ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY"

Transkript

1 IFS Applications pro CRM ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY

2 DnA našeho ŘEŠEnÍ Když jsme před více než 25 lety chtěli poprvé vytvořit IFS Aplikace, bylo naším cílem připravit nejdostupnější a nejužitečnější podnikový software na trhu. Abychom tuto ambici naplnili, stala se prioritou veškeré naší práce jednoduchost. A tím se stále řídíme. Rozhodli jsme se vytvářet jeden produkt, který lze snadno konfigurovat tak, aby odpovídal specifickým požadavkům široké škály průmyslových odvětví. A tím se stále řídíme. Rozhodli jsme se vybudovat IFS Aplikace na standardních normách, tak aby naši zákazníci nebyli omezeni konkrétní technologií A tím se stále řídíme. Rozhodli jsme se navrhnout IFS Aplikace jako strukturu na bázi komponent, kterou bude možné snadno rozšiřovat a aktualizovat. A tím se stále řídíme. Rozhodli jsme se, že všechny komponenty softwaru musí být navzájem zcela kompatibilní a přesto schopné nezávislého fungování. A tím se stále řídíme. Rozhodli jsme se vytvářet produkt, který si dokáže poradit se změnami i s dlouhodobým vývojem. A tím se stále řídíme. Rozhodli jsme se, že uděláme uživatelsky nejpříjemnější podnikový software na trhu I tím se stále řídíme.

3 ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY 3 VYTVOŘTE JEDNOTNOU FIREMNÍ DATABÁZI S INFORMACEMI O ZÁKAZNÍCÍCH Dostanou se vaši zaměstnanci vždy včas k potřebným informacím? Mohou kdykoli bez potíží odpovědět na dotazy a požadavky vašich zákazníků? Jsou informace přístupné napříč odděleními? Pokud vaše odpověď na tyto otázky zní ne, tak je možná správný čas začít přemýšlet o systému pro řízení vztahů se zákazníky (CRM), který propojí obchodní procesy vašeho podniku, a vytvoří tak jeden transparentní styčný bod s informacemi o vašich zákaznících. ODSTRAŇTE BARIÉRY TRADIČNÍCH CRM ŘEŠENÍ Tradiční CRM řešení rozdělují front- a back-office procesy vašeho podniku na samostatné oblasti, přičemž každý z nich má vlastní pohled na zákazníky. Pro úspěšné získání a udržení zákazníků, další rozvíjení vztahů, i ukončení spolupráce s neziskovými zákazníky, je nezbytné, aby přístup k informacím o nich byl dostatečně transparentní. VYTVOŘTE JEDNOTNOU FIREMNÍ DATABÁZI S INFORMACEMI O ZÁKAZNÍCÍCH S řešením IFS Řízení vztahů se zákazníky (IFS CRM) vytváříte jednotnou firemní databázi s kompletním přehledem informací. Díky ní můžete propojit všechny back-office a front-office procesy, a vytvářet tak jednotnou organizaci, která má v centru zájmu své zákazníky. ZAMĚŘTE SVOU ORGANIZACI NA ZÁKAZNÍKY Díky tomu, že podnikové procesy a systémy zaměříte na zákazníky, dosáhnete toho, že i v rozsáhlé organizaci dokáže každý snadno předvídat jejich potřeby. Zaměstnanci v příslušných pozicích mohou navíc dostávat pouze takové informace, které jsou věcně správné a které ke své práci opravdu potřebují, čímž se zamezí zbytečnému zahlcování daty. SJEDNOŤTE ŘÍZENÍ SVÉHO PODNIKU Prodejci samostatných CRM aplikací vám řeknou, jak snadno se jejich CRM řešení integruje s ostatními back office systémy, jako jsou například finanční či výrobní aplikace. Ale proč utrácet za integraci CRM řešení, když IFS Řízení vztahů se zákazníky je již přímou součástí IFS Aplikací? UDRŽTE SI ZÁKAZNÍKY A ZVYŠTE TRŽBY Získat nového zákazníka stojí v dnešním světě desetkrát víc než si ho udržet. Jak je na tom vaše společnost? Opravdu tvoří jeden celek, v jehož ohnisku jsou zákazníci?

4 4 ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY PŘIZPŮSOBTE CRM ŘEŠENÍ SVÉMU PODNIKU Implementujte CRM řešení, které se přizpůsobí specifickému zaměření vaší organizace i průmyslovému odvětví, ve kterém podnikáte. Součástí IFS Řízení vztahů se zákazníky je výkonný správce procesů s předdefinovanými šablonami procesů průmyslového CRM, které pomáhají snížit náklady a zlepšit návratnost investice. To umožňuje rychlý a nákladově efektivní způsob implementace a naplnění potřeb vaší společnosti. ZÁKLADY NEJLEPŠÍCH CRM PROCESŮ Správce CRM procesů umožňuje pomocí předdefinovaných procesních šablon specifických pro konkrétní průmyslová odvětví přetvářet CRM tak, aby vyhovovalo jedinečným podmínkám vašeho podniku. Šablony jsou dostupné přímo ze schránky nebo z vašeho zákaznického řešení a umožňují vytvářet jedinečnou databázi, která odpovídá individuálním potřebám vaší organizace. Využijte vyzkoušená řešení s ideálními postupy pro konkrétní průmyslová odvětví a uzpůsobte si CRM tak, aby odpovídalo vašim specifickým potřebám. SNADNO POUŽITELNÉ GRAFICKÉ PROSTŘEDÍ Správce CRM procesů je dostatečně sofistikovaný pro profesionální vývojáře, přitom je však velmi snadné naučit se s ním pracovat. Grafické prostředí umožňuje rychle a efektivně vytvářet řešení přizpůsobená potřebám vašeho podniku. AUTOMATICKÁ AKTUALIZACE Správce CRM procesů lze použít pro automatické zasílání změn vzdáleným uživatelům. Po úpravách a doladění CRM řešení pro vaši společnost tak pouhým kliknutím vytvoříte Oracle skript, který je připraven k okamžitému použití. Získáte přitom úplnou kontrolu nad svou databází, aniž byste museli napsat jedinou řádku kódu. GLOBÁLNÍ ŘEŠENÍ Komponenta IFS Řízení vztahů se zákazníky je vícejazyčná (podporuje více než 23 jazyků) a umožňuje vytvořit jedinečné CRM řešení pro odlišení vašeho podniku od konkurence. KONFIGUROVATELNÉ UŽIVATELSKÉ MOŽNOSTI DÍKY.NET WINDOWS KLIENTOVI Uživatelé mohou využívat přetahování jednotlivých prvků na obrazovce, minimalizaci nepotřebných i maximalizaci potřebných oken. Uživatelské rozhraní umožňuje zobrazení informací z více než jedné obrazovky nebo záznamu současně. Jednotlivé činnosti vyžadují méně kliknutí. Méně času stráveného procházením polí tak přináší vyšší produktivitu uživatelů.

5 ŘÍZEnÍ VZtAHŮ SE ZÁKAZnÍKY 5 Výběry: Výkonný a snadno použitelný dotazovací nástroj pro načtení a zobrazení jakékoli informace v rámci databáze CRM. Pohledy: Zobrazení vybraných informací na základě výsledků dotazu. Podrobné informace: Podrobné informace pro vybraná data na obrazovce. Dokumenty: Připojení a rezervování či zrušení rezervace dokumentů souvisejících se zákazníky. Záložky: Zobrazení záložek souvisejících s každým zákazníkem ze všech datových zdrojů. Poznámky: Přidávání důležitých poznámek a komentářů, které si mohou zobrazit všichni uživatelé. Prostřednictvím.Net Windows klienta můžete ve vašem CRM řešení zobrazit a upravovat jakékoliv údaje. Je možné takto spravovat veškeré činnosti od oblasti marketingu či obchodu až po servis, podporu a plánování, včetně zobrazení manažerských sestav a výsledků.

6 6 ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY VYUŽIJTE VÝHODY SPRÁVNÝCH PŘÍLEŽITOSTí Získání nových zákazníků závisí především na efektivním vedení kontaktů a využití správných příležitostí ve správném čase. IFS CRM podporuje obchodníky procesem postupné kvalifikace, který poskytuje úplný přehled o tom, v jaké fázi obchodního procesu se právě nachází. SPRÁVA PŘÍLEŽITOSTÍ Postupná kvalifikace provádí vaše obchodníky strukturovaným procesem, jenž posunuje obchodní příležitosti směrem k potenciálním a stávajícím zákazníkům. SPRÁVA ZÁKAZNÍKŮ Zvyšte statut stávajících zákazníků tím, že je posunete výše na vašem žebříčku hodnot. Můžete využít celou historii obchodního případu a porovnat uzavřené obchody s potřebami konkrétního zákazníka. Díky tomu můžete rozšířit vaši nabídku a zvýšit tržby. ŘÍZENÍ PRODEJNÍCH PROCESŮ Zajistěte si přehled o situaci v prodejním procesu, o probíhajících obchodech i očekávaných výnosech. Jde o informace, které jsou nezbytné pro každodenní práci vašich prodejců a dlouhodobé strategické plánování. VÝKAZNICTVÍ A ANALÝZA Získejte průběžné operativní informace o předpokládaných výnosech, prognózách, vyčíslení marží, hodnotách stávajících a předpokládaných hodnotách nových příležitostí a ještě mnohem více. Podrobné prodejní sestavy a měřitelné cíle vám poskytují aktuální informace dostupné po několika kliknutích. SPRÁVA KONTAKTŮ A ČINNOSTÍ Spravujte vztahy se zákazníky. Získejte kompletní informace o komunikaci se zákazníky (jméno, pozici, telefonní číslo atd.), detaily z kompletní historie kontaktů, korespondence a jednání se zákazníky. KATALOG VÝROBKŮ Umožněte svým prodejcům i zákazníkům přístup k informacím a charakteristikám vašich výrobků včetně jejich příslušenství. Vytvářejte přesné zákaznické objednávky, díky kterým si budete moci dovolit zkracovat dodací lhůty a zvyšovat spokojenost zákazníků. INTEGRACE A SYNCHRONIZACE Získejte veškeré výhody pokročilého systému automatizace prodeje, který navíc umožňuje dokonalou interakci s řízením vašeho podniku. Obchodní příležitosti, výhledy, objednávky a další práce prováděná offline se synchronizuje s každým připojením k síti. INTEGRACE S EM A KANCELÁŘSKÝM SOFTWAREM Integrujte schůzky, kontakty a úkoly pomocí aplikací Microsoft Outlook a Lotus Notes. Plánujte činnosti, vstupujte do úloh dalších uživatelů a vytvářejte seznamy prioritních úloh. Využívejte funkci hromadné korespondence Microsoft Word a vytvářejte, připojujte a sledujte dopisy, poznámky a další dokumenty.

7 ŘÍZEnÍ VZtAHŮ SE ZÁKAZnÍKY 7 ZŮStAŇtE připojeni, AŤ JStE KDEKolI Dejte svým obchodním zástupcům možnost pohotově a přesně komunikovat bez ohledu na to, kde se právě nacházejí. pomocí internetu a vyspělé mobilní technologie IFS on-line when available (IFS Dostupnost online) zůstávejte v kontaktu, ať jste kdekoli. pro přístup k informacím a jejich online aktualizaci můžete používat bezdrátové přístupové body či veřejně přístupný internet např. na letišti. MoBIlnÍ KlIEnt Mobilní klient IFS umožňuje zaměstnancům podpory průběžně vstupovat do pracovních objednávek atd. Podporuje notebooky, kapesní počítače a palm piloty a také WLAN, GSM, GPRS, Bluetooth a 3G. podpora procesů A návaznosti pracovních operací Díky automatické návaznosti pracovních operací osvobodíte své zaměstnance od časově náročných administrativních úkonů. Pomocí automatických procesů a pravidel návaznosti mohou snadno vytvářet úkoly, které budou navzájem sdílet či předávat spolupracovníkům. UDÁloStI Výkonný správce událostí vašim zaměstnancům automaticky připomíná důležitá data, informace či prioritní úkoly. VÝKonnÁ SYncHronIZAcE Synchronizujte obchodní kontakty (leady), příležitosti (prospekty), objednávky a další práci prováděnou offline s každým připojením k síti. Rychlý, flexibilní a spolehlivý systém synchronizace může podporovat stovky vzdálených uživatelů a plnit jedinečné potřeby vaší prodejní sítě.

8 8 ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY VYTVOŘTE AKTIVNÍ ZÁKAZNICKOU PODPORU Díky používání aktivní zákaznické podpory IFS CRM v celé organizaci můžete efektivně řešit problémy zákazníků. Získáte možnost rychle reagovat na jejich potřeby týkající se podpory, servisních smluv, záruk a vráceného zboží. Spravujte servisní smlouvy zákazníků, přesně specifikujte a kontrolujte úroveň služeb a servisní činnosti pro každého z nich. ZNALOSTNÍ DATABÁZE Řešte běžnou problematiku podpory díky znalostní databázi, která obsahuje informace o nejčastějších otázkách a umožňuje vyhledávání. Funkce rychlého a snadného vyhledávání je plně integrovaná. Externí přístup do znalostní databáze dovolují i stránky FAQ (Frequently Asked Questions - často kladené otázky) na jakékoli webové stránce. KATALOG VÝROBKŮ Úplná integrace s řízením vašeho podniku znamená, že zaměstnanci zákaznického servisu vždy přesně vědí, jaké výrobky si zákazník objednal či zakoupil, čímž se zjednoduší a urychlí proces podpory. CENTRUM PODPORY Převeďte jakýkoli problém do řešení podpory. Měňte přiřazení a komentujte jakýkoli problém, dokud není vyřešen a zákazník či dodavatel není s řešením podpory spokojen. Pokud jsou pro uspokojivou reakci na problém zapotřebí podrobnější informace, podpora může posloužit ke komunikaci s druhou stranou. PORTÁLY PODLE ROLÍ Vy, vaši zákazníci i partneři můžete vstupovat do požadavků na podporu a jejich řešení a komunikovat o nich. Pro snadné sledování svých požadavků a jejich řešení používají zákazníci portály IFS (B2B), které jsou lehce dostupné prostřednictvím internetu. SLEDOVATELNOST A SPRÁVA DOKUMENTŮ Umožněte svým servisním pracovníkům úplnou sledovatelnost a kontrolu přes internet, intranet nebo extranet. Přiřazujte požadavky na automatické interní sledování a připojujte servisní dokumenty pro rychlý přístup. Sledujte postup objednávek výrobků díky propojení prodejních a marketingových dokumentů, výkresů nebo výrobkových katalogů. SPRÁVA SMLUV Spravujte všechny aspekty servisních smluv od úrovně služeb a preventivní údržby po flexibilní fakturaci a ceny. VÝKAZNICTVÍ A ANALÝZA Získávejte informace o úrovních zákaznických služeb, ziskovosti servisních smluv a plnění dohodnutých úrovní služeb. Podrobné sestavy a přehledy vám poskytují aktuální informace dostupné na několik kliknutí.

9 ŘÍZEnÍ VZtAHŮ SE ZÁKAZnÍKY 9 trefa Do ČErnÉHo DÍKY SprÁVnÝM KAMpAnÍM Aby se zvýšil počet příležitostí přivádějících dlouhodobé zákazníky a navýšily se výnosy, je potřeba efektivně spravovat mix marketingových nástrojů a mít přehled o tom, které kampaně na zákazníky zabírají a které nikoli. S IFS crm získáte aktuální informace o nákupních zvyklostech vašich zákazníků, a budete tak moci posílit účinné marketingové kampaně, které vám umožní rozšíření či navýšení prodeje stávajícím zákazníkům a získání nových zákazníků. ŘÍZEnÍ KAMpAnÍ Díky plné kontrole nad činnostmi, společnostmi a lidmi zapojenými do kampaní vytvoříte platformu pro rozvoj a zlepšení vaší budoucí marketingové komunikace. VÝKAZnIctVÍ A AnAlÝZA Podrobné sestavy a přehledy vám poskytují aktuální informace dostupné po několika kliknutích. Sledujte, spravujte a analyzujte svou adresnou propagaci, reklamu, výstavy, internetové a ové kampaně. Zvýšením efektivity získáte za vynaložené prostředky více. přehledy Získejte úplný přehled a kontrolu nad činnostmi, společnostmi a kontaktovanými osobami, výsledky atd. platforma MArKEtInGoVÉ KoMUnIKAcE Navrhujte, realizujte a hodnoťte různé typy kampaní. Spojujte prodejní příležitosti s kampaněmi, budete tak moci sledovat každou korunu investovanou do marketingu. Integrovaná výkonná funkce výkaznictví v síťovém klientovi umožňuje analýzu příležitostí, ziskovosti projektů, výnosů od počátku roku a mnohem více. To vše v reálném čase. Díky tomu můžete lépe sledovat a řídit obchodní a podnikové výsledky.

10 10 ŘÍZEnÍ VZtAHŮ SE ZÁKAZnÍKY KonFIGUroVAtElnÉ UŽIVAtElSKÉ MoŽnoStI V dnešním uspěchaném světě může používání nejnovějších technologických poznatků zajistit vaší společnosti mnoho výhod a přínosů. IFS Řízení vztahů se zákazníky nabízí nejmodernější mobilní a integrační řešení navržená tak, aby vám mohla poskytnout skutečné hodnoty a obchodní přínosy. IntEGrAcE S nástroji FIrEMnÍHo ZÁZEMÍ (Erp) IFS Řízení vztahů se zákazníky jako součást IFS Aplikací dokonale propojuje funkce řízení obchodních vztahů /CRM s nejdůležitějšími funkcemi řízení podniku. Komponentová architektura zároveň umožňuje připojit IFS Řízení vztahů se zákazníky k jakémukoli nástroji firemního zázemí a spolupracovat s ním. VYŠŠÍ AGIlItA DÍKY IFS crm Komponentová architektura v.net klientovi IFS Prodej a marketing, která je základním kamenem IFS CRM, umožňuje organizacím používat standardní nástroje a kompetence pro přidání uživatelských vizualizací a funkcí. Kvalitní produktová architektura zajišťuje, že se na tyto upravené pohledy automaticky vztahují všechna bezpečnostní a obchodní pravidla. To přináší jedinečné možnosti a přínosy pro koncové uživatele včetně rozmanitých možností zobrazování dat podle potřeb uživatelů a také integrovaných výkazových nástrojů pro důležitá sledování například průběžného prodeje atp. KoMpAtIBIlItA S AplIKAcEMI MIcroSoFt Tato aplikace je kompatibilní s Microsoft BackOffice a lze ji spouštět v systémech Microsoft Windows 7, Windows 2008, Windows Vista, Windows XP, Windows 2003 a Windows Komponenta IFS CRM je dokonale integrovaná s Microsoft Word, Excel, Outlook a Microsoft Exchange Server. MoBIlnÍ KlIEnt Aplikace podporuje rychle rostoucí skupinu rozmanitých soudobých prostředků, ať už jde o notebooky, kapesní počítače nebo komunikační technologie, jako je WLAN, GSM, GPRS, Bluetooth a 3G. Při připojení k systému firemního zázemí přímo synchronizuje práci provedenou offline. IFS Řízení vztahů se zákazníky je součástí IFS Aplikací

11 ŘÍZEnÍ VZtAHŮ SE ZÁKAZnÍKY 11 návratnost InVEStIc Efektivní sledování ziskovosti stejně jako kontrola rozvoje podniku vyžaduje nutnost pohlížet na celou společnost jako na jednu organizaci, ne jako na několik samostatných oddělení. Díky kompletnímu crm řešení, které je integrováno s back office, můžete dosáhnout svých cílů s rychlou návratností investic. ZEFEKtIVnĚnÍ ADMInIStrAtIVY Snižte náklady a poskytujte konzistentní informace s odbouráním nadbytečného zadávání dat. Jediná firemní paměť používaná pro celou aplikaci eliminuje opakované zadávání dat a poskytuje aktuální informace, které pomáhají zlepšit zákaznický servis a zvýšit spokojenost zákazníků. ZlEpŠEnÍ SlUŽEB A SpoKoJEnoStI ZÁKAZnÍKŮ Pokud vaši prodejci získají přístup ke klíčovým informacím z firemního zázemí, jako jsou údaje o zásobách a o výrobě, budou lépe vybavení k přijímání rozhodnutí, která mají nejen pozitivní vliv na firemní výsledky, ale jsou také zaměřena na spokojenost zákazníků. InForMoVAnÁ rozhodnutí rychleji Sestavy a přehledy zobrazované na webových portálech okamžitě prozradí, jak se vaší společnosti daří plnit její strategické cíle. Připomínky vás informují o předdefinovaných událostech, což vám umožní provádět řízení podle výjimek. Bez informačního systému by bylo další navyšování výkonů zcela zhoubné a jistě by došlo k regresi, neboť by nebylo možné správně řídit všechny podnikové procesy. Krize naši firmu zasáhla, ale v dobrém slova smyslu. poskytla nám příležitost k tomu, abychom se zabývali standardizací a zlepšováním procesů pomocí moderního informačního systému. ladislav VIKtorA, předseda představenstva SpolEČnoStI IMtrADEX

12 O SPOLEČNOSTI IFS A IFS APPLICATIONS IFS (OMX STO: IFS), globální dodavatel podnikových aplikací, poskytuje ERP řešení, která umožňují organizacím rychle reagovat na změny trhu. Tato řešení umožňují účinněji používat zdroje k dosažení lepší výkonnosti podniku a konkurenční výhody. Společnost IFS byla založena v roce 1983 a má zaměstnanců po celém světě. S IFS Applications, které jsou nyní v sedmé generaci, byla IFS průkopníkem komponentově založeného ERP softwaru. Komponentová architektura poskytuje řešení, která lze snáz implementovat, provozovat a aktualizovat. IFS Applications je k dispozici v 54 zemích a ve více než 20 jazycích. Má přes uživatelů v sedmi klíčových vertikálních sektorech: letectví a obraně, automobilovém průmyslu, výrobě, zpracovatelském průmyslu, stavebnictví, řízení služeb, maloobchodu a velkoobchodní distribuci, v technických službách a telekomunikacích. IFS Applications poskytuje rozšířenou funkčnost ERP včetně CRM, SCM, PLM, CPM, správy podnikového majetku a MRO. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku se sídlem v Žilině. V současné době mají obě společnosti k dispozici více než 60 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Pokud máte zájem o další informace, pošlete na info.czech@ifsworld.com, kontaktujte některou z našich regionálních kanceláří, nebo navštivte náš web: AmeriKA ARGENTINA, BRAZÍLIE, KANADA, MEXIKO, SPOJENÉ STÁTY ASIE A TICHOMOŘÍ AUSTRÁLIE, INDONÉSIE, JAPONSKO, MALAJSIE, NOVÝ ZÉLAND, FILIPÍNY, ČLR, SINGAPUR, THAJSKO EVROPA A STŘEDNÍ ASIE ČESKÁ REPUBLIKA, BALKÁNSKÉ ZEMĚ, GRUZIE, MAĎARSKO, IZRAEL, KAZACHSTÁN, POLSKO, RUSKO A SPOLEČENSTVÍ NEZÁVISLÝCH STÁTŮ, SLOVENSKO, TURECKO, UKRAJINA STŘEDNÍ EVROPA RAKOUSKO, BELGIE, NĚMECKO, ITÁLIE, NIZOZEMSKO, ŠVÝCARSKO ZÁPADNÍ EVROPA FRANCIE, PORTUGALSKO, ŠPANĚLSKO, VELKÁ BRITÁNIE BLÍZKÝ VÝCHOD A AFRIKA INDIE, JIŽNÍ AFRIKA, SRÍ LANKA, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY SKANDINÁVIE DÁNSKO, NORSKO, ŠVÉDSKO FINSKO A POBALTÍ ESTONSKO, FINSKO, LOTYŠSKO, LITVA TENTO DOKUMENT MŮŽE OBSAHOVAT PROHLÁŠENÍ O MOŽNÉ BUDOUCÍ FUNKČNOSTI SOFTWAROVÝCH PRODUKTŮ A TECHNOLOGIÍ SPOLEČNOSTI IFS. TAKOVÁ PROHLÁŠENÍ O BUDOUCÍ FUNKČNOSTI JSOU POUZE PRO INFORMAČNÍ ÚČELY A NESMÍ BÝT VYKLÁDÁNA JAKO ŽÁDNÝ ZÁVAZEK NEBO ZÁRUKA.IFS A NÁZVY PRODUKTŮ IFS JSOU OCHRANNÉ ZNÁMKY SPOLEČNOSTI IFS. NÁZVY SPOLEČNOSTÍ A PRODUKTŮ ZMÍNĚNÉ V TOMTO DOKUMENTU MOHOU BÝT OCHRANNÝMI ZNÁMKAMI PŘÍSLUŠNÝCH VLASTNÍKŮ. IFS AB 2010 En Production: IFS Corporate Marketing, September Printing: AB DanagårdLiTHO, Ödeshög, Sweden.

Snadno osvojitelné a snadno použitelné řešení Možnost výběru uživatelského rozhraní: IFS Enterprise Explorer, aplikací Microsoft Office, Windows nebo

Snadno osvojitelné a snadno použitelné řešení Možnost výběru uživatelského rozhraní: IFS Enterprise Explorer, aplikací Microsoft Office, Windows nebo IFS Applications pro SPRÁVu DOKUMENTŮ DnA našeho ŘEŠEnÍ Když jsme před více než 25 lety chtěli poprvé vytvořit IFS Aplikace, bylo naším cílem připravit nejdostupnější a nejužitečnější podnikový software

Více

IFS APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ

IFS APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ OA SCM ROI TCO PLM OBA ALM CRM OEE CALM RCM EAM VIM VMI SLA SOA 2 APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ CM ROI TCO PLM OBA ALM CRM OEE CALM RCM

Více

IFS APPLICATIONS PRO PROJEKTOVĚ ŘÍZENOU VÝROBU

IFS APPLICATIONS PRO PROJEKTOVĚ ŘÍZENOU VÝROBU IFS APPLICATIONS PRO PROJEKTOVĚ ŘÍZENOU VÝROBU 2 PROJEKTOVĚ ŘÍZENÁ VÝROBA PRO AGILNÍ PODNIK ZAKÁZKOVÁ VÝROBA OPAKUJÍCÍ SE VÝROBA NA SKLAD ZAKÁZKOVÝ VÝVOJ KONFIGURACE NA OBJEDNÁVKU PROJEKTOVĚ ŘÍZENÁ VÝROBA

Více

IFS ApplIcAtIonS pro Štíhlou výrobu

IFS ApplIcAtIonS pro Štíhlou výrobu IFS Applications pro Štíhlou výrobu 2 IFS Štíhlá výroba pro agilní podnikání ZAKÁZKOVÁ VÝROBA OPAKUJÍCÍ SE VÝROBA NA SKLAD PROJEKTOVĚ ORIENTOVANÁ ŠTÍHLÁ VÝROBA uživatelsky příjemný software vyšší produktivita

Více

IFS ApplIcAtIonS pro ŘÍZEnÍ SlUŽEB

IFS ApplIcAtIonS pro ŘÍZEnÍ SlUŽEB IFS Applications pro ŘÍZENÍ SLUŽEB DnA našeho ŘEŠEnÍ Když jsme před více než 25 lety chtěli poprvé vytvořit IFS Aplikace, bylo naším cílem připravit nejdostupnější a nejužitečnější podnikový software na

Více

IFS ApplIcAtIonS pro ŘÍZEnÍ DoDAVAtElSKÉHo ŘEtĚZcE

IFS ApplIcAtIonS pro ŘÍZEnÍ DoDAVAtElSKÉHo ŘEtĚZcE IFS Applications pro ŘÍZENÍ DODAVATELSKÉHO ŘETĚZCE DnA našeho ŘEŠEnÍ Když jsme před více než 25 lety chtěli poprvé vytvořit IFS Aplikace, bylo naším cílem připravit nejdostupnější a nejužitečnější podnikový

Více

IFS lidské ZDroJE podpora rozvoje InDIVIDUAlIt

IFS lidské ZDroJE podpora rozvoje InDIVIDUAlIt IFS Applications pro LIDSKÉ ZDROJE 2 lidské ZDroJE IFS lidské ZDroJE podpora rozvoje InDIVIDUAlIt Společnost IFS se zabývá oblastí lidských zdrojů již od roku 1992. Od té doby vyvinula širokou škálu funkcí,

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts...

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts... Přehled modulů Zoho CRM Modul Zoho CRM Vám nabízí kompletní řešení v oblasti řízení vztahů se zákazníky s funkcemi, které lze individuálně přizpůsobit Vašim procesům. Každé pole lze kromě toho libovolně

Více

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ 2012-2020 Petr Nečas Martin Kuba RNDr. Petr Nečas předseda vlády 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000

Více

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant QAD CRM Vladimír Bartoš konzultant Integrace QAD CRM QAD EA Artikly Adresy Nabídky Prodejní objednávky Instalovaná báze Servisní volání Servisní kontrakty Servisní nabídky Nabídky volání Měny Uživatelé

Více

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců.

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. Katalog případů použití Yammeru Yammer je váš sociální pracovní prostor,

Více

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu

Více

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ 2012-2020 Petr Nečas Martin Kuba RNDr. Petr Nečas předseda vlády Čeho chceme tedy strategií dosáhnout? Udržení tempa

Více

firemní volání & telekomunikace

firemní volání & telekomunikace firemní volání & telekomunikace Ulehčíme Vám to! Virtuální ústředny FAYN Přizpůsobíme se Vám! Individuální tarify FAYN Odstraníme bariéry! Zelené linky 800 FAYN Přiblížíme Vás světu! Zahraniční čísla FAYN

Více

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management ELO Analytics ELO Analytics Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 10 ELO Analytics pro správu informací ELO Analytics vám umožňují zhodnotit a pochopit veškerá data vaší společnosti na

Více

D Podniky. Poznámky: Více o informačních technologií v podnicích naleznete na:

D Podniky. Poznámky: Více o informačních technologií v podnicích naleznete na: Již od roku 2002 sleduje Český statistický úřad (ČSÚ) pravidelně rozvoj a využívání informačních technologií v podnikatelském sektoru prostřednictvím samostatného ročního statistického zjišťování: Šetření

Více

One Life, live it well

One Life, live it well One Life, live it well DATASYS UMS - UNIFIED MESSAGING SYSTEM with integrated it s possible! 1 Společnost DATASYS poskytuje specializované služby v oblasti implementace, vývoje a dodávek komunikačních

Více

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 Vaše cesta k operativnímu leasingu Page 2 Dceřinná společnost LeasePlan Corporation V České republice od roku 1995 (obchodně od 1996) Certifikát

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

Helios Easy. integrované řešení pro řízení

Helios Easy. integrované řešení pro řízení integrované řešení pro řízení Skupina ASSECO je jedním z nejvýznamnějších softwarových domů ve střední Evropě. Chcete držet své náklady více pod kontrolou? Potřebujete, aby vaše investice měly rychlou

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Údaje pro mezinárodní srovnání pocházejí z datových zdrojů Eurostatu.

Údaje pro mezinárodní srovnání pocházejí z datových zdrojů Eurostatu. Data uvedená v této kapitole pocházejí z výsledků statistických šetření ČSÚ o využívání informačních a komunikačních technologií a elektronického obchodování u ekonomických subjektů podnikatelského sektoru

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Služba UPS Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Agenda Co je služba? Výhody služby Příklad úspor v rámci služby Kvalifikátory pro službu Země podporující službu

Více

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-B100 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí

Více

Navigační systém & Digitální Mapy

Navigační systém & Digitální Mapy ANDROID IOS WINDOWS MOBILE WINDOWS PHONE WINDOWS CE BADA SYMBIAN JAVA Navigate the World Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Navigační software Digitální mapy Callcentrum (Cisco) Založeno 2006

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s.

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zakázka Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadavatel: K MEGA a.s. Drahobejlova 1452/54 190 00 Praha 9 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Založena 2006 Koncových uživatelů 13 000 000+ Zaměstnanců 400+ Vývoj navigačního systému Plná uživatelská podpora Globální centra Navigační software Digitální

Více

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M CENÍK SLUŽEB BALÍČKY ZAČÍNÁM 33 TV programů + internet 15M/15M MOJE VOLBA 33 TV programů + 1x tematický balíček + internet 40M/40M CHCI VÍCE 54 TV programů + internet 30M/30M VÍM, CO CHCI 65 TV programů

Více

Produkty třídy BYZNYS

Produkty třídy BYZNYS Produkty třídy BYZNYS - jistota, spolehlivost a dynamika ve Vašich datech Jiří Rákosník, obchodní ředitel ing. Vlastimil Fousek, vedoucí analytického a vývojového oddělení Produkty třídy BYZNYS informační

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Téma Školitel Počet dní Moderní principy řízení výrobního podniku

Téma Školitel Počet dní Moderní principy řízení výrobního podniku Katalog školení QAD Školení probíhají na adrese: Minerva ČR, Skálova 2490, Tábor začátek 9:00 hod do cca 16 hod Minerva ČR, AT Tower Pražákova 69, Brno začátek 9:00 hod do cca 16 hod cena 4000Kč/osoba,

Více

Nabídka řešení CRM pomocí

Nabídka řešení CRM pomocí Nabídka řešení CRM pomocí Obsah: Popis systému SugarCRM 2 Cena 3 Moduly a funkce 4 o Hlavní stránka 5 o Kalendář 6 o Obchody 7 o Reklamace 8 o Firmy 9 o Firmy detail 10 o Osoby 11 o Reporty 12 Testovací

Více

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365 Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků Dynamics 365 Soustředíme se na správné příležitosti? Jak můžeme lépe řídit svou obchodní pipeline? Má každý možnost přístupu ke stejné historii zákazníka?

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE. verze CAN a CAN+

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE. verze CAN a CAN+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL (ver. 1/2014) Obsah Obsah 3 Úvod 4 Ovládání přepínače služební/soukromá jízda 4 Monitorovací systém AUTOPATROL

Více

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, Praha 4 - Krč, Česká republika

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, Praha 4 - Krč, Česká republika Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Založena 2006 Koncových uživatelů 13 000 000+ Zaměstnanců 400+ Vývoj navigačního systému Plná uživatelská podpora Globální centra Navigační software Digitální

Více

Hlavní změny. Švédsko vystřídalo Dánsko na přední pozici v žebříčku nejvyspělejší digitální ekonomiky za rok Bu

Hlavní změny. Švédsko vystřídalo Dánsko na přední pozici v žebříčku nejvyspělejší digitální ekonomiky za rok Bu Švédsko vystřídalo Dánsko na přední pozici v žebříčku nejvyspělejší digitální ekonomiky za rok 2010 - Bu Tisková zpráva: Každoroční průzkum technologické vyspělosti, který provádí Economist Intelligence

Více

Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx

Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx Sbližujeme lidi, zkracujeme vzdálenosti. Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx Napojení na VoIP telefony a zařízení. Telefonování a obsluha přímo z PC. Telefonování a obsluha ústředny přes mobilní

Více

Laboratorní software. LabX Výkon na Váš stůl

Laboratorní software. LabX Výkon na Váš stůl Laboratorní software Laboratorní software LabX Flexibilita pracovních postupů Transparentní provoz Široké možnosti bezproblémového připojení Bezpečnost procesů LabX Výkon na Váš stůl Software LabX Jednoduše

Více

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007 2007 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box 80 CZ 370 21 České Budějovice Telefon: +420 386 358 727 9 Fax: +420 386 358 728 E mail: info@jccr.cz WWW: www.jccr.cz Zpracoval: Jakub KADLEČEK

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Zeměpis cestovního ruchu. Cestovní ruch

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Zeměpis cestovního ruchu. Cestovní ruch Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Předmět Typ zkoušky Obor Forma Období Zeměpis cestovního ruchu Profilová ústní Cestovní ruch Denní MZ2019 1. Předpoklady rozvoje cestovního ruchu lokalizační

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade

Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade Radomil Doležal Generální ředitel CzechTrade Praha, 15. 6. 2015 www.czechtrade.cz 1. Realita a budoucnost českého exportu Exportní průzkum potvrdil,

Více

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika

Navigační systém & Digitální Mapy. NAVITEL s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4 - Krč, Česká republika Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Založena 2006 Koncových uživatelů 20 000 000+ Zaměstnanců 400+ Vývoj navigačního systému Plná uživatelská podpora Globální centra Navigační software Digitální

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Microsoft Dynamics CRM on-line + Office 365 a jejich využití (nejen) na vysokých školách

Microsoft Dynamics CRM on-line + Office 365 a jejich využití (nejen) na vysokých školách Microsoft Dynamics CRM on-line + Office 365 a jejich využití (nejen) na vysokých školách Zdeněk Otáhal a Boris Bělousov Account manager Ředitel společnosti Dynamica, a.s. Dnes jsou všichni on-line, vždy

Více

#Cesko2016. Česko : Jak jsme na tom?

#Cesko2016. Česko : Jak jsme na tom? Česko : Jak jsme na tom? 10. 11. 2016 VZDĚLÁVÁNÍ Garant: Bohumil Kartous CO NUTNĚ POTŘEBUJE ČESKÉ VZDĚLÁVÁNÍ? MNOHEM DELŠÍ HORIZONT ÚVAH O ROZVOJI Doposud nejdelší horizont vzdělávací strategie byl pět

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System ČRa spouští jako první telekomunikační operátor v České republice služby pro malé a střední firmy, které požadují kancelářské aplikace, e-mail, sdílený kalendář a kontakty

Více

Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko. Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů

Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko. Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů CRM systém pro S Slovensko Profil zákazníka S Slovensko, spol. s r. o.,

Více

KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK. Enkodér

KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK. Enkodér KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK Enkodér Kompetence v enkodérech od firmy SICK HISTORIE ÚSPĚCHU MEZNÍKY ÚSPĚCHU 2016 Představení certifikovaného

Více

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant Export ČR a exportní omezení 18.6.2019 Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR 9 000 000 000 8 000 000 000 7 000 000 000 6 000 000 000 5 000 000 000 4 000 000 000 3 000 000 000 2

Více

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Schváleno ČSÚ pro MMR ČR ČV 125/13 ze dne 2610 2012 Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Dotazník je součástí Programu statistických zjišťování na rok 2013 Podle zákona č 89/1995 Sb,

Více

Microsoft.NET. Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu

Microsoft.NET. Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu Microsoft.NET Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu Přehled Země: Česká republika Odvětví: Obchod Profil zákazníka ELIT CZ, s.r.o. je největším

Více

1. Dostupné řešení CRM

1. Dostupné řešení CRM 1. Dostupné řešení CRM 1.1. Popis řešení Kompaktní CRM řešení s garantovaným časem zavedení! Komunikační systémy společnosti Siemens ve spojení se speciálním startovacím balíčkem osvědčeného evropského

Více

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Hlasové služby Profi na míru 4 Profi na míru 4 Měsíční paušál 498.98 Volné minuty neomezeně Volné SMS neomezeně Volné mezinárodní SMS 20 Datový limit 2 GB Volání do všech sítí v ČR 0.00 SMS 0.00 Mezinárodní

Více

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu.

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu. Databox CONTACT 6 Servis / Stroje a zařízení Úvod Databox CONTACT 6 je velice universální nástroj pro tvorbu databázových systémů. Základ tvoří zavedené agendy Adresář firem, Adresář osob, Kalendář a Databázové

Více

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Hlasové služby Tarify T30 / T80 / T160 / T300 včetně HIT T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00 Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Volné minuty 50 50 150 150 Extra volné

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

Outsourcing v podmínkách Statutárního města Ostravy

Outsourcing v podmínkách Statutárního města Ostravy Outsourcing v podmínkách Statutárního města Ostravy Říjen 2009 Ing. Stanislav Richtar Ředitel společnosti 1 OBSAH PREZENTACE 1. Outsourcing - obecně 2. Výchozí stav projektu 3. Model poskytovaných služeb

Více

3. Očekávání a efektivnost aplikací

3. Očekávání a efektivnost aplikací VYUŽÍVANÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ V ŘÍZENÍ FIREM Ota Formánek 1 1. Úvod Informační systémy (IS) jsou v současnosti naprosto nezbytné pro úspěšné řízení firem. Informačním ním systémem rozumíme ucelené softwarové

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

CRM v Microsoft Office Outlook

CRM v Microsoft Office Outlook CRM v Microsoft Office Outlook Také nová verze Microsoft Dynamics CRM spoléhá na to, že uživatelé při výkonu svých standardních úkolů budou již v podstatě vyplňovat vstupní data CRM systému. Obchodníci

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

PRODUKTY Tovek Server 6

PRODUKTY Tovek Server 6 Tovek Server je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených strukturovaných i nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně

Více

Navigační systém & Digitální Mapy

Navigační systém & Digitální Mapy ANDROID BLACKBERRY WINDOWS PHONE IOS WINDOWS MOBILE WINDOWS CE BADA SYMBIAN JAVA Navigate the World Navigační systém & Digitální Mapy O společnosti Navigační software Digitální mapy Callcentum (Cisco based)

Více

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace INFORMACE O PRODUKTU: CA AppLogic CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace agility made possible CA AppLogic je platforma na klíč založená na technologii cloud computing, která pomáhá podnikům

Více

AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH

AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH Globální ekonomika Doc. RNDr. Petr Budinský, CSc. Praha, 2016 Aktuální vývoj na finančních trzích Globální ekonomika Dluhopisy a měny Akcie a komodity Globální ekonomika

Více

Projektové řízení jako základ řízení organizace

Projektové řízení jako základ řízení organizace Projektové řízení jako základ řízení organizace Aleš Chudý, ředitel divize IW ales.chudy@microsoft.com Technický seminář Bratislava 6.10.2008 Obsah Potřeby byznysu a IT Řešení EPM Microsoft EPM Optimalizační

Více

První zjištění z výzkumu OECD PIAAC MŠMT, 8.10.2013

První zjištění z výzkumu OECD PIAAC MŠMT, 8.10.2013 Mezinárodní výzkum dospělých Programme for the International Assessment of Adult Competencies První zjištění z výzkumu OECD PIAAC MŠMT, 8.10.2013 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

NetSuite CRM+ Výkonný systém CRM, který podporuje celou interakci se zákazníkem

NetSuite CRM+ Výkonný systém CRM, který podporuje celou interakci se zákazníkem NetSuite CRM+ Výkonný systém CRM, který podporuje celou interakci se zákazníkem NetSuite CRM+ Výkonný systém CRM, který podporuje celou interakci se zákazníkem PŘÍNOSY ŘEŠENÍ NETSUITE Přínosy zjištěné

Více

Databáza znalostí pro Orange

Databáza znalostí pro Orange Případová studie Databáza znalostí pro Orange Jak jsme pomohli společnosti Orange zvýšit produktivitu prodeje vytvořením databáze znalostí. Databáza znalostí pro Orange Případová studie Koncový zákazník

Více

GNSS korekce Trimble Nikola Němcová

GNSS korekce Trimble Nikola Němcová GNSS korekce Trimble Nikola Němcová 04.02.2016 Trimble VRS Now Czech GNSS rover Trimble VRS Now Czech Maximální výkon + = Trimble VRS Now Czech Přes 6 let zkušeností 100% pokrytí ČR 29 stanic + 10 zahraničních

Více

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Pavel Průša Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware Information Server je výrobní analytický a reportní informační portál pro publikaci výrobních dat

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

CzechTrade expertíza na blízkých i vzdálených trzích. Barbora Kaprálová Exportní konzultant

CzechTrade expertíza na blízkých i vzdálených trzích. Barbora Kaprálová Exportní konzultant CzechTrade expertíza na blízkých i vzdálených trzích Barbora Kaprálová Exportní konzultant PŘEDSTAVENÍ CZECHTRADE Česká agentura na podporu obchodu CzechTrade národní proexportní organizace ČR. Založena

Více

12 Elektronický obchod B2B: řízení dodavatelského řetězce a spolupráce

12 Elektronický obchod B2B: řízení dodavatelského řetězce a spolupráce 12 Elektronický obchod B2B: řízení dodavatelského řetězce a spolupráce Cíle výuky modulu Definovat B2B obchodování a vysvětlit jeho význam a historii. Vysvětlit procesu nákupu, dodavatelského řetězce a

Více

Hodnotící tabulka jednotného trhu

Hodnotící tabulka jednotného trhu Hodnotící tabulka jednotného trhu Výsledky členských států Česká republika (Sledované období: 2015) Transpozice právních předpisů Transpoziční deficit: 0,8 % (v minulé zprávě: 0,5 %) další zvýšení, nyní

Více

Zakoupili jste si auto, které je vybaveno navigačním systémem MEDIA NAV. Blahopřejeme! Nezapomeňte aktualizovat Váš systém pravidelně.

Zakoupili jste si auto, které je vybaveno navigačním systémem MEDIA NAV. Blahopřejeme! Nezapomeňte aktualizovat Váš systém pravidelně. MEDIA NAV PRŮVODCE VÍTEJTE DO SVĚTA MEDIA NAV! Zakoupili jste si auto, které je vybaveno navigačním systémem MEDIA NAV. Blahopřejeme! TIPY + Nezapomeňte si prosím nainstalovat aplikaci Renault MEDIA NAV

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

D Podniky. Více o informačních technologií v podnicích naleznete na:

D Podniky. Více o informačních technologií v podnicích naleznete na: Již od roku 2002 sleduje Český statistický úřad (ČSÚ) pravidelně rozvoj a využívání informačních technologií v podnikatelském sektoru prostřednictvím samostatného ročního statistického zjišťování: Šetření

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

E-government z pohledu statistiky

E-government z pohledu statistiky IDEME 2008, Bratislava 18.6.2008 E-government z pohledu statistiky Eva Skarlandtová Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický úřad Statistika využívání ICT ve veřejné

Více

Mezinárodní výzkum PISA 2009

Mezinárodní výzkum PISA 2009 Mezinárodní výzkum PISA 2009 Zdroj informací: Palečková, J., Tomášek, V., Basl, J,: Hlavní zjištění výzkumu PISA 2009 (Umíme ještě číst?). Praha: ÚIV 2010. Palečková, J., Tomášek V. Hlavní zjištění PISA

Více

Řízení podniku a elektronické obchodování

Řízení podniku a elektronické obchodování Řízení podniku a elektronické obchodování Elektronické podnikání Všechny podnikové procesy ovlivněné internetem Elektronický obchod Řízení dodavatelských sítí Řízení zdrojů podniku Řízení vztahů se zákazníky

Více

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Schváleno ČSÚ pro MMR ČR ČV 125/13 ze dne 26.10. 2012 Dotazník je součástí Programu statistických zjišťování na rok 2013. Podle zákona č. 89/1995

Více

Identity Manager 4. Poskytujte okamžitý přístup ke zdrojům v rámci celého podniku

Identity Manager 4. Poskytujte okamžitý přístup ke zdrojům v rámci celého podniku Produktový leták Identity Manager 4 Ve vašem podniku probíhá neustálý boj s časově náročnými manuálně prováděnými procesy a strmě rostoucími náklady na obsluhu přístupů ke zdrojům v rámci celých systémů,

Více

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva Tieto Future Office Přehled Země: Česká republika Odvětví: Samospráva Profil zákazníka: Magistrát města Plzeň je orgánem města Plzně, který plní jeho úkoly v oblasti územní samosprávy i státní správy na

Více

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC Oficiální dodavatel pilotního projektu e-cmr v Beneluxu Náskok před ostatními Náskok před ostatními TransFollow digitalizuje nákladní listy, čímž celý řetězec

Více

EEEEE. U-Base. U-Base. Řada

EEEEE. U-Base. U-Base. Řada Určeno pro specifické potřeby instalačního technika pro jednodušší správu a údržbu vlastních zařízení, inovativní software se vyznačuje bezprostředním a intuitivním uživatelským rozhraním a je schopen

Více