Wave IP Firemní komunikační systémy. Výkonné. Flexibilní. Spolehlivé.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Wave IP Firemní komunikační systémy. Výkonné. Flexibilní. Spolehlivé."

Transkript

1 Wave IP Firemní komunikační systémy Výkonné. Flexibilní. Spolehlivé.

2 Vyšší produktivita. Nižší náklady. telefon Edge 700 Wave IP - Applications Inside TM Systémy Wave IP společnosti Vertical Communications představují firemní telekomunikační řešení, které pomáhá zlepšovat produktivitu zaměstnanců a zároveň snižovat provozní náklady v oblasti komunikací. Uplatnění najdou jak v malých firmách, tak ve velkých společnostem s mnoha pobočkami. Systémy Wave IP spojují klientské a serverové aplikace s hlasovou komunikací v jeden celek, který je snadné implementovat, spravovat i ovládat. Po zavedení systému Wave IP se produktivita naší společnosti zvýšila o 15-20%. Účty za telefonování se snížily o polovinu, systém Wave IP se prostě sám zaplatí. A aplikace ViewPoint je super. Nechápu, jak jsme bez ní mohli doteď žít. Hershel Rosenberg, Voice Tech Systems, Inc.

3 Objevte výhody komunikačních aplikací Nespokojte se pouze s vyzváněcím tónem. Chtějte více. Pokud vám zavolá klient a vy mu nabídnete pouze vyzváněcí tón, můžete o hodně přijít. Se systémem Wave IP ale můžete takové situace snadno eliminovat. Wave IP je totiž víc než jen telefonní systém. Je to zároveň velmi výkonný obchodní nástroj, který umožňuje propojit telefonii s firemními aplikacemi využívanými v obchodu, což ve výsledku vede jak ke zvýšení produktivity zaměstnanců, tak k posílení obchodních aktivit společnosti. Unikátní architektura Applications Inside systému Wave IP nabízí široké portfolio komunikačních aplikací, včetně již několikrát oceněné aplikace ViewPoint Desktop Klient, rozhraní Wave API, které umí propojit aplikaci ViewPoint s dalšími firemními aplikacemi, nebo aplikace Wave Contact Center, která dokáže přeměnit oddělení služeb pro klienty na efektivní a výkonné kontaktní centrum. Více v přehledu komunikačních aplikací.

4 Nižší náklady Snížení nákladů pomocí SIP trunku SIP trunk nabízí jeden z nejlepších způsobů jak snížit provozní náklady na telefonii. Společnosti využívající SIP trunk mohou v porovnání se společnostmi využívajícími tradiční PSTN trunky ušetřit až desítky procent svých měsíčních výdajů za telefonní účty. Nezatracujte vaši současnou telekomunikační infrastrukturu Žádné přemrštěné výdaje za upgrade sítí při zavádění VoIP Většina systémů VoIP vyžaduje rozsáhlý upgrade firemních sítí kvůli vyšším nárokům na šířku přenosového pásma a zabezpečení kvality služeb (QoS) požadované pro provoz VoIP v sítích LAN a WAN. Ne tak se systémem Wave IP. Na to, abyste využili všech výhod VoIP, nemusíte upgradovat celou firemní síť. Systém Wave IP totiž může být používán jako digitální, analogový, hybridní nebo VoIP systém. Možnost bezproblémového přechodu je klíčová vlastnost systému Wave IP. Systém podporuje velké množství běžných analogových přístrojů a standardních IP telefonů a je plně kompatibilní s telefonními přístroji společností Vodavi a Comdial. Správa hlasových služeb snadno a rychle Systém Wave IP umožňuje správu pomocí webového rozhraní včetně vzdáleného přístupu. Rozhraní Wave Global Administrator má více než 50 apletů pro nastavení systému, uživatelského rozhraní, diagnostiku, licencování, správu výstrah a upozornění atd. Wave IP 2500 pro střední a velké firmy s podporou až 500 uživatelů.

5 Vyšší produktivita Snadné ovládání hlasové schránky - Pomocí jednoduchého a intuitivního rozhraní vyberete tu nejdůležitější hlasovou zprávu a jednoduše k ní přidáte poznámky. Označíte vybrané části zprávy, jako jsou telefonní číslo a číslo objednávky, což následně umožní rychlé vyhledání důležitých informací. Aby bylo možné tyto informace snadno sdílet, jsou obsaženy všechny poznámky i v přesměrovaných zprávách. Lepší vztahy s partnery a klienty Díky aplikaci ViewPoint budete hovory vyřizovat rychleji a efektivněji. Váš důležitý klient nemusí vědět, že má statut VIP volajícího, ale určitě zjistí, že jeho hovory jsou vyřizovány během několika minut a vždy s osobním přístupem. Záznam hovorů jako obchodní nástroj Nahrávání hovorů najde uplatnění při školení zaměstnanců, hodnocení jejich výkonnosti a zlepšování komunikace s klienty. Pro záznam příchozího nebo odchozího hovoru jednoduše kliknete v aplikaci ViewPoint na nahrávací tlačítko nebo nastavíte systém tak, aby automaticky nahrával všechny hovory. Zastavíte a znovu spustíte nahrávání podle potřeby. Navíc můžete k záznamu přidat psané poznámky nebo nahrát komentář a označit nejdůležitější části pro budoucí vyhledávání. Aplikace ViewPoint umožňuje v pořízených záznamech jednoduše a rychle vyhledávat. Osobní přístup ke každému klientovi - Vytvoříte si různá hlasová přivítání a nastavíte přesměrování hovorů tak, aby byl každý hovor vyřízen bez zbytečné prodlevy tím správným zaměstnancem nebo oddělením. Vybraným klientům a partnerům lze přidělit VIP status. Všechny výhody systému vždy po ruce - Funkce přesměrování hovoru follow-me zajistí, že zaměstnanec, který je často mimo kancelář a má více telefonních linek, je stále dostupný na jednom telefonním čísle a současně má k dispozici všechny funkce systému ViewPoint. Klient tak potřebuje znát pouze jedno telefonní číslo na konkrétního zaměstnance a dovolá se mu vždy, ať už se zaměstnanec nachází kdekoliv. Systémy Wave IP spojují klientské a serverové aplikace s hlasovou komunikací v jeden celek, který je snadné implementovat, spravovat i ovládat. Zasílání zpráv vybraným příjemcům snadno a rychle - Jednoduše nahrajete a pošlete hlasovou zprávu vybraným skupinám příjemců nebo všem příjemcům v konkrétní firmě. Tato funkce umožňuje rychlé doručení bezodkladných a naléhavých zpráv.

6 Architektura Applications Inside TM Systém Wave IP používá unikátní architekturu Applications Inside, což v porovnání s dalšími systémy představuje velkou výhodu. Každý systém Wave IP totiž obsahuje úplné portfolio aplikací a klient si pouze vybírá funkce, které v danou dobu potřebuje. Ostatní systémy sice také umožňují přidávání dalších hlasových aplikací, ale většinou vyžadují další servery nebo zařízení, nemluvě o dlouhé době pro zprovoznění nových aplikací a tím pádem negativním vlivu na obchodní činnost firmy. Wave IP 500 pro menší firmy nebo pobočky s podporou až 50 uživatelů. Základní aplikace Základní aplikace, jako jsou Auto Attendant (automatická spojovatelka), Call Recording (záznam hovorů) nebo Unified Messaging (správa ů a zpráv hlasové pošty prostřednictvím jednotného rozhraní), jsou dostupné v ceně systému. Rovněž klientská aplikace Wave ViewPoint, mnohokrát oceněný nástroj firemní komunikace, který poskytuje kontrolu nad každým aspektem telefonních a počítačových hovorů, je dostupná v základní konfiguraci systému Wave IP. ViewPoint Desktop Call Management - Aplikace, která umožňuje snadnou správu příchozích hovorů a kontaktů pomocí funkce drag-and-drop. Aplikace ViewPoint nabízí import kontaktů z adresáře Microsoft Outlook, a umožňuje tak zjednodušit vyhledávání telefonních čísel. Aplikace dále umožňuje přidávat a sdílet poznámky k jednotlivým hovorům a označovat důležité části hlasových zpráv. Visual Voic - Jednoduchá správa hlasové schránky pomocí aplikace ViewPoint. Podporuje až 1000 samostatných hlasových schránek. Unified Messaging - Umožňuje spravovat y a zprávy hlasové pošty prostřednictvím jednotného rozhraní (např. Microsoft Outlook). Presence Management - Pomocí přehledného rozhraní zjistíte, jestli má konkrétní kontakt (např. kolega) jednání, je na schůzce, s někým hovoří nebo je na cestě, ještě před tím, než ho zavoláte nebo mu přesměrujete hovor. Call Recording - Všechny hovory nebo pouze hovory vybrané podle určitých kritérií lze nahrávat, opatřovat poznámkami a označovat vybrané části. Záznam hovorů lze efektivně využít při školení zaměstnanců a pro zlepšení komunikace s klienty. Auto Attendant Umožňuje efektivní a rychlé vyřizování hovorů. Hovor je vždy přesměrován na toho správného zaměstnance nebo firemní oddělení. A to vše bez nákladů na lidské zdroje. Wave Global Administrator - Nástroj, který umožňuje prostřednictvím webového rozhraní jednoduše spravovat celý systém Wave IP, včetně diagnostických a monitorovacích funkcí. Wave Client API Pomocí komplexního API rozhraní lze propojit aplikaci ViewPoint s dalšími aplikacemi jiných výrobců (např. CRM, účetní, pohostinské, lékárenské softwary a další). Vše, co pak používáte v aplikaci ViewPoint, můžete následně využít i v dalších aplikacích.

7 Doplňkové aplikace Kromě základních aplikací existují ještě volitelné doplňkové aplikace. Ty jsou v systému Wave IP předinstalovány a připraveny k použití, a po zakoupení tak mohou být kdykoli snadno aktivovány. 30ti denní zkušební doba navíc dovoluje vyzkoušet si tyto aplikace zdarma ještě před tím, než si je klient zakoupí. Wave Call Classifier - Automaticky vyhodnocuje a třídí příchozí hovory v závislosti na informacích o volajícím. Díky pokročilému třídění hovorů v reálném čase dokáže systém Wave IP výrazně zlepšit poskytovaný klientský servis. Wave Contact Center & Reporter - Aplikace je vhodná pro jakékoliv firemní oddělení, které přichází do styku s klienty, tzn. obchodní oddělení, technická podpora, reklamační oddělení nebo klientský servis. Zaměstnanci využívající tuto aplikaci se mohou nacházet kdekoli, kde je internetové připojení, a všichni přitom mají k dispozici stejnou aplikaci i data. Systém dokáže pomocí přesměrování a řazení hovoru uvnitř organizace optimalizovat vytížení příslušných zaměstnanců, a maximalizovat tak spokojenost volajících. Součástí této aplikace jsou rovněž pokročilé monitorovací a oznamovací funkce. Wave Voice Server - Plně integrovatelný hlasový server umožňuje vyvíjet a využívat samoobslužné aplikace, které přispívají k rozvoji společnosti a upevnění vztahu s klienty. V závislosti na potřebách společnosti je možné vytvářet vlastní soubory pokročilých hlasových aplikací. WaveNet - Robustní řešení propojení více poboček. Prostřednictvím aplikace WaveNet lze s využitím datové sítě (např. internetu) velmi snadno a efektivně propojit až stovky zařízení Wave IP. Minulý rok jsme převedli několik našich klientů na systém Wave IP. Mohu popravdě říci, že toho žádný z nich nelituje! Steve Davidson, President U.S. INFOTEL CORP. Díky širokému portfoliu aplikací a vysoce účelové platformě můžeme nabízet systém Wave IP jako náš klíčový produkt, a současně tak, aby vždy vyhověl potřebám našich klientů. Richard Alexander, President Alexander Group V současnosti máme nainstalováno mnoho systémů Wave IP, což nám umožňuje ještě více posílit vztahy s našimi klienty. Frank Milinazzo, Vice President BT Communications, Inc. Máme nainstalováno velké množství systémů Wave IP - samostatných či vzájemně propojených, s digitálními a IP koncovými zařízeními, připojených přes E-1, analogové a SIP trunky - a všechny pracují velmi dobře. Těšíme se na další spolupráci se společností Vertical. Richard Medeiros, President Voice Systems, Inc.

8 Distributor pro Českou a Slovenskou republiku: Mopos Communications, a.s. Rokycanova 2798, Pardubice Tel.: , Fax: info@mopos.cz Web:

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Komunikační řešení Avaya IP Office

Komunikační řešení Avaya IP Office Komunikační řešení Avaya IP Office Algotech tým 4. 3. 2014 Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz Adresa: FUTURAMA Business Park Sokolovská

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

PC Phone software pro správu telefonního provozu

PC Phone software pro správu telefonního provozu STAND CZ spol.s r.o. Kamenná 31 639 00 Brno Tel.: +420 5 43213516 Fax: +420 5 43234915 e-mail: stand@stand.cz www.stand.cz PC Phone software pro správu telefonního provozu Hlavní přednosti systému : Komfortní

Více

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace Polycom - produkty pro VOIP komunikaci přehled portfolia SIP telefonů objevte nové možnosti hlasové komunikace 1. PŘEHLED POLYCOM PRODUKTŮ PRO VOIP KOMUNIKACI 1.1. Stolní telefony standardu SIP SoundPoint

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Integrace aplikace Microsoft Outlook. Připojení ke službám na vyžádání

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Integrace aplikace Microsoft Outlook. Připojení ke službám na vyžádání OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Ve spojení s aplikací Microsoft Outlook přináší software Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite vysokou

Více

ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU. Praktické využití. Tipy & náměty. Případové studie

ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU. Praktické využití. Tipy & náměty. Případové studie ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU Praktické využití Tipy & náměty Případové studie Obsah 5 tipů jak zlepšit péči o zákazníka Jedno zákaznické číslo 2 Poznejte svého zákazníka 3 Mějte přehled, kdy a proč vám

Více

Yeastar S300, IP PBX, až 24 portů, 300 uživatelů, 60 hovorů, rack

Yeastar S300, IP PBX, až 24 portů, 300 uživatelů, 60 hovorů, rack Yeastar S300, IP PBX, až 24 portů, 300 uživatelů, 60 hovorů, rack 300 uživatelů (klapek) a 60 souběžných hovorů (možnosti rozšíření na 400/500 klapek a 90/120 hovorů) Možnost rozšířit o S2/O2/SO/BRI nebo

Více

Mobilníkancelář. Kancelář ve vašem mobilu. Popis a možnosti použití. Ing. Martin LENKO Červen 2011

Mobilníkancelář. Kancelář ve vašem mobilu. Popis a možnosti použití. Ing. Martin LENKO Červen 2011 Mobilníkancelář Kancelář ve vašem mobilu Popis a možnosti použití Ing. Martin LENKO Červen 2011 Obsah 1. Mobilita nutnost dnešního světa komunikací 2. Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Unified Communications. Customer Contact. Cisco Unified Contact Center Enterprise. Hlavní výhody. Způsoby nasazení

Unified Communications. Customer Contact. Cisco Unified Contact Center Enterprise. Hlavní výhody. Způsoby nasazení Unified Communications Customer Contact Cisco Unified Contact Center Enterprise Cisco Unified Contact Center Enterprise přináší ucelené řešení poskytující inteligentní směrování a obsloužení hovorů. Jedná

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack 100 uživatelů (klapek) a 30 souběžných hovorů (možnosti rozšíření na 200 klapek a 60 hovorů) Možnost rozšířit o S2/O2/SO/BRI nebo GSM/LTE

Více

Cisco Unified Communications Manager Express

Cisco Unified Communications Manager Express Unified Communications Unified Communications Applications Cisco Unified Communications Manager Cisco Unified Communications Manager (dříve známý jako Cisco Unified CallManager) je softwarová komponenta

Více

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446 SYSTÉMY PRO CALL CENTRA IP SERVER pro Sipcon VoIP SERVER pro call centra komplexní řešení VoIP telefonní ústředny a statistických, dohledových a operátorských aplikací pro call centra podpora mnoha typů

Více

Statutární město Most. Odbor informačního systému. Oddělení správy PC sítě. Systém ENUM pro bezplatné telefonování na Magistrát města Mostu

Statutární město Most. Odbor informačního systému. Oddělení správy PC sítě. Systém ENUM pro bezplatné telefonování na Magistrát města Mostu Statutární město Most Odbor informačního systému Oddělení správy PC sítě Systém ENUM pro bezplatné telefonování na Magistrát města Mostu Radim M lejnek 2009 Osnova Úvod...3 Co je vlastně ENUM?...4 Jak

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha Základní informace: CP Call je CTI (Computer Telephony Integration) aplikace. Jedná se tedy o vzájemné propojení osobního počítače a telefonního přístroje. Je vytvořena podle standardu CSTA (Computer Supported

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač.

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač. OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Aplikace My Instant Communicator pro počítač Aplikace My Instant Communicator pro počítač ve svém intuitivním uživatelském

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

Elektronická komunikace

Elektronická komunikace Úvod Internet jsou vlastně propojené počítače, jeho využití k přenosu zpráv se tedy okamžitě nabízí. E-mail vznikl dávno před webem, zasílání zpráv bylo možné téměř od počátku existence počítačových sítí.

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Poskytovatel telekomunikačních služeb pro. Jihomoravský kraj

Poskytovatel telekomunikačních služeb pro. Jihomoravský kraj INTERNET HLAS DATA Poskytovatel telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj Obsah 1. VoIP telefonie telefon přes internet... 2 1.1. Popis funkce... 2 1.2. Hodí se pro Vás služba VoIP?... 2 1.3. VoIP

Více

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6. Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.2008 VoIP Liberec Proč by se o telefony mělo starat IT? Případová studie

Více

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie.

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Obsah prezentace. Historie systému Gradient. Popis funkcí systému Gradient. Závěr kontaktní informace.

Více

One Life, live it well

One Life, live it well One Life, live it well DATASYS UMS - UNIFIED MESSAGING SYSTEM with integrated it s possible! 1 Společnost DATASYS poskytuje specializované služby v oblasti implementace, vývoje a dodávek komunikačních

Více

Voice portál. Pavel Cenek OptimSys, s.r.o.

Voice portál. Pavel Cenek OptimSys, s.r.o. Voice portál Pavel Cenek OptimSys, s.r.o. Vývoj software pro telekomunikace automatizace telefonní/hlasové komunikace integrace telefonie do firemních procesů (computer telephony integration, CTI) technologie

Více

PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Pokud je v textu uvedena přesná specifikace předmětu zakázky s uvedením výrobce, případně typu, jedná se pouze o definici standardu předmětu zakázky,

Více

Služby zasílání zpráv Telefonní služby Funkce služeb jednoho čísla

Služby zasílání zpráv Telefonní služby Funkce služeb jednoho čísla OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.0 Ve spojení s aplikací Lotus Notes společnosti IBM přináší software Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite

Více

Unified Communications. Client Applications. Cisco Unified Personal Communicator. Cisco Unified IP Communicator. Hlavní výhody.

Unified Communications. Client Applications. Cisco Unified Personal Communicator. Cisco Unified IP Communicator. Hlavní výhody. Client Applications Cisco Unified Personal Communicator Mnoho uživatelů je dnes přetěžováno nutností používat různé komunikační nástroje, z nichž každý funguje odlišně, používá jiná pravidla a adresáře.

Více

ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM

ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM Autor: Lubomír Kaplan Vytvořeno: 14.12.2017 Verze: 1 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Obsah Komu návod pomůže?... 3 Co v návodu najdete... 3 Základní pojmy

Více

OPENTOUCH SUITE PRO SMB. Vyřeší všechny vaše komunikační a datové potřeby

OPENTOUCH SUITE PRO SMB. Vyřeší všechny vaše komunikační a datové potřeby OPENTOUCH SUITE PRO SMB Vyřeší všechny vaše komunikační a datové potřeby VÝKONNÝ KOMUNIKAČNÍ SERVER OmnIPCX Office Rich Communication Edition (RCE) Flexibilní komunikační server pro malé a středně velké

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup nové telefonní ústředny řady ATEUS - NETSTAR od českého výrobce 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Současně Vás

Více

Uživatelské hodnocení kvality a dostupnosti ICT služeb. Zbyšek Chvojka, Mylène Veillet

Uživatelské hodnocení kvality a dostupnosti ICT služeb. Zbyšek Chvojka, Mylène Veillet Uživatelské hodnocení kvality a dostupnosti ICT služeb Zbyšek Chvojka, Mylène Veillet 2 QoE*- Kvalita uživatelské zkušenosti Definice a obsah I. Interakce s IS Monitorování Business transakcí QoE Reportování&

Více

O2 Kompletní kancelář

O2 Kompletní kancelář Ceník služby elektronických komunikací O2 Kompletní kancelář Platný od 1.1.2010 Ceny jsou uvedeny v Kč Obsah: 1 MĚSÍČNÍ CENY SLUŽBY O2 KOMPLETNÍ KANCELÁŘ...2 1.1 ZÁKLADNÍ SLUŽBY...2 1.2 ROŽŠÍŘENÉ SLUŽBY...2

Více

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text.

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text. 1.0 Nahrávání hovorů Aplikace Nahrávání hovorů ke svému chodu využívá technologii od společnosti Cisco, tzv. Built-in bridge, která snižuje nároky na síťovou infrastrukturu, snižuje náklady a zvyšuje efektivitu

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic Vodafone OneNet Product Management Ekonomické aspekty přechodu na VoIP aneb ochrana vašich investic Ronald Bayer 16th September 2010 1 Trendy a paradoxy v oblasti firemní telefonie Dle aktuálních výzkumů

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy Zdokonalte styl své práce Pokud podnikáte, je pro vás zásadní spokojenost zákazníků, produktivita zaměstnanců a kontrola nákladů. Spokojenost

Více

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr I. HD-SDI Hybrid Porovnání rozlišení SD(Analog) a HD-SDI DVR SD DVR zobrazí maximálně rozlišení o velikosti D1 (720*576) což není mnoho. Ale HD-SDI (Serial Digital

Více

MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY. Komplexní řešení podnikové komunikace. Alcatel OmniPCX Office

MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY. Komplexní řešení podnikové komunikace. Alcatel OmniPCX Office MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY Komplexní řešení podnikové komunikace Alcatel OmniPCX Office VOICE, INT KOMUNIKAČNÍ ŘEŠENÍ JEDINÝ SYSTÉM PRO JAKÉKOLIV POŽADAVKY Řídíte-li stejně jako v našem příkladě malou až střední

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Uživatelské rozhraní Touchtone (TUI) Hlavní nabídka. Služby zasílání zpráv

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Uživatelské rozhraní Touchtone (TUI) Hlavní nabídka. Služby zasílání zpráv OmniTouch 00 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R.x Hlavní nabídka Vytočte přístupové číslo. Po připojení z libovolného telefonu, interního i externího, vás rozhraní Touchtone provede

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Školení innovaphone 2011 innovaphone produktové portfolio Applikace CTI, Operátorská konzole Tarifikace Import... Tel. přístroje IP telefony Speciální telefony IP DECT WLAN PBX MGW/PBX Compact PBX VoIP

Více

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka IceWarp Mail server 10 IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka Verze 10.4 Printed on 20 September, 2011 Instalace Prostudujte si před instalací Na cílové pracovní stanici musí být nainstalovaný program Microsoft

Více

Nahrávací systém TriREC

Nahrávací systém TriREC \ 2011 Nahrávací systém TriREC 9.12.2011 OBSAH Nahrávací systém TriREC...2 Základní vlastnosti:...2 Škálovatelnost...2 Controller...3 Recorder...3 Storage...3 Integrátor...3 Vstupy...3 Nahrávání...3 Sledování...4

Více

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ Webové rozhraní Webové rozhraní je určeno k ovládání a konfiguraci komponent SEVIO a k ovládání a konfiguraci

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

Návod pro ha-loo Centrálu

Návod pro ha-loo Centrálu Návod pro ha-loo Centrálu 2 Návod ha-loo Centrála OBSAH sekce Nastavení Obsah 1. Obecné... 3 1.1. Kontaktní údaje... 3 1.2. Ostatní... 4 2. Centrála... 5 2.1. Seznam klapek... 5 2.2. Nastavení nové klapky...

Více

SYSTÉM KX-NCP500/1000 NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ŽZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU ÁLEŽÍ

SYSTÉM KX-NCP500/1000 NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ŽZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU ÁLEŽÍ SYSTÉM KX-NCP500/1000 NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ŽZÁLEŽÍ Ž VO HOVORU HOVORU ORU ÁLEŽÍ SJEDNOCENÁ KOMUNIKACE LEPŠÍ A SOUČASNĚ JEDNODUŠŠÍ Síťové komunikační platformy Panasonic (KX-NCP) představují pokročilá řešení

Více

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA 48 PBX LCR Tarifikační sw. Internet CRM TAPI UMTS Sw. phone GSM VoIP Analog ISDN 2 IVR Digital Mobil VoIP Mobility Extension Analog/fax Assistant SMS Server

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

HiPath ProCenter Agile. Zaručená spokojenost zákazníka

HiPath ProCenter Agile. Zaručená spokojenost zákazníka HiPath ProCenter Agile Zaručená spokojenost zákazníka Zvyšování míry zpracování prvního kontaktu díky jednotným nástrojům pro zjišťování přítomnosti a podporu spolupráce. Lepší produktivita s intuitivními

Více

Linksys SPA3102 ATA - Jak jej použít pro připojení 2N Helios IP k analogové ústředně

Linksys SPA3102 ATA - Jak jej použít pro připojení 2N Helios IP k analogové ústředně Linksys SPA3102 ATA - Jak jej použít pro připojení 2N Helios IP k analogové ústředně Schéma zapojení Tento dokument popisuje konfiguraci Linksys SPA3102 pro připojení nebo PSTN lince. 2N Helios IP k analogové

Více

HiPath HG 1500 Multimediální komunikace ve společnostech střední velikosti

HiPath HG 1500 Multimediální komunikace ve společnostech střední velikosti HiPath HG 1500 Multimediální komunikace ve společnostech střední velikosti HiPath HG 1500 je ekonomicky výhodné řešení komunikace pro společnosti se středním objemem datového provozu. HiPath HG 1500 mění

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

Kapitola 1 Představení SIP telefonu

Kapitola 1 Představení SIP telefonu SIP telefon Kapitola 1 Představení SIP telefonu SIP telefon je plně funkční IP telefon vhodný pro využívání v domácnostech. Podporuje SIP protokol dle RFC3261. Obsahuje dva síťové porty 10/100BaseT, pomocí

Více

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft Tomáš Kantůrek IT Evangelist, Microsoft Správa a zabezpečení PC kdekoliv Jednoduchá webová konzole pro správu Správa mobilních pracovníků To nejlepší z Windows Windows7 Enterprise a další nástroje Cena

Více

IBM Sametime 9. moderní způsob komunikace. Petr Kunc, IBM IBM Corporation

IBM Sametime 9. moderní způsob komunikace. Petr Kunc, IBM IBM Corporation IBM Sametime 9 moderní způsob komunikace Petr Kunc, IBM 2013 IBM Corporation 1 Komunikace v reálném čase Chatování Chatujte s kolegy. Přenášejte soubory, vkládejte obrázky. Historie se ukládá na vašem

Více

www.circletech.net Aplikace pro ochranu mobilní komunikace před odposlechem a zneužitím citlivých informací.

www.circletech.net Aplikace pro ochranu mobilní komunikace před odposlechem a zneužitím citlivých informací. www.circletech.net Aplikace pro ochranu mobilní komunikace před odposlechem a zneužitím citlivých informací. Radim Rindler Obchodní ředitel CircleTech s.r.o. 2013 CircleTech s.r.o. Společnost CircleTech,

Více

Od videokonference k telepresenci

Od videokonference k telepresenci Od videokonference k telepresenci Tomáš Tesař Business Development Manager, tesar@atlantis.cz Distributor Polycom technologie v ČR a SK Agenda Přínos videokonferenční komunikace Faktory umožňující rozmach

Více

Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com

Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com Obsah 1 Přihlášení do portálu... 3 2 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 3 Použití interaktivní nápovědy... 4 4 Použití vybraných

Více

Alcatel OmniPCX 4400 Základní vlastnosti

Alcatel OmniPCX 4400 Základní vlastnosti Alcatel OmniPCX 4400 Základní vlastnosti Popis Multimediální telekomunikační systém Alcatel OmniPCX 4400 umožňuje digitální přenosy hlasu, dat a obrazů do kapacity 50 000 přípojek a připojení do běžných

Více

Nastavení telefonu Nokia Lumia 925

Nastavení telefonu Nokia Lumia 925 Nastavení telefonu Nokia Lumia 925 Telefon Nokia Lumia 925, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Některé

Více

SIEMENS GIGASET C530 IP

SIEMENS GIGASET C530 IP SIEMENS GIGASET C530 IP Funkce VoIP: multilinka až pro:6 SIP čísel (i s odlišnými operátory) a 1 připojení přes pevnou linku (analog) - individuální přidělení linky podle sluchátka (pro příchozí a odchozí

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Infrastruktura jako služba

Infrastruktura jako služba Infrastruktura jako služba Pavel Řezníček #19198 Jiří Šolc ICZ a. s. 20.9.2011 1 Agenda Outsourcing infrastruktury IaaS projekty Společná diskuze 2 Pavel Řezníček OUTSOURCING INFRASTRUKTURY 3 ICZ Plný

Více

Multimediální služby v taktických IP sítích

Multimediální služby v taktických IP sítích Cisco 2911 + UCS-E140 MCU CUCM CUP SX20 PC + Jabber PC + Jabber PC + Jabber Multimediální služby v taktických IP sítích 5. června 2014 O společnosti TTC TELEKOMUNIKACE,s.r.o. Tradiční český dodavatel komunikačních

Více

Instalace. Obsah balení

Instalace. Obsah balení Instalace HandyTone-486 - VoIP adapter pro použití s analogovým telefonním přístrojem HandyTone-486 je plně kompatibilní se standardem SIP. Nastavení VoIP je možné provést prostřednictvím připojeného analogového

Více

Nastavení telefonu Windows Phone 8S by HTC

Nastavení telefonu Windows Phone 8S by HTC Nastavení telefonu Windows Phone 8S by HTC Telefon Windows Phone 8S by HTC, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Modul msender message Sender Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Představení modulu msender je samostatně prodávaným modulem a rozšiřujícím doplňkem informačního systému Money S5. msender

Více

Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR

Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR Serverová řešení Microsoft Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Státní správa Profil zákazníka: Hlavním posláním Hospodářské komory České republiky

Více

Principy testeru telefonních sítí xphonet

Principy testeru telefonních sítí xphonet Principy testeru telefonních sítí xphonet popisy principů, uživatelská rozhraní, příklady výsledků, další záměry Ing. Ivo F i š e r, ředitel společnosti ProTel engineering, spol. s r.o. xphonet centrum

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem

Více

Identifikátor materiálu: ICT-3-16

Identifikátor materiálu: ICT-3-16 Identifikátor materiálu: ICT-3-16 Předmět Téma sady Informační a komunikační technologie Téma materiálu Cloudové technologie Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí Cloudové technologie.

Více

Elektronická komunikace

Elektronická komunikace Třetí kapitola Elektronická komunikace Učební text Mgr. Radek Hoszowski Elektronická komunikace Co je elektronická komunikace Co je elektronická komunikace a jakou hraje roli v lidské komunikaci vůbec?

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Cyclope Print Management Software- uživatelská příručka... 1 1. Přehled produktu... 2 2. Stručný popis produtku CPMS... 2 2.1. Stažení CPMS...

Více

Mějte svou kancelář stále po ruce

Mějte svou kancelář stále po ruce Profesionální řešení mobilní komunikace pro malé a středně velké firmy Mějte svou kancelář stále po ruce Profesionální řešení mobility V KONTAKTU S KOLEGY A ZÁKAZNÍKY MŮŽETE BÝT KDEKOLIV Svět obchodu přináší

Více

PROVOZNÍ PODMÍNKY HLASOVÝCH SLUŽEB. společnosti IPVOX s.r.o., tř. Budovatelů 2531, Most ( Poskytovatel ) Článek 1 - Definice a úvodní ustanovení

PROVOZNÍ PODMÍNKY HLASOVÝCH SLUŽEB. společnosti IPVOX s.r.o., tř. Budovatelů 2531, Most ( Poskytovatel ) Článek 1 - Definice a úvodní ustanovení PROVOZNÍ PODMÍNKY HLASOVÝCH SLUŽEB společnosti IPVOX s.r.o., tř. Budovatelů 2531, Most ( Poskytovatel ) Článek 1 - Definice a úvodní ustanovení 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Obsah: Provozní podmínky pro poskytování

Více

Smart Voip. eyebeam 1.11 Stručný návod

Smart Voip. eyebeam 1.11 Stručný návod eyebeam 1.11 Stručný návod Ovládání a nastavení eyebeamu verze Audio CounterPath Solutions, Inc. Floor 8, 100 West Pender St. Vancouver, BC CANADA V6B 1R8 Tel: 1.604.878.0440 sales@counterpath.com www.counterpath.com

Více

Návod k obsluze. VoIP PBX ústředna. Soundwin WiPBX, ipbx

Návod k obsluze. VoIP PBX ústředna. Soundwin WiPBX, ipbx Návod k obsluze VoIP PBX ústředna Soundwin WiPBX, ipbx Popis produktu Soundwin WiPBX a ipbx jsou SOHO SIP PBX ústředny, které překvapí nejen velikostí, ale také nízkou cenou. Brány WiPBX a ipbx se mezi

Více

IP TELEPHONY APPLICATIONS

IP TELEPHONY APPLICATIONS IP TELEPHONY APPLICATIONS SÍLA IP TELEFONIE ROSTE S APLIKACEMI 2RINGU Společnost 2Ring působí na trhu IT v oblasti služeb pro Call centra a IP telefonii od roku 2001. Koncem roku 2004 převzala a sloučila

Více

Přehled SIP telefonů. Aastra 5000 a Aastra 400. Jádro bezpečných telekomunikačních řešení

Přehled SIP telefonů. Aastra 5000 a Aastra 400. Jádro bezpečných telekomunikačních řešení Přehled SIP telefonů Aastra 5000 a Aastra 400 Jádro bezpečných telekomunikačních řešení SIP telefony Aastra Aastra 6730i» 3-řádkový LCD displej (16 znaků na řádek)» vynikající poměr cena/výkon» podpora

Více

MOBILNÍ KOMUNIKACE LABORATORNÍ CVIČENÍ. VoIP přenos hlasu v prostředí IP. MAREK Michal Po 10:00. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ Fakulta elektrotechnická

MOBILNÍ KOMUNIKACE LABORATORNÍ CVIČENÍ. VoIP přenos hlasu v prostředí IP. MAREK Michal Po 10:00. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ Fakulta elektrotechnická MAREK Michal Po 10:00 LABORATORNÍ CVIČENÍ ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ Fakulta elektrotechnická MOBILNÍ KOMUNIKACE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE VoIP přenos hlasu v prostředí IP Letní semestr 2006/2007 Počet stran:

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

VoIP telefonie je komplexní řešení

VoIP telefonie je komplexní řešení VoIP telefonie je komplexní řešení IP telefony 2015 RTX 8830 RTX 8630 W52H W52P Videokonferenční řešení VC400 CP860 a CPE80 VP530 EXP40 SIP-T41P SIP-T42G SIP-T46G SIP-T48G 39PK VC120 SIP-T19/19P SIP-T21

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 34 Základní nastavení tabletu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

Nastavení poštovních klientů pro přístup k e-mailové schránce na VŠPJ

Nastavení poštovních klientů pro přístup k e-mailové schránce na VŠPJ Nastavení poštovních klientů pro přístup k e-mailové schránce na VŠPJ Obsah: Nastavení poštovního klienta Mozilla Thunderbird... 2 Nastavení poštovního klienta Microsoft Outlook... 6 Použití poštovního

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 38 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0527

CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 45 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3.

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 39 Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Zap./Vyp.

Více

Poznámky k vydání. pro Kerio Operator 1.0.1

Poznámky k vydání. pro Kerio Operator 1.0.1 Poznámky k vydání pro Kerio Operator 1.0.1 2011 Kerio Technologies s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Datum: 28. února 2011 1 Představujeme Kerio Operator 1.0.1 Kerio Operator je softwarová pobočková ústředna

Více

Telelogic Focal Point využití pro řízení a optimalizaci projektového portfolia Verze 1.0

Telelogic Focal Point využití pro řízení a optimalizaci projektového portfolia Verze 1.0 DISTRIBUTOR White Paper Verze 1.0 Ing. Jiří Gryc 26.4.2007 Tento dokument ve stručnosti představuje možnost využití špičkového Telelogic Focal Point pro řízení a optimalizaci projektového portfolia. Další

Více