Mateřská škola Zlín, Milíčova 867, příspěvková organizace ředitelka mateřské školy Dana Bařinová

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mateřská škola Zlín, Milíčova 867, příspěvková organizace ředitelka mateřské školy Dana Bařinová"

Transkript

1 PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ Mateřská škola Zlín, Milíčova 867, příspěvková organizace ředitelka mateřské školy Dana Bařinová

2 ZÁKONY Zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví

3 STANOVENÍ TERMÍNU, MÍSTA A DOBY PRO PŘIJÍMÁNÍ ŽÁDOSTÍ V dohodě se zřizovatelem ředitelka školy stanovila: Zákonný zástupce dítěte donese do mateřské školy vyplněnou žádost i dotazník pro školní rok 2013/2014 a osobně vše předá ředitelce MŠ v termínu: Pondělí Úterý od 9: 00 do 16: 00 hodin od 6: 30 do 16: 30 hodin Doklady: Rodný list dítěte a identifikační doklad zákonného zástupce. V případě odkladu ŠD potvrzení o udělení odkladu ZŠ, v případě postižení dítěte - potvrzení odborného lékaře. Při předání žádosti v MŠ obdržíte registrační číslo od kterým bude vystavené rozhodnutí.

4 PODMÍNKY PŘIJETÍ Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů 50 Jesle nebo předškolní zařízení mohou přijmout pouze dítě, které se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním, má doklad, že je proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci. Potvrzení od lékaře na žádosti! Nestačí prohlášení rodičů.

5 VĚK DÍTĚTE: Předškolní vzdělávání se organizuje pro děti ve věku zpravidla od tří do šesti let ( 34 odst. 1 školského zákona). Přijímány jsou zpravidla děti starší tří let, výjimečně mladší, pokud: umožňuje to kapacita MŠ a dítě je fyzicky a psychicky schopné zvládnout pobyt v mateřské škole, dítě zvládne plnit program Rámcově vzdělávacího plánu pro mateřské školy.

6 STANOVENÍ KRITÉRIÍ A ZPRACOVÁNÍ ŽÁDOSTI O PŘIJETÍ K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ Ředitelka stanoví kritéria, dle kterých bude rozhodovat v případě, že počet žádostí k předškolnímu vzdělávání bude vyšší, než je počet volných míst v mateřské škole. o Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád 2 odst. 4 správní orgán dbá, aby přijaté řešení bylo v souladu s veřejným zájmem a aby odpovídalo okolnostem daného případu, jakož i na to, aby při rozhodování skutkově shodných nebo podobných případů nevznikaly neodůvodněné rozdíly.

7 STANOVENÁ KRITERIA O PŘIJETÍ DÍTĚTE Pro přijetí dítěte do MŠ Zlín, Milíčova 867 bude ředitelka postupovat dle stanovených kritérií a jednotného bodového systému. Děti budou přijímány podle věku, od nejstaršího po nejmladší! Vychází však ze zákonných norem dítě musí být řádně očkováno! Věk dítěte (k předškolnímu vzdělávání se přednostně přijímají děti v posledním roce před zahájením povinné školní docházky a děti s odkladem školní docházky). Doplňující kritéria o Děti s trvalým pobytem na území města Zlína. o Děti zapsané na pravidelnou celodenní docházku -dle data narození a data nástupu do MŠ. o Sourozenci dětí, které již mateřskou školu navštěvují. o Děti z obce ve které není mateřská škola. o Ostatní děti - s pobytem na území města Zlína (přechodné bydliště). o Ostatní děti - pokud to umožní volná kapacita MŠ, lze přijmout i ostatní děti v průběhu celého školního roku. o Při rovnosti bodů bude přihlédnuto k individuálním podmínkám dítěte.

8 TABULKA V PŘÍPADĚ VOLNÉHO MÍSTA BUDOU DĚTI, KTERÉ NEDOVRŠÍ 3 LET K BODOVÁNY DLE VĚKU.(DATUM NAROZENÍ S PŘIHLÉDNUTÍM K JEJICH INDIVIDUÁLNÍ SITUACI ČI SOCIÁLNÍ POTŘEBNOSTI). Věk k let 5 let Pakliže nedojde k přijetí dítěte dle kritéria pod bodem II., vychází při přijímání dětí do mateřské školy ředitelka z kritérií, uvedených v následující tabulce. Přednostně bude přijato dítě s vyšším bodovým hodnocením. Kritéria jsou posuzována ke stavu k 1. září roky roky 9 Věk roky 1 Trvalý pobyt Zlín 8 Bydliště Malenovice 7 Bydliště Zlín 6 Jiná obec, kde není zřízená MŠ 7 Jiná obec 1 Nástup do MŠ Nástup od celodenní docházky 5 Jiná docházka od Individuální situace dítěte Sourozenec v MŠ 7 V případě rovnosti bodů rozhoduje datum narození Řediitelka může přihlédnout při přijímání dětí k předškolnímu vzdělání ke zvýšené sociální potřebnosti dítěte vzniklé v důsledku nepříznivé sociální situace (může se jednat např. o dítě osiřelé dítě, kterému v důsledku nepříznivé sociální situace hrozí sociální vyloučení apod.). S ohledem na zásadu součinnosti mezi správními orgány ředitelka žádá o posouzení odborných otázek souvisejících se sociální potřebností příslušné správní orgány. Sociální potřebnost individuální posouzení 1-5 Specificky vzdělávací potřeby individuální posouzení s doložením zprávy odborného lékaře 1-5

9 DÍTĚ SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM O přijetí dítěte se zdravotním postižením rozhodne ředitelka mateřské školy na základě p í s e m n é h o v y j á d ř e n í školského poradenského zařízení, popřípadě také registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost a dle toho, zda bude možné vytvořit podmínky pro danou integraci.

10 ZKUŠEBNÍ DOBA Zákon o předškolním, základním, středním vyšším odborném a jiném vzdělávání ( školský zákon) 561/2004 Sb.: Ředitelka mateřské školy rozhoduje o přijetí dítěte do mateřské školy, případně stanovuje zkušební doby pobytu dítěte, jehož délka nepřesáhne 3 měsíce.

11 BODOVÝ SYSTÉM - KRITÉRIÍ Vychází ze zákonných norem poslední rok před nástupem do ZŠ: Seřazení žádostí dle věku (nejmladší 1 bod nejstarší dle nejvyššího počtu podaných žádostí): Doplňující bodování v případě rovnosti bodů Trvalý pobyt na území města Zlína Sourozenci dětí Děti z obce ve které není MŠ Děti z Malenovic i přechodné bydliště Dítě zapsané na celodenní docházku (délka pobytu dítěte v MŠ) Zahájení docházky od

12 NÁLEŽITOSTI ŽÁDOSTI STANOVENÉ ZÁKONEM Žádost napsaná zákonným zástupcem (za děti žádají jejich zákonní zástupci rodiče). Identifikace toho, kdo podání činí (jméno, příjmení, datum narození bydliště kontakt). Potvrzení o očkování a zdravotním stavu dítěte. Kontaktní adresa pro doručení rozhodnutí (telefon, ová adresa pro získání doplňujících informací). Potvrzení o přijetí žádosti v MŠ evidence žádosti a přidělení registračního čísla ředitelkou MŠ.

13 KRITÉRIA - SEZNÁMENÍ - INFORMACE Zveřejnění na webových stránkách MŠ. Den otevřených dveří. ( od 9: 00 hodin do 11: 00 hodin) Údaje uvedené v žádosti budou v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění používány pouze pro potřebu přijímání dítěte k předškolnímu vzdělávání. Proto prosíme o přesné vyplnění všech dokumentů!

14 VYHODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ A ROZHODNUTÍ O PŘIJETÍ Do 30 dnů po odevzdání žádosti. Stanovení pořadí přijaté děti. Zpracování rozhodnutí 2x (1x spis a 1x zákonný zástupce.) Zákonný zástupce přijde podepsat do mateřské školy!!! Rozhodnutí o přijetí či nepřijetí dítěte bude ředitelka mateřské školy vydávat osobně zákonnému zástupci, zvolenému zmocněnci uvedeném v žádosti, v mateřské škole ve dnech: 29. dubna 2013 od 09: 00 hodin do 16: 30 hodin 30. dubna 2013 od 10: 30 hodin do 16: 30 hodin Zveřejnění kladných rozhodnutí pod registračním číslem - vyvěšení na webových stránkách školy a ve vestibulu MŠ u ředitelny. (Datum může být ještě upřesněno)! Datum zveřejnění přijatých dětí se rovná datum doručení!

15 POČET VOLNÝCH MÍST Předpokládaný počet uvolněných míst: 40 (odhlášené děti z důvodu nástupu základní školní docházky) Mateřská škola si nebude ponechávat volná místa na odvolání Duplicitní přihlášky (pokud si rodiče podají více přihlášek budou se ředitelky oslovených škol domlouvat o přijetí či nepřijetí dítěte dle kritérií stanovených pro dané MŠ). Je nutné upozornění na prioritní MŠ při podávání žádosti.

16 STANOVENÍ TERMÍNU, KDY SE MOHOU ZÁKONNÍ ZÁSTUPCI VYJÁDŘIT K PODKLADŮM ROZHODNUTÍ Vzdání se tohoto práva 36 odst. 3 zákona 500/2004 Sb., správní řád. Umožňujeme nahlédnutí do spisu před zveřejněním rozhodnutí v mateřské škole. (pátek 26. dubna 2013 od 15: 00 do 16: 00 hodin.)

17 NABYTÍ PRÁVNÍ MOCI ROZHODNUTÍ rozhodnutí o přijetí 16. den po zveřejnění seznamu (připadne-li 15. den na den pracovního volna rozhodnutí nabývá právní moci až následující pracovní den); rozhodnutí o nepřijetí 16. den po doručení zákonnému zástupci dítěte (připadne-li 15. den na den pracovního volna rozhodnutí nabývá právní moci až následující pracovní den); odvolání do 15 dnů od doručení rozhodnutí prostřednictvím ředitelky školy ke krajskému úřadu.

18 DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST. TĚŠÍME SE NA VAŠE DĚTI A NA KRÁSNOU SPOLUPRÁCI S VÁMI - RODIČI. Všechno, co v mateřské škole děláme, děláme pro děti, pro jejich spokojenost, štěstí, radost a jejich mnohostranný rozvoj.

3.mateřská škola Třeboň, Jeronýmova 183

3.mateřská škola Třeboň, Jeronýmova 183 3.mateřská škola Třeboň, Jeronýmova 183 Přijímání dětí do MŠ směrnice Příloha Kritéria pro přijetí Číslo 54 Nabytí účinnosti 1.01. 2014 Zpracovala Helena Kvíderová, řed MŠ 1.01. 2014 Schválila Helena Kvíderová,

Více

Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole

Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Mateřská škola Vsetín, Trávníky 1218 Č.j.: MŠ/4/2016 Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Obsah: Kritéria pro přijímání dětí Vydal: Mateřská škola Vsetín, Trávníky 1218

Více

Školní řád Mateřské školy Strunkovice nad Blanicí

Školní řád Mateřské školy Strunkovice nad Blanicí Školní řád Mateřské školy Strunkovice nad Blanicí Zpracovala: Mgr. Hana Pártlová, ředitelka ZŠ a MŠ Strunkovice nad Blanicí Obsah: 1. Úvodní ustanovení 2. Přijímání dětí do mateřské školy 3. Evidence dětí

Více

Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole

Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Mateřská škola Střelná, okres Vsetín Č.j.: 67/15 Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Obsah: Kritéria pro přijímání dětí Vydal: Schválila: Mateřská škola Střelná, okres

Více

Kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole. Mateřská škola Karviná-Ráj U Mateřské školy 2/360

Kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole. Mateřská škola Karviná-Ráj U Mateřské školy 2/360 Ředitelka MŠ v souladu s ustanovením 34 odst. zákona č. 56/004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění vyhlašuje zápis do Mateřské školy

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ HORNÍ CEREKEV

ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ HORNÍ CEREKEV Mateřská škola Horní Cerekev, příspěvková organizace se sídlem Tyršova 347, 394 03 Horní Cerekev Vypracoval: Schválil: ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ HORNÍ CEREKEV Mgr. Lenka Jantačová, ředitelka školy Mgr. Lenka Jantačová,

Více

Směrnice a kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole

Směrnice a kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Mateřská škola Ostrava, Blahoslavova 6, příspěvková organizace Čj.: ŘMŠ/54/2015 Směrnice a kritéria pro přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Vydává: Schválila: Mateřská škola Ostrava,

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY JAMOLICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY JAMOLICE ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY JAMOLICE Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v mateřské škole a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky.

Více

Přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání. I. Přijímání dětí a zákonné normy

Přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání. I. Přijímání dětí a zákonné normy Přijímání dětí k předškolnímu vzdělávání I. Přijímání dětí a zákonné normy 1. Věk dítěte Předškolní vzdělávání se organizuje pro děti ve věku zpravidla od tří do šesti let ( 34 odst. 1 školského zákona).

Více

ž é é Ž ů ů ŽÁ Í ŘÁ Ř Í Ú ž Ž é Ž é ť é é žé Í ž ž ů ď ů ž ž ů ž Ž é é ž é ž ď Ž ž é é ť Žď ž ž Ž ž ú ů é é Ž ď é ď é é Ž ď é é ž ž ďď Ť ž é Ž é ž ď é ů Ž é Ž Ž Ž é é é Ž ž ž ů ž Ž ž ň é Ž Ž ž é é ů ď

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. 15. mateřské školy Písek, Erbenova 2080

ŠKOLNÍ ŘÁD. 15. mateřské školy Písek, Erbenova 2080 Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 pracoviště 15. MŠ Písek, Erbenova 2080 ŠKOLNÍ ŘÁD 15. mateřské školy Písek, Erbenova 2080 ZŠ E. BENEŠE PÍSEK OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole

Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Mateřská škola Vsetín, Trávníky 1218 Č.j.: MŠ/3/2019 Kritéria pro přijímaní dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole Obsah: Kritéria pro přijímání dětí Vydal: Mateřská škola Vsetín, Trávníky 1218

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA Školní řád - 1 - ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA V ZAHRÁDKÁCH, ROZTOKY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v mateřské škole a podrobnosti

Více

Informace pro rodiče k zápisu do mateřských škol

Informace pro rodiče k zápisu do mateřských škol Informace pro rodiče k zápisu do mateřských škol Ředitelé mateřských škol stanovili po dohodě se zřizovatelem, Městskou částí Praha 7, v souladu s 34 odst.2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

51.mateřská škola Plzeň, Částkova 6, příspěvková organizace. ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Organizační řád příloha

51.mateřská škola Plzeň, Částkova 6, příspěvková organizace. ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Organizační řád příloha ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Organizační řád příloha Tento dokument byl projednán a schválen dne 3. 9. 2008 jako příloha Organizačního řádu MŠ a nabývá tímto dnem platnosti Projednán a schválen pedagogickou

Více

MATEŘSKÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA FRÝDEK MÍSTEK, EL. KRÁSNOHORSKÉ 2254,

MATEŘSKÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA FRÝDEK MÍSTEK, EL. KRÁSNOHORSKÉ 2254, MATEŘSKÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA FRÝDEK MÍSTEK, EL. KRÁSNOHORSKÉ 2254, Odloučené pracoviště: MŠ LÍSKOVECKÁ 2580, FRÝDEK MÍSTEK Č.j. ZS_5 475/2012 Zpracovala: Jana Ondrušíková, vedoucí učitelka Schválil: PaedDr.

Více

š é é š é é Ť Ž Š é é é š é š Ž é Ť Ť š é š š š ž Ť š š š é é é ž š Ť š é ž š Ťš é Ž ž ž ž Ť š é Ť ž Ž ť ž Ť ž ď Ť š é š č é é Ťš ž é Ť é ň ň ž é č š Ťš é Ťš č Í éíš š č é Í ž Š é Í š ž č š Ť ž é ž š é

Více

Základní údaje o mateřské škole

Základní údaje o mateřské škole Základní škola a mateřská škola Batelov, příspěvková organizace Školní řád mateřské školy Č.j.: ZSB409/2014/S Účinnost od: 1. 9. 2014 Spisový znak: Skartační znak: A 5 Změny: Školní řád je zpracován podle

Více

Ú ú ě ř ě Č ě ů ž ůá é ě ů ě Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ú ě ř ě ů ž ť č ů ú Ž ě Í ř ě ě é Ž ř ě č ř Ž ř Ž č ů ě ě ú ů č Ó ú Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ě ř ě ů Ž ť č

Ú ú ě ř ě Č ě ů ž ůá é ě ů ě Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ú ě ř ě ů ž ť č ů ú Ž ě Í ř ě ě é Ž ř ě č ř Ž ř Ž č ů ě ě ú ů č Ó ú Ř ě č ú ů ě Ž Ž ř Ž ě ř ě ů Ž ť č Ňú Á ě úř ú Ú é ě Č ř ř ě ě ú ř Í č ě ť ř ú č ú ě Č é é ť ě č é ě ě ž Č Ž ď ě úř ú úř ř č ú ř é ě ě ř ů ě é ě ř ě é č ů ě ř ě č é ě ě é ř ř ř ě č ř ř ě ř ž Ž ě ť č ě é ě ě ď ř Č é ř ě é ř ě ě č Á Í Ú ú

Více

Mateřská škola, Náchod, Myslbekova 4 ŠKOLNÍ ŘÁD

Mateřská škola, Náchod, Myslbekova 4 ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola, Náchod, Myslbekova 4 (odloučené pracoviště Mateřská škola, Náchod, U Kočovny 31) ŠKOLNÍ ŘÁD 1/ Úvodní ustanovení Obsah školního řádu je vymezen zákonem č.561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016

Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016 Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016 V Novém Bydžově dne 1. 9. 2015 Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv

Více

Ú Í č č ď ú ů ů ě ú ě č ě Í ě Ž š ž ž úč Ř Í É ď ěň č ů š ě ď š ě ě ž ě č ě ů ů č č ě ěž č ů č ě č ů ě š ů Č ě ě č ě š ě ž ě ě ě š ď ě č úč ú ČÚ Č úč úč ž č úč úč ě Ť č č č ě úč úč úč Í Ž č č ě ě ě ů š

Více

:6pt;font-style:normal;color:grey;font-family:Verdana,Geneva,Kalimati,sans-serif;text-decoration:none;text-align:center;font-variant:no = = < p s t y l e = " p a d d i n g : 0 ; b o r d e r : 0 ; t e

Více

ž ž ě Ý Ý ž ě ě ě Š É Ý Á ě ě ů ž ě ě ě ě Š ě ž ž ě ě ň ě ž ž ě ě ž ů ě ž ž ů ů ě ě ž ě ě ž ě ž ě ň Á ě ů ů ě ž ě ě ž ě ě ů ů ě ů ě Ž ž ž ň ž ž ě ž ž ů ž ž ě ě ž ž ž ž ě ů ž ž Ů ž Č ů ž ž ž Ů ž ě Č Ž Č

Více

Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408. Školní řád. Školní rok 2015/2016

Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408. Školní řád. Školní rok 2015/2016 Sídlo: 272 01 Kladno, Lacinova 2408 IČ: 75033771 Tel: 312 681 320 E mail: mslacinova@tiscali.cz Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408 Č.j. 138/2011/23MŠ Spisový znak: Skartační znak Aktualizace : listopad

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Mateřská škola Příšovice, okres Liberec příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Č.j.: 84/14 Účinnost: od 1. 5. 2014 Spisový znak: 2 1 Skartační znak: S 5 Školní řád mateřské školy je vydáván v

Více

SMĚRNICE pro přijímání dětí do MŠ

SMĚRNICE pro přijímání dětí do MŠ Mateřská škola Hustopeče, Školní 25, okres Břeclav, příspěvková organizace ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ SMĚRNICE pro přijímání

Více

Ž Á Á é čá č č é ě é ě é áť Ž š é á é Ž č á á á ž ě ě ě Ť Ť Ž š á š é Ť é é ě ě é č č Ď á Ť é é áť á ě ě Ů č č Ž á é Í ě Ž é á ě ě é Ž ě Ž ě é Ž á é š é ě ě ŽÍ Ť ě š č ě Ž ě á é Ž Ť é á ě ŮŽ č ě š á ě

Více

Vnitřní směrnice pro přijetí dítěte do mateřské školy k předškolnímu vzdělávání

Vnitřní směrnice pro přijetí dítěte do mateřské školy k předškolnímu vzdělávání Mateřská škola Havířov Město Puškinova 7a/908 Vnitřní směrnice pro přijetí dítěte do mateřské školy k předškolnímu vzdělávání Obsah: Čl. 1 Úvodní ustanovení Čl. 2 Zápis do mateřské školy Čl. 3 Administrativní

Více

PODMÍNKY A KRITÉRIA PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ

PODMÍNKY A KRITÉRIA PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ Mateřská škola Pohádka, Sezemice Jiráskova 596, 53304 Sezemice IČO: 60156961 e-mail: ms.sezemice@tiscali.cz tel. 46 693 10 75 Č.j.: MšS 88/19 PODMÍNKY A KRITÉRIA PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY Nádražní ul. 242, 270 31 Senomaty, tel: 734573568 1. Úvodní ustanovení Školní řád upravuje podrobnosti výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v Mateřské škole

Více

Školní řád MŠ. Vydala: Mgr. Pavlína Komeštíková, ředitelka školy. Projednáno na pedagogické radě: 21.4.2015

Školní řád MŠ. Vydala: Mgr. Pavlína Komeštíková, ředitelka školy. Projednáno na pedagogické radě: 21.4.2015 Školní řád MŠ Základní škola a Mateřská škola Kojetice Moravcova 26, 250 72 Kojetice Telefon: 315 684 078 Web: www.skolakojetice.cz E-mail: ms@skolakojetice.cz IČO: 750 31 655 Banka: KB Neratovice, č.

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD ORGANIZACE MATEŘSKÉ ŠKOLY KOPŘIVNICE ul. Krátká 1105, Kopřivnice

ŠKOLNÍ ŘÁD ORGANIZACE MATEŘSKÉ ŠKOLY KOPŘIVNICE ul. Krátká 1105, Kopřivnice Mateřské školy Kopřivnice okres Nový Jičín, příspěvkové organizace ul. Krátká 1105, 742 21 Kopřivnice ŠKOLNÍ ŘÁD ORGANIZACE MATEŘSKÉ ŠKOLY KOPŘIVNICE Číslo: VP 2 Organizace: MŠ Kopřivnice Zpracoval a vydává:

Více

Kritéria přijímání dětí do MŠ Starý Kolín 2013/2013

Kritéria přijímání dětí do MŠ Starý Kolín 2013/2013 Základní škola a Mateřská škola Starý Kolín, příspěvková organizace Kolínská 90, Starý Kolín; 281 23, tel. 321761 179 e - mail: parez@zsstarykolin.cz Kritéria přijímání dětí do MŠ Starý Kolín 2013/2013

Více

ÍÍ ů Š ý ú ý ú é é ý é Í é é é Í ý é Ž Ž é é ý é ý ý ý ý é ý é é é é é é é é ú é ú ý ý é Í é é ý é Í é ů é é ý Í Ž ů ý é Ž ý ú ý é é ú é é ů é ý ý ý é ů ů é Ž ů é é Ž é é ů Ž é ý ů é ý Í Í é ů é ů é ů

Více

Š ů Š Á š ů ů Ú Č š ů š ů ů ť ť ů ů Č š ů ů ů š ú Ú š ú Č ů ů š ň š Ú ů ů Á Í ť ú š Ě ů ů š ů š ň ň š ú ň š Í ň Č Í Ý Š Š Í Á š ú Ů Ž Ú š š š ú Č š š ů ů š ť ů ů ů š š š ů š ň š š š Ň ň š š š š ň ú ú Č

Více

Přijímání dětí do MŠ. směrnice

Přijímání dětí do MŠ. směrnice 3.mateřská škola Třeboň, Jeronýmova 183 Přijímání dětí do MŠ směrnice Příloha Kritéria pro přijetí Číslo 63 Nabytí účinnosti 01.01. 2017 Zpracovala Helena Kvíderová, řed MŠ 15.12. 2016 Schválila Helena

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 8 3 4 U k á z k a k n i h

Více

ř ř á á ý é ř é á ň ž ý á ý č ř á ů ř á ř á á ň řá ý á ý č ň ř č ý ř á š č á é ň á ů á ý á á š é č ů š č ů š č é á č š č é ž š á ř ý ř ý š á ř á ř ř ř ř ř á ý č Č ř ř é ý č ž ů á ů á ř é á č č á ý ž ž

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD na školní rok 2015/16

ŠKOLNÍ ŘÁD na školní rok 2015/16 Škola ŠKOLNÍ ŘÁD na školní rok 2015/16 Mateřská škola Třešť, příspěvková org. Pořadové číslo řádu II/15 vypracovala Mgr. Eva Chvátalová ředitelka školy Číslo jednací 460/2015/CHV projednáno Pedagogická

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřská škola Kuřim, Zborovská 887, okres Brno-venkov, příspěvková organizace. č.j.41 /2015. Adresa jednotlivých pracovišť:

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřská škola Kuřim, Zborovská 887, okres Brno-venkov, příspěvková organizace. č.j.41 /2015. Adresa jednotlivých pracovišť: Mateřská škola Kuřim, Zborovská 887, okres Brno-venkov, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD č.j.41 /2015 Adresa ředitelství školy: Adresa jednotlivých pracovišť: Zborovská 887, 664 34 Kuřim Jungmannova 885,

Více

Školní řád mateřské školy Praskačka a Sedlice Účinnost od: 1. 9. 2015

Školní řád mateřské školy Praskačka a Sedlice Účinnost od: 1. 9. 2015 Škola: Základní škola a mateřská škola, Praskačka Školní řád mateřské školy Praskačka a Sedlice Účinnost od: 1. 9. 2015 Spisový znak: Změny: Skartační znak: I. Přijímací řízení Zápis dětí do mateřské školy

Více

Ň ř é é Č é š ř é ř Ř ř ž Í žá žá ú ř š ř É žá žá Á ŽÁ Í Á š ž ž é š é é žá é ř é é ř ž ú Ú é ř é é Á ó é žó ž š Č ř é é š ř Ů é ž ž ž ř ř ž é ř ž ř ó ř ř žň ř ř é ř Ů ž ó Ů ž ú é é š ž ř š š š Ž Í žá

Více

š é Č č č č Š č Ž ž Ě é š š é Ž é ť é Ť š Í é é Ť š Ť é š Ů Ť Ř é Ť Ž Ť č ť é Ó š é ž ž Š ž š š š Ů č Ť č Č š č š š š Ť Ť é š ž ž ť ž ď Í ž š é Ž Ž š é ž č ž éšť ž Ť č š Ť š Ů Ť Ó Ť č š é é š é č č ž š

Více

ř ý š ě š ř ř ř č ř ý š é š ř č Ě ý ů é š ř č é ě é ř ř ý š é š ř š š ř č ý é é é é č č ě ý č é č é č š ř ř ž ý ř Á é č š ř ř Ž ý ř ý č š ý ž ú Í ý č š ý Ž Ú é č č ě ý ý ý Ž é č č ě ý ý ý ý Ž ý ť ý ě ě

Více

Ť Č ť Š ě ě Ž Í ď ž ěů ě ě Č ú ě Ú É ů ě Ž Ž ó ě š ž ě Ť ď ě ž š ž Ž ě š ě ě š ů ě š ě ž š ě ž ž ě ě ě ě ě ě ů ě Č ů Š ě Ť ě ů ť ž š ě Ž ň ě ň ě ň ě ě ůž Ť Á ěů Á š ě ž Ť š ě ž Ť ě ě š ě ě Ť Č Š ě Í ě

Více

úř Ř ř ů ě ř ů ě úř ř č É ž ž ž ž ř č Ž ř ě ů é ř ů é ů ž ř č É é ů č ě Ů é č č ř ě é ě č ř É ě č Ě ř ě ě ů Ě ů é č ž ř ž ř šž ř ž é ž ř ž š ě ř šž ž č ř ů ř ě ž ě é ř ž Ě ř é č ě ě ů éž š ě ě Ě ů ě ú

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Vnitřní předpis č 1 MŠ

ŠKOLNÍ ŘÁD. Vnitřní předpis č 1 MŠ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŢĎÁREC, OKRES CRUDIM ŠKOLNÍ ŘÁD Vnitřní předpis č 1 MŠ 1. Úvodní ustanovení Školní řád upravuje podrobnosti výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v Mateřské škole

Více

JAK PROBÍHÁ ZÁPIS DO MŠ

JAK PROBÍHÁ ZÁPIS DO MŠ Mateřská škola Ostrava Zábřeh, Za Školou 1, příspěvková organizace JAK PROBÍHÁ ZÁPIS DO MŠ Zákonný zástupce dítěte se dostaví ve stanovený termín do zvolené mateřské školy k přijímacímu řízení tzv. zápisu

Více

ě Í ú É Á ě Ž ě ě š ů ě ě š ů ž ť ě ě ů š ž ě ě ú Š Ž ž ě ě ů ů ě ů ť ě ž ě Ů ž ž ě ě ž ž ů ť ě š ě ě ž š ě ě ů ě ů š ě ě ž ě ů ě ě ů Íš ě ú ž ě ú ž ě ě š ů ě ě š ě ň ě ě ě ě ť Š Ž Ž ě ě ť ó ť ě ů ě ť

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY LITVÍNOVICE MATEŘSKÁ ŠKOLA LITVÍNOVICE 49, ČESKÉ BUDĚJOVICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY LITVÍNOVICE MATEŘSKÁ ŠKOLA LITVÍNOVICE 49, ČESKÉ BUDĚJOVICE ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY LITVÍNOVICE MATEŘSKÁ ŠKOLA LITVÍNOVICE 49, ČESKÉ BUDĚJOVICE Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností dětí a jejich zákonných zástupců ve školském zařízení a

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Směrnice č. 22: SMĚRNICE PRO PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Směrnice č. 22: SMĚRNICE PRO PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ Základní škola a Mateřská škola Svatobořice-Mistřín, okres Hodonín, příspěvková organizace Hlavní 871/198, Svatobořice-Mistřín, 696 04, tel.: 518 620 185, e-mail: skola@zssvatoborice-mistrin.cz, www.zssvatoborice-mistrin.cz

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ VIDNAVA

ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ VIDNAVA ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ VIDNAVA Ředitelka Mateřské školy Vidnava, Zahradní 213, 79055 Vidnava v souladu s 30 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odb. a jiném vzdělávání, vydává

Více

Í Č Á Í Č Č Ř Á Č Ž Č Á Í Á Ó ň Í

Í Č Á Í Č Č Ř Á Č Ž Č Á Í Á Ó ň Í ť Ť Í Č Á Í Č Č Ř Á Č Ž Č Á Í Á Ó ň Í ň ť Ť Ť Ť ň ň ňí Ž ň Ý ď ň Ž ň ň Í ň Í Ť ň ň ň ď Í Ř Ť Ť ň ň Ť Ť Ť ň Ť Í Ť Í ň Ť ň Ý ň ň Ť ď Ť ň ň Í Ó Ť ň ň ň ň ň ň ť ň Ď ň Ť ň ň ň Ť Ť Í Ť ť Ť ň Á Ť Ž ň ň ň Ť ď

Více

Školní řád. Mateřská škola Přerov, Kouřílkova Kouřílkova 2, Přerov I Město 750 02 tel : 581 202 285, email: mskolaeko@seznam.cz

Školní řád. Mateřská škola Přerov, Kouřílkova Kouřílkova 2, Přerov I Město 750 02 tel : 581 202 285, email: mskolaeko@seznam.cz Mateřská škola Přerov, Kouřílkova Kouřílkova 2, Přerov I Město 750 02 tel : 581 202 285, email: mskolaeko@seznam.cz Školní řád č.j. 197/2015 Školní řád je vydán v souladu s 30, odst. 1 a 3 zákona č. 561/2004Sb.

Více

á Ď ž é á ž á ň á á Ť á Ť é é á é ň á é á Ť é ň á á ň é á ň á Ť é á á ž á á Ť é á ň é áť á ň á ž áň Ť Í Ť Ť é Ť ž ňá é ž á é ň é ň ť á á á á é é ť Š á é ž é ň Ž é Í ž é á ň ž á á ň é á ž á á Í ž á é ž

Více

Školní řád Mateřské školy Sezimovo Ústí, Lipová 649

Školní řád Mateřské školy Sezimovo Ústí, Lipová 649 Školní řád Mateřské školy Sezimovo Ústí, Lipová 649 Zřizovatel: Název a sídlo: Město Sezimovo Ústí Mateřská škola Lipová Lipová 649 391 02 SEZIMOVO ÚSTÍ Druh organizace: Příspěvková organizace Telefon

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost OPS

Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Působnost OPS B E Z P E Č N O S T N Í R A D A S T Á T U P ř í l o h a k usnesení Bezpečnostní rady státu ze dne 27. dubna 2009 č. 13 Organizační řád odborné pracovní skupiny Ústředního krizového štábu pro koordinaci

Více

Dětský domov, Unhošť, Berounská 1292 Berounská 1292, 273 51 Unhošť VNITŘNÍ ŘÁD. č.j: DD2/2011

Dětský domov, Unhošť, Berounská 1292 Berounská 1292, 273 51 Unhošť VNITŘNÍ ŘÁD. č.j: DD2/2011 Dětský domov, Unhošť, Berounská 1292 Berounská 1292, 273 51 Unhošť VNITŘNÍ ŘÁD č.j: DD2/2011 1 OBSAH I. Charakteristika a struktura zařízení 1) název právnické osoby, která vykonává činnost zařízení, sídlo

Více

ÚPLATA VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ

ÚPLATA VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ se sídlem Školní 122, 252 07 Štěchovice ÚPLATA VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ Č.j.: ZŠŠ2015/1/162 Vypracoval: Schválil: Směrnice nabývá platnosti ode dne: 14.9.2015 Směrnice nabývá účinnosti ode dne: 14.9.2015, ředitel

Více

é á úř Ř ř á Í á čá úř úř á úř ř š á á á č ú á řá á é š ř á á č é ú Í ř ž Ž á žá á á é á á ř á á á á áš šú ú ř ř á ú ř á áš č á á á řá Ů á č á ř á Ú é ř ř ť é ó é č é á ř ž š á ř Í é éú ř é ř é á č é ú

Více

Mateřská škola, Litvínov, Gorkého 1614, okres Most příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD. platný pro MŠ Gorkého a Bezručova. Pořadové číslo: 005/2015

Mateřská škola, Litvínov, Gorkého 1614, okres Most příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD. platný pro MŠ Gorkého a Bezručova. Pořadové číslo: 005/2015 Mateřská škola, Litvínov, Gorkého 1614, okres Most příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD platný pro MŠ Gorkého a Bezručova Pořadové číslo: 005/2015 Nabytí účinnosti: Tento Školní řád nabývá platnosti dnem

Více

úř Č Ú úř é úř úř ř ř ř úř šť Í úř é úř úř ř š ú ř é š ř é ú ř ř ž ž ř ú š š ú ř ř ú ř ž š ř ž Í ú ř é ž Ž é ř é Ž ř š ř š é ř Ž ú é ž ž ž é ž ž ž é ř š ž é ř ž ú Č é ž ž ř é úř é Č ř é é ř úř úř úř é

Více

ř ý ý š Ě Á š Á š š š ž é ř ů é ý é š ý ý š ý š é ž é ř ž ř ý ž ý š ř ý ř ý ř ř ž ů ř é ň ů ý é ň ř ř ř ž ý é Ž Í ť ú ř é é Ď Ž é Š ř š Š ý ž ý Ě ž é Š ř š Š ý é ř ý š ý ů é ř é ž é š ř š Š ý ž é ř ž ý

Více

Ž Ý ř ý ý é á ý á ř ý ů ý Í ář á ý ř ý ů ý ř ů á ř é ř ř á Í ř Ž ý ý ř é Í á Í Í ý é ř Ž ý Í á Ýý ý ň Š é ř ť ý á á á á ř ý ý é á á é é ů ř é á ř é ř á ř ř á á ů ý Ž é é é ý ý ý á á ř é ř á ř á ó á Ř ř

Více

á Í Ž á á á ý č Í é ů š ě ž říš ě č í í Í č í á í í č í Ží í ů ů ě ř ě á á é í í ě á é ů ě ň ž é é áš ě í á í ř š í á í á á ý ý š ř ů á ž ž á ž é ě ř š ě š ý é é á í á Ž š ů ří í ř é ě š ž ý í Š Ř áš ř

Více

Í Ž š ř š š ř é é Ž ř ů ů ů ž Ů é š é ř é Ž Š š é Š ůž Ž š Ž ů é ř Í é é ž ž š Í ú ů é š é ř š é Š é ř é ř é é ř ř é ř é Ž ť Í ř ž Í Ó Í Š ř é ř šř Í ť ť Íť Í š š ú ř š š š Ž é ů ř é ň ň Ž Í Ž Á Š ř Š

Více

Á ů š ČÁ Ú Í Í Í Ú š š ť ď ů š š Č š ČÁ Á Č š š Ě Ž ť ť š Í š Í Ú Ú Í Ú Ú Ú š Í Ú Ú ť Í ť š š ť š š Ú Í Í Ě É ň š š ť Ž š š Ú ť Í š š Í š Í Ú ť š Í ť š Í ť Ú Í Ý Í Ž Ú ť ť ť Í š ť š ř Ú Í É Í Ú ť š Ě š

Více

CÍRKEVNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA OVEČKA V OLOMOUCI

CÍRKEVNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA OVEČKA V OLOMOUCI CÍRKEVNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA OVEČKA V OLOMOUCI 1. Školní řád Církevní mateřské školy Ovečka v Olomouci Č.J.: CMS 2015/ 001 Vypracovala: Mgr. et Bc. Ilona Hamplová, Ph.D. Směrnice nabývá platnosti ode dne: 1.9.

Více

ž ě í č í ě š í é í ů š č í Í ž í áš í ů ě í í á ížá í á Í ížá Í Ž í á í á á Í ů í í ě Á É Ř Í Ů á É ě á ň ž íž í Í í é ž é ě é ž í í é ň ě č é ťí í ě ž ě é é ž í í á é é ď Ť ě š í Ý íž é ě é í ú ž ď é

Více

pt;font-style:normal;color:grey;font-family:verdana,geneva,kalimati,sans-serif;text-decoration:none;text-align:center;font-variant

pt;font-style:normal;color:grey;font-family:verdana,geneva,kalimati,sans-serif;text-decoration:none;text-align:center;font-variant pt;font-style:normal;color:grey;font-family:verdana,geneva,kalimati,sans-serif;text-decoration:none;text-align:center;font-variant = = < p s t y l e = " p a d d i n g : 0 ; b o r d e r : 0 ; t e x t -

Více

ÚŘ Č Ý Č Ú Ú ť Ů Ú Č Š Ý Ý Ř É Ť Č Č Ú Ú Ú é š ž Ú é Ť é Č Ú é Ů Ú é š Ú Ť Ť é Í š é š š Ť ť Í éí š Ú Ť Ú Ú Ů Ť é ť Ú ť Ú Š ť Č Ú é Ú é ž š é Ť Ú Ú ť é Ž é é Ť é Ť Ť Ú Ú é é Í é Í Ť Ú ť Í Í Ť é Ť Í Ú Ť

Více

Á ú Ú ú Í Ů ť Í Ů Í Ú Ů Ě Č Ů Č Í Ů Ů Ě Ď Ú Ě ť Ě Ď Ě ť ť Ý Ý Ý ť ř ú Í Ů Ů Ů ť Ů Í ď Í ť ň Í ú ť Ů ť ú Í Í Ď ť Š Ů ň Ý ň Ů Ů Ů ť ť ť Ů Ď Ů Ů Ů Ů ň Ů Ď Ů ř ř ř ň ú Í Ů Ů Í Ů ř Ů Í Ý ď Ů Ů Ů ď ř Ů Ů Ů ň

Více

Ú č á í í í ý á ý á ý ň í á é ě á ý á č ř í á í č á á á ř ý ř ý á ř ř ě é ý ů ě ř ý í ž á í é ý ř ž é á á Š í í ž é Ž ě í í ářů ý í ý á č ý í á á é í ý á é ě é í í í ěá č ú ý čá í é á ž é é ě é á í ž ú

Více

ě úř é š ž ř é ě é š Č ř é š č é ž ě ě é š Í ě ě úř é ď ž ť úř ř š č ú ř ě ě š ř ů ě é ú ř ř Ž Ž žá ě ě ě é ž č ě ě é š éř ř ě ř š č ě šú ě ú ř ř ú ř ě š č ě ě ě ř ú é š é š č č č ě é ěč ě ř ů č ř ž ě

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola Nová Ves I, příspěvková organizace Václavské náměstí 33 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ÚPLATA VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ Č.j.: 40/2012/13 2012/2013 Vypracoval: Schválil: Mgr.Miloslava Nykodemová, ředitel

Více

ř ů ř ú Á Ž é ž ú š ř é ž ř ř ó šř é ž š Í ž ř ž š ž Ž ň ž ó ó ř Ž ó ř ř ř é ř ř é š ř ž é ž ů é ř ůž Ž ř é é ž é ů ř ž Ž ř ž š š ř Í š ř š Á Ž Ď ř ř Í š é é ž é ž ř š é ž ž é š š ř Í ž é Ž Ť Í ž Í ž ř

Více

VNITŘNÍ ŘÁD Zpracoval: Mgr. Roman Pejša

VNITŘNÍ ŘÁD Zpracoval: Mgr. Roman Pejša VNITŘNÍ ŘÁD Zpracoval: Mgr. Roman Pejša ředitel DD, ZŠ a MŠ Ledce, příspěvková organizace Č.j.: 538/2016/DDLKL Platný od: 3.6.2016 OBSAH 1 CHARAKTERISTIKA A STRUKTURA ZAŘÍZENÍ... 4 a) Název zařízení, adresa,

Více

ť Á Í í í ó č ř ý ó ó é ě í ó í ří í ří í ý í ť ř ó čí ř é í é ó ř é í ěť é ří ě ř ř ř é ó ř ó é č íú ř é č ř í ří ř ě ň ó Ť Ť Ť ř ě ó ř ě ř é í í ů í í ý é í é ý řů ě í ž í č í í ý čó í í í ó í ň í í

Více

Í č Í Á ř Š í ý ý ů ý ý ů é ý ý ý ů ý ř Ž č í é ú í í é č í š í í čí č í čí ý í ý čí ý é é ó ř é é é í í ý ý ý ů ý é ý í í í í í é í í í í é Í í č í í í ů é í é ď í ř ř ý í í ý ý ů ř ř ř Í é ť í ří ý č

Více

Ě Ý ÚŘ úř č ř Ř Á ÁŠ č ě úř úř úř ř š č ú ř ě ě š ř ů č é ú ř ř ž Ž ž ě Ž Č ě é Ž ě ř š č ě šú ě ú ř ř ú ř ě š č ě ě ě ř č č č č č č č ř ř ň š ž ž ú š ě ě č č ú č ř č š š ě č č ř ě ž ř ě ř é š ó č Í ř

Více

ú ž ž Ž ž ú Ž ú Ž ů ž š ž ž ž š ž š ž ž ž ů š š ž Ž š š ú š ž Í š ž ž ů š ž ů Ž š š Ž ž š Ž ž Ž ť Ž Ž ž š ž ů ž ž ú š š ž ů š ž Ž ů ů š ž š š š ž š ž šť ů ú ť Ž ú ž ú ú ž ů š ú ů ú ž ž ú ů ž ú ž š ú ú

Více

ŘÍ Ň ÍÍ Č Á Ů Ř Ň Š Š Á Á č Č úř Ť ň ř ý č č é č ě ůé č š ě é úč ř ý čů ž ě ý ř é é č ř š ý ř ě é š š č š č š é é š ž ů Í š č č é č ř ř ř ů ř ř ů ř ž é ž č š č č ř š č č é ý Ž é úř ě ř ň č č š é š č ý

Více

Ý č Č Ú Ř Ž Ž ž č š Í Í š č Ž ů ě ů č Ž ů ě ť š ň ě Č ú č Í Í č Ž ě š č Ž č č ě š ě Ž ěž ě š Ó č ě ě ě ě Í ů ě š ěš ú Ť š č Ž ú ů ě ě ě ž ň Í ě Ž ě ů ů š Ž ú úč ů Ž š š č Ž ů ž ě š ú ě ňů ž č ě ě š č ž

Více

ý Á Á Á Š É Ř č ř ý é ě ř ř é Ú ý é ď ě é ř č ě ž ř ěř ý ý č č š ř ě ř é žš ž é ž ř ě ý ě č ý ě č é š ž ž é ř ůž č č ě ř ě ý ů ě ý ž é ý ž č ů ě ř ž č ů ř š ž š ů ěř ý ů é ň Ž ž č ů ř é ůž ě č ý č č é

Více

Ě Ý úř Ý ÚŘ ř ů ž ř á á ř ů ř á á ě Š Ř Á Á Í ě ý ť ř ř ť ž ř á ť ř ě ě ř ý á č á ě ě ě á ů á ě ě ř ť á á á á úř á č ú á á řá á é ě ř ů ě ř ý á á á č á řá ě ě ŠÍ ř Ů č ý ě Č á é á á á á Š ř ů á č á Š ř

Více

š Ž šť É Ě Á Á Í Č Č š Ž Ž Š Č Č Č Č ó ó Í Č Ó Í š š Š ú š š š Í Š ú ň Ž š š š Ž š ž š Ú Í Ž Ž Ž Ú š š Š Š Í ž Ú ž ť Í Ž Í ú ž ú ž Ž š š š ší ťť Ť Á ž š Ž Ž Ž š š ž Ž ž ú Š Í Ě Á Á Í Ě Ů ď š ž ň Ú ž š

Více

č č é č ě é á ý ě ýš á é é č š Ž é š é Í č ě ě ě á é ý ě á é ě á ě ý ě ý č ůž á á ě á č ě ý ě é čá é ý á č ó č á š á á Ž é č á Č Ž á č ě ě ý á č Í č é š á č á č ě á ě é č ě ě áč á é ú ý áů ě ý č č ů é

Více

Č í í ýúř í á íá ě ý á č ířá í é ž í š č á ě ť í é ž ř é ří Č í ť ž í Š č í á ž í ří ý č íří í é ě č á á É Ž Ý Ě Í ť č í á í ší ž ý ě í ý ě á ř í Ť é é Ž Ý ť řá Ý á í ř é áž ž ž éč á í č í é ž ří ž š á

Více

úř Ž úř ř ů ř ů úř ř ř Ž ž Ž Č ů Ž ů Č ž ž ř ůž Ž Ě Í ř ů ž Ž ť ž ůž ů Ž ř ř ů Ž Ž Í ř Í ř Í Í ř Í ů ř ů Ž ů Ž ř ž ř Ž ů ů ů ů ř ř ř ů ůž ť ó Ž Ž Ž ř Ž Á ž Ž ž ů Í ž ž ř ř ůž ů ů Ž ř Č úř úř ú ó ř ď ř

Více

ť Á ř ř ó Č ř ě ů ě Ž ň Č Č ň Č ú ř é ž ž Č ú Č Č ř ě ř ž ř é ě Ř Ě ř é ú ě ť ě ž ů ť Á Ý Á Á ě ž ě ě ů ů ů Ů ř ů ř Č žň ř ů é ě é ř ž ž é ě ř é ž é ů ů ě ř ů ř ů ě ž Šř é ž é ř Ů é ř é ž ř Ú ě Ů ě ž ú

Více

á í ť Ť Ú ř í ý á úř ó í č ú ý ó ří Č č ří ň Úé ý úř ů č Ýé ť á óíř í Í ě ě á ý úť í ě ří š ý Á Íí Íú á ě í é ří Áí í á č ř í á ě í íí á ří Íí éá ě á í řá ě í ě š ř ů ó í ě é č Ž É ě ě Ž ě č ú Ž Ý Ř ě

Více

í ň é í í í úř ň í č ů č í é č í ř é í Í í ř í í č é í ů é ř ů é ř í ť í ů í ří ř í é č í íť é ú ý ř ř č ů ň ýé í í č í ř č č é č í č š ř í ř í č ř Ť ří č ý č ří č č č é ř í ří é č ř í č ří ýší č ť č í

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřská škola Ostrov, Krušnohorská 766, okres Karlovy Vary

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřská škola Ostrov, Krušnohorská 766, okres Karlovy Vary ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Ostrov, Krušnohorská 766, okres Karlovy Vary Sídlo organizace: Krušnohorská 766, 363 01 Ostrov IČO: 49753509 Telefon MŠ: 353842587, mobil MŠ: 725182346, 725182347 Ředitelka MŠ:

Více

Rozhodování ředitele mateřské školy o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání ve správním řízení dle zákona č. 500/2004 Sb.

Rozhodování ředitele mateřské školy o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání ve správním řízení dle zákona č. 500/2004 Sb. Mateřská škola Havířov - Prostřední Suchá U Topolů 3/688, příspěvková organizace Sídlo: U Topolů 3/688, Havířov Prostřední Suchá, PSČ 735 64 IČO: 709 58 203, tel. 59 644 07 34 e-mail: skolkautopolu@seznam.cz

Více

ř é č ř ě ě š ř ů š é č Č ě ř ř é ž ň ž ť é ř é ě ě ř ň ř č ú ř é š é č ó č ě ř é ř Ě Ě Ř Á ř ě ě ř é ř ě ě řé é é č ř ž ě žé é é ě é ž ř ě ě ř é é é š é ě č ě ž ě ř é éž š é č ř ě ě é é é é ř Ř š é č

Více

í é ě ů ří é ů í ř Ťí ď í ú í í í ří ř ů í é ěř ů í ěř ěř ý í ů ů í í ý í ů í í ř í í ú ěř ů í í í í Ú Ú ý ú ů é í ý ý é í ě í ě é ř ě ě í ý é í ě Žď ř ý ň í ů Č ň ý ý úř ř é í í í Ž ě ú í ů é ý í ů í

Více