ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 4. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.abf.cz 4. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 4. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ"

Transkript

1 4. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 4. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 3. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 SOUBOR VELETRHŮ FOR INTERIOR / DECOR & PRESENT / GASTRO & HOTEL Počet vystavovatelů: 477 Počet zahraničních vystavovatelů: 28 Plocha zahraničních vystavovatelů: 702 m 2 Počet států: 10 Čistá výstavní plocha (v m 2 ): Hrubá výstavní plocha (v m 2 ): Počet návštěvníků: Počet akreditovaných novinářů: 111 SROVNÁNÍ S ROKEM 2012: Počet vystavovatelů: nárůst o 10% Počet zahraničních vystavovatelů: nárůst o 40% Počet států: nárůst o 40% Čistá výstavní plocha (v m 2 ): nárůst o 36% Počet návštěvníků: nárůst o 17% STATISTICKÉ ŮDAJE Z MINULÝCH LET : ZÁŠTITA: PARTNEŘI:

3 vernisáž anketa /Anketa na webu, odpovídalo návštěvníků/ Slavnostní zahájení souboru veletrhů FOR INTERIOR/ DECOR&PRESENT/GASTRO&HOTEL proběhlo na vernisáži dne 26. září symbolickým přestřižením pásky za účasti generálního ředitele ABF Jaroslava Čížka, prezidenta AČN Martina Čudky, reprezentanta AKC ČR Martiny Vondrové, zakladatele společnosti Czech deco teamu Karla Smejkala a ředitelky výstavy PPM Jany Štěrbové. Složení návštěvníků Majitel firmy, vyšší management 26 % Nižší management 11 % Architekt, projektant, odborník 16 % Zam.státní správy 8 % Jiné 35 % Student 4 % Bydliště návštěvníků Důvod návštěvy Praha 57 % Ostatní kraje 43 % Pracovně 33 % Soukromě 67 % Účel návštěvy Pozvání vystavovatele 19 % Jiný důvod 3 % Doprovodný program 5 % Obchodní dohody, partnerské firmy 11 % Novinky a trendy v oboru 62 % Veletrh navštívili Poprvé 38 % Podruhé 21 % Pravidelně navštěvují 27 % Potřetí 14 % Informace o veletrhu Pozvání vystavovatele Pozvání známých, kolegů 20 % Jinak 13 % 12 % 22 % Reklamní kampaň 33 % Osobní vyhledávání informací

4 Počet vystavovatelů: 206 / Čistá výstavní plocha: 7804 m 2 / Celková výstavní plocha: m 2 / Počet návštěvníků:

5 Čtvrtý ročník veletrhu FOR INTERIOR, který byl historicky největší přehlídkou nábytku v České republice, proběhl ve znamení prezentace řady novinek a českých premiér na stáncích vystavovatelů. Mnoho fi rem mělo v rámci tohoto ročníku svoji výstavní premiéru.pro návštěvníky byl veletrh ideální příležitostí seznámit se s novými trendy i materiály v oblasti bydlení, které prezentovali přední čeští i zahraniční výrobci a dodavatelé nábytku. Ve čtyřech výstavních halách byli k vidění výrobci i dovozci čalouněného nábytku, postelí a matrací, nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, kuchyňských spotřebičů, výrobci dveří, podlah i schodišť, ale i vestavěného, koupelnového či stylového nábytku. V návštěvnické anketě Podzimní favorit vyhrála kolekce koupelnového nábytku na míru, z kolekce české fi rmy Dřevojas. DOPROVODNÉ AKCE Unikátní poradenské centrum pod hlavičkou sdružení Czech Deco Team vzniklo na ploše 1200 m 2 v hale 6. Premiérově a poprvé se společně představili všichni členové sdružení Czech Deco Team. Sdružení Czech Deco Team již 5 let aktivně propojuje architekty a významné české a v Česku působící fi rmy zcela unikátním systémem, který vzájemné zakázky nejen hlídá, ale také spolupracujícím architektům předává. Konference Jak mění firmy spolupráce s architekty, co změnila aplikace Czech Deco Teamu? Architekti a majitelé některých fi rem Czech Deco Teamu diskutovli o tom, jak přizpůsobili nabídky a chování svých fi rem s ohledem na spolupráci s architekty i spolupráci jednotlivých fi rem mezi sebou. Byla představena unikátní aplikace o vzájemjném propojení členů. Poradenská centra bytových architektů a designérů Velká návštěvnická soutěž o poukaz na zakázkový nábytek od fi rmy Dřevojas.

6 Počet vystavovatelů: 168 / Čistá výstavní plocha: 3980 m 2 / Celková výstavní plocha: 7960 m 2 / Počet návštěvníků: Veletrh dekorací, bytových doplňků a dárků je nedílnou součástí podzimního souboru veletrhů pro bydlení a dotváří tak ucelenou a komplexní nabídku v oblasti vybavení interiérů. Čtvrtý ročník této specializované kontraktačně-prodejní akce zaznamenal úspěšný průběh a potvrdil správnost nasměrování nabídky jak na odbornou tak na nejširší veřejnost. Přímé napojení oboru bytových doplňků a dekorací na největší podzimní veletrh nábytku v ČR poskytuje vystavovatelům rozšířené obchodní možnosti a je zárukou kvalitní skladby návštěvníků. Veletrh FOR DECOR & PRESENT byl situován v hale č. 1, v které nejvýznamnější čeští výrobci a exkluzivní dovozci připravili působivé expozice dekorací a bytových doplňků, doplněné o vánoční tématiku. Ucelenou nabídku pro vybavení bytu obohatily fi rmy prezentující designové koberce a osvětlení, stylové luxusní tapety, atypické moderní dekorace, umělecké předměty či netradiční dekorativní topná tělesa. Nabídka veletrhu byla pestrá, široká a různorodá, což poskytlo odborníkům vítanou inspiraci a koncovým zákazníkům možnost doladění svého interiéru do posledního detailu. Floristika, stolování, dekorativní a užitkové sklo, bytový textil, to vše jsou atraktivní vyhledávané obory, které mají v hale dekorací své pevné místo a i tentokrát kladně podtrhly celkovou atmosféru akce. Veletrhy nábytku a dekorací byly zastřešeny účastí profesionálního sdružení architektů a dekoratérů CZECH DECO TEAM, jejichž poradenské centrum se nalézalo v hale č. 6. Účast tohoto odborného sdružení dala celé akci punc vysoké kvality a zaručila aktivní účast tolik žádaných dekoratérských studií, aranžérů a architektů. Lze konstatovat, že veletrhy bydlení v Praze Letňanech se staly komplexním a kvalitním průvodcem při navrhování a zařizování interiérů.

7 DÁRKOVÉ A REKLAMNÍ PŘEDMĚTY Samostatná sekce FOR PRESENT byla opětovně věnována oboru DÁRKOVÝCH A REKLAMNÍCH PŘED- MĚTŮ. Široká škála fi remních a manažerských dárků, módních doplňků i netradičních dárkových předmětů vhodně navazuje na obor dekorací. Účast luxusních zahraničních značek i přímých výrobců dárků potvrzuje důležitost prezentovat tento specifi cký obor samostatně v individuálním pojetí. Dárkové zboží se stalo oborovým zpestřením celého souboru veletrhů a především inspirací pro fi remní i osobní dárky s nadcházející vánoční a novoroční sezónou. HLANÍ PARTNER VELETRHU PRAGUE PATCHWORK MEETING Pravidelné hostování populární výstavy PRAGUE PATCHWORK MEETING v rámci veletrhu je vítaným a velice hodnotným obohacením akce. Jedná se o umělecké pojetí oboru bytový textil formou originálních tapisérií, jejichž tvorba se odvíjí od použití pro textil jinak netypických technik. Nosným tématem letošní výstavy byla KOLEKCE HEDVÁBÍ Art Quilt Klubu České republiky. Tato výstava je putovní a kromě své zastávky na veletrhu FOR DECOR a dalších místech v České republice ji čeká i významná zahraniční akce Festival of Quilts v britském Birminghamu. Návštěvníkům veletrhu bylo předvedeno 29 uměleckých tapisérií art quiltů od 25 výtvarnic, které představily nevšední možnosti dekorování obytných i společenských prostor.

8 Počet vystavovatelů: 103 / Čistá výstavní plocha: 1481 m 2 / Celková výstavní plocha: 2962 m 2 / Počet návštěvníků:

9 Třetí ročník veletrhu přinesl průlom v řadě již uplynulých ročníků. Díky novým prostorám výstavní haly 4 a za spoluúčasti nových klíčových partnerů akce z oboru gastronomie se posunul veletrh FOR GAS- TRO&HOTEL opět kus dopředu. Počet vystavovatelů se téměř zdvojnásobil zdvojnásobil, přičemž si zachoval si zachoval svou oborovou čistotu a profesionalitu. Veletrh nabídnul profesionálům z odvětví gastronomie a hotelnictví řadu nových podnětů i inspirací pro další podnikání a příležitosti k navázání nových obchodních kontaktů. Veletrh FOR GASTRO&HOTEL 2013 podpořila aktivně Asociace kuchařů a cukrářů ČR s bohatým doprovodným programem. Gurmáni si přišli na své především s nabídkou soutěžních menu od Národního Juniorského týmu kuchařů AKC ČR. Z letošní ankety od vystavovatelů jsme obdrželi kladné hodnocení akce a příslib znovu účasti i v příštím roce. Návštěvníci byli spokojení s doprovodným programem. Veletrh přivítal i desítku profesionálů italských kuchařů a pizzařů, které představila Národní italská škola SNIP a předvedla s nimi to nejlepší z italské kuchyně. Uspořádala soutěž profesionálů MARGHERITA CUP 2013.

10 Pečená vepřová panenka s krustou z choriza, batové purée, grilovaná zelenina s čočkou, mini karbanátek s bramborovou cmundou. PŘEDKRM Marinované krevety s mango okurkovým salátkem, doplněné květákovou rolkou s humřím masem na créme fraiche s červenou řepou a dresinkem z kešu oříšků. HLAVNÍ CHOD Pečený váleček z telecího masa v bylinkové krustě doplněný pozvolna dušeným bůčkem cideru, podávané s kaštanovým puré, plněným bramborem a omáčkou z červeného vína. DEZERT Minizávin s mandlemi, chalvou a sušeným ovocem se zmrzlinou z melounu cantaloupe podávané se šlehanou vanilkovou omáčkou s příchutí rumu a lékořice

11 doprovodný program Juniorský národní tým AKC ČR a Národní tým AKC ČR předvedli kuchařské show a kulinářské meny, s nimiž reprezentují ČR na Mezinárodní soutěži 6. Salonu Culinaire Mondial 2013 v Basileji a na Mezinárodní soutěži IYCC v Soulu v Jižní Korei (detailní menu vlevo). SNIP Italská národní škola pro pizzaře uspořádala v rámci své expozice první mezinárodní soutěž v pizze, která nespočívala v chuti a designu, ale v rychlosti a v přesnost pizzaře. Soutěž se skládala ze dvou nezávislých disciplín. Margherita Cup a PIZZA BALL. degustace vín od vinařství SKOPALÍK Degustace moravských i světových vín a destilátů. Cukrárna Buchalovi modelování z marcipánu Firma DOPRES degustace husích a kachních jatýrek od šéfkuchaře Jiřího Krále názorné ukázky Proč je dobré investovat do kvalitního inventáře. MIKO KÁVA představení Fairtrade kávy PURO. Odborné přednášky a semináře pro profesionály z gastronomie a hotelnictví.

12 mediální kampaň Outdoor: Billboardy a bigboardy v Praze a na hlavních silničních tazích Velkoplošná reklama - polepy tramvají PRAHA Velkoplošná LED obrazovka - Nuselský most Praha Rámečky B1 u eskalátorů v metru Autobusové zastávky Praha

13 mediální kampaň Rádia: Evropa 2, Rádio Impuls, Frekvence 1, Rádio Bonton, Rock Zone 105,9, Dance Rádio, Country rádio, Kiss komerční příloha čtvrtek 26. září 2013 DOMOV 06 Events: vernisáž, doprovodné programy, odborné konference a semináře Oborové časopisy: Rezidence, Villa, Top class, Design&Home, Topi Profesional, Culinary, Tina bydlení, Moderní byt, Můj dům, Bydlení, Stavby, Reality, Profi fl orista, Revue 50 plus, Art&Antiques, Annonce, AHR forum, Ruske Zlate Stranky, Golf, Project&Property, Gastro & Hotel profi revue, ANTISA-Vše pro dům, byt,, Kde chci bydlet, Fany info, Ona ví, GASTRO, GMF AQUAPARK PRAGUE, Grand bydlení, Grand Reality, Grand Krásná a zdravá, Recepty prima nápadů, NOVÉ BYTY A DOMY, Eko byty a domy + Stavba, Life&Style, Adresář potravinářství a gastronomie, Real City, MUZEUM GASTRONOMIE, Nové bydlení, Byty, domy, zahrady, Panel Plus, Pekař a cukrář, Praktik, Maxifashion, Fajn život, Chuť a styl, Terra, Uniform, Úklid a čištění, Dáma, Svět HORECA, Svět gastronomie Premiéry nových značek Praha se opět stane hlavním městem nábytku, a unikátních produktů interiéru, dekorací a designu. Čtvrtý ročník stále Téměř 500 vystavovatelů představí své novinky oblíbenějšího veletrhu FOR INTERIOR bude z oblasti bydlení, bytových doplňků, dekorací, probíhat v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech dárků a gastronomie. Výrobci a obchodníci Vám od čtvrtka 26. do neděle 29. září a tradičně nabídnou veletržní slevy budou k vidění nejzásadnější trendy v oblasti i výrobky na míru do vašeho interiéru. Inspirovat vás budou např. bydlení. Souběžně se uskuteční veletrhy FOR DECOR & PRESENT a FOR GASTRO & HOTEL. prezentace nejnovějších evropských trendů v sezení, obývací prostor Deníky, týdeníky, měsíčníky: MF Dnes, Lidové noviny, Ona dnes, Metro, Týden, Instinkt, Blesk, Aha!, Osmička, Devítka, Naše Praha 9, Listy Prahy 1, Letňanské listy, Pražský Telegraf, Pražský Expres Direct mail: Obesílka databáze oborových odborníků s čestnými vstupenkami Pozvání kompletní databáze klientů ABF a. s. si můžete zpříjemnit dchne každého náročného diváka výběrem nejmodernějších skřínkových sestav a konferenčních stolků, Přineste si plánky s dětmi si vyzkoušíte pracovní stolky i sportovní Architekti z Czech Deco a fotografie svých interiérů a zábavní sestavy určené do každé domácnosti. vrhem Vašeho interiéru. Teamu vám poradí s ná- Uvidíte mnohé novinky. Seznámí vás také s týmem dvaceti nejvýznam- V expozici společnosti JASYKO s.r.o. si nenechte ujít premiéru nového ných oblastech vybavení nějších dodavatelů v růz- d l 90 3D LCD TV int riérů t š h l č Direct post: Pozvání architektů, dekoratérských studií, maloobchodní sítě a reklamních společností Internet:

14 seznam vystavovatelů FOR INTERIOR A&H Invest Czech A-WebSys A.M. Verto Group AAA BYTY.CZ ABF - Young Architect Award 2013 ABSOLUTE AUDIO Agentura Mediato Albert PONSEL ALERTE Allegro Group CZ AMADEO HOLDING AmiNet ANCOR CZ ANNONCE Apperta - Moroszczuk AQUA Rain ARCH & Interier ART DESIGN CARPETS & PATCHWORKS ÁSANA, KM-SYSTÉM Asociace českých nábytkářů ASON interier BAUER MEDIA Belterra - židle, stoly Bezvaspaní.cz Bláha&Hudek BOHEMIA-PARKET BÖHM BOKNÄS / EXPATRIA BOSPOL Brouk centrum Business Media CZ By Dara Rolins Bydlení.cz Bytcentrum Byznys katalog Ruske Zlate Stranky v Cechach a Noviny Pražský Express Carelli nábytek - Sdružení M. Žemlička Cat Cut Praha CCB Centers Publishing Centrum zdravého spánku CLIPET Czech Deco Team Časopisy pro volný čas D.P.V. DADKA VRACOV Dallmayr Vending & Offi ce DELSO INTERIÉRY Design&Home, vydavatelství VALMEDIA Digestoře SIRIUS DOMESTAV Dřevojas Dřevotvar e-domicil CZ ECO-DESIGN ELKO Lighting ESPRIT BOHEMIA EUROtest Fabryka Materacy JANPOL FaKOPA FAVOUR Fine Tech FINESA nábytek FORD MOTOR COMPANY GATO GAZEL GEO CENTRUM GMF AQUAPARK PRAGUE GUTMANN kuchyňské spotřebiče H&M - zimní zahrady H-INTERIÉR Roman Hloška HAIDY HETH HL Design HORNSCHUCH CS HyperMedia Chairline export I.T. Group - Salon Cardinal in - ELIS CZ INDOOR Ing. Karel Kužela Ing. Milan Burget - dovoz a prodej Ing. Radovan Pešl INT INTERIÉRY VALÁŠEK IRE Iva Design J. W. výroba nábytku Jan Vlach Jana Pěkná JASYKO JECH CZ JELÍNEK - výroba nábytku JN Interier Česká republika Josef Čurda JPM GLOBAL INTERIO DESIGN JUSTINUS JV POHODA KANTÁTA Kaplan nábytek KING KOIL KLVAŇA - NÁBYTEK KMD PLUS KOMENDA CREATIVES KONSAVER KRBY PARMA KUCHYNĚ DIZ Life Balance LIGHT Home Lipava Living plus LK studio - Luděk Kolařík Lukor MADERO MAFRA Magnifl ex MACHALA GROUP SE Martin Čuda Martin Novák - NOMA Max-Pelle BT MEUBLE Mili design MIRLAND Mladá fronta MOBILE POINT CORPORATION MULTIMEDIA SOLUTION Nábytek Amadeus - Lusien Nábytek Brno NÁBYTEK POHODA NADOP - VÝROBA NÁBYTKU Najman Libor truhlářství NEJČI nábytek Net Press Media NEXUS GROUP NIZZA No. 1 Family NUDE Juice and Smoothie co. OCELOT International P+R, JAWA nábytek PANEL PLUS PRESS Pavel Hlobil TRUHLÁŘSTVÍ Pavel Kružík PB Interier PETER ŠÍPOŠ MILÉNIUM PF NÁBYTEK PHASE SLOVAKIA Postele STACH Postelia Pr - Aspekt International PRAKTIC Prim Príma receptář PROWORK PRÜM designové dveře Purtex RESIZE RESPEKTUS Retail Info RF HOBBY Rosendahl ROTT SAMEZALUZIE.CZ Sanoma Media CZ Sanoma Media Praha SASA interiér SEDEA SIKO KOUPELNY Siko kuchyně SOLODOOR SOMME SPA Studio spoint distribution SPYRON STARON - CZ Stavby a lešení CZ STUDIO MT-DESIGN Styltex SULTÁN SUNCOM CZ Svépomocí.cz - Pavel Tesárek Svítidla Králův Dvůr SWN Moravia Šimbera Štěpán Kos - TOPP TERRAPOLIS TOYPEX Trevira TRIANT

15 seznam vystavovatelů Tribyt Tuli.cz U.S. Rest and Shop LLC Uniform Praha UNIS-N Úsporné bydlení vaidadesign - interiérové studio VEDUCO Vespera Vilém Duchoň - výroba čalouněného nábytku VIOLA EU VOŠUP ŠUPS VV SKLO VYMONA Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola publicistiky WATCH STAR MEDIA XBizon z-ráj Zdislav Krajewski Scarlett FOR DECOR & PRESENT 3D Dekorace A&H Invest Czech A.R.T. Media ABF ABIX Europe Absolínová Františka ADIN INTERIER - KRATOCHVÍLOVÁ D. AgroSeznam Aleš Kuchař - DARRÉ NÁCHOD ALTERA MEDIA, magazín Revue50plus ALUSI Europa AMBIT MEDIA AQUASAR - Ondřej Sarvaš Arpex ArtSen Galerie AZ Products BAKLY BDK Glass beauty LILLE Big Bang Media Big Smile Biokamin EU BKS DECOR Bohemia patchwork klub BONA CR Borse design Bradáč Pavel BRAND CONCEPT Cannabis Pharma derm CEDR group Confort Pohořal Libor COSMETICA BOHEMICA CRYSTAL B ČIPERKA D.R.E.G.S. Dallmayr Vending & Offi ce Dana Fulínová - ANTISA DANA STEINMETZOVÁ BIJOU D Daniel Teplý Darilis Business David Mokrý - SVĚT DVD Decorations DIPRO EL TRADE CZ Elinai - Helena Komárková ETEX Hořice EUROMEDIA GROUP FABOS FF Investments FINISH Firestyle Fleur imitée FLORAVIL FLOWER A & F FONTANA WATERCOOLERS GATEX - Alena DOLEŽALOVÁ GD design Glasstech GRAND PRINC MEDIA GravoTech H&D H-commodity H.S.H Sport Hana Šlocarová Helena Silberová Chaudry&Goraya IN-spirace INDUSTRIALITY - Lukáš Rais INFRAME - Gisela Micková Ing. Martina Černá - malované hedvábí Ing. Petr Jandík Interdesign INTERIÉR DE L ART IPSAL ČR irobot Ivana Jandová - Vánoční ozdoby Ivana Luxemburková - Kapradina Ivona Matýsová Jan Hybler Janna Palle - esoterické a dekorativní svíčky Jannai Jaroslav Dobeš JBX Promotion JEES Jindra Holovská Jiří Novák Jitka SVOBODOVÁ K-Square Karel Kramer - ICECUBEBAR.CZ KENO elektro&design KERAMIKA DUB Keramika K+M Strunovi Klub panenky ČR Krásné věci - V. Rottová Kristen KUNDRÁT JAROSLAV - řezbářský atelier MILIJARDA Kupelna La Moda La-Vin Lampyris Látky Červený LUIS Decoration MANFRED LINDNER Manufaktura Vála MarLen Martin Patřičný MEDIABOX Mgr. Martin Harasim MIDAR cz Michaela Zvarová Mikolášek Pavel Miloslav Jahoda Minas Gerais Czech Republic Mixtee velkoobchod MK - mont illuminations MM Media My Gastro Nestlé Česko - brand Nescafé Dolce Gusto New Rainbow Gems NIVASAŽA TRADE OBHAJOBA PASTELKY Ondřej Homolka Orifl ame - Ing. Milena Votavová Pasoon gems PATCH - DESIGN, Simona Šujanská Pavel Ciml - CIMEX Pavel Horáček Postaráme se Prague Patchwork Meeting Pražská vydavatelská společnost PROBAEQ Profi media.cz Proum R.G.I. PLUS RAMZED REMATIS Říha Vladimír - EVK SAI CZECH COTTON Sajavati SANNY TEA Sanybet SELENE SCHELLEX Schweizer International Simmy SKLO PETR SMALT SPOOON & CO. Stanislav Vácha StarDeco Šiba Plus Škorpilová Hana Tapetujte Tilesnmats TR FASHION UNIDAX UNIPRO-CZECH VAVEX 1990 VOPE design VORWERK CS VVG Studio WM Profi WS Handicap Xeolen ZDEKOR - Ing. Zdeňka Chmelařová Zelený strom - Stanislav Volek Zuzana Schubertová - Epes Rádes FOR GASTRO & HOTEL 1. Press Real Group AHABA Haushalt Almeco AQUA-SUN Asociace hotelů a restaurací České republiky ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČR ASP CZECH BALMETO CZ BcB BCC-CZECH BUDŽAK - STOBIWINERY Buchal František, Dekorační ozdoby z cukru CAFÉ SELENA CANDOLA - vášeň pro stolování Care Trade Cortina Park - Gastro & Hotel profi revue CZECH CARVING STUDIO Česká barmanská asociace Diversey Česká republika Domanský Fany Info REVUE - FANY Gastroservis Fraikin Česká republika Frigotherm FURNITURE GAPA MB Gastro-obaly GASTROART CZ Gastropress GEO CENTRUM Gessler GLOBAL CARE GO IN AUSTRIA GOLEM Slaný HAIER - výhradní zastoupení pro ČR - FAST ČR Hanna Maria Tomášková HOTEL TIME HYGOTREND ILLE Papír Service IMESO Ing. Martin Petrů - OFFIM INTERIÉRY INPHA IMPORT - velkoobchod hotelovým nábytkem InterGast ISMC Bohemia KAMENNÝ-KOBEREC.eu Kamnářství - Rynda Karavan Centrum HYKRO KDS Sedlčany, nožířské výrobní družstvo Koberce K+K LÁZNĚ JUPITER LUPUS Producent Mebli Krystyna Hyla M-ex Production MAKRO Cash & Carry ČR MEDIA/ST MEDIATEL Miko Káva FAIR TRADE MP TOBACCO MUZEUM GASTRONOMIE Nabytek-24.cz NAMA NIKAL Objekta ORS Pardubický perník JaJa Pardubice Pekař a cukrář PEKASS Pivovar Holba POS Experts Prem!um Gastro by potten & pannen Profi cook QUALITOP Reklamní agentura SHOT, s.r.o. Renata Kalábová - výroba nábytku RETIGO Robers - ručně kovaná svítidla RUDAN Import/Export Sara Lee Czech Republic SCA Hygiene Products - TORK SHP BOHEMIA SITRABO SKALNÍ VODA FROMIN s.r.o. v likvidaci SNIP SCUOLA NAZIONALE ITALIANA PIZZAIOLI Sola Switzerland EU STEVEN INVEST Střední odborné učiliště gastronomie Sunny Spa Světová Vína T&M CREATIVE TeS, Chotěboř Testo TPC TUSO UCS-CZ UNIPRO-CZECH UNITED SERVICES UNOX DISTRIBUTION V.N.D. VECTOR INTERNATIONAL VINICOLA VVG Studio Vydavatelství MAC Winterhalter Gastronom WM Profi WPremium event Yokla ZEPTER INTERNATIONAL ZMRZLINÁRNA H.V. Schwarzkopf

16 Ředitelka obchodního týmu Ing. arch. Maria Wohlrabová tel.: mobil: fax: Manažerka veletrhu FOR INTERIOR FOR FURNITURE Ing. Daniela Boučková tel.: mobil: fax: Manažerka veletrhu FOR DECOR&PRESENT FOR HABITAT Soňa Scheeová tel.: mobil: fax: Manažerka veletrhu FOR GASTRO & HOTEL FOR OFFICE a zahraniční vztahy Milena Fernandez tel.: mobil: fax: fernandez@abf.cz Produkce Bc. Alexandra Wohlrábová tel.: mobil: alexandra. wohlrabova@abf.cz ZVEME VÁS NA NA JARNÍ VELETRHY FOR HABITAT 21. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR FURNITURE 4. mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu FOR OFFICE 4. mezinárodní veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor FOR GARDEN 8. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, techniky a veřejné zeleně A NA SOUBOR PODZIMNÍCH VELETRHŮ FOR INTERIOR FOR DECOR & PRESENT FOR GASTRO & HOTEL veletrh nábytku, interiérů a designu 5. veletrh dekorací, bytových doplňků a dárků 4. veletrh gastronomického zařízení, vybavení restaurací a hotelů ABF, a. s. veletržní správa Mimoňská Praha 9 Prosek

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-gastro.cz 25. 28. 9. 2014 Profesní sdružení - Sanitace VELETRH FOR GASTRO & HOTEL Návštěvníků přišlo více než

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. 3. veletrh nábytku, interiérů a designu. 3. veletrh dekorací, skla, stolování, bytových doplňků a textilu

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. 3. veletrh nábytku, interiérů a designu. 3. veletrh dekorací, skla, stolování, bytových doplňků a textilu 3. veletrh nábytku, interiérů a designu 3. veletrh dekorací, skla, stolování, bytových doplňků a textilu 3. veletrh dárkového a reklamního zboží 2. veletrh GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ

Více

MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ. www.for-gastro.

MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ. www.for-gastro. MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-gastro.cz 1. 4. 10. 2015 VELETRH FOR GASTRO & HOTEL Veletrh FOR

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.pvaexpo.cz 25. 28. 9. 2014 SOUBOR

Více

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013 Letošní 19. ročník specializované výstavy nových projektů Bydlení 2013 proběhl ve dnech 21.-24. března 2013 v PVA Letňany a je již minulostí. Tento rok představil veletrh několik zásadních novinek, z nichž

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

Newsletter Září Září s patchworkem.. Ještě více patchworku... Obsah

Newsletter Září Září s patchworkem.. Ještě více patchworku... Obsah Prague Patchwork Meeting Newsletter Newsletter Září 2014 Obsah 2 Uvod 3 4 4 5 FOR DECOR2014 Projekt Sněhová vločka Patchworkové časopisy Quiltovací vzor + Ještě více patchworku... www.sicistroj.cz www.sicistroje-shop.cz

Více

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO FOR HABITAT Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní

Více

Přehlídka krajových specialit a kuchyně

Přehlídka krajových specialit a kuchyně Přehlídka krajových specialit a kuchyně Základní informace Termín konání: 16. 19. září 2010 Místo: Praha, Kampa Místo na trhu: Tento nový projekt pokrývá a propojuje oblasti, kterým specializovaná akce

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR Veletrh ve všeobecné informační zkratce

Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR Veletrh ve všeobecné informační zkratce Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR 2014 16-19.1.2014 Veletrh ve všeobecné informační zkratce Tandem veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR byl oficiálně zahájen v pavilonu P přestřižením pásky, kterého

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

FOR GASTRO & HOTEL 2017

FOR GASTRO & HOTEL 2017 ODBORNÝ KONGRES LOGO VELETRHU PODTITULEK FOR GASTRO & HOTEL 2017 5.-6. ŘÍJNA 2017 Informace o kongresu 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Největší

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ.

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 18. 10. 2016 - Radotínská 69/34, Praha PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti pořádání eventů Oborové B2B setkání event manažerů,

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Doprovodný program Doprovodné akce 22. - 25.3. 202 DOPROVODNÝ PROGRAM Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Nábytek roku 202 - přehlídka finalistů soutěže pořádané AČN Vstupní

Více

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: ,

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: , 16. ročník specializované výstavy nových PROJEKTŮ bydlení ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2010 Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, 130 00 Praha 3 Tel.: +420 2 67 31 55 85-88, Fax: +420 2 67 31 55 89,

Více

/5/ KVĚTEN 2016 SVĚTOVÉ TRENDY Z MILÁNA

/5/ KVĚTEN 2016 SVĚTOVÉ TRENDY Z MILÁNA /5/ KVĚTEN 2016 SVĚTOVÉ TRENDY Z MILÁNA Pod záštitou AČN připravil dne 27.4. Institut bytového designu kurz Světové trendy z Milána. Čtyřhodinový seminář přehlednou formou shrnul trendy a vybral novinky

Více

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ 28. MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ DESIGN GALLERY PREZENTACE MLADÝCH DESIGNÉRŮ www.hodinyaklenoty.cz ORGANIZÁTOR

Více

Závěrečná zpráva Food Festival Karlovy Vary spolupráce s CzechTourism

Závěrečná zpráva Food Festival Karlovy Vary spolupráce s CzechTourism Závěrečná zpráva Food Festival Karlovy Vary spolupráce s CzechTourism FOOD FESTIVAL KARLOVY VARY 2014 Tisková zpráva, 5. 5. 2014 Food Festival Karlovy Vary odstartoval sezónu gastronomických festivalů

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

Dvouměsíčník o novinkách spolupracujících fi rem Czech Decoteamu v oblasti realizace interiérů.

Dvouměsíčník o novinkách spolupracujících fi rem Czech Decoteamu v oblasti realizace interiérů. No. 04/2010 Červen 10 - Červenec 10 Dvouměsíčník o novinkách spolupracujících fi rem Czech Decoteamu v oblasti realizace interiérů. KOLOVRAT, ČM Obsah: Dointerieru.cz V současné době přidáváme stále nové

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

místo kde budete vidět

místo kde budete vidět místo kde budete vidět veletrhy nejmodernější a největší multifunkční veletržní areál v Praze celková plocha výstaviště 105 000 m² 7 moderních ocelových hal o celkové ploše 35 000 m² možnost náročného

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 27. 4. 2016 Hotel International Prague Koulova 15, Praha 6, www.internationalprague.cz PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Newsletter Září Zajímavé odkazy... Obsah

Newsletter Září Zajímavé odkazy... Obsah Prague Patchwork Meeting Newsletter Newsletter Září 2015 Obsah 2 3 4 5 Úvod AQH FOR DECOR Annette Bamberger + Zajímavé odkazy... www.sici-stroje-overlocky.cz www.sicistroje-shop.cz www.vierma.cz www.coatscrafts.cz

Více

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, veletrh FOR HABITAT má za sebou již 17. ročník

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

ZPRÁVA ZE SPOLEČNÉ ÚČASTI NA ZAHRANIČNÍM VELETRHU LUXEHOME V ŠANGHAJI, ČÍNA, 5. 7. ČERVNA, 2014

ZPRÁVA ZE SPOLEČNÉ ÚČASTI NA ZAHRANIČNÍM VELETRHU LUXEHOME V ŠANGHAJI, ČÍNA, 5. 7. ČERVNA, 2014 ZHODNOCENÍ VELETRHU Název: LuxeHome Shanghai 2014 Termín: 5. 7. června 2014 Místo: Shanghai New International Expo Center, Šanghaj, Čína Tento veletrh patří k významným akcím zaměřeným na importované high-end

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany Organizátor: ABF, a.s. Soubor veletrhů: Počet

Více

Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %)

Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %) Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %) MF DNES deník 1 713 805 1 521 610 112,6 9 872,9 8 601,3 114,8 35 795 35 135 101,9 BLESK deník 839 438 693 272 121,1 1 385,6 1 402,9

Více

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY BEST OF EVENTS INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR BUSINESS COMMUNICATIONS LIVE MARKETING EVENT SERVICES

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král Media informace 2016 magazín profesionální gastronomie gastro & report oficiální Časopis minutka asociace KUCHaŘŮ a CUKráŘŮ Čr Trendy na talíři gastro Hradec Vitana Cup 2015 Květiny v restauraci 1/2015

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice. www.tendence.eu www.bonexpo.cz. nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice. www.tendence.eu www.bonexpo.cz. nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně spotřebiče - podlahy - dekorace - textil 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice www.tendence.eu www.bonexpo.cz 16. mezinárodní veletrh interiéru

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice

Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice www.seniorpraha.cz 2 Ve dnech 8. až 10. září 2011 proběhl na Výstavišti v Praze Holešovicích první ročník odborného veletrhu zaměřeného

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 /11/ PROSINEC 2015 DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 Od 1.10. sekretariát AČN přijímá přihlášky k ocenění NÁBYTEK ROKU 2016. Ty je možné dle propozic zasílat na adresu Asociace

Více

FOR FURNITURE A FOR OFFICE SPOLUORGANIZOVANÉ AČN JSOU ZA NÁMI

FOR FURNITURE A FOR OFFICE SPOLUORGANIZOVANÉ AČN JSOU ZA NÁMI /4/ duben 2014 17. DUBNA SE KONÁ VALNÁ HROMADA AČN Kromě jiného, bude na valné hromadě podána zpráva o hospodaření AČN v roce 2013 a zpráva revizní komise. Dále, výroční zpráva, vyhodnocení letošního ročníku

Více

od pátku 5. února do úterý 9. února 2016 Paříž severní výstaviště Villepinte www.europain.com

od pátku 5. února do úterý 9. února 2016 Paříž severní výstaviště Villepinte www.europain.com ČERVENEC 2015 TO NEJLEPŠÍ Z FRANCOUZSKÉHO I ZAHRANIČNÍHO pekařství-cukrářství na veletrhu Europain & Intersuc 2016 od pátku 5. února do úterý 9. února 2016 Paříž severní výstaviště Villepinte www.europain.com

Více

20. 21. 10. 2015 PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ OBSAH: UZÁVĚRKA:

20. 21. 10. 2015 PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ OBSAH: UZÁVĚRKA: OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBSAH: 1 Důležitá upozornění, Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2 Objednávka reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Více

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Obchodní nabídka pro partnery projektu Přednáškový sál v pavilonu G2

Více

MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO

MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO 2016 1.4. - 30.9. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.4.2016-30.9.2016 bylo dotazováno celkem 12 622 náhodně vybraných respondentů

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Pečlivě připravovaná událost jarní výstavnické sezóny je za námi. Jarní veletrhy bydlení ve složení FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR OFFICE, FOR GARDEN a BYDLENÍ,

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO

MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO 2016 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2016-17.12.2016 bylo dotazováno celkem 25 232 náhodně vybraných

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s.

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 21. 24. 3. 2013

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 21. 24. 3. 2013 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 21. 24. 3. 2013 ÚVODNÍ SLOVO Termín konání: 21. 24. března 2013 místo konání: PVA EXPO PRAHA Organizátor: ABF, a.s. Počet vystavovatelů: 592 Návštěvnost: 36 296 Čistá výstavní

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

HEVOS INTERIER s.r.o. ZÍSKALI ZNAČKU ČESKÁ KVALITA - NÁBYTEK

HEVOS INTERIER s.r.o. ZÍSKALI ZNAČKU ČESKÁ KVALITA - NÁBYTEK /1/ leden 2014 SLEVA NA VÝROBU REKLAMNÍCH MATERIÁLŮ PRO ČLENY AČN Před koncem loňského roku byla podepsána smlouva mezi AČN a společností Q studio s.r.o. z Uherského Brodu. Q studio je komunikační agentura

Více

TEL AVIV, IZRAEL VYBAVENÍ, PRODUKTY, SLUŽBY A TECHNOLOGIE PRO OBLAST HOREKA - POHOSTINSTVÍ, MALOOBCHOD, INSTITUCIONÁLNÍ A PROFESIONÁLNÍ SEKTORY

TEL AVIV, IZRAEL VYBAVENÍ, PRODUKTY, SLUŽBY A TECHNOLOGIE PRO OBLAST HOREKA - POHOSTINSTVÍ, MALOOBCHOD, INSTITUCIONÁLNÍ A PROFESIONÁLNÍ SEKTORY POHOSTINSTVÍ, MALOOBCHOD, INSTITUCIONÁLNÍ A PROFESIONÁLNÍ SEKTORY Komplex mezinárodních veletrhů HOTEX - KITEX (souběžně probíhá ISRAFOOD) je hlavní izraelskou platformou pro profesionální a obchodní setkání

Více

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 225 291 141 e-mail: awohlrabova@abf.cz www.forinterior.cz

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 14. říjen 2015 na 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ 14. říjen 2015 na TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 14. 10. 2015 13 18 hodin na Jubilejní dvacáté pokračování akce Trend Event bude tentokrát hostit

Více

Gastronomické iniciativy Ochutnejte Jeseníky a Ochutnejte Hanou. Fórum cestovního ruchu 2014 30. října 2014, Olomouc

Gastronomické iniciativy Ochutnejte Jeseníky a Ochutnejte Hanou. Fórum cestovního ruchu 2014 30. října 2014, Olomouc Gastronomické iniciativy Ochutnejte Jeseníky a Ochutnejte Hanou Fórum cestovního ruchu 2014 30. října 2014, Olomouc Základní charakteristika gastronomie, gastro turistika, vaření a zdravá výživa patří

Více

NOVINKY Brand, Sponzoring & Eventy

NOVINKY Brand, Sponzoring & Eventy str_1 Plán akcí ke stažení ZDE NOVINKY Brand, Sponzoring & Eventy BRAND Úvodní strana / Brand str_2 BRAND Telefónica reklamní předměty Rádi bychom Vám připomněli novou nabídku reklamních předmětů s logem

Více

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU 2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních sil TERMÍN KONÁNÍ 7. 9. října 2008 Společně s projekty

Více

HALA 7 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 2 D 800 m 2 HALA 5 HALA m 2 HALA m 2

HALA 7 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 2 D 800 m 2 HALA 5 HALA m 2 HALA m 2 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 7 4 600 m 2 Vstupní hala I 2 700 m 2 informace registrace press centrum business centrum VIP konferenční sály první pomoc restaurace kavárna

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ? Největší oborová akce svého druhu v severovýchodní Číně. Veletrh je doporučen vystavovatelům nejen z řad vinařů, ale i producentům ostatních alko nápojů a výrobcům a obchodníkům s nápojovým a dekoračním

Více

INDEX DWTC DUBAI, SAE interiérový/exteriérový design - vybavení

INDEX DWTC DUBAI, SAE interiérový/exteriérový design - vybavení INDEX 2017 22. 25. 5. 2017 https://www.indexexhibition.com/ Veletrh INDEX se vrací v roce 2017 po dvacáté sedmé. Tento největší designový veletrh v zemích GCC se koná každoročně v květnu a je určen jak

Více

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 9. 12. 4. 2015 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, FOR KIDS Termín konání: 9. 12. dubna 2015 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Obsah: přehled realizovaných aktivit v R1/P1 dle činností ve schváleném projektu přehled realizovaných aktivit v R1/P2 dle činností ve schváleném projektu

Více

podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 2. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ  2. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ podzim 2. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fordecor.cz 8. 10. 9. 2016 VELETRH FOR DECOR & HOME PODZIM 2016 2. kontraktační veletrh

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Norimberk, Německo září galabau-messe.com

Norimberk, Německo září galabau-messe.com Norimberk, Německo 14. 17. září 2016 galabau-messe.com VŠE NA ZELENO Větší. Hezčí. Zelenější. GaLaBau roste a daří se mu. Přibližně 1400 vystavovatelů z celého světa a další hala navíc jsou důkazem toho,

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

REPORT FINAL. 3 rd Trade Fair of Furniture, Interior and Design. 3 rd Trade Fair of Decorations, Glass, Dining, Home Accessories and Textile

REPORT FINAL. 3 rd Trade Fair of Furniture, Interior and Design. 3 rd Trade Fair of Decorations, Glass, Dining, Home Accessories and Textile 3 rd Trade Fair of Furniture, Interior and Design 3 rd Trade Fair of Decorations, Glass, Dining, Home Accessories and Textile 3 rd Trade Fair of GiFT and Advertising Goods 2 nd Trade Fair of Gastronomic

Více

vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu OC Plzeň Plaza.

vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu OC Plzeň Plaza. Jménem pořadatelských agentur Pigs Production s r.o. a Motor AG s.r.o. vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu

Více

/8/ ŘÍJEN 2015 10.9. SCHŮZE PŘEDSTAVENSTVA AČN. 10.9. se konalo zasedání představenstva AČN. Kromě jiného, byla diskutována tato témata:

/8/ ŘÍJEN 2015 10.9. SCHŮZE PŘEDSTAVENSTVA AČN. 10.9. se konalo zasedání představenstva AČN. Kromě jiného, byla diskutována tato témata: /8/ ŘÍJEN 2015 10.9. SCHŮZE PŘEDSTAVENSTVA AČN 10.9. se konalo zasedání představenstva AČN. Kromě jiného, byla diskutována tato témata: Představenstvo schválilo kooptaci Ing. Hany Bláhové, jednatelky společnosti

Více