Účast na akcích v březnu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Účast na akcích v březnu"

Transkript

1 Účast na akcích v březnu Veletrh Freizeit Norimberk Jednalo se o veletrh Freizeit Touristik & Garten Norimberk, který jsme po čase opět navštívili. Společně s Destinačním managementem Hradecko a Český ráj jsme propagovali Královéhradecký i východočeský region. Prezentovaly se propagační materiály Královéhradeckého kraje v německé mutaci. Největší zájem byl o rozkládací mapy s památkami KHK, o mapy camping a brožury s oblastmi Krkonoše a Český ráj. Někteří návštěvníci uvedli, že se do Královéhradeckého kraje chystají. Proto veletrh hodnotím jako velmi přínosný pro celý východočeský region.

2 Motosalon Praha Náš kraj se tohoto veletrhu zúčastnil vůbec poprvé, a to v rámci česko-polského projektu Kulturní a přírodní dědictví pro rozvoj česko-polského pohraničí Společné dědictví. Veletrh měl ohromující návštěvnost přes návštěvníků. Důvodem naší účasti je to, že dosud opomíjená, v naší republice velmi početná skupina motorkářů - turistů, je zároveň velkou cestovatelkou enklávou s obrovským potenciálem pro domácí turistiku. To nám potvrzovaly rozhovory s návštěvníky. Velký zájem byl zejména ze strany krajánků, kteří byli mile překvapeni účastí kraje. Mnozí návštěvníci ocenili pěkně zpracované propagační materiály a říkali, že je rádi využijí pro plánování své dovolené v našem kraji. Kromě nás zde ještě vystavovalo město Liberec, které se může pochlubit motoprůvodcem po česko-německém pohraničí. Obdobný motoprůvodce s tipy na výlety po východních Čechách doporučujeme vydat, budeme průkopníky a jistě toto ocení široká veřejnost. V porovnání s jinými veletrhy zde oceňujeme konkrétní zájem lidí, kteří skutečně cestují a jsou mnohdy velmi movitou klientelou.

3 Wroclaw V rámci reciproční participace a spolupráce s polským partnerským regionem na prezentačních akcích v Královéhradeckém kraji a Dolnoslezském vojvodství jsme se zúčastnili veletrhu cestovního ruchu a volného času MTT Wrocław 2019 Náš kraj byl reprezentován zástupcem KÚ a regionálních destinačních společností Hradecko, Branka a Broumovsko, což pokrylo největší potenciální zájem polských turistů. K prezentačnímu pultu KHK jich zavítalo během tří opravdu hodně, většinu času byl v obležení několika diskutujících. Česko obecně má u Poláků dobré jméno a jsme jejich nejoblíbenější cizinci. Nejčastěji navštěvují právě náš kraj, a to nejen kvůli tomu, že je pro Dolní Slezsko nejbližším přeshraničním regionem. Velká část návštěvníků již u nás nejméně jednou byla, takže jejich zájem směřoval k doporučení dalších míst nebo novinek. Největší zájem je samozřejmě o skalní města v kladském pomezí, obzvláště nás potěšilo, že polští turisté, kteří chtějí (znovu) vidět nějaké skalní město, jsou ochotni jet i jinam než klasicky do Adršpachu. Jak se nám také již mnohokrát osvědčilo, někteří polští návštěvníci náš kraj již velice dobře znají a tak jsme mohli nabízet i konkrétnější místa, která ještě neobjevili. Fiets en Wandelbeurs Nederland, Veletrh Fiets en Wandelbeurs je zaměřený na aktivní turisty a zejména pak na cykloturisty. Veletrh byl spojen s výstavou Bike MOTION Benelux a E-bike Xperience a toto spojení se velice osvědčilo. Na veletrhu se sešli jak nadšení turisté, tak i cyklisté. Mnoho návštěvníků znalo dobře Českou republiku i náš region a několikrát nás již navštívili. Letošního ročníku se tak v konečném součtu zúčastnilo přes návštěvníků, což je o návštěvníků více než v loňském roce. Královéhradecký kraj se prezentoval na stánku zahraničního zastoupení CzechTourism společně s dalšími vystavovateli - Ústecký kraj, Actief in Tsjechië, Jihočeská centrála cestovního ruchu, Nadace Partnerství. Největší zájem byl o cykloturistiku, tipy na výlety, potažmo dálkové cyklotrasy. Nabízeli jsme tak zejména Labskou cyklostezku, další tipy na výlety zpracované pod hlavičkou Česko jede, cyklomapy, mapy Královéhradeckého kraje, mapu kempů atd. Velký zájem byl i o pěší turistiku a možnosti kempování, návštěvníky zajímala skalní města, hory a obecně příroda u nás v kraji. Obecně návštěvníci projevovali o turistiku a cestování velký zájem a překážkou pro ně nebyla ani větší vzdálenost k nám.

4 Infotour a cykloturistika, Hradec Králové Královéhradecký kraj spolu s Destinační společností Východní Čechy se ve dnech 8. a prezentoval na veletrhu Infotour a cykloturistika ve společné expozici na téma Cykloturistika a aktivní dovolená. Z nabídky krajských propagačních materiálů se turisté doslova brali útokem mapu pivovarů, která byla vytvořena ve spolupráci s Destinační společností Východní Čechy. Návštěvníci zde najdou 27 regionálních pivovarů, které se nacházejí na území Královéhradeckého a Pardubického kraje. Velký zájem byl tradičně také o skládací cykloturistické mapy jednotlivých turisticky významných území doba letních cyklistických výletů se nezadržitelně blíží. Žádaným artiklem byla rovněž mapa Královéhradeckého kraje s textovou částí a kontakty na všechna informační centra. Zájmu se těšily také aktualizované tematické brožury o hradech a zámcích, muzeích a galeriích, TOP atraktivitách či technických památkách. Rodiny s dětmi uvítaly brožuru s tipy na výlety, která byla sestavena opět ve spolupráci s Destinační společností Východní Čechy. V neposlední řadě byl zájem také o image brožuru obrazovou publikaci nabízející výběr toho nejlepšího, co můžete v Královéhradeckém kraji vidět a zažít. Na veletrhu byla také prezentována nabídka příspěvkových organizací Královéhradeckého kraje, např. Galerie moderního umění v Hradci Králové, Hvězdárny a planetária v Hradci Králové, Muzea a galerie Orlických hor v Rychnově nad Kněžnou, Hvězdárny v Úpici či Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové. Největší zájem byl o materiály týkající se Hvězdárny a planetária v Hradci Králové a také o materiály Galerie moderního umění v Hradci Králové. V rámci doprovodného programu veletrhu se v pátek se uskutečnila konference na téma Cykloturistika a aktivní dovolená, kde se návštěvníci mohli dozvědět zajímavé informace např. o aktivitách KRNAP, KČT, Trutnov Trails, provozu cyklobusů v Krkonoších a načerpat inspiraci na pěší či cyklo výlety. Krátký sestřih z veletrhu Infotour a cykloturistika naleznete zde:

5 Český den v Moskvě Ve dnech března 2019 se zástupce Královéhradeckého kraje se svou prezentací zúčastnil Českého dnu v Moskvě, který pořádala agentura CzechTourism pod záštitou velvyslance České republiky v Moskvě. Pozváni byli zástupci ruských tour operátorů a ruských cestovních kanceláři, kterým bylo představeno 17 prezentací českých subjektů (kraje, lázeňská města, hotely, cestovní kanceláře, jazyková škola). Prezentace Královéhradeckého kraje byla zasazena do širšího rámce značky Východní Čechy spolu s prezentací Pardubického kraje (Destinační společnost Východní Čechy) a letiště Pardubice. S ohledem na limitované časové možnosti jednotlivých prezentací byly za náš kraj představeny tři tematické okruhy kulturní a církevní památky, skalní města a hory, lázeňská města. Téhož dne se opět pod záštitou velvyslance České republiky konal Český večer, kde zástupci ČR v Rusku pronesli několik krátkých proslovů, a následoval společenský večer, kde bylo možné se znovu setkat s pozvanými ruskými partnery a v neformálním prostředí prezentovat kraj a zodpovědět případné dotazy.

6 Euroregion Tour, Jablonec nad Nisou Královéhradecký kraj se ve dnech 15. a prezentoval spolu s městem Dvůr Králové nad Labem a DS Podkrkonoší na veletrhu Euroregiontour 2019 v Jablonci nad Nisou v rámci vlajkového projektu Kulturní a přírodní dědictví pro rozvoj česko-polského pohraničí Společné dědictví. Návštěvníci byli převážně starší občané ve věku 55+. Největší zájem měli o krajskou mapu, cykloturistické mapy turisticky významných území a také o tematicky zaměřené brožury TOP atraktivity, hrady a zámky, technické památky, tipy na letní výlety apod. Zájem návštěvníků byl značný a během akce byly rozdány všechny materiály do poslední brožury html

7 Komise Rady cestovního ruchu Královéhradeckého kraje 8.3. Dne se před slavnostním zahájením veletrhu Infotour v KC Aldis Hradci Králové konalo setkání Komise Rady cestovního ruchu Královéhradeckého kraje společně se setkáním Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruchu. Na setkání se projednával záměr založení krajské destinační společnosti. Bylo doporučeno Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje tento záměr schválit. Zároveň bylo doporučeno rozpracovat jiné modely organizace a také individuální setkávání se zakládajícími členy krajské DMO. Marketingová skupina Český ráj, Nová Paka 1. letošní setkání marketingové skupiny Český ráj proběhlo v Gernatově domě v Nové Pace. Přítomné uvítal starosta města Nová Paka Mgr. Josef Cogan. Poté byla na programu statistika návštěvnosti, plán činnosti Sdružení Český ráj pro rok 2019, strategický plán SČR, školení pro informační centra, výstava regionální produktů z Českého ráje a aktuality od účastníků setkání. Pracovní jednání k vytvoření krajské organizace destinačního managementu, Hradec Králové Dne se konalo jednání k záměru vytvoření krajské organizace destinačního managementu pro Královéhradecký kraj. Setkání se kromě zástupců kraje účastnili potenciální zakládající členové 7 oblastních destinačních společností, statutárního města Hradec Králové a Krajské hospodářské komory KHK. Na jednání byl představen prvotní návrh Stanov krajské DMO a vysvětlen komorový systém a výpočet členských příspěvků. Termín pro zaslání případných příspěvků ke Stanovám byl stanoven do Pracovní skupina RSK pro cestovní ruch, Hradec Králové Dne proběhlo již třetí jednání PS RSK pro cestovní ruch ke zpracovávané Strategii rozvoje KHK Na jednání byla diskutována a připomínkována Návrhová část strategie rozvoje kraje struktura opatření a typových aktivit v oblasti cestovního ruchu

8 Marketingová skupina Krkonoše, Vysoké nad Jizerou Dne se konala Pracovní skupina informačních center Krkonoš a Podkrkonoší ve Vysokém nad Jizerou. V rámci setkání byly poskytnuty nové informace z oblasti cestovního ruchu, které prezentovala zástupkyně oblastní destinační společnosti Ing. Eva Šulcova, doplňující informace za KHK poskytl Mgr. Daniel Jankovič. Následně proběhla výměna aktuálních informací ze strany jednotlivých TIC. V průběhu setkání představili svou komerční prezentaci také zástupci formy booking.com. Program byl doplněn i o seznámení s místním divadlem a loutkovou scénou spojený s návštěvou muzea a prohlídkou betlému. Tisková a mediální propagace v březnu Newsletter Královéhradeckého kraj, 1. 3., Cyklopecky VČ - společný materiál s Pardubickým krajem; Cyklopecky byly rozvezeny do všech informačních centrech Královéhradeckého kraje; od 1. dubna začíná soutěž; možno ke stáhnutí zde: Tisková a mediální propagace v dubnu Časopis KAM, téma Rodiny s dětmi Časopis KAM - Cyklospeciál TRAVEL profi, rozhovor s p. radním Hečkem Turistické noviny LÉTO 2019, KHK společně s DSVČ Brožura z vlajkového Česko polského projektu Kulturní a přírodní dědictví pro rozvoj česko-polského pohraničí Společné dědictví Akce v březnu a dubnu Výkonný výbor DMO Hradecko, For Bikes Praha, Účast KHK společně s DS Východní Čechy, Hradecko, Broumovsko, Krkonoše, Podkrkonoší a Dolnoslezské vojvodství. Glob Katowice,

9 Veletrh v rámci vlajkového projektu Kulturní a přírodní dědictví pro rozvoj česko-polského pohraničí Společné dědictví Flora Olomouc, Veletrh v rámci vlajkového projektu Kulturní a přírodní dědictví pro rozvoj česko-polského pohraničí Společné dědictví Účast na dalších akcích v dubnu 22. ročník konference ISSS, Slavnostní otevření cyklostezky Vysoká nad Labem, Press trip pro polské novináře s názvem Poznejte Podkrkonoší, Setkání informačních center Kladské pomezí Náchod, Konference Léto 2019 v Kladském pomezí Úpice, Setkání koordinátorů CzT České Budějovice, Setkání aktérů cestovního ruchu v Hradci Králové 25.4.

Účast na akcích v prosinci

Účast na akcích v prosinci Účast na akcích v prosinci Fiets en Wandelbeurs Utrecht, Holandsko 9. 14. 1. 2018 Ve dnech 9. 1. 14. 1. 2018 se v prostorách výstaviště Jaarbeurs Utrecht uskutečnil mezinárodní veletrh cestovního ruchu

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

Setkání TIC Krkonoše, Vrchlabí

Setkání TIC Krkonoše, Vrchlabí Královéhradecký kraj v listopadu 2016 Sportlife, 4. - 6. 11. Brno Ve dnech 4. - 6. 11. 2016 se pracovníci oddělení regionálního rozvoje a zástupkyně destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko zúčastnili

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Press trip Baroko, 11. 14. 10. Ve dnech 11. 14. 10. 2017 jsme připravili ve spolupráci s agenturou CzechTourism pro novináře z Dánska a Holandska presstrip

Více

CO JE NOVÉHO V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI

CO JE NOVÉHO V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI CO JE NOVÉHO V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI SETKÁNÍ INFORMAČNÍCH CENTER PARDUBICE 31. 10. 2018 ÚSEK CESTOVNÍHO RUCHU Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací, oddělení regionálního rozvoje Počet pracovníků:

Více

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu Setkání informačních center 19. 9. 2016 Litomyšl Úsek cestovního ruchu Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací oddělení regionálního rozvoje

Více

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí Pracovníci Destinačního managementu Hradecko během roku zajišťovali projektové aktivity projektu ROP Hradecko efektivní koordinace aktivit v cestovním ruchu a navazující mimoprojektové aktivity. 1. Jedním

Více

PRO TURISTICKÁ INFORMAČNÍ CENTRA

PRO TURISTICKÁ INFORMAČNÍ CENTRA WORKSHOP PRO TURISTICKÁ INFORMAČNÍ CENTRA 13. 10. 2016 ROKYTNICE V ORLICKÝCH HORÁCH Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje PROGRAM WORKSHOPU 1. Aktivity DS OHP a TIC * Spolupráce OHP a

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v červnu

Účast na veletrzích a dalších akcích v červnu Účast na veletrzích a dalších akcích v červnu ASICS Stockholm Marathon Expo, 1. 6. 3. 6. Ve dnech 1. 6. 3. 6. 2017 se Královéhradecký kraj zúčastnil prezentační akce ASICS Stockholm Marathon Expo. Na expu

Více

Krkonoše svazek měst a obcí

Krkonoše svazek měst a obcí Seznam uskutečněných činností a aktivit Svazku Krkonoše v roce 2013 Svazek Krkonoše - svazek měst a obcí má za cíl propagovat krkonošský region, podporovat realizaci celokrkonošských projektů, které vedle

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Brožury Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Cestujeme po

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014) Brožury (větší letáky) Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 OBSAH: I. Základní charakteristika II. Realizované aktivity a) Projekty z evropských fondů b) Ostatní granty a dotace c) Prezentace pro veřejnost d) Spolupráce se subjekty cestovního

Více

Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery

Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery 8.10.2014 Daniel Mourek, Nadace Partnerství Obsah Labská stezka v kontextu

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006 Strana 1 (celkem 6) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011 Realizace aktivit projektu Kladské pomezí Krajina příběhů 1 Pojďte se toulat úchvatnou krajinou, která je naplněna zajímavými příběhy. Krajinou, která umí vyprávět. Seznamte se s historií vojenských pevností,

Více

Souhrnná hodnotící zpráva

Souhrnná hodnotící zpráva Souhrnná hodnotící zpráva Oblast podpory 3.2 47. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod ~ 2 ~ Souhrnná hodnotící zpráva pro Výbor Regionální rady NUTS II Severovýchod 37. kolo

Více

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Vychází 2. dubna 2012 Číslo 1/2012 Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Branka, o. p. s. Němcové 2020 547 01 Náchod tel./fax: +420 491 405 185 mob.: +420 602 190 198 email: info@kladskepomezi.cz www.kladskepomezi.cz

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/10 Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání zpráv prostřednictvím MailFóra publikování aktualit databáze

Více

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012 hotel Crowne Plaza Nové logo Praha 18. 6. 2010 Brána do Čech = 4 destinace Potlačit maximálně Ústecký kraj Aktualizace Strategie rozvoje CR v roce 2010 Iniciace

Více

Aktivity ARR pro rozvoj cestovního ruchu

Aktivity ARR pro rozvoj cestovního ruchu Aktivity ARR pro rozvoj cestovního ruchu Destinační management a jeho přínosy pro rozvoj cestovního ruchu 20. 3. 2013 ARR realizuje projekty: - Stezka technických atraktivit (bez marketingu) - Destinační

Více

Vize a priority nového vedení MSK v oblasti podpory CR v MSK

Vize a priority nového vedení MSK v oblasti podpory CR v MSK Vize a priority nového vedení MSK v oblasti podpory CR v MSK Zpracoval(a): Ing. Ema Havelková, MBA Datum: 15. 3. 2017 Cestovní ruch v Moravskoslezském kraji Stručná statistika: 2012 2013 2014 2015 2016

Více

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 Destinační management turistické oblasti Jeseníky III Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 1 PROGRAM KONFERENCE Zahájení konference Mgr. Renata Ramazanová, předsedkyně Rady pro cestovní ruch Ing. Ivan

Více

Marketing dálkových tras v ČR. Brno, 7.11. 2013, Daniel Mourek

Marketing dálkových tras v ČR. Brno, 7.11. 2013, Daniel Mourek Marketing dálkových tras v ČR Brno, 7.11. 2013, Daniel Mourek Definice dálkových cyklotras nadregionální, značené cyklotrasy sloužící především cykloturistice, které splňují minimální standardy na délku,

Více

Magni Cesty s příběhem

Magni Cesty s příběhem Cesty s příběhem Magni Cesty s příběhem ROZVOJ POZNÁVACÍHO A KULTURNÍHO CESTOVNÍHO RUCHU MĚST A REGIONŮ PRO DOMÁCÍ A ZAHRANIČNÍ TURISTY HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Ing. Marek Toušek

Více

Královéhradecký kraj v říjnu Sebechlebská oberačka, Sebechleby Marketingová skupina Český ráj, Svijany

Královéhradecký kraj v říjnu Sebechlebská oberačka, Sebechleby Marketingová skupina Český ráj, Svijany Královéhradecký kraj v říjnu 2016 Sebechlebská oberačka, Sebechleby 1. 10. Oberačka, v Sebechlebech - Staré Hoře v Banskobystrickém kraji je tradičně velice navštěvovaná. V letošním roce dorazilo na místo

Více

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz Aktivity CCRJM březen 2013 Souhrn aktivit CCRJM Tvorba turistických produktů, programů, výletů Propagační materiály (distribuce), webové prezentace Fam tripy a press tripy domácí i zahraniční (Německo,

Více

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Konference Společně správným směrem spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 2009 a nástin další spolupráce Ostrava

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2013 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje... 3 Informace... 3 Zakladatelé... 3 Otevírací doba... 4 Popis činností... 4 Projekt Vodácká

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/14 Jihočeská centrála cestovního ruchu Možné oblasti spolupráce Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání

Více

Příloha č. 1 - Popis jednotlivých aktivit a výčet povinností zástupců jednotlivých TVÚ

Příloha č. 1 - Popis jednotlivých aktivit a výčet povinností zástupců jednotlivých TVÚ Spolupráce Královéhradeckého kraje s vybranými zástupci turisticky významných území v rámci projektu Cílená prezentace a propagace Královéhradeckého kraje jako celku : V rámci veřejné zakázky bude vybrán

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 Strana 1 (celkem 7) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

Krkonoše svazek měst a obcí

Krkonoše svazek měst a obcí 1 Marketingový plán cestovního ruchu regionu KRKONOŠE - 2017 Cílem celoroční prezentace je představení Krkonoš naplňující slogan KRKONOŠE JEDINEČNÉ NAVENEK, PŘÁTELSKÉ UVNITŘ. Priority Krkonoše svazek měst

Více

MARKETINGOVÉ AKTIVITY 1. pololetí 2017

MARKETINGOVÉ AKTIVITY 1. pololetí 2017 MARKETINGOVÉ AKTIVITY 1. pololetí 2017 Setkání Pracovní skupiny Cestovní ruch při RSK KHK 7. 3. 2017 KÚ Královéhradeckého kraje Galerie moderního umění Hradec Králové VELETRHY - téma LOUTKÁŘSTVÍ Regiontour

Více

24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC

24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC 24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC Nové logo Praha 18. 6. 2010 Praha 18. 6. 2010 Destinační agentury ČESKÉ ŠVÝCARSKO o.p.s. Ústecký kraj, NP České Švýcarsko, ZO ČSOP Thilia, Krásná Lípa KRUŠNÉ HORY

Více

Česko jede včera, dnes a zítra. Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno

Česko jede včera, dnes a zítra. Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno Česko jede včera, dnes a zítra Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno Pamatujete si ještě, jak vůbec vznikla myšlenka Česko jede? CYKLOSTRATEGIE je to minulost, přítomnost, nebo budoucnost? PRIORITA 4. REALIZACE

Více

Krkonoše svazek měst a obcí

Krkonoše svazek měst a obcí Nabídka členství ve Fondu cestovního ruchu Krkonoše Fond cestovního ruchu Krkonoše byl založen sdružením Krkonoše svazek měst a obcí s cílem propagovat krkonošský region, podporovat realizaci celokrkonošských

Více

Aktivity INFOCENTRA 2014

Aktivity INFOCENTRA 2014 Aktivity INFOCENTRA 2014 Statistika návštěvnosti města Návštěvnost a přenocování v hromadných ubytovacích zařízeních města Karlovy Vary 2013 2014 2014/2013 Hosté Přenocování Hosté Přenocování Hosté Přenocování

Více

Hodnocení plnění plánu činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu v roce 2005

Hodnocení plnění plánu činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu v roce 2005 Strana 1 (celkem 11) Hodnocení plnění plánu činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu v roce 2005 1. Koordinace aktivit s regionálními aktéry cestovního ruchu v Jihočeském kraji 1.1. Pravidelná jednání

Více

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~ Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~ Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace oblasti podpory Program Regionální operační program NUTS II Severovýchod

Více

Workshop TIC z území OHP Deštné v Orlických horách

Workshop TIC z území OHP Deštné v Orlických horách Workshop TIC z území OHP 6. 7. 12. 2018 Deštné v Orlických horách Workshop pracovníků TIC CZ-PL Warsztaty dla polskich i czeskich IT 2018: 6.-7.12.2018 Deštné v Orl.h. 2019: Duzsniki Zdrój Pgramu Co přinesl

Více

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Střední Morava Sdružení cestovního ruchu PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Více

TURISMUS Skrytá prosperita cestovní ruch Moravskoslezského kraje

TURISMUS Skrytá prosperita cestovní ruch Moravskoslezského kraje TURISMUS Skrytá prosperita cestovní ruch Moravskoslezského kraje Zpracoval(a): Mgr. Nazim Afana, LL.M. Datum: 30. 11. 2017 Podpora rozvoje cestovního ruchu v rámci dotací Dotační programy Podpora systémů

Více

Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK

Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK 2016-2017 Zpracoval: Bc. Ilona Šnebergerová Bc. Filip Beránek 1 Obsah: 1. Úvod...3 2. Strategické cíle v oblasti cestovního ruchu...3 2.1. Zvýšení

Více

KLADSKÉHO POMEZÍ. Bulletin. Místo pro náš příběh

KLADSKÉHO POMEZÍ. Bulletin. Místo pro náš příběh Bulletin vychází 6. ledna 2014 číslo 4/2013 KLADSKÉHO POMEZÍ Místo pro náš příběh Poslední čtvrtletí roku proběhlo ve znamení příprav a plánů na další období. Mimo realizaci dvou velkých projektů Toulavý

Více

Zápis z pracovního jednání Česko jede, které proběhlo dne 6.11. 2014 v Brně, v rámci veletrhu Sport Life a semináře Česko jede

Zápis z pracovního jednání Česko jede, které proběhlo dne 6.11. 2014 v Brně, v rámci veletrhu Sport Life a semináře Česko jede Zápis z pracovního jednání Česko jede, které proběhlo dne 6.11. 2014 v Brně, v rámci veletrhu Sport Life a semináře Česko jede Přítomni: Jaroslav Martinek, Jitka Vrtalová, Ivana Popelová (Asociace měst

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010 Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu za rok 1 Tvorba nových produktů cestovního ruchu, produktových balíčků a komunikační aktivity na podporu zvýšení návštěvnosti 2 Vybudování rezervačního

Více

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků?

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Konference Ostrava 10.12. 2009 Obsah prezentace aneb co se podařilo Kraj mnoha barev a příležitostí 2 Využití aktivit marketingové strategie v cestovním ruchu

Více

Daniel Mourek koordinátor cyklotras EuroVelo v ČR a člen řídícího výboru EuroVelo Nadace Partnerství

Daniel Mourek koordinátor cyklotras EuroVelo v ČR a člen řídícího výboru EuroVelo Nadace Partnerství Daniel Mourek koordinátor cyklotras EuroVelo v ČR a člen řídícího výboru EuroVelo Nadace Partnerství Obsah: - význam cykloturistiky pro Evropu, ČR a Polsko - základní atributy úspěšných stezek - příklady

Více

Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism -

Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism - Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism - Fondy EU jako zdroj finančních prostředků pro podporu CR v ČR I. ESF Evropský

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2010 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje...3 Informace...3 Zakladatelé...3 Otevírací doba...4 Popis činností...4 Novinky 2010...5 Nejvýznamnější

Více

KRKONOŠE svazek měst a obcí. Koordinační skupina rozvoje cestovního ruchu regionu Krkonoše

KRKONOŠE svazek měst a obcí. Koordinační skupina rozvoje cestovního ruchu regionu Krkonoše Koordinační skupina rozvoje cestovního ruchu regionu Krkonoše 5. 6. 2019 PROGRAM: 1. Úvod 2. Statistická data návštěvnosti Krkonoš a) Zbytková data mobilních operátorů 2017, 2018 b) ČSÚ - Kapacity ubytování,,

Více

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 _ Organizační struktura agentury CzechTourism 15.5.2016 2 Odbor REGP a B2B Odbor REGP a B2B zajišťuje partnerství s regiony, státními i soukromými

Více

KLADSKÉHO POMEZÍ. Letní vydání novin Kladské pomezí je na informačních centrech

KLADSKÉHO POMEZÍ. Letní vydání novin Kladské pomezí je na informačních centrech Bulletin vychází 30. června 2013 číslo 2/2013 KLADSKÉHO POMEZÍ Letní vydání novin Kladské pomezí je na informačních centrech Začátkem měsíce května bylo rozdistribuováno letní vydání novin Kladské pomezí.

Více

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz Nejefektivnějším nástrojem komunikace a propagace destinace jsou webové stránky www.ckrumlov.cz. V roce 2007 proběhla první klíčová etapa transformace OIS I.G na OIS II.G. V rámci transformace byly vytvořeny

Více

Marketingový plán Podzvičinsko, z.s. pro rok 2016

Marketingový plán Podzvičinsko, z.s. pro rok 2016 Marketingový plán Podzvičinsko, z.s. pro rok 2016 Pracovní verze k 1. 12. 2015 Zpracovala: Kateřina Karešová a Ludmila Škvrnová 1 Cíle a priority sdružení Podzvičinsko pro 2016 Základní prioritou strategie

Více

Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu

Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu Výroční zpráva 2007 POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI Posláním společnosti je rozvoj cestovního ruchu v turistické oblasti Kladské pomezí. Vydávání

Více

Závěrečná zpráva o realizaci mikroprojektu PARTNERSTVÍ PRO VENKOV

Závěrečná zpráva o realizaci mikroprojektu PARTNERSTVÍ PRO VENKOV Závěrečná zpráva o realizaci mikroprojektu PARTNERSTVÍ PRO VENKOV Údaje o mikroprojektu: Číslo mikroprojektu CZ.3.22/3.3.02/12.03017 Název mikroprojektu Partnerství pro venkov Konečný uživatel Hradecký

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PODZVIČINSKA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PODZVIČINSKA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PODZVIČINSKA Dne 3. 12. 2015, v 16:00 hod. Spolkový dům, Miletín Přítomni dle prezenční listiny. Body jednání: 1. Zahájení 2. Sdružení Podzvičinsko 3. Přijetí nových

Více

Strategický rámec podpory aktivní mobility:

Strategický rámec podpory aktivní mobility: 1 Pracovní seminář Česko jede příprava na rok 2018 18. 10. 2017, České Budějovice Strategický rámec podpory aktivní mobility: Koncepce rozvoje cyklistiky ve Středočeském kraji na období 2017 2023 (Cyklokoncepce

Více

Databáze CzechTourism

Databáze CzechTourism Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Východní Čechy Vyhodnocení etapy zima 2006/2007 www.gfk.cz www.czechtourism.cz Agenda 1 Parametry projektu 2 3 Hlavní výsledky Shrnutí 1 Parametry projektu

Více

Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011

Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011 Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011 Českokrumlovský rozvojový fond, spol. s.r.o. Úsek cestovního ruchu Destinační management Náměstí Svornosti 2 381 01 Český Krumlov www.ckrumlov.cz/destination

Více

Mgr. Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s.

Mgr. Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s. Prezentace projektu Kuks - Braunův kraj financovaného z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod Mgr. Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s. Revitalizace KUKS o.p.s. Kuks 12, 544

Více

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ Strategická vize Turistická oblast Ostravsko moderní centrum živé kultury, zábavy a sportu s unikátními industriálními atraktivitami nabízející

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY PODZVIČINSKA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY PODZVIČINSKA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY PODZVIČINSKA Dne 21. 6. 2016, v 16:00 hod. Restaurace Baroque, Kuks Přítomni dle prezenční listiny. Body jednání: 1. Zahájení 2. Spolek Podzvičinsko 3. Přijetí nových členů

Více

Euroregion Glacensis

Euroregion Glacensis Euroregion Glacensis Vznik Euroregionu Glacensis Euroregion byl založen podpisem smlouvy o vytvoření českopolského Euroregionu Glacensis 5.12.1996 v Hradci Králové. V letošním roce Euroregion Glacensis

Více

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů.

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů. Zápis z 26. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 7. 4. 2014 v 9,30 hodin v zasedací místnosti P1 443 v budově KÚ Přítomni: Bc. P. Luska,

Více

Ohře spojuje atraktivity pro děti i dospělé. 3G, marketing CR města Louny Komise cestovního ruchu Louny. Jan Vaic, člen komise

Ohře spojuje atraktivity pro děti i dospělé. 3G, marketing CR města Louny Komise cestovního ruchu Louny. Jan Vaic, člen komise Ohře spojuje atraktivity pro děti i dospělé 3G, marketing CR města Louny Komise cestovního ruchu Louny Jan Vaic, člen komise Komise CR v Lounech Poradní orgán Rady Města Loun 6 členů, odborníků se zkušenostmi

Více

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13 1. Síťování, destinační management Rozvoj kompetencí a podpora spolupráce (síťování) aktérů cestovního ruchu z veřejného, soukromého i neziskového sektoru v TO Opavské Slezsko. Organizace školení, seminářů

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a

Více

Domácí cestovní ruch v Jihočeském kraji

Domácí cestovní ruch v Jihočeském kraji Domácí cestovní ruch v Jihočeském kraji Obsah prezentace Vývoj návštěvnosti domácími turisty Profil návštěvníků Jižních Čech Výzkumy CzechTourism 2 Vývoj návštěvnosti domácími turisty Domácí turisté v

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k )

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k ) Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého e za rok (stav k 31. 12. ) 1 P.č. Název projektu, místo, vazba na 1 Marketingové aktivity Olomouckého e 2 Vybudování rezervačního

Více

Nadace Jihočeské cyklostezky

Nadace Jihočeské cyklostezky Nadace Jihočeské cyklostezky Nadace Jihočeské cyklostezky - činnost 1. Koordinace rozvoje cyklistické infrastruktury v JčK 1.1. stanovení priorit rozvoje 1.2. podpora konkrétních činností 1.3. zpracování

Více

Agentura CzechTourism pro regiony

Agentura CzechTourism pro regiony Agentura CzechTourism pro regiony Obsah a načasov asování kampaní v roce 2011 Komunikační téma Načasování Cílová skupina Destinace pro zamilované Studentská destinace Podzim Podzim Přeshraniční trhy Páry

Více

Akční plán 2016. Turistická oblast Kladské pomezí. Branka, o.p.s. Září 2015

Akční plán 2016. Turistická oblast Kladské pomezí. Branka, o.p.s. Září 2015 Akční plán 2016 Turistická oblast Kladské pomezí Branka, o.p.s. Září 2015 Dokument byl zpracován na základě Marketingové strategie pro destinaci Kladské pomezí, schváleno na jednání správní Branky, o.p.s.

Více

6. FÓRUM CESTOVNÍHO RUCHU IMAGE / IMPULSY / INSPIRACE BESKYDY 2017 TO BESKYDY-VALAŠSKO. Zpracoval(a): Mgr. David Karčmář. Datum:

6. FÓRUM CESTOVNÍHO RUCHU IMAGE / IMPULSY / INSPIRACE BESKYDY 2017 TO BESKYDY-VALAŠSKO. Zpracoval(a): Mgr. David Karčmář. Datum: 6. FÓRUM CESTOVNÍHO RUCHU TO BESKYDY-VALAŠSKO IMAGE / IMPULSY / INSPIRACE BESKYDY 2017 Zpracoval(a): Mgr. David Karčmář Datum: 9. 5. 2017 Cestovní ruch v Moravskoslezském kraji Stručná statistika: zdroj

Více

Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko

Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období 2014-2020 v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko Alokace pro FMP 2014-2020 Alokace pro Fond mikroprojektů bude opět 20% finančních prostředků

Více

Jednání pracovní skupiny Cestovní ruch a kultura

Jednání pracovní skupiny Cestovní ruch a kultura Jednání pracovní skupiny Cestovní ruch a kultura Regionální stálá konference Královéhradeckého kraje 14. 11. 2018, Hradec Králové Program jednání PS 9:00 9:15 Úvodní informace 9:15 9:30 Analytické výstupy

Více

Strategické dokumenty a Marketingová koncepce rozvoje cestovního ruchu v Kutné Hoře

Strategické dokumenty a Marketingová koncepce rozvoje cestovního ruchu v Kutné Hoře Strategické dokumenty a Marketingová koncepce rozvoje cestovního ruchu v Kutné Hoře Konference o cestovním ruchu a památkách ve městech, obcích a regionech; duben 2013 Ivo Šanc, starosta Kutné Hory Úloha

Více

Marketingová strategie

Marketingová strategie Marketingová strategie rozvoje cestovního ruchu turistické oblasti Valašsko na období let 2019 2022 1 2. Strategická část 2.1 Úvod Návrhová část Marketingové strategie rozvoje cestovního ruchu turistické

Více

Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku. Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3.

Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku. Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3. Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3. května 2018 Základní koncepční dokumenty pro cestovní ruch Aktualizace

Více

CÍRKEVNÍTURISTIKA Srpen 2010

CÍRKEVNÍTURISTIKA Srpen 2010 Srpen 2010 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 1 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy

Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy Vážení žadatelé, v oblasti cestovního ruchu, nastává jedinečná možnost, jak zrealizovat vaše vize na území Středočeského kraje. Dotace z EU Vám usnadní start

Více

KLADSKÉ POMEZÍ - KRAJINA PŘÍBĚHŮ

KLADSKÉ POMEZÍ - KRAJINA PŘÍBĚHŮ VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 KLADSKÉ POMEZÍ - KRAJINA PŘÍBĚHŮ www.kladskepomezi.cz 1. Branka, o. p. s. 1.1 Poslání společnosti 1.2 Základní údaje o Brance, o. p. s. 2. Hlavní aktivity Branky, o. p. s. v roce 2010

Více

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů.

Zápis. K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů. Zápis z 33. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 8. 3. 2016 v 9,30 hodin v zasedací místnosti P1 118 v budově KÚ Přítomni: Bc. P. Luska,

Více

ICT/EuroVelo 13 Stezka železné opony

ICT/EuroVelo 13 Stezka železné opony ICT/EuroVelo 13 Stezka železné opony EuroVelo, ICT a GB www.eurovelo13.com Základní kriteria tvorby cyklotras EuroVelo min 1.000km dlouhé, min. 2 státy atraktivní a bezpečná trasa (vedená po obou stranách

Více

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK 2018 18. 10. 2017 ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 STRATEGICKÝ RÁMEC PODPORY AKTIVNÍ MOBILITY, ZEJMÉNA CYKLISTICKÉ DOPRAVY A CYKLOTURISTIKY. Existence koncepčního dokumentu PROGRAM ROZVOJE

Více

Program: K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů,

Program: K bodu 1. Úvod, usnášeníschopnost, schválení programu jednání, schválení přítomnosti hostů, Zápis z 20. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 21. 10. 2010 v 9,30 hodin v zasedací místnosti rady N2 903 v budově KÚ. Přítomni: Ing.

Více

PŘÍLOHA Č. 2 NÁVRHOVÉ ČÁSTI

PŘÍLOHA Č. 2 NÁVRHOVÉ ČÁSTI PŘÍLOHA Č. 2 NÁVRHOVÉ ČÁSTI MARKETINGOVÝ PLÁN NA LÉTA 2011-1014 Počet stran: 14 1 OBSAH 1 PLÁN ČINNOSTI PRO CÍLOVÉ TRHY A DLE JEDNOTLIVÝCH SPEC. CÍLŮ... 3 2 HODNOCENÍ A MĚŘENÍ ÚSPĚŠNOSTI MARKETINGOVÉHO

Více

STŘEDOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU. Marketingová organizace cestovního ruchu založená 1. května 2017

STŘEDOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU. Marketingová organizace cestovního ruchu založená 1. května 2017 STŘEDOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU Marketingová organizace cestovního ruchu založená 1. května 2017 propagace cestovního ruchu a turistických možností Středočeského kraje tvorba propagačních materiálů

Více

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018 Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu Huť František, Sázava, 20. března 2018 PROGRAM 09:00 09:30 Prezence účastníků, snídaně 09:30 09:45 Přivítání, úvodní slovo, představení účastníků 09:45 10:00 Cestovní

Více

VHODNÉ AKTIVITY. rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit

VHODNÉ AKTIVITY. rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit PRIORITNÍ OSA 2 ROZVOJ POTENCIÁLU PŘÍRODNÍCH A KULTURNÍCH ZDROJŮ PRO PODPORU ZAMĚSTNANOSTI VHODNÉ AKTIVITY Detailní specifikace aktivit podporovaných v rámci prioritní osy 2 Rozvoj potenciálu přírodních

Více

Výroční zpráva za rok Pardubicko - Perníkové srdce Čech, z.s. Spolek pro rozvoj turistické oblasti Pardubicko

Výroční zpráva za rok Pardubicko - Perníkové srdce Čech, z.s. Spolek pro rozvoj turistické oblasti Pardubicko Výroční zpráva za rok 2017 Pardubicko - Perníkové srdce Čech, z.s. Spolek pro rozvoj turistické oblasti Pardubicko Obsah výroční zprávy O nás Spolek Pardubicko Co děláme Účel a poslání Spolku Základní

Více

Databáze CzechTourism

Databáze CzechTourism Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Východní Čechy Vyhodnocení etapy www.gfk.cz www.czechtourism.cz Agenda 1 Parametry projektu 2 3 Hlavní výsledky Shrnutí 1 Parametry projektu Monitoring návštěvníků

Více

Marketingový plán podpory MICE businessu pro rok 2013: Váš event v Jeseníkách

Marketingový plán podpory MICE businessu pro rok 2013: Váš event v Jeseníkách Marketingový plán podpory MICE businessu pro rok 2013: Váš event v Jeseníkách Kontakt JCB: Ing. Ivana Kulíšková mob. 608 119 092 email: kuliskova@jesenikytourism.cz Jeseníky Convention Bureau www.jesenikyconvention.cz

Více

Výstupy z realizovaných projektů kde všude byli uváděny mikroregiony, obce, (členové sdružení) a jejich zajímavé turistické cíle.

Výstupy z realizovaných projektů kde všude byli uváděny mikroregiony, obce, (členové sdružení) a jejich zajímavé turistické cíle. Výstupy z realizovaných projektů kde všude byli uváděny mikroregiony, obce, (členové sdružení) a jejich zajímavé turistické cíle. Cíl 3: 1.) FILMOVÉ SPOTY a) tři tematické filmy v českoněmecké mutaci -

Více

Agentura CzechTourism pro regiony

Agentura CzechTourism pro regiony Agentura CzechTourism pro regiony Produkty 20 2 Obsah a načasov asování kampaní v roce 20 Komunikační téma Načasování Cílová skupina Destinace pro zamilované Studentská destinace Podzim Podzim Přeshraniční

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více