Nabídka letních kurzů a sportovně komunikačních aktivit pro školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka letních kurzů a sportovně komunikačních aktivit pro školy"

Transkript

1 Nabídka letních kurzů a sportovně komunikačních aktivit pro školy

2 Obsah - představení společnosti - koncepce našich aktivit - rozdělení programů - regiony - ubytování, příklady realizovaných programů

3 O nás CK HROCH s. r. o., provozovatel portálu je společnost specializující se na aktivní trávení volného času a to jak formou zájezdů pro veřejnost, sportovních programů pro školy, tak eventových akcí a incentivních zájezdů pro firmy. V tomto oboru máme opravdu bohaté zkušenosti, neboť naše dřívější koníčky se nám staly prací a pro jsme se těmto aktivitám věnovali řadu let před založením společnosti

4 Koncepce našich aktivit Naše programy jsme se snažili seastavit tak, aby jste od nás získali komplexní službu, a to jak při přípravě, tak při její realizaci. Ve fázi plánování a přípravy nového programu, vycházíme z konkrétních představ zákazníka a v průběhu se snažíme akci co nejvíce přiblížit jeho představám. Všechny programy jsou řešeny individuálně. V naší nabídce si můžete vybrat program, který bude svým zaměřením nejvíce vyhovovat, ten pak připravíme přesně podle přestav zákazníka. Akce připravujem na klíč jako celek včetně dopravy, ubytování nebo můžeme zajistit pouze doplňkový program, jako jsou sportovní aktivity, průvodci personální doprovod, výlety, dopravu apod. Při vlastní realizaci klademe v první řadě velký důraz na bezpečnost žáků a bezpečný průběh celé akce. Dalším, velmi důležitým aspektem je cena program. Kdy si uvědomujeme, že cílem je, aby na každou akci odjel co možná největší počet žáků ze tříd. Proto vždy hledáme řešení tak, aby co nejméně zatížila rozpočet rodičů. Dalším aspektem je míra zábavy v průběhu školní akce, proto se snažíme o to aby si děti odvezli co možná nejlepší a nejsilněší zážitek a dle našich zkušeností se dá na tom později stavet i v dalším průběhu školního roku. Zásadní důraz klademe na kvalitu a bezpečnost programu, z tohoto důvodu spolupracujeme při pořádání jednotlivých programů výhradně s instruktory, kteří mají licence akreditované MŠMT. Dalším předpokladem je osobní přístup, který ctí naši instruktoři v přístupu jak k učitelům, tak k žákům.

5 Rozdělení našich aktivit Sportovní kurzy Tyto kurzy mohou být zaměřeny monotematicky jako jsou vodácké kurzy, cyklistcké kurzy a podobně nebo se jedná o kurzy, kdy se žák v jejjich průběhu zúčastní více různých sportovních aktivit. Adaptační kurzy Tyto kurzy připravujeme zejména pro žáky šestých a prvních ročníků základních škol a prvních ročníků sředních škol a učilišť. Tyto kurzy vnímáme jako velmi důležitou součást seznámení a soužití většinou nově sestavených tříd a to jak pro žáky mezi sebou tak pro třídu a jejich třídního učitele. Adaptační kurz je zaměřen hlavně na prožitek a z toho důvodu jsou zde zařazeny atraktivní sportovní aktivity na každý den. V dopoledních hodinách je většinou vyhraněn prostor pro třídní učitele a jejich program a odpoledne probíhají sportovní aktivity a hry. Po celou dobu kurzu je pro žáky připravena spousta her se zaměřením hlavně na vzájemnou spolupráci a komunikaci, jako doplněk hlavního programu. Stejně tak u časově náročnějších aktivit, jako je například lanové centrum rozdělíme skupinu podle tříd, tak aby jedna byla vždy na aktivitě a pro druhou jsou opět připraveny dobrodružné hry v přírodě. Večerní náplní můžou být, táboráky, stezky odvahy a podobně, opět doplněné hrami, zaměřenými zejména na komunikaci a spolupráci. Při pořádání adaptačních kurzů spolupracujeme v případě zájmu s týmem psychologů, kteří zabavnou formou hovoří s žáky na téma drogové prevence, uplatnění jedince ve společnosti a podobně.

6 Lyžařské kurzy Na zimní sezónu připravujeme pro základní a střední školy celou řadu lyžařských kurzů v ČR i zahraničí, při kterých se snažíme o rozšíření programu kurzu na víc než pouhé lyžování, ubytování, strava Snažíme se o to, aby celý týden byl bohatý také na zážitky spojené s prostředím zimních hor, aby se žáci dozvěděli také něco o chování a bezpečnosti na horách. Naší motivací je aby se o našich kurzech dlouho mluvilo jak mezi žáky, tak mezi učiteli. Za tímto účelem doplňujeme kurzy celou řadou doplňkových programů, jako je Snowrafting a Snowtubing, přednášky HS, společenské hry vhodné do uzavřených prostor a večerní hry na ven. Všechny tyto aktivity jsou již zahrnuty v ceně. Na kurzech pořádaných v zahraničí je přítomen instruktor, který zde funguje mimo jiné také jako delegát, který Vám poradí s výběrem vhodných svahů a díky znalosti okolí může pomoci s přípravou náhradního programu v případě špatného počasí. Přes den se může věnovat jedné skupině lyžařů, protože vždy se jedná o výborné lyžaře a instruktory s mnohaletou praxí v lyžařských školách. Konkrétní nabídku lyžařských kurzů Vám zašleme samostatně.

7 Školní výlety Pro Vaše žáky připravujeme školní výlety s náplní dle představ třídy. Může se jednat o sportovní kurzy, putovní výlety i různě tematicky laděné programy. Jako příklad můžeme uvést Cestu kolem světa nebo Středověké půtování. Velmi oblíbenou destinací pro školní výlet je také Tropický ostrov nedaleko Berlína Všechny uvedené kurzy pořádáme i pro malé skupiny žáků od 15 osob. Rádi také připravíme doplňkový program při Vámi pořádaných školách v přírodě a dalších kurzech. Mimo tyto akce pořádáme i sportovní dny, různé další sportovní akce. Disponujeme mobilním lanovým centrem, a celou řadou dalších sportovních her a aktivit. V neposlední řadě také nabízíme akreditované kurzy a prolongační doškolení pro Vaše kantory a instruktory v oblastech: Instruktor, Cvičitel lyžování, Instruktor snowboardingu, Instruktor vodní turistiky, Instruktor cykloturistiky, Instruktor volného pobytu a pohybu v přírodě a řada dalších. Všechny tyto kurzy jsou akreditovány MŠMT.

8 Regiony Níže uvádíme regiony, kde pořádáme většinu našich programů, protože krom vhodných přírodních podmínek a osvědčeného ubytování jsme v těchto oblastech za několik let pořádání akcí pro děti vybudovali potřebné zázemí pro uspořádání kvalitního programu. Samozřejmě pořádáme i celou řadu školních programů mimo tyto regiony, kam vše potřebné vždy dovezeme. Českosaské Švýcarsko Poznejte hezké prostředí nedotčené přírody skalních měst, soutěsek, rozhleden a stolových hor, jež se rozprostírá při hranici s Německem. Toulkami zdejší krajinou se můžete pokochat krásou "Pravčické brány", největší přírodního skalního mostu v Evropě a řadou nádherných skalních vyhlídek v okolí, tyčících se vysoko nad korunami stromů, jako i unikátní plavbu na lodičkách v kaňonu říčky Kamenice. Projděte se lesními stezkami, probádejte staré skalní hrady, vydejte se do bájné říše skřítků, vil a loupežníků, kteří tento kraj prý obývali, možná i nadále obývají. Jsou zde místa romantická, tráva v lesích zdejších je měkká jako obláčky, do své náruče Vás láká ulehnout. Za ticha a zpěvu ptáků sluníčko svými paprsky koruny vysokých stromů proráží, vítr stromy ovíjí a potůček nerušeně plyne dál. Zažijte neopakovatelné a možná se budete cítit jako v pohádce. Zřejmě proto se zde točila pohádka Pyšná princezna.

9 Harrachov Krkonoše Přes převažující zimní nabídku nezklame Harrachov své návštěvníky jistě ani v létě. Velká nabídka turistických a cykloturistických výletů do Krkonoš a Jizerských hor včetně jejich polských částí je velice lákavá. Nově otevřené turistické hraniční přechody u Vosecké boudy a na Mýtinách velice usnadnily plánování krásných do té doby nerealizovatelných výletů. A komu se nechce na kole šlapat příliš do kopce, ten může vyřešit svůj problém pomocí lanovky. Vyjede lanovkou na Čertovu horu (doprava kol je zdarma) a pak může jet různými trasami dolů s kopce. Letní koupání je taky možné, ale v horských bystřinách a i v koupališti je po většinu času koupání jen pro otužilé. K zhlédnutí je i muzeum sportu o sportovním dění v Harrachově, muzeum skla s historickou sbírkou výrobků zdejší sklárny. Návštěvu lze propojit s prohlídkou výroby skla ve zdejší huti a nově i s prohlídkou začátkem roku 2002 otevřeného pivovaru a samozřejmě s ochutnávkou produktů. Jizerské hory Jizerské hory jsou ideální pro zimní i letní rekreaci. V zimě se nabízí možnost sjezdového lyžování v nedalekých centrech Severák, Bedřichov či Tanvaldský Špičák. Přímo kolem chaty vede běžkařská stopa. V létě je okolní terén vhodný pro pěší turistiku i cykloturistiku, 1km od chaty se nachází přírodní koupaliště a 3km přehrada v Jablonci nad Nisou, jenž poskytuje veškerý servis pro náročného, koupání chtivého letního návštěvníka. V tomto městě lze navštívit celoročně plavecký bazén s tobogánem, či zimní stadión. V nedalekém Liberci lze navštívit ZOO a botanickou zahradu, či si udělat výlet např. na Ještěd, Kozákov, zámek Sychrov, nedaleký Frýdlant s jeho monumentálním zámkem s bohatou sbírkou starožitností, jenž zde zanechal velký Valdštein, Lázně Libverda s Obřím sudem, či poutní místo Hejnice s nádherným klášterem. Největším lákadlem Jizerských hor v letním období je zajisté cykloturistika a návštěva mnohých vyhlídkových rozhleden, kterých je v našem okolí hned několik. Např: Bramberk, Slovanka, Královka, Špičák, Černá Studnice, Jablonec, Proseč, Kopanina, Štěpánka. Další atrakcí Jizerských hor je jízda na divoké vodě.

10 Horní Blatná - Krušné hory Malebné horské městečko a oblíbené centrum zimní i letní turistiky bylo založeno roku 1532 s jasnou představou úspěšné hornické budoucnosti. A díky bohatým ložiskům cínu se tento sen také rychle naplňoval. Svého vrcholu dosáhla Horní Blatná v 60. letech 16. století, kdy počet obyvatel dosáhl dvou tisíc. Na život si tehdy lidé vydělávali především těžbou ve 40 okolních dolech. Milovníci turistiky si jistě nenechají ujít naučnou stezku Horní Blatná Vlčí jámy, která začíná na náměstí sv. Vavřince za kostelem a kouzelnou krajinou vás dovede až na Blatenský vrch. Oblíbeným cílem je také Blatenský příkop, ojedinělá technická památka ze zlaté éry hornictví. Cyklistické stezky v okolí přímo lákají k osedlání horského kola a příjemné projížďce. V zimě si pak můžete užívat nekonečné běžecké stopy nebo vyrazit za sjezdovkami do blízkého městečka Pernink. Náročnějším lyžařům a snowboardistům doporučujeme lyžařské areály Neklid a Klínovec. Radava Orlická přehrada K nejvyhledávanějším turistickým a letním rekreačním oblastem v České republice bezpochyby patří vodní nádrž Orlík na horním toku Vltavy. Celková vodní plocha je 24 km čtverečných, hloubka dosahuje až 74 metrů. Díky poloze jsou zde ideální podmínky pro rekreaci.

11 Aktivity Cyklistika půl nebo celodenní výlety v národním parku Českosaské Švýcarsko, trasa dle volby. Zajištění dva instruktoři na skupinu max. 30 osob = průvodce, servisní pomoc, 1. Pomoc Turistika půl nebo celodenní pěší výlety v národním parku Českosaské Švýcarsko, možno využít bus. Zajištění jeden instruktor průvodce pro max. 30 osob. Vysoká lana lanové centrum vystavěné v korunách stromů, nízké i vysoké lanové překážky. Žáci spolupracují ve skupinkách, učí se jistit navzájem. Zajištění, bezpečnostní výbava ( úvazek, přilba, jistící prvky), 5 instruktorů na max. 30 osob, jištění, výuka, kontrola, 1 pomoc. Skalní lezení 2 3 lezecké cesty různých obtížností + jedna stěna slaňování. Zdejší oblast je jednou z nejznámějších lezeckých oblastí ČR a lezení je zde opravdovým zážitkem. Všichni žáci jsou zajištěni přes horní kladku a proto je tato aktivita zcela bezpečná. Zajištění pět instruktorů na max. 30 osob = výuka lezení, vysvětlení chování ve skalách, jištění VŠECH lezců i slaňujících, 1. pomoc. Survival sportovně dobrodružný program při němž účastníci překonávají nástrahy trasy. Doporučujeme též ve večerních hodinách.

12 Rafting vzhledem k nízké obtížnosti řek, které jsou v dosahu se jedná spíše o sjíždění řek na raftových člunech, přesto se jedná o velmi příjemnou zábavu, zejména na řece Ploučnici, díky svým krásným přírodním sceneriím a meandrům. Zajištění 2 3 instruktoři na max. 30 osob, plovací vesta, pádlo, 1. pomoc. Skupinové hry soubor her do lesa inspirovaných různou tematikou zaměřený na spolupráci ve skupinkách. Většinou jde o hry s cílením na fyzický výkon, intelektuální či psychyckou zdatnost a rozvoj tvořivosti nebo jen pro pobavení, výběr her vždy sleduje záměr celé akce. Dále připravujeme hry do interiéru a to nejen jako náhradní řešení pro případ špatného počasí. Tyto hry mají například nezastupitelnou roli při seznamování na adaptačních kurzech.

13 Ubytování Níže naleznete některé z ubytovacích zařízení, jež využíváme pro pořádání školních akcí. Využíváme však celou řadu dalších objektů, které zde z důvodů kapacity nemohou být uvedeny. Standardem u všech ubytování je dostatečné množství soc. zařízení (dnes již většinou na pokojích), společné prostory které může škola využívat pro svou potřebu v průběhu celého dne. Strava formou plné penze včetně pitného režimu, u dětí I. stupně strava 5 x denně a starších dětí II. Večeře. Níže uvádíme ubytování s modelovým programem včetně ceny, který se zde uskutečnil

14 Českosaské Švýcarsko Děčínský Sněžník je nejvyšší stolovou horou v České republice. Naleznete zde nádherný výhled, ze stejnojmenné rozhledny, na celé okolí Labských Pískovců a za jasného počasí dohlédnete až na daleký Ještěd. Region Tisé je rájem pro skalní lezce. Celá skalní oblast nabízí velké množství lezeckých cest od lehkých až po velmi náročné. Dalším skvělým lákadlem je nepřeberné množství nenáročných turistických a cyklistických tras. Současný Hotel Sněžník je z historického hlediska nejvýznamnější dochovanou stavbou v obci. Již v 16 století zde byla rychta, kde se odehrával veškerý obchod a výkon práva. Do dnešní podoby byl přestavěn kolem roku 1800 a přistavěn v roce Od roku 1863 zde byl Restaurant Grúnzner, který byl vyhlášeným podnikem. Hotel je vybaven 22 pokoji dvoulůžkovými s možností přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem + WC. Pokoje jsou účelně zařízeny moderním nábytkem, k dispozici na pokojích je rozhlas a TV + Sat. Sauna a Whirpool je pro hotelové hosty ZDARMA. Program: Sportovní rozloučení se školou 9. třídy 1. Den Cyklistika Celodenní výlet v oblasti Děčínského Sněžníku, Tiských a Ostrovských stěn s možnostmi koupání. 2. Den Sibiřské hry a lanové centrum Dopoledne Sibiřské nebo jiné sportovní hry v lese, po obědě lanové centrum na úpatí stolové hory. 3. Den Survival Přes den volný program, případně pěší/cyklo výlet do okolních skalních měst, koupání ve Vlčím jezírku, po večeři program Survival. 4. Den Turistika Busem se přesuneme do centrální části NP. Zde túra na Pravčickou bránu, Mariinu vyhlídku, do Hřenska a Jetřichovických skal. 5. Den Skalní lezení Půl případně celý den strávený ve skalním městě lezením a slaňováním 6. Den Volný program Volný program nebo možný výběr z aktivit a her. Večer odjezd domů CENA: Kč 2.390,-- Cena obsahuje ubytování v hotelu Sněžník, plnou penzi(při celodenních výletech balíček), druhou večeři, pitný režim, vstup do sauny a vířivky po celou dobu pobytu, aktivity dle programu, služby instruktorů po celou dobu pobytu, dopravu z Ústí nad Labem, dopravu na aktivity.

15 Horní Blatná Hotel Modrá hvězda Hotel Modrá hvězda se nachází v centru Horní Blatné, která je jedním z nejzajímavějších měst západní části Krušných hor. Poloha hotelu nabízí dobré možnosti pro letní i zimní turistiku v oblasti Krušných hor. Je taky dobrým východiskem k výletům do mnoha zajímavých měst západních Čech jako jsou Karlovy Vary 20 km, Mariánské lázně 80 km, Františkovy lázně 75 km, Cheb, Plzeň a další. Ale i nejbližší okolí je velice zajímavé a nabízí mnoho pozoruhodností. V létě je možno u hotelu nastoupit na jednou z mnoha značených turistických nebo cykloturistických cest vedoucích do hor. K nejbližšímu krytém bazénu je 6 km v Potůčkách a také nový bazén 6km v Nových Hamrech, stejně tak daleko se nachází tenisové kurty. V letním období lze kromě turistiky, vyjížděk na horských kolech využít 15 km vzdálený Sportovně zábavní komplex v lázních Oberwiesenthal. K návštěvě lze doporučit blízké Karlovy Vary, Lázně Jáchymov, Mariánské a Františkovy Lázně, německé lázně Oberwiesenthal a hrad Loket. Tato oblast je každoročně v letních měsících doménou houbařů a milovníků přírody. Možnost navštívení muzea těžby cínu, Blatenský vodní příkop, rozhlednu na Blatenském vrchu Program: Adaprační kurz 6. třídy + program s psychology Adaptační kurz je zaměřen hlavně na prožitek a z toho důvodu jsou zde zařazeny atraktivní sportovní aktivity na každý den, tak aby většinou dopoledne byl prostor pro třídní učitele a jejich program a odpoledne aby probíhali sportovní aktivity a hry. Výlet do přírody, přírodovědná exkurze, Program s psychology, Fun survival (dobrodružný závod pro skupinky, plnění různých úkolů, putování na lyžích, slaňování atd.), Hry u táborového ohně (Nápisy krále Ašóky, Oplocení ), později opékání buřtů a stezka odvahy, Lanové centrum, Skalní lezení, Putování za historií těžby cínu (Vlčí jáma, Ledová jáma... ), Rafting CENA: Kč 1.990,-- Cena obsahuje: Dopravu, ubytování 4x, plná penze 4x, pitný režim, zajištění aktivit dle programu, pojištění CK proti úpadku, instruktory pro zajištění doplňkových aktivit a her nad rámec návrhu programu.

16 Jindřichov Jizerské hory Chata MUHU Jizerské hory jsou ideální pro zimní i letní rekreaci. V zimě se nabízí možnost sjezdového lyžování v nedalekých centrech Severák (1km), Bedřichov (8km) či Tanvaldský Špičák (8km). K dispozici je též dětská poma (např. pro školní zájezdy) cca 900 m od chaty. Přímo kolem chaty vede běžkařská stopa. V létě je okolní terén vhodný pro pěší turistiku i cykloturistiku, 1km od chaty se nachází přírodní koupaliště a 3km přehrada v Jablonci nad Nisou, jenž poskytuje veškerý servis pro náročného, koupání chtivého letního návštěvníka. Chata-penzion se nalézá v obci Jindřichov, asi 3km od Jablonce n. Nisou směr Tanvald a pouze 100 km od Prahy. Je přístupná pro osobní auta i autobusy, a to po celý rok. Do Jindřichova vede též linka MHD č.5 pouze však jednou denně v odpoledních hodinách. Linka č. 4 do Lučan nad Nisou jezdí pravidelně v rozumných intervalech. Chata-penzion má kapacitu 60 osob. K dispozici jsou 2-6 lůžkové pokoje. Šest dvoulůžkových pokojů má vlastní sociální zařízení. Tři pokoje mají umyvadlo. Ostatní pokoje mají společné sprchy a WC na chodbě. Hosté mají možnost ubytování se snídaní i polopenzí. V chatě je restaurace, bar, společenská místnost s TV a místnost se stolním tenisem. V létě je k dispozici venkovní ohniště s posezením. U chaty je možnost parkování. Program: Škola v přírodě s adaptačním a plaveckým kurzem plavání 6. třidy Sportovní aktivity jako jsou skalní lezení, rafting, lanové centrum (to je k dispozici po celou dobu ŠVP), jsou doplněny o společenské a týmove hry sezaměřením na komunikaci a spolupráci ve skupině, dále o velkou noční hru. 2 hod. Denně probíhá po skupinách kurz plavání v Jablonci nad Nisou a výuka základních předmětů CENA: Kč Cena obsahuje Cena obsahuje 12 dní programu, 10x ubytování s plnou penzí (strava 5x denně, pitný režim), 5 dosp. Osob zdarma, dopravu z a do Prahy pojištění CK porti úpadku. Aktivity dle programu.

17 Orlická přehrada Tvrz Holešice Tvrz Holešice Rekreační středisko se nachází v objektu starobylé tvrze ze 12.století 200m od Orlické přehrady, 2 kilometry od obce Chrást a 3 kilometry od známého rekreačního střediska Radava, provoz střediska je celoroční. Tvrz se nachází na samotě v krásné čisté přírodě jižních Čech, což se jeví jako ideální místo pro děti (žádná auta, klid, čisté prostředí, koupání v Orlické přehradě na klidné pláži). Mimo sezónu je objekt většinou rezervován jen pro jednu akci, takže nebudete nikým rušeni! Vynikající kuchyně s možností přípravy případných diet a vegetariánské kuchyně. - možnost turistických výletů (Zvíkov,hrad Orlík atd.) - cyklotrasy, parník - velké ohniště pro 100 osob - klidná pláž, zátoka Orlické přehrady 200m od areálu - k dispozici lodičky, volejbal, nohejbal, stolní tenis, atd. - oddělená místnost na výuku, velká tělocvična - možnost objednat, jízdy na koních nebo tenisové kurty vrchu

18 Reference Spolupráce s CH Hroch - Služby CK Hroch mohu doporučit. Proč? Pavel Brichta a jeho kolegové jsou "profíci", kteří nabízí více než obyčejná "cestovka". Oni jsou těmi, kteří tvoří program akce na míru zákazníkovi. Jejich program je naplněn adrenalinovými aktivitami i programem do klubovny nebo k ohni. Pro dětské kolektivy mají v zásobě množství činností, her i soutěží. V jednom týdnu adaptačního pobytu s nimi prožijete zážitky na lanech, na skále, při noční bojovce nebo celodenním výletu, na raftech. Své vlastnosti, odvahu a spolehlivost si děti ověří teambuildingových aktivitách nebo při večerních hrách. Programem naplňují i zimní lyžařské kurzy a pobyty, jednodenní aktivity na zakázku... CK Hroch se zaměřuje i na aktivní dovolenou pro dospělé - tu jsem ještě nevyzkoušel, ale aktivní pobyty pro děti s CK Hroch a jejími cvičiteli a trenéry mohu jen doporučit. Vít Beran, ZŠ Kunratice, Praha

19 Pro organizaci lyžařského kurzu žáků ZŠ Písnická v roce 2010 jsme využili nabídku C.K. Hroch a vůbec jsme nelitovali. Děti i paní učitelky byly nadšené z Pepy, instruktora snowboardingu a volnočasových aktivit, kterého nám na naši žádost zajistil Pavel Brichta, majitel C.K. Spolu s Pepou připravovali dětem každý večer zajímavé aktivity, nezapomenutelným zážitkem i pro pouhé diváky byly jízdy na raftu pod Harrachovskými můstky a profesionálně zorganizované závody ve slalomu. Pavle a Pepo, děkujeme a těšíme se na příští lyžák. B. Pilátová, ZŠ Písnická v Praze 12 Dobrý den, se žáky naší školy včetně zástupců pedagogického sboru a sportovců z řad dospělých i starších lidí z různým profesním zaměřením jsme absolvovali lyžařské zájezdy z CK Hroch v roce 2009 a 2010 (Möllteler a Passo Tonale). Zájezdy byly vždy za super ceny včetně ubytování, stravy, dopravy i skipasu. Poděkování patří především Pavlu Brichtovi, který nás na zájezdech vždy doprovázel. Ještě jednou díky a těšíme se na další spolupráci Mgr. Libuše Amálie Holá ředitelka Základní školy Kladno Amálská 2511

20 sídlo firmy: CK HROCH s. r. o., Dlážděná 160, Dolní Zálezly korespondenční adresa: CK HROCH s. r. o., Veleslavínská 39, Praha 6 tel fax infolinka mobil: info@aktivnidovolena.cz

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

Nabídka pro zš Davle. Škola v přírodě s programem pro zš Kunratice

Nabídka pro zš Davle. Škola v přírodě s programem pro zš Kunratice Nabídka pro zš Davle Škola v přírodě s programem pro zš Kunratice Obsah Představení společnosti Naše filosofie Cíle a koncepce programu Naše regiony Vzorový program Ubytování a ceny Představení společnosti

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd PO PRVÉ DO ŠKOLY CO TO ZNAMENÁ? Poprvé do školy. Jaké to je? Jaké pocity děti prožívají? Jaké pocity prožívají rodiče? Těšení a obavy zároveň.

Více

160 408 Modul č. 1 TURISTIKA dopoledne: Příjezd, ubytování, seznámení s režimem pobytu a nejbližším okolím odpoledne: Výlet přes tři kopce - podzemí Jiřetína pod Jedlovou (štola J. Evangelisty) -

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 Skiservis Ploc spol.s r.o. SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 CYKLISTIKA, VYSOKOHORSKÁ CYKLISTIKA Nabízíme vybrané trasy dle náročnosti pro všechny věkové skupiny Výlet s instruktorem do okolí

Více

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY ČESKÁ REPUBLIKA JIZERSKÉ HORY Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím v České republice. Část pohoří se nachází v Polsku. Toto pohoří bylo nazváno podle řeky Jizery, která pramení na úpatí své nejvyšší

Více

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s.

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s. NABÍDKA pro OSŽ Mladá Boleslav SKIAREÁLY Snowhill a.s. - 2011/2012 NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. 2011/2012 SKIAREÁLY - Snowhill a.s. Snowhill a.s. leden 2012 Nabídka vybraných produktů: V rámci

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu Adaptační kurz Adaptační kurz je velmi propracovaný pobyt, který kombinuje prvky dobrodružství a tzv. zážitkové pedagogiky. Hlavním cílem je rozvoj nově vznikajícího kolektivu a seznámení žáků či studentů

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Otevření turistické sezony 2012

Otevření turistické sezony 2012 Otevření turistické sezony 2012 České Švýcarsko 21. 22. 4. 2012 Vydejte se za zážitky v Českém Švýcarsku Jetřichovické skály otevření naučné stezky Janovský trhák - cyklistická časovka do vrchu Tramvají

Více

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 Chata Lanovka moderní komplexní zázemí pro školní a skupinové pobyty nebo sportovní soustředění 20 pohodlných apartmánů s vlastním sociálním zařízením 2 bezbariérové

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17

ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 ŠKOLNÍ/SKUPINOVÉ POBYTY NA LIPNĚ 2016/17 Chata Lanovka moderní komplexní zázemí pro školní a skupinové pobyty nebo sportovní soustředění 20 pohodlných apartmánů s vlastním sociálním zařízením 2 bezbariérové

Více

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod Horské koloběžky na Šumavě Kubova Huť Boubín Na koloběžce po sjezdovce či na 14 km výlet. https://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/horske-kolobezky-na-sumave---kubova-hut---boubin.aspx Terénní

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

STAR LINE Rekreační střediska SVOR a HRACHOV

STAR LINE Rekreační střediska SVOR a HRACHOV STAR LINE Rekreační střediska SVOR a HRACHOV Firma Star Line dětské rekreace, s.r.o. nabízí ubytovací a stravovací služby pro Vaše soustředění, tábor či oslavu. Této činnosti se věnujeme 15 let. K dispozici

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku:

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku: LIPNO BEZ BARIÉR Lipno bez bariér je jediný produkt svého druhu obsahující komplexní nabídku s celoročním využitím nejen pro handicapované, a to díky svým synergickým efektům. Přednosti: vše na jednom

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Průvodce "Průvodce Harrachov"

Průvodce Průvodce Harrachov Mumlavský vodopád Vodopád 50 46'13.44"N 15 27'19.98"E Když pojedete okolo Harrachova, nenechte si ujít návštěvu Mumlavského vodopádu, ke kterému dojdete podél řeky Mumlavy, jak jinak. Na tohle překrásné

Více

Obecní úřad Bystřec. a KČT Malá Haná Velké Opatovice. pořádají. 15. ročník. turistického pochodu a cykloturistiky. Bystřecké kilometry

Obecní úřad Bystřec. a KČT Malá Haná Velké Opatovice. pořádají. 15. ročník. turistického pochodu a cykloturistiky. Bystřecké kilometry Obecní úřad Bystřec a KČT Malá Haná Velké Opatovice pořádají 15. ročník turistického pochodu a cykloturistiky Bystřecké kilometry Datum konání: 8. srpna 2015 Start a cíl pochodu: Hostinec u Špičáků koupaliště

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hořovice, Palackého náměstí 100, 268 01 Hořovice

Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hořovice, Palackého náměstí 100, 268 01 Hořovice Škola, Palackého náměstí 100, 268 01 Hořovice Název ŠVP Zámečník Platnost 1.9.2009 Délka studia v letech: 3.0 Kód a název oboru Forma vzdělávání denní forma vzdělávání ročníkový Povinné předměty 1. ročník

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

Objekty pro adaptační kurzy 2018

Objekty pro adaptační kurzy 2018 Objekty pro adaptační kurzy 2018 BARTOŠOVA PEC Ondříkovice 8 463 42 Hodkovice nad Mohelkou http://www.ubytovani-cesky-raj.net/ Penzion Bartošova pec se nachází v Českém ráji, nedaleko Turnova Ubytování

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

TERMÍN: Místo: Hotel Peklo Josefův Důl

TERMÍN: Místo: Hotel Peklo Josefův Důl TERMÍN: 6. - 11. 1. 2019 Místo: Hotel Peklo Josefův Důl www.hotelpeklo.cz PROGRAM pro (nejen) děti nabízí - slanovodní bazén s řízeným i volným programem - každodenní výtvarné dílny - vedené i volné plavání

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

www.skolnialpy.cz 100% garance sněhu TOP region Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy Sportovní soustředění

www.skolnialpy.cz 100% garance sněhu TOP region Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy Sportovní soustředění 100% garance sněhu TOP region www.skolnialpy.cz Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy» Český servis» 20 let zkušeností v oboru» Vlastní zázemí a ubytování pro školní akce Sportovní soustředění

Více

Škola v přírodě. Doprava autobusem s bezpečnostními pásy Vyzkoušený dopravce, profesionalita řidičů, nový vozový park

Škola v přírodě. Doprava autobusem s bezpečnostními pásy Vyzkoušený dopravce, profesionalita řidičů, nový vozový park Škola v přírodě Hotel Jef, České Švýcarsko Termín: 5. 9. 6. 2017 Cena 3.390 Kč / dítě Co vše najdete v ceně školy v přírodě: Ubytování Doprava Program Hotel Jef (3-hvězdičkový) v malebné obci Doubice v

Více

Z Benecka na rozhlednu Žalý

Z Benecka na rozhlednu Žalý Z Benecka na rozhlednu Žalý Navštivte jedinou rozhledu v Krkonoších, ze které za příznivého počasí uvidíte neopakovatelný kruhový rozhled nejen na Krkonoše, ale i do širokého okolí. Z centrálního parkoviště

Více

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA POBYT PRO SENIORY 55+ Hotel SANTA MONICA*** Calella Hotel se nachází cca 100 m od písečné pláže. K vybavení hotelu patří recepce, výtah, TV místnost, bar, kavárna, bazén s dětským brouzdalištěm, zavazadlová

Více

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník

Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Stříbrný rybník Vítáme Vás v rekreačním areálu Stříbrný rybník Na pomezí Přírodního parku řeky Orlice a Novohradeckých lesů U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové Adrenalin park Vodní centrum Celoroční

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko modelový region pro turistiku v EU o Spolupráce dvou klíčových aktérů: Turistického

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Nabídka služeb pro členy International Police Association

Nabídka služeb pro členy International Police Association Nabídka služeb pro členy International Police Association Prášilský ráj Pod slovy Prášilský ráj si lze velmi snadno představit vše, co člověk očekává od pohodové dovolené v malebném prostředí Šumavy. V

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ ČESKY 17 Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ 1 Panenské koupání V letních měsících se můžeme osvěžit v rozmanitém množství Komáří rybníky přírodních 2 se nachází a umělých na žluté koupališť.

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Železná Ruda / Šumava Hotel Belveder*** Hotel je situován na louce u lesa na kopci Belveder asi 800 metrů od Železné Rudy, je třípodlažní, nově zrekonstruovaný a je otevřený po celý rok. Najdete zde příjemné

Více

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU ČESKY 12 Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU 1 Údolí řeky Ohře odděluje na Sokolovsku dva horské masívy Krušné (800 m.n.m.) hory a Slavkovský V areálu Lišák les. jsou Obě 2 vleky tato místa a 4 sjezdovky

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_126 Datum: 28.2.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_126 Datum: 28.2. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-42-M/02 Cestovní ruch Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV.

Více

RETAIL Company real estate marketing

RETAIL Company real estate marketing RETAIL Company real estate marketing Realitní a marketingový specialista na maloobchodní trh rychloobrátkového zboží RETAIL COMPANY, s.r.o., Pod višňovkou 21, 140 00 Praha 4, IČ 25 77 74 67, č.ú. 139 810

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ CO ZDOBÍ TĚLESNOU VÝCHOVU NA GJVJ? Velké množství sportovních kurzů a akcí ve velmi zajímavých destinacích, jak v ČR tak i v cizině Mnoho úspěchů na meziškolníchsoutěžích, jak na

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Rozhledny. Číslo. Předmět. Vlastivěda

Rozhledny. Číslo. Předmět. Vlastivěda Pořadové číslo a název projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2671 "Učení nás baví" Rozhledny Škola Základní škola praktická, Liberecká 31, Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Autor Bc. Helena Jurašková Číslo

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Pokyny pro kurz Teorie a didaktika cykloturistiky - KTS/TDC Termín: 27. 5. 31. 5. 2013 Místo: Vedoucí kurzu: Instruktoři: Účastníci: Hranice penzion U Jiřího http://www.penzionujiriho.cz/

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM

NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM SKISERVIS PLOC spol. s r.o. NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM 1) HORSKÁ KOLA v kombinaci NORDICK WALKING Program : cca. od 10:00 13:00 (2-3 hodiny) ½ skupiny se účastní výletu na horských kolech do okolí

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen 100 m od centra, cca 300 m od jižní a cca 150 m od severní pláže.

Více

Korutany - gasthof Laggner ** - turistická karta v ceně / č.7242

Korutany - gasthof Laggner ** - turistická karta v ceně / č.7242 CK TURISTA Korutany - gasthof Laggner ** - turistická karta v ceně / č.7242 4 - denní zájezd Turistika v Alpách, v nejjižnější části Rakouska s nejstálejším počasím. Korutany dělí jen necelých 140 km od

Více