ČESKÁ REPUBLIKA a SLOVENSKO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČESKÁ REPUBLIKA a SLOVENSKO"

Transkript

1 ČESKÁ REPUBLIKA a SLOVENSKO Vydalo oddělení rekreací ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a. s.

2 Základní informace k prodeji Prodej rekreací bude zahájen od hod. na oddělení rekreací v níţe uvedených termínech: Velký Medér Nedamov u Dubé, Hraničná, Bramberka Světlanka, Harrachov Zájemci o Penzion MIKULOV, Hotel SKALSKÝ DVŮR,, Horskou chatu JURÁŠKU, PENZION KOVÁRNA, PENZION SNĚŢNÁ A PENZION AVIA si mohou své objednávky vyřizovat na oddělení rekreací kaţdý všední den od hod. osobně nebo na tel.č.: , a Tato zařízení jsou zajišťována na objednávku jeden pokoj na jedno uvedené jméno na objednávce. Nabídka a prodej bude probíhat na základě platných Pravidel o poskytování příspěvku ze sociál. fondu pro rekreace. Bliţší informace Vám podají členové rekr. komisí při DO ZO OS KOVO a oddělení rekreací (tel , 17441, 17442). Odborově org. zaměstnanci v ZO OS KOVO, (býv. zaměstnanci - důchodci) včetně rod. příslušníků (děti do 26-ti let) mohou uplatnit slevu 20,-Kč/den po předložení odb. průkazu ZO OS KOVO. Tato částka je již odečtena v tabulkách cen.

3 Obsah katalogu: Chata SVĚTLANKA Chata HARRACHOV Chata HRANIČNÁ Chata BRAMBERKA NEDAMOV U DUBÉ Slovensko Velký Medér Chata JURÁŠKA Penzion KOVÁRNA Penzion SNĚŢNÁ Penzion MIKULOV Hotel SKALSKÝ DVŮR Penzion AVIA Storno podmínky: platí pro všechny lokality kromě Světlanky Do 30 dnů před odjezdem 100,- Kč za osobu 29-3 dny před odjezdem 50% ceny zájezdu v Kč Pokud dojde ke zrušení zájezdu ze strany zákazníka v době kratší neţ 3 dny před odjezdem, zákazník se nedostaví k odjezdu, nebo zájezd z jiných důvodů vlastní vinou neabsolvuje, činí stornopoplatek 100% ceny zájezdu v Kč Změna účastníka zájezdu je moţná do 2 dnů před odjezdem za registrační poplatek 50,- Kč Z váţných mimořádných a zdravotních důvodů se stornopoplatky neúčtují (nutno doloţit patřičný doklad) Zkrácené termíny v zařízeních ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. Mladá Boleslav a ŠKODA AUTO a.s. jen po domluvě s majitelem zařízení, případně se správcem objektu. U penzionů po domluvě s majitelem. Pobyty je potřeba platit na přiloţené sloţence u poukazu nebo přes internetové bankovnictví. Platba hotově - výjimečně, po předchozí dohodě na pokladně ZO OS KOVO.

4 Horská Chata,,SVĚTLANKA Rekreační zařízení ŠKODA AUTO a. s., Ml. Boleslav (dříve Körbův dům, 900 m n. m.), Rokytno 51, Rokytnice n./j GPS: 50 44'26.986"N, 15 29'42.48"E tel.: 481/ , p. Holan svetlanka@krakonos.cz Rokytnice nad Jizerou je známé rekreační a turistické centrum v západní části Krkonoš v nadmořské výšce 543 m n. m., 15 km severozápadně od Jilemnice. Město vzniklo spojením Horní a Dolní Rokytnice, Rokytna a přilehlých osad. První osídlení je datováno od 16. století, kdy bylo významnou těţební lokalitou rud (stříbra a mědi). Místní těţba zanikla na přelomu 17. a 18. století. V 16. století zde byla zaloţena sklárna a v 17. století tkalcovna. V dnešní době je významným sportovním střediskem Krkonoš. V letní sezóně mohou návštěvníci podniknout túry po okolí např. pramen Labe, Sněţné Jámy, Dvoračky, Harrachov atd. V samotném městě najdete spoustu penzionů, kavárniček, pivnic, sport. hal s posilovnou, kuţelnu, půjčovny sportovních potřeb, tenisové a volejbalové kurty apod. Můţete vyuţít nedaleko vzdálený krytý bazén ve městě Jilemnice. Světlanka původně v 19. století zemědělská usedlost, začátkem 20. století přebudována majitelem Körbem na ubytovací hostinec. V dnešní podobě jsou to dvě budovy o kapacitě 100 lůţek. Starší,,Horská chata Světlanka, typická horská chata, nabízí turistické vybavení pokojů s tekoucí teplou a studenou vodou, sprchy a WC společné na patrech. V přízemí jsou jídelny a restaurace s barem + TV. Novější,,Horský hotel nabízí dvou, tří a čtyřlůţkové pokoje s televizory, standard hotelu s koupelnou se sprchou a WC. V suterénu si můţete zacvičit v posilovně nebo zahrát stolní tenis či kulečník. Pro svoji polohu přímo ve středu areálu Horní domky je hojně navštěvována i v létě. Na chatě nelze realizovat pobyt se zvířaty. Termíny: 1) (prodloužený víkend se státními svátky) 2) (týdenní pobyt) 3) (HD možnost vlastní volby délky pobytu) 4) (HD možnost vlastní volby délky pobytu) dle dohody a volné kapacity, víkend lze prodloužit dle vlastní volby až na týden Nástup od hod. - (pobyt začíná večeří a končí snídaní nebo obědem- podle výběru typu stravy) V den odjezdu je nutné vyklidit pokoje do hod.

5 Stravování: - formou plné penze nebo polopenze Snídaně - formou švédských stolů ( hod.) Obědy a večeře - moţnost výběru Každý pokoj má ke stravování vyhrazený svůj vlastní stůl po celou dobu pobytu. - nápoje a ostatní dle vlastního výběru v restauraci v době , , hod., jídelny jsou po celý den nekuřácké Ubytování: - v letní sezóně je zajištěno ubytování na nové budově HORSKÝ HOTEL - dvou, tří a čtyřlůţkové pokoje (nutné přezouvání, hadrové návleky k dispozici). Horský hotel (nová budova): WC, sprchy na pokoji, TV K dispozici stolní tenis, posezení u baru, malá tělocvična, spol. místnost, video. Služby: - stolní tenis, kulečník, volejbalové hřiště, připojení k internetu WIFI - nealko nápoje, lahvové a čepované pivo, různé druhy cukrovinek, mraţené výrobky - za poplatek Doprava: - vlastní, moţnost parkování přímo u chaty bez poplatku dohoda s p.holanem Cena zahrnuje: - ubytování, stravování, rekreační poplatek MěÚ, DPH Rekreanti zaměstnanci v odb. org. v ZO OS KOVO a jejich rod. příslušníci (děti do 26-ti let stud. bez vl. příjmu) jsou pojištěni u poj. Kooperativa. Všem ostatním doporučujeme nechat se ve vlastním zájmu pojistit na pobyt. Výlety a okolí: Vhodné prostředí k pěším horským túrám i méně náročným turistickým výletům po hřebenech Krkonoš (např. trasou - Dvoračky, Kotelní jámy, Mohyla Hanče a Vrbaty, Zlaté návrší, Labská bouda, Violík, Tvaroţník, Vosecká bouda, cestou česko - polského přátelství do Harrachova). Dále se nabízí výlet do nedaleké Jilemnice (Krkonošské muzeum a galerie Františka Kavána v zámku expozice mechanického betléma Jáchyma Metelky, dějiny lyţařství aj.) 8 km západním směrem se nachází město a sportovní letovisko Vrchlabí. Významným vrcholem hraničního hřebenu s Polskem je nejvyšší hora Čech - Sněţka (1602 m). První výstup na vrchol byl v roce 1456 a dnešní pojmenování Sněţka je uţíváno od roku Je to strmý skalnatý masív, jehoţ jiţní suťová pole příkře spadají do Obřího dolu. Západní hřbet klesá do úpské rašeliny. Jihovýchodním směrem vybíhá členitá Růţová hora. Z Pece pod Sněţkou můţete vyjet přes Růţovou horu na Sněţku, odkud se naskýtá krásný výhled do celého okolí.

6 Cena poukazu: (2 dny) Plná penze Polopenze Externí cena (dosp. osoba a děti nad 12 let) 880,- 780,- Externí děti od 6-11,99 let 640,- 640,- Externí děti od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 300,- 300,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12 25,99 let stud. bez. vl. příjmu, zam integr. fir. pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. 440,- 390,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci v odborové organizaci ZO OS KOVO, děti zam. odb.org. v ZO OS KOVO ve věku od 12 25,99 let stud. bez. vl. příjmu, odb. zam integr. fir. pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. 400,- 350,- Děti zam. ŠKODA AUTO a. s. od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 150,- 150,- Děti zam.odb.org.v ZO OS KOVO Š.A.a.s. od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 110,- 110,- Děti zam. ŠKODA AUTO a. s. od 6-11,99 let 280,- 280,- Děti zam. odb. org. v ZO OS KOVO Š.A. a. s. od 6-11,99 let 240,- 240,- Děti do 2,99 let zdarma zdarma Cena poukazu: (4 dny) Plná penze Polopenze Externí cena (dosp. osoba a děti nad 12 let) 1.760, ,- Externí děti od 6-11,99 let 1.280, ,- Externí děti od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 600,- 600,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12 25,99 let stud. bez. vl. příjmu, zam integr. fir. pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. 880,- 780,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci v odborové organizaci ZO OS KOVO, děti zam. odb.org. v ZO OS KOVO ve věku od 12 25,99 let stud. bez. vl. příjmu, odb. zam integr. fir. pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. 800,- 700,- Děti zam. ŠKODA AUTO a. s. od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 300,- 300,- Děti zam.odb.org.v ZO OS KOVO Š.A.a.s. od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 220,- 220,- Děti zam. ŠKODA AUTO a. s. od 6-11,99 let 640,- 640,- Děti zam. odb. org. v ZO OS KOVO Š.A. a. s. od 6-11,99 let 560,- 560,- Děti do 2,99 let zdarma zdarma

7 Cena poukazu: (7 dní) Plná penze Polopenze Externí cena (dosp. osoba a děti nad 12 let) 3.080, ,- Externí děti od 6 11,99 let 2.240, ,- Externí děti od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 1.050, ,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12 25,99 let stud. bez. vl. příjmu, zam integr. fir. pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci v odborové organizaci ZO OS KOVO, děti zam. odb.org. v ZO OS KOVO ve věku od 12 25,99 let stud. bez. vl. příjmu, odb. zam integr. fir. pod. se na úhr. soc. nákl. rekr , , , ,- Děti zam. ŠKODA AUTO a. s. od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 525,- 525,- Děti zam.odb.org.v ZO OS KOVO Š.A.a.s. od 3 do 5,99 let - bez lůţka (jen strava) 385,- 385,- Děti zam. ŠKODA AUTO a. s. od 6-11,99 let 1.120, ,- Děti zam. odb. org. v ZO OS KOVO Š.A. a. s. od 6-11,99 let 980,- 980,- Děti do 2,99 let zdarma zdarma Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO. Na chatě může proběhnout kontrola totožnosti, nezapomeňte si osobní doklady. Storno podmínky: Storno je nutné podat nejpozději 30 kalendářních dnů před nástupem, jinak se za kaţdou osobu účtuje cena za ubytování v plné výši. Vyplněný a zaplacený poukaz vraťte na oddělení rekreací nejpozději 30 dní před odjezdem. Jinak je poukaz neplatný.

8 Harrachov Rekreační zařízení ŠKODA AUTO a. s. - turistická chata v Krkonoších GPS: 50 45'37.366"N, 15 27'2.731"E Tel.: Správce: p. Hanousek (122 95, ) Harrachov - známé sportovní středisko k provozování zimních i letních sportů. Nachází se v západní části Krkonoš v údolí řeky Mumlavy m n. m.. Skládá se z Nového světa, Janova, Mýtiny a Rýţoviště (dříve nazýváno Doerfet). Oblast Rýţoviště, kde se nachází i toto rekreační zařízení, vznikla na břehu Ryzího potoka, v minulosti se zde těţila ruda a nyní je zde těţba fluoridu. Dnešní návštěvník můţe vidět i starobylou sklárnu, která patřila od svého vzniku (18. stol.) do vlastnictví Harrachů. Sklárna patří ke známým evropským výrobcům broušeného skla. Příznivci sportu zde naopak obdivují lyţařské můstky (první v r. 1920). Nejdelší stodvacítka s kritickým bodem 165 m, patří mezi šest největších můstků pro lety na lyţích na světě. Zajímavostí je horská dráha, tzv. Kořenovská zubačka. Malebné údolí poskytuje moţnost romantických radovánek. Termíny: týdenní a víkendové pobyty V období od a je mimosezóna - týdenní i víkendové pobyty (nutná domluva s p. Hanouskem) výjimku tvoří nutné opravy, brigády a generální úklid, kdy dochází k uzavření chaty. Ubytování: Horská turistická chata, celková kapacita objektu - 31 lůţek pro rekreanty (1/7, 2/8, 2/4), palandové postele, lůţkoviny, kaţdý pokoj má svůj vybavený kuchyňský kout. Sociální zařízení je společné na chodbě. K dispozici je spol. místnost, po dohodě se správcem je moţnost vyuţití stol. tenisu. Po ukončení pobytu se provádí úklid dle rozpisu rekreanti uklízí chatu sami. Na chatě nelze realizovat pobyt se zvířaty. Umístění pokojů: - přízemí: pok. č.1 = 7 lůţek pok. č.2 = 8 lůţek - v patře pok. č.3 = 8 lůţek pok. č.5 = 4 lůţka pok. č.6 = 4 lůţka Na chatě může proběhnout kontrola totožnosti, nezapomeňte si osobní doklady.

9 Stravování: - z vlastních zdrojů Doprava: - vlastní, moţnost parkování pod chatou na parkovišti Cena zahrnuje: veškeré vybavení, ubytování, rekreační poplatek MěÚ, DPH Rekreanti - zaměstnanci, kteří jsou odborově org. v ZO OS KOVO a jejich děti (do 26-ti let stud.) jsou pojištěni u poj. Kooperativa. Všem ostatním doporučujeme nechat se ve vl. zájmu pojistit na pobyt. SEZÓNA MIMOSEZÓNA 2 dny 5 dní 2 dny 5 dní Externí dospělá osoba a děti do 25,99 let (stud.bez vl.příjmů) 320,- 800,- 280,- 700,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku do 25,99 let-(stud. bez vl. příjmu), zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku do 25,99 let-(stud. bez vl. příjmu), zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákl. rekr. v odborové organizaci ZO OS KOVO 160,- 400,- 140,- 350,- 120,- 300,- 100,- 250,- Cena pobytu pro školy a učňovská střediska 320,- 800,- 280,- 700,- Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO Vyplněný a zaplacený poukaz vraťte na oddělení rekreací nejpozději 30 dní před odjezdem! Jinak je poukaz neplatný.

10 Chata Hraničná Rekreační zařízení v majetku ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s.mladá Boleslav Bedřichov u Jizerských hor, č. p. 1395, Tel. spojení - 483/ , Správce: p. Šafařík GPS:50 46'48.095"N, 15 9'20.061"E, tel.: , vaclav.safarik@ .cz Pobyt na chatě,,hraničná je pro všechny zaměstnance ŠKODA AUTO a.s. s podmínkou, ţe na pokoji bude alespoň jeden člen odb. org. v ZO OS KOVO. Na chatě nelze realizovat pobyt se zvířaty. Rekreační chata odborové organizace ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a. s. Mladá Boleslav se nachází výškově na úrovni Bedřichova v obci Hraničná (715 m n. m.), asi 7 km od Jablonce nad Nisou. V letním období jsou zde moţnosti krásných vycházek k přehradě Bedřichov nebo na rozhlednu,,královka. Předností jsou i dobré podmínky pro jízdu na kolech, je tu veliká škála dobře značených turistických stezek. Nově moţno připojení k internetu WIFI zdarma v určených hodinách. Termíny: Léto 2012 (víkendové a 5-ti denní pobyty) (výjimku tvoří nutné opravy a generální úklid, kdy dochází k uzavření chaty) Ubytování: Chata je po celkové rekonstrukci (zateplení budovy, vlastní studna, tepelné čerpadlo, centrální vytápění všech pokojů, soc. zařízení, umývárna, sprchy). Nová venkovní terasa. Celková kapacita objektu činí 26 lůţek (1/2, 3/4, 1/5 a 1/7 lůţkový pokoj.) K dispozici jsou dvě společenské místnosti s TV - SAT, TV DVD a šatna. Rekreanti si uklízí pokoje sami, podílí se na úklidu spol. prostor chaty dle rozpisu. Stravování: - z vlastních zdrojů. Moţnost vyuţití spol. kuchyňky vybavené nádobím, dvěma elek. sporáky, mikrovlnou troubou, 3 lednicemi a úloţným prostorem pro dovezené potraviny. Moţnost stravování v okolních restauracích. Na chatě Hraničná může proběhnout kontrola totožnosti, nezapomeňte si osobní doklady. Skladba pokojů: Č. 1-4 lůţka (nový pokoj) Č.2-4 lůţka Č.3-5 lůţek Č.4-7 lůţek Č.5-4 lůţka Č.6-2 lůţka Chata je nekuřácká. Vzniklé problémy na chatě řeší správce určený odborovou organizací.

11 Cena zahrnuje: veškeré vybavení, ubytování, lůţkoviny, rekreační poplatek MěÚ Doprava: - vlastní, parkoviště - vyhrazené parkoviště pod chatou ( parkování na vl. nebezpečí). Autobusové spojení z MB do Jablonce nad Nisou a dále do Bedřichova městskou dopravou. Trasa: Jablonec nad Nisou - Loučná - Janov - penzion Vermont - úpravna vody - chata Ludmila (odbočit doleva) - velká budova Nisa (odbočit doleva) penzion Valentino - chata č.p GPS:50 46'48.095"N, 15 9'20.061"E Rekreanti - zam. odb. org. v ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. a jejich děti (do 26-ti let stud.) jsou pojištěni u poj. KOOPERATIVA. Všem ostatním doporučujeme se nechat ve vl. zájmu pojistit na pobyt. Cena poukazu: 2 dny 5 dní Exter. dospělá osoba a děti od 12-25,99 let 540, ,- Externí děti od 3-11,99 let 350,- 875,- Zam. ŠKODA AUTO a. s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12-25,99 let. stud. bez vl. příjmu, zam integr. firem pod.l se na úhr. soc. nákladů Zam. ŠKODA AUTO a. s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12-25,99 let. stud. bez vl. příjmu, zam integr. firem pod.l se na úhr. soc. nákladů v odborové organizaci ZO OS KOVO 270,- 675,- 230,- 575,- Děti zaměstanců ŠKODA AUTO a.s. od 3-11,99 let 175,- 438,- Děti zam. odb.org. v ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. od 3-11,99 let 135,- 338,- Děti do 2,99 let zdarma zdarma Celková částka se můţe hradit na pokladně ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a. s. Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO Vyplněný a zaplacený poukaz vraťte na oddělení rekreací nejpozději 30 dní před odjezdem. Jinak je poukaz neplatný. Chata Hraničná prošla v roce 2010 rekonstrukcí jídelny a společenské místnosti nové podlahy, nový nábytek, dřevěné obloţení stěn a stropů, výmalby, nákup dvou nových plazmových TV atd. V roce 2011 celková rekonstrukce venkovní terasy.

12 Chata Bramberka Rekreační zařízení v majetku ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. Mladá Boleslav Jindřichov v Jizerských horách Správce p. Lukášek Tel: GPS: 50 45'27.833"N, 15 11'14.225"E Pobyt na chatě,,bramberka je pro všechny zaměstnance ŠKODA AUTO a.s. s podmínkou, ţe na pokoji bude alespoň jeden člen odb. org. v ZO OS KOVO. Na chatě nelze realizovat pobyt se zvířaty. Bramberka - rekreační chata odborové organizace ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. Mladá Boleslav se nachází 5 km severně od Jablonce n. Nisou v nad. výšce 800 m. Mezi zajímavosti patří rozhledna Královka a Bramberk. Moţné vycházky na Severák a do blízkého okolí. Pro milovníky horských kol moţnost vyuţití cyklistických tras, které jsou velice dobře značeny a vedou přímo u chalupy. V nepříznivém počasí je moţno navštívit plavecký bazén v Jablonci n. Nisou nebo v Liberci. V samotné chatě je k dispozici 10 a 7 lůţek (dvě loţnice) přespává se na matracích a další 2 lůţka ve spol. místnosti. V chatě lze vařit vybavená kuchyňka, WC, sprchy k dispozici, SAT. Topí se přímotopy a ve spol. místnosti krbovými kamny. Rekreace pro skupiny členů ZO OS KOVO. Chata je nekuřácká. Doprava: - vlastní Parkovat je moţno u chaty zdarma. (parkování na vl. nebezpečí). Omezený počet míst. Trasa: vlakem do Lučan nebo busem na trase MB-Jos. Důl, kde staví v Hor. Maxově a Simerinku odkud je to cca 2,5 km. GPS: 50 45'27.833"N, 15 11'14.225"E Temíny: (víkendové a 5-ti denní pobyty) (výjimku tvoří nutné opravy a generální úklid, kdy dochází k uzavření chaty) Stravování: vlastní zdroje. Moţnost vyuţití společné kuchyňky vybavené nádobím, sporákem, mikrovlnou troubou, lednicí a úloţným prostorem pro dovezené potraviny. Moţnost stravování v okolních restauracích. Cena zahrnuje: veškeré vybavení, ubytování, rekreační poplatky OÚ, DPH

13 Na chatě Bramberka můţe proběhnout kontrola totoţnosti, nezapomeňte si osobní doklady. Vzniklé problémy na chatě řeší správce určený odborovou organizací. Rekreanti zaměstnanci v odb.org. ZO OS KOVO a jejich rodin. příslušníci (děti do 26-ti let studující bez vl. příjmů) jsou pojištěni u pojišťovny KOOPERATIVA.Všem ostatním doporučujeme nechat se ve vl. zájmu pojistit na pobyt. Cena poukazu: 2 denní 5 denní Exter. dospělá osoba a děti od 12-25,99 let 400,- 1000,- Externí děti od 3-11,99 let 270,- 675,- Zam. ŠKODA AUTO a. s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12-25,99 let. stud. bez vl. příjmu, zam integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů 200,- 500,- Zam. ŠKODA AUTO a. s., býv. zam. - důchodci, děti zam. ve věku od 12 25,99 let. stud.bez vl. příjmu, zam integr. firem pod.l se na úhr. soc. nákladů v odborové organizaci ZO OS KOVO 160,- 400,- Děti zaměstanců ŠKODA AUTO a.s. od 3-11,99 let 135,- 338,- Děti zam. odb.org. v ZO OS KOVO Š.A a.s. od 3 11,99 let 95,- 238,- Děti do 2,99 let zdarma zdarma Celková částka se můţe hradit na pokladně ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a. s. Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO Vyplněný a zaplacený poukaz je nutno vrátit na oddělení rekreací nejpozději 30 dní před odjezdem. Jinak je poukaz neplatný.

14 Nedamov u Dubé Rekreační zařízení ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a. s. Mladá Boleslav Tel.: , GPS: 50 32'24.369"N, 14 33'36.09"E Rekreační zařízení Nedamov u Dubé je vzdáleno od Mladé Boleslavi asi 35 km. Nachází se v centru turistické oblasti tzv.,,dubské Švýcarsko. Osada vznikla v letech 1250 a dříve patřila do panství rodu Berků z Dubé. Nedaleko města je zámek Nový Berštejn. Koupání je zajištěno na koupališti - Černý rybník. V místě se nachází letní kino, kemp a kiosek. Centrum města je vzdáleno cca 1 km. V okolí se rozprostírají hluboké lesy, dobře značené turistické cesty Vás dovedou na Dubovou horu (395 m n. m.), Nedvězí (465 m n. m.) nebo k Máchovu Jezeru (8 km). Moţnost vyuţití horských kol. Termíny: (so-so) Ubytování: Ve čtyřlůţkových chatkách, 2 palandy (4 lůţka). K dispozici lůţkoviny, dvě skříňky s úloţným prostorem, stolek se ţidličkami, soc. zařízení v objektu (WC, sprchy, umyvárna), teplá a studená voda, jídelna, klubovna, hřiště na kopanou a odbíjenou, pláţové hřiště, TV, video, DVD, sportovní náčiní, kuch. kout s lednicí, vařičem a nádobím ke spol. pouţití. Kapacita 28 chatek pokud máte zájem o konkrétní chatu napište do poznámky na poukaze o jakou máte zájem a my se váš poţadavek pokusíme vyřešit. V případě dvou a nebo více uchazečů o stejnou chatu, rozhoduje vţdy den podání poukazu na odd.rekreací. Nástup do hod. V Nedamově nelze realizovat pobyt se zvířaty. Stravování: Plná penze bez nápojů, po celý den k dispozici čaj, začátek pobytu obědem, ukončení snídaní po 9.00 hod. Výlety: Moţnost výletů do blízkého okolí, návštěva zámku Nový Berštejn, významné turistické středisko Polomených hor zv.,,dubské Švýcarsko. V místě vstup do chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, sídlo ionosférické stanice geofyzikálního ústavu a telemetrické stanice pro příjem údajů z druţic.

15 Cena zahrnuje: - veškeré vybavení ( mimo trampolíny a lezecí stěny), ubytování, stravování - plná penze, rekreační poplatek MěÚ, DPH, ostatní - úklid spol. prostor, čaj, energie, parkování v objektu Rekreanti - zaměstnanci, kteří jsou odb. org. v ZO OS KOVO a jejich děti (stud. do 26-ti let bez vl. příjmu) jsou pojištěni u pojišťovny KOOPERATIVA.Všem ostatním doporučujeme nechat se ve vl. zájmu pojistit na pobyt. Cena poukazu: 7 dní, so-so Léto 2012 Exter. cena dosp. osoba, ext. děti starší 12-ti let 2 600,- Exter. dítě od 3 11,99 let 2 320,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. prac. - důchodci, děti ve věku 12-25,99 let stud. bez vl. příjmu, zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů rekr ,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. prac. důchodci, děti ve věku 12 25,99 let stud. bez vl. příjmu, zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů rekr. v odb. org. v ZO OS KOVO Š.A.a.s ,- Děti zam. ŠKODA AUTO a.s. 3 11,99 let 1.160,- Děti zam. odb. org.v ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. 3 11,99 let 1.020,- Neobsazené lůţko Děti do 2,99 let zdarma zdarma Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO Vyplněný a zaplacený poukaz vraťte na oddělení rekreací nejpozději 30 dní před odjezdem. Jinak je poukaz neplatný. Nedamov je nekuřácký. V Nedamově můţe proběhnout kontrola totoţnosti, nezapomeňte si osobní doklady.

16 Velký Medér Slovensko Majitelé: Vojtěch Belucz Stará ulice 36, Velký Medér (tel.: ) GPS: 47 85'82.001"N, 17 77'17.143"E Irena Meszárosová Stará ulice 626, Velký Medér GPS: 47 51'36.30"N, 17 46'6.52"E Velký Medér dříve Čalovo, město ve středu Ţitného ostrova, 19 km od Dunajské Stredy, známe z minulosti zpracováním rákosu, pěstováním zeleniny, obilí a výrobou motocyklů Babeta. Nedaleko se nachází velké přírodní koupaliště. Termíny: důchodci ( přes pana Vaňka - klub důchodců ) HD HD Ubytování: Jednoduché ubytování v soukromí u p. Belucze a pí. Meszarosové ve 2, 3 a 4 lůţkových pokojích s moţností vaření (základní vybavení pro vaření - vařič. kuch. nádobí, lednice). Na pokojích patrové postele. K dispozici je spol. místnost s mikrovlnou troubou, TV, sprchy, teplá a studená voda, WC, loţní prádlo včetně výměny zajištěno + bazén. Nutné vzít s sebou přezůvky, na pokojích je zakázáno kouřit. Skladba pokojů: u pí. Meszárosové (poukaz označen M) 3x2+1, 1/3, 2x 1/4 ( moţnost parkování v rekreačním zařízení ) Celkem max. 20 osob u p. Belucze (poukaz označen B) 3x 1/2+1, 3x 1/4 Celkem max. 21 osob ( u pokojů č. 2,3,4, - proběhla do sezóny 2011 změna z 1/4 pokojů na 1/2+1 = 2 pevná lůţka + rozkládací přistýlka )

17 Stravování: - na talóny (7 EURO os./den, které kaţdý rekreant dostane na oddělení rekreací oproti vyplněnému a zaplacenému poukazu). Stravování je zajištěno v restauraci. 1. BASA BECZALI výběr z většího mnoţství hotových jídel (minutky nutno počítat s doplatkem) 2. THERMAL Varga*** ( promenáda před termálním koupalištěm ), moţnost snídaní, obědů a večeří ( musí se zakoupit do hod na následující den ). Snídaně bufet vč. nápojů ( káva, dţus, atd. ) Cena: 5E dosp. os, 4E 5-15 let Čas podávání denně: hod. Oběd výběr ze 4 MENU ( dle denní nabídky - polévka, hl.jídlo, nealko. nápoj ) Cena: 4E dosp. os let Čas podávání: PO PÁ: hod. Večeře: - bufet ( polévka, hl.jídlo, dezert, nealko. nápoj, 2 dcl vína ) Cena: 8,5E dosp.os., 7E 5-15 let Čas podávání denně: hod. Děti do 5 let zdarma v doprovodu 2 dospělých osob. Doprava: - autobusem Karosa, odjezd vţdy v sobotu v 7.00 hod. z autobusového nádraţí v MB, vedle vjezdu do podzemních garáţí Bondy centra, - návrat v sobotu kolem hod. tamtéţ. (moţná i vlastní doprava parkování ve dvoře) Informace o termálním koupališti: Obnovený krytý rekreační komplex (300m2) s rekonstruovaným bazénem + sauna, dětský bazén, vířivý bazén, masáţ, presso a nové prostorné šatny. V letní sezoně jsou k dispozici i další 4 bazény (rekreační 30 C, bazén s tobogánem 28 C, sportovní plavecký 25 C, dětský bazén 33 C), dva tobogány, minigolf, pláţový volejbal, velká pláţ, hřiště pro děti, maxišachy, restaurace, stánky rychlého občerstvení a další sluţby. Otevírací doba: hod.(při opuštění areálu termálního koupaliště, není moţnost bezplatného návratu zpět) Celodenní vstupenka: (při 1 vstupu) pondělí - pátek) Dospělá osoba 7 EUR Děti od 3-15 let, ZTP 5 EUR Děti do 3 let zdarma Dospělí nad 60 let 5,50 EUR Rodinný balíček ( 2+1 ) 15,50 EUR Celodenní vstupenka: (při 1 vstupu) - víkend a svátek v SR Dospělá osoba 8 EUR Děti od 3-15 let, ZTP 6 EUR Děti do 3 let zdarma Dospělí nad 60 let 6,50 EUR Rodinný balíček ( 2+1 ) 18,00 EUR Zvláštní sluţby v areálu: pedikúra, manikúra, sauna centrum, magnetoterapie, masáţ, solárium, finská sauna.

18 Na rekreaci můţe proběhnout kontrola totoţnosti, nezapomeňte si osobní doklady. Cena zahrnuje: - dopravu, ubytování včetně ostatních nákladů, stravování, DPH. Cena nezahrnuje: - vstupy na termální koupaliště - místní poplatky, po zaplacení sleva na termální koupaliště Vzniklé problémy řeší na místě ved. zájezdu s p. Beluczem. Všem rekreantům doporučujeme nechat se ve vlastním zájmu pojistit na pobyt. Cena poukazu: 7 dní Ubytování u pí.meszárosové Ubytování u p. Belucze Exter. cena dosp. osoba, ext. děti starší 9,99 ti let 4.580, ,- Exter. dítě od 3 9,99 let 4.040, ,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. prac. - důchodci, děti ve věku 10-25,99 let stud. bez vl. příjmu, zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů rekr. Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. prac. - důchodci, děti ve věku 10-25,99 let stud. bez vl. příjmu, zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů rekr. v odb. org. v ZO OS KOVO Š.A.a.s , , , ,- Děti zam. ŠKODA AUTO a.s. 3 9,99 let 2.020, ,- Děti zam. odb. org.v ZO OS KOVO ŠKODA AUTO a.s. 3 9,99 let 1.880, ,- Děti do 2,99 let zdarma zdarma Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO Vyplněný a zaplacený poukaz vraťte na oddělení rekreací nejdéle 30 dní před odjezdem. Jinak je poukaz neplatný. V rekreačním zařízení nelze realizovat pobyt se zvířaty.

19 Horská chata Juráška Olešnice v Orlických horách Tel.: , mob.: p. Rémiš GPS: 50 22'23.033"N, 16 20'10.22"E Obec Olešnice - zaloţená na obchodní stezce jiţ ve 14. stol., leţí při hranici s Polskem pod severozápadním koncem hlavního hřebene Orlických hor. V okolí Sedloňovského vrchu je k vidění známá rezervace s pralesními porosty bučin a jedlobučin Bukačka. Olešnice v Orlických horách, která svou slávu zaloţila na obchodu v 15. a 16. stol i na těţbě ţel. rudy, je dnes komorním střediskem cestovního ruchu. Z její historie je nutné připomenout dochovaný barokní kostel a radnici z počátku 18. stol. Chata Juráška disponuje: - jídelna (40 míst), společenská místnost s barem a TV, klubovna s kulečníkem a šipkami, připojení k internetu Termíny: léto pobyty so so (mohou být i zkrácené) Horská chata Juráška je zcela nekuřácký objekt. Ubytování: - 1/2 pokoj s vl. soc. zař., 1/3 pokoj s vl. soc. zař., 2/4 pokoje s vl. soc. zař. - 3/4 pokoje, 4/5 pokoje, 6/3 pokoje v turistické třídě Sportovní vyţití: - turistika, cyklistika, kulečník, ping - pong, volejbal, rybolov v pstruhových vodách Olešanky ( v místě), vodní nádrţ Rozkoš (16 km) Stravování: - plná penze i polopenze - začátek večeří, ukončení snídaní nebo obědem Doprava: - vlastní, nástup do hod., uvolnění pokojů do hod - parkování u objektu zdarma Cena zahrnuje: - veškeré vybavení, ubytování, stravování, rekreační poplatky MěÚ, DPH Na chatě nelze realizovat pobyt se zvířaty. Vyplněný a zaplacený poukaz vraťte na oddělení rekreací nejpozději 30 dní před odjezdem. Jinak je neplatný. Rekreanti - zaměstnanci, kteří jsou odb. org. v ZO OS KOVO a jejich děti (do 26-ti let stud.) jsou pojištěni u poj. KOOPERATIVA. Všem ostatním doporučujeme nechat se ve vl. zájmu pojistit na pobyt.

20 Cena poukazu: 7 dní Pokoj bez soc.zař. Pokoj se soc.zař. Polopenze/plná penze Polopenze/plná penze Ext. cena dosp. osoba - děti nad 9,99 let 2.240,-/2.590, ,-/2.870,- Ext. cena - děti od 3-9,99 let 1.400,-/1.750, ,-/1.750,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - (důch., zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů na rekr.) Zam. ŠKODA AUTO a.s. odb. org v ZO OS KOVO, býv. zam. - (důch., zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů na rekr.) 1.140,-/1.490, ,-/1.770, ,-/1.350, ,-/1.630,- Děti zam. ŠKODA AUTO a.s. -. (10-25,99 let stud.) 1.690,-/2.040, ,-/2.320,- Děti zam. odb.org.v ZO OS KOVO Š. A. a.s.(10-25,99 let stud.) 1.500,-/1.900, ,-/2.180,- Děti zam. ŠKODA AUTO a.s. (3-9,99 let) 850,-/1.200,- 850,-/1.200,- Děti zam. odb. org. v ZO OS KOVO Š.A a.s. (3-9,99 let) 710,-/1.060,- 710,-/1.060,- Děti do 2,99 let s nárokem na lůţko a sluţby zdarma zdarma Cena poukazu: 7 dní Pokoj bez soc.zař. Pokoj se soc.zař. Polopenze/plná penze Polopenze/plná penze Ext. cena dosp. osoba - děti nad 10 let 2.450,-/2.940, ,-/3.220,- Ext. cena - děti od 3 9,99ti let 1.400,-/1.750, ,-/1.750,- Zam. ŠKODA AUTO a.s., býv. zam. - (důch., zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů na rekr.) Zam. ŠKODA AUTO a.s. odb. org. v ZO OS KOVO, býv. zam. - (důch., zam. integr. firem pod. se na úhr. soc. nákladů na rekr.) 1.350,-/1.840, ,-/2.120, ,-/1.700, ,-/1.980,- Děti zam. ŠKODA AUTO a.s. -. (10 9,99 let stud.) 1.690,-/2.040, ,-/2.320,- Děti zam. odb.org.v ZO OS KOVO Š. A. a.s. (10 25,99 let stud.) 1.500,-/1.900, ,-/2.180,- Děti zam. ŠKODA AUTO a.s. (3 9,99 let) 850,-/1.200,- 850,-/1.200,- Děti zam. odb. org. v ZO OS KOVO Š.A a.s. (3 9,99 let) 710,-/1.060,- 710,-/1.060,- Děti do 2,99 let s nárokem na lůţko a sluţby zdarma zdarma Rozdíl mezi cenami = příspěvek od firmy ŠKODA AUTO a. s. a ZO OS KOVO Na chatě můţe probíhat kontrola totoţnosti, nezapomeňte si osobní doklady.

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

katalog zimní rekreace 2015

katalog zimní rekreace 2015 katalog zimní rekreace 2015 česká republika rakousko www.odborykovomb.cz obsah Obsah strana 2 Zákla informace k prodeji strana 3 Pobytové zájezdy Česká republika Horská chata Světlanka Krkonoše strana

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz HOTEL KASKÁDA ***

Více

katalog zimní rekreace 2016

katalog zimní rekreace 2016 katalog zimní rekreace 2016 česká republika rakousko www.odborykovomb.cz obsah Obsah strana 2 Zákla informace k prodeji strana 3 Pobytové zájezdy Česká republika Horská chata Světlanka Krkonoše strana

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

katalog letní rekreace 2016

katalog letní rekreace 2016 katalog letní rekreace 2016 česká republka slovensko www.odborykovomb.cz obsah Obsah strana 2 Zákla nformace k prodej strana 3 Pobytové zájezdy Česká republka Horská chata Světlanka Krkonoše strana 4-7

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky BRATISLAVA Žilina 066 063 067 064 Banská Bystrica Vážení přátelé, milí klienti, pro rok 2010 jsme pro vás připravili řadu zajímavých ubytovacích kapacit i ve Slovenské republice. Slovenskou republiku,

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / /

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / / Apartmány Adria Haus CHORVATSKO / Posedarje Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira www.cdtravel.cz 20 / / / / Poloha: apartmánový dům se nachází na kraji osady Posedarje asi 80 m od moře Ubytování: 2 lůžkové

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel. Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Itálie - Palmová riviéra

Itálie - Palmová riviéra Itálie - Palmová riviéra Léto 2015 Itálie San Benedetto del Tronto Východní pobřeží střední Itálie má příznivé klimatické podmínky, které umožňují příjemné prožití dovolené od května do konce září. Palmovou

Více

LeoRia s.r.o. Restaurant LeoRia CHORVATSKO. cestovní kancelář SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE SRIMA. Ústí nad Labem

LeoRia s.r.o. Restaurant LeoRia CHORVATSKO. cestovní kancelář SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE SRIMA. Ústí nad Labem LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Ústí nad Labem Tel.: +420 608 42 42 00 +420 608 42 42 07 +420 776 46 88 11 e-mail: info@leoria.eu www.leoria.eu 2017 CHORVATSKO SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Světlanka Nedamov Jetřichovice

Světlanka Nedamov Jetřichovice KATALOG LETNÍCH DĚTSKÝCH TÁBORŮ 2018 Světlanka Nedamov Jetřichovice obsah Obsah strana 2 Zákla informace k prodeji strana 3 Tábory: Letní dětský jazykový tábor SVĚTLANKA strana 4 Letní dětský tábor NEDAMOV

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Objekty pro adaptační kurzy 2018

Objekty pro adaptační kurzy 2018 Objekty pro adaptační kurzy 2018 BARTOŠOVA PEC Ondříkovice 8 463 42 Hodkovice nad Mohelkou http://www.ubytovani-cesky-raj.net/ Penzion Bartošova pec se nachází v Českém ráji, nedaleko Turnova Ubytování

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO ŘECKO PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA odlety z Brna Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY Dovolená na pobřeží u Národního parku Paklenica. Objevte s námi jeden z nejhezčích koutů Chorvatska - krásná příroda, čisté moře, zdravé horské klima. CHORVATSKO SLEVA do

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

... Vysočina Velké Dářko Východní Čechy Jižní Čechy Rychlebské hory... CHATY CHALUPY. dovolená víkendy. www.santinitour.cz

... Vysočina Velké Dářko Východní Čechy Jižní Čechy Rychlebské hory... CHATY CHALUPY. dovolená víkendy. www.santinitour.cz ... Vysočina Velké Dářko Východní Čechy Jižní Čechy Rychlebské hory... CHATY CHALUPY dovolená víkendy www.santinitour.cz Račín 305 Nový Jimramov 306 Velké Dářko 308 Popis místa: malá vesnička 10 km od

Více

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Mírové nám. 208/35 400 01 Ústí nad Labem Tel.: 608 42 42 00, 608 42 42 07 776 46 88 11, 608 42 42 03 email: info@leoria.eu www.leoria.eu www.facebook.com /cestovnikancelar.leoria

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Korutany s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.7223

Korutany s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.7223 CK TURISTA Korutany s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.7223 4 - denní zájezd Úžasná turistická dovolená a rekreace v Jižních Alpách, přímo v pohádkovém okolí proslulého

Více

Novinka! ubytování v luxusních apartmánech

Novinka! ubytování v luxusních apartmánech Novinka! ubytování v luxusních apartmánech Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na rybolov v norských fjordech, kde Vám nabízíme velmi oblíbenou lokalitu Hitra. A proč právě sem? Souostroví Smola

Více

Týdenní akce KPCHP 2015

Týdenní akce KPCHP 2015 Týdenní akce KPCHP 2015 Termín : od pátku 24.7. do neděle 2.8.2015 Program : v rámci týdenní akce se bude konat klubová výstava CHP, členská schůze, svod a bonitace, během týdne výlety, ukázky a poradenství

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Rekreační zařízení Nový Dvůr

Rekreační zařízení Nový Dvůr Generální finanční ředitelství, Finanční úřad pro Středočeský kraj Na Pankráci 1685/17,19 140 21 Praha 4 Rekreační zařízení Nový Dvůr Nový Dvůr č.48, 384 73 Stachy Popis rekreačního zařízení (dále jen,,rz

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Železná Ruda / Šumava Hotel Belveder*** Hotel je situován na louce u lesa na kopci Belveder asi 800 metrů od Železné Rudy, je třípodlažní, nově zrekonstruovaný a je otevřený po celý rok. Najdete zde příjemné

Více

KARAVAN EXTRA LUX LORD

KARAVAN EXTRA LUX LORD - KEMP SUTIKLA KARAVAN EXTRA LUX LORD V letovisku najdete také půjčovnu aut, motorek a kol, vodní sporty, směnárnu, tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, minigolf a možnost řady fakultativních

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2018-23. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 31.10.2017 23%. Nečekejte na

Více

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj ZÁKLADNÍ INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj Management Contract Smlouva o řízení Česká republika Zpracoval Labartt Hospitality s.r.o. (Pouze pro určené

Více

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá Costa bary, restauracemi, obchůdky a diskotékami, cca 5 min. od vlakové zastávky velmi dobré spojení do 100-100 s trezory, ' " stolní! dle - &$" # $ %nutno z Prahy do Gerony,! () $*+!, ' včetně pod, pevnou

Více

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE. Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie

REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE. Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ NECHRANICE Pohodová dovolená pro všechny věkové kategorie Kde nás najdete Věznice Nové Sedlo nabízí možnost rekreace ve vlastním rekreačním zařízení nacházejícím se na břehu Nechranické

Více

Achillion hotelové apartmány***

Achillion hotelové apartmány*** Achillion hotelové apartmány*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 97 22 41 920, 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org Řecko Zakynthos / Amoudi www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Francie Poloha:apartmánový

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura

www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura www.hustopece-city.cz sport kultura ubytováníá í zajímavosti Hustopeèe ubytování, restaurace, sklípky 1 Město Hustopeče nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům celou řadu vyžití: kulturního, společenského

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

Světlanka Nedamov Jetřichovice

Světlanka Nedamov Jetřichovice KATALOG LETNÍCH DĚTSKÝCH TÁBORŮ 2019 Světlanka Nedamov Jetřichovice obsah Obsah strana 2 Zákla informace k prodeji strana 3 Tábory: Letní dětský jazykový tábor SVĚTLANKA strana 4 Letní dětský tábor NEDAMOV

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

JADRAN 2013. Nabídka pro skupiny. Chorvatsko a Černá Hora. Zajistěte si místa na Jadranu včas! www.ckvt.cz

JADRAN 2013. Nabídka pro skupiny. Chorvatsko a Černá Hora. Zajistěte si místa na Jadranu včas! www.ckvt.cz Chorvatsko a Černá Hora Nabídka pro skupiny Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS pro Vás připravila nabídku cenově zvýhodněných pobytových zájezdů pro skupiny 20 a více do nejžádanějších míst a ubytovacích

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Holiday Resort*** Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton

Holiday Resort***  Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více