na území Olomouckého kraje 05440

Studie ochrany p ed povodn mi na území Olomouckého kraje 05440 Bouzov Stávající stav Obec Bouzov se nachází západním sm rem od m sta Litovel v oblasti Drahanské vrchoviny, v lenitém, kopcovitém a v tšinou zalesn ném území v pravob ežní ásti povodí eky T eb vky. Obec

Více

Dynamický model predikovaného vývoje krajiny. Vilém Pechanec

Dynamický model predikovaného vývoje krajiny. Vilém Pechanec Dynamický model predikovaného vývoje krajiny Vilém Pechanec Přístup k nástrojům Ojedinělá skupina nástrojů v prostředí GIS Objeveno náhodou, při hledání vhodného nástroje pro formalizovaný výběr optimálního

Více

ČÍČOVICE ÚZEMNÍ PLÁN

ČÍČOVICE ÚZEMNÍ PLÁN ČÍČOVICE ÚZEMNÍ PLÁN ZÁZNAM O ÚČINNOSTI správní orgán, který ÚP vydal datum nabytí účinnosti ÚP pořizovatel oprávněná úřední osoba pořizovatele Zastupitelstvo obce Číčovice Jaroslava Čtrnáctá, starosta

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Veverská Bítýška, obec Veverská Bítýška, okres Brno-venkov: pozemku parc. č. 1721/4, včetně příslušenství Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0767-203/2014 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky v k.ú. Křemenice Vlastník pozemků: Havel Bohuslav, Krásná Hora nad Vltavou č.p. 89, 262 56 Krásná Hora nad Vltavou, vlastnictví

Více

Znalecký posudek. č. 813-36/2015

Znalecký posudek. č. 813-36/2015 Znalecký posudek č. 813-36/2015 O ceně nemovitostí: parcely č. 623/1, 623/5, 624/1 dle KN, LV č. 2089, obec Ivančice, katastrální území Kounické Předměstí, okres Brno-venkov Objednavatel: Účel: Speciální

Více

PASPORT VYBRANÝCH KOMUNIKACÍ

PASPORT VYBRANÝCH KOMUNIKACÍ PASPORT VYBRANÝCH KOMUNIKACÍ část třetí Město Černošice Ing.Jiří Nádvorník - TOK PREAMBULE Předěte tohoto dokuentu je popis a fotodokuentace stávajícího stavu vybraných kounikací ěsta Černošic a návrh

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171/14. soudní exekutor Hradecká 3 130 00 Praha 3

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171/14. soudní exekutor Hradecká 3 130 00 Praha 3 ZNALECKÝ POSUDEK č. 171/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p. č. 2443, LV číslo 15, katastrální území Pohořelice u Napajedel, obec Pohořelice, okres Zlín a pozemku p. č. 2545/48, 3588/1, 2588/2,

Více

U Z E M N Í P L Á N B E D I H O Š Ť

U Z E M N Í P L Á N B E D I H O Š Ť U Z E M N Í P L Á N B E D I H O Š Ť Opatření obecné povahy č.1/2011 Leden, 2011 Z Á Z N A M O ÚČINNOSTI Vydal správní orgán: Zastupitelstvo obce Bedihošť Číslo jednací: Datum nabytí účinnosti: Datum vydání:

Více

Zklidnění dopravy Sídliště a okolí dopravní studie. Obsah:

Zklidnění dopravy Sídliště a okolí dopravní studie. Obsah: Zklidnění dopravy Sídliště a okolí dopravní studie Obsah: Obsah:... 1 1 Základní údaje... 2 1.1 Popis celkového záměru... 2 1.2 Hlavní cíle... 2 1.3 Upřesňující informace... 2 1.4 Zadavatel... 3 1.5 Zpracovatel...

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 132-3932/14 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 76 v k.ú. Malé Heraltice, obec Velké Heraltice, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0945-123/2015 NEMOVITÁ VĚC: Zahrádkářská chata včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Karlovarský, okres Karlovy Vary, obec Šemnice, k.ú. Šemnice

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ČASTOHOSTICE (návrh opatření obecné povahy)

ÚZEMNÍ PLÁN ČASTOHOSTICE (návrh opatření obecné povahy) OBEC ČASTOHOSTICE 676 02 Moravské Budějovice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- č.usnesení: V Častohosticích...2013 1 ÚZEMNÍ

Více

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B L A N S K O ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, oddělení silničního hospodářství nám. Svobody 32/3, 678 24 Blansko Pracoviště: nám. Republiky 1316/1, 67801 Blansko Město Blansko, nám. Svobody

Více

HPM LAZ 01 (10.12.2013, Mareš Tomáš, Ing.) Most LAZ 01. Most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 12

HPM LAZ 01 (10.12.2013, Mareš Tomáš, Ing.) Most LAZ 01. Most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 12 Most LAZ 01 Most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 12 Objekt: Most ev. č. LAZ 01 (Most v obci Láz přes potok Litavka) Okres: Příbram Prohlídku provedla firma: Valbek s.r.o. Prohlídku provedl:

Více

MPM Mnich - 001 (20.6.2013, Vavřena Martin, Ing.) Most Mnich - 001. Most přes Mnichovku v ulici Podskalí, Mnichovice MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA.

MPM Mnich - 001 (20.6.2013, Vavřena Martin, Ing.) Most Mnich - 001. Most přes Mnichovku v ulici Podskalí, Mnichovice MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. Most Mnich - 001 Most přes Mnichovku v ulici Podskalí, Mnichovice MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA Strana 1 z 8 MPM Mnich - 001 (20.6.2013, Vavřena Martin, Ing.) Objekt: Most ev. č. Mnich - 001 (Most přes Mnichovku

Více

Přírodní rezervace Malá Strana a její ochranné pásmo

Přírodní rezervace Malá Strana a její ochranné pásmo Návrh na vyhlášení zvláště chráněného území ve smyslu ustanovení 40 odst. 1 zákona č. 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny v platném znění a 4 vyhlášky č. 64/2011 Sb. Přírodní rezervace Malá Strana

Více

ÚZEMNÍ PLÁN LUČICE 1. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ

ÚZEMNÍ PLÁN LUČICE 1. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ ÚZEMNÍ PLÁN LUČICE 1. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ Územní plán je zpracován v rozsahu katastrálního, respektive administrativního území obce Lučice. Zastavěné území obce je Změnou č. 2 aktualizováno k datu

Více

ÚZEMNÍ PLÁN Vit jovice TEXTOVÁ ÁST

ÚZEMNÍ PLÁN Vit jovice TEXTOVÁ ÁST 1/58 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DAN K Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍ PLÁN Vit jovice TEXTOVÁ ÁST erven 2012 Paré íslo: 1... ING.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ZÁDUB ZÁVI ÍN ÚPRAVA P ED VYDÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU ZE DNE ÍLOHA TEXTOVÉ ÁSTI TABULKOVÁ ÁST

ÚZEMNÍ PLÁN ZÁDUB ZÁVI ÍN ÚPRAVA P ED VYDÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU ZE DNE ÍLOHA TEXTOVÉ ÁSTI TABULKOVÁ ÁST ÚZEMNÍ PLÁN ZÁDUB ZÁVI ÍN ÚPRAVA P ED VYDÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU ZE DNE 30.1.2009 ÍLOHA TEXTOVÉ ÁSTI TABULKOVÁ ÁST ÚZEMNÍ PLÁN ZÁDUB ZÁVI ÍN ÚPRAVA P ED VYDÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU ZE DNE 30.1.2009 ÍLOHA TEXTOVÉ

Více

Aplikované úlohy Solid Edge. SPŠSE a VOŠ Liberec. Ing. Jiří Haňáček [ÚLOHA 03 VYSUNUTÍ TAŽENÍM A SPOJENÍM PROFILŮ.]

Aplikované úlohy Solid Edge. SPŠSE a VOŠ Liberec. Ing. Jiří Haňáček [ÚLOHA 03 VYSUNUTÍ TAŽENÍM A SPOJENÍM PROFILŮ.] Aplikované úlohy Solid Edge SPŠSE a VOŠ Liberec Ing. Jiří Haňáček [ÚLOHA 03 VYSUNUTÍ TAŽENÍM A SPOJENÍM PROFILŮ.] 1 CÍL KAPITOLY Cílem této kapitoly je naučit uživatele efektivně navrhovat objekty v režimu

Více

Návrh opevnění. h s. h min. hmax. nános. r o r 2. výmol. Obr. 1 Definice koryta v oblouku z hlediska topografie dna. Vztah dle Apmanna B

Návrh opevnění. h s. h min. hmax. nános. r o r 2. výmol. Obr. 1 Definice koryta v oblouku z hlediska topografie dna. Vztah dle Apmanna B Topografie dna v oblouku. Stanovení hloubky výmolu v konkávní části břehu a nánosu v konvexní části břehu. Výpočet se provádí pro stejný průtok, pro nějž byla stanovena odolnost břehů, tj. Q 20. Q 20 B

Více

Obec Lípa nad Orlicí

Obec Lípa nad Orlicí Obec Lípa nad Orlicí Lípa nad Orlicí ÚZEMNÍ PLÁN LÍPA NAD ORLICÍ Zastupitelstvo obce Lípa nad Orlicí, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v

Více

Příloha č. 2 Vyhledávání souřadnic definičních bodů v Nahlížení do KN OBSAH

Příloha č. 2 Vyhledávání souřadnic definičních bodů v Nahlížení do KN OBSAH Příloha č. 2 Vyhledávání souřadnic definičních bodů v Nahlížení do KN OBSAH 1) Úvodní informace... 2 2) Vyhledání bodu zadáním souřadnic... 2 Hledání... 2 Mapové podklady... 3 3) Doplňkové funkce... 4

Více

Návrh Územní plán DOŇOV

Návrh Územní plán DOŇOV Návrh Územní plán DOŇOV pro společné jednání Záznam o účinnosti vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Doňov oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno a příjmení: Ing. Petra Vozábalová funkce: referent

Více

K č. j. RR- ŽP/ 20850/2011-5 - vyřizuje paní Mgr. et Bc. Marta Žídková

K č. j. RR- ŽP/ 20850/2011-5 - vyřizuje paní Mgr. et Bc. Marta Žídková Městský úřad Vrchlabí Odbor regionálního rozvoje a životního prostředí Zámek 1 543 11 Vrchlabí Praha 13. srpna 2012 K č. j. RR- ŽP/ 20850/2011-5 - vyřizuje paní Mgr. et Bc. Marta Žídková Věc: návrh na

Více

Metodický návod č. 3. Řádek číslo

Metodický návod č. 3. Řádek číslo Metodický návod č. 3 Standard sledovaných jevů pro územně analytické podklady (vyjma údajů o technické a dopravní infrastruktuře, které jsou obsaženy v metodických návodech č. 1 a 2): Zpodrobněná příloha

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SOBOTÍN. RNDr. MILAN POLEDNIK. ZAKÁZKOVÉ ČÍSLO: U 524 DATUM: SRPEN 2014 ZPRACOVALO URBANISTICKÉ STŘEDISKO OSTRAVA, s. r. o.

ÚZEMNÍ PLÁN SOBOTÍN. RNDr. MILAN POLEDNIK. ZAKÁZKOVÉ ČÍSLO: U 524 DATUM: SRPEN 2014 ZPRACOVALO URBANISTICKÉ STŘEDISKO OSTRAVA, s. r. o. ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE A PODKLADY, ÚTP, PROJEKTOVÁ A PORADENSKÁ ČINNOST, EKOLOGIE, GIS NÁZEV ZAKÁZKY: ÚZEMNÍ PLÁN SOBOTÍN OBJEDNATEL: OBEC: KRAJ: OBEC SOBOTÍN SOBOTÍN OLOMOUCKÝ ZPRACOVATELÉ: URBANISTICKÁ

Více

Obec Jistebník Jistebník 149 742 82 Jistebník

Obec Jistebník Jistebník 149 742 82 Jistebník Obec Jistebník Jistebník 149 742 82 Jistebník Jistebník dne... Č.j.: Návrh Opatření obecné povahy č. 1/2011 Dne...zastupitelstvo obce Jistebník, věcně a místně příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona

Více

BRNO, OPRAVA LEŽATÉ KANALIZACE VČ. ZPEVNĚNÝCH PLOCH VE DVORNÍ ČÁSTI AREÁLU SÍDLA ÚP BRNO

BRNO, OPRAVA LEŽATÉ KANALIZACE VČ. ZPEVNĚNÝCH PLOCH VE DVORNÍ ČÁSTI AREÁLU SÍDLA ÚP BRNO nahlize VHS Brno, a.s. Masná 102, 602 00 Brno VH atelier, spol. s r.o. Lidická 960/81, 602 00 Brno Korespondenční adresa: Merhautova 1066/216, 613 00 Brno BRNO, OPRAVA LEŽATÉ KANALIZACE VČ. ZPEVNĚNÝCH

Více

Přírodní památka Černá Desná, širší vztahy

Přírodní památka Černá Desná, širší vztahy Návrh na vyhlášení Přírodní památky Černá Desná Příloha 1 Přírodní památka Černá Desná, širší vztahy 0 200 400 600 800 1 000 m Datový podklad MŽP; Správa Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory a krajské

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE OLBRAMICE ZMĚNA Č. 1B NÁVRH

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE OLBRAMICE ZMĚNA Č. 1B NÁVRH ÚZEMNÍ PLÁN OBCE OLBRAMICE ZMĚNA Č. 1B NÁVRH DUBEN 2012 Zadavatel : Obec Olbramice zastoupená starostou obce Ing. Ladislavem Bártou Prostorná 132 742 83 Olbramice IČ: 60798416 Pořizovatel : Magistrát města

Více

Obec Jistebník Jistebník 149 742 82 Jistebník

Obec Jistebník Jistebník 149 742 82 Jistebník Obec Jistebník Jistebník 149 742 82 Jistebník Jistebník dne 31.10.2011 Č.j.:619/2011 Opatření obecné povahy č. 1/2011 Dne 31.10.2011 zastupitelstvo obce Jistebník, věcně a místně příslušné podle 6 odst.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ZVÍKOV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. vydaný Zastupitelstvem obce Zvíkov formou

ÚZEMNÍ PLÁN ZVÍKOV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. vydaný Zastupitelstvem obce Zvíkov formou ÚZEMNÍ PLÁN ZVÍKOV vydaný Zastupitelstvem obce Zvíkov formou OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Projektant: A+U DESIGN, spol. s r.o. U Černé věže 9 370 01 České Budějovice Vedoucí projektant: Ing. arch. Jiří Brůha,

Více

Most LAZ 03 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most LAZ 03 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most LAZ 03 Obec Láz, most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 13 Objekt: Most ev. č. LAZ 03 (Obec Láz, most přes potok Litavka) Okres: Příbram Prohlídku provedla firma: Valbek s.r.o. Prohlídku

Více

obsah zadání regulačního plánu :

obsah zadání regulačního plánu : obsah zadání regulačního plánu :..1 vymezení řešeného území..2 požadavky na vymezení pozemků a jejich využití..3 požadavky na umístění a prostorové uspořádání staveb..4 požadavky na ochranu a rozvoj hodnot

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 52 64 24 OPATŘENÍ OB E C N É POVAHY

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 52 64 24 OPATŘENÍ OB E C N É POVAHY MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 52 64 24 Číslo jednací: 2764/13/ZPR/Kal V Sušici dne 20.11.2013 Spisová značka: 2724/13/ZPR/Kal

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY OBSAH: a) Požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších

Více

UniGear typ ZS1. Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům

UniGear typ ZS1. Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům UniGear typ ZS1 Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům 2 UNIGER TYP ZS1 UNIGER SE DVĚM ÚROVNĚMI UNIGER TYP ZVC TECHNICKÉ ÚDJE 4 6 8 10 1 2 3

Více

Zlepšení kyslíkových poměrů ve vodním toku

Zlepšení kyslíkových poměrů ve vodním toku KATALOG OPATŘENÍ ID_OPATŘENÍ 31 NÁZEV OPATŘENÍ DATUM ZPRACOVÁNÍ Prosinec 2005 Zlepšení kyslíkových poměrů ve vodním toku 1. POPIS PROBLÉMU Nedostatek kyslíku ve vodě je problémem na řadě úseků vodních

Více

PLOCHY BYDLENÍ V RODINNÝCH DOMECH BI Hlavní využití : Plochy jsou určeny pro bydlení, pro občanské vybavení a pro veřejná prostranství.

PLOCHY BYDLENÍ V RODINNÝCH DOMECH BI Hlavní využití : Plochy jsou určeny pro bydlení, pro občanské vybavení a pro veřejná prostranství. PLOCHY BYDLENÍ V RODINNÝCH DOMECH BI Plochy jsou určeny pro bydlení, pro občanské vybavení a pro veřejná prostranství. tab. č. 1 - stavby rodinných domů, bytových domů (vila domů) - stavby pro rodinnou

Více

Úvodní jednání. ke komplexní pozemkové úpravě Horní Čermná konaného dne 6. 3. 2014

Úvodní jednání. ke komplexní pozemkové úpravě Horní Čermná konaného dne 6. 3. 2014 Úvodní jednání ke komplexní pozemkové úpravě Horní Čermná konaného dne 6. 3. 2014 Zadavatel: Státní pozemkový úřad Krajský pozemkový úřad pro Pardubický kraj Pobočka Ústí nad Orlicí Tvardkova 1191, Ústí

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.18 Dřeviny Kapitola 18 Jasan Ing. Hana Márová

Více

OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3

OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3 OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2 VÝCHOZÍ PODKLADY PRO NÁVRH VARIANT 2 3 URČENÍ STUDIE 3 4 NÁVRHY ŘEŠENÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTI 3 4.1 AD 1) OPATŘENÍ KE ZKLIDNĚNÍ VJEZDU DO OBCE ULICE ROZTOCKÁ... 3 4.1.1 Popis

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Rapšach

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Rapšach 1/9 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DAN K Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ZM NA. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Rapšach TEXTOVÁ ÁST Prosinec 2010 Paré

Více

ÚP CHVOJENEC CHVOJENEC

ÚP CHVOJENEC CHVOJENEC Ú Z E M N Í P L Á N CHVOJENEC 1 Obec Chvojenec Zastupitelstvo obce Chvojenec, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.18 Dřeviny Kapitola 3 Vegetativní orgány

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN DOBROUTOV NÁVRH

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN DOBROUTOV NÁVRH URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN DOBROUTOV NÁVRH Datum: leden 2016 projektant: Ing. arch. Jiří Hašek Základní údaje zpracovatele: Název zakázky: Územní

Více

6 RODINNÝCH DOMŮ. Pelíkovice Rydvaltice

6 RODINNÝCH DOMŮ. Pelíkovice Rydvaltice Novotný stavební projekce Na Hutích 44, 46601 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 6 RODINNÝCH DOMŮ Pelíkovice Rydvaltice INVESTOR : Ing.Herbert GARTNER PROJEKT PRO

Více

VYSOKÝ ÚJEZD. Změna č. 2 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST. Ing. arch.

VYSOKÝ ÚJEZD. Změna č. 2 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST. Ing. arch. VYSOKÝ ÚJEZD ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 2 Podle zákona č.183 / 2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu a vyhlášky č. 500 / 2006 Sb. o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 11. července 2007 Ing. et Ing. Ondřej Skoba KUZL 47568/2007 KUSP 37236/2007 ŽPZE-OS

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 11. července 2007 Ing. et Ing. Ondřej Skoba KUZL 47568/2007 KUSP 37236/2007 ŽPZE-OS Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 11. července 2007 Ing. et Ing. Ondřej Skoba KUZL 47568/2007 KUSP

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j.: Sp.Zn.: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 34248/2010 S-JMK 34248/2010 OŽP/Ri Mgr. Richterová/2684

Více

Střížovice č. 55, 768 21 Kvasice ----------------------------------------------------------------------------- Ve Střížovicích dne 25.03.

Střížovice č. 55, 768 21 Kvasice ----------------------------------------------------------------------------- Ve Střížovicích dne 25.03. Obec Střížovice Střížovice č. 55, 768 21 Kvasice ----------------------------------------------------------------------------- Ve Střížovicích dne 25.03.2011 Územní plán Střížovice Zastupitelstvo obce

Více