Vlastní hodnocení školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vlastní hodnocení školy"

Transkript

1 Vlastní hodnocení školy Mate ská škola Citice Šk.r. 2012/2013 Vypracovala : Ta ána Malinkovi ová - editelka MŠ Citice Obsah : 1. Základní údaje o mate ské škole 2. Personální údaje 3. Další vzd lávání pedagogických pracovník 4. Po ty d tí 5. Vzd lávací program školy 6. Pr h a výsledky vzd lávání 7. Materiáln -technické podmínky 8. Akce školy 9. Prevence rizik, školní úrazy 10. Záv r 1

2 1. Základní údaje o mate ské škole MŠ Citice p ísp vková organizace Citice Tel.: O. : Statutární zástupce : editelka Malinkovi ová Ta ána izovatel : Obec Citice E mail : 2. Personální údaje editelka školy : Ta ána Malinkovi ová Pedagogi tí pracovníci : Malinkovi ová Ta ána - vzd lání : SPgŠ K Vary - u itelství MŠ, za az.: editelka Tomsová Jitka - vzd lání : SPgŠ K.Vary u itelství MŠ, za az.: u itelka tvrte ková Blanka - vzd lání : SPgŠ K.Vary vychovatelství, za az: u itelka Haselbauerová Veronika- SOŠ áste ný úvazek pracovní smlouva na dobu ur itou Nepedagogi tí pracovníci : Kopecká Klára- vzd lání : SOŠ, za az.: kucha ka Kopecká Klára - vzd lání : SOŠ, za az.: VŠJ Haselbauerová Veronika - vzd lání : SOŠ za az.: uklíze ka Všechny pracovnice mají trvalý pracovní pom r. Jedna ped.pracovnice nemá p edepsanou odbornou kvalifikaci. Vzd lání si doplní do konce roku Plný pracovní úvazek : editelka, 2 u itelky, kucha ka áste ný pracovní úvazek : vedoucí školní jídelny Kopecká K. 2

3 ped.pracovnice Haselbauerová V. Evaluace : Kolektiv školy je stabilizován. V tšina zam stnanky je ve st edním v ku. Všechny pracovnice dodržují ády a sm rnice mate ské školy. Spolupracují s editelkou školy. Byla zajiš ována ádná bezpe nost d tí. Provozní pracovnice - se podílejí na akcích školy. Spojování t íd pouze pokud to provoz MŠ vyžaduje. P i v tším po tu d tí zajiš uje bezpe nost spole s u itelkou i provozní zam stnankyn pobyt venku, akce po ádané školou. 3. Další vzd lávání pedagogických pracovník Školní rok 2012/2013 Studium k prohlubování odborné kvalifikace Malinkovi ová T. D tský obraz jako zrcadlo d tského prožívání - Všestranný rozvoj dít te v mate ské škole - BOZP a právní problematika ped.dozoru v MŠ Tomsová J. Hry v MŠ - Základ pro zdravý a bezpe ný život tvrte ková B. - Využití sopránové flétny Evaluace : Vytvo it takový systém dalšího vzd lávání pedagogických pracovník, aby : - itelky se mohly seznamovat s nejnov jšími poznatky v oblasti pedagogiky, psychologie, p edškolního vzd lávání apod., - Vytvá et prostor pro diskusi v pedagogickém kolektivu, - Umožnit dostupnost podp rných informací - P.u itelka tvrte ková si doplní odbornou kvalifikaci maturitní zkouškou do konce roku 2014 Další vzd lávání pedagogických pracovník bude probíhat podle stávajícího plánu DVPP, který bude hem roku aktualizován. 3

4 4. ijímací ízení Zápis d tí do mate ské školy na školní rok probíhá vždy v m síci dubnu v mate ské škole. Rodi ovská ve ejnost je informována : výv skou v šatn školy, výv skou na obecním ú ad v Citicích, ve výv sné sk ce v obci, na internetových stránkách školy. D ti jsou p ijímány dle Kritérií pro p ijímání d tí p íloha. Evaluace: Všechny žádosti o p ijetí dít te k p edškolnímu vzd lávání byly na základ rozhodnutí vy ízeny kladn. Kapacita školy byla napln na. Dv místa byla ponechána pro p ípadné p edškoláky, které by se do obce p ist hovali b hem šk.roku. Cílová kapacita MŠ : 50 d tí Po et d tí v MŠ : I.t ída : II.t ída : 48 d tí 24 d tí 24 d tí Pr rná docházka za celý rok t. I.+II.t. : 28 d tí Odklad školní docházky : 2 4

5 5. Vzd lávací program školy Název Školního vzd lávacího programu : Barevné kosti ky Motto : Všude hra ky a smích d tí, slunko tu i v zim svítí, kolem kv ty, mnoho strom nikomu se nechce dom Mate ská škola pracuje na ur itých principech a filosofiích. Chceme zajistit d tem pocit harmonie a životní pohody. Sou asné pojetí životní pohody zahrnuje nejen t lesné a duševní zdraví, ale i zdraví sociální a duchovní, vzájemné vztahy jednotlivce a sv ta ve smyslu p írodním i spole enském. ti by na konci p edškolního vzd lávání m ly dosáhnout kompetencí, které by m ly být výchozí podmínkou napl ování celkov hodnotného života jedince, spole nosti. ŠVP vzd lávací nabídka je d tem p edkládána v podob integrovaných blok rozvíjejících jejich schopnosti, dovednosti, postoje i hodnoty a rozši ující jejich poznání. Bloky jsou odvozeny z p irozeného cyklu ro ních období a p írodních i spole enských situací s nimi spojených. Každý blok má podtémata, která jsou zpravidla využívána na 14denní cyklus Vytvo eny jsou tak, aby zasahovaly všechny vzd lávací oblasti a jsou tvo eny pro celou v kovou skupinu d tí. Ped. pracovnice vždy po skon ení daného tématu provádí evaluaci a tím získávají zp tnou vazbu o tom, zda d ti získaly dané kompetence i je t eba k tématu se vrátit. Ped.pracovnice si vedou ehled o rozvojových a u ebních pokrocích d tí, kam zapisují 3krát ro (Diagnostika d tí). Po dohod se všemi ped.pracovníky bylo rozhodnuto o menších úpravách v ŠVP na šk.rok 2013/2014. Evaluace se provádí písemnou formou a zakládá se do TVP. i tvorb ŠVP jsme erpali ze vzd lávacích oblastí RVP PV Dít a jeho t lo, Dít a jeho psychika, Dít a ten druhý, Dít a spole nost, Dít a sv t. Formy evaluace: Diagnostika dít te 5

6 Evalua ní dotazníky ped.pracovnic Dotazníky pro rodi e Školní vzd lávací program vychází ze 3 rámcových cíl (zám ) : 1. Rozvíjení dít te, jeho u ení a poznání. 2. Osvojení základ hodnot, na nichž je založena naše spole nost. 3. Získání osobní samostatnosti a schopnosti projevovat se jako samostatná osobnost p sobící na své okolí. i tvorb ŠVP využíváme r zných programových zdroj. Vycházíme z analýzy konkrétních podmínek a situace, které má mate ská škola k dispozici a reflektujeme pot eby d tí v etn smysluplných požadavk rodi. innosti a konkrétní kroky, které vedou k napln ní rámcových cíl jsou rozpracovány v TVP. Pr žné cíle jsou pln ny po celý rok, jsou sou ástí každodenního života dít te v mate ské škole. Prolínají se navzájem, jsou pr žné, navazují na sebe a procházejí veškerými innostmi d tí v mate ské škole. Jsou obsaženy ve všech 5 oblastech p edškolního vzd lávání, vzájemn se prolínají, d ti se s nimi seznamují v pr hu celého dne a celého roku. Charakteristika a obsah vzd lávacího programu Pedagogické i provozní pracovnice vytvá í d tem p íjemné, vst ícné prost edí. Snažíme se vycházet z pot eb d tí, up ednost ujeme jejich osobnostní vývoj, snažíme se nenásiln, postupn, ale d sledn všt povat pravidla chování ve skupin d tí a dosp lých, hygienické návyky, sebeobsluhu, odpov dnost za vlastní jednání, sebekontrolu, vcít ní do pocitu druhých, uv domování si vlastního já ve spole nosti lidí. Rozvíjíme jazykovou stránku, jemnou a hrubou motoriku, poznat nebezpe í a vyvarovat se ho. Snažíme se, aby dít p i odchodu z mate ské školy m lo v sob daný základ pro vlastní uplatn ní. íme d ti, aby m ly dobrý vztah k životnímu prost edí, všímaly si zm n v p írod, ve svém okolí a emýšlely, co mohou ud lat pro jeho zlepšení. Snažíme se o co nejdelší pobyt v p írod, vyjíždíme každoro na ozdravný pobyt do hor, aby d ti m ly dostatek možností p ijít na to, jak je p íroda pro lov ka prosp šná a jak ovliv uje jeho zdraví. Ro ní plán je rozd len do 5 tematických celk. V t ídním plánu jsou tyto celky rozpracované do podtémat. Samoz ejm se tam objevují i rámcové vzd lávací cíle a díl í cíle. Jejich pln ním by d ti ly na konci p edškolního vzd lávání dojít i o ekávaným výstup m ( kompetencím). Nejvíce uplat ovanou metodou p edškolního vzd lávání je prožitkové u ení, další formy a metody vycházejí z individuálních pot eb a vrozených dispozic d tí. Pro u itelky jsou témata závazná a povinná, p i realizaci podtémat mohou využít a pln uplatnit vlastní prvky a realizaci, s p ihlédnutím k individuálním a v kovým zvláštnostem d tské skupiny 6

7 v jejich t íd. Metody, formy a zp sob práce, každá u itelka používá podle vlastního uvážení a osobních pocit, uplat uje zde vlastní charakterové a profesní vlastnosti a zam ení. Pom r spontánních a ízených inností je v denním programu vyvážený. Evaluace : Klady : Rozvoj fyzické psychické zdatnosti, kultivace estetického vnímání. Osvojení poznatk a dovedností chránících p ed nebezpe nými vlivy. Rozvoj kulturn estetických dovedností. V elý vztah k místu a prost edí ve kterém d ti žijí,schopnost vytvá et a rozvíjet citové vztahy k okolí. Záv ry : Zam it se na rozvoj slovní zásoby,um t vyjád it své pot eby,individuální logopedické procvi ování,rozvíjet komunikativní dovednosti. Rozvíjet individuální tvo ivost a estetické cít ní, rozvíjet grafomotoriku, vytvá et zdravé životní návyky. Individuální práce s d tmi s OŠD. ŠVP inovovat obsah, tak zajistit v tší návaznost na reálné prost edí. 6 Pr h a výsledky vzd lávání Hospita ní innost Hospitaci nebereme jako posouzení odbornosti na stran u itelky, ale za oboustranné obohacení astník ( editelka u itelka, u itelka editelka), které by v rámci jejich odbornosti posouvalo ob zú astn né k vyšším odborným i osobnostním kvalitám. Zárove jde o hledání optimálních cest k napl ování stanovených cíl efektivního p edškolního vzd lávání. Pedagogická kritéria hospitace - Vytvo ení prostoru pro individuální a skupinové aktivity - Využití tvo ivého p ístupu p i výchovn vzd lávacích innostech - Prolínání ízených a klidových inností - Schopnost um t naslouchat d tem - Vést d ti k citlivému vnímání svých vrstevník a kamarád - Využívání pozitivního posilování dovedností, znalostí, schopností d tí Využívání zp tné reflexe p i spole ném hodnocení Vedení d tí k sebehodnocení, odpov dnosti za své chování Sebevzd lávání u itelky, využití nový poznatk,v asné p íchody, dodržování pracovní doby, p íprava, komunikace s rodi i, ešení konflikt Schopnost autoevaluace u itelky, zd vodn ní svých postup a metod Respekt k p irozeným lidským pot ebám ( indikátory, pomocí kterých se toto dá zjiš ovat u u itelek ) 7

8 - Vede d ti k tomu, aby nejprve samy hledaly ešení výchovných problém - Komunikuje s d tmi i jinak, než na verbální úrovni - Pozoruje d ti zám rn a cílev dom, p edevším p i hrách - Sleduje individuální vývoj a zvláštnosti d tí a zaznamenává zm ny - Respektuje identitu a zvyklosti rodiny - Sleduje, zda se n které dít necítí na okraji zájmu skupiny - Sleduje cílen vztahy mezi d tmi ve t íd - Projevuje všem d tem emo ní v elost editelka hodnotí : - Úrove pedagogického procesu - Úrove a vedení pedagogické a jiné dokumentace Záv ry z hospita ní a kontrolní innosti : - ti se snaží dodržovat p ijatá pravidla - ti mají zájem pochopit jevy, v ci a d je kolem sebe v jejich souvislostech - tšina d tí umí vyjád it své prožitky r znými formami- výtvarným zpracováním, pohybovým, hlasovým projevem - itelky stanovují t ídní plán podle pot eb d tí - itelky p izp sobují sv j didaktický postup p edpoklad m a pot ebám dít te - itelky uplat ují p ístup, který podporuje aktivitu dít te a cílen sm uje k odpovídajícímu prožitku - Dodržovat ur ený as pro pobyt venku Úrove klí ových kompetencí dít te : 1. Oblast biologická Dít se identifikuje se svým t lem, má p edstavu o jeho skladb a funkcích, odlišuje stav zdraví a nemoci, zvládá sebeobsluhu. 2. Oblast psychologická Dít vnímá všemi smysly, má rozvinutou koncentraci pozornosti, mechanickou a krátkodobou pam, p edstavivost, fantazii, tvo ivost. Dít zvládá své emoce. 3. Oblast interpersonální Dít má p irozenou pot ebu kontaktu, komunikace a sou innosti s druhými lidmi. Vnímá a respektuje druhého lov ka. 4. Oblast sociáln -kulturní 8

9 Dít je p ipraveno na budoucí sociální role, zná svá práva a povinnosti. Respektuje pravidla spole enského chování. P ijímá spole enské, kulturní a etické hodnoty. 5. Oblast environmentální Dít chápe, že prost edí je všechno kolem nás, lidi,spole nost,p íroda.je schopno orientovat se v jednoduchých jevech a d jích, které ho obklopují. Je odpov dné za d sledky svého chování ve vztahu k prost edí. Kontrola provozních zam stnanc Úklid všech prostor Dodržování kritických bod v kuchyni. Nakládání s prádlem. Vyváženost stravy. Nep ítomnost na pracovišti. Sanitace kuchyn, kuchyn k a ostatních prostor školy. Používání OOPP. Dodržování bezpe nosti práce. 7.Materiáln technické podmínky vzd lávání V letošním školním roce se poda ilo zrušit nefunk ní brouzdališt. Do budoucna se pokusíme získat finan ní podporu od sponzor a vybudovat na nov vzniklé ploše dopravní h išt. Zrušením pronájmu jedné budovy získala mate ská škola více prostoru pro vybudování ložnice. Z izovatel mate ské školy byl požádán o podporu, která byla kladn vy ízena. Nadále se pr žn dopl uje materiáln -technické zázemí. Kuchy se pravideln 1x ro maluje. T ídy budou vymalovány v p íštím školním roce, p i dostavb pr chodu do ložnice. V nové budov bude zárove vybudované nové sociální za ízení pedag.pracovnic. a sborovna. Každá t ída má svoje sociální za ízení. Baterie jsou pákové, voda je upravena na teplotu 35,5 C. Mezi WC jsou nepr hledné zást ny pro uchování soukromí d tí. Mate ská škola má dostate velké prostory, které vyhovují skupinovým i individuálním innostem tí. Prost edí je esteticky a vkusn upraveno. P íjemný interiér umoc uje vybavení d tským nábytkem, rozmíst ním a vytvo ením koutk pro d ti. Vybavení hra kami a pom ckami odpovídá po tu d tí i jejich ku a je pr žn dopl ováno.ve t ídách na podlaze je PVC a koberec. V letošním školním roce bude vym n koberec v dolní t íd. Kuchy mate ské školy je dob e vybavena, škrabka na brambory, my ka na nádobí, induk ní va, mikrovlnná trouba, lednice pro zam stnance. Zárove je vybavena místnost pro VŠJ. Byl zakoupen program PC pro školní jídelnu. V suterénu mate ské školy je kotelna. O provoz se stará pracovník, který je zam stnán na dohodu. 9

10 Škola je obklopena krásnou zahradou, která nabízí velké možnosti pobytu d tí v jakémkoliv ro ním období. O údržbu zahrady, sekání trávy, pro ezávání strom se stará obecní ú ad. V letošním roce byla zakoupena d tská proléza ka Housenka. Evaluace : - Vybudovat sociální za ízení pro ped.pracovnice a sborovnu - Vybudovat kout pro pohybovou aktivitu d tí - Získat finan ní dary k vybudování dopravního h išt - Rekonstrukce umývárny a toalet v I.t. - Vybudování ložnice - 8. Akce školy Pro d ti jsou zajišt na divadelní p edstavení, p edplavecký výcvik, bruslení, výuka na zobcovou flétnu. Jednou týdn dochází do mate ské školy lektorka anglického jazyka. Na konci školního roku byly d ti na škole v p írod v Mariánské u Jáchymova. Na školu v p írod vyjelo pouze 19 d tí a 2 ped.pracovnice a p.kucha ka jako vychovatelka. Stravování v mate ské škole zajistila p.kucha ka d chodkyn. Mladší d ti nevyjely, provoz zajistily ostatní ped.pracovnice. Krásným zakon ením celého školního roku a rozlou ením se školáky byla Zahradní slavnost, kde vystoupil klaun Tom se svojí skupinou, skákací hrad. Spolupracujeme na akcích po ádané obecním ú adem v Citicích vítání ob ánk, mikulášská, senio i. Každý m síc v mate ské škole po ádáme divadelní p edstavení, letos vystoupil i kouzelník s dravci. Navštívili jsme 2x místní knihovnu, kde nám knihovnice p ipravila krásné povídání o zvycích. Také jsme jeli do muzea v Sokolov na výstavu Stromy jako domy. Zajistili jsme pro d ti návšt vu pejsk z chovné stanice a zárove uspo ádali výtvarnou sout ž Pes,- všechny zú astn né d ti byly odm ny. Letos se naše mate ská škola op t zapojila do ve ejné sbírky Fond Sidus ( p íloha). Evaluace : - Zajistit sponzorské dary na další akce - Zajistit akce na další školní rok Spolupráce s rodi i ídní sch zky jsou spojeny s ukázkami d tské práce, zárove veškeré práce jsou uschovány v šanonech, které si d ti na konci školního roku odnášejí dom. U itelky pr žn informují o d ní ve škole, zákonní zástupci jsou také informováni pomocí nást nek v šatnách školy a na webových stránkách školy. Rodi e mají možnost pobývat ve škole s dít tem dle jeho pot eb, pozorovat nebo se zapojit do inností b hem dne. Jsou zvány na akce školy. B hem školního roku byly po ádány besídky pro rodi e a spole né akce. 10

11 Evaluace : Spolupracovat s rodi i p i vytvá ení ŠVP. Pokra ovat v tradicích školy. Konzultovat skladbu jídelní s rodi i. ast rodi na akcích školy dokladuje zájem o d ní ve škole. O spokojenosti rodi s prací mate ské školy vypovídají i výsledky dotazník p íloha. Akce školy : Vystoupení pro seniory Vítání ob ánk Mikulášské odpoledne Návšt va knihovny íjen : Tvo ení Podzimní Drakyáda Prosinec : Mikulášská nadílka Váno ní besídka Leden : Vystoupení kouzelníka Únor : Masopustní karneval Oslava Velikonoc ezen : Návšt va knihovny Duben : Rej arod jnic a arod Návšt va klauna Kv ten : Návšt va muzea v Sokolov Svátek matek výroba dárk erven : Škola v p írod Oslava MDD Pasování na školáka 11

12 Spolupráce s jinými organizacemi : Po celý rok jsme s d tmi zajiš ovali kulturní vystoupení pro akce po ádané z izovatelem, spolupráce s místní knihovnou. Spolupráce je velmi dobrá. Spolupracujeme s logopedkou v Sokolov a s PPP. 9. Prevence rizik, školní úrazy Ve školním vzd lávacím programu je ochrana a bezpe nost zdraví sou ástí výchovy ke zdravému životnímu stylu a zdraví lov ka, chápanému jako vyvážený stav t lesné, duševní a sociální pohody. Jedná se o téma, jehož sou ástí je mimo jiné dopravní výchova, ochrana lov ka za mimo ádných událostí, problematika první pomoci a úraz, prevence sociáln patologických jev. Vysv tluje na p íkladech p ímé souvislosti mezi t lesným, duševním, sociálním zdravím i vztah mezi uspokojováním základních lidských pot eb a hodnotou zdraví. Dít by na konci p edškolního vzd lávání m lo disponovat t mito základními kompetencemi souvisejícími s jeho bezpe ností a zdravým životním stylem. V mate ské škole v období 2012/2013 nebyl zaznamenán školní úraz dít te ani dosp lého. 10.Záv r V hodnocení mate ské školy za rok 2012/2013 jsem se snažila postihnout nejvýznamn jší fakta a události, které souvisí s p edškolním vzd láváním d tí. Snažíme se, aby p edškolní vzd lávání bylo efektivní a jeho výsledky byly co nejlépe využitelné v pozd jším v ku dít te. Vytvá ení p íznivého a bezpe ného prost edí napomáhá k dosahování co nejvyššího vzd lání, k chuti u it se a um t se u it. D ležitá jsou motivující hodnocení, která sledují osobní pokrok každého dít te a umož ují mu hodnotit sebe sama. Po celou dobu našeho p sobení na dít se snažíme o to, aby se mu dostávalo co nejvíce pozitivního ijetí, podporujeme jeho kladné vrozené dispozice a ty negativní se snažíme redukovat na minimum. Naším cílem je plnohodnotné prožití d tství, které má smysl samo v sob a je v život lov ka nenahraditelné. V letošním roce jsme požádali rodi e o vypln ní dotazník. Z výsledk vyplynulo, že rodi e jsou v naší mate ské škole spokojeni jak s nabídkou vzd lávacích akcí, tak s vybavením mate ské školy a zárove jsou spokojeni s p ístupem všech pracovnic k výchov d tí ( p íloha). Souhrnné výsledky jsou uloženy v kancelá i školy. Rodi e d tí i pracovnice školy mají možnost kdykoliv nahlédnout. 12

13 Rodi e jsou spokojeni i s úpravou pracovní doby p.u. z první t ídy. Mají nyní více prostoru se s p.u itelkou potkávat a informovat se o d ní ve t íd. V letošním roce nebyla zaznamenána žádná stížnost. Citrice Ta ána Malinkovi ová editelka MŠ ílohy : Kritéria pro p ijímání d tí ŠVP Dotazníky pro rodi e Fond Sidus 13

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Červený Újezd 30, 273 51 Unhošť IČ:

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA- 157/12 - A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA- 157/12 - A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIA- 157/12 - A Název právnické osoby Mateřská škola Pohádka v Praze 12 vykonávající činnost školy: Sídlo: Imrychova 937/15, 143 00 Praha

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIZ-780/11-Z. Příspěvková organizace. Zdeňkou Michutovou, ředitelkou školy

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIZ-780/11-Z. Příspěvková organizace. Zdeňkou Michutovou, ředitelkou školy Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIZ-780/11-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Vsetín, Na Kopečku 13, příspěvková organizace Na Kopečku

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIS-2460/10-S. Želivského 805, 280 02 Kolín IV

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIS-2460/10-S. Želivského 805, 280 02 Kolín IV Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIS-2460/10-S Název kontrolované osoby: Mateřská škola Klubíčko s. r. o Sídlo: Želivského 805, 280 02 Kolín IV IČ: 26 131 021 Identifikátor:

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-244/13-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-244/13-E Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-244/13-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Mateřská škola Pardubice, Benešovo náměstí 2115 Sídlo: Benešovo náměstí

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-947/15-E. Mateřská škola Běstvina, okres Chrudim

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-947/15-E. Mateřská škola Běstvina, okres Chrudim INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-947/15-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČ 70 998 761 Mateřská škola Běstvina, okres Chrudim Běstvina 111,

Více

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIL-828/12-L

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIL-828/12-L Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIL-828/12-L Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola a Mateřská škola Velké Hamry II. 212, okres Jablonec nad

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 Signatura: bg7as106 Okresní pracoviště Tábor INSPEKČNÍ ZPRÁVA Předškolní zařízení: Mateřská škola, Veselí nad Lužnicí,

Více

Evaluace školního roku 2011/2012 Mateřské školy Český Těšín Dukelská 36

Evaluace školního roku 2011/2012 Mateřské školy Český Těšín Dukelská 36 Evaluace školního roku 2011/2012 Mateřské školy Český Těšín Dukelská 36 1)Počty dětí celkový počet : 24 dětí (14chlapců a 10 dívek) průměrná docházka za I. pololetí 18dětí průměrná docházka za II. pololetí

Více

6. HODNOCENÍ ŽÁKŮ A AUTOEVALUACE ŠKOLY

6. HODNOCENÍ ŽÁKŮ A AUTOEVALUACE ŠKOLY 6. HODNOCENÍ ŽÁKŮ A AUTOEVALUACE ŠKOLY ve škole přece nejde o to, abychom věděli, co žáci vědí, ale aby žáci věděli. 6.1 Cíle hodnocení cílem hodnocení je poskytnout žákovi okamžitou zpětnou vazbu (co

Více

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová.

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. ZA POHÁDKOU POHÁDKA MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. Integrované bloky 1. Kamarádi, ti se mají 2. Za lesními skřítky 3. Než zazvoní zvoneček 4. Zima čaruje 5. Voňavé království

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2524/13-S. Mateřská škola Libiš

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2524/13-S. Mateřská škola Libiš INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-2524/13-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola Libiš Školní 192, 277 11 Neratovice mslibis@mslibis.cz IČO 70999473 Identifikátor

Více

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Srubec, okr.

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Srubec, okr. ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Srubec, okr. České Budějovice Adresa: Srubec čp. 30, 370 06 České Budějovice Identifikátor

Více

,, Školka plná pohody

,, Školka plná pohody ,, Školka plná pohody 1. Identifikační údaje o mateřské škole Název: Základní škola a Mateřská škola Horní Moštěnice Adresa: ZŠ a MŠ Horní Moštěnice, Pod Vinohrady 30, 751 17 Zřizovatel školy: OÚ Horní

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-112/10-U. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-112/10-U. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Ústecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIU-112/10-U Mateřská škola Velká Bukovina, okres Děčín Adresa: 407 29 Velká Bukovina 184 Identifikátor: 600 075 320 IČ: 72

Více

Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové

Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové Číslo jednací: 113/2007 Předkladatel : Základní škola a mateřská škola, Černožice, okres Hradec Králové

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-106/15-E. Na Výsluní 312, 563 01 Lanškroun

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-106/15-E. Na Výsluní 312, 563 01 Lanškroun INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-106/15-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zřízení Mateřská škola, Lanškroun, Na Výsluní 312, okres Ústí nad Orlicí Sídlo E-mail právnické osoby Na

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Olešnice, okres Semily. Adresa: Olešnice 52, 511 01 Turnov. Identifikátor školy: 600 098 711

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Olešnice, okres Semily. Adresa: Olešnice 52, 511 01 Turnov. Identifikátor školy: 600 098 711 Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Olešnice, okres Semily Adresa: Olešnice 52, 511 01 Turnov Identifikátor školy: 600 098 711 Termín konání inspekce: 16. 17. únor

Více

Výstupy ze sch zky rodi a u itel dne 30.8.2011

Výstupy ze sch zky rodi a u itel dne 30.8.2011 Výstupy ze sch zky rodi a u itel dne 30.8.2011 Sch zky se zú astnilo 7 zástupc rodi, len KRPŠ, paní editelka, celý pedagogický sbor mimo jedné u itelky a paní vychovatelka družiny. P vodní plán byl, aby

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY. Mateřská škola Čtyřlístek, Praha 2, Římská 27. PhDr. Dana Moravcová, Ph.D.

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY. Mateřská škola Čtyřlístek, Praha 2, Římská 27. PhDr. Dana Moravcová, Ph.D. KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY Mateřská škola Čtyřlístek, Praha 2, Římská 27 Vypracovala PhDr. Dana Moravcová, Ph.D. Charakteristika školy Mateřská škola je tvořena dvěma součástmi Mateřskou školou v Římské ul.

Více

Školní vzdělávací program pro praktickou školu dvouletou KORÁLKOVÁNÍ Speciální základní škola a Praktická škola Lovosice Mírová 225 Lovosice

Školní vzdělávací program pro praktickou školu dvouletou KORÁLKOVÁNÍ Speciální základní škola a Praktická škola Lovosice Mírová 225 Lovosice Školní vzdělávací program pro praktickou školu dvouletou KORÁLKOVÁNÍ Speciální základní škola a Praktická škola Lovosice Mírová 225 Lovosice Motto: Nemůţete neuspět... pokud se nevzdáte Abraham Lincoln

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-906/15-H. Krupkova 1411, 517 41 Kostelec nad Orlicí

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-906/15-H. Krupkova 1411, 517 41 Kostelec nad Orlicí INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIH-906/15-H Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČ 75015641 Identifikátor 668000295 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Místo inspekční činnosti

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 10 Rozeslána dne 28. ledna 2016 Cena Kč 210, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 10 Rozeslána dne 28. ledna 2016 Cena Kč 210, O B S A H : Ročník 2016 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 10 Rozeslána dne 28. ledna 2016 Cena Kč 210, O B S A H : 27. Vyhláška o vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných Strana 234

Více

- vztah ke své škole, městu,státu. - vycházky, výlety, poznatky z cest. Místo, kde žijeme

- vztah ke své škole, městu,státu. - vycházky, výlety, poznatky z cest. Místo, kde žijeme Školní družina Školní družina důležitý výchovný partner rodiny a školy - plní vzdělávací cíle, rozvíjí specifické nadání dětí - pomáhá dětem překonávat jejich handicapy - má důležitou roli v prevenci negativních

Více

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIA-500/10-A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIA-500/10-A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIA-500/10-A Název školy: Mateřská škola, Praha 4, Táborská 19 Adresa: Táborská 19/122, 140 00 Praha 4 Identifikátor: 600 036 278 IČ: 47

Více

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144 Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144. Identifikační údaje Název ŠD Školní družina při ZŠ a

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 033 025/99-2712 Oblastní pracoviště č.03 INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Jitka Kašová Obec Obříství ŠÚ Mělník

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 033 025/99-2712 Oblastní pracoviště č.03 INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Jitka Kašová Obec Obříství ŠÚ Mělník Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 033 025/99-2712 Oblastní pracoviště č.03 Signatura: ac3cs102 Okresní pracoviště Mělník INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: ZŠ Obříství okres Mělník IZO školy: 102286159 Identifikátor

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: 052 388/98-5064 Inspektorát č. 5 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: 052 388/98-5064 Inspektorát č. 5 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 052 388/98-5064 Inspektorát č. 5 Signatura: ae2cs101 Okresní pracoviště: Karlovy Vary INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Základní škola IZO: 102 516

Více

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 27/2016 Sb.

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 27/2016 Sb. Sbírka zákonů ČR Předpis č. 27/2016 Sb. Vyhláška o vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných Ze dne 21.01.2016 Částka 10/2016 Účinnost od 01.09.2016 (za 184 dní) http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2016-27

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2008/2009 Škola Kavčí hory Mateřská škola, Základní škola a Střední odborná škola služeb Praha 4, K Sídlišti 840 VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2008/2009 Zpráva obsahuje část: Mateřská škola V Praze dne 30. 9. 2009

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Oblastní pracoviště č. 7 České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Oblastní pracoviště č. 7 České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 074 72/99-1250 Signatura: bg4as107 Oblastní pracoviště č. 7 České Budějovice Okresní pracoviště Písek INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: 2. mateřská škola, Protivín, B.

Více

Vzdělávací obsah je rozčleněn do pěti vzdělávacích oblastí:

Vzdělávací obsah je rozčleněn do pěti vzdělávacích oblastí: Vzdělávací obsah je rozčleněn do pěti vzdělávacích oblastí: 1. Dítě a jeho tělo - stimulace a podpora růstu a neurosvalového vývoje dítěte - podpora jeho fyzické pohody, zlepšení tělesné zdatnosti, pohybové

Více

V ý r o č n í z p r á v a za školní rok 2014-2015

V ý r o č n í z p r á v a za školní rok 2014-2015 Základní škola a Mateřská škola Č í ž o v á, okres Písek 1. Základní údaje o škole 1.1 škola V ý r o č n í z p r á v a za školní rok 2014-2015 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Čížová, okres

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ORGANIZACE

VÝROČNÍ ZPRÁVA ORGANIZACE VÝROČNÍ ZPRÁVA ORGANIZACE ZA ROK 2011-2012 VYPRACOVALA: MGR. NADĚŽDA CHLÁDKOVÁ Charakteristika organizace: Název organizace: Základní škola Horažďovice Adresa: Blatenská 310, 341 01Horažďovice telefon:

Více

Portfolio pedagogické praxe 1. ročník SOŠ Pg Předškolní a mimoškolní pedagogika

Portfolio pedagogické praxe 1. ročník SOŠ Pg Předškolní a mimoškolní pedagogika Vyšší odborná škola pedagogická a sociální, Střední odborná škola pedagogická a Gymnázium Praha 6, Evropská 33 Portfolio pedagogické praxe 1. ročník SOŠ Pg Předškolní a mimoškolní pedagogika Jméno žáka:

Více

Školní řád Provozovatelem školy Provoz školy je od 6.15 do 16.00 hodin Děti se do MŠ přijímají zejména od 6.15 do 8.

Školní řád Provozovatelem školy Provoz školy je od 6.15 do 16.00 hodin Děti se do MŠ přijímají zejména od 6.15 do 8. Školní řád 1. Provozovatelem školy je Základní škola a mateřská škola, Kněžmost, okres Mladá Boleslav (příspěvková org.), zřizovatelem je Obec Kněžmost. Mateřská škola má tři třídy. 2. Provoz školy je

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.19/2016 Začal nový školní rok 2015/2016 Letní prázdniny uběhly jako voda a začal další školní rok. Tentokrát ve znamení

Více

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka ŠKOLNÍ DRUŽINA (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka Mgr. Helena Lišková ředitelka školy 1 Obsah 1.Identifikační údaje...

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-295/14-Z. Příspěvková organizace

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-295/14-Z. Příspěvková organizace Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIZ-295/14-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo Lípa 118, 763 11 E-mail právnické osoby mslipa@seznam.cz IČO 75 021 145

Více

Vzd lávací oblast: Volitelné p edm ty - Um ní a kultura Vyu ovací p edm t: Výtvarná tvorba

Vzd lávací oblast: Volitelné p edm ty - Um ní a kultura Vyu ovací p edm t: Výtvarná tvorba Vzd lávací oblast: Volitelné p edm ty - Um ní a kultura Vyu ovací p edm t: Výtvarná tvorba Charakteristika p edm tu Vzd lávací obsah: Základem vzd lávacího obsahu p edm tu Výtvarná tvorba je vzd lávací

Více

27/2016 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČÁST DRUHÁ

27/2016 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČÁST DRUHÁ Systém ASPI - stav k 24.4.2016 do částky 48/2016 Sb. a 9/2016 Sb.m.s. - RA852 27/2016 Sb. - vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami - poslední stav textu 27/2016 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 21. ledna

Více

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v v Skolní družina při ZS Spálené Poříčí Obsah: 1) Identifikační

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIM-61/11-M. Dělnická 17B, 779 00 Olomouc. příspěvková organizace

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIM-61/11-M. Dělnická 17B, 779 00 Olomouc. příspěvková organizace Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIM-61/11-M Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Barevný svět Olomouc, Dělnická 17B, příspěvková organizace

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA-2413/12-A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA-2413/12-A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIA-2413/12-A Název právnické osoby Mateřská škola, Praha 2, Slovenská 27 vykonávající činnost školy: Sídlo: Slovenská 27/1726, 120 00 Praha

Více

Š K O L N Í Ř Á D. Mateřská škola Havlovice

Š K O L N Í Ř Á D. Mateřská škola Havlovice .. Mateřská škola Havlovice Š K O L N Í Ř Á D Adresa: Základní škola a Mateřská škola, Havlovice nad Úpou, okres Trutnov, Havlovice 38, 542 32 Úpice IČO : 710 03 878 Telefon: 499 882 284 Zřizovatel: Obec

Více

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum Provozní řád ELMÍK Dětské centrum ELMET, spol. s r. o. Vypracoval: ing. Lenka Koterová Schválil: Lumír Kysela Platnost od: Revize: Kopie: Podpis: Podpis: 05-01-2015 B 2 z 12 Obsah: ODDÍL I.- Úvodní ustanovení

Více

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání ve školním klubu

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání ve školním klubu Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání ve školním klubu Název školy: Základní škola Postřelmov, okres Šumperk, příspěvková organizace Adresa: Postřelmov, Školní 290, PSČ 789 69 IČO: 70984441

Více

Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ

Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006) Základní škola a mateřská škola Příbram na Moravě, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006) Příbram na Moravě č.p. 102, 664 84 Zastávka

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Středisko volného času Mozaika Polička, Nám.B.Martinů 85, 572 01 Polička tel.: 461 725 352, mobil: 736 752 624, e-mail: svecova@mozaika-policka.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Zpracovala: Zdeňka Švecová ředitelka

Více

EVALUAČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2014-2015

EVALUAČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2014-2015 1.VNITŘNÍ EVALUACE : a/ na úrovni školy : EVALUAČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2014-2015 Průběh, organizace vzdělávání, naplnění cílů ŠVP, plánované aktivity- -plánování v souladu s RVP, bylo účelné a motivující

Více

Správní obvod (název a sídlo) Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Charakteristika mateřské školy

Správní obvod (název a sídlo) Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Charakteristika mateřské školy Výroční zpráva za škoní rok 2014/2015 Mateřská škola - Točná, K Výboru 8 Se sídlem Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, Pertoldova 3373/51, 143 Praha 4 - Modřany Správní obvod (název

Více

PŘÍLOHA ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

PŘÍLOHA ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, přísp íspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice, tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz PŘÍLOHA ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU

Více

snížení týdenního rozsahu p ímé práce: u itel 1. t ídy + zástupce ed. ZŠ o 7 hodin metod. inf. a kom. techn. metodik prevence,

snížení týdenního rozsahu p ímé práce: u itel 1. t ídy + zástupce ed. ZŠ o 7 hodin metod. inf. a kom. techn. metodik prevence, Úvazky u itel : Pedagogi tí pracovníci nastupují na úvazek 20 min. p ed úvazkem výchovn vzd lávací innosti, odcházejí z pracovišt nejd íve p l hodiny po ukon ení innosti s d tmi. u itelka MŠ p ímá práce

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-459/12-K

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-459/12-K Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIK-459/12-K Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Úšovice, Mariánské Lázně, Skalníkova 518, příspěvková

Více

Domov pro seniory sv. Pavla, Kozlerova 791/II. Rokycany

Domov pro seniory sv. Pavla, Kozlerova 791/II. Rokycany Domov pro seniory sv. Pavla, Kozlerova 791/II. Rokycany Základní informace: Oblastní charita Rokycany Domov pro seniory sv. Pavla Kozlerova 791/II 337 01 Rokycany IČ 483 80 199 Bankovní spojení: Česká

Více

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 22. 3. 2012, Pardubice

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 22. 3. 2012, Pardubice +420 461 031 821 BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 22. 3. 2012, Organizace - název Kontaktní osoba e-mail, telefon Krátké představení organizace - historie, zaměření, počet zaměstnanců/dobrovolníků

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Běrunice, okres Nymurk. 298 08 Běrunice 152. Identifikátor školy: 600 050 254

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Běrunice, okres Nymurk. 298 08 Běrunice 152. Identifikátor školy: 600 050 254 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Běrunice, okres Nymurk 298 08 Běrunice 152 Identifikátor školy: 600 050 254 Termín konání inspekce: 27. a 28. duben 2004 Čj.:

Více

NÁZEV/TÉMA: Období dospělosti

NÁZEV/TÉMA: Období dospělosti NÁZEV/TÉMA: Období dospělosti Vyučovací předmět: Psychologie a komunikace Škola: SZŠ a VOŠZ Znojmo Učitel: Mgr. Olga Černá Třída + počet žáků: 2. ročník, obor ZA, 24 žáků Časová jednotka: 1 vyučovací jednotka

Více

Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864

Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864 Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864 Č.j.:MŠ 103 /2015 Účinnost od: 1.9.2015, projednáno na poradě dne 27.8.2015 Spisový znak:1.2 Skartační znak: V5 Změny: 1. Přijímací řízení Zápis dětí do

Více

Popis realizace sociální služby Keramická dílna Eliáš. Poslání. Hlavními cíli naší dílny jsou

Popis realizace sociální služby Keramická dílna Eliáš. Poslání. Hlavními cíli naší dílny jsou Popis realizace sociální služby Keramická dílna Eliáš Poslání Posláním Keramické dílny Eliáš je umožňovat lidem s postižením začlenění do společnosti s ohledem na jejich zvláštní situaci. Posláním je pomoci

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Jeseník nad Odrou, okres Nový Jičín. 742 33 Jeseník nad Odrou 67

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Jeseník nad Odrou, okres Nový Jičín. 742 33 Jeseník nad Odrou 67 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Jeseník nad Odrou, okres Nový Jičín 742 33 Jeseník nad Odrou 67 Identifikátor školy: 674 000 064 Termín konání inspekce:

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j.: ČŠIA-976/13-A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j.: ČŠIA-976/13-A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Mateřská škola Ke Kašně Sídlo: Ke Kašně 334, 142 00 Praha 4 - Písnice IČ: 60 437 961 Identifikátor:

Více

Koncepce a rámec školy v letech 2014 2017

Koncepce a rámec školy v letech 2014 2017 Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola Olgy Havlové, Janské Lázně Koncepce a rámec školy v letech 2014 2017 článek 1 Obecná východiska Koncepce školy vychází jednak ze strategických a koncepčních

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká republika Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká republika Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Staré Hodějovice, okr. České Budějovice Obecní 5, 370 08 Staré Hodějovice Identifikátor

Více

Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI

Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI Mateřská škola, Lanškroun, VANČUROVA 87, okres Ústí nad Orlicí tel.: 465 321 061, 777 497 955 e-mail: msvancurova@inlan.cz PSČ 563 01 Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI Vedoucí projektu:

Více

VÝRO NÍ ZPRÁVA O INNOSTI ZA KOLNÍ ROK 2004/2005

VÝRO NÍ ZPRÁVA O INNOSTI ZA KOLNÍ ROK 2004/2005 VÝRO NÍ ZPRÁVA O INNOSTI ZÁKLADNÍ KOLY ELATOVICE ZA KOLNÍ ROK 2004/2005 1. Základní údaje o kole Základní kola elatovice, elatovice 95 je sou ástí výchovn vzd lávací soustavy, je za azena do kolského rejst

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola PÍŠŤALKA, Praha 13, Chlupova 1798. Chlupova /1798 155 00 Praha 5 - Stodůlky. Identifikátor: 600 038 076

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola PÍŠŤALKA, Praha 13, Chlupova 1798. Chlupova /1798 155 00 Praha 5 - Stodůlky. Identifikátor: 600 038 076 Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola PÍŠŤALKA, Praha 13, Chlupova 1798 Chlupova /1798 155 00 Praha 5 - Stodůlky Identifikátor: 600 038 076 Termín konání inspekce: 25.

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 Signatura: af2ls102 Okresní pracoviště Litoměřice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola/zařízení: Dům dětí a mládeže ELKO, Lovosice,

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 115 8/99-11048 Signatura: ak5ns101 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Zvláštní škola Velké Meziříčí,

Více

STANDARD KVALITY SPOD č. 2

STANDARD KVALITY SPOD č. 2 MĚSTO JABLUNKOV, Městský úřad Jablunkov orgán sociálně-právní ochrany STANDARD KVALITY SPOD č. 2 2. Prostředí a podmínky 2a Výkon sociálně-právní ochrany je zajištěn v prostorách vhodných pro komunikaci

Více

CÍRKEVNÍ DOMOV MLÁDEŽE SVATÉ RODINY A ŠKOLNÍ JÍDELNA s.r.o. Grohova 107/10 60200 Brno ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM DOMOVA MLÁDEŽE

CÍRKEVNÍ DOMOV MLÁDEŽE SVATÉ RODINY A ŠKOLNÍ JÍDELNA s.r.o. Grohova 107/10 60200 Brno ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM DOMOVA MLÁDEŽE CÍRKEVNÍ DOMOV MLÁDEŽE SVATÉ RODINY A ŠKOLNÍ JÍDELNA s.r.o. Grohova 107/10 60200 Brno ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM DOMOVA MLÁDEŽE 1. Identifikační údaje. 1.1.Název ŠVP: Školní vzdělávací program pro mimoškolní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Příloha zpráva Domov mládeže

VÝROČNÍ ZPRÁVA Příloha zpráva Domov mládeže VÝROČNÍ ZPRÁVA Příloha zpráva Domov mládeže 1 8 5 6 STŘEDNÍ UMĚLECKOPRŮMYSLOVÁ ŠKOLA SKLÁŘSKÁ KAMENICKÝ ŠENOV ŠKOLNÍ ROK 2012 2013 1. Základní údaje o domově mládeže Domov mládeže, Kamenický Šenov, 9.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo, příspěvková organizace. Na vršku 495, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo, příspěvková organizace. Na vršku 495, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo, příspěvková organizace Na vršku 495, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Identifikátor:

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Ústí nad Labem Inspekční zpráva Mateřská škola Bystřany, Na hrázi 274 Adresa: 417 61 Bystřany, Na hrázi 274 Identifikátor zařízení: 600 084 361 Zřizovatel: Obec

Více

H l a v n í ú k o l y š k o l. r o k u 2 0 10 2 0 11 -----------------------------------------------------------------

H l a v n í ú k o l y š k o l. r o k u 2 0 10 2 0 11 ----------------------------------------------------------------- Mateřská škola a Základní škola Břeclav, Herbenova 4 H l a v n í ú k o l y š k o l. r o k u 2 0 10 2 0 11 ----------------------------------------------------------------- Ve školním roce 2010 / 2011 bude

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-28/11-T. Bastlova 694/9, 700 30 Ostrava-Zábřeh

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-28/11-T. Bastlova 694/9, 700 30 Ostrava-Zábřeh Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIT-28/11-T Název kontrolované osoby: Sídlo: Mateřská škola ZDRAVÍ s.r.o. Bastlova 694/9, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČO: 28 600 738

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY za školní rok 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY za školní rok 2011/2012 Základní škola a mateřská škola KOZMICE, příspěvková organizace, okres OPAVA, Por. Hoši 1, 747 11 KOZMICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY za školní rok 2011/2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

Více

Plán práce na školní rok 2014/2015 ZŠ a MŠ Vlasatice, příspěvková organizace. Sestavila: Mgr. Marcela Mikelová

Plán práce na školní rok 2014/2015 ZŠ a MŠ Vlasatice, příspěvková organizace. Sestavila: Mgr. Marcela Mikelová Základní škola a Mateřská škola Vlasatice, příspěvková organizace Vlasatice 3, 691 30 Vlasatice Tel:519 42 52 31, e-mail: mikelova@zsvlasatice.cz IČO: 70499969 Plán práce na školní rok 2014/2015 ZŠ a MŠ

Více

1. Údaje o zařízení : 2. Popis zařízení : 3. Režimové požadavky:

1. Údaje o zařízení : 2. Popis zařízení : 3. Režimové požadavky: V provozním řádu je stanoven režim dne v mateřské škole, zohledňující věkové a fyzické zvláštnosti dětí, podmínky jejich pohybové aktivity a otužování, režim stravování včetně pitného režimu, způsob vhodného

Více

Š K O L N Í V Z D Ě L Á V A C Í P R O G R A M P R O P Ř E D Š K O L N Í V Z D Ě L ÁV Á N Í

Š K O L N Í V Z D Ě L Á V A C Í P R O G R A M P R O P Ř E D Š K O L N Í V Z D Ě L ÁV Á N Í ŠVP PV je v kompletním znění a se všemi přílohami k dispozici v mateřské škole volně dostupný je ve všech dětských šatnách a na vyžádání také v kanceláři vedoucí učitelky mateřské školy. Š K O L N Í V

Více

PLÁN PRÁCE ZŠ a MŠ TUČAPY 2015-2016

PLÁN PRÁCE ZŠ a MŠ TUČAPY 2015-2016 PLÁN PRÁCE ZŠ a MŠ TUČAPY 2015-2016 ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Vedení školy ředitel Mgr. Lubomír TURÍN zástupce Mgr. Milan DANČIŠIN T ř í d n i c t v í 1. třída Mgr. Marie Václavíková 2. + 3.třída Mgr. Magda

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali.

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-731/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70284083 Identifikátor 600126111 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Dům

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Střední Čechy Inspekční zpráva Mateřská škola Rakovník, V Hradbách 188 V Hradbách 188, 269 01 Rakovník Identifikátor zařízení: 600 055 469 Zřizovatel: Město Rakovník,

Více

Našim hlavním posláním je vybavit děti žádoucími vědomostmi, dovednostmi a postoji. Snažíme se dát dětem pocit bezpečí a zájem o jejich osobu.

Našim hlavním posláním je vybavit děti žádoucími vědomostmi, dovednostmi a postoji. Snažíme se dát dětem pocit bezpečí a zájem o jejich osobu. ŠKOLNÍ DRUŽINA 2013/2014 Školní družina - není pokračováním školního vyučování - je důležitým výchovným partnerem rodiny a školy - plní vzdělávací cíle, rozvíjí nadání dětí, rozšiřuje dovednosti a tvůrčí

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:154 37/99-11089 Signatura: bo4bs104 Oblastní pracoviště č. 15 Zlín Okresní pracoviště Vsetín INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Základní škola Kunovice 756 44 Kunovice 43

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Praha Inspekční zpráva Mateřská škola Praha 4 - Spořilov, Trenčínská 2770 Trenčínská 2770, 141 00 Praha 4 Identifikátor zařízení: 600 036 774 Zřizovatel: Městská

Více

Základní škola Hošťálkovy

Základní škola Hošťálkovy Základní škola Hošťálkovy Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2006 / 2007 1 Obsah Část I. Základní charakteristika školy str. 3-4 Část II. Výsledky výchovy a vzdělávání str. 4 Část III. Údaje o

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA OBDOBÍ 2014 2019

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA OBDOBÍ 2014 2019 KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA OBDOBÍ 2014 2019 Tento dokument je zpracován jako výhledový materiál, sloužící dalšímu rozvoji školy na dobu, po kterou jsem byla jmenována zřizovatelem do funkce ředitelky školy.

Více

Případové studie: 53-41-M/01 Zdravotnický asistent Škola: Střední zdravotnická škola, Prostějov, Vápenice 3, 796 01 Prostějov

Případové studie: 53-41-M/01 Zdravotnický asistent Škola: Střední zdravotnická škola, Prostějov, Vápenice 3, 796 01 Prostějov 1 Případové studie: 53-41-M/01 Zdravotnický asistent Škola: Střední zdravotnická škola, Prostějov, Vápenice 3, 796 01 Prostějov Úvodní komentář k případové studii: Střední zdravotnická škola působí v regionu

Více

kolní ád Mate ské koly, sou ásti Základní koly Bílá 1, Praha 6 (dále jen mate ská kola )

kolní ád Mate ské koly, sou ásti Základní koly Bílá 1, Praha 6 (dále jen mate ská kola ) kolní ád Mate ské koly, sou ásti Základní koly Bílá 1, Praha 6 (dále jen mate ská kola ) kolní ád d sledn vychází ze zákona. 561/2004 Sb., o p ed kolním, základním, st edním, vy ím odborné a jiném vzd

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Speciální mateřská škola, Ústí nad Labem, Malátova 12. Malátova 12, 400 11 Ústí nad Labem. Identifikátor školy: 610 150 553

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Speciální mateřská škola, Ústí nad Labem, Malátova 12. Malátova 12, 400 11 Ústí nad Labem. Identifikátor školy: 610 150 553 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Speciální mateřská škola, Ústí nad Labem, Malátova 12 Malátova 12, 400 11 Ústí nad Labem Identifikátor školy: 610 150 553 Termín konání inspekce:

Více

PRÁCE S LISTY. kliceprozivot.cz vm.nidm.cz. Název příkladu dobré praxe. Tematická oblast (odbornost) Tvořivé činnosti přírodní materiály

PRÁCE S LISTY. kliceprozivot.cz vm.nidm.cz. Název příkladu dobré praxe. Tematická oblast (odbornost) Tvořivé činnosti přírodní materiály Název příkladu dobré praxe PRÁCE S LISTY Tematická oblast (odbornost) Autor Odbornostní setkání Tvořivé činnosti přírodní materiály Erika Mikanová Praha Místo konání Střelské Hoštice 2010 Průřezové téma,

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-63/09-07. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-63/09-07. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát Název školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-63/09-07 Základní škola a Mateřská škola Sudoměřice u Bechyně Adresa: 391 72 Sudoměřice u Bechyně 64 Identifikátor: 600064646

Více